Nyt bud på en Vision

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt bud på en Vision"

Transkript

1 Nyt bud på en Vision I år 2015 har vi i samarbejde med skoler og institutioner i Nørresundby skabt en stabil og omfattende tilgang af medlemmer, således at der opstår et så tilpas stort antal børnespillere, at den nødvendige masse er tilstede for at kunne leve op til vores mission. Ud af den masse skaber vi grobunden for et miljø og samlingssted, der er attraktivt for både bredde- og elitespillere også uden for Nørresundby-området. Det medfører, at vi i alle årgange har hold på alle niveauer, så vi kan tiltrække og fastholde medlemmer. Når nu vi har så mange medlemmer, så er der netop plads til at spille fodbold på alle niveauer eller mulighed for at dyrke motion og socialt samvær på andre måder. Vi er lykkedes med at koble det sociale og sportslige plan, fordi vi I år 2020 har faciliteter, som indeholder klubhus, græsbaner, kunststofbaner, idrætshal, multibaner, kursus- og overnatningsfaciliteter, motionscenter og løbestier. I tilknytning til anlægget er der en idrætsbørnehave, idrætsdus, ligesom f.eks. en offentlige skøjtebane er en naturlig aktivitet allerhelst på et fælles placeret anlæg, og det har vi tidligere drømt om skulle være Vangen.

2 Vision for børnefodbold i FC Solsiden I år 2015 har FC Solsiden udviklet én fælles børne- og forældrekultur baseret på det bedste af det, vi kender fra vores nuværende samarbejde i klubberne. Vi har fokus på det enkelte menneske, og vi forsøger at tilpasse vores udbud af tilbud til de krav og behov, der er hos det enkelte medlem. Men den enkelte må ikke overskygge klubben.vi har fokus på, at vi skal understøtte forskellige behov, og vi vil udbyde hold på forskellige niveauer. Samtidigt vil vi fastholde, at børnefodbold skal være sjovt, og at det er en læringsfase for alle, hvor alle trænes for at udvikle sig fra det niveau, hver enkelt befinder sig på. Børnefodbold er en skoling frem mod ungdomsfodbold. På vores eksisterende anlæg på Lerumbakken i Nørresundby, vil vi skabe rammerne og grundlaget for et mødested for byens børne- og familieliv. Her skal være et væld af aktivitetsmuligheder, hvorved byens børn har mulighed for at trives.

3 HOLD-planer (udvikling og mål og strategier ) For samtlige årgange/afdelinger udarbejdes der mål og strategier, som indeholder en beskrivelse af følgende overskrifter: Kampform, ønsket antal hold, mål for indplacering af hold, trænerprofiler, træningsemner, træningssekvens, turneringsdeltagelse, FC Solsidens træningsfokus for årgangen samt andre fokusområder for årgangen. HOLD-planerne indeholder også emne- og årgangsoversigt for Aldersrelateret træning og fokusemner. FC Solsidens udviklingsstrategi Udviklingsstrategien viser visuelt og simplificeret trænings- og udviklingsmæssige sammenhæng i FC Solsiden U6-U19.

4 Trænere - mål og strategier Vi skal altid have kompetente trænere, der hjælper til at udføre vores vision samt mål og strategier for den enkelte afdeling. Derfor opstilles følgende krav og forhold til trænerne: Krav om uddannelses- og kompetenceniveau til den enkelte træner i henhold til afdelingens mål og strategier. I samarbejde med børneformanden eller børnekonsulenten udarbejdes en udviklingsplan for den enkelte træner, hvori det fremgår, hvilke kurser han/hun vil forsøge at gennemfører inden for det kommende år. (Har størst relevans for de afdelingsansvarlige trænere samt trænergruppen i U10-12)

5 Vinteraktiviteter Efter den sidste turneringskamp i efteråret slutter sommersæsonen, og vintersæsonen starter. Alle afdelinger skal opretholde et fornuftigt aktivitetsniveau i vinterperioden. Der er i princippet frit valg i den enkelte afdeling, men der kunne fx være tale om: Indefodbold/futsal. Futsal bør vælges, hvis det er muligt. Tilmelding af hold foretages af afdelingslederne i samarbejde med trænerne. Antallet af tilmeldte hold bør vurderes realistisk. Træning en til to gange ugentligt i november, december, januar og februar måned (dog undtaget jul og nytår). Træningskampe Træningsturneringer f.eks. i samarbejde med AaB, Hjørring, Frederikshavn, Jetsmark og Fjerritslev (kunststofbaner). Standerhejsning afholdes i starten af marts. Herefter gælder den enkelte årgangs mål og strategier på området.

6 - Organisatorisk - Økonomi i ungdomsafdelingen - Sundhed i ungdomsafdelingen - Spillerpleje - Transport til kampe - Rejser - Træningskultur - Lederkultur - Forældre kultur Børneledelse Ansvar

7 (U5,) U6 og U7 mål og strategier Minimum 50 spillere i hver årgang svarende til ca. ti hold: Ingen indplaceringsmål for holdene. Tilmeldes DBU 3:3 fodbold. Mix hold, drenge og piger, eller kønsopdelte hold. I hver årgang ansættes en årgangsansvarlig træner, der virker som coach for de øvrige trænere i årgangen. Denne skal desuden have det overordnede overblik i årgangen både træningsmæssigt og i forbindelse med modtagelse af nye spillere. Der skal bruges én træner pr. seks spillere. Trænerne skal have forældre- /børneerfaring, og gerne fodboldmæssig erfaring, samt en pædagogisk forståelse for børnefodbold, og hvorfor børnene på denne alder spiller fodbold. Træning tilbydes en time to gange om ugen. Der skal være særligt fokus på: Modtagelse/indslusning af nye spillere. Fodboldmæssig og social udvikling af hver enkelt spiller, frem for resultater.

8 U8 og U9 mål og strategier Minimum 60 spillere i hver årgang svarende til ca. otte hold: Ingen indplaceringsmål for holdene. Tilmeldes DBU 5:5 fodbold. Kønsopdelte hold. I hver årgang ansættes en årgangsansvarlig træner, der virker som coach for de øvrige trænere i årgangen. Denne skal desuden have det overordnede overblik i årgangen både træningsmæssigt og i forbindelse med modtagelse af nye spillere. Der skal bruges én træner pr. otte spillere. Trænerne skal have forældre- /børneerfaring, og gerne fodboldmæssig erfaring, samt en pædagogisk forståelse for børnefodbold, og hvorfor børnene på denne alder spiller fodbold. Der bør indgå trænere med minimum DBUs Børnebasis kurser/aldersrelateret træning 5-8 år. Træning to gange om ugen. Der skal være særligt fokus på: Modtagelse/indslusning af nye spillere. Fodboldmæssig, social og menneskelig udvikling af hver enkelt spiller, frem for resultater. I denne alder ønsker spillerne at blive bedre og lære mere.

9 U10 Drenge mål og strategier Minimum 40 spillere svarende til ca. fire hold. Indplaceringsmål: to hold i A, et hold i B og et hold i C i DBU 7:7 Der skal bruges én træner pr. ni spillere. Af disse trænere skal én træner være afdelingsansvarlig træner og have ansvaret for den overordnede sportslige udvikling. Alle trænerne skal have fodboldmæssig erfaring samt pædagogisk forståelse for børnefodbold gerne forældre. Der bør i årgangen indgå trænere med minimum DBUs Børnebasis kurser/aldersrelateret træning 5-8 år samt Aldersrelateret træning 9-14 år. Træning to gange om ugen samt tilbud om træning i Talent9400. Der skal være særligt fokus på: At det er første gang spillerne skal spille 7:7 fodbold. At spillerne i denne alder ønsker at blive bedre, lære mere og at blive udfordret. Fodboldtekniske færdigheder.

10 U10 Piger mål og strategier Minimum 20 spillere svarende til ca. 3 hold. Indplaceringsmål: et hold i A samt to hold i B i DBU 5:5 Der skal bruges én træner pr. ni spillere. Af disse trænere skal én træner være afdelingsansvarlig træner og have ansvaret for den overordnede sportslige udvikling. Alle trænerne skal have fodboldmæssig erfaring samt pædagogisk forståelse for pige- og børnefodbold gerne forældre. Der bør i årgangen indgå trænere med minimum DBUs Børnebasis kurser/aldersrelateret træning 5-8 år samt Aldersrelateret træning 9-14 år. Træning to gange om ugen. Der skal være særligt fokus på: At spillerne i denne alder ønsker at blive bedre, lære mere og at blive udfordret. Fodboldtekniske færdigheder.

11 U11 og U12 Drenge mål og strategier Minimum 40 spillere i hver årgang svarende til ca. fire hold. Indplaceringsmål: to hold i A, et hold i B og et hold i C i DBU 7:7 Der skal bruges én træner pr. ni spillere. Af disse trænere skal én træner være afdelingsansvarlig træner og have ansvaret for den overordnede sportslige udvikling. Det er hensigten, at den afdelingsansvarlige træner følger samme årgang to år i træk. Alle trænerne skal have fodboldmæssig erfaring samt pædagogisk forståelse for børnefodbold. Der bør i årgangen minimum indgå trænere med DBUs C licens. Resterende trænere bør have deltaget i et eller flere af DBUs Børnebasis kurser/aldersrelateret træning 5-8 år og Aldersrelateret træning 9-14 år. Træning to gange om ugen, dog tre gange træning for A hold i U12. Spillerne i U11 tilbydes træning i Talent9400. U12 spillere udtages til træning i Talent9400. Der skal være særligt fokus på: At spillerne i denne alder ønsker at blive bedre, lære mere og at blive udfordret. Fodboldtekniske færdigheder. En gradvis løbende skoling til ungdomsfodbold og 11:11 fodbold. U12 kan evt. overlappe med U13 afdelingen i sidste halvår.

12 U11 og U12 Piger mål og strategier Minimum 30 spillere i hver årgang svarende til ca. tre hold. Indplaceringsmål: et hold i A, et hold i B og et hold i C i DBU 7:7 Der skal bruges én træner pr. ni spillere. Af disse trænere skal én træner være afdelingsansvarlig træner og have ansvaret for den overordnede sportslige udvikling. Det er hensigten, at den afdelingsansvarlige træner følger samme årgang to år i træk. Alle trænerne skal have fodboldmæssig erfaring samt pædagogisk forståelse for børnefodbold. Der bør i årgangen indgå trænere med minimum DBUs Børnebasis kurser/aldersrelateret træning 5-8 år, Aldersrelateret træning 9-14 år og gerne C licens. Træning to gange om ugen. Der skal være særligt fokus på: At spillerne i denne alder ønsker at blive bedre, lære mere og at blive udfordret. Fodboldtekniske færdigheder. En gradvis løbende skoling til ungdomsfodbold og 9:9.

13 Vision for ungdomsfodbolden i FC Solsiden I år 2015 har FC Solsiden udviklet én fælles ungdomskultur baseret på det bedste af det vi kender fra vores nuværende samarbejde i klubberne. Vi har fokus på det enkelte menneske, hvor vi forsøger at tilpasse vores udbud af tilbud til de krav og behov der er hos det enkelte medlem, men den enkelte må ikke overskygge klubben.vi har fokus på, at vi skal understøtte forskellige behov og vil derfor udbyde hold med såvel et elitært som konkurrencepræget tilsnit, ligesom vi vil have fokus på hold med et mere motionspræget indhold. På vores eksisterende anlæg på Hjørringvej i Nørresundby, vil vi skabe rammerne og grundlaget for et mødested for byens ungdomog familieliv hvor fodbold er udgangspunktet. Her skal skabes miljø der er udviklende for ungdommen og ungdomsfodbold og talentudviklingen under Talent9400.

14 Hold-planer (udvikling og mål og strategier ) For samtlige årgange/afdelinger udarbejdes der mål og strategier, som indeholder en beskrivelse af følgende overskrifter: Kampform, ønsket antal hold, mål for indplacering af hold, trænerprofiler, træningsemner, træningssekvens, turneringsdeltagelse, FC Solsidens træningsfokus for årgangen samt andre fokusområder for årgangen. Hold-planerne indeholder også emne- og årgangsoversigt for træning og fokusemner for Aldersrelateret træning af ungdomshold. FC Solsidens udviklingsstrategi Udviklingsstrategien viser visuelt og simplificeret trænings- og udviklingsmæssige sammenhæng i FC Solsiden U6-U19.

15 Trænerkonsulent For at sikre at mål og strategier overholdes, ansættes en Trænerkonsulent. Denne skal sikre fortsat udvikling af trænere og afdelinger iht. ledelsens beslutninger. Aftaleforhold (implementer det vi allerede har lavet) Jobbeskrivelse er udarbejdet. Talentkoordinator For at sikre at mål og strategier og overholdes i forbindelse med Talent9400, ansættes en Talentkoordinator. Denne skal sikre fortsat udvikling Talent9400 konceptet og spillerne under Talent9400 iht. til ledelsens udstukne retningslinjer og beslutninger. Aftaleforhold (implementer det vi allerede har lavet) Jobbeskrivelse udarbejdes.

16 Trænere - mål og strategier Vi skal altid have kompetente trænere, der hjælper til at udføre vores vision samt mål og strategier for den enkelte afdeling. Derfor opstilles følgende krav og forhold til trænerne: Krav om uddannelses- og kompetenceniveau til den enkelte træner i henhold til afdelingens mål og strategier. I samarbejde med ungdomsformanden eller trænerkonsulenten udarbejdes en udviklingsplan for den enkelte træner, hvori det fremgår, om der er behov for kurser og udvikling, inspirationskurser, opdatering m.v. Trænere kompenseres for årlige omkostninger i henhold til kontrakt med ungdomsformanden og klubben.

17 Kampfordeler kompetence Kampfordeleren har hovedansvaret og har kontakt til inspektøren. Det er nødvendigt af hensyn til omklædning, banefordeling, tøj mv. har kontakt til konsulenterne af hensyn til antallet af hold har kontakt til ungdomsformanden af hensyn til overordnede betragtninger omkring kamptidspunkter Flytning af kampe Det er af stor vigtighed, at træneren gøres opmærksom en evt. kampflytning Uden dennes accept flyttes ingen kampe. Det er kun kampfordeleren, der flytter kampe. Kampkort Alle kampkort afleveres til kampfordeleren. Manglende kampkort kan have økonomiske konsekvenser for klubben kan have indflydelse på ansøgning til kvalificerede rækker Særlige forhold U21 ift. øvrige hold (DBU-turnering) Ekstra Bladet-Cup Når kampplanen forberedes tages hensyn til karneval, konfirmationer mv. Kampfordeleren har kontakten til: DBU og Dommerklub.

18 Vinteraktiviteter Efter den sidste turneringskamp i efteråret slutter sommersæsonen og vintersæsonen starten. Alle afdelinger skal opretholde et fornuftigt aktivitetsniveau i vinterperioden. Der er i princippet frit slag, men der kunne f.eks. være tale om indefodbold / futsal. Tilmelding af hold foretages af afdelingslederne i samarbejde med trænerne. Antallet af tilmeldte hold bør vurderes realistisk. træning en til to gange ugentligt i november og december måned (dog undtaget jul og nytår). fitness, boksning, brydning mv. træningskampe træningsturnering f.eks. i samarbejde med klubber som har kunststofbaner Standerhejsning afholdes januar/februar. Afdelingen deltager i standerhejsning på aktuelle træningssted. Herefter gælder den enkelte årgangs mål og strategier på området. Der udleveres skriftligt vinterprogram til spillerne i 1. holdstruppen

19 - Organisatorisk - Økonomi i ungdomsafdelingen - Sundhed i ungdomsafdelingen - Spillerpleje - Transport til kampe - Rejser - Træningskultur - Lederkultur - Forældre kultur Ungdomsledelse Ansvar

20 2-4 hold Mesterrækken A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-13 Drenge - mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer. Cheftræneren bør have minimum B-Licens Cheftræner skal have særligt fokus på kamp-, trænings- og klubkultur, tilpasning og integrering fra 7:7 11:11 at 7:7 kan bruges som virkemiddel til fastholdelse af bredden 1.Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er holdledere til alle hold. Der tilbydes træning 3 gange om ugen. FC Solsiden skal fremstå som et naturligt alternativt valg for spillere i det nærmeste opland evt. i samarbejde med moderklubben

21 2-4 hold Mesterrækken A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-14 Drenge - mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer. Gerne A-licens (evt i gang med A-Licens) men minimum B-Licens. Cheftræner skal have særligt fokus på kamp-, trænings- og klubkultur og forsætte det udviklende arbejde der er startet op i U13 drengeafdelingen. Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen. FC Solsiden skal fremstå som et naturligt alternativt valg for spillere i det nærmeste opland evt. i samarbejde med moderklubben

22 2-4 hold Mesterrækken A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-15 Drenge - mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer. U15 træneren bør have A-Licens. Cheftræner skal have særligt fokus på kamp-, trænings- og klubkultur og forsætte det udviklende arbejde fra U13 og U14 afdelingen. Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen FC Solsiden skal fremstå som et naturligt alternativt valg for spillere i det nærmeste opland evt. i samarbejde med moderklubben

23 3-5 hold Mesterrækken A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-17 Drenge - mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer. Cheftræneren bør have A-Licens. Cheftræneren skal sikre en forsat udvikling af spillet og spillerne der er startet op i de foregående år og afdelinger. Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen. Der skal være særligt fokus på fastholdelse af efterskoleelever og studerende

24 2-3 hold Mesterrækken A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-19 Drenge mål og strategier 1.Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer. Cheftræneren bør have A-Licens. Cheftræneren skal sikre en fortsat udvikling af spillet og spillerne der er startet op i de foregående år og afdelinger. Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen. Der skal være særligt fokus på fastholdelse af studerende overgangen / integrering til seniorfodbold udnyttelse af fleksibilitetsreglen primært for holdsspillere

25 2-3 hold Mesterrækken / A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-13 Piger mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer samt viden og uddannelse i forhold til pige/kvinde fodbold. Cheftræner skal have særligt fokus på kamp-, trænings- og klubkultur tilpasning og integrering fra 7:7 9:9 at 7:7 kan bruges som virkemiddel til fastholdelse af bredden Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er kvindelige holdledere til alle hold. Der tilbydes træning 3 gange om ugen. FC Solsiden skal fremstå som et naturligt alternativt valg for spillere i det nærmeste opland evt. i samarbejde med moderklubben

26 2-3 hold Mesterrækken / A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-14 Piger mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer samt viden og uddannelsen i forhold til pige/kvinde fodbold. Cheftræner skal have særligt fokus på kamp-, trænings- og klubkultur en del af året at forberede pigerne på at gå fra 9:9 til 11:11 fodbold. at 7:7 kan bruges som virkemiddel til fastholdelse af bredden Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er kvindelige holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen. FC Solsiden skal fremstå som et naturligt alternativt valg for spillere i det nærmeste opland evt. i samarbejde med moderklubben

27 2-3 hold Mesterrækken / A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-15 Piger mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer samt viden og uddannelse i forhold til pige/kvinde fodbold. Cheftræner skal have særligt fokus på kamp-, trænings- og klubkultur. 1. Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. Det tilstræbes at der er kvindelige holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen. FC Solsiden skal fremstå som et naturligt alternativt valg for spillere i det nærmeste opland evt. i samarbejde med moderklubben

28 1-2 hold Mesterrækken / A-rækken B rækken Evt. 7:7 U-18 Piger mål og strategier Cheftræneren skal kunne tiltrække og fastholde spillere fra FC Solsiden og det nærmeste opland. Cheftræneren skal både have sportslige og især menneskelige kompetencer samt viden og uddannelse i forhold til pige/kvinde fodbold. Øvrige trænere skal kunne bidrage til ovennævnte. 1. Det tilstræbes at der er kvindelige holdledere til alle hold Der tilbydes træning 3 gange om ugen. Der skal være særligt fokus på fastholdelse af studerende overgangen / integrering til seniorfodbold udnyttelse af fleksibilitetsreglen primært for 2. holdsspillere Der skal være særligt fokus på fastholdelse af efterskoleelever og studerende

29 Udviklingsplan for seniorfodbolden under FCS Antal hold: Kvinder: To 11 mands hold og et 7 mands hold 2 Konkurrencehold og 1 motionshold (7) Mænd: mands hold (i dag 10 hold) 2 Elite hold (JS og opad) Konkurrencehold 2-3 og 3-4 motionshold

30 Fysisk placering Træning og kampe foregår på FC Solsidens anlæg på Voerbjergvej.

31 Sportslige ambitioner herre senior Den næsthøjest placerede fodboldklub i Aalborg Kommune. De sportslige ambitioner for herre senior er delt op i 3 Kategorier. Elite: 1. Hold i minimum 2.division 2. Hold i minimum Jyllandsserien Konkurrence 3. Hold i S 1 4. Hold i S 3

32 Sportslige ambitioner herre senior (fortsat) 5 9 Holdenes målsætning: 5. Holdet i S-4 6. Holdet i S-4 7. Selvstyrende i S-5/6 8. Selvstyrende i S-5/6 9. Selvstyrende i S-5/6

33 Sportslige ambitioner kvinder 1. Holdet i DS 2. Holdet i S-1 3. Holdet 7 mands

34 Seniorledelsen Ansvar: - Organisatorisk - Økonomien i seniorafdelingen - Trænerstab konkurrencehold - Sundhed i seniorafdelingen - Trænerstab motionshold - Spillerpleje - Transport til kampe

35 Sammensætningen trænerstaben elite/konkurrencehold Som udgangspunkt 1. træner pr hold. Der kan tilknyttes assistenttræner, men de skal så samtidig udfylde holdleder rollen. Er der ikke assistenttræner, skal 1-2 hold have en holdleder. Der tilknyttes en til to målmandstrænere til seniorafdelingen.

36 Sammensætningen trænerstaben motionshold Der tilknyttes minimum 1 træner/holdansvarlig til hvert motionshold. Ingen målmandstræner, da der er 1-2 i seniorafdelingen. Gerne holdleder, såfremt dette er muligt. 1 spiller kan varetage ansvaret for de materialer der er tilknyttet holdet.

37 Sundhedssektor Der tilknyttes en fysioterapeut og massører til 1-2 holds truppen. Her er det muligt at finde fysioterapeuter som er ved at være færdiguddannet, men som savner praktik. Alternativt kombinere en sponsoraftale med en klinik.

38 Udviklingsplan for oldboys (+32) under FCS Et 11.mands hold i oldboys B (DBU-Jylland) Grand oldboys i Aalborg Freja turneringen SuperGrand i Aalborg Freja turneringen Veteraner i Aalborg Freja turneringen Superveteraner i Aalborg Freja turneringen

39 Fysisk placering Træning og kampe foregår på FC Solsidens anlæg på Hjørringvej.

40 Ambitioner for oldboys (+32) I FC Solsiden mener vi at fodbold kan spilles hele livet, vi vil derfor sikre at vi til enhver til kan tilbyde fodbold til alle uanset alder og fysiks formåen. Oldboys spillerne er klubbens kulturbærer og herfra skal vi også kunne rekruttere trænere, ledere, hjælpere.

41 Oldboysledelsen Ansvar: - Organisatorisk - Økonomien i oldboysafdelingen - Sundhed i oldboysafdelingen - Holdansvarlige i oldboysafdelingen - Spillerpleje - Transport til kampe

42 Socialt Oldboysafdelingen (+32) Oldboysafdelingen arrangerer ikke fodbold aktiviteter, som styrker sammenholdet og venskaber i klubben.

Velkommen til alle medlemmerne i NUBI, LIF og NB

Velkommen til alle medlemmerne i NUBI, LIF og NB Velkommen til alle medlemmerne i NUBI, LIF og NB Alice i Eventyrland: Hvad er det for en slags mennesker, der bor her på egnen? I den retning bor der en hattemager. Og i den retning bor der en ung hare.

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd DEN RØDE TRÅD Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF Den Røde Tråd Vi har i Vallensbæk IF fodbold valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød

Læs mere

Version Børnefodbold

Version Børnefodbold Version Børnefodbold Velkommen til alle drenge og piger og deres forældre! Netop nu tager Nørresundby Forenede Boldklubber imod mange nye medlemmer. Græsset er grønt, vejret godt, og udendørsaktiviteter

Læs mere

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks.

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Børnefodbold i Nørresundby FB Holdninger ver. Juli 2018 I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Afsnit A Vores vison om Børnefodbold;

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015

DBU Fyn. Holdtilmelding forår 2015 Holdtilmelding forår 2015 Generelt om holdtilmelding På de følgende sider vil du få et overblik over det du skal vide i forbindelse med holdtilmelding til foråret 2015. Du finder bl.a. information om de

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området.

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. Trænerundersøgelse MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

MORSØ FC Den blå tråd Fodboldorganisation og arbejdsbeskrivelser

MORSØ FC Den blå tråd Fodboldorganisation og arbejdsbeskrivelser Indholdsfortegnelse Organisationsdiagram for MorsØ FC Fodbold... 2 Årskalender MorsØ FC... 3 Arbejdsbeskrivelser MorsØ FC - Fodbold... 4 Fodboldudvalgsformand arbejdsopgaver... 4 Seniorudvalgsformands

Læs mere

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Udgangspunktet for Den Blå Tråd er: Ringe Boldklubs værdigrundlag og målsætning DBU s Holdninger og Handlinger Aldersrelateret træning koncept (ATK) DBUs Børnetræningsmanual

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Vi vil være det bedste idrætstilbud i Odder Kommune Vi satser

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Kristrup Boldklub fodbold MÅLSÆTNING FOR. Version Dato / Initialer Kommentar /JB Dokument frigivet

Kristrup Boldklub fodbold MÅLSÆTNING FOR. Version Dato / Initialer Kommentar /JB Dokument frigivet MÅLSÆTNING FOR Kristrup Boldklub fodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Generelt om målsætninger for KB Fodbold... 3 2 Overordnet struktur i KB fodbold:... 3 3

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Børnefodbold i Randers Freja. September 2013

Børnefodbold i Randers Freja. September 2013 Børnefodbold i Randers Freja September 2013 Generelle Retningslinjer Børnefodbold i Randers Freja omfatter alle drenge- og pigehold fra U5 U12. Alle retningslinjer for børnefodbold i Randers Freja er baseret

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

INVITATION FUTSAL 2015/16

INVITATION FUTSAL 2015/16 INVITATION FUTSAL 2015/16 Turneringsopbygning Futsal turneringen 2015/16 udbydes i 2 niveauer i nedennævnte rækker. Vi tilstræber med inddelingen på at få så jævnbyrdige kampe som muligt. Hvis den enkelte

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness

Visionsplan Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplan 2020 Oplevelser * Innovation * Glæde * Fairness Visionsplanen indeholder: Vision Mission Værdier Strategi Mål og Handlinger Vision Odder IGF Fodbold vil være det bedste idrætstilbud i Odder

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen.

Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. 2. 3. 4. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. Skabe en større fælles

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

AFK - Ungdom Yngst Målsætninger og udførelse

AFK - Ungdom Yngst Målsætninger og udførelse Mission At tiltrække, udvikle og fastholde flest mulige spillere i AFK UY frem til overgang til AFK UÆ. At udvikle hver spillers fodboldmæssige færdigheder bedst muligt under hensyntagen til den enkelte

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4

AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4 AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4 Børnefodbold Ungdomsfodbold Seniorfodbold Stævner Indefodbold Kurser INDHOLD Børnefodbold... side 4 Ungdomsfodbold... side 5 Seniorfodbold... side 6 Oldboys, Veteraner og

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen

Præsentation af U-center og konsulent gruppen Præsentation af U-center og konsulent gruppen Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. 2. Skabe en større fælles forståelse

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for. Klubudvikling Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram) Husk: Navn + funktionsbeskrivelse på talentansvarlig

Læs mere

Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd"

Dragør Boldklub: Venner og vindere, Den Gule tråd Dragør Boldklub - Den gule tråd - en holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd" - En holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Indhold:

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

FASTHOLDELSES OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR TRÆNERE, LEDERE OG SPILLERE I TFC

FASTHOLDELSES OG REKRUTTERINGSSTRATEGI FOR TRÆNERE, LEDERE OG SPILLERE I TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor fastholdelse og rekruttering indtil nu? Indført godtgørelsesordning for alle trænere og ledere Grunduddannelse for trænere Taastrup FC tøj til trænere og ledere,

Læs mere

Hvordan skaber vi et fællesskab på tværs af foreninger og institutioner?

Hvordan skaber vi et fællesskab på tværs af foreninger og institutioner? Hvordan skaber vi et fællesskab på tværs af foreninger og institutioner? Peter Würtz Madsen, Greve fodbold Helle Jørgensen, Grundejerforeningen Eriksminde Agenda 1 Om Greve Fodbold og Grundejerforeningen

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Fusion af VIK Fodbold og Skovbakken herrefodbold. Ekstraordinær generalforsamling Skovbakken Herrefodbold tirsdag d. 2.

Fusion af VIK Fodbold og Skovbakken herrefodbold. Ekstraordinær generalforsamling Skovbakken Herrefodbold tirsdag d. 2. Fusion af VIK Fodbold og Skovbakken herrefodbold Ekstraordinær generalforsamling Skovbakken Herrefodbold tirsdag d. 2. februar 2016 1 Fusion VIK Fodbold og Skovbakken herrefodbold En stor fodboldklub En

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013 Retningslinjer for Ungdomsafdelingen 1. udgave, 2013 Holluf Pile - Tornbjerg Idrætsforening (HPTI) Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ www.hpti.dk Stiftet 27. juni 1980 Børnefodbold og træning af børn:

Læs mere

fokus på børn og unge

fokus på børn og unge Målrettet fokus fokus på børn og unge I Vodskov gør de meget ud af at sætte børene i fokus. Derfor har DBU kåret dem til årets børneklub. Vodskov IF i Nordjylland er af DBU kåret til Årets Børneklub 2010

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Fodbold: En folkebevægelse i forandring

Fodbold: En folkebevægelse i forandring v/bent Clausen, formand for Fodbold: En folkebevægelse i forandring Idrættens største udfordringer II Vejen Idrætscenter 30. 31. maj 2012 Vision 2015: At være den mest attraktive sport for Aktive spillere

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune Indsendelse #2821 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2821 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge FC Foreningens CVR nummer 27462510 Hvad søger du til? Midler til Multibane og udendørs

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

8-mandsturnering 2014-2015

8-mandsturnering 2014-2015 TILMELDING TIL 8-mandsturnering 2014-2015 Disse sider indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 8-mands 2014-2015. Vær opmærksom på, at alle hold skal gentilmeldes ingen

Læs mere

For trænere fra U5 - U12. Kursustilbud fra SBU KURSUSOVERSIGT - U5 -U12

For trænere fra U5 - U12. Kursustilbud fra SBU KURSUSOVERSIGT - U5 -U12 Kursustilbud fra SBU For trænere fra U5 - U12 KURSUSOVERSIGT - U5 -U12 SBU Spotkurser SBU's Inspirationskurser Det skal være sjovt at spille fodbold... Lavet af : B&U Konsulent - Kenn Schmidt Træneruddannelser

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

8-mandsturnering 2015-2016

8-mandsturnering 2015-2016 Invitation 8-mandsturnering 2015-2016 Disse sider indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 8-mands 2015-2016. Vær opmærksom på, at alle hold skal gentilmeldes ingen hold

Læs mere

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS

Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS mod nye mål Holstebro Boldklub er stiftet af Johannes Nielsen den 21. marts 1921 på byens afholdshotel. For at styrke HB s seniorafdeling etableres HB Elite ApS i 1997. HB elite Garantsponsor 48.000 Logo

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933)

Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Næstved/Herlufsholm Håndbold (NHH et barn født i 1933) Vision/målsætning & forventninger En verden af oplevelser sammen Vision Vi udvikler håndbold i Næstved Kommune og bidrager til at skabe hele mennesker

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Turneringer 7-mands 2013-14

Turneringer 7-mands 2013-14 Turneringer 7-mands 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turneringen 7-mands 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 7-mands 2013-14. 4. kvartalsspiller

Læs mere

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016

Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Udvalg i ny bestyrelsesstruktur i Solbjerg IF Fodbold 2016 Indhold Ny opdeling i udvalg:... 3 Ungdomsudvalg:... 4 Senior / Oldboys udvalg:... 4 Lundbjergvangudvalg:... 5 Multibane udvalg:... 5 Snickers

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf Sæson 2015-2016 Bestyrelsen: Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej 38 6823 Ansager Tlf. 27147834 mj0908@hotmail.com Ulla Dahlmann Åparken 34 6823 Ansager Tlf. 53300566 dahlmann2212@gmail.com Klaus Balling

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Sportslige ambitioner Kvalificerede trænere på alle niveauer Aldersrelateret

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. 1 Side 3 - Sportslige ambitioner Side 4 - Kvalificerede trænere

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Træner-/tovholderstormøde 18. januar 2014

Træner-/tovholderstormøde 18. januar 2014 Træner-/tovholderstormøde 18. januar 2014 Dagsorden Velkomst, morgenbrød og kaffe Børne- og ungdomsfodbold 2014 Budgetter og rammer 2014 Sponsorer Festivalaktiviteter Træningsfaciliteter og materialer

Læs mere

TPI Odense - Håndboldafdelingen

TPI Odense - Håndboldafdelingen TPI Odense - Håndboldafdelingen Vision Vi skal være lokalområdets bedste håndboldklub Derefter skal vi være Odenses bedste håndboldklub Til sidst er målet at være Fyns bedste håndboldklub Målsætning Vi

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger FIC.

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger FIC. Handleplan for Fredericia Håndboldklub 1990 Klubudvikling Centrale spørgsmål: Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015.

DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. DGI Midtjylland indbyder hermed alle lokalforeninger til vores udeturnering i fodbold 2015. Alle hold overføres fra Efterårsturneringen 2014 Alle holdene der har deltaget i DGI Midtjyllands turnering i

Læs mere

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT

SLAGELSE HÅNDBOLDKLUB SPONSOR KONCEPT Vision Det er Slagelse Håndboldklubs vision at være den mest attraktive håndboldklub i lokalområdet for såvel ledere, spillere og forældre. Sportslig målsætning Damer: Avancement til 2. division i 19/20

Læs mere

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD

Holdtilmelding 2 (HT2) til sæsonen M og 7M VOKSEN NYE HOLD KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet?

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? 10 9 8 7 6 5 4 1 47.2% 45.8% 1 2 3 6.9% 1 Jeg ønsker at bevare den nuværende turneringsstruktur (efterår-forår)

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere