Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen."

Transkript

1 SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF Hjemmeside: Fra mandag den 8/9 til fredag den 12/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen. I forbindelse med opbygningen af lejren søger vi trælle, der har lyst til at hjælpe med etableringen torsdag den 4/9 fra kl. 12:00. Og ugen efter vikingetiden skal lejren pilles ned igen, her søges der også trælle til at hjælpe. Alle der har lyst til at være træl for en dag, bedes give besked til Steen. Derudover søger vi vikinger, der har lyst til at være med i vikingernes dagligdag. Det kunne være vikingeaspiranter, der har lyst til at hjælpe med fiskeri, smykkefremstilling, brændehugning, være med i et af de andre værksteder, har du selv en ide eller har du bare lyst til at være hyggeopsynsviking. Går du rundt med en lille viking i maven, og har du lyst til at tilbringe en eftermiddag eller 2 i selskab med de gæve vikinger fra Miniklubben, så giv besked til Steen, Marielle eller Tove. Med hensyn til at det praktiske vedrørende vikingeugen, så har vi lavet en lille folder der snarest bliver lagt ud i børnenes postkasser på garderobepladserne. Folderen vil også være at se på Samuelsgårdens hjemmeside. Husk åbent vikingemarked fredag den 12/9 fra kl. 17:30. Se billeder på: Miniklubben/Billeder.aspx TØMMERFLÅDE SEJLLADS Da vi desværre ikke er i besiddelse af en rigtig vikingebåd, har vi tradition for at praktisere noget tømmerflådesejlads med børnene, primært i vikingeugen. Som med træklatring kræver dette en forældretilladelse via Tabulex. Proceduren omkring sejlads er følgende: Der er altid en ansvarshavende pædagog, der har opsyn med aktiviteten, enten i land så man hurtigt kan vade ud, eller på flåden. Alle bærer godkendt redningsvest og ansvarshavende tjekker, at den er korrekt monteret. Inden sejlads instrueres i sikkerhed; alle sidder ned, vægten jævnt fordelt osv. Der må ikke sejles længere ud end ansvarshavende hurtigt kan vade ud dertil ved mand over bord. Ved sejlads uden voksen er der altid sikkerheds tov fra flåden fastbundet til land. Sejlads med voksen kan enten være for at øge trygheden for enkelte børn inden for de samme rammer, som så godt tør prøve. Eller det kan være længere ekspeditioner for enkelte meget rutinerede børn, hvis muligheden opstår. Mvh Jens m.fl. Miniklubbens forældreråd: Pia Elmertoft Mor til Marie 1B (Formand) Karin Stender mor til Maria 1B (repræsentant for skolebestyrelsen) Kirstine Christiansen mor til Asta OA (Referent) Hanne Thuesen mor til Mads 1C Regina Hyldig mor til Mikkel 2B Danny Hammer far til Kasper 1C Carsten Frederiksen far til Magnus 0B (suppleant) Pernille Otting Dethlefsen mor til Rosa 0A og Isabell 1A (suppleant) Repræsentant for skolebestyrelsen Karin Stender Medarbejder rep.: Thomas Klüver Møller Ansvarshavende : Steen Jull Jensen Layout : Tove Axelsen MiniNyt udkommer omkring den 1. i hver måned.

2 Vi håber at det gode solskinsvejr vender tilbage i september. Vi vil nemlig flytte hobby udenfor nogle dage, da vi vil lave nogle rigtig fine græsmænd. Skulle din mor ligge inde med knæstrømper eller nylonstrømper, som hun ikke skal bruge mere, så må du meget gerne tage dem med op i Miniklubben. Og til Jer nye forældre, hvis I har noget liggende derhjemme, som I alligevel aldrig vil få brugt, såsom rester af stearinlys, garn, papir osv. så modtages det med kyshånd. Hilsen hobby folkene - Miniklubbens børn og voksne havde 2 fantastiske kolonier i Vejers i sommerferien. Vejret var godt, humøret højt og alle hyggede sig til den store guldmedalje. 2. klasserne indviede ugen med selv at cykle til Vejers fra morgenstunden og cyklede hjem igen onsdag formiddag. Her blev kolonipladsen så overtaget af 0. og 1. klasserne, som blev afleveret i Vejers af deres forældre. Der blev sejlet i kano, arrangeret knoglesafari, redet på heste, fisket cyklet, hygget, spillet og leget. Billeder kan ses på : Åbningstider mandag fredag Eller efter - torsdag aftale Industrivej Industrivej Oksbøl

3 Aske 14/9 Jens Peter 30/9 Rosa 19/9 Malou 14/9 Suman 22/9 Josefine 28/9 Casper 20/8 Thea 29/8 Lianna 29/8 Jeppe d. 21/9 Nadja 3/9 Victor 9/8 Emil d. 11/8 Alfa d. 22/8 Signe d. 27/8 Mille d. 15/9 Nynne 3/9 Mille d. 24/9 Asbjørn 11/8 Christian 11/8 Just 16/8 Amalie 17/7 Alberte 22/8 Vi forhandler kvalitetsfoder til dine kæledyr, strøelse til heste samt biobrændsel. Trine 27/8

4 Husk at melde efterårsferie i Tabulex. Sidste frist for tilbagemelding er den 15/9. Miniklubben skal have besked om barnet kommer eller holder fri. Bålhuset set fra oven. Katrine havde koldt blod i årerne og havde kamera med op i trætoppen. Ikke nok med hun fotograferede udsigten, men lavede såmænd også en lille Selfie. Kære Forældre. Tusinde tak for den store opbakning til Miniklubbens årlige grillarrangement i august, der var 300 tilmeldte. Ligeledes kom der 50 nye medlemmer til Samuelsgårdens Venner, flot. I den forbindelse har venneforeningen givet et bidrag til Miniklubbens børn til køb af legetøj og lign. Mvh. Steen. Miniklubben

5 Sol og sommer i uge 30. Uge 30 var nødpasningsuge i Miniklubben og få børn var meldt til. Så der rigtig tid til at hygge. Her er vi blandt andet på tur til Brandbilmuseet og Blåvand Bolcher. På Blåvand Bolcher fik vi hele processen i at lave bolcher, det var spændende. Og vi var så heldige at få lov til at lave en slikpind hver sponsoreret af Blåvand Bolcher. Det var en dejlig uge. Solskinshilsner fra Lena Efteråret er lige om hjørnet. Efter vikingetiden kommer efteråret, og med efteråret kommer der regn og rusk. Det vil derfor være en rigtig god ide at have skiftetøj, regntøj og gummistøvler liggende på garderobepladserne i Miniklubben. Heldigvis er det ikke bare altid regn og rusk, solskinsdage er heldigvis også på programmet, og til disse vitaminrige dage anbefales det at have en lille fleecetrøje, softcell-jakke eller andet let overtøj klar. Regn udenfor giver våde gulve indenfor, så hjemmesko anbefales. Evt. bare et par sandaler der skal slides ned, inden de bliver for små til næste sommerbrug. Personalet opfordrer børn til at tage fortøj på indenfor, men har ikke mulighed for at følge op på, om opfordringen bliver efterfulgt.

6 TRÆKLATRING. Som en udløber af skovprojektet fik vi for 2 år siden uddannet en træklatreinstruktør i Miniklubben. Dette gav os mulighed for at lave klatreaktiviteter med børnene i sele med topsikring, samt selv lave andre Tarzanbaner i sammenhæng dermed. Vi har nu praktiseret det i et år i Miniklubben. Det har været ved særlige lejligheder som vikingeuge, koloni, skovens dag og enkelte almindelige dage, hvor vejr og bemanding har tilladt det. Vi har ud fra dette erfaret, at klatring har været en god oplevelse for de børn, der har prøvet det. De finder det spændende og udfordrende. Det er en anderledes måde at bruge kroppen på, hvor teknik, balance, smidighed og styrke kombineres på en anderledes måde end i andre idrætsgrene. Vi vil gerne både i skole og Miniklub præsentere børnene for et bredt spekter af fysiske udfoldelsesmuligheder. Vi vil derfor i dette skoleår fortsætte i Miniklub regi, også med de nye børn. Vi vil her forsøge at udvikle faste Tarzanbaner, der kan åbnes i forbindelse med klatreaktivitet. Vi har så i år fået den mulighed at tage aktiviteten med i skolen i idræt på 2. årgang. Dette giver så muligheden for lidt mere systematisk at komme rundt om alle børnene. For at vi kan det, kræves en forældre-tilladelse og et tjek af forsikringen. Det, der tænder børnene og gør, at de finder det spændende og udfordrende, er at vi i sele og med topsikring kan operere i det, børnene individuelt oplever som højt. De kan mærke suset i maven, deres egen grænse og eventuelt gradvis arbejde med den, de kan arbejde med klatre- og rapelleteknik mm alt sammen med en meget høj grad af sikkerhed. Undertegnede er uddannet træklatreinstruktør og arbejder efter sikkerhedsreglerne i Dansk Træklatreforening, alt udstyr er godkendt, der sikres og kontrolleres efter bestemte procedurer. Udover sikkerhed betyder selen også, at man kan give forskellig grad af støtte. Kombineret med forskellige klatreveje kan man arbejde med individuelle sværhedsgrader. Lejlighedsvis vil vi lave holdinddeling, så man føler sig på niveau. Men gennemgående er også at respektere forskellige grænser. Det drejer sig ikke bare om at komme højest op. Forsikringsmæssigt er lovgivningen nu sådan, at alle aktiviteter både i SFO og i skolen skal være dækket af forældrenes ulykkesforsikring. Den skal derfor tjekkes. Man kan komme ud for, at klatring bliver kategoriseret under ekstrem sport og derfor kræver ekstra forsikring. Det plejer at hjælpe, hvis man så påpeger, at det ikke er noget barnet går til fast, men en præsentation. Alt er desuden omsat til børneniveau, og sikkerhed er i højsædet. Det har intet med højrisikosport at gøre. Det kan sammenlignes med svømmehal gode muligheder, men en potentiel fare, man skal imødegå med gode sikkerhedsprocedurer. Det gør vi. Forældretilladelsen gives via Tabulex. Har I spørgsmål til eller problemer med at ændre i Tilladelser i Tabulex bedes i kontakte personalet. For yderligere oplysninger henvendelse til Jens i Miniklubben.

Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen.

Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter til Præstesøen og er vikinger hele ugen. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fra mandag den 16/9 til fredag den 20/9 forandrer Miniklubben sig til en vikingelandsby. Vi flytter

Læs mere

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser.

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle

Læs mere

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00.

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være

Læs mere

Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B.

Jeg er 40 år og mor til 3. Emma og Thilde på 5 år, samt Magnus i 0.B. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Hej alle sammen. Jeg hedder Lena Frederiksen, og er pr. 18/2 2013 startet i Miniklubben som barselsvikar

Læs mere

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den.

På forhånd tak. Personalet. Der er intet så stille i verden som sne.indtil børnene kommer ud og leger i den. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk De store opfindelsers tid er ikke forbi. Da den dybe tallerken var fundet, har Thomas Møller i stedet

Læs mere

Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. Nye projekter.

Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. Nye projekter. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Siden sidste udgave af MiniNyt har vi haft 2. klasse projekt 2 gange. 1. Vi havde allieret os med Finn

Læs mere

SAMS HYTTE. Derfor kære forældre: Navn eller nummer i barnets tøj; så lægger personalet det glemte tøj ud på barnets garderobeplads.

SAMS HYTTE. Derfor kære forældre: Navn eller nummer i barnets tøj; så lægger personalet det glemte tøj ud på barnets garderobeplads. Hvor er vi heldige Tænk sig At være en Miniklub hvor 400 børn og forældre, er så flinke til at bakke op om de arrangementer, vi stiller på benene i Miniklubben. At være så heldig at arrangere en grillfest

Læs mere

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Tænk sig det er 12 år siden børn i Miniklubben første gang rejste tilbage til vikingetiden. I 2001

Læs mere

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk

SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Vinden får de slidte teltduge på vikingeteltene til at blafre blidt. Bålgryden vipper ganske stille

Læs mere

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben.

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Der er etableret nødpasning i Miniklubben.

Læs mere

Natur nyt!!! :-). Vi lægger løbende billeder ind af kyllingeprojektet på hjemmesiden: Hilsen bønderne Jens og Møller.

Natur nyt!!! :-). Vi lægger løbende billeder ind af kyllingeprojektet på hjemmesiden:  Hilsen bønderne Jens og Møller. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Natur nyt!!! Miniklubbens personale ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Flot Halloweenkage. Det store vestjyske kaffebord

Flot Halloweenkage. Det store vestjyske kaffebord I 14. klasse går man i skole til kl. 18:00, men de starter først kl. 17:00, så det er ikke så slemt! Simon kan ikke spille på hans computer, for hans far maler køkkenlågerne, hvor computeren står. Voksen

Læs mere

Se billeder på: http://www.samuelsgaarden.dk/miniklubben/ Billeder.aspx

Se billeder på: http://www.samuelsgaarden.dk/miniklubben/ Billeder.aspx SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk En gang for længe siden. Dengang livets træ havde sine rødder i verdens midte, levede de nordiske guder

Læs mere

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Så er det igen ved at være tid til rekorduge. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Så er det igen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

I skal gå direkte fra skolen i Samuelsgården. Vi glæder os til at se Jer i nye omgivelser. Marielle, Leon, Tove og Jesper.

I skal gå direkte fra skolen i Samuelsgården. Vi glæder os til at se Jer i nye omgivelser. Marielle, Leon, Tove og Jesper. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Så er vores tur med en anderledes dag i vandet overstået - og det var en kanondag. Der var mange grænser,

Læs mere

Godt nytår til alle. Miniklubben kan se tilbage på et år, hvor der har været masser af oplevelser for både små og store. Tegneserie-minisiden

Godt nytår til alle. Miniklubben kan se tilbage på et år, hvor der har været masser af oplevelser for både små og store. Tegneserie-minisiden Tegneserie-minisiden Goooodt Nyyy-yy-tår. Siri vil gerne fortælle at vi skal huske beskyttelsesbriller, hvis vi lige skal ud og skyde lidt ekstra krudt af. Plus vi skal huske på dyrene, de kan godt blive

Læs mere

7489 kroner. Se flere billeder på Samauelsgårdens hjemmeside

7489 kroner. Se flere billeder på Samauelsgårdens hjemmeside SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk 7489 kroner Vi vil gerne sige tak til alle de folk, der gjorde det muligt for Miniklubben at sende

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Kære alle forældre E-mail: samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale

Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Åbent hver torsdag kl. 10.00-17.00 Eller efter aftale Vi har allerede været tilbage i hverdagen i næsten

Læs mere

Demokrati og Medbestemmelse

Demokrati og Medbestemmelse Efterårs vinden suser, og snigende men dog på en behagelig måde, rammer den min kind. Træerne blafrer. Fuglene synger årets sidste viser. Det er varmt og koldt på samme tid. Det er mørkt og lyst på samme

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

Ole B og Michael. Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Ole B og Michael. Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk I uge 50/51 vil der være mulighed for at lave cornflakes

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Kære forældre Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Vores hensigt med denne folder er at give en kort beskrivelse af Lærkereden. Hvordan huset fungerer i det daglige og andre praktiske

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Fredag d. 16. Januar arrangerede Miniklubben En anderledes skoledag for indskolingen. Mia og Emma 0 a. Foldetegning. "Dagen før Den store Idrætsdag".

Fredag d. 16. Januar arrangerede Miniklubben En anderledes skoledag for indskolingen. Mia og Emma 0 a. Foldetegning. Dagen før Den store Idrætsdag. Mia og Emma 0 a. Foldetegning. "Dagen før Den store Idrætsdag". -Det er totalt hipt m foldetegninger i 0. Er du vild med at tegne og lave tegneserie, snak m Jesper - han har mange forslag + ideer. SAMUELSGÅRDEN,

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkomst og fakta om dagplejen

Velkomst og fakta om dagplejen Velkomst og fakta om dagplejen Mette Hindkjær Klintevej 64 6000 Kolding Tlf. 41274749 Mine åbningstider: Mandag tirsdag 6.45-16.15 Onsdag torsdag 6.30-1615 Fredag 6.30-15.45 Jeg hedder Mette, og er født

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 37/2018. Vi ses i eftermiddag til arbejdsdag. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 37/2018. Vi ses i eftermiddag til arbejdsdag. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 37/2018 Vi ses i

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO August 2011 Velkommen til et nyt skoleår Velkommen til alle elever og forældre til det nye skoleår. Skoleåret 2011/2012 er startet og for 42 nye elever var d. 15. august

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 I uge 19 og 20 afholder vi Rekord uge. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail:

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Velkommen Med denne lille folder vil vi gerne byde velkommen til Bramdrup SFO. Vi håber, folderen vil give jer et indblik i vores SFO. Med venlig

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 44/2017. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 44/2017. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 44/2017 Nyt fra

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg?

Velkommen til min dagpleje. Fakta om mig hvem er jeg? Velkommen til min dagpleje Navn: Lena Kjær Guldbrandsen Adresse: Egevej 11, 6051 Almind Tlf: 22 98 58 58 Mine åbningstider: Man-Tors: 06.45-16.30 Fredag: 06.45-15-30 Fakta om mig hvem er jeg? Jeg hedder

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Varde Kommuners SFO er er lukket i uge 29 og 30 i sommerferien. Miniklubben har tilbudt at have nødpasning

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

SFOasen. - et frirum for børn

SFOasen. - et frirum for børn SFOasen - et frirum for børn Velkommen til SFOasen på RpR Vi er en lille SFO med plads til 88 børn og rummer børn fra 0. til og med 3. klasse. Der er fem pædagoger, en medhjælper og en SFO-leder. I maj

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Velkommen til: Borgergade, Sportsvej og Højgade. November Kære. Velkommen til dig og din familie. Med denne folder siger vi,

Velkommen til: Borgergade, Sportsvej og Højgade. November Kære. Velkommen til dig og din familie. Med denne folder siger vi, Velkommen til: Borgergade, Sportsvej og Højgade. November 2016 Kære Med denne folder siger vi, Velkommen til dig og din familie. Hvad er Bording Børnehave? Bording Børnehave er en børnehave med ca. 135

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

Nyhedsbrev. 3. november 2016

Nyhedsbrev. 3. november 2016 Nyhedsbrev 3. november 2016 Så er det vist på tide med et nyhedsbrev. Personale; Som tidligere skrevet ud, har Lars af personlige årsager måttet se sig nødsaget til at opsige sin stilling. Det er vi selvfølgelig

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 I dette nummer: Nyt fra Krudthuset Personalesituation Forældrerådet Praktiske oplysninger Glemt tøj Sommerferievandplaskeri Vigtige datoer 2014 Lukkedage 2014 Håndhygiejne

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 i Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og nær ved

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere