OVERSIGT OVER SCANVIKS GUIDE- OG KORTSERIER:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERSIGT OVER SCANVIKS GUIDE- OG KORTSERIER:"

Transkript

1 OVERSIGT OVER SCANVIKS GUIDE- OG KORTSERIER: Årsagerne til og formålet med en rejse kan være meget forskellige. Nogle tager på en charterrejse, nogle er interesserede i kunst og arkitektur, nogle søger naturoplevelser, og andre vil bare nyde et varmere klima nogle vil vide alt om rejsemålet, andre stoler trygt på en rejseleder. Kort sagt, den samme rejsefører er ikke nødvendigvis den bedste for alle rejsende. Nedenfor følger en kort beskrivelse af forlagenes forskellige udgivelser og derefter en kort præsentation af forskellige kortudgivere og deres produkter. GUIDES: Bradt Publications: Engelsk forlag med ca. 200 titler, som hovedsageligt er skrevet for turister, der ikke går af vejen for at benytte offentlige transportmidler og deres egne ben. Bradt er stærke på guider til rejsemål, som ikke er overrendt af turister, f.eks. til destinationer som Afrika og Syd- og Centralamerika. Rygsækrejsende med et mindre budget er målgruppen for hovedseriens titler, som typisk har ca sider med farvefotos. En ny serie hedder Highlights. Den er ideel for rejsende i grupper og safarier, hvor en del af rejsen allerede er lagt i skema. De fleste af titlerne har særlig fokus på plante- og dyreliv, og forlaget har p.t. 17 titler som er direkte dedikeret til dyrelivet, alle med ordet Wildlife som en del af titlen. En anden lille serie, Eccentric, er guider med et lille tvist til det skøre, sjove og anderledes. Forlaget har også en guideserie til Storbritannien som hedder Slow Guides, det er guider med forslag til vandre- og cykelruter samt bådture. Bradt har vundet flere priser for deres rejseguides. Cicerone: Engelsk forlag med ca. 125 cykel-, vandre-, trekking- samt klatreguider til udenlandske destinationer. Inspirerende og pålidelige aktivitetsguider med mange detailkort og fotos, skrevet af friluftsfolk for friluftsfolk.

2 Esterbauer: Østrigsk forlag med speciale I cykel- og vandreguider samt cykelkort. Ca. 360 titler med hovedvægt på serien Bikeline der er kombinerede cykelguider/kort med spiralryg, mange trykt på lamineret papir. De fleste er tysksprogede, men enkelte fås på engelsk eller dansk. Forlaget laver også en del falsede cykelkort. En nyere serie er Hikeline som er tysksprogede vandreguider med kort. Disse er trykt i et lille handy format med spiralryg. Footprint: Omfattende, tekstmættede, velskrevne rejseguides - mange i letvægtsindbinding - til mange rejsemål. I alt ca. 195 titler. Hovedserien omfatter forlagets South American Handbook, som første gang blev udgivet I verdens første engelsksprogede guide. Bøgerne henvender sig til rejsende på egen hånd, som ønsker tilbundsgående baggrundsstof til forberedelse og fornøjelse. Ca. 12 sider med farvefotos. En ny serie, Focus, omfatter p.t. 90 titler, hvoraf de fleste er uddrag fra nogle af forlagets større guides, som f.eks. Malaga eller Kenya Beaches. Footprint har også en serie med mange illustrationer: Destinations, denne omfatter 8 titler til Italien, 6 titler til Frankrig samt enkelte til rejsemål uden for Europas grænser. Andre titler med emneopdelte guides til vinrejser, helserejser og rejser med børn. Insight Guides: Ca. 170 flotte og inspirerende rejseguider med masser af farvefotos, alle med fleksibelt omslag. Grafisk indbydende layout med alle væsentlige detaljer og historiske beskrivelser.

3 Lonely Planet: Forlaget, som de fleste allerede kender, har ca. 630 titler i programmet og dækker stort set hele verden. Bøgerne har en helt speciel status blandt mennesker, der rejser på egen hånd - folk, der selv organiserer og ønsker, at deres rejsebudgetter holder hele vejen. Forlaget har udover hovedserien, som består af lande-, regional- og byguider, en del underserier: Shoestring: 4 titler som er for backpacker-folket Cycling, Hiking, National Parks, Trekking, Tramping og Walking: Er alle, som serienavnene indikerer, aktivitetsguider for ethvert behov. Discover-serien er gennemillustrerede med mange farvefotos og er lidt mindre tekstmættede end hovedserien, med de vigtigste seværdigheder serveret på en indbydende og letlæst måde. Best Trips, Trips er guider til USA, alle med forslag til forskellige ruter. Bøgerne indeholder seværdigheder, aktiviteter og mange praktiske informationer. Phrasebook- serien er 43 små parlører, oftest med en to-vejs ordbogsdel. Små underserier: Phrasebook & Audio CD, som er en parlør samt en CD indsat i papomslag med magnetlukning. CD-en giver hjælp til den perfekte udtale. Language & Culture fokuserer på de engelsktalende dele af verden og deres forskellige særkender. Small talk er parlører til områder med flere sprog, f.eks Eastern Europe som indeholder 10 sprog. Fast talk er beregnet til forberedelse ved kortere besøg i 4 europæiske lande. Pocket-serien, som efterhånden afløser Encounter-serien, er små handy guides til det kortere ophold. De er lette at anvende og alle gennemillustrerede med farvefotos. De fleste har et bykort, som kan afrives, indsat bagest i bogen. Derudover har Lonely Planet mange flotte gavebøger, håndbøger og rejsebeskrivelser. Michelin: Michelin er meget mere end blot bildæk! De har siden 1900 udgivet tusindvis af forskellige rejseguider og landkort, gode kvalitetsprodukter kendt for deres grundighed og gode kartografi. Michelin har følgende bogserier (kort er omtalt i afsnittet om landkort og atlas).

4 Hotels & Restaurants også kendt under navnet Røde guider/guides Rouges. Disse indeholder beskrivelser af hoteller og restauranter i Asien, Europa og USA med bedømmelser efter Michelins kendte 3-stjerne system. Green Guides/Guides Verts (sidstnævnte lagerføres kun til franske områder) er henholdsvis engelske og franske grønne guider. Omfattende og indbydende illustrerede guider med god vægt på kultur og baggrundsinformation. Must See er en håndfuld mindre omfattende guider til det kortere besøg. Mange illustrationer og informationer til den lidt mindre krævende turist. Jonglez er udgivet af forlaget Edition Jonglez og sælges i samarbejde med Michelin. Bøgerne er velillustrerede og henvender sig til rejsende, som ønsker at stifte nærmere bekendtskab med de enkelte byers lidt mindre kendte seværdigheder eller hoteller. Moon: Odyssey: Det amerikanske forlag er hos os repræsenteret med ca. 185 titler, som er for rejsende, der tilrettelægger deres rejser selv. Bøgerne kan i opbygning og udforming minde om Lonely Planet. Forlaget har specielt mange amerikanske destinationer. Let illustrerede og meget informative guider. Odyssey blev grundlagt i Hong Kong i 1979 og har specialiseret sig i kulturguider, som kvalitetsmæssigt hæver sig over de gængse guider. Bøgerne er alle smukt illustreret med detailkort og farvefotos. Odysseys læsere er ofte rejsende og forretningsfolk, som ønsker mere information end en almindelig rejseguide kan byde på. Rother Walking Guides: Rough Guides: Rother har omkring 32 vandreguider på engelsk. De indeholder detaljerede beskrivelser af vandreruter og har små oversigtskort i varierende målestok indsat. Længden af ruterne varierer fra endags ture til flerdages bjerg- eller dalvandringer. Guiderne er i praktisk lommeformat og er gennemillustrerede i farver.

5 Penguins guidebogsserie indeholder ca. 200 titler. Hovedserien er opbygget på samme måde som den noget mere omfattende fra Lonely Planet og er skrevet til alle, som rejser på egen hånd. Guiderne indeholder præcise beskrivelser af seværdigheder, historie og kultur. De er let anvendelige og skrevet på en underholdende måde, som henvender sig til alle aldersgrupper. Underserier er: Directions som efterhånden skifter navn til Pocket. Disse er små by- og områdeguider, som alle er i lommeformat og illustreret med mange farvefotos. Phrasebooks-serien har p.t. 39 titler, som alle indeholder en 2-vejs ordbogsdel. Rough Guides udgiver også enkelte hånd- og gavebøger med specifikke temaer. Sunflower landscapes: Sunflowers serie Landscapes of er alle i aflangt lommeformat. Bøgerne er specielt beregnet for turister, som vil på udflugt på egen hånd enten bil-, cykel- eller vandreture. Alle titlerne, p.t. 59 forskellige, har gode foldeudkort med turforslag. Mange af titlerne dækker øer i eller kystområder ved Middelhavet samt kanaløerne og kystområder mod Atlanterhavet. En lille underserie Eat and Walk giver ruteforslag med gode restauranter undervejs samt opskrifter på de lokale specialiteter. Time Out: Time Out udgiver 2 serier: Hovedserien, som består af ca. 50 byguider og enkelte landeguider. Alle guider i serien er skrevet af lokale rejsebogsforfattere og rigt illustreret. De giver masser af tips til underholdning, shopping, restauranter, hoteller, top-seværdigheder og mange anbefalinger fra uafhængige. Shortlist er i lommeformat og giver brugerne et hurtigt indblik i topseværdigheder, events og hvad der rører sig i byen. Alle med masser af farvebilleder. Tydelige kort med angivelse af de omtalte steder. Trailblazer:

6 En lille serie rejseførere, der først og fremmest er trekkingguider, men også tog-, cykel-, bil- og motorcykelguidebøger. Forlaget er mest kendt for titlen Trans Siberian Handbook. Wallpaper: Er en omfattende serie udgivet af forlaget Phaidon. Serie rummer omkring 110 forskellige byguider i lommeformat.. Alle på 128 sider med over 100 illustrationer. Kortfattede tydelige oplysninger for forretningsfolk eller weekendbesøgende. Guide til kunst, arkitektur, restauranter, caféer, hoteller, træningsfaciliteter og seværdigheder, opdelt med tommelfinger-indeks. LANDKORT OG ATLAS: ADAC: ADAC er den tyske søsterorganisation til vores hjemlige FDM. Gode og tydelige bilkort og atlas over europæiske byer og lande. Særligt kan anbefales deres tysklandskort. Borch: Borch gmbh publicerer turistvenlige falsede by- og landkort, alle plastlaminerede og meget brugervenlige med mange praktiske oplysninger. Cappelen Damm:

7 Den omfattende serie Cappelen Kart med stort udvalg af norgeskort af god kvalitet. CK-serien omfatter bl.a. Hovedserien: Norge på 5 kortblade (bilkort med vejafstande, bomveje, overnatningsmuligheder og seværdigheder), hele Norge plano og falset, bykort over de større byer, atlas og kortbøger med spiralryg. Underserien Fjellkart er 8 kort trykt på vejrbestandigt materiale og i god målestok over de mest besøgte fjeldområder. Collins: Harper Collins, tidligere kendt som Bartholomew, har især kort over Storbritannien. Falk: Udgives af det store tyske Forlag Mair-Dumont. Falk laver mange bykort til hele verden og regionalkort over Tyskland. Falk Extra er almindelige falsede kort og Falk Faltung er en del specialfalsede kort, hvor man slipper for at folde hele kortet ud. Freytag & Berndt: Østrigsk kortforlag med mange falsede kort, specialister i østeuropæiske lande og græske områder og øer. Kortene er oftest i en meget detaljeret målestok. Gizi:

8 Præcise og smukke landkort med mange detaljer og oplysninger over både populære og mindre besøgte rejsemål. Det ungarske forlag har, over udvalgte lande, både fysiske og politiske kort. Hema: Australsk forlag, som har mange kort over New Zealand og Australien. Forlaget udgiver også vejatlas/touring atlas over begge destinationer. ITM (International Travel Maps): Forlaget har en omfattende kortproduktion, p.t. over 350 kort, som dækker stort set hele verden. Deres specialer er dog Afrika, Asien, Canada, Karibien, Europa, Mellemøsten og Latinamerika. De seneste år har forlaget også lavet en del små hæftede atlas i A5 format. Kappa Maps/Universal Maps: USA s største kortproducent, som blev etableret tilbage i 1816, er i dag paraplyorganisation for hele 5 forskellige brands: Hagstrom, American Map, Mapsco, ADC og Universal Maps. Specialister i kort og atlas over USA. Kompass:

9 I over 50 år har Kompass Wanderkarte stået som synonym for brugervenlige vandre- og cykelkort. Med over 700 kort dækker de alle relevante områder i Alperne, Nordtyskland, Italien, Istrien, Mallorca samt de Kanariske Øer. Michelin: Velrenommerede vejkort, som er kendt for deres nøjagtighed og ajourføring. Michelin Atlas er i alt 14 forskellige titler over Europa og et enkelt USA/Nordamerika atlas, alle med spiralryg. Det er pålidelige og tydelige bilatlas, som revideres årligt. Michelin National Maps er alle landekort, hvoraf en del er årstalspåtrykte og opdateres årligt. Fortrinlige til planlægning af bilferien. Serien er trykt med rødt omslag. Michelin Regional Maps er orangefarvede kort over en del europæiske lande i bedre målestok, oftest 1:400,000. Michelin Local Maps er gule kort i målestokken 1: over Frankrig og 1: over italien. Michelin zoom maps er meget detaljerede grønne kort over turistområderne i Frankrig og Spanien fra 1: til 1: Michelin city maps er alle bykort indsat i papomslag sammen med selvstændigt register i et lille hæfte. Se evt. kortoversigt på for opdelingen. (tryk på Italienskortet i øverste højre hjørne). National Geographic National Parks USA: Er kort over de mest besøgte naturreservater i USA. Alle trykt på plastpapir og med mange praktiske oplysninger.

10 Nelles: Topografiske kort fra Nelles Verlag er med navne på bjergkæder, højdeangivelser, navne på provinser samt administrative grænser. Kortene er trykt uden register. Norstedts / Lantmäteriet: Sveriges største kortforlag med et stort udvalg af sverigeskort i virkelig god kvalitet, bl.a. serierne: Bil- och turistkartan med Sverige opdelt på 6 kort i 1: / 1: Cykelkartan er 30 detaljerede kort med tydelig angivelse af cykelleder. Dækker Sverige fra Stockholm og sydpå i målestok 1: Fjällkartan-serien består af 16 fjeldkort i målestok 1: og 25 kort i 1: med oplysninger om nationalparker, naturreservater, vejret m.m. Dækker hovedparten af Sveriges fjeldomåder. Reise Know-How: Falsede landkort trykt på vejrbestandigt plastpapir (PolyArt - miljøvenligt) med papomslag. Brugervenlige og fuldt opdaterede kort, ideelle til planlægning og rejsebrug. GPS-egnede med udførligt register, højdekurver med angivelse i meter, seværdigheder, afstande i km, campingpladser, 80 gram.

INTRO TIL UDVALGTE GUIDE- OG KORTSERIER:

INTRO TIL UDVALGTE GUIDE- OG KORTSERIER: INTRO TIL UDVALGTE GUIDE- OG KORTSERIER: Årsagerne til og formålet med en rejse kan være meget forskellige. Nogle tager på en charterrejse, nogle er interesserede i kunst og arkitektur, nogle søger naturoplevelser,

Læs mere

HELE VErDEn i Én BUtik. Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gardin og rejseguider

HELE VErDEn i Én BUtik. Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gardin og rejseguider HELE VErDEn i Én BUtik Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gardin og rejseguider Her i vores nye katalog kan du se et lille udvalg af vores store sortiment. Nordisk Korthandel er den alsidige specialist,

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Nyhed! Danmark 1:50.000

Nyhed! Danmark 1:50.000 Topografiske Kort fra Nordisk Korthandel Nyhed! Danmark 1:50.000 Atlas, Glober, Kort & Guider Her i kataloget kan du se vort nye udvalg af kort over Danmark. Topografiske Kort Nordisk Korthandel, scanmaps

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Airbnb i Danmark. Analyse af Airbnb s data for 2018

Airbnb i Danmark. Analyse af Airbnb s data for 2018 Airbnb i Danmark Analyse af Airbnb s data for 2018 Baggrund De seneste årtiers digitale udvikling har medført, at en række nye produkter har spredt sig med stor hast. Deleøkonomi dækker over forretningsmodeller

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

BILFERIERAPPORT 2015

BILFERIERAPPORT 2015 BILFERIERAPPORT 2015 EN FERIEFORM, SOM LIGGER HJERTET NÆR BILFERIE 2015. 4 KÆRLIGHED PÅ VEJEN. 8 AT REJSE MED FAMILIEN. 10 PÅ VEJEN. 12 FREMTIDEN. 14 Stena Line har lige siden begyndelsen lokket bilrejsende

Læs mere

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN

Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

De mest populære lande for danskerne i 2017 (data for byerne er tilgængelig)

De mest populære lande for danskerne i 2017 (data for byerne er tilgængelig) USA VAR DEN MEST POPULÆRE LANGTURSDESTINATION I 2017, MEN DANSKERNE KAN STADIG IKKE MODSTÅ DEN TYSKE CHARME June 8, 2018 Efter tre års stagnation steg hotelpriserne med 2 % globalt i 2017 ifølge det seneste

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Naturparkbegrebet i Danmark og udlandet

Naturparkbegrebet i Danmark og udlandet Naturparkbegrebet i Danmark og udlandet Anne-Marie C. Bürger, Biomedia Planlagte naturparker i Region Sjælland Naturparker der enten er etablerede, eller er på vej til at blive det Hvad er en naturpark?

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Det koster din. sommerferie. sider. Pristjek på 8 skønne destinationer

Guide. Foto: Scanpix. Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Det koster din. sommerferie. sider. Pristjek på 8 skønne destinationer Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Det koster din sommerferie 22 sider Pristjek på 8 skønne destinationer Billige indkøb på charter Prisniveau. Der er penge at spare

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - oktober 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: december 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste.

kerede veje, der besøges maleriske landsbyer og større monumentale byer, hvoraf flere er på UNESCOs verdensarvsliste. Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN På motorcykel i Spanien Er du vild med at køre på motorcykel? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en uovertruffen natur og et superbehageligt

Læs mere

O M M I G. en blog om mikroeventyr - friluftsliv - rejser. Om bloggen C U R L Y C A M P E R. D K

O M M I G. en blog om mikroeventyr - friluftsliv - rejser. Om bloggen C U R L Y C A M P E R. D K en blog om mikroeventyr - friluftsliv - rejser O M M I G Jeg er krøltoppen bag CurlyCamper. Maria Rømer - 32 år gammel. Jeg nyder livet i naturen med min kæreste og vores gamle hund. Jeg er født på Sjælland,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Vejvisning og cykelkort

Vejvisning og cykelkort FOTO: Odense Kommune Vejvisning og cykelkort Planlægning for cyklister handler ikke kun om stier og veje. Vejvisning og information er også vigtige parametre. Endelig er det især hensigtsmæssigt at anlæg,

Læs mere

Velkommen til Comwell Kolding!

Velkommen til Comwell Kolding! Comwell Kolding Velkommen til Comwell Kolding! Introduktion Det 4-stjernede Comwell Kolding ligger centralt placeret og er bygget højt over vandet, så I har en flot udsigt over byen. Hotellet tilbyder

Læs mere

Undersøgelses resultater

Undersøgelses resultater Undersøgelses resultater Autocamper adfærds mønster autocamperplads - campingplads Campervenner & autocamper-info.dk November 2015 AUTOCAMPER ADFÆRD JI/2015!1 ! Resultater af autocamper adfærds undersøgelsen

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - september 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: november 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Nøgletal omkring autocamperturismen.

Nøgletal omkring autocamperturismen. Nøgletal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Autocamperrådets

Læs mere

Starthjælp. til e-bogs- og bogprojekter via mybod

Starthjælp. til e-bogs- og bogprojekter via mybod Starthjælp til e-bogs- og bogprojekter via mybod mybod starthjælp Velkommen til mybod! Med din registrering har du fået adgang til alle vigtige funktioner og værktøjer, som du skal bruge for selv at udgive

Læs mere

Bilag om international udvekslingsmobilitet på videregående uddannelser - Hvem tager ud, og hvem kommer ind 1

Bilag om international udvekslingsmobilitet på videregående uddannelser - Hvem tager ud, og hvem kommer ind 1 DANMARK I DEN GLOBALE ØKONOMI 22.11.2005 SEKRETARIATET FOR MINISTERUDVALGET Prins Jørgens Gård 11, 1218 København K Telefon 33 92 33 00 - Fax 33 11 16 65 Bilag om international udvekslingsmobilitet på

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - april 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juni 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: april

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark VisitVestsjælland Turismekonference 25. september, 2014 Reersø Kro Kommunikationschef Mikkel Thrane VisitDenmark 2 Agenda National Geographic Traveller

Læs mere

Turismen i Region Syddanmark

Turismen i Region Syddanmark Turismen i Region Syddanmark Turismen i Danmark 2 Status 2013: De første syv måneder i plus + 1,9 pct. + 1,2 pct. Danske overnatninger 2012 2013 Udenlandske overnatninger 2012 2013 6.000.000 5.000.000

Læs mere

SPEJDERNES LEJR I Holstebro uge

SPEJDERNES LEJR I Holstebro uge SPEJDERNES LEJR 2012 I Holstebro uge 30 2012 VISION Spejdernes Lejr giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, forandrer verden og udvikler os selv. Fakta om Lejren 37.300 spejdere deltog på Spejdernes

Læs mere

FÅ HELE VERDEN INDENFOR

FÅ HELE VERDEN INDENFOR FÅ HELE VERDEN INDENFOR Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gulvlaminering og meget mere! Firmakatalog Her i vores nye katalog kan du se et lille udvalg af vores store sortiment. Nordisk Korthandel er

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - maj 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juli 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: maj 2017

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-marts 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse 2 Udgivet af VisitDenmark Opdateret: maj 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: marts

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juli 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juli

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juni

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

Udvekslingsophold. Frankrig, Kina, Mexico, Spanien, Tyskland & USA

Udvekslingsophold. Frankrig, Kina, Mexico, Spanien, Tyskland & USA Udvekslingsophold Frankrig, Kina, Mexico, Spanien, Tyskland & USA International profil Svendborg Gymnasium indgår i fællesskabet Globale gymnasier med en lang række skoler rundt om i verden. Det betyder,

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - august 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: oktober 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: august

Læs mere

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe Local Identity Forming Europe L.I.F.E. Information om projektet Comeniusprojekt 2013-2015 Et fantastisk projekt For knap et halvt år siden var to af skolens lærere i Tyskland for at søsætte et nyt internationalt

Læs mere

Vejledning til lave ture på HistoriskAtlas.dks borgerlag

Vejledning til lave ture på HistoriskAtlas.dks borgerlag Vejledning til lave ture på HistoriskAtlas.dks borgerlag HistoriskAtlas.dk er et digitalt atlas med stedbaseret formidling af den lokale og nationale historie i tekst, lyd og billeder. Fortællingerne kan

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. juli 2016 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. januar 2016 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

Ingen 13% 1 18% 2 24% 3 16% 4 9% 5 eller flere 18% Ved ikke 2% Danmark 61% Tyskland 26% Spanien 18% Italien 12% 48% 39% Frankrig 10% 13% Sverige Grækenland inkl. øer Storbritannien Norge Østrig 10% 9%

Læs mere

Præsentation: Geografi handler om lokalisering og rumlig udbredelse. Det betyder, at stedsbestemmelse og kortlægning er centralt for geografifaget.

Præsentation: Geografi handler om lokalisering og rumlig udbredelse. Det betyder, at stedsbestemmelse og kortlægning er centralt for geografifaget. Jorden set fra oven Niveau: 7. klasse Varighed: 8 lektioner Præsentation: Geografi handler om lokalisering og rumlig udbredelse. Det betyder, at stedsbestemmelse og kortlægning er centralt for geografifaget.

Læs mere

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Rejser du med Summit Tours til vores 4+ Lodge i Karoo vil du have flere muligheder for udflager som enten jæger der ønsker en pause fra jagten, eller som ledsager

Læs mere

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring

Nordøen i autocamper. Kontakt os. 16 dage. Ring Nordøen i autocamper Nordøen har en meget aktiv undergrund, og det kommer til syne flere steder på denne smukke tur. I vil både opleve de sovende vulkaner i Tongariro National Park og mærke lugten af de

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik

Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. januar 2015 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis udenlandsk statsborgerskab

Læs mere

Turismen i Danmark. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

Turismen i Danmark. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Turismen i Danmark - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Turismens nøgletal Turismen er vigtig for dansk økonomi Den skaber omsætning for 94,7 mia. kr. Turismen er et stort eksporterhverv Den

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Status 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: April 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: December

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Cirkulære om satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser CIR nr 9016 af 20/12/2012 (Historisk) Udskriftsdato: 23. november 2017 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansministeriet, Moderniseringsstyrelsen, j.nr. 12-5411-18 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar september 2015 VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: november 2015 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

7 dages kør-selv-rundrejse i det østlige Canada

7 dages kør-selv-rundrejse i det østlige Canada Celtic Trail 7 dages kør-selv-rundrejse i det østlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA Québec New Brunswick Prince Edward Island Cape Bretan Island

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. januar 2017 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Michelin ombytnings- og bestillingsliste 2017

Michelin ombytnings- og bestillingsliste 2017 Michelin ombytnings- og bestillingsliste 2017 Scanvik ombytter kun eksemplarer købt hos os. Ønsker du at bestille ekstra eksemplarer, angiv antal i kolonnen bestilling stk. Send hele omslaget af de gamle

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge.

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge. Ekstra fordele på læserrejsen: Son Amar aftenudflugt med international underholdning og spisning med 10 % forkøbsrabat. Kort fra Mallorca & Menorca Middelhavets perler Med oplevelsespakke i en uge. Arrangement

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -november VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -november VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -november 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: januar 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Storbyerne på USA's østkyst i tog

Storbyerne på USA's østkyst i tog Storbyerne på USA's østkyst i tog Tag på en spændende togrejse i det østlige USA. Her besøger I storbyerne Washington, New York og Boston, der alle byder på spændende oplevelser. 9 dage Fra-pris pr. person

Læs mere

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer ANALYSE Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer Resumé Den danske eksport af beklædning og fodtøj slår igen i år alle rekorder. Dansk Erhverv forventer, at de danske virksomheder vil

Læs mere

Cykelturister, Hvem er de og hvad efterspørger de? Peter Ole Sørensen November 2012

Cykelturister, Hvem er de og hvad efterspørger de? Peter Ole Sørensen November 2012 Cykelturister, Hvem er de og hvad efterspørger de? Peter Ole Sørensen November 2012 2 typer Turister på cykel Det er de turister, der allerede har valgt Danmark som feriemål og som har base i et feriehus,

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Overblik over lystsejlerturismen i Danmark TØBBE 2006

Overblik over lystsejlerturismen i Danmark TØBBE 2006 Overblik over lystsejlerturismen i Danmark TØBBE 26 Lystsejlerundersøgelse 26 Undersøgelsen er en stikprøve af alle gæstesejlere i danske havne i 26 Dvs. stikprøven repræsenterer det samlede antal gæsteovernatninger

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -september VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -september VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -september 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: november 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder AF SEKRETARIATSCHEF NIKOLAI KLAUSEN OG ANALYSEKONSULENT JAKOB KÆSTEL MADSEN Beklædnings- og fodtøjseksport for 32,8 mia. kr.

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion Hotel Praha Hotel Praha Introduktion Hotel Praha, som ligger i den lille hyggelige landsby Boží Dar, er indrettet i en charmerende bygning og her vil I opleve en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 280.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -oktober VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -oktober VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -oktober 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: december 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D.

Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D. Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D. Lidt baggrund 03/12/14 Peter Kvistgaard 2 Program Introduktion til værksted Præsentation

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - august 2018

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - august 2018 Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - august 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: Oktober 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser

Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser Cirkulære af 20. december 2012 Modst.nr. 040-12 J.nr. 12-5411-18 Cirkulære om Satsregulering pr. 1. januar 2013 for tjenesterejser 2012 2 Indholdsfortegnelse Cirkulære...5 Bilag 1. Transportgodtgørelse

Læs mere