Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere."

Transkript

1 Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at få vist dens knapper og kommandoer. Bruge kontekstfaner Nogle båndfaner vises kun, når du har brug for dem. Når du f.eks. indsætter eller markerer et billede vises fanen Billedværktøjsformat. Se flere muligheder Klik på denne pil for at se flere indstillinger i dialogboksen. Administrere dine præsentationer Klik på fanen Filer for at åbne, gemme, udskrive og administrere dine præsentationer. Vis det indhold, du ønsker Skift visninger eller få vist eller skjul noter og kommentarer. Få hjælp Klik her, eller tryk på F1. Har du brug for mere plads? Klik her, eller tryk på CTRL+F1 for at vise eller skjule båndet. Bruge ruden Format Brug denne smarte rude til at anvende formatering på billeder, video, SmartArt-profiler og andre objekter. Zoome ind og ud Skub denne bjælke til højre eller venstre for at zoome ind eller ud på slide-detaljer.

2 Startvejledning Første gang du åbner PowerPoint 2013, vil du se, at du har flere muligheder for at komme i gang med en skabelon, et tema, en nylig fil eller en tom præsentation. Søge efter skabeloner og temaer online Indtast søgeord i søgefeltet for at finde skabeloner og temaer online på Office.com. Bruge et fremhævet tema Vælg et indbygget tema for at starte din næste præsentation. Disse fungerer godt både til præsentationer i widescreen (16:9) og standardskærm (4:3). Vælge en skabelonkategori Klik på skabelonkategorierne under søgefeltet til at finde nogle af de mest populære PowerPoint-skabeloner. Åbne en nylig præsentation Det giver nem adgang til dine senest åbnede præsentationer. Logge på Office Log på din konto og få adgang til filer, som du har gemt i skyen, fra hvor som helst. Finde andre filer Søg efter præsentationer og andre filer, der er gemt på din computer eller i skyen. Temavariationer Når du vælger et tema, giver dig PowerPoint varianter med forskellige farvepaletter og skrifttypefamilier. Starte fra bunden Klik på Tom præsentation for at oprette en ny præsentation.

3 Få hjælp med PowerPoint 2013 Oprette brugerdefinerede båndfaner og grupper Hvis du har brugt tidligere versioner af PowerPoint, har du sandsynligvis spørgsmål om, hvor du kan finde bestemte kommandoer i PowerPoint Der findes mange gratis ressourcer, der kan hjælpe dig med at lære PowerPoint 2013 at kende, herunder kurser, introduktionsemner og videoer og grundlæggende opgaver. Du finder disse materialer ved at klikke på knappen PowerPoint Hjælp (spørgsmålstegnet) i øverste højre hjørne af PowerPoint-vinduet. Du kan oprette brugerdefinerede faneblade eller grupper på båndet og tilføje knapper med de kommandoer, du ønsker. Højreklik på en båndfane eller gruppe, og klik derefter på Tilpas båndet. Tilføj dernæst kommandoer fra feltet PowerPoint-indstillinger. Du kan f.eks. oprette en fane kaldet Hyppige og derefter tilføje nogle af dine oftest anvendte kommandoer til en tilpasset gruppe på denne fane. Hvis du laver en fejl, kan du bruge knappen Nulstil for at gå tilbage til standardindstillingerne. Nogle ældre PowerPoint kommandoer vises ikke på båndet, men de er stadig tilgængelige. I dialogboksen PowerPoint-indstillinger skal du klikke på Tilpas båndet, og i listen Vælg kommandoer fra skal du vælge Kommandoer, der ikke er på båndet. Find derefter de kommandoer, du vil bruge, og tilføj dem til en brugerdefineret båndfane eller gruppe.

4 Funktioner, du måske leder efter Brug listen nedenfor for at finde nogle af de mest almindelige funktioner og kommandoer i PowerPoint For at... Klik på... Og se i... Åbne, gemme, udskrive, dele, sende, eksportere, konvertere eller beskytte filer Tilføje slides, anvende et layout, ændre skrifttyper, justere tekst eller anvende Hurtige typografier Filer Start Backstage-visning (klik på kommandoerne i venstre rude). Grupperne Slides, Skrifttype, Afsnit, Tegning og Redigering. Indsætte tabeller, billeder, profiler, SmartArt, WordArt, diagrammer, kommentarer, sidehoved og sidefod, video eller lyd Indsæt Grupperne Tabeller, Billeder, Illustrationer, Kommentarer, Tekst og Medier. Anvende et tema, ændre farven på et tema, ændre størrelse på et slide, ændre baggrund på et slide eller tilføje et vandmærke Design Grupperne Temaer, Varianter eller Tilpas. Anvende eller justere tidsindstillinger for en overgang Overgange Grupperne Overgang og Tidsindstillinger. Anvende eller justere tidsindstillinger for en animation Animationer Grupperne Animation, Avanceret animation og Tidsindstillinger. Starte et slideshow, oprette et slideshow, angive skærme til brug med Præsentationsvisning Slideshow Grupperne Start slideshow, Indstillinger og Skærme. Kontrollere stavning, angive og revidere kommentarer eller sammenligne præsentationer Gennemse Grupperne Korrektur, Kommentarer og Sammenlign. Ændre visninger, redigere en mastervisning, vise gitre, vejledninger, linealer, zoome ind, skifte mellem PowerPoint-vinduer og bruge makroer Visning Grupperne Præsentationsvisninger, Mastervisninger, Vis, Zoom, Vindue og Makroer.

5 Adgang til oftest anvendte kommandoer Værktøjslinjen Hurtig adgang i øverste venstre hjørne af PowerPoint-vinduet er et godt sted at tilføje genvejstaster til de kommandoer, du bruger oftest. Klik på rullepilen ved siden af værktøjslinjen Hurtig adgang for at tilføje eller fjerne de kommandoer er angivet på genvejsmenuen. Intuitive værktøjer lige ved hånden Bemærk, at nogle båndfaner vises og forsvinder, afhængigt af hvad du laver. Når du f.eks. indsætter eller vælger en video, vises fanerne Videoværktøjer: Afspilning og Format automatisk. De vises, så du kan anvende formatering eller indstille afspilningsindstillinger for videoen. Disse typer kontekstfaner bliver vist, når du indsætter eller markerer billeder, skemaer, tabeller, WordArt eller et andet objekt. Når du arbejder på et slide og du højreklikker på slidebaggrunden, vises højreklikmenuen, som indeholder opgavefunktioner. Ligeledes vises miniværktøjslinjen automatisk, når du ønsker at udføre hurtige tekstrelaterede opgaver, såsom indrykningmed punkter eller anvende fed skrift på din tekst. Hvis den kommando, du vil tilføje, ikke vises på listen, kan du skifte til båndfanen, hvor knappen er placeret og derefter højreklikke på den der. På genvejsmenuen skal du klikke på Tilføj til værktøjslinjen Hurtig adgang.

6 Ændringer i temaer Ny standard slidestørrelse Når du anvender et indbygget tema, og du vil ændre farver og skrifttyper, kan du nu vælge fra designer-valgte temavarianter fra startskærmen eller på fanen Design. En stor del af verdens tv og video er gået over til at bruge widescreen- og HDformater, det samme er PowerPoint. I tidligere versioner var slideforholdet 4:3. I PowerPoint 2013 er 16:9 den nye standard, men du kan ændre dette på fanen Design. Hvis du arbejder med slides i ældre versioner af PowerPoint eller præsenterer på ældre skærme eller projektorer, skal du ændre slideforholdet tilbage til 4:3. For at gøre dette, skal du klikke på Design > Slidestørrelse og derefter vælge 4:3 - eller du kan indstille din egen brugerdefinerede størrelse. Hvis du ikke kan se en kombination, der fungerer for dig, kan du altid tilpasse temafarver, skrifttyper og effekter i Slidemastervisning. Klik på Vis > Slidemaster, så får du vist mulighederne Farver, Skrifttyper og Effekter i gruppen Baggrund.

7 Indstilling af Præsentationsvisning sker automatisk Hvis du brugte Præsentationsvisning i tidligere versioner af PowerPoint, har du muligvis problemer med at indstille den. PowerPoint 2013 retter det problem og gør den enklere at bruge. PowerPoint på enheder med touchskærm Du kan nu kommunikere med PowerPoint 2013 på enheder med touchskærm, der kører Windows 8. Ved hjælp af typiske touchbevægelser kan du stryge, trykke, rulle, zoome og panorere gennem dine præsentationer. Du skal bare tilslutte en projektor og skærm, så anvender PowerPoint automatisk de rigtige indstillinger for dig. Men du kan også styre det manuelt (skift mellem skærm og projektor), hvis du har brug for det. Bemærk, at det ikke længere er nødvendigt med flere skærme for at bruge Præsentationsvisning. Nu kan du øve dig og bruge alle værktøjer i Præsentationsvisning fra en enkelt skærm uden tilslutning af andet.

8 Gem dine præsentationer i skyen Skyen fungerer som et fillager. Du har altid adgang til det, når du er online. Hvis du jævnligt rejser eller flytter fra ét sted til et andet, og du har brug for at få adgang til dine filer, kan du overveje at gemme dine filer i skyen. Logge på Office Log på Microsoft Office for at komme i gang med at gemme, dele og lagre filer i skyen. I PowerPoint, eller andre Office-programmer, finder du dit navn i øverste højre hjørne af båndet. Når du logger på, kan du skifte konto og ændre din profil. OneDrive er en gratis online skytjeneste, hvor du sikkert kan få adgang til og dele filer med andre. Det eneste du skal have, er en gratis Microsoft-konto for at logge på OneDrive.

9 Sådan arbejder du med personer, der ikke har PowerPoint 2013 Her er nogle ting at huske på, når du deler eller udveksler filer medpersoner, som bruger en ældre version af PowerPoint. I PowerPoint Hvad sker der? Hvad skal jeg gøre? Du åbner en præsentation, som blev oprettet i PowerPoint 2007 eller tidligere. I PowerPoint 2013 ser du ordet [Kompatibilitetstilstand] i titellinjen. Det fortæller dig, at præsentationen er gemt i det ældre filformat, som ikke understøtter nyere funktioner som integreret video, nye overgangseffekter, sektioner og meget mere. Hvis du vil bruge alle tilgængelige funktioner, som PowerPoint 2013 tilbyder, skal du konvertere præsentationen til det nyeste filformat. Du kan fortsætte med at arbejde i kompatibilitetstilstand. Men hvis ingen, du deler præsentation med, bruger PowerPoint 2007 eller tidligere, er det bedst at ændre filen til det nyeste format. Klik på Filer > Info > Konverter, for at ændre filen. Du gemmer din præsentation som en PowerPoint Hvis en kollega åbner din PowerPoint 2013-præsentation i PowerPoint 2007 eller tidligere, vises en besked med et link til at downloade den gratis Kompatibilitetspakke. De skal bruge Kompatibilitetspakken til at åbne og arbejde med præsentationer i det nye format. Hvis du har inkluderet nye PowerPoint 2013-funktioner eller formatering i din præsentation, vil din kollega (der bruger PowerPoint 2007 eller tidligere) se advarsler om ikkeunderstøttede funktioner. Inden du deler din PowerPoint 2013-præsentation med kolleger, der bruger ældre versioner af PowerPoint, skal du køre værktøjet Kompatibilitetskontrol. For at kontrollere kompatibiliteten i PowerPoint 2013 skal du klikke på Filer > Info > Kontrollér, om der er problemer > Kør kompatibilitetskontrol. Værktøjet fortæller dig, hvilke nye funktioner i PowerPoint 2013, der ikke understøttes i ældre versioner. Du kan derefter beslutte, om du vil fjerne disse funktioner for at undgå advarsler i tidligere versioner af PowerPoint. Du gemmer din præsentation som en PowerPoint 2007 eller tidligere fil. Hvis en kollega åbner præsentationen i PowerPoint 2007 eller tidligere, åbnes filen normalt og Kompatibilitetspakken er ikke nødvendig. Hvis du har inkluderet nye PowerPoint 2013-funktioner eller formatering i din præsentation, vil din kollega se advarsler om ikkeunderstøttede funktioner, og formateringen eller funktionen vises muligvis ikke i filen, eller objekter kan ikke redigeres. Du behøver ikke nødvendigvis at aktivere noget. Når du gemmer din fil i det ældre PowerPoint-filformat, vil Kompatiblitetskontrol automatisk køre og advare dig om eventuelle ikke-understøttede funktioner.

Skifte til Excel 2010

Skifte til Excel 2010 I denne vejledning Microsoft Excel 2010 ser meget anderledes ud end Excel 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer.

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer. Startvejledning Microsoft Excel 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Føje kommandoer til værktøjslinjen Hurtig

Læs mere

Nyheder i Microsoft Office 2007. Generelle nyheder. Efter kurset har du bl.a. fået kendskab til:

Nyheder i Microsoft Office 2007. Generelle nyheder. Efter kurset har du bl.a. fået kendskab til: Nyheder i Microsoft Office 2007 Formålet med dette introduktionskursus er at gøre dig i stand til at anvende de nye værktøjer og funktioner i Microsoft Office 2007-programmerne. Kursets første lektion

Læs mere

OnLibri.dk. PowerPoint 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. PowerPoint 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com PowerPoint 2007 Torben Lage Frandsen 2008 Torben Lage Frandsen & OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller

Læs mere

K I M K R A R U P A N D E R S E N

K I M K R A R U P A N D E R S E N K I M K R A R U P A N D E R S E N PUBLISHER 2010 LÆR DET SELV PUBLISHER 2010 LÆR DET SELV Bliv fortrolig med den helt nye brugerflade Lær at bruge programmet og dets værktøjer Skab flotte publikationer

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

WORD 2010 LÆR DET SELV JES NYHUS WORD 2010 LÆR DET SELV. Nyt i Word 2010 Båndet, knappen Filer og værktøjslinjerne Formatering og tilpasning

WORD 2010 LÆR DET SELV JES NYHUS WORD 2010 LÆR DET SELV. Nyt i Word 2010 Båndet, knappen Filer og værktøjslinjerne Formatering og tilpasning WORD 2010 LÆR DET SELV JES NYHUS WORD 2010 LÆR DET SELV Nyt i Word 2010 Båndet, knappen Filer og værktøjslinjerne Formatering og tilpasning Word 2010 lær det selv 1. udgave, 1. oplag 2010 Copyright 2010

Læs mere

Indhold. Filbehandling. Tekstbehandling med Word. Layout med Publisher. Webdesign med WordPress. Surf på nettet med Explorer. Database med Access

Indhold. Filbehandling. Tekstbehandling med Word. Layout med Publisher. Webdesign med WordPress. Surf på nettet med Explorer. Database med Access Indhold Filbehandling Filbehandling... 7 Tekstbehandling med Word I gang med Word... 11 Tegnformater... 12 Afsnitsformater... 15 Kanter og skygger... 19 Tabulator... 21 Sidelayout... 24 Gennemse... 28

Læs mere

Excel 2010. Grundkursus. Kursushåndbog. Microsoft Office 2010 Dansk programversion

Excel 2010. Grundkursus. Kursushåndbog. Microsoft Office 2010 Dansk programversion Excel 2010 Grundkursus Kursushåndbog Microsoft Office 2010 Dansk programversion Kursushåndbog Microsoft Excel 2010 Grundkursus DK copyright 2010 innovate revision 1.0a Indhold INDHOLD Introduktion Læs

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

EXCEL 2010 KURSUSHÆFTE TRIN 1 EXCEL 2010 KURSUSHÆFTE TRIN 1

EXCEL 2010 KURSUSHÆFTE TRIN 1 EXCEL 2010 KURSUSHÆFTE TRIN 1 EXCEL 2010 KURSUSHÆFTE TRIN 1 EXCEL 2010 KURSUSHÆFTE TRIN 1 Excel 2010 for begyndere første trin Baseret på små overskuelige øvelser Mange store illustrationer i farver KURSUSHÆFTE TRIN 1 Excel 2010 kursushæfte

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Writer fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i tekstbehandling.

Læs mere

How to do it in rows and columns 12

How to do it in rows and columns 12 UDSKRIFT Når du har lavet et regneark, kan du selvfølgelig nøjes med at have det liggende på din PC eller på en USB-nøgle eller lignende, men ofte skal du præsentere regnearket for andre, som ikke lige

Læs mere

Microsoft Excel Grundbog

Microsoft Excel Grundbog Microsoft Excel Grundbog 2010 Regn den ud med Microsoft Excel Jørgen Koch Microsoft Excel Grundbog 2010 Regn den ud Microsoft Office 2010 Dansk programversion Jørgen Koch Om forfatteren Jørgen Koch (jko@innovate.dk),

Læs mere

OnLibri.dk. Excel 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com

OnLibri.dk. Excel 2007. Torben Lage Frandsen. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.com Excel 2007 Torben Lage Frandsen 2008 Torben Lage Frandsen & OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres i et søgesystem eller transmitteres i nogen form eller med nogen

Læs mere

EXCEL 2010 LÆR DET SELV

EXCEL 2010 LÆR DET SELV JES NYHUS EXCEL 2010 LÆR DET SELV EXCEL 2010 LÆR DET SELV Nyt i Excel 2010 Båndet, knappen Filer og værktøjslinjerne Navigering og tilpasning Excel 2010 lær det selv 1. udgave, 2. oplag 2011 Copyright

Læs mere

ACCESS 2010 LÆR DET SELV

ACCESS 2010 LÆR DET SELV K I M K R A R U P A N D E R S E N ACCESS 2010 LÆR DET SELV ACCESS 2010 LÆR DET SELV Læs om nyhederne i Access 2010 Lær at oprette og anvende en database Tabeldesign, formularer, forespørgsler og rapporter

Læs mere

SKABELONER I LIBREOFFICE En vejledning i at lave skabeloner

SKABELONER I LIBREOFFICE En vejledning i at lave skabeloner SKABELONER I LIBREOFFICE En vejledning i at lave skabeloner Copyright 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning...1 1.1 Lidt om programmet OpenOffice.org. 1 1.2 Gode råd...3 2 Skabeloner...4 2.1 Brug af skabeloner...4

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse 3

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse 3 Håndbog til redaktører EPiServer CMS 7 Udgave A, 2012 Indholdsfortegnelse 3 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 3 Introduktion 5 Om denne dokumentation 5 Sådan får du adgang til hjælpesystemet i EPiServer

Læs mere

Microsoft Visio 2010 DK

Microsoft Visio 2010 DK I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Introduktion... 1 Skabeloner og stencils...2 Visio 2010 arbejdsskærmen... 4 Stencils...4 Sidens egenskaber...7 Faneblade og trykknapper i Visio 2010... 10 Quick Access

Læs mere

Introduktion... 4. Kursusmaterialet... 4. Hvad kan et regneark bruges til... 5. Excels opbygning... 6. Kolonner... 6. Rækker... 7

Introduktion... 4. Kursusmaterialet... 4. Hvad kan et regneark bruges til... 5. Excels opbygning... 6. Kolonner... 6. Rækker... 7 Microsoft Excel 2013 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Introduktion... 4 Kursusmaterialet... 4 Hvad kan et regneark bruges til... 5 Excels opbygning... 6 Kolonner... 6 Rækker... 7 Celler og områder...

Læs mere

Nyere hæfter fra IDG. PowerPoint & Outlook 2000 for alle. Skriv til os. Kvalitet til lavpris. Fås overalt. Besøg os på Internettet

Nyere hæfter fra IDG. PowerPoint & Outlook 2000 for alle. Skriv til os. Kvalitet til lavpris. Fås overalt. Besøg os på Internettet PowerPoint & Outlook 2000 for alle 1. udgave, 1. oplag 2000 Copyright 2000 IDG Danmark A/S Copyright 1999 IDG Books Norge A/S Originaltitel: Boken om Office 2000 Forfatter: Per Arlov Forlagsredaktion:

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S.

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Guide - Kom i gang Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Alle rettigheder haves af Sigma Estimates A/S. Materialet må ikke kopieres, og er

Læs mere

iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en

iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en bog. 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 3 Velkommen til iphoto

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone

Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Sådan bruger du ereolens app på ipad eller iphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline læsning. Her får

Læs mere

Velkommen til Microsoft Office 2013 på Børsen Academy

Velkommen til Microsoft Office 2013 på Børsen Academy Velkommen til Microsoft Office 2013 på Børsen Academy Børsen Academy tilbyder markedets bredeste udvalg af e-learning inden for Microsoft Office på dansk, svensk, finsk og naturligvis også engelsk. På

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og alligevel velkendt computeroplevelse... 5 Velkommen til Googles verden. KAPITEL ET... Hurtigt i gang med din Chromebook

INDHOLDSFORTEGNELSE. En ny og alligevel velkendt computeroplevelse... 5 Velkommen til Googles verden. KAPITEL ET... Hurtigt i gang med din Chromebook INDHOLDSFORTEGNELSE En ny og alligevel velkendt computeroplevelse... 5 Velkommen til Googles verden KAPITEL ET... Hurtigt i gang med din Chromebook Din Chromebooks tastatur og pegefelt... 8 De allerførste

Læs mere

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 For ord Hej! Jeg vil lave en guide om hvordan man bruger Gmail(Google version af e-mail) og jeg vil prøve at fortælle det meget detaljeret som jeg kan. Guiden

Læs mere