Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion"

Transkript

1 FORTUNA HJØRRING BSC YOUNG BOYS Hovedsponsor: Sølvsponsor: Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion Onsdag d. 5. oktober kl Fortuna Hjørring. Landlyst Hjørring. Tlf.: Fax: Mail:

2 2 Velkommen endnu en gang til Champions League i Hjørring For tredje år i træk spiller Fortuna med i Chamions League sammen med alle de bedste kvindeodboldhold fra hele Europa. Samme dag, som denne avis udkommer, spiller ores piger den første kamp i Bern i Schweiz mod oung Boys. Og på onsdag den 5. oktober tager i imod de schweiziske mestre til returkampen på jørring Stadion. Det er en kamp ser vi frem til med fornøjelse og orventning. For os alle i Fortuna Hjørring er deltagelsen i hampions League er fantastisk motivationsfakor i det daglige. Det kan godt være surt at træne al slags vejr for at komme i maksimal form, og lubledelsen skal tackle mange nye og anderlees problemstillinger, når vi skal spille i Europa. en tanken om deltagelse i kampe på det allerøjeste niveau i europæisk kvindefodbold giver yst og kræfter til at løse opgaverne. Her i denne avis varmer vi op til kampen mellem ortuna og Young Boys. Vi benytter samtidig lejigheden til at fortælle bredt om personer og beivenheder i Fortuna Hjørring. Og som læserne kan se, er vi en klub, der er akiv i mange retninger. Det er selvfølgelig vigtigt or os at skabe betingelser for, at Fortuna kan blie Danmarksmestre og spille med i Champions Legue. Men det er lige så vigtigt, at alle de andre pillere i vores klub, fra sandkasse-afdelingen til de voksne motionsspillere, får optimale forhold til at spille fodbold på det niveau, de har evner og lyst til. God læsning og på gensyn på Hjørring Stadion til Champions League-fodbold. Jette Andersen Formand Fortuna Hjørring Fortuna Avisen er udgivet af Fortuna Hjørring i samarbejde med Nordjyske Medier. Redaktion: Claus Dindler Grafi sk produktion: Hesselberg Reklame Foto: Allan Storkborg, Avisen distribueres med Nordjyske Distribution i cirka eksemplarer. Udgivelse: Onsdag 28. september Fortuna i Champions League: Cathrine Paaske i kamp mod Duisburg sidste år. Byens største Fødevaremarked OK støtter I Hjørring Fødevaremarked finder du: Let at finde og masser af gratis parkeringspladser Hjørring Fødevaremarked... Frederikshavnsvej Åbningstider: Tank billigt og støt Fortuna Hjørring, hver gang du tanker. Det eneste, du skal gøre, er at få et OK Benzinkort, der er tilknyttet deres sponsoraftale. Så får de 6 øre pr. liter, hver gang du tanker hos OK. Når du har tanket 500 liter på dit kort, modtager de også et bonusbeløb. Jo mere du tanker, jo flere penge giver OK, uden det koster ekstra for dig. Kontakt klubben og hør, hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med at tanke penge til dem.

3 Nordjyske Bank har købt CL-kampen, hent gratis billetter i bankens afdelinger 3 Det bliver gratis at komme ind og se kvindefodbold i europæisk topklasse på Hjørring Stadion onsdag den 5. oktober. Nordjyske Bank har nemlig købt returkampen i Women s Champions League mellem Fortuna Hjørring og Young Boys Bern og forærer billetterne væk. For at få billet skal du blot henvende dig i en af Nordjyske Banks afdelinger i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Bindslev, Tårs, Løkken, Brønderslev og Øster Brønderslev. I Nordjyske Bank bakker vi op om den lokale idræt, både på eliteplan og i bredden, siger områdedirektør i Nordjyske Bank i Hjørring, Jens Chr. Kringelholt. Vi er i forvejen sponsor for Fortuna Hjørring, men går gerne ind og bakker op om Fortuna i Champions League. Som den store, selvstændige og lokale bank er det utroligt vigtigt og en stor glæde, at vi kan være med til at støtte et af fl agskibene i vores område. Vi er stolte af at kunne medvirke til at skabe en positiv opmærksomhed og fokus på vores område igennem fodbolden, påpeger Jens Chr. Kringelholt. For Fortuna betyder samarbejdet med Nordjyske Bank omkring Champions League-kampen, at der bliver maksimal publikumsbevågenhed til kampen. Det er nu tredje år i træk, Fortuna er med i Champions League, og i klubben glæder alle sig til at præsentere fodbold i international klasse for så mange som muligt.

4 4 Mange ændringer hos Fortuna, men stort potentiale i ny trup Fire nye australske spillere hos Fortuna: Fra venstre Leena Khamis, Emily van Egmond, Kim Carroll og Elise Kellond-Knight. Janni Arnth (til venstre) og Mette V. Jensen: Stærkt midterforsvar hos Fortuna Store navne er væk siden Fortuna i sidste sæson spillede Champions League. Men nye er kommet til, og der er stort potentiale i den trup, der nu træder ind i Champions League 2011/12 mod Young Boys fra Bern. På sidste sæsons hold optrådte koryfæer som Cathrine Paaske og Julie Rydahl Bukh. Paaske er stoppet og Rydahl er hjemme i Brøndby. To store navne med rødder i Fortuna, Mariann Gajhede og Lise Munk, er også borte. Gajhede i Sverige og Munk i Brøndby. Og endelig er de to australske landsholdsspillere Lauren Colthorpe og Servet Uzunlar tilbage i hjemlandet. Til gengæld er fire australske topspillere klar for Fortuna i den aktuelle Champions League. Den først ankomne, Leena Khamis, har allerede i flere kampe vist sig som en giftig angriber, mens Emily van Egmond, Kim Carroll og Elise Kellond-Knight lige er nået frem til at styrke midtbane og forsvar. Men der er samtidig sket en stor udvikling af de øvrige Fortuna-spillere. Det gælder ikke mindst norske Lisa-Marie Woods, der efter sommerferien har spillet sig op på et meget højt niveau. Også en spiller som den blot 20-årige Line S. Jensen har udviklet sig positivt som omdrejningspunkt på den defensive midtbane. I angrebet føler Kristine Pedersen og Sine Hovesen sig åbenlyst bedre og bedre tilpas på kanterne, og bagude udgør Janni Arnth og Mette V. Jensen er stabilt makkerpar på midten. Endelig er der målmand Heidi Johansen, der længe har været ude med en skade, men nu ser ud til at være tilbage i den internationale klasse, hun har haft i årevis. Et stort spørgsmålstegn hos Fortuna er stadig Chichi Igbo, der fik revet et ledbånd i foden over i den sidste træningskamp før efterårssæsonen. Den lynhurtige angriber bliver muligvis først klar til ottendedelsfinalerne hvis Fortuna vel at mærke kvalificerer sig ved at slå Young Boys ud. Lisa-Marie Woods: Storspillede norsk midtbanedirigent. FALL 2011 COLLECTION IN STORE NOW Nyhed Med indkøbet af vores nye digitale trykmaskine fra Konica Minolta, har vi forsat udviklingen hos Vester gaards Bogtrykkeri. Vi har også de rigtige priser. Se mere på vestergaards.com, ring eller mail til os. Vestergaards B O G T R Y K K E R I

5 5 Få tilskud til nyt fyr og spar på din varmeregning Hvis du varmer dit hus op med olie eller et ældre naturgasfyr og skifter til et nyt energirigtig naturgasfyr, får du ikke alene et kontant tilskud, du får også en lavere varmeregning. NATURGAS TIL HELE DANMARK Det eneste, du skal gøre for at få tilskud, er at skrive under på en aftale, inden installationen påbegyndes. Få tilskud fra HMN Du kan få op til kr i tilskud, hvis du skifter oliefyret ud med et gasfyr og op til kr, hvis du skifter dit gamle gasfyr ud med et nyt. Træk fra i skat Den nye BoligJob-ordning dækker lønudgifter til bl.a. installation af nyt gasfyr og isolering af din helårsbolig. Tilskudsfordeling Oliekedel fra før 1977 Oliekedel fra efter 1977 Gasblæseluftbrænder Gaskedel, åben forbrænding Gaskedel, lukket forbrænding kr kr kr kr kr. Du opnår en optimal drift Du gavner miljøet Du får et bedre indeklima HMN GASSALG A/S. VOGNMAGERVEJ 14, 8800 VIBORG. TLF:

6 6 Young Girls passende navn for Fortunas modstander i CL oung Boys Fortunas modstander i Champions League Stade de Suisse i Bern, hvor den første kamp mellem Young Boys og Fortuna spilles i aften. Mange har trukket på smilebåndet, da Fortuna Hjørring trak klubben ved navn Young Boys fra Bern som modstander i årets Champions League. For mon ikke Young Girls havde været et bedre navn til en kvindeklub. Young Boys er imidlertid en af Schweiz s store traditionsklubber, som i 2009 gik i samarbejde med kvindeklubben FFC Bern om at drive kvindefodbold på professionelt plan. Også på en anden led passer betegnelse Young Girls imidlertid på Fortunas modstander. Det er nemlig et meget ungt hold, der i aften stiller op mod de danske gæster. Siden Young Boys i foråret for første gang vandt det schweiziske mesterskab i kvindefodbold, har holdet mistet sine to mest fremtrædende spillere, Sandy Maendly og Veronica Maglia, der begge er skiftet til de italienske mestre Torres Calcio. Afløserne er unge og urutinerede, og Fortuna bør have en rimelig chance for at slå Young Boys over to kampe, mener Flemming Nielsen, tidligere cheftræner og nu talentchef i Fortuna, der har været på spiontogt i Bern og set modstanderne. Den første kamp mellem de to hold spilles onsdag den 28. september, altså samme dag som denne avis udgives. Kampen spilles på Stade de Suisse i Bern på kunstgræs. Det er et meget fint og moderne stadion, der blev taget i brug i 2007 som afløser for det legendariske Berner Wankdorf stadion, hvis plads i fodboldhistorien skyldes, at det var her, VM-finalen i 1954 blev spillet. En kamp, som Tyskland i kraft af træner Sepp Herbergers kyniske taktik vandt over verdens dengang suverænt bedste fodboldlandshold fra Ungarn med Ferenc Puskas i spidsen. Reklame behøver ikke at koste en million - men gør det noget det ligner? Polo. Til dem der vil have alt. Hører du til dem, der kun lever én gang? Er du træt af motorer, der ødsler med brændstoffet? Kan du nyde lyden af en bildør, der lukker? Er din tid for kostbar til raslelyde og støj i kabinen? Ved du, hvordan kvalitet dufter? Har du ikke tålmodighed til sløve biler? Mener du, en mindre bil skal være lige så sikker som en stor? Og lige så handy i byen som den er komfortabel på motorvejen? Hvornår har du sidst prøvet en Polo? CrossPolo. Til de 200 der ikke kan få nok. Eller er det det helt unikke, du søger? Kan du forestille dig en Polo med tagræling, 17" alufælge, og hvor chassiset er hævet 15 mm? En CrossPolo som der kun findes 200 af i hele landet? Tænder du på håndsyet læder og sportssæder i to farver? Nyder du fuldautomatisk Climatronic aircondition? Og vil du i øvrigt ikke undvære noget af det, der kendetegner selv den mest veludstyrede Polo? Burde du så ikke reservere en CrossPolo, mens du har chancen? Få Nordjyske Mobilbank på din smartphone Prøv Polo eller den nye CrossPolo hos os. Polo fås fra kr ,- og som 2-personers Van fra kr ,- ekskl. moms. Priser ekskl. levering kr ,-. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 16,9 30,3 km/l. CO 2 udslip g/km. (direktiv 80/1268/EØF). Bilerne er vist med ekstraudstyr. Forhandlerfelt Brødrene Møll A/S Frederikshavnsvej Hjørring tlf nordjyskebank.dk/mobilbank det sikre valg

7 7 FORTUNA HJØRRING GRATIS ADGANG Billetter til kampen kan afhentes i BSC YOUNG BOYS Filialer i Hjørring, Hirtshals, Bindslev, Sindal, Brønderslev, Øster Brønderslev, Tårs og Løkken. Hovedsponsor: Sølvsponsor: Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion Onsdag d. 5. oktober kl

8 8 Jakob Borup, til venstre, og assistenttræner Henrik Jensen dirigerer fra sidelinjen. Holdet er det vigtigste, og glæden ved at spille skal drive værket Et fast håndtryk og et bredt smil. Det er første kontakt, når man møder Jakob Borup. Og det er uanset, om man er landsholdsspiller, yngste bænkevarmer i truppen eller chaufføren i bussen. Det er ikke kun, fordi Fortunas cheftræner, Jakob Borup, af natur er en venlig mand. Det er også en bevidst del af den strategi, han anvender i sit arbejde med at skabe det det stærkest mulige fodboldhold. Med vægt på hold. For Jakob Borup er holdet det vigtigste. Men netop for at gøre holdet stærkt, må alle på og omkring holdet yde deres individuelt bedste, og det gør de kun, hvis de er og føler sig som en del af holdet. Derfor er der et varmt og inkluderende håndtryk til alle. Hver gang. Men naturligvis skaber man ikke et fodboldhold af dansk topklasse ved blot at dele håndtryk ud. Jakob Borup har taget en hel palet af værktøjer i brug, siden han 1. august overtog ansvaret for Fortunas førstehold i 3F Ligaen. Det er værktøjer, som den 39-årige skoleleder på Muldbjergskolen i Hjørring dels har erhvervet sig gennem sin pædagogiske uddannelse og praksis, dels har suget til sig gennem en mangeårig karriere som aktiv fodboldspiller i blandt andet Skive, Viborg, AaB og HI. Peter Rudbæk er nok den, der har lært mig mest om at være træner. Ham havde jeg i Viborg, og han var utrolig dygtig til at få os alle til at føle os som et hold, fortæller Jakob Borup. For at skabe det bedst mulige hold, må hver enkelt udfylde sin plads optimalt. Derfor arbejder Jakob Borup også intensivt med hver enkelt spiller. Vi aftaler, hvilke ting den enkelte må arbejde med for at styrke holdet bedst muligt. Vi sætter mål for indsatsen og evaluerer, om målene nås. Det er ikke noget, der foregår alene mellem den enkelte og mig. Hele holdet er vidende om, hvad den enkelte arbejder med. Det giver en åben og ærlig atmosfære, som også er med at styrke følelsen af, at på vores hold arbejder vi sammen. I Fortuna træner Jakob Borup for første gang et kvindehold. Det er en meget positiv udfordring, der stiller større krav til træneren, men som samtidig giver en stor tilfredsstillelse. Forskellen i forhold til at træne drenge og mænd har for Jakob Borup først og fremmest været, at pigerne stiller mange fl ere spørgsmål. Hvis jeg beder dem om at lave en bestemt øvelse, så vil de vide, hvad det skal gøre godt for. Ikke for at brokke sig, men af nysgerrighed overfor, hvad øvelsen skal bidrage med. Det er meget positivt. Men det kræver altså også, at træneren forbereder sig ordentligt og ikke bare lirer et træningsprogram af på rutinen. Jakob Borup synes selv, han i løbet af de første par måneder er kommet meget langt med holdet. Pigerne har skullet vænne sig til en ny måde at gribe tingene an på. Både psykologisk og taktisk. Det har taget lidt tid. Men den store og synlige vending kom i den mindeværdige pokalkamp den 7. september i Århus, hvor vi vandt 6-5. I 1. halvleg lavede vi alle tænkelige fejl og kom bagud 2-4. I 2. halvleg hev vi os op på et helt andet niveau, taktisk og mentalt, og vi vandt de sidste 45 minutter med 4-1. Det var pragtfuldt. Ikke bare at vinde kampen. Men at se, hvordan det gav resultat at arbejde sammen som et hold med masser af vinderattitude og spilleglæde. Netop begrebet spilleglæde indgår også med eftertryk i Jakob Borups ordforråd. Det skal være glæden ved fodbold, der driver værket. Og glæden fi nder man ved at yde sit bedste til holdet. Det synes jeg, pigerne bliver bedre og bedre til. Det kommer til at bringe os langt i 3F Ligaen. Forhåbentlig også i Champions League. Det er jeg bare taknemmelig over at være med til. Velkommen til verden GRATIS fotografering af den lille ny! Inkl. billede i avisen og ét med hjem. Husk tidsbestilling. johnsen.dk Jernbanegade Hjørring Telefon

9 9 Jakob Borup: Cheftræner i Fortuna Hjørring ER DIN KLUB PÅ STØTTEN? Onside Sport is a registred trademark of The Coca-Cola Company CARLSBERG ONSIDE SPORT AID STØTTER HVERT ÅR DANSK BREDDEIDRÆT MED MINIMUM KR! HUSK AT SØGE STØTTE! CARLSBERG ONSIDE SPORT AID formidler økonomisk støtte til sportsklubber, foreninger, organisationer og enkeltpersoner, der efter CARLSBERG ONSIDE SPORT komitéens skøn gennem engagement, flid eller talent tilfører dansk breddeidræt nye kræfter og ideer. Der kan ansøges om de midler, der er mest behov for i netop jeres klub. Læs mere om hvordan I søger om støtte på Camilla Martin overrækker kr. til Pan Idræt. Sportcamp Solrød. Alexander fik doneret et Sportcamp ophold. Svend Gehrs overrækker. Sportscamp Horsens. Anne fik doneret et Sportcamp ophold. Per Pedersen overrækker.

10 10 Triumfer og skuffelser i Champions League Finalepladsen i 2003 var naturligvis toppen, og Fortuna er stadigvæk det eneste danske fodboldhold, som nogensinde har været i en europæisk fi nale. Men nu, hvor Fortuna for fjerde gang skal ud i Europas fornemste klubturnering, er det naturligt at kigge tilbage på triumfer og skuffelser i Fortunas tre foregående kampagner blandt de europæiske mesterhold. Umeå IK fra Sverige var modstanderen, da Fortuna i foråret 2003 havde chancen for at vinde UEFA Women s Cup, som endnu ikke havde fået sit nuværende navn, UEFA Women s Champions League. Finalen blev den gang spillet over to kampe, og den første fandt sted i Umeå i Nordsverige. Atmosfæren omkring kampen var fantastisk, og der var fuldt hus med 7600 tilskuere på Gamliavallen til kampen. De fi k set et Fortuna-hold, der med Christina Bonde som en blændende dirigent spillede fl ot. Men desværre kun den første snes minutter. Så satte de fysisk stærke svenskere sig på kampen anført af den utrættelige midtbanedynamo Malin Moström og med Hanna Ljungberg som en hyperfarlig angriber. 4-1 endte kampen, og returmatchen i Hjørring blev nærmest en formssag. Fortuna-spillerne troede vist ikke selv på, at de kunne vende slaget, og Umeå vandt 3-0. Til gengæld spillede Fortuna forinden to uforglemmelige kampe i semifi nalerne, hvor modstanderen var Arsenal fra England. Ikke mindst den første semifi nale i London bød på aldeles pragtfuldt spil af Fortuna, der vandt semifi nalen med 8-2 samlet. Kampen i London blev i øvrigt spillet på en bane med en højdeforskel mellem de to ender på fl ere meter. Højst besynderligt. Da Fortuna i sidste sæson vendte tilbage til Champions League efter seks år med Brøndby som danske mestre og CL-deltagere, var det sekstendedelsfi nalen mod Bardolino i Hjørring, der blev det spillemæssige højdepunkt. Samtlige spillere også dem der ikke normalt hører til de mest fremtrædende spillede op til deres allerbedste, og de italienske mestre led et for dem chokerende nederlag på 4-0. Føringen blev holdt trods et 1-2 nederlag i returkampen i Verona, og så var Fortuna klar til Chichi Igbo presser en Bardolino-forsvarer i opgøret i 2010, som Fortuna vandt 8-0 på Hjørring Stadion Indmarch på Hjørring Stadion inden kampen sidste år mod Bardolino Hvidevold Hjørring Tlf Måløv Byvej Måløv Tlf kpv@kontor-papir.dk

11 FÅ DEN PÅ SPORT VINKEL 11 Fantastisk stemning ved indmarchen på Gamliavallen i Umeå til finalen i Forrest ses Umeå-anføreren Malin Moström og bagest Fortunas Anne Mette Christensen. kvartfinalen mod Olympique Lyonnais. Det blev endnu en uforglemmelig kamp. Men ikke i sportslig henseende og desværre ikke på den gode måde. Franskmændene, der senere kom i finalen, var en klasse bedre end Fortuna, der slap med et nederlag på 1-0 hjemme, men blev slået med hele 5-0 i Lyon. Olympique benyttede imidlertid to norske spillere, som ikke var spilleberettigede. Fortuna protesterede. Et hold med ulovlige spillere dømmes i fodboldverdenen normalt som taber af kampen. Det skete da også i UEFA s højeste instans, og dermed var Fortuna klar til kvartfinalen mod endnu et italiensk hold, Torres Calcio. Med Olympique klagede til den internationale sportsdomstol CAS, der ganske vist fastslog, at Olympiques to norske spillere ikke var spilleberettigede. Men CAS undlod at dømme det franske hold med henvisning til en unøjagtighed i turneringens reglement. Nu vil UEFA angiveligt ændre reglerne, så noget tilsvarende ikke kan ske igen. Men det hjalp ikke Fortuna, der måtte acceptere et dybt frustrerende exit fra turneringen. Sidste år stødte Fortuna igen på Bardolino i første runde. Det var imidlertid et italiensk hold i væsentligt svagere forfatning end året før, og Fortuna gjorde sig i praksis klar til ottendedelsfinalerne allerede i den første kamp i Hjørring. Her var Cathrine Paaske helt ustyrlig og førte an med hele fem mål i hjemmesejren på 8-0. Dermed var returkampen i Verona en formssag, som Fortuna vandt med 6-1 og dermed 14-1 sammenlagt. Så ventede en modstander af en helt anden kaliber i ottendedelsfinalen, nemlig FCR 2001 Duisburg fra Tyskland. Tyskerne med deres store stjerne Inka Grings i spidsen viste sig at være en tand skarpere i alle spillets facetter end Fortuna. Ganske vist tabte Fortuna hæderligt med 2-4 i Duisburg og lagde godt ud i returkampen i Hjørring. Men det var tyskerne der scorede. Kampen endte 0-3. Duisburg gik videre med 7-2 samlet. Nu kan piger gå på efterskole og spille fodbold i Fortuna Med et nyt tilbud fra Stidsholt - Nordjyllands Idrætsefterskole kan piger nu komme på efterskole og spille fodbold i Fortuna samtidig. Tilbuddet gælder både piger, der i forvejen spiller fodbold i Fortuna, og som gerne vil på efterskole uden at slippe klubben og holdet, samt ikke mindst piger fra hele landet, der gerne vil kombinere et efterskoleophold med fodbold i Danmarks førende klub for pige- og kvindefodbold. Nordjyllands Idrætsefterskole ligger i Stidsholt udenfor Sæby. Efterskolen tilbyder en aktiv hverdag, hvor fodbold, oplevelser og tætte venskaber går hånd i hånd med en undervisning, der lever op til folkeskolens krav. Tilbuddet lyder på 4 gange ugentlig træning, hvor du bl. a. bliver trænet af Fortuna-trænere og nogle af Fortuna Hjørrings 3F Liga spillere, og også af lærere fra Stidsholt Udover fodboldtræningen på skolen får eleverne også mulighed for at træne i Fortuna Hjørring og spille med på klubbens hold i turneringen. Man kan dog også vælge blot at træne og spille i den klub, man normalt spiller for. Skoleopholdet består desuden af lejrskoler i ind- og udland sprængfyldt med aktivitet og fællesskab, og naturligvis Folkeskolens afgangsprøve efter 9. klasse eller 10. klasse prøven. Pigefodboldspillere, som har lyst til at vide mere om Stidsholt - Nordjyllands Idrætsefterskole og Fortuna Hjørrings pigefodboldlinie, er velkomne til sammen med deres forældre at besøge skolen og få mere information og en rundvisning. Skolens adresse er: Stidsholt - Nordjyllands Idrætsefterskole Ørtoftvej Sæby Telefon: info@stidsholt.dk Ungdomstræning på Fortunas anlæg Landlyst Læs NORDJYSKE Stiftstidende Dit liv, din by, din verden

12 12 Fortuna Hjørring i Cham Bageste række fra venstre: Emily van Egmond, Kristine Pede Midterste række fra venstre: Bente Lauridsen (massør), Nels Jensen (materialechef), Mette N. S. Kjeldsen (fysioterapeut), Elise Kello Forreste række fra venstre: Chichi Igbo, Camilla Mogensen, Leah Morales, Lin KOM I MÅL med den rette rådgivning KONTAKT en rådgiver i en af vores AFDELINGER og lad os kaste et blik på DIN PRIVATØKONOMI

13 13 pions League 2011/12 rsen, Kim Carroll, Janni Arnth, Sine Hovesen og Line S. Jensen. nd-knight, Leena Khamis, Mia Kristensen, Megan Manthey, Janne Madsen, Jakob Borup (cheftræner) og Henrik Jensen (ass. træner). e Johansen, Heidi Johansen, Coralie Ducher, Mette V. Jensen og Julie Mølgaard. HASSELNØD GHANA VANILLE & HINDBÆR nyheder

14 14 Landsholdsmålmand: Klar til store opgaver for Fortuna Heidi Johansen er 28 år. Hun debuterede på landsholdet som OB-spiller helt tilbage i I Fortuna har hun været målmand siden Karrieren har hidtil budt på 160 kampe for Fortuna og 73 kampe på landsholdet. Men det kunne være blevet til mange flere, hvis ikke Heidi Johansen i flere omgange har måttet holde længere pauser på grund af skader. En af de pauser er netop overstået. En betændt akillessene drillede allerede i foråret Heidi Johansen, men hun spillede med helt frem til sommerpausen i forsøget på at vriste guldmedaljerne fra Brøndby. Men i tre måneder herefter holdt Heidi Johansen sig fra fodboldbanen for at give akillessenen ro til at komme sig helt. I den tid har Fortuna-målmanden holdt sig i fysisk form med styrketræning, cykling, løb og efterhånden lettere boldtræning. I begyndelsen af september fik Heidi Johansen så come back på Fortunas ligahold og er nu klar til opgaverne i Champions League. Men selvfølgelig kan man mærke, at man har været væk så længe. Boldfølingen og timingen trænger til meget træning og ikke mindst kampe for at komme helt i top, siger Heidi Johansen. Den lange pause kostede også Heidi Johansen pladsen på landsholdet. I hvert fald lige her og nu. Jeg regner da bestemt med et come back på landsholdet. Både i EM-kvalifikationsturneringen og til den spændende træningstur til Brasilien til vinter. Men selv om flere landskampe er et mål for Heidi Johansen, så er det ikke noget, hun tænker på lige for øjeblikket. Her og nu handler det om Fortuna. Vi skal ud og spille i Europa. Det er fantastisk spændende. Det er den slags kampe, der holder motivationen oppe. Og så skal vi selvfølgelig etablere os i toppen af 3F Ligaen, hvor vi nærmest oven i Champions League-kampene skal møde de to øvrige tophold, Brøndby og Skovbakken. Så der nok af store opgaver for Fortuna lige nu. Heidi Johansen: Klar til store opgaver for Fortuna. Præsenterer STAND UP med: CARSTEN BANG Torsdag den 27. oktober 2011 Kl på Vendelbohus Husk også MICK ØGENDAHL Onsdag den 21. marts 2012 Køb din billet i dag på Alle tal taler. Find en revisor, der er god til at lytte til dem BDO i Hjørring Nørrebro Hjørring Telefon hjoerring@bdo.dk

15 15 Heidi Johansen i aktion imod Bardolino-stjernen Melanie Gabbiadini Hvad venter du på? Fremtiden fås nu! Vores viden er din styrke Waoo! 2 30/30 Mbit fiberbredbånd Telefoni 0,- abonnement Engagement, kompetence og nærhed Kampagnetilbud bestil inden ,- pr./md. Prisen gælder de første 6 mdr. Min. pris. i 6 mdr ,-. Vejledende priser. Aalborg, Aarhus, Hjørring, Frederikshavn og Sæby Bestil på Alle priser er inkl. moms og gældende fra 16. august til 30. november Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Håndværkervej Brønderslev Tlf

16 16 Skarpskytten har fundet sin plads på kanten Kristine Pedersen: Farlig målskytte også som kantspiller. Kristine Pedersen er en af de bedste skytter i dansk kvindefodbold. Hun skyder hårdt og præcist og næsten lige godt med højre og venstre ben, selv om hun er naturligt højrefodet. Så det er ikke så mærkeligt, at hun i årevis fandt sin naturlige plads som en farlig midterangriber. I barndomsklubben Vejle og på ungdomslandsholdene, hvor Kristine Pedersen har optrådt 45 gange, var hun det naturlige valg som angriber. Men da Kristine Pedersen skiftede til Fortuna, var der ikke plads til endnu en midterangriber. Og så måtte skarpskytten lade sig omskole til kantspiller. På den plads har Kristine Pedersen nu spillet 120 kampe. Somme tider i venstre, somme tider i højre side. Og personligt er hun ret ligeglad med, om hun spiller i den ene eller den anden side. Det ligger naturligt for mig at sparke med højre ben, men hvis jeg ligger på venstre kant og skal sparke et indlæg, tænker jeg aldrig på, at jeg nu skal bruge venstrebenet, forklarer Kristine Pedersen. Lige nu er Kristine Pedersen fast placeret på højrekanten, og det har hun det godt med. Jeg synes i det hele taget, mit spil er inde i en god udvikling. Jeg er blevet bedre i kombinationsspillet, jeg arbejder hele tiden med at styrke kvaliteten af mine indlæg, og jeg scorer jo stadig mål. Kristine Pedersens præstationer har tidligere været svingende. Men som 25-årig er hendes spil blevet mere og mere stabilt. Jeg arbejder meget med min indstilling, med min tro på mig selv. Jeg er blevet bedre til at håndtere fejl og lader mig ikke så let slå ud, hvis tingene ikke lige fungerer. Så jeg synes selv, at jeg er blevet mere stabil i præstationerne. I sin tid som angriber fokuserede Kristine Pedersen næsten udelukkende på det offensive spil. Som kantspiller i det system, der spilles i Fortuna, har hun fået vigtige defensive opgaver. Cheftræner Jakob Borup fokuserer meget på presspillet. Alle spillere på holdet har defensive opgaver, og hvis ikke vi hver for sig holder presset på modstanderne, så smuldrer taktikken. Så jeg har måttet lære også at spille defensivt, og jeg synes, jeg hele tiden udvikler mig som fodboldspiller. Kristine Pedersen er en del af A-landsholdstruppen. Men hun føler sig ikke som noget sikkert valg hver gang. Så jeg bliver glad, hver gang jeg bliver udtaget, og jeg håber selvfølgelig altid på spilletid. Det er spændende at spille internationalt. Og det er det selvfølgelig også i Fortuna-regi. Så derfor glæder vi os alle sammen på holdet ekstra til Champions League-kampene. Det er den slags opgaver, der gør det virkelig sjovt at spille fodbold. DEN NYE FORD FOCUS Start more than a car Kan en bil standse, bremse og parkere af sig selv? Kan den Nyt TeamPhoto Så er jeg igen klar med fotografering i den kendte kvalitet fra Billedbutikken i nyt og lyst atelier. Feel the difference AALBORG HJØRRING BRØNDERSLEV FREDERIKSHAVN AALBORG: Skjernvej 4A, v/humlebakken, Tlf HJØRRING: Frederikshavnsvej 325, Tlf BRØNDERSLEV: Østergade 148, Tlf FREDERIKSHAVN: Søndergade 253, Tlf Husk tidsbestilling - Ring TeamPhoto Klokagervej Hjørring

17 17 Kristine Pedersen i kamp for Fortuna i Champions League. EFTERÅRSTILBUD Så gi r vi en Jyske Velkomst. Med Jyske Velkomst bliver du sikker i din sag, inden du skifter. Lær os at kende og få et konkret oplæg, der viser, hvad du kan få ud af at blive kunde hos os helt uforpligtende, naturligvis. Jyske Velkomst indeholder: Jyske Forskelle intro til Jyske Bank Jyske Velkomst trin for trin Krydsforhør fortæl os om dine forventninger Du kan hente pakken i banken. Vi glæder os til at se dig. Overvejer du at skifte bank? Little Bird Sovesofa i sort PU-læder. 70x200 med Icomfort posefjedre ,- EC pris Airton hjørnesofa m/ open end Leveres i mange stof farver ,- EC pris 2 stk. box Dobbelt fjedret bonnell/bonnell inkl. enkelt eller dobbelt topmadras. Vælg mellem to stk. 80 x 200 cm eller 90 x 200 cm. Excl. meder ,- EC pris FRI LEVERING Kom ind og se Nordjyllands STØRSTE møbeludstilling hos Erling Christensen Møbler A/S. Vi kan klare totalindretning i enhver prisklasse! Østergade 23 Hjørring Tlf: Bispensgade Hjørring Tlf: Åbningstider: Man Tirs.-fre Lør Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

FC Horsens. cyberspace

FC Horsens. cyberspace FC Horsens et skridt længere ud i cyberspace Lars Jensen, pigeudvalgsformand i FC Horsens, holder et vågent øje med klubbens Facebook-profiler. Han vil gerne have, at de Facebook-grupper der bliver oprettet

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

03.10.12 20:15. Hjørring Stadion. Hovedsponsor: September 2012

03.10.12 20:15. Hjørring Stadion. Hovedsponsor: September 2012 September 2012 Fortuna Hjørring Hjørring Stadion 03.10.12 20:15 Glasgow City FC Hovedsponsor: Fortuna Hjørring. Landlyst 8. 9800 Hjørring. Tlf.: 98 91 13 00. Fax: 98 91 16 14. Mail: soccer@danacup.dk.

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Skjorte, 799,- Tommy Hilfiger Frakke, 2.299,- Tommy Hilfiger Bird bukser, 600,- Tøjeksperten Lloyd sko, 1.299,- Paw Sko DAVID NIELSEN

Skjorte, 799,- Tommy Hilfiger Frakke, 2.299,- Tommy Hilfiger Bird bukser, 600,- Tøjeksperten Lloyd sko, 1.299,- Paw Sko DAVID NIELSEN SKRIBENT KITT ANDERSEN FOTOGRAF ISAK HOFFMEYER MØDE MED Skjorte, 799,- Tommy Hilfiger Frakke, 2.299,- Tommy Hilfiger Bird bukser, 600,- Tøjeksperten Lloyd sko, 1.299,- Paw Sko FÆLLESSKABET STYRKER RESULTATET

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

DIN ROLLE PÅ FODBOLDSKOLEN GODE RÅD TIL TRÆNEREN

DIN ROLLE PÅ FODBOLDSKOLEN GODE RÅD TIL TRÆNEREN DIN ROLLE PÅ FODBOLDSKOLEN GODE RÅD TIL TRÆNEREN 6MODUL 1 INTRO Din vigtigste opgave som træner er at inspirere, udvikle og underholde hver enkelt spiller alle fem dage, så de får lyst til at deltage på

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Læs og lær om. Ballon D or. Verdens bedste fodboldspillere

Læs og lær om. Ballon D or. Verdens bedste fodboldspillere Læs og lær om Ballon D or Verdens bedste fodboldspillere Hvad er Ballon D or? Ballon D or er en pris. Det er en fodboldpris. Den bliver givet til den spiller, der har været den bedste spiller i løbet

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse 3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse Caroline La Cour (billedet: til venstre) er 11 år, har trænet Taekwondo i 3 år og teknik i 1 år. Anne-Sofie Voersaa (billedet: i midten) er 11 år, har

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand.

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. skudøvelser om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. I dette tilfælde koncentrerer vi os om skud, der skal dygtiggøre målmanden i

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Kenneth Heiner-Møller Kampforberedelse. Kampforberedelse. DBU store trænertræf Vejen 13. November 2010 10.30-12.00

Kenneth Heiner-Møller Kampforberedelse. Kampforberedelse. DBU store trænertræf Vejen 13. November 2010 10.30-12.00 Kampforberedelse DBU store trænertræf Vejen 13. November 2010 10.30-12.00 Kampforberedelse Mål: Vise hvad jeg gør Forklare hvorfor jeg gør som jeg gør Få input til hvordan det kan gøres bedre Praktisk

Læs mere

Talentcenter DANMARK. Spillermanual piger /drenge VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL

Talentcenter DANMARK. Spillermanual piger /drenge VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL Talentcenter DANMARK Spillermanual piger /drenge Ta l e n t c e n t e r Ve s t Ta l e n t c e n t e r Ø s t Ta l e n t c e n t e r M a n u a l Ta l e n t c e n t e r 0 0 8 Ta l e n t c e n t e r 0 0 9

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl Foto og layout: KLITHYTTEN.COM Velkommen på ARENA SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM 22-10 2011 kl. 15.00 Du støtter ungdomsarbejdet i SIK som passivt medlem! - meld dig ind allerede i dag... DAGENS KAMP: Skagen

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Vejen frem. Dermed står Danmark med et fantastisk udgangspunkt til fremtiden, og til at kunne bevare vores position i toppen af verdenseliten.

Vejen frem. Dermed står Danmark med et fantastisk udgangspunkt til fremtiden, og til at kunne bevare vores position i toppen af verdenseliten. Vejen frem I starten af 2012 blev Danmark kåret som verdens bedste håndboldnation. Kåringen skete på baggrund af de seneste års resultater, som vores landshold har præsteret på såvel ungdoms- som seniorsiden

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Råd og redskaber til skolen

Råd og redskaber til skolen Råd og redskaber til skolen v/ Anna Furbo Rewitz Udviklingskonsulent i ADHD-foreningen og projektleder på KiK ADHD-foreningens konference Kolding d. 4/9 2015 Temablokkens indhold De tre overordnede råd

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Danmark-Tyskland VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 10 DHF PARTNER. Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn

Danmark-Tyskland VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 10 DHF PARTNER. Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER VIP-ARRANGEMENT Torsdag d. 23. september 2010 Van Koch, Århus Lystbådehavn

Læs mere

Ham skal du kende. Lionel Messi

Ham skal du kende. Lionel Messi Ham skal du kende Lionel Messi Lionel Messi var 11 år, da en læge sagde til hans forældre, at deres søn ikke ville vokse. Han havde ikke det hor-mon i kroppen, der får os til at vokse. Derfor ville han

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

på rekordtid Indtil årtusindeskiftet havde fodboldklubben

på rekordtid Indtil årtusindeskiftet havde fodboldklubben 42 Fra 0-100 på rekordtid Indtil årtusindeskiftet havde fodboldklubben FLUIF på Mors ikke et eneste pigehold. Anette og Peter Dalgaard startede klubbens første pigehold op i 2001, og på ganske kort tid

Læs mere

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :)

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :) FØLG MED MIG! SIMONHJÆLPER :) TORBENHØYERSIGER :) ER PÅ MISSION SÆT I GANG VI VIL VÆRE BEDST Det er vildt imponerende at se og høre de eksempler på god service, der kommer frem i dette hæfte. Idérigdommen

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Informationsmøde for Piger årgang 2002 & Drenge årgang 2001 JHF Kreds 7. Holsted den 13-11-2015

Informationsmøde for Piger årgang 2002 & Drenge årgang 2001 JHF Kreds 7. Holsted den 13-11-2015 Informationsmøde for Piger årgang 2002 & Drenge årgang 2001 JHF Kreds 7. Holsted den 13-11-2015 VELKOMMEN - TALENTSTRUKTUR I DHF. - TRÆNINGEN I KREDS 7 - RETNINGSLINJER - SPØRGSMÅL TALENTSTRUKTUR I DHF.

Læs mere

KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL

KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL M E D I E I N F O R M AT I O N 2 LANDETS BEDSTE HÅNDBOLDSITE HBOLD.dk er Danmarks bedste og største håndboldsite. I løbet af de sidste tre år, har HBOLD.dk manifesteret

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Team Hørning Den røde tråd

Team Hørning Den røde tråd Team Hørning Den røde tråd Hørning IF Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

Udviklingen. skal fortsætte

Udviklingen. skal fortsætte Udviklingen skal fortsætte Formand Bent Clausen synes, at JBU er en moderne organisation, der kører i den rigtige retning, og det vil han arbejde for at videreføre. Han mener, at der stadig er brug for

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Man føler sig lidt elsket herinde

Man føler sig lidt elsket herinde Man føler sig lidt elsket herinde Kirstine er mor til en dreng med problemer. Men først da hun mødte U-turn, oplevede hun engageret og vedholdende hjælp. Det begyndte allerede i 6. klasse. Da Oscars klasselærer

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf Hirtshals Boldklub Søndergade 20 9850 Hirtshals Tlf. 60 72 98 94 hb@hirtshalsboldklub.dk VELKOMMEN TIL SPAR NORD SKOLE-CUP 2018 Hirtshals Boldklub ungdomsafdelingen glæder sig til at byde alle velkommen

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2.

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2. Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016 Aalborg 23. november Herning 24. november Aarhus 25. november Odense 26. november Roskilde 2. december Et af livets store valg TITEL / 27. november 2015 VI KÆMPER

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN... ...og kroppen som genvej til hovedet

Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN... ...og kroppen som genvej til hovedet Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN......og kroppen som genvej til hovedet Idéoplæg fra: Ronald Dahl Hej Jørn Allerførst tak for lån af

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere