Maria Eshpay blev født i Moskva den 19. januar 1986 ind i en kendt kunstnerfamilie. Allerede som 5-

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maria Eshpay blev født i Moskva den 19. januar 1986 ind i en kendt kunstnerfamilie. Allerede som 5-"

Transkript

1

2

3 Maria Eshpay blev født i Moskva den 19. januar 1986 ind i en kendt kunstnerfamilie. Allerede som 5- årig begyndte hun sine klaverstudier; først på Central Music school i Moskva og derefter fra 2002 på Music College, hvor hun studerede hos professor Irina Ossipova. I 2005 blev Maria optaget på Moskva Konservatorium, hvor hun fortsatte sine studier hos Irina Ossipova, og afsluttede sin master uddannelse i 2010 med topkarakterer. I løbet af disse år deltog Maria Eshpay i utallige masterclasses, festivaller og konkurrencer fx I England, Danmark, Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland, USA, Grækenland og Rusland. Derudoverhar hun været solist med adskillige kendte russiske orkestre fx med Tjakowskji Symfoniorkester med dirigent V. Fedoceev, Svetlana Symfoniorkester med dirigent M. Gorenshtein og Skt. Petersborg Filharmoniskeorkester med dirigent V. Zeeva. Siden første gang Maria Eshpay kom til Danmark i 2008, har hun modtaget undervisning af professor og pianist Anne Øland. I 2011 blev Maria optaget i Solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har nu glæden af at være fuldtidsstuderende hos Anne Øland og er desuden meget aktiv både på konservatoriet og i det danske musikliv som koncertpianist, akkompagnatør og koncertarrangør.

4 Lucas Bruun de Neergaard er født i 1986 i Brande, Midtjylland, og begyndte som 22- årig at modtage sangundervisning hos Bodil Øland sideløbende med sine studier i arabisk ved Københavns Universitet. Efter to år på MGK påbegyndte han i 2011 sine studier ved Det Jyske Musikkonservatorium, Århus, ligeledes med Bodil Øland som hovedfagslærer. Han var i 2009 finalist i den landsdækkende konkurrence Unge Sangere og har i sin tid på MGK og konservatoriet desuden modtaget undervisning af Christen Stubbe Teglbjærg, Ulrich Stærk, Frode Steengaard, Søren Rastogi, Kirsten Buhl Møller m.fl..

5 Lea Quortrup f har sunget og spillet musik siden hun var helt lille. I 2001 begyndte hun at modtage klassisk sangundervisning på Aalborg Musikskole. Musikken fyldte meget og igennem både kor og soloundervisning opstod en kærlighed til den klassiske musik. I 2004 vandt Lea 1. prisen og publikumsprisen i talentkonkurrencen: Unge klassiske talenter i Nordjylland. Dette gav blod på tanden til at søge optagelse på MGK, musikalsk grundkursus, som er et konservatorieforberedende kursus. Her udviklede Lea sit musikalske talent sideløbende med sin gymnasieuddannelse på Hasseris gymnasium i Aalborg. I 2008 var Lea teaterelev på Testrup Højskole og optages også i 2008 på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, klassisk sang. Her studerer hun i dag på kandidatuddannelsen 1. år hos Bodil Øland. I konservatorieårene har Lea haft mange alsidige opgaver som sanger. Hun deltog i konservatoriets operaopsætninger i 2010 i Benjamin Brittens opera Tiggeroperaen og havde i 2011 en af hovedrollerne som Belinda i Purcells opera Dido og Æneas. Som korist har hun i en årrække været med i Kammerkoret Concert Clemens. Hun synger med i Det Jyske Vokalensemble, som samarbejder med barokorkestret Ensemble Zimmermann. Herudover har hun været med til at uropføre et værk af komponisten Line Tjørnhøj. Et værk for tre kvindestemmer og live electronics. Lea har deltaget i masterclasses med bl.a. Bo Skovhus, Gitta- Maria Sjöberg, Roger Vignoles og Barbara Bonney. Hun har siden flere gange besøgt Barbara Bonney i Salzburg for at modtage undervisning. I februar 2012 blev hun optaget på Operaakademiet i København.

6 Artiom Ordiyants was born in 1983 in Turkmenistan. When he was six years old he started to play the violin. At the age of ten he and his parents moved to Moscow where he studied music at the highly renowned Piotr Tschaikowsky music school for the next 8 years. In 2001 he moved to Germany where he successfully graduated from Universität der Künste (UdK, Berlin) and achieved his music diploma in During this time he had an engagement as 1st Violine at the Deutsche Oper Berlin. At the moment Artiom is working on his concert exam at the UDK. Among others, Artiom won the 1st Price at the International Music Competition in Moscow (1998) and in Athens (2000).

7 Rune Maahn Christensen blev født i Esbjerg i Som 9 årig begyndte han at spille klaver på Esbjerg Kulturskole med Marianne la Cour som lærer. Senere fik han Jørgen Hald Nielsen og Marianna Shirinyan som lærere. Nu studerer Rune på 4. år i Anne Ølands klaverklasse på DJM efter at han i sommeren 2011 bestod sin bacheloreksamen. Udover solospillet interesserer Rune sig også meget for kammermusik og spiller trio med Sarah Bennet på Violin og Maria Edlund på cello. Rune har igennem tiden modtaget priser i flere konkurrencer. Blandt andet 1. præmie i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence i 2005, 1. pris i den 19. Danske Steinway Konkurrence i 2006 og 2. pris i den internationale konkurrence Music with out limits i Litauen i Rune har deltaget i masterclasses med Trio con Brio, Konrad Elser, Irina Osipova, Alexandra Zvirblyte, Patricia Prati og Veronika Vitaite.

8 Jakob Alsgaard Bahr Jeg er født 13. december 1984 og begyndte at spille klaver som 5- årig. Jeg har siden 2002 studeret hos professor Anne Øland - fra 2004 på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM). Her færdiggjorde jeg i 2010 min kandidatuddannelse og går nu i solistklassen samme sted. I løbet af mit studium har jeg opholdt mig et år i Berlin (08/09) for at fordybe mig i klaverspillet. Jeg har et aktivt koncertvirke; bl.a. har jeg som solist optrådt med Aarhus Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatoriums Symfoniorkester, Syddansk Universitets Symfoniorkester, Vejle Symfoniorkester og Odense Symfoniorkester. At være en alsidig musiker ligger mig meget på sinde; således indgår jeg ofte i forskellige kammermusikalske sammenhænge og beskæftiger sig ligeledes med at undervise og komponere. Jeg har modtaget Ejnar Hansen Prisen i 2010, Sonnings musikstipendium i 2009, Alexander Stoffregens mindelegat i 2008, Pianistinde Esther Vagnings legat i 2007, Jacob Gade- fondens store legat i 2006 og J. C. Hempel Fonds rejselegat i 2005.

9 Troels Roland Min konservatorieuddannelse begyndte september 2007 med professor Anne Øland som lærer. Jeg kommer fra Stevns på sjælland og modtog min første klaverundervisnig, da jeg var 9 år. Jeg gik på MGK i Køge hos Dorte Hjelmholm, og er meget glad for min beslutning om at gå på Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har ikke fortrudt min modulation til den jyske toneart - jeg er meget glad for at leve mit liv i Århus.

10 Julie Kold Vilstrup Julie Kold Vilstrup (1983) sopran. Født i Århus, hvor hun også har fået sin musikalske opdragelse. Uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium med diplomeksamen i klassisk sang og pædagogik i Studerer pt. i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium hos sanglærer Bodil Øland. Har sunget flere større operapartier, både i konservatorie- regi og for operakompagniet: Kammeroperaen. Endvidere i 2008 sanger i ensemblet på Århus Sommeroperas opsætning af Donizetti s: Elskovsdrikken. Mange års erfaring som sangsolist ved talrige danske kor- og orkestres Opera,- Wiener- og nytårskoncerter. Solistisk arbejde ved diverse kirkekoncerter og sanger i Den Danske Kirketrio. Masterclasses og undervisning af førende nationale og internationale sangere og musikere. Senest har Julie Kold Vilstrup bl.a. modtaget undervisning af de internationale sang- stjerner: Barbara Bonney og Cecilia Bartoli. Julie debuterer fra solistklassen lørdag d. 22. september 2012, Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus.

11 Anne Øland er elev af Herman D. Koppel og debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse i Efterfølgende har hun studeret hos Guido Agosti i Rom, Hans Leygraf i Salzburg og Nikita Magaloff i Geneve. I 1978 vandt Anne Øland første pris ved Nordisk Konkurrence for unge pianister og hun havde i 1981 debut i Wigmore Hall i London. Efter debutkoncerten modtog hun Musikanmelderringens Kunstnerpris og hun har fået tildelt adskillige andre kunstnerpriser, deriblandt Jacob Gades legat 1976, stipendier fra Leonnie Sonnings fond 1980, Tagea Brandts rejselegat 1986, Victor Schiølers Mindelegat, Walter Schrøders legat 1988, Carl Nielsen og Anne Marie Carl- Nielsens Legats hæderspris 1995 og i 1998 Carl Nielsen Selskabets hæderspris. I 1980 blev hun docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og hun har siden da uddannet en række af landets mest talentfulde unge pianister og instrueret flere af vore førende unge kammerensembler. Fra august 2004 er Anne Øland tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun 2007 blev udnævnt til professor. Hun afholder regelmæssigt masterclass både herhjemme og i udlandet. Anne Øland har foretaget den første samlede danske CD- indspilning af Beethovens 32 klaversonater - en hovedhjørnesten i klaverrepertoiret. Dette fejredes i Tivolis Koncertsal sommeren 2002 med en opførelse af samtlige sonater over 7 aftner. Anne Øland har en omfattende koncertvirksomhed både som solist og som kammermusiker. Hun har koncerteret i Skandinavien, Island, Tyskland, Frankrig, England, Italien, Rusland, USA og Japan. Anne Øland har også indspillet Carl Nielsens samlede værker for klaver.

12

13 Torsdag d. 19. april kl Musikhuset Aarhus, Lille Sal Fri entré Carl Nielsen Festival i Aarhus PROGRAM Italiensk Hyrdearie Studie efter natur Lea Quortrup, sopran Troels Roland, klaver Tre Stykker op. 59 Rune Maahn Kristensen, klaver Nu er Dagen fuld af Sang Sænk kun dit Hoved Se dig ud en Sommerdag Tit er jeg glad Underlige Aftenluft Lea Quortrup, sopran Troels Roland, klaver Violinsonate nr. 1 op.9 Allegro Glorioso Andante Allegro piacevole è giovanille Artiom Ordiyants, violin Maria Eshpai, klaver

14 Fredag d. 20. april kl Musikhuset Aarhus, Lille Sal Fri entré Carl Nielsen Festival i Aarhus PROGRAM Musik til fem Digte op. 4 Solnedgang I serraillets Have Til Asali Irmelin Rose Har Dagen sænket al sin Sorg Lucas Bruun de Neergaard, baryton Rune Maahn Kristensen, klaver Chaconne op. 32 Jakob Alsgaard Bahr, klaver Humoreske Bagateller op. 11 Goddag! Goddag! Snurretoppen En lille langsom Vals Sprællemanden Dukke = March Spilleværket Maria Eshpai, klaver Violinsonate nr. 2 op. 35 Allegro con Tiepidezza Molto Adagio Allegro Piacevole Artiom Ordiyants, violin Maria Eshpai, klaver

15 Lørdag d. 21. april kl Musikhuset Aarhus, Lille Sal Fri entré Carl Nielsen Festival i Aarhus PROGRAM Fem Sange fra op. 10 Æbleblomst Erindringens sol Sommersang I aften Hilsen Julie Kold Vilstrup, sopran Maria Eshpai, klaver Suite op.45 Allegretto un pochettino Poco moderato Molto adagio e patètico Allegretto innocente Allegretto vivo Allegro non troppo ma vigoroso Pause Maria Eshpai, klaver 5 Klavierstücke op.3 Folketone Humoreske Arabeske Mignon Alfedans Maria Eshpai, klaver Maskarade" Ouverture for 2 klaverer 8-hændigt ved Leif Kayser jan.1966 Anne Øland, Jakob Bahr, Troels Roland og Maria Eshpai, klaver

16 Mange tak : Carl Nielsen Anne Øland Det Jyske Musikkonservatorium Valentin Guérin ( for help med poster og festival bog )

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30

Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Tivolis Koncertsal 25. maj 19.30 Repertoire SAMUEL BARBER (1910-1981) Adagio for Strings FELIX MENDELSSOHN-BARTHOLDY (1809-1847) Klaverkoncert nr. 1 i G-mol, Op. 25 1. Molto allegro con fuoco 2. Andante

Læs mere

Elisabeth Zeuthen Schneider Violin Anniina Leppäniemi Violin Anne Soren Bratsch Tobias van der Pals Cello Dora Seres Fløjte Olli Leppäniemi Klarinet

Elisabeth Zeuthen Schneider Violin Anniina Leppäniemi Violin Anne Soren Bratsch Tobias van der Pals Cello Dora Seres Fløjte Olli Leppäniemi Klarinet Elisabeth Zeuthen Schneider Violin Anniina Leppäniemi Violin Anne Soren Bratsch Tobias van der Pals Cello Dora Seres Fløjte Olli Leppäniemi Klarinet Sverre Larsen Klaver EN STOR TAK TIL: TOYOTA FONDEN

Læs mere

Klassisk musik præsenteret af unge klaversolister november Løgumkloster Refugium

Klassisk musik præsenteret af unge klaversolister november Løgumkloster Refugium Klassisk musik præsenteret af unge klaversolister 5. 8. november 2010 Løgumkloster Refugium Klassisk musik præsenteret af unge klaversolister 5. 8. november 2010 Vært: Gunnar Kasper Hansen Fredag d. 5.

Læs mere

Sangkunst og strygermusik. Støttekoncert for Sønderjysk pigekor Lørdag den 19. september 2009 kl. 19.00

Sangkunst og strygermusik. Støttekoncert for Sønderjysk pigekor Lørdag den 19. september 2009 kl. 19.00 Sangkunstogstrygermusik StøttekoncertforSønderjyskpigekor Lørdagden19.september2009kl.19.00 Pigekorettakkerdeoptrædendekunstnereog sponsorerforderesstøttetilkinaturen!! Detvilefterfølgendeværemuligtat

Læs mere

KLASSISK MUSIKER -UDØVER, UNDERVISER OG IVÆRKSÆTTER Uddannelsen for den alsidige klassiske musiker

KLASSISK MUSIKER -UDØVER, UNDERVISER OG IVÆRKSÆTTER Uddannelsen for den alsidige klassiske musiker KLASSISK MUSIKER -UDØVER, UNDERVISER OG IVÆRKSÆTTER Uddannelsen for den alsidige klassiske musiker Uddannelsen sigter mod at forberede de studerende på det meget varierede arbejdsliv, der møder mange konservatorieuddannede

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

TALENTKONCERT. Morgendagens musikstjerner PROGRAM. Lidt om PIANO s Koncertgruppe. STØT PIANO s talentpris

TALENTKONCERT. Morgendagens musikstjerner PROGRAM. Lidt om PIANO s Koncertgruppe. STØT PIANO s talentpris Lidt om PIANO s Koncertgruppe Musikforeningen PIANO, som blev stiftet i 1961, besluttede i efteråret 2015 at oprette en særlig Koncertgruppe, der skal forstærke fokus på de mange unge talenter, som findes

Læs mere

SLETTERNES SØNNER Carl Nielsen Sange uden ord. Den Danske Strygekvartet Max Artved / Søren Møller Thomas Fonnesbech / arr.

SLETTERNES SØNNER Carl Nielsen Sange uden ord. Den Danske Strygekvartet Max Artved / Søren Møller Thomas Fonnesbech / arr. SLETTERNES SØNNER Carl Nielsen Sange uden ord Den Danske Strygekvartet Max Artved / Søren Møller Thomas Fonnesbech / arr. Peter Jensen Carl Nielsen sange i arrangement for obo, strygekvartet, bas og klaver

Læs mere

Uddannelse. Rose Munk Heiberg Ramløsevej 13, st. th., 2100 København Ø Email: rose.heiberg@gmail.com Tel: 0045-26959509

Uddannelse. Rose Munk Heiberg Ramløsevej 13, st. th., 2100 København Ø Email: rose.heiberg@gmail.com Tel: 0045-26959509 CV Uddannelse 1993-2007 Undervisning i klaver - Solotimer hos Nenia Zenana, dirigent og pianist 2005-2009 BA i Musikvidenskab, Københavns Universitet - Korledelse ved Kasper Beck Hemmingsen, lektor - Sang

Læs mere

Musikskolen i Frederikshavn Kommune

Musikskolen i Frederikshavn Kommune Musikskolen i Frederikshavn Kommune Nyhedsbrev, juni 2016 Sommerhilsen Selv om vejret endnu ikke varsler sommer, så viser kalenderen, at vi med hastige skridt nærmer os sommerferien. Det betyder at nogle

Læs mere

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven

KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR STEMMEN KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

Basiskurser og efteruddannelse

Basiskurser og efteruddannelse Dansk Amatørmusik Ledelse af børnekor Basiskurser og efteruddannelse Aarhus, Slagelse, Odense, Fredericia Kurserne arrangeres i samarbejde mellem Musiklærerforeningen, FUK, Folkekirkens Musikskoler, Børnekorakademiet,

Læs mere

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Fredag 6. februar kl. 17.00 ARS NOVA COPENHAGEN Hindemiths Messe omkranses af skønne renæssanceværker af Eccard, Victoria, Goudimel, Wert og

Læs mere

Program: Gabriel Fauré ( ): Cellosonate nr. 2, op Allegro. -Andante. György Ligeti ( ): Etude nr.

Program: Gabriel Fauré ( ): Cellosonate nr. 2, op Allegro. -Andante. György Ligeti ( ): Etude nr. Program: Gabriel Fauré (1845-1924): Cellosonate nr. 2, op. 117 -Allegro -Andante cello: Amelie Helmstad György Ligeti (1923-2006): Etude nr. 5: Arc-en-ciel L.v. Beethoven (1770-1827): Klaversonate nr.

Læs mere

MODERNE KLAVER 2 37 KLAVERSTYKKER NATALIA V. POULSEN

MODERNE KLAVER 2 37 KLAVERSTYKKER NATALIA V. POULSEN MODERNE KLAVER 2 37 KLAVERSTYKKER NATALIA V. POULSEN Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af denne bog eller dele af den er ikke tilladt ifølge gældende dansk lov om ophavsret. 2007 MUFO ISMN-nr:

Læs mere

The Carl Nielsen Masterclass uge 42, 2015 i Vilnius.

The Carl Nielsen Masterclass uge 42, 2015 i Vilnius. The Carl Nielsen Masterclass uge 42, 2015 i Vilnius. FAKTA om The Carl Nielsen Masterclass Vilnius (CNM Vilnius) 2015: Masterclassen fandt sted i uge 42 (efterårsferien) med afgang fra København Lufthavn

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

SLETTERNES SØNNER Carl Nielsen Sange uden ord. Den Danske Strygekvartet Max Artved / Søren Møller Thomas Fonnesbech / arr.

SLETTERNES SØNNER Carl Nielsen Sange uden ord. Den Danske Strygekvartet Max Artved / Søren Møller Thomas Fonnesbech / arr. SLETTERNES SØNNER Carl Nielsen Sange uden ord Den Danske Strygekvartet Max Artved / Søren Møller Thomas Fonnesbech / arr. Peter Jensen Sletternes sønner Fra venstre mod højre: forrest: Rune, Max, Frederik

Læs mere

Kor og Kammermusik 28.06.15 04.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Kor og Kammermusik 28.06.15 04.07.15 ASKOV HØJSKOLE Kor og Kammermusik 28.06.15 04.07.15 ASKOV HØJSKOLE Kor og kammermusik på Askov Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Hvad er opera kort fortalt?

Hvad er opera kort fortalt? Opera Hvad er opera kort fortalt? En opera er et teaterstykke med musik. I stedet for at sige ordene, synger man dem. Det er altså ikke skuespillere, men sangere, der optræder på scenen. De første operaer

Læs mere

Kor og Kammermusik 26.06.16 02.07.16 ASKOV HØJSKOLE

Kor og Kammermusik 26.06.16 02.07.16 ASKOV HØJSKOLE Kor og Kammermusik 26.06.16 02.07.16 ASKOV HØJSKOLE Kor og kammermusik på Askov Det almene aspekt i klassisk musik er dens særlige forhold til den historiske udvikling: på en gang at repræsentere forskellige

Læs mere

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl Søndag 16. juni kl. 15.00 Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor. Traditionen tro indledes kirkens sommerkoncerter med kirkens eget kor akkompagneret af Svend Ole Kombak. Nordisk, tysk og engelsk

Læs mere

Bilag til ansøgning om økonomisk støtte til Klassiske Koncerter i Djurs og Mols 2016, 6. sæson

Bilag til ansøgning om økonomisk støtte til Klassiske Koncerter i Djurs og Mols 2016, 6. sæson Bilag til ansøgning om økonomisk støtte til Klassiske Koncerter i Djurs og Mols 2016, 6. sæson INDHOLD 1: Projektbeskrivelse 2: Program og kunstneriske visioner 3: Markedsførings- og tidsplan 4: Organisation

Læs mere

Ny Musik for Strygere august 2016

Ny Musik for Strygere august 2016 Ny Musik for Strygere 23.-31. august 2016 Lecture recitals FOF Aarhus, Bispesalen Foredragsserien præsenteres i samarbejde med FOF Aarhus (lecture recitals er foredrag akkompagneret af musikeksempler,

Læs mere

Fejø Kammermusik Festival 2015 Fejø Kirke kl. 19:00 Torsdag den 23. Juli

Fejø Kammermusik Festival 2015 Fejø Kirke kl. 19:00 Torsdag den 23. Juli Fejø Kammermusik Festival 2015 Fejø Kirke kl. 19:00 Torsdag den 23. Juli Carl Nielsen: Irmelin Rose Poul Vejbo og Semion Balschem Carl Nielsen: Brev-oplæsning Kathrine Ring Carl Nielsen: 4 præludier fra

Læs mere

Elbphilharmonien War Requiem op. 66

Elbphilharmonien War Requiem op. 66 Elbphilharmonien War Requiem op. 66 Orchestre de Paris & Choeur de Orhestre de Paris Komponist: Benjamin Britten Onsdag den 22. maj 2019 kl. 20.00 Dirigent Daniel Harding Solister Albina Shagimuratova,

Læs mere

Program. Trio Vitruvi. 3. marts 2019 kl. 15:00 på Teaterbygningen i Køge

Program. Trio Vitruvi. 3. marts 2019 kl. 15:00 på Teaterbygningen i Køge 3. marts 2019 kl. 15:00 på Teaterbygningen i Køge Trio Vitruvi Clara Schumann (1819-1896): Klavertrio i g-mol op. 17 Franz Schubert (1797-1828): Klavertrio nr. 1 i B-dur, op. 99 D.898 Program Velkommen

Læs mere

Ansøgning til talentudviklingspuljen

Ansøgning til talentudviklingspuljen 1 - Musiktalentet Johanne Grønkjær Lorentzen Hører til journalnummer: 18.20.02-P22-1-14 Ansøgning til talentudviklingspuljen Ansøger(e): Foreningen Opera i Rebild/ Rebild Kulturskole (Klub eller aktører)

Læs mere

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst!

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst! Kære lærere Vi glæder os til at spille koncerten Carls legende liv for jer i uge 17. Over hele landet i 2015 er Carl Nielsen 150 årsdag blevet fejret på alle mulige måder. Nu er det blevet så blevet tid

Læs mere

præsenterer OTTO MORTENSEN

præsenterer OTTO MORTENSEN T R I O E N S A M K L A N G præsenterer OTTO MORTENSEN 1907 1986 Som komponist, pædagog, dirigent, pianist og musikvidenskabelig forsker. I Sang / Musik Fortælling og Billeder Hvilken betydning har Otto

Læs mere

SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012)

SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) Til Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole Dokumenttype Rapport Dato April 2013 SYDDANSK MUSIKKONSERVATO- RIUM & SKUESPILLERSKOLE DIMITTENDUNDERSØGELSE (ÅRGANG 2007-2012) INDHOLD 1. Indledning

Læs mere

Inge Marstal Hørelære i Koret

Inge Marstal Hørelære i Koret Inge Marstal Hørelære i Koret Gitte Chren Music Mind Games i Koret Doris Kjærgaard Inspiration til Korprøven Mandag d. 14. sept. kl. 12.30-17.30 i Margrethekirken i Aalborg Tirsdag d. 6. okt. kl. 10.00-14.30

Læs mere

Sæsonplan 2017/2018 SÆSONPLAN

Sæsonplan 2017/2018 SÆSONPLAN SÆSONPLAN 2017/2018 Sæsonplan 2017/2018 FIND INSPIRATION TIL DEN KOMMENDE SÆSON I ENSEMBLE STORSTRØMS SÆSONPLAN Ensemble Storstrøm er den klassiske musiks kraftcenter i Kulturregion Storstrøm. Ensemblet

Læs mere

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003"

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til Den danske Salmebog 2003 ORGELBOG 2004 indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003" Bidragydere til samlingen er: Mikkel Andreassen, Povl Christian Balslev, Peter Gawol,

Læs mere

Koncerthuset Klassisk Sæson. Torsdag 20. marts kl. 19.30

Koncerthuset Klassisk Sæson. Torsdag 20. marts kl. 19.30 13 14 Koncerthuset Klassisk Sæson Torsdag 20. marts kl. 19.30 Klenaus 9. DR SymfoniOrkestret DR KoncertKoret Dirigent: Michael Schønwandt Solister: Cornelia Ptassek, sopran, Susanne Resmark, mezzosopran,

Læs mere

SSjællands Kirkemusikskoles

SSjællands Kirkemusikskoles ommerkursus SSjællands Kirkemusikskoles Sommerkursus for organister og sangere på Emmaus - galleri & kursuscenter 5 intense dage med kirkemusik 24. - 28. juni 2013 Program MANDAG 24. JUNI 13.00 Ankomst

Læs mere

MasterClass VII i Unge Stemmer. Herning 3.-7. marts 2010

MasterClass VII i Unge Stemmer. Herning 3.-7. marts 2010 MasterClass VII i Unge Stemmer Den kropslige glæde i Sangen Herning 3.-7. marts 2010 Forord Den kropslige glæde i sangen - Hvordan oplever publikum musikken og sangerne ved en optræden? Hvordan kan en

Læs mere

Skive kammermusikforening

Skive kammermusikforening efterår 2012 forår 2013 www.skivekammermusikforening.dk Trio Nebula, Young-Choon Park, Duo Delirium, William s Birds, Trioen Meike Fomsgaard Franke, Amelie Helmstad og Emil Møller Jensen Skive Kammermusikforening

Læs mere

ARRANGEMETER KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE

ARRANGEMETER KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE KULTURSTEDET LINDEGAARDEN Lindergaardens venner ARRANGEMETER 2017 TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL 19.00 NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE Lindegaardens Venner indbyder alle gode naboer i Bondebyen til en hyggelig

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

MOZART. 27. januar 2006 kl. 10.00-24.00. 250 år. 130 medvirkende i Musikteatret Vejle. Fri entré til alle arrangementer

MOZART. 27. januar 2006 kl. 10.00-24.00. 250 år. 130 medvirkende i Musikteatret Vejle. Fri entré til alle arrangementer MOZART 250 år 27. januar 2006 kl. 10.00-24.00 Fri entré til alle arrangementer 14 timers timers fødselsdagsfest fødselsdagsfestival 130 medvirkende i Musikteatret Vejle Bl.a. Gitta-Maria Sjöberg, Matti

Læs mere

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017

Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 Projektbeskrivelse, KorProjekt 2017 KorProjekt 2017 er et landsdækkende korstævne for musikskoleelever i alderen 12-20 år, hvor unge sangere fra alle landets musikskoler kan mødes omkring kormusikken i

Læs mere

20 års jubilæum 1989-2009

20 års jubilæum 1989-2009 VENØ MUSIKFORENING 20 års jubilæum 1989-2009 Venø Musikforening - 20 år En flok venøboere Initiativgruppen - søsatte Venø Musikforening. Initiativgruppen talte Søren Baggesen, Jørgen Anker Jørgensen, Ellen

Læs mere

Vi mangler 2. basser. Der bliver udsendt PR-video i januar, der kommer måske noget.

Vi mangler 2. basser. Der bliver udsendt PR-video i januar, der kommer måske noget. Dagsorden 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat 3) Medlemssituation Sopranprøve inden generalforsamlingen, evt. kl. 16. Skriv rundt til alle der er tilmeldt, og bed dem om at tilmelde sig

Læs mere

Dansk Skoleforening for Sydslesvig præsenterer

Dansk Skoleforening for Sydslesvig præsenterer Dansk Skoleforening for Sydslesvig præsenterer SKoleforeningens UnderholdningsoRKester Tilmelding til optagelsesprøve Sæson 2015 2016 Hvad er SKURK? Det sejeste orkester i Sydslesvig naturligvis! Orkestret

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Berwald: Elfenspiel Abrahamsen: Dobbeltkoncert for violin, klaver og strygere Sibelius: Lemminkäinen Suite

Berwald: Elfenspiel Abrahamsen: Dobbeltkoncert for violin, klaver og strygere Sibelius: Lemminkäinen Suite Chefdirigenten spiller nordisk Berwald: Elfenspiel Abrahamsen: Dobbeltkoncert for violin, klaver og strygere Sibelius: Lemminkäinen Suite Thomas Gould (violin) Alasdair Beatson (klaver) Shao-Chia Lü (dirigent)

Læs mere

SUNDBY SOGN. Kirkebladet

SUNDBY SOGN. Kirkebladet SUNDBY SOGN Nr. 1 December, januar og februar 2011 Kirkebladet Du sidder nu kære læser med et eksemplar af kirkebladet, sådan nogenlunde som for ét år, et halvt år og for tre måneder siden. Men det er

Læs mere

pieekor 6720 Fanø MODTACMET A

pieekor 6720 Fanø MODTACMET A Borgmesteren Fanø Kommune Att.: Social og kulturchef Henning Kjærgaard Skolevej 5-7 pieekor 6720 Fanø MDTACMET A 1 9 JAN. 2016 K o N s E R VAT R I E T S ESBJERG Esbjerg, den 14. januar 2016 FAN«KMMUNE

Læs mere

Klaverfestival OPUS 12. Beethovens sonater. Klaverstuderende og -undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium & Tchaikovsky konservatoriet, Moskva

Klaverfestival OPUS 12. Beethovens sonater. Klaverstuderende og -undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium & Tchaikovsky konservatoriet, Moskva Klaverfestival OPUS 12 Beethovens sonater Klaverstuderende og -undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium & Tchaikovsky konservatoriet, Moskva 8. oktober - 14. oktober 2012 VELKOMMEN Den første "Opus

Læs mere

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

- engang havde orkestret et blad der hed OPUS.

- engang havde orkestret et blad der hed OPUS. OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ OPUS/ opus/ OPUS/ OPUS - engang havde orkestret et blad der hed OPUS. OPUS udkom med uregelmæssige mellemrum og berettede om hvad der var foregået, fx anmeldelser (dem

Læs mere

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert.

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. 1 plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40 55 36 45, www.plus50.nu www.plus50.nu Trio Della Trenta. Fortællekoncert. Kammermusik 2 I 1709 gennemførte Frederik d. IV en noget lyssky

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Musikalsk billedfortælling

Musikalsk billedfortælling B H Musikalsk Følg med os ind i komponisternes verden til de steder, de udfoldede deres geni. Mens billeder ruller over lærredet, fortæller vi medrivende og humoristisk om deres liv og spiller deres musik

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Velkommen til Ensemble Storstrøms sæson w w w. e n s e m b l e t. d k

Velkommen til Ensemble Storstrøms sæson w w w. e n s e m b l e t. d k Velkommen til Ensemble Storstrøms sæson 2019 2020. Sæsonens programmer viser bredden i ensemblets musikalske udtryk. Musikken udnytter alle farverne på ensemblets mangfoldige musikalske palet, og kommer

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Dirigent ved opførelsen af Mozarts Requiem, Voces Kammerkor og orkester, København, november 2014.

Dirigent ved opførelsen af Mozarts Requiem, Voces Kammerkor og orkester, København, november 2014. Curriculum Vitae Bo Asger Kristensen Harrestrupvang 9B, st tv 2500 Valby Mail: bo_kristensen@icloud.com Tlf: 21 25 85 66 Kor Dirigent for Voces Kammerkor, februar 2015 Dirigent ved opførelsen af Mozarts

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

SOLISTUDDANNELSEN Solist / Advanced Postgraduate Diploma in Music

SOLISTUDDANNELSEN Solist / Advanced Postgraduate Diploma in Music SOLISTUDDANNELSEN Solist / Advanced Postgraduate Diploma in Music KOMPONIST STUDIEORDNING (BD II) Undervisnings- og eksamensbestemmelser August 2011 INDHOLD Forord... 3 Planche (ECTS og undervisning)...

Læs mere

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole

Masterclass i Unge Stemmer. Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Masterclass i Unge Stemmer Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Herning 2. - 4. marts 2012 på Den Jyske Sangskole Forord Rytmisk korsang for børne- og ungdomskor Den Jyske Sangskoles 9. Masterclass

Læs mere

Kammermusikfestival på Lundsgaard Gods Kerteminde august 2017

Kammermusikfestival på Lundsgaard Gods Kerteminde august 2017 Kammermusikfestival på Lundsgaard Gods Kerteminde 11.-13. august 2017 Tema Vendepunkt Musikere Soo-Jin Hong, violin (KR) (KR) (DK) (UA) (DE) (CZ/DK) (IT) Inger Dam Jensen, sopran (DK) (DK) (DK) (DK) Kunstnerisk

Læs mere

12. september kl 13.30 16.30:

12. september kl 13.30 16.30: ARTIST CORNER Artist Corner er et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, AAU Musikvidenskab, Den Rytmiske i Nordkraft, Aalborg Kulturskole og Huset, hvis formål er at afholde arrangementer, hvor

Læs mere

KØNSBALANCEN I RYTMISK MUSIK

KØNSBALANCEN I RYTMISK MUSIK KØNSBALANCEN I RYTMISK MUSIK INDHOLD Metode Datagrundlag Hovedkonklusioner 1. Uddannelsesområdet 2. Det professionelle område 3. Gatekeeper-området METODE Dataindsamlingen er foretaget på baggrund af eksisterende

Læs mere

DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15:

DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15: DAM Korlederkurser - Instruktører 2014-15: Kasper Beck Hemmingsen (Korleder Basis) Kasper Beck Hemmingsen arbejder hver uge med kor på flere forskellige niveauer og i lige så forskellige sammensætninger

Læs mere

DEN LILLE PRINS Antoine de Saint-Exupéry

DEN LILLE PRINS Antoine de Saint-Exupéry DEN LILLE PRINS Antoine de Saint-Exupéry En rejse i 13 billeder med SUSSE WOLD Foto: Bjarne Stæhr Musik og lyddesign af PALLE MIKKELBORG LILLIAN TÖRNQVIST (harpe) EMILIE ESKÆR (cello) JOAKIM DAM THOMSEN

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

10. MASTERCLASS i UNGE STEMMER. Den gode korprøve HERNING 1.-3. MARTS 2013 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE

10. MASTERCLASS i UNGE STEMMER. Den gode korprøve HERNING 1.-3. MARTS 2013 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE 10. MASTERCLASS i UNGE STEMMER Den gode korprøve HERNING 1.-3. MARTS 2013 PÅ DEN JYSKE SANGSKOLE Den gode korprøve KORPRØVENS ELEMENTER Langt de fl este kor har prøve en gang om ugen, hvor de synger sammen

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

EVALUERING AF CNM 2015 i Assens Kommune:

EVALUERING AF CNM 2015 i Assens Kommune: EVALUERING AF CNM 2015 i Assens Kommune: FAKTA om Carl Nielsen Masterclass (CNM) 2015: Masterclassen fandt sted fra lørdag d.11.november til den 14. med afrejse den 15. november 2014 og afvikledes i år

Læs mere

MUSIKOPLEVELSE LÆRER

MUSIKOPLEVELSE LÆRER MUSIKOPLEVELSE LÆRER OM ELEVOPGAVEN Eleverne skal lytte til et uddrag af satsen, der består af fire små kontrastfyldte afsnit. De skal parvis associere til musikken og finde frem til et handlingsforløb

Læs mere

Carl Nielsen-fejring 2015

Carl Nielsen-fejring 2015 Carl Nielsen-fejring 2015 I anledning af 150-året for komponistens fødsel Kirkerne i Slagelse og omegn I 2015 er det 150 år siden komponisten Carl Nielsen (1865-1931) blev født, og det markeres ved en

Læs mere

Skive kammermusikforening

Skive kammermusikforening efterår 2013 forår 2014 www.skivekammermusikforening.dk Melisma Saxophone Quartet, Ensemble MidtVest, De 3 fløjter, Duoen Teresa Kaban og Henryk Blazej, Armon String Trio Skive Kammermusikforening byder

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE FOR NORDKRAFT BIG BAND 2012 2015 1 NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Prøvespil Dirigent: Morten Ryelund. Odense, 2. februar 2009 Århus, 3. februar 2009 København, 4. februar Ansøgningsfrist, 10 december 2008

Prøvespil Dirigent: Morten Ryelund. Odense, 2. februar 2009 Århus, 3. februar 2009 København, 4. februar Ansøgningsfrist, 10 december 2008 Dirigent: Morten Ryelund Odense, 2. februar 2009 Århus, 3. februar 2009 København, 4. februar 2009 Ansøgningsfrist, 10 december 2008 Prøvespil 2009 DR UngdomsEnsemblets hovedsponsor er Bikuben-Fonden Introduktion

Læs mere

ANSØGNING TIL KØBENHAVNS KOMMUNE, MUSIKUDVALGET

ANSØGNING TIL KØBENHAVNS KOMMUNE, MUSIKUDVALGET ANSØGNING TIL KØBENHAVNS KOMMUNE, MUSIKUDVALGET KØBENHAVN 10. MAJ 2015 SØMODS REQUIEM REQUIEM EN SANG OM TAB OG TRO DEN LATINSKE DØDSMESSE I DANSK, LUTHERSK GENDIGTNING MUSIK: LARS SØMOD TEKST: INGRID

Læs mere

NORDIC SONGFESTIVAL 02.08.15 09.08.15 ASKOV HØJSKOLE

NORDIC SONGFESTIVAL 02.08.15 09.08.15 ASKOV HØJSKOLE NORDIC SONGFESTIVAL 02.08.15 09.08.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 2. august 10.30 12.30 Ankomst og indkvartering kaffe og boller i spisesalen 12.30 Frokost 13.30 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

www.copenhagensummerfestival.dk

www.copenhagensummerfestival.dk Charlottenborg Festsal Kgs. Nytorv Søndag 2. august 13. august 2015 Koncerter kl. 16:30 Billetsalg: BILLETnet, tlf. 70 15 65 65 www.billetnet.dk samt ved indgangen www.copenhagensummerfestival.dk SØNDAG

Læs mere

Pro gram. De Tre Store. DR UnderholdningsOrkestret Dirigent: Adam Fischer Solister: Erik Heide, violin, og Magda Stevensson, bratsch

Pro gram. De Tre Store. DR UnderholdningsOrkestret Dirigent: Adam Fischer Solister: Erik Heide, violin, og Magda Stevensson, bratsch 12 13 Koncerthuset Klassisk Sæson Fredag 15. februar kl. 19.30 Koncerthuset, Koncertsalen De Tre Store DR UnderholdningsOrkestret Dirigent: Adam Fischer Solister: Erik Heide, violin, og Magda Stevensson,

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR

Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR KORLEDERSTEMMEN Efteruddannelse for korledere i stemmebrug og vokalt arbejde i korprøven FOLKEKIRKENS UNGDOMSKOR Stemmen KORLEDERENS VIGTIGSTE INSTRUMENT De seneste årtiers fokus på stemmedannelsen i koret

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet En verden fuld af musik Musikskolen handler ikke

Læs mere

Solistuddannelse (speciale) Advanced Postgraduate Diploma in Music

Solistuddannelse (speciale) Advanced Postgraduate Diploma in Music STUDIEPLAN Solistuddannelse (speciale) Advanced Postgraduate Diploma in Music Aarhus/Aalborg Gældende fra 2012 Senest revideret september 2012 1 Indhold Indhold... 2 1. Uddannelsens betegnelse på dansk

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

DEN SPRØDE WIENERKLASSIK

DEN SPRØDE WIENERKLASSIK DEN SPRØDE WIENERKLASSIK Dirigent / Michael Francis Solist / Marianna Shirinyan, klaver Torsdag 13. oktober 2011 kl. 19:30 Konservatoriets Koncertsal Fredag 14. oktober 2011 kl. 19:30 Erikstruphallen,

Læs mere

S K O L E K O N C E R T E R

S K O L E K O N C E R T E R SKOLEKONCERTER VI PRÆSENTERER... Kort om Basix: Basix har eksisteret som vokalsekstet siden 1999 og er i dag et af Europas bedste a cappella-bands. Gruppen blev i 2001 nummer to ved Det Danske Melodi Grand

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

Uge 41 aktivitetsuge 2014

Uge 41 aktivitetsuge 2014 2014 1 Forældre/elever er selv ansvarlige for transporten til den aktivitet eleven deltager i Aktivitetsugen er et tilbud om en ekstra uge, som ligger udover årets almindelige skemalagte undervisning i

Læs mere

Solist / Advanced Postgraduate Diploma in Music

Solist / Advanced Postgraduate Diploma in Music Solist / Advanced Postgraduate Diploma in Music Undervisnings- og eksamensbestemmelser August 2011 Forord... 3 Planche (ECTS og undervisning)... 4 Hovedfag... 5 Undervisningens mål og indhold... 5 Eksamens-

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

På rejse med musikken

På rejse med musikken Eksotiske fugle På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 På rejse med musikken Du skal snart på besøg hos DR SymfoniOrkestret. Her skal du høre symfoniorkestret spille flere forskellige musikværker. Men vi

Læs mere