RENOLIT WATERPROOFING 1 RENOLIT ALKORPLAN EXCELLENCE IN ROOFING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENOLIT WATERPROOFING 1 RENOLIT ALKORPLAN EXCELLENCE IN ROOFING"

Transkript

1 RENOLIT WATERPROOFING 1 RENOLIT ALKORPLAN EXCELLENCE IN ROOFING

2 2 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 3 Erfaring med tagfolier RENOLIT ALKORPLAN RENOLIT ALKORPLAN-tagfolier er baseret på monomer pvc-p. Selvom tagfolierne traditionelt er blevet anvendt på flade tage, ses de nu lige så ofte på skråtage og rundede tage i kraft af produktets fleksibilitet og æstetiske egenskaber, og anvendes til tage på såvel nye bygninger såvel som til renoveringsprojekter. RENOLIT ALKORPLAN-tagfolier har 6 primære fordele: Omkostningsreducerende Besparelser på monteringsomkostningerne: en enkelt rulle på 30 m² erstatter 6 ruller tagpap i et 2-lags system. Besparelser på konstruktions omkostningerne: tagfolien er 5 gange lettere end i de traditionelle systemer med flere lag. Besparelser på vedligeholdelsesomkosningerne: normalt begrænset til inspektioner to gange om året. Brandsikkerhed Ingen åben ild under monteringen Brandhæmmende tagfolie Æstetisk Kan tilpasses de fleste tagformer Stort udvalg af farver Minimalt synbare svejsesamlinger Fysiske egenskaber Diffusionsåben Fleksibilitet Statisk og dynamisk modstandsdygtighed mod perforering. Holdbarhed Den forventede levetid er ifølge BBA (British Board of Agrément) over 30 år. Genanvendelig Pvc kan genanvendes og tilbageføres til produktions processen, således at værdifulde ressourcer bevares. Når de gamle pvc-tagfolier skal kasseres, kan de indsamles og genanvendes til fremstilling af nye råmaterialer. RENOLIT er miljøbevidste og deltager derfor i ROOFCOLLECT programmet for indsamling og genanvendelse. Lufthavnsstationen Satolas (Frankrig) Hardi (Danmark) Indkøbscenter (Rusland)

3 4 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 5 Omkostningsreducerende Kortere monteringstid Eftersom RENOLIT ALKORPLAN-tagfolier er et etlagssytem, af højt udviklet materiale, bliver monteringsprocessen meget hurtigere, hvilket medfører håndgribelige omkostningsbesparelser på montagen. Hvis man f.eks. ville udskifte 1 rulle 30 m2 RENOLIT ALKORPLAN, skulle man bruge mindst 6 ruller traditionel tagpap i flere lag, hvilket naturligvis ville medføre en stor forskel på montagetiden. Æstetisk Begrænset vedligeholdelse RENOLIT ALKORPLAN-tagfoliesystemer kræver begrænset vedligeholdelse: i de fleste tilfælde kan man nøjes med en regelmæssig inspektion samt rengøring af tagrender og nedløbsrør to gange om året! RENOLIT ALKORPLAN-tagfolier udgør en langsigtet og omkostningsreducerende løsning for bygningsejeren, og den bidrager til reduceret vedligehold. Svejsesamlingernes helhed De æstetiske fordele ved RENOLIT ALKORPLAN ville gå tabt, hvis man på tagene kunne se svejsninger og samlinger i lighed med dem, man ser på størstedelen af de traditionelle systemer. RENOLIT ALKORPLAN får taget til at fremtræde meget jævnt, hvilket er populært hos såvel arkitekter som bygherrer. Kan tilpasses alle tagformer RENOLIT ALKORPLAN-tagfolierne kan tilpasses en lang række forskellige tagformer. De giver arkitekten mulighed for at overveje at anvende dem på bygninger, hvor taget har en udfordrende og arkitektonisk interessant form. Stort udvalg af farver RENOLIT har udviklet et stort udvalg af farver, der giver arkitekten mulighed for at skabe en tagform, som både er særpræget og effektiv: Lav vægt Produktets lethed er en af dets store fordele. Tagfolien udgør kun 20 til 40 % af den vægt, som nogle af de traditionelle tagsystemer har. Vægten ligger fra 1,6 kg/m2 og op til 3,3 kg/m2, afhængigt af foliens tykkelse. Standardfarve Lysegrå RENOLIT ALKORDESIGN farver En rulle RENOLIT ALKORPLAN på 30m² = 6 ruller traditionel tagpap i flerlags system Mellemgrå Mørkegrå Terrakotta Irgrøn De tilgængelige farver i andre lande afhænger af bygningens geografiske placering. Yderligere oplysninger kan indhentes hos RENOLITs tekniske afdeling. Kunstmuseum (Danmark) Teater (Holland) Et meget interessant eksempel på kobber -farven i RENOLIT ALKORPLAN. Bemærk, at det kun er den store sal, der er vandtætnet med RENOLIT ALKORPLAN-membraner. Resten af bygningen er beklædt med ægte kobbertag.

4 6 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 7 Renovering og brandmodstand Holdbarhed Diffusionsåben RENOLIT ALKORPLAN-tagfolierne er ikke blot vandtætte. De kan også gennemtrænges af damp. Dette bevirker, at taget kan ånde (15 gange mere åben end de fleste andre traditionelle bitumensystemer i flere lag). Fleksibilitet Alle bygninger udsættes for konstruktions- eller temperaturbetingede bevægelser. RENOLIT ALKORPLANtagfolierne kan holde til disse bygningsbevægelser. Hvis der er tale om samlinger, der er konstrueret med henblik på at kunne bevæge sig, skal der dog bruges en speciel, homogen RENOLIT ALKORPLAN-tagfolie. Velegnet til renoveringer Takket være produktets dampgennem-trængelighed er det særdeles velegnet til tagrenoveringer. I de fleste tilfælde vil det ikke være nødvendigt at fjerne det eksisterende tagsytem. Man vil som regel kunne nøjes med at montere RENOLIT ALKORPLAN-tagfoliesystemet oven på det eksisterende. Fugten i det gamle tagsystem vil med tiden fordampe gennem den nymonterede tagfolie. Brandhæmmende tagmembran RENOLIT ALKORPLAN-tagfolierne er brandhæmmende. Desuden bruges der ikke åben ild i forbindelse med monteringen. Et tag med RENOLIT ALKORPLAN-tagfolier monteres ved hjælp af varmluftsvejsning Alle aktiviteter inde i bygningen kan således fortsætte uden nogen risiko for personerne, som befinder sig i bygningen. Holdbarhed RENOLIT-produkternes ekstreme holdbarhed er blevet afprøvet i praksis: RENOLIT ALKORPLAN har været i brug siden 1972! Herunder vises nogle eksempler på tage, der har bevist, tagfoliens holdbarhed. BMW-fabrik (Tyskland) Sportshal (Italien) Underholdningscenter (Rusland) Internationalt universitetsområde (Frankrig) Transportstation (Slovakiet)

5 8 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 9 RENOLIT ALKORPLAN systemer Mekanisk fastgjort system Godkendte mekaniske fastgørelsessystemer tilpasset underlagets beskaffenhed. Dette system kan bruges til såvel nybygninger som til renoveringer. Ballast-system Tagmembranen dækkes med beskyttelses-, skille- og dræneringslag efter behov og holdes fast med ballast, fliser eller opbygninger til grønne tage. Zara (Spanien) Groothandelsgebouw (Holland) Limet system Tagfolien limes helt eller delvist fast. Dette system er især velegnet til tagrenoveringer, idet visse tagfolier kan limes direkte på underlag af eksempelvis gammel tagpap eller krydsfiner. RENOLIT ALKORDESIGN system RENOLIT ALKORDESIGN simulerer udseendet af tage med stående falsede samlinger og lignende, uden at man har problemerne med vægt og pris, som er forbundet med aluminium, zink, og kobber. Profilerne svejses til RENOLIT ALKORPLAN-tagfolien, hvilket giver samme æstetiske udseende som sammenfalsede eller valsede metaltage. Herudover har man fordelene ved kun at skulle montere et enkelt lag. Hospital (Belgien) Trykkeri (Frankrig)

6 10 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 11 RENOLIT ALKORPLAN systemer Grønne tage På et underlag af beton udlægges et system bestående af en pålimet dampspærre, en pålimet isolering, en pålimet vandtætningsmembran, et glidelag, et dræneringslag, et vandbindingslag og et afslutningslag af planter og substrat, som giver et perfekt udseende og ikke mindst en miljøvenlig løsning. Terrasse Terrassefolien limes til betonunderlaget. Folien svejses langs kanten til en strimmel standard tagfolie, som også limes til underlaget. Foliebanerne udlægges med en lille afstand i samlingen. Denne afstand udlignes med en påsvejst pvc-tråd. Grand Hotel Kalidria (Italien) ) Terrasse (Sverige) Vådrum Vandtætningsmembranen monteres med et beskyttende filtlag mod underlaget. Herefter monteres et glidelag ovenpå hvilket der udstøbes et betonlag med armering og varmerør hvorefter der afsluttes med fliser. Vådrum (Norge) 11

7 10 YEAR WARRANTY SQUAD.BE De oplysninger, der er anført i nærværende materiale, er givet i god tro og med henblik på at formidle oplysninger. De er baseret på den viden, der er tilgængelig på udgivelsestidspunktet, og de kan ændres uden varsel. Intet heri må føre til anvendelsen af vores produkter uden at respektere eksisterende patenter, certifikater, lovbestemmelser, nationale eller lokale regler, tekniske godkendelser eller tekniske specifikationer eller regler og praksis med hensyn til god håndværksmæssig udførelse inden for denne branche. Køberen bør kontrollere, om importen, markedsføringen, emballeringen, mærkningen, sammensætningen, besiddelsen, ejerskabet eller brugen af vores produkter, eller kommercialiseringen af dem, er underlagt bestemte territorielle regler. Køberen er også den eneste, som kan gøres ansvarlig for at give oplysninger og rådgivning til slutbrugeren. Hvis der opstår særlige tilfælde eller mere detaljerede spørgsmål om anvendelse, som der ikke er taget højde for i nærværende retningslinjer, er det vigtigt at rette henvendelse til vores tekniske serviceafdelinger, som vil yde rådgivning ud fra de tilgængelige oplysninger og inden for rammerne af deres kompetenceområde. Vores tekniske serviceafdelinger kan ikke gøres ansvarlige for projekteringen eller udførelsen af arbejder. Vi fraskriver os ethvert ansvar, såfremt køberen ikke overholder reglerne, bestemmelserne eller sine forpligtelser. Farverne overholder EOTA-kravene til modstandsdygtighed over for ultraviolet stråling men kan dog undergå en naturlig forandring i tidens løb. Undtagelser fra garantien: æstetiske spørgsmål i forbindelse med en delvis reparation af en defekt membran, som er dækket af garantien. RENOLIT WATERPROOFING Ifølge BBA (British Board of Agrément) har RENOLIT ALKORPLAN en forventet levetid på over 30 år. For RENOLIT ALKORPLANtagfolieprodukter og systemer gælder en standardgaranti på 10 år, og de monteres af godkendte firmaer og montører, som er uddannet og godkendt af RENOLIT. Alle RENOLIT-tagfoliesystemer til tagdækning er omfattet af RoofCollect-programmet for indsamling og genanvendelse. RENOLIT Nordic K/S - Handelsselskab, Naverland Glostrup - Danmark T F renolit.nordic@renolit.com 1015ESC0907

renolit waterproofing EXCELLENCE IN ROOFING

renolit waterproofing EXCELLENCE IN ROOFING renolit waterproofing EXCELLENCE IN ROOFING ERFARING MED TAGFOLIER. alkorplan alkorplan -tagfolier er baseret på monomer pvc-p. Selvom tagfolierne traditionelt er blevet anvendt på flade tage, ses de nu

Læs mere

ALKORDESIGN Systemet RENOLIT WATERPROOFING

ALKORDESIGN Systemet RENOLIT WATERPROOFING ALKORDESIGN Skole (Belgien) RENOLIT WATERPROOFING ALKORDESIGN Systemet ALKORDESIGN systemet ligner det traditionelle bliktag med sine stående false, men uden vægten og omkostningerne til aluminium, zink,

Læs mere

RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING

RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING RENOLIT ALKORTOP EXCELLENCE IN ROOFING 2 RENOLIT WATERPROOFING RENOLIT WATERPROOFING 3 RENOLIT ALKORTOP: TPO baseret ét-lags tagdækning Med RENOLIT ALKORTOP membranen tilbyder RENOLIT nu også en serie

Læs mere

RENOLIT ALKORSOLAR En lysende ide til din solenergi investering

RENOLIT ALKORSOLAR En lysende ide til din solenergi investering RENOLIT ALKORSOLAR En lysende ide til din solenergi investering EXCELLENCE IN ROOFING 2 RENOLIT WATERPROOFING Krystallinske solcelle paneler monteres direkte på RENOLIT ALKORSOLAR systemet RENOLIT WATERPROOFING

Læs mere

SYSTEM MED MEMBRAN OG BALLAST

SYSTEM MED MEMBRAN OG BALLAST L SYSTEM MED MEMBRAN OG BALLAST renolit waterproofing EXCELLENCE IN ROOFING 1 SYSTEM MED MEMBRAN OG BALLAST PRODUKTINFORMATION er en kalandreret/lamineret tagmembranfolie af fleksibel glasfiltarmeret PVC.

Læs mere

Kontorbyggeri (Holland)

Kontorbyggeri (Holland) ALKORGREEN Kontorbyggeri (Holland) RENOLIT WATERPROOFING ALKORGREEN.. DET LEVENDE TAG Grønne tage er ikke bare en ny dille. Tendensen mod grønne tage er tiltaget markant gennem de seneste 20 år. Med alkorplan

Læs mere

LIMET SYSTEM EXCELLENCE IN ROOFING RENOLIT WATERPROOFING

LIMET SYSTEM EXCELLENCE IN ROOFING RENOLIT WATERPROOFING A LIMET SYSTEM renolit waterproofing EXCELLENCE IN ROOFING 1 LIMET SYSTEM Produktinformation alkorplan a 35079 - er en kalandreret/lamineret tagfolie af fleksibel PVC kacheret med med en 300 g/m 2 filt

Læs mere

MEKANISK MONTERET SYSTEM

MEKANISK MONTERET SYSTEM F MEKANISK MONTERET SYSTEM renolit waterproofing EXCELLENCE IN ROOFING 1 MEKANISK MONTERET SYSTEM Produktinformation er en kalandreret/lamineret tagfolie af fleksibel PVC armeret med polyesterarmering.

Læs mere

Roofing. Sarnafil T-tagsystem et trygt, økonomisk og miljøvenligt valg til flade tage

Roofing. Sarnafil T-tagsystem et trygt, økonomisk og miljøvenligt valg til flade tage Roofing Sarnafil T-tagsystem et trygt, økonomisk og miljøvenligt valg til flade tage unik viden uovertruffen kvalitet Sarnafil er verdens førende leverandør af miljøvenlige membraner og tagløsninger baseret

Læs mere

INSTALLATIONS-HÅNDBOG INSTALLATIONS-HÅNDBOG INSTALLATIONS-HÅNDBOG EXCELLENCE EXCELLENCE IN ROOFING IN ROOFING EXCELLENCE IN ROOFING

INSTALLATIONS-HÅNDBOG INSTALLATIONS-HÅNDBOG INSTALLATIONS-HÅNDBOG EXCELLENCE EXCELLENCE IN ROOFING IN ROOFING EXCELLENCE IN ROOFING INSTALLATIONS-HÅNDBOG INSTALLATIONS-HÅNDBOG INSTALLATIONS-HÅNDBOG EXCELLENCE EXCELLENCE IN ROOFING IN ROOFING EXCELLENCE IN ROOFING Forord Denne installationshåndbog er udarbejdet med henblik på, at give

Læs mere

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Løbende reparationer og vedligeholdelse af taget er nødvendige for at bevare ejendommens værdi og undgå vandskader, råd- og svampeangreb. Her er nogle gode

Læs mere

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder TÆT TAG DERBIGUM Membraner til anlægsarbejder Derbigum membraner slutter tæt og er lette at arbejde med Der skal stilles store krav til en god vandisolering. Den skal kunne tåle bevægelser i konstruktionen.

Læs mere

Kombitag. Sundolitt reducerer CO 2 -udledning. Økonomi Sikkerhed Effektivitet Service Miljø. Isolering til nybyggeri og renovering.

Kombitag. Sundolitt reducerer CO 2 -udledning. Økonomi Sikkerhed Effektivitet Service Miljø. Isolering til nybyggeri og renovering. Kombitag Sundolitt reducerer CO 2 -udledning September 2012 Sundolitt EPS Sundolitt Climate Økonomi Sikkerhed Effektivitet Service Miljø Sundolitt XPS Sundolitt Mineraluld Isolering til nybyggeri og renovering

Læs mere

BAGSTOP-FUGE-METODEN. Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Vejen, 20 maj rev.

BAGSTOP-FUGE-METODEN. Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Vejen, 20 maj rev. BAGSTOP-FUGE-METODEN Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Metodehæftet har afsæt i PTM-anvisninger. De beskrevne produkter, dampspærre, under-

Læs mere

PLANLÆGNINGSGUIDE PREFA VANDBARRIERESYSTEM

PLANLÆGNINGSGUIDE PREFA VANDBARRIERESYSTEM PLANLÆGNINGSGUIDE PREFA VANDBARRIERESYSTEM HUSPORTALEN.EU - CVR DK 2111 8133 - +45 4014 4711 INDHOLD PREFA VANDBARRIERESYSTEM 3 INDLEDNING 4 PREFA VANDBARRIERE BESKYTTER BYGNINGER 6 SYSTEMOVERSIGT 7 SÅDAN

Læs mere

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk Monteringsanvisning Jackon vådrum V Å D R U M Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering 10-2013 erstatter 02-2012 Jackon vådrum Produktbeskrivelse Væg Gulv Godkendelse MK 7.32/1651

Læs mere

Garantibeviser. Produktgaranti & Udførselsgaranti. Produktgarantien: dækker udbedring af mangler ved produkt i 10 år (iht. Protan s gamle hjemmeside).

Garantibeviser. Produktgaranti & Udførselsgaranti. Produktgarantien: dækker udbedring af mangler ved produkt i 10 år (iht. Protan s gamle hjemmeside). Garantibeviser garanti & Udførselsgaranti garantien: dækker udbedring af mangler ved produkt i 10 år (iht. Protan s gamle hjemmeside). Udførselsgarantien: dækker udførsel og er en forsikringsdækket garanti.

Læs mere

MTC. Intro. I skal i gang med et forløb, hvor i skal lærer hvordan man opbygger et varmt tag, med tagpap.

MTC. Intro. I skal i gang med et forløb, hvor i skal lærer hvordan man opbygger et varmt tag, med tagpap. Intro. I skal i gang med et forløb, hvor i skal lærer hvordan man opbygger et varmt tag, med tagpap. Opgave: Mål udvendig luft temperatur C Mål udvendig overflade temperatur på tagmembran C. Mål indvendig

Læs mere

Hvad er tagpap... 2. Vedligehold af taget... 3 Gangbaner... 4 Drift... 4 Vedligehold... 4 Storm og usædvanlige vejrforhold... 5 Levetider...

Hvad er tagpap... 2. Vedligehold af taget... 3 Gangbaner... 4 Drift... 4 Vedligehold... 4 Storm og usædvanlige vejrforhold... 5 Levetider... www.hydrotec.dk Hvad er tagpap... 2 Vedligehold af taget... 3 Gangbaner... 4 Drift... 4 Vedligehold... 4 Storm og usædvanlige vejrforhold... 5 Levetider... 5 Tagpap adskiller sig fra andre former for

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT NG PRO - Roof sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Lægningsanvisninger. projekter kontakt os på 30 544 544. Foamglas hjælper jer ved opstart af nye. CELLEGLASISOLERING Økologi og Økonomi i Eet!

Lægningsanvisninger. projekter kontakt os på 30 544 544. Foamglas hjælper jer ved opstart af nye. CELLEGLASISOLERING Økologi og Økonomi i Eet! Lægningsanvisninger CELLEGLASISOLERING Økologi og Økonomi i Eet! www.foamglas.dk Foamglas hjælper jer ved opstart af nye projekter kontakt os på 0 544 544. FOAMGLAS på betonbjælkelag og profilplader SIDE

Læs mere

SYSTEMET. + Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN

SYSTEMET. + Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN EASY SYSTEMET Anvendes til 3 belastningsklasser i henhold til EN433 Fremstillet i robust HD-PE materiale Kan leveres med forskellige ristetyper fremstillet i galvaniseret stål, rustfri stål eller støbejern

Læs mere

icopal Listedækning Vi beskytter din bygning smukke vertikale linier

icopal Listedækning Vi beskytter din bygning smukke vertikale linier icopal Listedækning smukke vertikale linier Vi beskytter din bygning kvalitet og godt design Listedækning er en klassisk tagdækning, der er kendetegnet ved smukke vertikale linier. Listedækning udstråler

Læs mere

INDHOLDTSFORTEGNELSE

INDHOLDTSFORTEGNELSE 1 INDHOLDTSFORTEGNELSE Svejseoverpap PF-5100 SBS 2 Svejseunderpap PF-3900 SBS 3 Isoroof S40M selvklæbende 4 Svejseunderpap GF-4100 5 Svejseunderpap GF-3100 5 Vindpap I-333 6 1 1 1 2 Svejse overpap PF 5100

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

BITUM Nordic A/S. Membraner Referencer Facadeprodukter Tagprodukter. Certifikater Bassinbelægninger Entreprise Historie

BITUM Nordic A/S. Membraner Referencer Facadeprodukter Tagprodukter. Certifikater Bassinbelægninger Entreprise Historie Multigum +45 9825 0022 bitum@bitum.dk BITUM Nordic A/S Membraner Referencer Facadeprodukter Tagprodukter Certifikater Bassinbelægninger Entreprise Historie Multigum Flexigum R Multigum Multigum Primer

Læs mere

TÆT TAG. Dit Derbigum-tag. en 3-dobbelt garanti for total dækning

TÆT TAG. Dit Derbigum-tag. en 3-dobbelt garanti for total dækning TÆT TAG Derbigum Dit Derbigum-tag en 3-dobbelt garanti for total dækning Derbigum giver dig ro i sjælen Derbigum-producenten Imperbel Group og netværket af autoriserede Tæt Tag-entreprenører er forpligtet

Læs mere

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb

Græs. Grus. Sand. Flisefødder. Klæb Græs Havefliserne kan lægges direkte på græs. Det er både en nem, hurtig og alsidig lægningsmetode. Ved at placere 20 mm flisen direkte på græsset sikrer du fleksibilitet og mobilitet. Denne metode er

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kvistløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Ytong Multipor Projektering og udførelse, flade tage

Ytong Multipor Projektering og udførelse, flade tage Projektering og udførelse, flade tage Den optimale løsning til isolering af tag mineralske isoleringsplader er velegnede til isolering af en lang række tagtyper både tage med fald og flade tage. Betontage

Læs mere

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND

6.3 Schlüter -DITRA-SOUND INNOVATION MED PROFIL 6.3 Schlüter -DITRA-SOUND G U L V U N D E L A G TRINLYDSISOLERING Anvendelse og funktion Schlüter -DITRA-SOUND er en trinlydsisolering til flisebelægninger fremstillet af kraftig

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

Professionelle tagrendeløsninger

Professionelle tagrendeløsninger Professionelle tagrendeløsninger FAKTA Dansk produceret NG PRO RAIN OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter

Læs mere

Monteringsvejledning. click

Monteringsvejledning. click click Monteringsvejledning Fremstilling af Marmoleum click Marmoleum click har et toplag af linoleum, som er fremstillet af naturlige rå-materialer i en miljøvenlig produktionsproces. Hovedbestanddelen

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

PTM-VEJLEDNING 1B ANVENDELSE AF POLYSTYREN I VARME TAGE

PTM-VEJLEDNING 1B ANVENDELSE AF POLYSTYREN I VARME TAGE PTM-VEJLEDNING 1B ANVENDELSE AF POLYSTYREN I VARME TAGE Indledning Dette er en projekterings-, udførelses-, anvendelses- og produktanvisning fra Phønix Tag Materialer til professionelle brugere af vores

Læs mere

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade LADURA PREMIUM Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade 2 LADURA PREMIUM EN USÆDVANLIG SLAGFAST GIPSKARTONPLADE MED ET VÆLD AF FORDELE LADURA PREMIUM 3 LADURA PREMIUM: DET PERFEKTE PLADEMATERIALE

Læs mere

CERPIANO + TERRASSEKLINKER

CERPIANO + TERRASSEKLINKER CERPIANO + TERRASSEKLINKER BELÆGNING PÅ EN HELT NY MÅDE Teglsvellerne fra CERPIANO + er et nyt og innovativt produkt et keramisk gulvsystem til udendørs brug, som udnytter alle fordelene ved et traditionelt

Læs mere

Omega System Let og robust undergulv til bl.a. renovering

Omega System Let og robust undergulv til bl.a. renovering Omega System Let og robust undergulv til bl.a. renovering Omega System (svalehalesytem) 01/2016 ETAGEDÆK / OMEGA SYSTEM STØBT UNDERGULV Et velkendt og gennemprøvet system Knauf Omegapladen er den helt

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink og kobber af højeste faglige kvalitet, til

Læs mere

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant Lad fantasien slå gnister ROCKPANEL Brilliant Kreativitet kræver inspiration Forvandling fra vision til design Hver bygning har sin egen historie. Med ROCKPANEL facadebeklædning kan du give din bygning

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Ängelholmsbild. Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner

Ängelholmsbild. Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner Ängelholmsbild Forlæng levetiden på dine betonkonstruktioner 2 Undgå korrosion og høje omkostninger Betonkonstruktioner som er udsat for aggressive væsker eller gasser bliver med tiden nedbrudt af korrosion

Læs mere

MONTERINGS- VEJLEDNING

MONTERINGS- VEJLEDNING ... den reflektive isolering! MONTERINGS- VEJLEDNING 1. BESKRIVELSE BESKRIVELSE Quattro, Produktet til effektiv varmebesparelse. Quattro, er et tyndt reflektivt isoleringsmateriale, som har været brugt

Læs mere

Lillebælt Bådservice IMPORT & MONTAGE TEAK KUNSTSTOFDÆK. Specielle opgaver Forsikringsskader Istandsættelser Reparationer Klargøring

Lillebælt Bådservice IMPORT & MONTAGE TEAK KUNSTSTOFDÆK. Specielle opgaver Forsikringsskader Istandsættelser Reparationer Klargøring Lillebælt Bådservice Specielle opgaver Forsikringsskader Istandsættelser Reparationer Klargøring IMPORT & MONTAGE TEAK KUNSTSTOFDÆK Lillebælt Bådservice er autoriseret importør og montør af de verdenskendte

Læs mere

Professionelle facadeløsninger

Professionelle facadeløsninger Professionelle facadeløsninger FAKTA Dansk produceret OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink,

Læs mere

Monteringsvejledning. Lægning af fliser og natursten i svømmende. Indbygningshøjde kun 21 mm inkl. fliser. www.ardex.dk

Monteringsvejledning. Lægning af fliser og natursten i svømmende. Indbygningshøjde kun 21 mm inkl. fliser. www.ardex.dk Monteringsvejledning Lægning af fliser og natursten i svømmende konstruktion Indbygningshøjde kun 2 mm inkl. fliser www.ardex.dk : ET EFFEKTIVT DRÆNLAG I KUN 0 MM TYKKELSE MONTERINGSVEJLEDNING WatecDrain

Læs mere

PTM-ANVISNING 8 DAMPSPÆRRE I VARME TAGE

PTM-ANVISNING 8 DAMPSPÆRRE I VARME TAGE PTM-ANVISNING 8 DAMPSPÆRRE I VARME TAGE 1. Indledning Revision af dampspærreafsnit i PTM-anvisning 3 Dette er en projekterings-, udførelses-, anvendelses- og produktanvisning fra Phønix Tag Materialer

Læs mere

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade LADURA PREMIUM Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade 2 LADURA PREMIUM EN USÆDVANLIG SLAGFAST GIPSKARTONPLADE MED ET VÆLD AF FORDELE LADURA PREMIUM 3 LADURA PREMIUM: DET PERFEKTE PLADEMATERIALE

Læs mere

Rockfon Contour En anden måde at skabe god akustik på

Rockfon Contour En anden måde at skabe god akustik på Rockfon Contour En anden måde at skabe god akustik på Rockfon Contour En anden måde at forbedre akustikken på En enkel og æstetisk baffel Stærke lydabsorberende egenskaber Nye designmuligheder Rockfon

Læs mere

Pvc-belægning og beklædning Vandtætte flisebeklædninger Vandtætte malebehandlinger Træbeklædning Vådrumstapet

Pvc-belægning og beklædning Vandtætte flisebeklædninger Vandtætte malebehandlinger Træbeklædning Vådrumstapet Pvc-belægning og beklædning Vandtætte flisebeklædninger Vandtætte malebehandlinger Træbeklædning Vådrumstapet Banevarer - homogene 2,0/1,5 mm tykke med plan underside Fuldklæbes med trådsvejsede samlinger

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Ny generation af æstetik og ydeevne

Ny generation af æstetik og ydeevne Ny generation af æstetik og ydeevne Nem at montere og rengøre Modstandsdygtigt over for UV-stråler og vejr Ikke-metallisk system med varigt, eksklusivt sølvfarvet udseende Væsentlig reduktion af installationsomkostninger

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES PROFILE UNIKT KONCEPT NG PRO - PROFILE sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst

Læs mere

Isola Undertag. Til fast underlag. Tørre og sunde huse!

Isola Undertag. Til fast underlag. Tørre og sunde huse! Isola Undertag Til fast underlag Isola Isokraft Høj Normal Tørre og sunde huse! Isola Isokraft Fast underlag af brædder eller tagkrydsfiner Generelt om undertag Isola Isokraft er et ekstra kraftigt og

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES MARKETING BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium. NG ZINK

Læs mere

September Specifikationer. Tagpapbranchens Oplysningsråd Anvisning 24, 5. udgave TOR

September Specifikationer. Tagpapbranchens Oplysningsråd Anvisning 24, 5. udgave TOR 245. UDGAVE September 2014 Specifikationer TOR Tagpapbranchens Oplysningsråd Anvisning 24, 5. udgave TOR har til formål at udbrede kendskabet til den rette anvendelse og opbygning af tagkonstruktioner,

Læs mere

Derbigum, parkeringsdæk_un Indledning

Derbigum, parkeringsdæk_un Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/1 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, parkeringsdæk_un Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc i henhold

Læs mere

Bygherrevejledning. Renovering af tage med tagpap og folie. Udarbejdet i samarbejde med Energistyrelsen

Bygherrevejledning. Renovering af tage med tagpap og folie. Udarbejdet i samarbejde med Energistyrelsen Bygherrevejledning Renovering af tage med tagpap og folie Energibesparelse og efterisolering Udarbejdet i samarbejde med Energistyrelsen 2 Indledning Ca. 40% af Danmarks energiforbrug anvendes til bygningers

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

Grønne tag-...giver taget liv

Grønne tag-...giver taget liv Grønne tag- S Y S T E M E R...giver taget liv Grønne tag- S Y S T E M E R Introduktion til Liquid Tech Vi anbefaler at arbejdet udføres af en certificeret Liquid Tech entreprenør. Liquid Tech entreprenørerne

Læs mere

www.lip.dk -når der bygges på kvalitet!

www.lip.dk -når der bygges på kvalitet! K www.lip.dk 235 Hurtig Cement / 275 Hurtigt Pudslag Forarbejdningstid ca. 1 1/4 time Klar til spartling/flisebelægning efter ca. 4 timer Belægningsklar med f.eks. vinyl efter 24 timer Velegnet til gulvvarme

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON 09.2014 Alle nævnte farvekoder er baseret på NCS Natural Colour System et system der er ejet af, og anvendes med licens fra, NCS Colour AB, Stockholm 2010. ROCKFON er et registreret varemærke. Der tages

Læs mere

FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING

FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 2-i-1 forisoleret system, sparer monteringstid i forhold til

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

B LOFT - INSPIRATION. Promoting sustainable forest management- For more info - "

B LOFT - INSPIRATION. Promoting sustainable forest management- For more info - B135-03.19 LOFT - INSPIRATION Promoting sustainable forest management- For more info - "www.pefc.org" www.rindom.dk Forestia Inspiration En spændende løsning der holder Hvad enten du bygger nyt eller renoverer,

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

Derbigum, parkeringsdæk Indledning

Derbigum, parkeringsdæk Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/7 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, parkeringsdæk Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc i henhold

Læs mere

Baggrund for TOR s oprettelse og TOR s udvikling

Baggrund for TOR s oprettelse og TOR s udvikling Baggrund for TOR s oprettelse og TOR s udvikling I 70 erne var det blevet parksis at udføre tagpaptaget uden fald og med nogle ret dårlige tagpapspecifikationer og kvaliteter. Der var derfor mange skader

Læs mere

ADESO TAGPAP. Selvklæbende tagpap med lang levetid

ADESO TAGPAP. Selvklæbende tagpap med lang levetid ADESO TAGPAP Selvklæbende tagpap med lang levetid UNIKT TAGPAPSYSTEM Selvklæbende tagpap, der sikrer hurtig, problemfri montage og lang levetid ADESO tagpap er et unikt, selvklæbende tagpap system, specielt

Læs mere

Utmaningar med nya produkter livslängd på våtrum, installationer och tätskikt. Leon Buhl, Teknologisk Institut

Utmaningar med nya produkter livslängd på våtrum, installationer och tätskikt. Leon Buhl, Teknologisk Institut Utmaningar med nya produkter livslängd på våtrum, installationer och tätskikt Leon Buhl, Teknologisk Institut Agenda Krav der kan stilles til vådrums egenskaber Hvor er vådrummet kritisk Bygningskonstruktioner,

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED

MONTAGEVEJLEDNING RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED MONTAGEVEJLEDNING FOR RAW PLUS FIXED Vindspærre Dampspærre Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt

Læs mere

Ansøgning om principgodkendelse af tagrenoveringsprojekt med efterisolering herunder dispensation for Lokalplan nr. 72. 7.2.

Ansøgning om principgodkendelse af tagrenoveringsprojekt med efterisolering herunder dispensation for Lokalplan nr. 72. 7.2. Kokkedal, den 19. april 2010 FREDENSBORG KOMMUNE Byggesager Rådhuset Egevangen 3 B, 2980 Kokkedal GRUNDEJERFORENINGEN FASANVÆNGET 2980 KOKKEDAL Bebyggelsen Fasanvænget, Kokkedal. Ansøgning om principgodkendelse

Læs mere

ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM

ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Modstandsdygtig over for UV-stråling og vejr Matcher rørbøjninger og T-stykker i metallook Nem at montere

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

Time will tell the difference

Time will tell the difference Time will tell the difference Korrosionsbeskyttelse handler om tillid, for kun tiden vil vise, om arbejdet er gjort ordenligt. Hos DOT står vi på mål hver gang. ONE IS ALL YOU NEED Det særlige ved DOT

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Bygnings konstruktion i Rækkehusene, Dannevang 4xx & Kirkeleddet 5xx. Nyværende brandsikring mellem boligerne. Tag konstruktion og ovenlys vindue.

Bygnings konstruktion i Rækkehusene, Dannevang 4xx & Kirkeleddet 5xx. Nyværende brandsikring mellem boligerne. Tag konstruktion og ovenlys vindue. Bygnings konstruktion i Rækkehusene, Dannevang 4xx & Kirkeleddet 5xx. Nyværende brandsikring mellem boligerne. Tag konstruktion og ovenlys vindue. Væg på baghave siden og front siden. Plantegning 1 sal.

Læs mere

Kan dit byggeri ånde..?

Kan dit byggeri ånde..? Kan dit byggeri ånde..? 0.2 10.0 s d m DAFA intelligent dampspærresystem folier og tilbehør til fugtadaptive løsninger Nr. 8 til byggeri med særlige krav til fugtadoptiv dampspærre 0.2 10.0 s d m DAFA

Læs mere

Eurofloor - gulvisolering

Eurofloor - gulvisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurofloor plader 3. Montering af Eurofloor plader 3,1 Generelt 3,2 Montering over bærende gulvkonstruktion 3,3 Gulvkonstruktion med gulvvarme 3,4 Montering ovenpå terræn

Læs mere

Derbigum, varmt tag, hvidt tag_un Indledning

Derbigum, varmt tag, hvidt tag_un Indledning Bygningsbeskrivelse Side : 1/1 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Derbigum, varmt tag, hvidt tag_un Indledning NOTE Denne bygningsdelsbeskrivelse er udarbejdet i Byggecentrums beskrivelsesprogram Ludoc

Læs mere

Rockwool Hardkile Tagsystem

Rockwool Hardkile Tagsystem Rockwool Hardkile Tagsystem Med det nye Rockwool Hardkile Tagsystem opnås: Besparelse på tid og materialer Mindre spild Let udlægning Levering på miljøpalle Det nye tagsystem m færre komponenter Rockwool

Læs mere

HYDROPANEL markedets stærkeste plade

HYDROPANEL markedets stærkeste plade HYDROPANEL markedets stærkeste plade INDOOR OG WETROOM Hydropanel er en multifunktionel fibercementplade med en uovertruffen kombination af egenskaber indenfor styrke, brand, fugt og lyd. Hydropanel er

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

EPS lightbeton 360 på faste underlag og træbjælkelag

EPS lightbeton 360 på faste underlag og træbjælkelag NAVERVEJ 1 DK-000 ROSKILDE TLF. 6 7 8 00 EPS lightbeton 60 på faste underlag og træbjælkelag NAVERVEJ 1 DK-000 ROSKILDE TLF. 6 7 8 00 EPS lightbeton 60 på faste underlag og træbjælkelag mira EPS lightbeton

Læs mere

HolzFlex standard. Universelt anvendelig isoleringsmåtte af træfiber

HolzFlex standard. Universelt anvendelig isoleringsmåtte af træfiber HolzFlex standard Universelt anvendelig isoleringsmåtte af træfiber Isoler omkostningsvenligt og let med træfiber. HolzFlex standard har fremragende isoleringsevne og høj varmekapacitet. Anvendes med fordel

Læs mere

Halotén 2000. Montagevejledning Undertag. www.cembrit.dk

Halotén 2000. Montagevejledning Undertag. www.cembrit.dk Halotén 2000 Montagevejledning Undertag Indhold Produktinformation 2 Undertagets opbygning 3 Undertagets udførelse 4 Montering 5 Detaljer 6 Vedligeholdelse 7 Service og forhandling 7 www.cembrit.dk Produktinformation

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S Stilladser og overdækninger udført i krympeplast. Krympeplast er rent naturprodukter, og derfor et GRØNT genanvendeligt produkt uden skade for miljøet.

Læs mere