Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion"

Transkript

1 FORTUNA HJØRRING BSC YOUNG BOYS Hovedsponsor: Sølvsponsor: Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion Onsdag d. 5. oktober kl Fortuna Hjørring. Landlyst Hjørring. Tlf.: Fax: Mail:

2 2 Velkommen endnu en gang til Champions League i Hjørring For tredje år i træk spiller Fortuna med i Chamions League sammen med alle de bedste kvindeodboldhold fra hele Europa. Samme dag, som denne avis udkommer, spiller ores piger den første kamp i Bern i Schweiz mod oung Boys. Og på onsdag den 5. oktober tager i imod de schweiziske mestre til returkampen på jørring Stadion. Det er en kamp ser vi frem til med fornøjelse og orventning. For os alle i Fortuna Hjørring er deltagelsen i hampions League er fantastisk motivationsfakor i det daglige. Det kan godt være surt at træne al slags vejr for at komme i maksimal form, og lubledelsen skal tackle mange nye og anderlees problemstillinger, når vi skal spille i Europa. en tanken om deltagelse i kampe på det allerøjeste niveau i europæisk kvindefodbold giver yst og kræfter til at løse opgaverne. Her i denne avis varmer vi op til kampen mellem ortuna og Young Boys. Vi benytter samtidig lejigheden til at fortælle bredt om personer og beivenheder i Fortuna Hjørring. Og som læserne kan se, er vi en klub, der er akiv i mange retninger. Det er selvfølgelig vigtigt or os at skabe betingelser for, at Fortuna kan blie Danmarksmestre og spille med i Champions Legue. Men det er lige så vigtigt, at alle de andre pillere i vores klub, fra sandkasse-afdelingen til de voksne motionsspillere, får optimale forhold til at spille fodbold på det niveau, de har evner og lyst til. God læsning og på gensyn på Hjørring Stadion til Champions League-fodbold. Jette Andersen Formand Fortuna Hjørring Fortuna Avisen er udgivet af Fortuna Hjørring i samarbejde med Nordjyske Medier. Redaktion: Claus Dindler Grafi sk produktion: Hesselberg Reklame Foto: Allan Storkborg, Avisen distribueres med Nordjyske Distribution i cirka eksemplarer. Udgivelse: Onsdag 28. september Fortuna i Champions League: Cathrine Paaske i kamp mod Duisburg sidste år. Byens største Fødevaremarked OK støtter I Hjørring Fødevaremarked finder du: Let at finde og masser af gratis parkeringspladser Hjørring Fødevaremarked... Frederikshavnsvej Åbningstider: Tank billigt og støt Fortuna Hjørring, hver gang du tanker. Det eneste, du skal gøre, er at få et OK Benzinkort, der er tilknyttet deres sponsoraftale. Så får de 6 øre pr. liter, hver gang du tanker hos OK. Når du har tanket 500 liter på dit kort, modtager de også et bonusbeløb. Jo mere du tanker, jo flere penge giver OK, uden det koster ekstra for dig. Kontakt klubben og hør, hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med at tanke penge til dem.

3 Nordjyske Bank har købt CL-kampen, hent gratis billetter i bankens afdelinger 3 Det bliver gratis at komme ind og se kvindefodbold i europæisk topklasse på Hjørring Stadion onsdag den 5. oktober. Nordjyske Bank har nemlig købt returkampen i Women s Champions League mellem Fortuna Hjørring og Young Boys Bern og forærer billetterne væk. For at få billet skal du blot henvende dig i en af Nordjyske Banks afdelinger i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Bindslev, Tårs, Løkken, Brønderslev og Øster Brønderslev. I Nordjyske Bank bakker vi op om den lokale idræt, både på eliteplan og i bredden, siger områdedirektør i Nordjyske Bank i Hjørring, Jens Chr. Kringelholt. Vi er i forvejen sponsor for Fortuna Hjørring, men går gerne ind og bakker op om Fortuna i Champions League. Som den store, selvstændige og lokale bank er det utroligt vigtigt og en stor glæde, at vi kan være med til at støtte et af fl agskibene i vores område. Vi er stolte af at kunne medvirke til at skabe en positiv opmærksomhed og fokus på vores område igennem fodbolden, påpeger Jens Chr. Kringelholt. For Fortuna betyder samarbejdet med Nordjyske Bank omkring Champions League-kampen, at der bliver maksimal publikumsbevågenhed til kampen. Det er nu tredje år i træk, Fortuna er med i Champions League, og i klubben glæder alle sig til at præsentere fodbold i international klasse for så mange som muligt.

4 4 Mange ændringer hos Fortuna, men stort potentiale i ny trup Fire nye australske spillere hos Fortuna: Fra venstre Leena Khamis, Emily van Egmond, Kim Carroll og Elise Kellond-Knight. Janni Arnth (til venstre) og Mette V. Jensen: Stærkt midterforsvar hos Fortuna Store navne er væk siden Fortuna i sidste sæson spillede Champions League. Men nye er kommet til, og der er stort potentiale i den trup, der nu træder ind i Champions League 2011/12 mod Young Boys fra Bern. På sidste sæsons hold optrådte koryfæer som Cathrine Paaske og Julie Rydahl Bukh. Paaske er stoppet og Rydahl er hjemme i Brøndby. To store navne med rødder i Fortuna, Mariann Gajhede og Lise Munk, er også borte. Gajhede i Sverige og Munk i Brøndby. Og endelig er de to australske landsholdsspillere Lauren Colthorpe og Servet Uzunlar tilbage i hjemlandet. Til gengæld er fire australske topspillere klar for Fortuna i den aktuelle Champions League. Den først ankomne, Leena Khamis, har allerede i flere kampe vist sig som en giftig angriber, mens Emily van Egmond, Kim Carroll og Elise Kellond-Knight lige er nået frem til at styrke midtbane og forsvar. Men der er samtidig sket en stor udvikling af de øvrige Fortuna-spillere. Det gælder ikke mindst norske Lisa-Marie Woods, der efter sommerferien har spillet sig op på et meget højt niveau. Også en spiller som den blot 20-årige Line S. Jensen har udviklet sig positivt som omdrejningspunkt på den defensive midtbane. I angrebet føler Kristine Pedersen og Sine Hovesen sig åbenlyst bedre og bedre tilpas på kanterne, og bagude udgør Janni Arnth og Mette V. Jensen er stabilt makkerpar på midten. Endelig er der målmand Heidi Johansen, der længe har været ude med en skade, men nu ser ud til at være tilbage i den internationale klasse, hun har haft i årevis. Et stort spørgsmålstegn hos Fortuna er stadig Chichi Igbo, der fik revet et ledbånd i foden over i den sidste træningskamp før efterårssæsonen. Den lynhurtige angriber bliver muligvis først klar til ottendedelsfinalerne hvis Fortuna vel at mærke kvalificerer sig ved at slå Young Boys ud. Lisa-Marie Woods: Storspillede norsk midtbanedirigent. FALL 2011 COLLECTION IN STORE NOW Nyhed Med indkøbet af vores nye digitale trykmaskine fra Konica Minolta, har vi forsat udviklingen hos Vester gaards Bogtrykkeri. Vi har også de rigtige priser. Se mere på vestergaards.com, ring eller mail til os. Vestergaards B O G T R Y K K E R I

5 5 Få tilskud til nyt fyr og spar på din varmeregning Hvis du varmer dit hus op med olie eller et ældre naturgasfyr og skifter til et nyt energirigtig naturgasfyr, får du ikke alene et kontant tilskud, du får også en lavere varmeregning. NATURGAS TIL HELE DANMARK Det eneste, du skal gøre for at få tilskud, er at skrive under på en aftale, inden installationen påbegyndes. Få tilskud fra HMN Du kan få op til kr i tilskud, hvis du skifter oliefyret ud med et gasfyr og op til kr, hvis du skifter dit gamle gasfyr ud med et nyt. Træk fra i skat Den nye BoligJob-ordning dækker lønudgifter til bl.a. installation af nyt gasfyr og isolering af din helårsbolig. Tilskudsfordeling Oliekedel fra før 1977 Oliekedel fra efter 1977 Gasblæseluftbrænder Gaskedel, åben forbrænding Gaskedel, lukket forbrænding kr kr kr kr kr. Du opnår en optimal drift Du gavner miljøet Du får et bedre indeklima HMN GASSALG A/S. VOGNMAGERVEJ 14, 8800 VIBORG. TLF:

6 6 Young Girls passende navn for Fortunas modstander i CL oung Boys Fortunas modstander i Champions League Stade de Suisse i Bern, hvor den første kamp mellem Young Boys og Fortuna spilles i aften. Mange har trukket på smilebåndet, da Fortuna Hjørring trak klubben ved navn Young Boys fra Bern som modstander i årets Champions League. For mon ikke Young Girls havde været et bedre navn til en kvindeklub. Young Boys er imidlertid en af Schweiz s store traditionsklubber, som i 2009 gik i samarbejde med kvindeklubben FFC Bern om at drive kvindefodbold på professionelt plan. Også på en anden led passer betegnelse Young Girls imidlertid på Fortunas modstander. Det er nemlig et meget ungt hold, der i aften stiller op mod de danske gæster. Siden Young Boys i foråret for første gang vandt det schweiziske mesterskab i kvindefodbold, har holdet mistet sine to mest fremtrædende spillere, Sandy Maendly og Veronica Maglia, der begge er skiftet til de italienske mestre Torres Calcio. Afløserne er unge og urutinerede, og Fortuna bør have en rimelig chance for at slå Young Boys over to kampe, mener Flemming Nielsen, tidligere cheftræner og nu talentchef i Fortuna, der har været på spiontogt i Bern og set modstanderne. Den første kamp mellem de to hold spilles onsdag den 28. september, altså samme dag som denne avis udgives. Kampen spilles på Stade de Suisse i Bern på kunstgræs. Det er et meget fint og moderne stadion, der blev taget i brug i 2007 som afløser for det legendariske Berner Wankdorf stadion, hvis plads i fodboldhistorien skyldes, at det var her, VM-finalen i 1954 blev spillet. En kamp, som Tyskland i kraft af træner Sepp Herbergers kyniske taktik vandt over verdens dengang suverænt bedste fodboldlandshold fra Ungarn med Ferenc Puskas i spidsen. Reklame behøver ikke at koste en million - men gør det noget det ligner? Polo. Til dem der vil have alt. Hører du til dem, der kun lever én gang? Er du træt af motorer, der ødsler med brændstoffet? Kan du nyde lyden af en bildør, der lukker? Er din tid for kostbar til raslelyde og støj i kabinen? Ved du, hvordan kvalitet dufter? Har du ikke tålmodighed til sløve biler? Mener du, en mindre bil skal være lige så sikker som en stor? Og lige så handy i byen som den er komfortabel på motorvejen? Hvornår har du sidst prøvet en Polo? CrossPolo. Til de 200 der ikke kan få nok. Eller er det det helt unikke, du søger? Kan du forestille dig en Polo med tagræling, 17" alufælge, og hvor chassiset er hævet 15 mm? En CrossPolo som der kun findes 200 af i hele landet? Tænder du på håndsyet læder og sportssæder i to farver? Nyder du fuldautomatisk Climatronic aircondition? Og vil du i øvrigt ikke undvære noget af det, der kendetegner selv den mest veludstyrede Polo? Burde du så ikke reservere en CrossPolo, mens du har chancen? Få Nordjyske Mobilbank på din smartphone Prøv Polo eller den nye CrossPolo hos os. Polo fås fra kr ,- og som 2-personers Van fra kr ,- ekskl. moms. Priser ekskl. levering kr ,-. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 16,9 30,3 km/l. CO 2 udslip g/km. (direktiv 80/1268/EØF). Bilerne er vist med ekstraudstyr. Forhandlerfelt Brødrene Møll A/S Frederikshavnsvej Hjørring tlf nordjyskebank.dk/mobilbank det sikre valg

7 7 FORTUNA HJØRRING GRATIS ADGANG Billetter til kampen kan afhentes i BSC YOUNG BOYS Filialer i Hjørring, Hirtshals, Bindslev, Sindal, Brønderslev, Øster Brønderslev, Tårs og Løkken. Hovedsponsor: Sølvsponsor: Kom til international topfodbold på Hjørring Stadion Onsdag d. 5. oktober kl

8 8 Jakob Borup, til venstre, og assistenttræner Henrik Jensen dirigerer fra sidelinjen. Holdet er det vigtigste, og glæden ved at spille skal drive værket Et fast håndtryk og et bredt smil. Det er første kontakt, når man møder Jakob Borup. Og det er uanset, om man er landsholdsspiller, yngste bænkevarmer i truppen eller chaufføren i bussen. Det er ikke kun, fordi Fortunas cheftræner, Jakob Borup, af natur er en venlig mand. Det er også en bevidst del af den strategi, han anvender i sit arbejde med at skabe det det stærkest mulige fodboldhold. Med vægt på hold. For Jakob Borup er holdet det vigtigste. Men netop for at gøre holdet stærkt, må alle på og omkring holdet yde deres individuelt bedste, og det gør de kun, hvis de er og føler sig som en del af holdet. Derfor er der et varmt og inkluderende håndtryk til alle. Hver gang. Men naturligvis skaber man ikke et fodboldhold af dansk topklasse ved blot at dele håndtryk ud. Jakob Borup har taget en hel palet af værktøjer i brug, siden han 1. august overtog ansvaret for Fortunas førstehold i 3F Ligaen. Det er værktøjer, som den 39-årige skoleleder på Muldbjergskolen i Hjørring dels har erhvervet sig gennem sin pædagogiske uddannelse og praksis, dels har suget til sig gennem en mangeårig karriere som aktiv fodboldspiller i blandt andet Skive, Viborg, AaB og HI. Peter Rudbæk er nok den, der har lært mig mest om at være træner. Ham havde jeg i Viborg, og han var utrolig dygtig til at få os alle til at føle os som et hold, fortæller Jakob Borup. For at skabe det bedst mulige hold, må hver enkelt udfylde sin plads optimalt. Derfor arbejder Jakob Borup også intensivt med hver enkelt spiller. Vi aftaler, hvilke ting den enkelte må arbejde med for at styrke holdet bedst muligt. Vi sætter mål for indsatsen og evaluerer, om målene nås. Det er ikke noget, der foregår alene mellem den enkelte og mig. Hele holdet er vidende om, hvad den enkelte arbejder med. Det giver en åben og ærlig atmosfære, som også er med at styrke følelsen af, at på vores hold arbejder vi sammen. I Fortuna træner Jakob Borup for første gang et kvindehold. Det er en meget positiv udfordring, der stiller større krav til træneren, men som samtidig giver en stor tilfredsstillelse. Forskellen i forhold til at træne drenge og mænd har for Jakob Borup først og fremmest været, at pigerne stiller mange fl ere spørgsmål. Hvis jeg beder dem om at lave en bestemt øvelse, så vil de vide, hvad det skal gøre godt for. Ikke for at brokke sig, men af nysgerrighed overfor, hvad øvelsen skal bidrage med. Det er meget positivt. Men det kræver altså også, at træneren forbereder sig ordentligt og ikke bare lirer et træningsprogram af på rutinen. Jakob Borup synes selv, han i løbet af de første par måneder er kommet meget langt med holdet. Pigerne har skullet vænne sig til en ny måde at gribe tingene an på. Både psykologisk og taktisk. Det har taget lidt tid. Men den store og synlige vending kom i den mindeværdige pokalkamp den 7. september i Århus, hvor vi vandt 6-5. I 1. halvleg lavede vi alle tænkelige fejl og kom bagud 2-4. I 2. halvleg hev vi os op på et helt andet niveau, taktisk og mentalt, og vi vandt de sidste 45 minutter med 4-1. Det var pragtfuldt. Ikke bare at vinde kampen. Men at se, hvordan det gav resultat at arbejde sammen som et hold med masser af vinderattitude og spilleglæde. Netop begrebet spilleglæde indgår også med eftertryk i Jakob Borups ordforråd. Det skal være glæden ved fodbold, der driver værket. Og glæden fi nder man ved at yde sit bedste til holdet. Det synes jeg, pigerne bliver bedre og bedre til. Det kommer til at bringe os langt i 3F Ligaen. Forhåbentlig også i Champions League. Det er jeg bare taknemmelig over at være med til. Velkommen til verden GRATIS fotografering af den lille ny! Inkl. billede i avisen og ét med hjem. Husk tidsbestilling. johnsen.dk Jernbanegade Hjørring Telefon

9 9 Jakob Borup: Cheftræner i Fortuna Hjørring ER DIN KLUB PÅ STØTTEN? Onside Sport is a registred trademark of The Coca-Cola Company CARLSBERG ONSIDE SPORT AID STØTTER HVERT ÅR DANSK BREDDEIDRÆT MED MINIMUM KR! HUSK AT SØGE STØTTE! CARLSBERG ONSIDE SPORT AID formidler økonomisk støtte til sportsklubber, foreninger, organisationer og enkeltpersoner, der efter CARLSBERG ONSIDE SPORT komitéens skøn gennem engagement, flid eller talent tilfører dansk breddeidræt nye kræfter og ideer. Der kan ansøges om de midler, der er mest behov for i netop jeres klub. Læs mere om hvordan I søger om støtte på Camilla Martin overrækker kr. til Pan Idræt. Sportcamp Solrød. Alexander fik doneret et Sportcamp ophold. Svend Gehrs overrækker. Sportscamp Horsens. Anne fik doneret et Sportcamp ophold. Per Pedersen overrækker.

10 10 Triumfer og skuffelser i Champions League Finalepladsen i 2003 var naturligvis toppen, og Fortuna er stadigvæk det eneste danske fodboldhold, som nogensinde har været i en europæisk fi nale. Men nu, hvor Fortuna for fjerde gang skal ud i Europas fornemste klubturnering, er det naturligt at kigge tilbage på triumfer og skuffelser i Fortunas tre foregående kampagner blandt de europæiske mesterhold. Umeå IK fra Sverige var modstanderen, da Fortuna i foråret 2003 havde chancen for at vinde UEFA Women s Cup, som endnu ikke havde fået sit nuværende navn, UEFA Women s Champions League. Finalen blev den gang spillet over to kampe, og den første fandt sted i Umeå i Nordsverige. Atmosfæren omkring kampen var fantastisk, og der var fuldt hus med 7600 tilskuere på Gamliavallen til kampen. De fi k set et Fortuna-hold, der med Christina Bonde som en blændende dirigent spillede fl ot. Men desværre kun den første snes minutter. Så satte de fysisk stærke svenskere sig på kampen anført af den utrættelige midtbanedynamo Malin Moström og med Hanna Ljungberg som en hyperfarlig angriber. 4-1 endte kampen, og returmatchen i Hjørring blev nærmest en formssag. Fortuna-spillerne troede vist ikke selv på, at de kunne vende slaget, og Umeå vandt 3-0. Til gengæld spillede Fortuna forinden to uforglemmelige kampe i semifi nalerne, hvor modstanderen var Arsenal fra England. Ikke mindst den første semifi nale i London bød på aldeles pragtfuldt spil af Fortuna, der vandt semifi nalen med 8-2 samlet. Kampen i London blev i øvrigt spillet på en bane med en højdeforskel mellem de to ender på fl ere meter. Højst besynderligt. Da Fortuna i sidste sæson vendte tilbage til Champions League efter seks år med Brøndby som danske mestre og CL-deltagere, var det sekstendedelsfi nalen mod Bardolino i Hjørring, der blev det spillemæssige højdepunkt. Samtlige spillere også dem der ikke normalt hører til de mest fremtrædende spillede op til deres allerbedste, og de italienske mestre led et for dem chokerende nederlag på 4-0. Føringen blev holdt trods et 1-2 nederlag i returkampen i Verona, og så var Fortuna klar til Chichi Igbo presser en Bardolino-forsvarer i opgøret i 2010, som Fortuna vandt 8-0 på Hjørring Stadion Indmarch på Hjørring Stadion inden kampen sidste år mod Bardolino Hvidevold Hjørring Tlf Måløv Byvej Måløv Tlf

11 FÅ DEN PÅ SPORT VINKEL 11 Fantastisk stemning ved indmarchen på Gamliavallen i Umeå til finalen i Forrest ses Umeå-anføreren Malin Moström og bagest Fortunas Anne Mette Christensen. kvartfinalen mod Olympique Lyonnais. Det blev endnu en uforglemmelig kamp. Men ikke i sportslig henseende og desværre ikke på den gode måde. Franskmændene, der senere kom i finalen, var en klasse bedre end Fortuna, der slap med et nederlag på 1-0 hjemme, men blev slået med hele 5-0 i Lyon. Olympique benyttede imidlertid to norske spillere, som ikke var spilleberettigede. Fortuna protesterede. Et hold med ulovlige spillere dømmes i fodboldverdenen normalt som taber af kampen. Det skete da også i UEFA s højeste instans, og dermed var Fortuna klar til kvartfinalen mod endnu et italiensk hold, Torres Calcio. Med Olympique klagede til den internationale sportsdomstol CAS, der ganske vist fastslog, at Olympiques to norske spillere ikke var spilleberettigede. Men CAS undlod at dømme det franske hold med henvisning til en unøjagtighed i turneringens reglement. Nu vil UEFA angiveligt ændre reglerne, så noget tilsvarende ikke kan ske igen. Men det hjalp ikke Fortuna, der måtte acceptere et dybt frustrerende exit fra turneringen. Sidste år stødte Fortuna igen på Bardolino i første runde. Det var imidlertid et italiensk hold i væsentligt svagere forfatning end året før, og Fortuna gjorde sig i praksis klar til ottendedelsfinalerne allerede i den første kamp i Hjørring. Her var Cathrine Paaske helt ustyrlig og førte an med hele fem mål i hjemmesejren på 8-0. Dermed var returkampen i Verona en formssag, som Fortuna vandt med 6-1 og dermed 14-1 sammenlagt. Så ventede en modstander af en helt anden kaliber i ottendedelsfinalen, nemlig FCR 2001 Duisburg fra Tyskland. Tyskerne med deres store stjerne Inka Grings i spidsen viste sig at være en tand skarpere i alle spillets facetter end Fortuna. Ganske vist tabte Fortuna hæderligt med 2-4 i Duisburg og lagde godt ud i returkampen i Hjørring. Men det var tyskerne der scorede. Kampen endte 0-3. Duisburg gik videre med 7-2 samlet. Nu kan piger gå på efterskole og spille fodbold i Fortuna Med et nyt tilbud fra Stidsholt - Nordjyllands Idrætsefterskole kan piger nu komme på efterskole og spille fodbold i Fortuna samtidig. Tilbuddet gælder både piger, der i forvejen spiller fodbold i Fortuna, og som gerne vil på efterskole uden at slippe klubben og holdet, samt ikke mindst piger fra hele landet, der gerne vil kombinere et efterskoleophold med fodbold i Danmarks førende klub for pige- og kvindefodbold. Nordjyllands Idrætsefterskole ligger i Stidsholt udenfor Sæby. Efterskolen tilbyder en aktiv hverdag, hvor fodbold, oplevelser og tætte venskaber går hånd i hånd med en undervisning, der lever op til folkeskolens krav. Tilbuddet lyder på 4 gange ugentlig træning, hvor du bl. a. bliver trænet af Fortuna-trænere og nogle af Fortuna Hjørrings 3F Liga spillere, og også af lærere fra Stidsholt Udover fodboldtræningen på skolen får eleverne også mulighed for at træne i Fortuna Hjørring og spille med på klubbens hold i turneringen. Man kan dog også vælge blot at træne og spille i den klub, man normalt spiller for. Skoleopholdet består desuden af lejrskoler i ind- og udland sprængfyldt med aktivitet og fællesskab, og naturligvis Folkeskolens afgangsprøve efter 9. klasse eller 10. klasse prøven. Pigefodboldspillere, som har lyst til at vide mere om Stidsholt - Nordjyllands Idrætsefterskole og Fortuna Hjørrings pigefodboldlinie, er velkomne til sammen med deres forældre at besøge skolen og få mere information og en rundvisning. Skolens adresse er: Stidsholt - Nordjyllands Idrætsefterskole Ørtoftvej Sæby Telefon: Ungdomstræning på Fortunas anlæg Landlyst Læs NORDJYSKE Stiftstidende Dit liv, din by, din verden

12 12 Fortuna Hjørring i Cham Bageste række fra venstre: Emily van Egmond, Kristine Pede Midterste række fra venstre: Bente Lauridsen (massør), Nels Jensen (materialechef), Mette N. S. Kjeldsen (fysioterapeut), Elise Kello Forreste række fra venstre: Chichi Igbo, Camilla Mogensen, Leah Morales, Lin KOM I MÅL med den rette rådgivning KONTAKT en rådgiver i en af vores AFDELINGER og lad os kaste et blik på DIN PRIVATØKONOMI

13 13 pions League 2011/12 rsen, Kim Carroll, Janni Arnth, Sine Hovesen og Line S. Jensen. nd-knight, Leena Khamis, Mia Kristensen, Megan Manthey, Janne Madsen, Jakob Borup (cheftræner) og Henrik Jensen (ass. træner). e Johansen, Heidi Johansen, Coralie Ducher, Mette V. Jensen og Julie Mølgaard. HASSELNØD GHANA VANILLE & HINDBÆR nyheder

14 14 Landsholdsmålmand: Klar til store opgaver for Fortuna Heidi Johansen er 28 år. Hun debuterede på landsholdet som OB-spiller helt tilbage i I Fortuna har hun været målmand siden Karrieren har hidtil budt på 160 kampe for Fortuna og 73 kampe på landsholdet. Men det kunne være blevet til mange flere, hvis ikke Heidi Johansen i flere omgange har måttet holde længere pauser på grund af skader. En af de pauser er netop overstået. En betændt akillessene drillede allerede i foråret Heidi Johansen, men hun spillede med helt frem til sommerpausen i forsøget på at vriste guldmedaljerne fra Brøndby. Men i tre måneder herefter holdt Heidi Johansen sig fra fodboldbanen for at give akillessenen ro til at komme sig helt. I den tid har Fortuna-målmanden holdt sig i fysisk form med styrketræning, cykling, løb og efterhånden lettere boldtræning. I begyndelsen af september fik Heidi Johansen så come back på Fortunas ligahold og er nu klar til opgaverne i Champions League. Men selvfølgelig kan man mærke, at man har været væk så længe. Boldfølingen og timingen trænger til meget træning og ikke mindst kampe for at komme helt i top, siger Heidi Johansen. Den lange pause kostede også Heidi Johansen pladsen på landsholdet. I hvert fald lige her og nu. Jeg regner da bestemt med et come back på landsholdet. Både i EM-kvalifikationsturneringen og til den spændende træningstur til Brasilien til vinter. Men selv om flere landskampe er et mål for Heidi Johansen, så er det ikke noget, hun tænker på lige for øjeblikket. Her og nu handler det om Fortuna. Vi skal ud og spille i Europa. Det er fantastisk spændende. Det er den slags kampe, der holder motivationen oppe. Og så skal vi selvfølgelig etablere os i toppen af 3F Ligaen, hvor vi nærmest oven i Champions League-kampene skal møde de to øvrige tophold, Brøndby og Skovbakken. Så der nok af store opgaver for Fortuna lige nu. Heidi Johansen: Klar til store opgaver for Fortuna. Præsenterer STAND UP med: CARSTEN BANG Torsdag den 27. oktober 2011 Kl på Vendelbohus Husk også MICK ØGENDAHL Onsdag den 21. marts 2012 Køb din billet i dag på Alle tal taler. Find en revisor, der er god til at lytte til dem BDO i Hjørring Nørrebro Hjørring Telefon

15 15 Heidi Johansen i aktion imod Bardolino-stjernen Melanie Gabbiadini Hvad venter du på? Fremtiden fås nu! Vores viden er din styrke Waoo! 2 30/30 Mbit fiberbredbånd Telefoni 0,- abonnement Engagement, kompetence og nærhed Kampagnetilbud bestil inden ,- pr./md. Prisen gælder de første 6 mdr. Min. pris. i 6 mdr ,-. Vejledende priser. Aalborg, Aarhus, Hjørring, Frederikshavn og Sæby Bestil på Alle priser er inkl. moms og gældende fra 16. august til 30. november Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Håndværkervej Brønderslev Tlf

16 16 Skarpskytten har fundet sin plads på kanten Kristine Pedersen: Farlig målskytte også som kantspiller. Kristine Pedersen er en af de bedste skytter i dansk kvindefodbold. Hun skyder hårdt og præcist og næsten lige godt med højre og venstre ben, selv om hun er naturligt højrefodet. Så det er ikke så mærkeligt, at hun i årevis fandt sin naturlige plads som en farlig midterangriber. I barndomsklubben Vejle og på ungdomslandsholdene, hvor Kristine Pedersen har optrådt 45 gange, var hun det naturlige valg som angriber. Men da Kristine Pedersen skiftede til Fortuna, var der ikke plads til endnu en midterangriber. Og så måtte skarpskytten lade sig omskole til kantspiller. På den plads har Kristine Pedersen nu spillet 120 kampe. Somme tider i venstre, somme tider i højre side. Og personligt er hun ret ligeglad med, om hun spiller i den ene eller den anden side. Det ligger naturligt for mig at sparke med højre ben, men hvis jeg ligger på venstre kant og skal sparke et indlæg, tænker jeg aldrig på, at jeg nu skal bruge venstrebenet, forklarer Kristine Pedersen. Lige nu er Kristine Pedersen fast placeret på højrekanten, og det har hun det godt med. Jeg synes i det hele taget, mit spil er inde i en god udvikling. Jeg er blevet bedre i kombinationsspillet, jeg arbejder hele tiden med at styrke kvaliteten af mine indlæg, og jeg scorer jo stadig mål. Kristine Pedersens præstationer har tidligere været svingende. Men som 25-årig er hendes spil blevet mere og mere stabilt. Jeg arbejder meget med min indstilling, med min tro på mig selv. Jeg er blevet bedre til at håndtere fejl og lader mig ikke så let slå ud, hvis tingene ikke lige fungerer. Så jeg synes selv, at jeg er blevet mere stabil i præstationerne. I sin tid som angriber fokuserede Kristine Pedersen næsten udelukkende på det offensive spil. Som kantspiller i det system, der spilles i Fortuna, har hun fået vigtige defensive opgaver. Cheftræner Jakob Borup fokuserer meget på presspillet. Alle spillere på holdet har defensive opgaver, og hvis ikke vi hver for sig holder presset på modstanderne, så smuldrer taktikken. Så jeg har måttet lære også at spille defensivt, og jeg synes, jeg hele tiden udvikler mig som fodboldspiller. Kristine Pedersen er en del af A-landsholdstruppen. Men hun føler sig ikke som noget sikkert valg hver gang. Så jeg bliver glad, hver gang jeg bliver udtaget, og jeg håber selvfølgelig altid på spilletid. Det er spændende at spille internationalt. Og det er det selvfølgelig også i Fortuna-regi. Så derfor glæder vi os alle sammen på holdet ekstra til Champions League-kampene. Det er den slags opgaver, der gør det virkelig sjovt at spille fodbold. DEN NYE FORD FOCUS Start more than a car Kan en bil standse, bremse og parkere af sig selv? Kan den Nyt TeamPhoto Så er jeg igen klar med fotografering i den kendte kvalitet fra Billedbutikken i nyt og lyst atelier. Feel the difference AALBORG HJØRRING BRØNDERSLEV FREDERIKSHAVN AALBORG: Skjernvej 4A, v/humlebakken, Tlf HJØRRING: Frederikshavnsvej 325, Tlf BRØNDERSLEV: Østergade 148, Tlf FREDERIKSHAVN: Søndergade 253, Tlf Husk tidsbestilling - Ring TeamPhoto Klokagervej Hjørring

17 17 Kristine Pedersen i kamp for Fortuna i Champions League. EFTERÅRSTILBUD Så gi r vi en Jyske Velkomst. Med Jyske Velkomst bliver du sikker i din sag, inden du skifter. Lær os at kende og få et konkret oplæg, der viser, hvad du kan få ud af at blive kunde hos os helt uforpligtende, naturligvis. Jyske Velkomst indeholder: Jyske Forskelle intro til Jyske Bank Jyske Velkomst trin for trin Krydsforhør fortæl os om dine forventninger Du kan hente pakken i banken. Vi glæder os til at se dig. Overvejer du at skifte bank? Little Bird Sovesofa i sort PU-læder. 70x200 med Icomfort posefjedre ,- EC pris Airton hjørnesofa m/ open end Leveres i mange stof farver ,- EC pris 2 stk. box Dobbelt fjedret bonnell/bonnell inkl. enkelt eller dobbelt topmadras. Vælg mellem to stk. 80 x 200 cm eller 90 x 200 cm. Excl. meder ,- EC pris FRI LEVERING Kom ind og se Nordjyllands STØRSTE møbeludstilling hos Erling Christensen Møbler A/S. Vi kan klare totalindretning i enhver prisklasse! Østergade 23 Hjørring Tlf: Bispensgade Hjørring Tlf: Åbningstider: Man Tirs.-fre Lør Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com NYE ANSIGTER Det er en Brøndbytrup med flere nye ansigter som har taget hul på mesterskabs-

Læs mere

one Topscorer går forrest Århus Håndbold vil være et fyrtårn inden for dansk eliteidræt Byens Nr. 2 giver identitet

one Topscorer går forrest Århus Håndbold vil være et fyrtårn inden for dansk eliteidræt Byens Nr. 2 giver identitet 4 in Man skal lære af fortiden, men fokusere på fremtiden Århus Håndbold vil være et fyrtårn inden for dansk eliteidræt Byens Nr. 2 giver identitet TILLÆG TIL ÅRHUS STIFTSTIDENDE D. 15/12 2011 Topscorer

Læs mere

Vi skal op igen INDHOLD

Vi skal op igen INDHOLD Vi skal op igen Det er det enkle og klare budskab, som skal lyde fra min side. Det er lykkedes os gennem de sidste tre til fire år at få opbygget alt det, der skal til for at spille som minimum i Betsafe

Læs mere

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD JYSK FODBOLD Juni 2009 Klubudvikling er vejen frem Aggersund IF og Saltum IF har taget springet ind ifremtiden, mens Vejgaard står lige foran ændringer, der også vil omfatte et formandsskifte. Jysk Fodbold

Læs mere

HURTIGERE, HØJERE, STÆRKERE

HURTIGERE, HØJERE, STÆRKERE 2 FODBOLD I BRØNDBY HURTIGERE, HØJERE, STÆRKERE Citius, altius, fortius - Hurtigere, højere, stærkere - sådan lyder det olympiske motto, men mottoet kunne også passe ganske godt som René Skovdahls arbejdsbeskrivelse

Læs mere

Et stærkt kollektiv. Vind med Randers HK Find bolde i avisen. Jan Leslie: Vi brager igennem. Kathrine Heindahl: Selvfølgelig er vi konkurrenter

Et stærkt kollektiv. Vind med Randers HK Find bolde i avisen. Jan Leslie: Vi brager igennem. Kathrine Heindahl: Selvfølgelig er vi konkurrenter December 2013 Randers HK avis Vind med Randers HK Find bolde i avisen side 16 Jan Leslie: Vi brager igennem side 43 Kathrine Heindahl: Selvfølgelig er vi konkurrenter side 30 Et stærkt kollektiv Eksklusiv

Læs mere

pillernyt // Fremtiden METTE TRANBORG STORSKYTTE KLAR TIL MERE GULD // SKAT NYE REGLER HVIS DU HAR FRI BOLIG

pillernyt // Fremtiden METTE TRANBORG STORSKYTTE KLAR TIL MERE GULD // SKAT NYE REGLER HVIS DU HAR FRI BOLIG // Fremtiden METTE TRANBORG STORSKYTTE KLAR TIL MERE GULD // SKAT NYE REGLER HVIS DU HAR FRI BOLIG // KARRIERESTOP STEINAR EGE NORSK LEGENDE TVUNGET TIL FARVEL // 4PLAYER DANIEL SVENSSON FLEKSIBEL UDDANNELSE

Læs mere

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT.

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT. FC ROSKILDE PROFILAVIS APRIL 2012 Velkommen til FC ROSKILDE - hele byens hold Forår 2012 CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes FC Roskilde arskort voksen sæsonkort Se de nye SÆSONKORT FC ROSKILDE PROFILAVIS

Læs mere

pillernyt // UDDANNELSE MELGAARDS ELEGANTE OVERGANG TIL CIVILT JOB // MÅLVOGTERE VETERAN GIVER GODE RÅD TIL EN LANG KARRIERE

pillernyt // UDDANNELSE MELGAARDS ELEGANTE OVERGANG TIL CIVILT JOB // MÅLVOGTERE VETERAN GIVER GODE RÅD TIL EN LANG KARRIERE // UDDANNELSE MELGAARDS ELEGANTE OVERGANG TIL CIVILT JOB // MÅLVOGTERE VETERAN GIVER GODE RÅD TIL EN LANG KARRIERE // LANDSHOLD EFTER GODKENDTE SLUTRUNDER GÆLDER DET NU OL // HÆDER CAMILLA ANDERSEN I FINT

Læs mere

pillernyt // MICHAEL KNUDSEN OM AT LYTTE TIL EN SKADET KROP // SPORTSALUMNI.DK NYT NETVÆRK TIL SPORTSFOLK

pillernyt // MICHAEL KNUDSEN OM AT LYTTE TIL EN SKADET KROP // SPORTSALUMNI.DK NYT NETVÆRK TIL SPORTSFOLK // MICHAEL KNUDSEN OM AT LYTTE TIL EN SKADET KROP // SPORTSALUMNI.DK NYT NETVÆRK TIL SPORTSFOLK // HÅNDBOLDAGENTER HAR DU VIRKELIG BRUG FOR DEM? pillernyt HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN 13. ÅRGANG MARTS

Læs mere

FODBOLD I BRØNDBY MED DANMARKS BEDSTE I RYGGEN STORT FAN-TILLÆG FORMANDENS TRAVLE EFTERÅR TRANSFER TJEK TALENT TEMA OG MEGET, MEGET MERE..

FODBOLD I BRØNDBY MED DANMARKS BEDSTE I RYGGEN STORT FAN-TILLÆG FORMANDENS TRAVLE EFTERÅR TRANSFER TJEK TALENT TEMA OG MEGET, MEGET MERE.. Supra Societatem Nemo FODBOLD I BRØNDBY December 2007 / 24. årgang / Nr. 4 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com MED DANMARKS BEDSTE I RYGGEN STORT FAN-TILLÆG FORMANDENS TRAVLE EFTERÅR

Læs mere

Fodbold. Københavnsk. TEMA: Klub-liv. Valby Boldklub: - Første kvinde i bestyrelsen. Fodboldens personlige sponsor: - Allan Mylius Thomsen

Fodbold. Københavnsk. TEMA: Klub-liv. Valby Boldklub: - Første kvinde i bestyrelsen. Fodboldens personlige sponsor: - Allan Mylius Thomsen Københavnsk MAJ 2013 NR. 2 Fodbold TEMA: Klub-liv Valby Boldklub: - Første kvinde i bestyrelsen Fodboldens personlige sponsor: - Allan Mylius Thomsen Amager Fodbold Akadami: - AB Tårnbys talentsatsning

Læs mere

Rindum SU. Dec. 2013. gymnastik håndbold støtteforening fodbold badminton

Rindum SU. Dec. 2013. gymnastik håndbold støtteforening fodbold badminton Rindum SU S o g n e - o g U n g d o m s f o r e n i n g Dec. 2013 gymnastik håndbold støtteforening fodbold badminton Bladudvalg: Ansvarshavende redaktør: Torben Nielsen Churchill12@mail.dk Annoncesalg:

Læs mere

DBUs Landskampmagasin PARKEN ONSDAG DEN 17. OKTOBER 2007 KLOKKEN 20.00 FODBOLD HELE DØGNET PÅ WWW.DBU.DK. store fodboldoplevelser

DBUs Landskampmagasin PARKEN ONSDAG DEN 17. OKTOBER 2007 KLOKKEN 20.00 FODBOLD HELE DØGNET PÅ WWW.DBU.DK. store fodboldoplevelser DBUs Landskampmagasin DANMARKA LETLAND PARKEN ONSDAG DEN 17. OKTOBER 2007 KLOKKEN 20.00 7 DET NYE MIDTERFORSVAR 19 50 KAMPE I LANDS- HOLDSTRØJEN 26 LETTISK FODBOLD ANNO 2007 store fodboldoplevelser FODBOLD

Læs mere

UDDANNELSER Københavnsk. Nr. 3 Juni 2005 1 Årgang FODBOLD

UDDANNELSER Københavnsk. Nr. 3 Juni 2005 1 Årgang FODBOLD UDDANNELSER Københavnsk Nr. 3 Juni 2005 1 Årgang FODBOLD Kresten Kresten Bjerre Bjerre Generalen Generalen Hvidovre Hvidovre vil vil leve leve af af den den gode gode mad mad Vestia Vestia liv liv ii den

Læs mere

Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby IF - FC Midtjylland Brøndby IF - FC Midtjylland Anførerne Trupperne Klubberne Vejen til finalen Reglerne for finalen 48 finaler og fightere Pokalminder: Brøndby-Ikast 1989 store fodboldoplevelser Program for DONG Cup-finalen

Læs mere

DANMARK NORGE. NIKOLAI BOILESEN EN DRENGEDRØM ER GÅET I OPFyLDELSE NIKI ZIMLING HÅRDT ARBEJDE BELØNNES OM NORGE DRILLOS NORGE. DBUs LANDSKAMPMAGASIN

DANMARK NORGE. NIKOLAI BOILESEN EN DRENGEDRØM ER GÅET I OPFyLDELSE NIKI ZIMLING HÅRDT ARBEJDE BELØNNES OM NORGE DRILLOS NORGE. DBUs LANDSKAMPMAGASIN DBUs LANDSKAMPMAGASIN DANMARK NORGE EM-kvalifikationskaMp parken tirsdag DEn 6. september 2011 klokken 20.15 NIKOLAI BOILESEN EN DRENGEDRØM ER GÅET I OPFyLDELSE NIKI ZIMLING HÅRDT ARBEJDE BELØNNES OM NORGE

Læs mere

fiasko med fjeldstad + LÆS OM: DEn USYNLIGE uafhængighed undersøgelse AF HåNDBOLDSPILLERES UDDANNELSESNIVEAU DET NORSKE håndbold-helvede

fiasko med fjeldstad + LÆS OM: DEn USYNLIGE uafhængighed undersøgelse AF HåNDBOLDSPILLERES UDDANNELSESNIVEAU DET NORSKE håndbold-helvede 10. ÅRGANG DECEMBER 2008 NR. 4 håndboldspillernes EgEt magasin Spillernyt: fiasko med fjeldstad På rekordtid gik Skive fhs 1. divisionskvinder fra harmoni og succes til splittelse og krise. I dag har flere

Læs mere

JYSK FODBOLD. I Givskud kan alle komme ind fra gaden og spille indefodbold for en 10 er Læs side 33. Fodboldklubben B 07 3 Sikre Tørring

JYSK FODBOLD. I Givskud kan alle komme ind fra gaden og spille indefodbold for en 10 er Læs side 33. Fodboldklubben B 07 3 Sikre Tørring JYSK FODBOLD Februar 2010 I Givskud kan alle komme ind fra gaden og spille indefodbold for en 10 er Læs side 33 Fodboldklubben B 07 3 Sikre Tørring har fået mere end 55 seniorspillere tilbage på banen

Læs mere

JYSK FODBOLD. Succes med ungtrænere i FC Skanderborg. Side 46. Fra 20 til 60 minispillere i Moltrup IF. Side 14

JYSK FODBOLD. Succes med ungtrænere i FC Skanderborg. Side 46. Fra 20 til 60 minispillere i Moltrup IF. Side 14 JYSK FODBOLD Oktober 2010 Succes med ungtrænere i FC Skanderborg. Side 46 Fra 20 til 60 minispillere i Moltrup IF. Side 14 Samarbejde og utraditionelle seniorhold på Læsø. Side 52 Jysk Fodbold er Jydsk

Læs mere

MEGATRENDS SÅDAN PÅVIRKER DE DIN KLUB

MEGATRENDS SÅDAN PÅVIRKER DE DIN KLUB XXX Få del i 500 milliarder kroner Højt til loftet i Hobro De blå hjerter banker for altid TEMA ER DIN KLUB GEARET TIL FREMTIDEN? MEGATRENDS SÅDAN PÅVIRKER DE DIN KLUB NO 06. DECEMBER 2014 + Update / Analysen

Læs mere

fodbold Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer. Mød både tilhængere og skeptikere.

fodbold Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer. Mød både tilhængere og skeptikere. JYSK fodbold Oktober 2011 Kunstgræs er ikke så dyrt endda Ny udvikling i indefodbold Hvad siger pigerne til at spille 9:9? Tema: Halv turnering = hel succes? Vi gør status over modellen med halvårsturneringer.

Læs mere

10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2. Spillernyt: AJAX GÅR GENNEM GULVET

10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2. Spillernyt: AJAX GÅR GENNEM GULVET 10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2 HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN Spillernyt: DE UØNSKEDE SPILLERE Splinter i både bagdelen og selvtilliden. Både Kim Nielsen og Lise Knudsen har oplevet, hvad det vil sige at

Læs mere

fodboldoktober 2012 Rundt om ti-minuttersregel TEMA: Sejlivet klub nægter at dreje nøglen På besøg i Jyllands eneste døveklub

fodboldoktober 2012 Rundt om ti-minuttersregel TEMA: Sejlivet klub nægter at dreje nøglen På besøg i Jyllands eneste døveklub JYSK fodboldoktober 2012 TEMA: Rundt om ti-minuttersregel På besøg i Jyllands eneste døveklub Sejlivet klub nægter at dreje nøglen Årets fodboldkamp på Mors LEDER DBU Jyllands fodboldmagasin 2 Stanken

Læs mere

EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING

EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING FYN BOLD Nr. 2 Maj 2009 16. årgang EKS-FBU FORMANDENS STORE SPRING TALENTUDVIKLING I ARGENTINA DA SVERIGE VANDT 6-0 FOR 50 ÅR SIDEN BOLDKLUBBEN STJERNEN 2 FYN BOLD 2/2009 FYN BOLD Nr. 2 Maj 2009 16. årgang

Læs mere

JYSK. Ry fik forældrene ud af busken FODBOLD OKTOBER 2008. Jysk Fodbold er Jydsk Boldspil-Unions officielle fodboldmagasin

JYSK. Ry fik forældrene ud af busken FODBOLD OKTOBER 2008. Jysk Fodbold er Jydsk Boldspil-Unions officielle fodboldmagasin JYSK FODBOLD OKTOBER 2008 Ry fik forældrene ud af busken Jysk Fodbold er Jydsk Boldspil-Unions officielle fodboldmagasin Kommentar Et studie i Fair Play og det modsatte! Gennem flere år har DBU sat fokus

Læs mere

KRATTEN. Bank og. LKB Gistrup. Så er julekalenderen på gaden

KRATTEN. Bank og. LKB Gistrup. Så er julekalenderen på gaden KRATTEN November 2009 Nr. 5 Årgang 42 BADMINTON Så er julekalenderen på gaden FODBOLD 23 2 15 9 11 GYMNASTIK MOTIONSCENTER 10 18 6 24 14 PETANQUE 4 20 12 17 1 TENNIS 13 21 7 19 3 VOLLEYBALL LKB's Venner

Læs mere

IK Frem. Jubilæumsskrift

IK Frem. Jubilæumsskrift IK Frem Jubilæumsskrift 1912 2012 1 Redaktion Jørn Otte (ansv.havende) Jens Bak Erik Kragelund Redigering Elin Jensen-Sønderup Layout BB Consulting Tryk Hobro Lyntryk Udgivet af IK Frem Sønderup-Suldrup

Læs mere

pengenyt Prøv vores pensions-quiz Obligationer når ikke aktier til sokkeholderne... eller er det for firkantet sat op?

pengenyt Prøv vores pensions-quiz Obligationer når ikke aktier til sokkeholderne... eller er det for firkantet sat op? 3 pengenyt 2013 Obligationer når ikke aktier til sokkeholderne... eller er det for firkantet sat op? Bliver det i lystyacht, du sejler dit livs solnedgang i møde? Prøv vores pensions-quiz Hvorfor dømmer

Læs mere

SUPERLIGA OMVEJ TIL SUPERLIGAEN VIBORG F.F. PROFESSIONEL FODBOLD A/S WWW.FACEBOOK.COM/VFFFAN. - Jeppe Grønning er klar til landets bedste række S18

SUPERLIGA OMVEJ TIL SUPERLIGAEN VIBORG F.F. PROFESSIONEL FODBOLD A/S WWW.FACEBOOK.COM/VFFFAN. - Jeppe Grønning er klar til landets bedste række S18 HVORDAN VAR DET NU DET GIK FANTASTISKE PETER FRIIS VFF PARTNERE SÆTTER REKORD HOLDENE I SUPERLIGAEN VI KIGGER TILBAGE PÅ SÆSONENS KAMPE STÆRKT MÅLMANDSSPIL SIKRER OPRYKNING 18 PARTNERE TRAMPEDE KÆMPE BELØB

Læs mere