Kære medlemmer af Aalborg Øst Road Runners Club. Endelig er det her - vores nye Nyhedsbrev. For at modtage Nyhedsbrevet skal du aktivt tilmelde dig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlemmer af Aalborg Øst Road Runners Club. Endelig er det her - vores nye Nyhedsbrev. For at modtage Nyhedsbrevet skal du aktivt tilmelde dig."

Transkript

1 I dte nyhedsbrev: Velkommen Hvad skal brev hedde? New Balance ½ marathon Bestyrelsen - præsentation Træning (Esben) Standerhejsning Tækker Staften Ungdom 30+ Inspiration til motionsløb Hvordan gik d så? Nyhedsbrev Kære medlemmer af Endelig er d her - vores nye Nyhedsbrev. Formål med Nyhedsbrev er at forbedre kommunikationen fra bestyrelsen og mellem os medlemmer og at informere dig om de aktiviter, der foregår i klubben. For at modtage Nyhedsbrev skal du aktivt tilmelde dig. Tilmeld dig Nyhedsbrev på Har du indlæg eller ideer til indlæg, send d til redaktionen. Venlig hilsen Redaktionen: Maja Boe, Grhe Overby og Karina Jensen Hvad skal brev hedde? Kære Road Runner Nu har vi få nyhedsbrev og så synes vi da, at d skal have godt og fængende navn. Men da redaktionen brugte sine sidste kræfter på dagens intervaltræning er der desværre ikke mere fantasi-energi tilbage. Så her kommer du ind i billed Hvad skal brev hedde? Sidder du inde med navn, der er sjovt, fængende eller bare lige i skab til vores lille ny blad så giv dit bud til redaktionen inden den???. Redaktionen udvælger enerådigt d bedste bud, og er naturligvis ikke modtagelig for bestikkelse, smiger, osv Ud over den store ære, der selvfølgelig følger af at være den, der navngiver blad, vinder d bedste forslag også en lille præmie/????. Så sæt de små grå i svingninger, når du alligevel skal ud at jogge en tur vi glæder os til at høre dit bud! New Balance ½-marathon Så er d lige op over. 3 uger tilbage til vores New Balance ½-marathon, og selv om vi har sat deltagergebyr op, ser d ud til endnu en succes. Vi mangler stadig hjælpere: vejvisere, hjælpere i væsken, i hallen osv. Som tak for hjælpen får du en funktionel løbrøje Kærester - børn - forældre og venner er velkomme!!

2 Antal forhåndstilmeldte Lad os så give løberne rigtig godt arrangement. Rådmand for forvaltningen Sundhed og bæredygtig udvikling Thomas Kastrup- Larsen (ét af vores egne medlemmer) starter løb. New Balance har som sædvanlig en stand i hallen med gode tilbud! Tilmeldingsstatistik Halvmarathon Uge Bestyrelsen præsentation Vi synes, d er vigtigt, at alle i klubben ved, hvem vores bestyrelse er. Så ved du, hvem du kan gå til med gode ideer osv. Derfor vil vi over nogle gange forsøge at præsentere hele bestyrelsen. Men lad os give ord til bestyrelsesmedlemmerne selv: Per Fast: 40 år, gift, 2 drenge på 13 og 16 år. Har vær eksportchauffør i ca. 15 år, men valgte i 2010 at komme hjem og køre for bedre at kunne være sammen med familien og dyrke fritidsinteresser. Løbeklubben blev jeg medlem af, og før jeg fik s mig om, var jeg inddrag i bestyrelsen. Jeg synes, d er spændende, og vil man ha indflydelse på klubbens fremtid, er d en oplagt mulighed.

3 Desværre har jeg vær skad d sidste års tid med fødderne, så derfor bruger jeg min tid på klubarbejde i bestyrelsen. Jeg er mest inde over forplejning ved vores arrangementer, planlægning samt forefaldende arbejde før, under og efter. Hej jeg hedder Flemming, er årgang '66. Jeg er ansat i forsvar på femtende år. Min interesse for løb er først start for ca. to år siden, og d har jeg ikke fortrudt. D var en kollega, der førte mig til klubben. Mit mål var en ½-maraton, og d er blev indfri efter en hård men god træning i klubben. Bestyrelsesarbejde fylder en del af mit liv, og nu er d komm til løb, hvilk jeg glæder mig til. Jeg hedder Jonas Stoltze og er 23 år. Jeg studerer Maskine og Produktion på AAU. Oprindeligt er jeg fra Biersted, hvor jeg har vær fodbold- og badmintontræner i ca. seks år. Jeg har vær på nogle træningskurser og - seminarer samt DGI s unglederkursus. Efter HTX gik jeg på Nordjyllands Idrætshøjskole i 1½ år, hvoraf jeg arbejdede d sidste halve år. Jeg gik ind i bestyrelsen i Aalborg Øst Road Runners, fordi jeg godt kan lide foreningsliv og gerne vil have indflydelse på klubbens foragender. Træning Af Esben Elbæk D er altid spændende at se frem mod en ny sæson, og hvert år i januar / februar planlægges der frem til oktober. Egentlig opdeler jeg år i 4 dele. Alt efter hvornår den aktive skal toppe. D vil sige, at grundtræningsperioden ligeså godt kan starte i maj som i januar.

4 En grundtræningsperiode En Forberedelsesperiode En Konkurrenceperiode (+ en top) og en Restitutionsperiode Restitutionsperiode: primært hyggeløb og km Top: d er her alt slid belønnes ( vi snakker ca 14 dage ) Grundtræningsperiode: mange km i moderat tempo Konkurrenceperiode: her er d distancen, der er i fokus Forberedelsesperiode: lange intervaller og bakker Hovedparten af klubbens medlemmer vil gerne være bedst i maj august, og for dem vil træningen bestå af 2 dage med lange intervaller og 1 dag med forholdsvis korte intervaller frem til uge 15, hvor vi begynder at se på hvilken distance, man gerne vil være bedst på. D er også her, vi så småt kan begynde at bruge Bundgårdsparken og kunststofbanen. Og d er her, alt d sjove begynder med mere målrt koordineringsøvelser, spændstighed og masser af leg - alt d, der gør os til endnu bedre løbere. Lige nu har vi en stor flok begyndere, som laver 200-mer intervaller den ene dag om ugen. D gør de for primært at forbedre deres hurtighedsudholdenhed, og d skal ses som supplement til deres lidt længere intervaller om mandagen, hvor d primært er udholdenhed, vi træner. Et gammelt princip siger, at man skal udfordre sin hurtighed mindst 1 gang om ugen, for ikke at miste den hurtighed man har! Der er stor forskel i træningen til henholdsvis 800-mer og marathon. Ligesom der er stor forskel i, hvor meg tid man vil/kan bruge. For nogen vil d være 2 3 gange om ugen for andre helt op til 12 træningspas om ugen. Langt hovedparten af klubbens medlemmer løber 5000 mer og op. D skal her lige nævnes, at de bedste resultater på maratondistancen faktisk kommer med hård mer træning med stort km omfang.

5 De iltprocenter, der er angiv i tabellen nedenfor, er udgangspunkt for træningsplanlægningen. Dog skal d nævnes, at der vil være en del afvigelser, i forhold til hvor meg man træner i de forskellige områder Distance Aerobt Anaerobt 100m 1 % 99 % 200m 5 % 95 % 400m 12 % 88 % 800m 40 % 60 % 1500m 65 % 35 % 3000m 80 % 20 % 5000m 90 % 10 % 10000m 95 % 5 % Standerhejsning i. Lørdag d. 12. marts kl Vi afholder der vores årlige klubmesterskab. Klubmesterskab foregår således, at der vælges en rute med kendt distancen (ca. 5 km). Ruten afsløres først på dagen for standerhejsning. Den enkelte løber skal så angive en forvent tid på gennemførsel af distancen. Den løber, der rammer den angivne tid eller kommer tættest på, har vund. D handler altså ikke om at løbe hurtigt, men om at kende sit eg tempo. D er ikke tilladt at have ur eller lignende på under løb. Bagefter er klubben vært for en gang varm suppe i klublokal. Tilmelding ikke nødvendigt. Tækker Staften 2011 Aflysning af klubtur til Tækker Staften (1900 staften) Da Limfjordsløb og Tækker Staften falder på samme dato, er vi desværre nødsag at aflyse vores årlige hyttur til Tækker Staften.

6 D kræver rigtig mange ressourcer fra klubbens side at afholde Limfjordsløb, så vi kan ikke både have en klubtur og afholde løb samme dag. Men vi vil da af sted en anden dag, så er der nogen, der har godt forslag til løb, hvor vi kan arrangere en fælles tur, så giv bestyrelsen besked snarest. 30+ Er du 30+, eller fylder du 30 i år, er der mulighed for sjovt og hyggeligt samvær med jævnaldrende, som du også konkurrerer med. Så er du nemlig veran. I nogle af dansk atlikforbunds konkurrencer (f.eks. DM i cross og 10 km landevej) er der indlagt mesterskaber for veraner. Veraner deles op i alersgrupper á 5 år. Og her får du virkelig syn for,hvad kvinder / mænd i din alder kan. Særligt hyggelige er mesterskaberne på bane. Her går man hele dagen sammen med folk med samme passion for (konkurrence)- løb, som én selv. Snakker om fordums tider. Ser hvad "gamle" mennesker kan præstere, og hører om, hvad de kunne engang. Man kan l blive imponer... Og drømme om, hvad man selv kan om 10, 20, 30 eller 50 år! Bestyrelsen har bedt mig, Maja,om at være tovholder for veranerne i klubben. Så kom og sig til, hvis du er interesser i at deltage i arrangement, eller hvis du bare vil vide mere om veraner. Her er en liste over veranmesterskaber i 2011: Vinterturneringen, lang Cross Vinterturneringen, kort Cross Inde V.EM Vinterturnering DM 10 km DM, 100 km 26. februar 2011, Holbæk (afholdt) 27. februar Holbæk (afholdt) marts 2011, Gent, Belgien 27. marts 2011, Blovstrød 16. april 2011, Albertslund V.EM Non Stadia maj 2011, Thionville/Yutz, Frankrig DM, 24 timer Vest banemesterskab Veran NM V.VM 18. juni 2011, Tejn 26. juni 2011, Esbjerg 30.juni-3. juli 2011, Lappeenranta (Wilmansand), Finland juli 2011, Sacramento, U.S.A. DM, mer 20. august 2011,? Store V.DM DM halvmaraton 4. september, Aarhus 1900 DM maraton september, Hvidovre 18. september, Odense

7 Euro Master Games September 2011, Lignano, Italien Venskabsmatch VEST 25. september 2011, Aabenraa Der er også kastemangekamp og veranturnering på bane. Som skrev står, kan man komme meg rundt i verden som løber, og der bliver ofte lav ture til sted, hvor mesterskaberne bliver afvikl. Jeg har selv deltag i veran-em 2004, som blev afholdt i Århus. Karina og Inger løb marathon ved samme mesterskab, men d er en helt anden historie, som jeg gerne fortæller om ved en anden lejlighed. Desuden har jeg deltag i mange danske og vestdanske veran mesterskaber. Inspiration til motionsløb Løbsforslag Forår nærmer sig, og dermed er d også tid for en masse mindre motionsløb. Uans hvilk tempo du løber i, kan d være en god og uformel måde at afprøve formen og have en hyggelig dag med dine medløbere. Der er masser af løb at vælge imellem, men her er lidt inspiration til løb i marts og april - og d kan kun anbefales, at du tager dine klubkammerater under armen, og laver en tur ud af d. 27. marts 2011, New Balance Halvmaraton Vores eg halvmaraton er en god mulighed for at afprøve formen, hvis du har mod på en lidt længere distance, ruten kender du jo. Eller oplev løb som hjælper, d plejer at være en rigtig hyggelig dag. 3. april 2011, Saltum-løb (Distance 8 og 12 km) Vi har hørt en lille fugl synge om, at d skulle være fint lille løb i varierende omgivelser på skovstier, markvej, klitter og asfalt. 3. april 2011, Himmerlands Løb, Farsø (Distance: Maraton, ½-maraton og 8,4 km) Løb reklamerer med at startnumre til 8,4 km er gratis. 10. april 2011, Craft Racing by Sport de Lux, Aalborg

8 (Distance: 5, 10,5 og ½-maraton) Nyt løb med start på Aalborg Væddeløbsbane. 17. april Svenstrupløb (Distance: 1,5 km (børneløb), 5 og 10 km) Løb skulle efter sigende være hyggeligt lille løb med en flad rute. 26. april Sportsmasterløb i (Aars) (Distance: 4,8 km) Løb er lille fint løb, og har så vidt vides en bakk rute. Find mere information og flere løb på trimguiden.dk eller motionlob.dk og husk gerne at vise klubbens farver, når I begiver jer ud i løbsland! Hvordan gik d så?

9 Her er en ny side Med masser af herligt læsestof. Indsæt gerne billeder i siden. Eller citater. Eller resultater. Hvad som helst. Billeder i siden: Vælg teksombrydning > Foran tekst. Så kan de flyttes. Et nyhedsbrev må maksimalt fylde 2MB. Hiv derfor ikke kæmpestore billeder ind uden at komprimere dem: Vælg af billederne > Klik formater oppe i menuen > Komprimer billeder.

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

VM Halvmaraton program 1

VM Halvmaraton program 1 VM Halvmaraton program 1 Et program til begynderen eller den let trænede førstegangsløber, der i udgangspunktet kan løbe ca. 20 min. eventuelt med gå-pauser undervejs. Programmet er til dig, der til en

Læs mere

45 min inkl. 2 x 8 min tempo med 5 min alm. løb mellem hvert tempostykke. 45 min i alm. tempo inkl. 2 x 15 min ryk hvor du øger tempoet lidt, 5 min

45 min inkl. 2 x 8 min tempo med 5 min alm. løb mellem hvert tempostykke. 45 min i alm. tempo inkl. 2 x 15 min ryk hvor du øger tempoet lidt, 5 min Marathon Sports 16 ugers marathon program for øvede Uge 1 Mandag: 30 min i alm. tempo. 40 min i alm. tempo. 45 min i alm. tempo inkl. 8 x 1 min ryk med 1 min alm. løb mellem hvert ryk, start første ryk

Læs mere

Team Five Star 2. halvår 2017

Team Five Star 2. halvår 2017 Team Five Star er et hold for dig, der kan løbe 10 km på 43-47 minutter. Holdet træner mandag og onsdag kl. 17:30. Team Five Star 2. halvår 2017 Træningsprogrammet retter sig både mod dig, der vil løbe

Læs mere

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED Interessen for cross er stor i hele verden, og den er støt stigende i Danmark. Og med god grund. Cross er en af de smukkeste og mest traditionelle

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev februar 2018 Af Ove Lausten Lørdag, den 27. januar var der DM i kort trail på Bornholm. Her kunne Rie Moos Villumsen vinde årets første guldmedalje til Vejle If.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013

Nyt for løberne. Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 Nyt for løberne Plan for afviklingen af CrossChallenge 2012-2013 27. oktober Korsør NM cross iagttagelsesløb Jun pi. 4,5 km Jun dr. 6,0 km Kvinder 7,5 km Mænd 9,0 km 10. november Tårnby, Amager Nordisk

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Interval/tempoløb hvordan skelner jeg?

Interval/tempoløb hvordan skelner jeg? Interval/tempoløb hvordan skelner jeg? Hej Thomas, Jeg læser med stor interesse artiklerne på motiondanmark.dk - herunder dine ugentlige løbepas. Jeg har flere gange forsøgt at finde ud af, hvad definitionen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Træningsprogram for let øvede 9 uger, 3 træningspas om ugen

Træningsprogram for let øvede 9 uger, 3 træningspas om ugen Træningsprogram for let øvede 9 uger, 3 træningspas om ugen Om programmet: Dette program er primært rettet imod at få forbrændt nogle kalorier, og er ikke direkte rettet imod forbedring af løbetiden på

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

INTERVALTRÆNING 2. halvår 2019

INTERVALTRÆNING 2. halvår 2019 INTERVALTRÆNING 2. halvår 2019 Dato Træningsprogram Bemærkninger Uge 32 7. august Kom godt i gang efter sommerferien Prolog (kort selvstændig indledning). 2 personer sammen løber hver sin vej rundt om

Læs mere

Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013

Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013 Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013 "Vi kalder os "Team High 5", fordi vi bliver høje af at løbe 5:00 min/km". Holdets trænere ønsker, at der på træningsaftener og løbermøder skabes en

Læs mere

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik (CUR) Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Nogle få input omkring unge, foreningsliv og udviklingspuljer! DUF 6.oktober 2011 Victor s

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

BAM træningsmetoder Kort og Godt

BAM træningsmetoder Kort og Godt BAM træningsmetoder Kort og Godt BAM træningsmetoder Kort og Godt... 1 Kilder:... 1 BAM træning kort og godt... 2 Indledning... 2 Dit mål med træningen... 2 Tre trin... 2 Motivationstrekanten... 2 Valg

Læs mere

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015 Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015 Overblik over dagen 1. Velkomst og præsentation 2. 3. Udviklingslandshold og planerne for 2015 4. Afslutning Velkomst og præsentation Præsentation Tankerne

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Løbeprogram udvid til 10 km

Løbeprogram udvid til 10 km eprogram udvid til 10 km Kan du allerede løbe 5 km, og vil du gerne udvide til 10 km, er dette løbeprogram lige for dig. I fitness dk anbefaler vi, at du som udgangspunkt træner 2-3 gange om ugen. Mere

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,-

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,- Lørdag d. 18. oktober 2014 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevinster for over 20.000,- Program for Iøbsdagen: Fra kl. 10.00 Kl. 12.30 Kl. 12.30 Kl. 13.15 Kl. 13.15 Afhentning

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret Observatørrapport Kalenderløb og DAF-certificeret Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark,

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert rapport Nedenfor ser du observatørrapporten, som er udarbejdet af observatøren, der var ude ved jeres løb. Rapporten indeholder en opfølgning på certificeringen af løbet og er efterfulgt af observatørens

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Ejby - Løb for Livet Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009

DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 1 Dansk Kano- og Kajak Forbund og Odense Kajakklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: DANMARKSMESTERSKABER KANO OG KAJAK MARATON 2009 Lørdag den 5. september og Søndag den 6. september På Odense Kanal

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS Ingen selvfølge at unge dyrker sport Det første store dyk på frafaldsbarometret ses i de tidlige teenageår. Her mærker foreningerne

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Cross/motionsløb 2012-2013 Cross/motionsløb 2012-2013 for alle løbeglade børn og voksne, motionister og konkurrenceløbere DGI s cross- og motionsløb afholdes endnu engang

Læs mere

KORUP MOTION Træning til halv- og helmarathon 2012

KORUP MOTION Træning til halv- og helmarathon 2012 Dette træningsprogram er sammensat således, at det med stor fordel kan anvendes til forbedring af din tid på halv- og helmarathon eller træne til at løbe din første halv- eller helmarathon. Programmet

Læs mere

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT UGE 1 Tirsdag - Torsdag 500 500 4000 Distanceløb. Forsøg at løbe så stabilt som muligt og med samme Tempo hele vejen. I dag skal du træne din udholdenhed og din evne til at disponere kræfterne og løbe

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

Årsberetning 2013. HIF v/ Sven Christensen

Årsberetning 2013. HIF v/ Sven Christensen Årsberetning 2013 HIF v/ Sven Christensen Vi er inde i en periode præget af kontinuitet i bestyrelsen og afdelingerne. Det er lykkedes at gøre organisationen mere decentral, så rammerne lægges i bestyrelsen,

Læs mere

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter

Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Eliteidrætsklasser i Slagelse Kommune et tilbud til unge idrætstalenter Velkommen til eliteidrætsklasserne! Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at

Læs mere

foto sparta TRÆNINGSPLANER

foto sparta TRÆNINGSPLANER foto sparta TRÆNINGSPLANER Programmerne er lavet af Running2, som tilbyder alt fra personlig træning, træningsprogrammer og fællestræning til fysioterapi, ernæringsvejledning og mentaltræning. Running2

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Ny rapport om løbsmarkedet 2015

Ny rapport om løbsmarkedet 2015 Ny rapport om løbsmarkedet 2015 Bevæg dig for livet Løb og Motionslob.dk Bevæg dig for livet Løb: Et visionsprojekt mellem DAF og DGI støttet af NordeaFonden og TrygFonden. Målet er at skabe flere løbere

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04 Indledning Et af formålene med at cykle er at holde sig i god fysisk form, så hverdagen bliver lettere. Arbejdet kommer nemmere fra hånden, når man har fysisk overskud. Dette fysiske overskud er nemmere

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

12-16 år. Træning Træningsmiljø

12-16 år. Træning Træningsmiljø 12-16 år Træning Træningsmiljø Dagens program Hvordan skabes et godt træningsmiljø. Hvilken form for træning skal varetages for at motivere 12-16 årige. Jeppe Thomsen: Født 10. januar 1977 Tidligere eliteløber

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Arrangørseminar den 9. november 2014 Rasmus Møldrup Lorentzen og Maria Severin

Arrangørseminar den 9. november 2014 Rasmus Møldrup Lorentzen og Maria Severin Arrangørseminar den 9. november 2014 Rasmus Møldrup Lorentzen og Maria Severin Metode Kilometertæller 2008 2013 Spørgeskemaundersøgelser Antal motionsløb 1400 1200 1000 800 600 400 200 0 2008 2009 2010

Læs mere

Uanset, om du er professionel cykelrytter eller nystartet motionist, så melder spørgsmålet sig: HVORDAN OG HVOR MEGET BØR JEG TRÆNE?

Uanset, om du er professionel cykelrytter eller nystartet motionist, så melder spørgsmålet sig: HVORDAN OG HVOR MEGET BØR JEG TRÆNE? Uanset, om du er professionel cykelrytter eller nystartet motionist, så melder spørgsmålet sig: HVORDAN OG HVOR MEGET BØR JEG TRÆNE? Det spørgsmål findes der ikke et enkelt svar på, men der er to grundforhold,

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING VELKOMMEN TIL AGF Denne folder er en velkomst til alle nye svømmere og forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om klubben, undervisningen og om det fællesskab, du bliver en del af her i AGF Svømning.

Læs mere

GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE

GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE D D R Æ T S M I L J Ø I T O E G G N F O R U GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DANMARKS IDRÆTS-FORBUND INGEN SELVFØLGE AT UNGE DYRKER SPORT Det første store dyk

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

25 I Bakkens tjeneste

25 I Bakkens tjeneste 25 I Bakkens tjeneste Ikke fordi der skal gøres noget stort nummer ud af det, men netop nu er det 25 år siden jeg kom i bestyrelsen. Så her et lille tilbageblik: Jeg kan jo sige, at jeg blev headhunted

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Bliv din egen træner

Bliv din egen træner Bliv din egen træner Hvad kræver det for at skabe motivation. Det er lysten der driver værket. Hvordan vækker man så denne interesse? Hvad skal der til? Udfordring Sundhed Glæde eller pligt Lysten Resultater

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Du finder dit næste løb efter VM HER

Du finder dit næste løb efter VM HER Du finder dit næste løb efter VM HER Modtag MotionDANMARKs nyhedsbrev Få den nyeste viden om løb, de bedste træningstips og nyt om Danmarks bedste motionsløb i MotionDANMARKs nyhedsbrev. Hver uge i nyhedsbrevet

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 SOMMER Det er sagt før, men SIKKE EN SOMMER! Alle, der har været på landevejen uden følgebil, har nok oplevet at måtte imødegå dehydrering ved at lægge til ved en kirkes vandpost,

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Dansk Atletik Forbund

Dansk Atletik Forbund Dansk Atletik Forbund Afsnit 19 Forbundsmappe Startpengesatser og gebyrer Sæson 2018 Generelle kommentarer Licens, startpenge og gebyrer fastsættes af bestyrelsen, jf. DAF s love 20 For gebyrer der opkræves

Læs mere