ENTREPRISE Ledningsarbejder TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. M14 Helsingørmotorvejen >>> Hørsholm S - Øverødvej APRIL 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ENTREPRISE 1435.800. Ledningsarbejder TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. M14 Helsingørmotorvejen >>> Hørsholm S - Øverødvej APRIL 2012"

Transkript

1 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Ledningsarbejder M14 Helsingørmotorvejen >>> Hørsholm S - Øverødvej APRIL 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

2 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)...2 Generelt...2 Tilbudslistens poster Arbejdsplads Jordarbejder Nedrivningsarbejder Fundering Betonbygværker Afvandings- og afløbsarbejder Vandledningsarbejder TAG - Tillægsarbejder Arbejdsplads Jordarbejder Byggegrubeafstivning, spuns Afvandings- og afløbsarbejder... 38

3 2 af 38 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af mængder i tilbudslisten (TBL) samt almindelige og specielle bestemmelser vedrørende omfanget af ydelser under de enkelte hovedposter, poster og underposter. Entreprenøren skal medtage alle arbejder og ydelser, som det fremgår af kontraktens dokumenter. Betaling for disse arbejder og ydelser skal være indeholdt i enhedspriserne således, at hele det i kontrakten indeholdt arbejde inklusiv diverse beskrevne ydelser er medtaget i det afgivne tilbud. I priser skal eksempelvis være medtaget omkostninger til supplerende sikkerhedsforanstaltninger så som beskyttelsesmodul, arbejdskøretøj, værnemidler, skærm eller andet for beskyttelse af arbejder, trafikken eller naboer ved valgte udførelsesmetoder. Alle mængder er fastsat som teoretiske geometriske mængder (fast mål uden spild) i henhold til beskrivelser og tegninger, medmindre andet er defineret under den enkelte post henholdsvis underpost. Mængdeændringer jf. AB 92 ad 14 og SB ad 14 bestemmes efter de samme principper, som er anvendt ved udregning af tilbudslistens mængder. I tilbudslisten er tilstræbt en forenklet ydelsesspecifikation. Det indebærer, at alle omfattede ydelser ikke udførligt fremgår af tilbudslisten. Priserne under de enkelte poster henholdsvis underposter skal omfatte samtlige ydelser til det pågældende arbejde, herunder de i SAB og AAB foreskrevne prøver, kontrolmålinger og dokumentationer, beregninger m.v. samt spild og eventuelle mermængder ud over de teoretiske samt alle for entreprisens gennemførelse nødvendige biydelser, herunder årstidsbestemte foranstaltninger. Endvidere skal i priserne være medtaget eventuelle tillæg for udførelse udenfor normal arbejdstid. Særlige TBL-tillægsarbejder omfatter ydelser, der ikke forlods er identificeret i lokalitet/omfang i det udbudte projekt, hvorfor de angivne mængder er fiktive. Mængdefastsættelse og afregningsmængder Hvor ydelsen fastsættes ved en mængde, skal afregningsmængden fastsættes ved opmåling af det faktisk udførte arbejde i forbindelse med arbejdets udførelse. Såfremt dokumentationsgrundlaget for fastsættelse af afregningsmængden fjernes under udførelsen af arbejdet, skal mængden fastsættes af såvel entreprenøren som tilsynet, før arbejdet igangsættes. I modsat fald fastsætter tilsynet alene grundlaget. Tilsvarende gælder for arbejder, der tildækkes og ikke er synlige i det færdige anlæg. For ydelser, hvor afregning sker som en fast sum, omfatter summen de mængder/arbejder, der fremgår af entrepriseaftalen samt alle ydelser i forbindelse med ændringer foranlediget af entreprenøren selv.

4 3 af 38 For ydelser, der omfatter permanent udsætning/bortskaffelse, herunder bortskaffelse af frasorterede elementer uegnet til genanvendelse i entreprisen, skal enhedspriser og faste summer omfatte losseplads-, miljø- og deponeringsafgifter samt andre afgifter, der skal betales i henhold til gældende love, regulativer, vedtægter mv. Eventuelle afgifter i forbindelse med bortskaffelse af jord klasse 2 4 samt PCB-holdig beton og fuger er undtaget, da denne afholdes af bygherren. For ydelser, der omfatter indvinding af materialer for genanvendelse i entreprisen eller for deponering til senere genanvendelse, og for ydelser, der omfatter genanvendte materialer, omfatter enhedsprisen optagning/adskillelse, rensning og sortering samt alle håndterings- og transportomkostninger. Nogle underposter vedrører arbejder, der udføres i varierende tykkelser inden for fastlagte grænser. Ved afregning heraf kommer kun den underpost til udbetaling, der indeholder de grænser mellem hvilke, den aktuelle tykkelse ligger. Hvis den aktuelle tykkelse ligger på grænsen mellem to underposter, afregnes efter den underpost, der svarer til mindre tykkelse end den aktuelle. Tilbudslistens poster Nedenfor angives specielle bestemmelser vedrørende mængdefastsættelser og ydelsesomfang for tilbudslistens enkelte hovedposter, poster og underposter. De angivne numre refererer til tilbudslistens postnumre.

5 4 af 38 1 Arbejdsplads I tilfælde af at driftsperioden for anstillingspladsen og arbejdsområdet forlænges på grund af tillægs- og regningsarbejder, for hvilken der indrømmes tidsfristforlængelse, betales dette pro rata pr. arbejdsdag med enhedsprisen i det omfang, det påberåbte forhold forsinker entreprisen i forhold til den fastlagte deltidsfrist og/eller sluttermin. 1.1 Anstillingsplads m.v Indretning, drift og rømning af (hoved-/lokal-)anstillingsplads Tilbudslistens faste sum skal inkludere alle ydelser til adgang, etablering (herunder afrømning af muld til interne arbejdsveje, adgangsveje, oplag, skure mm.), drift, overvågning, indhegning, inkl. låger, inspektion, ryddeligholdelse samt fjernelse. Alle ydelser til retablering skal være indeholdt i tilbuddet. Alle ydelser til opmåling af eksisterende terræn, (foto-)registrering af arealer og naboejendomme skal være indeholdt i tilbuddet. Alle ydelser i forbindelse med udarbejdelse af støjberegninger og nødvendig opfølgning heraf skal være indeholdt i tilbuddet. Den faste sum udbetales efter følgende regler: 25 % efter indhegning af arbejdsområder og etablering af anstillingspladserne (ved henholdsvis Sandbjergvej og Pilekæret) 60 % løbende i lige store månedlige rater i hele anlægsperioden 15 %, når rømning af arbejdsområder og anstillingspladser er afsluttet Sikring af fikspunkter etableret af bygherren Den faste sum skal indeholde alle udgifter til sikring af fikspunkter etableret af bygherren ved anvendelse af betonbrøndringe eller lignende Ledninger og kabler Den faste sum skal inkludere alle udgifter til gener i forbindelse med indhentning og registrering af opdaterede ledningsoplysninger hos ledningsejerne, påvisning af eksisterende ledninger, kabler, brønde og bygværker, herunder evt. udførelse af prøvegravninger samt afholdelse af og deltagelse i ledningsmøder i nødvendigt omfang. Den faste sum udbetales efter følgende regler: 20 % ved anlægsarbejdets start. 80 % løbende i lige store månedlige rater i hele anlægsperioden Etablering, drift og vedligehold af affaldssystem Den faste sum omfatter alle ydelser til henholdsvis ressourceminimering, etablering, drift, vedligehold, overvågning, inspektion og afrigning efter endt brug. Den faste sum udbetales i lige store rater jævnt fordelt over anlægsperioden.

6 5 af Afpropning af geotekniske boringer Den faste sum skal indeholde alle udgifter i forbindelse med afpropning af geotekniske boringer, etableret af bygherren Sikring af geotekniske boringer Enhedsprisen skal indeholde samtlige ydelser til sikring af geotekniske boringer, etableret af bygherren, ved anvendelse af ø1000 betonbrøndringe Trafikværn m.m., T3, W(dyn) = 0, H >= 1,0 m Enhedsprisen afregnes pr. lbm og skal omfatte samtlige ydelser i forbindelse med levering, opstilling og fjernelse. Enhedsprisen skal endvidere dække samtlige ydelser til drift, vedlige- og renhold af opsat trafikværn, inkl. samtlige udgifter til færdselsregulerende foranstaltninger (herunder skiltning og afspærring) anvendt i forbindelse hermed og afregnes pr. lbm. pr. uge. Eventuel midlertidig flytning og mellemdeponering i forbindelse med trafikomlægninger skal være indeholdt i enhedsprisen. Afregningsmængderne bestemmes ved opmåling af teoretiske længder i henhold til arbejdsområdeplaner C-tavle - at levere, opstille, vedligeholde og fjerne Skiltning med A-tavle. Enhedsprisen skal omfatte samtlige ydelser i forbindelse med levering, opstilling og fjernelse samt samtlige ydelser til opsætning, drift, vedligehold og renhold af opsatte skilte, standere og øvrigt materiel, inkl. samtlige udgifter til færdselsregulerende foranstaltninger (herunder skiltning og afspærring), der anvendes i forbindelse hermed. Eventuel midlertidig flytning og mellemdeponering i forbindelse med trafikomlægninger skal være indeholdt i enhedsprisen Midlertidig informationstavle på to standere - at levere, opstille, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte samtlige ydelser i forbindelse med levering, opstilling og fjernelse af tavler på to standere i tavlestørrelser på op til h=200 cm og b=250 cm. Yderligere skal enhedsprisen omfatte samtlige ydelser til opsætning, drift, vedligehold og renhold af opsatte skilte, standere og øvrigt materiel, inkl. samtlige udgifter til færdselsregulerende foranstaltninger (herunder skiltning og afspærring), der anvendes i forbindelse hermed O45-spærrebom inkl. blink - at levere, opstille, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte samtlige ydelser i forbindelse med levering, opstilling, drift og vedligehold samt fjernelse. Yderligere skal enhedsprisen omfatte samtlige ydelser for levering og montering af to stk. blink F-tavle på én stander - at levere, opstille, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte samtlige ydelser i forbindelse med levering, opstilling og fjernelse af F-tavler på én stander i tavlestørrelser på op til h=160 cm og b=120 cm. Yderligere skal enhedsprisen omfatte samtlige ydelser til opsætning, drift, vedligehold og ren-

7 1.4 Kontor for tilsyn SIDE 6 af 38 hold af opsatte skilte, standere og øvrigt materiel, inkl. samtlige udgifter til færdselsregulerende foranstaltninger (herunder skiltning og afspærring), der anvendes i forbindelse hermed Mødelokale for tilsyn 1.15 Byggepladshegn Den faste sum skal inkludere alle udgifter i forbindelse med levering, opstilling, indretning, drift, vedligehold, rengøring og afrigning af mødelokale for tilsyn ,8 m højt midlertidigt trådhegn - at levere, opsætte, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, opsætning, låger, inspektion, vedligeholdelse, mellemdeponering og fjernelse af trådhegnet efter endt brug ,8 m højt midlertidigt trådhegn - leje Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med leje af trådhegnet ,8 m højt midlertidigt trådhegn på spuns - at levere, opsætte, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, opsætning på spunsjern, inspektion, vedligeholdelse, mellemdeponering og fjernelse af trådhegnet efter endt brug ,8 m højt midlertidigt trådhegn på spuns - leje Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med leje af trådhegnet ,8 m høj tæt afskærmning - at levere, opsætte, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, opsætning, låger, inspektion, vedligeholdelse, mellemdeponering og fjernelse af tæt afskærmning efter endt brug ,8 m høj tæt afskærmning - leje Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med leje af tæt afskærmning Paddehegn - at levere, opsætte, vedligeholde og fjerne Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, opsætning, inspektion, vedligeholdelse, mellemdeponering, leje og fjernelse af paddehegnet efter endt brug.

8 7 af 38 2 Jordarbejder 2.11 Rydning Enhedspriserne for jordarbejder skal indeholde alle ydelser til tørholdelse Rydning af beplantning og bevoksning Den faste sum indeholder alle ydelser til rydning, inkl. fjernelse af træstød, fældning og bortskaffelse af træer samt hegn. Den faste sum skal endvidere indeholde retablering af arealer, der ligger inden for arbejdsområdet Nedtagning af vejudstyr m.v Opbrydning m.v. Den faste sum indeholder alle ydelser til nedtagning af trådhegn, naboplankeværk og vejudstyr (inkl. fundamenter) og henstilling i midlertidigt arbejdsdepot til genanvendelse i projektet Ubundne materialer, opbrydning og lægge i depot Enhedspriserne omfatter alle ydelser i forbindelse med opgravning, læsning, transport og henlæggelse i depot for genbrug som bundsikring. I enhedspriserne skal være indeholdt alle udgifter til indretning, drift og afrigning af midlertidige arbejdsdepoter til genbrugsmaterialer fra opgravet stabilt grus og bundsikring. Afregning sker i m Asfalt, opbrydning og bortskaffelse t > 0,1 m Enhedsprisen omfatter alle ydelser i forbindelse med opbrydning af asfalt i tykkelse t > 0,1 m, knusning, ophugning, oprivning m.v., afhængig af den valgte opbrydningsmetode, samt alle udgifter til læsning, transport og bortskaffelse til en godkendt modtager. Afregning sker efter opmåling i henhold til teoretiske mængder i tons på basis af mindst fem målinger af de fastlagte belægningstykkelser, rumvægt for asfalt sættes til 2,3 tons/m³. Afregning sker i tons Asfaltskæring, t = 0,1-0,2 m Enhedsprisen omfatter alle ydelser til skæring med diamantskive i tykkelse = 0,1-0,2 m. Tilbageskæring forårsaget af udvist forsømmelighed fra entreprenørens side indgår ikke i afregningsmængder for posterne. Afregning sker i lbm.

9 8 af Kantsten, optage og lægge i depot Enhedspriserne omfatter alle ydelser til optagning/opbrydning, afrensning, sortering, læsning og kørsel til midlertidigt arbejdsdepot beliggende i arbejdsområdet for genanvendelige materialer. Afregningsmængden bestemmes ved opmåling af udført arbejde. Overskydende materialer, som ikke genanvendes i entreprisen, er entreprenørens ejendom. Enhedsprisen skal endvidere inkludere alle udgifter til ophugning og bortskaffelse af betonlag under granitsten ned til underliggende grusbærelag. Afregning sker i lbm Betonfliser, optage og lægge i depot Enhedsprisen omfatter alle ydelser til opbrydning og kørsel til midlertidigt arbejdsdepot beliggende i arbejdsområdet af anvendelige materialer. Afregningsmængden bestemmes ved opmåling af udført arbejde. Overskydende materialer, som ikke genanvendes i entreprisen, er entreprenørens ejendom. Afregning sker i m Afrømning af muldjord m.v Afgrave og aflevere i arbejdsdepot Enhedsprisen omfatter alle ydelser til afgravning, læsning, transport, og deponering i midlertidigt arbejdsdepot beliggende på arbejdsområdet i forbindelse med muldarbejder ved byggegruber. Afregningsmængden opgøres som teoretisk flade x tykkelse (fra terræn ned til laggrænse, dog minimum 0,50 m under terræn) efter nærmere instruks fra tilsynet. Variationsprocenten for posten er -50/+50 %. Afregning sker i m Blødbundsarbejder Afgravning og bortskaffelse af blødbund Enhedsprisen omfatter alle ydelser til afgravning, transport og aflæsning til RGS 90 på Selinevej 4, 2300 København S Bygherren betaler alle afgifter direkte til modtageren af jorden. Afregningsmængden opgøres efter tons ud fra vejesedler registreret hos modtager.

10 9 af Graderet sand-grusfyld Graderet sand-grusfyld, levering og indbygning omkring konstruktioner Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og indbygning af graderet sand-grusfyld (inkl. kontrol) omkring konstruktioner og byggegruber. Afregning sker i m Graderet sand-grusfyld, afgravning til depot Enhedsprisen omfatter alle ydelser til afgravning og kørsel til midlertidigt arbejdsdepot beliggende i arbejdsområdet af graderet sand-grusfyld omkring konstruktioner og byggegruber. Afregning sker i m Graderet sand-grusfyld, fra depot til indbygning Enhedsprisen omfatter alle ydelser til at hente i midlertidigt arbejdsdepot og indbygning af graderet sand-grusfyld (inklusiv kontrol) omkring konstruktioner og byggegruber. Afregning sker i m Sand/bentonit Sand/bentonit lertætningslag, levering og indbygning af ny bred ved sø i Pilekæret Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser til levering, blanding, evt. vanding, lagring og indbygning samt evt. fugtning/afdækning. Afregningsmængden opgøres som det teoretisk indbyggede volumen i m 3 af sand/bentonit lertætningslag 2.32 Råjord, afgravning og indbygning Afgravning til depot Tilbudslistens mængder er beregnet på grundlag af fotogrammetrisk opmåling suppleret med konkret opmåling. Det teoretiske volumen for afgravet jord udregnes som voluminet mellem færdig råjordsoverflade og terræn efter evt. muldafrømning. Afregningsmængden ændres ikke som følge af entreprenørens jorddisponering. Enhedsprisen omfatter alle udgifter til afgravning og kørsel til midlertidigt arbejdsdepot beliggende i arbejdsområdet. Afregning sker i m Fra depot til indbygning Enhedsprisen omfatter alle udgifter til at hente i midlertidigt arbejdsdepot beliggende i arbejdsområdet og indbygning i byggegruber. Regulering, komprimering og kontrol skal være indeholdt i enhedsprisen. Afregning sker i m 3.

11 10 af Forurenet jord Overjord fra vejarealer og områdeklassificeret muld, afgravning til depot Enhedsprisen omfatter alle ydelser til afgravning af lettere forurenet overjord ved arbejdsområdet Pilekæret, læsning, transport, og midlertidig deponering langs udgravningerne, inden for samme matrikel eller i en maksimal afstand på 10 m i forhold til ledningsgraven, hvor entreprenøren ikke kan holde sig inden for samme matrikel. Afregningsmængden opgøres som teoretisk flade x tykkelse (fra terræn ned til laggrænse, dog minimum 0,50 m under terræn) efter nærmere instruks fra tilsynet. Variationsprocenten for posten er -50/+50 %. Afregning sker i m Råjord fra vejarealer, afgravning til depot Tilbudslistens mængder er beregnet på grundlag af fotogrammetrisk opmåling suppleret med konkret opmåling. Det teoretiske volumen for afgravet, lettere forurenet jord udregnes som voluminet mellem færdig råjordsoverflade og terræn efter evt. muldafrømning. Afregningsmængden ændres ikke som følge af entreprenørens jorddisponering. Enhedsprisen omfatter alle udgifter til afgravning og kørsel til midlertidig deponering langs udgravningerne, inden for samme matrikel eller i en maksimal afstand på 10 m i forhold til ledningsgraven, hvor entreprenøren ikke kan holde sig inden for samme matrikel. Afregning sker i m Råjord fra vejarealer, fra depot til indbygning Enhedsprisen omfatter alle udgifter til at hente i midlertidigt arbejdsdepot og indbygning i byggegruber af lettere forurenet råjord. Regulering, komprimering og kontrol skal være indeholdt i enhedsprisen. Afregning sker i m Udlægning af muldjord Genudlægning af overjord fra vejarealer og områdeklassificeret muld, t = 0,30 m Enhedsprisen omfatter alle ydelser til at hente i depot og indbygning af overjord fra vejarealer og områdeklassificeret muld, t = 0,30 m. Afregningsmængden opgøres som teoretisk flade x tykkelse som angivet på tegninger efter nærmere instruks fra tilsynet. Variationsprocenten for posten er -50/+50 %. Afregning sker i m 2.

12 11 af Udlægning af ren muldjord, t = 0,30 m Enhedsprisen omfatter alle ydelser til at hente i depot og indbygning af ren muldjord, t = 0,30 m. Afregningsmængden opgøres som teoretisk flade x tykkelse som angivet på tegninger efter nærmere instruks fra tilsynet. Variationsprocenten for posten er -50/+50 %. Afregning sker i m På opbrudte veje m.v., t = 0,05 m Enhedsprisen omfatter alle ydelser til at hente i depot og indbygning af ren muldjord på opbrudte vejarealer (inkl. stiarealer), t = 0,05 m. Afregningsmængden opgøres som teoretisk flade x tykkelse som angivet på tegninger efter nærmere instruks fra tilsynet. Variationsprocenten for posten er -50/+50 %. Afregning sker i m Græssåning Græssåning Enhedsprisen omfatter alle ydelser til græssåning, inkl. gødskning ved såning og fjernelse af ukrudt. Afregning sker i m 2.

13 12 af 38 4 Nedrivningsarbejder For afsnit 4 gælder, at tilbagefyldning af jord efter fjernelse af fundamenter skal være indeholdt i enhedsprisen. 4.1 Eksisterende skure og fundamenter Nedrivning af eksisterende skure matrikel nr. 4gp og 2m 4.2 Fundamenter Den faste sum omfatter alle ydelser til nedrivning og bortskaffelse af skure af træ eller blik og med tag af tagpap eller bølgeblik samt optagning af armerede betonfundamenter Fjernelse af fundamenter fra DONG Energy højspændingsmaster Den faste sum omfatter alle ydelser til opgravning og bortskaffelse af de armerede betonfundamenter.

14 13 af Fundering 13.1 Byggegrubeafstivning, spuns Anstilling og afrigning af nedbringningsmateriel Sumprisen inkluderer samtlige ydelser til anstilling af materiel til nedbringning af spunsvægge, herunder nødvendige interimistiske adgangsveje, ramper, afgravning eller tilfyldning for anstilling, samt efterfølgende afrigning af samme Levering og nedbringning af spuns Enhedspriserne omfatter alle ydelser i forbindelse med levering og nedbringning af stålprofiler til spunsvægge, herunder alle udgifter til nedbringning. Mængden fastsættes som det geometrisk bestemte spunsareal ifølge tegninger Anstilling og afrigning af materiel til trækning af spuns Sumprisen inkluderer samtlige ydelser til anstilling af materiel til trækning af spunsvægge, herunder nødvendige interimistiske adgangsveje, ramper, afgravning eller tilfyldning for anstilling Trækning af spuns under post Enhedspriserne omfatter alle ydelser til trækning og bortskaffelse af spunsen Tillægspris for tætning af spuns ved svejsning af spunslåse Enhedsprisen gælder pr. meter svejst spunslås. Den angivne mængde er et estimat. Den endelige mængde kan variere fra 0 % til 200 % af estimatet Afskæring og bortskaffelse af spuns op til 1,0 m under terræn Enhedsprisen gælder pr. meter afskåret og bortskaffet spuns. Den angivne mængde er geometrisk bestemt Byggegrubeafstivning, københavnervæg Hørsholm Kongevej - Nord og.21 Pilekæret - Nord. Østlig ledning Anstilling og afrigning af nedbringningsmateriel Sumpriserne inkluderer samtlige ydelser til anstilling af materiel til nedbringning af københavnervægge, herunder nødvendige interimistiske adgangsveje, ramper, afgravning eller tilfyldning for anstilling, samt efterfølgende afrigning af samme Hørsholm Kongevej - Nord og Pilekæret - Nord. Østlig ledning Levering og nedbringning af HEB Enhedspriserne omfatter alle ydelser i forbindelse med levering og nedbringning af HEBprofiler til københavnervægge.

15 Hørsholm Kongevej - Nord og.24 Pilekæret - Nord. Østlig ledning Levering og montering af... stålplader imellem HEB-profiler SIDE 14 af 38 Enhedspriserne omfatter alle ydelser i forbindelse med levering og montering af stålplade mellem HEB-profiler, herunder samtlige udgifter til leje og transport af materiel til nedbringningen Hørsholm Kongevej - Nord Tillægspris for montering af stålplader under rørgennemføringer Tillægsprisen omfatter alle tillægsydelser i forhold til post i forbindelse med eventuel montering af stålpladerne under rørgennemføringer i københavnervæggene Hørsholm Kongevej - Nord Tillægspris for tilpasning og montering af stålplader omkring rørgennemføringer Tillægsprisen omfatter alle tillægsydelser i forhold til post i forbindelse med tilpasning og evt. påsvejsning af stålplader omkring eksisterende ledninger i henhold til tegninger Hørsholm Kongevej - Nord og.25 Pilekæret - Nord. Østlig ledning Demontering af indfatningsvægge under post Sumpriserne omfatter alle ydelser ved demontering og bortskaffelse af indfatningsvæggenes stålplader og HEB-profiler m.v. helt til spidskote.

16 15 af Betonbygværker 14.1 Form og stillads Hørsholm Kongevej - Nord Hørsholm Kongevej - Syd Pilekæret - Nord. Østlig ledning Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og Pilekæret - Syd Form til Enhedspriserne omfatter samtlige ydelser i forbindelse med etableringen af form, inkl. understøtning, stillads, funderingsforanstaltninger, overfladebehandling, interimsafstivninger m.v. og inkl. delenes senere nedtagning og fjernelse. Enhedspriserne omfatter samtlige ydelser i forbindelse med projektering og kontrol af færdig opstilling. Enhedspriserne for typestillads skal inkludere ydelser til leverandørens særlige sagkyndiges kontrol af færdig opstilling. For de konstruktionsdele, for hvilke stillads ikke er specielt omtalt, skal ydelser til stillads være inkluderede i formprisen. Enhedspriserne inkluderer endvidere samtlige ydelser til etablering af nødvendige midlertidige arbejdsramper til stilladser. Enhedspriserne skal inkludere ydelser til udsparinger og indstøbninger m.m., herunder levering af indstøbte dele, for så vidt disse ikke betales særskilt under andre poster eller udtrykkeligt er undtagne. For form og stillads, der fastgøres til eksisterende konstruktioner, skal fastgørelser, iboring af ankre m.v. være inkluderet i enhedspriserne. Mængderne er fastsat som de teoretiske betonberøringsarealer, inkl. fugeflader, men ekskl. støbeskelsarealer, bestemt ud fra tegninger (ved knasfuger og fuger med mellemlæg medregnes fugefladen én gang). Arealer, hvor eksisterende betonledninger går gennem form, er ikke fratrukket. Flader, der i henhold til projektet støbes mod jord eller renselag, er ikke medregnet i mængden. Enhedspriserne skal indeholde eventuelle ydelser til tabtgået form.

17 16 af Slap armering Hørsholm Kongevej - Nord 11 Hørsholm Kongevej - Syd 21 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 31 Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 41 Pilekæret - Syd Kamstål (Y) i forankringsblokke Enhedspriserne omfatter alle ydelser i forbindelse med levering, bukning, ilægning, fastholdelse og svejsning af armeringen, herunder montage- og afstandsjern og overdimensioner, som er nødvendige i forbindelse med udførelsen. Mængderne fastsættes som den teoretiske vægt af den på projekttegningerne angivne armering med tillæg for de på tegningerne viste stød. Tillæg for ikke viste stød samt montage- og afstandsholdere, overdimensioner, bindetråd og lignende foranstaltninger, som er nødvendige i forbindelse med den af entreprenøren valgte udførelsesmetode, skal være indregnet i enhedspriserne Hørsholm Kongevej - Nord 13 Hørsholm Kongevej - Syd 23 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 33 Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 43 Pilekæret - Syd 14.3 Beton Klæbeankre i kamstål (Y) Enhedspriserne omfatter alle ydelser i forbindelse med levering, bukning, iboring og fastklæbning af armeringsstænger Hørsholm Kongevej - Nord 11 Hørsholm Kongevej - Syd 21 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 31 Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 41 Pilekæret - Syd Grovbeton P12N32 i renselag, t = 0,1 m Enhedspriserne omfatter alle ydelser til levering, udstøbning, bearbejdning og afretning af beton i renselag. Mængderne er fastsat ud fra projekttegningerne som det teoretiske areal af renselaget Hørsholm Kongevej - Nord 13 Hørsholm Kongevej - Syd 23 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 33 Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 43 Pilekæret - Syd Pladsstøbt beton A35N32 i forankringsblokke Enhedspriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med levering, udstøbning, bearbejdning, afretning og efterbehandling m.v.

18 17 af 38 Enhedspriserne inkluderer alle ydelser til indstøbning af indstøbningsdele m.v. Ydelserne skal tillige inkludere nødvendige stilladser, for så vidt disse ikke betales særskilt under andre poster eller udtrykkeligt er undtagne. Mængderne er beregnet ud fra tegningerne som det teoretiske betonvolumen, idet volumen af den eksisterende vandledning er fratrukket, mens volumen af armering ikke er fratrukket. Enhedspriserne inkluderer alle ydelser til efterbehandling, herunder styring og kontrol af temperatur i hærdeperioden. I hærdeperioden skal nødvendige foranstaltninger, enten enkeltvis eller i kombination, som styret udstøbningstemperatur, isolering af udstøbt beton ved anbringelse af tildækning eller isolering på formdele og betonoverflader, isolering af tidligere udstøbt beton, forlænget formperiode ud over, hvad der er nødvendigt af hensyn til styrkekrav ved afformning, samt vind- og solafskærmning af støbeområder, være inkluderede Hørsholm Kongevej - Nord 14 Hørsholm Kongevej - Syd 24 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 34 Pilekæret - Nord Vestlig ledning og 44 Pilekæret - Syd Pladsstøbt beton A35N32 i midlertidige understøtninger Enhedspriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med levering, udstøbning, bearbejdning, afretning og efterbehandling m.v. Enhedspriserne inkluderer alle ydelser til indstøbning af indstøbningsdele m.v. Mængderne er beregnet ud fra tegningerne som det teoretiske betonvolumen, idet volumen af armering ikke er fratrukket. Enhedspriserne inkluderer alle ydelser til efterbehandling, herunder styring og kontrol af temperatur i hærdeperioden. I hærdeperioden skal nødvendige foranstaltninger, enten enkeltvis eller i kombination, som styret udstøbningstemperatur, isolering af udstøbt beton ved anbringelse af tildækning eller isolering på formdele og betonoverflader, isolering af tidligere udstøbt beton, forlænget formperiode ud over, hvad der er nødvendigt af hensyn til styrkekrav ved afformning, samt vind- og solafskærmning af støbeområder, være inkluderede Levering og indstøbning af M30 inserts i rustfrit stål M30 inserts. Hørsholm Kongevej - Nord 11 M30 inserts. Hørsholm Kongevej - Syd 21 M30 inserts. Pilekæret - Nord. Østlig ledning 31 M30 inserts. Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 41 M30 inserts. Pilekæret - Syd Enhedspriserne omfatter alle ydelser til levering og montering i form, klar til udstøbning. Monteringen i form, skal være tilstrækkelig robust til, at indstøbningsdelene ikke rykker sig under udstøbning.

19 18 af 38 Mængderne fastsættes som antal færdige inserts, sammensat af gevindstænger, gevindskårne emnerør, møtrikker og plader Levering og montering/indstøbning af øvrige løsdele Hørsholm Kongevej - Nord 11 Hørsholm Kongevej - Syd 21 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 31 Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 41 Pilekæret - Syd HDPE krympemuffe omkring rør Enhedspriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med levering og montering af 550 mm bredt og 3 mm tykt HDPE-krympemuffe på de eksisterende vandledninger efter afrensningen, men inden form til midlertidige understøtninger opsættes. Priserne inkluderer nødvendige tiltag til fastholdelse af HDPE-krympemuffen til røret, således den er ikke rykker sig under støbning. Mængderne er beregnet ud fra tegningerne som det teoretiske areal af HDPEkrympemuffematerialet Hørsholm Kongevej - Nord 12 Hørsholm Kongevej - Syd 22 Pilekæret - Nord. Østlig ledning 32 Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 42 Pilekæret - Syd ø75x550 plastrør til udsparinger i midlertidige understøtninger Enhedspriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med levering og montering af rørstykker i form til midlertidige understøtninger. Mængderne er fastsat som det totale antal ø75x550 rør til indbygning i forskalling Afrensning af støbeskel Afrensning af støbeskel. Hørsholm Kongevej - Nord 11 Afrensning af støbeskel. Hørsholm Kongevej - Syd 21 Afrensning af støbeskel. Pilekæret - Nord. Østlig ledning 31 Afrensning af støbeskel. Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 41 Afrensning af støbeskel. Pilekæret - Syd Enhedspriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med afrensning af de eksisterende vandledninger, herunder anstilling, afdækning, sikring af tilstødende jordoverflader og bortpumpning af anvendt vand. Enhedspriserne inkluderer endvidere alle ydelser til afrensning af støbeskel mellem midlertidige understøtninger og forankringsblokke. Mængderne er beregnet som det teoretiske areal af færdigafrenset vandledning, der skal indstøbes i forankringsblokkene.

20 19 af Afrensning af vandledninger ved midlertidige understøtninger ø950 betonrør. Hørsholm Kongevej - Nord 11 ø950 betonrør. Hørsholm Kongevej - Syd 21 ø950 betonrør. Pilekæret - Nord. Østlig ledning 31 ø950 betonrør. Pilekæret - Nord. Vestlig ledning og 41 ø950 betonrør. Pilekæret - Syd 14.8 Ballastbeton Enhedspriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med afrensning af de eksisterende vandledninger før støbning af midlertidige understøtninger, herunder anstilling, afdækning, sikring af tilstødende jordoverflader, bortpumpning af anvendt vand. Mængderne er fastsat som antal færdigafrensede overflader, der skal støbes mod ved midlertidige understøtninger Ballastbeton. Hørsholm Kongevej - Nord 11 Ballastbeton. Hørsholm Kongevej - Syd 21 Ballastbeton. Pilekæret - Nord og 41 Ballastbeton. Pilekæret - Syd Pladsstøbt ballastbeton Sumpriserne inkluderer alle ydelser i forbindelse med opstilling af form, levering af armering og beton, udstøbning, bearbejdning, afretning og efterbehandling, flytning fra den ene forankringsblok til den anden, bortskaffelse m.v. Sumpriserne inkluderer alle ydelser til efterbehandling, herunder styring og kontrol af temperatur i hærdeperioden. I hærdeperioden skal nødvendige foranstaltninger, enten enkeltvis eller i kombination, som styret udstøbningstemperatur, isolering af udstøbt beton ved anbringelse af tildækning eller isolering på formdele og betonoverflader, forlænget formperiode ud over, hvad der er nødvendigt af hensyn til styrkekrav ved afformning, samt vind- og solafskærmning af støbeområder, være inkluderede.

21 20 af Afvandings- og afløbsarbejder Ledningsarbejder Enhedsprisen omfatter alle ydelser til afrømning af muld, udgravning, anvendelse af afstivning, tørholdelse af ledningsgrav, levering og lægning af ledninger, inkl. alle former for fittings, rørkobling m.v. Enhedsprisen omfatter desuden omkringfyldning, tilfyldning og retablering af muld. Enhedsprisen omfatter ligeledes levering og indbygning af lerbarrierer Svejste PE-rør SDR PP-plastrør SN8 Enhedsprisen omfatter alle ydelser til svejsning og tæthedsprøvning af PE-trykrør med rødbrun markering for spildevand. Omkostninger til svejste tilslutninger til brønde medregnes i post Enhedsprisen omfatter desuden udplanering af overskudsjord hen over ledningsgraven med en overhøjde på mindre end 0,5 m over det eksisterende terræn. Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og etablering af plastkloakrør og omfatter i øvrigt relevante ydelser som beskrevet under post Betonrør IG/EURO-normalrør Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og etablering af betonrør i varierende dybder PE-inspektionsbrønde for tilsvejsning af ledninger ekskl. dæksel/rist Plast rensebrønd med bundløb af svejst PE uden samlinger. Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og etablering af samlingsfri, præfabrikeret inspektionsbrønd med to stk. ø315 PE spidsrør til svejst tilslutning af PE-ledning. Svejste tilslutninger skal være indeholdt i enhedsprisen for brøndene ,25 m bt. brønd etableret på eksist. ledning ekskl. dæksel/rist Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og etablering af betonbrønd til individuelle rørtilslutninger i varierende dimensioner. Alle tilslutninger skal være indeholdt i enhedsprisen for brøndene Sløjfning af ledninger og brønde Vandtæt afpropning Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med vandtæt afpropning. Ydelsen omfatter alle dimensioner til og med ø300 mm ledninger samt beton til afpropning.

22 21 af ø200 bt, dybde optil 2,0 m Enhedsprisen omfatter opgravning, fjernelse og tilfyldning optil 2,0 m dybde i dim. ø200 mm. Ydelsen skal inkludere alle arbejder i forbindelse med sløjfning af ledninger ved opgravning, herunder fjernelse af ledning og bortskaffelse til godkendt modtager, samt tilfyldning af ledningsgrav med overskudsjord fra de øvrige ledningsarbejder ø1000bt, dybde ca. 2,0 m Enhedsprisen omfatter opgravning, fjernelse og tilfyldning. Ydelsen skal inkludere alle arbejder i forbindelse med annullering af brønden ved opgravning, herunder fjernelse af brønddele og bortskaffelse til godkendt modtager samt tilfyldning af udgravning ø1250 bt, dybde ca. 5,0 m 32.7 Særlige arbejder Enhedsprisen omfatter opgravning, fjernelse og tilfyldning. Ydelsen skal inkludere alle arbejder i forbindelse med annullering af brønden ved opgravning, herunder fjernelse af brønddele og bortskaffelse til godkendt modtager samt tilfyldning af udgravning Interimsafløb fra sø ved Pilekæret Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter til sikring og opretholdelse af afløb fra sø i hele anlægsperioden, således at søens vandstand fastholdes i kote for eksisterende afløb fra søen. Ydelsen omfatter etablering og fjernelse af tæt interimsgennemføring af afløbsrør gennem spuns og om nødvendigt interimsoverpumpning fra sø til eksisterende afløb fra sø mod øst samt interimsrørlægning med nødvendig interimsopstropning, understøtning el. lign Brønddæksler m.m Specialbygværk Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og montering af dæksler og riste med karme på brønde, inkl. regulering med top- og afstandsringe ø1250 mm BT udløbsbygværk fra Pilekæret med sandfang Enhedsprisen omfatter alle ydelser til levering og montering af udløbsbygværk, herunder tilslutning af indløbsrør for afløb fra søen højt i brønden. Tilslutninger skal være indeholdt i enhedsprisen for bygværket.

23 22 af Tv-inspektion Tv-inspektion af ledninger op til 315 mm Brøndrapporter Ydelsen indeholder oprensning, spuling og tv-inspektion af ledning. Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter til udførelsen og omfatter afrapportering, inkl. papirrapport og dvd. Ydelsen indeholder tv-inspektion af brønde og dokumentation i form af rapporter. Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter til udførelsen og omfatter afrapportering, inkl. papirrapport og dvd.

24 23 af Vandledningsarbejder 33.0 Særlige arbejder Tillæg for særlig detaljeret planlægning og koordinering med tilsyn og ledningsejer Den faste sum dækker alle omkostninger ved den påkrævede ekstraordinære planlægning samt løbende koordinering med både tilsyn og ledningsejer Lokalisering af ledninger Enhedspriserne skal omfatte samtlige udgifter til søgegravning, herunder afrømning af muld, frigravning af rør, fotoregistrering, indmåling og nivellement af ledninger samt omkring- og tilfyldning. Der skal forudsættes håndgravning omkring ledningerne ved blotlægningen. og rørsamlinger For post gælder, at enhedsprisen skal omfatte frigravning af to stk. rørsamlinger på hver af de to ledninger, fotoregistrering og indmåling af samlinger Sløjfning af ledninger og brønde ø800 Bonnarør Enhedsprisen skal omfatte alle udgifter til afrømning af muld, udgravning, 2,5<d<3,5 m, tørholdelse, opskæring i armeret beton og opbrydning af betonrør ø800, opgravning af rør, håndtering, bortkørsel og deponeringsafgift ved kørsel til godkendt modtager. Enhedsprisen inkluderer desuden tilfyldning af ledningsgrav til en højde mindre end 0,5 m over eksisterende råjordsplanum med genindbygningsegnet jord samt genudlægning af muld Afpropning af ø800 Bonnarør Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med afpropning af ø800 mm Bonnarør ved tilmuring af rørender Sløjfning af udluftnings- og skyllebrønde Enhedsprisen skal omfatte alle ydelser i forbindelse med afrømning af muld, udgravning, nedbrydning, opgravning, bortkørsel og deponeringsafgift ved kørsel til godkendt deponi, samt tilfyldning og genudlægning af muld.. Arbejdet inkluderer demontering af al aptering, herunder frasortering af eventuelle komponenter, ledningsejeren ønsker til genbrug/reservedele.

25 24 af Vandledninger Østledningen, Hørsholm Kongevej (HK) Rørkobling Bonnarør/overgangskobling, Nord Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter ved ind- og opmåling, alle arbejdstegninger til tilsynets godkendelse samt levering og montering af rørkoblingen for udvendig tætning af samlingen mellem Bonnarør og overgangskobling af rustfrit stål Overgangskobling af rustfrit stål, Nord Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter ved nøjagtig ind- og opmåling, alle arbejdstegninger til tilsynets godkendelse samt fremstilling, levering og montering af rustfri stålovergangskobling samt gennemførelse af injiceringsproces, lukning af injiceringsdyser efter endt brug samt afsluttende kontrol. Ydelsen indeholder et stk. efterinjicering, som udføres, hvis utæthed konstateres Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Nord Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter ved nøjagtig ind- og opmåling, alle arbejdstegninger til tilsynets godkendelse samt levering og montering af tilpasningsstykket (dismantling joint) ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube HK Nord, fra st. 67 (flange mod tilpasningsstykke) til st. 75 Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter ved nøjagtig ind- og opmåling, alle arbejdstegninger til tilsynets godkendelse samt levering og opsvejsning af alle nødvendige rørdele, fittings, bøjninger, tilpasningsstykker og PE-kraver med rustfri stålflange samt blåt advarselsbånd. Enhedsprisen skal desuden omfatte supplerende udgravning i forhold til udgravning for byggegruben samt udjævningslag og omkringfyldning om ledningerne. Tilfyldning afregnes under post for tilfyldning af byggegruber under hovedpost 2. Samling på stedet med stuksvejsning skal være indeholdt i ydelsen ø900 PE Pn10 placeret i foringsrør, fra st. 75 til st. 93 Enhedsprisen inkluderer alle udgifter til levering og samling af PE-rør, levering og montering af glidesko samt itrækning og montage af PE-rør i foringsrør. Enhedsprisen skal omfatte levering og montage af rørmanchet og lukning af rørende på foringsrør samt levering og tilfyldning med letklinkefyld ø900 PE Pn10 d = 2-3 m, fra st. 93 til st. 470 Enhedsprisen inkluderer alle udgifter til Afrømning af muld, udgravning, tørholdelse, levering, svejsning og lægning af PE-rør, blåt advarselsbånd, omkringfyldning og tilfyldning. Enhedsprisen omfatter desuden udplanering af overskudsjord hen over ledningsgraven med en overhøjde på maksimalt 0,5 m over det eksisterende terræn samt genudlægning af muld. Bortfræsning af indvendige svejsevulster på ø900 PE-rør skal være indeholdt i ydelsen.

26 25 af ø2400 Udluftningsbrønde med aptering Enhedsprisen inkluderer alle udgifter til afrømning af muld, udgravning, levering af brønd med al aptering, stor afdækning og dæksel, sætning af brønd omkringfyldning, tilfyldning og genudlægning af muld. Ydelsen inkluderer udgifter til tilslutninger til ø900 mm PE-hovedledning ved stuksvejsning ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube HK Syd, fra st. 470 til st. 478 (flange mod tilpasningsstykke) Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Syd Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål, Syd Afregnes som post Rørkobling Bonnarør/overgangskobling, Syd Afregnes som post ø900 PE segmentsvejste bøjninger < 30 grader Enhedsprisen skal omfatte samtlige udgifter ved nøjagtig ind- og opmåling, alle arbejdstegninger til tilsynets godkendelse samt levering og opsvejsning af alle nødvendige rørdele, fittings, delelementer i bøjninger eventuelle tilpasningsstykker el.lign. Samling af bøjning med ø900 PE-rør på stedet med stuksvejsning skal være indeholdt i ydelsen. Længden af bøjningerne skal modregnes antal meter på berørte strækninger i afregning af de lige ledningsstræk. Vestledningen, Hørsholm Kongevej (HK) Rørkobling Bonnarør/overgangskobling Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål, Nord Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Nord Afregnes som post ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube HK Nord, fra st. 65 til st. 68 (flange mod tilpasningsstykke (dismantling joint)) Afregnes som post

27 26 af ø900 PE Pn10 placeret i foringsrør, fra st. 68 til st. 82 Afregnes som post ø900 PE Pn10 d = 2-3 m, fra st. 82 til st. 470 Afregnes som post ø2400 Udluftningsbrønde med aptering Afregnes som post ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube HK Syd, fra st. 470 til st. 478 (flange mod tilpasningsstykke (dismantling joint)) Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Syd Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål, Syd Afregnes som post Rørkobling Bonnarør/overgangskobling, Syd Afregnes som post ø900 PE segmentsvejste bøjninger < 30 grader Afregnes som post Østledningen, Pilekæret (PK) Rørkobling Bonnarør/overgangskobling, Nord Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål, Nord Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Nord Afregnes som post ø 900 PE Pn10 placeret i byggegrube PK Nord, fra st. 003 til st. 007 (flange mod tilpasningsstykke (dismantling joint)) Afregnes som post ø900 PE Pn10 Afregnes som post ø2400 Udluftningsbrønde med aptering Afregnes som post

28 27 af ø1500 Skyllebrønde med aptering Enhedsprisen inkluderer alle udgifter til afrømning af muld, udgravning, levering af brønd med al aptering, stor betonring og betondæk og ståldæksel, sætning af brønd og tilfyldning. Ydelsen inkluderer alle omkostninger til udgravning, levering og lægning af skylleledningerne og disses tilslutning til udløbsbygværk på afskærende ledning (afløb fra sø) samt omkringfyldning, tilfyldning og genudlægning af muld ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube PK Syd, fra st. 424 til 434 (flange mod Tilpasningsstykke) Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Syd Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål Syd Afregnes som post Rørkobling Bonnarør/overgangskobling, Syd Afregnes som post ø 900 PE segmentsvejste bøjninger < 30 grader Afregnes som post Vestledningen, Pilekæret (PK) Rørkobling Bonnarør/overgangskobling, Nord Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål Nord Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Nord Afregnes som post ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube PK Nord, fra st. 72 til st. 82 (flange mod tilpasningsstykke (dismantling joint)) Afregnes som post ø900 PE Pn10 Afregnes som post ø1500 Skyllebrønde med aptering Afregnes som post

29 28 af ø900 PE Pn10 placeret i byggegrube PK Syd, fra st. 423 til 427 (flange mod tilpasningsstykke (dismantling joint)) Afregnes som post Tilpasningsstykke (dismantling joint) med flanger, Syd Afregnes som post Overgangskobling af rustfrit stål, Syd Afregnes som post Rørkobling Bonnarør/overgangskobling Afregnes som post , ø900 PE-segmentsvejste bøjninger < 30 grader Afregnes som post Specielle arbejder Særlige komponenter Afspærringsprop for ø800 Bonnarør Ydelsen omfatter levering af alle komponenter til gennemførelse af arbejdet og overlevering til Nordvand efter endt brug Blindflanger for ø900 PE/overgangskobling Ydelsen omfatter levering af alle komponenter til gennemførelse af arbejdet og overlevering til Nordvand efter endt brug Hultagning på ø800 Bonnarør og placering af afspærringsprop Ydelsen omfatter placering af en lænsepumpe under hultagningsstedet, hultagning uden brug af vand fra oven og gradvist nedad. Dernæst manuel indføring af afspærringsprop på slæde og montering vandtæt ca. 5 m inde i røret. Ydelsen omfatter desuden fjernelse af afspærringsproppen igen efter brug og overlevering til Nordvand af afspærringsproppen. Ydelsen afregnes pr. hultagning Kapning af ø800 Bonnarør med diamantsav 33.8 Trykprøvning Ydelsen omfatter placering af lænsepumpe under savskæret, skæring med diamantrundsav i to snit med ca. en meters mellemrum og fjernelse af rørdel. Ydelsen inkluderer desuden omhyggelig rengøring af den blivende rørdel indtil afspærringsproppen Trykprøver af overgangskoblinger Ydelsen omfatter montering af blindflange på overgangskobling, inkl. pakning og understøtning samt deltagelse sammen med Nordvand i vandfyldningen og tryksætning af den blivende ledning med vand. Desuden medvirken i den visuelle tæthedskontrol af overgangsflangen og udarbejdelse af rapport. Der afregnes pr. trykprøve, der overholder tæthedskravene.

30 29 af 38 Entreprenøren kan indhente vand uden beregning hos Nordvand efter nærmere aftale. Ydelsen omfatter alle omkostninger ved bortpumpning af vand til eksisterende motorvejsafvandingssystem efter nærmere aftale med tilsynet og VD Drift Trykprøver af ø900 PE-strækninger 33.9 Skylning Ydelsen omfatter montering af blindflanger på ø900 ledningen samt levering af rørforbindelse fra udluftningsbrønd på Nordvandsledningen til blindflangen, vandfyldning udluftning og konditionering og gennemførelse af trykprøven, inkl. rapport. Ydelsen omfatter derudover tømning af ledningen efter prøven, inkl. bortpumpning af vandet til motorvejsafvandingssystem efter nærmere aftale med tilsynet og VD Drift. Der afregnes pr. trykprøve, der overholder tæthedskravene Skylning af ø900 PE-strækninger Ydelsen omfatter alle arbejder ved montering af blindflanger på ledningen og etablering af ledningsforbindelse fra den nærmeste udluftningsbrønd til ledningsenden, således at skylning med 15 l/s kan foretages gennem længere tid. Posten skal inkludere alle omkostninger ved, at afløbet i den anden ende opfanges og bortpumpes til motorvejsafvandingssystem efter nærmere aftale med tilsynet og VD Drift. Ydelsen afregnes pr. skylning uafhængig af skylningstiden. Entreprenøren skal påregne, at to skylninger pågår samtidigt. Ydelsen skal indeholde alle udgifter til koordinering og samarbejde med Nordvand op til igangsættelse og under skylleproceduren.

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.271 Oprensning af fokusarealer 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N JUNI 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: 1220.271: TAG 1 af 4 Tilbuds-

Læs mere

Entreprise H714.07.20

Entreprise H714.07.20 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H714.07.20 Jord- og belægningsarbejde H714.07 Cykelsti i Faaborg Maj 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG)

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej. Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 1435.320 Støjskærme 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej november 2013 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 1435.320 Støjskærme

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX Udbud af asfaltarbejder 2018 IX og Maj 2018 ENTREPRISE 46: M30, km 46,200 47,400 v.s., ved Herfølge ENTREPRISE 49: M60, km 90,660-92,252 h.s., ved Taulov ENTREPRISE 50: Hldv. 450, km 4,748-8,290, inkl.

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV og Februar 2019 ENTREPRISE 12: Hldv. 133, km 6,888 9,700, inkl. P-plads, ved Nørreballe ENTREPRISE 13: Hldv. 107, km 10,880 11,721, ved Hundested

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H05010.75 Belysningsentreprise H050 Kolding - Frøslev H05010 Ny TSA 65b; syd for Kolding E45 September 2016 TAG H05010.75 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI og April 2019 ENTREPRISE 28: Hldv. 467, km 29,050 30,975, ved Aars ENTREPRISE 29: M52, km 236,700-243,300 v.s., excl. km 237,020 237,569 v.s.,

Læs mere

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1150.51 Beplantning af nabohaver Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Version 1.0, d. 2012.08.07

Version 1.0, d. 2012.08.07 Side 1 af 6 OPLYSNINGER OM FORDELINGSLISTERNES POSITIONER Generelt Tilbudssummen er fordelt som angivet i de til tilbudslisten hørende fordelingslister. I det følgende meddeles supplerende oplysninger

Læs mere

UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS

UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS UDVIDELSE AF CONTAINERPLADS De indbydes hermed, på vegne af bygherren Samsø Kommune, Affaldscenter Harpesdal, til at afgive pris på ovennævnte entreprise, i henhold til Lov om indhentning af tilbud i bygge-

Læs mere

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994.

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994. UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE Paradigme for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994 Vejregelrådet 0.1 Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget angiver

Læs mere

Samlet tilbudssum ekskl. moms dkr. Samlet udført for

Samlet tilbudssum ekskl. moms dkr. Samlet udført for Herning Kommune Cykelsti Vildbjergvej TILBUDSLISTE Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre arbejdet med udførelse af cykelsti langs Vildbjergvej, herunder levering af samtlige materialer til

Læs mere

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 ENTREPRISE H13.14.45 Støjskærm H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - H13.14.45 Nedenstående arbejder vedrørende

Læs mere

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord

Entreprise Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord Juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Bro 030-066/68, Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC November 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk Vejdirektoratet

Læs mere

TBL Grobshulevej - Jord og belægning Rev. 0. Odder Kommune Grobshulevej TILBUDSLISTE

TBL Grobshulevej - Jord og belægning Rev. 0. Odder Kommune Grobshulevej TILBUDSLISTE 01 ARBEJDSPLADS 01 01 ARBEJDSPLADS 01 01 01 Indretning, drift og rømning sum 1 01 01 02 Færdselsregulerende foranstaltninger til nærværende entreprise sum 1 Post 01.01 Total Hovedpost 01 Total 02 JORDARBEJDER

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål 7-14, som blev modtaget på mail den 15. maj 2012, kl. 14:27.

Besvarelse af spørgsmål 7-14, som blev modtaget på mail den 15. maj 2012, kl. 14:27. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER E-MAIL TELEFON 25. maj 2012 Jesper Glargaard jgl@vd.dk 7244 3729 Til de bydende på 1435.800 Ledningsarbejder M14 HELSINGØRMOTORVEJEN ENTREPRISE 1435.800 LEDNINGSARBEJDER RETTELSESBLAD

Læs mere

Version 1.0, d. 2014.02.14

Version 1.0, d. 2014.02.14 Side 1 af 8 OPLYSNINGER OM FORDELINGSLISTERNES POSITIONER Generelt Tilbudssummen er fordelt som angivet i de til tilbudslisten hørende fordelingslister. I det følgende meddeles supplerende oplysninger

Læs mere

TAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

TAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG KLOAKFORSYNINGEN SEPTEMBER 2007 AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 2 0. TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 4 0.1 Indledning... 4 0.2 Enheder... 4 0.3 Mængdefastsættelse...

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise 1220.500 Beplantning 12 København - Frederikssund 1220 Motorring 4 Tværvej N September 2015 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

Entreprise 1150.07. Udbygning af Holbækmotorvejen Arbejdsdepot, Lindenborgvej. Tilbud- og afregningsgrundlag

Entreprise 1150.07. Udbygning af Holbækmotorvejen Arbejdsdepot, Lindenborgvej. Tilbud- og afregningsgrundlag Udbygning af Holbækmotorvejen Arbejdsdepot, Lindenborgvej Tilbud- og afregningsgrundlag Holbækmotorvejen (M11) Fløng Roskilde Vest Anlægsdivisionen December 2009 Tilbudsgiver: Navn Adresse INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

TILBUD. Hovedpost Betegnelse Total ekskl. moms kr. 01. ARBEJDSPLADS M.V.

TILBUD. Hovedpost Betegnelse Total ekskl. moms kr. 01. ARBEJDSPLADS M.V. TILBUD Nedenstående arbejder vedrørende entreprise H4530.45 - Støjskærm langs motorvejen ved Svendborg, tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af august 21 angivne grundlag for en

Læs mere

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL)

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tilbudsliste (TBL) LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tro og love erklæring LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde I.h.t. Lovbekendtgørelse nr. 336 af

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud entreprise

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud entreprise DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 27. nov 2012 12/13428 Jesper Glargaard JGL@VD.dk 7244 3729 samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud entreprise 1435.201 14 HELSINGØRMOTORVEJEN 1435

Læs mere

FÆLLESSTI LANGS VROUEVEJ

FÆLLESSTI LANGS VROUEVEJ ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST 2015 VIBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A065978 DOKUMENTNR. A065978-012 VERSION 1.0 UDGIVELSESDATO

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål 1-6, som blev modtaget på mail den 3. maj 2012.

Besvarelse af spørgsmål 1-6, som blev modtaget på mail den 3. maj 2012. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER E-MAIL TELEFON 15. maj 2012 xxxxx Jesper Glargaard jgl@vd.dk 7244 3729 Til de bydende på 1435.800 Ledningsarbejder M14 HELSINGØRMOTORVEJEN ENTREPRISE 1435.800 LEDNINGSARBEJDER

Læs mere

1 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Projekt nr.: Dato:

1 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Projekt nr.: Dato: Side 1 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre entreen på det i betingelser og beskrivelser angivne grundlag for en betaling af: 1 ARBEJDSPLADS M.V. kr. FORBEREDENDE ARBEJDER/ 2 JORDARBEJDER kr. 3

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning, Vejarealer. 14 Helsingør motorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej APRIL 2014

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning, Vejarealer. 14 Helsingør motorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej APRIL 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1435.500 Beplantning, Vejarealer 14 Helsingør motorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej APRIL 2014 1 af 12 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds-

Læs mere

PARADIGME JORDARBEJDER TAG-P UDBUD FEBRUAR 2018

PARADIGME JORDARBEJDER TAG-P UDBUD FEBRUAR 2018 PARADIGME UDBUD FEBRUAR 2018 I denne TAG-P skal kun medtages tilbudslistens poster jf. Generelt - TAG-P side 3, for det omhandlede emne. TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG Jordarbejder - TAG-P er tilbuds-

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Bygværker (BYG) September 2013 VEDLIGEHOLD AF STORE BYGVÆRKER (BYG-SV) Entreprise: SV-OD-LOLL-BRO SIDE 2 af 31 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1052.500 Beplantning og hegn København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY MAJ 2017 MARIAGERFJORD KOMMUNE RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40

Læs mere

Firmastempel: Underskrift

Firmastempel: Underskrift Tilbudsliste ENTREPRISE: Kongevej - Etape 1 - revision 1 Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise for de i omstående tilbudsliste anførte enhedspriser i henhold til udbudsgrundlaget

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

ENTREPRISE DH

ENTREPRISE DH TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE DH522.04.20 Jord- og belægningsarbejder Krydsombygning Frederikssundsvej/Hovevej JANUAR 2014 Indhold INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...1 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG

Læs mere

Bygherre: Rebild Kommune og Rebild Forsyning 3 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Rev.: 1 Projekt nr.: Dato:

Bygherre: Rebild Kommune og Rebild Forsyning 3 Projekt: Ny adgangsvej ved Terndrup Skole Rev.: 1 Projekt nr.: Dato: 3 Betegnelse Enhed Mængde Enheds- I alt i alt 1 ARBEJDSPLADS M.V. 1.1 Indretning, drift og rømning af arbejdsplads 1.1.1 Indretning, drift, afrigning og rømning af arbejdsplads 1.2 Færdselsregulerende

Læs mere

ENTREPRISE 11910.200. Jord- og belægniningsarbejde TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)

ENTREPRISE 11910.200. Jord- og belægniningsarbejde TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 11910.200 Jord- og belægniningsarbejde 11910 Elverdam - Regstrup >>> 11910.200 Samkørselsplads ved Hjortholmvej FEBRUAR 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

Tilbudsliste TBL AV-UDB PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland. Marts 2019

Tilbudsliste TBL AV-UDB PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland. Marts 2019 Tilbudsliste TBL AV-UDB-2019-2-PBTH Vedligehold af 2 bygværker i Sønderjylland Marts 2019 TILBUD AV-2019-2-PBTH TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre de i udbudsmaterialet beskrevne arbejder på

Læs mere

Bro 030-0066/68 Farøbroerne

Bro 030-0066/68 Farøbroerne Vejdirektoratet Bro 030-0066/68 Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC Tilbud og afregningsgrundlag (TAG) December 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk

Læs mere

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September 2018

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September 2018 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Side 2 af 23 GENERELT Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af mængder i tilbudslisten (TBL)

Læs mere

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1 Tilbudsliste TBL LYNG-SPU-2018-2020 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Revision 1 TBL Rev. 1 TILBUD LYNG-SPU_2018_2020 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående

Læs mere

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL)

SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG SAMLET VEDLIGEHOLDSUDBUD 2013 Belægninger (BEL) SEPTEMBER 2013 Revideret den 3. januar 2014 Belægning (BEL) Side 2 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG BELÆGNINGER (BEL)

Læs mere

Entreprise 1210.27 Jordarbejder

Entreprise 1210.27 Jordarbejder Entreprise 1210.27 Jordarbejder Tilbuds- og afregningsgrundlag Frederikssundmotorvejen Motorring 4 - Motorring 3 Anlægsdivisionen - December 2009 Tilbudsgiver: Navn Adresse INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS-

Læs mere

PROJEKT - UDVIDELSE AF VIBORGVEJ ENTREPRISE: ANLÆGSENTREPRISEN. Tilbudsliste (TBL) 22. december 2016 ENTREPRENØR

PROJEKT - UDVIDELSE AF VIBORGVEJ ENTREPRISE: ANLÆGSENTREPRISEN. Tilbudsliste (TBL) 22. december 2016 ENTREPRENØR PROJEKT - UDVIDELSE AF VIBORGVEJ ENTREPRISE: ANLÆGSENTREPRISEN Tilbudsliste (TBL) 22. december 2016 ENTREPRENØR Hovedkontor: Aarhus Kontakt: Viborgvej 1 Silkeborgvej 620 Telefon +45 97 22 11 33 DK-7400

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. februar 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANEAFMÆRKNING

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG 0410.500 Beplantning og hegn Taastrup Frederikssundmotorvejen O4 Ishøj - Ballerup Februar 2016 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen.

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen. Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen, Sallingsundbroen og Svendborgsundbroen September 2014 1 af 3 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) TAG angiver

Læs mere

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde

FONDEN DET KONGELIGE OPFORSTRINGSHUS. Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde Arbejdsbeskrivelse for jordarbejde 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 2/5 bips dokument id: 5.125 bips revision: 2.01 bips revisionsdato: 2015-12-22 Udarbejdet: SL Kontrolleret: JCC Godkendt: 4.1 Orientering

Læs mere

Vedr. Maksimal afkortning af stitunnel under Cordozavej

Vedr. Maksimal afkortning af stitunnel under Cordozavej TEKNISK NOTAT Rådgivende ingeniører FRI Emil Møllers Gader 41 DK-8700 Horsens Tlf: (+45) 5251 9000 Fax: (+45) 5251 9802 michael.vosgerau@atkinsglobal.com Initialer MSV Sag 1010897 Dato 06.02.2014 Vedr.

Læs mere

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud:

Rettelser og tilføjelser: Herved meddeles følgende rettelser og tilføjelser til udbudsmaterialet for ovennævnte udbud: Til de bydende Dato 9. august 2016 Sagsbehandler Leif Ole Daetz Mail lda@vd.dk Telefon 2442480 Dokument 16/05817-3 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 1128.200 Jord, belægning og bygværk

Læs mere

Entreprise H

Entreprise H Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Entreprise H206.12.20 Jord- og belægningsarbejde H206.12 Kanalisering ved Bjerreby Juni 2013 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

Hermed fremsendes rettelsesblad 1 for projektet Ombygning, Kongevej etape 2 i Tønder Kommune.

Hermed fremsendes rettelsesblad 1 for projektet Ombygning, Kongevej etape 2 i Tønder Kommune. Tønder Kommune, Ombygning, Kongevej Etape 2 Rettelsesblad 1 Hermed fremsendes rettelsesblad 1 for projektet Ombygning, Kongevej etape 2 i Tønder Kommune. PSS Vedhæftet nærværende rettelsesblad er bilag

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering. Marts 2017 TAG-LVD-AR&KA Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Asfaltreparationer - Genmarkering Marts 2017 -LVD-AR&KA Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT...

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise GTUN-OME Etablering af nye omegafuger

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise GTUN-OME Etablering af nye omegafuger Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Entreprise GTUN-OME Etablering af nye omegafuger Guldborgsundtunelen Maj 2018 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget (TAG) angiver

Læs mere

UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE

UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE APRIL 2016 SYDDJURS KOMMUNE UDSKIFTNING AF ARMATURER I SYDDJURS KOMMUNE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56

Læs mere

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Haverslev Pendlerplads Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Rebild Kommune v/mogens Busk Nielsen Center for Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Tilbudsliste

Læs mere

Entreprise H522.06.20

Entreprise H522.06.20 Tilbudsliste Entreprise H522.06.20 Jord- og belægningsarbejde H522 Ballerup Frederikssund - Kregme >>> H522.06 Stikrydsning på Ballerup Byvej juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Thomas Helsteds Vej

Læs mere

TOTALENTREPRISE 6717.002

TOTALENTREPRISE 6717.002 MÆNGDELISTE TOTALENTREPRISE 6717.002 Gødstrup - Snejbjerg Holstebromotorvejen >>> Aulum Snejbjerg SEPTEMBER 2014 Bygværk 68-0-083.00 UF af Bane Holstebro Vejle (Gødstrup) samt sporarbejder, afvandingsledning

Læs mere

Tønder Spildevand A/S. Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde

Tønder Spildevand A/S. Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde Tønder Spildevand A/S Rammeaftale for Ad hoc entreprenørarbejde Tilbudsliste (TBL) for Anlægsentreprise April 2011 Bygherre: Rådgiver: Tønder Spildevand A/S Stationsvej 5 Vejlsøvej 23 6261 Bredebro 8600

Læs mere

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde Tilbudsliste TBL H42302.20 Jord- og belægningsarbejde H423 Ringvejen i Holstebro H42302 Stitilslutninger på Ringvejen September 2014 Tilbudsgiver Navn: Adresse: # LICITATION Vedrørende Jord- og belægningsarbejde

Læs mere

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV.

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. Dokumenttype TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag Dato Februar 2011 ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. NÆSTVED KOMMUNE Revision 00 Dato 2011-02-16 Udarbejdet

Læs mere

Reno Djurs I/S Feldballe Genbrugsstation Anlægsoverslag for etablering

Reno Djurs I/S Feldballe Genbrugsstation Anlægsoverslag for etablering Samleside Reno Djurs I/S for etablering September 2012/NWB er er fremskrevet til 2. kvartal 2012 Tilbudsarbejder. 12.625.508 Supplerende enhedspriser. 66.650 Projektering og tilsyn. 499.350 Samlet anlægsoverslag,

Læs mere

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV.

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. Dokumenttype TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag Dato Februar 2011 ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. NÆSTVED KOMMUNE Revision 02 Dato 2011-03-23 Udarbejdet

Læs mere

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON Tilbudsliste Herlev Kommune Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 38 39 Direkte telefon 44 52 6411 Dato 17.10.2014 Til Murerentreprenøren Journal nr. Fra Center for Ejendomme KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING,

Læs mere

TILBUDSLISTE - samleside (side 2)

TILBUDSLISTE - samleside (side 2) - samleside (side 2) Nedenstående arbejder vedrørende entreprise "" tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af 30. august 2013 angivne grundlag for en betaling af: Samlet tilbudssum

Læs mere

Bilag 1, Udbudskontrolplaner

Bilag 1, Udbudskontrolplaner ENTREPRISE: Cykelsti, Tønder Daler Bilag 1, Udbudskontrolplaner Entreprenøren skal udarbejde en kontrolplan for entreprisen jf. SB ad 11 stk. 1. Kontrolplanen udarbejdes i henhold til Kontrolplan, Vejledning.

Læs mere

Jord- og belægningsarbejder

Jord- og belægningsarbejder TILBUDSLISTE ENTREPRISE H609.02.20 / H609.03.20 Jord- og belægningsarbejder H609 Assens Nørre Aaby >>> H609.02/03 Cykelsti syd for Udby og Nr. Aaby JUNI 2014 Km. 21.600 23.300 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

Læs mere

Herning Kommune. Cykelsti Vildbjergvej. Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG)

Herning Kommune. Cykelsti Vildbjergvej. Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) April 2013 Tilbud- og AfregningsGrundlag (TAG) April 2013 Ref R:\2013\1100004092\10 Rådgiverdokumentation\10.3 Beskrivelser Version 0 Dato 2013-04-17 Udarbejdet af RWJ

Læs mere

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV.

ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-001 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. Dokumenttype UKP Udbudskontrolplaner Dato Februar 0 ØSTLIG FORDELINGSVEJ ENTREPRISE E-00 JORDARBEJDER, LEDNINGSOMLÆGNING OG AFVANDING MV. NÆSTVED KOMMUNE UDBUDSKONTROLPLANER (UKP) ØSTLIG FORDELINGSVEJ

Læs mere

Entreprise H50.08.20. Jord- og belægningsarbejde. Tilbuds- og afregningsgrundlag. H50 Sønderjyske motorvej >>> H50.08 Rundkørsel ved Kolding V

Entreprise H50.08.20. Jord- og belægningsarbejde. Tilbuds- og afregningsgrundlag. H50 Sønderjyske motorvej >>> H50.08 Rundkørsel ved Kolding V Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise H50.08.20 Jord- og belægningsarbejde H50 Sønderjyske motorvej >>> H50.08 Rundkørsel ved Kolding V Juni 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: TAG H50.08.20 Rundkørsel

Læs mere

Skriver kroner: Tilbuddet er afgivet i henhold til rettelser anført i rettelsesbladene nr.:.

Skriver kroner: Tilbuddet er afgivet i henhold til rettelser anført i rettelsesbladene nr.:. TBL Hovedtilbudsliste Side 1 af 1 Tilbudsliste Undertegnende entreprenør tilbyder hermed i henhold til beskrivelse, betingelser og tegninger samt øvrigt udbudsmateriale og på grundlag af specifikationerne

Læs mere

By- og Landsskabsforvaltningen Trafik & Veje

By- og Landsskabsforvaltningen Trafik & Veje By- og Landsskabsforvaltningen Trafik & Veje KIDHOLM LANGHOLT, ETAPE 3 BYGGEMODNING - KLOAKANLÆG Supplerende Betingelser og Beskrivelser Tillæg til Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) dateret januar 2015

Læs mere

T I L B U D S L I S T E (TBL)

T I L B U D S L I S T E (TBL) Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører FRI Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 E-mail: fjerring@fjerring.dk T I L B U D S L I S T E (TBL) Sagnr.: 15110 Maj 2016 , tro og

Læs mere

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Lejre Kommune Center for Ejendomme og trafik Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 5314udb002-TAG_Rev1 Udført: ASE Kontrolleret: AHN Indholdsfortegnelse

Læs mere

Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Gl. Skagen Kystsikring Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Sagsnr. 13.050 Dok. Navn 5. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Version A Dato 2018.05.15 Rev. - Udarbejdet JH Kontrol ES Godkendt ES 1 Tilbuds-

Læs mere

29. november 2011 GENERELT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise Bygværksarbejder 2012

29. november 2011 GENERELT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise Bygværksarbejder 2012 29. november 2011 GENERELT TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise Bygværksarbejder 2012 1 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Generelt TAG angiver generelle forudsætninger for fastsættelse af

Læs mere

Tønder Forsyning A/S. Skærbæk renseanlæg. Slamafvandingsbygning

Tønder Forsyning A/S. Skærbæk renseanlæg. Slamafvandingsbygning Tønder Forsyning A/S Skærbæk renseanlæg Slamafvandingsbygning Tilbudsliste for Bygge- og anlægsentreprise August 2012 Bygherre: Tønder Forsyning A/S Rådgiver: Stationsvej 5 Vejlsøvej 23 6261 Bredebro 8600

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Kloakfornyelse i Tarm, Stationsvej, Baunbækvej, Engvej m.fl. Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E 18.04.2011

Tilbudsliste (TBL) Kloakfornyelse i Tarm, Stationsvej, Baunbækvej, Engvej m.fl. Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E 18.04.2011 Kloakfornyelse i Tarm, Stationsvej, Baunbækvej, Engvej m.fl. Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E 18.04.2011 Ringkøbing Skjern Forsyning A/S Østergade 130 6900 Skjern Tilbudsliste

Læs mere

Jord-, belægningsarbejder og broer

Jord-, belægningsarbejder og broer Tilbuds- og afregningsgrundlag ENTREPRISE 1220.200 Jord-, belægningsarbejder og broer 12 København Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 Tværvej N Marts 2012 1220.200: TAG 1 af 31 Tilbuds- og afregningsgrundlag

Læs mere

Tilbuddet er afgivet i henhold til udbudsmaterialet på Vejdirektoratet.dk, udbudssiden på tilbudsdagen.

Tilbuddet er afgivet i henhold til udbudsmaterialet på Vejdirektoratet.dk, udbudssiden på tilbudsdagen. TILBUD - Samleside 1 TBL - 1435.200 Rev. 2.0 Nedenstående arbejder vedrørende entreprise 1435.200 tilbydes udført på de i "Særlige betingelser og beskrivelser" af nov. 2012 angivne grundlag for en betaling

Læs mere

Sum ekskl. moms, hoved entreprise. I alt sum af hoved entreprise,ekskl moms. Bygherren accepterer ingen forbehold. Modtagelse af rettelseblad nr.

Sum ekskl. moms, hoved entreprise. I alt sum af hoved entreprise,ekskl moms. Bygherren accepterer ingen forbehold. Modtagelse af rettelseblad nr. Tilbudsliste (TBL) Tønder Kommune Rev. 2 (den 14. juni 2019) Projek - Anlæg af cykelsti mellem Rangstrup og Agerskov Undertegenede entreprenør tilbyder herved i henhold til beskrivelse, betingelser og

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 5 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT... 2 2. RETNINGSLINIER FOR PRISREGULERING... 2 1.1 Regulering af enhedspriser ved ændring

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder M20

Udbud af asfaltarbejder M20 Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Udbud af asfaltarbejder 2018 - M20 og Maj 2018 Entreprise 23: M20 udskiftning af beton MHS M20, km 38,170-42,200, excl. bro, ved Køge Side 2 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Tilbuds- & afregningsgrundlag (TAG)

Tilbuds- & afregningsgrundlag (TAG) Thisted Drikkevand A/S samt Spildevand A/S Tilbuds- & afregningsgrundlag (TAG) Ramme- udbud/aftale Version 1 februar 2011 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse Generelt 3 Afregningsform 3 Afregningsgrundlag

Læs mere

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger.

Retablering af berørte arealer, med græssåning samt retablering af evt. flisebelægninger. 03. Fagbeskrivelser Byggeprojekt: Etablering af dræn på græsplæne, flisebelægninger, faldsand på legepladser ved Tønder Grundskole Brolægger entreprisen: Arbejder: 1. Dræn ved ny tilbygning i græs plæne

Læs mere

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbudsliste (TBL-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994.

UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE. Paradigme for tilbudsliste (TBL-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994. UDBUDSFORSKRIFT VEJOVERBYGNING LEDNINGSGRAVE Paradigme for tilbudsliste (TBL-P) December 2008 Erstatter Oktober 1994 Vejregelrådet spris 1 1.1 ARBEJDSPLADS M.V. Indretning, drift og rømning af arbejdsplads

Læs mere

NorthPestClean Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig

NorthPestClean Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig Testceller i depot ved Høfde 42, Lemvig Tilbudsliste (TBL) Januar 2011 -------------------------------------------- (Tilbudsgiver) Dokument nr.: 59501B-101 Revision nr.: 1 Udgivelsesdato: December 2010

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Belægning og belysning

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H Belægning og belysning Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG H106.07.75 Belægning og belysning H106 Hillerød - Frederiksværk H106.07 Rundk. 5-Benet i Frederiksværk April 2017 01 01 01 Indretning, drift og rømning Tilbudslistens

Læs mere

Entreprise H

Entreprise H Tilbudsliste Entreprise H415.04.20 Jord- og belægningsarbejde H415 Randers - Grenå >>> H415.04 cykelsti ved Djurs Sommerland juli 2012 Tilbudsgiver: navn: adresse: TILBUD - Samleside 1 TBL - H415.04 Rev.

Læs mere

FFL. Ud- og ombygning. Opsummering

FFL. Ud- og ombygning. Opsummering Opsummering Pos. Betegnelse Enhed Mængde Enhedspris Miljø Sum FASE 1 sum - - - 10.874.357 Heraf deponeringsafgift og miljøtekniske undersøgelser 2.742.082 FASE 2 sum - - - 18.417.854 Heraf deponeringsafgift

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Grøfteoprensning...

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Forbindelsesvejen - Etabl. af cykelstier. Projektnavn. Projektnummer 2013-51319. Entreprise. Jord og belægning

Tilbudsliste (TBL) Forbindelsesvejen - Etabl. af cykelstier. Projektnavn. Projektnummer 2013-51319. Entreprise. Jord og belægning Tilbudsliste (TBL) Projektnavn Forbindelsesvejen - Etabl. af cykelstier Projektnummer Entreprise 2013-51319 Bygherre: Aalborg Kommune By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400

Læs mere

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise

Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 15. november 2011 11/16725-2 Helle L. Nielsen hlni@vd.dk 7244 2345 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6780.21 ETAPE 6780 MOTORVEJEN

Læs mere

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde

LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde Tønder Kommune og Tønder Forsyning A/S LAR Byggemodning af Rosinfelt - 13 grunde TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Rekvirent Tønder Kommune Tønder Forsyning A/S Teknik og Miljø Håndværkervej 4 Kongevej

Læs mere

Jord- og belægningsarbejder

Jord- og belægningsarbejder Tilbudsliste Entreprise DH521.02.20 Jord- og belægningsarbejder H521 Odense - Faaborg >>> DH521.02 Stikrydsning ved Sallinge september 2013 Km. 22.500-22.600 Tilbudsgiver: navn: adresse: # Teglgårdsparken

Læs mere

Frist for reviderede tilbud fastsættes til 24. marts Dette medfører, at den samlede tidsplan for udbuddet ændres til følgende:

Frist for reviderede tilbud fastsættes til 24. marts Dette medfører, at den samlede tidsplan for udbuddet ændres til følgende: UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2016/S 212-385789 DET GODE SAMARBEJDE: RAMMEAFTALER VEDRØRENDE SPILDEVAND, VARME OG VAND REVIDERING AF UDBUDSMATERIALE SUPPLERENDE OPLYSNINGER (02) 6. MARTS 2017 På baggrund af forhandlingsmøderne

Læs mere

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Anlæg, BLF By- og Landskabsforvaltningen Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Init.: BEF EAN nr.: 5798003743059 Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Projektnavn Kidholm, Langholt - byggemodning etape 3

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2016-2019 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud Rev.

Læs mere