Grundejerforeningen Dyssegårdsparken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Dyssegårdsparken"

Transkript

1 Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 29. marts 2011 Der var 101 deltagere fra ejendommene tilstede, heraf 89 stemmeberettigede og der forelå fuldmagt fra 3. Formanden Lene Ørding bød velkommen og oplyste, at advokat Chris Stentoft, revisor John Johannesen samt varmemester Uffe Christiansen var til stede. Susanne Olesen fra kontoret var til stede som referent. 1. Valg af dirigent: Efter indstilling fra bestyrelsen blev advokat Chris Stentoft valgt. Forinden havde Jørgen Hansen foreslået Jesper Johansson, Vættehøjen 37 som afslog. Jørgen Lauda tilbød sig som dirigent i fortsættelse af skriftligt 17. januar 2011at have tilbudt sig som dirigent, for at spare udgift til advokat. Tilbuddet blev ikke accepteret af forsamlingen. Dirigenten kunne konstatere, at indkaldelsen til generalforsamlingen var lovligt varslet. Der var 2 indsigelser fra henholdsvis Runddyssen 75 og Langdyssen 28, da 6 forslag sendt i tide fra Runddyssen 75 ikke var trykt i indkaldelsen. Dirigenten gjorde opmærksom på, at der ikke var pligt til at aftrykke indkomne forslag i indkaldelsen, men at disse kunne bekendtgøres under mødet. Det var jo også klart meddelt i indkaldelsen, at forslagene ligesom andet materiale kunne afhentes på kontoret, og derved kunne interesserede studere forslagene i god tid inden mødet. Valg af stemmetællere: Jette Callesen og Jesper Johansson blev valgt. 2. Formandens beretning: Beretning til Generalforsamlingen 2011 Bestyrelsen takker ejendommene for godt samarbejde i det forløbne år og fra mig som formand tak til bestyrelsen for en meget stor indsats. En særlig tak også til medarbejderne der har gjort det rigtig godt. Som sædvanligt er der nogle få som bruger rigtig meget af andres tid på at bekymre sig om ting enten som bestyrelsen eller foreningens ansatte efter deres opfattelse skulle have gjort eller ikke skulle have gjort.

2 Det er glædeligt, at det ser ud til, at mere end 98 % er tilfredse med driften af grundejerforeningen. Der er modtaget mange gode forslag, ofte til gavn for helheden, som vi, i bestyrelsen, har kunnet arbejde konstruktivt med. Bestyrelsen har ved sin konstituering fastlagt en arbejdsproces, hvor alle i bestyrelsen lægger et stykke arbejde i foreningen, hvor besparelser opnås ved ikke at skulle købe ydelserne ude i byen. Dette vil også med al tydelighed fremgå af regnskabet. Selvom YouSee har taget mere end 2/3 af stigningen i driftsbidraget på 30 kr., er der igen i år overskud, endda af en sådan størrelse, at en måneds driftsbidrag, eksklusiv TV, returneres til ejendommene. Nærmere herom vil fremgå af regnskabsaflæggelsen. Alle væsentlige beslutninger træffes af en enig bestyrelse, hvilket bl.a. indebærer at alle i bestyrelsen kender de forhold, der behandles som sager. Der er også i 2010 gennemført personalemøder, hvilket giver medarbejderne den mulighed for indflydelse, der sikrer den dialog og tillid, som er så vigtig for en fortsat god og attraktiv arbejdsplads. Arbejdspladsvurderingen som blev gennemført i efteråret 2010 viste, at de mange punkter, der ikke var tilfredsstillende i 2008, nu er bragt i orden. Som det vil være de fleste bekendt, er Grundejerforeningens hjemmeside blevet en realitet i Det er vi glade for, da der her findes informationer i nemt tilgængelig form for alle, der benytter internettet. Den administrative modernisering der blev påbegyndt i 2009 er fortsat i 2010 og vil også fortsætte i Vedrørende vedligeholdelsen af vores områder har vi også i 2010 gennemført aftaler med offentlige myndigheder, og derved fået hjælp til arbejdet i et antal perioder uden lønomkostning. Jeg nævnte i beretningen ved generalforsamlingen i 2010, at Næstved Kommunes udspil vedr. deklarationerne for området udeblev og blev afløst af kommunens henstilling, at vi selv skulle udarbejde et forslag. Bestyrelsen har i 2009 og i 2010 derfor søgt at imødegå en udvikling, hvor flere ulovlige forhold kunne opstå i området. Vi måtte således, da der i foråret 2010 blev indgivet formel klage over bygning af et cykelskur på fællesarealet, give klar besked om fjernelse af det nybyggede. Kommunen var blevet konsulteret og var helt enig heri. Imidlertid har kommunen tygget på denne sag siden september 2010 og ikke truffet endelig afgørelse endnu. Da denne sag er af principiel karakter, har vi i bestyrelsen været nødsaget til at lægge sagen om deklarationerne til ro, da forslag til en korrekt men smidig efterlevelse af deklarationerne jo må tage udgangspunkt i, hvor langt den kommunale myndighed ønsker at gå. I en sag om en udestue er der opnået kommunal godkendelse.

3 Til dette skal dog bemærkes, at nævnte udestue faktisk er bygget helt i overensstemmelse med de kommunalt godkendte tegninger. Jeg skal her gentage: at juridisk er det vurderingen hos kommunen, at nye deklarationer kun kan vedtages, hvis alle 514 ejendomme stemmer for. Derfor er det formentlig eneste udvej, at foreslå dispensationer til eller fortolkninger af de gældende deklarationer, da bestyrelsen i undersøgelses arbejdet har konstateret, at kommunalbestyrelsen i et antal tilfælde over årene har godkendt ting, som kan siges at have været en fortolkning, snarere end en stringent efterlevelse af deklarationernes ordlyd. Nødvendigvis må der altså fares med lempe, og hvis vi skal have systematik og orden i sagsgangen er det en absolut forudsætning, at kommunen viser en klar holdning, som kan give et fingerpeg om, hvor fleksibelt fortolkninger kan udøves.. Kloakproblemer, som til dels skyldes alder og almindelig slitage, er der fortsat. Der har været en del forstoppelser og også reparationer i Det er lidt kedeligt at opleve, at der er konstateret bleer, hygiejne bind og lignende stoppende sager i kloaksystemet, når Toms kloakservice har været her for at klare en såkaldt nødsituation, eksempelvis i en weekend. Sædvanlige problemer i julen blev undgået ved, at der blev foretaget en forebyggende ekstra spuling medio december. Det er åbenbart for nogle svært at forstå, at fedt fra stegning størkner i den kolde kloak og skaber problemer. Den fartdæmpende foranstaltning der i 2009 blev etableret på Runestenen, efter anmodning fra gårdrepræsentanterne, har gårdrepræsentanterne anmodet om bliver udvidet til 2 stk. Helleristen har bedt om tilsvarende. Fra Runestenens trafikanter er der blevet indsamlet mange underskrifter til fordel for en blødere løsning end den eksisterende. Da den oprindelige løsning er godkendt, har vi også måttet søge om godkendelse af nedtagning og etablering af blødere løsningsmulighed. Dette er en lang proces; jeg kan for eksempel nævne, at der alene som almene regler er ikke færre end 87 sider i en såkaldt vejledning. En blødere løsning med 2 fartdæmpere på henholdsvis Runestenen og Helleristen forventes etableret inden længe, hvis kommune og politi godkender. Når enkelte personer mener at kunne kræve oplysninger om dette og hint, fordi de sidder og fantaserer sig til hvordan de faktiske forhold kunne tænkes at være, så kræver håndteringen heraf altså tid, ofte megen tid. Bestyrelsen har ikke så megen fritid at gøre med, at administrative terrorister skal gøre arbejdet til en yderligere belastning. Derfor forbeholder bestyrelsen sig retten til at vurdere, hvad der er reelt og hvad der må antages at være af chikane karakter.

4 Vedrørende forsamlingshuset er det værd at nævne, at det har været udlejet i 44 weekends i Som det vil fremgå af regnskabet, er der opnået et lille overskud. Bestyrelsen har stillet forslag til nogle ændringer, da det er nødvendigt at gennemføre nogle nyanskaffelser og nogen vedligeholdelse med maling og andet i de kommende år. I april måned indkøbte vi en ny græsslåmaskine, ikke fabriksny, men en god brugt, som kan forventes at klare opgaven de kommende 7 år. Derved kunne vi næsten halvere den årlige afskrivning i forhold til at købe en fabriksny, der ville kunne holde i 10 år. I december fik vi leveret en ny traktor med tilbehør, således at den gamle, næsten udslidte Iseki kunne overgå til reserve. Det blev en investering på godt kr., som vi altså fik skabt plads til. Det lykkedes også i 2010 at finde udvej for opretning og ny belægning af sydstien, hvor et bestyrelsesmedlem sikrede arbejdets udførelse til noget nær halv pris. Herudover blev der lagt miljø belægning på vejen ved gården, efter indtrængende anmodninger herom fra Langdyssen, der i adskillige år havde efterlyst at komme af med et slemt støvproblem, når trafikken til og fra forsamlingshuset på tørre sommerdage jævnligt kører noget mere end de for området ønskede 30 km i timen. Hvis nogen skulle mene, at bestyrelsen blot mødes en gang imellem over en kop kaffe, kan jeg oplyse, at der i 2010 i Grundejerforeningen er leveret mere end timers indsats af bestyrelsen, ikke mindst af kasserer og formand. Vi skal være opmærksomme på, at arbejdsopgaven er af et sådant omfang, at alternativet til en arbejdende bestyrelse er ansættelse af en forretningsfører. Bestyrelsens motto er fortsat: Vi har alle til opgave at få det bedste ud af den tid vi bruger med og for hinanden Debatten af beretningen omfattede især følgende: Langdyssen 45, forespurgte hvorfor bestyrelsen havde tilsidesat ytringsfriheden, idet der henvistes til forslag, der ikke var aftrykt i indkaldelse til generalforsamlingen? Det blev oplyst, at man i bestyrelsen var enige om, ikke at anvende mere tid end højst nødvendigt på skriverier fra Runddyssen 75, da de anses som et spejl af såvel tidligere som nyere perioder, hvor flere referater er bevis for, at en person ikke holder sig tilbage for at bruge andres tid i et omfang, der ikke er rimeligt.

5 Runddyssen 75 1) protesterede endnu engang imod ændring i forslag fremsat i 2009, vedrørende betingelser mv. for at opnå / afhente gårdtilskud. Bestyrelsen svarede hertil, at beskyldninger om manipulation med referatet er urigtige, at det vedtagne fremgik af referatet fra generalforsamlingen 2009, og at dirigenten som er ansvarlig for rigtigheden af referatet stod bag dette, ligesom underskrift var givet af referent og formand, og dermed er referatet entydigt retsgyldigt, hvilket vi alle må rette os efter. 2) ønskedes oplyst, hvorfor der ikke i sagen om inkasso var foretaget lukning af varme / vand til de berørte ejendomme hertil blev svaret, at det var rent tekniske og praktiske forhold sammen med økonomi, der forhindrede lukning - yderligere ønskedes oplyst størrelsen af gælden til foreningen samt dato for tvangsauktion. Bestyrelsen udtrykte, at størrelsen af gælden i den verserende sag, som den nuværende bestyrelse overtog i 2009 og som er påløbet over flere år, ikke var relevant at oplyse i hverken beretning eller på generalforsamlingen. Der blev summarisk orienteret vedrørende inkassosagen, nu konkurssagens gang om selve forløbet, herunder at den nuværende bestyrelse dels havde forfulgt sagen straks i april 2009 og ikke havde kunnet finde belæg for den af Svend Petersen påståede aflysning af sagen, at restanten ved fogedrettens første berammelse i juni 2009 ikke kunne fremstilles af politiet, derfor ny dato, ny udsættelse og et yderligere forløb med gentagne sags udsættelser, hvor skyldner var igennem et straffesagsforløb i anden anledning, involvering af familie og advokat, der endte i grundejerforeningens krav sidst i 2010 om konkursbegæring, berammelse af sag ultimo februar 2011, ny udsættelse, nyeste og seneste dato for sag den 18. marts 2011, hvor politiet ikke havde tid til at transportere vedkommende som arrestant til retten. Der er endnu engang ny berammelse af møde i retten, men datoen kendes p.t. ikke. Advokat Stentoft orienterede om juridiske aspekter i sagen og kort om de beklagelige forsinkelser. 3) blev stillet spørgsmål ved om bestyrelsens antagelse, at 98% af beboerne var tilfredse med bestyrelsens arbejde. 4) synes der er for lidt kontrol med udbetaling af gårdtilskud, repræsentanten behøver åbenbart ikke indhente underskrifter hos beboere, men kan blot afhente beløbet på kontoret. Runestenen 111 anførte, at lejere straffes for ejers sløseri med betaling, hvorfor laves der ikke aftale om at lejer betaler driftsomkostninger direkte til foreningen der blev svaret, at det er der nogle der gør, efter frivillig aftale

6 med bestyrelsen og nogle der pure nægter under henvisning til bestemmelser i lejelov mv. Der er altså nogle, der nægter at betale til foreningen for sit faktiske forbrug. Foreningen har ingen del og lod i ejeres udlejning, men har hvor det er muligt, som nævnt lavet frivillige aftaler med lejere til begrænsning af en ejers samlede udestående og med disse lejeres forståelse af, at forbruget vedrører faktisk modtagne ydelser. Vættehøjen 73 mener, der mangler oplysninger fra bestyrelsen om større verserende sager. Langdyssen 45 ønskede sådanne oplysninger lagt på hjemmesiden, bl.a. hvor stort det skyldige beløb er i inkassosagen. Der blev svaret, at oplysninger af nævnte karakter ikke hører hjemme på en offentlig tilgængelig hjemmeside. Langdyssen 66 (lejer i berørt ejendom i inkasso-/konkurssagen) - l) forespurgte hvorfor gårdrepræsentanter fik oplysninger, der var betegnet som fortrolige? Svar: Gårdrepræsentanterne orienteres på møderne også om generelle forhold. Der orienteres til den relevante repræsentant, om forhold der kun vedrører denne gård og samtidig om der er afgørelse af almen interesse eller om sagen ikke er færdigbehandlet. 2) Det blev yderligere fremført, at i sag om cykelskur opført på fællesareal, var man vidende om, at kommunen havde overgivet sagen til bestyrelsens afgørelse Svar: Bestyrelsen oplyste, at der ikke var tilgået skrivelse herom fra kommunen, samt at bestyrelsen ikke er vidende om at have nogen ret til fysisk indgriben på nuværende tidspunkt. Flere anførte at inkassosagens beløb bare kunne blive oplyst, så debat om sagen kunne afsluttes en mente at vide at beløbet var Svar: der er tale om verserende sag, som bestyrelsen ikke kan drøfte i detaljer på en generalforsamling, men i hovedsagen internt og med advokat. Der blev herunder gjort opmærksom på, at der netop i 2009 og 2010 er hensat beløb til imødegåelse af tab på dubiøse debitorer, således at et tab, der eventuelt måtte blive realiseret ikke vil give anledning til forøget opkrævning til ejendommene. På forespørgsel om oplysninger kunne gives, når sagen måtte være overstået, blev der svaret, at det kunne der naturligvis.

7 Helleristen 49 - hvorfor ikke lave aftale om, at lejere betaler driftsbidrag direkte til foreningen. Svar: der gives oftest ved udlejning ingen oplysning fra ejer til foreningen, det er i øvrigt entydigt ejer, der har ansvar for mellemværender med foreningen, da foreningen ikke har lod og del i indgåelse af ejeres udlejningskontrakter. Runestenen 118 Jette Callesen, tidligere kasserer mente at hun kunne opfange, om der var ejer eller lejer på bopælen, når hun i sin tid bød velkommen i bebyggelsen og afleverede velkomstmateriale. Der blev hertil svaret, at der i reglen ikke afleveres noget velkomstmateriale, da foreningen simpelthen ikke har anden oplysning om ejendommen end ejeren, der jo allerede for længst har fået sådant materiale. Runestenen 109 spurgte vedrørende vejbump om dækning for eventuelle skader på bil - der var almindelig enighed i salen om, at hvis farten afpasses efter forholdene, vil der ikke være tale om skader. Fra bestyrelsen blev oplyst, at der efter anmodning fra gårdrepræsentanter ville blive etableret 2 blødere bump på henholdsvis Runestenen og 2 tilsvarende på Helleristen, når godkendelse kunne opnås fra kommunen og politiet. Formandens beretning blev herefter godkendt. 3. Årsregnskabet 2011 med revisionspåtegning. Kassereren henledte opmærksomheden på, at der i lighed med 2009 er et overskud i Der er ud herfra disponeret med at tilbagebetale en måneds driftsbidrag til ejendommene medio kr. - som selvfølgelig er eksklusiv TV-bidrag. Det bemærkes at nuværende bestyrelse ikke har hævet budgettet og dermed driftsbidraget over 2 år, men kun hævet det samlede månedsbidrag med en stigning, der er mindre end stigningen i TV-udgiften. Med andre ord er driftsbidraget uden TV faktisk sat ned og almindelige prisstigninger absorberet. Runestenen 107 og Runestenen 40 ønsker belyst om bestyrelsen har taget højde for, at MAX Bank har et stort underskud og derfor er usikker. Svar: For at opnå bedst mulig sikring af indestående, er der allerede oprettet yderligere en konto, hvilken er under varmeværkets CVR nr., hvilket betyder at

8 foreningens og varmeværkets samlede indestående er dækket med op til 1,5 mio.kr., hvis banken skulle blive nødlidende. Endvidere er der i lyset af risikospredning overført midler til konto i anden bank. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at der ikke kan tabes penge under uheldige omstændigheder ved f.eks. et månedsskifte, hvor der er store beløb der indgår inden efterfølgende betaling af f.eks. de store naturgasregninger, men der er gjort de mulige sikringer. Regnskabet blev godkendt. 4. Forslag: a. Fremsat af bestyrelsen 1. Vedtægtsændring I foreningens vedtægter 4 tilføjes nyt stk. 3 således: Stk. 3. Til sikkerhed for betaling af krav, som foreningen måtte have eller få mod den enkelte ejendoms ejer, herunder udgiften ved et medlems misligholdelse er ved foreningens deklaration lyst pantstiftende for kr ,00 i hver enkelt ejendom. Ved fremtidige ejerskifter fra nærværende vedtægters vedtagelsesdato udstedes et ejerpantebrev stort kr ,00, 10% p.a., der håndpantsættes til foreningen. Alle udgifter til etablering og tinglysning af ejerpantebrevet afholdes af køber. Den samlede pantesikkerhed overfor foreningen vi således efter fremtidige ejerskifter andrage kr ,00 for hver ejendom. I forbindelse med ejerskifte opkræves ny ejer et af bestyrelsen fastsat gebyr for registrering af ejerskifte. På forespørgsel oplyste bestyrelsen og advokat Stentoft, 1) at ændring af beløb ikke forventes at være til hindring ved salg, 2) at stigning til kr ,00 er beregnet ud fra at dette svarer til ca. den gæld der kan oparbejdes indenfor den tidsramme, det normalt kan tage at gennemføre retslige skridt til tvangsauktion mv., 3) at administrationsgebyr til foreningen endnu ikke var fastsat, men man regner med at det fastsættes til kr Forslaget blev godkendt med de mere end krævede 75%.

9 2. Vedtægtsændring - I foreningens vedtægter 7 ændres: 2. Formandens beretning til 2. Bestyrelsens beretning, jf. drøftelse af forslag på generalforsamlingen Med henvisning til at forslaget om ændring, på generalforsamlingen 2010, blev vedtaget at skulle behandles ved en fremtidig ændring af vedtægterne blev Forslaget godkendt med mere end 75%. For bekræftelse af og endelig vedtagelse af ovennævnte vedtægtsændringer blev oplyst, at der inden 14 dage vil blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling til afholdelse inden 6 uger, som foreskrevet for vedtægtsændringer. 3. Ændring af TV-ordning: Bestyrelsen bemyndiges til at søge gennemført en ny ordning fra f.eks. den 1. januar 2012, hvor der etableres frit valg i muligt omfang og således at den pr gældende fælles forpligtelse ændres til aftag af en såkaldt grundpakke. Tillæg til nævnte grundpakke i form af yderligere kanalvalg er den enkeltes eget valg, ligesom evt. tilvalg af internet bredbåndsforbindelse og telefoni afregnes helt særskilt med udbyder. En ny ordning vil medføre en til ordningen svarende regulering af driftsbidraget, hvor der i forslag til budget for 2012 er indregnet en pris på kr. 332 pr. måned for den i 2011 pligtige fuldpakke. Der undersøges muligheder og priser via nuværende udbyder og vedrørende en fibernet-løsning. En fibernet løsning vil betyde, at der skal indskydes fibernet fra havesiden ved siden at det nuværende. Det blev vedtaget som foreslået, at bestyrelsen arbejder videre med sagen. Der vil i umiddelbar fortsættelse af den ekstraordinære generalforsamling, hvor alene de foreslåede vedtægtsændringer kan behandles, blive afholdt Møde om evt. ny TV-ordning med grundpakke hvor repræsentanter fra udbydere inviteres til nærmere at oplyse om priser for levering / installation og muligheder i øvrigt. Det er bestyrelsens hensigt, at et flertals opfattelse fra nævnte møde, hvis denne er et ønske om ny ordning, skal være grundlaget for at skaffe så konkrete oplysninger som muligt, hvor alle ejendomme ved en

10 urafstemning kan give en for bestyrelsen retningsgivende opfattelse til kende. Hvis et klart flertal ved nævnte møde ikke ønsker en ny ordning, da vil bestyrelsen forhandle med nuværende udbyder om en ny aftale fra 1. januar Gårdtilskud forhøjelse: Det pr gældende gårdtilskud på kr foreslås forhøjet til kr med virkning fra Efter anmodning fra gårdsrepræsentanter fremsat på møde i september foreslås tilskuddet forhøjet. Pt. gældende tilskud er ureguleret i mere end 20 år. Bestyrelsen foreslår kr ,00. En af deltagerne mente, at kr. 500,00 i forhøjelse måtte være nok. Bestyrelsens forslag blev godkendt. 5. Ændring af leje m.v. vedr. Forsamlingshuset: Lejen af forsamlingshuset for en weekend foreslås forhøjet til kr (fra kr ). Lejen for et hverdagsdøgn fastsættes til kr (fra kr ). Lejen for et ekstra hverdagsdøgn fastsættes til kr. 400 (fra kr. 300). Reservationsgebyr kr. 200 indføres ved reservationen og tilbagebetales ikke (depositum kr. 300 bortfalder) og sikkerhedsstillelse der forfalder sammen med lejebeløbet foreslås forhøjet til kr. 500 (fra kr. 300), hvilket beløb tilbagebetales med fradrag af evt. itu gået service m.v. En forventet merindtægt vil give mulighed for trinvis udskiftning af service og simple reparationer. På forespørgsel fra Langdyssen 45, Vættehøjen 45 blev oplyst, at allerede indgåede kontrakter naturligvis ikke vil blive ændret. Jættestuen 32 konstaterede at stigningen egentlig er kr. 350, hvortil der blev svaret, at de 200 kr. i fast gebyr er en forenkling i forhold til nuværende procedure med delvis tilbagebetaling ved aflysning, samt at der søges dækning for de administrative omkostninger forbundet med udlejning Forslaget blev godkendt.

11 b. Forslag fremsat af Svend Petersen, Runddyssen Honorering af bestyrelsesarbejde arbejdsseddel med angivelse af timeforbrug fremlægges til gennemsyn på generalforsamlingen. Mener i øvrigt, at der ikke bør ydes honorar til bestyrelsen i forbindelse med medlemsmøder. Bestyrelsen oplyste, at man naturligvis ikke fik honorar for deltagelse i generalforsamling og møder med gårdrepræsentanter o. lign. Forslaget blev forkastet. 3. Aktindsigt i foreningens anliggender efter regler gældende i den offentlige forvaltning. Bestyrelsen oplyste, at disse regler ikke gælder for virksomheder og dermed heller ikke for hverken Grundejerforeningen eller KraftVarmeVærket. Det blev understreget, at medlemmerne altid er velkomne til at kontakte bestyrelsen eller aftale møde på kontoret for en drøftelse om generelle sager, samt at parter i en verserende sag altid bliver orienteret, f.eks. ved kopi af breve og udtalelser, hvor myndigheder er involveret. Et unavngivet medlem efterlyste mere åbenhed, hertil svarede bestyrelsen, at man ikke i verserende sager kan give oplysninger, når det ikke er til parter i sagerne. Forslaget blev forkastet. 4. Dagsordner og beslutningsreferater af afholdte bestyrelsesmøder, samt anden mødeaktivitet, lægges på foreningens hjemmeside, idet det anses at være et krav, løbende at kunne følge med i bestyrelsens dispositioner. Bestyrelsen svarede, at gennemføres dette vil det betyde, at alt materiale vedr. bl.a. verserende sager skal anonymiseres, før det lægges på nettet, da der jo er tale om, at alle kan gå ind på hjemmesiden. Der blev henvist til, at bestyrelsen anser information for meget vigtig, og derfor kan alle blot henvende sig for at få vedkommende oplysninger, men naturligvis ikke oplysninger af blot nysgerrighed. Forslaget blev forkastet.

12 2., 5. og 6. Dirigenten afviste disse forslag anses ikke for forslag, men er henstillinger. Der henvises til, at der kan samles underskrifter for at finde en ny bestyrelse, hvis man er utilfreds med det arbejde der udføres af den nuværende. Forslagene blev således afvist at kunne behandles. 5. Budgetforslag 2012 vedr. driftsbidrag forelægges til godkendelse. Bestyrelsen gjorde opmærksom på, at stigningen på 20 kr. i driftsbidrag er mindre end alene stigningen i TV-afgiften og denne afgift er budgetteret efter de pt. kendte forhold. Sker der ændringer vedr. TV-afgift i medfør af ny TVordning med grundpakke vil driftsbidraget naturligvis blive ændret, fra eksempelvis de foreslåede 700 kr. til 500 kr. eller mindre. Vættehøjen 37 ønskede oplyst, om ændring af TV-forhold vil betyde ekstra administrationsomkostninger svaret herpå er nej. Der blev gjort bemærkninger om, at Brunata bør afholde administrationsomkostninger ved ekstra behandling / udsendelse af varmeregnskab spørgsmålet henvistes til behandling på generalforsamlingen i Kraftvarmeværket, Budgetforslaget for 2012 blev vedtaget. 6. Valg til bestyrelse a. Valg af kasserer formanden meddelte, at bestyrelsen havde overtalt Kaj til at opstille til genvalg. Modernisering af administration og arbejdsgange, overskud i grundejerforeningen og store besparelser i kraftvarmeværket, effektive forhandlinger med leverandører og myndigheder blev bl.a. nævnt som begrundelse. Kaj Bentsen blev genvalgt

13 b. Valg af bestyrelsesmedlem formanden nævnte bl.a. at Michael bidrager med sekretærarbejdet, med kontrol og hjælp til afstemninger, med en helt nødvendig modernisering og ajourføring af anlægskartoteker og hjælp med C5 systemet m.m. Michael Rasmussen blev genvalgt. 7. Valg af bestyrelsessuppleanter (1 år) Jeppe Boel blev genvalgt Lasse Blauenkjær (ikke tilstede), Langdyssen 56 blev genvalgt Kasserersuppleant (ikke tilstede), Hans Jørgen Nielsen, Runestenen 100 blev genvalgt. 8. Valg af revisor (1 år) a) Valg af ekstern revisor statsautoriseret Henrik Frandsen fra Revisionsfirma Beierholm blev genvalgt John Johannesen var til stede som firmaets repræsentant. b) Valg af intern revisor: Annette Rasmussen blev genvalgt. c) Valg af ekstern revisorsuppleant: Revisor Jørgen Stegmann, Revisionsfirmaet Beierholm blev valgt. d) Valg af intern revisorsuppleant: ingen 9. Eventuelt. Runestenen 41 syntes at bestyrelsen bør give en undskyldning for sit sprogbrug i forholdet til Svend Petersen. Bestyrelsen mente ikke med baggrund i historikken, at man kunne forvente at få tilbage i en mildere form end den man selv anvendte.

14 De der henvender sig til bestyrelsen ordentligt og med venlighed, bliver altid mødt med venlighed, samt høflighed og opmærksomhed. Jættestuen 32 ønskede generalforsamling afholdt andet sted ude i byen, hvor der er mere plads. Vættehøjen 73 henstiller at der er mere åbenhed fra bestyrelsens side i forhold til verserende sager og fremtidige planer. Helleristen 49 ros til bestyrelsen for det udførte arbejde, har altid fået hjælp ved henvendelse til kontoret, MEN vinterbekæmpelse og for store mængder salt er ikke gavnligt for en nyplantet hæk ud til sydstien. Kan der ikke anvendes vandopløseligt salt? Svar: Meget salt er jo anvendt, fordi vi har haft en lang vinter og på det seneste har det leverede salt haft en helt anden struktur, som betyder at saltspreder og andet materiel ikke virker ideelt. Med hensyn til at kunne anvende vandopløseligt salt vil det betyde anskaffelse af nyt materiel og i nogen grad forhindre forebyggelse af isdannelse. Langdyssen 66, 45 og 14 havde spørgsmål / kommentarer vedr. legepladser, 1) legepladssikkerhed, herunder renovering. Svar: Der er ikke hensat midler til renovering i regnskaberne;, der er forsikring for alle legepladser. 2) store legeplads på fællesareal er generelt dårlig, overgroet og hundeejere anvender området til hundeluftning og indhegner med medbragte hegn. Bestyrelsesmedlem Brian Rasmussen gav udtryk for, at man kunne tilkalde ham og han ville så tage sig af sagen. Mødet sluttede kl Chris Stentoft Susanne Olesen Lene Ørding Dirigent Referent Formand

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 23. marts 2010 Der var 80 deltagere fra ejendommene tilstede, heraf 70 stemmeberettigede og der forelå fuldmagt fra 2. Formanden Lene Ørding bød velkommen og

Læs mere

Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A.

Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A. Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 27. marts 2012 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent: Advokat Henrik Rasmussen fortsatte efter grundejerforeningens generalforsamling som dirigent. Der

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A.

Dyssegårdsparkens Kraftvarmeværk A.m.b.A. Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 29. marts 2011 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent: Advokat Chris Stentoft fortsatte efter grundejerforeningens generalforsamling som dirigent. Der

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD Grundejerforeningens navn er Rørmosegård Grundejerforening, og dens hjemsted er Allerød Kommune. 1 2 Grundejerforeningen er stiftet i henhold til bestemmelserne

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S

VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S ADVOKATFIRMAET LEDET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 11-211-15894 Hjørring, den 10. april 2018 (2. udgave) VEDTÆGTER FOR DYNAMIC INVEST A/S Selskabets navn og formål: 1. Selskabets navn er Dynamic Invest A/S.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 27. marts 2012 Der var 87 deltagere fra ejendommene tilstede, 61 stemmeberettigede heri inkluderet fuldmagter fra 6 ejendomme. Formanden Lene Ørding bød velkommen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægter.

Grundejerforeningsvedtægter. Grundejerforeningsvedtægter. I medfør af den for Helsingør kommune gældende lokalplan nr. 1.88 for Boligbebyggelse på en del af Kjeldsbjerggårds jorder samt i henhold til deklaration tinglyst d. 22.06

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 30.03.2015 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK. a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÆRØSKØBING VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted Ærøskøbing Vandværk, der er stiftet den 22. maj 1951, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.) 1 Selskabet har hjemsted i Ærøskøbing

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park

Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park Vedtægter for Ejerlauget Båstrup Park 1. Ejerlaugets navn, område og hjemsted 1. Ejerlaugets navn er Ejerlauget Båstrup Park. Ejerlaugets medlemmer er de følgende 5 områdeforeningen: Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET HAVNSØ VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET HAVNSØ VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET HAVNSØ VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR HAVNSØ VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Havnsø Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kalundborg Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

LOVE. for. Grundejerforeningen

LOVE. for. Grundejerforeningen LOVE for Grundejerforeningen AGERVÆNGET 20. februar 2013-1 - Stiftet den 22. september 1970 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Agervænget. Foreningens hjemsted er 4420 Regstrup i Holbæk Kommune,

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN ===================================================================== 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Dyssegårdsparken. Dens hjemsted er Næstved

Læs mere

Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN. Dens hjemsted er Københavns Kommune. LOVE FOR HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Foreningens formål er, at virke som grundejerforening i det

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget den 10. februar 1989 og med de på generalforsamlingen den 23. marts 2007 og 9. april 2010 vedtagne ændringer. Seneste vedtagne ændringer på generalforsamling den

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN ===================================================================== 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Dyssegårdsparken. Dens hjemsted er Næstved

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING. 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød.

LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING. 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød. Hillerød, den 28.10.1985. LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød. 2. Foreningens formål er at varetage carportejernes interesser

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB)

Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) Vedtægter for Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) 1: Navn og hjemsted. 1. lnteressentskabets navn er Vindmøllelaug Århus Bugt (VÅB) 2. VÅB's hjemsted er Århus Kommune. 2: Formål. 1. VÅB's formål er at medvirke

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Referat af Generalforsamlingen, tirsdag den 26. marts 2013 Der var 43 deltagere fra ejendommene tilstede, 41 stemmeberettigede samt 2 fuldmagter. En fremmødt fuldmagtshaver, der skriftligt forud for generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne.

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne. Vedtægter Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er "", og dens hjemsted er Albertslund kommune. Foreningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen for Albertslund kommune, ligesom senere

Læs mere

Forslag til lovændringer for Grundejerforeningen Sønderholm

Forslag til lovændringer for Grundejerforeningen Sønderholm Forslag til lovændringer for Grundejerforeningen Sønderholm Nuværende tekst Ny tekst Bemærkninger LOVE for grundejerforeningen SØNDERHOLM LOVE For Grundejerforeningen SØNDERHOLM Stiftet i 1950 Seneste

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere