Partner Review Silkeborg #10. år og stadig. med godbidder i lommen #12. Et godt drive for netværk #8. Fra E14 8JN London til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Partner Review. 8600 Silkeborg #10. år og stadig. med godbidder i lommen #12. Et godt drive for netværk #8. Fra E14 8JN London til"

Transkript

1 Partner Review NR maj Partner revision rådgivende revisorer 15 Fra E14 8JN London til 8600 Silkeborg #10 65 år og stadig på toppen #4 Revisorer med godbidder i lommen #12 Bilforhandleren ruller ud #6 Et godt drive for netværk #8

2 Optimismen spirer Med foråret bliver alting naturligt lidt grønnere. Også set fra vores vinduer rundt om i Midt- og Vestjylland. Flere år i skyggen af en international finanskrise har givet udfordringer store såvel som små i hele landet. Men vi fornemmer flere positive tegn både hos mange af vores kunder i vidt forskellige brancher og hos os selv. Dem vil vi gerne bruge dette nummer af Partner Review til at fortælle om. Derfor kan du blandt andre møde vores egen nye statsautoriserede revisor i Silkeborg, René Mortensen. Han kommer til Partner Revision efter fem år som revisor i London. På den måde dækker han behovet for ekstra ressourcer i afdelingen i Silkeborg og tilfører samtidig en international faglighed, som samtlige afdelinger i Partner Revision kan trække på. Dermed videreudvikler vi vores fokus på faglige spidskompetencer, som vi grundlagde med etableringen af vores skatteafdeling, så vores kunder både kan trække på os til generelle, daglige opgaver og til specifikke udfordringer. I dette nummer præsenterer vi også Partner Revisions nyåbnede afdeling i Give en geografisk interessant del af Midtjylland, hvor vi glæder os til at møde og forhåbentligt samarbejde med egnens mange virksomheder. I en anden del af Midt- og Vestjylland har en af vores kunder på trods af krisen haft travlt med at udvide sit geografiske territorium. I Holstebro overtog Poul Bojsen i 2005 sin fars bilhandel. Den blev samtidig Citroën-forhandler. I dag har Bojsen Biler udvidet bilforretningen i Holstebro med moderne bilhuse i både Skive og Viborg. I Ikast ruller tæppefabrikken Fletco Carpets også stadig flittigt tæpper ud over store dele af Europa. Her har sønnerne Bent, Brian og Benny Jensen overtaget den virksomhed, deres far købte i 1955 og formået at udvide og videreudvikle den. I dag for eksempel i samarbejde med den internationalt anerkendte franske designer Philippe Starck. Endelig kan du også læse om de nye muligheder, som erhvervsfolk i Midt- og Vestjylland har fået for at spille golf og netværke på samme tid. Det sker i Jyllands første golfnetværksklub i forbindelse med Brande Golfklub. I det hele taget håber vi at kunne give dig og din virksomhed inspiration, som eventuelt kan bruges som gødning til positive og optimistiske frø i din virksomhed, i din branche. God læselyst. Søren h. andersen statsautoriseret revisor, bestyrelsesformand Lars Ole Mortensen statsautoriseret revisor, adm. direktør Partner Review, NR maj 2012 Udgiver Partner Revision, Industrivej Nord 15, Birk, 7400 Herning. Phone: Redaktion Bjarne U. Pedersen, Lone W. Larsen og Jeanette Bjerregård, Partner Revision, NewsRoom Oplag eksemplarer. Koncept Happy & Co. Foto Merrild Photography. Tryk ATM-ArkTryk Midtjylland.

3 Partner Revision udvider med Give Bisborg Revision i Give er blevet en del af Partner Revision, som med sin 9. afdeling rykker ind i endnu et nyt og spændende geografisk område I 2008 blev registreret revisor Karsten Albrechtsen medejer af det velrenommerede og veldrevne Bisborg Revision i Give, og i 2011 overtog han alene ejerskabet for revisorfirmaet med i alt tre medarbejdere. Med en loyal og stabil kundeportefølje var det reelt set blot at følge trafikken. Måske inspireret af det igangværende motorvejsarbejde blot et stenkast fra revisionskontoret i et industrikvarter i den nordlige del af Give ønskede Karsten Albrechtsen mere tempo. Det blev i efteråret 2011 til en indledende dialog med det noget større revisionsselskab Partner Revision, og dialogen blev hurtigt til realitet. Karsten Albrechtsen valgte at lade sit selskab indgå i Partner Revision. Dermed skiftede selskabet facadeskilt. Men indenfor er det stadig Karsten Albrechtsen og revisorassistenterne Marianne Kristensen og Louise Nielsen, som i dagligdagen servicerer kunderne. - Som lille selskab var vi sårbare, og jeg kunne på sigt også komme til at savne den faglige sparring omkring opgaver og udfordringer. Med en stor partner som Partner Revision har vi udover sparring fået adgang til et bredt fagligt og specialiseret og kompetent bagland, vi kan trække på, når behovet opstår. Det betyder, at vi stadig tilbyder de samme ydelser men derudover har fået adgang til en lang række øvrige ydelser, siger Karsten Albrechtsen. For de to statsautoriserede revisorer Claus Lykke Jensen og Bjarne Ulrik Pedersen, som til dagligt leder Partner Revisions kontor i Brande og fremover nu også i Give, er perspektiverne for det nye samarbejde også stort. - Give er et utroligt spændende område, og så har byen et stort opland. Det overraskede os faktisk, at der i Give er registreret lige så mange virksomheder som i Brande. Her er erhvervslivet præget af mindre og mellemstore virksomheder, som over en bred kam klarer sig fint. Med 40 år i byen er Bisborg Revision en revisionsmæssig institution i Give med et godt renommé. Derfor var selskabet en perfekt platform for os her i området, siger Bjarne Ulrik Pedersen. Sammen med Karsten Albrechtsen glæder han sig over, at den nye afdeling i Give allerede har skabt ny kundetilgang. - Vi tror på, at potentialet her i området er godt. Ikke mindst på baggrund i de kommende erhvervsudstykninger, der følger med byggeriet af motorvejen mellem Herning og Vejle. Men det er også et område, som kræver både tilstedeværelse og nærvær. Det er kunderne vant til, og sådan bliver det også fremover. I dag tilbyder vi tilmed endnu flere ydelser til konkurrencedygtige priser, siger Bjarne Ulrik Pedersen. Med udvidelsen beskæftiger Partner Revision i dag godt 150 medarbejdere fordelt på et stort regionalt område, der med ni afdelinger strækker sig fra Ringkøbing i vest til Silkeborg i øst, Herning i nord og altså også Give i syd. Bjarne Ulrik Pedersen og Karsten Albrechtsen Partner Review 15/

4 65 år og stadig på toppen Med tre brødre i spidsen og Partner Revision i ryggen er familieejede Fletco Carpets i Ikast styret succesrigt gennem krisen. Ikke mindst på grund af et perfekt product turn around Af Anne Krøjgaard Starck - by Fletco står der diskret på bagsiden af et tæppe. Et kort simpelt budskab - med en enorm effekt. For Fletco Carpets er samarbejdet med den berømte designer Philippe Starck en milepæl og en blåstempling, der viser, hvor langt den familiedrevne virksomhed har flyttet sig gennem de seneste år. Fletco Carpets blev etableret i Ikast i I 1952 overtog Richard Jensen - far til brødrene Brian, Bent og Benny - virksomheden og udviklede den tæppeproduktion, der har placeret Fletco blandt Danmarks førende tæppeproducenter. Efter Richard Jensens død i 1982 købte brødrene virksomheden. - Det lå ligesom i kortene. Der var ikke umiddelbart købere til en mindre virksomhed drevet af mand og kone. Så hvad skulle der ske med den, hvis vi ikke tog over, siger Bent Jensen. - Men vi havde også altid haft virksomheden inde under huden. Vi gik næppe i mere end 7. klasse, da vi fungerede som tolk for vores far, der ikke kunne engelsk, husker Brian Jensen. Presset marked Under huden eller ej. Fletco Carpets havde gennem årene nærmest haft en eksplosiv vækst. Men det begyndte pludselig at aftage, mens indtjeningen faldt. - I 1990 erne gav vi den virkelig gas og begyndte at tænke strategisk. Dengang var pengekasserne hos investorerne nærmest uudtømmelige, og fokus lå på vækst frem for indtjening. Men markedet ændrede sig, og det blev svært at tjene penge på mainstream tæpper til middelpriser, fortæller Benny Jensen. Der hvor pengene lå, var på de helt billige tæpper - eller på de eksklusive. Fletco Carpets havde optimeret og automatiseret produktionen, organisationen var trimmet. Men priserne på råvarer steg, mens priserne på slutproduktet faldt. - Pludselig kunne vi godt se, at det var et spørgsmål om år, hvis vi ikke formåede at sadle om, fortæller Bent Jensen. Men det gjorde de Product turn around - Vi blev enige om, at vi hellere ville satse og gå en ny vej end at sende penge efter de tæpper, vi leverede. Om det så skulle ende med, at vi tre selv stod ved maskinerne og selv kørte ud og afleverede tæpper hos kunderne, siger Benny Jensen. Det lykkedes Fletco Carpets at få solgt ud af varelageret, inden finanskrisen for alvor tog fat. Produktionen blev omstillet til kvalitetssegmentet. Og selvom virksomheden omsætningsmæssigt havde nogle hårde år i 2008 og 2009, blev der ikke lavet røde tal. - Virksomhedens product turn around har i den grad har været den rigtige beslutning. Og den har båret frugt, siger Brian Jensen. 04 Partner Review 15/2012

5 Starck - by Fletco står der diskret på bagsiden af et tæppe Med livrem og to par seler Alt sammen blev gjort i samråd med virksomhedens revisorer fra Partner Revision, som Fletco Carpets har holdt fast ved siden revisionsselskabet hed Højmose Kristensen. - Vi har haft en god sparring og dialog med Partner Revision. Siden 2008 er det Peter Vinderslev, vi har brugt, når vi skal investere, ændre selskabsstruktur eller har behov for rådgivning eller en snak om tingene, fortæller Bent Jensen. - Og Peter kan nok fortælle, at vi går med både livrem og seler - to par seler. Vi har en god kemi og vores samarbejde foregår meget på jysk. Det passer os rigtig fint, siger Benny Jensen. Peter Vinderslev syntes fra første dag, det var spændende at stå på sidelinjen af en virksomhed midt i en rivende udvikling. - Det fungerer godt. Når der er nye idéer, deler vi en kop kaffe og drøfter tingene. Og så er det egentlig altid lykkedes at finde en løsning, der passer, siger han. Og da det endelig lykkedes, faldt designeren med det samme for et af virksomhedens produkter. - Han havde nogle idéer og spurgte, om vi kunne løse det rent praktisk. Vi lovede, at vi kunne det hele - uden egentlig at vide, om det kunne lade sig gøre, smiler Benny Jensen. Men det lykkedes. Og samarbejdet har givet Fletco Carpets en fantastisk eksponering og international anerkendelse. - Så de investeringer, vi måtte gøre for at løse opgaven, er for længst tjent hjem, siger Bent Jensen. Så både Fletco-brødrene og revisoren ser lyst på virksomhedens fremtid. - Vi skal fortsætte med at udvikle os. De produkter vi eksperimenterer med i dag, er dem, vi skal leve af i morgen, siger Benny Jensen. - Men vi er ikke interesseret i vækst for vækstens skyld. Der skal være forretning i det. Men bare i Europa er der stadig et kæmpe potentiale for os. Så vi tror på en fortsat positiv udvikling, siger Bent Jensen. Philippe Starck En del af den seneste udvikling, som revisoren har været vidne til, er samarbejdet med den internationalt anerkendte designer Philippe Starck. Fletco Carpets havde længe ønsket at få et samarbejde med franskmanden - og arbejdet hårdt på at få et møde. Partner Review 15/

6 Ole Jespersen-Skree og Poul Bojsen Det var selvfølgelig en stor beslutning at udvide midt i en finanskrise. Processen har været hård, og vi har ansat 20 nye medarbejdere 06 Partner Review 15/2012

7 Bilforhandleren ruller ud Bojsen Biler i Holstebro begyndte som Citroën-forhandler i I dag driver den 36-årige Poul Bojsen også Citroën-forhandlingen i både Skive og Viborg tilmed i nybyggede moderne bilhuse Af Jette Aaes Poul Bojsen voksede stort set op under kølerhjelmen på en bil. Som søn af mekaniker og bilhandler Finn Bojsen i Holstebro var værkstedet hans naturlige favorit-opholdssted. Med en uddannelse som mekaniker i bagagen var det derfor heller ikke svært at tage beslutningen om et generationsskifte med faderen, da familien i 2005 fik tilbudt at overtage forhandlingen af Citroën i Holstebro. Unge Poul Bojsen havde ambitionen om at komme i gang med fuld fart, men ikke i sin vildeste fantasi havde han forestillet sig, at samarbejdet med den franske bilkoncern skulle give ham midt- og vestjysk vokseværk. I første omgang overtog Poul Bojsen i 2005 Citroën-forhandlingen i Holstebro i samarbejde med Citroën-forhandleren i Herning. I fællesskab så de potentialet i Holstebro, hvor Citroën stort set ikke var repræsenteret. - Citroën var blandt top 3 af de bedst sælgende bilmærker i Danmark, så derfor var det en attraktiv forhandling at overtage, siger Poul Bojsen. Samarbejdet forløb gnidningsløst. Sin unge alder til trods fik Poul Bojsen fra begyndelsen alene ansvaret for driften og udviklingen af bilforretningen i Holstebro, hvor kunderne hurtigt fik smag for Bojsen Bilers nye brede sortiment af de franske Citroën er. Selvstændigheden var så markant, at det i 2008 var helt naturligt, at Poul Bojsen købte partnerne fra Herning ud og selv overtog forretningen. Nu var han formelt blevet selvstændig bilforhandler og så ramte finanskrisen. Styret fint gennem krisen - Vi var kommet godt fra start, men mærkede naturligvis også krisen. Heldigvis havde jeg for det første ikke midler bundet op i et kæmpe lager af biler, og dernæst besluttede jeg at tackle krisen aggressivt. Der var mange gode biler at købe op med store besparelser. Dem kunne vi sælge videre til gode priser, fortæller Poul Bojsen. På den måde styrede den unge Citroën-forhandler sig stille og roligt gennem modtrafikken, da krisen for alvor kradsede gennem 2008 og Derfor var Poul Bojsen klar til at gribe udfordringen, da Citroën i Frankrig i 2010 trådte på speederen i forhold til at implementere sin internationale strategi: Færre ejere med flere og mere moderne bilhuse. - For mig var det en super god udfordring, og hvis jeg ikke havde grebet chancen, var der bare kommet en anden for at overtage min forretning i Holstebro, konkluderer Poul Bojsen. I maj 2010 rykkede Bojsen Biler ind i Skive. Her begyndte salget af Citroën i lejede lokaler, men i januar 2011 var et helt nyt Citroën-bilhus klar til indvielse. I juni samme år åbnede Poul Bojsen et ligeledes spritnyt Citroën-bilhus i Viborg. - Det var selvfølgelig en stor beslutning at udvide midt i en finanskrise. Processen har været hård, og vi har ansat 20 nye medarbejdere i løbet af forholdsvis kort tid. At bygge nyt betyder samtidig, at man skal begynde helt forfra der var ikke en kuglepen, ikke en stol. Vi har bygget alt op fra bunden. Men for mig var det vigtigt at vise, at jeg både vil og tror på Citroën. Vi har fulgt konceptet 100 pct. og har skabt nogle flotte bilhuse med gode placeringer, så mange mennesker har lyst til at kigge forbi. En udvikling der har betydet, at Bojsen Biler i Holstebro stadig kører i fin fart, og at de to nye bilhuse også har fået en flot start. - Med flere salgssteder kan vi flytte rundt med bilerne alt efter behov og efterspørgsel. Vi har også allerede udvekslet mekanikere mellem afdelingerne, og så er der naturligvis også synergier på det administrative område, siger Poul Bojsen. Sparring med revisor Beslutningen om at sætte i gear og følge tempoet i Citroën blev taget efter god sparring med ikke mindst Ole Jespersen-Skree, statsautoriseret revisor hos Partner Revision i Herning, der har været rådgivnings- og revisionsselskab for Bojsen Biler siden generationsskiftet i Ole har været en god rådgiver både økonomisk og finansmæssigt. Især var han rigtig god sparring i forhold til banken, siger Poul Bojsen. For Ole Jespersen-Skree har udviklingen i Bojsen Biler været en spændende proces at tage del i. - Poul er ung, men han er en fantastisk positiv person og tror på tingene. Han havde et godt fundament for at ekspandere, fordi han havde drevet en god forretning selv i svære finanskrise tider. Oprindeligt havde Poul svært ved at give ansvar fra sig. Det er selvfølgelig også svært, når man både er en god mekaniker og en dygtig bilsælger med et stort netværk. Men med tre bilhuse har han lært, hvor vigtigt det er at ansætte de rigtige mennesker og uddelegere ansvar. Han er typen, der aldrig siger nej til en god handel. Han nåede for eksempel lige at sælge en ny C4, inden han kom til vores møde i dag, siger Ole Jespersen-Skree. Nej, svarer Poul Bojsen heller ikke på spørgsmålet, om han nu har bilhuse nok: - Altså, jeg har ingen konkrete planer om flere bilhuse, men hvis den rigtige mulighed dukker op, så kan jeg nok ikke lade være med at gribe den. Partner Review 15/

8 Et godt drive for netværk Som en af de første jyske klubber har Brande Golfklub skabt en erhvervsklub med formålet at kombinere glæden ved golf med et bredt netværk og faglig inspiration. Netværksklubben har fået en flot modtagelse Af Jette Aaes Et godt slag med golfkøllen i Brande Golfklub kan nu føre til meget mere end et par. Med klubbens nyeste tiltag, Erhvervsklubben, har deltagerne udover en runde golf muligheden for at udvide deres erhvervsmæssige netværk og for at få en portion faglig inspiration. Med over 50 medlemmer er Erhvervsklubben allerede kommet flot fra start, og klubben har taget hul på sin første sæson. - Golf er en fantastisk måde at komme i kontakt med andre og med nye mennesker. En golfrunde varer typisk godt fire timer, så det er uundgåeligt, at man kommer i dialog. Som regel kommer man også ind på folk på en helt anden måde, når man hygger sig om golfen og går rundt i smuk natur. Det er en afslappende og afstressende facon at komme væk fra kontoret på, men samtidig være i et fællesskab, hvor man hellere end gerne må tale forretning og fag, siger statsautoriseret revisor Claus Lykke Jensen, Partner Revision i Brande. Sammen med golf pro i Brande Golfklub Christian Hostrup er han initiativtager til den nye erhvervsklub. Inspirationen hentede de i andre dele af sportsverdenen hos FC Midtjylland og ishockeyklubben Herning Blue Fox. - Her har vi oplevet, hvordan erhvervsklubber kan fungere effektivt både socialt og erhvervsmæssigt. Det koncept ville vi gerne overføre endda med den ekstra dimension, at du i golf selv er den aktive udøver, siger Christian Hostrup. Med et nyt og moderne klubhus var rammerne for at krydre golfspillet med både fællesspisning og et fagligt indslag helt i top i Brande Golfklub. Idéen, som kun få andre danske golfklubber hovedsageligt på Sjælland har givet sig i kast med, blev forelagt bestyrelsen i golfklubben, som gav grønt lys for det nye initiativ. Herefter gik Claus Lykke Jensen og Christian Hostrup sammen med andre gode kræfter i Brande Golfklub i gang med at skabe rammerne for Erhvervsklubben. Det første arrangement løb af stablen som en prøveballon med Brande Golfklub som sponsor. Her mødte 60 potentielle medlemmer op, og under den efterfølgende stiftende generalforsamling fik klubben 55 medlemmer. - Vi er rigtig glade for den store opbakning. Hvis en erhvervsklub skal have værdi, kræver det et vist antal medlemmer. Det fik vi allerede fra begyndelsen. Samtidig fik vi opfyldt en af vores andre målsætninger, nemlig at skabe en klub med en bred repræsentation fra mange brancher, siger Claus Lykke Jensen. Erhvervsklubben giver medlemmerne muligheden for en runde golf hver tirsdag fra kl Derudover er det ambitionen at skabe 4-6 erhvervsarrangementer hver sæson. Udover golfspil og fællesspisning skal arrangementet rumme et fagligt indlæg. Enten fra en ekstern erhvervs- eller sportspersonlighed eller fra et af klubbens egne medlemmer. Under sæsonens første arrangement var det direktør og ex-cykelrytter Alex Pedersen, der efter golfen fortalte om hele arbejdet bag Giro d Italia i Herning. En spændende aften bag facaden på en af verdens største cykelbegivenheder. I april havde klubben besøg af Anders Dahl Nielsen fra Skjern Håndbold, der talte om ledelse og motivation, og i maj lægger Liberal Alliances Anders Samuelsen vejen forbi Erhvervsklubben for at fortælle om erhvervspolitik i Danmark set med lokale øjne i et nationalt perspektiv. - Vi bestræber os altid på at skabe faglige indlæg med inspiration ikke som salgstaler. Vores ambition er, at folk hver gang skal gå herfra med stof til eftertanke, siger Christian Hostrup. Udover forhåbentligt mange golfpoint. For yderligere information om Erhvervsklubben i Brande Golfklub se 08 Partner Review 15/2012 Christian Hostrup og Claus Lykke Jensen

9 Partner Review 15/

10 Fra E14 8JN London til 8600 Silkeborg René Mortensen er ny statsautoriseret revisor hos Partner Revision i Silkeborg. Efter fem år som revisor i London tilfører han blandt andet internationale kompetencer - både i Silkeborg og i hele Partner Revisions organisation Af Jette Aaes Efter fem år med revision på engelsk var tiden inde til nye faglige udfordringer. Muligheden dukkede op, da statsautoriseret revisor René Mortensen i London så opslaget om en stilling som statsautoriseret revisor hos Partner Revision Silkeborg. - Partner Revision matcher mine ambitioner. I et mellemstort revisionsselskab har jeg muligheden for indflydelse og for at præge min hverdag i en forholdsvis flad organisation. Dertil kommer nærværet og kontakten til kunder og kolleger. For mig er det langt mere attraktivt og udfordrende end en stor organisation med kolleger og et fagligt nicheområde, siger René Mortensen. Dermed pakkede familien flyttekasserne og skiftede i begyndelsen af april den internationale storby ud med den danske provinsby Silkeborg. Her glædede Partner Revision sig til at tage imod deres nye kollega. Den nyoprettede stilling er en konsekvens af en positiv udvikling med kundetilgang og en øget mængde af opgaver. - Vi fornemmer, at finanskrisen har toppet. Der er stadig ikke fuld fart frem, men i det omfang, konjunkturerne vender, gælder det om at stå rustet til at kunne gribe og løse opgaverne, siger statsaut. revisor Svend Erik Møller Nielsen, Partner Revision Silkeborg. - Udover Renés faglige og internationale bagage var hans evne til at kommunikere med kunderne og kollegerne afgørende for, at valget faldt på ham. Med hans tiltrædelse råder Partner Revision over yderligere 10 Partner Review 15/2012

11 NAVNE I NOTER kapacitet, som alle øvrige dele af Partner Revision nu også har muligheden for at trække på. På den måde styrker vi vores palet af kompetencer i forhold til både rådgivning og revision, siger Svend Erik Møller Nielsen. Ikke mindst i forhold til kunder med produktion oplever Partner Revision vigtigheden af det internationale faglige aspekt. - Stort set alle produktionsvirksomheder er i et eller andet omfang engageret i udlandet. Desuden har vi også i dag en lang række kunder med datterselskaber i udlandet, siger statsaut. revisor Tom Østergaard, ligeledes Partner Revision Silkeborg. Desuden har ansættelsen af endnu en statsautoriseret revisor intern betydning for Partner Revision i Silkeborg. - Vi råder over et ungt og ambitiøst team af medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at vi tilfører kompetencer, der kan assistere og vejlede, så vi uddannelsesmæssigt kan videreudvikle det høje faglige niveau, siger Tom Østergaard. Kontorets nye kollega rykkede til Silkeborg i april. Trukket til af de jobmæssige udfordringer. René Mortensen, som oprindeligt stammer fra Vejle, er uddannet cand.merc.aud. og statsaut. revisor hos BDO Scanrevision i Kolding, hvor han også boede frem til flytningen til London i I den engelske hovedstad arbejdede René Mortensen i revisionsselskabet Krogh & Partners Ltd. - Silkeborg er en smuk by, som ligger centralt. Vi glædede os til at komme hjem og er allerede faldet godt til. For mig er det helt naturligt at bo og engagere sig i det område, hvor man arbejder, siger René Mortensen, der som dedikeret fodboldfan også planlægger at erstatte Premier League-kampe på Emirates Stadium med superligakampe på Mascot Park i Silkeborg. Tiltrædelse: 1. januar 2012 Ellen Zartov, Ikast, sekretær 1. marts 2012 Daniel Rau Hansen, Brande, revisor, HD Overtagelse Bisborg Revision i Give: 1. december 2012 Karsten Albrechtsen, Give, registreret revisor 1. december 2012 Marianne Langkjær Kristensen, Give, revisorassistent 1. december 2012 Louise Nielsen, Give, revisorassistent Jubilæum: Ole B. Søndergaard Kurt Østergaard 5. januar 2012 Ole B. Søndergaard, Ikast, 25 års jubilæum 2. februar 2012 Kurt Østergaard, Ikast, 25 års jubilæum Nye statsautoriserede: René Mortensen 16. april 2012 René Mortensen, Silkeborg, statsautoriseret revisor HD eksamen: 29. november 2011 Jannie Bergh, Brande 29. november 2011 Sofie Andersen, Herning 30. november 2011 Jens Peter Andersen, Silkeborg Udlærte: Silkeborg er en smuk by, som ligger centralt. Vi glædede os til at komme hjem og er allerede faldet godt til 31. december 2011 Pia Kviesgaard Jensen, Herning Partner Review 15/

12 Revisorer med godbidder i lommen Jagt og hunde er en fælles passion, når partnerne Lars Ole Mortensen og Svend Erik Møller Nielsen mødes Af Anne Krøjgaard Solen sender lange stråler ned mellem træerne og fanger søens blanke flade. To mænd i jagtoutfit er fordybet i samtale ved søbredden, mens fire field trail cocker spaniels drøner rundt om benene på dem. Scenariet gør det ikke nemt at gætte, at det er tal, der har krydset de to mænds veje. Lars Ole Mortensen og Svend Erik Møller Nielsen er begge revisorer og partnere i Partner Revision, men de har også en anden fælles passion: Jagt og hunde. - Det er noget helt særligt. Jagt er en fantastisk naturoplevelse. Men uden hunden er det ikke tilnærmelsesvist det samme, siger Lars Ole Mortensen, der er administrerende direktør i Partner Revision og fysisk sidder i Ikast. - Det er en fornøjelse at opleve hundene drøne rundt og arbejde. At opleve deres glæde ved jagten. Uden hundene gider jeg slet ikke af sted, siger Svend Erik Møller Nielsen, der til dagligt sidder på kontoret i Silkeborg og i fritiden også avler hunde. Han har for øjeblikket tre tæver, mens Lars Ole Mortensen nøjes med en enkelt hanhund. De har begge gået på jagt i mange år og de seneste år helst, når hundene er med. Eller rettere sagt: Når deres field trail cocker spaniels er med. - For det er nemlig den eneste rigtige jagthund, smiler Lars Ole Mortensen. - Det er en fantastisk hund avlet i England specielt til jagt. Den kan både være familiehund og jagthund, den har en forholdsvis beskeden størrelse, den er arbejdsom og adræt. Alt det gør den perfekt, bakker kollegaen op. Og så er den nem at træne og afrette, mener de. - Man skal bare have en fløjte og godt med godbidder i lommen. Så er det hurtig gjort, siger Lars Ole Mortensen og indrømmer modstræbende, at Saxo har fået sneget sig op i hustruens fodende om natten. Hos Svend Erik Møller Nielsen går Brachen, Carrie og Jazz i hundegård, men kommer som regel ind, når han er hjemme. - Nogle jagthunde er meget afrettede, men de virker sjældent glade. Vi vil begge gerne have glade og venlige hunde. De er afrettet til husbehov. Det er godt nok til vores behov, smiler Svend Erik Møller Nielsen. Partner Revision statsautoriseret revisionsaktieselskab Herning. Tlf Ikast. Tlf Brande. Tlf GIVe. Tlf Silkeborg. Tlf Ringkøbing. Tlf Skjern. Tlf Tarm. Tlf EJER AF: MR Revision ØLGOD. Tlf Tilknyttet RevisorGruppen Danmark.

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360

360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 360º TALENTUDVIKLING MOD, VILJESTYRKE OG AMBITIONER. BLIV TRAINEE I BDO OG FÅ UDVIKLET DIT TALENT 360 SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT. DU VIL KONSTANT

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Næste generation rykker ind i Herning

Næste generation rykker ind i Herning Fagblad for den danske kontorartikelbranche Nr. 8, november/december 2010 Næste generation rykker ind i Herning w w w. k o n t o r p a p i r. d k Næste generation overtager KD Gruppen Hjernen bliver magelig

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

2004/2005 Listen Ballevej 2B 8600 Silkeborg Telefon 8680 2175 Fax 8680 5513 E-post: revisorgruppen@revisorgruppen.dk Hjemmeside: www.revisorgruppen.dk Andersen Hübertz Kirkhoff, statsautoriseret

Læs mere

SRG BUS NESS. Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF. Silkeborg Ry Golfklub

SRG BUS NESS. Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF. Silkeborg Ry Golfklub SRG BUS NESS Bliv medlem af ERHVERVSKLUBBEN i Silkeborg Ry Golfklub NETVÆRK INSPIRATION FORRETNING EVENTS GOLF Silkeborg Ry Golfklub 2015 program Fredag den 20.03.15 Tirsdag den 16.06.15 Driving Experience

Læs mere

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S

Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Kort præsentation af Icebreak Invest A/S Visionen Hovedparten af et isbjerg er som bekendt skjult under vand sådan er det ofte også med værdier i virksomheden hovedparten af værdierne er skjulte og ikke

Læs mere

Halling Autoophug: Målet er at kunne genanvende de udtjente biler 100 procent

Halling Autoophug: Målet er at kunne genanvende de udtjente biler 100 procent Halling Autoophug: Målet er at kunne genanvende de udtjente biler 100 procent For Halling Autoophug ApS har deltagelse i Region Midtjyllands projekt Rethink Business betydet, at virksomheden har fået den

Læs mere

Oplæg til debat om udviklingen af Skive Golfklub

Oplæg til debat om udviklingen af Skive Golfklub Oplæg til debat om udviklingen af Skive Golfklub Da den nuværende bestyrelsen for Skive Golfklub begyndte på arbejdet i 2014 var der enighed om, at en af de vigtigste opgaver var at prøve at se på klubbens

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013

FC Vestsjælland. Erfarent trænerteam. Superligafodbold i Vestsjælland 2012/2013 2012/2013 FC Vestsjælland FC Vestsjælland blev i 2008 etableret som en professionel overbygning af fodboldafdelingen i Slagelse Boldklub og Idrætsforening - også kaldet SBI. Superligafodbold i Vestsjælland

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

INSPIRATION TIL INVITATION

INSPIRATION TIL INVITATION INSPIRATION TIL INVITATION Når vi inviterer andre til at se på produkter / forretningsmulighed, er det afgørende, at de mærker du blot ønsker at VISE dem, hvad du personligt brænder for. Vores opgave er

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Fokus på din forretning

Fokus på din forretning Fokus på din forretning 1.000 mindre virksomheders syn på udfordringer og muligheder i hverdagen og fremtiden Maj 2014 Mindre virksomheder i Danmark vejrer morgenluft Mindre virksomheder er vigtige for

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor:

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor: ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT Forplejningssponsor: Herning100 Herning Orienteringsklub Find vej i I 1913 blev Herning købstad. Det var en tid, hvor udviklingen tog fart med mange nye tekstilvirksomheder

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Ledelse og medarbejdere

Ledelse og medarbejdere Seneste opdatering 26. 21. september februar 2013 2014 Seneste opdatering 26. september 2014 Ledelse og medarbejdere Hovedkontor Slotsmarken 11 2970 Hørsholm Tlf.: 7024 2900 E-mail: info@d-i.dk Navn Titel

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev. Husk at sætte kryds i kalenderen til Konsumfisk netværksdag torsdag den 1. november 2012. Oktober 2012. Kære læsere

Nyhedsbrev. Husk at sætte kryds i kalenderen til Konsumfisk netværksdag torsdag den 1. november 2012. Oktober 2012. Kære læsere Nyhedsbrev Oktober 2012 Kære læsere Generationsskifte-selskaberne i både Hvide Sande og Thyborøn-Thorsminde vil gerne gøre opmærksom på, at de hjælper unge, der gerne vil købe sig ind i fiskeriet. Idéen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub

Sæson 2015. Eventyr Golf Erhvervsklub Sæson 2015 Eventyr Golf Erhvervsklub Erhvervsklubbens formål Odense Eventyr Golf Erhvervsklub har som formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt socialt og forretningsmæssigt

Læs mere

En for Alle Og alle for en

En for Alle Og alle for en Vellykket Aros Forsikring - dag hos Hobro Golfklub Der var plads til både konkurrence og afslappet fornøjelse, da forsikringsselskabet Aros den forgangne fredag benyttede lejligheden til at indtage Hobro

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Forandringsprocesser i demokratiske organisationer

Forandringsprocesser i demokratiske organisationer Forandringsprocesser i demokratiske organisationer 4 nøgleudfordringer Af Tor Nonnegaard-Pedersen, Implement Consulting Group 16. juni 2014 1 Bagtæppet: Demokratiet som forandringsmaskine I udgangspunktet

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Gennemsigtighedsrapport 2011

Gennemsigtighedsrapport 2011 Gennemsigtighedsrapport 2011 I henhold til Revisorlovens 27 samt EU s 8. direktiv er det fra og med 2009 et lovkrav, at revisionsfirmaer, som udfører erklæringsopgaver for virksomheder med offentlig interesse,

Læs mere

Anne Nygaard (R): Theresa Blegvad, Venstre. Og hvis jeg kunne få markeringerne under Theresa, så vil det være rigtig super.

Anne Nygaard (R): Theresa Blegvad, Venstre. Og hvis jeg kunne få markeringerne under Theresa, så vil det være rigtig super. Sag 9: Aarhus Internationale Sejlsportscenter Og vi går videre til Kultur og Borgerservices sag nummer 9, Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Er der nogen, der har nogle kommentarer kan de klares med

Læs mere

Idékatalog til Kollegaens Dag 2011

Idékatalog til Kollegaens Dag 2011 Idékatalog til Kollegaens Dag 2011 Hvordan kan I fejre Kollegaens Dag? Alle kan være med til at fejre Kollegaens Dag det kræver ikke andet end lysten til at gøre noget positivt for og med sine kollegaer.

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen

Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Erhverv ved Silkeborgmotorvejen Vi bevæger os fremad Silkeborgmotorvejen er ikke nogen almindelig motorvej. Den passerer gennem Silkeborg by og noget af det smukkeste landskab, Danmark har at byde på.

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Sociale medier b2b. nye veje til salg

Sociale medier b2b. nye veje til salg Sociale medier b2b nye veje til salg 1 FORORD VELKOMMEN TIL ANALYSEN De sociale medier får stigende betydning for vores kommunikation og deling af viden. Det smitter af på erhvervslivet og skaber nye forretningsmuligheder.

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding September 2011, nr. 6 Velkommen til septembermødet. Tirsdag, den 20. september kl. 18:00 på Hotel Comwell i Kolding Hvad nytte kan en profil på LinkedIn gøre? Program Kl. 18:00

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Lejre Kommune gør en ekstra indsats for de unge ledige

Lejre Kommune gør en ekstra indsats for de unge ledige Pressemeddelelse den 12. september 2013 Lejre Kommune gør en ekstra indsats for de unge ledige Lejre Kommune igangsatte i foråret en ekstraordinær indsats for at komme ungdomsarbejdsløsheden til livs via

Læs mere

Ringkøbing-Skjern åbner dørene!

Ringkøbing-Skjern åbner dørene! Ringkøbing-Skjern åbner dørene! Ringkøbing-Skjern Erhvervscenter og Akademikerkampagnen inviterer til Match- og Netværksdag den 6. februar 2013. Programmet for dagen er følgende: 08.00 Afgang fra Århus

Læs mere

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08.

Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. Referat ar Regionsmøde i Viborg lørdag den 29.11.08. 1.Velkomst Susanne bød velkommen og der var et specielt velkommen til vores nye kasserer, Erik. 2. Valg af dirigent, referent samt næste møde. Dirigent:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

R E F E R E N C E R. Jacob Jo Jørgensen, Sticks 'n' Sushi

R E F E R E N C E R. Jacob Jo Jørgensen, Sticks 'n' Sushi R E F E R E N C E R Vi ønsker at bidrage til at branchen og branchens professionelle virksomheder og at ledere får den anerkendelse de fortjener. Vi har hjulpet flere hundrede forskellige virksomheder

Læs mere

Villy Fiedler giver stafetten videre #4

Villy Fiedler giver stafetten videre #4 02 Partner Review NR. 2 - December 2009 - Partner revision rådgivende revisorer Villy Fiedler giver stafetten videre #4 Når samarbejde bliver til venskab #6 Cykelspecialisten drøner opad #8 Sparer 10 til

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Den Grønne Vækstklynge - kort fortalt

Den Grønne Vækstklynge - kort fortalt Den Grønne Vækstklynge - kort fortalt Varig og bæredygtig vækst i gartneriklyngen. Det er formålet med Den Grønne Vækstklynge. Projekt igangsat af Udvikling Odense og Dansk Gartneri, og bakkes op af en

Læs mere

FAMILIEGAVEN. Hvis nøgleordene for din direkte markedsføring er: Målrettethed Opmærksomhed Respons

FAMILIEGAVEN. Hvis nøgleordene for din direkte markedsføring er: Målrettethed Opmærksomhed Respons 1 FAMILIEGAVEN Hvis nøgleordene for din direkte markedsføring er: Målrettethed Opmærksomhed Respons så er Familiegaven som skabt for dig og din virksomhed! 2 Opmærksomhed Med Familiegaven får du maksimal

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Velkommen til Seismonaut Learning

Velkommen til Seismonaut Learning Kurser Foråret 2013 Kurser i foråret 2013 Velkommen til Seismonaut Learning Den nyeste viden er omdrejningspunktet for alt vores arbejde i Seismonaut - og den vil vi gerne dele med dig, så det kan skabe

Læs mere

Fyring gav kærkommet spark bagi. Sjælland & Øerne. FRA DIN LOKALAFDELING TEMA: Fyret og hvad så nu?

Fyring gav kærkommet spark bagi. Sjælland & Øerne. FRA DIN LOKALAFDELING TEMA: Fyret og hvad så nu? LOKALE NYHEDER FRA FØDEVAREFORBUNDET NNF SJÆLLAND & ØERNE LOKALE NYHEDER FRA FØDEVAREFORBUNDET NNF LILLEBÆLT-FYN Sjælland & Øerne Et liv uden for DC-hegnet: Fyringen tvang Pia Heidelbach Larsen, 41, og

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Nytårshilsen! Tak for godt og inspirerende samarbejde i det gamle år. Vi ønsker jer alle god vind i 2013

Nytårshilsen! Tak for godt og inspirerende samarbejde i det gamle år. Vi ønsker jer alle god vind i 2013 Nytårshilsen! Tak for godt og inspirerende samarbejde i det gamle år. Vi ønsker jer alle god vind i 2013 IT Minds It Minds flyttede ind i Startup City lige i starten af januar, efter at have boet i nogle

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

JN Data Helle Groth Teamleder Servicedesken Fokus på medarbejdermotivation i Servicedesken

JN Data Helle Groth Teamleder Servicedesken Fokus på medarbejdermotivation i Servicedesken JN Data Helle Groth Teamleder Servicedesken Fokus på medarbejdermotivation i Servicedesken # JN Data leverer sikker, stabil og effektiv it-drift til den finansielle sektor. Dansk IT-drift og teknikcenter

Læs mere

SMV ERNE OG UDENLANDSK ARBEJDSKRAFT

SMV ERNE OG UDENLANDSK ARBEJDSKRAFT SMV ERNE OG UDENLANDSK ARBEJDSKRAFT Der er fortsat stor mangel på arbejdskraft i de små og mellemstore virksomheder, og med en ledighedsprocent lige omkring 4 pct. eller godt 100.000 ledige er det ikke

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Midtjysk Iværksætterfond 1. januar 201231. december 2014 Journalnummer: 13370712 Kontraktens parter Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5

Læs mere

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os.

Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Det almene gennembrud for ishockeyen i Danmark ligger lige foran os. Landsholdets gennembrud under VM i 2010, hvor holdet spillede sig i kvartfinalen har haft en positiv afsmittende effekt på sponsor-,

Læs mere

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner.

TID TIL VÆksT. Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. 12 Danmark investerer i virksomheder med vækstambitioner. Væksthus Syddanmark er etableret for at styrke syddanske virksomheders mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. I Væksthus Syddanmark får

Læs mere

75% 213% 278% SKRUER OP FOR SALGET. Nyhedsbrevstilmeldingerne. new-biz kundeopkald blev til møder. steg med

75% 213% 278% SKRUER OP FOR SALGET. Nyhedsbrevstilmeldingerne. new-biz kundeopkald blev til møder. steg med NAVNET HOLDER, HVAD DET LOVER... 75% new-biz kundeopkald blev til møder Besøgstallet for relevante besøgende på hjemmeside steg med 278% Nyhedsbrevstilmeldingerne steg med 213% 4 potentielle kunder i pipelinen

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

VÆKST BAROMETER. Det betaler sig at løbe en risiko. Februar 2015

VÆKST BAROMETER. Det betaler sig at løbe en risiko. Februar 2015 VÆKST BAROMETER Februar 2015 Det betaler sig at løbe en risiko Halvdelen af de virksomheder, som ofte løber en risiko, ender med at tjene flere penge. Kun få ender med at tabe penge på deres satsning.

Læs mere

- Vækst og dynamik i Rønnede

- Vækst og dynamik i Rønnede - Vækst og dynamik i Rønnede Ny vitalitet i Rønnede Netop i disse år sker der rigtig meget i Rønnede. Et nyt stort erhvervsområde er på vej, et kommende servicecenter med benzintank, hotel og restauranter

Læs mere

Innovationsmiljø & Spinoff. Oktober 2011

Innovationsmiljø & Spinoff. Oktober 2011 Innovationsmiljø & Spinoff Oktober 2011 Præsentation af Innovation MidtVest A/S (IMV) 2 Innovationsmiljøordningen ordningen Formål at skabe og udvikle flere videnstunge iværksættervirksomheder med unikke

Læs mere

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere

Læs mere

SALMON AND SEATROUT SOLUTION.

SALMON AND SEATROUT SOLUTION. Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere. Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj

Læs mere

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap

Personaleledelse. Skab det bedste hold. Husk ros og skulderklap Skab det bedste hold Hos LADEGAARD A/S kan vi ikke understrege for mange gange, at samarbejde er nøglen til at frigøre energi og talent i virksomheden. Alt for meget talent går til spilde på grund af dårlig

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Direktørens beretning 2015

Direktørens beretning 2015 Traditionelt set, så bruges en beretning oftest til at kigge tilbage på det forgangne år, og fremhæve de resultater der er opnået, men som formanden nævnte i sin beretning, så har udviklingen af en ny

Læs mere

Plads til ambitioner. Venlig hilsen. Bent Hansen Formand for regionsrådet

Plads til ambitioner. Venlig hilsen. Bent Hansen Formand for regionsrådet Budget 2008 Plads til ambitioner I Region Midtjylland har vi ambitioner. Ambitioner om at udvikle et sundhedsvæsen på højt internationalt niveau. Ambitioner om at sikre tidssvarende og højt specialiserede

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 DAGENS PROGRAM 08:30 09:30 Opsamling 09:30 09:45 Pause 09:45 10:45 Brik Å Teori:

Læs mere

Maj Invest Equity - Værdiskabelse i Private Equity. Erik Holm

Maj Invest Equity - Værdiskabelse i Private Equity. Erik Holm Maj Invest Equity - Værdiskabelse i Private Equity Erik Holm De mange myter om kapitalfonde Myter De er skadelige for beskæftigelsen (samfundet) De er meget lukkede De skaber kun værdi med låneteknik De

Læs mere

Nyhedsbrev. Det nye Mobile, Omsorgs & Aktivitetsteam. Frivillig Samråd Mors. I dette nummer: Nyhedsbrev 2, juni 2014

Nyhedsbrev. Det nye Mobile, Omsorgs & Aktivitetsteam. Frivillig Samråd Mors. I dette nummer: Nyhedsbrev 2, juni 2014 Nyhedsbrev Frivillig Samråd Mors Det nye Mobile, Omsorgs & Aktivitetsteam I dette nummer: Det Mobile Omsorgs & Aktivitetsteam på Mors Hjerneskadeforeningen - hvad er en hjerneskade? En dejlig eftermiddag...

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Pensionskapital i havmølleparker hvorfor og hvordan? Adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark 29. september 2011

Pensionskapital i havmølleparker hvorfor og hvordan? Adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark 29. september 2011 Pensionskapital i havmølleparker hvorfor og hvordan? Adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark 29. september 2011 PensionDanmark kort fortalt Danmarks største pensionskasse med 600.000 medlemmer

Læs mere

Aktuelt om kommunikation. Ny ledelse hos Kreab NYHEDSBREV: JUNI 2014

Aktuelt om kommunikation. Ny ledelse hos Kreab NYHEDSBREV: JUNI 2014 NYHEDSBREV: JUNI 2014 Aktuelt om kommunikation Hensigten er at dele vores viden om kommunikation med dig. Seks gange om året vil du få gode råd og tips - alt fra hvordan du udnytter agurketiden, hvordan

Læs mere

SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger:

SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger: SØLYSTGADE 53, 3.. Efter at have haft min bolig til salg hos anden mægler i otte måneder uden væsentlig aktivitet, valgte jeg at skifte mægler. Mit valg faldt på Estate Søren Voetmann, da jeg oplevede,

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Sociale virksomheder skal være konkurrencedygtige

Sociale virksomheder skal være konkurrencedygtige Den Sociale Kapitalfond vokser og øger start-up indsats: Sociale virksomheder skal være konkurrencedygtige TrygFonden og VELUX FONDEN går nu sammen i en fælles satsning om at modne vækstlaget af sociale

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT SPONSORER ORGANISATION NR. 1 2014

KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT SPONSORER ORGANISATION NR. 1 2014 NR. 1 2014 KALØ GOLFNYHEDSBREV GENERELT Kalø Golf Club 2014 Klubhus 2014 Bagskabe Ekstraordinær generalforsamling / Infomøde tirsdag d. 18/3 SPONSORER Bliv sponsor i Kalø Golf Club ORGANISATION Præsentation

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Skjern Håndbold Navn Bord nr.

Skjern Håndbold Navn Bord nr. Skjern Håndbold Navn Bord nr. Skjern Bank - Carsten Jensen Bord 1 Eksklusive Skjern Bank - Carsten Jensen Bord 1 Eksklusive Ørskov Gruppen A/S Bord 1 Eksklusive Ørskov Gruppen A/S Bord 1 Eksklusive ABC

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere