BUSTURE Fodslaw på Grenen august 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014"

Transkript

1 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød Tilmelding til alle ture i dette hæfte starter mandag den 3. nov kl Tilmelding kan kun ske til den nævnte person.

2 Fotos fra Fodslaw-ture i 2014 Tag med på Fodslaw-tur og få... Udfordringer Hyggeligt samvær Smukke naturoplevelser Anderledes oplevelser Sand i skoene Dygtige buschauffører 2.

3 Generelle betingelser for busrejser KUN MEDLEMMER AF MUNKEBO FODSLAW KAN DELTAGE I REJSERNE. 1. Tilmelding: For at sikre, at alle har fået rejsehæftet og dermed lige betingelser for at tilmelde sig rejserne, er der fastsat en dato for start for tilmeldingen. Dato ses på forsiden af dette hæfte. Tilmelding kan kun ske til den person, der er nævnt ved rejsen. Tilmelding kan ske pr. telefon, mail eller personligt. Man kan kun tilmelde sig selv og ledsager. 2. Betaling: Senest 7 dage efter tilmeldingen skal depositum være betalt. Depositum er kr. 100 pr. person ved 1-dags ture og kr. 250 pr. person ved flerdages ture. Bliver depositum ikke indbetalt til tiden, betragtes tilmeldingen som annulleret, og den reserverede plads vil blive tilbudt evt. personer på venteliste. Restbeløbet skal være indbetalt senest en måned før rejsedatoen. Indbetales restbeløbet ikke, betragtes deltagelsen som annulleret, og pladsen tilbydes evt. personer på venteliste. Det indbetalte depositum refunderes ikke. 3. Information om rejsen: Informationen i rejsehæftet om de enkelte rejser er vejledende, og der kan ske ændringer i programmet undervejs. Der tages forbehold for rejsernes pris for prisstigninger i moms, afgifter m.m. som ikke var foreningen bekendt på udgivelsestidspunktet af dette rejsehæfte. På alle rejser i rejsehæftet er der faste pladser i bussen fra start til slut. Der kan ikke reserveres bestemte pladser, men ved bestillingen kan man anføre, om man vil sidde forrest eller bagest i bussen og evt. vil sidde sammen med andre navngivne personer. I det omfang, det er muligt, vil turleder forsøge at opfylde ønskerne. Har man ikke anført særlige ønsker, fordeles pladserne i den orden tilmeldingen er foretaget. På rejser med overnatning er der i begrænset omfang mulighed for enkeltværelse mod ekstra betaling. Da der er tale om få værelser, henstiller vi, at man aftaler at dele værelse med en anden og anfører dette ved bestillingen. 4. Afbestilling: Når depositum er indbetalt er tilmelding bindende. Hvis rejsen af den ene eller anden grund afbestilles, refunderes depositum ikke. Hvis rejsen afbestilles efter at restbeløbet er betalt, refunderes restbeløbet kun, hvis en anden person fra ventelisten overtager rejsen, og kun hvis rejsen er udsolgt (dvs. min. 48 pers.). Omkostninger, som Fodslaw sparer - f.eks. middage, entréer m.v. vil naturligvis blive tilbagebetalt under alle omstændigheder. Ved afbestilling pga. sygdom henvises til egen afbestillingsforsikring. Hvis rejsen aflyses f.eks. pga. af for få tilmeldte, tilbagebetales alle indbetalte beløb for den pågældende rejse. 5. Forsikringer: Fodslaw har ikke tegnet nogen form for forsikring for den enkelte person. Deltagelse sker på eget ansvar. Sundhedskortet dækker IKKE længere ved lægebehandling og hospitalsophold i udlandet, så HUSK at få det blå kort. (fås hos kommunen). Det blå kort dækker ikke hjemtransport, så det henstilles, at man selv tegner rejseforsikring i sit eget forsikringsselskab. 3.

4 Holland Sofiero Blomsterpark/Kullen - 5 dage dag tors april juni Forårets tur går til det blomstersmykkede Holland i slutningen af april, hvor hele Holland er et blomsterflor uden lige. Opholdet: Vi skal bo i Harderwijk på Best Western Hotel Bars som er et godt 4-stjernet hotel. Morgenmad og aftensmad nydes på hotellet under opholdet. Ud og hjem: Vi starter tidligt søndag morgen med opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov. Herfra køres direkte til Holland via Hamburg og Bremen. Der bliver ikke ophold ved grænsen på udturen. Vi kører ind i den nordlige del af Holland og fortsætter mod dæmningen ved Afsluitdijk, som vi kører over, inden vi når frem til vores hotel i Harderwijk. Vi er fremme til aftensmad den første dag. Hjemturen starter torsdag morgen. Undervejs hjem er der frokostpause og tid til grænsehandel, og om aftenen spiser vi afslutningsmiddag på en kro på hjemvejen. Forventet hjemkomst til første afsætningssted er kl. ca. 21. Det skal vi se: Turen byder bl.a. på en udflugt til Amsterdam, hvor programmet står på: - besøg i Anne Franks Hus - charmerende rundtur på kanalerne - tid på egen hånd til at studere den smukke by - en lille rundtur i det berømte/berygtede Red Light District. En hel dag bliver i blomsternes tegn. Vi starter tidligt med besøg på blomsterauktionen i Alkmar, kører gennem det smukke blomstersmykkede landskab og slutter med en tur i den store, overvældende blomsterpark Keukenhof, hvor der er tid til at nyde løgplanternes farverige blomsterflor. Den sidste dag i Holland besøger vi forskellige kendte turiststeder. Volendam - en smuk kendt hollandsk by. Edam - kendt for sine oste, samt Hoorn - en by, hvor husene er bygget på pæle. Vi kører over Ijselmeerdæmningen tilbage til Harderwijk. 4.

5 Holland - 5 dage april Vandreture: Der planlæges kortere ture morgen eller aften omkring hotellet i det omfang programmet tillader det. Frokost: På turen til Holland er der inkluderet frokost med en øl og snaps eller et glas vin ved bussen hver dag, bortset fra den dag vi er på besøg i Amsterdam, hvor man hver især selv sørger for frokost. Pris: Turen koster kr pr. person i delt dobb.værelse med bad og toilet. Prisen omfatter bustransport t/r inkl. vejog broafgifter. Transport i forbindelse med udflugter, 4 overnatninger på hotel med halvpension fra og med aftensmad den første dag til og med morgenmad den sidste dag. Desuden frokost ved bussen inkl. drikkevarer som beskrevet andet sted. Med i rejsens pris er endvidere byrundtur, kanalrundfart, entré til Anne Franks Hus og Keukenhof. Morgenkaffe med rundstykke på udturen samt afslutningsmiddag på hjemturen er ligeledes inkl. Tillæg for enkeltværelse kr (begrænset antal). Drikkevarer, øvrige måltider og evt. øvrige entréer er ikke med i rejsens pris. (I Holland betales med Euro). Tilmelding: Tilmelding kan kun ske til Arne pr. mail til eller tlf Turleder: Poul Erik Hansen (se præsentation på bagsiden). Turen køres i moderne og komfortabel bus fra Hårby Turist. Der er max. 50 pladser i bussen. Nærmere oplysninger om turen kan fås hos Poul Erik Hansen - tlf Betaling: Depositum kr. 250 pr. person skal være indbetalt senest 7 dage efter tilmeldingen og refunderes ikke ved evt. afbestilling. Restbeløbet skal være indbetalt senest 26. marts Se i øvrigt generelle betingelser side 3. 5.

6 Årø i Lillebælt - 1 dag onsdag 3. juni Den lille ø Årø i Lillebælt ud for Haderslev har en lang og spændende historie, og øen er rig på fortidsminder og seværdigheder. Årø har engang været Tysklands nordligste ø, og i tiden 1864 til 1920 blev der drevet en del smugleri mellem Årø og Danmark. Men i dag er alt idyl på Årø, og vi skal nyde den smukke sejlads med fjordbåden Helene, og bl.a. besøge Årø Vingård og den lille hyggelige havn. Ud og hjem: Vi starter tidligt onsdag morgen med opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov. Formiddagskaffen drikkes ved Skamlingsbanken, hvor vi giver os tid til at kigge os omkring på dette historiske sted. Turen fortsætter til Haderslev, hvor Helene venter os. Om bord på turen til Årø spiser vi en god frokost (inkl. i prisen). På Årø bliver vi afhentet af en traktorbus og kørt til Årø Vingård, som er kendt for sin rigtig gode vin. Her får vi en rundvisning og diverse smagsprøver på den gode vin. Traktorbussen kører os tilbage til byen og havnen, hvor vi får eftermiddagskaffe med kage. Der bliver også lidt tid på egen hånd til bl.a. at kigge på Årø Kirke og Brummers Gård, inden vi sejler med færgen til Årøsund, hvor bussen venter. På hjemturen finder vi et sted, hvor vi kan spise en sandwich. Forventet hjemkomst til første afsætningssted ca. kl Pris: Turens pris er kr. 795 pr. person og omfatter bustransport t/r, formiddagskaffe med rundstykke på udturen, sejltur med Helene med frokost om bord. (ekskl. drikkevarer).desuden transport med traktorbus, besøg med vinsmagning på Årø Vingård, eftermiddagskaffe med kage samt sandwich og en øl/vand på hjemturen. Turleder: Lilian Munch Pedersen Tilmelding: Tilmelding kan kun ske til Lilian pr. mail til eller telefon Betaling: Depositum kr. 100 pr. person skal være indbetalt senest 7 dage efter tilmeldingen og refunderes ikke ved evt. afbestilling. Restbeløbet skal være indbetalt senest 3. maj Se i øvrigt generelle betingelser side 3. 6.

7 Vandring på Hærvejen - 2 dage juli Munkebo Fodslaw arrangerer sommertur til den smukke del af Midtjylland mellem Nørre Snede og Viborg - en tur for både dem, der vil vandre og dem, der vil opleve egnen og byerne Silkeborg og Viborg. Hærvejsvandringen: I uge 28 afholder Vandreforeningen Fodslaw sin årlige Hærvejsvandring, som starter i Schleswig og slutter i Viborg - ialt 300 km. Munkebo Fodslaw deltager på dag 6 og 7 - altså de to sidste dage - på strækningen fra Nørre Snede til Viborg - ialt ca. 75 km. Ruten fra Nørre Snede går gennem naturskønne områder ved Vrads og Funder og videre gennem store plantageområder frem til Thorning Skole, som er overnatningssted for hærvejsvandrerne. Den sidste dag går ruten (ca. 25 km) gennem Dollerup Bakker og omkring Hald Sø frem til Viborg. Vandringerne: Man kan vælge at vandre hele strækningen på ca. 75 km - eller man kan vandre med på hhv. 6, 12 eller 24 km pr. dag og tage med på de udflugter, der tilbydes i løbet af dagene. Alle ruter er afmærkede og med rastepladser med jævne mellemrum. Vi vandrer såvidt muligt samlet i små grupper, men man kan også bare vandre i eget tempo. Udflugterne: Der arrangeres udflugt til Silkeborg (fredag) og guidet rundtur i Viborg inkl. et besøg i Viborg Domkirke (lørdag). Vi besøger ligeledes verdens største kalkgruber i Mønsted. Opholdet: Der er mulighed for at overnatte sammen med hærvejsvandrerne på Thorning Skole. Alternativt tilbydes overnatning på Danhostel - Viborg Vandrerhjem i dobb.værelse med bad/toilet. Morgenmaden fredag indtages på skolen i Nørre Snede, og aftensmaden fredag spises sammen med hærvejsvandrerne på Thorning Skole. Morgenmad lørdag spises det sted, hvor man overnatter. Lørdag aften spiser vi afslutningsmiddag på en kro på vejen hjem. Pris: Med overnatning på skolen i Thorning kr. 875 pr. person. Med overnatning på vandrerhjem i dobb.vær. med bad/toilet kr pr. person. Tillæg for enk.vær. kr Tillæg for sengelinned kr. 60. Priserne omfatter: 1 overnatn. bustransport, startkort til vandringen, morgenmad fredag og lørdag samt aftensmad fredag i Thorning og lørdag på kro på hjemvejen. Tillæg for guidet tur i Viborg kr. 60. Tillæg for udflugt til Mønsted Kalkgruber kr. 75. Udflugter bestilles og betales senest i forbindelse med betaling af restbeløbet. Turleder: Arne Kristiansen Tilmelding: Tilmelding kan kun ske til Arne pr. mail til eller tlf Betaling: Depositum kr. 100 pr. person skal være indbetalt senest 7 dage efter tilmeldingen og refunderes ikke ved evt. afbestilling. Restbeløbet skal være indbetalt senest 10. juni

8 Rüdesheim/Alsace - 7 dage sept. Efterårets tur går til det smukke Alsace med et ophold i den idylliske by Rüdesheim på udturen. Igen en tur med Munkebo Fodslaw med mulighed for at opleve nogle af de smukkeste steder i Europa. Hoteller på turen: I Rüdesheim bor vi 2 nætter på Hotel Altdeutsche Weinstube lige midt i byen. I Alsace bor vi 3 nætter på Hotel Husseren les Chateaux i Eguisheim. Overnatningshotel på hjemvejen er Hotel Eydt i Kirchheim. Værelserne på alle hotellerne er med bad og toilet, og morgenmad og aftensmad spises på hotellet. Ud og hjem: Vi starter tidligt søndag morgen med opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov. Herfra køres med passende pauser direkte til Rüdesheim, hvor vi ankommer først på aftenen til indkvartering og aftensmad. Vi har to overnatninger i Rüdesheim inden vi kører videre til Alsace. På vej til vores hotel i Eguisheim besøger vi Strasbourg, hvor vi ser Domkirken, og der bliver en gåtur i området La Petite France Hjemturen starter fredag morgen, og vi kører med passende pauser nordpå. Igen gør vi ophold i Strasbourg, hvor vi besøger Europaparlamentet. Efter besøget her kører vi videre til Heidelberg, hvor der bliver et ophold, så byens slot og livet i den smukt beliggende by kan opleves. Dagen slutter med middag og overnatning på Hotel Eydt i Kirchheim syd for Kassel. Den sidste dag går turen gennem Tyskland til Danmark. Vi og handler ved grænsen og spiser middag i Sønderjylland på hjemturen. Forventet hjemkomst til første afsætningssted kl. 21. Det skal vi se: I Rüdesheim tager vi den første dag på en rundtur i omegnen af byen. Her besøger vi bl.a. en vinproducent, som producerer den kendte Rheingauvin. Vi ser også Loreleyklippen, Niederwalddenkmal, og vi får en lille sejltur på Rhinen. Der bliver naturligvis også mulighed for et besøg i den kendte Drosselgasse. 8.

9 Rüdesheim/Alsace - 7 dage sept. Den første dag i Alsace kører vi til Koenigsburg - en stor borg, som vi skal besøge. Vi følger den charmerende vinrute til byerne Ribeauvillé og Riquewihr, hvor der bliver tid på egen hånd til at nyde omgivelserne. Næste dag kører vi til Colmar, hvor vi ser byen fra det lille turisttog. Herefter kører bussen videre, og vi følger panoramaturen i Vogeserne til Grand Ballon og Col de Schlucht. En aften planlægges der vinsmagning på hotellet (inkl. i prisen). Foto Pris: Turen koster kr pr. person i delt dobb.værelse med bad og toilet. Prisen omfatter bustransport t/r inkl. vejog broafgifter. Transport i forbindelse med udflugter, 6 overnatninger på hotel med halvpension fra og med aftensmad den første dag til og med aftensmad den sidste dag. Med i rejsens pris er endvidere morgenkaffe med rundstykke på udturen, guidet byrundtur i Strasbourg, togtur i Colmar samt øvrige udflugter og entréer som beskrevet i programmet. Vinsmagning og middag på hjemturen er ligeledes med i turens pris. Tillæg for enkeltværelse kr (begrænset antal). Drikkevarer, øvrige måltider og evt. øvrige entréer er ikke med i rejsens pris. (I Tyskland og Frankrig betales med Euro). Vandreture: Der planlægges en længere vandretur ved Rüdesheim, som går gennem smukke vinmarker og med udsigt til Rhinen. Fra Hotel Husseren les Chateaux i Equisheim udgår der vandreruter af forskellig længde med flotte udsigter. Turene går gennem skov og vinmarker til slotsruiner og vinbyer. Vi vælger èn af ruterne til en dagstur med madpakke. For ikke-vandrere kører bussen til forskellige udflugtsmål. De øvrige dage planlægges kortere ture, der tilpasses dagens program. Turleder: Poul Erik Hansen (se præsentation på bagsiden). Turen køres i moderne og komfortabel bus. Der er max. 50 pladser i bussen. Nærmere oplysninger om turen fås hos Poul Erik Hansen - tlf Tilmelding: Tilmelding kan kun ske til Arne pr. mail til eller tlf Betaling: Depositum kr. 250 pr. person skal være indbetalt senest 7 dage efter tilmeldingen og refunderes ikke ved evt. afbestilling. Restbeløbet skal være indbetalt senest 6. august Se i øvrigt generelle betingelser side 3. 9.

10 Beringsvandring i Horsens - 1 dag - søndag 20. sept. Horsens Fodslaw arrangerer deres årlige Beringsvandring i og omkring Horsens, og Munkebo Fodslaw stiller hold. Start og mål: Langmarkskolen, Nørrebakken 1, 8700 Horsens. Ruter: 5, 10, og 20 km Ud og hjem: Vi starter tidligt om morgenen med opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov. Ved ankomsten til startstedet er der fælles morgenkaffe med rundstykke, inden vi går ud på ruterne. Stralsund/Rügen 2010 Udflugter: For dem, der går de korte ruter (5 og 10 km) er der efter frokost arrangeret busudflugt til Industrimuseet i Horsens. Pris: Turens pris er kr. 475 pr. person og omfatter bus tur/retur, morgenkaffe med rundstykke samt startkort. Entré og rundvisning med guide på Fængselsmuseet samt en sandwich med en øl/vand på hjemturen. Tillæg: kr. 100 pr. person for besøg på Industrimuseet (entré og rundvisning med guide samt kaffe ved bussen). Udflugt til Industrimuseet skal bestilles ved tilmeldingen. Madpakke kan medbringes, men frokost kan også købes ved startstedet eller på rastepladser til Fodslaw-priser. Turleder: Lilian Munch Pedersen Der er arrangeret rundvisning med guide og efter besøget er der kaffe ved bussen. De, der går 20 km bliver samlet op ved startstedet, og alle kører sammen til et besøg på Fængselsmuseet i Horsens. Her er der ligeledes bestilt en rundvisning, og der vil være tid på egen hånd inden hjemturen starter. Man kan også blive i Horsens på egen hånd. På hjemturen gør vi et stop, hvor vi får en sandwich samt en øl/vand ved bussen. Forventet hjemkomst ved første afsætningssted kl Tilmelding: Tilmelding kan kun ske til Lilian pr. mail til eller telefon Betaling: Depositum kr. 100 pr. person skal være indbetalt senest 7 dage efter tilmeldingen. og refunderes ikke ved evt. afbestilling. Restbeløbet skal være indbetalt senest 20. august Se i øvrigt generelle betingelser side

11 Slotsvandring i Hillerød - 1 dag lørdag 14. nov. Vandreforeningen Gribskovens Hårde Kerne arrangerer Slotsvandring i Hillerød, og Munkebo Fodslaw stiller hold. Start og mål: Hillerødholmskolen, Hillerødholms Allé 2, 3400 Hillerød Ruter: 5, 10, 15 og 20 km Ud og hjem: Vi starter tidligt om morgenen med opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov. Ved ankomsten til startstedet er der fælles morgenkaffe med rundstykke, inden vi går ud på ruterne. Forventet hjemkomst første afsætningssted ca. kl Udflugter: For dem, der går de korte ruter (5 og 10 km) er der efter frokost arrangeret busudflugter. Den ene udflugt går til Frederiksborg Slot, hvor der er bestilt guidet rundvisning. Herefter er der tid på egen hånd i parken. Den anden udflugt går til kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Man bliver kørt dertil i bus og afhentet igen. Turen rundt i muséet er på egen hånd. Man kan også vælge at blive i Hillerød på egen hånd. Madpakke kan medbringes, men frokost kan også købes ved startstedet eller på rastepladser til Fodslaw-priser. Pris: Turens pris er kr. 525 pr. person og omfatter bus tur/retur, morgenkaffe med rundstykke samt startkort. Endvidere er middag med en øl/vand på hjemturen inkluderet i turens pris. Tillæg: kr. 120 pr. person for guidet tur og entrè til Frederiksborg Slot. Bustur til Louisiana er gratis. Man betaler selv for entré (kr. 150 eller kr. 120, hvis der er mere end 10 personer). Af hensyn til planlægning af buskørsel og bestilling af guide, skal udflugter bestilles ved tilmeldingen. Betaling sker sammen med indbetaling af restbeløbet. Det er kun muligt at vælge den ene af turene. Turleder: Lilian Munch Pedersen. De, der går 15 og 20 km bliver samlet op ved startstedet, og alle kører sammen til Korsør, hvor der er fælles middag. Tilmelding: Tilmelding kan kun ske til Lilian pr. mail til eller telefon Betaling: Depositum kr. 100 pr. person skal være indbetalt senest 7 dage efter tilmeldingen og refunderes ikke ved evt. afbestilling. Restbeløbet skal være indbetalt senest 15. oktober Se i øvrigt generelle betingelser side

12 Turledere på Fodslaws ture: På turene til Holland og Rüdesheim/Alsace: Poul Erik Hansen er ny arrrangør og turleder på Fodslaws rejser, men er en meget erfaren rejseleder. Poul Erik har været lærer i Munkebo fra 1965 til 2005 og har arrangeret utallige lejrskoleture i ind- og udland. Har tidligere været rejseleder i et fynsk rejsefirma og er nu i samarbejde med Hårby Turist arrangør og turleder på rejser for DR s seniorklub. På Hærvejsvandringen: Arrangør og turleder på Hærvejsvandringen er Arne Kristiansen, som næppe behøver nærmere præsentation. Arne er formand for Munkebo Fodslaw og har gennem de seneste år arrangeret mange ture i ind- og udland for Munkebo Fodslaw. Af de seneste ture kan nævnes: Dresden/ Saksisk Schweiz, Stockholm/Tallinn, Stade/Helgoland, Rüdesheim, Harzen, Stralsund/Rügen, Norge, Lüneburg m.fl. På turene til Årø, Beringsvandring og Slotsvandring: Arrangør og turleder på disse ture er Lilian Munch Pedersen, som også er sekretær i Munkebo Fodslaw og redaktør af Fodslaw Tidende og dette rejsehæfte. Lilian har tidligere arrangeret ture til bl.a. Samsø, Fur, København, Flensburg, Langeland og Skagen/Nordjylland. Munkebo Fodslaw Bakkegårdsvej 72, 5330 Munkebo Tlf eller direkte til turleder. HUSK: at anføre turens navn.

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

SÅ ER DU I GODT SELSKAB. Aktiv ferie. Golf Vandre Cykle Cykelferie Vandreferie WWW.GISLEV-REJSER.DK TLF. 62 29 12 10

SÅ ER DU I GODT SELSKAB. Aktiv ferie. Golf Vandre Cykle Cykelferie Vandreferie WWW.GISLEV-REJSER.DK TLF. 62 29 12 10 SÅ ER DU I GODT SELSKAB Aktiv ferie Golf Vandre Cykle Cykelferie Vandreferie 2015 WWW.GISLEV-REJSER.DK TLF. 62 29 12 10 1 1 Velkommen til Gislevs aktive ferier Aktive ferier hitter Vi har gennem årene

Læs mere

TURINSPIRATION 2011 VI ÅBNER DØRENE TIL NYE REJSEOPLEVELSER

TURINSPIRATION 2011 VI ÅBNER DØRENE TIL NYE REJSEOPLEVELSER TURINSPIRATION 2011 VI ÅBNER DØRENE TIL NYE REJSEOPLEVELSER Spanien: Nu også grupperejser med fly - se side 29-31 - en verden af muligheder GRUPPEREJSER Anne Andersen aa@egons.dk Salg af flyrejser i hele

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011

Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011 Nyt fra Kalundborg Turistforening Marts 2011 Generalforsamling 2011 Kalundborg Turistforening indkalder hermed sine medlemmer til generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 20.30 på Kalundborg Vandrerhjem,

Læs mere

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof 2014 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Foto: Denmarkmediacenter Foto: BuzzWoof Foto: Denmarkmediacenter Foto: Denmarkmediacenter Frørup Rejser Busture til mange destinationer 3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007

Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007 Music & Line Dance En rejse til Nashville og Memphis med Benny Ray og MyPlanet 11. marts - 22. marts 2007 Music & Line Dance Countrymusik og line dance hænger uløseligt sammen. Et ophold i countrymusikkens

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

Information til lejrskoler

Information til lejrskoler Information til lejrskoler 2013 Indholdsfortegnelse Forord............................................ 3 Gudhjem by & omegn................................. 4 Dagligdagen på vandrerhjemmet.........................

Læs mere

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Farvernes land. De charmerende frisiske øer Amrum og Hamburger Hallig samt Østerssafari

Rønshoved Højskole. Højskolen ved Flensborg Fjord. Farvernes land. De charmerende frisiske øer Amrum og Hamburger Hallig samt Østerssafari Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord Farvernes land De charmerende frisiske øer Amrum og Hamburger Hallig samt Østerssafari 30. august 5. september 2015 Vi skal i denne uge hele fire gange

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer.

Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer. Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer. Kære medlemmer. Dette nyhedsbrev er 10. årgang der udsendes til medlemmerne i Københavns Post-Seniorer. Bestyrelsen glæder sig meget til den kommende

Læs mere

1.998 4.898 3.998. Istrien STÆRKE. STORBYER Prag kun kr. Gardasøen SE DE TILBUD TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK

1.998 4.898 3.998. Istrien STÆRKE. STORBYER Prag kun kr. Gardasøen SE DE TILBUD TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK 15 STÆRKE MEGET SU PERTILB D U Gardasøen FRA KUN KR. 4.898 STORBYER Prag kun kr. 1.998 Berlin fra kun kr. 2.498 Paris fra kun kr. 2.998 Istrien FRA KUN KR. 3.998 TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK SE

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet

Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet Kør selv i Island det er afslappende ferie Fly, jeep og sommerhus i 8 dage, på sydlandet 7-8 dages intensiv Island i sommerens lyseste nætter. Rejse nr. B-100 En vidunderlig måde at opleve Island på er,

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep 11 dages flot tur Kan arrangeres i perioden 15.6. - 19.8.2013 (for andre perioder, se venligst praktiske oplysninger) Rejse nr. B-103 Denne ferie er

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

AktivitetsBladet KOM MED! NR.2 DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN

AktivitetsBladet KOM MED! NR.2 DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN AktivitetsBladet KOM MED! DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN NR.2 SOMMER 2014 Sådan får du billet: Du kan bestille billetter på tlf. 35 37 24 22. Billetterne kan afhentes hos Danske Seniorer, Griffenfeldsgade

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 MAGELØSE MALTA Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 Mageløse Malta 4 dages optakt i Løgumkloster og én uge på Malta 19. november 30. november 2014 Kursusleder: Højskolelærer Annemarie Morris

Læs mere

Sydhavsøernes Landboseniorer

Sydhavsøernes Landboseniorer Sydhavsøernes Landboseniorer Program for 2015 Kaffepause under turen til Hamborg Et stort udbud af oplevelser Programmet kan også ses på www.dlsyd.dk/dls/seniorklubben Kære medlemmer af Seniorklubben Kære

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

Opera og ballet i Prag

Opera og ballet i Prag Opera og ballet i Prag Spændende opera og balletrejse til Centraleuropas mest charmerende hovedstad 4 dage Afrejse d. 08/06/2012 Albatros Travel Tøndergade 16 DK1752 København V Telefon +45 36 98 98 98

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere