adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer Centerleder Alice Ordrup Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der er nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Alice Ordrup

3 Alices side Jul Vi har fået pyntet flot til jul og julemarkedet var igen i år et tilløbsstykke, hvor frivillige og personalet havde gjort et kæmpe arbejde forud! (se fotos inde i bladet). Vi håber at vi kan blive ved med at arrangere og tilrette arrangementerne så der bliver ved med at komme liv ude fra ind på centret! Døgnrehabiliteringspladser. Nye vinde blæser og vi starter så småt op på planlægning af pladserne i det nye år. Der vil være et fast pkt. løbende om dette emne her i bladet til information. IT- caféen er startet op (se andet sted i bladet for detaljer)- mandage kl Administrativ medarbejder Sümerya kommer tilbage fra barsel. Vi takker for samarbejdet med administrativ medarbejder Birgit Radmer, idet Sümerya kommer tilbage fra barsel. Sümerya møder igen på kontoret fra den 5. januar Nytår Året lakker mod enden og jeg har nu været på Torstorp Plejecenter i et halvt år. Et halvt år hvor alle (ansatte på centret, frivillige, beboere, pårørende og kollegaer i Høje-Taastrup Kommune generelt) velvilligt har introduceret mig til arbejdslivet som ansat i Høje Taastrup Kommune. Det har været og er en fantastisk periode at opleve en positiv tilgang til hvad der måtte komme og til mig som ny leder! TAK FOR DET! God jul og Godt Nytår Alice Ordrup Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2014, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Kittenstræde 4, 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Repræsentant for Seniorrådet: Inge Jacobsen Bygaden 3 C, 2630 Taastrup. Telefon: og ie@c.dk Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Centerleder Alice Ordrup Opdateret den:

5 Information Netcafe Bliv dus med computeren Vil du gerne lære: at bruge en computer - mus og tastatur, en Ipad /tablet, netbank, borger.dk, skype (internet telefoni), facebook og/eller sende en Så besøg vores åbne it-café på Torstorp Plejecenter! Her kan du lære at: få lavet en adresse, bruge netbank, finde oplysninger på borger.dk, bruge rejseplanen.dk, læse avis, tale med børn/børnebørn på skype (internet telefoni), lave en profil på facebook, udforme invitationer, fotobehandling, spil (7-kabalen m.m.), hente gratis programmer og meget andet. Vi har 4 pc ere af mærket Duka, som er velegnede til ikke-øvede brugere af computere. Men hvis du selv har en bærbar pc og/eller en Ipad/tablet, er du velkommen til at medbringe denne, og så koble op, på Plejecentrets trådløse netværk. Der vil være underviser til stede, så man kan få al den hjælp man har brug for. Mød op Mandage Kl Underviser/frivillig hjælper: Susanne Sted: Torstorp Plejecenter i Caféen eller TV-stuen afhængig af antal deltagere. Der vil være sat skilte/pile op så man kan se hvor vi er. Vi kan godt bruge flere frivillige it-hjælpere, så henvend dig på Plejecentret Torstorp, eller pr. PlejecentretTorstorp@htk.dk, hvis du vil høre, om det kunne være noget for dig!

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 49 Mandag 1/12 Tirsdag 2/12 Onsdag 3/12 Torsdag 4/12 Fredag 5/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Julefest Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oppyntning Vi pynter det store juletræ i cafeen, kom og vær med Tøjsalg CD Herretøj Cykling med ældresagen Gå tur Hvis vejret tillader det Julefilm Vi viser julefilmen: Tror du stadig på julemanden Oplæsning fra ved julelampens skær Kommunens Julefest for tilmeldte borgere Filmklub Dagens Film: Jul i Skovridder gården Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 50 Mandag 8/12 Tirsdag 9/12 Onsdag 10/12 Torsdag 11/12 Fredag 13/ Venepumpe Besøg Gymnastikhold i Lucia optog Af en 1. klasse fra øvelser træningssalen. Lucia optog i cafeen, Gadevangsskolen, kom Kom og vær med (selvkørende gruppe) derefter er der fælles og fortæl om din spisning for beboere barndoms jul Stolegymnastik Aflyst Sildebord Kom og vær med til sildebord i Aktiviteten, vi spiser kl Der vil blive serveret dejlige lune æbleskiver Sangkoret mødes Opsøgende aktivitet Socialt samvær Beboere/brugere Oplæsning Fra Julelampens skær I boenhed 124 st Selvkørende Julebanko Dagens Film: Nøddebo Præstegård Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 51 Mandag 15/12 Tirsdag 16/12 Onsdag 17/12 Torsdag 18/12 Fredag 19/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Stolegymnastik Oplæsning Julelampens skær I boenhed 126, st Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Fælles morgenmad I aktiviteten Tøjsalg Tøj Lotte Mini Banko for beboere og kørselshold opsøgende aktivitet Julearrangement Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag med lune æbleskiver og gløgg Jule Gudstjeneste med nadver og kirke kaffe Negle pleje Kom og få fine negle til juledagene Filmklub Dagens Film: White christmas Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 52 Mandag 22/12 Tirsdag 23/12 Onsdag 24/12 Torsdag 25/12 Fredag 26/ Venepumpe øvelser Stolegymnastik Aflyst Vi ønsker hinanden god jul, over et lille glas, samt nyder lidt godter, og snakker om juletraditioner. Juleaften Aktiviteten Lukket 1. Juledag Aktiviteten Lukket 2. Juledag Aktiviteten Lukket Gå tur Vi nyder det dejlige julevejr Jule Quiz Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 Genoptager højtlæsningen fra TMandag den 5. januar kl i Aktiviteten. Torstorp plejecenter ønsker alle en rigtig glædelig jul, Samt et forrygende nytår.

11 Sildebord i Aktiviteten I anledning af den forestående jul, inviterer Aktiviteten hermed til sildebord. Tirsdag den 9. december 2014 Kl Arrangementet er med egenbetaling. Der vil blive indkøbt hjemmebagt rugbrød, fedt, smør, hvide/røde og karry sild, fiskefilet, samt en skæreost. Dertil serveres øl, sodavand og snaps. Vi hjælpes ad med at dække bord, og anrette maden, og spiser fra kl Har du lyst til at være med, så tag en hurtig beslutning, og meld dig til i Aktiviteten, senest fredag den 5. december Pris 50 kr. Der betales ved tilmeldning.

12 Julemarked 2014 Lørdag den 22. november fra kl til kl slog Torstorp plejecenter dørene op til årets Julemarked. Forud for dette har Aktivitetens brugere flittigt arbejdet på at fremtrylle diverse sjove, søde og spændende nisser. Der er blevet malet, strøget, pakket, prismærket og planlagt hver tirsdag eftermiddag lige siden september. Det har været en rigtig travl og meget hyggelig opstart. Den sidste uge op til markedet har det været en dejlig varm og rørende oplevelse at mærke den velvilje og gejst som både vores beboere og brugere udviser, når det kommer til at støtte op og hjælpe til. Det var strålende, varierende og farverigt, og derud over til overkommelige priser! Jytte Ambrosius Knapt har personalet udtalt et ønske, før der straks har været flere der har meldt sig til at udføre det ønskede og det er det der kendetegner essensen af vores julemarkeder, nemlig: Tradition, sammenhold, glæde og brug af den enkeltes ressourcer. Det var rigtig flot, lækkert mad, en rigtig god dag! Laila Albrechtsen

13 I år havde vi et helt overvældende fremmøde, folk mødte allerede op 20 minutter før åbningstiden, og der var ligefrem kø ved vores indbydende Juletombola. Det var en stor fornøjelse for vores beboere at se og opleve de mange børn og unge mennesker som besøgte huset, det gav et dejligt frisk pust og liv på gulvet, og vores Air-Hockey bord blev flittigt brugt. Det var flot, stort og mange mennesker og rigtig god stemning! Rigmor Nielsen Repræsentanter fra Logen Pacome gav igen i år en uvurderlig hjælp. Salget gik rigtig godt, både på selve markedet på 1. sal, i Jule-tombolaen, ved salgsbordet med køkkenets hjemmebag, samt i cafeen, hvor køkkenet trakterede med skøn ribbensteg med alskens tilbehør, risàlamanda med 3 mandelgaver, samt gløgg med æbleskiver. Det var rigtig godt, maden var helt fantastisk! Zanna Andreasen Tusind tak til alle for uvurderlig hjælp både før og under markedet. Hilsen Aktiviteten

14 Selvkørende Banko Nu myldrer nisserne snart frem alle vegne fra og bankoholdet vil gerne være med til at give lidt julestemning, med lidt ekstra gode præmier til vores banko Torsdag den 11. december 2014 Kl Så kom og vær med og få et par hyggelige timer. Hilsen Bankoholdet

15 Jule konkurrence Gæt hvilke 2 kendte julesange, som nedenstående linjer stammer fra. Sang 1. Engle dale ned i skjul Sang 2. I går aftes, i den mørke gang Vinderen kåres ved lodtrækning i slutningen af december måned, og vil offentliggøres i januar morellen. Aflever kuponen i aktiviteten senest den 22. december 2014 Der vil være en lille præmie, til vinderen. Navn: Sang 1: Sang 2:

16 Kyssetræet i Tivoli

17 Lucia Fredag den 12. december, kl kommer 3. klasses børn fra Torstorp skole og går Lucia, her i cafeen. Der vil også være en fællessang. Efter Lucia arrangementet, spises middagsmaden i fællesskab i cafeen. Brugere af huset er Naturligvis velkommen. Glæd dig til denne hyggelige tradition. OBS! Det er vigtigt at alle er på plads i cafeen kl

18 Julearrangement i cafeen Tirsdag den 16. december 2014 kl vil nisse mor og hendes hjælper traditionen tro, traktere med nybagte æbleskiver og gløgg. Æbleskivebagningen starter kl og kl. ca starter serveringen. Arrangementet er for både beboere og brugere af huset. Vi synger i fællesskab, 3 af de kendte julesange. Kom og vær med til at opleve den dejlige julestemning, her på Torstorp plejecenter. Pris for beboere gratis Pris for borgere udefra: 35 kr. Betaling skal ske i Køkkenet, samme dag.

19 Lukkedage i Aktiviteten. Der er mange forespørgsler her op mod jul, om hvornår vi holder lukket i Aktiviteten, så her følger en oversigt: Tirsdag d. 23./12 - Alm. dag i Aktiviteten med kørsel Onsdag d. 24./12 - (Juleaften) Lukket pga. helligdag Torsdag d. 25./12 - (1. juledag) Lukket pga. helligdag Fredag d. 26./12 - (2. juledag) Lukket pga. helligdag Mandag d. 29./12 - Alm. dag i Aktiviteten Tirsdag d. 30./12 - Alm. dag i Aktiviteten med kørsel Onsdag d (nytårsaften) Alm. dag til kl. 13 Torsdag d (Nytårsdag) Lukket pga. helligdag Fredag d Alm. dag med kørsel Som I kan se er der altså kun lukket i de 4 helligdage, men da så mange har spurgt om de øvrige dage, er de her beskrevet. Aktiviteten ønsker alle en rigtig dejlig jul, samt et godt nytår med tak for det gamle. Vi glæder os til et nyt spændende år sammen med jer.

20 Vi forbereder forårets blomstring. I Aktiviteten har vi hele sommeren kikket ud på de plantekasser der i sin tid blev købt til køkkenets krydderurter. Vi har malet dem i foråret så de kunne passe til vores andre nye espalier blomsterkasser. Hele sæsonen har de stået urørt og derfor stod der nu 1½ m højt ukrudt, ja ligefrem flere selvsåede buske, det har ikke været noget kønt syn hverken for beboerne i 124, 1.sal, 124, st. eller for os i Aktiviteten. Så da Diana og Lisbet var på juleindkøb, og bla. slæbte af sted i Bilka med 2 meget fyldte store indkøbsvogne, så så vi at alle deres blomsterløg var sat ned med 50%, og pludselig kom den lyse ide at vi kunne købe en masse tulipanløg og sætte dem i de to plantekasser. Der var ikke langt fra tanke til handling, der blev indkøbt masser af lilla/pink tulipanløg, og i dag har de to gartnere været i gang Det kom bag på os hvor genstridige de selvsåede buske var at få op af jorden, vi sled og gravede og trak, og blev godt ømme i ryggen, men selvgjort er jo velgjort, og nu er begge blomsterkasser fulde med nylagte løg, der sikkert bliver en fryd for øjet til foråret. Beboerne på 124, 1.sal og 124, st. fulgte smilende og vinkende samt grinende med i vores bestræbelser medens de sad og spiste til middag. Vi glæder os over at vi fik løgene i jorden i solskin og tørvejr, og kan næsten ikke vente på at se resultatet. Hilsen Diana og Lisbet

21 Julegudstjeneste med nadver & kirke kaffe Onsdag den 17. december Kl

22 MiDDAGSPLAN FOR DECEMBER 2014 Hovedret Biret Man. 1. Chilimarineret skinkesteg m/ Alliancegrød flødekartofler Tirs. 2. Fiskefrikadeller m/ remouladesovs Rismelsgrød Ons. 3. Julefrokost Ost & Frugtsalat Tors. 4. Stegt medister m/ skysovs-rødkål Asiatisk kyllingesuppe Fre. 5. Gule ærter m/ sprængt kød Bagte æbler fraiche Lør. 6. Hvidkålsrouletter m/ skysovs Stikkelsbærgrød Søn. 7. Koteletter m/ sennepssovs Kærnemælksfromage m/ kirsebær Man. 8. Gullaschsuppe m/ groft flute Æbleskiver m/ syltetøj Tirs. 9. Krydret nakkesteg m/ skysovs Tarteletter m/ skinke Ons. 10. Braiserede svinekæber m/ mos Fløjsdessert m/ jordbærsovs Tors. 11. Kogt høne m/ karrysovs Hønsekødsuppe Fre. 12. Fisk i grøntsagssovs Risvandgrød m/ æbler Lør. 13. Spr. Skinke m/ grønlangkål Pære m/ karamelfløde Søn. 14. Bøf stroganoff m/ mos Ananasfromage Man. 15. Kertemindetorsk m/ løse ris Solbærgrød Tirs. 16. Stegt kalvelever m/ bløde løg Vintersuppe Ons. 17. Paprikagryde m/ kylling Gul sagosuppe m/ rosiner Tors. 18. Hvidkålssuppe m/ spræng kød/pølse Pandekager Fre. 19. Frikadeller m/ skysovs Æblegrød Lør. 20. Gordon bleu m/ champignonsovs Rombudding Søn. 21. Jægersteg m/ skysovs-waldorfsalat Svesketrifli Man. 22. Millionbøf m/ kartoffelmos Risengrød Tirs. 23. Sylte m/ stuvede kartofler Æblesuppe Ons. 24. Andesteg/Flæskesteg m/ skysovs Ris a la mande m/ kirsebærsovs Tors. 25. Kalvefrikasse m/ persilledrys Hindbærgrød Fre. 26. Hamburgerryg m/ grønlangkål Chokoladeskaller m/ frugtsalat Lør. 27. Farseret porre m/ skysovs Tunmousse m/ brød Søn. 28. Rullesteg m/ skysovs-agurkesalat Fløderand m/ Man. 29. Oksekød i fad m/ rødbeder Porresuppe Tirs. 30. Krebinetter m/ stuvet ærter-gulerødder Pærevælling Ons. 31. Dampet laks m/ hollandaisesovs Isbombe Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

23 Film klub Filmklub hver fredag i aktiviteten kl December Fredag den 5. december - Jul i Skovriddergården Fredag den 12. december - Nøddebo Præstegård Fredag den 19. december - White Christmas Fredag den 26. december - Lukket 2. juledag Hilsen Aktiviteten

24 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Morgenmad 08:00 10:30 Middagsmad 11:00 13:00 Eftermiddagskaffe :00 Weekend: Middagsmad 11:00 13:00 Kom indenfor, her er åbent.

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr.

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr. April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 50 Afleveres senest uge 46 Periode: Mandag d. 12. December til Søndag d. 18. December 1 Bøf, løgsovs, bløde løg, kartofler, delikatesseblanding Abrikostrifli 2 Morsøgryde med kartoffelmos Rabarbergrød,

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. Januar 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller de

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken August 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Fuglebakken august 2016

Fuglebakken august 2016 Fuglebakken august 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag den

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker BBBB i Aalborg Bragt eller afhentes ved Bedre Buffet, Bragt eller Bagdør Bagdør til køkkenet (BBBB ApS) (CVR-nr 26 67 58 55) Skydebanevej 50, dk-9000 Aalborg www.bbbb.dk Betagende Borde Bedre Buffet BB@BBBB.dk

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr.

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke!

Hanni Olesen er udtrukket som vinder af månedens krydsogtværs og en lille pakke lækkerier Tillykke! Bente har været bortrejst til Kina hele oktober og vender tilbage på mandag. Vi har løbende hørt fra hende om hendes mange oplevelser, som hun sikkert vil uddybe i næste nyhedsbrev. I denne omgang må det

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr.

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Hindbærsuppe, flødeskum 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Sveskegrød, mælk 2. Hindbærsuppe, flødeskum 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde, løse ris, majs Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Årgang 7, nr. 12 December Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 12 December Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 12 December 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Julemarkedet I lørdags holdt vi det årlige julemarked. Der kom en del besøgende, men

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere