SYC: Kommunikationsudvalg er endnu ikke etableret. Arbejdet for at få et etableret skal i gang igen og den nye hjemmeside skal mere i fokus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SYC: Kommunikationsudvalg er endnu ikke etableret. Arbejdet for at få et etableret skal i gang igen og den nye hjemmeside skal mere i fokus."

Transkript

1 Møde: Seminar med udvalgsformænd SYC Sted: SYC klubhus Dato: , kl. 18:30 Tilstede: Finn Larsen, Ove Madsen, Lars Reugboe, Jørn Iversen, Poul Fedders, Frederik Jeppesen, Finn Halberg, Brian Petersen, Christian Duus, Søren Wrang, Bent Christensen og Mikkel Bruncke Fraværende: Michael Hampen, Viggo Asmussen 1. Velkomst ved formanden 2. Siden sidst ved formanden Sejladser: Alsrundt, Oxbridge, Zero cup, opti-a cup og ikke mindst VM for Europa-joller Politikerne fik en sejltur til kulturnatten og der er blevet afholdt Breddestævne. Sejladser der ikke lykkedes: sejlads i forbindelse med 100 år jubilæet for danske sejlunion og sejlads for nye Sønderborg-borgere da vejret var meget dårligt. Vi havde dog et meget vellykket socialt arrangement med grillpølser, vand og øl Amba et: Er kommet godt i gang. Havnen er blevet pæn og ren, og havnemesteren gør det godt. Formelle samarbejdsmøde mellem SYC og Amba et skal stables på benene for at sikre samarbejdet omkring havnen. Samarbejdet har dog kørt særdeles godt her i opstartsåret uden formelle møder. SYC: Kommunikationsudvalg er endnu ikke etableret. Arbejdet for at få et etableret skal i gang igen og den nye hjemmeside skal mere i fokus. Klubhus: Møde med Frands Leth Espersen i foråret. Planerne er beskrevet, men der mangler skitser. Arbejdet fortsættes med Kim Løndahl hen over vinteren, da Franz er flyttet til Svendborg.

2 Vinterarrangementer: Nytårskuren gentages, da det sidste år som tidligere år - igen var en succes. Foredrag: Der er behov for nye idéer og det er vigtigt at de bliver annonceret, så der kommer nogen og deltager: knob, motorer, navigation, etc. Standernedhaling af stander: Flyttes en uge så Poul Fedders kan deltage 3. Bordet rundt: Udvalgsformænd giver en kortstatus på 2013 og fortæller om planer for 2014 Sejlskolen: Har haft en god sæson med ca. 30 elever i år (ud af 36 mulige). Ikke mange aflysninger som tidligere år. Slid på bådene er steget, da både sejlerskolen og studenterafdeling har brugt bådene langt mere end tidligere. Der bør afsættes flere penge til vedligehold. Planer for næste sæson: Samme setup som tidligere år. Dejligt er det at en frivillig har meldt sig til at vedligeholde de to J80 ere - møde med vedkommende for at aftale vilkårene forestår. Vigtige punkter fra seneste møde i Sejlerskolen: o Certificering af Dansk Sejlunion (gælder ikke for Events hvor klubben modtager betaling det er besluttet ikke at opnå denne type certificering). o Drøftelse af muligheden for at Sejlerskolen tildeles et rum til deres grej. o Booking J80 eren vil fremover foregå via hjemmesiden, så det bliver synligt hvem det benytter dem. Jollemor: Efter forårsklargøring, maling og vedligehold blev Jollemor søsat i midten af April. Udvendig fribord blev malet og båden forsynet med klubnavn, SØNDERBORG YACHT- CLUB, Teksten var sponsoreret af Preben Calender Christensen Gråsten..

3 Jollemor har i 2013 fungeret som dommerbåd i: 15 Onsdagssejladser 4 større stævner af 1-10 dages varighed, herunder: Als Rundt, Oxbridge, Europa Jolle VM 10 sejldage, Zero Cup, Opti A Cup og ved kaproning. Udlægning/indtagning af Kapsejladsbojer Udlægning og indtagning af DS turbojer. Udlægning og indtagning af Brudestensbojen. Der er sejlet ca. 300 timer i løbet af sommeren i mest sol, og lidt blæst og regn. Fast besætning: Ove Madsen Formand og Skipper. Egon Lambertsen Skipper. Ebbe Lintrup Skipper. Jørgen Larsson Skipper Ny Mathias Rousing Skipper Ny Sven-Erik Pedersen Flaggast Udover den faste besætning har der været velvillig assistance fra onsdagssejlerne, samt fra juniorafdelingen i forbindelse med ungdomsstævner. Jollemorudvalget siger tak for det gode samarbejde i sæsonen, og ser frem til aktiviteterne i 2014 Besætningen har ønske om et mere reliable Ekkolod, hvilket vil blive medtaget i Jollemors Budget for Udover alm. Vedligehold vil Jollemor også få installeret 2 nye batterier, båden er et arbejdsredskab hvor driftsikkerheden skal forblive i højsædet. Ove Madsen vil tilbyde Yacht skipper 3. Det kræver minimum 8 tilmeldte og det vil blive afsluttet i april 2014.

4 Handicap: 3 nye medlemmer, så der i alt er 16 medlemmer. Sejladser: Der er blevet afholdt Breddestævne. Det var en stor succes og deltagerne bad om endnu et stævne næste år. Dette ønsker man at arrangere. Nye (person) kraner: Det er gode kraner og de virker fantastisk, dog skal deres fundament forstærkes inden næste sæson. Der er anskaffet fire nye sejl (kommer fra Sygehuset) til at løfte folk over i bådene med. Juniorafdelingen: Der en ikke mange nye medlemmer i år. Torm stævnet var en succes og Dansk sejlunion har spurgt om klubben vil arrangere igen næste år. Sønderskov Skolen: Arrangement med skolen blev desværre aflyst pga. for meget vind (over 8 m/s). Det er kommet nyt tag på mellem -skuret i forbindelse med VM. Nye sejl til 606 eren betalt af Nordea, dog er den ikke blevet brugt så meget af jollesejlerne som forventet Der er anskaffet en ny gummibåd og en af Kegnæs-jollerne er blevet skrottet den var slidt ned. På sigt er det målet at glasfiberjollerne udskiftes med gummibåde. Vintersejlads sammen med tyske sejlklubber (med deltagere) Teoritimer og svømmetider i svømmehallen Pga. pladsmangel hjemkøbes 2 stk. 20-fods containerne til gummibåde og andet udstyr. De placeres på jollepladsen (19.500,- pr. stk. SYC s venner dækker halvdelen dvs. den ene container) I forbindelse med sæsonens aktiviteter (specielt VM) har der været et godt samarbejde med de forskellige udvalg og det nye Amba. Tak til samtlige frivillige, jollemor, og andre deltagere.

5 Finn Halberg ønsker ikke at fortsætte som Juniorformand og er derfor på valg til den kommende generalforsamling. Bestyrelsen foreslår Brian Petersen, som modtager valg. Masteskur: Der mangler oplysninger/navne på nogle af masterne og det ønsker man at der kommer styr på. Dette vil der blive informeret om via hjemmesiden Der er ca. 300 master i mastehuset Rengøring: Der efterlyses en industristøvsuger. Udvalget undersøger prisen på en støvsuger, så et køb kan godkendes af bestyrelsen. Masterne ligger tit inde i det afmærkede område på Jollepladsen så det ikke er muligt at få master ud og ind af skuret. Det skal løses. Det fungerer godt med kranerne til at løfte masterne op med i mastehusene. Masteskur forbliver i klubbens ejerskab og overhændes ikke til Amba et. Mastehus forbliver i øvrigt i klubregi dvs. overgår ikke til amba et Bådkran: Det overlades til bestyrelserne i SYC og SSM at komme med forslag til hvorledes misbrug af bådkranerne kan undgås. Efter drøftelse besluttedes det at bådkranen skal forblive i klubregi Brudestensudvalget: Bøjen hentes ind i uge 43 og kommer ud igen til april Stenen ligger cirka 100 meter inden for bøjen. Bøjen mistede toppen, hvilket blev repareret. Tirsdagsmøderne er en stor succes med mellem og sommetider op til 40 deltagere. Studenterafdelingen: Mellem 5-8 studenter som er faste sejlere og så en større skare der kommer af og til. Sejlader: Studenterne har deltaget i følgende sejlader: Mors-rundt, Gold-cup, DM i Tyskland og Oxbridge

6 Mål for næste sæson: Tre instruktører ønsker at deltage i DS Klubkonferencen Duelighedsbevis: undervisning på engelsk efterspørges (10-12 deltagere) Instruktører skal på kursus for at forbedre sikkerheden Der er modtaget kr. i sponsor støtte fra Universitet i år og målet er at der søges flere sponsorater næste år. Målet er 20 sejlere næste sæson Mere fokus for kapsejlads. Mere reklame for studenterafd./sejlerskolen. Eksempelvis flag og standere til broen og masterne i J80 erne. Udfordringer: Der mangler frivillige og instruktører Kapsejlads: Generelt et traditionelt aktivitetsniveau. Der er afholdt Onsdagssejlader, Als-rundt og Zero-cup. Alle gentages til næste år. Als rundt: To evalueringsmøder afholdt, hvor der har været snakket om nye følgende forbedringer: o Banesejlads om fredagen o Single handed start o Two star start Amba ets support til festen med et lidt mere simplet setup. Onsdagssejlader: Fra næste sæson afprøves et nye point-system hvor de langsomme både tilgodeses (en slags LYS-tals system) Two-star start/løb overvejes for at tilgodese dem der ikke kan samle en hel besætning.

7 Klubhusudvalg: Belysningen i klubhuset ønskes forbedret Service tallerkner, kopper m.v. er suppleret op er nyt Rengøringen har været helt OK 4. SYC aktiviteter 2014 og frem: Sejladser: X-79 ønsker at afholde DM og tyske mesterskaber i Sønderborg efter sommerferien Oxbridge gennemføres igen næste år. Mere fokus på de lokale skoler og gymnasier Sejlads for nye Sønderborg borgere Breddestævne i august Opti-A cup Zero cup Als rundt Sønderjysk open (i foråret) Tursejladser: Familietur/sejlads eventuelt sammen med Sønderjysk mesterskab Ø-høj: Samme blad-setup som sidste år. Christian Duus er redaktør og modtager meget gerne artikler (VM, sejlader, ture, studenterafdelingen, etc.) Deadline for indlevering af artikler: 25 november Hjemmesiden: Kommunikationsudvalg ønskes etableret for at vedligeholde og udvikle hjemmesiden. Lars Reugboe sender mail til Sejlerskoleeleverne. Kapsejlads og juniorhjemmesiderne skal over på samme server (Flemming Clausen og Dorthe Juhl vil stå for denne overførsel) Flemming Clausen, Poul Fedders og Finn Halberg tage initiativ til et møde med websideudviklerne

8 Klub/vinteraktiviteter Forslag til foredragsholdere: Hans Natorp Mikkel Beha Erichsen Forslag til kurser: Første hjælp Motorkonservering 4. Generalforsamling 2013 valg til bestyrelsen Finn Halberg ønsker ikke at forsætte som juniorformand, men stiller op som suppleant. Brian Petersen stiller op som juniorformand. 5. Eventuelt. Intet Mødet sluttede i en god stemming Pbv. Mikkel Bruncke, sekretær

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset Sønderborg d. 8. maj 17 Sendt til: Bestyrelsen Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl. 19.00, Klubhuset Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Wayfahrer forespørgsel om WM i 2018, afventer lidt

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 16 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Fraværende: Michael Hampen 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Intet nyt

Læs mere

SYC Efterårsudvalgsmøde den 12/10 17

SYC Efterårsudvalgsmøde den 12/10 17 SYC Efterårsudvalgsmøde den 12/10 17 Deltagere: Brian L., Flemming C., Christian D., Bruce W., Jens G., Ove M., Niels Henrik N., Troels F., Jørn S., Mathias R., Jørn I., Finn H.L., Finn H., Bodil L. Velkommen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for 2013

Bestyrelsens Beretning for 2013 Bestyrelsens Beretning for 2013 SYC d. 14. november 2013 Velkommen til Generalforsamlingen 2013! Jeg vil nu på vegne af bestyrelsen give beretning for året der er gået. Jeg vil også komme ind på aktiviteter

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar SYC Nytårskur 2016 Idrætshøjskolen d. 16. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2016 3. Sejladser 2016 4. Juniorafdelingen 5. Jollemor får ny motor i 2016 6. Bertels Bro blev færdig i 2015 7. Klubhusrenovering

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 13. november 2015 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat møde d. 16. november kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige o Intet nyt 2. Godkendelse af referat

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Mødereferat fra bestyrelsesmøde D. 20. nov. 17 kl. 19:00, Klubhuset Fraværende: 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Fokus på konstituering

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 19. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 19. januar SYC Nytårskur 2013 Idrætshøjskolen d. 19. januar SYC Nytårskur 2013 Idrætshøjskolen d. 19. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2012-2013 3. Sejladser 2013 4. Status ny hjemmeside: www.syc.dk 5.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for 2014

Bestyrelsens Beretning for 2014 Velkommen til Generalforsamlingen 2014! Bestyrelsens Beretning for 2014 Jeg vil nu på vegne af bestyrelsen give beretning for året der er gået. Jeg vil også komme ind på aktiviteter og planer for fremtiden,

Læs mere

SYC. Sejlerskole. Kapsejlads. Sønderborg Yacht-Club. Junior. Tursejler. Handicapsejlads. Studenter

SYC. Sejlerskole. Kapsejlads. Sønderborg Yacht-Club. Junior. Tursejler. Handicapsejlads. Studenter SYC Sønderborg Yacht-Club Junior Sejlerskole Handicapsejlads Tursejler Studenter Kapsejlads FAKTA OM SYC SYC Sønderborg Yacht-Club er stiftet 1904 og har pt. ca. 530 medlemmer. SYC er medlem af Dansk Sejlunion.

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16.

Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Oversigt over aktiviteter til Havnens Dag (Vild med Vand) på Sønderborg Lystbådehavn lørdag 9. juni fra kl. 7 til 16. Aktiviteterne ledes i samarbejde med de to sejl- og motorbådsklubber SSM og SYC. Kontaktperson

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018

Standerskiftetale. lørdag den 27. oktober Kære medlemmer, kære sejlere. Lørdag, den 27. oktober 2018 Lørdag, den 27. oktober 2018 Standerskiftetale lørdag den 27. oktober 2018 Kære medlemmer, kære sejlere Så er det blevet tid til, at vi står her igen, denne gang for at udskifte standeren, der symboliserer

Læs mere

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark

Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Året som Windsurf i Nivå 2016. Der er kommet medaljer til surferne i Nivå Bådelaug i 2016. Nivå Bådelaug vandt Klubmatchen i DBO/DS - igen dem mest vindende klub i Danmark Sæson start I år startede sæsonen

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Årets Sejlklub i Danmark 2014

Årets Sejlklub i Danmark 2014 Medlemsblad for Sønderborg Yacht-Club Nr. 1 2015 50. årgang Årets Sejlklub i Danmark 2014 Læs bl.a. 2 pukkelhvaler på sightseeing i Vemmingbund På sommertogt med ex-juniorer i SYCs J80 er SYDBANK Johnny

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1

Vallensbæk Sejlklub. Den aktive klub. Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 Vallensbæk Sejlklub Den aktive klub Vallensbæk Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion 1 I Vallensbæk Sejlklub kan du deltage i mange forskellige aktiviteter. Ligegyldig om du vil sejle for sejl eller i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.04.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen,Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for 2016

Bestyrelsens Beretning for 2016 Velkommen til Generalforsamlingen 2016! Bestyrelsens Beretning for 2016 SYC d. 17. november 2016 Jeg vil nu på vegne af bestyrelsen give beretning for året der er gået. Jeg vil også komme ind på aktiviteter

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2009.

Nyhedsbrev juni 2009. Sallingsund Sejlklub 17.06.09. Nyhedsbrev juni 2009. Stemningsbillede fra sommerudflugten 2008. 1 Nyt fra bestyrelsen. Siden sidste nyhedsbrev har vi haft generalforsamling med et stopfyldt klubhus. Der

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Kolding Sejlklub. Årsrapport Dokvej 1, 6000 Kolding CVR-nr Godkendt på den ordinære generalforsamling den.

Kolding Sejlklub. Årsrapport Dokvej 1, 6000 Kolding CVR-nr Godkendt på den ordinære generalforsamling den. Kolding Sejlklub Dokvej 1, 6000 Kolding CVR-nr. 27 48 71 14 Årsrapport 2018 Godkendt på den ordinære generalforsamling den Som dirigent: Ledelsesberetning 2018 Klubbens aktiviteter har i 2018 bl.a. bestået

Læs mere

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018

Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Bestyrelsens Beretning for sejlåret 2018 Kære SKB-medlemmer. Endnu engang er det dejligt at kunne sige at det at være formand for en klub med så mange frivillige hjælpere er beroligende. Jeg plejer at

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Retningslinier for Frederiksværk Sejlklubs Seniorsejlerskole

Retningslinier for Frederiksværk Sejlklubs Seniorsejlerskole Frederiksværk Sejlklubs Sejlerskole gennemfører undervisning i 2015 efter nedenstående retningslinier. Ledelse Sejlerskolen ledes af et Sejlerskoleudvalg bestående af Instruktører og bådsmand. Sejlerudvalget

Læs mere

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE Igen i år har Aktivitetsudvalget lagt sig i selen for at planlægge nogle aktiviteter, der kan have en bred interesse for os alle i klubben. Vi har lyttet til gode råd fra medlemmerne og derfor er antallet

Læs mere

Regelsæt for NSK s sejlerskole, samt for leje af sejlerskolens både

Regelsæt for NSK s sejlerskole, samt for leje af sejlerskolens både Regelsæt for NSK s sejlerskole, samt for leje af sejlerskolens både Dette regelsæt er gældende indtil nyt regelsæt foreligger Sejlerskolen fungerer som et udvalg jf. Næstved Sejlklubs vedtægter 12.3 Den

Læs mere

Brejning. Generalforsamling i BBK Dagsorden

Brejning. Generalforsamling i BBK Dagsorden Brejning Båd Klub Generalforsamling i BBK 15.03.2018 Dagsorden 1.Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Sønderborg Yacht-club indbyder i samarbejde med Dansk Ylva klub til

Sønderborg Yacht-club indbyder i samarbejde med Dansk Ylva klub til Sønderborg Yacht-club indbyder i samarbejde med Dansk Ylva klub til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Ylva i dagene fra 13. til 16. august 2015 NOTICE OF RACE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Bestyrelsesmøde d:

Bestyrelsesmøde d: NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 03-05-18 Deltager: Per Steen Øjvin Normann Ingolf Dan. Gæstedeltager Peter Simonsen fra ANF.

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere

Hou Matchrace Center

Hou Matchrace Center Hou Matchrace Center Det enestående koncept Hou Matchrace Center (HMC) er etableret i et samarbejde mellem Hou Maritime Idrætsefterskole (HMI), Egmont Højskolen og Hou Bådelaug. Det enestående koncept

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG

EM OK JOLLE Juli 2017 / FAABORG EM OK JOLLE 25.- 29. Juli 2017 / FAABORG BAGGRUNDSBESKRIVELSE, OK JOLLEN OG EVENTBUDGET OM FAABORG SEJLKLUB I Faaborg Sejlklub har vi et klart mål at arbejde imod. Vi ønsker, at markere Faaborg, Sydfyn

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 11.3.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 6.3.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 I Klubhuset Deltagere: Svend Smedegaard, Jens Troense, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen, Ole Søndermølle, Ole

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d 25112016 Referat af bestyrelsesmøde den 21november på Carit Etlarsvej 21 Fra klokken 1900 til 2300 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Kristian Smedegaard Klaus D Johansen, Klaus

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling SEJLKLUBBEN EBELTOFT VIG Referat af generalforsamling Lørdag 28. oktober 2017 kl. 14.00 i Sejlklubbens klubhus, Bundstokken Cirka 60 fremmødte 1. Valg af dirigent. Ken Zier valgt 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 15.11.2018 Mødested: Klubhuset kl. 19:00 Deltagere: Jan Leth Svendsen, Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Torben Hansen, Christian Therp, Jytte Larsen, Hans Erik Ottosen

Læs mere

Nyhedsbrev forår 2015.

Nyhedsbrev forår 2015. Nyhedsbrev forår 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Velkommen til nye medlemmer Bådbyggeriet på Mythuegård. Laksen Aktiviteter. En lang og mild vinter ser nu ud til endeligt at være overstået. Som et nyt

Læs mere

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 Vejle fjord en smuk ramme for sejlsporten Vejle fjord er en af Danmarks smukkeste rammer for sejlsport med

Læs mere

Jan Lauridsen Helmuth Melsen, Bent Damsgaard, Jimmy Nielsen, Niels Ole Jensen, Poul Bertelsen, Carsten Jensen Fraværende: Referat

Jan Lauridsen Helmuth Melsen, Bent Damsgaard, Jimmy Nielsen, Niels Ole Jensen, Poul Bertelsen, Carsten Jensen Fraværende: Referat Mødereferat FSK. 11.02.2015 19.00-22.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Bent Damsgaard Ordstyrer: Deltagere: Jan Lauridsen Melsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Bestyrelsesmøde 7/11 2015 kl. 10.00 Granstuen, Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: Deltagere: - Ditte Andreasen - Søren Kæstel - Michael Møller - Flemming Palm - Lars Bræstrup - Bjarne Marcussen

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

3 O iari. 2013 INDGÅET

3 O iari. 2013 INDGÅET DSK-LMKHXNC - fb-skan - -- - :49 - SEPBARCODE: OU8 / -^ O iari. INDGÅET Aabenraa kommune Skelbækvej 6 Aabenraa Att. Kultur & Fritidsudvalget Aabenraa. januar Ansøgning Titel: Arr.dato: Sted; Ansøger: Beløb

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Inden vi starter med generalforsamlingen vil vi mindes vores afholdte medlem.

Inden vi starter med generalforsamlingen vil vi mindes vores afholdte medlem. Sejlerafdelingens beretning 2005 udkast Inden vi starter med generalforsamlingen vil vi mindes vores afholdte medlem. Vi starter med at mindes vores medlem Jørgen Petersen, bedre kendt som Jørgen Dok som

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Referat fra bestyrelsesmøde 11/11 2017 kl 10.00. Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: 1. Valg af referant Referent Peter Brøgger Referenter næste gange Forårsmøde 2018

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Fraværende: Erik, Henrik og Lone. Suppleant for Lone : Henrik Leth larsen 1. Godkendelse af referater fra sidste møder. Referater

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014

Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014 Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014 Deltagere: Ole Meridin, Formand () Flemming Skøtt Lorenzen, Sekretær (FSL) Lene Pries, Klubhusudvalg () Frederik Kier Riisgaard, Kølbådsudvalg (FKR) Flemming Thomsen, Motorbådsudvalg

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter Desuden

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 66, den 6. november 2014 kl. 17:30.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 66, den 6. november 2014 kl. 17:30. Referat af bestyrelsesmøde nr. 66, den 6. november 2014 kl. 17:30. 18 november 2014, v2 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ),

Læs mere

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dialogmøde målsætninger og ny struktur Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dagsorden for dialogmødet 1. Opsummering af arbejdet indtil nu 2. Gennemgang af oplæg til mål

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2014 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 27. juli fre 1. august 2014 Så er det igen tid for tilmelding til årets super Sommer sejler camp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

KDY SEJLERSKOLE- NEWS Seneste aktuelt fra din sejlerskole Januar 2014

KDY SEJLERSKOLE- NEWS Seneste aktuelt fra din sejlerskole Januar 2014 KDY SEJLERSKOLE- NEWS Seneste aktuelt fra din sejlerskole Januar 2014 Masser af nye muligheder til dig i sejlerskolen I den kommende sæson tilbyder sejlerskolen en række kurser og aktiviteter der alle

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere