Resultatudtrækket er foretaget 24. februar Følgende emner indgår i resultatvisningen:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resultatudtrækket er foretaget 24. februar 2011. Følgende emner indgår i resultatvisningen:"

Transkript

1 Resultatudtrækket er foretaget 24. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen:,,, Underspørgsmål til det sociale miljø - om at gribe ind mod mobning,,, Underspørgsmål til undervisningen - om faglige mål, Underspørgsmål til undervisningen - udbytte af lektiehjælp/studiehjælp,,, Underspørgsmål til helbred og velbefindende - om fravær, Underspørgsmål til helbred og velbefindende - handicapforhold Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Lemvig Produktionsskole Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset af en periode. Følgende undersøgelser indgår i resultatvisningen: Undervisningsmiljø for 'Ungdoms- og voksenuddannelse' 2010 Følgende hold indgår i resultatvisningen: Grøn, H&N/L, Håndværk/H, K&F/L, K&K/L, KreaHåndværk/H, LL/L, Metal/H, P&S/H Emne Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Spørgsmål Er du: Er du: Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor gammel er du? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)?

2 Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Baggrundsspørgsmål Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvor lang tid varer den uddannelse du pt. er i gang med (ca.)? Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Hvorfor er du i gang med denne uddannelse? (sæt gerne flere krydser) Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at gennemføre en uddannelse? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at gennemføre en uddannelse? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at gennemføre en uddannelse? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at gennemføre en uddannelse? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at gennemføre en uddannelse? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at lave hjemmearbejde og forberede dig?

3 Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at lave hjemmearbejde og forberede dig? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at lave hjemmearbejde og forberede dig? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at lave hjemmearbejde og forberede dig? Har du opbakning hjemmefra eller i din omgangskreds til... - at lave hjemmearbejde og forberede dig? Har du tidligere haft gode oplevelser med skoleog uddannelsessystemet (fx i folkeskolen)? Har du tidligere haft gode oplevelser med skoleog uddannelsessystemet (fx i folkeskolen)? Har du tidligere haft gode oplevelser med skoleog uddannelsessystemet (fx i folkeskolen)? Har du tidligere haft gode oplevelser med skoleog uddannelsessystemet (fx i folkeskolen)? I din tidligere skolegang har du da... - afbrudt et uddannelsesforløb (fx en ungdomsuddannelse)? I din tidligere skolegang har du da... - afbrudt et uddannelsesforløb (fx en ungdomsuddannelse)? I din tidligere skolegang har du da... - skiftet uddannelsesinstitution? I din tidligere skolegang har du da... - skiftet uddannelsesinstitution? Er du glad for din skole? Er du glad for din skole? Er du glad for din skole? Er du glad for din skole? Er du glad for dine lærere? Er du glad for dine lærere? Er du glad for dine lærere? Er du glad for dine lærere? Hvor tit... - har du det godt med at tage hen på skolen? Hvor tit... - har du det godt med at tage hen på skolen? Hvor tit... - har du det godt med at tage hen på skolen? Hvor tit... - har du det godt med at tage hen på skolen? Hvor tit... - har du det godt med at skulle se dine klassekammerater? Hvor tit... - har du det godt med at skulle se dine klassekammerater?

4 Hvor tit... - har du det godt med at skulle se dine klassekammerater? Hvor tit... - har du det godt med at skulle se dine klassekammerater? I hvor høj grad... - er din uddannelse meningsfuld for dig? I hvor høj grad... - er din uddannelse meningsfuld for dig? I hvor høj grad... - er din uddannelse meningsfuld for dig? I hvor høj grad... - er din uddannelse meningsfuld for dig? I hvor høj grad... - er din uddannelse meningsfuld for dig? I hvor høj grad... - lever uddannelsen op til dine forventninger? I hvor høj grad... - lever uddannelsen op til dine forventninger? I hvor høj grad... - lever uddannelsen op til dine forventninger? I hvor høj grad... - lever uddannelsen op til dine forventninger? I hvor høj grad... - lever uddannelsen op til dine forventninger? Er du stolt af... - dit valg af uddannelse? Er du stolt af... - dit valg af uddannelse? Er du stolt af... - dit valg af uddannelse? Er du stolt af... - din skole? Er du stolt af... - din skole? Er du stolt af... - din skole? Har du inden for de seneste 2 måneder seriøst overvejet at opgive uddannelsen? Har du inden for de seneste 2 måneder seriøst overvejet at opgive uddannelsen? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - fortsætte på en anden uddannelse? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - fortsætte på en anden uddannelse? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - fortsætte på en anden uddannelse? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - tage et arbejde? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - tage et arbejde? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - tage et arbejde? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - foretage dig noget helt tredje?

5 Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - foretage dig noget helt tredje? Hvis du faktisk vælger at afbryde uddannelsen vil du så... - foretage dig noget helt tredje? Hvilken bedømmelse vil du samlet set give din skole? Hvilken bedømmelse vil du samlet set give din skole? Hvilken bedømmelse vil du samlet set give din skole? Hvilken bedømmelse vil du samlet set give din skole? Hvilken bedømmelse vil du samlet set give din skole? Kan du få hjælp på skolen til at gennemføre uddannelsen? Kan du få hjælp på skolen til at gennemføre uddannelsen? Kan du få hjælp på skolen til at gennemføre uddannelsen? Kan du få hjælp på skolen til at gennemføre uddannelsen? Kan du få hjælp på skolen til at gennemføre uddannelsen? Synes du, at I har det godt sammen i din klasse? Synes du, at I har det godt sammen i din klasse? Synes du, at I har det godt sammen i din klasse? Synes du, at I har det godt sammen i din klasse? Synes du, at I er gode til at arbejde sammen omkring det faglige? Synes du, at I er gode til at arbejde sammen omkring det faglige? Synes du, at I er gode til at arbejde sammen omkring det faglige? Synes du, at I er gode til at arbejde sammen omkring det faglige? Føler du dig tryg i klassen? Føler du dig tryg i klassen? Føler du dig tryg i klassen? Føler du dig tryg i klassen? Kan du lide dine klassekammerater? Kan du lide dine klassekammerater? Kan du lide dine klassekammerater? Kan du lide dine klassekammerater? Føler du dig uden for fællesskabet i klassen? Føler du dig uden for fællesskabet i klassen?

6 Føler du dig uden for fællesskabet i klassen? Føler du dig uden for fællesskabet i klassen? Er I efter din mening gode til at støtte og hjælpe hinanden, når der er behov for det? Er I efter din mening gode til at støtte og hjælpe hinanden, når der er behov for det? Er I efter din mening gode til at støtte og hjælpe hinanden, når der er behov for det? Er I efter din mening gode til at støtte og hjælpe hinanden, når der er behov for det? Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den, du er? Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den, du er? Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den, du er? Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den, du er? Er du sammen med dine klassekammerater i fritiden? Er du sammen med dine klassekammerater i fritiden? Er du sammen med dine klassekammerater i fritiden? Er du sammen med dine klassekammerater i fritiden? Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vil du beskrive omgangstonen i din klasse? (sæt gerne flere krydser) I hvor høj grad... - viser eleverne hinanden respekt? I hvor høj grad... - viser eleverne hinanden respekt? I hvor høj grad... - viser eleverne hinanden respekt?

7 I hvor høj grad... - viser eleverne hinanden respekt? I hvor høj grad... - viser eleverne respekt over for lærerne? I hvor høj grad... - viser eleverne respekt over for lærerne? I hvor høj grad... - viser eleverne respekt over for lærerne? I hvor høj grad... - viser eleverne respekt over for lærerne? I hvor høj grad... - viser lærerne respekt over for eleverne? I hvor høj grad... - viser lærerne respekt over for eleverne? I hvor høj grad... - viser lærerne respekt over for eleverne? I hvor høj grad... - viser lærerne respekt over for eleverne? I hvor høj grad... - oplever du, at der er konflikter på skolen? I hvor høj grad... - oplever du, at der er konflikter på skolen? I hvor høj grad... - oplever du, at der er konflikter på skolen? I hvor høj grad... - oplever du, at der er konflikter på skolen? Hvilken type af konflikter drejer det sig om? (sæt gerne flere krydser) Hvilken type af konflikter drejer det sig om? (sæt gerne flere krydser) Hvilken type af konflikter drejer det sig om? (sæt gerne flere krydser) Hvilken type af konflikter drejer det sig om? (sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) Hvad ser du som årsager til konflikterne? (Sæt gerne flere krydser) I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen har negativ indflydelse på din hverdag?

8 I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen har negativ indflydelse på din hverdag? I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen har negativ indflydelse på din hverdag? I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen har negativ indflydelse på din hverdag? I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen bliver løst? I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen bliver løst? I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen bliver løst? I hvor høj grad... - oplever du, at konflikter på skolen bliver løst? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for, at eleverne skal have det godt sammen? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for, at eleverne skal have det godt sammen? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for, at eleverne skal have det godt sammen? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for, at eleverne skal have det godt sammen? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for, at eleverne skal have det godt sammen? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for at forhindre mobning? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for at forhindre mobning? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for at forhindre mobning? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for at forhindre mobning? Synes du, at der fra skolens side bliver gjort noget for at forhindre mobning? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en eller flere andre elever?

9 Har du inden for de sidste 2 måneder mobbet eller været med til at mobbe en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder mobbet eller været med til at mobbe en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder mobbet eller været med til at mobbe en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder mobbet eller været med til at mobbe en eller flere andre elever? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en lærer på skolen? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en lærer på skolen? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en lærer på skolen? Har du inden for de sidste 2 måneder oplevet at føle dig mobbet af en lærer på skolen? Har du inden for de sidste 2 måneder set en eller flere elever blive udsat for noget, som du mener, er mobning? Har du inden for de sidste 2 måneder set en eller flere elever blive udsat for noget, som du mener, er mobning? Har du inden for de sidste 2 måneder haft lyst til at gribe ind, når du har set, at en elev blev mobbet - men gjorde det ikke? Har du inden for de sidste 2 måneder haft lyst til at gribe ind, når du har set, at en elev blev mobbet - men gjorde det ikke? Har du inden for de sidste 2 måneder selv eller sammen med andre gjort noget for at stoppe mobningen af en elev? Har du inden for de sidste 2 måneder selv eller sammen med andre gjort noget for at stoppe mobningen af en elev? Hvor tilfreds er du samlet set med... - det sociale miljø på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - det sociale miljø på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - det sociale miljø på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - det sociale miljø på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - det sociale miljø på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - de sociale aktiviteter (fx fester, fællesarrangementer m.v.) på skolen?

10 Hvor tilfreds er du samlet set med... - de sociale aktiviteter (fx fester, fællesarrangementer m.v.) på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - de sociale aktiviteter (fx fester, fællesarrangementer m.v.) på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - de sociale aktiviteter (fx fester, fællesarrangementer m.v.) på skolen? Hvor tilfreds er du samlet set med... - de sociale aktiviteter (fx fester, fællesarrangementer m.v.) på skolen? Ved du, hvad dine lærere forventer af dig som elev? Ved du, hvad dine lærere forventer af dig som elev? Ved du, hvad dine lærere forventer af dig som elev? Ved du, hvad dine lærere forventer af dig som elev? Synes du, at dine lærere motiverer dig fagligt? Synes du, at dine lærere motiverer dig fagligt? Synes du, at dine lærere motiverer dig fagligt? Synes du, at dine lærere motiverer dig fagligt? Giver lærerne efter din mening brugbar tilbagemelding på din faglige indsats? Giver lærerne efter din mening brugbar tilbagemelding på din faglige indsats? Giver lærerne efter din mening brugbar tilbagemelding på din faglige indsats? Giver lærerne efter din mening brugbar tilbagemelding på din faglige indsats? Er det let at få faglig hjælp fra dine lærere, hvis du har brug for det? Er det let at få faglig hjælp fra dine lærere, hvis du har brug for det? Er det let at få faglig hjælp fra dine lærere, hvis du har brug for det? Er det let at få faglig hjælp fra dine lærere, hvis du har brug for det? Synes du, at dine lærere ser dig som den, du er - personligt og fagligt? Synes du, at dine lærere ser dig som den, du er - personligt og fagligt? Synes du, at dine lærere ser dig som den, du er - personligt og fagligt? Synes du, at dine lærere ser dig som den, du er - personligt og fagligt? Oplever du, at der generelt er en positiv social kontakt mellem lærere og elever?

11 Oplever du, at der generelt er en positiv social kontakt mellem lærere og elever? Oplever du, at der generelt er en positiv social kontakt mellem lærere og elever? Oplever du, at der generelt er en positiv social kontakt mellem lærere og elever? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes faglige viden? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes faglige viden? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes faglige viden? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes faglige viden? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes faglige viden? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes evne til at formidle viden og informationer på en forståelig og god måde? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes evne til at formidle viden og informationer på en forståelig og god måde? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes evne til at formidle viden og informationer på en forståelig og god måde? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes evne til at formidle viden og informationer på en forståelig og god måde? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes evne til at formidle viden og informationer på en forståelig og god måde? Hvordan vurderer du... - lærernes branchekendskab? Hvordan vurderer du... - lærernes branchekendskab? Hvordan vurderer du... - lærernes branchekendskab? Hvordan vurderer du... - lærernes branchekendskab? Hvordan vurderer du... - lærernes branchekendskab? Hvordan vurderer du... - lærernes branchekendskab? Hvordan vurderer du... - samarbejdet mellem lærerne om emner, opgaver, deadlines osv. på tværs af fag? Hvordan vurderer du... - samarbejdet mellem lærerne om emner, opgaver, deadlines osv. på tværs af fag? Hvordan vurderer du... - samarbejdet mellem lærerne om emner, opgaver, deadlines osv. på tværs af fag? Hvordan vurderer du... - samarbejdet mellem lærerne om emner, opgaver, deadlines osv. på tværs af fag?

12 Hvordan vurderer du... - samarbejdet mellem lærerne om emner, opgaver, deadlines osv. på tværs af fag? Hvordan vurderer du... - samarbejdet mellem lærerne om emner, opgaver, deadlines osv. på tværs af fag? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes forberedelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes forberedelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes forberedelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes forberedelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes forberedelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes engagement? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes engagement? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes engagement? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes engagement? Hvor tilfreds er du samlet set med... - lærernes engagement? Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens indhold Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens indhold Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens indhold Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens indhold Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens indhold Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens form Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens form Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens form Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens form Hvor tilfreds er du samlet set med... - undervisningens form Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine egne faglige præstationer Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine egne faglige præstationer Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine egne faglige præstationer Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine egne faglige præstationer

13 Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine egne faglige præstationer Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine muligheder for selv at påvirke og tilrettelægge din uddannelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine muligheder for selv at påvirke og tilrettelægge din uddannelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine muligheder for selv at påvirke og tilrettelægge din uddannelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine muligheder for selv at påvirke og tilrettelægge din uddannelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - dine muligheder for selv at påvirke og tilrettelægge din uddannelse? Hvor tilfreds er du samlet set med... - sammensætningen af dit skema (fx i forhold til mellemtimer osv.)? Hvor tilfreds er du samlet set med... - sammensætningen af dit skema (fx i forhold til mellemtimer osv.)? Hvor tilfreds er du samlet set med... - sammensætningen af dit skema (fx i forhold til mellemtimer osv.)? Hvor tilfreds er du samlet set med... - sammensætningen af dit skema (fx i forhold til mellemtimer osv.)? Hvor tilfreds er du samlet set med... - sammensætningen af dit skema (fx i forhold til mellemtimer osv.)? Kender du de faglige mål med undervisningen? Kender du de faglige mål med undervisningen? Kender du de faglige mål med undervisningen? Kender du de faglige mål med undervisningen? Synes du, at du når de faglige mål med undervisningen? Synes du, at du når de faglige mål med undervisningen? Synes du, at du når de faglige mål med undervisningen? Synes du, at du når de faglige mål med undervisningen? Synes du, at du når de faglige mål med undervisningen? Synes du samlet set, at det faglige indhold i undervisningen giver mening for dig? Synes du samlet set, at det faglige indhold i undervisningen giver mening for dig?

14 Synes du samlet set, at det faglige indhold i undervisningen giver mening for dig? Synes du samlet set, at det faglige indhold i undervisningen giver mening for dig? Synes du, at stemningen i undervisningen er præget af energi og interesse? Synes du, at stemningen i undervisningen er præget af energi og interesse? Synes du, at stemningen i undervisningen er præget af energi og interesse? Synes du, at stemningen i undervisningen er præget af energi og interesse? Savner du mulighed for at arbejde mere sammen med andre? Savner du mulighed for at arbejde mere sammen med andre? Savner du mulighed for at arbejde mere sammen med andre? Savner du mulighed for at arbejde mere sammen med andre? Savner du mulighed for at arbejde mere alene? Savner du mulighed for at arbejde mere alene? Savner du mulighed for at arbejde mere alene? Savner du mulighed for at arbejde mere alene? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens form? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens form? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens form? Er du tilfreds med dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens form? Savner du mulighed for at arbejde mere praktisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere praktisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere praktisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere praktisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere kreativt med dine opgaver?

15 Savner du mulighed for at arbejde mere kreativt med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere kreativt med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere kreativt med dine opgaver? Har du adgang til lektiehjælp/studiehjælp? Har du adgang til lektiehjælp/studiehjælp? Har du adgang til lektiehjælp/studiehjælp? Hvad er dit udbytte af lektiehjælpen/studiehjælpen? Hvad er dit udbytte af lektiehjælpen/studiehjælpen? Hvad er dit udbytte af lektiehjælpen/studiehjælpen? Hvad er dit udbytte af lektiehjælpen/studiehjælpen? Hvad er dit udbytte af lektiehjælpen/studiehjælpen? Savner du mulighed for at arbejde mere teoretisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere teoretisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere teoretisk med dine opgaver? Savner du mulighed for at arbejde mere teoretisk med dine opgaver? Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mest ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser)

16 Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvilken arbejdsform synes du, du får mindst ud af? (sæt gerne flere krydser) Hvordan vurderer du samlet set det faglige niveau på din uddannelse? Hvordan vurderer du samlet set det faglige niveau på din uddannelse? Hvordan vurderer du samlet set det faglige niveau på din uddannelse? Hvordan vurderer du mængden af forberedelse/lektier og andet hjemmearbejde på din uddannelse? Hvordan vurderer du mængden af forberedelse/lektier og andet hjemmearbejde på din uddannelse? Hvordan vurderer du mængden af forberedelse/lektier og andet hjemmearbejde på din uddannelse? Hvordan vurderer du mængden af forberedelse/lektier og andet hjemmearbejde på din uddannelse? Hvordan vurderer du mængden af forberedelse/lektier og andet hjemmearbejde på din uddannelse? Hvordan vurderer du samlet set dit faglige udbytte af uddannelsen? Hvordan vurderer du samlet set dit faglige udbytte af uddannelsen? Hvordan vurderer du samlet set dit faglige udbytte af uddannelsen? Hvordan vurderer du samlet set dit faglige udbytte af uddannelsen? Hvordan vurderer du samlet set dit faglige udbytte af uddannelsen? Hvor tit spiser du morgenmad? Hvor tit spiser du morgenmad? Hvor tit spiser du morgenmad? Hvor tit spiser du morgenmad? Efter din egen mening, hvor tit er din morgenmad sund og nærende? Efter din egen mening, hvor tit er din morgenmad sund og nærende?

17 Efter din egen mening, hvor tit er din morgenmad sund og nærende? Efter din egen mening, hvor tit er din morgenmad sund og nærende? Efter din egen mening, hvor tit er din frokost sund og nærende? Efter din egen mening, hvor tit er din frokost sund og nærende? Efter din egen mening, hvor tit er din frokost sund og nærende? Efter din egen mening, hvor tit er din frokost sund og nærende? Hvor tit spiser du frokost? Hvor tit spiser du frokost? Hvor tit spiser du frokost? Hvor tit spiser du frokost? Ryger du? Ryger du? Ryger du? Føler du dig generet af rygning på skolens område? Føler du dig generet af rygning på skolens område? Føler du dig generet af rygning på skolens område? Hvad synes du om... - skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens rygepolitik? Hvad synes du om... - skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens alkoholpolitik? Hvad synes du om... - overholdelsen af skolens alkoholpolitik?

18 Foregår der misbrug af piller, narkotika eller andre euforiserende stoffer blandt eleverne på skolen? Foregår der misbrug af piller, narkotika eller andre euforiserende stoffer blandt eleverne på skolen? Foregår der misbrug af piller, narkotika eller andre euforiserende stoffer blandt eleverne på skolen? Hvordan synes du, at dit helbred er? Hvordan synes du, at dit helbred er? Hvordan synes du, at dit helbred er? Hvordan synes du, at dit helbred er? Hvor tit har du... - hovedpine? Hvor tit har du... - hovedpine? Hvor tit har du... - hovedpine? Hvor tit har du... - hovedpine? Hvor tit har du... - hovedpine? Hvor tit har du... - mavepine? Hvor tit har du... - mavepine? Hvor tit har du... - mavepine? Hvor tit har du... - mavepine? Hvor tit har du... - mavepine? Hvor tit har du... - feber? Hvor tit har du... - feber? Hvor tit har du... - feber? Hvor tit har du... - feber? Hvor tit har du... - feber? Hvor tit har du... - problemer med astma og/eller allergi? Hvor tit har du... - problemer med astma og/eller allergi? Hvor tit har du... - problemer med astma og/eller allergi? Hvor tit har du... - problemer med astma og/eller allergi? Hvor tit har du... - problemer med astma og/eller allergi? Hvor tit har du... - problemer med eksem/udslæt? Hvor tit har du... - problemer med eksem/udslæt? Hvor tit har du... - problemer med eksem/udslæt? Hvor tit har du... - problemer med eksem/udslæt? Hvor tit har du... - problemer med eksem/udslæt? Hvor tit har du... - ondt i nakke, ryg eller skuldre? Hvor tit har du... - ondt i nakke, ryg eller skuldre?

19 Hvor tit har du... - ondt i nakke, ryg eller skuldre? Hvor tit har du... - ondt i nakke, ryg eller skuldre? Hvor tit har du... - ondt i nakke, ryg eller skuldre? Hvor tit har du... - smerter andre steder i kroppen? Hvor tit har du... - smerter andre steder i kroppen? Hvor tit har du... - smerter andre steder i kroppen? Hvor tit har du... - smerter andre steder i kroppen? Hvor tit har du... - smerter andre steder i kroppen? Hvor tit har du... - andre helbredsproblemer? Hvor tit har du... - andre helbredsproblemer? Hvor tit har du... - andre helbredsproblemer? Hvor tit har du... - andre helbredsproblemer? Hvor tit har du... - andre helbredsproblemer? været i rigtig godt humør? været i rigtig godt humør? været i rigtig godt humør? været i rigtig godt humør? været i rigtig godt humør? følt dig godt tilpas? følt dig godt tilpas? følt dig godt tilpas? følt dig godt tilpas? følt dig godt tilpas? været ked af det? været ked af det? været ked af det? været ked af det?

20 været ked af det? følt dig ensom? følt dig ensom? følt dig ensom? følt dig ensom? følt dig ensom? følt dig træt og uoplagt? følt dig træt og uoplagt? følt dig træt og uoplagt? følt dig træt og uoplagt? følt dig træt og uoplagt? haft svært ved at koncentrere dig? haft svært ved at koncentrere dig? haft svært ved at koncentrere dig? haft svært ved at koncentrere dig? haft svært ved at koncentrere dig? Hvor meget fravær har du haft inden for de sidste 2 måneder (ca.)? Hvor meget fravær har du haft inden for de sidste 2 måneder (ca.)? Hvor meget fravær har du haft inden for de sidste 2 måneder (ca.)? Hvor meget fravær har du haft inden for de sidste 2 måneder (ca.)? Hvor meget fravær har du haft inden for de sidste 2 måneder (ca.)? Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser)

21 Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Hvad er årsagen til dit fravær? (sæt gerne flere krydser) Har nogen på skolen, lærere, kontaktlærere/vejledere, studievejleder eller andre personer spurgt til dit fravær? Har nogen på skolen, lærere, kontaktlærere/vejledere, studievejleder eller andre personer spurgt til dit fravær? Har du et fysisk handicap? Har du et fysisk handicap? Hvad synes du om... - adgangen/tilgængeligheden på skolen generelt? Hvad synes du om... - adgangen/tilgængeligheden på skolen generelt? Hvad synes du om... - adgangen/tilgængeligheden på skolen generelt? Hvad synes du om... - adgangen til undervisningslokaler og faglokaler? Hvad synes du om... - adgangen til undervisningslokaler og faglokaler? Hvad synes du om... - adgangen til undervisningslokaler og faglokaler? Hvad synes du om... - adgangen til fælles opholdsarealer? Hvad synes du om... - adgangen til fælles opholdsarealer? Hvad synes du om... - adgangen til fælles opholdsarealer? Hvad synes du om... - antallet af handicaptoiletter? Hvad synes du om... - antallet af handicaptoiletter? Hvad synes du om... - antallet af handicaptoiletter? Hvad synes du om... - placeringen af handicaptoiletter? Hvad synes du om... - placeringen af handicaptoiletter? Hvad synes du om... - placeringen af handicaptoiletter?

22 Hvad synes du om... - parkeringsforhold for handicappede? Hvad synes du om... - parkeringsforhold for handicappede? Hvad synes du om... - parkeringsforhold for handicappede? Emner Emner Emner Emner Emner Emner Emner Emner Emner Emner Emner Emner Bonusresultater Bonusresultater Emner Underspørgsmål til det sociale miljø - om at gribe ind mod mobning Underspørgsmål til undervisningen - om faglige mål Underspørgsmål til undervisningen - udbytte af lektiehjælp/studiehjælp Underspørgsmål til helbred og velbefindende - om fravær Underspørgsmål til helbred og velbefindende - handicapforhold Social trivsel Relation mellem elever/studerende og lærere/undervisere

23 Svarmulighed Antal besvarelser Antal respondenter Procent Dreng/mand , Pige/kvinde , under 16 år år , år , år , år år år år over 60 år Mindre end 6 mdr ,

24 Op til 1 år , Op til 2 år , Op til 3 år , Op til 4 år , Op til 5 år Op til 6 år Mere end 6 år Det er den uddannelse, jeg allerhelst vil have , Det er ikke min drømmeuddannelse, men det var en uddannelse, som jeg kunne komme ind på , En eller flere af mine venner er i gang med denne uddannelse, og jeg vil gerne følges med dem , Jeg skulle jo i gang med et eller andet , Uddannelsens indhold interesserer mig , Jeg tror, denne uddannelse giver mig gode muligheder for job/karriere , Andre har rådet mig til at tage netop denne uddannelse , Af økonomiske årsager , Mit nuværende job eller uddannelsesniveau kræver det , Andet , Ja, altid , Ja, for det meste Ikke så tit , Nej, aldrig , Det betyder ikke noget for mig Ja, altid ,

25 Ja, for det meste , Ikke så tit , Nej, aldrig , Det betyder ikke noget for mig , Ja, mange , Ja, nogle , Ikke ret mange , Nej, ingen eller næsten ingen , Ja , Nej , Ja , Nej , Ja, altid , Ja, for det meste , Ikke så tit , Nej, slet ikke , Ja, dem alle sammen , Ja, de fleste , Ja, en eller nogle enkelte , Nej, ingen af dem Altid , For det meste , Ikke så tit , Sjældent eller aldrig , Altid , For det meste ,

26 Ikke så tit , Sjældent eller aldrig , I høj grad , I nogen grad , I ringe grad , Slet ikke , Ved ikke , I høj grad , I nogen grad , I ringe grad , Slet ikke , Ved ikke , Ja , Hverken ja eller nej Nej , Ja , Hverken ja eller nej , Nej , Ja , Nej , Ja , Nej , Ved ikke ,5 Ja , Nej , Ved ikke , Ja

27 Nej , Ved ikke , Meget tilfredsstillende , Tilfredsstillende , Hverken tilfredsstillende eller utilfredsstillende , Mindre tilfredsstillende , Utilfredsstillende , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad I ringe grad , Nej, slet ikke , Ved ikke , Ja, altid , Ja, for det meste , Ikke så tit , Nej, slet ikke , Ja, altid , Ja, for det meste , Ikke så tit , Nej, slet ikke Ja, altid , Ja, for det meste , Ikke så tit , Nej, slet ikke , Ja, de fleste , Ja, nogle , Ikke ret mange , Nej, ingen eller næsten ingen , Ja, altid , Ja, for det meste ,

28 Engang imellem , Sjældent eller aldrig , Ja, altid , Ja, for det meste Engang imellem , Sjældent eller aldrig , Ja, altid , Ja, for det meste , Engang imellem , Sjældent eller aldrig , Ja, tit , Engang imellem , Sjældent , Aldrig , God , Sjov/morsom , Hånlig , Grim , Fri , Venskabelig , Hård/grov , Truende , Respektfuld , Nedladende , I høj grad , I nogen grad , I ringe grad ,

29 Slet ikke , I høj grad , I nogen grad , I ringe grad , Slet ikke , I høj grad , I nogen grad I ringe grad , Slet ikke I høj grad , I nogen grad , I ringe grad , Slet ikke , Konflikter mellem bestemte grupper eller kliker af elever , Konflikter mellem elever og lærere , Konflikter i forhold til regler på skolen , Konflikter mellem elever og ledelsen , Misforståelser , Sladder/rygter , Grimt sprog/negativ omgangstone , Magtkampe , Forskellighed , Manglende respekt , Problemer i privatlivet/fritiden , Andet , I høj grad ,

30 I nogen grad , I ringe grad , Slet ikke , I høj grad , I nogen grad , I ringe grad , Slet ikke , Ja, meget , Ja, noget , Hverken meget eller lidt , Nej, kun lidt , Nej, slet ikke , Ja, meget , Ja, noget , Hverken meget eller lidt , Nej, kun lidt , Nej, slet ikke , Ja, mange gange , Ja, flere gange , Ja, en enkelt gang , Nej ,

31 Ja, mange gange , Ja, flere gange , Ja, en enkelt gang , Nej , Ja, mange gange , Ja, flere gange , Ja, en enkelt gang , Nej , Ja , Nej , Ja , Nej , Ja , Nej , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds Meget utilfreds , Meget tilfreds ,

32 Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds , Meget utilfreds , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad ,

33 Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds Meget utilfreds , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds Meget utilfreds , Meget tilfredsstillende , Tilfredsstillende , Hverken tilfredsstillende eller utilfredsstillende , Mindre tilfredsstillende , Utilfredsstillende Ikke relevant , Meget tilfredsstillende , Tilfredsstillende , Hverken tilfredsstillende eller utilfredsstillende , Mindre tilfredsstillende ,

34 Utilfredsstillende Ikke relevant , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds , Meget utilfreds , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds , Meget utilfreds Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds , Meget utilfreds , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds Meget utilfreds , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds ,

35 Meget utilfreds , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds , Meget utilfreds , Meget tilfreds , Tilfreds , Hverken tilfreds eller utilfreds , Utilfreds , Meget utilfreds , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , Kun i ringe grad , Slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , Kun i ringe grad , Slet ikke , Ved ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad ,

36 Kun i ringe grad , Slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad , Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja, i høj grad ,

37 Ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Ja , Nej , Ved ikke , Meget stort , Stort , Hverken stort eller lille , Lille Meget lille , Ja, i høj grad , ja, i nogen grad , I ringe grad , Nej, slet ikke , Holdundervisning , Foredrag/forelæsninger , Gruppearbejde , Individuelt arbejde , Praktiske eller kreative øvelser , Temadage eller projekter på tværs af fag , Praktikforløb , Opgaveskrivning , Eksamensprojekter , Andet , Holdundervisning , Foredrag/forelæsninger , Gruppearbejde ,

38 Individuelt arbejde , Praktiske eller kreative øvelser , Temadage eller projekter på tværs af fag , Praktikforløb , Opgaveskrivning , Eksamensprojekter , Andet , Det er for højt , Det er passende , Det er for lavt , Arbejdsbyrden er generelt for stor , Arbejdsbyrden er i perioder for stor , Arbejdsbyrden er passende , Arbejdsbyrden er i perioder for lille , Arbejdsbyrden er generelt for lille , Meget stort , Stort , Hverken stort eller lille , Lille , Meget lille , Hver dag , Næsten hver dag , Af og til , Sjældent eller aldrig , Altid , For det meste ,

39 Af og til , Sjældent eller aldrig , Altid , For det meste Af og til , Sjældent eller aldrig , Hver dag , Næsten hver dag , Af og til , Sjældent eller aldrig Ja , Nej , Nogen gange , Ja , Nej , Nogen gange , Helt i orden , Nogenlunde i orden , Ikke i orden , Ikke relevant/findes ikke , Helt i orden , Nogenlunde i orden , Ikke i orden , Ikke relevant/findes ikke , Helt i orden , Nogenlunde i orden , Ikke i orden , Ikke relevant/findes ikke , Helt i orden , Nogenlunde i orden , Ikke i orden , Ikke relevant/findes ikke ,

40 Ja , Nej , Ved ikke , Rigtig godt , Godt , Mindre godt , Dårligt , Hver dag eller næsten hver dag , En eller flere gange om ugen , En eller flere gange om måneden , En eller flere gange i løbet af et halvt år , Sjældent eller aldrig , Hver dag eller næsten hver dag , En eller flere gange om ugen , En eller flere gange om måneden , En eller flere gange i løbet af et halvt år , Sjældent eller aldrig , Hver dag eller næsten hver dag En eller flere gange om ugen , En eller flere gange om måneden , En eller flere gange i løbet af et halvt år , Sjældent eller aldrig , Hver dag eller næsten hver dag , En eller flere gange om ugen , En eller flere gange om måneden , En eller flere gange i løbet af et halvt år , Sjældent eller aldrig , Hver dag eller næsten hver dag , En eller flere gange om ugen , En eller flere gange om måneden , En eller flere gange i løbet af et halvt år , Sjældent eller aldrig , Hver dag eller næsten hver dag , En eller flere gange om ugen ,

Hverken tilfredsstillende eller. Mindre Utilfredsstillende. Ja Nej. Ja Nej Ved ikke. Ikke så tit Nej, slet ikke

Hverken tilfredsstillende eller. Mindre Utilfredsstillende. Ja Nej. Ja Nej Ved ikke. Ikke så tit Nej, slet ikke Termometeret uge 25/26 2015 -Ta temperaturen på dit undervisningsmiljø! Værksteds navn Brønderslev Baggrund Dronninglund Er du: Hunkøn Hankøn Hvor gammel er du? Under16 år 16 17 år 18 19 år 20 24 år 25

Læs mere

EVALUERING AF SPØRGESKEMA VEDR. TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I BØRNEHØJDE PÅ SKOVGÅRDEN. ULTIMO 2011.

EVALUERING AF SPØRGESKEMA VEDR. TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I BØRNEHØJDE PÅ SKOVGÅRDEN. ULTIMO 2011. EVALUERING AF SPØRGESKEMA VEDR. TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I BØRNEHØJDE PÅ SKOVGÅRDEN. ULTIMO 2011. Undersøgelsen er foretaget med udgangspunkt i materialet fra www.termometeret.dk & DCUM. Eleverne har afkrydset

Læs mere

Vandret rapport UMV 2014

Vandret rapport UMV 2014 Rapporten er udarbejdet d.0-0-0 Vandret rapport UMV 0 Antal Inviterede Antal besvarede Undervisnings () () () () () Medie Ide & (0) m() () Grafisk() Design() 0 0 Svarprocent %,%,% 00%,% %,% %,%,% Samlet

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 20. december 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod mobning, Lærerne/underviserne, Undervisningen,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 3. årg.2009 3a, 3b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for din skole? Ja, altid 15 / 46.88% Ja, for det meste

Læs mere

Resultater af undersøgelse af undervisningsmiljø blandt eleverne psykisk del.

Resultater af undersøgelse af undervisningsmiljø blandt eleverne psykisk del. Resultater af undersøgelse af undervisningsmiljø blandt eleverne psykisk del. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 105 / 25% 264 / 62%

Læs mere

Trivselsundersøgelse for skolen på Skovgården 2017

Trivselsundersøgelse for skolen på Skovgården 2017 Trivselsundersøgelse for skolen på Skovgården 2017 Undersøgelsen er foretaget med udgangspunkt i et spørgeskema af en medarbejder i skolen, og der er hentet inspiration fra andre trivselsundersøgelser

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. oktober 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Motivation, Generel tilfredshed, Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. november 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Konflikter, Klasselæreren, Timerne og undervisningen, Rammer 1, Aktivitetsmuligheder, Sikkerhed,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 28. januar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4.A, 4.B, 5.A, 5.B, 6.A, 6.B, 7.A, 7.B, 8.A, 8.B, 9.A, 9.B, 9.C M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b, 8.a, 8.b, 9.a, 9.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er

Læs mere

Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål. Emnet "Klassen og kammeraterne" indeholder følgende spørgsmål

Emnet Generel tilfredshed indeholder følgende spørgsmål. Emnet Klassen og kammeraterne indeholder følgende spørgsmål Spørgsmål Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål Er du glad for din skole? Er du glad for dine lærere? Hvor tit... - glæder du dig til at komme i skole? Hvor tit... - glæder du dig til

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 5a+b, 6a+b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid 11 / 13.25% Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Friskolen M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 2 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: Køn: 9.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed altid for det Ikke så Nej, slet Er du glad for din skole? 3 / 2

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: Køn: Ikke viste hold: 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 5C, 6B, 6C, 7A, 7C, 8A, 8B, 8C M, K 6A Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Motivation, Generel tilfredshed, Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod

Læs mere

Undervisningsmiljø undersøgelse 2006

Undervisningsmiljø undersøgelse 2006 Undervisningsmiljø undersøgelse 2006 1. Det fysiske og æstetiske arbejdsmiljø: På det fysiske område har vi i samråd med eleverne vendt de fysiske og æstetiske arbejdsmiljø, i forbindelse med fællesmøde

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Motivation, Generel tilfredshed, Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 3. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Motivation, Generel tilfredshed, Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod mobning,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: 5A, 5B, 5C, 5D, 6A, 6B, 6D, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, Læs 1, Læs 2 Køn: M, K Ikke viste hold: 6C Resultater i antal og

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for

Læs mere

1. Indledning... 3. 1.1 Formål... 3. 1.2 Metode... 3. 1.2.1 Dataindsamling... 4. 2. Analyse af spørgeskemaundersøgelsen... 4. 2.1. Konflikter...

1. Indledning... 3. 1.1 Formål... 3. 1.2 Metode... 3. 1.2.1 Dataindsamling... 4. 2. Analyse af spørgeskemaundersøgelsen... 4. 2.1. Konflikter... Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Metode... 3 1.2.1 Dataindsamling... 4 2. Analyse af spørgeskemaundersøgelsen... 4 2.1. Konflikter... 4 2.2 Timerne og undervisningen... 5 2.3

Læs mere

Side 1 af :27:51

Side 1 af :27:51 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 106 / 28% 236 / 62% 31 / 8% 7 / 2% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. august 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 20. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4%

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering Rolf Krake Skolen 2006

Undervisningsmiljøvurdering Rolf Krake Skolen 2006 Undervisningsmiljøvurdering Rolf Krake Skolen 2006 Er du? Dreng 51,3 % Pige 48,7 % Klassen og kammeraterne. Hvor mange venner har du i din klasse? Ingen 0,6 % En enkelt 0,6 % 2-5 17,4 % Mere end 5 81,5

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

Distribution: Ny 9-10 klasse

Distribution: Ny 9-10 klasse Distribution: Ny 9-10 klasse Wednesday, January 26, 2011 Page 1 of 61 Operre af Michaelskolen Oprettet d. 1/26/2011 Workcyclus Page 2 of 61 GENEREL TILFREDSHED 1.1 Ja, helt sikkert Ja, til en vis grad

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2% Dato4.december207 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere

Side 1 af 13 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 55 / 26% 131 / 62% 20 / 10% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Er du glad for dine lærere? 47 /

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. juni 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 27. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne - om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 30. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Ja, meget glad. alle sammen. Er du glad for dine lærere? 28 / 14% 93 / 48% 59 / 30% 15 / 8%

Ja, meget glad. alle sammen. Er du glad for dine lærere? 28 / 14% 93 / 48% 59 / 30% 15 / 8% Generel tilfredshed glad for Er du glad for din skole? 39 / 20% 115 / 59% Ikke så tit slet 31 / 16% 10 / 5% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte ingen af dem Er du glad for dine lærere? 28 / 14%

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. marts 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. marts 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\...

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\... Page 1 of 11 Generel tilfredshed glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 65 / 28% 149 / 64% 16 / 7% 3 / 1% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad for dine lærere? 59

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. september 2010 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sdr. Kongerslev Skole Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset af en periode.

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. marts 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, dem alle sammen. Ja, de fleste. Engang imellem. Ja, tit. Ja, for det meste.

Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, dem alle sammen. Ja, de fleste. Engang imellem. Ja, tit. Ja, for det meste. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. december 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. marts 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 21. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Følgende hold indgår i resultatvisningen: 4.A PW, 4.B LN, 5.A HH, 5.B JD, 6.A AN, 6.B LM, 6.c LA, 7.A HS, 7.B AM, 8.A EB, 8.B TB, 9.A NR, 9.

Følgende hold indgår i resultatvisningen: 4.A PW, 4.B LN, 5.A HH, 5.B JD, 6.A AN, 6.B LM, 6.c LA, 7.A HS, 7.B AM, 8.A EB, 8.B TB, 9.A NR, 9. Resultatudtrækket er foretaget 28. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Svarfordelingsrapport: UMV - 2015 - FULD

Svarfordelingsrapport: UMV - 2015 - FULD Rapporten er lavet d.02-03-205 Svarfordelingsrapport: UMV - 205 - FULD 02 Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingsrapport Områder: APV Trivsel Kortlægning: UMV - Elever - 205 Denne rapport: Elever Periode

Læs mere

Svarfordelingsrapport: UMV 2014

Svarfordelingsrapport: UMV 2014 Rapporten er lavet d.09-05-204 Svarfordelingsrapport: UMV 204 02 Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingsrapport Områder: APV Kortlægning: UMV-204 Denne rapport: 9.-0. klasse Periode for svar: Fra: 07-05-204

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. december 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Motivation, Generel tilfredshed, Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. juni 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 15. december 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Timerne og

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. maj 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 24. maj 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Motivation, Generel tilfredshed, Det sociale miljø, Underspørgsmål til det sociale miljø om at gribe ind mod mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 17. august 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 24. april 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. marts 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 3. oktober 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 22. maj 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 27. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. februar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 2. marts 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 23. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. oktober 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. april 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 8. juni 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Side 1 af 5 Forlad arkivet Aargang: 9. klasse Tilbage Rammer 1 Hvad synes du om... - jeres klasselokale? - pladsforholdene i klassen? - indretningen af klassen? - antallet af lokaler steder til gruppearbejde?

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. april 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. april 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. oktober 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. marts 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Timerne og

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011

Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011 Undervisningsmiljøundersøgelse Unge Hjem - Efterskolen i Århus; 2011 Emne Spørgsmål Svarmulighed Antal besvarelser Antal respondenter Baggrundsspørgsmål Er du: Dreng 24 80 30 Pige 56 80 70 Generel tilfredshed

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering på Glamsbjerg Efterskole i skoleåret 2010/2011. Elevbesvarelser

Undervisningsmiljøvurdering på Glamsbjerg Efterskole i skoleåret 2010/2011. Elevbesvarelser Undervisningsmiljøvurdering på Glamsbjerg Efterskole i skoleåret 2010/2011. Spørgsmålene er inspireret af Termometeret fra Dansk Center for Undervisningsmiljø, og der er valgt flg. områder ud: Generel

Læs mere

UMV 6. - 9. kl. 2010. 1 Er du glad for din skole? Ja 86 Nej 1 Ved ikke 12. 2 Er du glad for dine lærere? Ja 81 Nej 3 Ved ikke 14

UMV 6. - 9. kl. 2010. 1 Er du glad for din skole? Ja 86 Nej 1 Ved ikke 12. 2 Er du glad for dine lærere? Ja 81 Nej 3 Ved ikke 14 UMV 6. - 9. kl. 21 Lavet af AT 21 1 Er du glad for din skole? Ja 86 Nej 1 Ved ikke 12 2 Er du glad for dine lærere? Ja 81 Nej 3 Ved ikke 14 3 Er du glad for den klasse du går i? Ja 9 Nej 2 Ved ikke 6 4

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2014. Auto College

Undervisningsmiljøvurdering 2014. Auto College Undervisningsmiljøvurdering 2014 Undersøgelsen er gennemført via spørgeskemaundersøgelse Efterår 2014 Overordnede resultater 10 9 8 7 6 72,7 68,9 77,0 62,9 72,1 63,2 55,5 70,3 82,8 80,4 85,5 88,5 82,9

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø 4.-10. klasse 2009 Hold: 4a, 4b, 4c, 5a, 5b, 5c, 6a, 6b, 6c, 7x, 7y, 7z, 8a, 8b, 8c, 9w, 9z, 10x, 10y Køn: M, K Ikke viste hold: 10z Resultater i antal og procent Generel

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 1. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 47 / 85.45% 4 / 7.27%, ikke

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Mobning, Underspørgsmål til mobning hjælper andre, Konflikter, Timerne og undervisningen,

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 48 / 23% 139 / 66% 18 / 9% 5 / 2% 49 / 23% 117 / 56% 40 / 19% 4 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 48 / 23% 139 / 66% 18 / 9% 5 / 2% 49 / 23% 117 / 56% 40 / 19% 4 / 2% Forlad arkivet Tilbage Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 48 / 23% 139 / 66% 18 / 9% 5 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 14. oktober 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2014. Tech College Aalborg - samlet

Undervisningsmiljøvurdering 2014. Tech College Aalborg - samlet Undervisningsmiljøvurdering 2014 Undersøgelsen er gennemført via spørgeskemaundersøgelse Tech College Aalborg - samlet Efterår 2014 Overordnede resultater 100,0 90,0 80,0 70,0 60,0 74,5 69,4 75,8 63,7

Læs mere

Vurdering af undervisningsmiljøet på Langå Skole i skoleåret 2010/2011.

Vurdering af undervisningsmiljøet på Langå Skole i skoleåret 2010/2011. Vurdering af undervisningsmiljøet på Langå Skole i skoleåret 2010/2011. 1. Kortlægning af skolens fysiske, psykiske og æstetiske undervisningsmiljø. Langå Skole er en kommunal folkeskole med 587 elever.

Læs mere