OVERSIGT OVER SCANVIKS GUIDE- OG KORTSERIER:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVERSIGT OVER SCANVIKS GUIDE- OG KORTSERIER:"

Transkript

1 OVERSIGT OVER SCANVIKS GUIDE- OG KORTSERIER: Årsagerne til og formålet med en rejse kan være meget forskellige. Nogle tager på en charterrejse, nogle er interesserede i kunst og arkitektur, nogle søger naturoplevelser, og andre vil bare nyde et varmere klima nogle vil vide alt om rejsemålet, andre stoler trygt på en rejseleder. Kort sagt, den samme rejsefører er ikke nødvendigvis den bedste for alle rejsende. Nedenfor følger en kort beskrivelse af forlagenes forskellige udgivelser og derefter en kort præsentation af forskellige kortudgivere og deres produkter. GUIDES: Bradt Publications: Engelsk forlag med ca. 200 titler, som hovedsageligt er skrevet for turister, der ikke går af vejen for at benytte offentlige transportmidler og deres egne ben. Bradt er stærke på guider til rejsemål, som ikke er overrendt af turister, f.eks. til destinationer som Afrika og Syd- og Centralamerika. Rygsækrejsende med et mindre budget er målgruppen for hovedseriens titler, som typisk har ca sider med farvefotos. En ny serie hedder Highlights. Den er ideel for rejsende i grupper og safarier, hvor en del af rejsen allerede er lagt i skema. De fleste af titlerne har særlig fokus på plante- og dyreliv, og forlaget har p.t. 17 titler som er direkte dedikeret til dyrelivet, alle med ordet Wildlife som en del af titlen. En anden lille serie, Eccentric, er guider med et lille tvist til det skøre, sjove og anderledes. Forlaget har også en guideserie til Storbritannien som hedder Slow Guides, det er guider med forslag til vandre- og cykelruter samt bådture. Bradt har vundet flere priser for deres rejseguides. Cicerone: Engelsk forlag med ca. 125 cykel-, vandre-, trekking- samt klatreguider til udenlandske destinationer. Inspirerende og pålidelige aktivitetsguider med mange detailkort og fotos, skrevet af friluftsfolk for friluftsfolk.

2 Esterbauer: Østrigsk forlag med speciale I cykel- og vandreguider samt cykelkort. Ca. 360 titler med hovedvægt på serien Bikeline der er kombinerede cykelguider/kort med spiralryg, mange trykt på lamineret papir. De fleste er tysksprogede, men enkelte fås på engelsk eller dansk. Forlaget laver også en del falsede cykelkort. En nyere serie er Hikeline som er tysksprogede vandreguider med kort. Disse er trykt i et lille handy format med spiralryg. Footprint: Omfattende, tekstmættede, velskrevne rejseguides - mange i letvægtsindbinding - til mange rejsemål. I alt ca. 195 titler. Hovedserien omfatter forlagets South American Handbook, som første gang blev udgivet I verdens første engelsksprogede guide. Bøgerne henvender sig til rejsende på egen hånd, som ønsker tilbundsgående baggrundsstof til forberedelse og fornøjelse. Ca. 12 sider med farvefotos. En ny serie, Focus, omfatter p.t. 90 titler, hvoraf de fleste er uddrag fra nogle af forlagets større guides, som f.eks. Malaga eller Kenya Beaches. Footprint har også en serie med mange illustrationer: Destinations, denne omfatter 8 titler til Italien, 6 titler til Frankrig samt enkelte til rejsemål uden for Europas grænser. Andre titler med emneopdelte guides til vinrejser, helserejser og rejser med børn. Insight Guides: Ca. 170 flotte og inspirerende rejseguider med masser af farvefotos, alle med fleksibelt omslag. Grafisk indbydende layout med alle væsentlige detaljer og historiske beskrivelser.

3 Lonely Planet: Forlaget, som de fleste allerede kender, har ca. 630 titler i programmet og dækker stort set hele verden. Bøgerne har en helt speciel status blandt mennesker, der rejser på egen hånd - folk, der selv organiserer og ønsker, at deres rejsebudgetter holder hele vejen. Forlaget har udover hovedserien, som består af lande-, regional- og byguider, en del underserier: Shoestring: 4 titler som er for backpacker-folket Cycling, Hiking, National Parks, Trekking, Tramping og Walking: Er alle, som serienavnene indikerer, aktivitetsguider for ethvert behov. Discover-serien er gennemillustrerede med mange farvefotos og er lidt mindre tekstmættede end hovedserien, med de vigtigste seværdigheder serveret på en indbydende og letlæst måde. Best Trips, Trips er guider til USA, alle med forslag til forskellige ruter. Bøgerne indeholder seværdigheder, aktiviteter og mange praktiske informationer. Phrasebook- serien er 43 små parlører, oftest med en to-vejs ordbogsdel. Små underserier: Phrasebook & Audio CD, som er en parlør samt en CD indsat i papomslag med magnetlukning. CD-en giver hjælp til den perfekte udtale. Language & Culture fokuserer på de engelsktalende dele af verden og deres forskellige særkender. Small talk er parlører til områder med flere sprog, f.eks Eastern Europe som indeholder 10 sprog. Fast talk er beregnet til forberedelse ved kortere besøg i 4 europæiske lande. Pocket-serien, som efterhånden afløser Encounter-serien, er små handy guides til det kortere ophold. De er lette at anvende og alle gennemillustrerede med farvefotos. De fleste har et bykort, som kan afrives, indsat bagest i bogen. Derudover har Lonely Planet mange flotte gavebøger, håndbøger og rejsebeskrivelser. Michelin: Michelin er meget mere end blot bildæk! De har siden 1900 udgivet tusindvis af forskellige rejseguider og landkort, gode kvalitetsprodukter kendt for deres grundighed og gode kartografi. Michelin har følgende bogserier (kort er omtalt i afsnittet om landkort og atlas).

4 Hotels & Restaurants også kendt under navnet Røde guider/guides Rouges. Disse indeholder beskrivelser af hoteller og restauranter i Asien, Europa og USA med bedømmelser efter Michelins kendte 3-stjerne system. Green Guides/Guides Verts (sidstnævnte lagerføres kun til franske områder) er henholdsvis engelske og franske grønne guider. Omfattende og indbydende illustrerede guider med god vægt på kultur og baggrundsinformation. Must See er en håndfuld mindre omfattende guider til det kortere besøg. Mange illustrationer og informationer til den lidt mindre krævende turist. Jonglez er udgivet af forlaget Edition Jonglez og sælges i samarbejde med Michelin. Bøgerne er velillustrerede og henvender sig til rejsende, som ønsker at stifte nærmere bekendtskab med de enkelte byers lidt mindre kendte seværdigheder eller hoteller. Moon: Odyssey: Det amerikanske forlag er hos os repræsenteret med ca. 185 titler, som er for rejsende, der tilrettelægger deres rejser selv. Bøgerne kan i opbygning og udforming minde om Lonely Planet. Forlaget har specielt mange amerikanske destinationer. Let illustrerede og meget informative guider. Odyssey blev grundlagt i Hong Kong i 1979 og har specialiseret sig i kulturguider, som kvalitetsmæssigt hæver sig over de gængse guider. Bøgerne er alle smukt illustreret med detailkort og farvefotos. Odysseys læsere er ofte rejsende og forretningsfolk, som ønsker mere information end en almindelig rejseguide kan byde på. Rother Walking Guides: Rough Guides: Rother har omkring 32 vandreguider på engelsk. De indeholder detaljerede beskrivelser af vandreruter og har små oversigtskort i varierende målestok indsat. Længden af ruterne varierer fra endags ture til flerdages bjerg- eller dalvandringer. Guiderne er i praktisk lommeformat og er gennemillustrerede i farver.

5 Penguins guidebogsserie indeholder ca. 200 titler. Hovedserien er opbygget på samme måde som den noget mere omfattende fra Lonely Planet og er skrevet til alle, som rejser på egen hånd. Guiderne indeholder præcise beskrivelser af seværdigheder, historie og kultur. De er let anvendelige og skrevet på en underholdende måde, som henvender sig til alle aldersgrupper. Underserier er: Directions som efterhånden skifter navn til Pocket. Disse er små by- og områdeguider, som alle er i lommeformat og illustreret med mange farvefotos. Phrasebooks-serien har p.t. 39 titler, som alle indeholder en 2-vejs ordbogsdel. Rough Guides udgiver også enkelte hånd- og gavebøger med specifikke temaer. Sunflower landscapes: Sunflowers serie Landscapes of er alle i aflangt lommeformat. Bøgerne er specielt beregnet for turister, som vil på udflugt på egen hånd enten bil-, cykel- eller vandreture. Alle titlerne, p.t. 59 forskellige, har gode foldeudkort med turforslag. Mange af titlerne dækker øer i eller kystområder ved Middelhavet samt kanaløerne og kystområder mod Atlanterhavet. En lille underserie Eat and Walk giver ruteforslag med gode restauranter undervejs samt opskrifter på de lokale specialiteter. Time Out: Time Out udgiver 2 serier: Hovedserien, som består af ca. 50 byguider og enkelte landeguider. Alle guider i serien er skrevet af lokale rejsebogsforfattere og rigt illustreret. De giver masser af tips til underholdning, shopping, restauranter, hoteller, top-seværdigheder og mange anbefalinger fra uafhængige. Shortlist er i lommeformat og giver brugerne et hurtigt indblik i topseværdigheder, events og hvad der rører sig i byen. Alle med masser af farvebilleder. Tydelige kort med angivelse af de omtalte steder. Trailblazer:

6 En lille serie rejseførere, der først og fremmest er trekkingguider, men også tog-, cykel-, bil- og motorcykelguidebøger. Forlaget er mest kendt for titlen Trans Siberian Handbook. Wallpaper: Er en omfattende serie udgivet af forlaget Phaidon. Serie rummer omkring 110 forskellige byguider i lommeformat.. Alle på 128 sider med over 100 illustrationer. Kortfattede tydelige oplysninger for forretningsfolk eller weekendbesøgende. Guide til kunst, arkitektur, restauranter, caféer, hoteller, træningsfaciliteter og seværdigheder, opdelt med tommelfinger-indeks. LANDKORT OG ATLAS: ADAC: ADAC er den tyske søsterorganisation til vores hjemlige FDM. Gode og tydelige bilkort og atlas over europæiske byer og lande. Særligt kan anbefales deres tysklandskort. Borch: Borch gmbh publicerer turistvenlige falsede by- og landkort, alle plastlaminerede og meget brugervenlige med mange praktiske oplysninger. Cappelen Damm:

7 Den omfattende serie Cappelen Kart med stort udvalg af norgeskort af god kvalitet. CK-serien omfatter bl.a. Hovedserien: Norge på 5 kortblade (bilkort med vejafstande, bomveje, overnatningsmuligheder og seværdigheder), hele Norge plano og falset, bykort over de større byer, atlas og kortbøger med spiralryg. Underserien Fjellkart er 8 kort trykt på vejrbestandigt materiale og i god målestok over de mest besøgte fjeldområder. Collins: Harper Collins, tidligere kendt som Bartholomew, har især kort over Storbritannien. Falk: Udgives af det store tyske Forlag Mair-Dumont. Falk laver mange bykort til hele verden og regionalkort over Tyskland. Falk Extra er almindelige falsede kort og Falk Faltung er en del specialfalsede kort, hvor man slipper for at folde hele kortet ud. Freytag & Berndt: Østrigsk kortforlag med mange falsede kort, specialister i østeuropæiske lande og græske områder og øer. Kortene er oftest i en meget detaljeret målestok. Gizi:

8 Præcise og smukke landkort med mange detaljer og oplysninger over både populære og mindre besøgte rejsemål. Det ungarske forlag har, over udvalgte lande, både fysiske og politiske kort. Hema: Australsk forlag, som har mange kort over New Zealand og Australien. Forlaget udgiver også vejatlas/touring atlas over begge destinationer. ITM (International Travel Maps): Forlaget har en omfattende kortproduktion, p.t. over 350 kort, som dækker stort set hele verden. Deres specialer er dog Afrika, Asien, Canada, Karibien, Europa, Mellemøsten og Latinamerika. De seneste år har forlaget også lavet en del små hæftede atlas i A5 format. Kappa Maps/Universal Maps: USA s største kortproducent, som blev etableret tilbage i 1816, er i dag paraplyorganisation for hele 5 forskellige brands: Hagstrom, American Map, Mapsco, ADC og Universal Maps. Specialister i kort og atlas over USA. Kompass:

9 I over 50 år har Kompass Wanderkarte stået som synonym for brugervenlige vandre- og cykelkort. Med over 700 kort dækker de alle relevante områder i Alperne, Nordtyskland, Italien, Istrien, Mallorca samt de Kanariske Øer. Michelin: Velrenommerede vejkort, som er kendt for deres nøjagtighed og ajourføring. Michelin Atlas er i alt 14 forskellige titler over Europa og et enkelt USA/Nordamerika atlas, alle med spiralryg. Det er pålidelige og tydelige bilatlas, som revideres årligt. Michelin National Maps er alle landekort, hvoraf en del er årstalspåtrykte og opdateres årligt. Fortrinlige til planlægning af bilferien. Serien er trykt med rødt omslag. Michelin Regional Maps er orangefarvede kort over en del europæiske lande i bedre målestok, oftest 1:400,000. Michelin Local Maps er gule kort i målestokken 1: over Frankrig og 1: over italien. Michelin zoom maps er meget detaljerede grønne kort over turistområderne i Frankrig og Spanien fra 1: til 1: Michelin city maps er alle bykort indsat i papomslag sammen med selvstændigt register i et lille hæfte. Se evt. kortoversigt på for opdelingen. (tryk på Italienskortet i øverste højre hjørne). National Geographic National Parks USA: Er kort over de mest besøgte naturreservater i USA. Alle trykt på plastpapir og med mange praktiske oplysninger.

10 Nelles: Topografiske kort fra Nelles Verlag er med navne på bjergkæder, højdeangivelser, navne på provinser samt administrative grænser. Kortene er trykt uden register. Norstedts / Lantmäteriet: Sveriges største kortforlag med et stort udvalg af sverigeskort i virkelig god kvalitet, bl.a. serierne: Bil- och turistkartan med Sverige opdelt på 6 kort i 1: / 1: Cykelkartan er 30 detaljerede kort med tydelig angivelse af cykelleder. Dækker Sverige fra Stockholm og sydpå i målestok 1: Fjällkartan-serien består af 16 fjeldkort i målestok 1: og 25 kort i 1: med oplysninger om nationalparker, naturreservater, vejret m.m. Dækker hovedparten af Sveriges fjeldomåder. Reise Know-How: Falsede landkort trykt på vejrbestandigt plastpapir (PolyArt - miljøvenligt) med papomslag. Brugervenlige og fuldt opdaterede kort, ideelle til planlægning og rejsebrug. GPS-egnede med udførligt register, højdekurver med angivelse i meter, seværdigheder, afstande i km, campingpladser, 80 gram.

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Læs mere på www.midtjyskturisme.com

Læs mere på www.midtjyskturisme.com CONTENT MARKETING Udgivet af: Midtjysk Turisme Midtjysk Turisme er det regionale turismeudviklingsselskab i Region Midtjylland. Vores overordnede idé og målsætning er væsentligst at stimulere turisterhvervets

Læs mere

Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23

Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23 Rapporten er udarbejdet af Udarbejdet for Gammel Strandvej 1 9000 Aalborg Med støtte fra Tlf.: 22 46 08 85 / 61 14 13 23 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 1 2. Fremgangsmåde... 1 3. Målgruppe... 3 3.1.

Læs mere

guide gode råd til billig ferie Halv pris på flybilletten Spar på dobbeltsengen skræddersy din drømmeferie 23 gode rejse-apps

guide gode råd til billig ferie Halv pris på flybilletten Spar på dobbeltsengen skræddersy din drømmeferie 23 gode rejse-apps AUGUST 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus guide 49 gode råd til billig ferie Halv pris på flybilletten Gratis stop-over i New York Spar på dobbeltsengen skræddersy din drømmeferie 23 gode rejse-apps

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

FORUNDERSØGELSE TIL UDVIKLING AF EN MARKEDSFØRINGS- STRATEGI OG -PLAN

FORUNDERSØGELSE TIL UDVIKLING AF EN MARKEDSFØRINGS- STRATEGI OG -PLAN SEPTEMBER 2013 TØNDER KOMMUNE FORUNDERSØGELSE TIL UDVIKLING AF EN MARKEDSFØRINGS- STRATEGI OG -PLAN RAPPORT ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56

Læs mere

Designmanual til online kommunikationsplatform

Designmanual til online kommunikationsplatform Designmanual til online kommunikationsplatform Udarbejdet af Kidvertising Agency Januar 2012 1 Indhold 1. Baggrund... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 2. Research og metode... 3 2.1 Designmanual... 3 2.2.

Læs mere

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES 61 KAPITEL 2 Facebook KAPITEL 3 TripAdvisor / 3 37 Din

Læs mere

Vi kan sove i flyvemaskinen. Opdag Østeuropas Paris Budapest har rammerne for det perfekte virksomhedsarrangement. I Ulla Terkelsens selskab

Vi kan sove i flyvemaskinen. Opdag Østeuropas Paris Budapest har rammerne for det perfekte virksomhedsarrangement. I Ulla Terkelsens selskab Nr. 02 2012 onnect Erhvervsrejsemagasin for Carlson Wagonlit Travel gratis magasin T R A V E L M A G A Z I N E Vi kan sove i flyvemaskinen I Ulla Terkelsens selskab Opdag Østeuropas Paris Budapest har

Læs mere

2. semester eksamensopgave

2. semester eksamensopgave 2. semester eksamensopgave Hold l15mul2a14f Årgang 2014 / 2015 Vejledere: Ditlev Skanderby Marc Kluge Frederik Tang http://www.multimediedesigner.nu 2 3 Indholdsfortegnelse Faktaark 3 Indledning 4 Projektbeskrivelse

Læs mere

High School ORIENTATION CAMPS

High School ORIENTATION CAMPS High School 2015 16 ORIENTATION CAMPS USA: 5 DAGE NEW YORK CANADA: 4 DAGE TORONTO NEW ZEALAND: 5 DAGE AUCKLAND ENGLAND: 4 DAGE LONDON SPANIEN: 8 DAGE MADRID IRLAND: 4 DAGE DUBLIN ARGENTINA AUSTRALIEN BRASILIEN

Læs mere

Undervisning i dansk af danske børn bosat i udlandet. Vejledning. Undervisningsministeriet 2009. (Publikationen findes kun i elektronisk form)

Undervisning i dansk af danske børn bosat i udlandet. Vejledning. Undervisningsministeriet 2009. (Publikationen findes kun i elektronisk form) Undervisning i dansk af danske børn bosat i udlandet Vejledning Undervisningsministeriet 2009 (Publikationen findes kun i elektronisk form) Forord Undervisningsministeriet udsender hermed 5. reviderede

Læs mere

Fyn gennem kinesiske briller

Fyn gennem kinesiske briller Værtskab på kinesisk 2.0: Fyn gennem kinesiske briller --smilende og nærværende personale, gratis wifi, gode fotospots, kvalitetssouvenirs, value for money, story telling i kinesisk kontekst, shopping

Læs mere

Trygt boligkøb siden 1999. Mediter Real Estate. Costa Blanca og Costa Calida

Trygt boligkøb siden 1999. Mediter Real Estate. Costa Blanca og Costa Calida Trygt boligkøb siden 1999 Mediter Real Estate Costa Blanca og Costa Calida 2 Gør drømme til virkelighed Mediter Real Estate er et engageret firma, hvor hver medarbejder gør sig umage med at give kunderne

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Find vej i Danmark. - hvordan man laver et lokalt Find vej projekt!

Find vej i Danmark. - hvordan man laver et lokalt Find vej projekt! Find vej i Danmark - hvordan man laver et lokalt Find vej projekt! Inspiration og vejledning for kommuner, orienteringsklubber, naturvejledere, skoler og lokale lodsejere Find Sundt Sjovt Smukt vej! Find

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

Brug internettet optimalt

Brug internettet optimalt 38,- Søg rigtigt og du skal finde Brug internettet optimalt * Find breve i en nyhedsgruppe * Hent programmer * Din egen bibliotekar * Find en e-mail adresse * Design din egen hjemmeside * Postlister, radio

Læs mere

Produktkatalog fra. Online Medier Version 1.0

Produktkatalog fra. Online Medier Version 1.0 Produktkatalog fra Online Medier Version 1.0 Online Mediers produktkatalog Indholdsfortegnelse Side Indledning 1 Portalen - Generelt 2 Portalen - Interne funktioner (features) 3 Portalen - Designmanual

Læs mere

- EN HÅNDBOG OM FILMTURISME

- EN HÅNDBOG OM FILMTURISME - EN HÅNDBOG OM FILMTURISME Opdateret med nye cases og indhold Inkl. værktøjskasse med 38 tips til at arbejde med filmturisme i dit område 1 - EN HÅNDBOG OM FILMTURISME Film skal ses i virkeligheden -

Læs mere

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER SPROG- REJSENS ABC Velkommen! STS Sprogrejser byder dig velkommen til sommerens sprog rejse. Vi håber, at du glæder dig til en spændende og lærerig sommer. Dette dokument fortæller dig lidt om din sprogrejse.

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Politiken

Det pragtfulde Portugal med Politiken Det pragtfulde Portugal med Politiken En historisk rundrejse i det centrale Portugal med dansk rejseleder, 7 dage Pris for Politiken Plus-kunde kr. 7.990,- Pris for ikke-plus-kunde kr. 8.490,- Afrejse

Læs mere

Forlængelse i New York 3 dage på egen hånd i New York

Forlængelse i New York 3 dage på egen hånd i New York Forlængelse i New York 3 dage på egen hånd i New York Efter et intenst program i USA kan det være tid til fordybe sig i New Yorks herligheder og få rundrejsens oplevelser til at falde på plads. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin Vejen til succesrig ferieboligudlejning Denne brochure hjælper dig trin for trin Hvorfor udleje din feriebolig? DER ANFANG Mange tak for din interesse for HomeAway, verdens største online-portal indenfor

Læs mere

National brugerundersøgelse

National brugerundersøgelse National brugerundersøgelse Årsrapport for 2014 Viborg Stiftsmuseum, Viborg Stiftsmuseum, Viborg Antal besvarelser: 91 Indhold 1. Indledning s. 3 Undersøgelsens resultater 2. Brugernes vurderinger af udstillingsstedet

Læs mere

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 1 Bulgarien bjerglandet med de brede sandstrande Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Bulgarien Vi håber,

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere