Redigeret 31/ Lejrmappen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redigeret 31/3 2015. Lejrmappen"

Transkript

1 Redigeret 31/ Lejrmappen

2 Centerlejr på Trevældcentret I skal nu på lejr på Trevæld, og der er en række informationer i den forbindelse, det kan være rart at have. På de følgende sider kan I finde oplysninger under disse overskrifter: Trevældcentret lidt baggrund og adresse Bygningerne Stuehus, Loen, Idéstalden m.m. Pladsen Raftegård, aktivitetssteder, solcellehal, ny toiletbygning, ordensregler m.m. Centerlejr aktiviteter og Trevlerne Centerlejr Facebookgruppe Planlægning og mail/telefonisk kontakt med centerleder Den Blå Bog adresser og telefonnumre på nøglepersoner Bemærk: Hvis du ønsker at benytte diverse links i denne mappe, skal du have adgang til internettet. Trevældcentret Trevældcenteret er et grønt spejdercenter oprettet af KFUM-spejderne og De grønne pigespejdere i de gamle Ringkøbing og Viborg amter i 1972, og har siden gennemgået mange forandringer, så centret hele tiden har passet til sine formål. I dag er centrets bygninger velegnet til alle former for spejderlejre, både store og små, lejrskoler og private lejemål. De tilhørende 32 tønder land giver gode muligheder for udendørs aktiviteter samt teltlejre. I finder os på følgende adresse: Trevældvej 7 Herrup, 7830 Vinderup Tryk her, for at se placeringen på et kort.

3 Bygninger Til Stuehuset hører normalt Alkoven, Patruljehytterne og Folkestuen. Derudover har vi Loen til indendørs aktiviteter og de regnfulde dage sammen med Aktivitetsladen. Vognporten ligger i forlængelse Loen, og her finder I Værkstedet, hvor der er udlevering og aflevering af aktivitetsmaterialer. For materialer gælder følgende: Det udleverede noteres for den enkelte enhed. Ved bortkomst eller ødelæggelse må dette erstattes til indkøbspris. Bemærk: - Centret råder over 6 fuldt udstyrede patruljekasser, der kan lejes for 50,- pr. dag. - Besnøringstov udlånes i bundter af 20 stk. og kun til aktiviteter. Tov til søaktiviteter findes i skuret ved søen. - Høstbindegarn, eksempelvis til rebslagning, kan købes til dagspris. I Vognporten finder man også Idéstalden, hvor alle centrets aktiviteter forefindes. Det er også i Vognporten de daglige ledermøder afholdes. Derudover har vi Fadeburet til opbevaring af jeres mad. Hvis I vælger at bestille proviant gennem centret, skal bestillingslisten for lørdag, søndag, mandag sendes til Hagebro Købmand på mail: mie.nielsen@gmail.com senest tirsdag, inden I ankommer. Under lejren skal den afleveres i Fadeburet 2 dage før, senest kl Der er både køleskab og fryser i fadeburet. Muleposen, vores kiosk, sælger slik, postkort, uniformsmærker, T-shirts, mugs m.m. Der er ingen mønttelefon på centret, men i nødsituationer kan Trevlernes telefon ( ) kontaktes. Hvis man oplader telefoner/computere på centret er man selv 100 % ansvarlig for sikkerheden.

4 Pladsen Selve pladsen er opdelt i 8 vange/marker, hvor lejrpladserne ligger. Derudover er der Almindingen, hvor vi mødes til flaghejsning, og hvor der desuden er masser af aktivitetsplads. Her ligger også Aktivitetsladen med smedjen og vores solcellehal, hvor brænde bl.a. skal afhentes. Under samme tag som smedjen har vi Raftegården. For rafter gælder, at alle enheder kan hente rafter her. Efter brug bringes rafterne tilbage, hvor de anbringes i båse efter farve, så der er orden i raftegården. Der må naturligvis ikke saves i rafterne. Midt på pladsen ligger Toiletbygningen med toiletter, håndvaske og brusere. Toiletbygningen rengøres dagligt i en turnusordning mellem enhederne efter instruktion af trevlerne. For at se et kort over Trevældcentret tryk her. NYT FRA 2014: 1. Der er bygget en stor solcellehal på Almindingen. Det er strengt forbudt at kaste noget som helst mod solcellerne. 2. Toiletbygningen. Placeringen af denne bygning er på Rugvangen/Bygvangen, midt på centret. Her er der mulighed for at hente vand til lejrpladserne, benytte toiletter og badefaciliteterne. Der er også et overdækket areal, som er til fælles brug for alle på centret.

5 Retningslinjer for ophold på Trevældcentret. Det er enhedslederens ansvar at alle enhedens deltagere er informeret om flg. retningslinjer. Vis hensyn til vore naboer. Benyt veje og afmærkede stier. Nord for centret ligger et vildsvinereservat. Det er absolut forbudt at færdes indenfor indhegningen (et 2 m højt ståltrådshegn). Områderne omkring søen er fredede arealer, hvor der ikke må tændes ild eller graves. Lejrpladserne efterlades i opryddet tilstand, f. eks. med korrekt sløjfet bålsted. Pladsen SKAL godkendes af centerlederen inden afrejse. Fedtfælder graves i/ved læbælterne. Der skal forefindes branddaskere ved bålpladserne. Disse udleveres af Trevlerne ved ankomst, såfremt I ikke selv medbringer til pladsen. Centrets affaldssortering følges. Der findes forskellige affaldsposter. Bilkørsel på pladsen er ikke tilladt Biler parkeres, hvor det er anvist foran centret. Boldspil foregår kun på Almindingen. Beskadigelse af materialer eller inventar meldes til centerlederen, og erstatning betales inden afrejse. Sikkerhedsregler ved søaktiviteter Al sø-aktivitet foregår under ansvar af enhedens leder, som drager omsorg for overholdelse af følgende regler: (Vi gør opmærksom på, at centret almindeligvis kun råder over svømmeveste). 1. Sejlads med selvbyggede fartøjer. (Risbåde, tømmerflåder, etc.) Fartøjet skal være forsynet med flydemidler i en sådan mængde og af en sådan beskaffenhed, at de kan holde fartøjet flydende i mindst 24 timer med personer og udstyr. De ombordværende skal være iført redningsvest/svømmevest. Svømmeveste udlånes af centret. Der anvendes kun tovværk af kunstfiber, som kan lånes af centret. Tømmerflåder skal, medmindre andet er aftalt, skilles ad efter hver dags brug. Dette for at forhindre, at fremmede låner flåderne, eller børn fra lejren, uden leders vidende, sejler med flåderne.

6 2. Sejlads med kanoer og kajakker. De ombordværende skal være iført svømmeveste, der er godkendt af Statens skibstilsyn eller være varedeklareret. Svømmeveste udlejes sammen med kanoerne og kajakkerne af centret. Søsportens 10 sikkerhedsråd skal kendes. o Lær at svømme. o Lær at sejle. o Lær søens færdselsregler. o Hold båden i orden. o Hold udstyr og redningsmidler i orden. o Undersøg vejrforholdene. o Vis hensyn overfor store skibe. o Ved kæntring, bliv ved båden. o Bland ikke spiritus og søsport. o Giv ikke anledning til unødig ængstelse ring hjem. Bemærk fredningsreglerne for Stubbergård Sø. (se folder) Der kan til enhver tid fra centrets side ændres i sikkerhedsreglerne, så de passes til de gældende regler for sejlads med grupper, spejdere eller elever. Dette kan påvirke mulighederne for sø-aktiviteter og centret vil ikke kunne drages til ansvar for aflysninger grundet ændringer i diverse sikkerhedsregler. Derfor skal ovenstående tages med forbehold, og vores centerledere vil så vidt muligt kunne orientere jer om de gældende regler.

7 Centerlejr på Trevæld I centerperioden (skolernes sommerferie) er Trevældcentret bemandet med Trevlerne - centrets medarbejdere. I denne periode er der mulighed for at få det fulde udbytte ud af centrets faciliteter og aktiviteter. Vi arbejder ud fra princippet om hjælp til selvhjælp: I Idéstalden har vi masser af aktivitetstilbud og materialer klar til brug. Trevlerne hjælper gerne med at finde aktivitetsbeskrivelser og materialer. Herefter hjælper Trevlerne med instruktioner, så lederne selv kan gennemføre aktiviteterne. Enkelte aktiviteter bemandes dog helt af Trevlerne. Trevlerne er frivillige, organiseret i Trevlerfolket, som forestår vedligeholdelsen af centeret. Det er dem, der står for alt, lige fra oprydning på pladsen til maling, lidt nybyggeri, vedligeholdelse af bygninger - inde som ude. Om sommeren er det dem, der sørger for at der er brænde nok, indsamler affald, afvikler enkelte aktiviteter, hjælper med at planlægge natløb, holder åbent i Muleposen (kiosken) og ordner andre ting som måtte opstå. Særlige aftaler med Trevlerne om lejrbål, andagter, natløb o. lign. træffes via den Facebookgruppe, som er oprettet til den enkelte uge eller via mail med centerlederen. Trevlerne bor i Bemandingen, som er privat område. Trevlerne bærer orange tørklæde og har specielle rettigheder til at måtte bruge maskiner, traktorer og dertilhørende udstyr, som ikke er tilladt for lejere. Uanset om lejerne i civilt har certifikater, kørekort og lign.

8 Foreslået dagsprogram Liv i lejren Flaghejsning Toiletrengøring Stilhed i lejren Udlevering af materialer, Udleveringen Aktivitetsperiode Materialer retur, Udleveringen Frokost Muleposen er åben Udlevering af materialer, Udleveringen Toiletrengøring Materialer retur, Udleveringen Muleposen er åben Ledermøde i Vognporten Ro i lejren. Ret til ændringer forbeholdes.

9 Aktiviteter I Idéstalden finder du alle centrets aktiviteter, hikes og hike-overnatningssteder. Til alle vores aktiviteter findes der arbejdstegninger, vejledninger og de materialer, der skal bruges. Alle aktiviteter kan benyttes uden yderligere beregning. (Undtaget herfra er enkelte aktiviteter som; kanosejlads, rebslagning, knivfremstilling, kajakaktivitet samt mad til primi-aktiviteter.) Bemærk venligst at alle overnatninger på hikes i området skal aftales med Centerlederen, som skaber kontakt til overnatningsstedet eller giver tilladelse til selv at skabe en kontakt. Vi har aktiviteter inden for flg. områder: - Pionerings- og sø-aktiviteter - Primimad - Spejderaktiviteter for de 7-10 årige - Spejderaktiviteter for de årige - Koder, signalering og natløb - Faste udlagte orienteringsløb og GPS-løb - Forkyndelse - Hikes med overnatningssteder og poster - Lejrbål - Smedje og tinstøbning (hvis der ønskes at lave mere end 1 genstand, forgår dette mod betaling) Kanoer - centret råder over 5 kanoer. Disse kan lejes for 25,- pr. time eller 125,- pr. dag. Kanoerne skal være på centret om natten. I prisen er inkluderet redningsveste. Kajakker Centret har 11 kajakker, som bl.a. kan bruges til kajakpolo. Kajakker med polobane kan lejes for kr. 300,- for én aktivitetsperiode.

10 Derudover er der flere gode udflugtsmål, f.eks. Hjerl Hede og Daugbjerg Kalkgruber. Det kan være en fordel at koordinere fælles udflugter via centerlejrens Facebookgruppe, da nogle steder giver grupperabat og en samlet kørsel kan arrangeres. Centerlejrens Facebookgruppe: Trevældcentret forsøger at skabe rammerne omkring planlægningen med alle de deltagende grupper i de forskellige centeruger. Dette gøres ved at oprette Facebookgrupper til hver enkelt uge. Alle grupper vil modtage en invitation og dermed have muligheden for at deltage aktivt i planlægningen af den centeruge som er bestilt. Hvis ingen ansvarlige ledere i din enhed har adgang til Facebook, så vil der være mulighed for at kommunikere med centerlederen enten via mail eller telefon, så ingen går glip af planlægningen. Centerlederen vil forsøge at skrive alle de væsentlige oplysninger for den enkelte uge på Facebook, så alle har modtaget den samme information. Facebookgruppen kan bruges til at lave aftaler indbyrdes med andre grupper omkring fælles programpunkter i netop jeres lejruge. Der vil naturligvis også være mulighed for at forhåndsbestille t-shirts, mærker, muggs, bestille kanoer, kajakker og andre aktiviteter. Ved at bruge denne Facebookgruppe aktivt, håber vi, fra Trevældcentrets side at din sommerlejr er helt på plads inden du møder op på centret.

11 Den Blå Bog Udlejer: Anders Christiansen, Meldgårdvej 11, 7500 Holstebro Mail: Pedel: Jakob Sørensen, Flyndersøvej 17B, Estvad, 7800 Skive Mail: Formand: Ole Skovsgaard, Kornvej 7, 7700 Thisted Mail: Kasserer: Lene Junget, Legindvej 12, Hørdum, 7752 Snedsted Mail: Indkøb: Højbjerg Super (Hagebro), Holstebrovej Hagebro 286, 7800 Skive Netto Skive, Holstebrovej 91, 7800 Skive Spar Sevel, Søgårdvej 4, Sevel, 7830 Vinderup Bemandingen (kun i nødstilfælde i centerperioden):

Redigeret marts 2011. Lejrmappen

Redigeret marts 2011. Lejrmappen Redigeret marts 2011. Lejrmappen Centerlejr på Trevældcenteret I skal nu på lejr på Trevæld, og der er en række informationer i den forbindelse, det kan være rart at have. På de følgende sider kan I finde

Læs mere

Hej juniorspejdere, spejdere, seniorspejdere, rovere, ledere i Lyngens Distrikt I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015

Hej juniorspejdere, spejdere, seniorspejdere, rovere, ledere i Lyngens Distrikt I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 Hej juniorspejdere, spejdere, seniorspejdere, rovere, ledere i Lyngens Distrikt I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 som foregår d. 14.-17. maj 2015 Så kan du komme med

Læs mere

Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010

Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010 Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010 Mød os på PARADISE... Egemose Centret - Det Danske Spejderkorps - Hvad er en SeniorCentersommerlejr? SeniorCentersommerlejren er kun for seniorer. Vi laver

Læs mere

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Kære Tidsrejse- leder! Du har forhåndstilmeldt dig Virus i opdateringen, - Tiden der forsvandt i Kr. himmelfartsferien

Læs mere

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde 1. Velkomst og forældreerfaring 1. Bæver og ulve sommerlejr 1. Fælles Information 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde Bæver og ulve sommerlejr Trevæld 2010 Hvor

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER Adresse: ARRESØCENTRET Auderød Byvej 4 3300 Frederiksværk

PRAKTISKE INFORMATIONER Adresse: ARRESØCENTRET Auderød Byvej 4 3300 Frederiksværk PRAKTISKE INFORMATIONER Adresse: ARRESØCENTRET Auderød Byvej 4 3300 Frederiksværk Togforbindelse: København - Hillerød - Frederiksværk - Hundested Busforbindelse: Linie 319: Frederikssund - Frederiksværk

Læs mere

Infobrev 3. Distrikts sommerlejr 2014

Infobrev 3. Distrikts sommerlejr 2014 Infobrev 3 Distrikts sommerlejr 2014 Dato: 18. maj 2014 Dette er lederinformation omkring Skamling Distrikts sommerlejr 2014.Så er der under 2 måneder til sommerlejren, og der arbejdes på højtryk for at

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Informationsmøde Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Hvor er Hummelmosen? Se mere om spejdercentret på www.hummelmosen.dk Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 1. juli kl.8.30 på BG Jeres

Læs mere

Arresøcentret. - et grønt center i Danmark

Arresøcentret. - et grønt center i Danmark Arresøcentret - et grønt center i Danmark Velkommen på Arresøcentret ARRESØCENTRET ER AKTIVITET OG MULIGHEDER Som det vil fremgå af denne folder, er det ikke kun bygninger og lejrplads, du lejer hos os.

Læs mere

Hej familiespejdere, bævere og ulve i Lyngens Distrikt. I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015

Hej familiespejdere, bævere og ulve i Lyngens Distrikt. I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 Hej familiespejdere, bævere og ulve i Lyngens Distrikt. I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 som foregår d. 14.-16. maj 2015 Så kan du komme med på lejr sammen med alle

Læs mere

Distriktslejr 2008. Informations-møde 2008-02-25

Distriktslejr 2008. Informations-møde 2008-02-25 Distriktslejr 2008 1 Informationsmøde Dagsprogram Ugeprogram Lejrregler for distriktslejren Spejder/Senior aktiviteter Bæver/Ulve aktiviteter Leder aktiviteter Transport Tidsplan Besøg Thurøbund lørdag

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Erik Harefod Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var: -

Læs mere

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Afgang: Fra Søndervangskolen Søndag Den 7. juli kl. 9.00 Hjem: Lørdag den 13. juli kl. 11.00 de fleste forælder henter på Thurø Der er mindst 25. ekstra pladser

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Ebbe Skjalmssøn Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

Distriktslejr 2015 Spejderklinten

Distriktslejr 2015 Spejderklinten Referat af Nicholine, skrevet efter en meget sparsom dagsorden og et besøg på Spejderklinten i pinsen sammen med Lars og Bodil Daugaard og Søren Olesen... Deltagere; Søren Olesen, Dorte Balle, Nikolaj?,

Læs mere

Centersommerlejr 2015

Centersommerlejr 2015 Centersommerlejr 2015 27. juni - 11. juli Oplevelser Venskaber Naturskønne omgivelser Tæt på skov og strand Fællesarrangementer Hjælpsomme pionerer Spejdercentret Gurredam Side 2 Centersommerlejr 2015

Læs mere

Centersommerlejr juni - 9. juli

Centersommerlejr juni - 9. juli Centersommerlejr 2016 25. juni - 9. juli Oplevelser Venskaber Højt serviceniveau Hjælpsomme pionerer Fællesarrangementer Naturskønne omgivelser Tæt på skov og strand Spejdercentret Gurredam Side 2 Centersommerlejr

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer for Sorø Akademis Skole

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer for Sorø Akademis Skole Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer for Sorø Akademis Skole Hvilket fartøj gælder denne sikkerhedsinstruks for? 16 kajakker, 12 kanoer og 2 robåde 1. Identifikation af rederen Skriv navn

Læs mere

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås.

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås. FDF Brabrand Mølkærlejren Mølkærlejren er en moderne lejr, med 40 sengepladser, der ejes af FDF Brabrand. Lejren var oprindeligt et husmandssted, der nu er ombygget i flere omgange. Lejren er elopvarmet.

Læs mere

Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN

Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN Dette reglement er gældende for alle kajakbrugere, der måtte ønske at benytte Norrportens kajakker. Enhver der ønsker at ro kajak skal gøre

Læs mere

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde Informationsmøde Knudens sommerlejr 2007 Martinegården, Enebærodde Hvor er Enebærodde? Enebærodde set fra luften Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 7. juli kl.9:00 i bus. Husk at møde præcist.

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3.

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Kursus Sikkerhedsbestemmelser: 1.1 Alle aktive medlemmer skal orienteres

Læs mere

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Dette regelsæt indeholder bestemmelser om brugen af Favrskov Kommunes haller. Reglerne gælder som udgangspunkt for alle kommunens haller, og reglerne

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer side 1 af 3 Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Udarbejdet: 14. september 2015 23:00 Hvilket fartøj gælder denne sikkerhedsinstruks for? Skriv navn(e) og kaldesignal(er) eller identificer

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Sommerlejr 2008 - Sletten

Sommerlejr 2008 - Sletten Møde den 19. april 2007 Fremmødte grupper; Hoven, Tarm, Ringkøbing, Lem, Horne-Tistrup og Staben. Referent: Nicholine D Olesen Næste møde 10. juni kl. 10:00 på Sletten. Nærmere besked. 1. Indledning med

Læs mere

TERP Spejdercenter. Generelt om. Praktiske oplysninger og udleje. Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark

TERP Spejdercenter. Generelt om. Praktiske oplysninger og udleje. Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark Rev. 2018 / 9 Generelt om TERP Spejdercenter Praktiske oplysninger og udleje 2018 Terp Spejdercenter Ho Bugt & Kongeå Distrikter KFUM-Spejderne i Danmark Hvor finder jeg hvad på Terp? Terp Spejdercenter

Læs mere

Lejrarmbånd. Her er vist hvordan knobet laves. Alle materialer udleveres på lejren.

Lejrarmbånd. Her er vist hvordan knobet laves. Alle materialer udleveres på lejren. Lejrarmbånd Foruden lejrbadges kan alle også lave et lejrarmbånd. Armbåndet laves af enten sort eller brun lædersnor, der lukkes med en lille smykkelås. På midten af armbåndet skal der laves et Josefineknob.

Læs mere

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ HOLDLEDERBREV 18. - 20. SEPTEMBER 2015 Så er det tid til årets Aktivlejr, som de fleste af jer allerede ved, er en tilbagevendende tradition i landsdel 1. En hyggelig lejr, hvor vi sover i telt, laver

Læs mere

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse

Byttekontrakt. Personer. Bopælsadresse 1 Byttekontrakt Fornavn Efternavn Andre personer Personer Fornavn Efternavn Andre Personer Land Gadenavn og nr. Telefon nr. Mobil tlf. Email adr. Bopælsadresse Land Gadenavn og nr. By og Post nr. Telefon

Læs mere

Distrikts lejr 2015 (DL2015)

Distrikts lejr 2015 (DL2015) " En forudsætning for en god lejr " En forudsætning for en god lejr, er blandt andet at vi alle følger de almindelige regler for godt spejder arbejde. Dette betyder at vi er gode til at omgås og tager

Læs mere

Sommerlejr 2010 Forlev Spejdercenter

Sommerlejr 2010 Forlev Spejdercenter Sommerlejr 2010 Forlev Spejdercenter Praktiske oplysninger til deltagerne 1 Kære ledere Dette hæfte er ment som et supplement til vores årspjece Forlev Spejdercenter 2010. Hæftet er lavet for at hjælpe

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren!

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren! NYHEDSBREV Svend Gønges Divisionssommerlejr juni 2015 Kære grupper Der er nu under 3 uger til, at vi mødes til Divisionssommerlejren på Møn og der er i alle planlægningsudvalg ved at være overblik over

Læs mere

Hvidovre Kommunale Ungdomsskoles sikkerhedsinstruks for sejldage En dag på vandet med skoleklasser.

Hvidovre Kommunale Ungdomsskoles sikkerhedsinstruks for sejldage En dag på vandet med skoleklasser. side 1 af 5 Hvidovre Kommunale Ungdomsskoles sikkerhedsinstruks for sejldage En dag på vandet med skoleklasser. Udarbejdet: 1. august 2015 Hvilket fartøj gælder denne sikkerhedsinstruks for? Hvidovre Kommunale

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Distrikts lejr 2015 (DL2015)

Distrikts lejr 2015 (DL2015) Distrikts lejr 2015 (DL2015) " Klondike concept " Infobrev 4 Nuværende aftale med Kulsø lejren. Tirsdag d. 7 Oktober var Jan Nielsen & Mogens Bahnsen til økonomi forhandlinger med Kulsø lejren. På nuværende

Læs mere

DELTAGERBREV. Centerlejr Tydal 2015. Kære spejderkammerat! www.centerlejr.dk

DELTAGERBREV. Centerlejr Tydal 2015. Kære spejderkammerat! www.centerlejr.dk Centerlejr Tydal 2015 DELTAGERBREV Kære spejderkammerat! Centerlejren giver dig en lidt anderledes sommerlejr. Der er her mulighed for at møde grupper fra andre landsdele og finde nye venner på tværs af

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Erik Ejegod Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var: De

Læs mere

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg

Husorden P7. Velkommen til afsnit P7. Adfærd og omgangstone. Alkohol og euforiserende stoffer. Aktiviteter. Besøg Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Psykiatrisk Afdeling Middelfart Dato: 27. maj 2015 Udarbejdet af: IG/tj Husorden P7 Velkommen til afsnit P7 For at gøre dit ophold i afsnittet så positivt

Læs mere

Aktiviteter box og drop in

Aktiviteter box og drop in Aktiviteter box og drop in Vi har delt aktiviteter op i aktivitetsbox og drop in aktiviteter. I lejragendaen kan I se, at der er plads til 9 stempler, der udløser 3 lejrmærker til uniformen. I skal i løbet

Læs mere

Hvad er Møgelø og Juulsborg?

Hvad er Møgelø og Juulsborg? Hvad er Møgelø og Juulsborg? Måske Danmarks smukkest beliggende sommerlejr/lejrskole. Juulsborg har 55 indendørs sovepladser, køkken- og servicekapacitet til 100 pers. Udendørs teltpladser forefindes.

Læs mere

Sommerlejr 2016 for Trop i Uge 28

Sommerlejr 2016 for Trop i Uge 28 Sommerlejr 2016 for Trop i Uge 28 HVORNÅR HVOR Søndag den 10. juli til lørdag den 16. juli 2016 Vi skal til Egemose Center: http://www.egemosen.dk/ Der er bålplads og brænde. Der er rafter Der er skov

Læs mere

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød.

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. VIGTIGT: Udfyld venligst med let læselig skrift. Lejekontrakten skal sendes med posten til Anders Winthereik, Præstøgade 3,

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Knud Rasmussen Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

Bolgebetvingere Trin for trin

Bolgebetvingere Trin for trin Årstid: Forår og sommer Lokation: En stor sø Forløbets varighed: 4-5 trin + en formiddag og eftermiddag Bolgebetvingere Trin for trin Formål Dette mærke har som formål, at pigerne skal få et praktisk kendskab

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård Information i forbindelse med OVERNATNING I SHELTERS på Myrthuegård SHELTERS Vore 4 shelters, med plads til 6-10 personer i hver, ligger i udkanten af den lille plantage ca. 200 meter fra centeret. Der

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe.

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2 Afsnit 2 Bestyrelse, søkyndigt medlem og lederes ansvar... 2 Afsnit 2A

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Generelt om sikkerhed og ansvar Tarup-Davinde 2015

Generelt om sikkerhed og ansvar Tarup-Davinde 2015 Generelt om sikkerhed og ansvar Tarup-Davinde 2015 Ansvaret for deltagerne i forbindelse med aktiviteter i området er alt afhængig af omstændighederne placeret mellem tre forhold: 1. Naturskolen Åløkkestedet

Læs mere

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2008 UGERNE 27 OG 28 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse Information PERIODE Sommerskolen er i ugerne 27 og 28 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse bosiddende i Middelfart

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Lejekontrakt. Personer. Bopælsadresse

Lejekontrakt. Personer. Bopælsadresse 1 Lejekontrakt Fornavn Efternavn Udlejers oplysninger Personer Lejers oplysninger Fornavn Efternavn Andre Personer By og post nr. Telefon nr. Mobil tlf. Email adr. Udlejers oplysninger Bopælsadresse By

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Vigtig viden under LalandiaCup

Vigtig viden under LalandiaCup R H F F.. Vigtig viden under LalandiaCup Velkommen til Rødby weekenden d. 15. 17. september 2017 Vi glæder os til at være sammen med Jer. Adresser på stævnekontorene: Rødbyhavn: Havnegade 101, 4970 Rødby

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret

Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret Lejebetingelser - selskabslokaler på Toldkammeret 1. Generelt Ydelser Der udlejes følgende lokaler på Toldkammeret: Lille Sal på 1. sal (med adgang til et lille anretterkøkken, Toldkammergården og et lille

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads i FDF Alsønderup (20/06/2013)

Sikkerhedsinstruks for sejlads i FDF Alsønderup (20/06/2013) Sikkerhedsinstruks for sejlads i FDF Alsønderup (20/06/2013) Omfang Denne sikkerhedsinstruks gælder for al kanosejlads eller anden sejlads med unge under 18 år i FDF Alsønderup regi. Den gælder, når der

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE Adresser, regler, faciliteter og priser 2014 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

SOMMERLEJR. på Forlev Spejdercenter. Praktiske oplysninger til deltagerne

SOMMERLEJR. på Forlev Spejdercenter. Praktiske oplysninger til deltagerne SOMMERLEJR på Forlev Spejdercenter 2008 Praktiske oplysninger til deltagerne Kære ledere Dette hæfte er ment som et supplement til vores årspjece Forlev Spejdercenter 2008. Hæftet er lavet for at hjælpe

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2

Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2 Side 1 af 5 April 2016 Sikkerhedsbestemmelser for søaktiviteter i Peter Lassen Gruppe. Indhold Afsnit 1 Sikkerhedsbestemmelserne gælder for:... 2 Afsnit 2 Bestyrelse, søkyndigt medlem og lederes ansvar....

Læs mere

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 10. maj 2012 kl. 19.00.. Tilstede: Ane, Janus, Drejer, Jonas, Carsten, Annie, Bo, (senere Splint, Jacob,..) Fraværende:..

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 10. maj 2012 kl. 19.00.. Tilstede: Ane, Janus, Drejer, Jonas, Carsten, Annie, Bo, (senere Splint, Jacob,..) Fraværende:.. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 10. maj 2012 kl. 19.00.. Tilstede: Ane, Janus, Drejer, Jonas, Carsten, Annie, Bo, (senere Splint, Jacob,..) Fraværende:.. Loppemarked (Trop) 2/6, Jacob

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten..

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten.. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders,, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole,, Kir Fraværende: Resten.. Status i grenene Mini: 26 minier, åbner

Læs mere

Sikkerhedsreglement Fribytterne Sø 2015

Sikkerhedsreglement Fribytterne Sø 2015 Sikkerhedsreglement Fribytterne Sø 2015 1. Indhold 2. Dette dokument... 3 3. Andre dokumenter... 3 4. Referencer... 3 5. Udarbejdelse... 3 6. Godkendelse... 3 7. Tilladelse... 4 8. Deltagelse i søaktivitet...

Læs mere

Sommerhuset. Dronninglund Gymnasium

Sommerhuset. Dronninglund Gymnasium Sommerhuset Dronninglund Gymnasium VIL I MED I VORES SOMMERHUS? Det ligger ca. 15 minutters gang fra DG Vi har lejet det full-time i de kommende to år og har i december installeret brændeovn, nye varmepumper,

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Sejlads på Tommerup Efterskole. Generelt & Sikkerhedsinstruks

Sejlads på Tommerup Efterskole. Generelt & Sikkerhedsinstruks Sejlads på Tommerup Efterskole Generelt & Sikkerhedsinstruks Generelt Søfart/sejlads med TE Regler, retningslinjer og vejledning i forbindelse med sejlads på Tommerup Efterskole Efteråret 2013 Generelle

Læs mere

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION 20.-22. SEPTEMBER 2013 AKTIVLEJR HOLDLEDER INFORMATION Så er det igen tid til aktivlejr i landsdel 1. Derfor modtager du en indbydelse, som vi håber du vil dele ud til dine væbnere og seniorvæbnere, samt

Læs mere

Retningslinjer og procedurer for risikofyldte aktiviteter på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Retningslinjer og procedurer for risikofyldte aktiviteter på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Retningslinjer og procedurer for risikofyldte aktiviteter på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Indledning... 1 Alarmberedskab ved ulykker... 1 Instruktion

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Aktivlejr 2019 FDF LANDSDEL 2

Aktivlejr 2019 FDF LANDSDEL 2 Kære Væbner-og Seniorvæbnerleder! Hermed følger indbydelsen til AKTIVLEJR 27.-29. september på Friluftscenter Sletten samt praktiske informationer omkring lejren. Vi håber, at mange af kredsens væbnere

Læs mere

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR

Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE. adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Du kan leje en sognegård SOGNEGÅRDE adresser, regler, faciliteter og priser 2015 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Indhold Gimsing Sognegård... 3 Hjerm Sognegård... 4 Humlum Sognegård... 5 Langhøj Sognegård...

Læs mere

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg.

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården består af en hovedbygning og en sovesalsbygning. De er begge

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Feriekolonien Birkely

Feriekolonien Birkely Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29 Ulkestrup 4440 Mørkøv DUI - LEG og VIRKE Velkommen til feriekolonien Birkely Kolonien ligger i Ulkestrup By - nær store skovområder på en ca. 6.000 m2 stor naturgrund

Læs mere

Centersommerlejr juni - 14 juli

Centersommerlejr juni - 14 juli Centersommerlejr 2018 30 juni - 14 juli Oplevelser Venskaber Højt serviceniveau Fællesarrangementer Hjælpsomme pionerer Naturskønne omgivelser Tæt på skov og strand Spejdercentret Gurredam Side 2 Centersommerlejr

Læs mere

Forsikringsvejledning Hjælpere

Forsikringsvejledning Hjælpere Forsikringsvejledning Hjælpere Administrationsudvalget 1 Indledende bemærkninger Formålet med denne vejledning er at give et grundlæggende indblik i hvordan og hvor meget lejren og dens deltagere er dækket

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer. Gør en forskel - For dig selv og for andre

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer. Gør en forskel - For dig selv og for andre Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Gør en forskel - For dig selv og for andre Identifikation af reder (Den organisation som er ansvarlig for sejladsaktiviteten Identifikation af lejr Ungdommens

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

1. Herluf-Trolle Trop. Forældremøde 21. maj 2013

1. Herluf-Trolle Trop. Forældremøde 21. maj 2013 Herlufsholm Gruppe 1. Herluf-Trolle Trop Forældremøde 21. maj 2013 Af troplederen 1 Forældremøde Agenda Sommerlejr 2013 Ryste-sammen-tur 31 maj - 01 juni Pakning rygsæk, personligt tøj og grej Troppen

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

Informationsbrev 3. Der bliver noget nyt. Der bliver noget vi kender. Det bliver fedt. Uge 28 på Brommecentret

Informationsbrev 3. Der bliver noget nyt. Der bliver noget vi kender. Det bliver fedt. Uge 28 på Brommecentret Der bliver noget nyt Der bliver noget vi kender Det bliver fedt Informationsbrev 3 Uge 28 på Brommecentret www.metodistkirken.dk/spejder/tarzan-og-jane Snart tilmeldingsfrist Om 8 dage d- 15. april - når

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle Regler for brug af Susaadalen. Skelby d. Lejeren betaler et depositum på 1.500 kr. som tilbagebetales

Læs mere