Laser Association Denmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Laser Association Denmark"

Transkript

1 Laser Association Denmark Generalforsamling fredag den 23. september 2011, Åbenrå Sejl Club Maiken Foght Schütt byder, i formandens fravær, forsamlingen velkommen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Maiken Foght Schütt foreslår som dirigent Flemming Rost, der vælges med akklamation. 2. Formandens beretning: Bente Holm Skyldvad havde på forhånd tilsendt Maiken Foght Schütt formandens beretning, som Maiken Foght Schütt oplæser. Beretningen lyder således: Kære deltagere ved dette års generalforsamling i LAD. Jeg har desværre ikke selv mulighed for at deltage, da jeg i stedet på grund af mit job sidder i en koncertsal, hvor jeg netop har overrakt en musikpris på til en symfonisk musiker, langt fra Jeres verden, og dog, de spiller i orkesteret fordi de gennem flid og interesse for musikken er nået så langt at de er blandt de bedste i Europa til at få toner præcist fra deres instrument. Hvor er så sammenligningen til Jer, jo i har gennem flid, træning og interesse nået til at kunne sejle en laser standard eller radial så i er blandt de bedste i DK, Europa eller sågar i verden, I er også noget særligt. Når jeg kigger tilbage på året fra september 2010 til dato, så afspejler det at jeg ikke er tilstede i aften desværre rigtig meget, hvordan året for mig har været som formand for LAD, jeg væltede og slog mit baghoved først på året, hvilket bragte mig væk fra arbejde, computer, TV, bøger og et normalt liv i det hele taget i 3,5 måned. I den periode var der andre der tog over, men desværre affødte det efterfølgende også en urolig bestyrelse, hvilket var uheldig for de implicerede og LAD. Jeg har derfor besluttet at nu er tiden inde til at trække sig fra formandsstolen i LAD, hvor jeg i stedet vil pege på en efter min opfattelse stærk, fair og dygtig herre...flemming Rost som Jeres nye formand. Valget er naturligvis Jeres, men jeg vil på det varmeste anbefale Flemming, så jeg håber at se Flemming som ny formand for LAD. Medlemstallet igennem de seneste år har været vigende, og på ingen måde som vi kunne ønske os, specielt i Laser Standard har vi problemer med at holde gang i medlemstallet, men i laser radial og laser 4,7 er der en pæn lille stigning som dog udlignes af faldende interesse for medlemskab som laser standard sejler. Der er derfor virkelig behov for at tænke nyt for at allokerer sejlere til laser klassen.

2 Hvad skyldes den dalende interesse for at være medlem i LAD, der er jo ligesom mange der sejler laser, er det måske på grund af vores kontingent eller måske fordi der rent faktisk ikke er en masse plads til fællesskab, går det hele for meget op i resultater og planlægning af alle de udenlandske stævner? eller hvad? Vores nye hjemmeside er pæn og fyldt med det nyt der nu engang bliver fremsendt til Flemming, men siden kan altså ikke allokerer nye sejlere, der skal andet til, men hvad? Kapsejladsmæssigt: I sæson 2011 afvikler vi 4 ranglistestævner i Danmark: Det er svært at få kalenderen til at gå op, så man skal holde tungen lige i munden når der skal planlægges stævner og findes klubber der vil påtage sig opgaven, så derfor er det meget trist når vi ikke kan stille med flere sejlere end vi gør, og det er da lige så uheldigt at vi blive lagt på nettet som en forening der er medvirkende til at en lille klub der gerne vil afvikle stævner for os, får et kæmpe underskud ud af vi aldrig dukkede op. Til det kan jeg kun sige, jeg lovede aldrig 100 % at vi ville være med, og det er da også underligt at vi ikke fra februar til nu har været i dialog omkring et ranglistestævne, det er ligesom ikke helt normalt. Internationalt klarer i Jer fortsat godt, dog blev det ikke til så mange medaljer som vi de seneste år har været vænnet til, men i klarer Jer flot, så hæng endelig i. Jeg ønsker jer held og lykke medaljehøsten i Bestyrelsesarbejdet har i 2011: Michael og Maiken Foght Schütt har som Jeres sejler repræsentanter trådt i karakter og er altid klar til en god dialog og har stærke og gode indsatser de bidrager med, blandt andet har Michael løbende sikret at vore statutter er blevet fulgt og han er også den store beregner når Jeres resultater skal beregnes. Gudrun har klaret kasserer jobbet, desværre har ikke alle opnået at modtage et LAD kort og mange har rykket for kort, det må vi sikre os kommer til fungerer bedre til næste år. Som jeg tidligere har oplyst, så kræver det at være i bestyrelsen for LAD at man favner vidt, vi skal favne over: - Ungdomsklasse - Bredde - - International Elite - To OL klasser Ingen anden jolleklasse skal magte så stor en opgave, det er svært ja en balance for såvel Jer som etablerede sejlere og som bestyrelse, - men hvis vi gør vores bedste så kan vi ikke forlange ret meget mere. Som alle tidligere år vil jeg afslutte min beretning med følgende:

3 Husk i sejler i en af de mest udbredte joller i verden, det er ikke uden grund at Jeres sejlnummer starter med 199xxx eller deromkring. Den kan bringe Jer, hvorhen i vil, der sejles laserstævner i hele verden, det er op til Jer. Tak for 2011 og tak for Jeres tillid igennem årene. Venlig hilsen Bente Holm Skylvad Kommentarer: Svend Carlsen: Internationale kontakter samt kontakt til ILCA er vigtig og har manglet i år et vigtigt punkt for den kommende bestyrelse. Annett Petersen: Har været international kontakt i år. Annett Petersen oplyser, at Sailing Århus har fået tildelt et Europa Cup Stævne i Annett Petersen savner i beretningen information om bestyrelsens arbejde i det forgangne år. Michael Faubel: Er der noget statistik på hvem der falder fra og melder sig ud af LAD? Kort debat om aktivitetsniveauet i LAD. 2.a Kapsejladserne i det forgangne år: Dette menupunkt fremgik af indkaldelsen men fremgår ikke af vedtægternes 7. Der var ingen bemærkninger til menupunktet. 3. Kassererens beretning samt vedtagelse af budget: Gudrun Harboe omdeler og gennemgår regnskab samt budget. Gudrun Harboe gennemgår regnskabets poster og afslutter sin beretning med at konstatere, at regnskabet udviser et overskud på kr ,89, hvorefter egenkapital udgør kr ,22. Herefter gennemgår Gudrun Harboe budgettet for det kommende år, der udviser et beskedent overskud på kr ,00, Hvorefter egenkapital udgør kr ,22. Gudrun Harboe gør opmærksom på, at budgettet er baseret på at kontingentet fastholdes på kr. 450,00 og et medlemstal på 45 medlemmer. Sarah Gunni: Kan bestyrelsen ikke undersøge om det er nødvendigt at betale ekstra til ILCA? Får vi flere pladser af den grund eller er det spild af penge? Udtagelse til EM og VM for OLklasser baseres ikke længere på ILCA-underafdelingers lokale udtagelsesserier. Annett Petersen: Bestyrelsen skal tage hensyn til alle rækker i disse overvejelser også ungdom. Herefter godkendes såvel regnskab som budget og dermed også fortsat uændret kontingentsats, der også for det kommende år udgør kr Regnskab for 2010/2011 samt budget for 2011/2012 er vedlagt som bilag.

4 3.a Kapsejladserne i det kommende år: Dette menupunkt fremgik af indkaldelsen men fremgår ikke af vedtægternes 7. Sarah Gunni: Gør bestyrelsen opmærksom på, at stævner skal fordeles ligeligt mellem øst og vest / øst og vest for Storebælt. Michael Møller Hansen: Bestyrelsen er opmærksom herpå, men det kan, trods de bedste intentioner, være svært at finde egnede stævner og arrangører. 4. Evt. indkomne forslag Fra Michael Møller Hansen er der indkommet følgende forslag til ændring af LAD s statutter: I de nuværende statutter lyder reglerne for vægtningen af det internationale stævne således: Bestyrelsen vil beslutte om der eventuelt skal være en vægtning i udtagelsesserien, beslutningen vil blive varetaget på baggrund af antal deltagende både i året forud for udtagelsesserien. Vægtningen vil være mellem den danske rangliste og den eller de internationale stævner, og vil blive beregnet ud fra nettosummen af såvel den danske LAD rangliste samt det/de udenlandske stævner. Den nuværende formulering tvinger os til at fastsætte vægtningen med udgangspunkt i sidste års deltagertal ved stævnet. Det er mere hensigtsmæssigt at vi kan fastsætte vægtningen ud fra selve stævnets deltagertal/gruppe antal. Netop antallet af grupper har stor betydning for, hvor meget det internationale stævne vil betyde, i forhold til de danske ranglistestævner. Jeg foreslår derfor at ovenstående citat ændres således: Bestyrelsen vil beslutte om der eventuelt skal være en vægtning i udtagelsesserien, beslutningen kan gøres afhængig af antallet af deltagende både, eller antallet af puljer i det/de internationale stævner. Vægtningen vil være mellem den danske rangliste og den eller de internationale stævner, og vil angive hvorledes pointene fra det internationale stævne, indgår i den samlede udtagelsesserie. Mikael Møller Hansen motiverer sit forslag og forklarer hvad ændringerne går ud på. Forslaget vedtages enstemmigt. Fra Maiken Foght Schütt er der indkommet følgende forslag til ændring af LAD s statutter: Man skal kunne stille op ved 1 LAD-stævne om året uden at betale (fuldt) kontingent. Maiken Foght Schütt motiverer sit forslag, der har det ene formål at øge antallet af deltagere i stævnerne. Flemming Rost redegør for Dansk Sejlunions holdning og for vore muligheder. Vi kan i nogle situationer gennemtvinge ønsket om medlemskab af LAD men ikke i alle situationer. Dansk Sejlunion fraråder krav om medlemskab og opfordrer til at gøre LAD så interessant at være medlem af, at krav ikke er nødvendigt.

5 Efter en god og konstruktiv debat med mange indlæg fremsættes følgende ændringsforslag: For at kunne deltage til Laser Association Denmarks ranglistestævner skal man være medlem af LAD. Ændres til: For at kunne deltage i Laser Association Denmarks rangliste skal man være medlem af LAD. Forslaget vedtages med stort flertal, men enkelte stemmer i mod. Fra Maiken Foght Schütt er der indkommet yderligere et forslag. Forslaget er enten en ændring af kutyme eller en tilføjelse til LAD s statutter: Forslag - flere og kortere sejladser til ranglistestævnerne. På nuværende tidspunkt har vi et max antal sejladser per dag på 3 stk., da der på et tidspunkt var flertal blandt medlemmerne om, at flere sejladser (specielt i hård vind) ikke var med til at tiltrække flere unge til klassen. Vi har stadigvæk et problem med at tiltrække unge som masters til ranglistestævnerne og begrænsningen på antallet af sejladser har ikke haft nogen nævneværdig effekt. Vi er altså meget få Laserjoller til de danske ranglistestævner og sejladserne er som internationalt omkring 1 times varighed. Vi er alle interesserede i at blive bedre til at sejle kapsejlads, men det kan bare ikke sammenlignes med et internationalt stævne, når der stiller mellem 5 og 15 sejlere op i hhv. radial og standard. Min pointe er, at begrundelsen for de lange sejladser hermed ikke længere eksisterer, og da det samtidig ikke er specielt sjovt for hverken eliten eller bredden at sejle timelange sejladser mod få konkurrenter, så skulle vi hellere finde på et format, der gjorde det attraktivt at sejle ranglistestævner i Laserjollen. Et anderledes format skal give alle mulighed for at starte forfra flere gange i løbet af stævnet og dermed mere spænding, der er afgørende for om man synes det er sjovt at sejle kapsejlads i en given klasse. Nationale stævner skal tilgodese behovene for bredden herunder mastersejlere og juniorer, og i sidste ende findes den rigtige vinder jo uanset formatet. Udfordringen er naturligvis, at vi er afhængige af de andre jolleklasser som stævnerne ofte afvikles på bane med, men mit forslag er - tredelt: 1. Begrænsningen på max 3 sejladser om dagen skal slettes og erstattes med 5, men disse skal have en target time på 30 minutter. Banen er en op-ned bane med 2 loops. Er vi på bane med e-joller kan denne bane sejles på inner-loopet med mål på modsatte side af dommerbåden det er sejlerrepræsentanternes opgave at aftale med stævnearrangøren, hvorledes dette afvikles. 2. Forslag 1 godkendes, men derudover laves af ranglistestævnerne helt anderledes spændende dette kunne passende have været stævnet i Kerteminde i år, hvor vi ikke er afhængige af andre klasser. Lørdagens sejladser er en række korte intensive sejladser, som kvalificerer til søndagens knock out series hvor der selvfølgelig sejles om alle placeringer, så der kan gives point til ranglisten.

6 Formatet diskuteres med udgangspunkt i ovenstående ideer på generalforsamlingen og vi finder frem til en løsning i fællesskab, der kan gøre det sjovere at sejle ranglistestævner i Danmark i fremtiden. Maiken Foght Schütt motiverer sit forslag, og der er en god debat om mulige alternative sejladsformer. Der argumenteres for og imod korte og/eller lange sejladser. Sarah Gunni foreslår Slalom. Ved håndsoprækning giver deltagerne udtryk for interesse i at prøve slalom, som det senest er beskrevet og vist på Youtube fra San Francis Yacht Club. Michael Møller Hansen foreslår at afslutte et ranglistestævne med slalom vel at mærke uden at det skal påvirke resultatet af selve ranglistestævnet. Efter en god og konstruktiv debat med mange indlæg fremsættes følgende ændringsforslag som en tilføjelse til statutterne: Vores hensigt er at sejle 5 sejladser om dagen med en target time på 30 minutter. Forslaget vedtages med stort flertal, men 3 stemmer i mod. 5. Forslag til den kommende sæsons aktiviteter Dette menupunkt fremgik ikke af indkaldelsen men fremgår af vedtægternes 7 Der var ingen bemærkninger til dette menupunkt. 6. Valg af formand og 4 bestyrelsesmedlemmer Dirigenten indleder med at orientere om status. Bente Holm Skyldvad ønsker ikke at fortsætte som formand men er villig til at fortsætte i bestyrelsen som kasserer. Ketty Christiansen har meddelt bestyrelsen, at hun ikke ønsker genvalg til bestyrelsen. Antallet af bestyrelsesmedlemmer fremgår ikke tydeligt af vedtægterne med titlen af dette dagsordenspunkt indikerer, at bestyrelsen skal bestå af 5 medlemmer. Bente Holm Skyldvad foreslår i sin formandsberetning Flemming Rost som ny formand, og Flemming Rost indvilliger i at påtage sig opgaven. Flemming Rost foreslår følgende bestyrelse: Genvalg af: Bente Holm Skyldvad, der dog overtager kassererposten Maiken Foght Schütt, sejlerrepræsentant Laser Radial Michael Møller Hansen, sejlerrepræsentant Laser Standard Nyvalg af: Michael Faubel Flemming Rost, der foreslås som formand Flemming Rost s forslag betyder at Ketty Christiansen, Gudrun Harboe og Svend Carlsen forlader bestyrelsen. Denne store ændring af bestyrelsessammensætning udløser nogen debat, men sluttelig vælger generalforsamlingen at tilslutte sig Flemming Rost s forslag. Valg af bestyrelsesmedlemmer kommer ikke til afstemning, da der ikke opstilles alternative

7 kandidater. Et enkelt medlem ønsker sin modstand mod den nye bestyrelse noteret i referatet. Annett Petersen meddeler, at hun ikke ønsker at fortsætte som international kontakt. En international kontakt vælges ikke af generalforsamlingen, men dirigenten lover at tage Annett Petersens budskab til referat. 7. Eventuelt Intet at bemærke under dette menupunkt. Aarhus, den 26. september 2011 Flemming Rost, dirigent Bilag: Regnskab for 2010/2011 samt budget for 2011/2012.

8

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

Laser Association Denmark. Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub. Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen.

Laser Association Denmark. Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub. Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen. Laser Association Denmark Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår som dirigent

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Egå Sejlklub, lørdag den 27. september 2014 Valg af dirigent og referent Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen og foreslår på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå

Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå Lørdag den 2. november 2002. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af mødesekretær 3. Godkende af sidste mødereferat 4. Beretning fra kreds-formanden 5. Klubbernes

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE 1 Indhold og formål Laser Association Denmark har udarbejdet disse statutter, der har til formål at muliggøre beregning af en rangliste til brug

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Hellerup Sejlklub, lørdag den 19. september 2014

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Hellerup Sejlklub, lørdag den 19. september 2014 Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Hellerup Sejlklub, lørdag den 19. september 2014 Valg af dirigent og referent Formand Michael Faubel bød forsamlingen velkommen og foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub Vedtægter For Dansk Tera klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Tera klub (Danish Tera Association). Den officielle forkortelse er DTA. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl.10.00 Kolding Sejlklub Dokvej 1 6000 Kolding Deltagere på generalforsamlingen vil efter afslutningen få mulighed

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

LAD - Generalforsamling

LAD - Generalforsamling LAD - Generalforsamling Sted Sønderborg Yacht-Club Tidspunkt Lørdag den 15. september 2018 kl. 19:30-21:00 Deltagere fra bestyrelsen Fraværende Referent Referat til Michael Faubel Tina Winkler Per Hjøllund

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Alle medlemmer er indkaldt via: Club Corvette Denmarks hjemmeside / Forum / CCD-Nyt 1-2015

Alle medlemmer er indkaldt via: Club Corvette Denmarks hjemmeside / Forum / CCD-Nyt 1-2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Club Corvette Denmark. Søndag d.12 april 2015 kl. 13:00 på Hotel Antvorskov Trafikcenter Alle 4, 4200 Slagelse Motorvejsafkørsel 39. www.hotelantvorskov.dk Alle

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016.

Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Modelsejlklubben Notat fra generalforsamlingen d. 27 februar 2016. Klubbens årlige generalforsamling blev i år afholdt i Herslev Strand Sejlklub`s klubhus lørdag 27 jan. kl. 11.00. Der var mødt 9 deltagere

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Laser Association Denmark s (LAD) formål beskrives ifølge vedtægterne som

Laser Association Denmark s (LAD) formål beskrives ifølge vedtægterne som Udviklingsforløb og Almanak for Laser Association Denmark Indhold Indledning... 1 Laserjolletyper og sejlerudvikling... 2 Den danske tilgang til udviklingen i Laserjollen... 3 Stævner & Mesterskaber...

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Aarhus Pool & Billard Klub (forkortet APBK). Foreningen er en sammenlægning af Bispehavens Billardklub

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter

Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Ordinær generalforsamling i Vejen Svømmeklub torsdag, den 25. februar 2010 kl. 19.00 i Vejen Idrætscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent (og referent) 2. Bestyrelsens beretning og forelæggelse af planer

Læs mere

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 for Dansk Zoom8 Klub 1. Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Zoom8 Klub (Danish Zoom8 Association). Den officielle forkortelse er DZA. 1.2 Klubbens adresse

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Teleforeningen af 2003

Teleforeningen af 2003 Teleforeningen af 2003 Generalforsamling i Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele afdeling Øst 93 Indholdsfortegnelse Dagsorden.. side 95 Dagsordenens punkt 1 Valg af dirigent.. side

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018

Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 Dagsorden for Folkedans Danmarks årsmøde 21. april 2018 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af styrelsens beretning om FDs virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

Oplæg til lokale vedtægter

Oplæg til lokale vedtægter Dette oplæg har til hensigt at komme med forslag til et sæt lokale vedtægter. De lokale vedtægter skal præcisere de lokale regler og forhold, som ikke er omfattet af eller nærmere beskrevet i Den Grønne

Læs mere

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter.

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 01. Navn og tilholdssted.... 2 02. Foreningens formål.... 2 03. Medlemmer.... 2 04. Generalforsamlingen....

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere