ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne"

Transkript

1 Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke en fortid inden for svømning, så er der masser af praktisk information at hente her. Denne beskrivelse er lavet i samarbejde med forældre i klubben, der tidligere selv har stået i netop den situation, du befinder dig i, og alle de spørgsmål de havde, er besvaret her. Det er vores håb, at denne beskrivelse kan hjælpe dig med mange af de spørgsmål, du sidder med før, under og efter et svømmestævne. Odder Svømmeklub August 2014

2 Hvorfor bliver mit barn tilbudt at deltage ved svømmestævner? I den daglige svømmetræning arbejder både trænere og svømmere på at forbedre svømmefærdighederne i vandet, men de fleste svømmere vil også gerne se hvor meget udbytte, deres træning har givet dem. Derfor tilbyder Odder Svømmeklub, at svømmerne kan deltage ved forskellige stævner alt efter svømmerens niveau. Det er en rigtig god ide, at tage en snak med træneren om hvilke stævner der passer netop dit barn. Det er vigtigt, at stævnerne bliver en god oplevelse, som svømmerne glæder sig til, og som motiverer i hverdagen til at blive endnu bedre. Dit barns træner vil altid deltage ved stævnet, så oplevelsen bliver så tryg som mulig. Odder Svømmeklub har en god og stadigt voksende konkurrenceafdeling, og derfor har klubben også en interesse i, at flere og flere svømmere deltager ved stævner. Stævnerne bruges til at vurdere svømmernes niveau, og dermed rykke dem op igennem systemet, så de bliver udfordret på deres færdigheder. Så det første stævne kan være første skridt på vejen mod en lang svømmekarriere med deltagelse ved DM, EM, VM og hvem ved - måske OL. Svømmestævner er også det perfekte sted, at være sammen med sine holdkammerater, samt finde nye svømmekammerater på tværs af Odder-hold og klubber. Når man er af sted sammen som hold med samme t-shirts og samme badehætter får man en god følelse af fællesskab, som er med til at gøre det at gå til svømning endnu bedre! Senere hen vil mange af svømmevennerne bliver dit barns bedste kammerater, og mange konkurrencesvømmere har også rigtig gode venner i andre klubber. I Odder Svømmeklub har vi intet krav om deltagelse ved svømmestævner. Vi vil forsøge at motivere svømmerne til at deltage, da vi mener, det er en unik oplevelse at være til svømmestævner, men i sidste ende er det altid jer forældre og jeres barns valg.

3 Forældrehjælp Forældrehjælp er en uundværlig del af det at være til svømmestævne. Svømmerne skal både transporteres til og fra stævnet, men afviklingen af stævnet afhænger også ene og alene af forældrehjælp. Official/hjælper Ved et mindre svømmestævne skal der bruges: 1 overdommer: Udpeges af stævnearrangøren til at styre slagets gang. 1 starter: Udpeges af stævnearrangøren til at starte svømmerne tidtagere Forældre fra klubberne. Tidtagere er placeret i startenden og har til opgave at tjekke svømmernes navn før start, starte uret ved start, og notere tiden når svømmeren rammer kanten ved afslutning. Tidtager-opgaven gives oftest til de mindst erfarne forældre, da det er en forholdsvis overkommelig opgave. 3-6 vendedommere Forældre fra klubberne. Vendedommerne er placeret modsat af startskamlerne, og har til opgave at vurdere svømmernes vendinger. Dette er en lidt mere krævende opgave, da den kræver dybere kendskab til reglerne i svømning. 2 banedommere Forældre fra klubberne. Banedommere er placeret ved bassinets langsider, og har til opgave at supplere overdommeren og de øvrige officials med et ekstra sæt øjne. Banedommere er ofte meget erfarne officials. 1 ledende tidtager Forældre fra klubberne. Den ledende tidtager er placeret i startenden, og er sikkerhed, hvis en af tidtagernes ure ikke starter, så alle dermed får en tid. Derfor er det et krav fra arrangøren, at alle klubber stiller med officials ofte 2-4 personer. Disse officials tjekker, om den rigtige svømmer ligger på den rigtige bane, tager tid på svømmeren, og kigger efter eventuelle fejl og regelbrud under løbet. Til de små stævner kræver det ofte ingen erfaring, men efterhånden som dit barn bliver bedre, kræver det, at du tager en uddannelse på et par timer, som svømmeklubben betaler. Et svømmestævne bliver også en helt anden oplevelse, når man pludselig er en del af det frem for blot at være tilskuer.

4 Holdleder En anden vigtig post er holdleder-posten. Som holdleder handler det om at bruge sin sunde fornuft og afstemme forventninger med træneren inden afgang til et stævne. En svømmeklub som Odder har ofte rigtig mange svømmere af sted, og det kan være noget af en opgave for træneren, at holde styr på alle svømmerne. Derfor er en holdleder en stor hjælp for træneren. Holdlederen har til opgave, at sørge for alt det træneren ikke har overskud til Det vil sige alt fra ordne frugt, nødder og rosiner, trøste børn, holde styr på børnene, sørge for børnene ikke rende rundt med vådt hår og uden t-shirt til at få dem til start på det rigtige tidspunkt. Holdleder-posten kan være en lidt stressende oplevelse første gang, men for de mindste plejer vi at være flere af sted, og gerne en der har prøvet det før. Vil du læse mere om holdlederposten, så tryk HER (Indsæt link). Kørsel Stævnerne ligger ofte minutters kørsel fra Odder Svømmehal, og det er derfor nødvendigt med forældrekørsel. Vi mødes altid ved svømmehallen, hvor bilerne fyldes op, og der er fælles afgang mod stævnet. Både officials og forældrekørsel er med til at holde udgifterne på stævnedeltagelsen nede, så vi fortsat kan tilbyde gode stævner til attraktive priser.

5 Tilmelding til svømmestævner Alle aktiviteter i Odder Svømmeklub kan findes på klubbens aktivitetskalender. Denne findes på klubbens hjemmesiden under Konkurrence og Aktivitetskalender. Planlægning af svømmestævner sker en gang hver sæson, altså en gang hvert halve år. Det betyder, at du i god tid kan se, hvor og hvornår der afholdes stævne for lige netop dit barn. På aktivitetskalenderen kan man se, hvor og hvornår stævnet afholdes, hvilke hold der tilbydes at deltage, hvornår der er deadline, og om der er brug for forældrehjælp. Derudover er der et link direkte til tilmeldingssiden (EVENT) og et link til stævneinvitationen (INFO), hvor man finder stævnearrangørens informationer om stævnet. Her kan man som regel finde, hvilke løb det er muligt at svømme. Der er ofte deadline 3-5 uger før stævnet afvikles, så vær ude i god tid med tilmeldingen. For at tilmelde dit barn skal du trykke på EVENT-linket i aktivitetskalenderen, ud for den aktivitet du ønsker at tilmeldes. Du vil nu blive videresendt til klubbens tilmeldingsside. Her skal du logge ind med dit barns profil, og herefter kan du tilmelde dit barn. Ved tilmelding er det vigtigt, at du noterer hvilke løb, dit barn skal svømme, om du kan hjælpe til med kørsel, eller om du kan hjælpe til under stævnet enten som holdleder eller official. Dette gøres lige før, der betales. Nogle gange vil træneren aftale med barnet, hvilke løb der bør svømmes, men hvis du er i tvivl, om hvilke løb dit barn skal svømme, så kontakt træneren som med glæde vil hjælpe dig. Nogle uger før stævnet vil du modtage en mail, hvor der er en nærmere beskrivelse af stævnet, herunder mødetid, stævnestart, forventet stævneafslutning, samt andre praktiske informationer.

6 Før svømmestævnet Svømmestævner for de mindste svømmere varer ofte 1-2 timer, og afholdes for det meste lørdag eller søndag. De fleste arrangører tager meget hensyn til målgruppen for stævnerne, og for de mindste starter stævnerne først efter kl. 9, og der er derfor tid nok om morgenen til at gøre sig klar til afgang. Det vigtigste inden stævnet er, at barnet får et solidt morgenmåltid og husker sit badeudstyr. Mange svømmere kan godt være nervøse før deres første svømmestævne. Det er en meget naturlig reaktion, og kan kræve lidt overtalelse fra forældrene. Udvikler nervøsiteten sig fra harmløse sommerfugle i maven, så forsøg med andre aktiviteter som kan tage opmærksomheden væk fra svømmestævnet. Svømmestævnernes varighed er kort, og der er derfor ikke det store behov for mad og drikke. Det er dog en god ide altid at have mad med, skulle sulten melde sig. Medbring altid en drikkedunk da varmen i svømmehallen kan give et øget væskebehov. Som svømmerne bliver ældre kommer kosten til at spille en vigtig rolle under stævner, og klubbens politik er, at der ikke indtages slik, kager og sodavand ved svømmestævner. Ved svømmestævne er der brug for følgende udstyr: Badetøj. Gerne 2 sæt, da det altid er rart med en ekstra, skulle der springe en snor eller en syning. Svømmebriller. Gerne 2 sæt, da det altid er rart med en ekstra, skulle der springe en snor. Brillerne bør være testet i svømmehallen, så de ikke falder af, når der hoppes i fra skamlen. Badehætte. Med Odder-logo. De kan købes hos trænerne. Håndklæder. Svømmerne er i vandet flere gange, og det er derfor en god ide med minimum to håndklæder, så man ikke har et gennemblødt håndklæde, når man er halvvejs med stævnet. T-shirt. Med Odder-logo. Hvis man tørrer sig ordentligt efter at have været i vandet kan man nøjes med en t-shirt. Men det er altid bedst med en tør t-shirt. Man kan også medbringe shorts. Drikkedunk. Væske er en vigtig del af idræt, og væskemangel kan begrænse præstationen. Rent vand er det bedste, men saftevand kan bruges, hvis det hjælper barnet med at drikke. Svømmeklubben tager ofte snacks med i form af nødder, rosiner, kicks og frugt. Det kan svømmerne frit tage af. Husk: Meld altid afbud så tidligt som muligt. Det er vigtigt, at træneren og holdlederen ved om man kommer eller ej, da det er afgørende for planlægning af stævner og kørsel.

7 Hele familien er velkommen til at tage med til stævnet. Der vil ofte være tilskuerpladser i hallen, men svømmerne har førsteret, og det er ikke altid, man får de bedste pladser i hallen. Svømmehaller har et noget anderledes indeklima end de fleste andre sportshaller, så det er en god ide ikke at tage for meget og varmt tøj på.

8 Under svømmestævnet Efter ankomst følges svømmerne ind i hallen, hvor der fortages omklædning og afvaskning. Der er de samme regler i andre svømmehaller, som der er i Odder, så al afvaskning sker uden badetøj på. Det er en god ide, at alle værdier tages med ind i hallen, så man ikke frister svage sjæle. Når svømmeren er omklædt skal han/hun ind i hallen og finde sin træner. Når svømmeren har fundet sin træner, er svømmeren i trænerens varetægt, og forældrene kan blot læne sig tilbage som tilskuere. Før stævnet går i gang er der altid opvarmning på land og i bassinet. Trænerne laver forskellige opvarmningsøvelser på land, hvorefter der varmes op i vandet. Træneren lægger planen for opvarmningen i vandet, som kan se rodet og uoverskuelig ud med så mange svømmere i vandet. Det vænner svømmerne sig dog hurtigt til, og det bliver hurtigt en vane. Opvarmningen tager 30 til 60 minutter, og er ikke særlig interessant at se på som forældre. Man kan derfor med fordel komme ved stævnestart frem for ved opvarmningens start. Er man hjælper til svømmestævnet, er det vigtigt, man kommer til tiden. Stævner kan ikke fungere uden hjælpere og officials, og selvom man ikke mener, man yder noget, så spiller man en vigtig rolle i stævnets afvikling. Hjælperne møder ind til et hjælpermøde, hvor en stævneleder og en overdommer forklarer lidt om, hvordan stævnet vil forløbe, og hvilken rolle man har under stævnet. Der er plads til fejl, da stævnerne ikke kun er lavet for, at svømmerne kan få stævneerfaring, men bestemt også så forældrene får det.

9 Løb, heat og starten Et svømmestævne kan virke uoverskueligt, første gang man er af sted. Svømmestævner er ikke opbygget ligesom de fleste idrætsgrene, hvor der er et specifikt tidspunkt, hvor man skal i kamp. Svømmestævner er derimod bygget op af løb, heat og baner. Løbet beskriver hvilken disciplin, der skal konkurreres i, eksempelvis 50 meter rygcrawl for drenge. Alle der er tilmeldt 50 meter rygcrawl for drenge rangeres så i heat efter deres tilmeldingstid. De hurtigste drenge svømmer sidst, mens de langsomste og dem uden tilmeldingstid starter først. Klubben sørger for at svømmerne tilmeldes deres hurtigste tid ved tilmelding. Ved stævnestart udleveres et program, hvor man kan se hvilke løb, heat og baner svømmerne er placeret på. Det er derfor trænerens, holdlederens og svømmerens opgave at holde øje med hvor langt man er nået i stævnet, og hvornår svømmeren skal i vandet. Det er vigtigt, at alle svømmerne opholder sig sammen som et hold, da dette letter træneren og holdelederens opgave med at holde alle svømmerne klar til start på det rigtige tidspunkt. 2-3 minutter før svømmeren skal i vandet sender holdlederen eller træneren svømmeren op til startskamlerne, så svømmeren er klar, når det bliver dennes tur. Selve starten styres af stævnets overdommer. For at få svømmernes opmærksomhed fløjtes der tre korte fløjt. Når disse fløjt høres går svømmerne hen til skamlen, og der skal være helt stille i hallen, så svømmerne ikke forstyrres under starten. Herefter fløjtes et langt fløjt. Dette signalerer, at svømmeren nu skal op på skamlen og indtage startpositionen. Skal der startes i rygcrawl, hopper man i vandet på det lange fløjt, og der kommer efterfølgende et langt fløjt mere, som betyder, man skal indtage sin startposition. Når overdommeren vurderer, at svømmerne er klar til start overtager starteren, og råber på deres pladser og affyrer startpistolen. På startpistolens signal skal svømmeren forlade skamlen. Så snart starten er gået må stilheden brydes, og der skal heppes. Vi er af sted som et hold, og alle opfordres derfor til at heppe på de svømmere, der er i vandet. Det er dog ikke tilladt at følge svømmerne op langs kanten, ligesom det heller ikke er tilladt, at heppe hvis man er hjælper eller official. Efter løbet har træneren ofte noteret tiden, men der vil ofte også blive ophængt resultatlister et sted i svømmehallen, hvor man kan se sin tid og placering. Efter stævnet vil vi også forsøge at sende resultatlisten, så snart vi modtager den. Under løbet kan der ske diskvalifikationer. Dette sker, hvis svømmeren har brudt reglerne. Der er mange svære regler, så til de små stævner, vil man ofte ikke blive diskvalificeret, men blot få forklaret hvad man gjorde forkert, så svømmeren og træneren kan få rettet op på det.

10 Det er bestemt ingen skam at blive diskvalificeret. Vi laver alle fejl, og al begyndelse er svær. Det er derfor vigtigt, at fremhæve det positive i præstationen til trods for diskvalifikationen. Efter svømmestævnet Det kan ske at dit barn er færdig med at svømme, før hele stævnet er færdigt. Men da vi tager af sted som et hold, tager vi også hjem som et hold. Ofte vil der blive udleveret medaljer eller diplomer efter stævnets afslutning, og som regel skal man også have andre svømmere med hjem i bilen. Derudover tager vi altid fællesbillede af alle svømmerne, da vi skriver en artikel til avisen, så alle svømmerne kan læse om deres præstationer i bassinet i Odder Avis. Vi ved det kan være en stor mundfuld at være til stævne, men klubbens politik er at alle bliver til det sidste og heppe på dine svømmekammerater. Det er svært at forudsige hvornår stævnet er færdig. Undgå derfor at lægge aftaler for tæt på svømmestævnet, da der kan ske uforudsete ting under stævnet, som rykker afslutningstidspunktet. Efter stævnet vil dit barn sandsynligvis også have en masse historier, det skal dele med andre svømmere, og omklædningen kan derfor tage længere tid end forventet. På turen hjem og derhjemme vil stævnet sikkert også være det store samtaleemne, så giv dig tid til at høre om dit barns oplevelser.

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09.

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09. Slutinfo til Begynderstævne 1 d. 27/9-2014 Møde tid ved Aarhus Svømmestadion - kl 08:45 Stævne adresse: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade 3, 8000 Aarhus C Holdleder Henrik Bach Er du forhindret

Læs mere

At vi sikrer at relevant information er tilgængelig for alle i svømmeklubben blandt andet ved:

At vi sikrer at relevant information er tilgængelig for alle i svømmeklubben blandt andet ved: Forældrehåndbog Indledning Konkurrencesvømning har mange fordele, der rækker ud over bare at blive bedre til at svømme. Kammeratskabet mellem svømmere er unikt, mange svømmere forbliver venner hele livet

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup

Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013. Praktiske oplysninger. &Svømmeklubben KVIK Kastrup Danmarks mesterskaber for hold - Svømmeligaen 06. 07. april 2013 Praktiske oplysninger &Svømmeklubben KVIK Kastrup Velkommen til Danmarks Mesterskaber for hold 2013 Svømmeklubben KVIK Kastrup og Dansk

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening.

Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. Kære svømmeforælder Dit barn er nu startet på konkurrenceniveau i Hørsholm Svømmeforening. I dette informationshæfte kan du læse om det at være svømmeforælder og om de forskellige ord, begreber og situationer,

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB

PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB PRAKTISKE OPLYSNINGER DM FOR HOLD 1. DIVISION HOS HELSINGØR SVØMMEKLUB 7. - 8. oktober 2017 Helsingør Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed svømmeklubberne Esbjerg, AGF, Farum, Vejle, H2O, Hvidovre,

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2016-2017 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

VEST BØRNE MEDLEY 2019

VEST BØRNE MEDLEY 2019 INFO SEDDEL VEST BØRNE MEDLEY 2019 Aabybro DEN 30. - 31. MARTS 2019 DGI-Huset Aabybro indgang via AABYBRO SKOLE, Kattedamsvej 26, 9440 Aabybro Arrangører: Aabybro IF Svømning og Dansk Svømmeunion Bassin:

Læs mere

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER HELSINGØR SVØMMEKLUB AFHOLDER I SAMARBEJDE MED DANSK SVØMMEUNION GRUPPE 1 29. - 31. MAJ. Køb mad og drikke til billige penge i Café Høst Under afviklingen af mesterskaberne er Café Høst åben i forhallen,

Læs mere

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle.

Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den marts 2019 i Vejle. Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til VEST-Lang for junior og senior, som finder sted fra den 8. 10. marts 2019 i Vejle. PRAKTISKE OPLYSNINGER Stævnet afholdes i DGI Huset Vejle

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Stævnekonceptet er nemt at tilgå og kan afvikles en formiddag i weekenden

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Det er med glæde at Svømmeudvalget udsender denne lille folder til forældrene i Aalborg Svømmeklub. Der har fra mange sider været ønske om en sådan forældreinformation,

Læs mere

Informationsfolder Danske Juniormeterskaber på kortbane 2018

Informationsfolder Danske Juniormeterskaber på kortbane 2018 3. udgave, 31/10-2018 Informationsfolder Danske Juniormeterskaber på kortbane 2018 Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokale 1: Mødelokale 1, Blue Water Dokken,

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub?

Om denne folder. Hvad vil Hovedstadens Svømmeklub? Om denne folder Denne folder giver dig som forældre og svømmer en introduktion til konkurrencesvømning i Hovedstadens Svømmeklub. Målgruppen for folderen er forældre og svømmere på konkurrenceafdelingens

Læs mere

Slutinfo til Begynderstævne 3 d. 29/3-2014

Slutinfo til Begynderstævne 3 d. 29/3-2014 Slutinfo til Begynderstævne 3 d. 29/3-2014 Møde tid ved Forum (cafe området) er - kl 06.50 Klubbanner, stævnekasse/frugt og svømmerne fordeles i bilerne jf. liste Afgang fra Forum - kl 07.00 Stævne adresse:

Læs mere

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION Stævne: REMA 1000 CUP Horsens 2019 Kort beskrivelse: Stævnet afholdes i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens 25 m bassin og 8 baner. Elektronisk tidtagning.

Læs mere

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB

Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Håndbog for instruktører i BJERRE HERREDS SVØMMEKLUB Revideret juni 2011 Afkrydsningslister: * Alle instruktører finder ved sæsonstart afkrydsningslister i de hvide mapper i depotet. Det er vigtigt at

Læs mere

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING VELKOMMEN TIL AGF Denne folder er en velkomst til alle nye svømmere og forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om klubben, undervisningen og om det fællesskab, du bliver en del af her i AGF Svømning.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2016

Alm. Brand Bank Cup 2016 2012 Alm. Brand Bank Cup 2016 Indbydelse til Svømmestævne 6.-7. februar i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød Svømmehal

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

Fredag den 27. januar 2017 kl januar 2017

Fredag den 27. januar 2017 kl januar 2017 Program Svømmestævne 1.- 4. klasser Fredag den 27. januar 2017 kl. 13.00-17.00 19. januar 2017 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Velkommen til årets første og meget populære stævne. Vi har

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Program for svømmestævne. Fredag den 30. januar 2015 kl Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Program for svømmestævne. Fredag den 30. januar 2015 kl Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Sportsudvalget Program for svømmestævne 21. januar 2015 Fredag den 30. januar 2015 kl. 13.30-17.00 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Velkommen til årets første og meget populære stævne Vi

Læs mere

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til Viborg Svømmeklub har fornøjelsen af at indbyde til Stævnet finder sted i weekenden den 14. - 16. juni 2019 på Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32, 8800 Viborg Viborg Cup er den ideelle

Læs mere

Jonas Lykke Sandison. Karina Høybye Olesen. Katrine Elholm Juliussen. Katrine Vølund. Kristine Kipper Pedersen. Laura Rasmussen. Laura Riber Memborg

Jonas Lykke Sandison. Karina Høybye Olesen. Katrine Elholm Juliussen. Katrine Vølund. Kristine Kipper Pedersen. Laura Rasmussen. Laura Riber Memborg Sted: Universitetshallen, Campusvej 55,5320 Odense Deltagere: Alexander Kirk Barbara Ammentorp Bertram Poser Jensen Cathrine Høst Clara Lindstedt Dicte Falkenstrøm Eszter Vad Frederik Nielsen Frederikke

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Program. Svømmestævne. 1. klasse til 6. klasse

Program. Svømmestævne. 1. klasse til 6. klasse Program Svømmestævne 1. klasse til 6. klasse Fredag den 25. januar 2019 kl. 13.00-17.00 Gladsaxe Svømmehal, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg Vi har igen fået rigtig mange tilmeldinger, med 203 hold så det

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne F/B Haletudserne De små haletudser er det første hold i svømmeskolen. Det er på dette hold grundlaget for den gode fremtidige svømmeundervisning bliver lagt. På haletudseholdet lærer vi at begå os i vandet,

Læs mere

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018

Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Praktiske oplysninger Nykredit Gentofte Open langbane d. 13. april 15. April 2018 Kære deltagere til Nykredit Gentofte Open, Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i Kildeskovshallen den kommende

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

VELKOMMEN TIL KRONBORG OPEN 2017 MED EKSTRA STOR PRÆMIEPULJE PÅ I ALT EURO

VELKOMMEN TIL KRONBORG OPEN 2017 MED EKSTRA STOR PRÆMIEPULJE PÅ I ALT EURO VELKOMMEN TIL KRONBORG OPEN 2017 MED EKSTRA STOR PRÆMIEPULJE PÅ I ALT 4.000 EURO Helsingør Svømmeklub byder velkommen til Kronborg Open 2017 den 24. 26. februar 2017. Vi håber, at vi ved fælles hjælp kan

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Holdlederopgaver til stævner

Holdlederopgaver til stævner Holdlederopgaver til stævner Hvad laver en holdleder? En holdleder er med til svømmestævne sammen med svømmer & træner. Skal tage sig af forskellige praktiske opgaver. Skal overnatte ved weekendstævner

Læs mere

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON 2018-2019 Vores Teams af trænere og hjælpetrænere glæder sig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen. Vi ser frem til rigtig mange gode timer med sjov, læring og

Læs mere

VELKOMMEN KONKURRENCESVØMMER

VELKOMMEN KONKURRENCESVØMMER VELKOMMEN KONKURRENCESVØMMER Velkommen som ny konkurrencesvømmer og forælder i AGF Svømning! Denne folder fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer, og om det fællesskab du bliver

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Hvem bliver klubmester 2015-2016?

Hvem bliver klubmester 2015-2016? Hvem bliver klubmester 2015-2016? Det vil vise sig, når vi i weekenden den 13. og 14. februar 2016 skyder Klubmesterskab 2015-2016 i gang i Støvring Svømmehal. Klubmesteren kåres blandt deltagende damer

Læs mere

Forældre Information 2012. AGF Svømning

Forældre Information 2012. AGF Svømning Forældre Information 2012 AGF Svømning Indledning Denne folder er en velkomst til alle nye konkurrencesvømmere og deres forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer,

Læs mere

AGF Svømning - Forældrefolder

AGF Svømning - Forældrefolder AGF Svømning - Forældrefolder Indledning Denne folder er en velkomst til alle nye konkurrencesvømmere og deres forældre i AGF- svømning. Den fortæller lidt om, hvad det vil sige at være konkurrencesvømmer,

Læs mere

SYDBANK VESTKYST CUP 2012

SYDBANK VESTKYST CUP 2012 INDBYDELSE TIL SYDBANK VESTKYST CUP 2012 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 2. 4. NOVEMBER 2012 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Sydbank Vestkyst Cup 2012 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015

REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015 REGELTOLKNINGER DANSK SVØMMEUNION Opdateret oktober 2015 Nedenstående fortolkninger og anbefalinger er gældende for svømmestævner, der afvikles i Danmark. Fortolkninger skal overholdes af overdommerne,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D NOVEMBER 2019 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2019 D. 8.-10. NOVEMBER 2019 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2019 PRISER Individuel start... 60 kr. Holdkap start... 120 kr. Overnatning pr. nat...

Læs mere

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk 2010/2011 i HINNERUP-BADET NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk tilmelding OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS NY TILMELDINGSPROCEDURE: Tilmelding for nuværende

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2015

Alm. Brand Bank Cup 2015 2012 Alm. Brand Bank Cup 2015 Indbydelse til Svømmestævne 25. - 26. april 2015 i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/ Ringsted Svømmeland

Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/ Ringsted Svømmeland Øst Årgangsmesterskaber 8/4 10/4 2016 Ringsted Svømmeland Ringsted Svømmeklub byder i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til Øst Årgangsmesterskaber. Adresse: Teglovnsvej 46 4100 Ringsted www.ringstedsk.dk

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Kære svømmere og forældre

Kære svømmere og forældre Svømmeskole Kære svømmere og forældre Velkommen til svømmeskolen i DeltaSwim I denne folder kan du læse lidt om, hvad børnene skal lære i svømmeskolen. Du finder også andre vigtige informationer. Svømmeskolen

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

Slutinfo til Begynderstævne 2 d. 9/11-2013

Slutinfo til Begynderstævne 2 d. 9/11-2013 Slutinfo til Begynderstævne 2 d. 9/11-2013 Aqua Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens Møde tid ved Forum (kl.: 15.10). Program: Omklædningsrummene åbnes kl. 15.10 Indsvømning: kl. 15.30 Stævnestart:

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

Børnestævne 20. september 2014

Børnestævne 20. september 2014 Karlslunde Tri Børnestævne 20. september 2014 Primær kontakt person under stævnet er: Stævneleder Brian Hesselø tlf. 30718137 men der er naturligvis rigtig mange andre hjælpere på dagen bare se efter de

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/ Ringsted Svømmeland

Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/ Ringsted Svømmeland Øst Årgangsmesterskaber 21/4 23/4 2017 Ringsted Svømmeland Ringsted Svømmeklub byder i samarbejde med Dansk Svømmeunion velkommen til Øst Årgangsmesterskaber. Adresse: Stævneleder: Adgang til hallen: Indsvømning:

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere