Vi er Volvo CARS. Hos os kommer mennesker i første række.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er Volvo CARS. Hos os kommer mennesker i første række."

Transkript

1 Den helt nye

2 Vi er Volvo CARS. Hos os kommer mennesker i første række. Skandinaviske designere begynder altid med den person, der skal bruge en ting og spørger: Hvordan kan vi gøre denne persons liv bedre, lettere og mere behageligt? Vi har altid brugt denne filosofi, når vi designer vores biler. Så mens andre bilproducenter måske starter med teknologien og forsøger at presse folk ind omkring den, begynder vi med at designe vore biler omkring dig. Vi forstår, hvad der er dit behov, og bruger derefter vores tekniske færdigheder til at gøre dit liv nemmere, bedre, sikrere og mere smukt. Form følger funktion, og når man designer en bil fra inderst til yderst med henblik på mennesker, ser den smuk ud på en naturlig måde. Vi synes, at det at se på og interagere med vores biler, skal gøre dig glad hver dag. At designe biler omkring mennesker har ført til mange innovationer i vores 88-årige historie. Kender du 3-punktsselen i din nuværende bil? Det er vores opfindelse fra Og nu arbejder vi med vores vision om at designe biler, der ikke kolliderer. På den kortere bane er det vores mål, at der senest i 2020 ikke er nogen, der bliver dræbt eller kommer alvorligt til skade i en ny Volvo. Denne forskning kommer dig selvfølgelig allerede nu til gode i din nuværende Volvo. Vi har også søgt at løse en række miljøproblemer i 1976 udviklede vi lambdasonden en sensor, der overvåger udstødningsgassen, reducerer udslippet og forbedrer både ydeevne og økonomi. Det er stadig en del af enhver benzindrevet bil i verden. Innovation er selve kernen hos Volvo Cars det hænger sammen med, hvor vi kommer fra. Indhold DIN NYE BIL 02 INTELLISAFE 16 FÆLGE 28 TILBEHØR 34 INDE I DIN BIL 08 DIT EVENTYR 10 SENSUS 12 DRIVE-E 20 UDTRYK DIG SELV 24 FARVER 26 PERSONLIGGØR DIT INTERIØR 30 INDTRÆK 32 FAKTA OG TAL 38 VOLVO-OPLEVELSEN 40

3

4 I samme øjeblik du ser Volvo V60 Cross Country, ved du, at den mener det alvorligt. Den V-formede motorhjelm, de stærke skuldre og den hældende taglinje taler om tempo og atletiske færdigheder. Samtidig understreger de robuste designelementer bilens muskuløse fremtoning og lader dig ikke i tvivl om, at denne bil er klar til et hvilket som helst eventyr. Ja, denne Cross Country sportswagon er en bil for den dynamiske fører, men giver dig også mulighed for at tage alt hvad du har brug for til din weekend med, uanset hvor langt der er til dit bestemmelsessted. Og takket være V60 Cross Country s beskyttende designelementer er den meget mindre sårbar over for skrammer og mindre skader. Kernen i V60 Cross Country s dynamis ke og stærke køreoplevelse er en fantastisk undervogn. Vi har brugt tusindvis af timer på at perfektionere og fintune den og forstærket den oplevelse af reaktionsvillighed og kontrol, som den giver. Derefter har vi suppleret med firehjulstræk og 201 mm frihøjde med henblik på ægte terrænegenskaber og vejruafhængighed. Når du sætter dig bag rattet, opdager du endnu et stærkt eksempel på fremragende, menneskefokuseret svensk design. Sæder har været Volvos styrke siden 1970 erne, da vi hyrede ergonomiske eksperter for at hjælpe os med at udvikle en støttende form, der sikrer, at du ankommer frisk og afslappet selv efter en meget lang køretur. Med V60 Cross Country har vi været i stand til at give dig den samme komfort i form af et sportssæde, sådan som det hører sig til i en ægte Drivers car. Desuden er der den rene og skære konstruktionskvalitet. Du kan altid genkende ægte håndværk ved at studere detaljerne. V60 Cross Country har smukt udformede, integrerede udstødningsrør, der er de fysiske og visuelle link til vores teknisk avancerede, højeffektive nye generation af drivliner. Så hvis du er på udkig efter en bil, der ikke alene skiller sig ud fra mængden, men også er en perfekt ledsager for dig og din familie på alle slags vejunderlag så er Volvo V60 Cross Country lige noget for dig.

5

6 volvo V60 Cross Country Hvis du har en livsstil med appetit på eventyr, er den ideel og kan føre dig hen, hvor som helst du har lyst til at være, uanset vejrlig. VOLVO V60 CROSS COUNTRY Eventyr, der lever op til det, den lover. Hvis du hører den til den type mennesker, der tager ud og udforsker verden, er Volvo V60 Cross Country simpelthen bilen for dig: En sportswagon, der ikke alene byder på dynamik og alsidighed, men også et barsk look og terrængående kvaliteter. Hvis du har en livsstil med appetit på eventyr, er den ideel og kan føre dig hen, hvor som helst du har lyst til at være, uanset vejrlig. Og takket være dens bagagerumsplads og alsidighed kan du tage af sted med dine børn på slæb, når naturen kalder. Selv når Volvo V60 Cross Country er parkeret i indkørslen, udstråler den en sans for eventyr. Tagets fejende sving og de koniske bagerste sideruder giver en følelse af uopsættelighed, mens dens høje, bydende fremtoning og de muskuløse designelementer signalerer en parathed til at erobre verden. Det er den slags bil, du spotter på lang afstand en individualists valg, der adskiller sig fra mængden. Når alt kommer til alt, er dit liv jo ikke helt almindeligt, så hvorfor gemme sig i en almindelig bil? Følelsen af at have styr på tingene fortsætter inde i bilen. I samme øjeblik du sætter dig i vores sæder føler du, at du har total kontrol uanset vej- og vejrforhold. Når du kører af sted ud i byen, giver den store frihøjde dig et fantastisk overblik samt muligheden for at lade byen ligge langt bagude. Og når vejen bliver ujævn eller vejret bliver ubehageligt, kommer V60 Cross Country s varianter med firehjulstræk til deres fulde ret og fører dig sikkert frem til dit endelige mål. Uanset hvor du tager hen, uanset årstid: Vores Cross Country sportswagon lever op til sit løfte.

7

8 volvo V60 Cross Country

9 DIN NYE BIL 07 Volvo V60 Cross Country er en bil, du lægger mærke til på lang afstand. Dens store frihøjde hjælper dig, så du har fuld kontrol i byen og samtidig også kapaciteten til at klare mere ujævne veje. Den udstråler også stolthed og selvsikkerhed og bilens sølv roof rails understreger denne holdning yderligere. Se nærmere på bilen, og du finder de skinnende sorte detaljer på spejlene, og rammerne omkring ruderne tilføjer endnu et strejf af eksklusivitet. Men Volvo V60 Cross Country er først og fremmest en ressource stærk, atletisk bil. Med sine robuste design elementer hele vejen rundt udfordrer denne bil dig til at tage den ud på eventyr, trodse elementerne og udforske nyt terræn. Forpartiets sorte kølergrill med bee hive -struktur og de sorte indlæg forneden giver bilen et unikt Cross Country-look, hvilket yderligere forstærkes af den forreste skid plate. Med de sorte skærmforøgere får bilen en bred, muskuløs fremtræden, som yderligere understreges af de markante side scuff plates. Bagtil er der også en skid plate, der beskytter din bil imod grus, når du forlader asfalten. Og det berømte Cross Country-logo lader verden vide, at du er klar til handling.

10 Ingen grund til at fjerne hænderne fra rattet, når du gearer op og ned med V60 Cross Country s automatgearkasse i manuel funktion en let berøring af gearskiftekontakterne (ekstraudstyr) er nok til at skifte gear, og med begge hænder på rattet har du fuld kontrol over din bil. Og de hurtige gearskift giver din kørsel ekstra kant, når du har lyst til et lidt friskere tempo.

11 INDE I DIN BIL 09 Vi er berømte for vores sæder de er en af Volvos stolte traditioner. Vi har designet V60 Cross Country s cockpit rundt om dig som fører. Sæt dig ind og mærk følelsen af total kontrol med instrumentpanelet nænsomt vinklet imod dig. Vi lod os inspirere af højtydende motorcykler, da vi fik idéen med et enkelt rundt instrument flankeret af to mindre urskiver. Derefter udformede vi V60 Cross Country s 3-egede rat omhyggeligt med henblik på at give dig en meget fysisk fornemmelse af kontakt mellem din bil og vejbanen. Men hvor du sidder, er endnu vigtigere for os. Vi er berømte for vores sæder, siger Stefan Sällqvist. De er også en af vores stolte traditioner her hos Volvo. Vores sportssæder ser fantastiske ud, og i dem kan du sidde og køre i timevis uden at blive træt takket være vores utrættelige engagement i ergonomisk design. De giver desuden en fremragende sidestøtte hele vejen fra lår til skulder og holder dig godt fast, selv ved hurtig kurvekørsel. Selvfølgelig ligger et rent miljø inde i din bil os også på sinde. Som del af Clean Zone er alle materialer i din Volvos interiør hypo-allergeniske og udsender ikke skadelige luftarter. Clean Zone indeholder også et højeffektivt støv- og pollenfilter. Clean Zone forbedres yderligere med vores Air Quality System som omfatter et filter med aktivt kul til at reducere skadelige luftarter og partikler og sikrer, at du og dine passagerer indånder ren luft selv i forurenede byer.

12

13 DIT EVENTYR 11 Dette er en Volvo for folk, der ikke bare taler om eventyret, men også oplever det. UNDERVOGN & KAPACITET Er det barske udseende ægte? Jo da. Dette er en Volvo for de individualister, som lever livet som et sandt eventyr. Og V60 Cross Country ser ikke bare sådan ud, den har også evnerne til at følge op på den barske profil. Cross Country har for eksempel en frihøjde på 201 mm, hvilket er afgørende 65 mm højere end vores standard V60 en vigtig faktor for ethvert køretøjs evne til at klare uvejsomt terræn, dyb sne eller mudder. Og hvis du vælger en variant med firehjulstræk, har du endnu mere kapacitet til at fortsætte, når betingelserne bliver vanskelige. Når alt kommer til alt, fører eventyrlysten dig ofte ud på uudforskede veje. Og når du finder dig konfronteret med en særligt udfordrende skråning, hjælper V60 Cross Country s Hill Descent Control dig med at sørge for en sikker, smidig og kontrolleret kørsel nedad det eneste, du skal gøre, er at styre. Men dette er stadig en ægte Volvo med ligeså store evner på vejen som væk fra den med et ophængssystem, der leverer en fin kombination af kørsel og håndtering. Entusiastiske førere vil også sætte pris på Corner Traction Control med Torque Vectoring denne teknologi giver V60 Cross Country mulighed for at køre ind i sving med ægte sportslig præcision og effektivt modstå understyring eller den tendens, at forhjulene presses udad i skarpe sving. Så dette er virkelig en Volvo for folk, der ikke bare taler om eventyr, men også oplever dem. For dem er vejruafhængige egenskaber og muligheden for ind imellem at køre væk fra de jævne, velordnede veje essentiel. Til det formål har du brug for en hårdfør, udholdende partner. Og det er faktisk det, V60 Cross Country handler om ikke kun dens flotte, rå ydre, selv om det er en rar fordel. LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

14

15 SENSUS 13 Sensus handler om at gøre din interaktion med din bil intuitiv og om at sikre, at du er på vejen, men ikke offline. Den intuitive måde at interagere med din bil på. Volvo Sensus er vores altomfattende tilgang, der forbinder dig med din bil og verden omkring dig. Det betyder, at du er undervejs, men ikke offline. Tilkøber du Sensus Connect kan du forvandle 7"-skærmen i dit instrument panel til et internetopkoblet info tainment- center. Du kan ikke alene surfe på nettet, du kan også downloade apps fra Rdio til Stitcher og TuneIn. Sensus Connect giver dig også adgang til simple internetkort og ruter. Ønsker du derudover at få navigationsvejledning, 3D-visning og navigationsapps, kan du vælge vores Sensus Navigations-løsning. Hvis du vil opgradere dine online- mulig heder yderligere, er der Volvo On Call. Denne løsning giver dig 3G-forbindelse med fremragende modtagelse via din bils integrerede tag antenne. På den måde kan du oprette et Wi-Fi hotspot til alle dine enheder. Samtidig kan du, mens du sidder i dit komfortable førersæde, bruge app en Connected Service Booking til at bestille tid til service for din bil (Connected Service Booking markedsføres ikke i Danmark). En high-end lydoplevelse kan også blive en del af Sensus. Det er derfor vi har designet vores topmoderne Premium Sound med Harman Kardon. Lydanlæggets 12 højttalere styres af en forstærker med Dirac Live, næste generations software til lydoptimering. Med en utrolig realistisk scenelyd og en forbedret basydelse giver dette anlæg en uovertruffen lydoplevelse for hver passager og er let at forbinde med eksterne medieafspillere. Vores digitale førerdisplay (ekstraudstyr) er også en ren fornøjelse. Det giver dig ikke alene alle de informationer, du har brug for uden at overbelaste dig dets tre grundindstillinger, Elegance, Eco og Performance, er synkroniseret med centerskærmen. De fysiske kontrol knapper, f.eks. vores flydende midterkonsol med de ikoniske manikin - klimastyringsknapper, er endnu et eksempel på skandinavisk design, der både er funktionel og smuk. Og så er der vores iøjnefaldende oplyste gearvælger, der fås til udvalgte automatgear kasser. Med sit blide lys i mørket giver den dine natlige køreture et strejf af atmosfære. LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

16 En særlig forbindelse. Med tilkøb af Volvo On Call kan du være forbundet med din bil som aldrig før, samtidig med at det også forbinder din bil med verden udenfor. Udgangspunktet er en smartphone-app, som kan bruges til at betjene og interagere med bilen, uanset hvor man er. Det er meget praktisk, hvis man fx vil forvarme bilen i god tid, før den skal bruges. Og til at være online indeholder udstyrspakken et indbygget modem og et dedikeret SIM-kortslot. Volvo On Call yder også hjælp, når du har mest brug for det. On Call-knappen i kabinen opretter forbindelse til vejhjælpstjenesten. Og i nødsituationer opretter SOS-knappen i kabinen øjeblikkelig forbindelse til et team af professionelle Volvo On Call-medarbejdere. For at dække alle eventualiteter vil vi ringe til dig, hvis der er tegn på, at du har haft en ulykke (fx ved udløsning af en airbag). Hvis du ikke svarer, sender vi straks redningstjenesten ud til dig (ekstraudstyr). LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

17

18 volvo V60 Cross Country Vores vision er at designe biler, der ikke kolliderer. Volvo s intuitive sikkerhed. For dig og dem omkring dig. Hos Volvo er sikkerhed en iboende del af vores dna. Vi har opfundet nogle af verdens mest banebrydende livredningsteknologier, som f.eks. trepunktssikkerhedsselen, der anses for at være en af menneskehedens vigtigste nyskabelser. Men vi sigter højere. Vores vision er at designe biler, der ikke kommer ud for en ulykke. I det kortere perspektiv er målet, at der senest i 2020 ikke er nogen, der dør eller kommer alvorligt til skade i en ny Volvo. IntelliSafe er vores tilgang til et mere harmonisk forhold mellem biler og mennesker. For at opnå dette har vi udstyret din Volvo med intelligente, intuitive innovationer med henblik på en mere sikker kørsel. Og IntelliSafe-teknologierne hjælper ikke alene med at beskytte personerne inde i din bil vi tager også hensyn til personer uden for, f.eks. med en teknologi, der hjælper dig med at opdage fodgængere og cyklister. Når du kører med en hastighed på maks. 50 km/t, ser vores City Safety-teknologi til kollisionsundgåelse frem foran bilen og bremser automatisk, hvis du er ved at støde ind i et køretøj foran. For at give dig mere support ved højere hastigheder advarer vores Collision Warning with Auto Brake and Pedestrian and Cyclist Detection dig, hvis du er for tæt på køretøjet foran og en kollision truer dag og nat. I dagslys reagerer systemet også, hvis der er en fodgænger på din kurs, eller hvis der er en cyklist foran, der kører i samme retning som du. Og hvis du ikke reagerer på advarslen, bremser din bil automatisk for at hjælpe med at afværge eller mildne en kollision. Hvis din bil begynder at skifte frem og tilbage mellem vognbanerne, vil vores Lane Departure Warning eller vores Lane Keeping Aid advare eller hjælpe dig med at blive i din egen bane der er endda en Driver Alert- teknologi, der minder dig om at holde en pause, hvis din køreadfærd viser tegn på døsighed. Vores IntelliSafe-teknologier hjælper dig også i din daglige kørsel. Road Sign Infor mation-systemet holder dig opdateret om aktuelle hastighedsbegrænsninger og andre vigtige vejskilte. Om natten optimerer vores Active High Beam dit udsyn, så du kan køre med det lange lys tændt uden at blænde andre trafikanter. Og for at gøre kørslen lidt mere afslappet for dig kan vores Adaptive Cruise Control holde den indstillede hastighed og afstand til køretøjet foran. I langsom bytrafik kan vores Queue Assistfunktion automatisk holde den valgte afstand til bilen foran fra stilstand op til 30 km/t. Vores BLIS-system hjælper dig med tidligt at opdage andre køretøjer i din blinde vinkel, mens Cross Traffic Alertfunktionen hjælper dig med at bakke ud af snævne parkeringspladser, hvor dit udsyn kan være begrænset. Og fordi vi ved, at du elsker at køre, sørger vores aktive IntelliSafe-teknologier, såsom Electronic Stability Control, på betryggende vis for øget kørestabilitet under alle forhold uden at gå på kompromis med køreglæden. Det handler simpelthen om at give dig den mest menneskelige køreoplevelse på dine betingelser og om at hjælpe med at beskytte folk, hvad enten de befinder sig inden i eller uden for din bil. (En del af det nævnte udstyr er ekstraudstyr) LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

19 Lys mørket op. Kørsel i mørke er lige blevet meget mere for - nøjelig og sikker. Med vores Active High Beam (ekstraudstyr) kører du med det lange lys tændt konstant. Du behøver ikke at skifte mellem nær- og fjernlyset, for når du møder eller indhenter et andet køretøj, skygger systemet for en del af din lyskegle, men kun så meget som nødvendigt for at undgå blænding mens du stadig har fordelen ved en klart oplyst vej. Denne intelligente teknologi kan endda genkende fodgængere og cyklister og undgå at blænde dem også. Og når du kører ind i en by, slukker det lange lys. FÅ FLERE INFORMATIONER PÅ VOLVOCARS.DK

20 City Safety er designet til at forhindre, at du kolliderer med bilen foran dig, hvis den pludselig standser eller sænker farten. For at undgå en kollision vil dette avancerede IntelliSafe-system automatisk bremse ved hastigheder på op til 50 km/t og forhindre en ulykke, hvis hastighedsforskellen til køretøjet foran er maks. 15 km/t. Fordi vi også tager hensyn til andre trafikanter, holder vores Pedestrian and Cyclist Detection med Full Auto Brake et vågent øje med personer, der går i din bane eller cykler i samme retning som din bil, og aktiverer bremserne, hvis du ikke kan reagere tidsnok. (ekstraudstyr) Vores BLIS-system anvender radarsensor-teknologi for at advare dig om køretøjer, der er tæt på eller inde i dine blinde vinkler i de tilstødende vognbaner. Således er det meget mindre sandsynligt, at du foretager vognbaneskift, når det ikke er sikkert. (ekstraudstyr) Når du bakker ud af snævre parkeringspladser, holder vores Cross Traffic Alert-funktion udkig for dig efter køretøjer, du ikke kan se. (ekstraudstyr) LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

21

22

23 DRIVE-E 21 Vores engagement i høj ydeevne ved et stadigt lavere brændstofforbrug betyder, at vores komplette drivlineprogram snart vil bestå af en ny generation af højeffektive 2,0 liters, 4-cylindrede motorer. Nyde mere. Bruge mindre. Drive-E handler ikke kun om vores nye generation af effektive drivliner; det er en altfavnende tilgang til bæredygtig kørsel. Og sideløbende med vores engagement i at skabe smartere, mere innovative teknologier for at reducere vore bilers indvirkning på miljøet vil vi aldrig tabe køreglæden af syne. Kort sagt tror vi ikke, at du behøver at ofre motorkraft og fremragende køreegenskaber for effektivitet og lave CO 2 -udslip. Vores program af Drive-E drivliner består af højeffektive 2,0 liters, 4-cylindrede benzinog dieselmotorer. Vi har parret disse turboladede, lavfriktions-, letvægts-kraftværk med Geartronic, vores helt nye 8-trins automatgearkasser, som sikrer optimal ydelse ved alle omdrejningshastigheder. Med automatgear har din Volvo en ECO+ funktion, som kan reducere brændstofforbruget med op til fem procent, afhængig af kørestil. ECO+ optimerer ikke alene skiftepunkter, motorstyring og gasspjældsrespons. Det inkluderer også et Stop/Start-system og et ECO-friløbssystem. Dette kobler ud, når du slipper speederen ved hastigheder over 65 km/t: I stedet for at motoren bremser bile og bruger brændstof, kører din Volvo i friløb ved hjælp af sin bevægelsesenergi. Vores Drive-E diesel drivliner har yderligere teknologier, der er beregnet til at nedsætte brændstofforbrug og udslip. Tvillinge-turboladere og det revolutionerende i-art sikrer, at disse intelligente motorer leverer en reaktionsvillig, ren og effektiv ydelse hver cylinder har sin egen mikrochip og trykføler for at give en perfekt dosering af brændstof. Og endnu bedre: Disse avancerede motorer forbliver i præcis tuning selv efter mange års brug. LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

24

25 Volvo V60 Cross Country fås med en bred vifte af topmoderne benzin- og diesel motorer, så der er noget for enhver smag. Alle sammen designet til at byde på maksimal køreglæde samtidig med effektiv brænd stofud nyttelse og lave CO 2 -udslip. T5 benzin-varianten kan fås med forhjulseller firehjulstræk, en effekt på henholdsvis 245 hk og 254 hk og et CO 2 -udslip på henholdsvis 153 g og 198 g. Foretrækker du en diesel, kan du købe vores forhjulstrukne D3 med et output på 150 hk og 111 g CO 2 *. Hvis du ønsker en version med højere ydeevne, er der vores D4 med 190 hk og 111 g CO 2 *. Den kan du få enten med firehjuls- eller forhjulstræk. Vores dieselvarianter kan bestilles med automat- eller manuel gearkasse, bortset fra D4 AWD-versionen, der leveres med automatgearkasse som standard. * Tallene for brændstofforbrug og CO 2 -udslip gælder for manuelle gearkasser. LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

26

27 UDTRYK DIG SELV 25 Hvilken V60 Cross Country er du til? Tillykke, du har valgt en Volvo V60 Cross Country. Du har endda valgt din foretrukne motor. Nu er alt hvad du behøver at gøre at vælge det udstyrsniveau, der passer til dig. Vi har gjort det nemt for dig ved at tilbyde fem, som vi tror, du vil elske. Uanset om du ønsker al pynten eller et sporty look både inde og ude, har vi det rette udstyrsniveau til dig. KINETIC Indbefatter: 16" letmetalfælge Pangaea 3-punkts sikkerhedsseler med selealarm på alle 5 pladser Split bagsæde 40/20/40 Airbag i fører- og passagersiden AUX-stik Paneler i Charcoal decor City Safety Corner Traction Control (CTC) Dobbelte kopholdere for Electronic Stability Control (ESC) Elektromekanisk parkeringsbremse Automatisk klimaanlæg (ECC) med dysser i B-stolperne Clean Zone med Air Quality System (AQS) 12V-stik ved bagsædet Make-up spejle med lys Sideairbaggardiner (IC) ISO fix bag LED-kørelys med lyssensor Bagagerumsdækken Mellbystrand stof-indtræk Fjernbetjent centrallås Sensus infotainment med 5" skærm i midterkonsol og Performance lydanlæg med CD-afspiller Sideairbags integreret i forsæder Fører informationscenter Dæktryksalarm Dækreparations-kit Tyverialarm med bevægelsessensor Varme i forsæderne Ratfjernbetjening til lydanlæg 3-eget læderrat Læderbeklædt gearknop Fartpilot MOMENTUM Indbefatter Kinetic-udstyrsniveau plus følgende: 3-eget læderrat med Decor indlæg Aktive xenon forlygter Lister i sort højglans ved sideruderne El-justerbar lænnestøtte El-indfældbare sidespejle Forlygtevask Paneler i Brushed Aluminium Regnsensor USB-stik Sensus infotainment med 5" skærm i midterkonsol og High Performance lydanlæg med CD-afspiller og Bluetooth Tylösand stof/kunstlæder indtræk SUMMUM Indbefatter Momentum-udstyrsniveau plus følgende: 17" letmetalfælge Valder Comfort læder indtræk El-justerbart førersæde med hukommelse Nøglefri betjening af døre og start Rammeløst aut.nedblændende bakspejl LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

28 volvo V60 Cross Country Den eksteriørfarve, du vælger, har en dramatisk indvirkning på din Volvos personlighed. Men uanset hvilken du vælger, giver hver især bilen et udtryk af luksus og nærvær. Vores farvepalet er meget skandinavisk, siger Ebba Maria Thunberg, som har ansvaret for V60 Cross Country s Farver og Materialer. Når du ser på vores palet, vil du opdage, at den indeholder blødere toner, der er mere forbundet med naturen, med et par dristige stænk. Som skandinaver er vores designere inspireret af havet og himlen, men også af kysten og den måde, lyset skifter på i løbet af årstiderne. Hver farvetone taler om det unikke, om kvalitet og karisma. 614 Ice White 707 Inscription Crystal White Pearl (Sparkling metallic, skifter fra hvid til glitrende varm gul-hvid effekt, afhængigt af lys og synsvinkel) 019 Black Stone 717 Onyx Black metallic 712 Rich Java metallic FÅ FLERE INFORMATIONER PÅ VOLVOCARS.DK

29 FARVER Twilight Bronze metallic 711 Bright Silver metallic 477 Inscription Electric Silver metallic (Sparkling metallic, skifter fra sølv til blå effekt, afhængigt af lys og synsvinkel) 492 Savile Grey metallic 714 Osmium Grey metallic Bemærk venligst: Det er umuligt at gengive de originale farvenuancer i brochuren og på en skærm præcist nok. Bed derfor venligst din Volvo-forhandler om at vise dig farveprøver.

30 Fra det udtryksfulde til det diskrete, fra det elegante til det sportslige du kan give din V60 Cross Country en unik drejning med de fælge, du vælger. Vil du gerne vække opmærksomhed, eller foretrækker du charmen ved det underspillede? Går du ind for en sportslig personlighed eller et kompliceret, raffineret look? Prøv med forskellige fælge på vores online konfigurator og find den, der passer dig bedst. Neso, 7,5 18" Diamond Cut/Tech Matte Black

31 FÆLGE 29 Bor, 8 19" Diamond Cut/Matte Black (Tilbehør) Pan, 7,5 18" Silver Valder, 7,5 17" Silver Pangaea, 7 16" Silver Stone Portia, 8 19" Diamond Cut /Glossy Black (Tilbehør) LÆS MERE PÅ VOLVOCARS.DK

32 volvo V60 Cross Country Din V60 Cross Country er dit hjem når du ikke er hjemme. Giv den din signatur.

33 PERSONLIGGØR DIT INTERIØR 31 Vælg en V60 Cross Country og nyd en elegant designet kabine som standard med en overlegen finish, hvor du end ser hen fra silkemetal finishen på vores luftdyser til de fine stof partier på dørstolperne. Vores Comfort-sæder kan bestilles i Melbystrand stof, Tylösand stof / kunstlæder eller læder; alternativt giver vores nye Sport-sæder i læder dig den legendariske Volvo-komfort, samtidig med at de også holder dig godt fast i de der hurtige kurver. Og hvis du har valgt automatgearkassen og har sat den i manuel indstilling, får du ekstra kontrol ved at skifte gear med gearskiftekontakterne så behøver du aldrig at slippe rattet med hænderne. Du kan også vælge vores rat med elvarme, der blidt opvarmer dine hænder under kolde vejrforhold. Og med vores opvarmede forrude kommer du aldrig mere til at stå og skrabe is udenfor i bidende kulde. Når du har sat dig i førersædet, bliver du glad for det letlæselige førerdisplay eller, hvis du foretrækker det, vores digitale førerdisplay. (En del af det nævnte udstyr er ekstraudstyr) FÅ FLERE INFORMATIONER PÅ VOLVOCARS.DK

34 volvo V60 Cross Country Komfortsæde INDLÆG Urbane Wood Brushed aluminium Shimmer Graphite aluminium Sportssæde Piano Black Inscription Linear Walnut

35 INDTRÆK 33 Stof Stof/kunstlæder Læder Sportslæder SE VORES KOMPLETTE INTERIØRTILBUD PÅ VOLVOCARS.DK

36

37 TILBEHØR 35 Har du en gitterlåge, kan du åbne bagklappen, uden at din hund hopper ud hvilket gør livet så meget nemmere. DER FINDES IKKE TO LIV, DER ER ENS. Sørg for, at din Volvo matcher dit. Det sjoveste ved at købe en ny Volvo er at sætte sit personlige præg på den. Det kan du gøre ved at vælge tilbehør, der afspejler din egen smag og appellerer til din særlige livsstil. Til bagagerummet er der vores stålsikkerhedsgitter, som alternativ til standard lastsikringsnettet. Dette sikkerhedsgitter er udstyret med en gasfjeder og farveafstemt med dit interiør. Det hjælper med at beskytte dig og dine passagerer mod løs bagage, når du bremser hårdt op. Og når du ikke har brug for det, er det nemt at vippe op under taget. Vores bagagerumsopdeler er en anden praktisk tilbehørsdel. Når den kombineres med sikkerhedsgitteret, inddeler den bagagerummet i to sektioner praktisk, hvis du både skal have din hund og bagage med, eller hvis du vil holde snavset eller skrøbelig bagage adskilt fra anden bagage. Vores nye design-trækkrog er delbar, og der er et dæksel til at skjule åbningen, så din Cross Country s slanke udseende bevares, når krogen ikke er i brug. Vores specialdesignede taglastholdere passer perfekt ind i din Volvo s fabriksforberedte fastgørelseshuller. De er nemme at montere og kombinere med ekstra lastholdere, hvis der er behov for det. Og den tagmonterede cykelholder er en praktisk og stabil holder til at transportere din cykel på taget. Den passer til cykler med runde eller ovale rør op til 70 mm i diameter, og du kan aflåse den med Volvo s One Key System. Og hvis du vil give dit kæledyr en afdeling for sig, kan du supplere sikkerhedsgitteret og bagagerumsopdeleren med vores gitterlåge. Så kan du åbne bagklappen, uden at din hund hopper ud hvilket gør livet så meget nemmere.

38 FIND MERE TILBEHØR PÅ ACCESSORIES.VOLVOCARS.COM

39 TILBEHØR 37 En sofistikeret velkomst, hver gang du åbner fordøren. Stig ind i den V60 Cross Country med stil hver dag. Vores illuminerede fodpaneler giver dig en sofistikeret velkomst, hver gang du åbner fordøren Volvo-logoet, der er indlejret i fodpanelerne af børstet, rustfrit stål, lyser op samtidig med at kabinelyset tændes. Og hvis du supplerer med vores Rear Seat Entertainment-system med 8" berøringsskærme og integrerede dvd-afspillere, kan dine bagsædepassagerer se en film eller hygge sig med et spil. Trådløse hovedtelefoner sikrer en afslappet tur for alle i bilen. Til dine børn har vi tre Volvo-godkendte barnestole. Spædbørn op til 1 år (eller 13 kg) kører sikkert i vores bagudvendte babystol. Dens sidefløje beskytter barnet i en sidekollision, og det er nemt at justere den polstrede nakkestøtte og 5-punktsselen. Der er også en baldakin for at beskytte mod solen. Stolen er desuden let at transportere og kan bruges som babylift. Vores konvertible barnestol er velegnet til børn fra 9 måneder til 6 år (eller 9 25 kg). Den spændes fast med bilens sikkerhedssele og er nem at justere for at hjælpe med at optimere komforten og sikkerheden. Endelig hjælper vores barnesæde til børn, der vejer kg, med at placere dem i korrekt højde for sikkerhedsselen. Det er designet til at optimere sidekollisionsbeskyttelsen. Nakkestøtten og bredden er nemme at justere for at øge komforten, og ryglænet kan lægges ned, når dit barn ønsker at hvile sig. SE MERE LIVSSTILSTILBEHØR PÅ COLLECTION.VOLVOCARS.COM

40 volvo V60 Cross Country / T5 AWD T Motortype: ,5L I5 benzin, turboladet ,0L I4 benzin, turboladet Gearkasse: 6-trins Geartronic 8-trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, man./aut.: -/11,8 -/15,2 CO 2 g/km, man./aut.: /198 /153 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 187 (254) (245) 5500 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 360/ / Acceleration, km/t i sek., man./aut.: /7,1 /6,6 Tophastighed, km/t, man./aut.: /210 /210 Brændstoftank, liter 67,5 67,5 Miljøklasse: Euro 6 Euro 6 Energiklasse: E C

41 /978 FAKTA OG TAL D4 AWD D4 D3 Motortype: 2,4 l I5 common-rail turbodiesel 2,0 l I4 common-rail turbodiesel 2,0 l I5 common-rail turbodiesel Gearkasse: 6-trins Geartronic 6-trins manuel eller 8-trins Geartronic 6-trins manuel eller 8-trins Geartronic Brændstofforbrug, km/l, blandet kørsel, man./aut.: -/17,5 23,8/21,7 23,8/21,7 CO 2 g/km, man./aut.: / / /120 Maks. effekt, kw (hk) ved o/m: 140 (190) (190) (150) 4250 Maks. drejningsmoment, Nm ved o/m: 420/ / / Acceleration, km/t i sek., man./aut.: /8,9 7,8/7,8 9,1/9,1 Tophastighed, km/t, man./aut.: / / /205 Brændstoftank, liter 67,5 67,5 67,5 Miljøklasse: Euro 6 Euro 6 Euro 6 Energiklasse: / B A + / A A + / A Der tages forbehold for ændringer i de tekniske specifikationer. Venligst kontakt din Volvo-forhandler for at få de nyeste informationer. Bemærk venligst: Nogle af oplysningerne i denne brochure kan være ukorrekte på grund af eventuelle ændringer i produktspecifikationerne foretaget efter brochurens trykning. En del af det ekstraudstyr, der er beskrevet eller vist i brochuren, kan kun fås mod merpris. Før bestilling bedes du venligst indhente de seneste informationer hos din Volvo-forhandler. Producenten forbeholder sig ret til når som helst uden varsel at foretage ændringer med hensyn til priser, farver, materialer, specifika tioner og modeller. Forbehold for trykfejl.

42

43 VOLVO-OPLEVELSEN Den enkleste måde at være bilejer på Vi er kun tilfredse, når du er tilfreds. Når tingene er nemmere, end du forventer, eller går hurtigere og bliver bedre. Fordi du køber den enkleste måde at være bilejer på, når du køber en Volvo. De aspekter af at være bilejer, fx finansiering, forsikring, service, dækskifte og rengøring, som du måske ikke synes er særlig spændende, vil vi gerne gøre nemmere og bedre for dig. Derfor vil din Volvo-forhandler altid tilbyde dig en hel række ekstraservices og -tilbud, som er designet med fokus på dig, så du får så problemfri en ejeroplevelse som muligt. Og det er kun begyndelsen. Med vores unikke svenske tilgang til innovation finder vi hele tiden på nye måder at gøre dit liv nemmere på. KØBE OG EJE Garantier Finansiering Leasing Forsikring VEDLIGEHOLDELSE OG SERVICE Volvo Genuine Service Udlejningsbiler og kundebiler Dækservice Aircondition HVIS UHELDET ER UDE Volvo Assistance Reparationer Volvo Glasservice Volvo Udbedring af buler VOLVO SERVICE 2.0 En service ud over det sædvanlige. Når du får foretaget service hos Volvo opdateres din Volvo gratis med seneste software, du bliver tilbudt værkstedsbil, du kan døgnet rundt komme i kontakt med Volvo, og din Volvo Assistance forlænges i et år indtil bilen fylder 11 år. LÆS MERE PÅ

44 VOLVOCARS.DK

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY DEN HELT NYE VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: Et sejt look og en kapacitet med dristig holdning Den helt nye Volvo S60 Cross Country byder på en slank, karakteristisk stil og firehjuls trækkeregenskaber

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S -

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) 23.010,- 23.010,- 23.010,- Inscription metallak (707) (tre-lags

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Cross Country

Prisliste Volvo V60 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) 20.545,- 20.545,- 20.545,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

volvo XC70 1878/1089 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL INTELLISAFE PAK & KØR SENSUS DRIVE-E

volvo XC70 1878/1089 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL INTELLISAFE PAK & KØR SENSUS DRIVE-E 2 volvo XC70 VELKOMMEN SIDE 01 DIN NYE BIL SIDE 04 INDE I DIN BIL SIDE 08 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER SIDE 10 SENSUS SIDE 12 INTELLISAFE SIDE 14 DRIVE-E SIDE 16 PAK & KØR SIDE 18 UDTRYK DIG SELV SIDE 22 GØR

Læs mere

volvo V40 Cross Country

volvo V40 Cross Country volvo V40 Cross Country VELKOMMEN DIN NYE BIL DIT EVENTYR SENSUS SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 INTELLISAFE DRIVE-E UDTRYK DIG SELV VOLVO OCEAN RACE SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 GØR DIT K ABINEINTERIØR

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC60 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC60 Van Lak Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 7.767,- 7.767,- 7.767,- 7.767,- Metallic: Speciallak (477 & 707) 12.321,- 12.321,- 12.321,- 12.321,- Interiør Kinetic

Læs mere

Prisliste Volvo V70 Tribute

Prisliste Volvo V70 Tribute Prisliste Volvo V70 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- Interiør Vittinge tof/kunstlæder Læder Comfort

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Metallic, Speciallak (477, 487 & 707) (R-Design kun 477 & 707)

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) (R-Design kun 477) 20.545,- 20.545,-

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

volvo V70 DIN NYE BIL VELKOMMEN INDE I DIN BIL UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED INDTRÆK

volvo V70 DIN NYE BIL VELKOMMEN INDE I DIN BIL UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED INDTRÆK volvo V70 VELKOMMEN SIDE 01 DIN NYE BIL SIDE 04 INDE I DIN BIL SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED SIDE 12 SENSUS SIDE 14 INTELLISAFE SIDE 16 DRIVE-E SIDE 18 UDTRYK DIG

Læs mere

Prisliste Volvo V70. V70 T4 180 6-trins manuel 14,7 157 C C 1.380,- 1.600 kg. 525.004,- 570.000,- 605.000,-

Prisliste Volvo V70. V70 T4 180 6-trins manuel 14,7 157 C C 1.380,- 1.600 kg. 525.004,- 570.000,- 605.000,- Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum V70 T4 180 6-trins manuel 14,7 157 C C 1.380,- 1.600 kg. 525.004,- 570.000,- 605.000,- V70 T4 180 6-trins

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S S Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Metallic, Speciallak (477, 487 & 707) (R-Design kun 477 & 707)

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Metallic: Speciallak (477 & 487)(R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Metallic

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Metallic: Speciallak (477 & 487)(R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Metallic

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum XC70 D4 163 6-trins manuel 18,9 139 B B 2.120,- 1.600 kg. 615.000,- 660.004,- 695.007,- XC70 D4 163 6-trins

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Hvis du har brug for alsidigheden i en stationcar, men ikke vil ofre stil og en fantastisk køreoplevelse, er vores V60 sportswagon

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum (T5) Solid S S S Metallic 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl effekt)

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum (T5) Solid S S S Metallic 11.502,- 11.502,- 11.502,- Inscription metallak (477) 21.904,- 21.904,- 21.904,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl-effekt)

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 13.840,- 13.840,- Inscription metallak (477) 22.323,- 22.323,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 26.795,- 26.795,- Interiør Momentum

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Hvis du ønsker en stilfuld dynamisk kørsel, så er Volvo S60 bilen for dig. Og vores tilbehør gør det muligt for dig at personliggøre

Læs mere

Prisliste Volvo V60 Plug-in Hybrid

Prisliste Volvo V60 Plug-in Hybrid Priserne er pr. 1. august 2013. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.680,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer, modelprogram og

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90

Prisliste Ny Volvo XC90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 17.333,- 17.333,- 17.333,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 23.395,- 23.395,- 23.395,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum R-Design Solid S S S S Solidlak, Special (619) - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502-11.502,- 11.502,- 11.502,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 21.904,- 21.904,-

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

Prisliste Volvo V40. V40 T2 120 6-trins manuel 18,9 124 A A 560,- 1.300 kg. 320.002,- 355.002,- -

Prisliste Volvo V40. V40 T2 120 6-trins manuel 18,9 124 A A 560,- 1.300 kg. 320.002,- 355.002,- - Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum R-Design V40 T2 120 6-trins manuel 18,9 124 A A 560,- 1.300 kg. 320.002,- 355.002,- - V40 T3 150 6-trins manuel

Læs mere

Prisliste Volvo V90. Lak Momentum Inscription. Solid S S. Metallic 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.

Prisliste Volvo V90. Lak Momentum Inscription. Solid S S. Metallic 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25. Lak Momentum Inscription Solid S S Metallic 16.965,- 16.965,- Inscription metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- Inscription metallak Chrystal White (707) (trelags speciallak med Pearl effekt)

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design Solid S S S S S Solidlak, Special (619) - - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- Inscription metallak

Læs mere

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 UDTRYK

Læs mere

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 EN BIL TIL ALLE ÅRSTIDER SIDE 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E PAK & KØR SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 DYNAMIC EDITION

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic , ,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Metallic: Speciallak (477, 487 & 707) 25.001,- 25.001,- Interiør Momentum Summum Sundby stof/t-tec S - Læder Comfort (Lædersæder har læder på siddefladerne.

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl effekt) 23.215,-

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Interiør Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Mellbystrand stof S S - S

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Interiør Kinetic Momentum R-Design Cross Country. Mellbystrand stof S S - S Lak Kinetic Momentum R-Design Cross Country Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) (R-Design kun 477) 20.545,- 20.545,- 20.545,-

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum V40 CC T4 180 6-trins manuel 18,2 129 A A 830,- 1.300 kg. 395.002,- 430.002,- V40 CC T4 180 6-trins Powershift

Læs mere

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S - - -

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S - - - Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 20.545,-

Læs mere

volvo business line 2016

volvo business line 2016 volvo business line 2016 volvo business line 2016 Volvos vilje til at supportere erhvervslivet med de nyeste og mest komplette bilmodeller kommer signifikant til udtryk i Volvo Business Line 2016 programmet.

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC40 First Mover

Prisliste Ny Volvo XC40 First Mover Lak Momentum R-Design Metallic eller Solidlak S S Premiumlak (707) - 13.050,- Premiumlak (720) - 7.015,- Hvidt kontrasttag (614 solid hvid)(ej mulig til 614 og 711) 4.543,- - Sort kontrasttag (019 solid

Læs mere

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL DIT EVENTYR SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 SIDE 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN SIDE 12 SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18 VOLVO OCEAN RACE UDTRYK

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Inscription R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Inscription R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak (477) 19.558,- 19.558,- 19.558,- 19.558,-

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S S - -

Prisliste Volvo V60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Mellbystrand stof S S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (477) 20.545,- 20.545,- 20.545,- 20.545,-

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 Cross Country passer perfekt til et eventyrlystent liv. Den er ikke bare alletiders at køre i byen, V40 Cross Country

Læs mere

Prisliste Volvo XC60

Prisliste Volvo XC60 Lak Momentum Summum R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.945,- 12.945,- 12.945,- Inscription metallak (477) 20.535,- 20.535,- 20.535,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak

Læs mere

SKYACTIV TECHNOLOGY ET SIKKERT STED AT OPHOLDE SIG Enhver Mazda kan alt efter udstyrsversion leveres med eller har en lang række intelligente sikkerhedsteknologier, der tilsammen har betegnelsen i-activsense.

Læs mere

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK

N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK N 1 APRIL 2014 VOLVOCARS.DK VELKOMMEN DIN NYE BIL INDE I DIN BIL SIDE 01 SIDE 04 SIDE 08 UNDERVOGN OG KØREEGENSKABER SIDE 10 KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E SIDE 14 SIDE 16 SIDE 18

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 har en slående silhuet. Det er en fem-dørs hatchback, der skiller sig ud fra mængden uden at behøve at påkalde sig

Læs mere

Prisliste Ny Volvo S90

Prisliste Ny Volvo S90 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic 16.965,- 16.965,- 16.965,- Premium lak Momentum Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- 25.178,- Metallak Chrystal White

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Volvo S90 Kampagnepriser

Volvo S90 Kampagnepriser Volvo S90 Kampagnepriser Udstyrsvarianter HK Cyl. Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Inscription R-Design D3 150 4 6-trins aut. 22,7 115 A + 1.740,- 1.800 kg. 535.658,- - - D4

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

C-MAX prisliste

C-MAX prisliste C-MAX prisliste 01-07-2017 5 dørs Model Gear HK Km/l CO 2 g/km Energiklasse Afgift* Benzin 1.0 EcoBoost 6 100 19,6 117 A 600 228.060 260.980 243.010 1.0 EcoBoost 6 125 19,6 117 A 600 245.860 272.590 251.980

Læs mere

Prisliste Volvo S60 Cross Country

Prisliste Volvo S60 Cross Country Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 11.520,- 11.520,- Inscription metallak (707) (tre-lags speciallak med Pearl effekt) 25.003,- 25.003,- Interiør Momentum Summum Mellbystrand stof S - Tylösand stof/kunstlæder

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design Solid S S S S S Solidlak, Special (619) - - - - 4.910,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- 10.270,- Inscription metallak

Læs mere

Prisliste Volvo XC60

Prisliste Volvo XC60 Lak Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 14.498,- 14.498,- 14.498,- 14.498,- Metallic: Speciallak (477 & 707) 22.999,- 22.999,- 22.999,- 22.999,- Interiør

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Premium Toyota inkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Touch pakke Safety inkl. reg. afgift pr. halvår Sense 5-dørs, benzin 1.0 VVT-i

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC60 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC60 Twin Engine Lak Inscription R-Design Solid S S Metallic 15.365,- 15.365,- Premium lak Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 26.813,- 26.813,- Metallak Chrystal White (707) (Tre-lags speciallak med Pearl

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC60

Prisliste Ny Volvo XC60 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic 15.365,- 15.365,- 15.365,- Premium lak Momentum Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 26.813,- 26.813,- 26.813,- Metallak Chrystal White

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC60

Prisliste Ny Volvo XC60 Prisliste Ny Volvo XC60 Udstyrsvarianter HK Cyl. Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Inscription R-Design T6 AWD 320 4 8-trins aut. 12,8 178 D 2.060,- 2.400 kg. 825.100,- 890.100,-

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC60

Prisliste Ny Volvo XC60 Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic 15.365,- 15.365,- 15.365,- Premium lak Momentum Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 26.813,- 26.813,- 26.813,- Metallak Chrystal White

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere