Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården."

Transkript

1 Sommerinformation juni Kære forældre og elever på Byens Skole. Stadig med den gode musik, flotte projekter og et veldrejet dukketeater med omdrejningspunkt i H.C. Andersens Svinedrengen i blodet, må vi konstatere, at nu har vi snart sommerferie. Sikke dog en god sommerfest vi havde lørdag d. 18. juni! Endnu engang blev de flotte kager, som i år var komponeret over temaet Fantastiske Fortællinger et tilløbsstykke, hvor man skulle være hurtig for at sikre sig et stykke kage. Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården. Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til alle de forældre, der hjalp til ved sommerfesten på forskellig måde. Uden jeres hjælp ville det være meget vanskeligt at få et så stort projekt til at lykkes. Vi vil også gerne sige tak til medarbejdere og elever for det store engagement og de mange timer, der er lagt i både forberedelse og på selve dagen. Hvor er I dog dygtige! Lilleskolefestival Lilleskolefestivalen løber af stabelen d juni på Norddjurs Friskole. Årets tema for teater og musikfestivalen er: WOODSTOCK Nogle af os er så gamle, at vi husker denne periode rigtig godt. Vi glæder os til at høre om festivalen, når deltagerne vender tilbage til Byens Skole. Selve festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor over 1400 elever og medarbejdere ved Lilleskoler i hele landet deltager og dermed sætter et festligt og flot punktum for skoleåret med fremførelser af flotte musik og teaterstykker. For alle er festivalen en kulmination på måneders fordybelse og øvelse både individuelt og i grupper, og dermed er festivalen også en slags eksamen, hvor alle er tændte og klar til en toppræstation. Det er 29. gang, at der afholdes Lilleskolefestival.

2 Ej blot til lyst Teaterprojekter har fyldt meget i IS. Senest, som nævnt, med bh. klassernes opsætning ifm. sommerfesten. Men også i den øvrige IS har vi fået spændende og sjove oplevelser fra nogle dygtige og tændte elever og lærere. Tak for det! Et styrket fællesskab på trods af den fysiske afstand er erfaringen fra MT. Det drejer sig om vores 6.klasser, der jo fysisk er placeret lidt væk fra det øvrige MT. I år har lærerne på MT haft fokus på at forstå den fysiske afstand som en mulighed for at arbejde med fællesskabet i MT. Og det er der kommet noget rigtig godt ud af. Der er brugt tid fælles ud af huset for hele MT, satset på fællesarbejde i afdelingsuger og i puljeforløb og endelig fælles forløb i form af lejrskolen på Ærø. Vi har oplevet, at fokus på muligheder, frem for forhindringer alene, har båret frugt, og vi har fået styrket fællesskabet og samværet i MT. Net og sky Efter et meget langt tilløb og indtil flere kraftige afsæt, er skolens nye hurtigere netværk nu etableret. Dejligt at høre fra børnene at de kan mærke at der er kommet fuld fart på nettet. Samtidig er det lykkedes at få skyen i gang. Børn og lærere kan således nu dele dokumenter mv. Vi har store forventninger til dette i det kommende skoleår. Ansættelser af nye lærere Lotte Kolbjørn er uddannet på Den frie Lærerskole i 2004 og har siden da arbejdet på bl.a. efterskole og folkeskole. Hun har linjefagene dansk, matematik, idræt og håndværk. Lotte er endvidere i gang med en pædagogisk diplomuddannelse i organisationsudvikling og projektstyring. Lotte bliver ny klasselærer i 5.g, og hun vil selvfølgelig også være at finde i andre klasser. Sofie Vangsgaard Korinth Hansen er nyuddannet fra Frederiksberg Seminarium. Sofie har været vikar på Byens Skole igennem nogle år, og vi har været meget glade for hende. Hun er ansat i barselsvikariat for Lene Grønfeldt, og hun bliver klasselærer i 2. u efter ferien. Sofie har hovedfag i dansk til indskoling og mellemtrin og linjefag i dansk og materielt design. Lasse Olufson, som vi jo allerede kender, han har været vikar i Alecs Karlssons orlovsperiode og barselsvikar i forbindelse med Louise Marlets barsel. Vi er rigtig glade for Lasse, og han fortsætter frem til 29.juni 2012 som klasselærer for 3.c

3 Anne Mette Koch Lehmann er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i Hun har linjefag i dansk, billedkunst, samfundsfag og idræt. Anne Mette er ansat i en tidsbegrænset stilling i forbindelse med Kristina Larsens uddannelsesorlov, og hun bliver dermed klasselærer i 6. p. Thomas Vibe Andersen er lærer fra Holbæk Seminarium med linjefag i matematik, biologi og geografi. Udover dette har Thomas et sidefagsstudium i oldtidskundskab og oldgræsk grammatik fra SDU O. Han er endvidere bachelor i filosofi. Thomas skal undervise 7.E i matematik og historie, kristendom og samfundsfag, 7. D i matematik og på mellemtrinnet knyttes han også til matematik og engelskundervisningen. Ulrik de Thurah er læreruddannet fra UCN i Aalborg 2010 med linjefag i matematik, fysik/kemi, engelsk og billedkunst. Ulrich har endvidere gennemført teknisk naturvidenskabelig basisuddannelse på Aalborg Universitet. Ulrik skal undervise i matematik og fysik/kemi. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med de nyansatte lærere. Vi siger på gensyn til Kristina Larsen som har fået bevilliget uddannelsesorlov i næste skoleår. Kristina har ønsket at dygtiggøre sig yderligere gennem videreuddannelse i matematik. Derfor skal papegøjerne have en ny klasselærer i kommende skoleår. Og vi har ansat Anne Mette Koch Lehmann til at varetage denne opgave (se præsentation andet sted i sommerinformation). Vi ønsker Kristina held og lykke. Vi tager afsked med Grethe Wissing, som har været klasselærer for 4. G. i nogle år og har tidligere været ansat som vikar på Byens Skole. Vi siger farvel til Grethe ved skoleårets udgang og ønsker hende held og lykke fremover. Som nævnt bliver ny klasselærer for giraffer Lotte Kolbjørn, som tiltræder ved skoleårets start.

4 Åbningstider i SFO: Den 1.august 2011 åbner Byens Skoles SFO for en ny og spændende sæson. I forbindelse med den nye bh. klasses start i SFO har vi en særlig opstartsdag for dem torsdag d. 4. august, men selvfølgelig er også de velkomne fra d. 1. august. Skolestart Som mange sikkert allerede har bemærket, så er sommerferien rykket en uge i år. Det er kun dette år, at vi vil opleve, at vi derved får en uges længere sommerferie. Årsagen til ændringen er, at Undervisningsministeriet, på grund af mange forældrehenvendelser, valgte at rykke sommerferien en uge frem, eftersom vejret har en tendens til at blive bedre i juli lidt senere på sommeren. 17.august 2011 kl er første skoledag for alle elever. Vi mødes herefter til en fælles start på skoleåret i skolegården. Og vi vil allerede nu love, at det bliver en rigtig festlig begyndelse på det nye skoleår på Byens Skole. Husk madpakker i uge 34, hvor vi afholder Kropsuge. Fagfordeling for skoleåret 2011/2012 Igen i år har fagfordelingspuslespillet optaget os de sidste mange uger. Fagfordelingsprocessen er kompliceret, og mange interesser og følelser ispilsættes ved denne lejlighed. Det endelige resultat udmeldes altid medio uge 26, da vi som følge af diverse usikkerheder, som f.eks. opsigelser, barsler etc. ikke er i stand til at orientere jer før. Det må påregnes, at klasser skifter lærere, når de skifter afdeling. Vi har valgt denne struktur, fordi vi ønsker, at den enkelte lærer opnår stor faglig viden i kraft af tilknytningen til en fast afdeling oparbejder særlig kompetence ift. at undervise pågældende aldersgruppe i afdelingen. Klasserne får udleveret deres skoleskema i uge 33. Se tillige komplet fagfordelingsskema i link på hjemmesiden/ intra. Indskoling: I 1.klasserne skal Simon Møller være klasselærer for 1. bjørne, og Louise Marlet skal være klasselærer for 1. geparder. I 2. klasserne bliver Sofie Vangsgaard Korinth Hansen klasselærer for 2.U frem til Nanna Ploogs tilbagekomst. Louise Thorup fortsætter som klasselærer for 2. V.

5 For 3.klassernes vedkommende bliver Lasse Olofson klasselærer for 3.C, og Camilla Troelsø fortsætter som klasselærer for 3. T. Mellemtrin: I 4.klasserne skal Ole Morten Nygaard være klasselærer for 4. P, og Stine Pedersen bliver klasselærer for 4. S. 5 I og G skal have henholdsvis Jakob Borberg og Lotte Kolbjørn. 6. P og L får henholdsvis Anne Mette Koch Lemann og Alec Karlsson som klasselærere. Overbygning: 7. D og 7. E skal have henholdsvis Anki Eder Hansen og Annika Larsen som klasselærere. I 8. klasse fortsætter Mette Marie Hemmingsen klasselærer. Karen Møller fortsætter ligeledes som klasselærer i 9. klasse i det kommende skoleår. Vi ser frem til et nyt og spændende skoleår, men først skal vi have sommerferie. Tandplejevagtordning for børn og unge med bopæl i Københavns Kommune. Børne og ungdomstandplejen har som sædvanligt vagtordning i sommerferien Adresse: Tandklinikken Brønshøjvej 17, Telefon: Åbningstid: mandag fredag kl Klinikken har åbent for tidsbestilling i ovennævnte tidsrum i tilfælde af akut tandbehandling i perioden 27/6 5/ begge dage inkl. Ved tandpine eller tandskader uden for åbningstiden henvises til Praktiserende tandlæge eller Tandlægevagten Oslo Plads 14, 2100 København Ø tlf: eller Skadestuerne på Amager, Bispebjerg, Frederiksberg eller Hvidovre hospital. Bestyrelsen består efter valget på generalforsamlingen i april af følgende forældre:

6 Formand: Morten Svalgaard Nielsen(Kamilla 6.P og Gry 4 P). Næstformand: Svend Andersen (Thor 5. I og Asta 3. T). Svend Bayer (Signe 2. U). Michael Hess (Maria 4. S). Maria Petræus (Julius 2. U, Liva 5. G og Johannes 7.E). Suppleant: Kasper Mydtskov (Agnete 5.G og Edith 8. klasse). Suppleant: Kaspar Mondrup (William 0.G). Vi vil gerne rette en særlig tak til Lone Stæhr, Teena Klinge og Dorthe Friis, som alle har været i bestyrelsen ind til generalforsamlingen Teena og Lone har siddet i bestyrelsen i en længere periode, og Dorthe har været med i bestyrelsen dette skoleår. Tak for jeres engagement og for alle jeres bidrag i Byens Skoles maskinrum. Vi ønsker alle forældre, elever og ansatte på Byens Skole en rigtig god sommerferie. Med venlig hilsen Ledelsen på Byens Skole

Busses Skole - skolelederens beretning til generalforsamlingen mandag den 31. marts 2014

Busses Skole - skolelederens beretning til generalforsamlingen mandag den 31. marts 2014 Busses Skole - skolelederens beretning til generalforsamlingen mandag den 31. marts 2014 Udover denne beretning henvises til årsskriftet Busses Skole 2013/14, der på en mere udførlig måde fortæller om

Læs mere

Indhold: Et Farvel. Afskedshilsen fra skoleleder Personalesituationen. Skolereformen. Kære forældre.

Indhold: Et Farvel. Afskedshilsen fra skoleleder Personalesituationen. Skolereformen. Kære forældre. Indhold: Afskedshilsen fra skoleleder Personalesituationen Skolereformen Et Farvel Kære forældre. Så lakker det mod enden for den nuværende folkeskolestruktur og en folkeskolereform er lige på trapperne

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2014. Skoleåret lakker mod enden og både elever, forældre og personale kan nu se frem til en velfortjent pause.

Nyhedsbrev juni 2014. Skoleåret lakker mod enden og både elever, forældre og personale kan nu se frem til en velfortjent pause. Nyhedsbrev juni 2014 Skårup Skole Østergade 53 5881 Skårup Skoleåret lakker mod enden og både elever, forældre og personale kan nu se frem til en velfortjent pause. Personalenyt: Christina Ejby kommer

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Referat af forældrekredsmøde mandag d. 30.08.10 kl.18.30

Referat af forældrekredsmøde mandag d. 30.08.10 kl.18.30 Referat af forældrekredsmøde mandag d. 30.08.10 kl.18.30 Skoleleder Ove Nielsen bød velkommen til de følgende to møder. Møderne blev afholdt i skolens gymnastiksal, med mulighed for efterfølgende spisning.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april

Aktuelt. Rengøring den kommende periode varetages af: Fredag den 27. april Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tirsdag blev der afholdt generalforsamling

Læs mere

Velkommen til den nye skoledag

Velkommen til den nye skoledag Velkommen til den nye skoledag Pjecen er udgivet af Københavns Kommune - Børne- og Ungdomsforvaltningen Grafisk formgivning: Gurli Nielsen - Børne- og Ungdomsforvaltningen, 1408-34 Foto: Colourbox og private

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Årsberetning fra Skolebestyrelsen Skoleåret 2008-2009

Årsberetning fra Skolebestyrelsen Skoleåret 2008-2009 Årsberetning fra Skolebestyrelsen Skoleåret 2008-2009 Skal man sætte en overskrift på skoleåret 2008-2009 kunne det fint være SAMARBEJDE. Overskriften dækker både over det vigtige daglige samarbejde mellem

Læs mere

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt

Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Aktuelt Uge 44 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge er ugebrevet et

Læs mere

Sommeren har snart stået på i mange uger. I næste uge er det Sct. Hans og Riverboat så er det ferietid i Silkeborg!

Sommeren har snart stået på i mange uger. I næste uge er det Sct. Hans og Riverboat så er det ferietid i Silkeborg! Artikel fra Nyhedskilden uge 25 2009 Ferie...! Sommeren har snart stået på i mange uger. I næste uge er det Sct. Hans og Riverboat så er det ferietid i Silkeborg! Team C er på Ahl Hage i dejligt vejr,

Læs mere

Laurids marts 2000 LAURIDS

Laurids marts 2000 LAURIDS LAURIDS Skoleblad for Laursens Realskole 1 generalforsamling forude Af Ruth Carlsen Så nærmer tiden sig atter for skolens årlige generalforsamling - den foregår i år: onsdag den 26. april så sæt allerede

Læs mere

Skolereform 2014. Vemmedrupskolen. Til forældre og elever på Vemmedrupskolen

Skolereform 2014. Vemmedrupskolen. Til forældre og elever på Vemmedrupskolen Skolereform 2014 Vemmedrupskolen Til forældre og elever på Vemmedrupskolen Kære forældre og elever på Vemmedrupskolen Med dette skriv vil vi gerne fortælle jer om den kommende skolereform på Vemmedrupskolen,

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen

REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen REALSKOLENS SOMMERHILSEN v. Helle Martensen Nu er det snart sommerferie Når eleverne fra 0.-8.klasse samt førskoleklasserne på fredag kl. 11.30 i Teatersalen slutter skoleåret med at synge Ferie, ferie,

Læs mere

Holme SKole på vej mod nye udfordringer. - velkommen til skoleåret 2013-14

Holme SKole på vej mod nye udfordringer. - velkommen til skoleåret 2013-14 Holme SKole på vej mod nye udfordringer - velkommen til skoleåret 2013-14 2 Velkommen til det nye skoleår Velkommen tilbage til Holme Skole efter en forhåbentlig dejlig sommerferie. Vi har lagt et turbulent

Læs mere

Outrup. Skoleblad 2014

Outrup. Skoleblad 2014 Outrup Skoleblad 2014 2 Forord Velkommen til 6. udgave af skolebladet. Indholdsfortegnelse Forord... 2 Et skoleår på hæld og et spændende skoleår på vej... 3 Skolernes overordnede vejledende ferieplan

Læs mere

Skoleledernes vurdering af lektiecaféen status januar 2015 Bilag til Børne- og undervisningsudvalgets møde 19. januar 2015

Skoleledernes vurdering af lektiecaféen status januar 2015 Bilag til Børne- og undervisningsudvalgets møde 19. januar 2015 Skoleledernes vurdering af lektiecaféen status januar 2015 Bilag til Børne- og undervisningsudvalgets møde 19. januar 2015 Nedenfor følger skoleledernes eksplicitte vurdering af lektiecaféen. Lektiecafé

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Nyt fra Bestyrelsen Helhedssyn, læringslyst, fællesskabsfølelse og sundhed M A J 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Livsglæde, hånd i hånd med højt fagligt niveau, sådan lyder visionen for Herskindskolen.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Søndervangskolen. Florasvej 2 2600 Glostrup tlf. 43962980 fax 43962970 e-mail: sondervangskolen@glostrup.dk Hjemmeside: http://www.sondervangskolen.

Søndervangskolen. Florasvej 2 2600 Glostrup tlf. 43962980 fax 43962970 e-mail: sondervangskolen@glostrup.dk Hjemmeside: http://www.sondervangskolen. Søndervangskolen - for fremtiden Florasvej 2 2600 Glostrup tlf. 43962980 fax 43962970 e-mail: sondervangskolen@glostrup.dk Hjemmeside: http://www.sondervangskolen.dk Værd at vide om dit barns skole Information

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

Nyhedsbrev. Et skoleår ved sin afslutning Et nyt på vej Et skoleår ved sin afslutning. Nye tiltag i forbindelse med undervisningen

Nyhedsbrev. Et skoleår ved sin afslutning Et nyt på vej Et skoleår ved sin afslutning. Nye tiltag i forbindelse med undervisningen Nyhedsbrev Juni 2012 Et skoleår ved sin afslutning Et nyt på vej Et skoleår ved sin afslutning Der er fokus på Folkeskolen, og Morten Børup Skolen følger godt med i den udvikling, der sker på området.

Læs mere

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 61 Februar 2013. Udgivet af Skolekredsen

Baunehøj Efterskole. Væksthuset. Nr. 61 Februar 2013. Udgivet af Skolekredsen Baunehøj Efterskole Væksthuset Nr. 61 Februar 2013 Udgivet af Skolekredsen Væksthuset nr. 61. Indholdsfortegnelse: 2 Indholdsfortegnelse. 3 Nyt fra Væksthusets redaktion. 4... Matematik app og spor tilbage

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Skoleblad for Skødstrup Skole - Nr. 10 april 2008-3. årgang

Skoleblad for Skødstrup Skole - Nr. 10 april 2008-3. årgang Skoleblad for Skødstrup Skole - Nr. 10 april 2008-3. årgang Læs i dette nummer: Nye ansigter Nyt naturfagslokale Skolefestugen - 1 - Lektiecafé Elevrådet skifter formand Rosen Redaktion: Anne Littauer

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere