VEDTÆGTER For Ejendomsfunktionærernes fagforening Midtjylland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER For Ejendomsfunktionærernes fagforening Midtjylland"

Transkript

1 VEDTÆGTER For Ejendomsfunktionærernes fagforening Midtjylland Fagforeningens Formål Fagforeningens formål er i samarbejde med Ejendom- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning, og Serviceforbundet, at organisere alle ligestillede grupper i afdelingens område, der beskæftiger sig med ejendomspasning eller tilsvarende servicefunktioner, og at arbejde for en forbedring, og demokratisering af de arbejdsmæssige vilkår i henhold til gældende overenskomster og øvrige aftaler. Fagforeningen skal efter evne og ved lejlighed tage del i det offentlige og politiske liv, således at medlemmerne kan hævde deres ret som borger i samfundet. At bistå medlemmerne når der opstår uoverensstemmelser mellem disse og arbejdsgiveren, samt understøtte medlemmerne under anerkendte stridigheder, der måtte opstå mellem dem og arbejdsgiveren. At virke for oplysning og uddannelse blandt medlemmerne, samt drive et eller flere lokalkontorer i afdelingens område, hvor der måtte være et behov derfor. Optagelse i fagforeningen sker i henhold til forbundets til enhver tid gældende vedtægter. 1. Øvrige medlemsgrupper kan optages i henhold til Serviceforbundets vedtægter. Der kan oprettes klubber, en for hvert arbejdssted og fællesklub i et byområde, hvor flertallet stemmer derfor, og alle medlemmer af afdelingen skal da være medlem af den oprettede klub. Ved arbejdssted forstås enten overenskomstområde indenfor afdelingen eller afsondret arbejdsplads hos en arbejdsgiver.

2 Klubber kan ikke tillægges andre beføjelser end de i standard vedtægterne for klubber under Ejendom og Servicefunktionærernes Landssammenslutning, og skal i øvrigt rette sig efter de af afdelingen til enhver tid givne direktiver. Afdelingen har ret til, at lade sig repræsentere ved klubbernes møder og generalforsamlinger, og klubberne er pligtige til at meddele afdelingen, hvornår sådanne afholdes så betids, at den eventuelt kan sende repræsentation. Det månedlige kontingent til fællesklub/klubber fastsættes af klubbernes generalforsamling. Kontingentet til fællesklub/klubber ligestilles med og kan opkræves sammen med fagforeningskontingentet. 2. Ved optagelse i afdelingen betales kontingent for 1 måned. Ved optagelse udstedes medlemsbevis, og der udleveres vedtægter. Kontingentet bliver opkrævet månedsvis forud. Det månedlige kontingent til afdelingen fastsættes af generalforsamlingen. Derudover bliver kontingentet reguleret fra Landssammenslutningen, Forbund og A-kasse. 3. Af kontingentet henlægges der kr. 0,50 pr. medlem pr. måned til en jubilæumsfond, samt kr. 1,00 pr. medlem pr. måned til en investeringsfond til istandsættelse og vedligeholdelse af de af afdelingen ejede/lejede bygninger/lokaler, samt til kontormaskiner og kontorinventar.. Af kontingentet henlægges der kr. 0,50 pr. medlem pr. måned til en hjælpekasse. Af hjælpekassens midler kan bestyrelsen yde tilskud til medlemmer i særlige trange tilfælde. De samlede udbetalinger må ikke overstige den i kassen værende kapital, ligeledes må kassens indestående ikke overstige kr ,00. Overskydende midler overføres til afdelingens drift. Bestyrelsen kan fastsætte et kontingent for aldersmedlemmer, i henhold til forbundets vedtægter.

3 stk. 5. Enhver optagelse eller ændring i medlemsskabet sker i henhold til Serviceforbundet vedtægter. stk. 6. Restance udover det vedtægtsbestemte medfører tab af medlemsretten, Et medlem der er slettet på grund af restance, kan kun optages igen som nyt medlem ved at betale den skyldige restance. 4 Ethvert medlem har ret til at indgive forslag til bestyrelsen vedrørende afdelingens ledelse og drift. 5 Det er medlemmernes pligt ved eventuelle konflikter med arbejdsgiveren, såsom misligholdelse af overenskomster eller nægtelse af udbetaling af optjent løn eller lignende, da straks at underrette afdelingen. Ingen medlemmer må arbejde på ringere betingelser, end de vilkår der er fastsat i gældende overenskomster/aftaler. Arbejdsnedlæggelse må ikke finde sted uden bestyrelsens samtykke. Arbejdsnedlæggelser som finder sted uden bestyrelsens samtykke, taber al ret til støtte eller hjælp fra afdelingen. 6 Det er ethvert medlems opgave at medvirke til, at alle beskæftigede indenfor området er medlem af Ejendomsfunktionærernes Fagforening, og påse at afdelingens vedtægter overholdes, i tvivlstilfælde at underrette tillidsrepræsentanten eller afdelingen. 7 Medlemmer må ikke arbejde sammen med folk, som ikke står i fagforening, uden at melde dette til afdelingen.

4 Medlemmer der handler uhæderligt, ukollegialt eller i strid med bestående vedtægter, kan ekskluderes på enhver generalforsamling med en majoritet på 2/3 af de afgivne stemmer. Vedkommen har adgang til generalforsamlingen for at forsvare sig mod de mod ham/hende rettede anker. Enhver eksklusion skal godkendes af Serviceforbundet. 8 Såfremt et medlem bryder en strejke eller indgår på anden kontrakt, uden bestyrelsens samtykke, samtidigt med der føres forhandlinger om løn og arbejdsforhold, eller hvis der er udsigt til konflikt, skal han/hun tilbagebetale al understøttelse af enhver art, dog ikke arbejdsløshedsunderstøttelse, som han/hun har modtaget af afdelingen og forbundet. Afdelingen kan udelukke vedkommende i henhold til forbunds vedtægter. 9 Ordinær generalforsamling afholdes i oktober kvartal, hvor beretningen om virksomheden gives. Den skriftlige beretning, det reviderede regnskab for det forløbne år, samt forslag til budget for det efterfølgende år, formidles til samtlige medlemmer af afdelingen forud for generalforsamlingen. Stk.1.A. Generalforsamlingen kan beslutte, at bestyrelsen i en overgangsperiode på maximalt 3 år kan bestå af de 3 nuværende bestyrelser, inklusive de valgte lønnede tillidsmænd. De valgte suppleanter indkaldes kun, hvis det samlede antal i bestyrelsen kommer under 9 personer. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsens flertal finder det nødvendigt, eller når mindst 15 % af medlemmerne skriftligt forlanger det, i begge tilfælde må grunden angives. Mindst 2/3 af underskriverne må være tilstede på generalforsamlingen, for at de omhandlede forhold kan behandles. Ekstraordinær generalforsamling indkaldes pr. brev til samtlige medlemmer, og med mindst 14 dages varsel. Bestyrelsen indkalder afdelingens tillidsrepræsentanter til møde, og lignende efter behov.

5 10 Generalforsamlingen har den højeste myndighed, kun den kan give, forandre og ophæve vedtægter, og er beslutningsdygtig uanset de mødtes antal. Bestyrelsen er dog berettiget til at handle på medlemmernes vegne mellem generalforsamlingerne. Ændringer af og tilføjelser til vedtægterne kan kun vedtages af en generalforsamling, når 2/3 af de mødte medlemmer har stemt derfor. På forlangende kan vedtægtsændringer kræves afgjort ved skriftlig afstemning. Indvarsling af ordinær generalforsamling skal finde sted med mindst 14 dages varsel ved annoncering i Forbundets blad Service. Kun medlemmer med gyldig medlemsbevis har adgang til generalforsamlingen. Dagsordenen skal mindst indeholde følgende pkt. 1. Protokol 2. Beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne forslag 6. Valg Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være indgivet skriftligt til afdelingen senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse. Bestyrelsen består af formand, 2 faglige sekretærer, hvoraf den ene vælges som kasserer samt 6 bestyrelsesmedlemmer. Formand og de faglige sekretær/kasserer vælges direkte på generalforsamlingen. Det tilstræbes at valgene sker med en behørig geografisk spredning i afdelingens område. I øvrigt konstituerer bestyrelsen sig selv. 11

6 Formanden og de faglige sekretær/kasserer er fastlønnet tillidsmænd og valgt for 4 år. Såfremt de valgte bliver gået uden dem tilregnelig årsag, skal de foruden de overenskomstmæssige opsigelsesfrister, have udbetalt et beløb svarende til lønnen i det overenskomstmæssige opsigelsesvarsel. Formanden eller dennes stedfortræder, repræsenterer afdelingen overfor offentligheden og i alle forhold, hvor afdelingen kun er repræsenteret ved en repræsentant. Formanden og de faglige sekretærer skal tilstræbe, at alle der er beskæftiget indenfor afdelingens naturlige dækningsområde bliver organiseret, samt foretage opsøgende arbejde. Formanden og de faglige sekretærer er ansvarlig overfor den til enhver tid siddende bestyrelse mellem generalforsamlingerne. Formanden og de faglige sekretærer afgår senest ved udgangen af den måned, hvor de opnår pensionsalderen iflg. forbundets vedtægter. Bliver fastlønnet tillidsrepræsentanter på grund af sygdom ude af stand til at udføre sit arbejde i fuldt normalt omfang, udbetaler afdelingen fuld løn i henhold til dagpengeloven og derefter alene forskellen mellem sygeløn og fuld normal løn. Strækker fastlønnet tillidsrepræsentanters sygdom sig over en længere periode, skal bestyrelsen vurdere, om der skal indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling med et punkt på dagsordenen: Valg af fastlønnet tillidsrepræsentant. Stk. 5. Dør en fastlønnet tillidsrepræsentant i valgperioden, udbetales der efterløn for den resterende del af dødsmåneden, samt løn jf. overenskomsten. stk. 6. Fastlønnet tillidsrepræsentanter er forpligtiget til at overholde bestemmelserne i dagpengeloven og til at yde den nødvendige bistand til, at afdelingen kan få refunderet dagpengebeløbet. Opfylder tillidsrepræsentanterne ikke denne pligt, uden at der foreligger fyldestgørende begrundelse herfor, er afdelingen berettiget til, at hæve forholdet uden varsel. stk. 7. Når et bestyrelsesmedlem, valgt i fagforeningens bestyrelse, afgår eller udtræder af bestyrelsen, udtræder vedkommende samtidigt af Forbundsledelsen og Landssammenslutningen, såfremt han/hun besidder sådanne. Bestyrelsen udvælger af sin midte en ny repræsentant til disse hverv. stk. 8. De valgte lønnede tillidsrepræsentanter aflønnes i henhold til overenskomstens løntabel for faglærte med 4 års anciennitet med et tillæg på 50 % Pr. 1. januar 2009 vil reguleringen af lønnen følge overenskomsten med et tillæg på 10 %. De centralt aftalte lokallønsmidler udmøntes uden tillæg af de 10 %

7 stk. 9. Som bidrag til de valgte lønnede tillidsrepræsentanters pensionsordning bidrager afdelingen med den samme procent sats, som er gældende jf. overenskomsten. Tillidsrepræsentanterne kan frit indsætte et større beløb. Pengene hensættes i et anerkendt pengeinstitut, pensions- eller forsikringsselskab. stk. 10. De valgte holder ferie med løn efter reglerne i ferieloven. Der udbetales et ferietillæg af den optjente løn i det foregående kalenderår jf. overenskomsten. De valgte følger reglerne i overenskomsten vedrørende de særlige feriedage/timer. 12. På generalforsamlingen i lige år vælges 3 repræsentanter til bestyrelsen, 2 repræsentanter til oplysningsudvalget, 1 repræsentant til bilagsudvalget, samt de nødvendige suppleanter På generalforsamlingen i ulige år vælges 3 repræsentanter til bestyrelsen, 2 repræsentanter til oplysningsudvalget, 1 repræsentant til bilagsudvalget, samt de nødvendige suppleanter Generalforsamlingen vælger repræsentanter til afdelingens oplysningsudvalg. Udvalget skal bestå af mindst 4 af generalforsamlingen valgte og 1 fra bestyrelsen Disse valg gælder for 2 år. stk. 5. Formanden og de faglige sekretærer/kasserer vælges hvert 4. år i ulige år med 2 års mellemrum. Forslag vedrørende valg af valgte lønnede tillidsrepræsentanter, skal være indgivet skriftligt til afdelingen, senest 8 dage før generalforsamlingens afholdelse

8 13. Afdelingens pengemidler kan i intet tilfælde anvendes til andre formål end administration, agitation, repræsentation, uddannelse samt lovligt vedtagne arbejdskonflikter, såsom strejke, lockout eller indgåede økonomiske forpligtigelser i samarbejde med de øvrige fagorganisationer, eller vedtagelser i budgettet. Ethvert bilag skal inden regnskabets afslutning attesteres af formanden eller kassereren, og på forlangende fremlægges for bestyrelsen. Kassereren forelægger ved hvert ordinært bestyrelsesmøde en oversigt over regnskab og beholdninger, samt på bestyrelsens forlangende. Afdelingens midler, udover hvad der medgår til administration, indsættes i et anerkendt pengeinstitut og kan kun hæves mod formandens eller kassererens underskrift. Stk. 4 Medlemmerne hæfter ikke for foreningens gældsforpligtigelser. Det af generalforsamlingen valgte statsautoriseret revisionsfirma skal revidere regnskabet ved anmeldte og uanmeldte besøg, efterse bøger, bilag samt kasse og andre beholdninger. Det af generalforsamlingen valgte bilagsudvalg skal gennemgå bilagene mindst 2 gange årligt. Bilagsudvalget kan nægte at godkende bilag som ikke er attesteret af formand eller kasserer. 14 Kassereren eller formanden skal være tilstede ved bilagsudvalget. 15. Hvis en af afdelingens tillidsrepræsentanter beviseligt handler mod afdelingens interesser, kan han/hun midlertidigt udelukkes af bestyrelsen, når mindst 2/3 af denne stemmer derfor.

9 Vedkommende skal da udlevere de sager, som tilhører afdelingen, og der skal straks sammenkaldes til generalforsamling, som skal godkende eller forkaste bestyrelsens handlemåde. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden 16. Udebliver de indkaldte repræsentanter fra bestyrelsesmøde 2 på hinanden følgende gange uden lovligt forfald, udtræder vedkommende af bestyrelsen og en suppleant indkaldes i stedet. Sekretæren eller dennes stedfortræder, skal føre et nøjagtigt beslutningsreferat, som skal underskrives af sekretæren eller dennes stedfortræder på hvert løsblad, over afdelingens møder, generalforsamlinger, og det skal fremgå af beslutningsreferatet hvilke repræsentanter, der udebliver fra bestyrelsesmøderne. Beslutningsreferaterne skal udsendes inden bestyrelsesmøderne og for generalforsamlingsreferatets vedkommende oplæses det på generalforsamlings forlangende. stk. 5. Bestyrelsesmøde afholdes så ofte formanden finder det nødvendigt, eller når to bestyrelsesmedlemmer ønsker det. I sidste tilfælde skal samtidig med skriftlig begæring om mødets afholdelse angives grunden hertil. Der skal dog mindst afholdes 1 møde pr. kvartal. 17 Når medlemmer eller klubber ønsker at fremsætte krav, eller opsige bestående lokale overenskomster, skal det opnåede forhandlings resultatet indsendes til afdelingen. Såfremt der ikke lokalt, kan opnås enighed overgives sagen til afdelingen. Når arbejdsgiveren gør brud på gældende overenskomster, aftaler eller anerkendte kutymer og ved afskedigelser, skal de pågældende medlemmer straks meddele dette til afdelingen, der da indberetter sagen til Landssammenslutningen.

10 Ingen arbejdsstandsning kan etableres eller opretholdes uden sanktion fra Serviceforbundet. Såfremt afdelingen eller en gruppe af medlemmer bryder en foreliggende overenskomst med arbejdsgiveren, herunder hovedaftalerne, og forbundet i den anledning lider dom på afdelingens eller medlemmernes vegne, er hovedbestyrelsen berettiget til, hvor det skete er foretaget uden afdelingens sanktion, kræve at de skyldige i overenskomstbruddet, selv betaler de deraf følgende udgifter. Afdelingen er forpligtiget til på forbundets forlangende, at opkræve den på disse medlemmer faldende andel af udgiften, indenfor den frist som forbundsledelsen - efter samråd med afdelingsledelsen - måtte have bestemt. stk. 5. Afdelingen er pligtig til på forbundets forlangende at ekskludere de medlemmer, der ikke rettidigt opfylder deres således pådragne forpligtigelser og ville forbundslovenes restancebestemmelser overfor afdelingen og enkelte medlemmer i øvrigt være at bringe i anvendelse. stk. 6. I øvrigt såvel afdelingen som dens medlemmer er underkastet de for Landssammenslutningen og Serviceforbundet til enhver tid gældende vedtægter. 18 Fagforeningen kan kun opløses, når 2/3 af afdelingens medlemmer, ved en urafstemning, stemmer herfor. Ved opløsning af fagforeningen tilfalder alle midler ESL Ingen andel af eventuelt overskud kan fordeles blandt afdelingens medlemmer. stk. 2 Fagforeningen kan indgå i en fusion med en anden beslægtet afdeling under Ejendom- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning når mindst 2/3 af de, på en ordinær eller ekstraordinær generalforsamling, fremmødte medlemmer stemmer herfor. stk. 3 Ved en fusionsaftale tilfalder alle midler den fusionerede afdeling. Således vedtaget den 7.november 2011

Vedtægter for Ejendomsfunktionærenes Fagforening Fyn

Vedtægter for Ejendomsfunktionærenes Fagforening Fyn Vedtægter for Ejendomsfunktionærenes Fagforening Fyn Formålsparagraf: Fagforeningens formål er i samvirke med Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning og Serviceforbundet at søge alle, der

Læs mere

VEDTÆGT EJENDOMSFUNKTIONÆRERNES FAGFORENING NORDJYLLAND

VEDTÆGT EJENDOMSFUNKTIONÆRERNES FAGFORENING NORDJYLLAND VEDTÆGT EJENDOMSFUNKTIONÆRERNES FAGFORENING NORDJYLLAND FAGFORENINGENS FORMÅL Stk.1. Fagforeningens formål er i samarbejde med Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning og Serviceforbundet

Læs mere

Vedtægt for Ejendomsfunktionærernes Fagforening København, i det efterfølgende benævnt EFK

Vedtægt for Ejendomsfunktionærernes Fagforening København, i det efterfølgende benævnt EFK Vedtægt for Ejendomsfunktionærernes Fagforening København, i det efterfølgende benævnt EFK FORMÅLSPARAGRAF. EFKs formål er i samarbejde med Ejendom og Servicefunktionærernes landssammenslutning (ESL) og

Læs mere

Vedtægter. for. Faglig Puls

Vedtægter. for. Faglig Puls Vedtægter for Faglig Puls 2014 VEDTÆGTER FOR AFDELINGEN Navn Afdelingens navn er: Faglig Puls under Faglig Puls landssammenslutning og tilsluttet Serviceforbundet. Faglig Puls har hjemsted i Hovedstadsområdet.

Læs mere

Vedtægter. for. Faglig Puls

Vedtægter. for. Faglig Puls Vedtægter for Faglig Puls VEDTÆGTER FOR AFDELINGEN Navn Afdelingens navn er: Faglig Puls under Faglig Puls landssammenslutning og tilsluttet Dansk Funktionærforbund. Faglig Puls har hjemsted i Københavns

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK 1. NAVN Foreningens navn er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark. 2. HJEMSTED Foreningens hjemsted er i Danmark. 3. FORMÅL 3.1 Foreningen har til formål at opfylde

Læs mere

Klublove og vedtægter for: De Timelønnedes Klub i Gate Gourmet Danmark

Klublove og vedtægter for: De Timelønnedes Klub i Gate Gourmet Danmark Klublove og vedtægter for: De Timelønnedes Klub i Gate Gourmet Danmark 1. Klubbens formål: At samle timelønnede ufaglærte medarbejder i Gate Gourmet Danmark ApS. At i samarbejde med de øvrige faglige klubber

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Indhold: 1 Foreningens navn og formål 2 Optagelse, udmeldelse, sletning og eksklusion af medlemmer. 3 Kontingent. 4 Ordinær generalforsamling. 5 Ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Havnearbejdernes Klub af 1980

Vedtægter for Havnearbejdernes Klub af 1980 Vedtægter for Havnearbejdernes Klub af 1980 Vedtaget 23. marts 2013 Formål: 1. Klubbens navn er Havnearbejdernes Klub af 1980", og dens formål er at samle alle beskæftigede havnearbejdere hos Copenhagen

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune.

1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune. VEDTÆGTER for Foreningen Working School. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Working School. Foreningen har hjemsted i Århus kommune. 2. Formål. Foreningen Working School er en humanitær hjælpeorganisation.

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk.

Vedtægter for Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk. Vedtægter for Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk. 1. Foreningens navn. Foreningens navn er: Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk (L.F.D.B.). Foreningens formål er at arbejde for fælles regler

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Nyrevideret udgave februar 2014 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TANDSBUSK Teksten i 2 Foreningen sørger for drift og vedligeholdelse af fællesantenneanlægget er fjernet. 1 Foreningens navn er «Grundejerforeningen

Læs mere

VELKOMMEN TIL AAB-KLUBBEN

VELKOMMEN TIL AAB-KLUBBEN T VELKOMMEN TIL T AAB-KLUBBEN 1 Klubben har ca. 125 medlemmer. Boligforeningen AAB 2 Boligforeningen AAB Velkommen som medlem i AAB- Klubben. Dit medlemskab giver tryghed og hjælp fra klubben, hvis der

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægt for Borup Kino

Vedtægt for Borup Kino Vedtægt for Borup Kino Side 1 af 11 8. februar 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE: Side: 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Medlemskab 4 4 Hæftelse 5 5 Foreningens ledelse 5 6 Bestyrelsen 6 7 Arbejdsgrupper 7 8 Administration

Læs mere

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING

VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING VEDTÆGTER FOR E.I.F. SVØMMEAFDELING 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er E.I.F. SVØMMEAFDELING, hjemhørende i Syddjurs Kommune. Klubben er stiftet torsdag den 28. august 1980. Formål 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN 1. Navn: Foreningens navn er: "BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN". 2. Formål: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser samt, at styrke det sociale

Læs mere

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening Vedtægter for Thisted Handels- og Industriforening 19.03.2013 1 - Navn og hjemsted Thisted Handels- og Industriforening, der blev stiftet den 15. november 1866 under navnet Thisted Handelsstandsforening,

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING. 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød.

LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING. 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød. Hillerød, den 28.10.1985. LOVE FOR KILDEDALENS CARPORTFORENING 1. Foreningens navn er KILDEDALENS CARPORTFORENING, og dens hjemsted er Hillerød. 2. Foreningens formål er at varetage carportejernes interesser

Læs mere

i. At fremme og støtte gennemførelsen af forbundets formålsparagraf.

i. At fremme og støtte gennemførelsen af forbundets formålsparagraf. Vedtægter 1 1 Navn og hjemstedskommune Navn: 3F Odense Industri Hjemstedskommune: Odense 2 Afdelingens formål a. At organisere alle industriarbejdere, der er beskæftiget indenfor tilknyttede industrivirksomheder,

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Revideret efter ekstraordinær generalforsamling den

Vedtægter for Revideret efter ekstraordinær generalforsamling den Vedtægter for Revideret efter ekstraordinær generalforsamling den 26.10.2018 1 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er : PROSA/SAS. Foreningen af EDB-folk i SAS, Danmark. Foreningens hjemsted er København.

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter.

Vedtægter. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe Ladeplads og tilhørende lokaliteter. Vedtægter NAVN OG HJEMSTED 1 1. Foreningens navn Faxe-Faxe Ladeplads Antenneforening. 2. Foreningens hjemsted er Faxe. 3. Foreningens forsyningsområde er Faxe kommune i byområderne Faxe, Karise og Faxe

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Vedtægter for KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Klubbens navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn (KDAK/F). Hjemsted og værneting er Odense. Klubben holdt stiftende

Læs mere

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted Vedtægter for Toftegaardens grundejerforening 1 Navn & hjemsted Foreningens navn er: Toftegårdens Grundejerforening. Dens hjemsted er Mørkhøj by, Mørkhøj Sogn, Gladsaxe politikreds, og dens stiftelsesdag

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG

Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Vedtægter for STRANDPARKENS BÅDELAUG Forord. Det er ethvert medlems pligt at gennemlæse og overholde disse love 1 Bådelaugets navn og hjemsted Bådelaugets navn er STRANDPARKENS BÅDELAUG (SBL) og hjemsted

Læs mere

SØNDERBALLE BÅDELAUG

SØNDERBALLE BÅDELAUG SØNDERBALLE BÅDELAUG 1. Laugets navn er: Sønderballe Bådelaug. 2. Laugets formål er at arbejde for de bedst mulige forhold for medlemmernes interesse for sejlsport og tursejlads, samt varetage deres interesser,

Læs mere

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub

Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Vedtægter for Viborg Taekwondo klub Navn 1 Klubbens navn er Viborg Taekwondo Klub. Klubbens hjemsted er Viborg kommune. Formål 2 Klubbens formål er at træne Taekwondo i henhold til Dansk Taekwondo Forbunds

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, stiftet 1. maj 1976

Vedtægter for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, stiftet 1. maj 1976 Vedtægter for Dansk Svømmetræner Sammenslutning, stiftet 1. maj 1976 1. Navn og Adresse Sammenslutningens navn er Dansk Svømmetræner Sammenslutning. Den officielle forkortelse er DSTS. Adressen er den

Læs mere

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 1. Klubbens navn er Jaguar Club of Denmark. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubbens formål 2.

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub

Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Vedtægter for Syddjurs Sportsrideklub Syddjurs Sportsrideklub Møllevej 6 8420 knebel info@syddjurssportsrideklub.dk 1 Foreningen Syddjurs Sportsrideklub er stiftet den 18. oktober 2006. og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005

Vedtægter for. Holbæk Odsherred. Stiftet 1. januar 2005 Vedtægter for Holbæk Odsherred Stiftet 1. januar 2005 Sidst ændret den 29-03-2016 1 Afdelingens navn og hjemsted Holbæk-Odsherred afdeling i Fagligt Fælles Forbund, der dækker Holbæk og Odsherred kommuner.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev.

Rideklubben Hammelev og Omegn Kirkestræde 6, Hammelev 6500 Vojens Hjemmeside www.rideklubbenhammelev.dk Mail rho@rideklubbenhammelev. Vedtægter for Rideklubben Hammelev og Omegn, vedtaget den 23/2-2011 1. Rideklubben Hammelev og Omegn, RHO, stiftet den 1.november 1978, har til formål at fremme interessen for ridesporten i Hammelev og

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål.

Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Formål. Vedtægter for Søtofte Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Søtofte Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Holbæk Kommune. Formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v.

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v. Navn 1. Foreningens navn: Tolkeforeningen. Formål 2. Foreningens formål er på partipolitisk uafhængigt grundlag at værne og fremme medlemmernes branchemæssige, økonomiske og sociale interesser i forhold

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 18. april 2005

Vedtægter. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 18. april 2005 Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 18. april 2005 Sammenskrevet version 25. april 2017 1 1 Formål Foreningens navn er MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING (MGF), og dens område er bebyggelser

Læs mere

Gilleleje Fodboldklub Idrætsvej Gilleleje LOVE FOR GILLLEJE FODBOLDKLUB JANUAR 2015.

Gilleleje Fodboldklub Idrætsvej Gilleleje LOVE FOR GILLLEJE FODBOLDKLUB JANUAR 2015. Gilleleje Fodboldklub Idrætsvej 4 3250 Gilleleje LOVE FOR GILLLEJE FODBOLDKLUB JANUAR 2015. Gilleleje Fodboldklub Idrætsvej 4 3250 Gilleleje LOVE FOR GILLELEJE FODBOLDKLUB 1.1 Klubbens navn er Gilleleje

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er SAFU med binavnene Samarbejdende Funktionærforeninger og Sammenslutningen af Funktionærer. SAFUs hjemsted er København.

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER for 1

LOVE & VEDTÆGTER for 1 LOVE & VEDTÆGTER for 1 Vedtægter for Morsø Moto Cross Klub Indhold 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemsskab af organisationer 4 Optagelse af medlemmer 5 Kontingent 6 Udmeldelse

Læs mere