Referat. fra Syd- & Østsjællands Fodbolddommerklubs Generalforsamling. Torsdag, den 26. januar 2012 i Ravnsborg Hallen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. fra Syd- & Østsjællands Fodbolddommerklubs Generalforsamling. Torsdag, den 26. januar 2012 i Ravnsborg Hallen"

Transkript

1 Referat fra Syd- & Østsjællands Fodbolddommerklubs Generalforsamling Torsdag, den 26. januar 2012 i Ravnsborg Hallen Fungerende formand John Støver Hansen bød velkommen til ordinær generalforsamling i SØF med en særlig velkomst til æresmedlemmer og øvrige indbudte gæster. John Støver Hansen anmodede herefter forsamlingen rejse sig op for med ét minuts stilhed at mindes vores dommerkollega Flemming Sørensen, som i en alder af 59 år den 19. september 2011 tabte kampen mod kræften. 1* Valg af dirigent og to stemmetællere Efter forrige års frivillige pause var Valdemar Riis Søndergaard igen at finde på podiet som dirigent på fodbolddommerklubbens generalforsamling. Den tidligere strategi med æresmedlemmer som stemmetællere var fraveget i år, hvor valget som stemmetællere faldt på Jarne Hjort Larsen og Peter Feigh. Dirigenten Valde takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Herefter gennemgik dirigenten dagsordenen for generalforsamlingen og kunne samtidig oplyse, at der var fremmødt 74 stemmeberettigede medlemmer. 2* Bestyrelsens beretning for 2011 For tredje år i træk må det konstateres, at det har været et godt år for SØF s dommere. Det er blevet til en del ordinære oprykninger i juni og midtvejsoprykninger i november. Der skal lyde et stort tillykke til alle. Navnene har været offentliggjort på hjemmesiden. Desværre var der også enkelte nedrykninger. Det har der været forskellige årsager til, men alle har fået en forklaring. Atter i år har der været særlige præstationer, som er værd at nævne. Jeg vil indlede med at uddele hædersbevisninger. Først erindringspokaler til sidste års modtagere: Årets dommer: Carsten Hansen Årets talent: Janus Vorm Årets SØF er: Jesper Jensen Vil I komme her op og modtage jeres erindringspokal?

2 Så går vi over til overrækkelsen af pokaler. Årets Søf er 2011 Årets SØF er 2011 har arbejdet virkelig ihærdigt såvel indenfor klubben som udenfor. Han var med i hele processen omkring tilblivelsen af SØF, og da sammenslutningen var blevet en realitet, var det et naturligt valg, at pege på årets SØF er til at stå i spidsen for den nye klub. Årets SØF er har samtidig trukket utroligt meget i trådene i det (næsten) hedengangne SFU i bestræbelserne på at få de til tider urolige gemytter til at makke ret. I en periode måtte årets SØF er også overtage roret som konstitueret formand i SFU, hvor han altid har forsøgt at skabe resultater via forhandlingens vej i modsætning til visse andre. Da der tilsyneladende ikke længere var gang på jord for SFU s eksistens fremadrettet, tog årets SØF er initiativ til oprettelse af det ny DFU Sjælland, og efter mange og meget store og vedholdende forhandlinger lykkedes det for årets SØF er at være en af hovedkræfterne til den nye organisations oprettelse samtidig med, at han var drivkraften til at få sat et særdeles stærkt hold. Som vedtægterne i DFU Sjælland er formuleret, må man ikke have dobbelt-kandidatur man må ikke på samme tid beklæde en bestyrelsespost i både DFU Sjælland og i én af de lokale dommerklubber. Derfor måtte vi i sidste halvdel af 2011 i fuld forståelse tage afsked med årets SØF er vores kaptajn på skuden SØF. Vi er imidlertid meget sikre på, at DFU Sjælland nu er i de bedste hænder, og at vi hvis vi skulle få behov herfor fortsat gerne må trække på den ekspertise, som årets SØF er er i besiddelse af. Årets SØF er Claus Olsson. Årets talent 2011 Han tog dommereksamen i 2009, så det er én af de helt unge. Drengen deltager i alt, hvad der har med teori at gøre. Dette blev der sagt om årets talent efter hans deltagelse på Møn. Hold da ferie.. her har vi TALENTET!!!! - det var weekendens største positive oplevelse. Han kom, så og sejrede - ja faktisk indledte han stævnet med en præstation, der gjorde, at de to holds trænere og ledere efter kampen kom over til os og roste hans præstation. Et niveau han holdt hele weekenden, selv da han fik udfordringen som triodommer i to kampe om søndagen. Han skal op i serie-rækkerne med det samme, og han indgår som medlem i gruppen. Han virkede ikke som LD, men skal på kurset om en uge. Selv hans dommerkollegaer omtalte ham som. Weekendens talent! Årets talent 2011 er Victor Skytte.

3 Årets dommer 2011 Han vidste ikke rigtigt, om han skulle bruge dommergerningen til andet end som et led i trænergerningen, men han prøvede at dømme nogle kampe. Med ét vidste han, at det var det, der skulle arbejdes med, og trænerjobbet blev meget hurtigt skrinlagt. Han har været med i diverse emne- og talentgrupper i vores egen dommerklub samt i SBU s talentgruppe. Han er også meget synlig i dommerklubbens arrangementer. Han er hurtigt kommet op i rækkerne. Pt. er han nyoprykket divisions-linjedommer. Årets dommer 2011 er Daniel Nørgaard. Så har vi nogle nåle, som skal uddeles. Følgende skal modtage Bronzenåle for at have været medlem i 25 år eller mere. BRONZE nål Anders Ib Larsen Arne H. Madsen Arne T. Jacobsen Bent Hansen Bent Aagren Flemming Schultz Hans E. Nielsen Hans Martinsen Hans Rose Knudsen 1975 Passiv Henrik B. Andersen Henrik Malmberg Jan Hansen Jarne H. Larsen Jesper Jensen Jesper Zacho 1982 Passiv John Hansen John Olsen John P. Nielsen John Tonny Hansen Jørgen Gønbeck Jørgensen Karsten Drostgaard Kelley H. Jørgensen Knud Green Lars Lauridsen Lasse L.B. Nielsen Leif Nielsen Ole A. Jensen Ole H. Sørensen Ole Jensen Ole Røtting 1968

4 Passiv Ole Sørensen 1973 Passiv Palle H. Bergstrand 1980 Passiv Palle Iversen Paul Jørn Larsen Pauli Pedersen 1972 Passiv Per A. Jensen Peter Feigh Peter Petersen Peter Rud Larsen Paul Demant Poul-Erik Graae Preben Johansen Rudi Poulsen Søren Arensberg 1978 Passiv Søren D. Sørensen Søren H. Larsen Søren O. Jakobsen Thorkild A. Jensen Torben Ellegaard Torben Rasmussen Uffe Jensen Verner Spangsdal 1980 Så har vi én Sølvnål, som skal tildeles et medlem, som har deltaget minimum i 10 års bestyrelsesarbejde eller 15 års udvalgsarbejde. Claus Olsson. Der udleveres Guldnåle til alle Æresmedlemmer, som er til stede. Ove Christensen Hans Rasmussen Erik Christensen Carsten P. Christensen Palle W. Jensen Helge Kjær Hansen Jan Bjerring Kaj-Ebbe Halling Kent H. Kristensen Valdemar R. Søndergaard Derudover skal to medlemmer modtage Guldnåle. For at kunne modtage Guldnål kræves der minimum 15 års bestyrelsesarbejde eller 20 års udvalgsarbejde. Buller Friis og John Hansen.

5 Beretninger omkring udvalgene Inde-udvalgets beretning Der var i årets start 2011 lagt op til, at der skulle foretages udviklinger af vores indefodbolddommere for at sikre en korrekt indrangering. Dette viste sig at blive svært, da der ikke var forståelse fra dommerpåsætterne i Næstved og i Køge om, at vi skal bruge tid til at få de rigtige udviklere klar. Når vi onsdag får kampprogram for weekendens kampe, er det ikke let at få påsat udviklere. Kravet var bare, at det kun var i kampe, hvor der var reel mulighed for at se, hvad den enkelte dommer kunne og evt. skulle udvikles på. Omkring Futsal brugte Tonni Ristorp mange timer rundt om i hallerne for at få et overblik over, hvordan der blev dømt, og tilbagemeldingerne har overvejende været positive. Dommerne fra SØF klarer sig bedre end dommerne fra de andre sjællandske dommerklubber. Det er blandt andet de tilbagemeldinger, der danner baggrunden for indrangeringen til sæsonen I efteråret fik vi uddannelsesudvalget til at afholde et opfriskningskursus for vore inde-dommere, som ønskede at dømme i sæsonen Jeg havde fået besked på, at DBU Sjælland krævede dette. Det viste sig senere ikke at holde. Fremover er det kun dommere, der ikke tidligere har dømt indefodbold, der skal på kursus. Er der ændringer, får den enkelte dommer direkte besked fra DBU Sjælland. Der har også været afholdt et kursus for Futsal-dommere, som kunne komme til at dømme i Øst Ligaen. Dette for at klæde dem bedre på til sæsonen. Det er udvalgets klare vurdering, at det har gavnet den enkelte dommer. Vi håber, at det vil lykkes i 2012 at få set på de af vores dommere, som dømmer indefodbold med bander. En mulighed kunne være at den enkelte dommer, der ønsker en udvikling, kontakter inde-udvalget med dato og sted samt årgang. Så er det op til os at få fat i en udvikler til denne dag. For dommere der dømmer Futsal, forsøger vi også at komme ud og udvikle. Her er det lidt lettere, for her kan vi få program fra DBU Sjælland og kan påsætte efter behov. Vi har fået tilsagn fra nogle af vores udviklere, som meget gerne vil afsætte tiden. Det lugter jo lidt af fodbold. De gange, de har været ude, er der kommet positive reaktioner tilbage fra dommerne. Det store udvalg har bestået af Tonni Ristorp og Kjeld Holmen. Uddannelsesudvalget Tema kursus Til Tema kursus Teori i praksis i marts var der mødt 19 deltagere op. Instruktør var Thor Callesen.

6 I november blev der på Vandrehjemmet i Køge afholdt et kursus i Lederstil og dommergerning. Her deltog 29 dommere med Jarne Hjort Larsen som instruktør. Teori De seks teoriaftener er blevet besøgt af 68 forskellige dommere. Weekend-samling Fredag den 11. marts kunne de rastløse dommere i emnegruppe A - B samt talenter rejse sig fra stolene og tage til et spændende og hyggeligt weekend-arrangement med SØF på Køge Vandrehjem. Det hele startede op omkring kl , hvor de fleste af de i alt 15 dommere var ankommet iført pænt tøj, skjorte og slips. Aftenen startede godt og hyggeligt med noget god aftensmad, hvor dommerne havde mulighed for enten at udveksle sjove historier eller bare sidde og snakke roligt over nogle flasker vin og lidt øl eller vand. Senere hen på aftenen kom vi til nogle fremlæggelser omkring nogle opgaver, som Tom Carlsson havde uddelt til de fremmødte dommere. Såsom at Peter fremlægger en artikel fra dagens avis Ronni fortæller om sin tid på Esbern Snare, Jan fremlægger noget om 5 osv. med mange andre emner. Efter disse indslag stod den på hygge. Næste morgen stod den på orienteringsløb kl Nogle personer var mere friske end andre, da det ikke var alle, som havde fået lige meget søvn! Havde nogle forventet, at morgenen kun skulle starte med en lille løbetur udi det blå, blev de slemt overraskede, da det viste sig, at løbeturen var længere end den plejede at være (de erfarne løbere snakkede om 10 km). Orienteringsløbet foregik rundt i Køge. Repræsentanterne fra SBU s talentgruppe var den tidligere topdommer Tonny K. Poulsen og den tidligere top-linjedommer Bill René Hansen, som begge kiggede forbi lørdag. De fortalte bl.a. om talentgruppens formål og program, og om hvilke forventninger de har til den enkelte dommer for at blive en del af denne gruppe. T E O R I M E S T E R Teorimesterskabet 2011 blev den 3. marts afholdt på Køge Vandrehjem for 27 tilmeldte deltagere. Instruktør var Flemming V. Hansen. 1: Nicolai Wiksten 2: Mikkel O. Olsen 3: Danny Kolding Efter selve mesterskabet var der spisning, og menuen var biksemad "ad libitum". Ad libitum i gåseøjne, da der som følge af en misforståelse ikke var mad i rigelige mængder. Dette vil der blive rettet op på til næste spisning. Som kompensation gav Vandrehjemmet kaffe og kage. Udvalget var enige om, at fremmødet til ovenstående arrangement ikke var tilfredsstillende, og udvalget vil efterfølgende arbejde på at få flere personer til at deltage i fremtiden. Indholdet og af-

7 viklingen af teorimesterskabet blev drøftet af udvalget, og man blev enige om, at det teoretiske, som udgangspunkt, skal være indholdet af den nyeste udgave af fodboldloven. INFOMØDE Vi har afholdt nogle infomøder for nye dommere. Her er der blevet udleveret en mappe med info om dommerklubben samt oplysninger om, at der har været mulighed for at bestille tøj m.m. gennem dommerklubben. Alle de 22 nye dommere, der har bestået eksamenen, mødte op - ud af disse er der pt. 15 aktive. De nye dommere fik en masse info og lejlighed til at spørge ind til dommerklubben m.m. De dommere, som var forhindret i at møde op, har vi haft forbindelse til på anden vis. Infomøderne er fremover i DBU Sjælland regi. FUN HB Køge - Brøndby IF Søndag den 4. december kl mødte otte/8 dommerkollegaer og tre/3 medlemmer fra Uddannelsesudvalget op foran en regnvåd og vindblæst SEAS/NVE Park i Herfølge. Her snakkede vi med dommerudvikler Knud Erik Lauridsen, der fortalte om, hvordan han vurderer en dommer under en kamp og hvilke punkter, han lægger vægt på - også når han udvikler dommere i lavere rækker. Han gjorde det bestemt klart, at han som udvikler lægger stor vægt på, at vi, uanset hvilket niveau vi er på, kommer velforberedt til en kamp, og at vores fysiske form er OK. Efter dette meget interessante indslag kom Patrick Hansen én af de unge HB Køge spillere, som forklarede sit syn på, hvordan spillerne forbedrer sig til en kamp, når de ved, hvilken dommer der er påsat. Det gik ud på, at spillerne - og dette er ikke kun HB Køge - indstiller deres optræden på banen iht., hvilken dommer de får, men naturligvis i en fair fodboldånd. Efter disse to meget vellykkede indslag gik vi på stadion for at overvære denne eftermiddags kamp. Efter min mening var kampen ganske underholdende og havde nogle gode aspekter - især taget i betragtning af, at vi holdt øje med dommeren Anders Hermannsen og linjedommerne Heine Sørensen og Henrik Malmberg samt 4. dommer Thomas Kurt Lo Turco. Efter kampen mødtes vi med de fire dommere samt udvikler Knud Erik Lauridsen, som afgav sin udvikling, mens vi var til stede. Sluttelig fik vi mulighed for at stille vores forskellige spørgsmål. Alle havde spørgsmål, og alle fik saglige og korrekte svar og ikke mindst et par gode råd til vores videre færden som fodbolddommere. Pinse cup Igen i år fik de nyere dommere samt emnegruppe A + B i SØF en indbydelse til at fløjte kampe i Næstved Pinse Cup. Det sagde 15 dommere ja til. Derudover var der otte/8 vejledere, der ville hjælpe. Vejlederne kiggede på dommerne over de tre/3 dage, som stævnet varede. Vi har fået en tilbagemelding fra Næstved IF, og de var meget tilfredse med det arbejde, som dommerne lagde

8 for dagen. Vi vil til sidst takke dommerne for den gode præstation. Også tak til vejlederne, der ville sætte nogle timer af samt tak til Niels Ringvig for det gode samarbejde. Uddannelsesudvalget har bestået af Jens Pedersen, Ole H. Sørensen, Jarne Hjorth Larsen, John Støver Hansen og Tom Carlsson. Talentudvalget Gruppen har arbejdet meget intenst med teori og videoklip og en del med socialt arbejde omkring hvert enkelt medlem af gruppen. Alle har været igennem en personlig samtale. Tre/3 dommere var så heldige at rykke en række op sidste sommer. Alle gruppens deltagere har bestået en teoritest her i efteråret. Vi var så heldige, at have fire/4 talenter med til finalestævnet på Møn i sommers. Alle fik ros omkring deres dommergerning. Nu har vi igen fået tre/3 oprykninger lige inden jul. Talentudvalget har bestået af Jesper Jensen, Ole H. Sørensen, Jarne Hjort Larsen og John Hansen. Voldssager SØF har i det forgangne år været forskånet for alvorlige voldssager. Der forekommer dog fortsat tilfælde, hvor dommere har måttet afbryde kampe på grund af trusler om vold. Der skal igen i år erindres om, at er der tale om vold, SKAL bestyrelsen underrettes og have kopi af indberetningen. Det er den eneste chance, som vi har for at træde hjælpende til. Vi har haft en episode, hvor et af vore medlemmer har fået begået hærværk på sin bil. En skade som løb op i ca kr. Sagen, som har været sendt til DBU Sjælland, DIF og været vendt i DFU, er endt med resultatet: Det er ens egen forsikring, der skal dække, og det er, fordi bilen har været parkeret på en offentlig parkeringsplads. Uanset om der er tale om fysisk vold mod ens person eller vold mod ens genstande, SKAL bestyrelsen underrettes med kopi af indberetningen. SFU Medlemskabet af SFU har været en blandet oplevelse. Bestyrelsesarbejdet har været præget af, at der har været mange forskellige meninger om, hvad samarbejde er både i DBU Sjælland og SFU. En enkelt sag kom til at betyde en del. En dommerklub fik den udmærkede idé at lade dommerne uddanne i førstehjælp gennem Røde Kors. I sig selv et prisværdigt initiativ, men da uddannelsen blev fulgt op med et krav fra nævnte dommerklub om, at et særligt emblem skulle bæres på dommertrøjen under kampe, blev det for meget for DBU/DFU. Der blev nedlagt forbud mod at bære emblemet, idet det stred mod gældende regler. Dommerklubben fastholdt dog sin holdning.

9 Der var blandt de fire/4 dommerklubformænd ikke enighed om, hvad der skulle ske. DFU stod fast og krævede, at den pågældende dommerklubs formand og bestyrelse trådte tilbage eller blev ekskluderet af SFU. En sådan eksklusion kunne dog kun ske ved en beslutning på et delegeretmøde. Som bekendt blev der afholdt ekstraordinært delegeretmøde i august, hvilket bl.a. var efter pres fra DFU. Her valgte både formand og kasserer - begge er kendte SØF medlemmer, nemlig Thorkild A. Jensen og Tonni Ristorp - at gå af, idet der ikke kunne opnås flertal for at ekskludere daværende formand for FAF eller bestyrelsen i FAF som helhed. Dette medførte, at kun de fire/4 dommerklubformænd var tilbage i bestyrelsen, der så intet kunne foretage sig ud over at holde forretningen gående. Samarbejdsrelationerne mellem DBU og DFU blev opsagt. Det samme gjorde sig gældende på Sjælland mellem DBU Sjælland og SFU. Efter det ekstraordinære delegeretmøde i SFU kom så en udmelding fra DFU om, at SFU ville blive ekskluderet pr. 3. oktober 2011 med mindre FAF havde valgt ny bestyrelse. Resten er forsamlingen bekendt. SFU er ekskluderet. Nu sker der ingenting, da den fungerende formand Kim Hansen KAFD sidder og kigger. Han ville ikke engang fortælle den afgående kasserer, at han skulle aflevere regnskabet til revisorerne, så det kunne blive gennemgået. Revisorerne har rykket tre/3 gange for at få regnskabet, hvorefter jeg måtte tage mig af problemet. Danmark er et stort land, når man skal sende mails til de andre formænd. Det tager to/2 dage for FAF s formand Johnny Rasmussen at svare - det tager 11 dage for VFK s formand at svare, men han bor også pt. i Thisted. Den fungerende formand svarer slet ikke, så det er lidt svært at komme igennem. Så findes der da andre metoder for at få dem til at svare. Jeg sendte dem en mail, hvor jeg skrev, hvordan vi kunne dele pengene ,95 kr. Jeg skrev også, hvor meget hver dommerklub kunne få udbetalt ud fra mit forslag, som hedder: Vi får for det antal medlemmer, vi har betalt for. Jeg skrev også, hvordan dagsordenen kunne se ud til delegeretmødet. Jeg havde forinden kontaktet og snakket med Erik Møller. Så skete der noget - så kunne de svare. Nu er delegeretmødet fastsat til d. 4. marts, og der er formandsmøde i uge 6, hvor Erik Møller deltager. Nu kan vi komme videre på Sjælland. DFU Sjælland På baggrund af den meddelte eksklusion af SFU stiftede en kreds af aktive dommere den 11. september 2011 organisationen DFU Sjælland. Det var et nødvendigt initiativ, hvis ikke hele Sjælland skulle blive lammet rent fodboldmæssigt. Som første dommerklub meldte SØF sig ind. Senere fulgte VFK, KAFD og sidst FAF sidstnævnte dog først efter at have afholdt ekstraordinær generalforsamling med valg af ny bestyrelse. DFU godkendte på et ekstraordinært delegeretmøde den 2. oktober DFU Sjælland. Ligeledes er der opnået fuld anerkendelse som samarbejdspartner fra DBU Sjælland. Der er underskrevet en

10 ny samarbejdsaftale den 7. januar med baggrund i den samarbejdsaftale, der er lavet mellem DBU/DFU samt tidligere indgået aftale mellem DBU Sjælland og SFU. Den er blevet meget bedre på nogle punkter, som vi godt kunne havde tænkt os i SFU-tiden, men der kunne man ikke blive enige dommerklubberne imellem. Stor ros til DFU Sjælland s formand. Tak Claus flot arbejde. DBU Sjælland Samarbejdet kan kort og godt omtales som et samarbejde på kursussiden og med dommerpåsætningen på kontoret. Her kan der kun siges, at der ingen problemer har været vedr. de indrangerede dommere. Normalt løser SØF-dommere de tildelte opgaver på en acceptabel måde. Vi har dog ikke helt undgået klager. Fra DBU Sjællands side har der været begrundet utilfredshed med, at der har været mange afbud gennem året til trods for, at alle selv kan vedligeholde deres afbudsskema. Dette medfører ofte store besværligheder med at skaffe en anden dommer. Derfor husk at opdatere afbudslisten. Det er bedre at melde forhåndsafbud, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er til rådighed end et alt for sent afbud. Det er ikke smart at melde afbud lørdag morgen til dommerhjælpen eller endnu værre at skrive en mail samme dag. Der er jo ingen til at modtage en sådan mail lørdag/søndag. Endnu værre er det helt at udeblive fra en tilsagt kamp. Det er på ingen måde acceptabelt. Retfærdigvis skal siges, at langt fra alle tilfælde kommer fra SØF, men også vedr. vores dommerklub er der rapporteret om udeblivelser. Vi er meget glade for det samarbejde, vi har med DBU Sjælland. Afsluttende bemærkninger Jeg vil gerne takke udvalgsmedlemmer og bestyrelse for et godt stykke arbejde. Hermed overgiver jeg beretningen til generalforsamlingen. Bestyrelsens beretning blev godkendt med 1 stemme imod - øvrige stemte for. 3* Godkendelse af regnskab Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. 4* Indkomne forslag Bestyrelsen havde fremlagt et forslag til afstemning vedr. ændring af vedtægterne. Mere end 2/3 af de fremmødte stemte herfor, men da der ikke var fremmødt 2/3 af SØF s medlemmer, var general-

11 forsamlingen ikke beslutningsdygtig. Der skal derfor indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling til afholdelse senest om en måned. 5* Fastsættelse af kontingent og fremlæggelse af budget for det kommende år. Kassereren oplyste, at kontingentet indstilles uændret i Dette blev godkendt. Budgettet for 2012 blev godkendt med stemmerne 2 imod og resten for. 6* Valg af formand for to/2 år John Støver Hansen, som var eneste forslag, blev valgt med klapsalver. 1 bestyrelsesmedlem for to/2 år Tom Carlsson, som var eneste forslag, blev valgt med klapsalver. 2 bestyrelsessuppleanter for et/1 år Arne Sundberg blev genvalgt, og Ole H. Sørensen blev nyvalgt. Valg af revisor to/2 år Jan Bindslev blev genvalgt. 1 Revisorsuppleant for et/1 år Tonni Ristorp blev valgt. 7* Valg af delegerede og suppleanter til delegeretmøderne Til ophævelse af SFU Buller Friis, Jens Egsgaard, Tom Carlsson, Jens Pedersen, Ole H. Sørensen, Arne Sundberg, Kjeld Holmen, Ove Christensen, Niels Ringvig, Jakob Sundberg, Tonni Ristorp, Ehlers Hansen, Jarne Hjort Larsen, Lars Overholdt og Jan Bjerring. Suppleanter: Lars Rasmussen, Kelley Jørgensen og Ole Jensen Valg af delegerede til DFU-Sjælland s delegeretmøde John Støver Hansen, Buller Friis, Jens Egsgaard, Tom Carlsson, Jens Pedersen, Arne Sundberg, Ole H. Sørensen, Jakob Sundberg, Daniel Nørregaard og Frederik Bak. Suppleanter: Ferhat Yildiz, Ove Christensen og Victor Skytte.

12 8* Eventuelt. Claus Olsson var første taler under eventuelt. Han takkede for invitationen, men mente, at han nok var kommet alligevel. CO takkede også for at blive udnævnt til Årets SØF er - det var en overraskelse. CO oplyste, at DFU Sjælland blev stiftet den 12. september Det er glædeligt, at alle dommerklubber har meldt sig ind i DFU Sjælland. Ligeledes er det glædeligt, at DFU Sjælland er fuldt anerkendt i både DFU- og DBU-kredse. Det er lykkedes at forhandle en samarbejdsaftale med DBU Sjælland på plads, og den er blevet underskrevet den 7. januar 2012 med en løbetid, der følger hovedaftalen mellem DFU og DBU. I hovedaftalen er det aftalt, at 70 årige dommere kan fortsætte deres virke i en 3-årig prøveperiode. Der er foreløbig ikke enighed om præmisserne. Et forslag om fysisk test for de nævnte dommere har ikke vundet gehør i DFU-kredse. De udpegede DFU-repræsentanter i DBU breddedommergruppe har ikke og vil ikke acceptere en fysisk test, som vi finder diskriminerende. Der kan således gå nogen tid inden de endelige betingelser foreligger. Der har været tale om en teoritest. Teoritesten skulle være i forbindelse med dommerklubbernes teoriundervisning, og her skulle være mødepligt. Jeg har i øvrigt svært ved at forstå, at ikke alle dommere deltager i disse teoriaftener. DFU Sjælland og DBU Sjælland har lavet en aftale om, at dommere, der er fyldt 70 år kan indstilles af deres egen dommerklub til fortsat virke og således vil kunne tildeles træningskampe. Det er set med vore øjne en god løsning. På DFU Sjælland s vegne vil jeg gerne slutte af med at ønske SØF og dens medlemmer god vind fremover. Tak for ordet. Formanden for Syd- & Østsjællands Fodbolddommerklub John Støver Hansen afsluttede generalforsamlingen med at overrække vin til Claus Olsson, som gik af som formand for SØF i 2011 for at arbejde videre med DFU Sjælland. Ligeledes takkede John Støver Hansen dirigenten Valdemar Riis Søndergaard med et par flasker vin for at have styret generalforsamlingen på en rutineret måde. Til sidst udbragtes et trefoldigt leve for SØF. Næstved, den 4. februar 2012 Referent Jens Pedersen Valdemar Riis Søndergaard dirigent

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Beretning for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943.

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. 2 Klubbens formål er i samarbejde med JBU. at virke for dygtiggørelse af fodbolddommere,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård Generalforsamlingen startede med Hæder til fødselsdage, Jubilæer, Pokalfinalen og Årets Unge dommer. Fødselsdage: 40 års Serkan Sahin 50 års Søren Søgaard, Henrik Hersbøl 60 års Brian Olsen, Axel Enghave,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter.

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter. MØDEREFERAT. Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/1 2018 kl. 1500 i Thisted bowlingcenter. Man startede med mindeord og hæder: Afdøde Allan Holm Hansen blev mindet. Kristian

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)!

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)! Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD) Vedtægter Forord Dette er gældende vedtægter for KAFD sammenskrevet, således som de er vedtaget på generalforsamlingen den 30. januar 1989 og efterfølgende ændret

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling.

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. 1. Navn og hjemsted. Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling. Denne er en underafdeling af Ringsted Idræts Forening

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub Navn 1 Dommerklubbens navn er Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (FAF). FAF er stiftet den 7. august 1948 og er medlem af Sjællands Fodbolddommer-Union (SFU). Hjemsted 2 FAFs hjemsted er den by, hvori

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943 LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB Stiftet den, 21. september 1943 Love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub Efterfølgende love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub er vedtaget på ordinær

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg.

Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund Midtjylland stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Beslutningsreferat fra Dansk El-Forbund stiftelsesgeneralforsamling, afholdt tirsdag den 7. april 2015 Tinghallen, Tingvej 2, Viborg. Kl. 20.00, Brian Poulsen Jensen og Peter Kann bød de fremmødte velkommen

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011.

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011. Referat fra KFD s ordinære generalforsamling 2012 i Frederiksberg Hallens restaurant kl. 19.00 tirsdag den 31. januar 2012. Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Love. for. Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940)

Love. for. Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940) Love for Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940) 1 Klubbens navn er Silkeborg Fodbolddommerklub. Den har til formål at virke for dygtiggørelse af medlemmerne samt varetage disses interesser. Disse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere