Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 19. maj 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 19. maj 2015"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 19. maj 2015 Referent: Emma Steffensen Bach Ordstyrer: Anna Ilsøe Til stede: Asta Breinholt Lund, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz, Kirsten Meyer, Kristian Karlson, Pelle Korsbæk Sørensen, Pia Heike Johansen, Signe Ravn. 1. Nyt logo (KK) Malthe er i gang, og vender tilbage i starten af juni med forslag (deadline er midt/slut-juni). Kristian har ikke set udkast endnu, men har talt med ham d. 29/4, hvor han var i gang. Kristian sender rundt så snart han modtager et udkast. Vi kan forhåbentlig se et udkast til næste bestyrelsesmøde d. 16/6, ellers må vi se det online. Det er aftalt, at vi kan forhandle udkastet uden merpris. 2. Ny hjemmeside (KM) Der er tre komponenter til revision: Designet (farver, skrift, det nye logo, osv.) Teknikken (Hvordan hjemmesiden rent teknisk fungerer) Indholdet på hjemmesiden Den norske Sociologforening har brugt en del midler på at lave en ny hjemmeside, og ansat en redaktør der både er sociolog og journalist. De har budgetteret kr. årligt til drift af hjemmesiden. Vi har ikke samme midler som den norske forening, og må altså have en del mindre ambitioner for indholdet. Kirsten laver i samarbejde med Lasse (og evt. Benjamin) en skitse til de tre komponenter. Forhåbentlig vil Malthe (logodesigner) komme med forslag til skrifttyper og farver der passer til logoet. Forhåbentlig kan Lasse (eller Benjamin) tage nogle forslag med på næste møde (16/5), hvor Kirsten ikke kan deltage. Ift. design, så vil det være godt, hvis det bliver indrettet til smartphone også, da vi må se i øjnene, at det er sådan flest efterhånden bruger en hjemmeside (på farten) Det har tidligere været svært at rekruttere klummeskribenter, så et forslag er at vi sætter barren realistisk ift. indhold. Således skal vi ikke forsøge at fylde hjemmesiden med indhold, der ikke kan genereres. Et forslag at vi har det samme indhold som nu, men i flotte indpakning (nyt design).

2 Et forslag at få aktiveret de studerende i højere grad, og fx en studenterredaktør, der kunne stå for indsamling og udvælgelse af artikler. Et forslag at aktivere deling på sociale medier, så der krydslinkes mellem hjemmeside og Facebook. 3. Ny kommunikationsprofil (SR/AAD) Udgivelse kvartalsvist af nyhedsbrev/-mail. Emnefeltet indeholder emnet og ikke bare Nyhedsbrev fra Dansk Sociologiforening. Udgives d. 15. I februar, mag, august og november. Indhold: - Arrangementer i foreningsregi. - Linke til abstracts fra Dansk Sociologi. - Medier og sociologi: Presseklip, sociologer i medierne. Eksplicitere hvor sociologer har en stemme i den offentlige debat eller informerer. Et forslag er, at studenten kan søge Infomedia igennem hver 3. måned. - Klummen: Mere appetitligt format at skrive, der minder om en blog-post med 800 ord (se fx TASA Youth). Publiceres på hjemmesiden, og link til denne fra nyhedsmail samt Facebook. o Gøre foreningen til medlemmernes forening adgang til et fællesskab. o Behøver ikke være superhøjt akademisk niveau, men også hverdagsting. At man kan få noget ud af fællesskabet. Sociologiinteresserede ser fx tv-programmer anderledes det kan vi få folk til at snakke sammen om, dele med andre interesserede. o Kunne være studerende og færdiguddannede, emner om alt fra seminarer/konferenceoplevelser, sociologiske læsninger af fx tv-programmer eller en pågående debat. Man kan skrive ind til redaktøren med forslag til klummer. - Årshjul: mit sociologiskema ligesom et skoleskema, kunne sendes ud sammen med Dansk Sociologi hvert halve år fx. En oversigt over halvårets aktiviteter hvornår sker hvad. o Arrangementer, nyhedsbrevsudgivelser, Dansk Sociologi, quiz-aftener, bestyrelsesmøder, etc. (Dette er også et styringsværktøj for foreningen). o Evt. kunne sociale medier indlejres. - Kalender, hvor andre også kunne lægge events ind semi-åben. - Bringe Dansk Sociologi ind: Omtale af næstkommende nummer. Et forslag er at man kunne præsentere det senest frigivne nummer, eller en artikel, der er mest interessant. Således kunne man dele artiklen og få en debat i gang med det samme, fordi den kan læses online og med det samme. Sociale medier og udbredelse af informationen: - Instagram: Månedens sociolog - Facebook: Mere debat-karakter. Linke til blogpost og eventuelt større avisartikler med sociologer.

3 - Cross-posts mellem forskellige medier/kanaler. - En kommunikationsansvarlig fra bestyrelsen, der afgør hvilke artikler der skal deles. o Opgaven kunne fx ligge hos en praktikant, eller hos studentermedhjælp. Vi kunne også have en militærnægter igen. o Dette er en vigtig opgave, fordi man skal frasortere dårlige/ufine kommentarer. Selvom det ikke eksploderer over night, så skal vi være klar til at sortere. - Kun medlemmer får nyhedsmail gøre det attraktivt at være medlem. o Et forslag er her, at vi også kunne sætte dagblade eller journalister på maillisten. Man skal også være indstillet som redaktør (og forening) på, at få henvendelser fra journalister i denne forbindelse. Ofte vil en debattør dog nok kontakte forfatteren til artiklen/klummen. 4. Debatarrangement om tænketanke til november i forbindelse med launch af nyt logo/hjemmeside/kommunikationsprofil (EH/PKS) To spor: Tænketanke i samfundet og tænketanke i praksis - I samfundet: Videnspersoner. - I praksis: Tænketankene selv. Leder efter en ordstyrer. - Medievinkel Politikere eller administrationen i en tænketank. Kritik: - Tidsrammen: Der er mange spørgsmål, to debat-spor og et oplæg tager lang tid. Det er et længere arrangement (4 timer). Forslag er at lægge det en eftermiddag, ish. Folk kan være trætte kan flere komme. - Politikere: Skal vælges med omhu kan enten være meget forsigtige, eller køre igennem med valgkamp fra start til slut. Og hvorfor skal vedkommende være med? o Vi skal have tænketanke der reflekterer over sig selv de skal udfordres til at overveje den rolle de har. - Oplægsholder udenlands fra - kosteligt. o Også en pointe, at det kan være svært som deltager at fremføre argumenter på engelsk. Det kan sortere nogen kommentarer fra. Et forslag er at foredraget er på engelsk, men debatten på dansk.

4 o Thomas Medwets (US) har lavet et kæmpe arbejde med tænketanke det kunne være interessant at få ham med, en ramme at diskutere ud fra hvor placerer de danske tænketanke sig ud fra. o Forhåbentlig kan finansieringen deles mellem Sociologisk Institut og foreningen (eller endnu flere!). - Aflønning af debattører? o Vi vil forsøge at undgå det, men hvis de ikke vil møde op uden, må vi se om vi skal bøje os. - Vi skal ikke have det planlagt samtidig med andre store arrangementer. - Vi skal gøre det klart, hvem vi helst vil have til at komme, så vi kan prioritere rigtigt. o Vi tænker over dette punkt til næste gang. Også ift. hvilken problemstilling, der skal diskuteres. - PR og reklame deltagerkreds, hvem skal komme? 5. Sociologisk Sommerhøjskole og regnskab (ABL) Orientering: Antallet af tilmeldinger er et presserende problem. Diversiteten blandt de tilmeldte er dog meget bred og spændende. Men hvad bliver det for et arrangement, hvis der kun er få? En reklame i Politiken kunne forhåbentlig få fat i det segment, der har tid og overskud til at deltage. Det koster dog kr., og de reklamepenge der var afsat er brugt på anden PR. En idé her er, at reklamere i Information eller lokalaviser i stedet, fordi de er billigere, men rammer nogenlunde samme segment. En anden idé er folkeuniversiteterne det er netop dette segment, der kunne være interesserede i et arrangement som dette. Der er reklameret på samtlige samfundsfaglige afdelinger på universiteterne. 6. Ny studentermedhjælp Emma Steffensen Bach er genansat som studentermedhjælp på ubestemt tid. 7. Praktikant i Sociologiforeningen og medlemsundersøgelse (AI) Medlemsundersøgelse i forbindelse med alle forandringerne i foreningen. Pia vil gerne stå for at hyre en student på Syddansk, til at foretage denne medlemsundersøgelse.

5 Praktikant til at varetage det, men med en catchy titel og erfaringsprofil. Også eventuelt til at varetage den kommunikationsstrategi, som vi har planer om. Det er dog også problematisk med ansættelsen (der er noget praktisk besvær med aflønning). Pia spørger HR-afdelingen om dette. Emma spørger ved KU om ansættelse af løntilskudsfolk. En mulighed er, at en praktikant kunne få meritoverført ECTS-point. Det ville i så tilfælde være mere oplagt for en kommunikationsstuderende, end en sociologistuderende. En blanding ville være oplagt (krydsuddannelse). 8. Evt. 1. Nordisk Sociologforening-beretning på næste møde. 2. Boltanski onsdag d. 7/ Anders Blok og Kristian er begyndt at planlægge det. Har skrevet til institutter om de har lyst til at finansiere busser til arrangementet for hele landet. Er i gang med at planlægge ift. undervisning. Det bliver et større arrangement ca Mad fra kl. 18, men reception/mad kunne måske afholdes af Baumansbar og Webergrill/morgencafé. Emma, Alberte og Kristian holder møde i juni om dette. Sociologiforeningen vil gerne bidrage med chips/snacks imellem foredraget og mad. Folkekøkken, husk cash/mobilepay. Emma skriver til dem. Opvarmning i samarbejde med Socioféen ved SI. 3. Sociologer i arbejdslivet på Linked-In. De ser ikke så stor tilknytning til vores forening, fordi de ser vores forening som universitetsrettet. En medlemsundersøgelse OG undersøgelse af potentielle medlemmer.

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening (DSF)

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening (DSF) Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening (DSF) d. 16. juni 2015 kl. 17-19 i lokale 16.1.62 Tilstedeværende: Kristian Karlsson, Anna Ilsøe, Asta Breinholt Lund, Alberte Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sociologforening

Generalforsamling i Dansk Sociologforening Generalforsamling i Dansk Sociologforening Mandag d. 23. februar 2015 Kl. 19:45-21:30 på Københavns Universitet, Sociologisk Institut, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 København

Læs mere

D ANSK SOCIOLO GI FORENING

D ANSK SOCIOLO GI FORENING DANSK SOCIOLOGI FORENING Side 2 af 7 Generalforsamling i Dansk Sociologiforening 2. februar 2017 kl. 18.45 på Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologforening

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologforening Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologforening Dato: 12. november 2014 Lokale: 16.1.62 Til stede: Emma Steffensen Bach, Kristian Karlson, Asta Breinholt Lund, Benjamin Schwartz, Pia Heike, Kirsten Meyer. Fraværende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl. 17-19, CSS lokale 16.01.62 Til stede: Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Kokkedal, Pelle Korsbæk Sørensen, Anne-Kirstine

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 14. september 2017, kl , KU, lokale

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 14. september 2017, kl , KU, lokale Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 14. september 2017, kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Alberte Alsø Kokkedal, Emma Steffensen Bach, Anna Sofie Bach, Pelle Korsbæk Sørensen,

Læs mere

D ANSK SOCIOLO GI FORENING

D ANSK SOCIOLO GI FORENING DANSK SOCIOLOGI FORENING Side 2 af 8 Generalforsamling i Dansk Sociologiforening 10. februar 2016 kl. 18.45 på Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Budget for foreningen 2005,

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: 1.Siden sidst... At få delt og informeret om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: 1.Siden sidst... At få delt og informeret om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos - Overgade 41 1.th, 5000 Odense C 15/1-2017 11.00-16.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Kristine, Dennis, Pernille, Bente Fravær: Mødeleder: Dennis Dagsordenspunkter: Mål:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

0: Formalities (taker of minutes, moderator)

0: Formalities (taker of minutes, moderator) 0: Formalities (taker of minutes, moderator) Kim er ordstyrer, Mathias er referent. 1: Status on economy and members Stanislav får ordet. Der er kommet én tilmelding i år, indtil videre. Der er nu 42 medlemmer,

Læs mere

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis.

Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. BESTYRELSESMØDE Deltagere: Camilla, Anna B, Anna H, Anne, Diana, Gustav, Jeppe, Kristian, Magnus, Marijn, Mathilde, Simon, Thea, Stina, Theis. Afbud: Anna Franziska, Freya Referent: Anna B. Dirigent: Jeppe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

Kommunalvalget 2017 er en oplagt mulighed for at påvirke rammerne for det sociale arbejde og dermed rammerne for dit arbejdsliv.

Kommunalvalget 2017 er en oplagt mulighed for at påvirke rammerne for det sociale arbejde og dermed rammerne for dit arbejdsliv. Notat Dato 17. maj 2017 MEB Side 1 af 8 Inspirationskatalog: - Sæt det sociale arbejde på dagsordenen ved kommunalvalget 2017 Kommunalvalget 2017 er en oplagt mulighed for at påvirke rammerne for det sociale

Læs mere

FOLKEMØDET TIL FOLKET

FOLKEMØDET TIL FOLKET FOLKEMØDET TIL FOLKET LIVEs FOLKEMØDEMENU MED LIVE- OG VIDEOPRODUKTION CPHLIVE.DK // FIA HØJSLETH // FIA@CPHLIVE.DK // 29435838 Hvordan bringer vi folkemødet til folket? I denne præsentation vil vi tilbyde

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund

SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE. JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund SÅDAN KOMMER DU I MÅL GUIDE JOSEFINA ESTRADA COOP CROWDFUNDING Roskildevej 45, 2620 Albertslund Indholdsfortegnelse FÅ DIT PROJEKT I MÅL - CHECKLISTE... 2 TO MÅNEDER FØR LANCERING:... 2 EN MÅNED FØR LANCERING:...

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Christian K. Refshauge,

Læs mere

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Onsdag den 5. november 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen, Egon Jensen, Pia

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op.

Dagsorden. Josephine mangler at gennemgå om hjemmesiden kan låses op. Referat 29. april 2015 kl. 16.00 I Mødelokalet Afbud eller senere ankomst til Pernille: 40 91 97 64 Dagsorden Fremmødte til bestyrelsesmøde: Maria, Sofie, Christiane, Asger, Rasmus, Thomas, Josephine,

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT MARTS 2016 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Asger Natasja Theis, Natasja, Anders,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sekretariatet orienterer 3. Bestyrelsens arbejde i 2015 4. Årsrapport 5. Symposium 2015 6. Kendskab

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne.

bestyrelse for det kommende år. om det arbejde vi hver især gør mellem møderne. 1 Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos Overgade 41 1.th 5000 Odense C 2 23.02.201 9 11.00-15.00 Indkaldte: Rasmus, Ditte, Pernille, Kristine, Bente, Dennis, Bente W, Christian, Mette Afbud: Bente Wain

Læs mere

Referat af møde i Dansk Tegnsprogsråd tirsdag d. 3. oktober 2017

Referat af møde i Dansk Tegnsprogsråd tirsdag d. 3. oktober 2017 Referat af møde i Dansk Tegnsprogsråd tirsdag d. 3. oktober 2017 Sted: Dansk Sprognævn, Worsaaesvej 19, 4., 1972 Frederiksberg 1. Godkendelse af referat fra rådsmødet d. 9. februar 2017 (AK) 2. Delregnskab

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

Før under efter - kommunikation

Før under efter - kommunikation Før under efter - kommunikation 1 Få mere ud af arrangementet med kommunikation FØR UNDER - EFTER Vi afholder et arrangement for at gøre opmærksom på et emne eller et budskab Tænk arrangementet som én

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2006

REFERAT GENERALFORSAMLING 2006 REFERAT GENERALFORSAMLING 2006 Dagsorden 1. Valg af dirt 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Revisorernes beretning 6. Budget for foreningen 2006, herunder fastlæggelse

Læs mere

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX Agenda Mission på sociale medier. Hvor er DR på sociale medier. Hvordan udkommer vi. Hvad måler

Læs mere

Nytåret kan nemlig være anledning nok til at gøre status og få en historie i avisen, som de har gjort i Taastrup.

Nytåret kan nemlig være anledning nok til at gøre status og få en historie i avisen, som de har gjort i Taastrup. Kære PR-frivillig og ældrepolitisk frivillig Så er vi i gang igen. Vi har sagt farvel til 2017, åbnet en ny kalender og kan nu se frem til nye aktiviteter, nye gøremål og nye udfordringer. Nogle af dem

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 1. april, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, ** Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat Berhane, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Medieguide til lokalgrupper

Medieguide til lokalgrupper Medieguide til lokalgrupper Fortællingen om SOS Børnebyerne lever stærkest blandt jer frivillige. På de næste sider finder I tips og tricks til, hvordan I kan få lokalgruppens historier i de lokale medier.

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

MODUL H: MEDIEKONTAKT

MODUL H: MEDIEKONTAKT MODUL H: MEDIEKONTAKT HVAD KAN VI ANVENDE MEDIER TIL? Få opmærksomhed Skabe fokus på problemer Få omtale Få budskaber ud/starte eller præge debat Præge omtale i ønsket retning Gratis markedsføring Påvirke

Læs mere

Superbrand: Anders Samuelsen.

Superbrand: Anders Samuelsen. Superbrand: Anders Samuelsen. Patrick, Mathias og Rolf. 2.q Charlotte Waltz, Jeppe Westengaard guldagger Intro til opgave 1 Da vores opgave går ud på at analyserer Anders Samuelsen. Altså en selvvalgt

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Deltagere: Susanne Muusmann, Ouafa Rian., Christian Thomsen, Marianne Jensen, Louise Lund Afbud fra Maia Mikkelsen Dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 29.10.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Anna og Simone Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Tilstede: Mathias Pape, Maja K. Henriksen, Anna Plum, Marie Sax, Liv Frandsen, Birla Klixbüll,

Læs mere

Formidlingsstrategi, version 1

Formidlingsstrategi, version 1 Nordplus Adult development project, August 2009 June 2011 NOVA Nordic Tools for Learning Validation HJV / 04.03.2011 Formidlingsstrategi, version 1 I. Overblik formidlingsstrategi 1. Mål at gøre opmærksom

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Det kan være vi får brug for at stille nogle opfølgende spørgsmål. Vil det være okay?

Det kan være vi får brug for at stille nogle opfølgende spørgsmål. Vil det være okay? elj@ruc.dk Dato: 7. apr. 2014 14.35 marihaa@ruc.dk Hej, Her kommer et svar på jeres spørgsmål. Min kollega Camilla Buchardt har fået en forespørgsel fra en af dine gruppemedlemmer om et indlæg til nyhedsbrevet

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Insistér på en ordentlig tone. Skriv f.eks. at du gerne vil deltage i snakken/debatten, men at du gerne vil have en ordentlig tone.

Insistér på en ordentlig tone. Skriv f.eks. at du gerne vil deltage i snakken/debatten, men at du gerne vil have en ordentlig tone. Dogmeregler for god debatkultur Den hårde tone Særligt på de sociale medier har mange af os svært ved at holde den gode tone. Sproget på de sociale medier er ifølge forsker i digital mobning Helle Rabøl

Læs mere

Den 12. December, 2018 klokken , Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15.

Den 12. December, 2018 klokken , Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Referat af møde i Studentersamfundets Bestyrelse Den 12. December, 2018 klokken -16.30-, Bestyrelseslokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Peter Fisker, Formand Emil Njor, Studenterpolitisk ordfører

Læs mere

Kursus i Medlemsrekruttering K U R S U S

Kursus i Medlemsrekruttering K U R S U S Kursus i Medlemsrekruttering Om Medlemsrekruttering Hvad er Medlemsrekruttering? Medlemsrekruttering har til formål at sikre, at afdelingen altid har et passende antal medlemmer. Hvorfor skal man altid

Læs mere

Vejledning til strukturering af specialet

Vejledning til strukturering af specialet Vejledning til strukturering af specialet Skal du i gang med dit speciale, kan du herunder finde gode redskaber til at styre og planlægge din tid. Nedenstående er tænkt som en måde, hvorpå du kan holde

Læs mere

Underviser-info no. 2 december 2012

Underviser-info no. 2 december 2012 Underviser-info no. 2 december 2012 Kære kollega Hermed december måneds underviser-info. Undervisningen og administrationen deromkring er stadig præget af, at vi arbejder på at finde fornuftige måder at

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Sådan får I jeres historie i pressen

Sådan får I jeres historie i pressen Sådan får I jeres historie i pressen Jeres arrangement til Dansk Naturvidenskabsfestival er en oplagt anledning til at synliggøre jeres institution og fortælle om jeres aktiviteter i medierne. Derudover

Læs mere

ARBEJDS- ARK #99. Oplevelsesbaseret Eventudvikling

ARBEJDS- ARK #99. Oplevelsesbaseret Eventudvikling ARBEJDS- ARK #99 ARBEJDSARK #1: EVENTGÆSTENS TOUCH POINTS BLIV KLOGERE PÅ EVENTGÆSTENS TOUCH POINTS Her finder du en oversigt over nogle at de berøringspunkter, som eventgæster typisk har. Din event kan

Læs mere

Det er vigtigt at være en god formidler og taler

Det er vigtigt at være en god formidler og taler Formidlingsartikel Det er vigtigt at være en god formidler og taler Sprog er et af de mest centrale redskaber i vores liv og dagligdag. Sprog gør det muligt for os at kommunikere med hinanden og påvirke

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde (dirigent bliver Per Seerup)

1. Godkendelse af referat fra sidste møde (dirigent bliver Per Seerup) Referat Klimarådets møde 17. august 2017 Deltagere: Bjørn Tving Stauning (Formand) Per Seerup (dirigent) Jens Ross Andersen Pelle Andersen-Harrild Ida Nielsen Jens Rolfgaard Søren Smidt-Jensen (referent)

Læs mere

Dagsorden. Udvalgskommissoriet til posten ansvarlig for fagpolitisk samarbejde blev diskuteret og er stadig under udarbejdelse.

Dagsorden. Udvalgskommissoriet til posten ansvarlig for fagpolitisk samarbejde blev diskuteret og er stadig under udarbejdelse. Referat fra bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Sted: Århus hos Thomas (Helga Pedersens Gade 3, 2.4, 8000 Århus C) Tid og dato: 24. april 2018, kl. 11 Til stede: Thomas Thomsen (TT), Jesper Østergaard

Læs mere

FORSA-Information. Foreningen FORSA Foreningsåret Udgave: 3 FORSA 2016

FORSA-Information. Foreningen FORSA Foreningsåret Udgave: 3 FORSA 2016 FORSA-Information Foreningen FORSA Foreningsåret 2015-2016 Udgave: 3 FORSA 2016 Bestyrelsen i FORSA ser frem til et spændende efterår med mange gode FORSA-aktiviteter. Vi holder bestyrelsesmøde den 12.

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi Kommunikationsstrategi November 2014 Byggesocietetet ønsker løbende at udvikle og styrke kommunikationen internt og eksternt. Vi vil overfor vores interessenter fremstå som en åben og demokratisk landsorganisation,

Læs mere

Referat af møde den7. juli 2014 i Odense Fødevarefællesskabs kommunikationsgruppe

Referat af møde den7. juli 2014 i Odense Fødevarefællesskabs kommunikationsgruppe Referat af møde den7. juli 2014 i Odense Fødevarefællesskabs kommunikationsgruppe Medlemmer til mødet: Pia, Mette, Laura, Poul og Camilla 1. Nye medlemmers forventninger til gruppen Til dagens møde er

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Onsdag d. 4. december Kl. 18.00 hos Ingemann

Dagsorden for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Onsdag d. 4. december Kl. 18.00 hos Ingemann Dagsorden for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Onsdag d. 4. december Kl. 18.00 hos Ingemann 1. Valg af ordstyrer - Christian Ingemann 2. Valg af referent - Kristoffer H. Brodersen 3. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. oktober, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, Formand Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frb. Kbh. Dato: 20-04-2015 Tid:18.00 20.30 Sted: Mosedalvej

Referat af bestyrelsesmøde i Frb. Kbh. Dato: 20-04-2015 Tid:18.00 20.30 Sted: Mosedalvej Referat af bestyrelsesmøde i Frb. Kbh. Dato: 20-04-2015 Tid:18.00 20.30 Sted: Mosedalvej Mødeleder: Jette Referent: Marie Forplejning: Marie Til stede: Flemming, Jette, Thomas, Birgitte, Hans, Frank, Marie

Læs mere

teknikker til mødeformen

teknikker til mødeformen teknikker til mødeformen input får først værdi når det sættes ift. dit eget univers Learning Lab Denmarks forskning i mere lærende møder har vist at når man giver deltagerne mulighed for at fordøje oplæg,

Læs mere

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Landsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Hermed indkaldes til møde i Landsbestyrelsen for d. 7. august kl. 10-16 i Odense. Mødet Mødet afholdes i UC Lillebælts lokaler, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Læs mere

Navn: Adresse: Telefon: Gruppe: .bloggerbadge.com

Navn: Adresse: Telefon: Gruppe:   .bloggerbadge.com Aktivitetshæfte Navn: Adresse: Telefon: Gruppe: E-mail:.bloggerbadge.com Hvad er Blogger Badge? Du sidder lige nu med lommebogen for mærket Blogger Badge. Blogger Badge er et mærke, hvor du lære at tilkendegive

Læs mere

7 GRUNDREGLER FOR GOD MØDEFORBEREDELSE

7 GRUNDREGLER FOR GOD MØDEFORBEREDELSE 7 GRUNDREGLER FOR GOD MØDEFORBEREDELSE Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden De 7 grundregler for god mødeforberedelse. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et

Læs mere

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg Jeg ved, hvordan demokrati fungerer i praksis Jeg er samfundsengageret og følger med i det politiske liv Jeg diskuterer samfundets indretning med andre Jeg stemmer, når der er valg Jeg udvikler ideer til

Læs mere