Love for Århus Y s Men's Club Nordstjernen. The International Association af Y s Men s Clubs Region Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Love for Århus Y s Men's Club Nordstjernen. The International Association af Y s Men s Clubs Region Danmark"

Transkript

1 Side 1 Love for Århus Y s Men's Club Nordstjernen The International Association af Y s Men s Clubs Region Danmark NAVN OG MOTTO 1 1. Klubbens navn er: "Århus Y s Men s Club Nordstjernen". 2. Klubben er anerkendt (chartret) under The International Association of Y s Men s Clubs den 22. november 1981 og tilsluttet Region Danmark. 3. Klubbens medlemmer kaldes "Y s MEN". 4. Bevægelsens og klubbens motto er: "At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret". FORMÅL OG OPGAVER 2 1. Den internationale bevægelses formålsparagraf lyder således: "The International Association of Y s Men s Clubs er et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder sammen i gensidig respekt og hengivenhed på basis af Jesu Kristi lære, og som i fælles loyalitet over for Kristelig Forening for Unge Mænd stræber efter gennem aktiv tjeneste at fremskaffe, styrke og yde lederskab, som kan bygge en bedre verden for hele menneskeheden." 2. Region Danmarks love 2 lyder således: "Regionens opgave er, på kristent grundlag, inden for sit område i overensstemmelse med de internationale love at virkeliggøre bevægelsens formål, at arbejde for bevægelsens videre udvikling samt varetage de lokale klubbers regionale og internationale interesser". 3. Klubben søger i overensstemmelse med Region Danmarks love at fremme bevægelsens formål ved: A. At fungere primært som tjenesteklub for KFUM og KFUK. B. At støtte andet værdifuldt organisationsarbejde. C. At opmuntre til retfærdighed i samfundsmæssige og internationale spørgsmål, idet klubben altid afholder sig fra partipolitisk stillingtagen. D. At holde medlemmerne informerede om og aktivt engagerede i religiøse, samfundsmæssige, økonomiske, sociale og internationale anliggender. E. At dyrke godt kammeratskab.

2 Side fortsat F. At støtte internationale, area og regionale projekter i bevægelsen. MEDLEMSKAB 3 1. Som medlem kan optages enhver person, som aktivt vil arbejde for bevægelsens formål i overensstemmelse med klubbens ovennævnte opgaver. 2. Et medlem, der af personlige grunde ikke mener at kunne følge klubarbejdet en periode, kan af præsidiet bevilges orlov i op til 6 måneder. Undtagelsesvis kan orloven forlænges til et år. Medlemmet betegnes i denne periode som hvilende medlem. 3. Klubben bør tilstræbe, at der sker en passende tilgang af nye medlemmer, således at der altid findes et tilstrækkeligt antal til løsning af klubbens opgaver. 4. Klubbens medlemsmæssige sammensætning bør såvidt muligt have en rimelig erhvervsmæssig og aldersmæssig spredning. 5. Ethvert medlem kan bringe egnede emner til nye medlemmer i forslag. Forslaget forelægges derefter af præsidenten på det næstfølgende klubmøde. Ved forelæggelsen skal det oplyses, at eventuel indsigelse skal ske til præsidenten senest ugedagen derefter. Den som ønsker at gøre indsigelse, kan over for præsidenten tilkendegive, at han ønsker at være anonym. Indsigelsen behøver ikke at blive begrundet. Hvis der ikke medtages indsigelser, inviteres den foreslåede som gæst i klubben. 6. I gæsteperioden påhviler det præsidenten at drage omsorg for, at den pågældende orienteres om klubbens grundlag, formål og aktiviteter. Når gæsten efter en passende periode over for præsidenten erklærer at kunne anerkende disse og aktivt gå ind for dem, træffes aftale om evt. optagelse som medlem. 7. Medlemsoptagelse finder sted på et klubmøde efter retningslinier, som fastsættes af præsidiet. I forbindelse med optagelsen får det nye medlem overrakt klubbens emblem, som tilhører klubben, og som derfor skal tilbageleveres ved ophør af medlemskabet. 8. En enke efter et klubmedlem kan efter eget ønske fortsætte sin tilknytning til klubben som "Interessemedlem" og herved deltage i klubmøder m.v., hvor ægtefæller deltager. OPHØR AF MEDLEMSKAB 4 1. Udmeldelse kan ske skriftligt til præsidenten med mindst 8 dages varsel. 2. Såfremt et medlem ikke længere opfylder betingelserne for medlemskab som beskrevet i 3, stk. 1, eller er i kontingentrestance udover 2 måneder, kan vedkommende udelukkes af klubben efter beslutning af præsidiet.

3 Side fortsat 3. Forinden udelukkelse besluttes, skal præsidenten dog tage en samtale med det pågældende medlem, og såfremt vedkommende kan give en fyldestgørende forklaring eller inden en rimelig frist bringe sit økonomiske mellemværende med klubben i orden, bør udelukkelse normalt ikke ske. PRÆSIDIUM 5 1. Klubben ledes af et præsidium på 4 medlemmer: a. Præsident b. Vicepræsident c. Sekretær d. Skatmester 2. Præsidiets medlemmer vælges for 2 år ad gangen, og der afgår efter tur 2 hvert år. Hvert år vælges en vicepræsident, der normalt bliver præsident det følgende klubår. Desuden vælges hvert andet år henholdsvis en sekretær og en skatmester. 3. Præsidiet skal drage omsorg for, at klubbens beslutninger bringes til udførelse, at klubbens forpligtelser over for "The International Association af Y's Men's Clubs" opfyldes, samt at lovene overholdes. 4. Præsidiet er beslutningsdygtigt, når 3 af dets medlemmer er tilstede. Alle afgørelser træffes ved almindelig stemmeflerhed. I tilfælde af stemmelighed er præsidentens stemme afgørende. 5. Afgørelser af væsentlig betydning for klubben eller dens medlemmer bør dog først træffes, efter at medlemmerne har haft lejlighed til at ytre sig på et klubmøde. 6. Præsidiet nedsætter de nødvendige udvalg og fordeler andre opgaver blandt klubbens medlemmer. 7. Præsidiet kan meddele fuldmagt. Fuldmagt kan dog kun gives til medlemmer af klubben og ikke vedrørende køb, afhændelse og pantsætning af fast ejendom, jfr. 8, stk. 1, andet punktum. Fuldmagt bør normalt kun gives til en særlig begrænset opgave. KONTINGENT 6 1. Kontingentet, som betales månedsvis forud, fastsættes normalt for et år ad gangen på generalforsamlingen. Udover betalingen af det vedtagne kontingent har medlemmerne ingen økonomiske forpligtelser over for klubben. 2. Når en gæst har udtrykt ønske om at blive medlem, betaler den pågældende det til enhver tid fastsatte chartergebyr, og herefter betales der fuldt kontingent. 3. Hvilende medlemmer, jfr. 3, stk. 2, betaler et nedsat kontingent, hvis størrelse fastsættes af generalforsamlingen.

4 Side 4 GENERALFORSAMLING OG PRÆSIDIEVALG 7 1. Klubbens øverste myndighed er generalforsamlingen. 2. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af august måned. Senest 4 uger før den ordinære generalforsamling udsendes til alle medlemmer en forhåndsmeddelelse om tidspunkt og mødested for generalforsamlingen med angivelse af frist for indsendelse af forslag til evt. vedtagelse eller emner til drøftelse. Forhåndsmeddelelsen kan evt. medtages i klubbens sæsonprogram, klubblad eller lignende. Motiverede forslag fra medlemmerne, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være præsidenten i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. 3. Ekstraordinære generalforsamlinger kan indkaldes efter beslutning af præsidiet eller efter skriftlig begæring fra en trediedel af klubbens medlemmer. Begæringen skal være ledsaget af forslag til dagsorden. Præsidenten skal herefter inden 14 dage udsende indkaldelse med angivelse af dagsorden. 4. Endelig indkaldelse til en generalforsamling skal ske skriftligt ved brev eller pr. elektronisk post til hvert medlem med mindst 8 dages varsel. Indkaldelsen skal bilægges dagsorden samt eventuelle forslag til vedtagelse. Klubbens reviderede regnskab skal udsendes til medlemmerne før den ordinære generalforsamling. 5. Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal bl.a. indeholde følgende punkter: a. Valg af dirigent. b. Præsidentens beretning. c. Udvalgsformændenes beretninger. d. Skatmesteren fremlægger det reviderede regnskab. e. Indkomne forslag. f. Forslag til budget for det kommende klubår og fastsættelse af kontingent. g. Valg af revisor og revisorsuppleant. h. Valg af distriktsrådsmedlem. i. Eventuelt. 6. Inden den 15. marts foretages der valg af nye præsidiemedlemmer på et klubmøde, hvortil der indkaldes skriftligt ved brev til hver enkelt medlem med mindst 8 dages varsel, evt. med det siddende præsidiums kandidatforslag. Eventuelle andre forslag skal være præsidenten i hænde inden en i indkaldelsen angiven frist. Genvalg kan finde sted én gang. 7. Klubåret går fra den 1. juli til den 30. juni, og det nye præsidium overtager klubbens ledelse umiddelbart efter generalforsamlingen. 8. Vedtagelse på en generalforsamling sker ved almindelig stemmeflerhed, jfr. dog 9 og 11. I tilfælde af stemmelighed skal dirigenten, hvis forslaget opretholdes, stille forslaget til afstemning på ny. Hvis der også ved anden afstemning er stemmelighed, er forslaget bortfaldet. Skriftlig afstemning skal finde sted, hvis blot

5 Side fortsat ét medlem begærer det. 9. På generalforsamlingen har hvert medlem 1 stemme. TEGNING OG HÆFTELSE 8 1. Klubben tegnes af præsidenten eller 2 medlemmer af præsidiet. Ved køb, afhændelse eller pantsætning af fast ejendom tegnes klubben af det samlede præsidium. 2. For de af klubben indgåede aftaler hæfter klubben med sin formue, medens de enkelte medlemmer ikke på nogen måde hæfter personligt. LOVÆNDRINGER 9 1. Til ændring af lovene kræves, at forslag herom er optaget på dagsordenen for en behørigt indvarslet generalforsamling og der vedtages af to trediedele af de fremmødte. 2. Vedtagne ændringer har dog først gyldighed, når de er godkendt af regionen. VEDTÆGTER I tilslutning til disse love kan der udfærdiges vedtægter med nærmere bestemmelse om ledernes opgaver, udvalg m.v. 2. Vedtægterne kan vedtages og ændres ved almindelig stemmeflerhed på en generalforsamling. KLUBBENS OPHÆVELSE Klubben kan ophæves, såfremt forslag herom er optaget på dagsordenen for en lovlig indvarslet generalforsamling og der vedtages af to trediedele af de fremmødte. 2. Såfremt betingelserne for international godkendelse bortfalder, ophæves klubben automatisk. 3. Ved ophævelse skal klubben aflevere chartret til "The International Association of Y's Men's Clubs", afstå fra at benytte navnet "Y's Men's Club" eller andre betegnelser, som kan minde herom, samt afstå fra at benytte bevægelsens emblemer og kendetegn. 4. Ved ophævelse af klubben skal klubbens formue tilfalde det kristne ungdomsarbejde i Århus Kommune efter nærmere bestemmelse af generalforsamlingen. IKRAFTTRÆDEN Disse love træder i kraft, når de er godkendt af regionen. 2. Disse love træder i stedet for klubbens oprindelige love af med ændring den , den og

6 Side 6 den fortsat 3. Således vedtaget på den ordinære generalforsamling Vagn Sindberg (sign) Egon Christensen (sign) Præsident Dirigent Godkendt af Region Danmark, den Knud Erik Lykke (sign) Regionsleder

7 Side 7 Vedtægter for Århus Y's Men's Club Nordstjernen Region Danmark LEDERNES OPGAVER 1 1. Præsidenten har den overordnede ledelse af klubbens arbejde, holder kontakt med udvalgsformændene og påser, at udvalgsarbejdet fungerer tilfredsstillende, følger det enkelte medlem og søger med størst mulig takt at hjælpe medlemmer, som har problemer, indleder klubmøderne, indkalder til præsidiemøder, udarbejder dagsorden for og leder præsidiemøderne, repræsenterer klubben udadtil, deltager i distriktsrådsmøderne, indsender materiale til regionens arkiv, indsender klubrapporter, medlemsfortegnelser m.v. til distrikt og region til de fastsatte tider. 2. Vicepræsidenten overtager præsidentens opgaver i dennes fravær, følger med i præsidentens arbejde og forbereder sig til at kunne overtage dennes post det følgende klubår, udarbejder toastmasterplan, deltager i arbejdet i programudvalget (normalt som formand). 3. Sekretæren fører protokol over alle klub- og præsidiemøder, fører klubbens korrespondance, fører kontrol med mødedeltagelsen ved klubmøderne og udregner mødeprocenten (kan overdrages til medlemsudvalget), fører kartotek over medlemmernes navne, stillinger og fødselsdata, telefonnumre samt poster i klubben (kan overdrages til medlemsudvalget),

8 Side fortsat 4. Skatmesteren udsender omdelt materiale til fraværende medlemmer. udarbejder sammen med det øvrige præsidium budget for klubåret, fører klubbens regnskab, opkræver kontingenter, sørger for rettidig betaling af alle udgifter, herunder indbetaling af regionale og internationale kontingenter, sørger for at klubbens kontante midler er anbragt i bank, sparekasse eller på postgiro, udarbejder klubbens årsregnskab og status, bistår klubbens revisor med at revidere klubbens regnskab, deltager i økonomiudvalgets møder. 5. Pastpræsidenten (foregående års præsident) deltager eventuelt i præsidiemøderne, lader sin erfaring komme det nye præsidium tilgode og holder øje med, at kontinuiteten i klubarbejdet bevares. 6. Aftenens toastmaster modtager før mødets begyndelse fra vicepræsidenten aftenens toastmasterplan, modtager aftenens taler og byder denne velkommen på klubbens vegne, leder mødet venligt og bestemt, sørger for at tiderne i toastmasterplanen overholdes, hilser af med aftenens taler og sørger for, at skatmesteren afregner befordringsgodtgørelse og evt. honorar med taleren. KLUBMØDER 2 1. Ordinære klubmøder afholdes hver anden tirsdag i Risskov Sognegård, Solbakken 2, 8240 Risskov. 2. Præsidenten kan indkalde til særlige møder efter behov. UDVALG 3 1. Præsidenten har adgang til alle udvalgsmøder og skal derfor forud underrettes om disses afholdelse.

9 Side 9 2. Snarest efter valget nedsætter det nyvalgte præsidium de for klub- 3 - fortsat arbejdets udførelse nødvendige udvalg, f.eks. følgende: a. Programudvang Vicepræsidenten er normalt formand for og altid medlem af dette udvalg, der fastlægger programmet for det kommende klubår (jfr. dog pkt. b). Udvalget skal være opmærksom på, at der afsættes et passende antal møder til drøftelse af interne klubanliggender. b. Butlerudvalg Udvalget sørger for at mødelokalet er klar til mødets begyndelse, herunder dækning af borde, placering af bannere, flagsæt, dirigenthammer m.v. og uddeling af sangbøger. Udvalget sørger endvidere for, at lokalet afleveres i opryddet stand. c. Økonomiudvalg Skatmesteren er altid medlem af dette udvalg og normalt formand for udvalget. Udvalget planlægger og leder klubbens arrangementer for at skaffe penge til påtagne og påtænkte opgaver. d. Medlemsudvalg Udvalget skal deltage aktivt i klubbens medlemspleje og orientering af medlemmerne. Udvalget skal til stadighed søge at holde medlemstallet på en passende størrelse og med en passende erhvervsmæssig og aldersmæssig spredning. e. Ekstensionudvalg Udvalget skal søge at finde muligheder for dannelse af nye klubber. f. BF-udvalg Udvalget forestår indsamlingen af frimærker og penge til Brotherhood-Fonden. Udvalgets formand er tillige kontaktmand til BF-assistenten i distriktet og evt. den regionale BFtjenesteleder. g. World-Outlook-udvalg, herunder Broderklubudvalg Udvalget har til opgave evt. i samarbejde med den regionale tjenesteleder at give klubbens medlemmer verdensudsyn. Udvalget varetager klubbens fadderskaber. Udvalget har til opgave at skabe og vedligeholde en kontakt til klubbens broderklub. 3. Præsidiet kan nedsætte andre udvalg efter behov. 4. Præsidiet skal sørge for, at alle medlemmer er med i udvalgsarbejdet og at nye medlemmer snarest (evt. allerede i gæstetiden) placeres i et udvalg. 5. Det nye programudvalg udarbejder programmet for det kommende klubår.

10 Side 10 Det siddende programudvalg sørger for afviklingen af det løbende 3 - fortsat klubårs program. Øvrige udvalg tiltræder efter generalforsamlingen, men kan påbegynde forberedelserne umiddelbart efter nedsættelsen. SÆRLIGE OPGAVER 4 1. Præsidiet kan pålægge de enkelte medlemmer forskellige opgaver. 2. Et medlem, som er blevet pålagt en opgave i klubben og som bliver forhindret i at udføre denne, f.eks. "de tre minutter", må selv skaffe en afløser. KLUBDELEGATER 5 1. Klubben dækker udgifterne til deltagelse i Y's Men's konferencer m.v. for klubbens officielle delegerede efter nærmere af præsidiet fastsatte retningslinier. 2. Klubben kan desuden yde tilskud til andre klubmedlemmer, der ønsker at deltage heri. Præsidiet må i god tid give medlemmerne oplysning om størrelsen af eventuelle tilskud. VEDTÆGTSÆNDRINGER 6 1. Disse vedtægter kan ændres ved almindelig stemmeflerhed på en generalforsamling. 2. Der må ikke vedtages ændringer, som er i strid med klubbens, regionens eller de internationale love. Disse vedtægter er vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Arne Waldstrøm (sign) Asger Nielsen (sign) Præsident Dirigent

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål Side 1 af 6 Love For Aaskov Y s Men s Club Navn 1 Klubbens navn er Aaskov Y s Men s Club anerkendt (chartret) under The International Association of Y s Men s Clubs, den 24. marts 1979. Klubbens medlemmer

Læs mere

LOVE. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB

LOVE. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB LOVE for HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB Love af 20. maj 2015 for Holstebro Y s Men s Club Side 1 af 9 1 Navn og motto Klubbens navn er Holstebro Y s Men s Club. Klubben er anerkendt (chartret) under The International

Læs mere

LOVE og VEDTÆGTER 2014. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark SILKEBORG Y S MEN S CLUB

LOVE og VEDTÆGTER 2014. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark SILKEBORG Y S MEN S CLUB LOVE og VEDTÆGTER 2014 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark SILKEBORG Y S MEN S CLUB INDHOLDSFORTEGNELSE: LOVE... 3 NAVN OG MOTTO... 3 FORMÅL OG OPGAVER... 3 MEDLEMSSKAB... 3 OPGØR AF MEDLEMSSKAB... 4

Læs mere

LOVE og VEDTÆGTER for Senior Y s Men s Club. Udgave Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

LOVE og VEDTÆGTER for Senior Y s Men s Club. Udgave Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark LOVE og VEDTÆGTER for Senior Y s Men s Club Udgave 2014 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark D42007 Indholdsfortegnelse LOVE... 3 NAVN OG MOTTO... 3 FORMÅL OG OPGAVER... 3 MEDLEMSSKAB... 3 OPHØR AF MEDLEMSSKAB...

Læs mere

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men`s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

Hvilke forventninger har vi til arbejdet i præsidiet? Arbejdsopgaver i præsidiet Godt kammeratskab Konflikt løsning

Hvilke forventninger har vi til arbejdet i præsidiet? Arbejdsopgaver i præsidiet Godt kammeratskab Konflikt løsning Hvilke forventninger har vi til arbejdet i præsidiet? Arbejdsopgaver i præsidiet Godt kammeratskab Konflikt løsning Klubben ledes af et præsidium på 4 eller 5 medlemmer. Præsident Vice Præsident Sekretær

Læs mere

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

Vedtægter for Vendelbo Y's Men's Club, Hjørring

Vedtægter for Vendelbo Y's Men's Club, Hjørring Vedtægter for Vendelbo Y's Men's Club, Hjørring (Vedtaget den 6. juni 2016) Side 1 Vedtægter 1 Præsidiets opgaver Præsidenten har den overordnede ledelse af klubbens arbejde holder kontakt med udvalgsformændene

Læs mere

Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Formål og opgaver: Medlemskab:

Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Formål og opgaver: Medlemskab: Aars Y s Men s Club Chartret 26. august 1967. Vedtægter. Y s Men International er et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder i gensidig respekt og hengivenhed på basis af

Læs mere

. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, 1 DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT

. AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, 1 DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT . AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT, 1 DER FØLGER MED ENHVER RET.. TO ACKNOWLEDGE THE DUTY THAT ACCOMPANIES EVERY RIGHT KLUBLOVE OG KLUBVEDTÆGTER Enhver Y's Men's Club skal have sine egne love og vedtægter. Disse

Læs mere

Vedtægter. Balle Y s Men s Club. Medlem af Y s Men International. Motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret

Vedtægter. Balle Y s Men s Club. Medlem af Y s Men International. Motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret Balle Y s Men s Club Medlem af Y s Men International Vedtægter Motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret Vedtaget af klubben den 03.06.13 Balle Y s Men s Club Vedtægter 1 af 10 Indhold

Læs mere

VEDTÆGTER. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB

VEDTÆGTER. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB VEDTÆGTER for HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB Vedtægter af 25. maj 2011 for Holstebro Y s Men s Club Side 1 af 8 1 LEDERNES OPGAVER Præsidenten - Har den overordnede ledelse af klubbens arbejde, herunder holder

Læs mere

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark NAVN OG MOTTO 1 Regionens navn er Y s Menettes Region Danmark under The International Association of Y s Men s Clubs, og dens motto er: At vedkende sig

Læs mere

The Internotional Association of

The Internotional Association of Love for Erritsø Y's Men's Club Region Dunmark The Internotional Association of Y's Men's Clubs Porogrof 7: Nøvn Klubbens navn er "ErritsØ Y's Men's Club", der er anerkendt under "Iåe lnternøtionøl Association

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004.

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004. Bilag til Distrikt Himmerlands generalforsamling på Rebild Efterskole 25. april 2015 Steder skrevet med rødt er ændringer/tilføjelser Punkter, hvor der er forslag til rettelser/tilføjelser: pkt:10, 17,

Læs mere

Vedtægter. LC Søllerød LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER. Vedtaget på Generalforsamling d. 15.april 2009 version 01. Side 1

Vedtægter. LC Søllerød LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER. Vedtaget på Generalforsamling d. 15.april 2009 version 01. Side 1 LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER Vedtægter LC Søllerød Enkelte rettelsers udestår. Vedtægter 15.04.2009 - version 01 Side 1 Vedtægter Lions Club Søllerød. Indholdsfortegnelse. Side 1. Formål....... 2 2. Tilknytning

Læs mere

Vedtægter. Lions Club Søllerød

Vedtægter. Lions Club Søllerød Vedtægter Lions Club Søllerød Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 2 2. Tilknytning til Lions International, multidistrikt, distrikt og zone.... 2 3. Navn og hjemsted... 3 4. Medlemskab... 3 5. Kontingent....

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Begrundelse for ønsket om vedtægtsændringer. Af hensyn til mulighederne for at kunne søge om tilskud til kurser og lig. skal vedtægterne være i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening Midtfyns Erhvervsforening Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening 1 Foreningens navn er Midtfyns Erhvervsforening. 2 Foreningens hjemsted er Midtfyn. 3 Foreningen har til formål at: a b c d samordne det

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel 1 Navn og hjemsted: Bowlingklubben Triominos, der har hjemsted i Rødovre Kommune, er stiftet den 11. januar 2003. Klubben er tilsluttet Danmarks Bowling Forbund / Københavns Bowling Union under Danmarks

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Distrikt Midtjyllands Vedtægter

Distrikt Midtjyllands Vedtægter Side 1 af 8 Distrikt Midtjyllands Vedtægter Godkendt d. 16.04.2016 Side 2 af 8 1. Navn og hjemsted: 1. Distriktets navn er: Distrikt Midtjylland og omfatter Distriktets Y s Mens klubber, som er registreret

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Hjørring Y s Men s Club

Hjørring Y s Men s Club Hjørring Y s Men s Club I denne velkomstmappe finder du Klubbens motto Klubbens formål Klubbens love Klubbens vedtægter Klubbens seneste godkendte regnskab (bilag) Klubbens seneste godkendte budget (bilag)

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Trinord

Vedtægter for Trinord Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 27-11-2011 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune.

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål 1 Navn og hjemsted Foreningen Ulsted Klatreklub er stiftet den 30/9-2011 og har hjemsted på houvej 198, 9370, Hals, Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB Artikel 1: Navn 1. Klubbens navn er:. Artikel 2: Formål 1. At udvikle et netværk mellem unge i alderen 18-29 år af forskellig uddannelse, erhverv, samfundsopfattelse

Læs mere

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune.

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. VEDTÆGTER FOR OUTRUP GOLFKLUB 1 Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 2 Formål Klubbens formål er at dyrke Tendoryu Aikido, som er den stilart af Aikido, der

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion.

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere golfspil og de dertil hørende idrætslige aktiviteter på det

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017

Horsens Bridgeklub af 2017 Vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Horsens Bridgeklub af 2017 og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931,

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

GF Kommunals vedtægter

GF Kommunals vedtægter GF Kommunals vedtægter Vedtægter for GF Kommunal Gældende fra d. 13. april 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende

Læs mere

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus Vedtægter for Rindby Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Rindby Forsamlingshus. Foreningen er hjemmehørende i Fanø Kommune. Foreningens adresse er hos formanden. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel VEDTÆGTER AF 19 MAR 2014 Slangerup Svømmeklub Idrætsvej 3 3550 Slangerup Tel. 26 14 35 23 formanden@slsk.dk www.slsk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORENINGENS NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. MEDLEMSSKAB... 1 4.

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand.

1.1 Klubben drives som kontingentforening og har adresse hos klubbens formand. Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DEN GULE BYGNING I VILDBJERG - 1 - 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Den Gule Bygning i Vildbjerg. Dens hjemsted er Herning Kommune. Foreningen er oprettet ved

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg

Nordborg Golfklub. Forslag til vedtægtsændringer. Johan Bondes Vej 9, DK-6430 Nordborg Forslag til vedtægtsændringer For at lette sammenligningen mellem de nuværende vedtægter og forslaget til nye vedtægter er de sat op overfor hinanden i nedenstående skema. Ændringer i vedtægterne er markeret

Læs mere

Klubbens navn er FBK 92 (Frederikssund Badminton Klub 92). Klubben er stiftet 6/

Klubbens navn er FBK 92 (Frederikssund Badminton Klub 92). Klubben er stiftet 6/ VEDTÆGTER FBK92 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 6. maj 1992 Vedtægtsændringer vedtaget på generalforsamlingen 26. april 2000 Vedtægtsændringer vedtaget på generalforsamlingen 27. april 2011

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole

Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole Vedtægter for Aalborg Goju-Ryu Karate Skole 1 Navn og hjemsted Foreningen Aalborg Goju-Ryu Karate Skole er stiftet den 17. april 2017 og har hjemsted i Aalborg kommune. Foreningen er tilsluttet IOGKF (specialforbund)

Læs mere

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND I FORENINGENS NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er GA Østjylland. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere