Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser. 1. halvår 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser. 1. halvår 2015"

Transkript

1 Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 1. halvår 2015 Danmark i alt For definitionerne af de forskellige kriminalitetsarter se August 2015

2 INDHOLD Anmeldelser Sigtelser

3 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår 2015 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Hele straffeloven ,8% -10,8% Borgervendt kriminalitet ,0% -17,5% Øvrig straffelov ,9% 3,2% Personfarlig kriminalitet ,9% -0,5% Vold (sagsområde) ,4% 0,6% Vold - Straffelovens ,1% -1,0% Vold Vold - Straffelovns 245 og ,5% -10,5% Kvalificeret vold Vold med skade på legeme eller helbred Vold ved kvindelig omskæring Kvalificeret vold med grov skade Kvalificeret vold med døden til følge 1 4 Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand ,9% 1,3% Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand Vold eller trussel om vold mod tjenestemand ,4% 18,3% Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste mv Trusler om vold mv. mod offentlig myndighed Trussel på livet ,1% 7,5% Trussel på livet Manddrab og uagtsomt manddrab ,1% 17,1% Manddrab Uagtsomt manddrab 4 4 Uagtsomt manddrab/legemsbeskadigelse - færdselsuheld ,2% -39,5% Uagtsomt manddrab i forbindelse med færdselsuheld Uagtsom betydelig legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheld Skydevåben - særligt skærpende omstændigheder ,1% -29,1% Skydevåben, særlig skærpende omstændigheder Brandstiftelse ,8% -25,0% Brandstiftelse, kvalificeret Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

4 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Brandstiftelse, forsætlig Brandstiftelse, uagtsom 4 4 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Røveri mod person i egen bolig ,6% -32,9% Røveri mod person i egen bolig Røveri - særlig farlig - mod person i egen bolig 6 8 Røveri mod andre ,6% -31,9% Røveri mod andre Særligt farligt røveri mod andre 13 9 Røveri mod pengeinstitut ,4% -74,4% Røveri mod pengeinstitut Særligt farligt røveri mod pengeinstitut 1 2 Røveri mod forretning ,5% -16,6% Røveri mod forretning Særligt farligt røveri mod forretning Røveri mod tankstation ,0% -55,0% Røveri mod tankstation Særligt farligt røveri mod tankstation 3 0 Røveri mod værditransport Røveri mod værditransport Særligt farligt røveri mod værditransport 2 0 Narkotika salg og smugling - straffeloven ,7% -3,1% Salg af narkotika Smugling m.v. af narkotika Dopingmidler, salg af (skærpende omstændigheder)-(ny kode pr ) Dopingmidler, smugling mv. (skærpende omstændigheder)-(ny kode pr ) 0 3 Menneskesmugling ,5% 80,0% Menneskesmugling, skærpende omstændigheder (straffeloven) Menneskesmugling (udlændingeloven) Rufferi ,5% 25,8% (Udgået) Rufferi Rufferi - (ny kode pr ) 8 13 Voldtægt ,3% 58,6% (Udgået) Voldtægt 0 0 Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

5 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Voldtægt ved anvendelse af vold eller trussel om vold - (ny kode pr ) Voldtægt ved ulovlig tvang - (ny kode pr ) Voldtægt ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand - (ny kode pr ) Voldtægt ved samleje med barn under 12 år - (ny kode pr ) Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Seksuelt misbrug af børn ,5% 16,1% Blodskam, børn under 15 år Blodskam mellem søskende, børn under 15 år (Udgået) Blodskam, anden kønslig omgang, børn under 15 år Blodskam, andet seksuelt forhold (børn under 15 år) (Udgået) Samleje med barn under 15 år (Udgået) Samleje med barn under 12 år/skærpende omstændigheder (Udgået) Anden kønslig omgang med barn under 15 år (Udgået) Anden kønslig omgang med barn under 12 år (Udgået) Homoseksualitet med barn under 15 år (Udgået) Homoseksualitet med barn under 12 år (Udgået) Homoseksualitet v/vold med barn u/15 år (Udgået) Homoseksualitet v/ulovlig tvang, m/barn u/15 år (Udgået) Homoseksualitet ved vold med barn under 12 år (Udgået) Homoseksualitet ved lovlig tvang med barn under 12 år (Udgået) Seksualforbrydelse, uagtsom m. barn u/15 år (Udgået) Seksualforbrydelse, uagtsom m. barn u/12 år Voldtægt ved samleje med barn under 12 år - (ny kode pr ) Samleje med barn under 15 år - (ny kode pr ) Andet seksuelt forhold med barn under 12 år - (ny kode pr ) Andet seksuelt forhold m/ barn under 15 år - (ny kode pr ) Uagtsom seksualforbrydelse mod barn under 15 år 0 0 Børnepornografi ,5% 27,6% (Udgået) Børnepornografi (Udgået) Børnepornografi - besiddelse af/bekendt med Børnepornografi - (ny kode pr ) Børnepornografi, besiddelse af/bekendt med - (ny kode pr ) Hærværk ,0% -10,4% Hærværk Groft hærværk Groft uagtsomt hærværk Hærværk, skærpende omstændighed Hærværk, groft (skærpende omstændighed) Hærværk med hensyn til EDB-materiel 0 0 Graffiti ,5% -11,1% Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

6 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Hærværk, graffiti Hærværk, groft, graffiti Hærværk, graffiti (skærpende omstændighed) Hærværk, groft, graffiti (skærpende omstændighed) 0 0 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Indbrud i privat beboelse ,4% -22,9% Indbrud i villa og lignende Indbrud i lejlighed Indbrud i værelse Indbrud i landejendom Indbrud i fritidshus og kolonihavehus ,7% -18,1% Indbrud i fritidshus Indbrud i kolonihavehus Indbrud i erhverv ,4% -20,3% Indbrud i biblioteker Indbrud i børnehave/vuggestue/fritidshjem Indbrud i skole Indbrud i kirke/museum Indbrud i kommunekontor/sygesikringskontor Indbrud i posthus/postkontor Indbrud i svømmehal/idrætsanlæg og lignende Indbrud i institution/plejehjem Indbrud i offentligt kontor/bygning i øvrigt Indbrud i kaserne (våben/ammunition) Indbrud i bankiers/vekselerer og lignende Indbrud i biograf/teater Indbrud i campingplads/vandrehjem Indbrud i tankstation/autohandler Indbrud i privat institution Indbrud i beboerklub Indbrud i privat kontor i øvrigt Indbrud i selskabslokaler Indbrud i pengeinstitut Indbrud i sportsforretning Indbrud i beklædnings- skind-/fodtøjsforretning Indbrud i kiosk/cigar- og vinhandel Indbrud i købmand/supermarked/mejeri Indbrud i radio-/fotoforretning Indbrud i urmager/guldsmed Indbrud i cafeteria/restaurant Indbrud i hotel/motel Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

7 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Indbrud i EDB-forretning Indbrud i optikerforretning Indbrud i forretning i øvrigt Indbrud i våbenlager/-fabrik/-forretning Indbrud i fabrik Indbrud i lager og lignende Indbrud i værksted Indbrud i tømmerhandel/byggemarked Indbrud i EDB-virksomhed Indbrud i virksomhed i øvrigt Indbrud i apotek Indbrud i hospital Indbrud i lægekonsultation og lignende Indbrud i øvrigt Pengeskabstyveri ved skærebrænder Pengeskabstyveri ved sprængstof Pengeskabstyveri ved vinkelslibere Pengeskabstyveri ved andre måder Indbrud i arbejdsskur/kontorvogn og lignende Indbrud i isbod/pølsebod Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Butikstyveri og tricktyveri i butik ,3% -11,3% Butikstyveri fra andre forretninger Butikstyveri beklædning/skind/fodtøj Butikstyveri kiosk/cigar-/vinhandel Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri Butikstyveri radio/fotoforretning Butikstyveri urmager/guldsmed Butikstyveri møntvaskeri Butikstyveri, tricktyveri Tyveri fra borger - kriminalitetsart ,8% -20,1% Tricktyveri i beboelse / på gadeplan ,0% 41,0% Tyveri, tricktyveri på gadeplan (ny kode pr ) Tyveri, tricktyveri i beboelse Tyveri fra person, last- eller varebil ,9% -17,5% Tyveri fra personbil Tyveri fra lastbil/varebil Tyveri af nummerplader ,9% -25,5% Tyveri af nummerplader Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

8 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår 2015 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Tyveri fra lomme/taske/bagage ,7% -22,6% Tyveri fra lomme/taske/bagage Tyveri fra byggeplads ,2% -8,4% Tyveri fra byggeplads Tyveri af benzin / olie ,6% -43,1% Tyveri af benzin/olie Hæleri ,6% -43,6% Hæleri Hæleri - groft/forretningsmæssig Uagtsomt hæleri 11 6 Brugstyveri af bil ,1% -22,0% Brugstyveri af registreret personbil Brugstyveri af registreret lastbil/varebil Økonomisk kriminalitet - sagsområde ,2% 74,3% Bedrageri ,9% 128,2% Bedrageri Bedrageri checks, overtræk egen konto Bedrageri - stjålne checks Bedrageri dankort, overtræk egen konto Bedrageri øvrige kontokort, egen konto Bedrageri øvrige kontokort, stjålne Bedrageri, stjålne dankort Databedrageri Pengefalsk ,2% 85,3% Pengefalsk Udgivelse af falske penge Udgivelse af formodet falske penge Udgivelse af pengelignende genstande Pengefalsk, elektronisk 1 0 Socialbedrageri ,4% -12,4% Socialbedrageri Bedrageri, arbejdsløshedskasse Våbenloven - skydevåben ,7% 68,8% Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

9 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Våbenloven, skydevåben Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Våbenloven - kniv på offentligt sted ,3% 4,9% Våbenloven, 4, stk. 1, kniv på offentligt sted Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden ,8% -20,8% Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden m.v Lov om euforiserende stoffer ,6% -0,1% Lov om euforiserende stoffer Lov om euforiserende stoffer (Salg) Dyreværnsloven ,6% -13,5% Dyreværnsloven Trafikfarlige færdselsforseelser ,5% -11,4% Spirituskørsel Motorfører, medicin mv Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys Kørsel frem mod rødt lys (klip) Kørsel mod kørselsretningen (klip) Spærrelinier, overskridelse i.f.m. overhaling (klip) Kørsel i nødspor (klip) Overhaling, færdselstavle/afmærkning (klip) Vigepligt, færdselstavle/afmærkning (klip) Hastighed, færdselstavle (klip) Passage af jernbaneoverkørsel (klip) For kort afstand til forankørende (klip) Kørsel venstre om helleanlæg mv. (klip) Svingning mv., til fare/unødig ulempe (klip) Vending eller bakning, til fare/ulempe (klip) Vognbaneskift, igangsætning, placering, standsning til fare/ulempe (klip) Overhaling, kørsel ved (klip) Overhaling, øget hastighed (klip) Vognbaneskift, forbud mod (klip) Overhaling, forbud mod (klip) Overhaling, ved fodgængerfelt (klip) Vigepligtsforseelse Vigepligt, ubetinget, afmærkning (klip) Vigepligt, ubetinget, udkørsel (klip) Vigepligt, højre (klip) Svingning, ej sket uden ulempe (klip) Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

10 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Forkert lygteføring, manglende afmærkning Kap- og væddekørsel (klip) Hastighed, generelle (klip) Hastighed, køretøjsbestemt (klip) Knallert 3-hjulet, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Motorcykel 2-hjulet, passager u/135 cm (klip) Motorcykel 3-hjulet/sidevogn, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Mobiltelefon mv., brug af Ikke brug af sikkerhedssele Sikkerhedsudstyr, ikke fyldt 15 år (klip) Befordring af børn uden særligt sikkerhedsudstyr (klip) Befordring af børn i øvrigt (klip) Befordring af flere børn end siddepladser (klip) Befordring af børn (klip) Ikke brug af styrthjelm Styrthjelm, 5-14 år uden sikkerhedssele (klip) 11 9 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent ATK ,5% 24,9% ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle Automatisk trafikkontrol. Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt ATK - Sikkerhedssele, ikke brug af ATK - Registreringsbekendtgørelse, manglende nummerplade 5 0 Færdselslov - spirituskørsel ,6% -25,5% Færdselsuheld spirituskørsel m/p-skade Færdselsuheld spirituskørsel u/p-skade Færdselsuheld, spirituskørsel, ej betryggende m/p-skade Færdselsuheld, motorfører, spirituskørsel, ej betryggende u/p-skade Spirituskørsel Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

11 Antal anmeldelser 1. halvår 1. halvår Sprituskørsel, ej betryggende 7 2 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Færdselslov - narkotika/medicinkørsel ,5% 23,9% FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer m/p-skade FUH. Motorfører medicin mv. m/p-skade FUH. Knallertkører medicin mv. m/p-skade FUH. Motorfører, medicin mv. u/p-skade FUH. Knallertkører, medicin mv. u/p-skade FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer u/p-skade (Udgået ) Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer Motorfører, medicin mv Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer med recept Knallertkører, medicin mv. 3 3 Færdselslov - mobiltelefon ,5% -6,6% Mobiltelefon mv., brug af ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt Færdselslov - kørsel i frakendelsestiden ,5% -8,6% Frakendelsestid, kørsel i (motorkøretøj/stor knallert) Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

12 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår 2015 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Hele straffeloven ,6% 1,8% Borgervendt kriminalitet ,8% -16,9% Øvrig straffelov ,0% 16,4% Personfarlig kriminalitet ,1% -7,6% Vold (sagsområde) ,3% -6,2% Vold - Straffelovens ,9% -11,6% Vold Vold - Straffelovns 245 og ,4% -21,0% Kvalificeret vold Vold med skade på legeme eller helbred Vold ved kvindelig omskæring Kvalificeret vold med grov skade Kvalificeret vold med døden til følge 1 10 Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand ,4% 35,9% Vold eller trussel om vold mod polititjenestemand Vold eller trussel om vold mod tjenestemand ,6% 12,0% Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste mv Trusler om vold mv. mod offentlig myndighed Trussel på livet ,1% -3,2% Trussel på livet Manddrab og uagtsomt manddrab ,4% -16,8% Manddrab Uagtsomt manddrab 3 2 Uagtsomt manddrab/legemsbeskadigelse - færdselsuheld ,6% -20,5% Uagtsomt manddrab i forbindelse med færdselsuheld Uagtsom betydelig legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheld Skydevåben - særligt skærpende omstændigheder ,0% -23,9% Skydevåben, særlig skærpende omstændigheder Brandstiftelse ,3% -37,9% Brandstiftelse, kvalificeret Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

13 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Brandstiftelse, forsætlig Brandstiftelse, uagtsom 3 0 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Røveri mod person i egen bolig ,5% -39,6% Røveri mod person i egen bolig Røveri - særlig farlig - mod person i egen bolig Røveri mod andre ,5% -22,6% Røveri mod andre Særligt farligt røveri mod andre Røveri mod pengeinstitut ,1% -52,4% Røveri mod pengeinstitut Særligt farligt røveri mod pengeinstitut 3 4 Røveri mod forretning ,6% -13,7% Røveri mod forretning Særligt farligt røveri mod forretning Røveri mod tankstation ,6% -58,1% Røveri mod tankstation Særligt farligt røveri mod tankstation 3 0 Røveri mod værditransport ,7% -72,7% Røveri mod værditransport Særligt farligt røveri mod værditransport 3 1 Narkotika salg og smugling - straffeloven ,7% -9,8% Salg af narkotika Smugling m.v. af narkotika Dopingmidler, salg af (skærpende omstændigheder)-(ny kode pr ) Dopingmidler, smugling mv. (skærpende omstændigheder)-(ny kode pr ) 0 2 Menneskesmugling ,6% 42,3% Menneskesmugling, skærpende omstændigheder (straffeloven) Menneskesmugling (udlændingeloven) Rufferi ,4% -62,1% (Udgået) Rufferi Rufferii - (ny kode pr ) Voldtægt ,5% 70,7% (Udgået) Voldtægt 1 1 Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

14 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Voldtægt ved anvendelse af vold eller trussel om vold - (ny kode pr ) Voldtægt ved ulovlig tvang - (ny kode pr ) Voldtægt ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand - (ny kode pr ) Voldtægt ved samleje med barn under 12 år - (ny kode pr ) Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Seksuelt misbrug af børn ,0% 11,6% Blodskam, børn under 15 år Blodskam mellem søskende, børn under 15 år (Udgået) Blodskam, anden kønslig omgang, børn under 15 år Blodskam, andet seksuelt forhold (børn under 15 år) (Udgået) Samleje med barn under 15 år (Udgået) Samleje med barn under 12 år/skærpende omstændigheder (Udgået) Anden kønslig omgang med barn under 15 år (Udgået) Anden kønslig omgang med barn under 12 år (Udgået) Homoseksualitet med barn under 15 år (Udgået) Homoseksualitet med barn under 12 år (Udgået) Homoseksualitet v/vold med barn u/15 år (Udgået) Homoseksualitet v/ulovlig tvang, m/barn u/15 år (Udgået) Homoseksualitet ved vold med barn under 12 år (Udgået) Homoseksualitet ved lovlig tvang med barn under 12 år (Udgået) Seksualforbrydelse, uagtsom m. barn u/15 år (Udgået) Seksualforbrydelse, uagtsom m. barn u/12 år Voldtægt ved samleje med barn under 12 år - (ny kode pr ) Samleje med barn under 15 år - (ny kode pr ) Andet seksuelt forhold med barn under 12 år - (ny kode pr ) Andet seksuelt forhold m/ barn under 15 år - (ny kode pr ) Uagtsom seksualforbrydelse mod barn under 15 år 0 0 Børnepornografi ,3% 30,3% (Udgået) Børnepornografi (Udgået) Børnepornografi - besiddelse af/bekendt med Børnepornografi - (ny kode pr ) Børnepornografi, besiddelse af/bekendt med - (ny kode pr ) Hærværk ,4% -11,6% Hærværk Groft hærværk Groft uagtsomt hærværk Hærværk, skærpende omstændighed Hærværk, groft (skærpende omstændighed) Hærværk med hensyn til EDB-materiel 2 0 Graffiti ,3% 38,9% Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

15 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Hærværk, graffiti Hærværk, groft, graffiti Hærværk, graffiti (skærpende omstændighed) Hærværk, groft, graffiti (skærpende omstændighed) 0 0 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Indbrud i privat beboelse ,1% -35,1% Indbrud i villa og lignende Indbrud i lejlighed Indbrud i værelse Indbrud i landejendom Indbrud i fritidshus og kolonihavehus ,1% -17,7% Indbrud i fritidshus Indbrud i kolonihavehus Indbrud i erhverv ,1% -21,4% Indbrud i biblioteker Indbrud i børnehave/vuggestue/fritidshjem Indbrud i skole Indbrud i kirke/museum Indbrud i kommunekontor/sygesikringskontor Indbrud i posthus/postkontor Indbrud i svømmehal/idrætsanlæg og lignende Indbrud i institution/plejehjem Indbrud i offentligt kontor/bygning i øvrigt Indbrud i kaserne (våben/ammunition) Indbrud i bankiers/vekselerer og lignende Indbrud i biograf/teater Indbrud i campingplads/vandrehjem Indbrud i tankstation/autohandler Indbrud i privat institution Indbrud i beboerklub Indbrud i privat kontor i øvrigt Indbrud i selskabslokaler Indbrud i pengeinstitut Indbrud i sportsforretning Indbrud i beklædnings- skind-/fodtøjsforretning Indbrud i kiosk/cigar- og vinhandel Indbrud i købmand/supermarked/mejeri Indbrud i radio-/fotoforretning Indbrud i urmager/guldsmed Indbrud i cafeteria/restaurant Indbrud i hotel/motel 2 12 Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

16 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Indbrud i EDB-forretning Indbrud i optikerforretning Indbrud i forretning i øvrigt Indbrud i våbenlager/-fabrik/-forretning Indbrud i fabrik Indbrud i lager og lignende Indbrud i værksted Indbrud i tømmerhandel/byggemarked Indbrud i EDB-virksomhed Indbrud i virksomhed i øvrigt Indbrud i apotek Indbrud i hospital Indbrud i lægekonsultation og lignende Indbrud i øvrigt Pengeskabstyveri ved skærebrænder Pengeskabstyveri ved sprængstof Pengeskabstyveri ved vinkelslibere Pengeskabstyveri ved andre måder Indbrud i arbejdsskur/kontorvogn og lignende Indbrud i isbod/pølsebod 3 3 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Butikstyveri og tricktyveri i butik ,2% -8,7% Butikstyveri fra andre forretninger Butikstyveri beklædning/skind/fodtøj Butikstyveri kiosk/cigar-/vinhandel Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri Butikstyveri radio/fotoforretning Butikstyveri urmager/guldsmed Butikstyveri møntvaskeri Butikstyveri, tricktyveri Tyveri fra borger - kriminalitetsart ,0% -20,3% Tricktyveri i beboelse / på gadeplan ,9% 105,2% Tyveri, tricktyveri på gadeplan (ny kode pr ) Tyveri, tricktyveri i beboelse Tyveri fra person, last- eller varebil ,8% -22,7% Tyveri fra personbil Tyveri fra lastbil/varebil Tyveri af nummerplader ,8% -23,4% Tyveri af nummerplader Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

17 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår 2015 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Tyveri fra lomme/taske/bagage ,4% -28,2% Tyveri fra lomme/taske/bagage Tyveri fra byggeplads ,0% 6,4% Tyveri fra byggeplads Tyveri af benzin / olie ,9% -37,2% Tyveri af benzin/olie Hæleri ,5% -34,8% Hæleri Hæleri - groft/forretningsmæssig Uagtsomt hæleri 13 8 Brugstyveri af bil ,3% -19,8% Brugstyveri af registreret personbil Brugstyveri af registreret lastbil/varebil Økonomisk kriminalitet - sagsområde ,7% 44,9% Bedrageri ,8% 63,2% Bedrageri Bedrageri checks, overtræk egen konto Bedrageri - stjålne checks Bedrageri dankort, overtræk egen konto Bedrageri øvrige kontokort, egen konto Bedrageri øvrige kontokort, stjålne Bedrageri, stjålne dankort Databedrageri Pengefalsk ,2% 26,6% Pengefalsk Udgivelse af falske penge Udgivelse af formodet falske penge Udgivelse af pengelignende genstande Pengefalsk, elektronisk 0 0 Socialbedrageri ,3% -17,9% Socialbedrageri Bedrageri, arbejdsløshedskasse Våbenloven - skydevåben ,9% 27,0% Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

18 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Våbenloven, skydevåben Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Våbenloven - kniv på offentligt sted ,9% 4,5% Våbenloven, 4, stk. 1, kniv på offentligt sted Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden ,6% -20,6% Ordensbekendtgørelsen - sikring af den offentlige orden m.v Lov om euforiserende stoffer ,5% -3,6% Lov om euforiserende stoffer Lov om euforiserende stoffer (Salg) Dyreværnsloven ,1% -20,3% Dyreværnsloven Trafikfarlige færdselsforseelser ,5% -11,4% Spirituskørsel Motorfører, medicin mv Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys Kørsel frem mod rødt lys (klip) Kørsel mod kørselsretningen (klip) Spærrelinier, overskridelse i.f.m. overhaling (klip) Kørsel i nødspor (klip) Overhaling, færdselstavle/afmærkning (klip) Vigepligt, færdselstavle/afmærkning (klip) Hastighed, færdselstavle (klip) Passage af jernbaneoverkørsel (klip) For kort afstand til forankørende (klip) Kørsel venstre om helleanlæg mv. (klip) Svingning mv., til fare/unødig ulempe (klip) Vending eller bakning, til fare/ulempe (klip) Vognbaneskift, igangsætning, placering, standsning til fare/ulempe (klip) Overhaling, kørsel ved (klip) Overhaling, øget hastighed (klip) Vognbaneskift, forbud mod (klip) Overhaling, forbud mod (klip) Overhaling, ved fodgængerfelt (klip) Vigepligtsforseelse Vigepligt, ubetinget, afmærkning (klip) Vigepligt, ubetinget, udkørsel (klip) Vigepligt, højre (klip) Svingning, ej sket uden ulempe (klip) Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

19 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Forkert lygteføring, manglende afmærkning Kap- og væddekørsel (klip) Hastighed, generelle (klip) Hastighed, køretøjsbestemt (klip) Knallert 3-hjulet, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Motorcykel 2-hjulet, passager u/135 cm (klip) Motorcykel 3-hjulet/sidevogn, passager u/5 år uden sikkerhedssele (klip) Mobiltelefon mv., brug af Ikke brug af sikkerhedssele Sikkerhedsudstyr, ikke fyldt 15 år (klip) Befordring af børn uden særligt sikkerhedsudstyr (klip) Befordring af børn i øvrigt (klip) Befordring af flere børn end siddepladser (klip) Befordring af børn (klip) Ikke brug af styrthjelm Styrthjelm, 5-14 år uden sikkerhedssele (klip) 11 9 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent ATK ,7% 17,5% ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle ATK - Hastighedsovertrædelse, færdselstavle Automatisk trafikkontrol. Lyssignal - kørsel frem mod rødt/gult lys (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse (klip) ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Hastighedsovertrædelse ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt ATK - Sikkerhedssele, ikke brug af ATK - Registreringsbekendtgørelse, manglende nummerplade 3 0 Færdselslov - spirituskørsel ,9% -25,7% Færdselsuheld spirituskørsel m/p-skade Færdselsuheld spirituskørsel u/p-skade Færdselsuheld, spirituskørsel, ej betryggende m/p-skade Færdselsuheld, motorfører, spirituskørsel, ej betryggende u/p-skade Spirituskørsel Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

20 Antal sigtelser 1. halvår 1. halvår Sprituskørsel, ej betryggende 7 2 Udvikling 1. halvår til 1. halvår i procent Færdselslov - narkotika/medicinkørsel ,3% 23,3% FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer m/p-skade FUH. Motorfører medicin mv. m/p-skade FUH. Knallertkører medicin mv. m/p-skade FUH. Motorfører, medicin mv. u/p-skade FUH. Knallertkører, medicin mv. u/p-skade FUH. Motordrevet køretøj, euforiserende stoffer u/p-skade (Udgået ) Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer Motorfører, medicin mv Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer med recept Knallertkører, medicin mv. 3 3 Færdselslov - mobiltelefon ,1% -7,0% Mobiltelefon mv., brug af ATK - Mobiltelefon, brug af håndholdt Færdselslov - kørsel i frakendelsestiden ,4% -8,6% Frakendelsestid, kørsel i (motorkøretøj/stor knallert) Rigspolitiet. Centrale Nøgletal 1. halvår - 1. halvår

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser 2007-2012. Januar 2013

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser 2007-2012. Januar 2013 Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2007-2012 Januar 2013 INDHOLD Anmeldelser 2007-2012 Sigtelser 2007-2012 Side 2-8 Side 9-15 Januar 2013 Anmeldelser 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Straffeloven

Læs mere

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2015 Danmark i alt For definitionerne af de forskellige kriminalitetsarter se http://politistatistik.dk/definitioner.htm Januar 2016 INDHOLD Anmeldelser Sigtelser

Læs mere

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser , 1. halvår

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser , 1. halvår Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2007-2013, 1. halvår August 2013 Anmeldelser Kriminalitetsområde 1. halvår 2007 1. halvår 2008 1. halvår 2009 1. halvår 2010 1. halvår 2011 ift. Hele straffeloven

Læs mere

Straffelovsovertrædelser fordelt på kriminalitetstype, kriminalitetsart, indhold, paragraf og gerningskode

Straffelovsovertrædelser fordelt på kriminalitetstype, kriminalitetsart, indhold, paragraf og gerningskode Straffelovsovertrædelser fordelt på kriminalitetstype, kriminalitetsart, indhold, paragraf og gerningskode Borgervendt kriminalitet Kriminalitetsart Indhold Paragraf Hærværk Hærværk Strfl.s. 291, stk.

Læs mere

Sagsområder. Sagsområder fordelt på indhold, paragraf og gerningskode

Sagsområder. Sagsområder fordelt på indhold, paragraf og gerningskode Drab mv. Højforræderi Strfl.s. 98 Drab mv. Krigsanstiftelse Strfl.s. 99 Drab mv. Farevoldende offentlige udtalelser Strfl.s. 100 Drab mv. Femte kolonnevirksomhed Strfl.s. 101 Drab mv. Bistand til fjenden

Læs mere

Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Materiale og begreber Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Materiale og begreber Fejl! Bogmærke er ikke defineret. INDLEDNING Til brug ved Straffelovrådets drøftelser af strafferammer m.v. er der gennemført en undersøgelse af domspraksis på straffelovens område. Undersøgelsen sigter primært på en statistisk kortlægning

Læs mere

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi Horsens, den 7. Januar Kære Redaktioner. Så er endnu et år gået og anmeldelsesstatistikken for kreds er nu tilgængelig for pressen. Anmeldelsesstatistikken baserer sig på helårstal og kan således sammenlignes

Læs mere

BESKRIVELSE GERNINGSKODE PARAGRAF

BESKRIVELSE GERNINGSKODE PARAGRAF Bilag 1 Oversigt over gerningskoder, med tilhørende paragraffer Kriminallov BESKRIVELSE GERNINGSKODE PARAGRAF LANDSFORRÆDERI 97212 23 SPIONAGE 97124 24 LANDSSKADELIG VIRKSOMHED 97128 25 OPRØR MOD STATSFORFATNINGEN

Læs mere

Afgørelser 65. I alt 1-30 dage. 6-9 mdr. 3-4 mdr. 5-8 år. 4-6 mdr. 12- år. 3-5 år. 2-3 mdr år dage. Livstid. 2-3 år mdr mdr.

Afgørelser 65. I alt 1-30 dage. 6-9 mdr. 3-4 mdr. 5-8 år. 4-6 mdr. 12- år. 3-5 år. 2-3 mdr år dage. Livstid. 2-3 år mdr mdr. Afgørelser 65 Tabel 3.13 Ubetingede fængselsstraffe fordelt efter overtrædelsens art og længden af den idømte straf 2000 Unsuspended prison sentences by type of offence and length of sentence 2000 Overtrædelsens

Læs mere

Unges lovovertrædelser

Unges lovovertrædelser http://vidensportal.servicestyrelsen.dk/temaer/kriminalitet/statistik/ungeslovovertrae Unges lovovertrædelser Kriminelle unge straffes oftest for tyveri og hærværk, derefter kommer voldsforbrydelser og

Læs mere

Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016

Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016 Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016 INDHOLD Anmeldelser og sigtelser 2016 - antal og sigtelsesprocent Anmeldelser og sigtelser 2015 - antal og sigtelsesprocent Sagsbehandlingstider 2016

Læs mere

Orientering om kriminalitetsnøgletal 2016 (aflæggerbord)

Orientering om kriminalitetsnøgletal 2016 (aflæggerbord) KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Til ØU Orientering om kriminalitetsnøgletal 2016 (aflæggerbord) Baggrund Borgerrepræsentationen besluttede den 28. januar 2010, at Økonomiudvalget

Læs mere

BØDEUNDERSØGELSEN 2000-2001

BØDEUNDERSØGELSEN 2000-2001 BØDEUNDERSØGELSEN -2001 Undersøgelsen sigter på at belyse størrelsen af dag- og sumbøder, herunder sammenhængen mellem antallet af dagbøder og størrelsen af den enkelte dagbod samt sammenhængen mellem

Læs mere

Tryghedsindekset - Sådan har vi målt!

Tryghedsindekset - Sådan har vi målt! Tryghedsindekset - Sådan har vi målt! 1. Indsamling af data ved Danmarks Statistik... 1 2. Inddeling af København i Distrikter... 1 3. Politiets tal... 2 4. Gerningskoder fordelt på tryghedselementer...

Læs mere

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi Kære Redaktioner. Horsens, den. Januar Endnu et år, hvor færre borgere blev udsat for en straffelovsovertrædelse i kreds. I oplevede ca. 7. færre borgere i kreds at blive udsat for en overtrædelse af straffeloven,

Læs mere

Færdsel - Kørende (fl 14-40)

Færdsel - Kørende (fl 14-40) Færdsel - Kørende (fl 14-40) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 9.12.2014 Status: Gældende Udskrevet: 27.12.2016 Indholdsfortegnelse 1. Overblik og tjekliste

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 27 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Færdsel - Klippekortordningen (fl 125, stk. 2 og 3)

Færdsel - Klippekortordningen (fl 125, stk. 2 og 3) Færdsel - Klippekortordningen (fl 125, stk. 2 og 3) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: klippekort, færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 1.4.2015 Status: Gældende Udskrevet: 8.2.2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

SOCIALE FORHOLD, SUNDHED OG RETSVÆSEN

SOCIALE FORHOLD, SUNDHED OG RETSVÆSEN STATISTISKE EFTERRETNINGER SOCIALE FORHOLD, SUNDHED OG RETSVÆSEN 2008:2 4. april 2008 Anmeldelser og sigtelser for lovovertrædelser 2007 Resumé: I 2007 var der i alt 445.300 anmeldte overtrædelser af straffeloven,

Læs mere

Årsstatistik 2016 Grønlands Politi

Årsstatistik 2016 Grønlands Politi Årsstatistik 2016 Grønlands Politi Årsstatistik 2016 side 1 af 36 Indhold side Forord 3 1.0 Overtrædelser af kriminalloven 6 - Drab og voldsforbrydelser 10 - Udvalgte tal om voldsforbrydelser 12 - Seksualforbrydelser

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2009 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2008 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2003

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2009 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2008 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2003 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2009 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2008 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2003 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2014 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2013 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2008

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2014 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2013 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2008 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2014 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2013 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2008 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

City køreskolens lille teoribog

City køreskolens lille teoribog City køreskolens lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle

Læs mere

Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008

Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008 Forord: Denne analyse er udarbejdet af kriminalpræventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede

Læs mere

Analysen er udarbejdet på grundlag af indberetninger i POL-SAS (Politiets Sagsstyrings System) indtil 31. december 2009.

Analysen er udarbejdet på grundlag af indberetninger i POL-SAS (Politiets Sagsstyrings System) indtil 31. december 2009. Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2 Forord: Denne analyse er udarbejdet af kriminalpræventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte og registrerede

Læs mere

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger Fængslinger 122 Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 6.1 og 6.2 samt 6.4 og 6.5 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister, mens tabel

Læs mere

BERIGELSESFORBRYDELSER

BERIGELSESFORBRYDELSER BERIGELSESFORBRYDELSER Undersøgelsen belyser strafudmålingen for tyveri ( 7), ulovlig omgang med hittegods ( 77), underslæb ( 78), bedrageri ( 79), mandatsvig ( 8), afpresning ( 81), skyldnersvig ( 83),

Læs mere

Strafferetlige afgørelser

Strafferetlige afgørelser Strafferetlige afgørelser 58 Afgørelser Strafferetlige afgørelser Afsnittet indeholder følgende tabeller om strafferetlige afgørelser, hvor en afgørelser kan bestå af ét eller flere forhold (lovovertrædelser):

Læs mere

Fængslinger mv Fængslinger

Fængslinger mv Fængslinger Fængslinger 108 - Fængslinger Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 6.1 og 6.2 samt 6.4 og 6.5 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister,

Læs mere

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger

Fængslinger mv. Indsættelser til afsoning. Anholdelser og varetægtsfængslinger Fængslinger 122 Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 6.01 og 6.02 samt 6.04 og 6.05 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister, mens

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 22. oktober 2013 onsdag den 23. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Fængslinger mv. 100 Fængslinger

Fængslinger mv. 100 Fængslinger Fængslinger 100 Fængslinger Fængslinger mv. Tabellerne i dette kapitel stammer fra to forskellige kilder, idet tabel 5.1 og 5.2 samt 5.4 og 5.5 er baseret på Danmarks Statistiks kriminalstatistikregister,

Læs mere

Driveteam s lille teoribog

Driveteam s lille teoribog Driveteam s lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle mål

Læs mere

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (7/12)

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (7/12) Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det? P 669 (7/12) BØDETABEL I tabellen er anført Rigsadvokatens vejledende bødetakster for en række af de mest almindelige over trædelser.

Læs mere

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det? P 669 (01/06) 1 BØDETABEL I tabellen er anført Rigsadvokatens vejledende bødetakster for en række af de mest almindelige over trædelser.

Læs mere

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse RIGSPOLITIET 27. august 2009 Analyse Politikredsenes opgavevaretagelse 1. halvår 2009 Politikredsenes opgavevaretagelse i 1. halvår 2009 Side 2 Politiet er hurtigere tilstede to et halvt år efter politireformens

Læs mere

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (3/14)

Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven. Men hvad koster det? P 669 (3/14) Det er ikke gratis at overtræde færdselsloven Men hvad koster det? P 669 (3/14) BØDETABEL I tabellen er anført Rigsadvokatens vejledende bødetakster for en række af de mest almindelige over trædelser.

Læs mere

Årsstatistik 2015 Grønlands Politi

Årsstatistik 2015 Grønlands Politi Årsstatistik 215 Grønlands Politi Årsstatistik 215 side 1 af 37 Indhold side Forord 3 1. Overtrædelser af kriminalloven 6 - Drab og voldsforbrydelser 1 - Udvalgte tal om voldsforbrydelser 12 - Seksualforbrydelser

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg Politi- og Strafferetsafdelingen 1240 København K Dato: 10. august 2015 Kontor: Strafferetskontoret

Læs mere

Kredsrådet. Kommuner i Østjyllands Politikreds

Kredsrådet. Kommuner i Østjyllands Politikreds Kredsrådet Kommuner i Østjyllands Politikreds KRIMINALITET I KREDSEN OG PÅ LANDSPLAN Perioden januar marts 217 Straffelovsovertrædelser pr. 1. indbygger Tyveri 5,6 6,1 Indbrud 2,5 3, Øvrig straffelov,

Læs mere

Årsstatistik 2013 Grønlands Politi

Årsstatistik 2013 Grønlands Politi Årsstatistik 213 Grønlands Politi Årsstatistik 213 side 1 af 33 Indhold side Forord 3 1. Kriminalloven Forbrydelser mod liv og legeme Forbrydelser mod kønssædeligheden Berigelseskriminalitet 2. Særlove

Læs mere

http://www.sparpaafarten.dk/spr2/s1.php?p=9999&n=123456 1 of 1 02-11-2006 13:07

http://www.sparpaafarten.dk/spr2/s1.php?p=9999&n=123456 1 of 1 02-11-2006 13:07 http://www.sparpaafarten.dk/spr2/s1.php?p=9999&n=123456 1 of 1 02-11-2006 13:07 Nu begynder den del af spørgeskemaet, som omhandler dine holdninger til og erfaringer med trafik. Det er vigtigt, at du husker

Læs mere

Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5)

Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5) Færdsel - Hensynsløs kørsel (fl 118, stk. 5) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: Tilsidesættelse af væsentlige hensyn til færdselssikkerheden;særlig hensynsløs kørsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato:

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2013 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2012 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2007

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2013 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2012 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2007 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2013 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2012 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2007 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

METODE- RAPPORT STRATEGISK ANALYSE

METODE- RAPPORT STRATEGISK ANALYSE METODE- RAPPORT STRATEGISK ANALYSE 2015 INDHOLD INDHOLD INDLEDNING 4 ANALYSETILGANG OG ANALYSENS DATAGRUNDLAG 5 ANALYSETILGANG 5 ANALYSENS DATAGRUNDLAG 5 POLITIETS DATA OG ANVENDTE EKSTERNE KILDER 8 REGISTRERING

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2011

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2011 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2011 NYE FORANSTALTNINGSDOMME I 2010 SAMT FORLØBET AF DOMME AFSAGT I 2005 I forbindelse med en lovændring vedrørende tidsbegrænsning af foranstaltninger efter

Læs mere

Samfundstjeneste-21 Kilde: Emner: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

Samfundstjeneste-21 Kilde: Emner: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: Samfundstjeneste-21 Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: ;unge, straf og andre retsfølger Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 1.5.2015 Status: Historisk Udskrevet: 3.1.2018 Indholdsfortegnelse 1. Overblik

Læs mere

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion,

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2014-2015 - 2016 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Januar 2017 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns politikreds: 2014-2016...

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere i Syddanmark nedsat i fællesskab mellem kommunerne og Region Syddanmark.

Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere i Syddanmark nedsat i fællesskab mellem kommunerne og Region Syddanmark. Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere i Syddanmark nedsat i fællesskab mellem kommunerne og Region Syddanmark Årsrapport 2011 April 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Samrådets medlemmer

Læs mere

Retsudvalget (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 108 Offentligt

Retsudvalget (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 108 Offentligt Retsudvalget 2014-15 (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 108 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 15. september 2015

Læs mere

DE GODE RÅD FØR TEORIPRØVEN

DE GODE RÅD FØR TEORIPRØVEN DE GODE RÅD FØR TEORIPRØVEN De følgende sider er udarbejdet for at give dig nogle af de vigtigste regler at huske før din teoriprøve. Det første indskud du har til at svare er 80 % korrekt og hvis du er

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og straffeloven

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og straffeloven 2009/1 LSV 179 (Gældende) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Justitsministeriet, j.nr. 2009-801-0029 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 3. juni 2010 Forslag

Læs mere

Retsudvalget, Retsudvalget, Retsudvalget L 98, L 98 A, L 98 B Offentligt

Retsudvalget, Retsudvalget, Retsudvalget L 98, L 98 A, L 98 B Offentligt Retsudvalget, Retsudvalget, Retsudvalget 2015-16 L 98, L 98 A, L 98 B Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 23. februar 2016 Kontor:

Læs mere

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 22. april 2014 Rettens nr. 2A-1978/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Tiltalte, er tiltalt for: 1. ved den 20. februar 2012

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 14. 15. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen

Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Sikker By NOTAT Til ØU Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen Borgerrepræsentationen

Læs mere

Kriminalitet Denne udgivelse behandler følgende områder: Anmeldelsesstatistik o o

Kriminalitet Denne udgivelse behandler følgende områder: Anmeldelsesstatistik o o Kriminalitet Kriminalitet 2011-2015 Indledning Grønlands Statistik genopstarter nu statistik over kriminalitet. Dette gøres med denne udgivelse, der beskriver udviklingen af kriminalitet i tidsperioden

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Den18. december 2013 19. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler,

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 26 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

FEJLKATALOG Praktisk prøve

FEJLKATALOG Praktisk prøve 2. udgave FEJLKATALOG Praktisk prøve Kategori AM (lille) Bedømmelse af fejl Formålet med den praktiske prøve er, at den censor skal bedømme, om den enkelte elev har tilegnet sig de kundskaber og den adfærd,

Læs mere

Recidivundersøgelse vedrørende personer dømt for sædelighedskriminalitet

Recidivundersøgelse vedrørende personer dømt for sædelighedskriminalitet Recidivundersøgelse vedrørende personer dømt for sædelighedskriminalitet Rapporten er udarbejdet af Susanne Clausen, Straffuldbyrdelseskontoret, Direktoratet for Kriminalforsorgen November 2009 Resume

Læs mere

UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi

UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2013-2014 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Februar 2014 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns Politikreds: 2013-2014...

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager

Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager Rigspolitiet, Personaleafdelingen Opfølgning på tidligere års verserende disciplinærsager Maj 2006 Side 1 Indholdsfortegnelse TJENSTLIGE FORHOLD...3

Læs mere

1 of :15

1 of :15 http://www.sparpaafarten.dk/spr3/s1.php?p=99999 1 of 1 02-11-2006 15:15 Kære deltager i Spar på farten For nogle måneder siden udfyldte du et spørgeskema omhandlende dine holdninger til og erfaringer med

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 494 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 4. maj 2016 Kontor: Strafferetskontoret

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 11. december 2013 Torsdag den 12. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 119

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 119 Retsvæsen - A.7 118 Retsvæsen Justice Nr. (No.) Side (Page) Retsvæsen (tekst) Justice (text) 119 Retspleje, forbrydelser og domfældelser Justice, crimes and convictions A 7.1 Den borgerlige og den kriminelle

Læs mere

Knud Waaben Strafferettens specielle del

Knud Waaben Strafferettens specielle del Knud Waaben Strafferettens specielle del 6. reviderede udgave v/lars Bo Langsted Knud Waaben Strafferettens specielle del 6. udgave/1. oplag v/lars Bo Langsted C Karnov Group Denmark A/S, København 2014

Læs mere

Færdsel - Al færdsel (fl 3-9)

Færdsel - Al færdsel (fl 3-9) Færdsel - Al færdsel (fl 3-9) Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: færdsel; Offentlig Tilgængelig: Ja Dato: 9.12.2014 Status: Gældende Udskrevet: 8.2.2017 Indholdsfortegnelse 1. Overblik og tjekliste 2

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 6. januar 2014 Tirsdag den 7. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

FEJLKATALOG (Eksempler på, hvorledes fejl kan bedømmes ved praktiske prøver)

FEJLKATALOG (Eksempler på, hvorledes fejl kan bedømmes ved praktiske prøver) Side 1 af 9 FEJLKATALOG (Eksempler på, hvorledes kan bedømmes ved praktiske prøver) Formålet med køreprøven er, at den prøvesagkyndige skal bedømme, om aspiranten har erhvervet de kundskaber og den adfærd,

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Bornholms Politi RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Bornholms Politi 2016 Mål- og resultatplanen for Bornholms Politi 2016 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Bornholms Politi. Planen træder i kraft den

Læs mere

I løbet af 2014 var der 51 personer under 30 år på 110 forsorgshjem. Det er 9 færre end i 2013, svarende til et fald på 15 %.

I løbet af 2014 var der 51 personer under 30 år på 110 forsorgshjem. Det er 9 færre end i 2013, svarende til et fald på 15 %. Notat Vedrørende: Statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnavn: Muligheden for statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnummer: 15.00.00-P05-1-14 Skrevet af: Troels Rasmussen

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 5. december 2013 6. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget besluttede på mødet den 3. november 2015, at man fremover kun ville se ovennævnte opgørelser på halvårlig basis.

Beskæftigelsesudvalget besluttede på mødet den 3. november 2015, at man fremover kun ville se ovennævnte opgørelser på halvårlig basis. Notat Vedrørende: Statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnavn: Muligheden for statistisk opfølgning på unge kontanthjælpsmodtagere Sagsnummer:.00.00-P05-1-14 Skrevet af: Troels Rasmussen

Læs mere

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115

Retsvæsen Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retsvæsen - A.7 114 Retsvæsen Justice Nr. (No.) Side (Page) Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retspleje, forbrydelser og domfældelser Justice, crimes and convictions A 7.1 Den borgerlige og den kriminelle

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. 7. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Notits om udviklingen i strafniveauet for vold, voldtægt og seksuelt misbrug af børn efter lov nr. 380 af 6. juni 2002 (strafskærpelsesloven)

Notits om udviklingen i strafniveauet for vold, voldtægt og seksuelt misbrug af børn efter lov nr. 380 af 6. juni 2002 (strafskærpelsesloven) Retsudvalget REU alm. del - Bilag 604 Offentligt Lovafdelingen Notits om udviklingen i strafniveauet for vold, voldtægt og seksuelt misbrug af børn efter lov nr. 380 af 6. juni 2002 (strafskærpelsesloven)

Læs mere

UNGDOMSKRIMINALITET DE MEST KRIMINELLE ANNE-JULIE BOESEN PEDERSEN & TANJA TAMBOUR JØRGENSEN JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2017

UNGDOMSKRIMINALITET DE MEST KRIMINELLE ANNE-JULIE BOESEN PEDERSEN & TANJA TAMBOUR JØRGENSEN JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2017 UNGDOMSKRIMINALITET DE MEST KRIMINELLE ANNE-JULIE BOESEN PEDERSEN & TANJA TAMBOUR JØRGENSEN JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR OKTOBER 2017 ISBN: 978-87-93469-07-5 FORORD Flere nuværende og tidligere

Læs mere

ANDRE FORMUEFORBRYDELSER

ANDRE FORMUEFORBRYDELSER ANDRE FORMUEFORBRYDELSER Denne del af undersøgelsen omfatter i alt 5.611 afgørelser, der vedrører hærværk ( 91, stk. 1-3), brugstyveri af bil m.v. ( 93, stk. 1), brugstyveri af knallert ( 93, stk. 1) og

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselslov

Bekendtgørelse af færdselslov Bekendtgørelse af færdselslov Herved bekendtgøres færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 726 af 26. juli 2000, med de ændringer, der følger af 1 i lov nr. 1316 af 20. december 2000, lov nr. 1318 af 20.

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 27. oktober 2013 Mandag den 28. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 24. marts 2014 Tirsdag den 25. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Oplysninger fra politiets årsberetninger 1997-1999. Overtrædelser af straffeloven Overtrædelser af færdselsloven Færdselsuheld

Oplysninger fra politiets årsberetninger 1997-1999. Overtrædelser af straffeloven Overtrædelser af færdselsloven Færdselsuheld NYHED S BREV Odense Kommune Borgmesterforvaltningen Økonomi- og Planlægningsafdelingen Nr. 12 juni 2 Oplysninger fra politiets årsberetninger -. Indledning Denne statistik er udarbejdet på grundlag af

Læs mere

Samfundstjeneste Kilde: Emner: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

Samfundstjeneste Kilde: Emner: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: Samfundstjeneste Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: vold mod personer i offentlig tjeneste;vidnetrusler;falsk forklaring og anklage;udvisning, EU-borgere - narkotika;børnepornografi;voldtægt;vold (liv

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 16. 17. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Oversigt (indholdsfortegnelse)

Oversigt (indholdsfortegnelse) LBK nr 1058 af 04/11/2008 Gældende (Færdselsloven) Offentliggørelsesdato: 06-11-2008 Justitsministeriet Accession A20080105829 Entydig dokumentidentifikation AA004544 Dato for førstegangsindlæggelse 06-11-2008

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af retsplejeloven

Forslag. Lov om ændring af retsplejeloven Lovforslag nr. L 111 Folketinget 2017-18 Fremsat den 29. november 2017 af justitsministeren (Søren Pape Poulsen) Forslag til Lov om ændring af retsplejeloven (Begrænsning af surrogatfængsling i eget hjem)

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 5. november 2013 Onsdag den 6. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Retsvæsen. Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115

Retsvæsen. Justice. Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retsvæsen - A.7 114 Retsvæsen Justice Nr. (No.) Side (Page) Retsvæsen (tekst) Justice (text) 115 Retspleje, forbrydelser og domfældelser Justice, crimes and convictions A 7.1 Den borgerlige og den kriminelle

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselsloven 1)

Bekendtgørelse af færdselsloven 1) LBK nr 1386 af 11/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 20. oktober 2015 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2013-84-0319 Senere ændringer til forskriften LOV nr 716 af 25/06/2010

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselslov for Grønland

Bekendtgørelse af færdselslov for Grønland LBK nr 995 af 26/10/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2008-802-0063 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse af

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 1. december 2013 Mandag den 2. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere