VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO - MULIGHEDER I FÆLLEDBO - HUSORDEN - BRUGERVEJLEDNING - AFDELINGSBESTYRELSEN

2 MULIGHEDER I FÆLLEDBO Vesterport afdeling 5 Fælledbo er beliggende på Fregatvej, Flotillevej og Prisevej. Afdelingen består af 352 boliger, dels et- og toplans bygninger fra og etplans bygninger fra Der hører have til boligerne - bortset fra nogle få etværelses lejligheder. I afdelingen er der et veludstyret pengeløst vaskeri. Kontakt administrationen for at leje: Gildesal: Vores gildesal kan rumme op til 90 personer. Gildesalen er røg- og dampfrit område. Desuden kan du som medlem af Vesterport også leje gildesal i de andre afdelinger. Gæsteværelse: Afdelingen består af et gæsteværelser med 2 faste senge og 2 gæstesenge. Der er dyner samt puder til sengene. Rummet er i rolige og hyggelige farver. Garage: Vi har i alt 30 garager, som kan lejes, uanset om man har bil eller ej. Vi har adskillige legepladser rundt om mellem bygningerne. Desuden er der en stor, indhegnet fodboldbane og en multibane, det vil sige en stor, asfalteret bane med afstribninger til diverse boldspil og med basketballmål. Her i Fælledbo har vi også nogle gode fritidsaktiviteter i form af en livlig klubvirksomhed for både voksne og børn. Se i Beboerbladet eller kontakt afdelingsbestyrelsen om aktiviteter, og hvor de foregår.

3 Beboerbladet udkommer fem gange om året med mange praktiske oplysninger, artikler, læserbreve (som er meget velkomne) og information fra alle afdelinger i Vesterport. I Beboerbladet kan du også finde oplysning om afdelingsbestyrelsen og om inspektør/driftskontor og viceværter (telefon, træffetid o.s.v.). SÅDAN VIL VI BO: HUSORDEN Her i afdeling 5 Fælledbo ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning og vigtighed, at vi viser hensyn til hinanden, og samtidig har en vis tolerance overfor hinanden, så vi kan hjælpe hinanden med at efterleve VESTERPORT s motto: DET ER GODT AT BO GODT Husordenen udgør de fælles leveregler, som vi selv er med til at udforme, og som vi må følge, for at fællesskabet kan fungere godt.

4 HUSORDEN I ALFABETISK ORDEN: AFFALD Der er opsat molokker til dagrenovation, papir, glas og batterier. Dagrenovation skal indpakkes i poser, inden det lægges i molokken. Nogle gang om året kommer der en container til haveaffald. Andet affald henvises til genbrugspladsen på Niels Juels Vej. Særlig ordning for storskrald: Møbler, inventar og andre større ting kan afhentes gratis ved bopælen af AVØ. Afhentningen gælder ikke haveaffald og større mængder affald. Ring til: AVØ, Ravnshøj Losseplads. ANSVAR Ved overtrædelse af Sundhedsvedtægter eller politiets bestemmelser, må beboeren selv stå til ansvar og selv betale alle eventuelle omkostninger i forbindelse med overtrædelsen. ANTENNER Udvendige antenner, herunder paraboler, må kun opsættes, hvis afdelingsbestyrelsen har givet tilladelse dertil og på de i forbindelse hermed stillede betingelser for opsætning. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne, og der kan ikke ventes tilladelse til opsætning af antenner/paraboler til programmer, der kan overføres via kabel-tv. BILVASK På muren på bagsiden af vaskeriet er der et vaskeskab, som indeholder vandhane og vandslange til bilvask. Vaskebrikken bruges til at åbne for vandet.

5 FEST Skal der festes, så udvis gerne et godt naboskab og informer dine nærmeste naboer herom. Ved en større fest er der mulighed for at leje gildesal i Fælledbo eller i nogle af de øvrige afdelinger i Vesterport. FORSIKRING Man skal selv sørge for forsikring af eget indbo. Der er etableret en kollektiv glas- og kummeforsikring, sådan at beboerne ikke selv behøver at tegne en glas- og kummeforsikring. Sker der en glas- eller kummeskade, anmeldes denne til inspektøren. FORURENING Forurening af garageplads, parkeringspladser, stier, plæner og fællesarealer må straks udbedres af den, der er skyld i forureningen. Sker dette ikke, kan driftspersonalet iværksætte en oprydning på den skyldiges bekostning. Tilsvarende gælder, hvis der de nævnte steder anbringes genstande uden tilladelse. FÆLLESANLÆG Beboerne anmodes om at være nænsomme overfor beplantninger og græsplæner samt alle fællesanlæg. Fællesarealer skal altid benyttes med hensyntagen til de øvrige beboere.

6 HAVER Haverne og terrasser skal til enhver tid fremtræde ryddelige og vedligeholdte. Haverne omfatter såvel arealet ved stuesiden som boligens indgangsside henholdsvis bagside og ligeledes de små bede foran boligerne. Hæk: Hækkene skal holdes fri for græs og ukrudt og må ikke være højere end 1,8 meter. Haven må ikke benyttes som hundeløbegård, så haven ødelægges og/eller tilsvines ved hundens adfærd. Indhegning af haven skal ske med hæk. I forlængelse af det af afdelingen opsatte plankeværk må den plantede hæk ikke fjernes og erstattes med hegn. Hækplanter af gængs type (barrods) leveres gratis af afdelingen og bestilles hos inspektøren. Hegn: I haven er det tilladt at opsætte hegn eller lignende foran terrassen, dog max. 4 meter fra husmuren. Højden må max. være 1,6 meter. Hegn opsat i forbindelse med det af afdelingen opsatte hegn skal have en vinkel på mindst 45 grader, som følgende eksempler:

7

8 Kontakt hegnsudvalget i afdelingsbestyrelsen eller inspektøren, hvis du er i tvivl. Vedligeholdelse af afdelingens træværk foretages med træbeskyttelse og må ikke males. Olie hertil leveres gratis af afdelingen. Omkring bedene ved indgangspartiet må der plantes hæk eller pilehegn eller anden bedafgrænsning med en højde på 40 cm i en afstand af 30 cm fra gangstien. Dette gælder ikke det røde byggeri. Ved hækken omkring haven må der opsættes grønt plasticbetrukket trådhegn på rundstokke i en højde af max. 90 cm. Lejeren vedligeholder arealet ud til fælles sti på samme måde som haven. På havesiden ud mod grønt område holdes en lugebræmme på cm. Vedligeholdelse af arealet ved de indgangsfri gavle til de gule 1 plans boliger og alle 2 plans boliger varetages af afdelingen. I øvrigt kan der træffes aftale mellem afdelingen og den enkelte lejer om vedligeholdelsen. Skure, drivhuse, fliser og lignende: Kan opsættes efter skriftlig ansøgning vedlagt tegninger med mål til afdelingsbestyrelsen.

9 HUSDYR KLAGER Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat i boligen. Hunden / katten skal registreres hos administrationen. Nyanskaffede/medbragte katte til Fælledbo skal føres i snor og skal være øretatoveret eller chipmærket og registreret i katteregistret. Boligtageren har ansvaret for, at husdyret ikke generer de øvrige beboere og skal sørge for, at husdyret føres i snor overalt på Fælledbo s område og rengør efter husdyret, hvis der sker uheld. Poser til dette formål udleveres gratis hos inspektøren/viceværterne. Overtrædelse af disse regler kan medføre krav om fjernelse af husdyret. Vesterport kan dispensere fra reglen om 1 husdyr, hvor særlige forhold gør sig gældende. En dispensation er et tillæg til lejekontrakten og fremsendes af Vesterports administration. Klager over andre i afdelingen sendes skriftligt og underskrevet med navn og adresse til administrationen. Klagen behandles anonymt. Gentagne klager kan medføre opsigelse/ophævelse af lejemålet. I tvivlspørgsmål er administrationen altid parat med råd og vejledning.

10 MOTORKØRERTØJER Kørsel med motorkøretøjer, herunder knallerter, er ikke tilladt på flisegange og græsarealer. Undtaget herfra er udrykningskøretøjer og handicapkøretøjer (mini-crossere og lignende) og i tilfælde, hvor arbejdskørsel til døren er nødvendig. Højeste hastighed på vore veje er 15 km/timen. MUSIK NØGLER Tag hensyn til naboerne, når der benyttes fjernsyn, musikanlæg, musikinstrumenter og lignende. Skru ned fra lyden og/eller luk vinduer og døre. Skal der foretages reparationer i boligen må beboeren selv træffe aftale med håndværkere og inspektør om lån af nøgler. Ved indflytning skiftes låsecylinderen altid og der udleveres nye nøgler. Kun i helt særlige tilfælde ved alvorlig sygdom, dødsfald, anmodning fra myndigheder eller lignende kan inspektøren hjælpe med oplukning.

11 PARKERING Parkering af motorkøretøjer må kun finde sted på anlagte parkeringspladser. Motorkøretøjer, der ikke er registreret må ikke henstå på området. Græsarealet på Fregatvej ved boldbanen er forbeholdt campingvogne og biltrailere. Nøgle anskaffes ved henvendelse ved inspektøren. Biltrailere må ikke henstå ved boligerne. Parkering af store firmabiler og lastbiler henvisestil de dertil afmærkede parkeringspladser ved Containergården. SKADER Enhver beskadigelse af ejendommen eller dennes faste inventar skal straks anmeldes til inspektøren eller administrationen. UDLUFTNING For at undgå fugtdannelse og dermed skader på murværk, træværk, tapet og maling, er det vigtigt med en ordentlig udluftning af boligen 2-3 gange dagligt (5-10 minutter). VASKERI Af sundhedsmæssige årsager er rygning ikke tilladt på vaskeriet, og der må ikke medtages hund eller kat. For at bevare godt naboskab anmodes beboerne om at udvise god skik og orden og i egen interesse efterkomme husordenen. Vedtaget på beboermødet den 11. september 2012, den 10. september 2013 og 10. september 2014.

12 BRUGERVEJLEDNING Der er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Den daglige drift og vedligeholdelse af bygninger og udenoms arealerne foreståes af inspektøren godt hjulpet af viceværterne. Henvend dig trygt til driftsfolkene, der gerne hjælper med at løse dit problem. Inspektøren og viceværterne er altid behjælpelige med råd og vejledning. Du skal ringe til din vicevært. VEDLIGEHOLDELSE Når boligen skal vedligeholdes, er der vejledning og gode råd at hente i vedligeholdelsesreglementet, der er udleveret sammen med kontrakten. Der er oprettet en vedligeholdelseskonto for boligen. Denne konto disponerer lejeren over. Inspektøren kan være behjælpelig med at skaffe håndværkere til vedligeholdelsesarbejdet. Der kan kun udføres arbejde for det beløb, der står på boligens vedligeholdelseskonto. Se i øvrigt nærmere om reglerne i det materiale der blev udleveret sammen med kontrakten. RÅDERET Du har ret til at udføre nærmere fastsatte forbedringer af boligen. Se nærmere herom i reglerne for råderet, der blev udleveret sammen med kontrakten.

13 GENERELT OM INSTALLATIONER Afdelingen vedligeholder de faste installationer for afløb, vand, varme og el samt de bygningsmæssige forhold som sanitet, døre, vinduer m.v. Kontakt straks din vicevært, hvis du opdager fejl og skader. SIKKERHED Når der anskaffes nye hvidevarer som komfur og køleskab, skal der installers et HPFI sikkerhedsrelæ, hvor det ikke findes i forvejen. Kontakt din vicevært, der sørger for installationen. Installationen udføres af afdelingen. Hvis der er fejl på elinstallationen, skal inspektøren straks orienteres. Afdelingens viceværter holder øje med lamper og installationer i bygningernes fællesarealer og terræn, men det er altid velkomment at gøre opmærksom på opståede fejl. EL-ANLÆG El tavlen er anbragt i hver bolig. Man skal selv levere nye sikringer. KOMFUR Der er opstillet et standard komfur i lejemålet. Når komfuret er nedslidt udskiftes det med et nyt. KØLESKAB Man skal selv medbringe køleskab.

14 EMHÆTTE Der er opsat emhætte i køkkenerne. Husk at rense filteret med jævne mellemrum. I de 2 plans boliger er der central udsugning fra emhætte og badeværelse. VASKEMASKINE, OPVASKEMASKINE Disse maskiner må installeres i boligerne under forudsætning af, at arbejdet udføres af en installatør med autorisation. I modsat fald må du påregne et erstatninskrav, hvis uheldet er ude. AUTOMATISK VANDSTOP Automatisk vandstop som Aqua Stop eller lignende er en god ekstra sikkerhed at få installeret i forbindelse med ovenstående, og maskinerne skal monteres på en drypbakke. TV OG RADIO Boligen er tilsluttet Bredbånd Nord via fibernet. TV leveres af WAOO. TELEFONINSTALLATION I de fleste boliger er der monteret telefonstik. Man skal selv kontakte telefonvæsenet for at få telefonen installeret. MÅLING AF FORBRUG I hver bolig måles forbruget af vand, varme og el. I forbindelse med indflytningssynet vil viceværten vise, hvor målerne er placerede og forklare målernes funktion. Vand måles ved det antal enheder, der løber igennem målerne. Varmen måles på energimålere, som er placeret under gulvene i gangen. (Kun gule i 1 plan og 2 plans boliger).

15 FORBRUGSREGNSKABET Varme- og vandforbruget afregnes med den enkelte beboer, idet de registrerede mængder udgør beboernes andel af afdelingens samlede vand- og varmeforbrug. Der indbetales a conto vand og varme. Elforbruget afregnes direkte til el-selskabet. HJÆLPEMIDLER Hvis du har behov for mindre hjælpemidler som særlige handicap-venlige greb på vandhaner og lign., kan du kontakte inspektøren, der så vil sørge for at de installeres. Inspektøren er også behjælpelig, hvis du har behov for andre hjælpeforanstaltninger. LÅSE OG NØGLER Ved indflytningen er der monteret nye låse i yderdøren og postkassen. Der er derfor ikke andre, der har nøgler til din bolig! Der udleveres 3 stk. nøgler, der passer til entrédøren og postkassen. Herudover udleveres der en vaskebrik til vaskeriet, samt vaskepladsen. Pas på dine nøgler, de er de eneste der findes til din bolig. Driften opbevarer ikke en ekstra nøgle og kan derfor ikke hjælpe dig, hvis du låser dig ude eller taber nøglen! Hvis det sker, må du kontakte en låsesmed for at få hjælp til at lukke dig ind. Vær opmærksom på at Falck har en ordning, hvor de mod betaling opbevarer en nøgle for dig.

16 Håndværkerservice Hvis du har brug for hjælp fra håndværkere må du enten: - selv være hjemme for at tage imod dem - selv træffe foranstaltninger til, at håndværkerne kan blive lukket ind for at gøre arbejdet, hvis du ikke er hjemme (f.eks. lave en aftale med din nabo om oplukning) - som sidste mulighed kan du aflevere en kuvert til viceværten med en nøgle og en skriftlig tilladelse til, at håndværkerne må låse sig ind. Håndværkerne vil lægge nøglen i postkassen, når arbejdet er afsluttet. VASKERI Vaskeriet ligger i fælleshuset, Flotillevej 3. I vaskeriet er der installeret vaskemaskiner, centrifuge, tørretumblere og strygerulle. Sæt dig grundigt ind i de opsatte driftsinstruktioner, inden du benytter maskinerne. Det kan se indviklet ud, men er egentligt ganske enkelt. Der er betalingsautomat i vaskeriet. For at bruge vaskemaskine og tørretumbler skal du bruge vaskebrikken. Centrifugering er gratis at benytte. Vaskeriet er beskyttet af et alarmanlæg efter kl. 23. Døren låses automatisk. Sæbe Der er installeret automatisk dosering af sæbe- og skyllemiddel på vaskemaskinerne. Sæbe og skyllemiddel er inkluderet i vaskeprisen. Tørreplads Den indhegnede tørreplads ved vaskeriet er til fri afbenyttelse.

17 Generelt Det er på eget ansvar at benytte maskiner og tørrefaciliteter. HUSK at rengøre vaskeriet, maskiner m.v. efter brug. UDHUS / BRYGGERS Til hver bolig er der et udhus eller bryggers. Det kan frit anvendes til opbevaring af møbler m.v. GARAGER Afdelingen råder over garager til udlejning. Du kan leje garage ved henvendelse til administrationen. BILVASK Ved fælleshuset Flotillevej 3 er der etableret vaskeplads til fri afbenyttelse. Vaskebrikken bruges til at åbne for vandet. UDEAREALER Er til fri afbenyttelse for alle beboere. Der er småbørnslegepladser forskellige steder i afdelingen. Øst for afdelingen er der asfalt-/boldbane og fodboldbane til de større børn. GILDESAL I afdelingen er der en gildesal i fælleshuset Flotillevej 3. Du kan leje denne ved henvendelse til administrationen. GÆSTEVÆRELSER I fælleshuset er der 1 gæsteværelse. Dette kan lejes ved henvendelse til administrationen.

18 FORSIKRINGER Sørg altid for at have din indboforsikring i orden. Hvis uheldet er ude, sørger afdelingen for at skader på bygninger og installationer udbedres, men dit indbo er altid på eget ansvar. Afdelingen er selvforsikret mod glasskader. Husk at du har ansvaret for skader som enten du, din husstand eller dine gæster har forvoldt. UDLUFTNING Boligerne er meget tætte med gummifuger omkring vinduer og døre. Det er derfor nødvendigt at lufte ud dagligt. Manglende udluftning kan medføre, at fugt fortætter sig på de kolde flader med fare for skimmel- og svampedannelse. Læs den vedlagte pjece fra Energistyrelsen om bekæmpelse af fugt. KØKKENAFFALD Der er opsat molokker til køkkenaffald, glas og papir, og der er opsat kasser til gamle batterier v/molokkerne. STORSKRALD Der opstilles container ca. 4 gange årligt til haveaffald på containerpladsen ved Fregatvej. Datoer for opstillingen oplyses i god tid forud. Du henvises i øvrigt til at benytte den kommunale genbrugsplads ved Niels Juels Vej. Du kan også benytte dig af de særlige kommunale regler om storskrald. Kontakt selv kommunen for en aftale herom. HUNDEPOSER Udleveres ved henvendelse til inspektøren/viceværten.

19 SPECIELT OM DE RØDE 1 PLANS HUSE De røde 1 plans boliger er bygget som et efterfølgende fortætningsbyggeri og her gør følgende forhold sig specielt gældende: VARME Boligerne opvarmes med el-varme. Alle radiatorer er thermostat-styrede, og der er natsænkning, der styres centralt via et kontaktur, der sidder på målertavlen. Natsænkningen bevirker, at temperaturen på radiatorerne om natten sænkes 4-5 o, hvilket giver en god energibesparelse. Natsænkningen kan afbrydes ved at trykke på sol. Pas på med at tildække elradiatorerne! Radiatoren kan meget nemt blive overophedet, hvis varmen ikke kan slippe væk. GULVVARME I badeværelsesgulvet er der lagt el-baseret gulvvarme, der reguleres på termostaten i el-tavlen. Pas på med indstillingen!! Er temperaturen for høj, bruger gulvvarmen meget el! KONTAKTUR Alle elradiatorer styres af kontakturet, der sidder i eltavlen. Sammen med uret er monteret en omskifter. Omskifteren stilles på følgende måde: - Når I er trykket ind, er der konstant natsænkning (temperaturen er sænket 5 o ). - Når 0 er trykket ind, er der ingen natsænkning. - Når II er trykket ind, styres natsænkningen efter kontakturet.

20 Kontakturet stilles på følgende måde: Den lille takkede skive, er ugeskiven. Skiven stilles på den aktuelle dag (1 = mandag, 2 = tirsdag o.s.v.). Ugeskiven drejes mod venstre med en finger indtil den røde viser peger på den aktuelle dag. Med ugeskiven er der mulighed for at køre natsænkning, når du ønsker det! Kontakt viceværten der i så fald indstiller skiven. Den store skive er døgnskiven. Klokkeslettet på skiven indstilles ved at dreje indstillingsknappen i den retning som den krumme pil angiver (brug en skruetrækker). Drej aldrig på viserne eller skiven med fingrene. Indstillingen af temperatursænkningens periode sker ved at skubbe de blå segmenter på kransen ud. VENTILATION Alle røde boliger er udstyret med ventilationsanlæg med varmegenvinding. Anlægget sørger for, at boligen altid er velventileret og samtidig giver det et godt tilskud til varmen. Anlægget er placeret i loftsrummet og styres af rumtermostaten, der sidder på væggen i stuen. Anlægget fungerer på den måde, at det suger luft ud fra køkken og bad. I maskinen udnyttes varmen i den udsugede luft af varmepumpen, der sørger for at den friske luft er opvarmet før den sendes ind i stuen og værelserne.

21 Ventilationsanlægget skaber et behageligt indeklima med lav luftfugtighed. Lav luftfugtighed begrænser mikroorganismer som svampesporer og husstøvmider i at trives. Samtidig genanvendes varmen fra den luft, der suges ud i varmepumpen, der forøger temperaturen i den indblæste luft mere end 2 gange. Stil rumtermostaten på 20 grader eller derover. Herved udnyttes varmen i den udsugede luft. Stilles termostaten på en lavere temperatur end stuetemperaturen sørger anlægget for ventilation uden opvarmning af indblæsningsluften. VARMT VAND Varmt vand produceres i elvandvarmeren i teknikskabet. Stil ikke termostaten højere end grader. VARMEREGNSKABET EL afregnes direkte til el-selskabet, hvorfor der ikke udføres et særligt varmeregnskab.

22 AFDELINGSBESTYRELSEN Boligforeningen Vesterport bygger på beboerdemokrati, hver afdeling er selvstændig og vælger selv en afdelingsbestyrelse til at varetage beboernes interesser. Afdelingsbestyrelsen vælges på beboermødet der afholdes hvert år, og hvor beboerne godkender det kommende års budget. Afdelingsbestyrelsen deltager i udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner, budgetter, fornyelser og har kontakt til fritidsklubberne, driftspersonalet og administrationen. Ønsker du at få indflydelse på legepladser, fællesarealer, vedligeholdelse af bygninger o.s.v. - så deltag i de indkaldte møder og i klubvirksomheden. Har du forslag eller klager vedrørende afdelingen, kan du skrive til afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen holder jævnlige møder. Beboerbladet oplyser om, hvem der er i afdelingsbestyrelsen og om afdelingsbestyrelsens træffetid. /-husorden afd

23

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO

VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO VELKOMMEN TIL FÆLLEDBO Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I FÆLLEDBO - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

AFDELING 5 FÆLLEDBO BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 5 FÆLLEDBO BRUGERVEJLEDNING AFDELING 5 FÆLLEDBO BRUGERVEJLEDNING AFDELING 5 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet supplerer

Læs mere

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet

Læs mere

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING AFDELING 55 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige materialer vedligeholdes og hvordan installationer benyttes.

Læs mere

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet

Læs mere

SØGADE, DANMARKSGADE & RÅDHUSSTRÆDET BRUGERVEJLEDNING

SØGADE, DANMARKSGADE & RÅDHUSSTRÆDET BRUGERVEJLEDNING AFDELING 7 SØGADE, DANMARKSGADE & RÅDHUSSTRÆDET BRUGERVEJLEDNING AFDELING 7 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer

Læs mere

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN VELKOMMEN TIL MIDTBYEN Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I MIDTBYEN - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT

VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT VELKOMMEN TIL DET GAMLE VESTERPORT - HUSORDEN - BRUGERVEJLEDNING - MULIGHEDER I DET GAMLE VESTERPORT - AFDELINGSBESTYRELSEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 1 Det gamle Vesterport ønsker vi at

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 55

VELKOMMEN TIL AFDELING 55 VELKOMMEN TIL AFDELING 55 Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Husorden Dine muligheder i afdeling 55 Vesterport afdeling 55 er beliggende

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

AFDELING 4 MØLLEPARKEN 0G SYDBYEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 4 MØLLEPARKEN 0G SYDBYEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 4 MØLLEPARKEN 0G SYDBYEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 4 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige Fællesfaciliteter og installationer benyttes.

Læs mere

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 30 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes.

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

VELKOMMEN TIL Boligforeningen Vesterport Afd. 4 MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL Boligforeningen Vesterport Afd. 4 MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL Boligforeningen Vesterport Afd. 4 MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken. I dette hæfte gives en kort beskrivelse af afdeling 4, dens muligheder

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133.

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. Husorden Afdeling 8 Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD SIDE INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER, PARABOLER

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7.

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. BOLIGSELSKABET BIRKEBO 4.1 Afdeling 7 Byager Vænge HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. Under henvisning til huslejekontraktens bestemmelser anmodes beboerne om at medvirke til, at der hersker god orden

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt Husorden afd. 11 HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 19

HUSORDEN FOR AFDELING 19 «Selskab_Navn» Afd. 19 Skovparken tlf. 98 82 15 11 HUSORDEN FOR AFDELING 19 1 «Selskab_Navn» Afd. 19 Skovparken tlf. 98 82 15 11 Velkommen til afd. 19 - Skovparken En boligafdeling med mange beboere kan

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014)

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014) Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, Juli 2014 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005)

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 4 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. «Selskab_Navn» Afd. 12 Løvparken Skovparken tlf. 98 821 511 Velkommen til afd. 12 Løvparken og Skovparken. En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej 13 19 d. 01.10.16 INDHOLD INDLEDNING... 2 HUSORDEN... 2 ANSVAR OG FORSIKRING... 2 BAD,

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13. Storegade 39 Torvegade 1 A+B Skolegade 10 Mellemgade 1 A+B Havevej 1 Jernbanegade 14 A+B

Ordensregler. Afdeling 13. Storegade 39 Torvegade 1 A+B Skolegade 10 Mellemgade 1 A+B Havevej 1 Jernbanegade 14 A+B Ordensregler Afdeling 13 Storegade 39 Torvegade 1 A+B Skolegade 10 Mellemgade 1 A+B Havevej 1 Jernbanegade 14 A+B 1. Antenne Der må ikke opsættes udvendige antenne, herunder parabolantenner, uden foreningens

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE AFFALD CYKLER, KNALLERTER M.M. ANSØGNINGER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE AFFALD CYKLER, KNALLERTER M.M. ANSØGNINGER «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 017 - Slagelsegade Godkendt på afdelingsmødet den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Velkommen til Afdeling 1

Velkommen til Afdeling 1 Husorden afd. 1 Velkommen til Afdeling 1 Boligforeningen Lillebælt er en almennyttig boligforening. Det betyder bl.a., at det er en demokratisk forening, man er medlem af. Den øverste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

O R D E N S R E G L E R for. afd Kløvermarken

O R D E N S R E G L E R for. afd Kløvermarken O R D E N S R E G L E R for afd. 106 - Kløvermarken ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver beboer har pligt til at overholde afdelingens ordensregler, som er fastlagt i nedenfor anførte bestemmelser, der er vedtaget

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Under henvisning til boligoverenskomstens bestemmelser er enhver beboer forpligtet til at iagttage god orden i ejendommen. AFFALD

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden Afd. 8 - Odinsparken Generel husorden Gældende fra 6.9.2000 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 17.8.2006 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 29.08.2012 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 04.09.2013 Generel

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmødet afholdt den 19. september 2001 Generelt En afdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

Husorden afdeling 88 - Skæphøj

Husorden afdeling 88 - Skæphøj Nærværende husorden er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen og vedtaget på det årlige afdelingsmøde. Denne reviderede udgave er vedtaget på afdelingsmødet den 27. september 2011. Vi lægger i husorden op

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere