FORSAMLINGSHUS ØSTER HASSING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORSAMLINGSHUS ØSTER HASSING"

Transkript

1 FORSAMLINGSHUS ØSTER HASSING

2 Indhold Baggrund... 3 Øster Hassing... 3 Faciliteter i Øster Hassing... 3 Resultatet af projektgruppens arbejde... 4 Projektbeskrivelse... 4 Byens borgere hvad synes de?... 4 Brugere og ønsker til indretning... 4 Ønsker til materialer... 5 Den valgte løsning... 6 Det nuværende Forsamlingshus... 6 Projekt organisation... 6 Budgetter... 7 Etableringsbudget... 7 Driftsbudget... 8 Finansieringsplan... 9 Forhåndstilladelser... 9 Bilag: 1. Energirapport for nuværende Forsamlingshus med underbilag 2. Nabohøring 3. Mail fra ÆldreSagen med underbilag 4. Mail fra AOF 5. Mail fra blomsterbutikken Mælkebøtten 6. Mail fra Øster Hassing/Gåser Menighedsråd 7. Dataark for InVentilate 8. Skitser af løsningen fra Kærsgaard & Andersen A/S 9. Etableringsbudget med underbilag 10. Estimeret Varme- og økonomiberegning fra DVI energi 11. Mail fra Park og Natur ved Thomas Kilde

3 Baggrund Øster Hassing har som en del af Aalborg Kommunes projekt Udvikling af din by set på faciliteter og aktiviteter i Øster Hassing. I den forbindelse blev der nedsat en projektgruppe. Projektgruppen rettede fokus imod Øster Hassings to primære samlesteder Forsamlingshuset og Sportspladsen. Øster Hassing Øster Hassing er placeret i den gamle Hals Kommune, ca. 20 km fra Aalborg centrum. Byen har ca. 150 indbyggere. I de senere år har der især været tilflytning af unge og børnefamilier, når husene i byen eller det nærmeste opland er blevet solgt. Øster Hassing er trods status som en lille landsby et sted med stort sammenhold imellem byens borgere. Der afholdes mange arrangementer, hvor Forsamlingshus og Sportsplads er de naturlige samlingspunkter. Øster Hassing er i den forbindelse en vigtig og aktiv brik. Faciliteter i Øster Hassing Byens vigtigste facilitet er Forsamlingshuset, der danner ramme om hovedparten af arrangementerne i byen. Forsamlingshuset er opført i Huset fremstår som brugbart, men er langt fra tidssvarende, hvad angår adgangsforhold for gangbesværede og handicappede samt toiletforhold. En energirapport, bilag 1, udført i foråret 2015 viser endvidere, at den nuværende opvarmningsform el-radiatorer - er for dyr og ikke miljørigtig. Endvidere er der ingen udenoms arealer ved Forsamlingshuset grundet placeringen i centrum af byen. Netop placeringen har ved flere lejligheder bl.a. givet støjgener for de nærmeste naboer. I den østlige del af Øster Hassing ligger den gamle Sportsplads. Sportspladsen er ikke indrettet med faciliteter som lys og baneafmærkning, men fremstår som en stor græsplæne. Øster Hassing anlagde i 2009 en legeplads med stor del af frivillig arbejdskraft. Finansieret ved fonde og arrangementer i byen. Der er en mindre overdækket terrasse og et lille skur, der anvendes som udsalgssted ifm. arrangementer. Skuret står foran en gennemgribende renovering, hvis det skal kunne anvendes i fremtiden.

4 På Sportspladsen er der ingen toiletfaciliteter, så ved alle arrangementer, skal der lejes toiletvogne. De manglende toiletfaciliteter gør det også svært for byens mange børnefamilier at udnytte bl.a. legepladsen optimalt. Der er ikke indlagt vand og kloak på Sportspladsen. Resultatet af projektgruppens arbejde Projektgruppen undersøgte muligheden for at tilkøbe jord ved naboejendommen nord for det nuværende Forsamlingshus mhp. at anlægge en mindre overdækket terrasse, forbedre adgangsforholdene for ældre og handicappede samt en mindre legeplads. Ejeren af jorden er dog ikke interesseret i at sælge. Da det ikke er muligt at tilkøbe jord og da udgifterne til renovering af såvel det nuværende Forsamlingshus samt skur på Sportspladsen forventeligt vil løbe op imod ¾ million kr, foreslog projektgruppen, at Øster Hassing i stedet skulle søge om midler til at opføre et nyt Forsamlingshus på m2 på den østlige del af Sportspladsen. Øster Hassing ansøgte primo maj 2015 om midler fra Aalborg Kommune til opførelse af et nyt Forsamlingshus samt en bandebane for at skabe en helhed på Sportspladsen med faciliteter til alle aldre. Projektbeskrivelse Aalborg Kommune prækvalificerede projektet ultimo maj, hvorefter projektgruppen indhentede forslag til udfærdigelsen af et nyt Forsamlingshus. Projektgruppen har endvidere været på besøg ved Vaarst Uret samt været rundt og se forskellige løsninger på fælleshuse ved Sundby-Hvorup Boligselskab. Byens borgere hvad synes de? Projektgruppen har i hele processen haft en god og konstruktiv dialog med byens borgere omkring projektet. Vi har haft nabohøring, bilag 2, med nærmeste naboer til et fremtidigt Forsamlingshus og bandebane. Den største bekymring fra nærmeste naboer er evt. støjgener. Derfor er der ind tænkt beplantning omkring huset, og at byggematerialer vil være støjdæmpende. Endvidere vil der blive installeret lydanlæg med decibelbegrænser, som skal anvendes ved afholdelse af arrangementer i Forsamlingshuset. Vi har løbende afholdt informationsaftener med byens borgere, hvor der har været en positiv stemning og der er kommet flere gode input frem. Samtidig har Projektgruppen uddelt informationsfoldere til byens husstande. Referater fra møder i Projektgruppen har været frit tilgængelig på Øster Hassing s hjemmeside. Brugere og ønsker til indretning Siden prækvalifikationen har projektgruppen været i dialog med byens borgere, potentielle faste brugere og foreninger om ønsker til indretning og faciliteter i et nyt og tidssvarende Forsamlingshus. Projektgruppen ser Forsamlingshuset som et samlingspunkt - ikke kun til festlige

5 arrangementer i Øster Hassing eller som udlejning til private arrangementer - men i lige så høj grad som samlingspunkt for arrangementer for alle aldre og på alle dage. Kontakten til lokale foreninger og virksomheder har bl.a. givet positive tilkendegivelser fra: ÆldreSagens Lokalafdeling i Hals, bilag 3 AOF, bilag 4 Blomsterbutikken Mælkebøtten, bilag 5 Øster Hassing/Gåser Menighedsråd, bilag 6 Her har der bl.a. været ønske om plads til at opbevare fx mindre redskaber til yoga og pilates og gulvmåtter. Samtidig har der været ønsker om bl.a. tidssvarende audio/video faciliteter. Generelt er det ofte et problem at finde tidssvarende lokaler i landdistrikterne med gode adgangsforhold og det udstyr, man i dag forventer er til stede fx i forbindelse med en aftenskole. Et stort ønske fra byens borgere har bl.a. været, at der etableres et toilet, der er offentligt tilgængelig, så det kan anvendes, når en holder deres udendørs arrangementer og man fx er på legepladsen eller anvender den kommende bandebane. Endvidere skal indretningen af Forsamlingshuset kunne dække de arrangementer som Øster Hassing allerede nu afholder. Projektgruppen har ønsket at indretningen af Forsamlingshuset også indbød til afholdelse af møder eller arrangementer med få deltagere, derfor det lille lokale. Ønsker til materialer En vigtig del af projektet har været, at huset bygges i relativt vedligeholdelsesfrie og energioptimerede materialer. Den vedligeholdelse, der vil være, skal være af et minimum og i høj grad skulle kunne klares af byens borgere. Der er valgt træbeklædning på den Store sal, dette kan dog ændres til fx hardieplanker uden at fordyre projektet. Endvidere skal udgifterne til opvarmning af forsamlingshuset mindskes mest muligt og der skal anvendes miljørigtige energikilder bl.a. LED belysning. Opvarmningen vil være en luft-vand pumpe og der vil være installeret et udluftningssystem med varme genanvendelse. Bilag 7.

6 Den valgte løsning Projektgruppen så på flere løsningsforslag og endte med at vælge løsningen fra Kærsgaard & Andersen A/S, idet den skaber en god sammenhæng imellem legeplads, bandebane og Forsamlingshus og får Sportspladsen med faciliteterne til at fremstå som en helhed. I løsningen tages beplantningen i anvendelse til at fremhæve Forsamlingshusets placering på pladsen, samt skabe rum til leg. Det er samtidig projektgruppens vurdering, at den valgte løsning passer flot ind i omgivelserne. Indretningen af Forsamlingshuset giver brugerne et flot vue over Sportspladsen og faciliteterne på denne. Samtidig løser indretningen behovet for et offentligt tilgængelig toilet for de daglige brugere af faciliteterne på Sportspladsen. Løsningen giver også mulighed for at afholde møder eller mindre arrangementer i det lille lokale. Skitser og beskrivelser fra Kærsgaard & Andersen A/S, bilag 8. Det nuværende Forsamlingshus Forsamlingshuset er af ældre dato, hvorfor der forventeligt vil blive søgt om midler fra nedrivningspuljen. Projektgruppen har modtaget en tilkendegivelse om at købe grunden, med den forudsætning af bygningen nedrives og fjernes. Et evt. provenuet vil indgå som en del af finansieringen af det nye forsamlingshus. Øster Hassing vil på førstkommende generalforsamling foråret tage op, hvad der skal ske med det nuværende Forsamlingshus. Projekt organisation Projektgruppen udspringer af den frivilligt sammensatte gruppe fra projekt Udvikling i din by. Projektgruppen består af en blanding af nyere tilflyttere og folk med en lang tilknytning til byen. I gruppen er der folk med håndværksmæssig erfaring samt folk, der er parate til at yde den ekstra indsats, dette projekt kræver.

7 Den nuværende bestyrelsen for Øster Hassing er repræsenteret i Projektgruppen med 2 medlemmer. Budgetter Etableringsbudget Projektgruppen har ifm. indhentning af tilbud til etableringen af nyt Forsamlingshus lagt vægt på, at tilbudsgivere indvilligede i, at kan indgå frivillig arbejdskraft som en del af projektet. Værdien af den frivillige arbejdskraft, vil blive fratrukket tilbudsprisen. Etablering af, den i skitserne viste løsning, vil andrage kr ex. moms, hvilket er ca. kr ex. moms pr. m2. Hertil kommer etablering af parkeringsareal og vej, tilslutning til kloak og fælles antenne til kr ex moms Der er afsat kr til diverse udgifter. Af etableringsbudgettet fremgår alle indhentede priser og der tages udgangspunkt i den billigste løsning, bilag 9.

8 Driftsbudget Ifm. udfærdigelsen af driftsbudgettet er der taget udgangspunkt i driftsregnskabet 2014 for det nuværende Forsamlingshus. Udgifter: EL, belysning EL, opvarmning (5000 kwh) Vand Kloak + renovation Antenne + internet Licens Rengøring Erhvervsansvarsforsikring 850 Erhvervsforsikring Bygningsforsikring Arbejdsskadeforsikring Gas 450 Vedligeholdelse I alt kr Indtægter: Udlejning til private arrangementer Udlejning til foreninger (AOF, ÆldreSagen, menighedsråd mv.) I alt kr Det budgetterede beløb til opvarmning stammer fra beregningerne til varmepumpen. Bilag 10. Udgifter til internet og licens er nye udgifter, da der ikke er indlagt antenne og internet i det nuværende Forsamlingshus. Indtægterne til udlejning til foreninger, tager udgangspunkt i nuværende indtægter samt anslåede lejeindtægter fra bl.a. AOF.

9 Finansieringsplan Finansieringen er en kombination af midler fra Aalborg Kommune og tilskud fra fonde. Derudover indgår frivillig arbejde og sponsorrater i finansieringsplanen. Af finansieringsplanen fremgår et provenu fra salg af grund med nuværende Forsamlingshus, da det forudsættes af generalforsamlingen i Øster Hassing i 2016 vil vedtage at grunden sælges til højestbydende. Projekt Udvikling i din By indgår med kr idet projektet har fået tilsagn om i alt kr med fordelingen kr til projekteringsfasen og kr til etableringsfasen. Af tilsagnet fremgår, at der frit kan overføres imellem de to faser. Aalborg Kommune Provenu fra salg af grund med nuværende Forsamlingshus Overførsel fra AKA pulje (vedligehold af nuværende Forsamlingshus) Projekt Udvikling i din by Fonde Frivillig arbejde og sponsorater I alt kr Forhåndstilladelser Matriklen, hvor Forsamlingshuset opføres, er ejet af Aalborg Kommune. Projektgruppen har i processen været i tæt og positiv dialog med By- og Landskabsforvaltningen, Park og Natur, omkring placering af Forsamlingshuset og bandebanen samt etableringen af parkeringsplads og til- og frakørsel til Forsamlingshuset. By- og Landsskabsforvaltningen har tilkendegivet at projektet ser spændende ud og at der kan arbejdes videre med projektet. Bilag 11. Endelig ansøgning om anvendelse af arealet er under sagsbehandling ved By- og Landsskabsforvaltningen.

Et hus til at samles i, et hus til at feste i, et hus til at dyrke styrke fællesskabet i.

Et hus til at samles i, et hus til at feste i, et hus til at dyrke styrke fællesskabet i. Et hus til at samles i, et hus til at feste i, et hus til at dyrke styrke fællesskabet i. Gennemgang Skitser Siden sidste information generalforsamlingen 6. april Støj notat Økonomi Revurdering af projektet

Læs mere

Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen)

Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen) Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (AKA-puljen) Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, bør du læse denne vejledning og puljens retningslinjer igennem. Vær opmærksom på, hvornår der

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Grøn Ordning. Indlæg af Janni Theilgaard Mundt, sagsbehandler hos Energinet.dk

Grøn Ordning. Indlæg af Janni Theilgaard Mundt, sagsbehandler hos Energinet.dk Grøn Ordning Indlæg af Janni Theilgaard Mundt, sagsbehandler hos Energinet.dk 1 Information om Grøn Ordning 1. Hvad er Energinet.dk s rolle 2. Hvad er kommunens rolle 3. Hvad gives der tilskud til 4. Landskabelige

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

Indkomne ansøgninger til Skøn-puljen d. 15. juni 2018

Indkomne ansøgninger til Skøn-puljen d. 15. juni 2018 Indkomne ansøgninger til Skøn-puljen d. 15. juni 2018 Alle beløb er inkl. moms. Projekt Beløb Tildelt Procent af ansøgt Godkendte ansøgninger 1 Toilet ifm Gl. Rye stadion 81.250 20.000 0,25 2 Mødefacilitet

Læs mere

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 Overtagelse Velkommen af til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 1. Aktiviteter siden Borgermødet 26. november 2015 2. Status på overtagelsen

Læs mere

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2009

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2009 Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2009 Driftsbudgettet er beregnet ud fra taksterne nederst på siden. stigning frem til 2010 på mellem 4-7% Udgifter til rengøring samt el og vand m.m. er baseret

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Skovpavillonen Assens Skowej Assens

ASSENS KOMMUNE. Skovpavillonen Assens Skowej Assens ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rad hus AM 5 5610 Assens Dato 25.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Halloween 2017 Sted for afholdelse Dato

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Indhold Behov... 2 Motivation... 2 Banens placering... 2 Økonomi ved etablering... 5 Drift... 5 Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet... 6 Tidsplan...

Læs mere

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ved indsendelse af dette skema erklærer ansøger sig villig til at indgå i et videre udviklingsarbejde omkring multiaktivitetspladsen

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Sjællands Odde Aktivitetshus

Sjællands Odde Aktivitetshus Plejehjemmet Oddenvej 296, omkring 1950 Projektbeskrivelse: Udnyttelse af ejendommen Oddenvej 296 til Sjællands Odde Aktivitetshus Fremsendt af: Foreningen Kontaktperson: Telefon: Email: 1 Titel - er tænkt

Læs mere

Ansøgning om bevilling til anlægsprojekt (helt eller delvist finansieret af overskud over 5% fra regnskab 2011)

Ansøgning om bevilling til anlægsprojekt (helt eller delvist finansieret af overskud over 5% fra regnskab 2011) Ansøgning om bevilling til anlægsprojekt (helt eller delvist finansieret af overskud over 5% fra regnskab 2011) Nedenstående skema benyttes til ansøgning. Alle hvide felter udfyldes. I skemaet er indsat

Læs mere

Udvikling i din by GUDUM

Udvikling i din by GUDUM Udvikling i din by GUDUM Udvikling i din by byens udvikling! Udvikling i din by er et tilbud til landsbyer i Aalborg Kommune. En mulighed for byens borgere til i fællesskab at udforme små og store, jordnære

Læs mere

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling Ansøgningsskema Grøn Ordning Vækst og udvikling Ansøgning om tilskud fra Grøn ordning Læs venligst retningslinjer for tildeling af støtte fra Grøn Ordning, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For at ansøgningen

Læs mere

VEJLEDNING I AT UDFYLDE ANSØGNINGS- SKEMA. (Puljen til lokale projekter)

VEJLEDNING I AT UDFYLDE ANSØGNINGS- SKEMA. (Puljen til lokale projekter) VEJLEDNING I AT UDFYLDE ANSØGNINGS- SKEMA (Puljen til lokale projekter) Vejledning i at udfylde ansøgningsskema (Puljen til lokale projekter) Inden du går i gang med at udfylde ansøgningsskemaet, bør du

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Forslag om lade-standere til el-biler Forslag om bedre parkeringsforhold for ladcykler Forslag om kameraovervågning Forslag om mere belysning på

Forslag om lade-standere til el-biler Forslag om bedre parkeringsforhold for ladcykler Forslag om kameraovervågning Forslag om mere belysning på Forslag om lade-standere til el-biler Forslag om bedre parkeringsforhold for ladcykler Forslag om kameraovervågning Forslag om mere belysning på udendørs fællesområder Forslag om: Lade-standere til el-biler

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje // Revideret 2018 Indholdsfortegnelse Reviderede principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2018... 3 Hvem kan

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 499.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 499.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

Godkendelse af indstillinger fra Puljen til lokale projekter i landdistriktet (AKA-puljen)

Godkendelse af indstillinger fra Puljen til lokale projekter i landdistriktet (AKA-puljen) Punkt 7. Godkendelse af indstillinger fra Puljen til lokale projekter i landdistriktet (AKA-puljen) 2016-042221 Sundheds og Kulturforvaltningen indstiller, efter indstilling fra Aalborg Kommunes Aktionsgruppe

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Statusnotat for projekter i bygge- og anlægsforum 10.03.2015

Statusnotat for projekter i bygge- og anlægsforum 10.03.2015 1 Statusnotat for projekter i bygge- og anlægsforum 10.03.2015 Udvalg Projekt Økonomi / budget / Til- og ombygning af Terndrup skole, idrætshal og svømmehal. (Tidligere benævnt Terndrupprojektet ) Licitation

Læs mere

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Folkeoplysningsudvalget Vejen Kommune Rødding, den 30.3.2014 Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Rødding Idrætsforening søger hermed om størst muligt tilskud til anlægsarbejder på udenoms arealer

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 Administrationspraksis for grøn ordning Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning...3 2. Anvendelsesmuligheder for pengene...3 3. Geografisk fordeling af VE-midlerne...3

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Ansøgning om tilskud til a ktiviteter efter Grøn O rdning

Ansøgning om tilskud til a ktiviteter efter Grøn O rdning Ansøgning om tilskud til a ktiviteter efter Grøn O rdning Ved foreninger skal vedtægterne og regnskaber vedlægges som bilag. 1. Ansøgers kontaktoplysninger Ansøger/Foreningens navn: Stenild Foredrags &

Læs mere

- Fanøs Kulturhjerte S/I

- Fanøs Kulturhjerte S/I Til Fanø Kommune Skolevej 3-5 6720 Fanø Den 1. maj 2017 Realen har nu været drevet som selvejende institution siden 28.11.2016. På blot 5 måneder har Realens bestyrelse sammen med de frivillige formået

Læs mere

ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP. Delprojekt Alken Købmandshandel

ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP. Delprojekt Alken Købmandshandel UDKAST FORENINGEN LIV I LANDSBYEN - et socialøkonomisk projekt - ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Delprojekt Alken Købmandshandel Foreningen Liv i Landsbyen Foreningen Alken Mejeri Alken,

Læs mere

Tennishal. i Støvring

Tennishal. i Støvring NY Tennishal i Støvring Indholdsfortegnelse 1 Formål side 2 1.1 Analyse 3 1.2 Finansiering 3 1.3 Byggeprojekt 4 2 Baggrund 4 2.1 Samarbejdet 5 3 Projektgruppen 5 4 Tidsplan 6 4.1 Strategi 6 4.2 Organisation

Læs mere

Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010

Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010 LAG Brønderslev Den Lokale Aktionsgruppe for Brønderslev kommune Kraghede Idræts- og Borgerforening Juni 2010 Samvær på Øster-, Vester Kraghede og Nejst 1. Projekt-titel: Samvær på Øster-, Vester Kraghede

Læs mere

Ansøgning om støtte til anlægsprojekt på kultur- og fritidsområdet

Ansøgning om støtte til anlægsprojekt på kultur- og fritidsområdet Projektansøgningsskema Ansøgning om støtte til anlægsprojekt på kultur- og fritidsområdet Dette skema er til dig/ jer, som ønsker at lave et anlægsprojekt indenfor kultur- og fritidsområdet og ønsker kommunal

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen cc? - 524/(2 - - Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 03-08-2016 15:56:50 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (456a 31865683-4225-6183-8eed 34fabbeb) 03-08.2016 1556:50 Side 1 af 7 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender renoveringsprojektet og den tilhørende helhedsplan og

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender renoveringsprojektet og den tilhørende helhedsplan og Punkt 9. Vivabolig, afd. 15, Store Tingbakke, 9310 Vodskov 217 almene boliger renoveringsog driftsstøttesag med kapitaltilførsel ansøgning om støtte inden renovering (skema B) 2015-011733 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By.

Siden 2016 har en række lokale ildsjæle arbejdet med en plan for fortsat forskønnelse af Vittrup By. Hjørring Kommune Plan og Udvikling Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Vittrup den 22. april 2019 Ansøgning om Matchningsmidler Hermed ansøges om Matchningsmidler til støtte for projektet med at forskønne

Læs mere

Velkommen til til Borgermøde i Volsted i Aftenens Program

Velkommen til til Borgermøde i Volsted i Aftenens Program Volsted Velkommen by og til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Velkommen til til Borgermøde i Volsted i Aftenens Program 1. Status ved Volsted Forsamlingshusudvalg 2. Aalborg Kommune og forsamlingshuse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til beboere i Afdeling Fruehøj Brorsonsvej 13-63, Herning Grundtvigsvej 22-74, Herning Fruehøjvej 14-38, Herning Herning, den 28/8 215 Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til brug ved det ordinære

Læs mere

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011

Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011 Driftbudget for Landsbyhuset i Gyrstinge 2011 Indhold Side 1 Forside Side 2 Prisliste Side 3 Indledning, budget grundlag Side 4 Driftbudget Side 5 Hal leje Side 6 Halfordeling 1. & 2. kvartal Side 7 Halfordeling

Læs mere

6 Udviklingspuljen Virklund Outdoor søger om tilskud til grejbank

6 Udviklingspuljen Virklund Outdoor søger om tilskud til grejbank 6 Udviklingspuljen 2018. Virklund Outdoor søger om tilskud til grejbank 6.1 - Bilag: Grejbanken Virklund Outdoor - Projektbeskrivelse DokumentID: 7025078 GREJBANKEN Udeliv for alle Et projekt af Virklund

Læs mere

Nyt musik- og teaterhus i Odense Opdateret bilag vedrørende økonomi

Nyt musik- og teaterhus i Odense Opdateret bilag vedrørende økonomi Nyt musik- og teaterhus i Odense Opdateret bilag vedrørende økonomi 26. Oktober 2011 Baggrund Odense Kommune arbejder på at realisere planerne om etablering af et privatdrevet musik- og teaterhus i byen.

Læs mere

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Regelgrundlag Folkehøjskoler reguleres af Lov om folkehøjskoler nr. 1605 af 26. december 2013, herefter loven. Tilskudsbekendtgørelsen,

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2016

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2016 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN Lokalområde der søger Finderup Ansøger Finderup Kulturhus og Finderup By og Land Forening/Gruppe/råd: Borgerforening/Gruppe Kontaktperson: Adresse: Jørgen Koefoed eller Søren

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

Aalborg Kommune ØSTER HASSING FORSAMLINGSHUS Ekstern støj. Tilkørsel sker fra Hølundvej mod nordøst.

Aalborg Kommune ØSTER HASSING FORSAMLINGSHUS Ekstern støj. Tilkørsel sker fra Hølundvej mod nordøst. Notat Aalborg Kommune ØSTER HASSING FORSAMLINGSHUS Ekstern støj 24. oktober 2016 Projekt nr. 226522 Dokument nr. 1221451565 Version 1 Udarbejdet af HKD Kontrolleret af PEH 1 INDLEDNING I forbindelse med

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 26. april 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler

Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Vejledning om ansøgning om godkendelse til tilskud for nye folkehøjskoler Regelgrundlag Folkehøjskoler reguleres af lov om frie kostskoler, jf. lovbekendtgørelsen nr. 689 af 22. juni 2011 om folkehøjskoler,

Læs mere

Godkendelse af forfaldne beboelsesejendomme i landdistriktet, Pulje 11

Godkendelse af forfaldne beboelsesejendomme i landdistriktet, Pulje 11 Punkt 12. Godkendelse af forfaldne beboelsesejendomme i landdistriktet, Pulje 11 2016-000019 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender bygningsforbedringsbeslutning

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Generalforsamling, 2013

Generalforsamling, 2013 Generalforsamling, 2013 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 Generalforsamlingen afholdes i år d. 17.04. 2013 kl. 19.30 hos Skanderborg Erhvervsudvikling, Adelgade 105, st., 8660 Skanderborg. Dagsorden

Læs mere

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet

Egenfinansiering offentlige nationale midler. Egenfinansiering frivilligt arbejde. Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Egenfinansiering private midler Egenfinansiering offentlige nationale midler Egenfinansiering frivilligt arbejde Tilskud fra aktionsgruppe nationale midler fra Fødevareministeriet Tilskud fra aktionsgrupper

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 308 Gaulumparken

Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 308 Gaulumparken Ansøgning om godkendelse af skema A, godkendelse af garanti og kapitaltilførsel til BoligNæstved, afd. 308 Gaulumparken 1. Skema A Den samlede anskaffelsessum på de støttede i skema A er opgjort til 113.686.784

Læs mere

Kastanjehaven. passivhuse i nørholm

Kastanjehaven. passivhuse i nørholm Kastanjehaven passivhuse i nørholm visualisering set fra haven Kastanjehaven passivhuse i Nørholm, 4 lavenergiboliger i landlige omgivelser Nu bliver det muligt at bo energirigtigt i et nyopført, arkitekttegnet

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune)

Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune) Frederikssund Ungdomssøsportcenter Skitseforslag 2014 (Uddrag af oplæg til Frederikssund Kommune) Sejlsport har været en væsentlig del af fritidslivet i Fjordkommunen Frederikssund gennem mange årtier.

Læs mere

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgsprospekt Domicilejendommen Marsvej 2, 7430 Ikast Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgspris kontant: 3.400.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 590 m²

Læs mere

Bornholms Regionskommune Budget 2016 2019. Besparelsesforslag. Nuværende budget 103 103 103 103

Bornholms Regionskommune Budget 2016 2019. Besparelsesforslag. Nuværende budget 103 103 103 103 Tilskud til Wonderfestiwall Forslag nr. FKU-01 1.000 kr. 2015-priser Nuværende budget 103 103 103 103 Mindre udgift - 103-103 - 103-103 Nettobesparelse - 103-103 - 103-103, anlæg Forslaget omfatter en

Læs mere

Indkomne ansøgninger pr. 2. nov. 2015, til Puljen for byforskønnelse og udvikling, maj 2015 dok. nr. 12

Indkomne ansøgninger pr. 2. nov. 2015, til Puljen for byforskønnelse og udvikling, maj 2015 dok. nr. 12 Indkomne ansøgninger pr. 2. nov., til Puljen for byforskønnelse og udvikling, maj dok. nr. 12 1. Pia 7. Pia Ansøger Forvaltningens bemærkninger maj Indstilling fra Lille Vildmose Centeret, Lille Vildmose,

Læs mere

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d. 09.03.2019 Hermed fremsendes forslag om vedtægtsændringer i Andelsboligforeningen Hestia i Gug til behandling under foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum GOSBNEGE 4, 6 & 8 Eksklusive lejligheder i Horsens centrum Boligselskabet omea Horsens fdeling 60.09 Boligselskabet Godsbanegade 4, 6 og omea 8 i Horsens Horsens Boligselskabet fdeling 60.09 omea opfører

Læs mere

BUDGET. E/F Tuborg Havnepark, afd. C. For perioden 01.01.2016 til 31.12.2016

BUDGET. E/F Tuborg Havnepark, afd. C. For perioden 01.01.2016 til 31.12.2016 E/F Tuborg Havnepark, afd. C BUDGET For perioden 01.01.2016 til 31.12.2016 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 25. april 2016 Dirigent Administrator: Controller:

Læs mere

Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr

Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr Bestyrelsesberetning Økonomi Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr. 3.221.608 et overskud på kr. 28.632. Årstal 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Lejeindtægter 2.374 2.778 2.889

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. juni 2009 Referat fra møde i onsdag den 17. juni 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2 på Rådhuset i Allerslev. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU - Orientering... 4 3. FOU

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

Referat Distriktsudvalget

Referat Distriktsudvalget Referat Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 21-06-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Ravnshøj Ravnshøj Skole Ravnshøjvej 155 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

BUDGET. E/F Herman Bangs Have. For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. E/F Herman Bangs Have. For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den E/F Herman Bangs Have BUDGET For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. april 2014 Dirigent Administrator: Controller: Peter

Læs mere

Budget optimeringsprojekt

Budget optimeringsprojekt Budget optimeringsprojekt Hjørring Kommune, matchingsmidler ansøges om: 72.000 kr. Forventede udgifter: Varmepumpe iflg. tilbud Led belysning iflg. tilbud Forventede udgifter i alt: Materialer kr.: 109.528

Læs mere

Indstilling. 36 plejeboliger med serviceareal ved Gl. Egå anlægsbevilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Sundhed og Omsorg. Den 15.

Indstilling. 36 plejeboliger med serviceareal ved Gl. Egå anlægsbevilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Sundhed og Omsorg. Den 15. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 15. august 2006 36 plejeboliger med serviceareal ved Gl. Egå anlægsbevilling til projektering 1. Resume Århus Kommune Bygningsafdelingen

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Nordrup Kirkeskov. Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune

Nordrup Kirkeskov. Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune 1 Nordrup Kirkeskov Et trivsels- og skovrejsningsprojekt for borgerne i Nordrup by Ringsted kommune Projektbeskrivelse som grundlag for Ansøgning til Landsbyforum Ringsted & Friluftsrådet Version 1.0 Udarbedjet

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget. Årsberetning og regnskab 2013. Kultur, Miljø & Erhverv, februar 2014/aho Sagsnr. 11/7660

Bygningsforbedringsudvalget. Årsberetning og regnskab 2013. Kultur, Miljø & Erhverv, februar 2014/aho Sagsnr. 11/7660 Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2013 Kultur, Miljø & Erhverv, februar 2014/aho Sagsnr. 11/7660 Årsberetning 2013 for Bygningsforbedringsudvalget i Aabenraa Kommune Lovgrundlag Lov

Læs mere

Magistraten. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 18.11.2013. Punkt 5. 2013-8558.

Magistraten. Udskrift af beslutningsprotokollen. Mødet den 18.11.2013. Punkt 5. 2013-8558. Punkt 5. Aalborg Kommune - Ældre og Handicapforvaltningen - Storemosevej - Hammer Bakker - Ansøgning om støtte til etablering af 5 almene ældreboliger med serviceareal - Udslusningsboliger (skema A). 2013-8558.

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2014

Ordinær Generalforsamling 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 8. maj 2014 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 2) Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab. 3)

Læs mere

Status på forandringer i Budget

Status på forandringer i Budget Status på forandringer i Budget 2014-2017. Indholdsfortegnelse 1. Miljø- og Planudvalget... 2 1.1. Vedvarende energi:... 2 1.2. Reduktion af energiforbrug i kommunens bygninger:... 2 1.3. Badestrande:...

Læs mere

Anbefalinger til forsamlingshusdrift

Anbefalinger til forsamlingshusdrift Anbefalinger til forsamlingshusdrift Sagsnr.: 15/3387 De kommunale forsamlingshuse i dag Hvordan husene drives Alle fire huse bestyres og drives af en form for bestyrelser, der repræsenterer brugerne af

Læs mere

Kastanjehaven. passivhuse i nørholm

Kastanjehaven. passivhuse i nørholm Kastanjehaven passivhuse i nørholm visualisering set fra haven Kastanjehaven passivhuse i Nørholm, 4 lavenergiboliger i landlige omgivelser Nu bliver det muligt at bo energirigtigt i et nyopført, arkitekttegnet

Læs mere

ANSØGNING, kvalitetsfonden vedr. udvidelse af Astrup Klubhus.

ANSØGNING, kvalitetsfonden vedr. udvidelse af Astrup Klubhus. Astrup, den 12. august 2009 Til Mariagerfjord Kommune att. Kultur og Fritid ANSØGNING, kvalitetsfonden vedr. udvidelse af Astrup Klubhus. En projektgruppe bredt sammensat af repræsentanter for bl.a. Idrætsforening,

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Aalborg den 20. december 2016 Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Indledning Aalborg Kommune er inde i en rivende udvikling og i kraftig vækst med en befolkningstilgang på ca. 2500

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

Oversigt over regnskaberne for G/F Vingen for perioden 2002 2013

Oversigt over regnskaberne for G/F Vingen for perioden 2002 2013 Oversigt over regnskaberne for G/F Vingen for perioden 2002 2013 Formålet med denne oversigt er at give et overblik over indtægter og udgifter for G/F Vingen for perioden 2002-2013, specielt med henblik

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder.

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrelys 11, 7451 Sunds Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgspris kontant: 1.950.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR:

Læs mere

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 Beliggende i naturskønne omgivelser, og tæt ved Aarhus midtbys mange faciliteter og muligheder,

Læs mere

Nedgravede containere til restaffald

Nedgravede containere til restaffald Sådan etableres nedgravede containere i Aalborg Kommune Tilladelse til etablering af nedgravede containere skal søges hos By og Landskabsforvaltningen, Stigsborg Brygge 6, 9400 Nørresundby, tlf. 99 31

Læs mere

Projekt Forslag Ferie hytter ved Bygholm camping

Projekt Forslag Ferie hytter ved Bygholm camping 2016 Projekt Forslag Ferie hytter ved Bygholm camping Dorte Normann Ole Pilgaard Andersen Per Andersen Thomas Monberg Andersen 24-09-2016 Indhold Idé beskrivelse... 3 Projekt idé... 3 Beliggenhed... 4

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion 5. Aktiviteter 6. Jonstrup i dag 8. Fremtidens Jonstrup 10. Skitse 12. Visualisering 14

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion 5. Aktiviteter 6. Jonstrup i dag 8. Fremtidens Jonstrup 10. Skitse 12. Visualisering 14 U D V I K L I N G S F OR S L A G F OR JON S T R U P C E N T R U M S. 3 15 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion 5 Aktiviteter 6 Jonstrup i dag 8 Fremtidens Jonstrup 10 Skitse 12 Visualisering 14 Dato : 22.02.2017

Læs mere