MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks"

Transkript

1 MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks Deltagere: Thorben Riis og Ingrid Jakobsen, Holstebro KFUM, Brian Pedersen, Skive, Lars Berthelsen, Ry VK, Lisbeth Kristiansen, SKF, Per Jakobsen, SKF, Mats Björkman*, Ikast KFUM, Anja Kjærsgaard, Ikast KFUM, Erik Kreuzfeldt, Ikast KFUM, Niels Dahlgaard, Beach og Bedsted KFUM, Bjarne Søndergaard, TU og Bedsted KFUM, Jørn Madsen, Holstebro KFUM/TU, Kristian Mogensen, Randers VK, Kirstine Brandt, Randers VK, Carsten Jørgensen, Hjerm FIF, Kristian Hjørnholm, Hjerm FIF, Lars Laursen, IK Skovbakken, Inge Nowack, Tjørring IF, Peter Nowack, Tjørring IF, Steen Jørgensen, Mix Syd/Herning KFUM, Allan Christensen, Lyseng/Best, Kennet Rusbjerg, Lyseng, Lone Godballe, Formand/Holstebro KFUM, Jørgen Donslund*, sekr/ikast KFUM, Johannes Nørgaard*, SKF og MacY, Jacob Vestergaard*, SKF. *= deltagere uden stemmeret Referat: Lone bød velkommen og beklagede at Preben Dahlgaard og Peter Kjellerup fra bestyrelsen begge var blevet forhindret i at deltage, fordi de var til DM for efterskoler. 1. Kennet Rusbjerg valgt som dirigent. 2. Formandens beretning Lone Godballe fremhævede EM-arrangementet og de mange oplevelser i den forbindelse. Bestyrelsen arbejder med planer om en form for seminar for alle klubber, hvor der skal være fokus på rekruttering af nye spillere. I den skriftlige beretning var lagt op til et gruppearbejde vedr. ideer til at skabe vækst i volleyklubberne. Det kommer til at ligge efter fremlæggelsen af regnskabet. 3. Udvalgsbretninger Jørgen uddybede beretningerne fra UU, TU for DS, JS og Mix N og Steen uddybede beretningen fra Mix S. Forsamlingen godkendte beretningerne under et. 4. Regnskab Forsamlingen godkender regnskabet og godkender også at der budgeteres med underskud i det kommende år. Forslag om at støtte dommerkurser, lave en ny pulje til medlemshvervning og det seminar Lone omtalte i beretningen blev set som gode emner at støtte, mens der ikke var så meget stemning for at bruge kredsens midler til at lave en gratis tur til DVBF-rep i Slagelse. Efter regnskabet var der gruppevis drøftelse af ideer, der kan øge medlemstallet/antallet af ledere/begejstringen/humøret/økonomien osv. Her er stikord til de ideer, der kom frem: Rekruttér blandt forældre hele året. Snak med alle forældrene til de spillere der starter i 1. klasse. Få dem til at køre til stævner og drag dem gradvist mere og mere ind. Kidsvolley integreres i skoledagen for klasse. I idrætstimer mm. Skolekidsstævner og skolevolley for de ældste. Tidlig kidstræning til lav kontingent giver gode muligheder for at samarbejde med SFO om at overtage ansvaret for en hel del børn i de sidste pasningstimer. Problem med at skaffe frivillige til arbejdsopgaver i skoletiden. Drop mailen personlig henvendelse til forældre er det eneste, der flytter noget.

2 Evt. overbygning til skolekidsstævnerne Samarbejde med efterskolerne MJVB lønkompensation for trænere, der træner på efterskolerne. Lister over klubber til efterskoleeleverne Tilbud på handelsskoler, gymnasier osv. til tidligere efterskoleelever. Et breddekoncept er efterspurgt. Også Markedsføring af volleyball på videregående uddannelser. Netværk i den nye by. ASV har succes med det. Relation til lærerne på efterskolerne. Snak med dem. Besøg dem og spil træningskampe. Øge det sociale Sende forældre på tærnerkurser Afskaf licensen Lørdagstræning for kids nemmere kontakt til forældre Breddevolley for ungdom Fribillet til kontingentfri træning to gange til uddeling til kammerater. En kidsbold udleveres, når man har betalt kontingent Volley kan spilles alle steder; haven, stranden, torvet.. Synlighed; politikervolleyball Ungdom 2.0 (a la kids 2.0) Skolereform: Undervisning i skoletiden (betaling?, hvem tager fri?) Satelitklub så kids træner lokalt Kidshold starter altid - så skal klubben nok sørge for at skaffe trænere Flere samlinger, hvor der udveksles ideer Uddanne holdledere blandt forældrene Uddanne kidstrænere blandt forældre. Lav forældrekurser i klubben. Øge det sociale igennem 6-mandsvolleyball Regelmæssige møder med forældre efter træning og kamp for at skabe engagement Sats på forældre som trænere for kids Samarbejde med SFO: 2-3 trænere tilbyder at aktiviere børnene med volley et par timer og slutter med at tilbyde dem at komme i klubben Inden mødet blev genoptaget overrakte Lone Godballe Jubi-pokalen. Pokalen fra 1977 er blevet sat på en sokkel, så der nu kan graveres yderligere navne på soklen de næste 18 år. Pokalen, der oprindeligt gives til en person eller klub der har ydet en særlig indsats for udbredelsen af volleyballspillet i kredsen blev givet til to sammenhængende personer, Ingrid Jakobsen og Thorben Riis for det kæmpearbejde de har lagt i kids- og ungdomsvolley i Holstebro KFUM de senere år. Da de kom til, var ungdomsafdelingen tæt på at dø helt ud i klubben, men i dag er der 60 ungdomsmedlemmer i Holstebro, hvilket er halvdelen af klubben.

3 Lone Godballe tv. overrækker JUBI-pokalen 2014 til Thorben Riis og Ingrid Jakobsen, Holstebro KFUM. Skive FVK fik overrakt vinderpokalen for Mix Nord, som ikke var nået frem til Mix Nord finalen. 5. Indkomne forslag 1. Teen 1 tilbydes også i U16. Enstemmigt vedtaget Kommentar: Vi skal til stadighed arbejde på at uddanne spillerne til at spille 6-mandsvolley. 2. Teen 2 tilbydes i U18 Ændringsforslag: U16-U18-U21 kan spille i en fælles række, Teen 2 ungdom og også en Teen 1 Ungdom. Ændringsforslaget vedtaget. Det kommer dermed også til at berøre vedtagelsen i forslag 1.

4 3. Øst-Vestopdelingen i Ungdoms-GP afskaffes. Efter en længere drøftelse, valgte Skovbakken at ændre forslaget til at Ungdomsudvalget vurderer Øst- Vest-opdelingen i forhold til antallet af hold. Den formulering blev enstemmigt vedtaget. 4. Afskaffelse af Teenvolley for U16 Forslaget er i modstrid med forslag 1 og 2 som er vedtaget. Det er imidlertid en vigtig problemstilling, der peges på med Teen-volleys kannibalisering af U-GP, men samtidig er der spillere, der har brug for Teen 1 og Teen 2 som begynderspil og klubber som har brug for et tilbud til en meget lille ungdomsafdeling. Teenholdene skal opfordres til at danne holdfællesskaber og deltage i GP med 6-mandshold. Afstemning: Afskaffelse af U-16-teenvolley: Ja: 1, Nej: 18, Hverken/eller: 2 5. Ændret pointgivning ved DM-kvalifikationsstævnerne. Ændringsforslag: Almindelig 1x GP-point til alle(begge) stævner. Ja: 18, Nej: 0, 3 blanke 6. Forslag om at vende tilbage til at spille 1 kamp pr. spilledag i Danmarksserierne. Flere er meget glade for at der er færre kampdage pga. trekantstævnerne. Ikke alle har oplevet dårlige dommere. Dommerstandarden stiger nok over tid, når alle hold har indstillet sig på at de skal have dommere. Vigtigt at der er en halv time mellem kampene. Der skal være forskel på,hvem der har pausen. Det kunne fx altid være hjemmeholdet. Afstemning: Tilbagevenden til at spille 1 kamp pr. spilledag: Ingen stemte for. Forslaget er faldet. 6. Valg: Lone Godballe genvalgt som formand Allan Christensen genvalgt som bestyrelsesmedlem Beachudvalg: Niels Dahlgaard genvalgt Ungdomsudvalg: Allan Christensen genvalgt Dommerudvalg: Vakant (også genvalg ;-)) Turneringsudvalget: Jørn Madsen og Bjarne Søndergaard (genvalg) Mix: Steen Jørgensen og Paw Olesen (genvalg) 7. Valg af revisorer Revisorer: Arvid Lisbjerg og Lissi Bundgaard, genvalgt Suppleant: Erik Kreuzfeldt genvalgt.

5 8. Næste års repmøde Genvalg til MacYs hyggelige omgivelser og fremragende ævlekage 9. Eventuelt Niels D: Beachstævne i Agger Kr. Himmelfartsdag og Niels D: Der er kredsmesterskab i beachvolley i Bedsted i august. Lars Laursen: Der er 20 baner i Christianshøj i Århus Vest! Kunne være ramme om et kredsmesterskab! Peter Nowack: juni er der volley på torvet i Herning. Peter modtager tilmeldinger. Kristian: Der er også beachstævne i Hjerm. Kirstine: Randers har også baner til beach Mats: juni er der European League i Ikasthallerne med Danmarks og Østrigs herrelandshold. Der er fri entre, og Danmark er faktisk favorit. Det efterfølges af 5 døgns sommer-volleycamp for ungdomsspillere. Peter N: Kan kredsen ikke arrangere nogle billige dommerkurser. Kirstine: Kids- og teen skal ikke ligge samme dag. Teenstævner kan deles så u14 spiller kl og U- teen er fra kl. 13. Det er for at begrænse antallet af kampdage for trænerne. Mødet sluttede i god ro og orden med de sædvanlige formaliteter og en flaske whisky til dirigenten.

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014.

Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Skallerup Vennebjerg idrætsforenings Generalforsamling d. 25. Februar 2014. Deltagere ud over bestyrelsen: 20 personer. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. Leif Jensen blev valgt. Dan og Lars Peter er stemmetæller.

Læs mere

Nyhedsbreve 1995-96 VVBK

Nyhedsbreve 1995-96 VVBK Nyhedsbreve 1995-96 VVBK NYHEDSBREV Slutstillinger 1995-1996 JYLLANDSSERIEN HERRER Lemvig 16 45-10 774-541 28 (OP) SKF KFUM 16 44-14 810-549 26 Holstebro 16 39-13 714-465 26 Vildbjerg 16 33-32 787-804

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria Referat af Ordinære Generalforsamlingen den 28 Februar 2008 kl 19:00 I Klubhuset 36 medlemmer fremmødt Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Godkendelse af nye medlemmer 3 Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Generalforsamlingen startede kl. 19.00 og der var mødt 19 medlemmer op, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1) Valg af mødedirigent

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ

Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Torsdag den 14. marts kl. 19.00 fælleshuset på Kronosvej 142, 9210 Aalborg SØ 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Referent: Margit

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND JYDSK HÅNDBOLD FORBUND Referat af Jydsk Håndbold Forbunds 83. ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 9. maj 2015 i Hammel Idrætscenter REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2015 Viby J., den 21. maj 2015 2 REFERAT

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af

Læs mere

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00

JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 JBU ordinære Repræsentantskab møde d. 16 marts 2013 kl. 10.00 Formand Kurt Jensen bød velkommen til årets repræsentantskabs møde 1. Mandaternes prøvelse (Allan Berg) 1. Unionsbestyrelse: 8 mandater; Region

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2010. 30. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2010. 30. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2010 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tormborg vælges 30. Marts,

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

At styrke udviklingen/medlemstallet i de danske billardklubber

At styrke udviklingen/medlemstallet i de danske billardklubber N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 4 April 2015 Nyt fra DDBU DDBU søger klubber Kunne du/din/jeres klub tænke sig at høre mere om/være med i dette projekt/udviklingsforløb Projekt + 10 Projekt

Læs mere

Derudover opfordrede formanden til, at repræsentantskabet til at stille op i forbundets udvalg og arbejdsgrupper.

Derudover opfordrede formanden til, at repræsentantskabet til at stille op i forbundets udvalg og arbejdsgrupper. REFERAT Repræsentantskabsmøde 2011 13. november 2011 9:00 15:00 1 Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Christian Nicolai Ørum Petersen fra Århus Klatreklub. Der var ingen andre forslag og

Læs mere

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Ordinært repræsentantskabsmøde 2011 Afsnit 5 side 1 5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Repræsentantskabsmødet blev afholdt den 14. marts 2010 på Rødovregård. Følgende klubber var repræsenteret ved repræsentantskabsmødet:

Læs mere

67-nyt VERLUND VVS. Hamlen 12 86 67 38 82. Pauli Overgaard 28 19 38 83 Thomas Aagaard 28 19 38 82 GASSERVICE BLIKKENSLAGERI. April 2009-26.

67-nyt VERLUND VVS. Hamlen 12 86 67 38 82. Pauli Overgaard 28 19 38 83 Thomas Aagaard 28 19 38 82 GASSERVICE BLIKKENSLAGERI. April 2009-26. VI BORG 67-nyt April 2009-26. årgang Her Viborg B67s nyvalgte bestyrelse: Forrest fra venstre: Preben Graversen (klubhusformand), Daniel Andersen (hovedformand), Jørgen Christensen (sekretær) Bagest fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

Tá på efterskole eller højskole

Tá på efterskole eller højskole juni 2004 Tá på efterskole eller højskole nr. 127 30. årgang Humørpokalen gik i år til»bager«tillykke... 2 Formanden har ordet... Når I læser disse linier har vi afviklet vores store nordiske stævne SONG

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 2012

Generalforsamling 2012 Generalforsamling 2012 Generalforsamlingen i MINI Torsdag. 15.marts 2012. FORMANDENS BERETNING : præsentation af bestyrelsen. Vi er nu oppe på at have afholdt 33 bestyrelsesmøder siden vi startede i 2006.

Læs mere

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16

Helt færdig! Helt færdig! Infohæfte. sæson 2015-16 Helt færdig! Regler Annexhallen Se midtersiderne! Infohæfte sæson 2015-16 Helt færdig! Ja, projektet med at renovere vores dejlige hal er lykkedes. Det har vi kæmpet for i mere end 10 år! Så glæd dig til

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2010 onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat nr. 2010/2 Møde start: kl. 19:35 Møde slut: kl. 20:55 Antal deltagere: 22 personer: Mogens Petersen, Erik B. Olsen, Marianne

Læs mere