Sct. Hans erne. 6. september 1999 Sangkoret mødes på Skoletorvet. kl september 1999 SHAT mødes på Skoletorvet kl. 13.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sct. Hans erne. 6. september 1999 Sangkoret mødes på Skoletorvet. kl. 19.30. 11. september 1999 SHAT mødes på Skoletorvet kl. 13."

Transkript

1 September 1999

2 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 6. september 1999 Sangkoret mødes på Skoletorvet kl september 1999 SHAT mødes på Skoletorvet kl oktober 1999 Svampetur til Vissenbjergskovene kl oktober 1999 Orienteringsløb i Åløkkeskoven kl november 1999 Squaredance, vi mødes på Skoltorvet kl november 1999 DGI-Løb 3 og 10 km rute omkring Marienlystcentret kl

3 Sct. Hans erne 3 Sct. Hanskoret eller Sct.Hansernes Kor eller De glade sangere fra Sct.Hans eller hvad skal vi hedde? Koret ser nu ud til at blive en realitet. Den nye organist ved Fredens Kirke, Poul Christian Rasmussen har sagt ja til at lede korsang med os hver fjortendes dag startende med mandag d. 6. september. Under forudsætning af så meget. Hvor mange er vi, hvilke sange, hvor trænede sangere er vi osv. Ikke for at skræmme nogen væk, men for at kunne lægge nivauet. Og det starter vi altså på mandag d og kører videre d og mødes igen d og så videre, indtil vi har fastlagt datoen for første koncert, for så skal vi nok mødes et par gange udenfor fjortendages-rytmen. Jeg har orienteret Skibhuskoret om vores planer, så måske er der nogen derfra, som kunne tænke sig at være med hos os også. Nå men nu skal bjørnen jo skydes, før vi flår den, så lad os snakke sammen og synge lidt mandag den kl på Skoletorvet. Vær så venlig at melde tilbage til Helle Almind Oppermannsvej Odense M. tlf Hvis du har lyst til at træne din stemme sammen med os andre. Det er meget rart at vide, om der overhovedet kommer nogen. Og en ting mere, hvis du har en sang, du godt kan lide, så send tekst og helst noder til Helle. Charles og Helle.

4 4 Skt. Hanserne har i flere år blandt sine mange aktiviteter også haft en madklub. Vi er nogle stykker som flere gange har talt om, at det kunne være spændende at deltage. Deltagerantallet er imidlertid nu så stort at der ikke er mulighed for at optage flere. Derfor er vi nogle som mener det kunne være sjovt, hvis vi kunne få en klub mere op og stå, især når vi hører om hvor meget klub 1 hygger sig på deres madaftener. Dette har vi nu også fået bestyrelsens accept på at forsøge os med. Det er vores plan, at det skal foregå fredag aften en gang om måneden i køkkenet på Skt. Hans Skole. Vi vil forsøge at lure klub 1, hvordan de rent praktisk griber tingene an og håber der vil blive så meget tilslutning, at det kan lade sig gøre at få et hold mere i gang. Hvis du har lyst til at udvikle dine evner inden for madlavningens ædle kunst og samtidig have et par hyggelige timer en gang om måneden kontakt da undertegnede på tlf (aften). Vagn Egdal Sct. Hans erne Madklub 2 Gastronomerne Madklubben, som påbegynder sin 4. sæson den 4. september, lægger ud med et kro ophold i Gamme Ry. Vi drager afsted i samlet flok, med lidt godt til ganen undervejs, og skal ellers bare hygge os, spise, danse og gå ture i den dejlige midtjydske natur, lige til søndag eftermiddag, når vi skal hjem igen. Undervejs planlægger vi datoer og hvem der skal lave med sammen i det kommende år. Vi mødes ca. hver 4. til 5. uge i skolekøkkenet.

5 Sct. Hans erne SHATnyt 5 Nogen har stukket hovederne sammen og har fundet ud af, at vores trup kan klare at lave noget til jul 99, til Sct.Hansernes generalforsamling foråret 2000, til efteråret 2000 en revy-kavalkade. F orårsplanerne til 2001 ligger og rumler men ikke mere, end at alle kan komme med idéer. Jule-noget skal kunne klares med en fire fem øvninger, generalforsamlingen ligesådan og så trækker vi de store kanoner ud til efteråret Instruktør bliver Søren Wulf, kendt af mange fra utallige revysammenhænge og pianist bliver vores allesammens Jacob Hauge, kendt af alle, der oplevede dette forårs cabaret. Vi skal finde frem til kendte og mindre kendte numre fra alle årene og også gerne gamle SHAT-numre. Gå ud og find tekster, noder og alting til numre, som du selv brænder for og måske oven i købet har lyst til selv at lave. Jeg kan godt sige, at det der brænder mest på og er vanskeligst at finde, er sketches, monologer og i den dur. Viser og sange er der masser af. Tag det med til SHAT-start lørdag d. 11. september kl , Skoletorvet og medbring også en ret mad af din favoritmeny, nok til dig selv og lidt til samt drikkevare. Så gør vi som vi plejer. Regn med at eftermiddagen går og lidt til, men det bliver ikke nattesæde. Fra dem, der har stukket hovederne sammen Charles

6 6 Sct. Hans erne Sæt kryds i kalenderen søndag den kl , det er dagen hvor området omkring Ålykkeskoven skal efterses af Sct. Hans erne. Orienteringsløb er en god måde at komme ud i naturen på, samtidig med at man får en masse frisk luft, motion, hjernegymnastik, og mange sjove oplevelser. Svend Aage Andersen laver ruterne, og vil inden løbet starter give en kort orientering om hvordan man læser et orinteringskort. Herefter sendes de forskellige hold af sted, og efterhånden som de kommer tibage, modtages de igen af Svend Aage der kan fortælle hvor lang tid de har brugt på deres søgen efter posterne. Alle der deltager bestemmer selv om de vil gå eller løbe, og om de vil være alene eller følges med andre. Efter strabadserne er der mulighed for at gå i bad, hvorefter vi nyder vores medbragte mad, (øl og vand kan købes til rimelige pris) og hygger os lidt medens snakken går om løbets mange indtryk. MØDESTED: Odense Orienteringsklubs hus, der ligger i Ålykkeskoven på hjørnet af Toldbogade og Gammelsø. Husk selv om man ikke har prøvet det før, er det ingen hindring for at deltage så mød op. Orienteringsløb

7 Sct. Hans erne 7 Naturligvis skal vi danse squaredance igen. Amerikansk folkedans, hvor en caller står med en mikrofon og fortæller os hvad vi skal gøre. Det bliver fredag den 5. november kl i festsalen på Sct. hans skole. Sidste år var vi rigtig mange, det var hylende morsomt, festligt, varmt og anstrengende, så det var kærkomment, at madklubben havde kreeret natmad til os bagefter. Det gør den også i år, så meld Jer til nu, så vi ved hvor mange ovne vi skal have i gang. Prisen får I ved tilmeldingen, men overstiger næppe kr. pr. prs. Selvom man ikke har danset det før, kan man sagtens følge med. Tilmelding til Bodil på tlf: Squaredansen.

8 8 Sct. Hans erne DGI Løb Nu hvor sommeren går på hæld og vintern nærmer sig, er det igen tid til at tænke på DGI terrænløbene. Foreningen er blevet bedt om at stå for et af løbene, og det bliver søndag d. 28 november. Ruterne ligger i området omkring Marienlystcenteret. Starttidspunktet er kl Løbet har to distancer, en på ca. 3km. og en på ca. 10 km. Tilmelding til løbet kan ske på tlf Der skal bruges en del hjælpere til løbet, så hvis du har lyst til at bruge en søndag formiddag på foreningen vil jeg gerne høre fra dig. Bent. HJERTESUK Fra kassereren: Alle der ikke har betalt kontingent, gør det! HUSK!! at meddele foreningen hvis I flytter eller evt. vil meldes ud. Sct.Hans er festen Fest og farver masse af god mad dygtige James Bond dansepiger, ledet af Tanya og Shila, og ikke mindst kåringen af Årets Sct. Hans er. Alt i alt en god cocktail flot kædet sammen af konferencier Jesper Aagaard. Sidste års Sct. Hans er ( Shila Nielsen ) havde til opgave at udråbe dette års modtager, der blev, Jesper Aagaard, med tak for det store arbejde han gør for foreningen, som instruktør for SHAT. Han fik forskellige sjove gaver, og til sidst overrakt Den gyldne hegnspæl Herefter blev der danset til Det lille Svingband der sørgede for en god stemning, så alle 84 deltagere havde en hyggelig aften.

9 Sct. Hans erne Svampetur 9 Naturligvis skal vi på svamprtur igen. Det bliver søndag den 10. oktober kl. 10,00 med fælles afgang fra Sct. Hans Skole. Så fat kurv, kniv, evt. svampebog, tøj og fodtøj alt efter vejret og ta med på en herlig efterårs tur i skovene omkring Vissenbjerg, med svampeeksperten Dora Petersen. Vi håber at slutte af med et svampemåltid inden vi drager hjem, det plejer vi. De som har lyst til at kombinere svampene med den årlige cykeltur, (ca. 20 km hver vej) skal blot beregne at være på parkeringspladsen ved Vissebjerghallen klokken 11,00 - så følges vi ad der fra. Bodil Kommende arrangementer Vi er igang med at planlægge et virksomhedsbesøg til det gamle telefonhus på Klingenberg og Telefon Museet. Det bliver engang først i det nye år. Fælles arrangement til Nislevgårdspillet, med medbragt mad og en dram, har vi besluttet i bestyrelsen, måske kan blive en ny sommertradition i foreningen. Men mere herom i de kommende blade.

10 10 Sct. Hans erne Skibhusløbet Det niende Skibhusløb foregik den 13. Juni, og startede igen med et børneløb på 1500 m. Hurtigste dreng og pige blev: Thomas Winter Jørgensen, Bellinge, på 6.33 og Pernille Weber Therkeldsen, Odense, på 9.49 Det er utroligt sjovt og se hvor de små størrelser går op i deres løb, og når de så ovenpå deres anstrengelser får en lille præmie ( slik ) er alt godt. De voksnes og større børns løb gik også godt, der kunne godt have været lidt flere deltagere, men der var flere andre løbstilbud samme dag, så konkurrencen var stor. Vinderne på de to ruter blev: Sponsorannonce Skibhusvej Odense C Tlf ,6 km. Mænd 1. Brian Nielsen, OA/OGF, Michael Elstoft, Fjordager, Thomas Mollerup, Haslev, Kvinder 1. Lene Sørensen, Odense, Dorte Teglhus Johansen, Odense M Vivi Mozart Hansen, Sct. Hans erne, km. Mænd 1. Torben Kjelde, OA/OGF, Søren Kirketofte, OTK, Claus Bobach, OO, Kvinder 1. Helle Hansen, Fjordager, Mirjan Wehrli Andersen, København, Anne L Jensen, Villestofte Road Runners, Foreningen siger tak til alle der hjalp til, uden jer var det umulig at gennemføre løbet. Også en tak til Cora for de flotte buketter til vinderne af løbene.

11 Sct. Hans erne 11 Eventyrløb 1999 udgaven af Eventyrløbet var i mange henseende god. Stedet vi havde fået tildelt til vores telt, var godt placeret, så alle der ville benytte det, let kunne finde det. Selve løbsvejret kunne ikke være bedre, måske lidt ærgerligt for nogen, bl.a. undertegnede, så kan det ikke bruges som undskyldning for en dårlig tid. Flytningen af start og mål var efter vores mening også helt i orden. Der var 48 tilmeldte gennem Sct. Hans erne, heraf gennemførte 40. Efter gennemgang af løbsavisen har jeg fundet frem til mange Sct. Hans ere som kan ses på vedlagte liste, undskyld til dem jeg har overset. Aase Tåsingeløbet Danmarks Stafetten på Tåsinge den 12. juni blev igen afholdt i strålende solskin. Sct. Hans erne stillede med 4 hold, 2 damehold og 2 mixhold. Alle 14 deltagere havde en god eftermiddag, ikke mindst fordi vores bedste hold vandt mix rækken. Holdet bestod af Tanya, Dan, Johnny og Bent, der alle fik en T.shirt, til minde om deres store indsats ude på ruten. De øvrige 3 hold klarede sig også fint igennem de 5,7 km. og vi håber at vi næste år kan stille med mindst lige så mange hold. Aase Annonce Jeg har besluttet at sælge min 3.sals ejerlejlighed på 60 m2 i Døckerslund med altan mod både øst og vest p.g.a. gigt i knæene. Jeg søger en lejlighed i Skibhuskvarteret nede ved jorden, som jeg kan blive gammel i. Jeg kan godt bruge en mindre lejlighed men osse en stor med plads til to personer i bofællesskab, et mindre hus eller et oldekolle. Henv. Charles Busk Jensen, Skibhusvej h Tlf (svarer) eller på lok chbj@odense.dk

12 Formand: Bent Nielsen Windelsvej Odense C tlf: Næstformand Kasserer: Annelise RasmussenBøgebjergvej Odense C tlf: Bestyrelse: Gert Hansen Baumgartensvej Odense C tlf: Ejnar V. Thorsen Windelsvej Odense C tlf: Bodil K. Petersen Egebæksvej Odense C tlf: Lene Kornelius Windelsvej Odense C tlf: Hanne Rønn Hansen Skibhusvej Odense C tlf: Bestyrelsessuppleanter: Vagn Egdal Skt. Knuds Kirkestræde Odense C tlf: Karen Brun Steinsgade 15 H 5000 Odense C tlf: Svend Thorsen Victoriagade 30 B 5000 Odense C tlf: Revisor: Hans Brun Emilievej Odense C tlf: Helge Larsen Mågebakken Odense SVtlf: Revisorsuppleant: Peter Nielsen Tranevej Odense C tlf: Blad: Jens Arne Petersen Egebæksvej Odense C tlf: Bliv medlem af Sct. Hans erne. Familiekontingentet for ét år er 50 kr. (1/4-31/3). Betales ved indmeldelse. Afleveres til: Bent Nielsen Windelsvej Odense C Navn Ardresse

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

KALENDER. Opslags tavlen. Sct. Hans erne

KALENDER. Opslags tavlen. Sct. Hans erne Oktober 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen KALENDER Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 8. oktober kl. 10. 15 Svampetur,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne Marts 2000 2 Sct. Hans erne Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Opslags tavlen 30. mats kl. 19.30 Generalforsamling

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole.

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole. November 2010 2 OPSLAGSTAVLEN 28. november Cross løb Hedvigslundskoven 2. december Juleafslutning 12. december Cross løb Holeskov 16. januar Cross løb Skibhusskoven 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

August / September 1998

August / September 1998 August / September 1998 2 Sct. Hans erne Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsl b eller gâtur fra Marienlystcentret, vêlg 3 km, 5 km, 8 km eller lêngere rute.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2005 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Generalforsamling torsdag 31. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet fredag 1. april Teater & Natmad fredag 29. april Eventyrløb torsdag

Læs mere

April 2014 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Sommer-STRAM OP 05. maj Start POWER Gym. og Zumba 06. maj Start Sommer Zumba og

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk Februar 2014 2 OPSLAGSTAVLEN OPSLAGSTAVLEN 25. februar Cykelmøde 13. marts Generalforsamling 01. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 25. maj Ø tur Drejø 26. maj Ladywalk

Læs mere

Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben

Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben April 2003 2 OPSLAGSTAVLEN Fredag den 25. april kl. 19,00 Gymnastikopvisning/Sangaften Mandag den 28. april Sidste tilmelding til Sommer gymnastik/powerwalking Onsdag den 30. april Sidste tilmelding til

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. November 2004 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Søndag den 31. oktober kl. 10.00 Søndag den 21. november kl. 10.00 Torsdag den 25. november kl. 19.30 Søndag den 12. december kl. 10.00 Søndag den 9. januar

Læs mere

Aktivitetskalender: NYT NYT NYT : Fra næste sæson bliver der lavet om på gymnastikken. Sct. Hans erne. Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: NYT NYT NYT : Fra næste sæson bliver der lavet om på gymnastikken. Sct. Hans erne. Til opslagstavlen Juni 1998 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 7. Juni Kl. 10.00 Kanotur

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN LØB FRA MARIENLYST

OPSLAGSTAVLEN LØB FRA MARIENLYST Februar 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 11. februar kl. 10.00 DGI terrænløb i Glamsbjerg

Læs mere

DGIs Cross Løb 2012/2013

DGIs Cross Løb 2012/2013 September 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 28. september Sidste tilmelding Oktober Festen 12. oktober Midtfyns Bryghus 13. oktober Oktober Festen 13. oktober Sidste tilmelding Weekend Syning 28. oktober Zumba Event

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Sct. Hans erne Afholder ordinær generalforsamling Torsdag den 23. marts kl På Sct. Hans Skole Rød bygning

Sct. Hans erne Afholder ordinær generalforsamling Torsdag den 23. marts kl På Sct. Hans Skole Rød bygning Februar 2017 2 26. februar Cross løb Kerteminde 12. marts Cross løb Glamsbjerg 17. marts Sidste tilmelding Bob Dylan 23. marts Generalforsamling 31. marts Bob Dylan aften 18. april Sidste tilmelding Eventyrløbet

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Argentinsk Tango mandag 23.oktober DGIs terrænløb søndag 29. oktober Teater & Natmad fredag 17. november DGIs terrænløb søndag 26. november DGIs terrænløb

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Tango hver mandag i samlingssalen kl. 19.30 Stavgang hver onsdag18.00 mødested: Fredens Kirke Sangkor hver torsdag kl. 19.00 i samlingssalen Madklubber 1.

Læs mere

Lidt god mad og smagsprøver på kryddersnaps.

Lidt god mad og smagsprøver på kryddersnaps. Oktober 2014 2 11. oktober Oktober Fest 24. oktober Snapsesmagning 25.-26. oktober Opstart nyt sy hold 26. oktober Cross løb Nyborg Vold 09. november Cross løb Langeskov 14. november Teater & Natmad 23.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN HUSK. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlystcentret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN HUSK. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlystcentret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. April 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlystcentret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 25. april Sidste frist for tilmelding til Eventyrløbet

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. Februar 2010 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 21. februar Sidste tilmelding Eventyrløbet 18. marts Generalforsamling 25. marts Sidste bestilling/betaling/t-shirt Uge 12 Åben trænings uge 7. maj Teater

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. 5000 Odense C Tlf. 66 14 73 80

OPSLAGSTAVLEN. 5000 Odense C Tlf. 66 14 73 80 September 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 3. September kl. 17.00 Start Callanetic 3. September

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding/eventyrløb søndag 23. april Sidste bestilling/t-shirt mandag 01. maj Start sommergym. EFFEKT m/m torsdag 04. maj kl. 17.00 Start Pilates

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Oktober 2005 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Teater & Natmad søndag 2. oktober kl. 16.00 Juleudstilling onsdag 23. november 19.00 Juleafslutning torsdag 8. december kl. 19.30 GYMNASTIK 2005/2006

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Den 1. juni Sidste frist for betaling af kontingent. Den 8. juni. Kl. 15.00 Danmark stafetten på Tåsinge

Den 1. juni Sidste frist for betaling af kontingent. Den 8. juni. Kl. 15.00 Danmark stafetten på Tåsinge Maj 2002 2 OPSLAGSTAVLEN Kom i løbeform med Sct. Hanserne Løbeafdelingen mødes på Marienlyst mandag og onsdag kl. 17,30 hvor vi begiver os ud på forskellige ruter rundt omkring i Odense. Vil du også være

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2005 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Teater & Natmad fredag 29. april Start Store Bolde mandag 2. maj kl. 17.00 Start Intensiv effekt tr. mandag 2. maj kl. 18.00 Eventyrløb torsdag 5.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK at meddele kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen.

OPSLAGSTAVLEN. HUSK at meddele kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Februar 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar Cross løb Glamsbjerg Golf 20. februar Sidste tilmelding Eventyrløbet 16. marts Teater og natmad 24. marts Generalforsamling 8. april

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk December 2008 2 OPS LAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 23. November Cross løb Marienlyst Skoven 11. December Juleafslutning 14. December Cross løb Hole Skov 11. Januar Cross løb Sandhus Skoven 30, januar 2009

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

SOMMERGYMNASTIK. fortsættes

SOMMERGYMNASTIK. fortsættes April 2011 2 OPSLAGSTAVLEN 16. april Zumba Event 26. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. apri Sidste tilmelding Sommergymnastik 02. maj Start POWER Gym. og Zumba 03. maj Start Motion for seje M/K ere

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Nr. 30 december 2013 Nye nej tak mærkater Få 2.000 point i 35Casper og Mikkel fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Vi ønsker alle omdelere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi har sammen med

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere