Virksomhedsplan. Teater FÅR302

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsplan. Teater FÅR302"

Transkript

1 Virksomhedsplan for Teater FÅR302 sæson Overordnet plan Denne virksomhedsplan for sæson 2006/2007 dækker første del af ny 2- årig aftale med Kunstrådets Scenekunstudvalg. Denne nye 2-årige aftale er baseret på de hovedmålsætninger og strategier som Teater FÅR302 har formuleret i en overordnet plan for teatrets virksomhed frem til 30/ Denne overordnede plan sikrer en fortsat kunstnerisk udvikling og styrkelse af aktivitetsniveauet. Planen rummer syv punkter: Teater FÅR302 har et unikt scenerum hvor der spilles professionelle teaterforestillinger af høj kunstnerisk kvalitet som udvikler og fornyer teaterkunsten. Teater FÅR302 producerer både stationære forestillinger og turnéforestillinger. Teater FÅR302 fungerer desuden som åben scene. Teater FÅR302 er en vigtig del af fødekæden i dansk teater. Her er plads til ny dramatik, nye initiativer og eksperimenter. Det er på Teater FÅR302 at både nye og mere erfarne talenter kan udvikle sig til gavn for det øvrige danske teaterliv og teaterpublikum. Teater FÅR302 inddrager gerne ny dans, ny musik og nye visuelle udtryksformer i teaterforestillingerne. Teater FÅR302 henvender sig primært til det publikum der efterspørger kvalitet, er videbegærlige, vil udfordres og have stof til nye tanker. Teater FÅR302 arbejder for at synliggøre dansk teaterkunst ude i verden bl.a. gennem samarbejde med tilsvarende scener i udlandet. Teater FÅR302 støttes med offentlige midler og skal fremover arbejde for et øget fokus på samspillet mellem kulturliv og erhvervsliv.

2 2. Den kommende sæsons forestillinger Med afsæt i den overordnede plan bliver der på Teater FÅR302 spillet fire forestillinger i sæson 2006/2007. Tre af forestillingerne er egenproduktioner, hvoraf de to er urpremierer. Alle tre egenproduktioner sendes også på turné ude i Danmark. Herudover er der et gæstespil. I sæsonen spilles der udelukkende ny dansk dramatik. Der er både nye og mere erfarne instruktører, dramatikere, komponister og skuespillere. Tilsammen skaber de Teater FÅR302's bidrag til udvikling og fornyelse af teaterkunsten i Danmark. "Drømmen om det gode liv" Sæsonens første forestilling bliver en genopsætning af sidste sæsons succesforestilling "Drømmen om det gode liv" af Annegrete Kraul. Nyskrevet dansk dramatik om senmoderne kvindeliv i Danmark, hvor Annegrete Kraul udfordrer ved at spørge: "Hvordan kan man blive lykkelig når man hele tiden vil have noget andet, end det man har?". Over danskere lever alene. Ordet "single" er på mange måder opgærdet af en vis romantik - som en myte om en stærk gruppe af mennesker, der lever det individualiserede og feterede ungdomsliv som en konstant tilstand i deres voksenliv. I "Drømmen om det gode liv" synes singlepigen Hanne, at hendes familie skal have nyt køkken - det helt store samtalekøkken, hvor den glade og engagerede familie med tilløbende venner kan samles omkring langbordet til søndagsfrokost. Sagen er bare den, at Hannes familie ikke er ret stor. Den består faktisk kun af hende. Hanne drømmer sig ind i en verden, hvor hun står som moderligt midtpunkt i en stor og frodig familie med børn og mange venner. Også Hannes venninde, Henriette, er single. Begge er de i fyrrene. Jobbene er mere end almindeligt gode. Men det der med fast mand, familie, børn og et stort hvidt køkken er det aldrig blevet til. En dag bestiller de en handy-mand gennem Bolig & Deco - sammen med nogle nye møbler. Desværre viser han sig at være alt andet, end hvad de har ønsket sig: Han kan ikke lide sushi, men insisterer på noget med sovs og kartofler. Han sviner, drikker øl, ser sport i tv og kan ikke forstå hvorfor Hanne og Henriette er så emsige og utilfredse med ham og for den sags skyld heller ikke, hvorfor deres hjem partout skal være hvide og småblomstrede helt ud i hjørnerne. Med "Drømmen om det gode liv" tager Annegrete Kraul temperaturen på mange danske kvinders drømme om livsindhold lige nu. Dramatiker: Annegrete Kraul Instruktør: Frede Gulbrandsen Komponist: Joakim Frøystein Medvirkende: Charlotte E. Munksgaard, Birgitte Prins og Pauli Ryberg.

3 Spilleperiode: 06. oktober oktober 2006 Turneperiode: 18. september 05. oktober 2006 "Drømmen om det gode liv" er blevet udbudt på Teaterseminar i Vejle 2005 og har solgt overordentligt tilfredsstillende. "Dueslag" Næste forestilling bliver en nyskabt egenproduktion i serien af forestillinger på Teater FÅR303, som tager afsæt i livet i Danmarks randområder. Denne gang er det byen Rødbyhavn som er ramme om historien. Rødbyhavn er Danmarks port mod syd og et vigtigt knudepunkt på den transportvej som også kaldes Fugleflugtslinien. Hovedpersonen Poul sidder i sit dueslag og venter på en due, der ikke er kommet hjem endnu. Det er ved at trække op, et tordenvejr nærmer sig. Vi er på kanten af Østersøen. Langt fra København. Det er Pouls sidste aften i det dueslag, der på mange måder har været midtpunktet i hans liv. Nu skal det rives ned, og der skal bygges nogle sommerhuse. Poul opruller sit farverige liv i og omkring Rødbyhavn. Om vejen, om færgen, om naboerne, om griseri på vasketøjet, om kvinden han elskede så højt - og ikke mindst om duerne. Hvad skal der ske med Poul nu - kan han leve videre, når natten er slut og dueslaget er væk? Forestillingen spilles på lollandsk dialekt og er et både rørende og usædvanligt indblik i en ellers tilsyneladende almindelig mands liv. Med "Dueslag" fortsætter Teater FÅR302 sit arbejde med at fortælle historier om de danskere, der ellers sjældent kommer til orde på de danske teaterscener. Poul spilles af Pauli Ryberg, der selv oprindeligt er fra Lolland. Dramatiker: Tomas Lagermand Lundme og Bo hr. Hansen Instruktør: Moqi Simon Trolin Komponist: Lasse Lyngbo Medvirkende: Pauli Ryberg, Kit Eichler og Birgitte Prins Spilleperiode: 06. november 25. november 2006 Turneperiode: 27. november december 2006 "Dueslag" er blevet udbudt på Teaterseminar i vejle i Salget har ikke været tilfredsstillende. Der er dog optimisme for salget i sæson 2007/2008.

4 "Jul for begyndere 4" Det er nu fjerde gang at "Jul for begyndere" gæster Teater FÅR302. Sidste jul bidrog de med komiske og ironiske historier der i en mosaik behandlede kærlighedens trange vilkår i en indiviualiseret og nytte-præget kultur. Rammen var de juletrætte danskeres decemberrejser sydpå. I "Jul for begyndere 4" vil forbrugersamfundet og det selvtilstrækkelige individ, blive et væsentligt tema i en kaleidoskobisk rundtur, hvor historierne fletter sig ud og ind mellem hinanden. I et dramatisk forløb gennemgår de fire skuespillere en udvikling fra at være grådige og friværdi-fikserede egoister til at blive fredfyldte og næstekærlige medborgere. Som noget nyt synliggør vi teatret ved også at spille forestillingen mellem jul og nytår. Instruktør: Augustin Kolerus Lindvad Medvirkende: Line Hampen Olsen m.fl. Spilleperiode: 04. december 30. december 2006 "Shakespeare i Forsamlingshuset" Næste forestilling bliver endnu en nyskabt egenproduktion i serien af forestillinger på Teater FÅR303, som tager afsæt i livet i Danmarks randområder. Denne gang er det fynske småbyer som er ramme om historien. Vi er i et traditionelt og velkendt forsamlingshusmiljø. En aften i teaterforeningen i et fynsk forsamlingshus skal den ældre skuespiller holde sit foredrag om "Shakespeares uforglemmelige skikkelser". Man fornemmer, at han har spillet en hel del af dem selv - men altid i provinsen, aldrig på de store scener i København - hvad der har affødt en vis syrlighed. Han spiller scener fra Shakespeares værker og finder store mængder rekvisitter og kostumer frem. Efterhånden ændrer det sig. Han blander personlige erindringer ind i sin beskrivelse af figurerne, og efterhånden får vi et billede af hans egen personlighed og livshistorie. Det bliver et varmt indblik i et langt liv som skuespiller i provinsen. Skuespilleren bliver spillet af Paul Hüttel, der gennem mere end 40 år har spillet på stort set samtlige scener i landet - og på TV og film. Ikke mindst har han turneret Danmark rundt med Teater FÅR302's succesforestilling "Sheherazade". Forestillingen bliver skrevet af Niels Brunse, som ud over at være berømmet som landets dygtigste Shakespeare-fortolker også er en fremragende dramatiker. Dramatiker: Niels Brunse Instruktør: Niels Vendius Komponist: Helle Gerda Olsen Medvirkende: Paul Hüttel

5 Spilleperiode: 12. februar marts 2007 Turneperiode: 26. marts 03. april 2007 "Shakespeare i Forsamlingshuset" er også blevet udbudt på Teaterseminar i Vejle 2005 og har solgt meget tilfredsstillende. 3. International sammenhæng Teater FÅR302 søger aktiv deltagelse i international showcase for dansk scenekunst i oktober Her forventes op mod 100 arrangører fra udenlandske festivaler, teatre og kulturhuse og internationale agenter at deltage. Teater FÅR302 forventer af deltage med forestillingen "Drømmen om det gode liv" af Annegrete Kraul. Der har allerede været henvendelser fra Færøerne og Norge. 4. Kultur og Erhvevsliv Teater FÅR302 er indgået i et samarbejde med HUR og DI om etablering af en ny netværksportal for øget samspil mellem virksomheder og kulturinstitutioner. Her kan kultur-institutioner formidle ydelser og tilbud specielt udviklet til erhvervslivet, offentlige myndigheder og brancheforeninger. Teater FÅR302 deltager med tre specifikt uviklede ydelser. I efteråret 2006 forventes netværksportalen at være fuldt udbygget med ca. 50 kulturinstitutioner. De medvirkende kulturinstitutioner er hovedsagligt museer og udstillingssteder og fra teaterverdenen deltager Teater FÅR302 og Det kgl. Teater. Klik ind på 5. Projekt "Danmarks Randområder" Teater FÅR302 er af Bikubenfonden blevet tildelt kr ,- fordelt over tre sæsoner til projektet "Danmarks Randområder". Tildelingen er sket som et led i Bikubenfondens nyskabelse, Fadderskaber, hvor Teater FÅR302 er blevet udvalgt. Bevillingen er specifikt øremærket til: sociologisk/etnologisk konsulent-bistand, dramatikerudvikling, udvikling af nye pr-værktøjer og lokale prundersøgelser i mindst 3-4 geografiske randområder. Afsættet til disse undersøgelser er erfaringer fra Nordengelske randområder, hvor The Arts Council of England har spillet en meget aktiv rolle. Inspirationen til at søge om et fadderskab kommer af tre tidligere, meget markante Teater FÅR302-forestillinger, nemlig: "Trangen" i sæson 1999/2000, "Jeg kender en dansker" i sæson 2003/2004 og "Kære Gud, Lad mig ikke dø på et lokum" i sæson 2004/2005. I alle tre forestillinger lå fokus på danskere udenfor storbyerne og i alle tre blev der talt lokale dialekter.

6 I Danmark lever en femtedel af befolkningen (en million) i randområder eller periferiområder - der både kulturelt og geografisk ikke nyder samme fordele og heller ikke nødvendigvis har samme præferencer, som den del af befolkningen der lever i Danmarks større bysamfund/centerområder. Det er Teater FÅR302's ambition at udforske disse center/periferimæssige forskelle i Danmark i en teatermæssig sammenhæng. Vi vil lære disse mangfoldige danskeres tanker at kende og give dem mere taletid i dansk teater. Som en konsekvens heraf produceres der i sæsonerne 2006/2007 og 2007/2008 fire teaterforestillinger specifikt fokuseret på denne del af befolkningen. Ikke kun i valg af forestillinger er Danmarks Randområder noget helt særligt. Også markedsføringsmæssigt skal Teater FÅR302 finde en ny tilgængelighed til publikum i deres lokalsamfund. Vi skal ud og spille for dem derude hvor stykkerne foregår. Det betyder at Teater FÅR302 skal skaffe sig et utraditionelt netværk, som består af helt anderledes kanaler for turnéteater. Vores tese og erfaring går ud på, at vi kan skaffe os denne adgang ved hjælp af enkeltpersoner i lokalsamfundene, der befinder sig i midten af et eller andet netværk. Med andre ord skal vi have fat på de enkeltpersoner, som er de lokale igangsættere, og som derfor har skaffet sig et stort lokalt netværk. Hvad dette netværk består af, kan være forskelligt fra sted til sted. Det kunne være den mest aktive person i byens lokale foreningsbiograf. Det kunne den teaterinteresserede skolelærer, bibliotekar eller det kunne være indehaveren af en lokal virksomhed. Teater FÅR302's opgave bliver så at kunne levere varen i form af godt, underholdende, udfordrende og relevant teater. Herigennem håber Teater FÅR302 at bidrage til at rette op på den ubalance, der er i det danske kulturlandskab. Vi håber at kunne være med til at skabe mindre opsplitning i samfundet på den akse, der vægter mellem provinsen og de store byer. Projekt "Danmarks Randområder" fortsætter med 2. etape i den kommende sæson 2006/2007 og slutter med 3. etape i sæson 2007/2008. Niels Vendius Teaterchef

Beretning. Teater FÅR302

Beretning. Teater FÅR302 Beretning for Teater FÅR302 sæson 2006-2007 I starten af maj 2007 skiftede teatret leder til undertegnede, og denne beretning vil selvfølgelig bære præg af min manglende tilstedeværelse gennem den forgangne

Læs mere

Virksomhedsplan. Teater FÅR302

Virksomhedsplan. Teater FÅR302 Virksomhedsplan for Teater FÅR302 sæson 2005-2006 1. Overordnet plan Denne virksomhedsplan for sæson 2005/2006 dækker anden del af 2-årig aftale med Kunstrådets Fagudvalg for teater. Denne 2-årige aftale

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

Strategiplan og plan for kunstnerisk aktivitet for Teatret Undergrunden 2017-2020

Strategiplan og plan for kunstnerisk aktivitet for Teatret Undergrunden 2017-2020 Strategiplan og plan for kunstnerisk aktivitet for Teatret Undergrunden 2017-2020 Undergrunden vil i en ny aftaleperiode 2017-2020 bestræbe sig på at blive et centrum for musikteater på højst mulige kvalitetsniveau,

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Til Kulturminister Mette Bock.

Til Kulturminister Mette Bock. Til Kulturminister Mette Bock. Scenekunstlandskabet 2017 set fra Danmarks Teaterforeningers side - herunder udfordringerne for de frivillige teaterforeningers landsdækkende formidling af professionel scenekunst.

Læs mere

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark w w w. o p g a n g 2. d k / t u r n e t e at e r teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark Slagkraft Humor Dialog BRINGER DEBATSKABENDE FORESTILLINGER OG FILMPRODUKTIONER OM KULTURMØDER

Læs mere

Spilleperiode 6/11-13/12

Spilleperiode 6/11-13/12 Spilleperiode 6/11-13/12 Program.indd 1 20-10-2014 22:39:04 FORMANDENs KLUMME Vi var til DM i revy... Vores sidste forestilling Revy 2014 Det er ikke lutter lagkage, blev i al beskedenhed en stor succes.

Læs mere

OPRØRETS KOORDINATER

OPRØRETS KOORDINATER PRESSEMEDDELSE MAJ 2019 TEATER FÅR302, KUNSTKOLLEKTIVET FAMILIEN OG METROPOLIS PRÆSENTERER OPRØRETS KOORDINATER 18. maj - 1. Juni 2019 En sci-fi audiowalk gennem én by, 3 generationer og 1000 år I september

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Scenekunstgruppens bidrag i alt 3 dele

Scenekunstgruppens bidrag i alt 3 dele Scenekunstgruppens bidrag i alt 3 dele Del 1: Egnsteater i Thisted Kommune Thy Teater er Thisted Kommunes ubetinget største leverandør af professionel scenekunst. Med 109 forestillinger i 2010 og 120 forestillinger

Læs mere

Kulturstrategi Slagelse Kommune

Kulturstrategi Slagelse Kommune Kulturstrategi 2020 Slagelse Kommune 1 Indhold Børnekultur... 3 Ungekultur... 4 Kulturelle arrangementer med lokalt særpræg... 5 Kultur i det offentlige rum... 6 Frivilligt engagement... 7 Det professionelle

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib Dette skolemateriale er tænkt som et oplæg til at arbejde videre med forestillingen i fagene dansk, drama og billedkunst. Det består af nogle korte

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK HERNING ER VORES KULTURPOLITIK KULTUR HVER DAG Vi er omgivet af kultur hver eneste dag. Hvad enten du lægger mærke til det eller ej, bidrager kulturen til at give indhold og sammenhold i hverdagen. Med

Læs mere

EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV. Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann

EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV. Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann EN SAMLET VISION FOR SVENDBORGS TEATERLIV Udarbejdet af Jakob Bjerregaard Engmann Maj 2015 INDLEDNING 12.december, 2013, indgik Svendborg Kommune, Kulturministeriet og BaggårdTeatret ny egnsteateraftale

Læs mere

INFORMATION VEDR. KUNSTNERISKE SAMARBEJDER MED TEATRENE UNDER KBHT

INFORMATION VEDR. KUNSTNERISKE SAMARBEJDER MED TEATRENE UNDER KBHT INFORMATION VEDR. KUNSTNERISKE SAMARBEJDER MED TEATRENE UNDER KBHT Vi, teatrene under Det københavnske Teatersamarbejde (KbhT), håber med dette notat at kunne være med til at skabe det bedste afsæt for

Læs mere

Syddanmarks unge. De unge vil have god infrastruktur. på kanten af fremtiden. NO.02 baggrund og analyse

Syddanmarks unge. De unge vil have god infrastruktur. på kanten af fremtiden. NO.02 baggrund og analyse Syddanmarks unge på kanten af fremtiden Et kig på Syddanmarks unge nøglen til fremtidens vækst NO.02 baggrund og analyse De unge vil have god infrastruktur Gode job, mange uddannelsesmuligheder og god

Læs mere

DET DRAMATISKE MÅSKE:

DET DRAMATISKE MÅSKE: DET DRAMATISKE MÅSKE: Det dramatiske tema Til læreren Som vejledende tidsforbrug er dette tema sat til at fylde 3 moduler á to lektioner det kan dog afhænge af fordybelsesgraden ved de forskellige opgaver.

Læs mere

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap HVAD KAN JEG BLIVE? er en interaktions forestilling i 3 akter om valg af livsbane og uddannelse, som udforsker spændingsfeltet mellem virkelighed og drømme. Hvor

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Om Formidlingsordningens pulje 3

Om Formidlingsordningens pulje 3 VEJLEDNING Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Januar 2013 Vejledning om Formidlingsordningen

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

Til Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Ansøgning om underskudsgaranti til EDUCATING RITA

Til Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Ansøgning om underskudsgaranti til EDUCATING RITA Til Københavns Kommunes Scenekunstudvalg Ansøgning om underskudsgaranti til EDUCATING RITA Ansøgningens formål Der ansøges om støtte til vores kommende forestilling 'Educating Rita af Willy Russell med

Læs mere

Foreningen af Danske Sceneinstruktørers høringssvar til Kulturministeriets teaterrapport Scenekunst i Danmark veje til udvikling.

Foreningen af Danske Sceneinstruktørers høringssvar til Kulturministeriets teaterrapport Scenekunst i Danmark veje til udvikling. Foreningen af Danske Sceneinstruktørers høringssvar til Kulturministeriets teaterrapport Scenekunst i Danmark veje til udvikling. Foreningen af Danske Sceneinstruktører hilser rapporten velkommen forud

Læs mere

Ansøgning om støtte til Shakespeare i Ørstedsparken 2017 SHAKES / udendørsteater i København for alle!

Ansøgning om støtte til Shakespeare i Ørstedsparken 2017 SHAKES / udendørsteater i København for alle! Ansøgning om støtte til Shakespeare i Ørstedsparken 2017 SHAKES / udendørsteater i København for alle! Fotograf: Thomas Cato SHAKES søger hermed om støtte til Richard III -en anderledes Shakespeareforestilling

Læs mere

SKYERNE og HAVETS TRÆ

SKYERNE og HAVETS TRÆ Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave marts 2013 Ansøgningen mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Titel på projektet SKYERNE og HAVETS TRÆ Beløb, der ansøges om i Ud-over-KANten-puljen 10.000

Læs mere

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 PRESSEMATERIALE LUKKETID ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 Lukketid er støttet af Bikubenfonden S. 2 LUKKETID Aarhus Teater & ARoS

Læs mere

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar. Statens Kunstråds høringssvar vedr. Teaterudvalgets rapport 28. juni 2010 Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Læs mere

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15

Indhold. Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7. Målsætninger 9. Fra vision til handling 14-15 Børnekultur politik Indhold Forord 3 Indledning 4 Vision 5 Udfordringer 6 Ambitioner 7 Kulturgarantien 7 Kulturfærge Frederikshavn 8 Synlig Børnekultur 8 Målsætninger 9 Kultur- og Fritidsudvalget 9 Børneinstitutioner,

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA CO LLEG E HOLBÆK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK FOTO:HJERMING FOTO/GRAFIK SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA CO LLEG E HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER TEATER NOGET FOR DIG? Holbæk Drama College (HDC) tilbyder et 3-årig Scenisk Grund-

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 25. juni 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 34 Mødedato: 24. april 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 19.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur- og Fritidspolitik Nordfyns Kommune Revideret den 15. august 2014 Dokument nr. 480-2014-852344 Sags nr. 480-2013-36230 Indhold FORORD... 2 INDLEDNING... 3 VISIONEN... 4 VÆRDIER... 5 NORDFYNS KOMMUNE

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg, spørgsmål U om fordeling af kulturbevillinger mellem hovedstad og provins.

Samråd i Folketingets Kulturudvalg, spørgsmål U om fordeling af kulturbevillinger mellem hovedstad og provins. Kulturudvalget 2014-15 KUU Alm.del Bilag 162 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd i Folketingets Kulturudvalg, spørgsmål U om fordeling af kulturbevillinger mellem hovedstad og

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

Visuel Identitet til Teater MAKværk

Visuel Identitet til Teater MAKværk Teater til Teater Teater 2 teater teater v æ r k 2 Teater 3 3 Teater 4 4 Teater 5 5 Teater Præsenterer BEVAR MIG VEL NU MED 3D LYD!!! 14.-21. September 2012 på Bellahøj køb billetter på billetnet Koncept

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar Norddjurs Kommune Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 Inddragelse, engagement og mangfoldighed Høringssvar Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 (Side 4) Kunst- og kulturpolitikkens mål - Alle

Læs mere

Scenekunst i Danmark veje til udvikling

Scenekunst i Danmark veje til udvikling Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 248 Offentligt 1 Scenekunst i Danmark veje til udvikling Høringssvar fra Dansens Hus Generelt er det glædeligt, at dansen er bragt på banen i denne rapport om

Læs mere

Nytårsdag 2015 Disse dage er nytårstalernes tid. Dronningen og statsministeren trækker os til skærmene og vi forventer både at få formaninger og ros som samfund og enkelt individer. Der er gået sport i

Læs mere

Ansøgning om bevilling for AskovFonden KBH

Ansøgning om bevilling for AskovFonden KBH Ansøgning om bevilling for AskovFonden KBH+ 2019-2020-2021 Læsevejledning Del 1: En beskrivelse af AskovFondens ungetilbud KBH+ Del 2: Målgrupper, indsatser og resultater Del 3: KBH+ en businesscase det

Læs mere

Skolemateriale Sne, blomster, fjer & fisk - Fri os fra det vi selv har skabt.

Skolemateriale Sne, blomster, fjer & fisk - Fri os fra det vi selv har skabt. Skolemateriale Sne, blomster, fjer & fisk - Fri os fra det vi selv har skabt. Hvad er det for en verden, som vi har skabt? Og hvordan reflekterer og reagerer kunsten på den verden? Undertitlen - Fri os

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 07-03-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-15 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Udkast til principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 Bilag 1 København har som hovedstad

Læs mere

REFERAT. DAGSORDEN Sagsfremstilling nr.:

REFERAT. DAGSORDEN Sagsfremstilling nr.: 6. marts 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 31 Mødedato: 28. februar 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 5 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets liv. Rebild

Læs mere

Om ZeBU: Repertoire. At udbygge den direkte kontakt til skoler. At skabe særlige tilbud til familier med større børn. Fra 2013 til i dag.

Om ZeBU: Repertoire. At udbygge den direkte kontakt til skoler. At skabe særlige tilbud til familier med større børn. Fra 2013 til i dag. 1 Om ZeBU: Vi er et lille storby teater på Amager ved Amager Kulturpunkt. Vi har i perioden fra 1. januar 2013 til 30. juni 2016 produceret eller er i gang med at producere: - 9 nye egne produktioner -

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets

Læs mere

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE BRUG DIT TALENT DEL din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig. UDVIKL dit talent sammen med professionelle

Læs mere

NOTAT. Spørgsmål og svar om ny teaterstruktur

NOTAT. Spørgsmål og svar om ny teaterstruktur Spørgsmål og svar om ny teaterstruktur Hvad er baggrunden for beslutningen om en ny teaterstruktur? I KbhT s strategi for 2015/16-2018/19 konstaterede bestyrelsen i maj 2015, at det økonomisk kun lige

Læs mere

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap Hvad kan Jeg blive? Hvad skal jeg vælge? Hvem bliver jeg så... og er det så det rigtige rigtige? Kan jeg blive forkert af at vælge forkert? Er løbet kørt hvis jeg

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion.

mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion. mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion. Synopsis Den græske myte om Pygmalion er historien om en mand, der ikke kunne blive forelsket I sine tids kvinder og endte

Læs mere

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED Kunst- og kulturpolitik 2017-2020 INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED INDHOLD Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017-2020... 4 Børnekultur... 7 Ungdomskultur... 9 Kultur i byen og på landet...11

Læs mere

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune

Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune Leder- og medarbejderroller i Udviklingen og byrådets vision Fortællingen om Aarhus kræver noget nyt af os. Med afsæt i Fortællingen om Aarhus har i beskrevet en fælles, overordnet ramme for leder og medarbejderroller

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL HOLBÆK DRAMA COLLEGE SCENISK GRUNDKURSUS FOTO: MIE NEEL BRUGDITTALENT LEV DRØMMEN UD DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du

Læs mere

juni 2011 WWW.KUM.DK

juni 2011 WWW.KUM.DK juni 2011 WWW.KUM.DK UNDERSØGELSER PÅ TEATEROMRÅDET 2011 rapport OM turnéteater UNDERSØGELSER PÅ TEATEROMRÅDET 2011 RAPPORT OM TURNÉTEATER Udgivet af: Kulturministeriet, juni 2011 Redaktion: Karin Marcussen,

Læs mere

I efteråret spillede du med i en scene i som var in-yer-face teater, kan du forklare nogle forskelle på det og på det naturalistiske teater?

I efteråret spillede du med i en scene i som var in-yer-face teater, kan du forklare nogle forskelle på det og på det naturalistiske teater? 1 Eksamensspørgsmål til hold, uden navne. Tallene erstatter navne. A= De spørgsmål, der bliver stillet i forlængelse af port folio præsentation B= De spørgsmål, der går på resten af stoffet, her i forbindelse

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

Med et livsnødvendigt tilskud fra Statens Kunstfonds scenekunstudvalg og fra Kultur-og Fritidsudvalget i Københavns Kommune til opstartsåret

Med et livsnødvendigt tilskud fra Statens Kunstfonds scenekunstudvalg og fra Kultur-og Fritidsudvalget i Københavns Kommune til opstartsåret TEaterøen ansøgning Teaterøen er Åben Med et stadigt stigende antal af kompagnier og brugere, arrangementer og gæster - med festivaler (17 gæstespil under den kommende CPH stage fx. og co-produktion med

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 07. juni 2012.

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice. Den 07. juni 2012. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 07. juni 2012 Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice 1. Resume Ved Kulturforliget Kulturen på skinner frem mod

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 Samtidig med, at en ny aftale med Aalborg Kommune træder i kraft pr. 1.1.2016, sker der væsentlige ændringer på Det Hem lige Teater. Teatrets grundlægger og mangeårige kunstneriske

Læs mere

Syddanmarks unge. Storbyen trækker. på kanten af fremtiden. NO.04 baggrund og analyse

Syddanmarks unge. Storbyen trækker. på kanten af fremtiden. NO.04 baggrund og analyse Syddanmarks unge på kanten af fremtiden Et kig på Syddanmarks unge nøglen til fremtidens vækst NO.04 baggrund og analyse Storbyen trækker Storbyen trækker i de syddanske unge og det samme gør muligheden

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Abonnement for institutioner 12 igen Ulven og geden barnevognen rod i kunsten velkommen lettere end mig

Abonnement for institutioner 12 igen Ulven og geden barnevognen rod i kunsten velkommen lettere end mig Institutioner 12//13 Information I sæson 12/13 tilbyder Teater Nordkraft sædvanen tro de meget populære abonnementer til tre teateroplevelser produceret specielt til de 2-4 årige og de 4-6 årige. Aldersinddeling

Læs mere

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab

Vi gør det - sammen. Politik for det aktive medborgerskab Vi gør det - sammen Politik for det aktive medborgerskab 2017-2021 Kære læser Du har netop åbnet den nordfynske politik for det aktive medborgerskab. Jeg vil gerne give denne politik et par ord med på

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE 0. - 4. klasse MERIDIANO. Undervisningsmateriale

UNDERVISNINGSMATERIALE 0. - 4. klasse MERIDIANO. Undervisningsmateriale UNDERVISNINGSMATERIALE 0. - 4. klasse Undervisningsmateriale : INDHOLDSFORTEGNELSE Ark 1) Om forestillingen... s. 3 Ark 2) Introduktion til underviseren... s. 4 Ark 3) At åbne for teateroplevelsen - En

Læs mere

KulturKANten. Kulturaftale Mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland

KulturKANten. Kulturaftale Mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland Formateret: Skrifttype: (Standard) Arial, Kontroller ikke stavning eller grammatik KulturKANten Kulturaftale 2013-2016 Mellem Kulturministeren og Kulturregion Nordjylland Navnet KulturKANten kom til verden

Læs mere

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED Kunst- og kulturpolitik 2017-2020 INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED INDHOLD Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017-2020... 4 Børnekultur... 7 Ungdomskultur... 9 Kultur i byen og på landet...11

Læs mere

Bilag 2 Indblik i en række kulturtilbud på Vesterbro

Bilag 2 Indblik i en række kulturtilbud på Vesterbro KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Bilag 2 Indblik i en række kulturtilbud på Vesterbro I dette bilag gives en kort introduktion til en række kommunale

Læs mere

THY TEATER - aktivitetsplan for året 2019

THY TEATER - aktivitetsplan for året 2019 THY TEATER - aktivitetsplan for året 2019 Thisted Kommune har indgået en egnsteateraftale med Thy Teater gældende for perioden 2018 2020. Nærværende aktivitetsplan for året 2019 afspejler nøje indholdet

Læs mere

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Abonnementer for private og institutioner 13//14 Abonnement 1 (2-4 år) 120 kr. pr. stk. jeg skal nok finde den skab besat Af æbler Abonnement 2 (4-6 år) 120

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

Talentudvikling. Musik, billedkunst, teater og spejder

Talentudvikling. Musik, billedkunst, teater og spejder Talentudvikling Musik, billedkunst, teater og spejder 2017-2018 Kommissorium 2016 Vedtaget 4. maj 2016 af Fritidsudvalget Formål Talentrådet for Kultur og Fritids formål er at medvirke til at skabe grundlag

Læs mere

Formanden mener. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). NYHEDSBREV NR. 13 2011

Formanden mener. Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). NYHEDSBREV NR. 13 2011 Indhold: (Klik på teksten og gå direkte til artiklen). FC Hjørring: Virksomhederne bør sponsore i egen interesse side 2 Vendsyssel Teater: Sponsering betyder mere satsning på kvalitet side 4 Nordjyske

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Folketeatret. Rammeaftale for

Folketeatret. Rammeaftale for Folketeatret Rammeaftale for 2012-15 mission RAMMEAFTALE FOR FOLKETEATRET for perioden 2012-2015 Indhoidsfortegnelse 1. Generelle forhold vedrørende aftalen 2 2. Sammenfattende omverdensanalyse 3 3. Formålsbeskrivelse

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Gob Squad: Gob Squad s Kitchen 16. - 18. maj 2009

Gob Squad: Gob Squad s Kitchen 16. - 18. maj 2009 Gob Squad: Gob Squad s Kitchen 16. - 18. maj 2009 Gob Squad s Kitchen tager udgangspunkt i en af Andy Warhol s film, Kitchen. Der sker næsten intet i filmen, men alligevel indfanger den 60 ernes hedonistiske

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Kulturelle foreninger og interessenter. Kultur & Fritid 2018

Kulturelle foreninger og interessenter. Kultur & Fritid 2018 Kulturelle foreninger og interessenter Kultur & Fritid 2018 Interesseorganisationer KUF Kulturrådet i Frederikssund Forening, der repræsenterer de kulturelle foreninger og grupper i Frederikssund FNI Jægerspris

Læs mere

Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016

Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016 Vejledning til spørgeskema om Scenekunst for sæsonen 2015/2016 Undersøgelsen vedrører sæsonen 2015/2016. Det betyder, at indberetningen skal omfatte aktiviteter i perioden 1.7-2015 til 30.6-2016. Formålet

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik 2016-2019

Kultur- og Fritidspolitik 2016-2019 Kultur- og Fritidspolitik 2016-2019 - Udkast - Foto: Thomas Petri København er tre gange kåret af et internationalt magasin som verdens bedste by at bo og leve i. Det er der mange gode grunde til. Blandt

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

Bilag 2: Nøgletal og indikatorer I tilknytning til strategien og målene opstiller Det Københavnske Teatersamarbejde (KbhT) her en række nøgletal og in

Bilag 2: Nøgletal og indikatorer I tilknytning til strategien og målene opstiller Det Københavnske Teatersamarbejde (KbhT) her en række nøgletal og in Bilag 2: Nøgletal og indikatorer I tilknytning til strategien og målene opstiller Det Københavnske Teatersamarbejde (KbhT) her en række nøgletal og indikatorer, som illustrerer den ønskede udvikling. Disse

Læs mere

DANMARK LÆSER SEGMENTERINGSSTUDIE

DANMARK LÆSER SEGMENTERINGSSTUDIE DANMARK LÆSER SEGMENTERINGSSTUDIE INDHOLD METODE TRE IKKE-LÆSER -SEGMENTER SEGMENTERNE PROFIL LÆSEADFÆRD BESLUTNINGSPROCES DRIVERS OG BARRIERER SEGMENTERNE FORDELT PÅ REGIONER METODE 1 Fokusgruppe 2 Segmenteringsstudie

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00

Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 1 Prædiken til 11. s. e. trin. 31. august 2014 kl. 10.00 756 Nu gløder øst i morgenskær 448 Fyldt af glæde 582 At tro er at komme dig rummer ej himle 435 Aleneste Gud Nadver 522 v. 2-3 af Nåden er din

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

Fra 13 år. Undervisningsmateriale til dansk i udskolingen. Hvad er der på den anden side? ZENEKUNST I UNDERVISNINGEN

Fra 13 år. Undervisningsmateriale til dansk i udskolingen. Hvad er der på den anden side? ZENEKUNST I UNDERVISNINGEN Fra 13 år Hvad er der på den anden side? ZENEKUNST I UNDERVISNINGEN Undervisningsmateriale til dansk i udskolingen s. 3 s. 4 s. 7 s. 9 Introduktion Åbne op for teateroplevelsen, øvelse 1a, b, c, d. (Kan

Læs mere