Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med igangsætning af anlægsarbejder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med igangsætning af anlægsarbejder."

Transkript

1 1 Beretning for året 2013/2014 generalforsamling den 23. september Indledning Traditionen tro vil jeg begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. Formand Næstformand Kasserer Sekretær Bestyrelsesmedlemmer Bjarne Keller Petersen Axel Gejl Christensen Tove Fisker Mogens Christiansen Poul Søndersø Asger Warncke Henrik Nielsen Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med igangsætning af anlægsarbejder. Næstformand Axel Gejl Christensen og best. medl. Poul Søndersø er på ordinært valg i år. Det forløbne år har ligesom sidste år været positiv for Løjt Kirkeby Fjernvarme. Der er kommet nye tilslutninger til. Der er lidt gang i flere udstykninger i byen og der er gang i nogle konverteringer fra elvarme og oliefyrsvarme. Bl.a. er de nye seniorboliger på Barsøvænget blevet tilsluttet. Vi har nu i skrivende stund rundet anpartshaver nr. 800 og det blev et tidligere el opvarmet parcelhus på Hesselbjerg 32. Vi markerede dette ved, at overrække beboerne en købmandskurv og en buket. Brændsel: Vi har i år ikke haft problemer med at få halm nok. Bønderne fik halmen sikkert i hus sidste år og sammenholdt med at Enstedværket blev lukket ned, var der rigeligt med halm på markedet. Høsten har igen i år været god hvad halmen angår, så der skulle efter leverandørernes melding ikke være problemer med at skaffe halm nok. Vi har i det forløbne år solgt mindre GJ end sidste år, hvilket skyldes den relativt milde vinter. Der blev solgt GJ mod sidste års Gj.

2 2 Da vi havde budgetteret med GJ var der en indtægt diff. på GJ, eller sagt på en anden måde har vi solgt 10,6 % mindre end det budgetterede. I år har vi budgetteret med et salg på ca GJ. Vi har i året brugt ton halm mod sidste års ton, altså næsten uændret. Da vi i år næsten udelukkende har kunnet nøjes med at fyre i halmkedlen har vi haft et kraftigt reduceret forbrug af piller. Pille forbruget har været formindsket til 189 ton mod sidste års 853 ton, et fald på 664 ton. I alt en besparelse på kr. Vi har i år ikke haft oliekedlen startet op, og derfor ikke brugt olie overhovedet. Årlig revision af kedlerne m.m.: Halmkedlen har fået den årlige revision og herunder har der været nogle mindre reparationer. Flis kedlen fik sidste år udbedring af stenbeklædning, der visse steder var beskadiget. Så den har ikke behøvet større reparationer, og er jo heller ikke blevet benyttet meget i årets løb. Ledningsberegning. Den ledningsberegning, vi havde fået udført, viste os, at der skulle foretages ændringer i vores ledningsnet for at kunne opretholde forsyningen i udkanterne af vores ledningsnet. Nogle af disse ændringer er nu blevet foretaget i løbet af sommeren, bl.a. på Skolegade og Brunbjergvej. Vi beklager de gener, det har påført beboerne på de berørte strækninger, men de var altså bydende nødvendige. Aabenraa kommune har p.t. ikke nogen fastlagt plan for udbygning af boligområderne i kommunen, hvorfor der også i vores del er nogen usikkerhed om hvor de fremtidige boligområder kommer til at ligge, og om de skal forsynes med fjernvarme eller skal opvarmes med alternativer. Planlægningen af ledningsnettets dimensioner er derfor forbundet med nogen usikkerhed. Nyt kedelanlæg: Firmaet COWI fik udfærdiget en ny lokalplan for udvidelsen og et projektforslag for selve udbygningen. Lokalplanen var i høring og i den forbindelse blev der den 24. marts afholdt et informationsmøde, hvor de høringsberettigede parter var inviteret.

3 3 Efterfølgende blev lokalplanen med visse ændringer vedtaget. For at kunne opføre de nye bygninger var vi nød til at købe det areal, vi indtil nu havde lejet af Aabenraa Kommune. Salget af jordstykket på ca m2 skulle i offentligt udbud, men der var heldigvis ikke andre der kom med bud på jordstykket, som vi så erhvervede for kr. Arbejdet med det nye anlæg er lagt i hænderne på fa. Tjæreborg industri og arbejdet med om- og tilbygninger udføres af fa. Ommen og Møller. Den ny halmkedel opføres i bygnings sydlige ende, hvor der før var flis/pille lager. Vi var derfor nød til at få opstillet en ny silo til træpiller, der er blevet opstillet ved den nuværende bygnings vestlige side. Pillerne bliver nu blæst fra lastbil ind i siloen, hvorfra den via et sneglesystem bliver ført over til pille kedlen. Det nye halm op rivnings anlæg og den halmkedel med tilhørende røgbehandlingsanlæg er opstillet og der er opført en ny 35 m høj skorsten (5 m højre end projekteret, i forb. med nabohøring fra Løjt Kloster) og i en lysere farve end den gamle, hvilket gør, at den falder mere ind med himlen. Syd for den nuværende bygning bliver opført en mindre tilbygning til teknik rum og til containerne til slagger. Samtidig bliver vores lagerkapacitet af halm fordoblet, idet vores eksisterende hal bliver forlænget mod vest med en 625 m2 tilbygning. Vi kommer således op på en lagerkapacitet på i alt ca big baller halm. Det nye anlæg vil kunne forbrænde ca. 70 baller i døgnet ved spidsbelastning. Dvs. at vores lager rækker til ca. 23 dage uden levering af halm. Hvis vi ikke havde udvidet vores lager havde der kun været hal til ca. 12 dage. I det oprindelige forslag var der planer om at opføre en ny akkumuleringstank, der skulle have været placeret vest for bygningerne. Den er imidlertid nu taget ud af projektet bl.a. pga. indsigelser fra nabohøringen. Det er nu planen, at den nuværende akkumuleringstank bliver forhøjet. Dette er nødvendigt for at kunne få et statisk tryk, der er stort nok. Det gamle halmfyr har kørt det meste af tiden under byggeriet, men har i en kortere periode stået stille, idet der ikke måtte opbevares halm i bygningen pga. brandfare. Når det nye anlæg er kørt ind, er det meningen, at det gamle halmfyr skal brækkes ned. Da der imidlertid er et lovkrav om, at der skal være et reservefyr, er vi nødsaget til at udskifte det nuværende oliefyr med et større.

4 4 Regeringen ville have indført en ny afgift forsyningssikkerhedsafgift lagt på varme produceret på biomasse. Denne afgift er nu imidlertid taget af bordet og provenuet den skulle have indbragt, er lagt oven i skatten for alle borgere i Danmark. Denne afgift skulle i 2014 have været på 11,3 kr. pr. produceret GJ stigende gradvis til år 2020 på 27,4 kr. pr. GJ, hvilket ville have medført en prisstigning alene på afgifter for den enkelte forbruger i gennemsnittet fra 515,5 kr. i år 2014 til kr. i år Ved at etablere et solvarmeanlæg ville man delvis slippe for denne afgift, da afgiften kun skulle gælde for varme produceret på biomasse. Bestyrelsen arbejdede derfor på muligheden for at etablere et solvarmeanlæg i forbindelse med værket, men da afgiften nu er frafaldet er økonomien i et sådant anlæg kraftigt ændret, hvorfor bestyrelsen har stillet planerne om et sådant anlæg i bero. Hjemmeside. Jeg vil også her henvise til vores nye hjemmeside Hjemmesiden er blevet kraftigt moderniseret og har fået nyt layout. Her kan andelshavere og nye kunder gå ind og se alt om værket. Man kan via links på siden, gå ind og se relevant stof om fjernvarme m.m., endvidere kan man via hjemmesiden tilmelde sig Betalingsservice hvis man da ikke allerede er det. Værket anbefaler, at man tilmelder sig denne betalingsform. Som noget nyt kan man gå ind på hjemmesiden og se om der skulle være driftsforstyrrelser. Øverst på siden finder man et drift status mærke. Hvis det er grønt kører værket som det skal, er det rødt, så er der driftsforstyrrelser. Alle forbrugere, der har mobiltelefoner er automatisk blevet tilmeldt vores SMS service, hvor der bliver udsendt en sms til de berørte beboere hvis der skulle være forstyrrelser, nedlukninger, reparationer m.m. Ønsker man at afmelde sig sms tjenesten kan man også gøre dette via hjemmesiden, eller man kan ringe til værker for at blive afmeldt. Senere vil det måske blive muligt for den enkelte forbruger at gå direkte ind på hjemmesiden og via sit forbrugernummer at kunne følge sit eget aktuelle forbrug og hente sine egne data. Er der nogen, der har ideer til nye ting eller oplysninger, vi skal have med på hjemmesiden, så kontakt varmemester Thomas Olsen. Energispare tiltag.

5 5 Danmark er i forhold til EU, forpligtet til at reducere sin CO2 udledning. I den forbindelse har folketinget vedtaget en aftale om den danske energipolitik. Bruttoenergiforbruget i Danmark skal i 2020 være reduceret med 4 % i forhold til forbruget i Der er derfor indgået en aftale mellem Klima- og Energiministeriet og net- og distributionsselskaberne indenfor el, naturgas, fjernvarme og olie om en årlig besparelse i energiforbruget på 10,3 PJ. Fjernvarmeforsyningsvirksomhederne blev oprindeligt pålagt at finde besparelser på 1,9 PJ årligt. Regeringen har imidlertid skruet på knapperne og kravet er nu forøget væsentligt. Vi har imidlertid opbrugt vores egne muligheder for at få indsamlet disse energispare point, hvorfor vi er indgået i et samarbejde med andre værker via DDF, hvor vi kan købe og sælge energispare point. Vi har alene i år måttet købe energispare point for kr. Afkøling: Der hvor der virkelig kan hentes en besparelse, er ved at få øget vores afkøling. Vi taber over 1/3 varme i ledningsnettet i forhold til hvad der bliver forbrugt af varme ude hos kunderne. I sommermånederne med lavt forbrug, er vores ledningstab større end forbruget. Motivationstarif: Afkølingen ude hos den enkelte forbruger skulle også gerne forbedres og derfor indførte vi for 3 år siden en ny motivationstarif, der gerne skulle få den enkelte forbruger til at optimere sin afkøling. Motivationstarifen tager højde for den enkeltes fremløbstemperatur, der jo falder jo længere man bor fra værket. En bedre afkøling ude hos den enkelte forbruger vil ikke bare formindske vores ledningstab, men vil også reducere trykket på vores pumper, idet øget nedkøling vil reducere den mængde vand vi skal pumpe rundt i systemet. Motivationsafgiften udløste i år et beløb på ,74 kr. til værket og de forbrugere, der har bedre afkøling en forventet, har fået refunderet i alt ,57 kr.

6 6 Vi mener denne model er retfærdig, idet den individuelt tager højde for det enkelte anlægs afkøling i forhold til fremløbstemperaturen. Anlæg med 1 strengsanlæg og anlæg med varmevekslere kan have problemer med at få nedbragt afkølingen. Der findes dog tekniske løsninger på disse problemer og vores medarbejdere vil gerne være behjælpelig med henvisninger på evt. løsninger på disse problemer. Tilslutningsbidrag. For at øge medlemsantallet besluttede bestyrelsen, som forsøg, at reducere tilslutningsafgiften foreløbig året ud fra 1. maj. Tidligere el- og oliefyrede anlæg bliver tilbudt gratis tilslutning, mod at overdrage de opnåede energispare point til Løjt Kirkeby Fjernvarmeselskab, der så kan bruge dem selv, eller evt. sælge dem videre til den fælles pulje i DFF. Foreløbig er der efter indførslen kommet 3 konverteringer fra el/olie til fjernvarme og 2 ny tilslutninger. Status ved årsopgørelsen. Regnskabet viser i år et overskud på kr., der sammenholdt med overskuddet fra det foregående år på kr. viser et regnskabsmæssigt overskud på i alt kr., der skal indregnes i det kommende års regnskab. Dette må jo siges at være tilfredsstillende, at vi nu i 2 år har haft overskud. Vi har i år været nødsaget til at forhøje prisen pr. GJ med 5 kr. ex moms. Forhøjelsen er begrundet i, at vi stadig har nogle gamle lån, der endnu ikke er indfriet, samtidig med at der optages nye lån til nybyggeriet. Mere om tallene i regnskabet ved kassererens beretning. Miljøafgifter/ny forsyningssikkerhedsafgift/energispare aktiviteter er blevet reduceret fra 18 kr. til 16 kr. pr. GJ. Varmeprisen er blevet forhøjet fra 112 kr. til 119 kr. pr. GJ. Det vil sige at prisen for forbrugeren i næste regnskabsår er 119 kr. +16 kr. i miljøafgifter I alt 135 kr % moms i alt 168,75 kr. pr. GJ. En forhøjelse på 6,25 pr. GJ. De faste afgift er bibeholdt på 1600 kr. og m2 prisen er 9 kr. fra første m2 for alle forbrugere. Målerleje holdes også uændret 600kr./1.500kr.

7 7 Ændringen vi indførte sidste år fra 10 gange årligt til kvartalsvis opkrævning, har reduceret vores renteudgifter betydeligt, idet vi ikke har måttet tære på vores kassekredit i så stort et omfang som tidligere og renteudgiften hertil er faldet fra kr. til ca kr. Årsopgørelsen bliver udfærdiget efter forbrugsaflæsningen ultimo maj måned og tilbagebetaling/efterbetaling reguleres i 1 rate i juli mdr. Det fulde takstblad kan ses på hjemme side. Årsopgørelsen medførte at vi har tilbagebetalt kr., og havde et tilgodehavende hos forbrugerne på kr., en difference på kr. i kundernes favør, på et varmesalg på kr. (6,8 %). Vi har budgetteret vores forventede salg til ca GJ. Styringstabellen. Der er med årsopgørelsen medsendt en styringstabel, og der er tilført tabellen 2 ekstra kolonner til at man også kan føre sit vand og elforbrug på samme skema. Bestyrelsen kan kun endnu engang kraftigt anbefale, at den enkelte forbruger fører tabellen, så man kan følge med i hvorledes det faktiske forbrug forholder sig til det af værket beregnede (skønnede) forbrug. Herved kan forbrugeren løbende orientere sig om, man er foran eller bagud, i forhold til a conto betalingen, eller ved et drastisk forøget forbrug, at der muligvis er sket et brud i systemet inde i huset. Der kan her tilføjes, at vandet på værket tilsættes en grøn farve, så hvis man opdager grønfarvning af brugsvandet indikerer det, at der er et brud i varmtvandsbeholderen/varmeveksleren. Man skal da straks tilkalde assistance fra VVS installatør. Det kommende år: Der er blevet opført en prøvebolig på Bodumvej etape 2, der måske kan sætte gang i byggeriet derude. Ellers er der kun få nybygninger under opførelse rundt om i byen. I år kan værket fejre 25 års jubilæum, idet selskabet blev stiftet 1. maj Vi besluttede dog at udsætte fejringen af dette til den nye kedel står klar, idet det ellers ville have foregået midt i byggefasen, med dertil hørende rod. Værket som sådan blev indviet i december Vi glæder os derfor til i december, at kunne vise det færdige ny anlæg og samtidig fejre de forgangne 25 år.

8 8 Afslutning: Jeg vil hermed sige bestyrelsen tak for et positivt og konstruktivt samarbejde i det forløbne år. På bestyrelsens vegne vil jeg takke det samlede personale for det gode samarbejde og det arbejde de har lagt på værket. Thomas har jo haft meget ekstra at se til her i forbindelsen med byggeriet. Jeg vil afslutte beretningen med ønsket om en god udvikling for Løjt Kirkeby Fjernvarmeværk i de kommende år og sige tak for fremmødet til generalforsamlingen. Jeg vil herefter overlade beretningen til forsamlingens forhåbentlige velvillige behandling. På bestyrelsens vegne Bjarne Keller Petersen Formand.

Sekretær Mogens Christiansen og best. medl. Preben Moldt er på ordinært valg i år.

Sekretær Mogens Christiansen og best. medl. Preben Moldt er på ordinært valg i år. 1 Beretning for året 2012/2013 generalforsamling den 24. september 2013. Indledning Traditionen tro vil jeg begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med anlægsarbejdet.

Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med anlægsarbejdet. 1 Beretning for året 2014/2015 generalforsamling den 22. september 2015. Indledning Traditionen tro vil jeg begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med anlægsarbejdet.

Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med anlægsarbejdet. 1 Beretning for året 2015/2016 generalforsamling den 29. september 2016. Indledning Traditionen tro vil jeg begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med anlægsarbejdet.

Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 8 ordinære bestyrelsesmøder + nogle ekstraordinere møder i forbindelse med anlægsarbejdet. 1 Beretning for året 2016/20176 generalforsamling den 26. september 2017. Indledning Traditionen tro vil jeg begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 8. november 2016 3. november 2016 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 195.225 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2011/2012 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 10. november 2015 5. november 2015 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 188.505 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2012, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det har været et specielt

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Generalforsamling onsdag den 23.11.2016, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det første år hvor vi har haft gang i den nye akkumuleringstank. Et år hvor vi i det store hele har

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 1. november 2017 23. oktober 2017 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 200.745 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. Bestyrelsens beretning Indledning 2017 blev desværre året, hvor vi måtte komme til en erkendelse af, at det heller ikke i

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst 1 Generalforsamling onsdag den 20.11.2013, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Vinteren blev mere

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! 1 2 I det forløbne regnskabsår har vi købt 185.128 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt med: ca. 0,9 % fra Vejle Spildevands rensningsanlæg og resten,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 3. 2015/2016 Dato 10. februar 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 2 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Emnerne: Det forløbne år Forsyningsområde og dækningsgrad Driftsøkonomi og brændselsomkostninger Varmepris og takstpolitik Drift

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2015 ------------------------------------------------------

Læs mere

Kværndrup Fjernvarme AmbA. Kalkule solvarme

Kværndrup Fjernvarme AmbA. Kalkule solvarme Kværndrup Fjernvarme AmbA Kalkule solvarme 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Forudsætninger og kommentarer til kalkule for solvarme 3 Forudsætninger og kommentarer til budgettet for 2013-14 5

Læs mere

Fra 1. januar 2019 følger vi kalenderåret, og dermed rykkes tidspunktet for generalforsamlinger til maj måned.

Fra 1. januar 2019 følger vi kalenderåret, og dermed rykkes tidspunktet for generalforsamlinger til maj måned. Generalforsamlingen den 9. maj 2019 6. maj 2019 1 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Denne generalforsamling er lidt speciel, da den holdes i maj måned. Tidligere har generalforsamlinger

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2015/2016 Det har været et mildt regnskabsår med kun 2.665 skygge-graddage mod 3.112 skygge-graddage i et normalt år. Vi har modtaget 13.356

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2018, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Endnu et år er gået, et år hvor vi har leveret ca. samme mængde varme hos forbrugerne, i øvrigt samme

Læs mere

ÅRSBERETNING 2008 / 2009

ÅRSBERETNING 2008 / 2009 1 ÅRSBERETNING 2008 / 2009 Produktion nøgletal: Varmesalg 2.500 MWh fald 136 MWh Elproduktion 2.118 MWh stigning 781 MWh Gasforbrug 619.041 m³ stigning 58.701 m 3 Vi startede året med en pris på kr. 1,15

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013.

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Ordinær generalforsamling 2012 2013. På Hjallerup Fjernvarmes vegne vil jeg byde velkommen til Hjallerup Fjernvarmes ordinære generalforsamling 2012

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling mandag den 29. juni 2015. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 55 ens 20ende

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 22. august 2018

Formandens beretning til generalforsamlingen 22. august 2018 Formandens beretning til generalforsamlingen 22. august 2018 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme AMBA Kastrupvej 41a 8960 Randers sø 86496888 gjvarme@gjvarme.dk formand.ulk@gmail.com Nyhedsbrev januar 2016 Godt Nytår til Alle Nye Tariffer Der træder nye tariffer i

Læs mere

Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018

Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018 Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018 Ting tager tid, og nogen ting tager bare længere tid end forventet. Da vi stod ved sidste års generalforsamling, havde vi netop vedtaget fusionen

Læs mere

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling

Bedsted Fjernvarmes ordinære. Generalforsamling Bedsted Fjernvarmes ordinære Generalforsamling Torsdag, den 25. september 2014 Bestyrelsens mundtlige årsberetning v/ formand Jesper Abel Skovsted 1 Beretning Indledning Indledningsvis kan bestyrelsen

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2018 ------------------------------------------------------

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 22.11.2017, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Endnu et år er gået, et år hvor varmesalget på mange måder ligner sidste år, ingen rigtig vinter, regn,

Læs mere

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr.

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr. Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 26. juni 2018. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 58 ens 20ende

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2015-31. maj 2016 Forslag til Budget for regnskabsåret 2016/17 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14 Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2014-31. maj 2015 Forslag til Budget for regnskabsåret 2015/16 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Grevinge varmeværk. Informationsmøde d. 28. oktober 2015

Grevinge varmeværk. Informationsmøde d. 28. oktober 2015 Grevinge varmeværk Informationsmøde d. 28. oktober 2015 Velkommen! Ved bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen Formål med mødet: Information og dialog Dagsorden Dagsorden Kl. 19.00 Velkommen - Bestyrelsesformand

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Notat. : Vurdering af mulighed for fælles varmeforsyning i Ørslevkloster,

Notat. : Vurdering af mulighed for fælles varmeforsyning i Ørslevkloster, Notat Til Kopi til : Garry Keyes, Ørslev Kloster : Karl Krogshede, Skive Kommune Dato : 26. marts 2013 Udarbejdet af : Finn Yde Vedrørende : Vurdering af mulighed for fælles varmeforsyning i Ørslevkloster,

Læs mere

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Informationsmøde 1 FREMTIDENS OPVARMNING I VEDDUM SKELUND OG VISBORG UDGANGSPUNKT: I ejer Veddum Skelund

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 25. august

Læs mere

PROJEKTFORSLAG FJERNVARMEFORSYNING AF 25 BOLIGER I KÆRUM

PROJEKTFORSLAG FJERNVARMEFORSYNING AF 25 BOLIGER I KÆRUM Til Assens Fjenvarme Dokumenttype Rapport Dato februar 2012 PROJEKTFORSLAG FJERNVARMEFORSYNING AF 25 BOLIGER I KÆRUM PROJEKTFORSLAG FJERNVARMEFORSYNING AF 25 BOLIGER I KÆRUM Revision V01 Dato 2012-02-28

Læs mere

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt Ebeltoft Fjernvarmeværk a.m.b.a. Hans Winthers Vej 9 8400 Ebeltoft CVR 22 70 37 14 Carl Th. Dreyers Vej 0 8400 Ebeltoft Ebeltoft, 09-06-2017 Tilbud Forbrugernr.: 82083 Vedr. ejendommen: Carl Th. Dreyers

Læs mere

Vedtægter for BioenergiSyd

Vedtægter for BioenergiSyd Vedtægter for BioenergiSyd 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BioenergiSyd. Foreningen har hjemsted hos LandboSyd i Aabenraa kommune. 2 Formål Foreningens formål er under hensyntagen til

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Åres overskud har betydet, at vi i år har skabt muligheden for at nedsætte varmeprisen med ca. 2 %

Åres overskud har betydet, at vi i år har skabt muligheden for at nedsætte varmeprisen med ca. 2 % Formandens skriftlige beretning. Indledning Sidste års milde vinter har betydet, at vi har haft 15 % mindre varmesalg end vi ellers ville have haft, hvis vinteren havde opført sig som den plejer. Det har

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a. Onsdag d. 29. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af den

Læs mere

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 Poststemplets dato, oktober 2008 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008 Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 O R D I N Æ R G E N

Læs mere

Indledning Tilslutninger

Indledning Tilslutninger Indledning Når jeg ser tilbage på 2. halvår 2018, er der virkelig sket meget i byudviklingen i Billund by og der er rigtig godt. Vi har i et stort omfang været fleksible, for ikke at blive stopklods i

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a.. Tirsdag d. 8. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 29. juni 2017. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 57 ens 20ende

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 23. oktober 2017.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 23. oktober 2017. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 23. oktober 2017. Temaer Bestyrelsesarbejdet det forløbne år Produktion Forsyning Forbrugere Økonomi Takstpolitik Varmepris Kommende år og afrunding

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 17. august 2016

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 17. august 2016 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 17. august 2016 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2018 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 28. august

Læs mere

Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2007/2008 Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Sidste år kunne vi oplyse at det nok kun ville være et spørgsmål om tid, inden olieprisen gik op over 100 dollar. Nu kan vi konstatere, at

Læs mere

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag)

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag) Formandens beretning til generalforsamlingen 23. august 2017 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst 1 Generalforsamling onsdag den 19.11.2014, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Igen et år er gået,

Læs mere

SOLEN HAR MEGET AT GI

SOLEN HAR MEGET AT GI SOLEN HAR MEGET AT GI MARSTAL FJERNVARME A.M.B.A. HISTORIEN OM ET FORSØG, DER BLEV EN FAST FORSYNINGSKILDE PÅ UDKIG EFTER MILJØVENLIG VARME Det var et sammenfald af flere omstændigheder, som tændte idéen

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d. 27.09.2018 Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Årets resultat er et underskud på kr. 0,3 mio mod et budgetteret underskud

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2016/2017 Dato 20. juni 2017. Kl 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

Årsberetning Andelsselskabet Kerte & Omegnes Vandværk

Årsberetning Andelsselskabet Kerte & Omegnes Vandværk Årsberetning 2008 Andelsselskabet Kerte & Omegnes Vandværk Tak for ordet: Kerte & Omegns Vandværk leverer vand til ca. 350 ejendomme i 2008. Der er tilsluttet 3 nye ejendomme til vandværkets ledningsnet

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Bestyrelsesmøde nr /2016. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Punkt 2: Meddelelser og orientering Bestyrelsesmøde nr. 5. 2015/2016 Dato 19. maj 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 4 2015/2016 blev underskrevet. Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 28. marts 2012.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 28. marts 2012. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 28. marts 2012. Bestyrelsens beretning Indledning 2011 har været et underligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk. Et år, der har mindet

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 27. august 2015

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 27. august 2015 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 27. august 2015 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere

Notat vedrørende projektforslag til fjernvarmeforsyning af Haastrup

Notat vedrørende projektforslag til fjernvarmeforsyning af Haastrup Notat vedrørende projektforslag til fjernvarmeforsyning af Haastrup Baggrund Projektets baggrund er et lokalt ønske i Haastrup om at etablere en miljøvenlig og CO2-neutral varmeforsyning i Haastrup. Projektet

Læs mere

Indstilling. Byggemodning af område til boliger i Brabrand. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg

Indstilling. Byggemodning af område til boliger i Brabrand. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 22. oktober 2013 Byggemodning af område til boliger i Brabrand Aarhus Kommune Teknik og Miljø Arealerne i Lokalplan 941, Boligområde syd

Læs mere

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til

Rudehaven. Kassererberetning for regnskabsåret til Kassererberetning for regnskabsåret 01.06.2014 til 31.05.2015 Regnskab og budget. Året 2014/2015 sluttede med et overskud på kr. 790.139,- hvor vi havde budgetteret med et Kr. 0,- resultat. Af store poster

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5. 2016/2017 Dato 16. maj 2017, på kontoret Møllevej 9, bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Kvartalsregnskab.

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

Traneparken - fællesskab holder os flyvende!

Traneparken - fællesskab holder os flyvende! Referat af ordinær generalforsamling 29. marts 2017 Fremmødte: TD7, TD13, TD21 TH7, TH10, TH12, TH21, TH35 Der har i årets løb været ejerskifte i 3 ejendomme. Det blev konstateret at der er indkaldt rettidigt

Læs mere