august september oktober november

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "august september oktober november"

Transkript

1 august september oktober november Christian Lacoppidan

2 Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen Vi ses Kl. 19,00 Fra forskellig side er vores mødetidspunkt blevet kritiseret for at være for sent, eller det er måske rigtigere at sige, at sluttids- punktet er for sent for de, der har et arbejdsmarked hængende over hovedet og skal tidligt op næste morgen. Vi har derfor, som forsøg, besluttet, at mødetidspunktet rykkes frem til kl. 19,00. Erfaringen må så vise os, om vi kommer hurtigere hjem under dynerne. Ved et lille tilbageblik er det uundgåeligt at opsummere på resultaterne fra Danmarksmesterskaberne nemlig SDF s Den Nationale. 14 af vores medlemmer indleverede billeder, og 9 af medlemmerne fik i alt 23 billeder antaget, heraf 4 med diplom. Totalt set et rimeligt resultat, da klubben ligger i den bedste tredjedel blandt SDF s deltagende medlemsklubber. Der vil naturligvis være nogen blandt jer, der ikke synes, at dommerne var gode, men som Per Valentin også skriver i nyeste nummer af Dansk Fotografi : Forsøg igen til næste år hos andre dommere! Årets landsmøde arrangeres denne gang af Filmrullen i Horsens. Program foreligger endnu ikke og udbuddet af indkvarteringsmuligheder har ladet noget tilbage at ønske. Det bør dog ikke afholde nogen fra at komme og indsnuse den specielle landsmødeatmosfære og at møde ligesindede fra andre klubber, ligesom udstillingen af de antagne billeder altid er en oplevelse I Farver Hammer har klubben midt i sommerferieperioden afholdt indbudt klubudstilling, hvor 12 medlemmer viste 44 billeder. Den tildelte periode var ikke den mest belejlige, og fremmødet af sædvanligt indbudte var ikke så stort som vanligt. Muligheden for at vise god fotografi til sommerens strøgkunder, turisterne, var til gengæld til stede. I Negativt Oplysnings Forbund vil vi med Erik Jørgensens hjælp etablere en anderledes kursusform, hvor deltagerne forudsættes selv at medbringe pc. Flere deltagere på de tidligere kurser har ment, at udbyttet kunne optimeres, hvis man fik værktøjsforståelsen ind gennem tastaturfingrene i stedet for gennem øjnene. Til de, der ikke er i stand til at slæbe stueorglet med i klubben er bare at sige, at det er ærgerligt. Region Nord, der som bekendt er en sammenslutning af fotoklubber i det nordsjællandske, planlægger at søsætte nogle nye aktiviteter i den kommende sæson. En aften med temaet billedforståelse (25. nov. ØV!!), Til slut: Klubben har fået ny netadresse i stedet for det husly, vi har haft med en skæv adresse hos Peter. Han skal naturligvis have tak for udvist gæstfrihed, men det er nu bedre med vores eget.

3 Som sædvanligt er programmet et produkt af det regerende programudvalgs input, så ved I, hvortil såvel ris som ros skal adresseres. Onsdag den 19. august Blid opstart, men alligevel ikke Vi tager det ikke-blide først: Malmø starter tidligt i år, så vi lægger ud med aflevering af billeder til 9th Malmö International Exhibition of Photographic Art 2009, som er en rent digital salon. Se nærmere om de tekniske detaljer på Fotografisk Förenings hjemmeside: Billederne afleveres i klubben på en CD, og så sørger vi for at få dem videresendt samlet. Man er selv ansvarlig for, at de mangfoldige tekniske forskrifter er overholdt til punkt & prikke. Husk, at klubben betaler deltagergebyret, så du har alt at vinde og kun en CD til at par kroner at tabe. Ellers begynder vi sæsonen lidt blidt og ustruktureret. Sommerferien har forhåbentligt givet jer mange gode skud, som skal bearbejdes i de kommende måneder. Hvad har vi optaget, der kan bære uden for familiens tålmodige og tolerante kreds? Tag USBsticket eller en cd med, og vi lader projektoren køre, medens vi diskuterer mulighederne eller bæredygtigheden i hverandres billeder. Ingen behøver at gemme sig, og risikoen er kun at kunne gå hjem med en god idé til at gøre et halvtamt billede til noget helgodt. Ellers kan aftenen køre på en god hygge-fotosnak. Lørdag den 29. august Fotomarathon i København Se og Dansk Fotografi nr Onsdag den 2. september En spændende billedaften - samt en aflevering. Hvad har han lavet siden sidst? I programudvalget var der udbredt stemning for at få et gensyn med en spændende fotograf i fortsat udvikling, nemlig Mahesa Widura fra Nikonklubben. Aktuelt har han også placeret sig pænt i årets Nationale med 9 antagelser og 65 points. Mahesa vil vise noget af sin produktion digitalt, og vi forventer en rigtig inspirerende aften.

4 Vi afleverer samme aften billeder til Region Nords første papirbilledkonkurrence. Der kan afleveres to billeder monochrome og farve er i én og samme kategori. Gebyr plejer at være 15 kr. pr. stk. De indleverede billeder må ikke tidligere have deltaget i en Region Nord-konkurrence. Bedømmelsen arrangeres af Torstorp Fotoklub og finder sted onsdag den 28. oktober på Torstorp skole. Det er desværre en af vores mødeaftener, men det bør ikke forhindre jeres deltagelse i konkurrencen, da der er kontante præmier til de bedst placerede. Endvidere aftales eventuel samkørsel til Gl. Holtegaard den 16/9. Søndag den 6. september Frederikssund Fotorally. Så er det igen blevet første søndag i september, og Frederikssund Fotoklub byder atter engang op til det traditionsrige Fotorally. Denne gang er det det 44. rally i rækken. Mødested er i lokalerne på Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund. Der er morgenmad fra kl kl udløses spændingen hvor kuverten med emnerne bliver åbnet. Der er 2 emner = 1 sæt (i 2008 var det fx støj og stilhed ). For dem som ikke har prøvet at deltage i et fotorally før, køber man deltagerbevis (kupon) à 25 kr. pr. sæt. Alt efter, hvor optimistisk man er, kan der købes lige så mange deltagerbeviser, man har lyst til. Det er ikke et must at aflevere flere sæt, end man synes, man har billeder til. Selve rallyet slutter kl. 13. Billederne skal være Frederikssund Fotoklub i hænde senest torsdag den 24. september. Bedømmelsen sker torsdag den 22. oktober på Pedersholm. Se evt. mere om rallyet på Frederikssund Fotoklubs hjemmeside på adressen dk. Mød talstærkt op til dette arrangement. Alle kan deltage også dine venner og bekendte så tag dem med! Onsdag den 16. september klokken 19,30!!!! Ansel Adams. Vi skal ud af huset denne aften, nemlig til udstillingsbygningen Gl. Holtegaard. Da køretiden iflg. Krak er 36 minutter, har vi rykket mødetiden frem til kl. 19,30, hvor vi mødes på Gl. Holtegaard til en guidet rundvisning. For at beskrive Ansel Adams for de yngre medlemmer og eventuelle andre uindviede sakser vi fra Gl. Holtegaards beskrivelse: Ansel Adams ( ) er kendt og elsket i hele verden for sine poetiske og storslåede billeder af det amerikanske landskab. Gl.Holtegaard præsenterer på udstillingen over 60 originale fotografier, der alle er personligt udvalgt af kunstneren inden sin død. Værkerne spænder over fire årtier og tegner et levende portræt af Adams udvikling som kunstner fra det første, spontane landskabsbillede fra 1921 til de store, komponerede naturscener, han senere blev berømt for.

5 For de, der har prøvet at få våde fingre i det traditionelle mørkekammer, vil Adams også være kendt som manden bag zonesystemet (sammen med Fred Archer). Da museet er af begrænset størrelse, også økonomisk, og normalt ikke har aftenåbent, som de andre museer, vi har besøgt, har vi (klubkassen) måttet betale ekstra for åbning og guidning. Jeres egetbidrag vil kun være den normale entrebillet (gruppepris 50 kr. pr. pers. ved 10 deltagere). Efter bestyrelsens opfattelse vil det blive en aften, som man absolut ikke må snyde sig selv for. Onsdag den 30. september Et udsnit af fotografiets historie endda i stereo!! - desuden aflevering til klubkonkurrence. Foto: Peter Randløv. Betragter af fabrikatet Brewster På programudvalgets møde blev fremført ønsker om at høre og se noget om fotografiets historie. Da emnet er alt for omfattende til en enkelt aften, har vi valgt en bid af historien og har inviteret Peter Randløv fra Stereoskopklubben til at komme og vise og fortælle om stereobilleder. Stereoskopklubben, der oprindeligt er udsprunget af KFAK, har eksisteret i mere end 100 år. Peter Randløv har været i andre klubber med sit show, og ud fra deres anbefalinger er der lagt op til en meget interessant aften. De, der vil være klædt på til aftenen, anbefales at kigge på Stereoskopklubbens flotte hjemmeside: Det ser i øvrigt ud til, at stereofotografiet måske vil få en digital renæssance, idet det forlyder, at der vil komme digitale stereokameraer på markedet til næste år. Her er chancen for at være forberedt til dette. Denne aften afleveres der billeder til efterårets klubkonkurrence. Der kan afleveres op til 4 billeder (monochrome og/eller farve) i standardformatet 30x40 cm. Bedømmelsen finder sted onsdag den 28. oktober.

6 Weekenden den Oktober SDF s landsmøde i Horsens. Så er en af årets fotografiske højtider oprundet, nemlig afholdelsen af Selskabet for Dansk Fotografi s landsmøde, som denne gang arrangeres af Filmrullen Horsens. Se nærmere på Detaljeret program og tilmeldingsfrist er ikke bekendtgjort i skrivende stund, men vi opfordrer selvsagt alle og hermed menes ALLE til at deltage i aktiviteterne, enten til hele landsmødet eller blot en af dagene. Onsdag den 7. oktober Negativt Oplysnings Forbund - Individuel vejledning i Photoshop. NOF fortsætter med fotosjoppen, hvor vi slap i foråret. Der er fremkommet øske om, at det bliver muligt for medlemmerne at få vejledning på mere individuel basis, og NOF er som altid på pletten med broderlig hjælp til dem, der har lyst. Deltagelse forudsætter dog, at man selv medbringer en bærbar PC med Photoshop og de nødvendige forlængerledninger og begribeligvis også nogle billeder, som man gerne vil have et par gode råd for at komme videre med. Man kan være gået i stå. Man kan have en idé, som man ikke kan komme videre med, eller man har måske svært ved at få sorteret skidt fra kanel. Af plads- og planlægningsmæssige årsager vil den negative forbundsoplyser (Erik) gerne på forhånd vide, hvor mange der kommer. De, der ønsker at deltage, bedes derfor senest en uge i forvejen give besked til Erik på tlf eller på ej@ skm.dk. Bliver det et tilløbsstykke, deler vi os i 2 hold og tage en aften mere. Onsdag den 14. oktober En kvindelig pressefotograf Vi får besøg af Linda Johansen der er fotograf på Ekstra Bladet. Blandt 5 faste og omkring 5 løse fotografer er hun lige for tiden den eneste kvindelige fotograf. Der er ingen forskel, opgaverne er de samme, mand eller kvinde. Tit har jeg set Lindas billeder, oplevet forandringerne, der følger tiden med hensyn til forandring af måden at fortælle historien på og udviklingen af billedbehandlingsmåden. Den helt store oplevelse fik jeg da Linda havde været i USA for at følge Tom Kristensen i træningen til Le Mans og afprøvningen af den nye Audi R15. Det kom der nogle meget flotte billeder ud af, så da Linda nu var i træning blev hun sendt til Frankrig, og derfra blev billederne ikke mindre flotte. Det er nu ikke bare sportsfoto vi skal se, også foto fra andre opgaver kommer på lærredet. I vil få at se, at der jo nok også er en grund til at Linda blev fotojournalist. Glæd dig, det bliver en stor oplevelse. /pgp

7 Torsdag den 22. oktober Bedømmelse af Frederikssund Fotorally. Det er blevet dommedag for Frederikssund Fotorally. Bedømmelsen finder sted på Foreningscentret Pedersholm, Opgang A, Roskildevej 163, Frederikssund, kl Lørdag den 24. oktober eller søndag den 25. oktober Hvis der er interesse herfor, arrangeres fællestur til Malmø til udstilling/afsløring af de antagne billeder i 9th Malmö. Onsdag den 28. oktober Bedømmelse af klubkonkurrence samt 2 afleveringer. Billederne, I indleverede den 30. september har vi udleveret til en af de elever, der deltog i Region Nords dommerkursus i foråret. Det vil være spændende at høre, hvad hun/han har fået ud af dommerkurset og af vores billeder. Denne aften afleverer vi billeder til klubkonkurrencen, hvor det i denne runde handler om digitale billeder. For nemheds skyld følger vi formatkravene fra Region Nord, d.v.s. max pixel i bredden og 768 pixel i højden og i 300 dpi., max. filstørrelse 1 MB. Vi medgiver at disse regler diskriminerer højkantbilleder, men sådan er reglerne (eller skærmformatet). Hver deltager kan aflevere max. 5 billeder, farve og/eller monochrome. Eventuelle serier tæller som ét billede. Filnavnene skal indeholde autors navn, billednummer og gerne titel. En serie kan bestå af min. 3 billeder og max. 5 billeder, og til filnummeret skal tilføjes et bogstav A-B-C-D-E. Bedømmelse finder sandsynligvis sted en gang i næste programudvalgsperiode. Denne aften er der også aflevering til Region Nord digitale billeder 2 billeder pr. deltager mod gebyr husk, det må ikke være genbrug! Bedømmelse forestås af Lejre Fotoklub tirsdag den 20. januar Onsdag den 11. november Besøg hos fotograf Jesper Iversen i Kirke Såby Balloner, sugerør, gaffatape og flamingoplader. Kom til legeaften hos Jesper Iversen i Kr. Såby, hvor vi prøver at lave sjovt og billigt tilbehør til batteriflashen. Medbring dit eget kamera, stativ og flash, så du selv kan lege med. Du skal regne med et symbolsk beløb til materialer, hvis du selv leger med. Af hensyn til de uindviede: Jesper Iversen er medlem hos os, men samtidig prof. og driver virksomhed som sådan fra en nedlagt bank i Kirke Såby. Læs mere om Jesper og hans virksomhed på Jesper kan også levere flotte fotoprint på forskellige printmedier, og der er rabat at hente for Negativs medlemmer, når de køber lærredsprint og/eller canvasprint hos ham. Se i øvrigt den inspirative hjemmeside der også indeholder priser. Adressen er Rømøvej 3, 4060 Kirke Såby, lige bag Brugsen på byens hovedstrøg.

8 Fotoklubben NEGATIV Vestergade 17, bagest tv. 1.sal Mødedag: Hveranden onsdag kl Formand: Jes Lyngsie Peterssæde 6, Svogerslev 4000 Roskilde Tlf:

august september oktober november 2008

august september oktober november 2008 august september oktober november 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Ebbe Eriksen Kære alle! Velkommen til efterårssæsonen 2008. I finder forhåbentlig programmet tilfredsstillende. Hvis ikke,

Læs mere

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen

marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen marts april maj juni 2010 www.fotoklubnegativ.dk Hanne Andresen Velkommen til forårssæsonen 2010 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings Forbunds

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2010 www.fotoklubnegativ.dk peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2010 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe på

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

marts april maj juni 2008

marts april maj juni 2008 marts april maj juni 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Peter Gjevert Petersen Velkommen til nye tider Kære alle Velkommen til nye tider, som begynder NU. Ikke nok med at det snart bliver forår.

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2012 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Peter Johansen Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2012-2013, som er Fotoklubben Negativs 35 års jubilæumssæson. Kære alle Jeps

Læs mere

august september oktober november

august september oktober november august september oktober november 2011 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til efterårssæsonen 2011 Same procedure as last year, James! som det lyder i den velbekendte nytårssketch, gælder

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

2007

2007 Foto: Elese Vinæs august september oktober november 2007 www.negativ.fotoklub.dk Kære alle Velkommen til efterårsprogrammet for sæsonen 2007-2008, som ikke alene er Fotoklubben Negativs 30 års jubilæumssæson,

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann

april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann april maj juni 2011 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Schledermann Velkommen til forårssæsonen 2011 Endnu en gang har vi haft et kreativt programudvalg i arbejde, og bredden i programmet, Negativt Oplysnings

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby

april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby april maj juni 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Ole Sønderby Velkommen til forårssæsonen 2009! Forårsprogramudvalget har virkelig været oppe på dupperne, og ønskerne og forslagene har været mange. Her

Læs mere

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen

december januar februar marts www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen december 2008 januar februar marts 2009 www.negativ.fotoklub.dk Foto: Michael Berthelsen Velkommen til vintersæsonen 2008-2009 Her er så Fotoklubben NEGATIVs program for denne vinters aktiviteter. Sæsonens

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe

november december januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe november december 2012 januar februar marts 2013 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Frank Søe Velkommen til vinterprogrammet for sæsonen 2012-2013. Kære alle Vi håber, at programmet falder i medlemmernes smag.

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 2. Juni 2016 Fotorally 2016 Ole Klintebæk Dommeren på Fotorally 2016 viste sig at være vores egen Lars Bräuner, der også var den, der havde valgt

Læs mere

2010 januar februar marts

2010 januar februar marts december 2010 januar februar marts 2011 www.fotoklubnegativ.dk Ole Sønderby Velkommen til vintersæsonen 2010-2011 Der er intet nyt under solen, hvad programlægningen angår. Som sædvanlig har en gruppe

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub. En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer op

Læs mere

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen

december Januar februar marts www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen december 2011 Januar februar marts 2012 www.fotoklubnegativ.dk Henrik Nielsen Velkommen til vintersæsonen 2011-2012 Programlægningen er kørt i den sædvanlige rille: En tredjedel af medlemmerne udgør periodens

Læs mere

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori.

Hver autor må højst deltage med 4 billeder (uanset medlemskab af flere klubber) i hver kategori. 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser. Deltagelsen er ikke

Læs mere

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02

Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 Regler for Jyske Mesterskaber 2019 SDF godkendelse 2019/02 1 Deltagerbetingelser Enhver fotoklub/gruppe, hjemmehørende i det jyske område, kan indsende billeder til Jyske Mesterskaber på nærværende betingelser.

Læs mere

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018

PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 PROGRAM FORÅR 2018 Senest revideret 1. januar 2018 I løbet af forårs-sæsonen skal vi på adskillige ekskursioner, men de er ikke indsat i programmet, da vi satser på at planlægge dem ad hoc i forhold til

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43

Written by Administrator Friday, 16 December 2011 20:29 - Last Updated Thursday, 12 January 2012 06:43 01. Deltagerbetingelser. Enhver fotoklub/gruppe hjemmehørende i det jyske område kan lade sig registrere og indsende billeder til Sammenslutningen af Jyske Fotoklubber på nærværende betingelser. Deltagelse

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann

april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann april maj juni 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Rita Engmann Velkommen til forårsæsonen 2014 Lederen: Hvordan udvikler vi os? Hvordan bliver vi bedre til at inspirere? Jeg har altid nydt at komme i Fotoklubben

Læs mere

april maj juni Sten Carlsen

april maj juni  Sten Carlsen april maj juni 2012 www.fotoklubnegativ.dk Sten Carlsen Velkommen til forårssæsonen 2012 Kære alle! Når dette program kommer på gaden, er klubben blevet forynget med en ny formand og en ny sekretær, nemlig

Læs mere

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan?

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? Der skal to til et møde Mennesker med handicap er sjældent medlemmer af foreningerne. Det er der mange årsager

Læs mere

marts april maj juni Foto: Preben Munter

marts april maj juni  Foto: Preben Munter 2013 marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Preben Munter Velkommen til forårsprogrammet 2013. hvor vi kommer til at kigge ud over kommunegrænsen. Kære alle Dette forår skyder vores medlem Svend

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors

VEJLEDNING. Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors VEJLEDNING Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde Kors Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan kan vi rekruttere mangfoldigt til Ungdommens Røde

Læs mere

Program for klubaftener m.m.

Program for klubaftener m.m. Program for klubaftener m.m. Årskonkurrencen 2016/17 Hermed en lille husk nu til alle medlemmer i Negativ. Vi er nu ca. halvvejs i sæsonen 2016/17, så det er vel på tide at slå et slag for årets klubmesterskab.

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015

Titel: Forfald Foto: Finn Olesen. Program 2. halvår 2015 Titel: Forfald Foto: Finn Olesen Program 2. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5 Løgumbjerge

Læs mere

2015 august september oktober november december

2015 august september oktober november december 2015 august september oktober november december www.fotoklubnegativ.dk Foto: Jes Lyngsie Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag den 19. august Hvad fik du ud af sommerferien? Sommermånederne er nok den periode

Læs mere

Jyske Bank løbet. DM 4 og SM 2 Lørdag d. 16. juni 2018

Jyske Bank løbet. DM 4 og SM 2 Lørdag d. 16. juni 2018 Jyske Bank løbet DM 4 og SM 2 Lørdag d. 16. juni 2018 Ny bil? Husk at tjekke billånet lige så grundigt, som du tjekker bilen Mange udbydere af billån tilbyder lave renter. Men hvis du regner på lånets

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007

GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 GODKENDTE FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2007 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. SDF har givet

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014

dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 dff/dansk Fotografisk Forenings Billedkonkurrence 2014 (Billedudvalget 05.maj 2014, opdateret 01. juli 2014, opdateret 20. januar 2015) Vi har hermed fornøjelsen at invitere medlemmer af dff/dansk Fotografisk

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

VEJLEDNING. Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige

VEJLEDNING. Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige VEJLEDNING Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige Velkommen I denne vejledning kan du se, hvad du skal gøre for at undervise i Sådan fastholder vi mangfoldigheden blandt vores frivillige

Læs mere

OPG 1: Iscenesæt et fotografi

OPG 1: Iscenesæt et fotografi Optagelsesprøve til Fotografisk Kommunikation lørdag 10. maj 2014 OPG 1: Iscenesæt et fotografi Deadline: Upload af løsning senest kl. 10.30. Skrive- og kreativitetsopgave: BALLETDANSER ALBAN LENDORF I

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

2014 www.fotoklubnegativ.dk

2014 www.fotoklubnegativ.dk december 2013 januar februar marts 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Ebbe Eriksen Velkommen til vintersæsonen 2013-2014. Kære alle Programmet er denne gang blevet til på en lidt anden måde, end vi plejer.

Læs mere

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012

Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen. Program 2. halvår 2012 Titel: Siv i modlys Foto: Dorte Lorenzen Johnsen Program 2. halvår 2012 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 7462 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Efterårssæsonåbning i Momento

Efterårssæsonåbning i Momento Efterårssæsonåbning i Momento 1 VELKOMMEN Praktisk info BILLEDER - fra Jan, Anne, Bo ÅRSAFSLUTNINGSKONKURRENCE VELKOMMEN - og i særlig grad til de nye prospects : Vibeke, Mo, Bjarne, Søren,Thomas, Lars

Læs mere

FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015

FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015 FÆLLES FYNSKE REGLER GÆLDENDE FRA 2015 Dette regelsæt bygger på tidligere regelsæt for Fælles Fynske, men er udformet, så det overholder de krav, der følger med en SDF-godkendelse. Hvis der undtagelsesvis

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Nr.: 49 01.10.2017 Udfordringen Grænse Ved Ole Klintebæk Peter Båtz havde valgt emnet for denne omgang af Udfordringen. Emnet var grænse. På trods

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Referat af RNFoto Årsmøde 2017

Referat af RNFoto Årsmøde 2017 Referat af RNFoto Årsmøde 2017 Torsdag den 18. maj 2017 Afholdt hos Ølstykke Fotoklub. Fremmødte: Albertslund Fotoklub Brøndby Strand Fotoklub & RNF Brøndby Strand Fotoklub fotoakrobaterne & RNF Frederikssund

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 35 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Denne weekend er der Arbejdsweekend Kære forældre og elever I morgen og overmorgen den 2. og 3. september er der arbejdsweekend.

Læs mere

2015 januar februar marts april maj juni

2015 januar februar marts april maj juni 2015 januar februar marts april maj juni www.fotoklubnegativ.dk Foto: Henrik Nielsen Billed størrelse 114mm x 148 Onsdag 7.januar Præsentation af resultaterne af besøget på Skoleslagteriet Nu har I været

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud

Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge. Dagtilbudsavisen 4. udgave. Gl. Åby Dagtilbud Område Silkeborgvej, Børn & Unge Dagtilbudsavisen 4. udgave Gl. Åby Dagtilbud NR. 4 August 2013 Introduktion Ved dagtilbudsleder Tina Haugstrup Andersen Kære alle Velkommen tilbage efter sommerferien sikke

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Avisen i undervisningen

Avisen i undervisningen Flensborg Avis præsenterer Avisen i undervisningen Oplev årets pressefoto 2014 Dansk Centralbibliotek december 2015 Nr. 28 i serien Grydeklar Undervisning - fem ture gennem udstillingen Indhold Årets pressefoto

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Titel: Ko i Sølsted mose Dorte Lorenzen Johnsen 1 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne.

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne. Post 1 Guld er meget værdifuldt. I Guds øjne er vi noget fantastisk værdifuldt. Vi er faktisk meget mere værd for ham end guld! I bibelen står der:.du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre

Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre Skolebestyrelsens møde med skolens elevers forældre onsdag d. 07. marts 2012-02-28 Årsberetning: Jeg vil gerne starte med at byde jer alle sammen velkommen til vores årlige møde med jer forældre. En aften

Læs mere

For fjerde år i træk inviterer JP og NeilPryde alle juniorsurfere til JP Young Gun Classic i Klitmøller!

For fjerde år i træk inviterer JP og NeilPryde alle juniorsurfere til JP Young Gun Classic i Klitmøller! For fjerde år i træk inviterer JP og NeilPryde alle juniorsurfere til JP Young Gun Classic i Klitmøller! Konceptet er enkelt, - der er tale om en fed efterårsferie i selskab med en bunke juniorer fra hele

Læs mere

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Forårstilbud 2010 For 1. -3. klasse Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Det er dejligt at opleve den store interesse for Billedskolens tilbud. På Billedskolen vil børnene eksperimentere og udtrykke

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Efterårsprogram 2013. K i m A d r i a n

Efterårsprogram 2013. K i m A d r i a n Efterårsprogram 2013 1 K i m A d r i a n 2 AUGUST H e n r i e t t e L a m b a a B o n d e 12. Vi hygger og tester vores nye storskærm Så er ferien forbi, og vi er forhåbentlig udhvilet, og klar til endnu

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2017 Senest revideret 22. september 2017

PROGRAM EFTERÅR 2017 Senest revideret 22. september 2017 PROGRAM EFTERÅR 2017 Senest revideret 22. september 2017 AUGUST 14 NDAG 14. AUGUST 2017, 18:00-21:00, MØDELOKALET Første fotomøde: Sæsonstart fremtiden for FotoTosserne Foreningens første møde. Velkomst

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

MELLEMTRINNET / FAMILIEALBUM

MELLEMTRINNET / FAMILIEALBUM EFTERBILLEDER UNDERVISNINGSPORTAL FOR FOTOGRAFI I FOLKESKOLEN MELLEMTRINNET / FAMILIEALBUM Lærervejledning Familiealbum. Indhold og formål: Familiealbum behandler spændingsfeltet mellem fotografiet i det

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere