Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode varetages af: Fredag d. 7/ Lørdag d. 15/ God weekend Bjarne Kristensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode varetages af: Fredag d. 7/11 08. Lørdag d. 15/11 08. God weekend Bjarne Kristensen"

Transkript

1 Uge 46 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Nu er det ved at være høje tid til at få tjekket at der lys på cyklerne. Ligeledes er det vigtigt, at eleverne der står og venter på bussen om morgenen, bliver set. Eleverne har sammen med ugebrevet fået udleveret reflekser. Næste fredag ( 21. november) er der forældreundervisning kl Skolebussen kører hjemturen kl Hvis der er flere forældre der gerne vil undervise, vil vi gerne høre fra jer. Indtil videre er der 4 forældre der har sagt ja og vi kan godt bruge flere for at få det hele til at hænge sammen. Alle de voksne på skolen skal på førstehjælpskursus, så der er brug for mange hænder. Ring eller send en mail, hvis I har lyst. Rengøringen i den kommende periode varetages af: Fredag d. 7/11 08 Sofie R 5.kl. Asbjørn 6.kl. Sigurd 5.kl. Camilla 5.kl. Mathias B 4.kl. Astrid 8.kl Nanna 8.kl. Lørdag d. 15/11 08 Rasmus 8.kl. Camilla (9.kl) Steffen 1.kl. Lucas 1.kl. Mie bhv. Silja 7.kl. Emma Rose 7.kl (Lene og Karsten) (Winnie og Niels) (Susanne) (Betina og Søren) (Bente og Allan) (Lisbeth og Peder) (Linda) (Vibbe og Frank) (Hanne og Allan) (Solveig) (Betina og Kenneth) (Tina og Mads) (Hanne og Jan) (Mette) Bjarne Kristensen

2 SFO. I denne uge har vi oplevet et problem med afføring, der ikke lige befinder sig der hvor det hører hjemme. Der er en eller flere der har behov for at lægge små visitkort rundt omkring. Onsdag blev der fundet en frysepose med afføring i. Det var inde på toilettet, og havde den effekt at ingen børn ville gå derind bagefter. Så det første vi skal have gjort, er at det skal stoppes, og hvis det så viser sig at der ligger mere bag, vil vi selvfølgelig gøre hvad vi kan for at hjælpe vedkommende, så det ikke længere er nødvendigt at gøre det. Om torsdagen er der nogen børn der bliver i fritteren helt indtil de skal til gymnastik kl. kvart i fem. Derfor har vi lavet en lille filmklub for dem fra kl Det er for at de lige får et lille break og lidt fred og ro inden de skal i gang igen. Det er en lang dag for dem, og vi har før oplevet at de er meget trætte sidst på dagen. Fredag d. 21. november skal hele personalet på skolen på førstehjælps-kursus. Det varer hele dagen, og som I nok har set, har Bjarne efterlyst forældre til at varetage undervisningen og SFO-tiden. Det vil lette dagen meget for de forældre der kommer, hvis I vil overveje muligheden for at jeres børn holder tidligt fri, eller om det er muligt at hente dem allerede kl. 12. I skal være opmærksomme på at skolebussen kører kl. 12 den pågældende dag. Og så er der ugesedler: Navn: Uge 47 Kommer ikke Kommer morgen Skal hjem kl. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 48 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Flemming P.S. HUSK SKIFTETØJ. Vores lille lager bliver hurtigt tømt når det er dårligt vejr.

3 HJÆLP HJÆLP HJÆLP MIN CYKEL ER BLEVET STJÅLET Min dejlige og forholdsvis nye cykel med farven lyslilla, lige styr, 7 gear, for og baglygte med magneter er forsvundet fra cykelskuret i den lille skolegård på et tidspunkt i forrige weekend eller man-tirs Jeg kan desværre ikke huske mærket.. Øv, øv, øv!! Hvis du har set eller hørt noget eller kender nogen, der kender nogen, som har et spor, hører jeg meget gerne fra dig på tlf: Triste hilsener fra Trine T. Lucia Nu er det ved at blive mørkt og koldt, og december nærmer sig med hastige skridt. Lige så sikkert er det også, at vi igen i år vil gå Lucia. Der er i hvert fald 2 gange, vi skal gå. Første gang er på kroen først i december, hvor det fortrinsvis er de ældste elever, som får lov til at komme med. Anden gang er på skolen og i børnehaven fredag den 12. december. Her kan alle være med. For de yngste elever vil vi gerne have forældres underskrift. Hvis der er nogle, som vil bistå med at sy nogle nye kjoler, vil vi være glad for at høre fra jer. Mange hilner Anne Birthe Klip ud: Tilmelding til Lucia (gælder elever fra børnehaveklassen til 3. klasse) Navn: kl.: vil gerne være med til Lucia Med venlig hilsen Børnehaveklassen UGE 47 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG BY Temadag gymnastik og JUL - noget BY BY besøg af dansk og Hanne matematik I denne uge skriver Sus og jeg ugebrevet sammen, da vi jo arbejder videre med vores by-tema. De har opløst familierne og sammen med Sus har de ryddet op i klassen, så der nu ser næsten helt normalt ud. De laver stadig revisor-opgaver, nemlig at øve sig i at skrive tallene. I næste uge vil vi lave en kiosk, hvori enten mig eller Sus vil betjene dem, indtil de får lov til at komme bag disken.

4 Målet er at de gerne skal kunne finde ud af hvor meget de kan købe for 5-10 kr., for nogle af dem måske mere. Pengene er dem de tjener ved at være revisor-elever. Når de på skift kommer bag disken, vil de få lov til at regne sammen med lommeregneren, som de i denne uge har brugt lidt. I kan læse mere om temadagen andet sted i ugebrevet. Torsdag kommer fysioterapeuten Hanne og screener klassen. Det betyder at de skal lave noget forskelligt gymnastik med mig og Hanne. Hanne ser bl.a. hvordan deres motorik er og hvordan deres krop er (er deres ryg skæv, er de platfodet osv.) I samråd med Hanne vil vi se, om der er behov for, at nogle skal have lidt ekstra gymnastik. Er dette tilfældet vil I blive kontaktet af mig, og få nærmere besked. Her på skolen har vi oprettet et motorikhold, som Anne Birthe står for, og hun vil også forsøge at være med til screeningen. Så hun også er med til snakken om der er brug for ekstra træning. Motorikholdet foregår efter skoletid, i vores gymnastiksal og er så hyggeligt at der tit er en kammerat med på besøg. Sus og Heidi S. Temadag i INDSKOLINGEN uge 47 På tirsdag vil der være 3 forskellige værksteder som børnene skal arbejde i. Dagens program vil være : morgensamling i klasserne og snak om dagens program fælles - se film og lave anmeldelser i klasserne og lave opgaver I fællestimen vil de se en film som de skal lave en anmeldelse på - hvordan er afhængig af om man går i bhv klasse. I klasserne vil de få opgaver der er danskrelateret - dvs. de skal skrive og læse. Sus vil være med bhv. kl., Heidi C og Johnny med 1. kl. og Heidi S med 2. kl. De skal have penalhuset med og deres temamappe. Sus, Heidi C og Heidi S 1.klasse i dansk Nu har vi haft alle skole-hjem samtalerne for denne gang. Det har været rigtig fint at se jer og snakke under 6-8 øjne! Vi er også glade for os at høre jeres syn på jeres barns skoleliv mm. Tak for det. Det er altid rart at få talt om eleverne og lavet nogle aftaler, hvis det er det der er behov for. I dansk sker der rigtig mange ting. Vi er nu i fuld gang med at have undervisning i mindre grupper. Det er 3 grupper med henholdsvis Lene, Sus/Johnny og undertegnede, som står for de tre grupper. I min gruppe arbejder vi med Læs og Forstå med nogen og læser lette bøger med andre. Det vil vi fortsætte med i næste uge. Ellers er det meningen at vi skal læse bøger og arbejde med indholdet på forskellige måder. Hos Lene har eleverne lydkursus (kursus i bogstavernes lyde etc.) og hos Sus/Johnny arbejder eleverne med rim og remser, bogstaverne og deres lyde og danskspil ad libitum. Der bliver gået til den på mange måder, de arbejder meget koncentreret. Så det er rigtig godt for klassen at blive delt op i mindre grupper.

5 I idræt har jeg været nød til at dele pigerne og drengene op så de har idræt hver for sig. Pigerne har nu haft gymnastiksalen 2 gange i træk og de næste 2 gange er det drengenes tur. Grunden til opdelingen har været at de simpelthen larmer for meget, og der er for mange konflikter med dem. Så det er et forsøg på længere sigt vil jeg selvfølgelig gerne have, at de kan have idræt sammen. I de 8 år, jeg har haft idræt i skolen (jeg er linjefagsuddannet i idræt) har jeg ikke oplevet noget lignende så derfor dette tiltag. På tirsdag skal vi have om jul der står andetsteds om denne temadag. Heidi C 1. kl. matematik Først vil jeg lige sige tak for nogle behagelige samtaler, og ellers skynde mig videre til ugens arbejde i matematiktimerne. Det har været en fornøjelse at se dem arbejde i de 7 forskellige værksteder der blev lavet til dem. De har selv valgt i hvilket de vil arbejde og de huse der er blevet fremstillet, vil fredag blive sat sammen til en vej. Vi skal skrive husnr. og finde ud af hvilke tal der er lige og ulige - det er vi allerede i gang med at snakke om. I den forbindelse vil det være dejligt hvis I vil spille effen og ueffen med dem - reglerne står sidst i indlægget - de har set det og jeg har forklaret det, så nu skal de øve sig i det. Vi fortsætter jo vores hus-projekt, men i næste uge vil der blive arbejdet lidt mere med mønstre, opmåling med meter (har vi også været ved og snakket om, nogle ved nu at der er 100cm på en meter!), arbejde med spejlinger o.m.m. Se efter krydser i deres matematik-bog. Der vil på mandag være en kopi-opgave de skal lave derhjemme, med opmåling af en seng, skab o.s.v. i deres egne værelser. De må meget gerne have en lineal med i næste uge. De vil derforuden begynde at få ekstra opgaver/bøger med hjem, de bare kan regne løs i. For nogle vil det betyde en alm. bog, for andre en kopimappe med opgaverne. Fremover vil vi være lidt strikse med at de får hentet deres penalhus, og ikke bare låner af de andre. At låne og hjælpe hinanden er en god ting, men hvis det er lettere at låne end at hente sit eget, går den altså ikke mere!!!. Og til slut skal jeg lige sige at vi kan mærke en stor positiv forandring med klassen til morgensamlingerne. De synger med og ser ud til at hygge sig med at være i salen med de andre. Dejligt. Lige eller ulige (effen eller ueffen) - Deltagerne (helst ikke mere end 2) starter med 10 tændstikker (eller pebernødder e. lign. ). - Man skiftes til at gemme nogle i hånden (man kan også vælge IKKE at have nogle = 0) - Så gætter man på skift, om det er et lige eller ulige antal tændstikker der gemmes i de to hænder til sammen?

6 - Den, der gætter rigtigt, må lægge en tændstik fra på bordet - og tændstikkerne er nu ude af spillet. - Man skiftes til at gætte først, og man må gerne sige det samme som modstanderen, og hvis svaret er sandt, lægger begge en tændstik. - Den der først er kommet af med sine tændstikker, har vundet spillet. God fornøjelse og god weekend Heidi S 2.klasse, dansk Vi er ved at have rigtig fine rutiner med frilæsning hver dansktime, og børnene har også skrevet dyrehistorier, vi har spillet elefantører og lavet forskellige ark. De udvikler sig! Næste uge kører med samme rutiner husk dog biblioteksbesøg onsdag! Vi får også Clara på besøg en gang imellem og som regel til spisning. Jeg synes de tager pænt imod hende og prøver at kommunikere med både ord og fagter der er sådan en tendens til, at hvis man bare siger ordet med sådan et lidt udenlandsk tonefald, forstår hun det nok bedre Det er lystigt.! Trine 2. klasse matematik Den gang jeg havde fru Jensen til matematik i 2. klasse, fandtes der én og kun én måde at regne på. Sådan er det ikke længere. Derfor har vi i ugen der gik arbejdet med flere måder at forstå minus på. Nogle børn forstår det på den ene måde andre på en anden. Det er ret sjovt at se, hvordan 10-øren falder forskelligt for børnene. En dag regnede vi f.eks. med tier-stænger og enere i centicubes, og skulle løse minusstykker med dem. For nogle var det mere end en by i Rusland, for andre var det lige præcist det, der skulle til for, at de forstod opgaverne. Tag det derfor roligt, hvis jeres unger syntes, noget har været svært på det sidste, og hvis de har mange fejl. De har alle forstået, hvad det handler om, men på hver deres måde. Vh Kim 3. klasse dansk Vi har jo set hinanden i øjnene i løbet af ugen, og der er derfor ikke så meget nyt at fortælle. Det skulle da lige være en tak for nogle gode samtaler. I denne uge har vi brugt en del tid på skriftlige opgaver, og har derfor ikke læst helt så meget, som vi plejer. Vh Kim 3.klasse, matematik Tak for diverse fine samtaler! Vi øver tabeller ret intensivt for tiden og har i denne uge endvidere taget hul på begrebet målestok. Det viser sig (som også illustrationen antyder) at Kim faktisk er 18.4 gange større end en actionman.. han mener selv han også er 18.4 gange så stærk, men altså.. Vi har tegnet forskelligt

7 legetøj i de rigtige mål, og snakket om, hvor mange gange de var zoomet mindre end den virkelige pendent. Ellers er I jo informeret via samtalerne, og der er ingen lektier til weekenden. God samme. Trine Temadag 3. og 4.klasse, engelsk På tirsdag har vi engelsk på temadagen. Vi skal lave sokkedukker og kartondukker til at spille små skuespil med. Man kan selv vælge hvilken slags man helst vil lave. Vi er leveringsdygtige i alle materialer, men hvis man har en gammel yndlingssok, der er blevet ensom, eller et par sjove knapper til øjne må man meget gerne tage det med. Vi har masser af ekstrasokker! Hvis man bliver færdig i løbet af dagen, skal man selvfølgelig prøve dukken af de skal også både have et navn, alder osv. Vi håber også at få tid til at hygge os med et par engelske sange Allan og Trine Dansk 4. klasse I næste uge har vi endnu en basisuge. Det er den sidste basisuge, som jeg har "kontrol" over, for efter temaugen i uge 48 overtager Lisbeth helt til vinterferien. Hvad hun vil lave får I mere at vide om i næste uge. Jeg har set planerne, og det ser helt fint ud. Rigtig mange af jer har sagt ja til at Lisbeth kan deltage i samtalerne på tirsdag, og så kan I jo få sat ansigt på "praktikanten". Vi arbejder videre med vore sædvanlige aktiviteter i næste uge. Eleverne har fået diktathæfter, og de er gode til at arbejde med øvelserne og til at lave selve diktaterne. ' Mange hilsner Anne Birthe 4.klasse i idræt Det går jo helt forrygende med idrætten inde i 4.klasse. De vil rigtig gerne og er topmotiverede til timerne. Sidste år snakkede vi bl.a. om det område, der hedder fairplay og opbakning til hinanden og det er blevet rigtig godt i år. Det skaber en rigtig god stemning, at alle føler, at de bliver bakket op i det, de gør. Så stor ros fra mig til 4.kl. I øjeblikket spiller vi hockey og skal efter temaugen i gang med redskabsgymnastik. Husk idrætstøj og håndklæde. Heidi 5.klasse, sundhedsplejersken Mandag den 15. december får klassen besøg af sundhedsplejersken. Hun vil bruge en det af formiddagen på at tale med om pubertet og undervise dem i hvad der sker med ens krop, når man begynder, at blive voksen. Det er efter opfordring fra en forælder, at dette er kommet i stand. Jeg er rigtig glad for at forældre kontakter mig med gode ideer til "ting", som kan tages op i klassen. Så, kom endelig ud af busken, jer andre der har gode ideer. Ellers er der ikke noget nyt, - husk biblioteksbesøget på onsdag., hilsen Elisabeth

8 Gymnastik i 5. kl. De har i små grupper ønsket forskellige lege og opvarmnings aktiviteter, som afprøvede i torsdags. I næste uge vil : Gabrielle, Niclas, Magnus og Daniel stå for gymnastiktimen. Ellers nogle dejlige unger at have med at gøre i gymnastik, hvor de bare er helt ivrige med at komme i gang. Heidi S Gymnastik i 6. kl. Vi har aftalt at lave et rytmisknr. og de var hurtige til at vælge musik og komme med gode ideer. Jeg har desværre ikke hørt musikken mere end et par gange, så vi kommer nok ikke lige i gang i dagens gymnastiktimer! Men vi vil høre musikken og snakke mere om takter og trin. Heidi S. Piraterne Vi har i denne uge i fælles dansk, arbejdet videre med digte. Eleverne har lavet haiku-digte, som går ud på at lave digte efter et bestemt mønster ( stavelser). I tema har vi haft om historie blandet med lidt medieundervisning. Vi har derfor været på Gl. Estrup og se på Danmarks landbrugshistorie gennem tiden. Eleverne fik til opgave at vælge et emne ud de skulle have ekstre fokus på, og samtidig tage billeder af det. På onsdag vil vi så arbejde videre med de billeder de har taget, og her skal eleverne så skabe deres eget diasshow. Steen og Louise 7. klasse dansk Vi har arbejdet med romanen Kærlighedens labyrint i denne uge, de fleste synes vist, at den har været lidt svær at læse enkelte er slet ikke blevet færdige med at læse den. Det er generelt lidt svært for klassen at komme i dybden med teksterne, det er en ny måde for dem at se på tekster, så det øver vi os i. I næste uge starter vi med en retstavningsprøve og går derefter videre med at arbejde med vores ungdomsblad. I denne uge har vi også haft en alvorlig snak om støj mv., når vi lærere forlader klassen. Der skal ikke meget til for at det bliver umuligt at undervise i de andre lokaler omkring os. Vi har lavet en aftale om, at det er et område de skal forbedre sig kraftigt og hurtigt de må hjælpe hinanden til enten bare at arbejde videre, eller hvis de har fået 5 minutters pause, at slappe af uden at vandre rundt, vælte rundt i hinanden eller bare snakke/råbe højlydt. Det er jo snart tid til de første forældresamtaler, I kan se tiderne nedenfor. til jer alle. Anni

9 Tider til samtaler i 7. klasse 18. november december Nina Anika Mikkel Julie Gitte Nikolaj Johan Kathrine Isabella Pause Markus Silja Magnus Anna Pause Marie Christian Oliver Emma-Rosa Mona Thue Nicklas De par stykker, der ikke havde afleveret sedlen med tider, er bare blevet sat på, så må I lige prøve at bytte med en anden, hvis tiden ikke passer husk at give os besked, hvis I bytter indbyrdes. Vi glæder os til at se jer! Kirsten, Jan & Anni & 9. klasse skolevejledning I dag har eleverne fået en invitation med hjem til uddannelsesaften i Ørum d. 26. november. Hvis I har spørgsmål vedr. denne aften, er I meget velkomne til at kontakte mig. Tilmeldingen skal jeg have retur senest d. 21. november. Anni 9. klasse dansk Vi har haft fokus på retstavningen her på det sidste, og i dag er der blevet lavet en læseprøve. I næste uge skal vi lige omkring essay-genren, inden det bliver tid til musical-ugen. I denne uge havde vi også en kort snak om, hvad de penge, der tjenes ved at pakke for Johnsen, evt. skal bruges til. Jeg tror også at Heidi Svendsen snakker med dem, så der kan komme en afklaring, nogle kan ikke længere overskue at blive ved med opgaverne og andre vil gerne fortsætte med at spare op til en fælles tur et sted hen. Det er nok også en god idé, at I får snakket om dette derhjemme, så de unge mennesker kender jeres holdning. Det var vist alt for nu god weekend til jer alle. Anni

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Ugebrev 3 Indskolingen 2015

Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Fælles info: Intet fælles i denne uge Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. klasse 2. og 3. klasse 2 Julie Liv Gustav 3 Laurits Lucas Isabella Info fra grupperne: Børnehaveklassen:

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag d. 17/1 09 Uge 3 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det var så den første temauge

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Aktuelt. Elisabeth er fortsat sygemeldt og længere inde i ugebrevet har Annebirthe skrevet information vedr. eleverne i 5. klasse.

Aktuelt. Elisabeth er fortsat sygemeldt og længere inde i ugebrevet har Annebirthe skrevet information vedr. eleverne i 5. klasse. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det skolebyttetid. På

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08

Aktuelt. Rengøringen i den kommende periode udføres af: Fredag d. 28/11 08 Uge 48 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til de forældre der gav

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser!

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser! Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR til jer alle. Håber

Læs mere

samt Trine Ann Charlotte Wittrup fra skolebestyrelsen (se kontakt oplysninger under skolebestyrelsen)

samt Trine Ann Charlotte Wittrup fra skolebestyrelsen (se kontakt oplysninger under skolebestyrelsen) Forældremøde 3. november 2015 1. Velkommen: Siden sidst: Dejligt at se så mange forældre. Det er nyt med møde i november, men det er især for at nå de kommende skolebørns forældre. Men I andre vil nok

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 Lejrtur Friskolens årlige lejrtur er fra onsdag den 31. juni til fredag den 2. juni. Alle får en invitation sammen med dette ugebrev. Vil man gerne have en printet udgave,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 Temauge Vi holder temauge om Europa i uge 6 op til vinterferien. Alle børnene har valgt et europæisk land, som de skal arbejde med på forskellige måder. De har alle sammen

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

Nyhedsbrev. 3. november 2016

Nyhedsbrev. 3. november 2016 Nyhedsbrev 3. november 2016 Så er det vist på tide med et nyhedsbrev. Personale; Som tidligere skrevet ud, har Lars af personlige årsager måttet se sig nødsaget til at opsige sin stilling. Det er vi selvfølgelig

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

Råd og redskaber til skolen

Råd og redskaber til skolen Råd og redskaber til skolen v/ Anna Furbo Rewitz Udviklingskonsulent i ADHD-foreningen og projektleder på KiK ADHD-foreningens konference Kolding d. 4/9 2015 Temablokkens indhold De tre overordnede råd

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Desværre er mødet den 19. november aflyst på grund af for få deltagere! Med venlig hilsen Svend

Desværre er mødet den 19. november aflyst på grund af for få deltagere! Med venlig hilsen Svend Kære forældre! Fredag den 2. november 2012 Velkommen Forrige mandag kunne vi sige velkommen til Frank-Salvatore og hans forældre Charlotte og Frank Gade. Frank-Salvatore går i lillegruppen. Jeg håber,

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT-------------- Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

Læs mere

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical.

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Hold øje - uge 45 Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Zebraer, Ørne og Ulve har de sidste 3 uger arbejdet med temaet sociale medier. Onsdag formiddag var det BØF- børn,

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Ugebrev 13 Indskolingen 2015

Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Tak for en rigtig hyggelig bedsteforældredag! Sikke et stort fremmøde og sikke en hyggelig stemning. Vi er rigtig glade for den store

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 Ugen der gik: En helt almindelig skoleuge. Ugen der kommer: En uge med ro og rutiner venter.

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere