Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år."

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for sæson 2005 Fremlagt på generalforsamlingen d. 9. oktober 2005 Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Det er mig, som formand der oplæser denne beretning, men meget er skrevet af andre, særlig tak til Jørn, Uwe og Malene. Beretningen vil blive lagt på nettet, eller I kan få en kopi, spørg mig. Drivkræfter, Kasper I år har der ikke været meget vind til handicap, men det har der til gengæld på andre punkter. Som alle er bekendt med mistede William gnisten efter sidste generalforsamling. Det skal være lysten der driver værket, og det efterfølgende år har der været flere episoder hvor William og jeg har gået fejl af hinanden. Det skal dog ikke forhindre at vi i klubben hellere skal huske på de mange gode år med William. For at understrege dette blev William udnævnt til det 5. æresmedlem af Kajakklubben Esrum Sø. Hædre de som hædres bør, som det vist hedder. I efteråret 2004 mistede vi Flemming Secher. Flemming var syg i nogle år, men kæmpede sig op efter det ene anfald efter det andet. Flemming har været aktiv med instruktion og andet klub arbejde. Æret være hans minde. Jeppe plejede at bo i Nødebo, og brugte klubben som hans sommerhus som han plejede at sige. Jeppe er nu flyttet til Kregme, og har ikke til som før at være hoveddrivkraft på vedligehold af hus og omgivelser. Handicap, Kasper Vi har i igen i år afviklet vores handicap turnering. Tidstagningen har Jytte Nymark trofast stået for hjulpet af forskellige andre de få gange hun har været forhindret. Bjarne Windsløv har stået for at beregne tider og lave startlister. I forbindelse med at den østlige bøje gik ned med flaget og ikke efter reparation kom til at ligge præcis det samme sted opstod der nye spændende taktiske momenter man kom til at ro mod folk man ikke plejede at ro mod. Senior konkurrencer, Kasper På den ene side er dette et område der trænger til at genoplivet, men på den anden side går det jo meget fint. Malene Hjort vandt dame udgaven af årets Sea Challenge Fyn, 5 timer og 28 minutter foran nr. 2. Gitte og Thomas fik en 3. plads i K2 på Tour de Gudenå. Men der er stadig plads til flere der dyrker kajakroningen seriøst.

2 Klubture, Kasper Der er efterhånden opstået en lille gruppe af havkajakroere i klubben, de har i år været på en tur til Issefjorden og til Karlskrona i foråret, og til søen Åsnen i slutningen af september. Jeg har været med på dem alle, og det har været dejlige ture på hver sin måde. Der er ikke nogle der har arrangeret sommertur i år, og der har heller ikke været arrangeret dagsture. Husk, det står enhver fri for at sætte en seddel op om at der er en tur til Gilleleje, Orø, eller Roskilde. Man må gerne bruge traileren. Anlægget: Der har været afholdt et par arbejdsdage. Vinduerne er blevet malet, grillen muret, og diverse mindre andre ting er også blevet udbedret. Der er stadig mangel på plads til flere kajaker. Vi har fået byggetilladelse til et nyt bådehus der hvor trailerne i dag står parkeret. Men vi mangler en lille flok der vil står for at være drivende i at bygge det. Administrationen: Sidste år hed det: De administrative funktioner omkring medlemsregistrering, opkrævning o.s.v. fungerer fortsat godt og bliver løbende udbygget som nye behov og problemer opstår.. Dette område bærer klart præg af at William ikke længere står for det. Vi har skiftet administrationssystem til noget der hedder foreningspakken, som er internetbaseret, og som muliggør at der er flere der kan deles om opgaverne. Systemet har desværre vist sig ret tungt at komme i gang med. Det er ikke lykkedes at få kontingent opkrævningerne ud til deadline, men vi regner med at de kommer til november. Eksterne relationer: Her er vi ikke længere så godt repræsenteret som tidligere. William er ikke længere kajakklubsrepræsentant, og Jeppe er ikke så aktiv længere. Jørn Mathisen sidder i DIF's amtsudvalg, og har været meget aktiv i forbindelse med Nationalparksplanerne. Ungdomstræning - Jørn Det forløbne år har været ret tungt at komme igennem. Kanoerne startede med fine resultater til Bagsværd Regatta både i C1, C2 og C4. Ved DM kortbane havde vi fine resultater til Marc og Mads i kano, men vores største satsning, C-4 eren kom ikke til start. Der var ganske enkelt ingen andre juniorhold der stillede op, og kun 2 senior hold, så heller ikke i seniorklassen fik vi chancen. Det får selvfølgelig moralen til at falde en del, og da vi efterfølgende blev ramt af småskader, gik det hele lidt i stå.

3 Det positive er dog klart at Esrum Sø for første gang har en roer, Marc Skovsbøg, på KCK, og så oven i købet i kano. Kajak-fronten har været meget stille. Og da vi yderligere mistede vores træner, Flemming Secher, er der en del at få samlet op på. Polo startede med 15 spillere, men 2 trænertab, først Troels og senere Niels og Bastian, var mere end drengenes humør kunne klare. Trods en meget flot indsat fra Mads og Christian, sivede det hele i løbet af vinteren. Vi valgte derfor ret tidligt på udendørsæsonen at ligge stille sommeren over. Læg så oveni at jeg selv, pga. meget arbejde omkring nationalparkprojektet, ikke har kunnet ydet det nødvendige, så er det egentlig utroligt vi stadig har ungdomsroere i klubben. Af lyspunkter skal dog nævnes deltagelsen i nationalpark stafetten d. 30 juni. Et hold af kajakker, polokajakker og Marc i kano, roede stafetten fra torvet i Hillerød, henover Slotssøen, til Frederiksborg Slot. Her stod formanden for amtes teknik- og miljøudvalg Phillip Heimburger klar og hejsede stafetten, et lille træ, op med en kurv, og overbragte den til styregruppens formand Helsingørs bormester Per Tærsbøl. En meget stor tak fra mig for at I ville være med den dag. Mad Torsdahl meldte sig først på sommeren som hjælpetræner på børneholdet, for at støtte eventuelle roere der vil ro hurtigt. (check med Uwe) Det har betydet at Mads sammen med Joen deltager på DKF s grundkursus i november i Odense. Bastian deltager i poloinstruktørkurset i februar også i Odense. Vi har også fået Troels hjem igen fra USA, og han er allerede startet som polotræner. Så hvis vi kan finde et par rutinerede kano- og kajakroere, der vil gå ind og støtte de unge mennesker, er jeg sikker på vi til næste år kan høre om en langt bedre sæson for vores ungdomshold. Begynderinstruktion 2004, Malene Kamstrup I begyndelsen af 2005 ringede jeg til de medlemmer, som har været på instruktørkursus, og som jeg forestillede mig havde lyst til at være med til instruktion af nye medlemmer i Det blev til, at Pia og Jacob tog ansvaret for et hold i maj og juni, Kasper og jeg tog et tilsvarende torsdagshold i maj og juni. Jeg måtte så stort set selv tage weekendholdet i juli. Der ud over hjalp tre mennesker til fast. Programmet ændrede vi heller ikke på.

4 Tilmeldingen via klubbens hjemmeside og mail gik fint. Som sædvanlig betalte alle inden kurset begyndte. Weekend-holdet går over to weekender. Fordelen ved holdet er, at deltagerne lærer hinanden godt at kende, og de bliver hurtigt frigivet. Ulempen er, at deltagerne ikke kommer ind i en fast rytme med at komme i klubben ugentligt. Holdet er specielt for folk, der er i god fysisk form. Men der kommer altid elever i dårlig form. Der er få, der vælger weekendholdet, men holdet bliver fyldt op af deltagere, der har meldt sig til for sent til at være med på de to første hold. Vi skal derfor overveje, om vi vil fortsætte med dette hold. Der er mange, der gerne vil lære at ro kajak. Jeg vurderer, at det er ca. 60 om året, svarende til fire hold med 15 på hvert. Det tal gælder dog kun så længe vi ikke tager deltagere fra København. Lige som sidste år begyndte de to første hold i svømmehallen den 1. maj. Der fik alle lov til at prøve at sidde i en kajak og ikke mindst prøve at falde i dejlig varmt vand. Mange begyndere er nemlig bange for at de vil sidde fast i båden, når den vælter. Det fungerede godt, og mange var meget mere trykke den første dag på søen. I lighed med de seneste år består et instruktionskursus af 6 gange med instruktion samt en deltagelse i handicap og en afsluttende tur søen rundt. For at blive frigivet skal begynderen have gennemført følgende: Tømt borfyldt båd ved broen, Bjerget borfyldt båd, Tømt borfyldt båd på lavt vand, Makkerhjælp Svømmet 600 meter i søen Roet 50 km i alt. Hver instruktionsgang består af opvarminig, valg og klargøring af båd, rotur, hvor der præsenteres at klappe, skodde, rostil, mm. Vi slutter indendørs, hvor vi snakker om klubben, påklædning, og ikke mindst spiser vi brød eller kage. I 2005 har ca. 44 personer deltaget i begynderinstruktion. Det er ca. ti færre end de sidste år. Det skyldes, at vi i år ikke gennemførte et hold til august.

5 I år var der heller ikke noget kursus med videregående instruktion fordi kun ganske få spørger efter det. Afslutning Instruktionen er tilfredsstillende idet der er deltagere nok, de er tilfredse og klubben får mange nye medlemmer på denne måde. Det er dog ikke tilfredsstillende, at der er så få, der har lyst til at tage ansvar for at instruere. Instruktionen afhænger derfor af et for lille antal personer, hvilket gør det sårbart for klubben. Jeg håber, at nye folk vil overtage til næste år, da vi ellers må skære ned på aktiviteten også på dette område. Børneholdet, Uwe & Kasper Igen i år har vi haft svømmehallen hver 14. dag. Der har været børn, og der er øvet kajakhåndtering og trænet. Det fungerer godt. I år begyndte vi allerede i april. Vi holdt en træningsweekend inde i 361, hvor vi kunne ro på kanalen, og der er meget læ. Men bare det at der er et andet sted er interessant. Vi havde et begynderhold på 10 børn. De starter tirsdag 1½ time før det almindelige hold. Efter en måned kom de med på det almindelige hold. De gamle børneroere var på tur til Stævns i maj. Alle i klubben var inviteret, men der var ikke så mange andre der var taget med. Vi er fortsat 4+4 instruktører. 4 der nærmest altid er der, og 4 der kommer lidt på skift. Det fungerer fint, men hvis der er andre der har tid, så er det stadig velkomment. Til tider er der nemlig over 30 både på vandet om tirsdagen. Nogle af de større og mere erfarne børn er også begyndt at vise interesse for at tage del i ansvaret. Også i år har vi været på Lagen i Sverige i september. Der var børn af sted. Det er en fantastik oplevelse. Der er 6 Danske Bank Cup om året. Vi deltog i år i den inde ved Nybro- Furå i september. Vi var 6 børn af sted fra Esrum, der er over 100 børn til stævnet. Vores børn var ret glade for det, og reklamerer over for de andre børn. Vi har også i år holdt klubmesterskaber. Nogle har måske bemærket det store skema ovre ved fjernsynet. Man får point for deltagelse i løbet af sæsonen, og for disciplinerne 2000, 200, toer, stafet og håndpadling. Toer foregår ved at hurtigste roer sammen med langsomste, næst hurtigste med næst langsomste osv. Endelig har vi uddelt bronze teknikmærker i år. Dette var så beretningerne for 2005 sæsonen.

Referat af generalforsamlingen d. 9. oktober 2005

Referat af generalforsamlingen d. 9. oktober 2005 Referat af generalforsamlingen d. 9. oktober 2005 22 personer Pia, Jacob, Henrik, Gitte, Malene, Kristian Kaltoft, Jørn, Jytte, Poul, Carsten, Christian, Gitte, Katja, Uwe, Anders, William, Henrik, Bastian,

Læs mere

Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år.

Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Bestyrelsens beretning for sæson 2004 Fremlagt på generalforsamlingen d. 3. oktober 2004 Dette er så vores beretning om livet s gang i KES i løbet af det sidste år. Det er mig, som formand der oplæser

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

KANOJAK. Nr. 2 april 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø. Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj.

KANOJAK. Nr. 2 april 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø. Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj. Nr. 2 april 2005 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Klubhuset set lidt fra oven (Foto: Claus) Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj.dk Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER

Læs mere

Nr. 5 december 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Fra Polotræning i svømmehallen

Nr. 5 december 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Fra Polotræning i svømmehallen Nr. 5 december 2005 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Fra Polotræning i svømmehallen Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Formand: Ej besat Næstformand, stævneleder: Pia Gulstad,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

KANOJAK. Nr. 2 april 2004. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø. Ole Tronier en rullemester i rullestuen.

KANOJAK. Nr. 2 april 2004. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø. Ole Tronier en rullemester i rullestuen. Nr. 2 april 2004 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Ole Tronier en rullemester i rullestuen. Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL & Axapta) - www.wsj.dk TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 8. OKTOBER 2006

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 8. OKTOBER 2006 REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 8. OKTOBER 2006 1. Valg af dirigent Claus Hilborg blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt.

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op.

I gennem året har der naturligvis været en del aktiviteter, som jeg her vil ridse kort op. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN DEN 7. OKTOBER 2007 1. Valg af dirigent Kasper Østerbye blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen i henhold til vedtægterne var lovligt indkaldt.

Læs mere

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i Kerteminde Kajakklub, at klubbens medlemmer er så veluddannede som muligt i kajak og kano for

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sponsor og Ingo Hvid erklærer ved standerhejsningen tilbygningen med saunaen for åben så nu er det helt officielt.

Sponsor og Ingo Hvid erklærer ved standerhejsningen tilbygningen med saunaen for åben så nu er det helt officielt. Nr. 3 juni 2003 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø 25 år KANOJAK Sponsor og Ingo Hvid erklærer ved standerhejsningen tilbygningen med saunaen for åben så nu er det helt officielt. Sponsor ved saunatilbygningen:

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Sportslige aktiviteter Mesterskabsmedaljer til klubben DM Sprint Sølv K1 U14 2500m Jonas Hall-Andersen Sølv K1 U14 500m Jonas Hall-Andersen Bronze K2 U16 2500m

Læs mere

Nr. 3 juni 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Afslapning på havkajakturen til Karlskrona

Nr. 3 juni 2005. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Afslapning på havkajakturen til Karlskrona Nr. 3 juni 2005 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Afslapning på havkajakturen til Karlskrona Bestyrelsen: TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Formand, Breddeleder og ture, vintergymnastik, gymnastiksale,

Læs mere

1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Referat af Efterårsgeneralforsamling 2008-10-25 1. Trabolt valgt som dirigent. Konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Dagsorden ifølge lovene. 2. Formandens beretning for sæsonen. Formanden

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø Afholdt søndag d. 3. oktober 2004 kl i klubhuset.

Referat af Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø Afholdt søndag d. 3. oktober 2004 kl i klubhuset. Referat af Generalforsamling i Kajakklubben Esrum Sø Afholdt søndag d. 3. oktober 2004 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden i flg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kirsten Gamst-Nielsen

Læs mere

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009.

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Der er 158 der har været inde på hjemmesiden og udfyldt spørgeskemaet. Mange har svaret på alle spørgsmål, men nogle har sprunget enkelte spørgsmål over, og andre

Læs mere

Nr. 3 Juni 2001. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Så er der gang i sommeraktiviteterne

Nr. 3 Juni 2001. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Så er der gang i sommeraktiviteterne Nr. 3 Juni 2001 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Så er der gang i sommeraktiviteterne TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Bestyrelsen: Formand, medlemsadministration, klubtøj, bådepladser,

Læs mere

Dygtige drenge ved DM i Brabrand. Se Mads Thorsdals artikel inde i bladet s. 13.

Dygtige drenge ved DM i Brabrand. Se Mads Thorsdals artikel inde i bladet s. 13. Nr. 4 september 2003 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø 25 år KANOJAK Dygtige drenge ved DM i Brabrand. Se Mads Thorsdals artikel inde i bladet s. 13. Sponsor ved saunatilbygningen: WSJ Consult Aps (XAL

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

DM I Marathon 2011. Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub DM I Marathon 2011 Regatta DANMARKS Gladsaxe ROSTADION Bagsværd Sø 3.& 4. September Dansk Kano- og Kajak Forbund og Regatta Gladsaxe indbyder til Regatta Gladsaxe og Dansk Kano og Kajak Forbund inviterer

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015 Formanden har ordet Så er det atter forår, og sæsonen er typisk startet med broisætning og standerhejsning. Men opstart af begynderhold fylder også meget. Det er skønt at se så mange nye ivrige ansigter,

Læs mere

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009.

Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Havkajakroernes Medlemsundersøgelse 2009. Der er 158 der har været inde på hjemmesiden og udfyldt spørgeskemaet. Mange har svaret på alle spørgsmål, men nogle har sprunget enkelte spørgsmål over, og andre

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

KANOJAK. Nr. 3 juni 2002. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø

KANOJAK. Nr. 3 juni 2002. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø Nr. 3 juni 2002 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Takket være primært Jeppe og Williams indsats, er den udvendige del af tilbygningen ved at være færdig TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Bestyrelsen:

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser

Frederikssund Roklub. Stiftet 29. Maj 1908. Funktionsbeskrivelser Frederikssund Roklub Stiftet 29. Maj 1908 Funktionsbeskrivelser - 1 - Revideret juli 2005 Funktionsbeskrivelser for: Bestyrelsen...3 Formand...4 Næstformand...5 Kasserer...6 Kontingentkasserer...7 Nøgleansvarlige...8

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011

361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 361 Nyhedsbrev #20, juli måned 2011 Den evigt ungdommelige klub fylder 60 år! I år fylder 361 Kano- & Kajakklub 60 år. TRES ÅR! Trods den høje alder er klubben stadig i fuldt vigør og har bevaret ungdommens

Læs mere

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Generalforsamling 12. april 2015 1 Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Bestyrelsen har holdt 9 møder i perioden. Referater fra bestyrelsens møder er tilgængelig på hjemmesiden

Læs mere

De 5 på nye eventyr. Havkajakholdet på skærgårdstur omkring Karlskrona. (Fra venstre: Kasper, Malene K., Carsten, Bjarne og Malene H.

De 5 på nye eventyr. Havkajakholdet på skærgårdstur omkring Karlskrona. (Fra venstre: Kasper, Malene K., Carsten, Bjarne og Malene H. Nr. 3 juni 2004 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK De 5 på nye eventyr. Havkajakholdet på skærgårdstur omkring Karlskrona. (Fra venstre: Kasper, Malene K., Carsten, Bjarne og Malene H.) Sponsor

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3.

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Kursus Sikkerhedsbestemmelser: 1.1 Alle aktive medlemmer skal orienteres

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nr. 2 april 2002. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Så er broerne ved at være klar til søsætning

Nr. 2 april 2002. Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK. Så er broerne ved at være klar til søsætning Nr. 2 april 2002 Klubblad for Kajakklubben Esrum Sø KANOJAK Så er broerne ved at være klar til søsætning TILLIDSPOSTER I KAJAKKLUBBEN ESRUM SØ Bestyrelsen: Formand, medlemsadministration, klubtøj, bådepladser,

Læs mere

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året.

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året. Efterårsgeneralforsamlingen 2010 Dagsorden efter lovene: 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet Efterårsgeneralforsamling 2011 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning for sæsonen. 4) Kassereren

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

RESULTATER 2012. STØT BRYSTERNE, 6. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 29. september. DKF MARATON CUP - turbåd. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 22.

RESULTATER 2012. STØT BRYSTERNE, 6. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 29. september. DKF MARATON CUP - turbåd. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 22. RESULTATER 2012 STØT BRYSTERNE, 6. oktober Damer, K1, K2 kap, tur, hav, 12 km Nr. 6: Bettina Markussen 01:07:29 Nr. 20: Anette Vingborg 01:23:24 Nr. 22: Annette Møller 01:23:27 STANDERSTRYGNINGSLØB, 29.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats.

Som tak for hjælpen er der en hjælper fest ugen efter, hvor der også vil blive tid til evaluering af træf og indsats. Kære havkajroere i Holbæk Kajakklub, Som du tidligere har hørt om i en mail, holder havkajakroerne, - en internetforening for havkajakroere deres forårstræf i Holbæk Marina den 8. til 10. Maj, og vi er

Læs mere

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Jeg har ikke været så flittig til, at lave nyhedsbreve i år, så der er helt sikkert sket meget siden sidst Det har jeg skrevet en gang, i et nyhedsbrev, men nu skriver jeg det

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) 1. Indledning Af klubbens vision fremgår, at Rungsted Kajakklub skal give mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne

Læs mere