GREDSTEDBRO. Kjærmarken, incl. tillæg nr. 1 LOKALPLAN NR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GREDSTEDBRO. Kjærmarken, incl. tillæg nr. 1 LOKALPLAN NR. 05.01"

Transkript

1 GREDSTEDBRO Kjærmarken, incl. tillæg nr. 1 LOKALPLAN NR

2 RIBE KOMMUNE GREDSTEDBRO KJÆRMARKEN LOKALPLAN MED TILLÆG NR. l

3 K.L P16 J.nr. 1395/AN/ja ORIENTER1NGSBLAD TIL LOKALPLAN Ribe byråd har på møde den 16. juni 1986 vedtaget nedenstående ændringer i lokalplanen vedrørende område Bl.l (se kortbilag l i tillæg nr. 1). Ændringerne har til formål at harmonisere bestemmelserne for områderne Bl og B2 (se formålsparagraf 1.2). 6.6: Vejbelysningsarmaturer opsættes ikke på ejendommenes ydermure, plankeværk eller havemure, men etableres som fritstående standere. S 7.2: "skal" erstattes med "må højest", d.v.s. bygninger må højest opføres i én etage med udnyttelig tagetage (og dermed gerne må opføres i een etage). 7.5, S 7.6, S 7.7 og 7.8; Udgår. D.v.s. nye bygninger ikke skal indordne sig i de på kortbilag 4 viste byggefelter og de på kortbilag 2 viste byggelinier. S 7.9; Udgår, idet der ikke kræves opført mur eller plankeværk i den resterende længde af det eller de skel, hvori bygningen placeres. 8.7; Ændres således, at der skal anvendes tegl eller tegllignende materiale. 8.8, 8.9 og S 8.10; Udgår, idet der ikke stilles specielle krav til materialer, taghældning m.m. Kortbilag 5 udgår. Såfremt bygherren ønsker det, kan de hidtil gældende lokalplanbestemmelser dog stadig benyttes frem for bygningsreglementets alm. bestemmelser. Ændring af udstykningen; Matr. nr. 13 ar deles og plantebæltet langs Gredsted Kjærvej fra Dårumvej til højspændingsbæltet tillægges de tilstødende grunde. Der er hermed dispenseret fra 4.1 om, at udstykning skal følge kortbilag l, og 9.1 og 11.3, idet det ovenfor nævnte plantebælte ikke bliver fællesareal for bebyggelsen og derfor ikke skal vedligeholdes af grundejerforeningen. Ribe byråd

4 Side LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1. Lokalplanens formål... l 2. Område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger Vej- og stiforhold Spor og ledningsanlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Grundejerforening Eventuelle tilladelser eller dispensationer Ophævelse af byplanvedtægt Vedtagelsespåtegning BILAGET INDEHOLDER: 1. Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området Lokalplanens indhold Lokalplanens retsvirkninger.. 14 KORTBILAG TIL LOKALPLANEN: Kortbilag O. Oversigtskort. l : Kortbilag 1. Udstykningsplan l ; Kortbilag 2. Vejprofiler og udstyr... l : 200 Kortbilag 3. Torveindretning l : 200 Kortbilag 4. Retningsgivende bebyggelsesplan l : Kortbilag 5. Illustrationsplan... l : TILLÆG NR. l: Indledning Redegørelse Lokalplantillæg Kortbilag^ Tillæg nr. 17 til Ribe kommunes 15-rammer... 29

5 1. RIBE KOMMUNE GREDSTEDBRO LOKALPLAN NR for KJSRMARKEN beliggende imellem DARUMVEJ, GREDSTED KJSRVEJ og jernbanen. I henhold til koramuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for de i afsnit 2 nævnte områder. 1. FORMÅLET MED LOKALPLA- 1.1 At sikre områdets anvendelse NEN ER: til boligformål. 1.2 At sikre områdets karakter som haveboligområde, med varierende tæthed, igennem udlæg af byggelinier og fastlæggelse af andre bebyggelsesregulerende bestemmelser. Området opdeles i 2 byggeafsnit med hvert sit udtryk, det ene område (B 2) med karakter som et traditionelt villakvarter, og det andet område (B 1) med mere bymæssig karakter. 1.3 At sikre størst mulig trafiksikkerhed igennem udformning af boligvejene, således at hurtig kørsel forhindres, og således at biltrafikken fortrinsvis vil foregå på de gåendes og legendes betingelser. 1.4 At sikre rigelige store udlæg af fælles friarealer og at sikre at disse udlægges hensigtsmæssigt i forhold til stisystemet.

6 2. 2. OMRÅDE OG ZONESTATUS: 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag l og omfatter følgende matr. nr.: Dele af 13 af, l k og 2 i^, alle Gredsted by, Jernved sogn samt alle parceller der efter den 29. august 1977 udstykkes fra de nævnte ejendomme. 2.2 Lokalplanens område opdeles i områderne B l og B 2 som vist på kortbilag Lokalplanens område er beliggende i byzone. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE: 3'. l Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af åben og lav bebyggelse. 3.2 På hver ejendom må kun opføres eller indrettes én bolig. 3.3 Byrådet kan undtagelsesvis tillade, at der på ejendommen drives en sådan virksomhed som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af, at virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom, at virksomheden efter byrådets skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres, og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, og at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom.

7 3. Ejendommene må i øvrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed 4. UDSTYKNINGER: 4.1 Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den på kortbilag l viste udstykningsplan. 5. VEJ- OG STIFORHOLD: 5.1 Der udlægges areal til nye veje og stier med en beliggenhed og en bredde som vist på kortbilag l, og med profiler og udstyr som vist på kortbilag Der udlægges areal til torve med plads til gæsteparkering med en beliggenhed som vist på kortbilag l og en udformning som vist på principskitsen på kortbilag Gredsted Kjærvej, fordelingsvejene ef og gh og "hovedstien 11 forudsættes optaget som offentlige veje. Øvrige veje, stier og torve tilskødes grundejerforeningen ligesom andre private fællesarealer. 5.4 Til de to fordelingsveje ef og gh i område B 2 må der ikke være direkte adgang fra de tilstødende ejendomme. 5.5 Der må kun etableres én indkørsel til hver grund. Indkørslen skal placeres med respekt for lamper og træer. Indkørslen må i område B l ikke gøres bredere end 4 m.

8 Der kan etableres adgang til stier og fællesarealer fra de tilgrænsende ejendomme. Åbninger mod stier må max- være l m bredde. Lager må ikke åbne over stiarealer. 5.7 Der fastlægges følgende byggelinier: Hovedvej A 11 Darumvej : 60 m fra vejmidte. : 25 m fra vejmidte. Gredsted Kjærvej: 12,5 m fra vejmidte 5.8 Der fastlægges følgende byggelinier i område B 2: 5 m fra vejskel langs fordelingsvejene ef og gh. 2,5 m fra skel langs boligveje og stier. Arealet imellem byggelinien og vejskellet må ikke anvendes til nogen form for bebyggelse. For område B l gælder bestemmelserne i afsnit Eventuelle vejskråninger henlægges på de tilstødende ejendomme Lastvogne, busser og lignende må ikke parkeres indenfor lokalplanområdet. Eventuelle campingvogne skal henstilles bag ved ejendommens byggelinie. 6. SPOR- OG LEDNINGSANLÆG: 6.1 Der udlægges et 20 m bredt bælte omkring eksisterende højspændingsledninger som vist på kortbilag Højspændingsbæltet udlægges som privat fællesareal.

9 Højspændingsføringen afkaster byggelinier, der ligger 15 m på hver side af højspændingsledningerne. Indenfor byggelinierne må der ikke opføres nogen form for bebyggelse. 6.4 Andre el-ledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler. 6.5 De spildevands- og forsyningsledninger, der er nedlagt indenfor lokalplanområdet, skal henligge uforstyrret. 6.6 I område B l opsættes vejbelysningsarmaturer på ejendommenes ydermure mod vej, som vist på kortbilag 2, Armaturernes placering på husmur, plankeværk eller mur aftales i hvert enkelt tilfælde med bygningsmyndigheden, således at ledningsføringen kan foregå samtidig med øvrige installations føringer ved ejendommens opførelse. 7. BEBYGGELSENS OMFANG OG 7.1 Bebyggelsesprocenten for den PLACERING: enkelte ejendom må ikke overstige I område B l skal bygninger opføres i én etage med udnyttelig tagetage. 7.3 I område B 2 må bygninger højst opføres i én etage med udnyttelig tagetage.

10 Som hovedregel må bygninger i lokalplanområdet ikke opføres med gulvet beliggende mere end 20 cm over bagkant af færdig vejbelægning. 7.5 I område B l skal bygningerne opføres i overensstemmelse med den på kortbilag 4 viste retningsgivende bebyggelsesplan, der i alle forhold går forud for eventuelt modstridende bestemmelser i bygningsreglementets kap. 3 om bebyggelsens højde- og afstands forhold. Retningslinierne for placering af bebyggelse i område B l er som følger: 7.6 Bygningerne skal opføres i det primære byggefelt og med facade i byggefeltets afgrænsning mod vej - 60 cm fra skel målt i sokkelhøjde. 7.7 Herudover kan der bygges indenfor det sekundære byggefelt, når blot husets hovedretning er i overensstemmelse med bebyggelsesplanen. 7.8 Garager, carporte, udhuse og lignende skal opføres i ét, og kun ét, af de anviste byggefelter med forkant i byggefeltets afgrænsning mod vej - 5,60 m fra skel målt i sokkelhøjde - og med en max. længde på 12 m. 7.9 I den resterende længde af det eller de skel hvori bygningen placeres, skal opføres en mur, et plankeværk eller lignende med en min. højde på 1,60 m og i flugt med husmuren.

11 7.10 I område B 2 kan byrådet uden at der udarbejdes ny lokalplan for området, fastlægge andre byggelinier mod veje og stier end de i afsnit 5.8 fastlagte. Mulige nye byggelinier går i alle forhold forud for eventuelt modstridende bestemmelser i bygningsreglementets kap. 3 om bebyggelsens højdeog afstandsforhold. 8. BEBYGGELSENS YDRE FREM- 8.1 Ingen form for reklamering og TRÆDEN: skiltning på ejendommene må finde sted ud over almindelig angivelse af navn og husnummer. 8.2 Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. 8.3 Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materialer som efter byrådets skøn virker skæmmende. 8.4 Affaldspladser, skarnkasser og lignende skal anbringes eller afskærmes således, at de ikke er synlige fra veje eller stier. Anbringelse skal i øvrigt ske således, at den ikke er til gene for de omboende. Haveaffald og lignende må ikke henkastes på offentlige områder. 8.5 Der må ikke uden byrådets skriftlige samtykke opsættes antenner, antennemaster eller lignende hverken på eller ved de enkelte ejendomme.

12 8. For område B l gælder her foruden følgende bestemmelser: 8.6 Bygningernes ydervægge skal overvejende udføres i tegl. 8.7 Taget skal udføres af røde tegltagsten. 8.8 Tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 45 og Garager, carporte, udhuse og lignende skal udføres i træ eller af samme teglsten som boligen Befæstningen mellem vejskel og husmur/plankeværk/mur skal udføres af tegl eller natursten. Beplantning kan finde sted. 9. UBEBYGGEDE AREALER: 9.1 De på kortbilag l med priksignatur viste arealer må ikke udstykkes til bebyggelse, men udlægges som fællesarealer for bebyggelsen. 9.2 De på kortbilag l med tæt priksignatur viste arealer tilplantes med skovagtig beplantning. Øvrige arealer med priksignatur tilplantes med græs. 9.3 Der anlægges en kvarterslegeplads med placering som vist på kortbilag 1.

13 Yderligere indretning af de fælles opholdsårenler kræver grundejerforeningens godkendelse. Indgår der i denne indretning fældning af eksisterende beplantning skal der forinden fældningen indhentes tilladelse fra byrådet. 9.5 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 11. GRUNDEJERFORENING; 11.1 Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde indenfor lokalplanens område Grundejerforeningen skal oprettes senest når 25% af de udstykkede grunde er solgt Grundejerforeningen skal forestå indretning, drift og vedligeholdelse af fællesarealerne Grundejerforeningen skal overtage og forestå vedligeholdelse og drift af områdets fællesantenneanlæg 11.5 Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af byrådet.

14 EVENTUELLE TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER: 13.1 Per må ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået tilladelse/dispensation hertil fra byrådet. Byrådet kan sende sagen til høring hos grundejerforeningen eller andre direkte implicerede parter. 14. OPHÆVELSE AF BYPLAN- VEDTÆGT: 14.1 Den del af den af miljøministeriet godkendte byplanvedtægt nr. 12 for et område til boligbebyggelse og til offentlige formål i Gredstedbro fra 30. april 1975, der vedrører område A, ophæves med nærværende lokalplan. 15. VEDTAGELSESPÅTEGNING: Således vedtaget af Ribe byråd den 12. december I henhold til 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstående lokalplan endeligt. Ribe byråd, den 10. april P.b.v. Jens Christensen borgmester Mathias Andersen kommunaldirektør

15 11.

16 12. BILAG TIL LOKALPLAN NR RIBE KOMMUNE GREDSTEDBRO 1. LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET: Efter koinmuneplanlovens ikrafttræden den 1. februar 1977 er lokalplanen den eneste plantype, byrådet kan anvende til at fastsætte bindende bestemmelser for grundejere, lejere og brugere om anvendelsen af fast ejendom og om bebyggelsens regulering m.v., og lokalplanen er som sådan afløser for de partielle byplanvedtægter m.v. Lokalplanområdet er, som vist på kortbilag O, beliggende i den nordvestlige del af Gredstedbro mellem et eksisterende villakvarter og Gredstedbro skole. Området er cmfattet af den partielle byplanvedtægt nr. 12 for M et område til boligbebyggelse og til offentlige formål i Gredstedbro 11, hvori arealerne udlægges til boligformål med åben, lav bebyggelse. Byplanvedtægtens bestemmelser skal ifølge kommunens 15-raramer være rammer for indholdet af lokalplanlægningen for området. Byplanvedtægtens bestemmelser vedrørende område B, hvor skolen og sportshallen ligger, er stadig gældende.

17 13. Da det siden byplanvedtægtens udarbejdelse har været nødvendigt at ændre udstykningsplanen af hensyn til områdets økonomi, og da man herfor uden ifølge kommuneplanlovens bestemmelser for nye boligområder skal have indføjet bestemmelser vedrørende grundejerforening og fællesarealer, har byrådet ment det hensigtsmæssigt at udarbejde en lokalplan for området f der træder i stedet for den gamle byplanvedtægt. 2. INDHOLD : 2. l Formå let med loka Ipl anen er : At sikre områdets anvendelse til bo- At sålcre områdets karakter som haveboligområde med varierende tæthed igennett udlæg af byggelinier og fastlæggelse af andre bebygge l ses regulerende bestemmelser. Området opdeles i 2 byggeafsnit med hvert sit udtryk, det ene område (B 2) med karakter som et traditionelt villakvarter t og det andet område (B 1) med mere bymæssig karakter. **? At sikre størst mulig trafiksikkerhed igennem udformning af boligvejene, således at hurtig kørsel forhindres, og såledøs at biltrafikken fortrinsvis vil foregå på de gåendes og legendes betingelser. At sikre rigelige store udlæg af fælles friarealer og at sikre at disse udlægges hensigtsmæssigt i forhold til stisystemet.

18 14, 2.2 Indhold i øvrigt: Lokalplanen indeholder, ud over formålsformuleringen, bestemmelser vedrørende udstykningens form samt bebyggelsens placering og udformning. Ligeledes fastlægges vejenes, stiernes, torvenes og fællesarealernes placering og udformning. Lokalplanen indeholder endvidere bestemmelser om etablering af en grundejerforening og om dennes forpligtelser i forhold til fællesarealer m.v. 3. LOKALPLANENS RETSVIRK- 3.1 Efter byrådets endelige vedta- NINGER: gelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. 3.2 Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. 3.3 Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

19 15. 3,4 Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, det er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan ekspropri^res, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af planen. Lokalplanforslaget indeholder Herudover i afsnit 14 en bestemmelse out, at den i afsnittet nævnte byplanvedtægt ophæves.

20

21

22

23

24

25 LUSTRATIONSPLAN LOKALPLAN FOR KJÆRMARKEN KORTBILAG N R 5 MÅL 1:2500

26 RIBE KOMMUNE GREDSTEDBRO KJÆRMARKEN TILLÆG NR.l

27 TILLÆG NR. l LOKALPLAN NR KJSRMARKEN, GREDSTEDBRO RIBE KOMMUNE, 1984

28 INDHOLD: SIDE Indledning: Fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE: 1. Lokalplantillæggets formål og forhold til den øvrige planlægning for området Lokalplanens retsvirkninger.. 19 LOKALPLANTILLÆGGET: l. Lokalplanens formål Område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger.. é Vej- og stiforhold Spor- og ledningsanlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Grundejerforening Tilladelser eller dispensationer Ophævelse af byplanvedtægt Vedtagelsespåtegning KORTBILAG: Områdeafgrænsning... l : Retningsgivende illustrationsplan... l : Tillæg nr. 17 til Ribe kommunes 15-rammer... 29

29 16 INDLEDNING: Dette haefte indeholder et tillæg til lokalplan for Kjærmarken i Gredstedbro, Kommunen skal efter lov om kommuneplanlægning lade udarbejde et tillæg til lokalplan for at kunne ændre bebygge1- sestætheden, der er fastlagt i den gældende lokalplan for området. Lokalplanen er det retslige grundlag for at kunne iværksætte anlægs-, bygge- og beplantningsarbejder m.v. Det er således lokalplanen, der skal sikre overensstemmelse med kommunens overordnede og øvrige planlægning. Pligten til at udarbejde lokalplaner er med til at sikre borgernes kendskab til planlægningen. Ifølge loven om kommuneplanlægning skal kommunen udarbejde en overordnet kommuneplan for hele kommunen, og lokalplanerne skal holde sig inden for kommuneplanens rammer. Indtil der er udarbejdet en kommuneplan, skal lokalplanerne holde sig inden for de såkaldte 15-rammer, der er fastlagt efter kommunens hidtidige planlægning og udgør en midlertidig aftale mellem kommunen og Miljøministeriet.

30 17. De grå sider i første halvdel af hæftet indeholder en redegørelse for baggrunden til udarbejdelsen af tillægget samt retsvirkningerne. Anden halvdel af hæftet indeholder de bestemmelser, som efter endelig vedtagelse tinglyses på alle ejendomme i området. FREMLÆGGELSE OG VEDTAGELSE: Lokalplantillægget er vedtaget ved 2. behandling i byrådet den 11. marts Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt fra den 6. november 1984 til den 6. januar 1985.

31 18. TIL TILLfiG NR. l LOKALPLAN NR KJÆRMARKEN, GREDSTEDBRO RIBE KOMMUNE 1. LOKALPLANTILLÆGGETS FORMÅL OG FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING OMRÅDET: 1.1 Lokalplanområdet er beliggende i den nordvestlige del af Gredstedbro mellem eksisterende villakvarter og Gredstedbro skole. Formålet med tillægget til den gældende lokalplan for området er at skabe mulighed for, at en del af område B l, der er udlagt til haveboliger med byggeri med bymæssig karakter, kan anvendes til opførelse af en tættere, lav bebyggelse. 1.2 Kjærroarken var tidligere omfattet af den ;pa^tiell^^ nr, 12 Ifør *et område til boligbebyggelse og til offentlige formål i Gredstedbro 11. Byplanvedtægtens bestemmelser:vedr. område B, hvor skolen og sportshallen ligger, er stadig gældende. Ben del af byplanvedtægten f der omfattede boligområdet, afløstes med byrådets vedtagelse den 10. april 1978 af lokalplan nr Da der siden lokalplanens udarbejdelse har vist sig et behov for arealer til mere varierede boligformer i Gredstedbro, har Ribe byråd besluttet at udarbejde dette tillæg, der skal være et supplement til den gældende lokalplan nr

32 19. Tillægget giver mulighed for en tættere bebyggelse i den del af området, der ligger nærmest op mod Darumvej, således at der i delområde B 1.2 kan bygges ca. 21 boliger mod tidligere Forholdet til 15-rammerne for Ribe kommune: Idet der med tillægget sker en udvidelse af de hidtidige rammers rummelighed ved forøgelse af bolig- og bebyggelsestætheden, er der jfr. cirkulære af 10. oktober 1978 om ændringer af de godkendte S 15-raHWier, pkt. 4, udarbejdet et tillæg til Ribe kommunes l5-rammer. Tillægget er indsat bag i dette hæfte. 15-rammeændringen skal godkendes af Ribe amtsråd. 2. LOKALPLANENS RBT8VIRK- 2.1 Efter byrådets endelige vedtagel- NINGER: se og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. 2.2 Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen.

33 Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af f at det ikke ændrer karakteren af det område, der søges fastholdt ved lokalplanen«mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 2.4 Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af planen jfr. ovenfor.

34 21.

35 22. TILL/EG NR. l LOKALPLAN NR for KJÆRMARKEN I GREDSTEDBRO I henhold til kommuneplanloven (lov nr, 287 af 26. juni 1975) foretages følgende ændringer af den af Ribe byråd den 10. april 1978 godkendte lokalplan nr således: 1. LOKALPLANENS FORMÅL: Tillægget til lokalplanen har til formål: Nyt 1.5 At der ud over at sikre område B l til haveboliger med byggeri med bymæssig karakter tillige sikres mulighed for opførelse af en tættere, lav bebyggelse på arealerne op mod Darumvej. 2. OMRÅDE OG ZONESTATUS: Tilføjelse til pkt. 2.2: 2.2 Lokalplanens område opdeles i områderne B l og B 2 som vist på kortbilag 1. Område B l opdeles yderligere i områderne B 1.1 og B 1.2, som vist på tillæggets kortbilag. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE: Tilføjelse til pkt, 3.1: 3.1 Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af åben og lav bebyggelse. Indenfor område B 1.2 kan bebyggelsen tillige bestå af tæt, lav bebyggelse.

36 23. Tilføjelse til pkt. 3.2: 3.2 På hver ejendom må kun opføres eller indrettes een bolig. Indenfor område B 1.2 må der dog opføres flere boliger på samme matr. nr., når bebyggelsen opføres som bebyggelse af tæt, lav karakter til boligformål, jfr. den retningsgivende illustrationsplan. 4. UDSTYKNINGER: Tilføjelse til pkt. 4.1: 4.1 Udstykning må kun foretages i overensstemmelse med den på kortbilag l viste udstykningsplan. I område B 1.2 kan byrådet dog tillade at udstykningen ændres i forbindelse med opførelse af tæt, lav boligbebyggelse efter en samlet bebyggelsesplan, jfr. den retningsgivende illustrationsplan. Nyt pkt. 4.2: 4.2 Udstykning inden for område B 1.2 kan på en storparcel foretages med parcel/grundstørrelser mindre end 700 m 2, såfremt udstykningen foregår efter den i pkt. 4.1, sidste afsnit, vedtagne bebyggelsesplan. 5. VEJ- OG STIFORHOLD: Tilføjelse til pkt. 5.1: 5.1 Der udlægges areal til nye veje og stier med en beliggenhed og en bredde som vist på kortbilag l, og med profiler og udstyr som vist på kortbilag 2,

37 24. I område B l.2 kan der etableres nye veje, stier og hjørneafskæringer efter en samlet bebyggelsesplan jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit. Tilføjelse til pkt. 5.3: 5.3 Gredsted Kjærvej, fordelingsvejene ef og gh og "hovedstien 11 forudsættes optaget som offentlige veje. Øvrige veje, stier og torve tilskødes grundejerforeningen ligesom andre private fællesarealer. Udlægges der nye veje, stier og fælles opholdsarealer i område B 1.2 i en samlet bebyggelsesplan, jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit, kan disse med byrådets godkendelse overdrages til ejerne af den nye storparcel. Ændring af pkt. 5.7: 5.7 Der fastlægges følgende byggelinier: Darumvej: "25 m fra vejmidte 11 ændres til "15 m fra vejmidte SPOR- OG LEDNINGS- ANLÆG: Ingen ændringer. 7. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING: Tilføjelse til pkt. 7.1: 7.1 Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25.

38 25. Såfremt der i område B 1.2 opføres bebyggelse efter en samlet bebyggelsesplan jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit, må B%'en for hver storparcel, incl. veje, stier og fællesarealer, ikke overstige 25 samlet. Tilføjelse til pkt. 7.2: 7.2 I område B l skal bygninger opføres i een etage med udnyttelig tagetage. I område B 1.2 kan byrådet tillade bebyggelse i een etage uden udnyttelig tagetage, såfremt bebyggelse sker efter en samlet bebyggelsesplan jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit. Nyt pkt. 7.10: 7.10 Byrådet kan ved godkendelse af en samlet bebyggelsesplan, jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit, fravige bestemmelserne i pkt Bygningerne skal dog opføres med hovedretning parallelt med vej ab, ligesom bygninger beliggende ud mod vej ab skal opføres med facaden 60 cm fra skel målt i sokkelhøjde. Der skal i byggeprojektet endvidere reserveres plads til en carport ved hvert hus, samt forareal mellem carport og vej, med plads til een bil, jfr. den retningsgivende illustrationsplan. Pkt ændres til pkt

39 26, 8. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN: Tilføjelse til pkt. 8.8: 8.8 Tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 45 og 50. Denne bestemmelse kan dog fraviges af byrådet for område B 1.2 ved en godkendelse efter 7.2, sidste afsnit. 9. UBEBYGGEDE AREALER: Ingen ændringer. 10. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING AF NY BEBYGGELSE: 10.1 Før ny bebyggelse jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit, inden for område B 1.2 tages i brug, skal alle afløb være tilsluttet det offentlige kloaksystem (eventuelt gennem områdets egne fælles kloaksystemer). Samtlige nye boliger skal inden ibrugtagning være tilsluttet det offentlige el- og vandanlæg. (Se fodnote) 10.2 Før ibrugtagning af ny bebyggelse i område B 1.2 skal ubebyggede arealer i en samlet bebyggelsesplan, jfr. pkt. 4.1, sidste afsnit, der ikke anvendes som private haver, vedr. befæstelse, belysning, beplantning, opstilling af legeredskaber m.v., ved etableringen anlægges efter en plan, der er godkendt af byrådet. Fodnote til pkt. 10.1: Opmærksomheden henledes på, at området er delvis byggemodnet. Ledningsanlæg vil i fornødent omfang blive fastlagt i tinglyst deklaration.

40 GRUNDEJERFORENINGs Tilføjelse til pkt. 11.2: 11.2 Grundejerforeningen skal oprettes senest når 25% af de udstykkede grunde er solgt. Udstykkes område B 1.2 i stor* parceller udregnes de 25% af det samlede antal huse inden for storparcellen. Tilføjelse til pkt. 11.3: 11.3 Grundejerforeningen skal forestå indretning, drift og vedligeholdelse af fællesarealerne. Byrådet kan dog beslutte at disse pligter, jfr. pkt. 5.3, sidste afsnit, for område B 1.2 overgår til ejerne af den nye storparcel. 13. EVENTUELLE TILLADEL- SER ELLER DISPENSA- TIONER: Ingen ændringer. 14. OPHÆVELSE AF BYPLAN- Ingen ændringer. VEDTÆGT: Bestemmelserne i lokalplan forbliver i øvrigt uændrede. 15. VEDTAGELSESPÅTEGNING: Således vedtaget af Ribe byråd den 8. oktober Jens Christensen borgmester Mathias Andersen kommunaldirektør

41 28, Således vedtaget af Ribe byråd ved 2. behandlingen den 11. marts Jens Christensen / borgmester Mathias Andersen kommunaldirektør

42

43

44 29. TILL/BG NR. 17 TIL RIBE KOMMUNES $ 15-RAMMER FOR KJSRMARKEN, GREDSTEDBRO

45 30. Tillæg nr. 17. til Ribe kommunes l5-rammer for Kjærmarken, Gredstedbro. I henhold til f.!5 f stk. 2, i lov af 26. juni 1975, om kommuneplanlægning fastsættes herved følgende bestemmelser som midlertidige rammer for indholdet af lokalplaner, som tilvejebringes for område nr. 15 på kortbilaget til M 15- rammer for Ribe kommune 11, tegning nr : l, r En del af området (område B 1.2 på kortbilaget) omfattes af tillæg nr. l til lokalplan nr , der er et supplement til den gældende lokalplan. Således vedtaget af Ribe byråd den 8. oktober Jens Christensen / borgmester Mathias Andersen koiranunaldirektør Således godkendt af Ribe amtsråd den 4. januar E. Bech Nygaard / Søren Bo Saxtrup

46

47

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

JASMIN- OG GYVELPARKEN

JASMIN- OG GYVELPARKEN JASMIN- OG GYVELPARKEN Syren-, Jasmin- og Gyvelparken LOKALPLAN NR. 03.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold.

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

GREDSTEDBRO. Grønningen LOKALPLAN NR

GREDSTEDBRO. Grønningen LOKALPLAN NR GREDSTEDBRO Grønningen LOKALPLAN NR. 05.04 INDHOLD: Side Indledning... i REDEGØRELSE: Lokalplanens formål og indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger...

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

GREDSTEDBRO. Blomstergangen LOKALPLAN NR

GREDSTEDBRO. Blomstergangen LOKALPLAN NR GREDSTEDBRO Blomstergangen LOKALPLAN NR. 05.03 INDHOLD: Side Indledning... l Fremlæggelse, tidsfrist for indsigelser.... 2 Redegørelse: 1. Lokalplanens formål... 3 2. Forhold til anden planlægning.. 3

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 12

BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Gredstedbro Nord BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. 12 BYPLANVEDTÆGT W R. 12 for Et omr åde^t i l åben og lav^oligbebyggel-- se og til offentlige formål i Gredstedbro, I medfør

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Tæt-lav bebyggelse ved Glentevænget LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Tæt-lav bebyggelse ved Glentevænget LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Tæt-lav bebyggelse ved Glentevænget LOKALPLAN NR. 03.03 BILAGET INDEHOLDER: 1 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området. 2 Lokalplanens indhold. 3 Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

RIBE BYKERNE. Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04

RIBE BYKERNE. Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04 RIBE BYKERNE Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04 INDHOLD: Side Indledning... l Fremlæggelse og vedtagelse... 2 Redegørelse: 1. Lokalplanens formål og indhold 4 2. Forhold til den øvrige planlægning...

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

ØSTER VEDSTED. Granly LOKALPLAN NR

ØSTER VEDSTED. Granly LOKALPLAN NR ØSTER VEDSTED Granly LOKALPLAN NR. 04.01 RIBE KOMMUNE ØSTER VEDSTED LOKALPLAN NR. 04.01. for et boligområde INDHOLD Side Indledning... 1 Redegørelse: Lokalplanens formål og indhold... 1 Lokalplanens forhold

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

RIBE BYKERNE. Saltgadekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Saltgadekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Saltgadekarreen LOKALPLAN NR. 01.05 INDHOLD: Side Indledning... l Fremlæggelse og vedtagelse... l Redegørelse: 1. Lokalplanens formål... 2 2. Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 LOKALPLAN NR. 79 BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens formål og indhold 2 Forhold til anden planlægning 2 Kommuneplanlægning

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE.

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE. BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR B-15 Boligområde ved Komponistvænget - N W Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Beskrivelse Beskrivelse af lokalplanens indhold 1 1 Beskrivelse

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

for et område i Greve Greve kommune

for et område i Greve Greve kommune LOKALPLAN for et område i Greve Greve kommune Nr.12.08 Rækkehuse. Institutioner ved Søagerparken Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan 1.1. Tillæg 1. For et villaområde i Svebølle. Bjergsted Kommune L10102

Lokalplan 1.1. Tillæg 1. For et villaområde i Svebølle. Bjergsted Kommune L10102 Lokalplan 1.1 For et villaområde i Svebølle Tillæg 1 Bjergsted Kommune 3011501L10102 Bjergsted kommune Tillæg nr.1 til Lokalplan nr. 1.1 Svebølle by Samt tillæg nr. 9 til 15-rammen Dec. 198O T. F BJERGSTED

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej 7 @ Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge Nord for Overdrevsvej STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30. Lokalplan for boligområde i Store-Heddinge nord for Overdrevsve j. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg.

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk i oktober 2000 J. Nr. 27-11-48.1 Lokalplan nr. 48.1 For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk Kommune Tillæg nr. 8 til Videbæk Kommuneplan 1997. Lokalplan nr. 48.1 for et boligområde

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev

for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev c ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 16O for et område ved Frederiksborg vej - Bro vej i Veddelev REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at skabe mulighed for udbygning af de på

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN N R. 36. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYDVEST FOR MINDES- MÆRKET l ANHOLT BY

LOKALPLAN N R. 36. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYDVEST FOR MINDES- MÆRKET l ANHOLT BY GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN N R. 36 FOR ET BOLIGOMRÅDE SYDVEST FOR MINDES- MÆRKET l ANHOLT BY jf/bh - 3272 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 36 Lokalplan for et mindre boligområde sydvest for mindesmærket i Anholt

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere