Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården."

Transkript

1 Sommerinformation juni Kære forældre og elever på Byens Skole. Stadig med den gode musik, flotte projekter og et veldrejet dukketeater med omdrejningspunkt i H.C. Andersens Svinedrengen i blodet, må vi konstatere, at nu har vi snart sommerferie. Sikke dog en god sommerfest vi havde lørdag d. 18. juni! Endnu engang blev de flotte kager, som i år var komponeret over temaet Fantastiske Fortællinger et tilløbsstykke, hvor man skulle være hurtig for at sikre sig et stykke kage. Selvom vejret indimellem så noget truende ud, så lykkedes det fint at grille og være i skolegården. Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til alle de forældre, der hjalp til ved sommerfesten på forskellig måde. Uden jeres hjælp ville det være meget vanskeligt at få et så stort projekt til at lykkes. Vi vil også gerne sige tak til medarbejdere og elever for det store engagement og de mange timer, der er lagt i både forberedelse og på selve dagen. Hvor er I dog dygtige! Lilleskolefestival Lilleskolefestivalen løber af stabelen d juni på Norddjurs Friskole. Årets tema for teater og musikfestivalen er: WOODSTOCK Nogle af os er så gamle, at vi husker denne periode rigtig godt. Vi glæder os til at høre om festivalen, når deltagerne vender tilbage til Byens Skole. Selve festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor over 1400 elever og medarbejdere ved Lilleskoler i hele landet deltager og dermed sætter et festligt og flot punktum for skoleåret med fremførelser af flotte musik og teaterstykker. For alle er festivalen en kulmination på måneders fordybelse og øvelse både individuelt og i grupper, og dermed er festivalen også en slags eksamen, hvor alle er tændte og klar til en toppræstation. Det er 29. gang, at der afholdes Lilleskolefestival.

2 Ej blot til lyst Teaterprojekter har fyldt meget i IS. Senest, som nævnt, med bh. klassernes opsætning ifm. sommerfesten. Men også i den øvrige IS har vi fået spændende og sjove oplevelser fra nogle dygtige og tændte elever og lærere. Tak for det! Et styrket fællesskab på trods af den fysiske afstand er erfaringen fra MT. Det drejer sig om vores 6.klasser, der jo fysisk er placeret lidt væk fra det øvrige MT. I år har lærerne på MT haft fokus på at forstå den fysiske afstand som en mulighed for at arbejde med fællesskabet i MT. Og det er der kommet noget rigtig godt ud af. Der er brugt tid fælles ud af huset for hele MT, satset på fællesarbejde i afdelingsuger og i puljeforløb og endelig fælles forløb i form af lejrskolen på Ærø. Vi har oplevet, at fokus på muligheder, frem for forhindringer alene, har båret frugt, og vi har fået styrket fællesskabet og samværet i MT. Net og sky Efter et meget langt tilløb og indtil flere kraftige afsæt, er skolens nye hurtigere netværk nu etableret. Dejligt at høre fra børnene at de kan mærke at der er kommet fuld fart på nettet. Samtidig er det lykkedes at få skyen i gang. Børn og lærere kan således nu dele dokumenter mv. Vi har store forventninger til dette i det kommende skoleår. Ansættelser af nye lærere Lotte Kolbjørn er uddannet på Den frie Lærerskole i 2004 og har siden da arbejdet på bl.a. efterskole og folkeskole. Hun har linjefagene dansk, matematik, idræt og håndværk. Lotte er endvidere i gang med en pædagogisk diplomuddannelse i organisationsudvikling og projektstyring. Lotte bliver ny klasselærer i 5.g, og hun vil selvfølgelig også være at finde i andre klasser. Sofie Vangsgaard Korinth Hansen er nyuddannet fra Frederiksberg Seminarium. Sofie har været vikar på Byens Skole igennem nogle år, og vi har været meget glade for hende. Hun er ansat i barselsvikariat for Lene Grønfeldt, og hun bliver klasselærer i 2. u efter ferien. Sofie har hovedfag i dansk til indskoling og mellemtrin og linjefag i dansk og materielt design. Lasse Olufson, som vi jo allerede kender, han har været vikar i Alecs Karlssons orlovsperiode og barselsvikar i forbindelse med Louise Marlets barsel. Vi er rigtig glade for Lasse, og han fortsætter frem til 29.juni 2012 som klasselærer for 3.c

3 Anne Mette Koch Lehmann er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i Hun har linjefag i dansk, billedkunst, samfundsfag og idræt. Anne Mette er ansat i en tidsbegrænset stilling i forbindelse med Kristina Larsens uddannelsesorlov, og hun bliver dermed klasselærer i 6. p. Thomas Vibe Andersen er lærer fra Holbæk Seminarium med linjefag i matematik, biologi og geografi. Udover dette har Thomas et sidefagsstudium i oldtidskundskab og oldgræsk grammatik fra SDU O. Han er endvidere bachelor i filosofi. Thomas skal undervise 7.E i matematik og historie, kristendom og samfundsfag, 7. D i matematik og på mellemtrinnet knyttes han også til matematik og engelskundervisningen. Ulrik de Thurah er læreruddannet fra UCN i Aalborg 2010 med linjefag i matematik, fysik/kemi, engelsk og billedkunst. Ulrich har endvidere gennemført teknisk naturvidenskabelig basisuddannelse på Aalborg Universitet. Ulrik skal undervise i matematik og fysik/kemi. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med de nyansatte lærere. Vi siger på gensyn til Kristina Larsen som har fået bevilliget uddannelsesorlov i næste skoleår. Kristina har ønsket at dygtiggøre sig yderligere gennem videreuddannelse i matematik. Derfor skal papegøjerne have en ny klasselærer i kommende skoleår. Og vi har ansat Anne Mette Koch Lehmann til at varetage denne opgave (se præsentation andet sted i sommerinformation). Vi ønsker Kristina held og lykke. Vi tager afsked med Grethe Wissing, som har været klasselærer for 4. G. i nogle år og har tidligere været ansat som vikar på Byens Skole. Vi siger farvel til Grethe ved skoleårets udgang og ønsker hende held og lykke fremover. Som nævnt bliver ny klasselærer for giraffer Lotte Kolbjørn, som tiltræder ved skoleårets start.

4 Åbningstider i SFO: Den 1.august 2011 åbner Byens Skoles SFO for en ny og spændende sæson. I forbindelse med den nye bh. klasses start i SFO har vi en særlig opstartsdag for dem torsdag d. 4. august, men selvfølgelig er også de velkomne fra d. 1. august. Skolestart Som mange sikkert allerede har bemærket, så er sommerferien rykket en uge i år. Det er kun dette år, at vi vil opleve, at vi derved får en uges længere sommerferie. Årsagen til ændringen er, at Undervisningsministeriet, på grund af mange forældrehenvendelser, valgte at rykke sommerferien en uge frem, eftersom vejret har en tendens til at blive bedre i juli lidt senere på sommeren. 17.august 2011 kl er første skoledag for alle elever. Vi mødes herefter til en fælles start på skoleåret i skolegården. Og vi vil allerede nu love, at det bliver en rigtig festlig begyndelse på det nye skoleår på Byens Skole. Husk madpakker i uge 34, hvor vi afholder Kropsuge. Fagfordeling for skoleåret 2011/2012 Igen i år har fagfordelingspuslespillet optaget os de sidste mange uger. Fagfordelingsprocessen er kompliceret, og mange interesser og følelser ispilsættes ved denne lejlighed. Det endelige resultat udmeldes altid medio uge 26, da vi som følge af diverse usikkerheder, som f.eks. opsigelser, barsler etc. ikke er i stand til at orientere jer før. Det må påregnes, at klasser skifter lærere, når de skifter afdeling. Vi har valgt denne struktur, fordi vi ønsker, at den enkelte lærer opnår stor faglig viden i kraft af tilknytningen til en fast afdeling oparbejder særlig kompetence ift. at undervise pågældende aldersgruppe i afdelingen. Klasserne får udleveret deres skoleskema i uge 33. Se tillige komplet fagfordelingsskema i link på hjemmesiden/ intra. Indskoling: I 1.klasserne skal Simon Møller være klasselærer for 1. bjørne, og Louise Marlet skal være klasselærer for 1. geparder. I 2. klasserne bliver Sofie Vangsgaard Korinth Hansen klasselærer for 2.U frem til Nanna Ploogs tilbagekomst. Louise Thorup fortsætter som klasselærer for 2. V.

5 For 3.klassernes vedkommende bliver Lasse Olofson klasselærer for 3.C, og Camilla Troelsø fortsætter som klasselærer for 3. T. Mellemtrin: I 4.klasserne skal Ole Morten Nygaard være klasselærer for 4. P, og Stine Pedersen bliver klasselærer for 4. S. 5 I og G skal have henholdsvis Jakob Borberg og Lotte Kolbjørn. 6. P og L får henholdsvis Anne Mette Koch Lemann og Alec Karlsson som klasselærere. Overbygning: 7. D og 7. E skal have henholdsvis Anki Eder Hansen og Annika Larsen som klasselærere. I 8. klasse fortsætter Mette Marie Hemmingsen klasselærer. Karen Møller fortsætter ligeledes som klasselærer i 9. klasse i det kommende skoleår. Vi ser frem til et nyt og spændende skoleår, men først skal vi have sommerferie. Tandplejevagtordning for børn og unge med bopæl i Københavns Kommune. Børne og ungdomstandplejen har som sædvanligt vagtordning i sommerferien Adresse: Tandklinikken Brønshøjvej 17, Telefon: Åbningstid: mandag fredag kl Klinikken har åbent for tidsbestilling i ovennævnte tidsrum i tilfælde af akut tandbehandling i perioden 27/6 5/ begge dage inkl. Ved tandpine eller tandskader uden for åbningstiden henvises til Praktiserende tandlæge eller Tandlægevagten Oslo Plads 14, 2100 København Ø tlf: eller Skadestuerne på Amager, Bispebjerg, Frederiksberg eller Hvidovre hospital. Bestyrelsen består efter valget på generalforsamlingen i april af følgende forældre:

6 Formand: Morten Svalgaard Nielsen(Kamilla 6.P og Gry 4 P). Næstformand: Svend Andersen (Thor 5. I og Asta 3. T). Svend Bayer (Signe 2. U). Michael Hess (Maria 4. S). Maria Petræus (Julius 2. U, Liva 5. G og Johannes 7.E). Suppleant: Kasper Mydtskov (Agnete 5.G og Edith 8. klasse). Suppleant: Kaspar Mondrup (William 0.G). Vi vil gerne rette en særlig tak til Lone Stæhr, Teena Klinge og Dorthe Friis, som alle har været i bestyrelsen ind til generalforsamlingen Teena og Lone har siddet i bestyrelsen i en længere periode, og Dorthe har været med i bestyrelsen dette skoleår. Tak for jeres engagement og for alle jeres bidrag i Byens Skoles maskinrum. Vi ønsker alle forældre, elever og ansatte på Byens Skole en rigtig god sommerferie. Med venlig hilsen Ledelsen på Byens Skole

I foråret har eleverne på mellemtrinnet haft mulighed at vise, hvor dygtige de er til at cykle.

I foråret har eleverne på mellemtrinnet haft mulighed at vise, hvor dygtige de er til at cykle. Sommerinformation juni 2010. Kære forældre og elever på Byens Skole. Tænk, endnu et skoleår er gået! Hvor har vi dog oplevet meget sammen og lært meget kæmpet med mundtlige og skriftlige eksamener - og

Læs mere

Sommerinformation juni 2009

Sommerinformation juni 2009 Sommerinformation juni 2009 Kære forældre og børn på Byens Skole Tak for et spændende og begivenhedsrigt skoleår. Året har været præget af mange spændende projekter og aktiviteter, senest sommerfesten,

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014

Nyhedsbrev. Hammerum, den 25. juni 2014 Hammerum, den 25. juni 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Sommerferien banker på døren, og det betyder, at dette nyhedsbrev bliver det sidste i skoleåret 13/14. Når vi kigger tilbage på året, der er gået, må

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever 26. juni 2014 Informationsmøder om Folkeskolereformen på Dybkærskolen og forældremøder i august og september 2014 Alle klasser skal i det kommende skoleår

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN SOMMERHILSEN FRA SKOLEN KÆRE FORÆLDRE OG ELEVER Så er det ved at være tid til en dejlig og velfortjent sommerferie, og de sidste brikker er ved at være faldet på plads for næste skoleår. I månedsnyt fra

Læs mere

Kære elever og forældre,

Kære elever og forældre, Kære elever og forældre, Efter en et fantastisk forår med mange samlende arrangementer, hvor oplevelserne har været mangfoldige og hvor der har været stort fremøde til såvel 9. kl. Sidste Skoledag, 6.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Hermed følger det første forældrebrev i 2014. Selv om vores ambition er, at forældre-brevet udsendes en gang månedligt, kan indholdet være så begrænset, at en enkelt måned udgår Dette var

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Information omkring næste skoleår

Information omkring næste skoleår Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til en ny og anderledes skoledag. Ikke

Læs mere

Nyhedsbrev 23. juni 2017

Nyhedsbrev 23. juni 2017 Nyhedsbrev 23. juni 2017 God sommerferie Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommerferie indtil mandag, den 14. august 2017, hvor vi holder første skoledag fra kl. 16.30-19.00. Program: 16.30 16.45

Læs mere

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl

Velkommen tilbage. Velkommen til nyt personale: Cecilie Thoudahl Lørdag d. 14.8. fredag d. fredag d. 27.8.2010 Mandag d. 16.8. 3. kl. forældremøde kl. 19.00 Torsdag d. 19.8. Forældremøde i OB kl. 19.00 Uge 34 Lejrskole (Bø. kl. + 6. kl. er hjemme) Velkommen tilbage

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Skolecenter Jetsmark. Information omkring næste skoleår. 20. juni 2014. Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark

Skolecenter Jetsmark. Information omkring næste skoleår. 20. juni 2014. Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Skolecenter Jetsmark 20. juni 2014 Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til

Læs mere

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig...

Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Nyhedsbrev for Børnemiljøet. Juni 2015... Sommerferien nærmer sig... Alle elever går på sommerferie d. 26. juni og møder i skole igen onsdag d. 12. august kl.08.00. Vi byder på morgenmad til elever og

Læs mere

Venter lige om hjørnet og som altid, er der ingen af os, der begriber, hvor det skoleår lige blev af?!

Venter lige om hjørnet og som altid, er der ingen af os, der begriber, hvor det skoleår lige blev af?! Juni nyt 2017 Sommerferien. Venter lige om hjørnet og som altid, er der ingen af os, der begriber, hvor det skoleår lige blev af?! Vi er så godt som klar til næste skoleår, trods planlægningen blev udsat

Læs mere

Brev til alle hjem og Sommerferienyt

Brev til alle hjem og Sommerferienyt Brev til alle hjem og Sommerferienyt 19. juni 2015 Kære elever og forældre! Nu nærmer vi os stærkt sommerferien, og der er en masse praktiske oplysninger, som er vigtige i den anledning: KYS og KØR Vores

Læs mere

Rigtig god sommerferie til alle!

Rigtig god sommerferie til alle! Juni 2015 Rigtig god sommerferie til alle! Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Krogsager Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Højmosen Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Bygaden @

Læs mere

Aarhus Friskoles Fredagsbrev

Aarhus Friskoles Fredagsbrev Kære Ærede Læser Deres barn har i skrivende stund fået sommerferie. Tillykke! Så er der ekstra god tid til at nyde denne udgivelse sammen. De kan i skoleårets sidste udgivelse (SNØFT!) læse om følgende

Læs mere

Lærerstillinger ved Viborg Kommune pr. 1. august 2014

Lærerstillinger ved Viborg Kommune pr. 1. august 2014 Lærerstillinger ved Viborg Kommune pr. 1. august 2014 På den enkelte skoles hjemmeside kan du se det fulde stillingsopslag, du er naturligvis også velkommen til at kontakte skolen for nærmere oplysninger

Læs mere

Gram Skole. August 2014. Skolestart. Kommende begivenheder. Kort nyt. 11.8.2014: 1. skoledag. 13.8.2014: Skolebestyrelsesmøde

Gram Skole. August 2014. Skolestart. Kommende begivenheder. Kort nyt. 11.8.2014: 1. skoledag. 13.8.2014: Skolebestyrelsesmøde Kommende begivenheder August 2014 Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 01 Skolestart Børnenes sommerferie synger på allersidste vers. Et nyt og lærerigtskoleår

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

SFO & Klub maj & juni 2010 nyhedsbrev

SFO & Klub maj & juni 2010 nyhedsbrev SFO & Klub maj & juni 2010 nyhedsbrev Det pædagogiske personale har nu lavet en ny pædagogisk målsætning for arbejdet i hhv. SFO & Klub. Vi har direkte og konkret kigget på vores praksis, og fundet følgende

Læs mere

Forældre. Kære alle forældre. Her lidt information om hvad der optager os på Herstedøster Skole.

Forældre. Kære alle forældre. Her lidt information om hvad der optager os på Herstedøster Skole. Kære alle forældre Her lidt information om hvad der optager os på Herstedøster Skole. Skoledagens længde Lidt nyt fra et område der trækker opmærksomhed i debatten. Albertslunds Kommunes holdning er, at

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Kære forældre i gruppe 4

Kære forældre i gruppe 4 Fjelsø d. 15. december 2011 Kære forældre i gruppe 4 Hermed en lille decemberhilsen med en opsamling på årsplanen samt et referat af vores møde d. 22. november, der omhandlede visioner og tanker vedrørende

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 24. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 869 Næste uge: Mærkedag: Uge 26 + 27 24.-25.juni 27. juni 28. juni 29. juni 26.-27.juli Uge 31 7. august Spireloppen åben Udlejning af Shelters

Læs mere

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften Juni 2014 1 2 3 Ti Forældrekaffe SFO 4 5 To Grundlovsdag Stafet for Livet 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 On Dimission 9. klasse 26 To Grill-aften 27 Fr Sidste skoledag 28 29 30

Læs mere

Alle ansatte på ØBC ønsker forældre og børn en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår. På gensyn i 2012!

Alle ansatte på ØBC ønsker forældre og børn en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår. På gensyn i 2012! Nr. 4-2011 Alle ansatte på ØBC ønsker forældre og børn en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår. På gensyn i 2012! Nyt fra kontoret Tandlægens åbningstider 5.årgang på vandværket Undervisningsmiljøundersøgelse

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2017

Nyhedsbrev juni 2017 22. JUNI 2017 Nyhedsbrev juni 2017 Kære alle Vi kan lige nå et nyhedsbrev inden sommerferien. Vi fortæller om forskellige aktiviteter fra juni måned, men også lidt praktisk info frem mod næste skoleår.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. marts 2015 Fredagsbrev nr. 814 Næste uge: 13.marts 16. marts 18. marts 18. marts 19.marts 20 marts 20 marts 21. marts Cafeaften kl.19.00 7. klasse rejser til Slovenien 5.kl.s

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Skoleinformation. Skoleblad for Nysted Skole Årgang 35 nr august Skolens nye vidunder: en vandkølespecialflaskepåfyldningsautomat

Skoleinformation. Skoleblad for Nysted Skole Årgang 35 nr august Skolens nye vidunder: en vandkølespecialflaskepåfyldningsautomat Skoleinformation Skoleblad for Nysted Skole Årgang 35 nr. 6 30. august 2007 Skolens nye vidunder: en vandkølespecialflaskepåfyldningsautomat adresse: telefon: telefax: E-post: SFO telefon: pedel: redaktion:

Læs mere

Sølystskolen. Nyhedsbrev - Juni 2018

Sølystskolen. Nyhedsbrev - Juni 2018 Sølystskolen Nyhedsbrev - Juni 2018 Skoleåret 2017-18 Skoleåret 2017-18 nærmer sig sin afslutning, og vi er meget tæt på at være klar med de overordnede planer samt fagfordeling og skemalægning for det

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2012 Siden sidst. Skoleåret 2011/2012 er ved at ved at være slut. På fredag, når dette nummer af Månedsinformation udkommer, har vi torsdag aften holdt dimissionsfest

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Brev til alle hjem og Sommerferienyt

Brev til alle hjem og Sommerferienyt Dybkærskolen Arendalsvej 271 8600 Silkeborg 89 70 25 10 e-mail: dybkaer.skole@silkeborg.dk www.dybkaerskolen.silkeborg.dk Brev til alle hjem og Sommerferienyt 09. juni 2016 Kære elever og forældre! Nu

Læs mere

Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019

Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019 Læreruddannelsen Moduludbud til studerende på enkeltfag og meritlæreruddannelsen i efterårssemesteret 2019 Læs mere om enkeltfag på: https://ucc.dk/laerer/enkeltfag/ansoegning-enkeltfag Er du uddannet

Læs mere

Vi siger farvel og mange tak for indsatsen til Mette Schmidt og Mikkel Kälher Poulsen, da deres periode nu er slut.

Vi siger farvel og mange tak for indsatsen til Mette Schmidt og Mikkel Kälher Poulsen, da deres periode nu er slut. NYHEDSBREV JUNI 2018 Kære forældre til elever på Korup Skole I dette nyhedsbrev kan I læse om: Valg til skolebestyrelsen Skolens principper Morgenbånd Uni-login til forældre Fraværsdækning og årgangsteam

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Forældreguide til den nye folkeskolereform

Forældreguide til den nye folkeskolereform Forældreguide til den nye folkeskolereform Kære forældre på Vamdrup Skole. Efter sommerferien træder den meget omtalte skolereform i kraft. Så er det ikke længere et fatamorgana, som befinder sig et sted

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Velkommen til årets første:

Velkommen til årets første: Velkommen til årets første: "Man har kalendere og ure for at kunne måle tiden, men det siger ikke én ret meget, for enhver ved, at en enkelt time kan forekomme en at være en evighed, mens den andre gange

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Så er det snart ferie! Det kan du læse om her i Kildeskolenyt! Bladet vender tilbage den 1. september

Så er det snart ferie! Det kan du læse om her i Kildeskolenyt! Bladet vender tilbage den 1. september Kildeskolenyt! 4 Så er det snart ferie! Eleverne i 9. og 10. klasse er færdige med de skriftlige eksamener og undervises nu hver dag i de mundtlige eksamensfag. Læseferie? Ikke her. Juni 2012 13. årgang

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 6. sept Tak for en dejlig Høstival

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 6. sept Tak for en dejlig Høstival Tak for en dejlig Høstival 1 Tak til alle jer forældre og børn, der med jeres helt enestående indsats sidste weekend gjorde Høstivalen til en rigtig dejlig dag og hjalp 8. klasse videre til Sydafrika!

Læs mere

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Sommer Juli 2014 Indhold Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Skolelederens spalte Skoleåret 2013/2014 er netop afsluttet. Et skoleår

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen

NYHEDSBREV. Maj 2015 HORSENS KOMMUNE. Højvangskolen NYHEDSBREV Maj 2015 HORSENS KOMMUNE Højvangskolen Inspektørens spalte men stabilt fremmøde er vigtigt. Det er også vigtigt, at alle elever møder til tiden. Man mister jo ikke bare 5 minutters læring ved

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015

Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015 Nyhedsbrev for klynge 6 Foråret 2015 Kære Jer, Hermed et nyhedsbrev fra alle os til alle Jer! Arrangementer forår/sommer 2015 Sædvanen tro er der i slutningen af foråret og starten af sommeren en række

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG Kære Alle Så er vi i uge 20, og pinsen står for døren. Foråret er nærmest blevet til sommer, og hvis det brænder lidt ekstra på armene og i panden, skyldes det med al sandsynlighed den altid store overraskelse

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Bistrupskolens Nyhedsbrev

Bistrupskolens Nyhedsbrev Bistrupskolens Nyhedsbrev Kære alle elever og forældre på Bistrupskolen, Velkommen tilbage fra en dejlig sommerferie. Vi har alle fået ladet batterierne op til endnu et spændende skoleår. kammerater. Det

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Brevduen sommer juni 2018

Brevduen sommer juni 2018 Brevduen sommer juni 2018 Kære forældre Dette skoleårs allersidste Brevdue med et særskilt brev fra skolebestyrelsen, som efter 4 år takker af og giver stafetten videre til en ny bestyrelse. Skolebestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Fredag d. 13. oktober 2017 Kære alle Efterårsferien nærmer sig, og det er tid til lidt informationer af forskellig art på tværs af årgange og afdelinger på Absalons Skole. Indvielse af Absalons Torv Mandag

Læs mere

Nyhedskilden Hem Børnehave og Skole

Nyhedskilden Hem Børnehave og Skole Nyhedskilden Hem Børnehave og Skole 4. august, 2017 Kære Forældre Så har vi været rundt omkring i Hem, i oplandet, i udlandet eller helt andre steder i juli måned. Haft tid til at træde ud af hverdagen

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. Sommerferie 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til skoleårets sidste nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet N Y H E D S B R E V N R. 8 2 0 1 4 Onsdagsholdet Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Lokalrådet for Tybjerg og omegn har lavet en spørgeskema undersøgelse som har ligget

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Hvem, hvad, hvor og hvordan? Juni 2014 Indledning I dette skrift vil vi forsøge at give et billede af hvordan hverdagen kommer til at se ud på Borup Skole

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Skolestart marts Grønvangskolen

Skolestart marts Grønvangskolen Skolestart marts 2013 Grønvangskolen Velkommen i ALFA indskolingen 1. Velkommen Præsentation 2. Overlevering fra børnehaven Kompetenceprofiler Placering på stamspor 3. Konkretisering af indskolingsmodel

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Sådan gør vi... Klasselærere 2009 2010: Juni 2009 Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen

Sådan gør vi... Klasselærere 2009 2010: Juni 2009 Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen Juni 2009 Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen - Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten. Tlf. 87 94 26 00, stjaerskolen@skanderborg.dk, www.stjaerskolen.dk Sådan gør vi... sidste skoledag

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (Version 1 uge 15 og frem)

Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (Version 1 uge 15 og frem) Svanninge skole firkløveret i landsbyen 19. marts 2012 Oversigt over Svanninge skoles beredskab i en konfliktsituation v. lockout af de overenskomstansatte lærere (Version 1 uge 15 og frem) Kære forældre

Læs mere