Mesterskabsguiden UV-rugby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mesterskabsguiden UV-rugby"

Transkript

1 Mesterskabsguiden UV-rugby Indholdsfortegnelse 1 Ansvarsområder ALFA OMEGA Information Økonomi Teknik Dommere Bespisning Overnatning Øvrige opgaver Invitationens indhold Spilleprogrammet Dagens program Materialet er udarbejdet af Robert Lund, maj 1999 for Dansk Sportsdykker Forbund

2 1 Ansvarsområder Der er mange opgaver, så det er en god idé at organisere sig lidt. Med lidt struktur og en stævneleder som hele tiden har overblik over forløbet, vil især forberedelserne aldrig se uoverkommelige ud. Typiske ansvarsområder er: Information Økonomi Teknik Dommere og dommerbord Bespisning og kiosk Overnatning Man behøver ikke konstruere fine organisationsplaner over dette, for det giver sig selv, at stævnelederen er i centrum og er koordinator for alle opgaverne. Det er overordentlig godt, hvis der kan findes personer til at varetage hvert sit ansvarsområde. Stævneudvalget vælges hurtigst muligt efter at klubben eller forbundet er blevet godkendt som stævnearrangører og et indledende møde aftales straks. Uanset hvor længe der er til stævnedagen, bør planlægningen knyttes til en passende tidslinje. Det gælder om at starte i god tid og sikre sig vitale forhold i så god tid som overhovedet muligt. F.eks. svømmehallen.

3 2 ALFA OMEGA Alfa omega = information og økonomi Hvis disse to ting ikke kører perfekt, har man roden til alt hvad der kan gå galt. Derfor : 1. Sørg for, at vælge en kompetent informationsansvarlig, som mest af alt er energisk. Det kan sagtens være stævnelederen, som har ansvaret for information. Vigtigst er at han skaber en effektiv kommunikation med alle som har et medansvar overfor stævnets planlægning og afvikling. 2. Find en kyndig økonomiansvarlig og sørg for at økonomien styres fornuftig! - Find alle sikre indtægtskilder og - Lav et realistisk budget, med formål at opnå et pænt overskud.

4 3 Information Hvem skal informeres? Her er en liste: CMAS DSF TEAM DK Undervandsrugby udvalgets medlemmer Stævneudvalgets medlemmer Den dommeransvarlige De dommere, som man påtænker at deltage Forbundsbladet Sportsdykkeren De deltagende klubber eller nationer, inklusive vore egne Internettet gennem hjemmeside redaktøren Lederen i den valgte svømmehal (Badevæsenet) Kommunen, evt. turistkontoret Andre? Lav en omfattende liste med kontaktpersoner Vil man undgå misforståelser, bør man informere skriftligt per post, fax eller Tjek altid op på, at informationen er blevet korrekt modtaget og læst! Sæt altid en frist for svar og følg op ud fra dette! Hvornår skal der informeres? Min. 6 måneder før. Alle skal informeres om godkendelse af stævnearrangøren. Angiv bynavn, svømmehal (navn, adresse, telefon) samt hvornår (dato og starttidspunkt) stævnet afholdes. Inden denne information udsendes skal svømmehallen reserveres og dette skal bekræftes skriftligt! Er der tale om et internationalt stævne arrangeret af rugby udvalget, er det en god ide at alliere sig med den lokale dykkerklub, som kan bistå med bestilling af svømmehal, kontakt til lokale myndigheder, presse, m.m. Ca. 3 måneder før. Alle relevante nationer/klubber samt dommere inviteres skriftligt! Tilmeldingen skal være skriftlig og bindende Opkræv forud betalt deltagergebyr, til dækning af faste omkostninger. Forudbetaling bør være fremme en fastlagt dato senest 4 uger før stævnet. Informer bredt, men mest om tilmeldingsbetingelser og turneringsform Informer om muligheder for overnatning, transport og bespisning. Kræv skriftlig tilmelding for dette, hvis man vælger at koordinere det, samt forudbetaling. Ca. 1 måned før.

5 Send detaljeret program/kampplan til deltagerne på grundlag af tilmeldingerne. Også den dommer ansvarlige skal have informationen, så han kan koordinere dommerindsatsen. Bekræft evt. ordrer på overnatning og bespisning. Det en god ide at informere pressen i god tid før stævnet! Under stævnet: Åbningsceremoni/velkomsttale, dommermøde, holdleder møde, resultater og afslutningsceremoni Op til 2 uger efter: Send resultatlister til alle, som kan have interesse i dette: Deltagere, medier, udvalget, m.m. Husk også vore egne deltagere, som også har krav på grundig information: Informer klub eller landsholdstræneren, samt evt. også spillerne direkte Book hotel eller vandrerhjem tidligst muligt, så der er sikkerhed for optimal indkvartering Informer om indkvartering, bespisning, transport, træning, mødelokale, m.m. Sørg for at træneren også får kopi af invitationen, samt kopi af programmet Enhver ændring skal også formidles til træner og spillere Sørg for at udstyr og træningsdragter er der på dagen. Evt. genforhandle sponsor aftaler (I god tid!)

6 4 Økonomi Som tidligere nævnt er et budget et godt værktøj, når vi taler om økonomi. Det behøver ikke at være kompliceret, blot tallene er realistiske og, at budgettet er omfattende nok. Tag god tid og få det hele med! Men husk at disponere ud fra at få et overskud! Gerne på kr. Så er der nemlig lidt at tære af, til de næsten uundgåelige, uforudsete udgifter. Undersøg bl.a. flg.: Vigtigt! Sørg for at alle aftalte tilskud, sponsor aftaler, m.m. bekræftes skriftligt! Indtægtsmuligheder: Udgifter: CMAS tilskud DSF tilskud UV-Rugby Udvalgs tilskud Sponsorindtægt Kommunale tilskud Deltagerbetaling Andre (salg fra kiosk, bespisning, overnatning, transport, m.m.) Halleje Transport Bespisning Flasker og luft Leje af fjernsynsskærm og videokamera Porto, telefon, o.a. Andre (gaver, vimpler m.m.) Vigtigt! Sørg for at alle aftalte tilskud, sponsor aftaler, m.m. bekræftes skriftligt!

7 5 Teknik En eller to personer med lidt fingersnilde, skal sørge for i god tid (1 måned før) at sikre sig at følgende sager haves og virker: Dagen før, bør teknikeren sørge for: Installation af udstyret Afprøvning (også af reserverne) Have alle flasker fyldt Sætte bane op (tove, stole, bænke, flag, borde, resultattavle, m.m.) Sørg for at teknikeren eller en kompetent afløser altid er tilstede i svømmehallen, såfremt der skulle blive brug for teknisk hjælp. Reservedele og værktøj bør også være i hallen. Svømmehallens personale kan ofte inddrages i den tekniske forberedelse. Kompressor Flasker (min. 4 sæt) Horn og stave (gerne 2 sæt) Stopure (gerne 3 styk) Mikrofon anlæg Resultattavle Sejrsskammel Nationalflag National hymner for deltagerlandene Evt. sejrs fanfare Bolde (internationale mål) Kamera (?) Storskærm (?) Båndoptager/CD Spande (tapet godt op og fastsiddende på bunden) En eller to personer med lidt fingersnilde, skal sørge for i god tid (1 måned før) at sikre sig at følgende sager haves og virker: Dagen før, bør teknikeren sørge for: Installation af udstyret Afprøvning (også af reserverne) Have alle flasker fyldt Sætte bane op (tove, stole, bænke, flag, borde, resultattavle, m.m.) Sørg for at teknikeren eller en kompetent afløser altid er tilstede i svømmehallen, såfremt der skulle blive brug for teknisk hjælp. Reservedele og værktøj bør også være i hallen. Svømmehallens personale kan ofte inddrages i den tekniske forberedelse.

8 6 Dommere Vil man (og det bør man) skabe og opretholde et godt forhold til de dommere vi råder over, er det en rigtig god ide at inddrage dem fra starten i planlægningen. De må ikke føle at de bliver glemt og man må mest af alt ikke behandle dem som en selvfølgelighed. Derfor: Dommere: Sørg for en passende mængde information til den dommer ansvarlige. Al information skal være entydig og i udstrakt grad skriftlig. Følg altid op på, at informationen er blevet modtaget og læst. Kontrollér at den dommer ansvarlige har videre informeret i tilstrækkeligt omfang til de deltagende dommere. Stævnelederen stiller selv krav til omfang af tilbagemelding. Opkræv en liste over tilmeldte dommere, samt evt. plan over kampfordelingen blandt dem, når kampplanen kendes. Sørg for at arrangere hotel, bespisning, transport, omklædningsrum, mødelokale, gaver, samt diverse, så de føler sig godt behandlet. Det kan sagtens ske, at de selv vil arrangere mange af disse ting, men det er godt at tilbyde dem denne service. Dommerbord: Vælg en overdommer (evt. den dommer ansvarlige) og skaf min. 3 personer, som kan passe dommerbordet Planlæg en vagtordning (ved internationale stævner 2 personer og ved mindre nationale stævner er det nok med 1 til dommerbordet) Sørg for at der er rigeligt med dommersedler og holdlister Sørg for at der forefindes gældende internationale CMAS regler på dommerbordet

9 7 Bespisning Bespisning Bespisningen under stævneforløbet kan foregå ved en af flg. måder: a b c At arrangere spisning i byen på en restaurant At arrangere mad fra byen til f.eks. skolen hvor der overnattes At lave et madhold, som køber ind og laver mad til deltagerne Ad. c Ved denne løsningsform er det vigtigt at koordinere med den økonomi ansvarlige, så indkøbet ikke vælter budgettet. Godt råd: Køb rigeligt, men billigt. Det handler mere om kvantum end om kvalitet, når sportsfolk skal have mad. Det er da godt at have venlige hensigter med at lave et sundt og velsmagende måltid, men det koster ofte penge og tid. Find f.eks. en erfaren madkone eller økonoma, som kan styre madlavningen, eller i det mindste give lidt vejledning. Gode råd: Sørg for at have folk nok til at hjælpe til i køkkenet. Start planlægningen i god tid Kiosk Hvis man søger en indtægtskilde i form af kiosk, er der nogle ting man skal have sig for øje: Sælg ikke noget, som ikke giver et overskud Køb ikke mere ind, end man er sikker på at få solgt Køb billigst muligt ind En vældig god ting man kan gøre, er at aftale en kommissions ordning med den lokale købmand, så de varer der ikke bliver solgt, kan returneres. Hvis kiosken etableres, skal du bl.a. huske flg.: Lav først en aftale med svømmehallens ledelse Skaf bord, stole, m.m. Byttepenge Lav skilte eller sedler med priser o.l. Opret en vagtordning bag disken med 2 eller 3 personer, så det ikke bliver en belastning at være der Al væske bør udleveres i plastkrus, så flasker ikke tabes i svømmehallen

10 8 Overnatning Der er mange muligheder, og mange deltagere finder ofte selv en løsning på overnatningen. Typisk tilbydes hotel, vandrehjem eller skoleovernatning: Hvis hotel eller vandrerhjem tilbydes, bør man sende en oversigt og prisliste til dommere og deltagere, over hvad der findes. De kan derefter vælge selv klare reservationerne. Hvis skoleovernatning påtænkes tilbudt, for også herved at få en indtægtskilde, er der en del ting der bør huskes: Søg klasselokalerne i god tid (evt. samtidig med halansøgning). Ansøgning sendes til skolens ledelse eller til kommunens fritidsafdeling. Søg brandmyndighederne om tilladelse til arrangementet Opsøg skolens pedel og spørg ham til råds Få evt. pedellen til at skaffe en plan over området og skolens lokaler. Lav nogle kopier Lav skilte og inventartegning, så oprydningen bagefter, bliver til det som man havde før Lav en regelliste til de overnattende deltagere med f.eks. rygeforbud m.m. Sørg for indretning inden deltagerne kommer Sørg for en fornuftig nøgle og låseordning, samt alarmprocedure Sørg for en passende størrelse vagthold og lav en god vagtordning Koordiner evt. detaljer med madholdet Sørg for at der er folk til at klare rengøring og oprydning, når stævnet er slut

11 9 Øvrige opgaver Der er masser af opgaver, som skal klares og det kan være svært at have overblik over det hele. Her er listet nogle af de mange andre opgaver, som der også skal tages vare om. Spørgsmålet er blot. Hvem skal gøre det? Åbnings- og afslutningstale skal forberedes (naturligt at det gøres af stævnelederen) Husk hjemtagelse af vandrepokalen (ca. 1 md. før) Sørg for at skaffe medaljer, diplomer, gaver eller andet, man har tænkt sig at uddele Afklar sponsor betingelser: Reklamer på tøj, i hallen, i program, i aviser, osv. Lav mappe med kopier af breve, invitationer, lister, aftaler og bilag. Alt bør gemmes! Sørg for på dagen, at have en stik-i-rend-dreng og en fri bil til ham. Der dukker altid en del uforudsete problemer op eller forglemmelser, som kræver et smut Afklar i hvilket omfang at pressen skal involveres Gode råd: Man kan lave mange serviceydelser for deltagerne, men som regel koster det tid at arrangere, folk at gøre det og penge. Er der plads til glamour og luksus i budgettet og der er folk som vil påtage sig opgaverne, kan man godt gøre det. Ellers drop det. Selve stævnet er det vigtige og der er nok at se til, hvis det skal gøres til en succes. Men...husk at takke (evt. giv en gave) alle hjælpere og dommere for deres indsats. Det lønner sig! Så er de der som regel også næste gang der er brug for dem.

12 10 Invitationens indhold Ca. 3 måneder før stævnet sendes brev til alle dommere og deltagere, inklusiv vore egne! Invitationen skal indeholde det meste af dette: Logo, titel, år og udskrifts dato Hvem er vi, hvad inviterer vi til og hvem inviterer vi Hvornår inviterer vi til Overordnet program med dato og klokkeslæt Adresse og telefon nr. på svømmehal Deltagergebyrets størrelse samt dato for seneste indbetaling. Skal forudbetales! Bindende tilmelding! Beløbet refunderes kun delvist eller slet ikke! Arrangørens kontooplysninger, til transaktionerne Navn og adresse på kontaktpersonen Dimensioner på bane/bassin og karakterisér banen Eventuel begrænsning på antal registrerede spillere Beskriv turnerings- og kampform, samt spilletid Hvilke regler følges, evt. afvigelser. Henvis f.eks. til CMAS regler Klager, klagegebyr og klageinstans Hvem er stævneledelsen/stævnelederen Hvem er dommerne eller den dommer ansvarlige Beskriv præmie samt præmieoverrækkelse og ceremoni Bilag: Bykort, vandrerhjem, hoteller, busplan, m.m.

13 11 Spilleprogrammet Ca. 1 måned før stævnet sendes brev til alle dommere og deltagere, inklusiv vore egne! Spilleprogrammet skal i hovedtræk indeholde flg.: Bekræft at stævnet bliver til noget Opfør alle deltagere i en liste Sted, dato og tidspunkt Gentag regel reference (CMAS regler) samt eventuelle afvigelser herfor Optegn overordnet dags program Optegn kampplan. Evt. mht. at der sker lodtrækning Hvis deltagere har book et bespisning og overnatning, bekræft at alt er OK og anfør tidspunkter for dette. Medsend evt. bilag med plantegning over skoleområdet Anfør kontaktpersonens adresse og telefon nr.

14 12 Dagens program Hermed et eksempel på hvordan stævnets dagsprogram kan se ud: Lørdag d. 12. December 1999: Kl Adgang til svømmehal Kl Information til alle Kl Dommer møde/opvarmning i bassin starter Kl Holdleder møde Kl Opvarmning i bassin slutter Kl Turneringen starter Kl Middagspause Kl Kampene fortsætter Kl Sidste kamp færdig (turneringen fortsætter næste dag!) Kl Bespisning Planen er blot vejledende. Dagen eller dagene kan struktureres efter behov og efter stævnets form og niveau. Der er trods alt forskel på DM og VM Prøv om UVR Udvalget ligger inde med spilleplaner fra tidligere arrangementer. De kan også give en ide til en mulig planlægning.

Håndbog for mesterskabsarrangører Regionale mesterskaber

Håndbog for mesterskabsarrangører Regionale mesterskaber Håndbog for mesterskabsarrangører - Regionale mesterskaber side 1 af 10 Håndbog for mesterskabsarrangører Regionale mesterskaber Vejledende informationer i forbindelse med afholdelse af regionale mesterskaber

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

BREDDE STÆVNE. KUN A - B. NIVEAU. VIGTIGT tilmelding aldersgrænser ifølge DBU turneringen 11 MANDS

BREDDE STÆVNE. KUN A - B. NIVEAU. VIGTIGT tilmelding aldersgrænser ifølge DBU turneringen 11 MANDS UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 11.- 12.- 13. AUGUST 2017. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 25. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2017 er et opstartsstævne,

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Teknik - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Teknik - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Opgavekatalog VB Ungdom

Opgavekatalog VB Ungdom Forord: Som nævnt tidligere i Nyhedsbrev 1. udgave har ungdomsudvalget arbejdet på en ny struktur for at lette arbejdsbyrden for udvalgsmedlemmerne, styrke klubben og gøre den mere parat til at udføre

Læs mere

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Esbjerg Taekwondo Klub Dato: 28-02-2014 Sted: EFI Hallerne Sportsvej 21 6705 Esbjerg Ø Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe oversigt

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

Ungdomshåndboldstævne 4. og 5. oktober 2014 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub

Ungdomshåndboldstævne 4. og 5. oktober 2014 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Ungdomshåndboldstævne 4. og 5. oktober 2014 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub NYT NYT NYT: Ved tilmelding før 30/6 halv pris på holdgebyr. Diskotek lørdag aften Nykøbing F. Håndboldklub indbyder

Læs mere

Ungdomshåndboldstævne 21. og 22. september 2013 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub

Ungdomshåndboldstævne 21. og 22. september 2013 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Ungdomshåndboldstævne 21. og 22. september 2013 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Nykøbing F. Håndboldklub indbyder til 21. og 22. september 2013 i Nykøbing F. Vi indbyder: U10 Piger årgang 03/04

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 6. april - 8. april 2018 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015 TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 30. GANG FREDAG D. 24.- LØRDAG D. 25.- OG SØNDAG D. 26. APRIL 2015 Indbydelse og stævneinformation Der kan tilmeldes enten i A eller B række i U10 + U12 og U14.

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Tilmeldingsblanket Præmier. Annoncering hjemmeside/facebook

Tilmeldingsblanket Præmier. Annoncering hjemmeside/facebook Overskrift Konkret og Juleafslutning Delopgave sforbrug Hvornår? Book lokale/hal 5 min 3 mdr før Lave program 30 min Tilmeldingsblanket 1 time Præmier Forplejning 1 time Annoncering hjemmeside/facebook

Læs mere

FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016

FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016 TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 31. GANG FREDAG D. 15.- LØRDAG D. 16. OG SØNDAG D. 17. APRIL 2016 HARIBO CUP 2016 - Jeg var der også - HARIBO CUP 2016 NYHED I HARIBO CUP 2016 GRATIS HARIBO CUP

Læs mere

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 Det er os en stor glæde at byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til dette U16 DM i Odense. Vi er i Fortuna meget fokuserede på

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

www.nfh.dk stævner - sydhavscup Ungdomshåndboldstævne 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub

www.nfh.dk stævner - sydhavscup Ungdomshåndboldstævne 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Ungdomshåndboldstævne 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. arr: Nykøbing F. Håndboldklub Nykøbing F. Håndboldklub indbyder til 18. og 19. september 2010 i Nykøbing F. Vi indbyder: U10 Piger årgang 00/01

Læs mere

Arrangører søges til cheerleadingkonkurrencer

Arrangører søges til cheerleadingkonkurrencer Arrangører søges til cheerleadingkonkurrencer Som tidligere år søger vi arrangører til vores tre årlige konkurrencer for de to sæsoner 2018/ 19 og 2019/20. På de kommende sider er krav mv. for de tre konkurrencer

Læs mere

U19 NM Kampafvikling 2014

U19 NM Kampafvikling 2014 PROSPEKT PÅ U19 NM Kampafvikling 2014 ansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 7 De tre hold (Sverige, Finland og Danmark), der deltager ved U19 NM, skal generelt have lige vilkår. Dette

Læs mere

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017

Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmarks DM for Elite Ungdom U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 31. marts - 2. april 2017 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm Velkommen til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på og inden for kort gå-afstand. Det er nu 14. gang, vi byder velkommen til Øens Hold Cup i samarbejde med Øens Hold / OB. Vi krydser

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 PROSPEKT PÅ MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 & MERMAID BOWL XXVII JUNIOR BOWL XXVII 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 6 De to hold, der spiller henholdsvis Mermaid Bowl

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Opgaver og ansvarlige. Nyborg Svømmeklub, K- udvalget

Opgaver og ansvarlige. Nyborg Svømmeklub, K- udvalget r og ansvarlige Nyborg Svømmeklub, K- udvalget Udarbejdelse af stævnekalender Ansvarlig: Martin Madsen ( madsen.nsk@gmail.com ) r Udarbejdelse af stævnekalender, alle hold Koordinering af trænere til stævner

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

DM i volleyball 2012 for efterskoler

DM i volleyball 2012 for efterskoler M i volleyball 2012 for efterskoler Tirsdag d. 24.- onsdag d. 25. april 2012 Indbydelse og kampplan M i volleyball 2012 renge Pulje Sydvestjyl. Vesterbølle GI I alt Sæt/point/plac Vesterbølle GI, jerre

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

DM i VOLLEYBALL for efterskoler

DM i VOLLEYBALL for efterskoler DM i VOLLEYBALL for efterskoler på HØRBY EFTERSKOLE 2015 Vi glæder os til et par dage, hvor volleyball og efterskolefællesskab smelter sammen på tværs af Danmarks regioner. Program for DM 2015 - volleyball

Læs mere

Jubilæum Det 25. internationale

Jubilæum Det 25. internationale Jubilæum Det 25. internationale 2011 11. - 12. og 13. November Resen Hallen Skive Indbydelse Hancock Box Cup 2011 11. - 12. og 13. november Det er med glæde og stor forventning, at vi igen kan invitere

Læs mere

Tranum GF. Ny struktur 2010

Tranum GF. Ny struktur 2010 Tranum GF Ny struktur 2010 Nøgleord Forpligtende fællesskab f for alle uanset sportsgren, alder og kønk Ansvar og koordinering skal ligge hos fåf personer Udførelse af opgaven skal foretages af mange personer

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve Kommune, velkommen til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

DM i VOLLEYBALL for efterskoler

DM i VOLLEYBALL for efterskoler DM i VOLLEYBALL for efterskoler på HØRBY EFTERSKOLE 2015 Vi glæder os til et par dage, hvor volleyball og efterskolefællesskab smelter sammen på tværs af Danmarks regioner. Program for DM 2015 - volleyball

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D. 8.-10. NOVEMBER 2019 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2019 PRISER Individuel start... 60 kr. Holdkap start... 120 kr. Overnatning pr. nat...

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest torsdag den 26. september 2013. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Skolestævne i indefodbold

Skolestævne i indefodbold Hedensted IF Løsning IF Sole IF inviterer til Skolestævne i indefodbold 24. - 25. oktober 2015 i Hedensted Centret Præmiesponsor Hovedpræmiesponsor Bank-/præmiesponsor 15. skolestævne i indefodbold For

Læs mere

Drejebog til brug ved afholdelse af stævner

Drejebog til brug ved afholdelse af stævner Drejebog til brug ved afholdelse af stævner Redigeret d. 28/03 2015 af KILA Indledning: Denne drejebog skal ses som et værktøj, og ikke en facitliste. Drejebogen indeholder Udvalget for TeamGyms stævnesektions

Læs mere

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007

INVITATION TIL. DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 INVITATION TIL DANMARKS IDRÆTS-FORBUNDs DANSKE MESTERSKABER I BADMINTON 2006/2007 Arrangør: Danmarks Badminton Forbund Idrættens Hus, 2605 Brøndby Telefon 43 26 21 41 E-mail event@badminton.dk Reglement

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014.

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 22. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2014 er et opstartsstævne,

Læs mere

Drejebog til brug ved afholdelse af stævner

Drejebog til brug ved afholdelse af stævner Drejebog til brug ved afholdelse af stævner Redigeret d. 14/10-2016 af IKN Indledning Denne drejebog skal ses som et værktøj, og ikke en facitliste. Drejebogen indeholder Udvalget for Rytmisk Gymnastiks

Læs mere

Håndbog for mesterskabsarrangører Nationale mesterskaber

Håndbog for mesterskabsarrangører Nationale mesterskaber Håndbog for mesterskabsarrangører - Nationale mesterskaber side 1 af 11 Håndbog for mesterskabsarrangører Nationale mesterskaber Vejledende informationer i forbindelse med afholdelse af nationale mesterskaber

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Kære idrætsklubber og andre interesserede

Kære idrætsklubber og andre interesserede FUTSAL STÆVNE 2018 9. december 2017 Kære idrætsklubber og andre interesserede Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har hermed den fornøjelse at invitere til et åbent futsalstævne i 2018 for alle, der kan have

Læs mere

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2015 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2015 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 6. juni 2015 i Gladsaxe sportshaller.

Læs mere

Stævneposten. Krolf for hyggens skyld

Stævneposten. Krolf for hyggens skyld 23. maj 2014-18. årgang nr. 1 Efterlysning stævneudvalgsmedlemmer Stævneudvalget kommer til at mangle medlemmer. 2 mand stopper. Stævneudvalgets formand, Mogens Christensen, Slotsbyen, stopper og det gør

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

Afvikling af Boulder DM

Afvikling af Boulder DM Dansk Klatreforbund Afvikling af Boulder DM Indhold: 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 2 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Point... 3 6. Program... 4 7. Tilmelding... 4

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 14. juni 2014 Sted: TAASTRUP IDRÆTSHALLER PARKVEJ 78 2630 TAASTRUP Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 Der har i næsten 25 år

Læs mere

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 06-06-2015 Sted: T.I.K Hallerne Parkvej 78 2630 Taastrup Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

CONCORDIA FORSIKRING CUP

CONCORDIA FORSIKRING CUP Oplysninger til klubberne CONCORDIA FORSIKRING CUP (Thisted Cup) 26. 28. september 2014 Bassin: Stævnet afvikles i 25m bassin 8 baner El-tidtagning med flyvende start. Følg stævnet live på: www.livetiming.dk

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013

Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 - Because Basketball matters.. Opstartsstævne i Horsens IC for U8 til og med U18 27 28 29. september 2013 HIC Bredde indbyder til endnu et fantastisk ungdomesstævne i Horsens. Stævnet afholdes fra d. 27-29.

Læs mere

LANDSMØDEKOORDINATOR RETNINGSLINIER FOR DISTRIKTS- OG LANDSMØDER PÅ HOTEL NYBORG STRAND

LANDSMØDEKOORDINATOR RETNINGSLINIER FOR DISTRIKTS- OG LANDSMØDER PÅ HOTEL NYBORG STRAND 2015 LANDSMØDEKOORDINATOR RETNINGSLINIER FOR DISTRIKTS- OG LANDSMØDER PÅ HOTEL NYBORG STRAND Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 31 31, fax: 65 31 37 01, e-mail: www.nyborgstrand.dk

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C Dato: 14-17. oktober 2015. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes torsdag-lørdag 25.-27. maj Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

Knudsker I.F. Bordtennis Grandprix-Stævne 1

Knudsker I.F. Bordtennis Grandprix-Stævne 1 Arrangør: Knudsker I.F. Bordtennis i samarbejde med DGI Bornholm Bordtennis Bordtennis Program for Knudsker I.F. Bordtennis Grandprix-Stævne 1 Lørdag d. 28. oktober 2017 I Knudsker Klubhus Bordtennishal,

Læs mere

I weekenden d august 2018

I weekenden d august 2018 I weekenden d. 3. - 5. august 2018 www.sjaellandsydtennis.dk 1 Indbydelse til sommerturneringen 2018 Turneringen finder sted over weekenden d. 3. - 5. august 2018 på Næstved Tennisklubs baner på Nygårdsvej

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere

BIF-CUP BRANDE JULI 2018

BIF-CUP BRANDE JULI 2018 BRANDE 5.- 8. JULI 2018 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER DRENGE U10 U17 PIGER U11 U18 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark 2006 og

Læs mere