PROJEKT MERE FOR FLERE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROJEKT MERE FOR FLERE"

Transkript

1

2 PROJEKT MERE FOR FLERE Den østlige del af Vejle kommune er et typisk boområde, hvor mange mennesker flytter til, for at bo i et attraktivt miljø med masser af natur og alligevel tæt på storbyerne Vejle, Kolding og Fredericia. Byerne Børkop, Brejning, Gårslev, Smidstrup og Andkær er beliggende i et område med skov, strand og marker strækkende sig fra Vejle i vest til Fredericia i øst. Området er de sidste 10 år vokset eksplosivt, hvilket har givet en fantastisk udvikling i antallet af aktive idrætsudøvere i området. Dette lægger naturligvis et voldsomt pres på de eksisterende idrætsfaciliteter der er i området, fra dette var et mindre lokalsamfund, til et i dag særdeles attraktivt boområde for børnefamilier, der foretrækker at deres børn vokser op i et nærområde med aktivitetsmuligheder i naturen og det lokale foreningsliv. De 4 multibaner sammen med det mindre pres på områdets haller - betyder at en kunststofbane giver mere plads til alle udøvere af forskellige idrætsgrene. Der bliver et naturligt samlingssted for unge og ældre i et miljø der sætter sundhed og glæde i fokus. Desværre rækker de eksisterende hal og idrætsfaciliteter derfor ikke længere til det antal aktive udøvere der er kommet i området. Også idræt i dagtimerne for de ældre ligger i dag beslag på tid i de 4 haller og fodboldbaner der i dag findes i Gårslev, Smidstrup, Børkop og Gauerslund. Det er dejligt, men er også med til at øge presset. Når fodbolden i vintersæsonen rykker ind i hallerne er det ikke længere muligt at tilgodese brugernes ønske om spilletid, uden det går ud over hallens øvrige aktiviteter som gymnastik, håndbold, badminton, tennis og idræt for de ældre. En kunststofbane ville kunne give rum til såvel fodbold som de øvrige aktiviteter, da en sådan vil kunne benyttes af de op mod aktive fodboldspillere der findes i området, hvorved hal tid frigives til øvrige andre aktivitetsgrene. Med tiden er det også tanken, at etablere yderligere 4 multibaner ved siden af den store kunstbane, som vil give rigtig mange muligheder for øvrige foreningers udøvelse af deres forskellige idrætsaktiviteter i et samspil på tværs af klubber og foreninger i det fri. Området har endvidere i mere end 100 år været vant til at have institutioner og tilbud til handicappede, så der er også indtænkt plads og muligheder for handicappede, både aktivt og socialt i projektet.

3 GAUERSLUND SPORTS- & FRITIDSCENTRUM Det overordnede mål med at lave et alsidigt moderne kunststofanlæg på Gauerslund Stadion, er en fortsættelse af tanken om at samle idræt, skole og fritidsaktiviteter under samme tag, hvilket også var tanken der lå bag opførelsen af Idræts- & Ungdomscenteret der blev indviet i Lige nu har vi gode faciliteter i centeret, med Caféområde, klublokaler, mødelokaler og kontorer, til gavn for både skole, ungdomsklub, ungdomsskolen og områdets Idrætsforeninger. Etableringen af et kunststofanlæg, er en naturlig fortsættelse af opførelsen af Idræts- & Ungdomscenteret, der med gode udendørs faciliteter vil blive et SPORTS- & FRITIDS- CENTRUM, hvor virkelig alt kan samles et sted. Med 2 skoler der hver har ca. 650 elever inkl. SFO indenfor 1,5 km samt diverse børnehaver, dagplejer og vuggestuer, vil et alsidigt kunststofanlæg fortsætte med at underbygge disse synergier. I forhold til en ny skolereform, der lægger op til mere tid på skolen, mere bevægelse og flere friluftsaktiviteter, vil området være velforberedt med etableringen af dette anlæg. Derfor vil der med etableringen af et kunststofanlæg på Gauerslund Stadion, blive tale om et SPORTS- & FRITIDSCENTRUM som vil komme alle borgere i området til gode på utroligt mange områder.

4 MANGE FORDELE VED KUNSTSTOF En kunststofbane har den fordel, at denne kan benyttes året rundt og aldrig skal restituere efter kraftige regnskyl eller tørkeperioder hen over sommeren. Dette betyder at udnyttelsen af et sådant anlæg, svarer til anlæggelse af mellem 2-3 nye 11 mandsbaner. I Gauerslund har vi, da arealet muliggør dette, indarbejdet mulighed for også at tilgodese andre aktiviteter end fodbold. Her er også tænkt på løbeklubben, idræt i dagtimerne, gymnastik og volleyball, som alle får mulighed for sammen med fodbold at dyrke udendørssport på dette baneanlæg. Anlægget sikrer et kvalitetsløft, både for bredden og eliten, samtidig med at man styrker samarbejdet de forskellige foreninger imellem, og fortsat tiltrækker endnu flere borgere til området. Et sådant anlæg vil for Vejle kommune betyde: Central placering i den østlige del af kommunen Eliten og bredden mere for flere for de bedste træningsbetingelser. Træningsmuligheder hele året. Kvalitetsløft af idræts- og aktivitets-faciliteterne i Gauerslund og omegn. Styrkelse af samarbejdet foreningerne imellem. Tiltrække kampe på højt plan til området. Tiltrække endnu flere borgere til den del af Vejle kommune Muliggøre mere friluftsaktivitet for områdets skoler i vinterhalvåret. Med to store kongreshoteller som Munkebjerg hotel og Comwell Kellers Park i en afstand mellem 2 og 5 km. Fra baneanlægget, vil en sådan bane også give erhvervslivet mulighed for at kunne tilbyde internationale fodboldhold træningsfaciliteter på kunstgræsbane i forbindelse med træningsophold på disse ofte benyttede kursushoteller. Dette vil kunne give øget fokus på lokalområdet og erhvervslivet i området.

5 ORGANISERING AF PROJEKTET Der er oprettet en selvejende institution, der som ejer står for drift og udlejning af banerne. Stifterne består af de 3 fodboldafdelinger Ungdom, Senior og Oldboys i Gauerslund. Hvis skolen eller kommunen kunne have interesse i at indgå i de selvejende institution, vil foreningerne ikke udelukke dette som en mulighed for udvidelse af ejerkredsen. Kommunen har givet tilsagn om at stå som bygherre på projektet, således den administrative og økonomiske håndtering sammen med udbudsmaterialet håndteres fra Vejle kommune. Der forventes en selvejende organisation, med en solid ejerkreds. Vejle Kommune har givet tilsagn om at stå som bygherre på projektet. Der er nedsat en erfaren og kompetent styregruppe. Bestyrelsen for den selvejende institution består af: Svend Spanggaard Formand - medlem af Vejle Idrætsråd Kurt B. Hansen Repræsentant for Gauerslund Oldboys afdeling Jens Saugmann Repræsentant for Gauerslund Senior afdeling Henrik Sørensen Repræsentant for Gauerslunds Ungdomsafdeling Bjarne Andersen Formand for og repræsentant for Gauerslunds Ungdomsafdeling Inge V. Olesen Udpeget medlem af bestyrelsen

6 BANEANLÆGGET FODBOLD/MULTIBANER I Gauerslund har vi valgt at placere den nye fodboldbane på den nuværende kamp- og opvisningsbane med omkringliggende løbebane i grus. Samtidig vil vi sikre udsyn til banernes aktiviteter fra Gauerslund centerets cafe. Den overskydende jord bruges til at etablere træningsbakker med, som kan bruges til varieret intervaltræning. Selve fodboldbanen indeholder en fuld 11-mands bane og kan samtidig bruges som to parallelle 7-mands baner. Placering centralt nær Idræts- & Ungdomscentret. Der bliver en fuld 11- mandsbane, som også kan anvendes til to 7-mandsbaner. Området belyses af effektivt lysanlæg. Lysanlæg skal etableres for den nye kunstgræsbane og vil være et up-to-date anlæg med miljøvenlig LED-belysning og med mulighed for forskellig lysstyrke, afhængig af om det er træning eller kamp, der afvikles på banen.

7 ETAPE 1: OPBYGNING AF BANEANLÆG Opbygning af banen med drænmåtte og omkringliggende faskiner. Banen opbygges så det kun er nødvendigt at fjerne det bestående muldlag, og det overskydende muld anvendes til etablering af kombineret kælke-, lege- og træningsbakke alt efter årstiden. Ved at anvende denne type baneopbygning, undgås at fjerne andet end muldlaget på den eksisterende bane i Gauerslund. Banen afvandes ens på hele overfladen og afledning sikret uanset nedbørens mængde. Vandet vil evt. kunne genanvendes til overrisling af banen i tørre perioder. I stedet for at bortkøre den afgravede muld, etableres der en kælkebakke til de helt unge, som samtidig udstyres med en asymmetrisk trappe på siden til pulstræning. Kælke- og træningsbakke og det grønne areal i forbindelse hermed vil også kunne bruges af kommunens dagplejere som lege- og samlingsareal for fælles aktiviteter. Et oplagt sted til leg om vinteren og ophold om sommeren.

8 ETAPE 2: FORSKELLIGE MULTIBANER I projektets 2. etape etableres 4 multibaner på langs med 11- mands fodboldbanen. Disse baner muliggør et hav af aktiviteter. Bane 1 bliver Kunstgræsbane med opstregning i banen til forskelligt boldspil som rundbold, høvdingebold, gymnastik m.v. Et oplagt samlings- og opvarmningsareal, og samtidig perfekt til motorisk udfoldelse, gymnastik og boldlege for dagplejebørn og indskolingselever. Bane 2 bliver en Agilitybane med atletik redskaber, dog uden trampoliner. Forhindringsbanen er udviklet efter samme principper som militærets træningsbaner. Motiverende for selvtræning. Udviklende for motorik og indlæring. Mulighed for styrkelse af eksplosivitet og spændstighed via plyometrisk træning. Banen egner sig fortræffeligt til styrketræning, opvarmning eller bare motionsøvelser for alle i alderen 5 til 90 år alt efter temperament. De 4 multibaner betyder at anlæget kan anvendes inden for stort set alle idrætsgrene og aldersgrupper, både til idrætsforeningernes medlemmer samt dagplejebørn og skoleelever fra 0. klasse og opefter Bane 3 bliver en Nedsænket multisportsbane til brug for basket, håndbold og fodbold. Her er mulighed for integration af leg og tekniktræning samt mulighed for cirkeltræning via banens niveauer. Denne bane vil kunne bruges til mange slags boldspil og specifik til 3-mands fodboldkampe for de helt små årgange. Bane 4 bliver en beachvolley bane i kunstgræs. Banen er et rekreativt område til styrkelse af både motion i rammer som giver anledning til socialt samvær. Appellerer til specielt teenagere, som ikke lige er til fodbold. På beachvolley banen vil der være mulighed for frilufts- volley året rundt. Det vurderes muligt at have op mod aktive udøvere på anlægget samtidig, når dette er fuldt besat.

9 ETABLERINGS ØKONOMI OG TIDSPLAN Projektets økonomiske overslag: Etape 1: Anlæg og jordarbejde: kr ,- Græstæppe og udlægning: kr ,- Lysanlæg opgradering: kr ,- Hegn: kr ,- Målpakke: kr ,- Maskiner til banevedligeholdelse: kr ,- *) Etape 2: Jordarbejde kr ,- Etablering af baner: kr ,- Samlet pris 11-mands bane: kr ,- Der skal fremskaffes i alt kr ,-. Heraf forventes 1,2 mio. egen/klubfinansiering, 1,3 mio. fra Vejle kommune og 0,9 mio. fra lokale sponsorer samt fonde. Banen forventes klar til indvielse i 4. kvartal 2015 Finansiering: Egen / klub finansiering og aktiviteter kr ,- Vejle Kommune: kr ,- Sponsorer og virksomheder: kr ,- Fonde og puljer: kr ,- Fond 1, Fond 2, Fond 3, Fond 4 Samlet finansiering: kr ,- Etape 1: Beskrivelse af tids- og aktivitetsplan: Etape 2: Beskrivelse af tids- og aktivitetsplan: Planlægges mere detaljeret i 2. halvår 2015 med målet om at indvie banerne ultimo *) For at kunne vedligeholde banen gennem året kræves følgende maskiner: saltspreder, snefræser, harve/strigle og minitraktor, der kan betjene redskaberne. Der påtænkes erhvervelse af brugte maskiner, alternativt en aftale om fælles maskiner med skole/kommune.

10 FREMTIDIG DRIFT AF BANEANLÆG Årlige omkostninger til drift af kunststofanlæg: Drift og vedligehold (timer kapitaliseret til kr.: 250,-/t) Daglig oprydning på banen (0,5t/313 g) kr ,- Opfyldning sand på straffe (0,5t/26 g) kr ,- Overslæb bane pr. 50 spilletimer (2 t/26 g) kr ,- Ugentlig kontrol (0,25t/40 g) kr ,- Månedlig kontrol (0,5t/12 g) kr ,- Dybdeluftning af indfyld (1 g/år) kr ,- Anslået genindfyld af granulat 4 % pr. år kr ,- Fjernelse af sne (5t/8g) kr ,- Saltning af bane (2t/24g inkl. salt) kr ,- Samlet omkostninger: kr ,- Den årlige drift af banen koster ,-. Den årlige drift støttes med tilskud fra Vejle Kommune på , derudover udlejning til naboklubber og områdets hoteller for samt aktiviteter i klubregi for Omkostning til fornyelse af kunstgræstæppe om år afklares på dette tidspunkt. Årlige indtægter til drift af banen: Årligt tilskud fra Vejle Kommune: kr ,- Udlejning af baner til skoler, andre fodboldklubber og foreninger kr ,- Aktiviteter og sponsorindtægter kr ,- Samlet indtægter: kr ,-

11 MERE FOR FLERE Med etablering af det skitserede anlæg, vil der sikres fortsat mulighed for, at mange flere kan dyrke meget mere idræt og fysisk udfoldelse i nogle både flotte og professionelle rammer. Her åbnes plads for tiltrækning af endnu flere sportsudøvere året rundt. Området tilbyder træning, sport, leg og ophold for klub, skole, virksomheder i oplandet og bliver et samlingspunkt som kan bruges af en meget bred gruppe af borgere i en positiv sammenhæng. Der tilbydes faciliteter som appellerer til såvel elitære, som motionsmotiverede brugere. Banerne vil endnu en gang øge tilbuddet til kommunens borgere såvel store som små og unge som gamle, i et traditionelt bo område med mange interessegrupper, som herved sikres mulighed for at dyrke netop deres sport. Etablering af det skitserede anlæg, vil tilføre området en tiltrængt forbedring af forholdene for vore idrætsudøvere, skolebørn og mange flere, samtidig med det også er interessant for erhvervslivet så som hotellerne og andre til f.eks. teambuilding m.v. Det vil blive et samlingssted for borgere i hele området, både unge og gamle. Med en placering i Gauerslund sikres et godt tilbud til hele den østlige del af Vejle kommune, ligesom erhvervslivet i området får mulighed for helt nye tilbud til deres kunder, her tænkes ikke mindst på de teambuilding aktiviteter et sådant anlæg kunne indgå i, i forbindelse med konferencehotellernes afholdelse af kurser og konferencer for både private og idrætsudøvere. Der skabes et område som er stimulerende for både øjne og krop. Et miljø som udover sunde rekreative værdier også vil være et oplagt samlingssted som kan skabe en dynamisk platform i hele oplandet. Der vil kort sagt blive MERE FOR FLERE. På vegne af Bestyrelsen.

PROJEKT MERE FOR FLERE

PROJEKT MERE FOR FLERE PROJEKT MERE FOR FLERE Den østlige del af Vejle kommune er et typisk boområde, hvor mange mennesker flytter til, for at bo i et attraktivt miljø med masser af natur og alligevel tæt på storbyerne Vejle,

Læs mere

GAUERSLUND SPORTS- & FRITIDSCENTRUM KUNSTGRÆSPROJEKT GAUERSLUND. Stedet man mødes på tværs af tro, alder & køn

GAUERSLUND SPORTS- & FRITIDSCENTRUM KUNSTGRÆSPROJEKT GAUERSLUND. Stedet man mødes på tværs af tro, alder & køn Stedet man mødes på tværs af tro, alder & køn KUNSTGRÆSPROJEKT PROJEKT MERE FOR FLERE Den østlige del af Vejle kommune er et typisk boområde, hvor mange mennesker flytter til, for at bo i et attraktivt

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF Nedslidt sandbane Klubhus Sumpet femmands træningsbane Nedslidt

Læs mere

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Indhold Baggrund...s. 4 Hvem har interesse i en kunstgræsbane?...s. 5 Et tidsperspektiv...s. 7 Projektet...s. 8 Finansiering og drift...s. 9 Placeringen...

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Indhold Behov... 2 Motivation... 2 Banens placering... 2 Økonomi ved etablering... 5 Drift... 5 Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet... 6 Tidsplan...

Læs mere

Fra mudderhul til træningsanlæg. Ansøgning om støtte til opførsel af kunststofbane og multibane I Viborg Nørremarken, NUGF

Fra mudderhul til træningsanlæg. Ansøgning om støtte til opførsel af kunststofbane og multibane I Viborg Nørremarken, NUGF Fra mudderhul til træningsanlæg - MED PLADS TIL ALLE Ansøgning om støtte til opførsel af kunststofbane og multibane I Viborg Nørremarken, NUGF klubhus nedslidt sandbane sumpet femmands træningsbane nedslidt

Læs mere

Fra mudderhul til træningsanlæg. Ansøgning om støtte til opførsel af kunststofbane og multibane I Viborg Nørremarken, NUGF

Fra mudderhul til træningsanlæg. Ansøgning om støtte til opførsel af kunststofbane og multibane I Viborg Nørremarken, NUGF Fra mudderhul til træningsanlæg - MED PLADS TIL ALLE Ansøgning om støtte til opførsel af kunststofbane og multibane I Viborg Nørremarken, NUGF klubhus nedslidt sandbane sumpet femmands træningsbane nedslidt

Læs mere

Idrætspolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ

Idrætspolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Idrætspolitik KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Forord Idræt bringer mennesker sammen og skaber livskvalitet, sundhed, glæde og fællesskab for mennesker i alle aldre. Derfor er det vigtigt, at alle indbyggere har

Læs mere

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF En social multibane der samler alle aldre i lokalområdet til mange forskellige sportsgrene og aktiviteter.. 1 Projektets ansøger Blenstrup IF og Blenstrup hallen

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Fra Idrætslegeplads til Tuse Idræts- og kultur center

Fra Idrætslegeplads til Tuse Idræts- og kultur center Udbygningsplan for Idrætsfaciliteterne i Tuse-området. Fra Idrætslegeplads til Tuse Idræts- og kultur center Planens fokus: Denne plan ønsker primært at sætte fokus på at etablere nogle motions- og bevægelsesspor

Læs mere

KUNSTSTOFBANE I ASSENS 2012/13

KUNSTSTOFBANE I ASSENS 2012/13 side Indholdsfortegnelse 1 Behov 2 Beskrivelse af projekt 3 Økonomi hvad koster projektet 4 Financering 5 Vedligeholdelse/drift 6 Brugere 7 Tidshorisont 8 Bilag Side 1 af 9 I Assens kommune er der p.t.

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET.

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. Vi kan ikke få armene ned, da vi ser rigtig mange muligheder i forhold til dette projekt. Vi ser en mangfoldighed og en fornyelse, som vil

Læs mere

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune Indsendelse #2821 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2821 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge FC Foreningens CVR nummer 27462510 Hvad søger du til? Midler til Multibane og udendørs

Læs mere

Projektbeskrivelse- Kunstgræsbane i Svinninge. Centrum for aktivitet og træning i lokalområdet. I samarbejde med:

Projektbeskrivelse- Kunstgræsbane i Svinninge. Centrum for aktivitet og træning i lokalområdet. I samarbejde med: Projektbeskrivelse- Kunstgræsbane i Svinninge. Centrum for aktivitet og træning i lokalområdet I samarbejde med: Rådgivende ingeniør - Peter Bech Larsen - Svinninge 1 Indholdsfortegnelse: Indledning side

Læs mere

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune.

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgere: Jysk Håndbold Forbund kreds 3, DGI Vestjylland, HH90, TTH, HB, Holstebro KFUM Volleyball, Rolf Krake Skolen, Hjaltehus.

Læs mere

Lejre Bevægelsesanlæg. Projektoplæg til styrkelse af idrætsfaciliteter i Lejre. Klatrevæg Rum til aktiviteter f.eks. fitness/pilates/yoga etc.

Lejre Bevægelsesanlæg. Projektoplæg til styrkelse af idrætsfaciliteter i Lejre. Klatrevæg Rum til aktiviteter f.eks. fitness/pilates/yoga etc. Lejre Bevægelsesanlæg Klatrevæg Rum til aktiviteter f.eks. fitness/pilates/yoga etc. Inde- og udendørs Cafe Styrketræning/ spinning Fitness Motorikbane/Crossfit Ankomstplads Projektoplæg til styrkelse

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Submission #71 Roskilde Kommune

Submission #71 Roskilde Kommune Submission #71 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/9029 Side 1 af 1 02-08-2016 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter.

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter. Spørgsmål og svar vedrørende økonomi. Hvad koster et nyt bevægelseshus? Prisen afhænger af de endelige beslutninger om størrelse og faciliteter, men som udgangspunkt arbejder vi med en byggesum på 15 mio.

Læs mere

Sundheds- og Kulturforvaltningen Danmarksgade 17 9000 Aalborg. Gandrup, den 25. januar 2016

Sundheds- og Kulturforvaltningen Danmarksgade 17 9000 Aalborg. Gandrup, den 25. januar 2016 Sundheds- og Kulturforvaltningen Danmarksgade 17 9000 Aalborg Holtet Idrætsforening Aalborgvej 212 9362 Gandrup CVR-nr: 27076610 post@holtetif.dk www.holtetif.dk Gandrup, den 25. januar 2016 Ansøgning

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Plan og Kultur Januar Pulje til udendørsarealer sport og fritid. I anlægsbudgettet er der afsat 1 mio. kr. i hvert af årene 2014 og 2015.

Plan og Kultur Januar Pulje til udendørsarealer sport og fritid. I anlægsbudgettet er der afsat 1 mio. kr. i hvert af årene 2014 og 2015. Plan og Kultur Januar 2014 Pulje til udendørsarealer sport og fritid I anlægsbudgettet er der afsat 1 mio. kr. i hvert af årene 2014 og 2015. Status på opgaver på de udendørs anlæg. Oversigten omfatter

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

FAKTAARK - YDERKANTSOMRÅDET

FAKTAARK - YDERKANTSOMRÅDET FAKTAARK - YDERKANTSOMRÅDET Det brændende spørgsmål Yderkantsområdets centrale karakteristika Hvordan skaber vi mere og bedre idræt og bevægelse i "yderkantsområdet? Definition af yderkantsområdet Yderkantsområdet

Læs mere

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole Kolding Kommune 17. STEPPING Skoledistrikt: Stepping Skole Stepping er beliggende i kommunens sydvestlige hjørne ca. 23 km fra Kolding by. Den gamle del af landsbyens bebyggelse er anlagt som forteby,

Læs mere

Projektbeskrivelse kunstgræsbane

Projektbeskrivelse kunstgræsbane Projektbeskrivelse 2017 - kunstgræsbane IF Midtdjurs Fodbold arbejder hårdt på at kunne realisere et kunstgræsbaneprojekt på det kommunale baneanlæg bag hal og klubhus i Ryomgård. Vi er i tæt dialog med

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslag til revision af Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslaget er udarbejdet af Bornholms Idrætsråd 20-01-2013 1 Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune Det er Bornholms Regionskommunes

Læs mere

Ny-Vest Fodboldafdeling

Ny-Vest Fodboldafdeling Ny-Vest Fodboldafdeling Bornholms Regionskommune Fritid og Kultur Ullasvej 23 3700 Rønne Nylars, den 6. april 2011 Høringssvar til beslutningsgrundlag for nedlæggelse af fodboldbaner Som frivillige ledere

Læs mere

Bold & Bevægelse. leg bevægelse sundhed - sport. børn unge voksne seniorer. hver time hver dag - hver uge hver måned hvert år

Bold & Bevægelse. leg bevægelse sundhed - sport. børn unge voksne seniorer. hver time hver dag - hver uge hver måned hvert år Bold & Bevægelse leg bevægelse sundhed - sport børn unge voksne seniorer hver time hver dag - hver uge hver måned hvert år Projektbeskrivelse Bold & bevægelse på Herlufsholm Idrætscenter Der etableres

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

KONCEPTBESKRIVELSE. - Adventureklub

KONCEPTBESKRIVELSE. - Adventureklub KONCEPTBESKRIVELSE - Adventureklub Adventureklubben er en idrætsklub for udsatte børn og unge. Gennem forskellige motions- og idrætsaktiviteter er det hensigten at stimulere deres nysgerrighed, styrke

Læs mere

Analyse af drift og vedligehold af Herning Kommunes fodboldbaner.

Analyse af drift og vedligehold af Herning Kommunes fodboldbaner. Dato: 5. april 2016. Analyse af drift og vedligehold af Herning Kommunes fodboldbaner. - 1 - Herning Kommune behandler og gemmer alle dokumenter i alle sager elektronisk. Hvis du vil se de oplysninger,

Læs mere

Idræt i bevægelse. Idrætspolitik for Horsens Kommune KULTURAFDELINGEN

Idræt i bevægelse. Idrætspolitik for Horsens Kommune KULTURAFDELINGEN Idræt i bevægelse Idrætspolitik for Horsens Kommune KULTURAFDELINGEN Idræt i bevægelse Idrætspolitik for Horsens Kommune Vedtaget af Horsens Byråd d. 23.10.2012 Indhold Forord... 4 Idræt i bevægelse...

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

SPORT OG SUNDHED FORENINGER - KLUBBER - BORGERE - HOLBÆK BY - HOLBÆK KOMMUNE

SPORT OG SUNDHED FORENINGER - KLUBBER - BORGERE - HOLBÆK BY - HOLBÆK KOMMUNE Holbæk Arena SPORT OG SUNDHED FORENINGER - KLUBBER - BORGERE - HOLBÆK BY - HOLBÆK KOMMUNE Hvad er baggrunden? Ideen til Holbæk Arena kommer fra en række foreninger i Holbæk. En stor del af de nuværende

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Forår og Sommer 2019

Forår og Sommer 2019 Forår og Sommer 2019 VISIONEN FOR LEGEPARKEN OG HISTORIEN BAG.. Historien bag Legeparken i Klejtrup fylder 15 år og har igennem alle årene skabt skønne rammer i Klejtrup (Byen med verdenskortet og den

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole Kolding Kommune 11. MUNKEBO Skoledistrikt: Munkevængets Skole Munkebo er en af Koldings vestlige bydele. Bydelen har boligkvarterer på skråninger mod Kolding Å i syd og på højtliggende arealer mellem Esbjergvej

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF Indhold: 1. Motivation 2. Målgruppe 3. Placering af banen 4. Økonomi ved etablering 5. Drift 6. Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet 7. Tidsplan 1 Motivation:

Læs mere

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Kolding Kommune 1. ALMINDE-VIUF Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Almind og Viuf ligger som selvstændige landsbyer i kommunens nordligste område. De bærer begge præg af at have været stationsbyer

Læs mere

Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune

Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune Indledning I Hedensted Kommune ønsker vi, at alle har mulighed for at være fysisk aktive og dyrke fælleskabet i de lokale idrætsfaciliteter.

Læs mere

Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank

Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank Indsamlermappe Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank Indbetalingsvejledning kontant En ny hal Hvorfor?

Læs mere

Nye miljøer til idrætsanlæg nye kunder i butikken. Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent

Nye miljøer til idrætsanlæg nye kunder i butikken. Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent Nye miljøer til idrætsanlæg nye kunder i butikken 2016 Lynge Kjeldsen, udviklingskonsulent Vi kommer med vore bud på Festlige aktivitetshjørner sjove træningsspots aktive fanzoner Inspiration til bl.a.:

Læs mere

Idrætspolitik. for Lyngby-Taarbæk Kommune

Idrætspolitik. for Lyngby-Taarbæk Kommune Idrætspolitik for Lyngby-Taarbæk Kommune Skole- og Fritidsudvalget vedtog i 2000 at nedsætte en arbejdsgruppe, der skulle udarbejde forslag til en Idrætspolitik - arbejdsgruppens kommissorium blev godkendt

Læs mere

Ansøgning til breddeidrætsinitiativet Idræt for alle

Ansøgning til breddeidrætsinitiativet Idræt for alle Rebild Kommune, 23. September 2013 Att.: Kulturministeriet annass@kum.dk Ansøgning til breddeidrætsinitiativet Idræt for alle Rebild Kommune er aktuelt i gang med en større halanalyse. Kommunens 12 traditionelle

Læs mere

Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum

Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum Nutidigt overblik Højby Skytte- og Gymnastikforenings aktuelle status, organisation, lokalt engagement og fremtidsplaner. Af Hans Henning Klint Højby

Læs mere

Talent, bevægelse og samarbejde

Talent, bevægelse og samarbejde Talent, bevægelse og samarbejde Skoler og lokale idrætsforeninger går sammen om at styrke børnenes udvikling og trivsel Baggrund Idrætsskolerne skal gøre det sjovt, sundt, udfordrende og lærerigt at bevæge

Læs mere

Voksnes idrætsdeltagelse på Bornholm

Voksnes idrætsdeltagelse på Bornholm Voksnes idrætsdeltagelse på Bornholm Resultater fra de voksnes besvarelse af spørgeskema som led i undersøgelsen af idræt og idrætsfaciliteter på Bornholm Bjarne Ibsen og Louise Bæk Nielsen Center for

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Kriterier for tildeling af timer

Kriterier for tildeling af timer d. 4.3.2010 (rev. Sommer 2010) Kriterier for tildeling af timer Fordelingsmodel Der tildeles træningstider i Fredericia Kommunes indendørs idrætsfaciliteter (dog ikke svømmefaciliteter eller skydefaciliteter)

Læs mere

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end %

Basisinformation. Hvor mange medlemmer har foreningen? % % % % 16% Flere end % Basisinformation Hvilken forening repræsenterer du? Roskilde Boldklub Viby Badminton KLub Viby Idrætsforening Roskilde Pigefodbold Himmelev-Veddelev BK Roskilde Tennis Klub Roskilde Karate Center Himmelev

Læs mere

IDRÆTSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d. 19.december 2012

IDRÆTSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d. 19.december 2012 IDRÆTSPOLITIK Vedtaget af Byrådet d. 19.december 2012 HILLERØD KOMMUNE 1 Idrætspolitik Idrætten har en egenværdi, som det er vigtigt at tage udgangspunkt i. Idræt bygger på demokrati, samvær og gode oplevelser.

Læs mere

Fremtiden for idrætten på Bornholm Temaaften 3. oktober. Partnerskab Partnerskaber..? hvem hvad -hvor

Fremtiden for idrætten på Bornholm Temaaften 3. oktober. Partnerskab Partnerskaber..? hvem hvad -hvor Fremtiden for idrætten på Bornholm Temaaften 3. oktober. Partnerskab Partnerskaber..? hvem hvad -hvor Hvad er et partnerskab? Hvad er et partnerskab? Et partnerskab er et ligeværdigt, forpligtende og tillidsbaseret

Læs mere

BILAG 2: ØSVN- IF Bilag 2: ØSVN IF Ansøgning Multihus Vester Nebel

BILAG 2: ØSVN- IF Bilag 2: ØSVN IF Ansøgning Multihus Vester Nebel BILAG 2: ØSVN- IF Den lokale idrætsforening, ØSVN- IF, lavede i efteråret 2011 en stor borgerundersøgelse i Øster Starup, Ågård og Vester Nebel omkring ønsket udvikling. Denne viste, at der var et stort

Læs mere

(LUP)! Lokal udviklingsplan for Kastrup, Neder Vindinge Næs og Ornebjerg

(LUP)! Lokal udviklingsplan for Kastrup, Neder Vindinge Næs og Ornebjerg (LUP)! Lokal udviklingsplan for Kastrup, Neder Vindinge Næs og Ornebjerg Hvordan skal Den lokale udviklingsplan bruges: et fælles arbejdsdokument i forhold til udvikling af lokalområdet frem mod visionen

Læs mere

HOLBÆK SPORTSBY STORMØDE, FREDERIKSHAVN, KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE

HOLBÆK SPORTSBY STORMØDE, FREDERIKSHAVN, KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE HOLBÆK SPORTSBY STORMØDE, FREDERIKSHAVN, 30.8.2018 Oplæg 1. Hvor kom vi fra? 2. Visionen for Holbæk Sportsby samling af hele byens idrætsliv 3. De nye rammer hvad får vi? 4. Organisatoriske rammer 5. Opsamling

Læs mere

Fritids- og idrætspolitik 2008

Fritids- og idrætspolitik 2008 Fritids- og idrætspolitik 2008 Forslag Indledning Fritids- og idrætslivet er under forandring i disse år. Tilslutningen til foreningslivet er stagnerende og befolkningen vælger i stigende grad aktiviteter

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

Fritids- og kulturcenter i Ryomgård

Fritids- og kulturcenter i Ryomgård Fritids- og kulturcenter i Ryomgård Et fritids- og kulturcenter med tilhørende fitnesscenter, cafe og muligheder for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder vil skabe et nyt fælles mødested

Læs mere

Plancher. Gruppe 1. Gruppe 2. Vision Vil være den mest idrætsaktive kommune. Udvikling Gøre attraktivt Dynamisk foreningsliv Skabe forandring

Plancher. Gruppe 1. Gruppe 2. Vision Vil være den mest idrætsaktive kommune. Udvikling Gøre attraktivt Dynamisk foreningsliv Skabe forandring Plancher Gruppe 1 Vision Vil være den mest idrætsaktive kommune Udvikling Gøre attraktivt Dynamisk foreningsliv Skabe forandring Frivillige løft/anerkendelse Fastholde, udvikle og tiltrække Fordi frivillighed

Læs mere

Folkeoplysningspolitik. Politik for Hedensted Kommune

Folkeoplysningspolitik. Politik for Hedensted Kommune Folkeoplysningspolitik Politik for Hedensted Kommune Indholdsfortegnelse VISION og MÅL...3 FRITIDSUDVALGET - Organisering og opgaver...4 Rammer...5 Samspil og udvikling...5 Partnerskaber...5 Brugerinddragelse...5

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik 2016-2019 Folkeoplysningspolitik 2016-2019 1 Indhold Folkeoplysningspolitik...3 Folkeoplysningsudvalget...3 Indsatsområder 2016-2019...4 Årlige handleplaner...4 Frivillighed og aktivt

Læs mere

Idræt med børn - for børnenes skyld. 10 bud på bedre børneidræt

Idræt med børn - for børnenes skyld. 10 bud på bedre børneidræt Idræt med børn - for børnenes skyld 10 bud på bedre børneidræt Vi vil være bedre; og vi har lagt en plan Idræt er danske børns vigtigste fritidsaktivitet. Ni ud af ti danske børn under 12 år er medlem

Læs mere

Esbjerg Kommunes. Idrætsstrategi

Esbjerg Kommunes. Idrætsstrategi Esbjerg Kommunes Idrætsstrategi Forord August 2015 Idrætsstrategi 2015 2018 tager sit udgangspunkt i Esbjerg Kommunes Vision 2020, som sætter fokus på at støtte kommunens rige foreningsliv og styrke idrætten

Læs mere

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling Ansøgningsskema Grøn Ordning Vækst og udvikling Ansøgning om tilskud fra Grøn ordning Læs venligst retningslinjer for tildeling af støtte fra Grøn Ordning, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For at ansøgningen

Læs mere

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub Tune IF Idrætsfritidsklub 1. Indledning: Tune IF har, i forbindelse med vor visionsudarbejdelse for alle vore aktiviteter, igen drøftet mulighederne for at etablere en Tune IF Idrætsfritidsklub. Tune IF

Læs mere

IDRÆTSSKOLE I SVENDBORG KOMMUNE

IDRÆTSSKOLE I SVENDBORG KOMMUNE IDRÆTSSKOLE I SVENDBORG KOMMUNE - den sundhedsmotoriske grundskole. (0. 6. Klasse) handling og holdning Rantzausminde Skole en skole i bevægelse - Rantzausminde Skole er en skole med ca. 509 elever i 0.

Læs mere

F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og. 0/6 undervisning Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5

F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og. 0/6 undervisning Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5 F.nr. Forening Aktivitet U/O 25 år 26016 AweDan Kulturelle aktiviteter, sport og 0/6 undervisning 28884 Badmintonklubben af 18. marts Badminton 0/5 2016 (BK16) 26013 Byens Baglår FC Fodbold 1/9 28887 Copenhagen

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? DANMARKS FØRSTE IDRÆTSSKOLE Bellahøj Skole - Københavns Idrætsskole blev i skoleåret 2007/08 den første offentlige

Læs mere

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut

IDRÆT I GRØNLAND. Analyse og anbefalinger. Trygve Laub Asserhøj. Idrættens Analyseinstitut IDRÆT I GRØNLAND Analyse og anbefalinger Trygve Laub Asserhøj Idrættens Analyseinstitut Konference Fremtidens idræt i Grønland d. 17. august 2016 Oversigt Kort om baggrunden for analysen Analysens resultater

Læs mere

Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle

Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle Projektinformation februar 2012 Filnavn: Projektinfo Langhøj i bevægelse_sundhed og livsglæde for alle_2012-2013 v11 Kontaktpersoner per 17-12-2012

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

Sponsorinformation. Gældende fra 1. januar 2010. Version 1.1-30.12.09

Sponsorinformation. Gældende fra 1. januar 2010. Version 1.1-30.12.09 Sponsorinformation Gældende fra 1. januar 2010 Version 1.1-30.12.09 Hvad er Them GF s PR-afdeling og hvordan fungerer vi? PR-afdelingen består af 4-7 frivillige udvalgsmedlemmer med tilknytning til Them

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: Forslag til fokusområder for Fritids- og Idrætsområdet

POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: Forslag til fokusområder for Fritids- og Idrætsområdet POLITISK IMPLEMENTERING AF VISIONEN: Forslag til fokusområder for Fritids- og Idrætsområdet Fysiske rammer Hvordan udvikler vi bygninger og offentlige rum, så de understøtter og bidrager til fritids- og

Læs mere

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal?

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? Motionsmødesteder i det fri - sådan gør du Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? 5 Den rette placering l Motionsmødestedets indhold Lovgivning, regler og

Læs mere

Idrætspolitik - Opsamling på møder med interessenter, januar 2010.

Idrætspolitik - Opsamling på møder med interessenter, januar 2010. Idrætspolitik - Opsamling på møder med interessenter, januar 2010. 5 temaer Borgeren i centrum Frivillige vs. professionelle De frivillige skal støttes i deres initiativer. Der skal være opbakning fra

Læs mere

Masterplaner - idrætsfaciliteter. Fra knopskydning til udviklingsplaner

Masterplaner - idrætsfaciliteter. Fra knopskydning til udviklingsplaner Masterplaner - idrætsfaciliteter Fra knopskydning til udviklingsplaner Et historisk tilbageblik Politikere med interesse for bestemte idrætsgrene Klubledere med drive, visioner og politiske kontakter Selvejende

Læs mere

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole.

Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. 1 Vedr. høring om placering af ny SUNDskole. Tak for invitationen. Toreby Sundby Gymnastikforening (TSG) ønsker at komme med følgende bemærkninger til de 3 fremsendte forslag. Forslag 5: Ny SUNDskole på

Læs mere

Børns idrætsdeltagelse på Bornholm

Børns idrætsdeltagelse på Bornholm Børns idrætsdeltagelse på Bornholm Resultater fra børnenes besvarelse af spørgeskema som led i undersøgelsen af idræt og idrætsfaciliteter på Bornholm Bjarne Ibsen og Louise Bæk Nielsen Center for forskning

Læs mere

OPSVINGET KOMMER BLIV SPONSOR

OPSVINGET KOMMER BLIV SPONSOR FAKTA OM MEJDAL OG HALGÅRD Mejdal og Halgård er en bydel mellem Vandkraftsøen og Herningvej, tæt ved Holstebro By. Oplandsbyen har et stærkt lokalsamfund med et rigt foreningsliv. Mejdal vokser i disse

Læs mere

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE

KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE KRITERIER FOR TILDELING AF TIMER I KOMMUNALE OG SELVEJENDE IDRÆTSHALLER OG SALE I SKANDERBORG KOMMUNE Vedtaget af Folkeoplysningsudvalget 27.marts 2008 Kriterier i forbindelse med fordeling af timer i

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark

Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark Fælles klubhus som nabo til BK Frems gamle klubhus Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark Vi søger om tilskud til projektarbejde. Vi er syv klubber med fælles interesse

Læs mere

ET KRAFTCENTER FOR BORGERNE I HORNBÆK SPONSORKONCEPT

ET KRAFTCENTER FOR BORGERNE I HORNBÆK SPONSORKONCEPT ET KRAFTCENTER FOR BORGERNE I HORNBÆK SPONSORKONCEPT Hornbæk Idræt & KulturCenter Det nye mødested for alle i Hornbæk bydel, ung som gammel. Hornbæk Idræts- og Kulturcenter er et nyt, fremtidsorienteret

Læs mere