Aktuelt. Rengøringen synger også på sidste vers og inden længe udsendes rengøringsplanen for det kommende skoleår. Rengøring i den kommende periode:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Rengøringen synger også på sidste vers og inden længe udsendes rengøringsplanen for det kommende skoleår. Rengøring i den kommende periode:"

Transkript

1 Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Hjemvendt fra en dejlig skolebyttetur. Igen i år var det en helt fantastisk god tur. Søde elever, engagerede lærer og fantastiske madtanter og onkler. Det er noget helt særligt og der er ikke noget at sige til at vi glæder os hvert år. Gode arrangementer, masser at godt samvær på kryds og tværs og ikke ret mange konflikter. Længere inde i ugebrevet er en hilsen fra én af de deltagende tanter. Dejligt socialt samvær har også været medvirkende til, at lus har haft gode betingelse for at finde et nyt hjem på skolebytteturen. Så vær søde at tjekke eleverne i weekenden. Vi er godt i gang med planlægningen af det kommende skoleår, ligesom den står på afslutningsfester i de forskellige klasser. Fra vores lærer, Birthe Frost Jensen, er der længere inde i ugebrevet en lille sommerhilsen. Rengøringen synger også på sidste vers og inden længe udsendes rengøringsplanen for det kommende skoleår. Rengøring i den kommende periode: Fredag den 15. juni Heidi og Knud (Mathilde 2.kl) Vibbe og Frank (Rasmus 6.kl) Christina og Peter (Rebekka 6.kl) Birte og Michael (Rasmus J 7.kl) Marianne og Henry (Stig 6.kl) 22. juni Betalt rengøring Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen

2 Børnehaveklassen uge 25 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag fortælle time + bibliotek + dansk temadag Nordisk mytologi færdig gøres Besøg af ny klasse. - opgaver Opgaver + vi hjælper sfo med at gøre klar til forestillingen kristendom + idræt (uden for) Jeg vil starte med at beklage at I ikke fik mit indlæg før skolebytte turen - jeg ved simpelthen ikke hvad jeg har gjort forkert, men med kom det altså ikke. Heldigvis var der flere der kontaktede mig om spørgsmål... og det skal I endelig gøre når der er noget der glipper. Jeg kan sige at vi havde en rigtig god tur og det var dejligt at se hvor få konflikter der var og hvor meget de legede og hyggede sig. Skønt. Om aftenen fik jeg læst rigtig meget - vi nåede resten af vores Runkeldumnk, og næsten hele bog nr Men så var der også ro. Igen i år har vi fået ros de steder vi har været, at vi har nogle dejlige og søde børn. Det er altid dejligt at få sådan noget at vide, men vi husker også at sige det videre til børnene. I dag vil der være fremvisning af det glemte tøj, så hvis de ikke har det glemte med hjem i dag, kan I lave en lille lap og skrive hvad I mangler derpå. Så ringer vi til Kolding og efterlyser det. I næste uge får vi besøg af den nye børnehave og vi skal færdiggøre emnet om nordisk mytologi. De er stadig helt vilde med deres matematik bøger og mange køre løs i bog nr. 2 også. Bare lad dem lave det de kan. Den røde bog bliver sværere og sværere og der er det vigtigt at I nogle gange hjælper eller beder dem snakke med mig om opgaverne. Jeg vil snakke med den nye lærer vi har ansat som bl.a. skal have klassen til næste år, for at invitere hende på besøg og hygge en dag. Mere om det i næste ugebrev. Vi ses forhåbentlig på torsdag til teaterforestillingen som sfo laver. Heidi S.

3 SFO.. Nu er vi endelig ved at være tæt på vores store teater-forestilling, Folk og røvere i Kardemommeby. Der øves intenst og alle går op i det med liv og sjæl. Det er på alle fronter; der spilles skuespil, der synges og der laves kulisser, så jeg tror vi kan love en oplevelse ud over det sædvanlige på torsdag. Arrangementet begynder kl Der vil først være premiere på skuespillet Folk og røvere i Kardemommeby. Det vil finde sted i gymnastiksalen. Efter forestillingen vil der være en let buffet i SFO en. Billetsalget starter mandag, og prisen er kr. 40,00 pr. næse, som er teaterbilletten, incl. buffet. Efter maden kan der købes kaffe og kage til rimelige priser. Der vil også være mulighed for at købe øl og sodavand. Så snyd ikke jer selv for en hyggelig aften med en stor teateroplevelse og en lækker buffet fra vandrehjemmet. Vi vil lige gøre opmærksom på, at det ikke kun er fritterbørn og deres familier der er velkomne ved dette arrangement. Alle der har lyst og lejlighed til at deltage kan bestille og købe biletter. Billetbestilling: Navn: Vi vil gerne bestille stk. billetter, á kr. 40,00,-. Billetterne skal betales ved afhentning, senest onsdag.

4 Så er det sidste chance med tilmeldingerne til sommerferien i sfo en. Det var egentlig fredag d. 15., men vi kan strække den til mandag eller tirsdag. Vi vil gerne have sedlerne tilbage, men får vi dem ikke, regner vi det som om, at barnet holder fri. Sommerferieseddel Navn: Klasse: Uge mandag Tirsdag onsdag torsdag Fredag Forældreunderskrift: Derudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak til Anders Og Kirstine for at de har valgt at bruge en del af deres tid sammen med de små i fritteren. De har med deres sjove ideer og gode humør altid været et godt supplement til vores andre aktiviteter. Nu er de desværre blevet så gamle at de skal videre, og vi vil da også ønske dem held og lykke med de ting de nu har valgt at beskæftige sig med herefter. Vi har fået en masse ansøgninger til de to ledige medhjælperstillinger i fritteren. De bliver nu læst nøje igennem, og vi vil i starten af næste uge finde ud af hvem af jer vi gerne vil se til samtaler. De afholdes fredag d. 22 i løbet af dagen, men I får besked i god tid inden. Det har været en fornøjelse at der er så mange der er interesserede, og det bliver svært at skulle vælge nogen fra.

5 Til sidst er der kun dagsedlerne for de næste to uger, og de kommer her: Navn: Klasse: Uge 25 Kommer ikke Kommer morgen Skal hjem kl. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 26 Kommer ikke Kommer morgen Skal hjem kl. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Med venlig hilsen Lone, Heidi, Louise, Malene og Flemming Hilsen fra en glad madtante! Jeg har haft den fornøjelse for første gang at deltage i friskolens årlige skolebyttetur som en af de mange glade, arbejdsomme og hyggeelskende madtanter! Det var en god oplevelse, som jeg kun kan opfordre andre forældre til at lade sig fornøje med. Jeg mødte ind mandag aften på Kolding Friskole. De yngste klasser var puttet og snorkede så det var en fryd på dette tidspunkt. Og jeg var med til vi sluttede torsdag. En stor tak til lærerne, som er på stort set i døgndrift i de dage, turen varer. Og en stor tak til børnene, som hygger sig, leger, snakker, hænger ud, spiller bold, spiller musik og er sammen på kryds og tværs, og altid er venlige overfor hinanden og overfor vi voksne. Og en stor tak til madtanterne, som gør deres ypperste for at børn og voksne skal spise godt morgen, middag og aften. Alt er vel tilrettelagt, såvel børnenes dagsaktiviteter af forskellige kulturelle tilsnit som hele den praktiske side, hvor ikke mindst übertante Dorte Svenningensen trækker et stort læs hvert år. Det har været sjovt at opleve vores egen søn såvel som alle andre børn fra skolen have det sjovt og godt i de anderledes rammer. Min oplevelse er, at det kører bare! Det er som om, alle har prøvet det mange gange før, tager det stille og roligt, samtidig med at de er åbne, nysgerrige, venlige, spørgende, trætte. griner og har det sjovt sammen. Tak til alle! Med venlig hilsen Susanne Damborg Sørensen

6 Sommerhilsen fra hende den nye Hej alle på Gjerrild-Bønnerup Friskole! Jeg hedder Birthe Forst Jensen, og det er mig, der er blevet ansat som lærer i Lillegruppen. Som lærer er jeg nu ikke helt ny, jeg er uddannet i 1991, og jeg har arbejdet på forskellige skoler i København, før jeg i januar 2000 flyttede her til Djursland sammen med min mand, Per. Vi bor i Tranehuse, hvor vi har et dejligt hus i skoven. Her på Djursland har jeg arbejdet på Norddjurs Friskole i 6 år med et års orlov, hvor jeg uddannede mig til Friluftsvejleder i Viborg. Det sidste års tid har jeg studeret pædagogik på DPU i Århus, været vikar på Glesborg skole og så har jeg syet børnetøj på min egen lille systue. Jeg har også været med i pilotprojektet Slip legen fri, som handler og børn, leg, motion, sundhed, motorik og især udeliv. Jeg glæder mig meget til at møde alle børn, forældre og ansatte, når jeg starter på skolen til august! Kærlige sommerhilsner fra Birthe En lille hilsen til alle børnene i 6 klasse. En lille hilsen til de forældre som lagde børn til den 2 og 3 juni. Forældre-rådet valgte at lave en overnatning for ungerne, så de kunne få en dejlig sommer overnatning inden skolebytteturen. Vi var så heldige at Inge Fanger lagde sit dejlige hus og skønne omgivelser til. Så kunne man frit vælge om man ville overnatte i telt, det lille røde hus, eller frit på plænen hvis det var et ønske. Vi havde planlagt lidt forskellige konkurrencer, lidt løb, lidt sjov med mere. Alle disse ting kunne vi lige pakke ned igen, for der blev heldigvis slet ikke brug for vores indblanding / eller tilløb til leg. Ungerne legede, snakkede, sms ede, råhyggede sig på aller bedste vis. Hvor er vi heldige at vi har nogle unger der selv går i gang med spil, lege, guitarspil, sang, fjollerier med mere. Ungerne legede alle sammen mere eller mindre, men ingen blev holdt udenfor. Legene / spillene / hyggen foregik i en skønsom blanding. Midt på eftermiddagen fik vi besøg af Trine. Der var også andre forældre der dukkede op, sådan ind i mellem det var dejligt at mærke opbakningen. TAK FOR DET.. Forplejningen var ungerne glade for. Vi startede med flere forskellige kager, boller og dejlig kold solbærsaft og kaffe til de forældre der blev og sludrede. Aftensmaden var tortillaer, tacho med dejlig krydret kødsauce. Dertil mange forskellige rå grønsager + pasta, så blandingerne kunne blive lige som den enkelte gerne ville have det. Dertil sodavand. Om aftenen efter en tur til stranden, hvor ungerne badede som vilde. De var fuldstændig kåde ude i det friske, kolde vand. Til slut måtte vi sige : nu skal I komme ind VIGTIGT!!! Lokale Aktions Grupper. Stiftende generalforsamling afholdes den 21. juni 2007 kl på AMU-centret i Pederstrup.

7 Der arrangeres gratis bustransport fra Bytorvet i Gjerrild. Bussen kører kl Vi skal møde så mange som muligt. Alle fremmødte har stemmeret. Det gælder vores fremtid i Gjerrild, er vi for få der møder, får vi ingen indflydelse! Lars Gyldenvang, Noldervej 14, er villig til at stille om som vores repræsentant i Gruppens bestyrelse. Bestyrelsen skal vælges på Generalforsamlingen. Det er meget vigtigt, at vi møder op, på generalforsamlingen. Vi SKAL have valgt vores egen repræsentant ind i gruppens bestyrelse, det er herfra vi skal søge om midler til kommende aktiviteter i Gjerrild og de omkringliggende landsbyer, f. eks medborgerhuse (med et bibliotek m.m.), haller, ja kun fantasien sætter grænser. Vi skal på banen, hvis vi skal genvinde det tabte, - husk hvordan det er gået med bibliotekerne, - det må ikke ske igen, så gør din pligt i forhold til dig selv og alle dine naboer og medborgere i Gjerrild, du skal bare sætte en enkelt aften af til byens fremtid. På mødet bliver der først afholdt en kort orientering om, hvad de Lokale Aktions Grupper er, dernæst skal vedtægterne godkendes, og der afholdes sluttelig valg af bestyrelsen. På vegne af: Gjerrild og Omegns Borgerforening Jens Peter Stehr-Nielsen tlf / stehr-n@post5.tele.dk Dansk 1. klasse Tak for gode samtaler. Den næste uge vil blive den sidste "rigtige" arbejdsuge. Vi læser i Søren og Mette, og børnene vil få en bog med hjem, som skal læses/læses op i løbet af ugen. Der er mulighed for at komme på biblioteket mandag. Hilsen Anne Birthe

8 2. klasse Der er annonceret samtaler med 2. klasse på onsdag. Ved forældrekaffen vil jeg få plottet ønsker til tider på, og jer, som ikke er der, må gerne ringe til mig i løbet af weekenden. Så vil I kunne få de endelige tider med hjem mandag. Kirsten vil være sygemeldt de næste 2 uger, men Bjarne vil kunne deltage i samtalerne. Hilsen Anne Birthe Temadag i Lillegruppen På tirsdag vil vi afrunde mytologiugen. Vi vil arbejde med forskellige opgaver, som har forbindelse til de myter, børnene har hørt i løbet af denne uge. Mange hilsner Heidi S og Anne Birthe Temauge klasse, hav og strand Vi har haft en dejlig uge med søde børn, et forrygende vejr, og et tema der var som skræddersyet til netop det vejr! Selvom det er svært at være heldig med at finde et fossil havde vi faktisk enkelte interessante fund ude ved klinten, og torsdag lavede børnene nogle meget fine billeder af forskelligt strandmateriale. (Her kan der siges uheldige ting om undertegnedes evne til at save lister til, men det lader vi ligge for nu ). Mandag var også en gevaldigt kreativ dag, hvor der blev læst og digtet historier om havdyrs liv og levned bl.a. den plettede pindsvinefisk, atlantisk søhest og elektriske ål. Historier og tegninger hænger på væggen i 4. klasse. Tak for denne gang årets sidste temauge. Venlig hilsen Kim, Heidi C og Trine 4. klasse dansk: Jeg vi bare lige sige, at jeg glæder mig til at have jer igen efter en dejlig skolebytteuge og så en uge, hvor jeg næsten ikke har set jer, da I har været ude og studere hav og strand næsten hele tiden. Godt for jer. Vi se på mandag. Tag alle jeres danskbøger med. Allan

9 5. og 6. klasse temauge: Så er vi ved at være færdige med middelalderen. Vi har denne gang arbejdet mest i værksteder hvoraf nogle havde et mere praktisk kreativt islæt (middelalderlege, fremstilling af våbenskjolde og middelaldermadlavning). Inden værkstedsarbejdet fik vi så nogenlunde styr på kongerækken op gennem middelalderen og de enkelte konger/dronninger bedrifter af mere eller mindre heldig karakter. Ugens højdepunkt har formodentlig for alle været vores tur til Museet, Psykiatrisk Hospital i Århus. Her var vi specielt inviteret til åbningen af skoletjenestens nye BørneAtelier. Det var en rigtig god dag. En spændende rundvisning med rigtig god fortælling om et par udvalgte kunstnere Prins Heinrik af Danmark og Ovartachi, - inden vi overværede åbningstalen ved Niels Malmros, som bl.a. kom ind på betydningen af at kunne udtrykke sine følelser igennem maleriet. Dette faldt helt i tråd med de efterfølgende aktiviteter, hvor den nyansatte museumspædagog/kunstner netop satte ungerne i gang med maleri med udgangspunkt i følelserne. Det kom der nogle meget spændende ting ud af. Så var det jo heller ikke dårligt at slutte af med kagemand og -kone, frugt og juice. Jo, det var skam en fødselsdagfest af de bedre. Vi var oven i købet de første til at skrive i BørneAtelierets nye gæstebog. Ungernes indsats og opførsel var næsten til ug eller12 hedder det vel nu om stunder. Desværre syntes et par af drengene, at det var smart/sjovt at tage juicebrikker med sig, da de gik og oven i købet placere en under forhjulet på en parkeret bil. Ubetænksomt og dumt. Heldigvis var det vist kun os selv, der bemærkede det. Men tak til resten af jer for en dejlig dag. Personalet roste jer og ville meget gerne se os igen. Louise, Elisabeth og Allan Temadag klasse For et par uger siden glemte jeg helt at beklage den ombytning, vi desværre rendte ind i, hvor vi tog dansk i stedet for musik, da vi havde problemer med materialer og overbookning af sløjd. Temadagen handlede om digte og farver. På tirsdag laver vi så en kombination af musik og dansk, hvor vi skal se på gamle og nye danske sange og deres sprogbrug, digte om og digte til, synge (naturligvis), illustrere og analysere. Børnene skal arbejde i grupper og bedes medbringe penalhus. Heidi C og Trine 6. kl. matematik: Vi giver den lige en ekstra skalle her inden ferien. I skal jo gerne være godt rustet, når I nu skal til at op i storegruppen til august. Allan 7.klasse Torsdag d. 21/6 har vi besluttet at holde en grillfest for eleverne i 7/8 klasse. Det kommer til at foregå hos Anne Louise og starter kl Vi slutter igen kl.22. I skal nok få nærmere besked i næste uge. Venlig hilsen Festudvalget (Inge Fanger, Susanne Brun, Helle Thommesen og Lene Refsgaard)

10 HEJ ALLE FRISKOLEFAMILIER SÅ ER TILMELDINGEN TIL BOGENSHOMLEJREN SKUDT I GANG. (dog ikke med raketter) KOM TIL EN HERLIG FAMILIE-WEEKEND AUGUST 2007 (LEJRENS HJEMMESIDE KLIK IND OG SE BILLEDER) DER BLIVER GENSYN MED GAMLE TRADITIONER, SJOVE FÆLLESAKTIVITETER, DEN SKØNNESTE NATUR, KOM HINANDEN VED, MUSIK, UNDERHOLDNING, DEJLIG MAD, HYGGELIGT SAMVÆR, SANG OG GODT HUMØR. PROGRAM LØRDAG Kl Cykelturen med afgang fra Friskolen til Bogensholmlejren er på plakaten igen. Kl Indkvartering Kl Fælles frokostbord Kl Fællesaktiviteter Kl Aftensmad Kl Underholdning i SÆRKLASSE INDKVARTERING Der er officiel indkvartering lørdag fra kl FREDAG aften er forbeholdt gamle friskolefamilier, men I er også velkomne her. Der er 110 sengepladser, nogle fordelt på familierum andre på sovesale. Da vi regner med rekordstor tilmelding, håber vi nogle af jer kan medbringe eget telt eller campingvogn. For alle gælder det, at man selv skal medbringe lagen, soveposer eller linned. MADEN Som noget nyt vil vi i år sørge for stort fælles frokostbord (så ingen madkurv), kaffe, aftensmad lørdag og morgenmad søndag. Vi sælger sodavand, saft, øl og vin til fornuftige priser på lejren. 7. klasse sørger for en lille bod med knas. PRIS VOKSNE 175 KR. BØRN 100 KR. BELØBET OPKRÆVES VIA SKOLEPENGENE DEN 1. AUGUST

11 ALLE MEDBRINGER KAGE ELLER FRUGT TIL KÆMPE KAGEBORD LØRDAG EFTERMIDDAG TILMELDING TIL BOGENSHOLMLEJR 2007 TILMELDING SENEST DEN 19. juni 2007 (da vores tur ligger umiddelbart efter skolestart) Barnets navn Klasse Antal børn Antal voksne Familien vil gerne bo sammen Overnatning fredag Overnatning lørdag Vi medbringer selv campingvogn/telt Tilmelding til cykelturen: Børn over 8 år, navn ifølge med voksen, navn Efterlyser friske piger og drenge i alderen 6 til 12 år til gymnastik- og legeaktiviteter på gymnastikskoler i Grenå uge 28 mandag den 9. juli til fredag den 13. juli Alle dage fra kl. 9 til kl. 15. Pris 320 kr. Trustrup- uge 32 mandag den 6. august til onsdag den 8. august Alle dage fra kl. 9 til kl. 15. Pris 240 kr. Tilmelding så hurtigt som muligt og senest fredag den 23. juni. Der kan tilmeldes på (se under gymnastikskoler) Eller ved at ringe til DGI Østjylland tlf.: Øvrige oplysninger kan fås på tlf

12

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Her kommer det næstsidste ugebrev i dette skoleår og igen med rigtigt mange vigtige informationer.

Her kommer det næstsidste ugebrev i dette skoleår og igen med rigtigt mange vigtige informationer. Aktuelt Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer det næstsidste

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Fredagsbrev d uge 33.

Fredagsbrev d uge 33. Fredagsbrev d.18-8-2017 uge 33. Der var lige nogle friske elever, der hjalp med at rydde op, og så fandt vi en pose med stænger og presenning. Det var de lige nød til at få sat skik på. Og det lykkedes

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet.

Aktuelt. Der sker altid en masse spændende aktiviteter når vi har temauger. I kan læse mere herom inde i ugebrevet. Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er her igen friske frejdige

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19.

God fornøjelse med læsningen af de nye vedtægter som er medsendt ugebrevet. INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 14. APRIL, KL.19. Uge 12 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Jeg er rigtigt glad for at

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien.

Vi har konstateret lus i rigtigt mange klasser. Vær søde at få børnene set efter i ferien. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter en forrygende filmuge

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere