ODDER KO MUNE LOKALPL R, 1005 MÅL' MELLEM ROSEMGADE OG ODDER Å I ODDER BY. FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL OG OFFENTLIGE FOR-

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ODDER KO MUNE LOKALPL R, 1005 MÅL' MELLEM ROSEMGADE OG ODDER Å I ODDER BY. FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL OG OFFENTLIGE FOR-"

Transkript

1 ODDER KO MUNE LOKALPL R, 1005 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL OG OFFENTLIGE FOR- MÅL' MELLEM ROSEMGADE OG ODDER Å I ODDER BY.

2 ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til boligform51 og offentlige formål mellem Rosensgade og Odder 5 i Odder by. I henhold til komuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975). fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2 nævnte omrade. i. LOKALPLANENS FORMAL Lokalplanens formål er fastholde bebyggelsens karakter af bygadehuse langs Rosensgade, medvirke til ændringer i facadebebyggelsen styres mod husenes oprindelige udseende, åbne mulighed for, der på enhver facadegrund uanset størrelse kan opføres et hus i grundens bredde og i 1 1/2 etage, sikre arealerne nærmest Odder 6 mod bebyggelse undtagen til museumsformål og da efter en supplerende lokalplan, bavare terrænform og beplantning langs 5en, anvise hvor bebyggelse, der ud over facadehusene kan opføres indenfor tilladte bebyggelsesprocent, skal placeres, give museet en udvidelsesmulighed i omrade II ved opkøb i fri handel, men uden ekspropriionsbeføjelse for kommunen. 2. OMRkDE OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist p6 vedhæftede kort nr. 1 og omfter følgende mr. nr. : 29 a, 29 b, 29 c, 29 e, 29 f, 29 2, 29 k, 29 i, 29 k, 29 1, 29 m, 29 SI 29 F, 29 S, 29 t, 29 U, 29 V, 29 XI 29 z, 29 G, 29 Z, 29 af, 29-xr ak og 29 alle af Odder by og sogn samt alle parceller, der efter den 1. marts 1978 udstykkes fra de nævnte ejendomme.

3 ~ til 2 Området er byzone. 2.2 Lokalplanens område opdeles i områderne I, II og III som vist pb vedhæftede kort nr. l. Områderne reserveres følgende formål: Område I : Boligbebyggelse Område II : Boligbebyggelse og museumsforma1 Område III: Offentlige formål (museum). 3. OWETS ANVENDELSE Bestemmelser for område I 3.1 Området må kun anvendes til boligformil. Kommunalbestyrelsen kan tillade, der på ejendommene drives en sidan virksomhed, som aimindeligvis kan udføres i beboelsesomrdder under forudsætning af, - virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom, - virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende], og områdets karakter af boligområde ikke brydes, - virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, - virksomheden ikke medforer behov for parkering, der ikke er plads på den pågældende ejendom. Ejendommene må iøvrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. Bestemmelser for område II 3.2 Omradet må kun anvendes til bolig- og museumsformal. Inden for området må kun opfores eller indrettes bebyggelse til beboelse samt til sådanne udstillings-, administrions-, værksteds- og lagerform51 samt lignende formål, som efter kommunalbestyrelsens skøn tjener til driften af museet. 3.3 Uanset det i stk. 3.2 nævnte kan kommunalbestyrelsen tillade, der på ejendommene drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af, - virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom, _. virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives p5 en sddan måde, ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde ikke brydes.

4 3 - virksomheden ikke medforer ulempe for de omboende, - virksomheden ikke medforer behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom. Ejendommene må iovrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. Bestemmelser for område III Området udlægges til offentlige formål og må kun anvendes til museumsformål. Inden for området mb kun opføres eller indrettes bebyggelse til sådanne udstillings-, administrions-, værksteds- og 1agerform;l samt lignende formål, som efter kommunalbestyrelsens skøn tjener til driften af museet. Kommunalbestyrelsen kan tillade, der indenfor området opferes eller indrettes en enkelt bolig, når denne anvendes til bolig for opsyn, kustode, inspektør eller anden person med lignende tilknytning til museet. 4. UDSTYKNINGER Bestemmelser for område I Indenfor området må yderligere udstykning ikke finde sted til deling af eksisterende ejendomme. Derimod tillades to eller flere hele mrikelnumre sammenlagt. Uanset det i 4.1 nævnte tillades den del af mr. nr. 29 a, der er beliggende mellem ejendommene og Odder 5, udstykket og sammznlagt med de enkelte ejendomme med den del, der ligger ud for de respektive ejendomme. Bestemmelser for omrade II Ejendommen mr. nr. 29 ak tillades udstykket og sammenlagt med ejendommene mellem mr. nr. 29 ak og Rosensgade, s&ledes hver af de omhandlede ejendomme tillæggz den del af mr. nr. 29 E&, der ligger ud for de respektive ejendomme, og mellem disse og mr. nr a's del langs Odder b. Den del af mr. nr. 29 a, der er beliggende mellem mr. nr ak og Odder 5 tillades udstykket og sammenlagt med mr. nr. 29 ak eller, såfremt udstykning efter bestemmelserne i 4.3 har fundet sted, de respektive dele heraf.

5 Ejendommen mr. nr. 29 ak tillades endvidere udstykket og helt eller delvis Sammenlagt med mag. nr a i område III. Mr. nr. 29 ak må ikke udstykkes således, der fremkommer grunde til selvstændz bebyggelse. Indenfor den del af område II, der ligger mellem område III og Rosensgade må yderligere udstykning ikke finde sted til deling af eksisterende ejendomme. Derimod tillades to eller flere hele mrikelnumre sammenlagt, ligesom de enkelte ejendomme i deres helhed tillades sammenlagt med mr. nr. 29 a i område III. - Bestemmelser for område III Indenfor området må yderligere udstykning, hvorved der fremkommer grunde til selvstændig bebyggelse, ikke finde sted. 5. LEDNINGSANLEG El-ledninger, herunder til vejbelysning, fællesantenne, telefon og lignende, ma ikke fremfores som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler. Dåser, samlekasser m.m. mb ikke placeres pb eller opad bebyggelsens facader mod Rosensgade. Placeringen må først ske efter byrådets godkendelse af en samlet plan. 6. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Bestemmelser for omrade I og II Facadebebyggelsen langs Rosensgade skal opføres som sluttet bebyggelse i ejendommens skel mod vej. Den angivne facadebebyggelse må ikke have starre udstrækning end vist med tæt krydsskravering på vedhæftede kort nr. 2 og må hejst opføres med 9 m. husdybde. De på kortet viste ophold i randbebyggelsen ( "slipper") skal opretholdes. Bebyggelsen skal mod Rosensgade opføres i en etage med udnyttelig tagetage og må højst opføres med 3 meters bygningshajde regnet fra gadens niveau ud for ejendommens midte til sammenskæring mellem ydervæg og tagflade. FacadebebyggeLsen på de ejendomme, der på kort nr. 2 er markeret med x skal dog opføres med en etage med udnyttelig tagetage over en kælderetage af samme højde over gadeplan som eksisterende. Denne bebyggelse gives et tillæg til den i 6.3 nævnte starste bygningshøjde svarende til kælderetagens loftshøjde over gadeplan.

6 Facadebebyggelsens ta e skal udformes som symmetriske saddeltage med taghældning på 45 8 og med rygningen parallel med gaden. Uanset bestemmelserne i 6.3, 6.4 og 6.5 tillades facadebebyggelsen opført med gavlkvist i flugt med facaden, nbr den ikke gives en længde af over 40% af husets facadelængde. Facadebebyggelsen langs Rosensgade skal såvidt muligt bevares med dens oprindelige træk og mb ikke nedrives, ombygges eller pb anden mbde ændres, medmindre kommunalbestyrelsen giver tilladelse hertil. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom mb ikke overstige 30. Uanset denne bestemmelse tillades dog opført den i omtalte facadebebyggelse langs Rosensgade. Indenfor det på vedhæftede kort nr. 2 med aben krydsskravering viste område kan opføres bygninger i en etage. Denne bebyggelse mb ikke gøres til genstand for selvstændig beboelse eller udleje. Bygninger, der indgår i beregningen af ejendommens bebyggelsesprocent, skal opføres med tage med en hældning pb 45 O med vandret plan Den i 6.9 omtalte bebyggelse tillades opført i naboskel, nbr bygningshdjden fra terræn til sammenskæringen mellem ydervæg og tagflade ikke overstiger 3 m, dog bortset fra gavltrekanter Dersom en ejendom i den del af område II, der ligger mellem område III og Rosensgade, sammenlægges med mr. nr. 29 a i område III, kan der på den oprindelige ejendom indenfor det pb kort nr. 2 med &ben krydsskravering viste område opf@res bygninger, der højst dækker 25% af området og uanset, bebyggelsesprocznten indenfor ejendommens tidligere grænser derved overstiger Indenfor det på vedhæftede kort nr. 2 med enkelskravering viste område tillades opført &danne mindre udhuse, havehuse, drivhuse m.m., der ikke indgår i beregningen af ejendommens bebyggelsesprocent og ikke gives en højde, der overstiger 2,40 m over terræn Indenfor det på vedhæftede kort nr. 2 med aben prikket signur viste område må ikke opfgres nogen bygning. Dette område forbeholdes til have for de respektive ejendomme. Særliue bestemmelser for mr. nr. 29 u Den pd vedhæftede kort med xx mærkede bygning pa ejendommen mr. nr u, der delvis ligger udenfor det i 6.9 og 6.10 omhandlede

7 6 byggeområde for "bagbygninger", tillades ombygget og nyindrettet, når dette sker indenfor den nuværende bygnings rammer og med bevaring af bygningens oprindelige karakter. Særlige bestemmelser for mr. nr. 29 ak 6.15 Dersom ejendommen mr. nr. 29 ak helt eller delvis sammenlægges med ejendommen mr. nr. 29 a iomrbde III jævnfør 4.5, udgår bestemmelserne i 6.12 og 6.13 for den dels vedkommende, der sammenlægges med mr. nr a i omrade III. I stedet træder bestemmelserne for omrade III i 6.16 og 6.17 i kraft. Bestemmelser for område III 6.lb OpfØrelse af ny bebyggelse må ikke finde sted, før der er fasts nærmere bestemmelse herom i en supplerende lokalplan Bebyggelse må ikke nedrives, ombygges eller pb anden made ændres, medmindre kommunalbestyrelsen giver tilladelse hertil. 7. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN x Bestemmelser for område I og II 7.1 Ydervægge mod Rosensgade samt gavle i facadebebyggelsen, der er synlige fra Rosensgade skal opføres af tegl, der pudses eller vandskures og derefter kalkes eller males. x Fodnote om bebyggelsens ydre fremtræden Opmærksomheden henledes på, kommunalbestyrelsens efter kommuneplanlovens 44 kan g4re en byggetilladelse efter byggeloven afhængig af, bebyggelsen får en sådan ydre udformning, der i forbindelse med dens omgivelser opnas en god helhedsvirkning.

8 7.2 De i 7.1 nævnte ydervægge og gavle må kun fremtræde i farverne hvidt, gult samt lyse gr5 nuancer. xx 7.3 Tage på facadebebyggelsen langs Rosensgade samt tage p; "bagbebyggelsen", der jævnfør 6.9 opføres med hældning, skal dækkes med røde teglsten, skifer, sort eller grå asbestcementskifer, sort eller grå tagpap eller asbestcementhølgeplader af 2 fods længde og med stor bølge i farverne brun, rød, mørk grå eller sort. 7.4 I facadebebyggelsen langs Rosensgade skal skorstene udmunde i og så vidt muligt centreres over kippen. Skorstenspiber skal opmures med traditionel krone. Eksisterende skorstenspiber mb ikke fjernes uden kommunalbestyrelsens tilladelse. 7.5 I facadebebyggelsen langs Rosensgade mi der i tagfladen mod Rosensgade ikke udføres ovenlys bortset fra almindelige StØbejernsvinduer. 7.6 I facadebebyggelsen langs Rosensgade tillades udført kviste, når disse i hver side af huset ikke gives en samlet længde pa over 40% af husets facadelængde. Kviste skal have lodrette flunker med en h@jde pb mindst 1 m. i forkant. Kviste skal have symmetriske sadeltage med en hældning pi mindst 20, hvis kip ikke må være højere end kippen pa huset. xx Fodnote omhandlende grundejerforening Opmærksomheden henledes pi, det er kommunalbestyrelsens hensigt., såfremt der dannes en grundejerforening med medlemspligt for alle ejere af ejendomme indenfor område I og II, hvis vedtægter kan godkendes af kommunalbestyrelsen, meddele denne forening bemyndigelse til godkende andre farver end de i 7.2 nævnte, samt til tillade mindre betydende lempelser i indholdet i denne lokalplan jævnfsr kommuneplanlovens 47, stk. 3. Omfanget af den nævnte bemyndigelse vil senere blive nærmere fasts.

9 a Kviste ined eii facadelængde på 2 m og derunder skal Liyye tilbagetrukket på tagfladen, hvorimod større kviste skal have facade i flugt med husets facade, og skal fremstå merialemæssigt som en del af denne og følge dennes fagdeling. 7.7 Pa facadebebyggelsen langs Rosensgade må tage, herunder på kviste, ikke gives større udhæng end hvad der svarer til traditionel muret gesims. 7.8 I ydervægge herunder i kviste mod Rosensgade samt i gavle, der er synlige langs Rosensgade må eksisterende vindues- og dørhuller ikke udvides eller slås sammen. Ved udskiftning af vinduer eller døre skal murhullerne søges bragt tilbage i oprindeligt form. Vinduer må kun udføres som traditionel type ("dannebrogvinduer", smårudede vinduer og lignende). Udvendige døre må kun udføres som traditionelle fyldningsdøre. 7.9 Udvendige trapper mod Rosensgade samt gelændre ved disse skal bevares med oprindeligt udseende ligesom trædesten ved gadedøre skal bevares. 8. UBEBYGGEDE AREALER 8.1 Ubebyggede arealer, der ikke anvendes som gårdsplads skal anlægges og vedligeholdes som have eller grønt område. 8.2 I område III samt langs Odder 5 må terrænreguleringer ikke finde sted uden kommunalbestyrelsens og amtsrådets tilladelse. 8.3 'Langs Odder 8 ma træer kun fjernes eller væsentligt beskæres med kommunalbestyrelsens tilladelse. 8.4 Hegn langs Odder 5 må kun etableres som levende hegn eller på en måde, s; det fremstår som levende hegn. x 9. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 9.1 Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentligggrelse af lokalplanen må ejendomme, der er omftet af planen ifølge komuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmel med planens bestemmelser. X Fodnote omhandlende beplantning langs Odder d Opmærksomheden henledes med hensyn til placering af træer, buske, hegn og bygninger p8 det til enhver tid gældende reguliv for amtsvandlabet Odder 8.

10 9 Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispension til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan Det område, der omftes af lokalplanens område III udlægges til offentlige formål. Det betyder, ejeren efter kommuneplanlovens 5 32 under visse forudsætninger kan kræve ejendommen overtaget af kommunen, mod erstning. Lokalplanen indeholder i 6.7 bestemmelse om, bebyggelsen i område I og II ikke må nedrives uden tilladelse fra kommunalbestyrelsen, Hvis en sådan tilladelse nægtes, kan ejeren efter kommuneplanlovens 5 33 under visse forudsætninger forlange, ejendommen overtages af kommunen mod erstning. Prive byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre prive servitutter kan eksproprieres, nar det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af planen jfr. ovenfor. Således vedtaget af Odder byråd Odder, den 26. juni 1978 Sign. Vagn Mikkelsen, borgmester / C. Schultz, kommunaldirektør I henhold til 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstdende lokalplan endeligt. Odder byråd, den 9. oktober 1978 Sign. Vagn Mikkelsen, borgmester / C. Schultz, kommunaldirektør Tinglyst den 15. november Planen er første gang offentliggjort den 5. juli 1978.

11

12

13

1. LOKALPLANENS FORMh

1. LOKALPLANENS FORMh 1 ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 1004 Lokalplan for karreen Rosensgade - Abygade, Odder &Garvergyden i Odder by. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LEJRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7 FOR ET BOLIGOMRADE I ALLERSLEV. VEDTAGET marts 1979 i

LEJRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7 FOR ET BOLIGOMRADE I ALLERSLEV. VEDTAGET marts 1979 i LEJRE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7 FOR ET BOLIGOMRADE I ALLERSLEV VEDTAGET marts 1979 i Lokalplanens retsvirkninger Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade.

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade. Holstebro kommune Matr. nr. 65 a m.fl., Holstebro bygrunde. Stempel: 25,OO kr. g- i733 LOKALPLAN NR. 115. Anmelder: STEMPELMÆRKE Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune Lokalplan nr. 0.02.1 BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE Herning kommune Lokalplanen består af: side Lokalplanen består af: 1 Lokalplanens formål. 2 2 Område og zonestus. 2 3 Områdets

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 32. Boligformål, Skolegade

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 32. Boligformål, Skolegade Gråsten Kommune Lokalplan nr. 32 Boligformål, Skolegade Vedtaget: 27.09.1990 REDEGØRELSE Gråsten kommune er tildelt en kvote på 20 almennyttige boliger. Byrådet er sammen med Gråsten Andelsboligforening

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL KOMMUNE NR. 3016 BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 3016 Lokalplan for et areal til boligformål. beliggende ved Blommevænget

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ LOKAIPLAN NR. 2 7 6 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP VED MøLHØJVEJ ESBJERG KOMMUNE 1989 HVAD ER EN LOKALPLAN En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelse om den enkelte ejendoms

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ (@STERAGER). INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan GL 61 2 Kortbi lag 1. INDLEDNING. Lokalplan GL 61 er endeligt

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem Stevns kommune Lokalplan nr, 46, I I J Magleby Alderdomshjem STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 46. Lokalplan for ejendommen Magleby Alderdomshjem. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens område

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Kort beskrivelse af lokalplanens indhold... Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Kort beskrivelse af lokalplanens indhold... Lokalplanens forhold til anden planlægning... Odder Kommune Lokalplan nr. 1075 Lokalplan for et område til blandede bolig- og erhvervsformål beliggende ved Banegårdsgade i Odder by. Udarbejdet af Odder Kommune ved Teknisk Forvaltning. 1. udkast maj

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE Pakhustprve«4-6OOO Kolding Tbtofon OS. 52 O3 SS Bønstrup Sø Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune matr. nr. 3- Vester-Vamdrup By Vamdrup

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård I og II

Lokalplan Vildtbanegård I og II Lokalplan 1.22 Vildtbanegård I og II Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.22 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård I og II, institutionerne Svellen/ Sandkassen

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan 03.49.06. Lejrskole i Emmerlev (Emmerlev gl. skole) Vedtaget: 09.04.1991

HØJER KOMMUNE. Lokalplan 03.49.06. Lejrskole i Emmerlev (Emmerlev gl. skole) Vedtaget: 09.04.1991 HØJER KOMMUNE Lokalplan 03.49.06 Lejrskole i Emmerlev (Emmerlev gl. skole) Vedtaget: 09.04.1991 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN NR. 346 FOR ET BOLIGOMRÅDE V/ MAGLEVANGEN I LYNGE. 1. LOKALPLANENS FORMÅL. Lokalplanen har til formål at sikre:

LOKALPLAN NR. 346 FOR ET BOLIGOMRÅDE V/ MAGLEVANGEN I LYNGE. 1. LOKALPLANENS FORMÅL. Lokalplanen har til formål at sikre: INDLEDNING I 1993 vedtog Byrådet en lokalplan nr. 341 'for et boligområde øst for Lynge Center', som gav mulighed for opførelse af et antal boliger som dobbelthuse. Planen var udformet således et byggeri

Læs mere

LOKALPLAN NR. 263 FOR "VILLE HEISE" VED TOKKEKØB HEGN.

LOKALPLAN NR. 263 FOR VILLE HEISE VED TOKKEKØB HEGN. INDLEDNING LOKALPLAN NR. 263 FOR "VILLE HEISE" VED TOKKEKØB HEGN. I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

LOKALPLAN NR SLAGSL UNDE

LOKALPLAN NR SLAGSL UNDE Stenløse kommune I / I ts \ / / I \/ \!/ I6 /- - / \ II, i I \\ :1 - // / ø // \ _\ \\ - oåkegd - \ \ Sç_ S1a9slwcieKyrkc \\ LOKALPLAN NR. 9.5.01 SLAGSL UNDE Vedtaget at Stenløse Byråd den 20 maj 1987

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER

LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1015 Lokalplan for boligområdet "Bisgårdsparken" i Odder Omslagskort trykt med Geodætisk Instituts

Læs mere