Aktivitetsprogram Værestedet Den Blå Cafe Efterår 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktivitetsprogram Værestedet Den Blå Cafe Efterår 2013"

Transkript

1 Aktivitetsprogram Værestedet Den Blå Cafe Efterår 2013

2 2 Indholdsfortegnelse: Intro til aktiviteter..3 Madgruppe. 4 Musikgruppe....5 Nada...6 Oprydning/vedligeholdsaktivitet... 8 Petanque. 9 Selvhjælpsgruppe Syng sammen Motion Hygge og spil. 13 Mandehørm Maleværksted.. 15 Debat og diskussionsgruppe..16 Kreativ workshop Mindfulness Pc Kursus....19

3 3 Så er vi klar med en plan over de aktiviteter, der skal til at starte i værestedet Den Blå Cafe, Norgesgade Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, og se hvordan der bliver liv i huset med forskellige tilbud lidt til enhver smag, -håber vi. Tanken er, at nuværende aktiviteter kører over en 3 måneders periode, og herefter ser vi på hvordan det har fungeret. Alle aktiviteter er efter beslutning fra brugerne blevet pålagt et gebyr på 25 kr. for et 3 måneders forløb dels for at man er enige om, når man har meldt sig til, så er man deltagende og har en plads på holdet dels for at fastholde sig selv i aktiviteten. Dette gælder dog IKKE for madgruppen, hygge og spilaktivitet og oprydning og vedligeholdsgruppen. Her er intet gebyr. Vi er spændte på at komme i gang med første runde af værestedsaktiviteter. Man er altid velkommen til at stikke hovedet ind til de forskellige grupper og blive inspireret. Mvh. Leo og Tina, Den Blå Cafe.

4 4 Madgruppe: Mandag, torsdag og fredag vil der i værestedet blive oprettet madgrupper, der igennem aftalte madplaner fremstiller middagsmad. Der vil hovedsageligt blive fremstillet varm mad, og dette vil foregå om formiddagen. Man får i samarbejdet med et personale handlet ind fra morgenen, og fremstillet middagsmaden. Vi har brug for 3 forskellige grupper på hver 3-4 personer til at fremstille mad mandag, torsdag og fredag. Gruppen laver måneden i forvejen en plan over menuen de 4 dage i måneden man er ansvarlig for. Vi forventer, at gruppen samles første gang allerede i uge , for at udarbejde madplan til september, og vi vil være behjælpelige med dette. Vi håber på at I vil være motiverede til at se dette som en opgave hvor vi løfter i flok, da konceptet er således, at uden kokke ingen mad. Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

5 5 Mandag den 2. september kl starter vi et hold op med noget sang og musik, som vil finde sted på Norgesgade nr. 15 på 1. sal Ikast. Det er ikke noget krav, at du skal synge eller spille for at deltage. Du kan også bare være med på en lytter og masser af hygge J Men kan du spille på et instrument og har du et stående derhjemme, er du mere end velkommen til at tage det med. Her i huset har vi en guitar, keyboard og nogle rytmiske instrumenter, som står til fri afbenyttelse, hvis nogle skulle få lyst til det. Prisen er 25,- for tre måneder med sang og musik (hygge). Mvh. René Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

6 6 NADA NADA er øreakupunktur, som har vist sig virksom ved angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet, depressionslignede tilstande, abstinenser, stoftrang mm. Alle kan tåle NADA akupunktur, og det har vist sig som et godt supplement til anden behandling. NADA tilbydes til alle i værestedet uanset om du er bevilget bostøtte eller en anden form for støtte i Socialpsykiatrisk Center Nord. NADA tilbydes i værestedet to gange om ugen, mandag og torsdag begge dage kl i Norgesgade nr. 17. NADA behandlingen foregår således, at du får 5 nåle i hvert øre. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med supplerende punkter. Det aftales med personalet der foretager behandlingen, om dette er aktuelt for dig. Nålene er tynde sterile engangsnåle, som kasseres efter en behandling. Nålene skal sidde i minimum minutter i øret og du sidder stille og slapper af i NADA lokalet imens, for at få den fulde effekt. Under behandlingen vil de fleste føle sig afslappede. Enkelte

7 7 falder i søvn. Mange beskriver, at de får en umiddelbar stresslindring og større velbefindende. Før du begynder at få NADA akupunktur første gang, skal du have udfyldt nogle papirer, hvorpå der beskrives, hvorfor du ønsker at få NA- DA osv. Du kan få støtte til at udfylde disse papirer fra personalet der foretager behandlingen. Hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at tage en snak med værestedsmedarbejderne, som vil fortælle dig mere om hvordan det foregår. De kan give dig svar på eventuelle spørgsmål, som du måske har. Prisen er kr. 25,- for et 3 måneders forløb. Tilmeld i værestedet. Mvh Susanne, Liselotte og Per

8 8 Petanque Så genoptager vi succesen fra tidligere og får gang i petanquebanen. Vi er i fuld gang med at renovere banen med bla. ny stenmelsbelægning. Så den skulle gerne stå perfekt til opstarten. Du behøver ikke at være øvet. Alle kan være med og der vil blive givet vejledning i regler og kasteteknik. Det eneste du skal er at have lyst til at have det sjovt og hyggeligt samvær med de andre deltagere. Opstart bliver tirsdag d. 3/9 kl. 15 Vi vil fremover spille petanque hver tirsdag fra kl. 15 til 16 Mvh Leo Det koster kr. 25,- for et 3 måneders forløb. Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

9 9 Selvhjælpsgruppe opstart september: På baggrund af erfaring med nuværende selvhjælpsgruppe, vil vi kraftigt opfordre jer til at læse dette opslag vi vil gerne oprette en, måske flere selvhjælpsgrupper for nye deltagere. Personalet i værestedet vil være medvirkende og støtte op omkring struktur den første tid i gruppen. Man mødes hver mandag og har omkring 2 timer fra I nuværende gruppe har man startet med en runde, hvor alle får mulighed for at fortælle, hvad der har rørt sig siden sidst. Her udover har man hver især været igennem en proces med at fortælle sin livshistorie dette har været hårdt, men udviklende! De 5 nuværende medlemmer opfordrer i høj grad andre til at deltage i en ny gruppe. Vi håber meget på at dette vækker jeres interesse, så vi kan fortsætte det gode initiativ, som flere kan få gavn af. Vi har opstart d. 9. september alt efter tilslutning. Mvh. Leo og Tina Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

10 10 Syng sammen Hver fugl synger med sit næb Fra tirsdag d. 3. september starter en hyggelig gruppe, hvor vi skal finde nogle skønne sange, og nyde hinandens selskab med sang og musik som omdrejningspunkt fra i værestedet. Der er ikke noget krav om superstar-stemme, -for som introen siger: Så synger hver fugl med sit næb, og sang og musik skaber livsglæde. Der opfordres til at deltagerne også tager initiativ til evt. nye sange, og at vælge hvilke vi skal synge. Så drikker vi noget kaffe og nyder hinandens selskab undervejs. Så mød op til en hyggelig sang-formiddag. Det koster 25 kr. i tilmeldingsgebyr for 3 måneder. Mvh. Karin Winther Christensen. Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

11 11 Motion Hver tirsdag Og fredag i ulige uge For alle værestedets bruger e som savner tilbud hvor man skal bruge kroppen og havde det sjovt. Tilbuddet har fokus på forskellige motionsformer som power walking, cykling, svømning og mindst ikke at bruge motionsrummet i nr. 17. Hvis folk har ønsker eller ideer til andre motion former meget velkommen til komme med dem til enten Tina, Simon eller Leo. Ansvarlig for motionsgruppen bliver Tina, Leo og Simon vi vill gerne være behjælpelige med lære fra os til de bruger som skulle være interesseret i lære mere omkring træning og gode øvelser. Holdet starter tirsdag 3.september Tilmeld dig her i opslaget i værestedet, det koster kr. 25,- for 3 måneder

12 Mandag Tirsdag Onsdag Kaffe Planlægning af dagen Kaffe Planlægning af dagen Kaffe Planlægning af dagen Middagsmad Selvhjælpsgr. fremstilling (Leo el. Tina) (Tina og Leo) Syng sammen Motion Udflugt Hygge og spil (Karin) (Simon) (Leo eller Tina) Midagsmad Oprydning og vedligehold Oprydning Musikgruppe(Rene) Fællesmøde Bøgen + hjemmesidered. 2. sidste mandag i md (Leo) Mandag i md. Hygge/ Kaffe (Tina og Leo) Mandehørm Nada (Kim) (Susanne, Liselotte og Per) Leo Petanque Ungegr. (Pia)

13 13 Torsdag Fredag Kaffe Planlægning af Kaffe Planlægning af dagen Mindfulness Hygge og spil Diskussion/ Debatgruppe (Birgit B) Maleværksted Middagsmad fremstilling Middagsmad fremstilling Motion (Leo eller Tina) (Susan) (Tina og Leo) (Leo el. Tina) Pc kursus (Leo el. Tina) (Leo el. Tina) (Kim) Hver anden fredag, ulige uger Middagsmad Middagsmad Oprydning Kreativ workshop (Tina) Mandehørm Torsdagskaffe (Kim) Nada (Susanne, Liselotte og Per) Ungegr. (Pia)

14 14 Hygge og spilleaktivitet: Vi vil gerne tilbyde en onsdagsaktivitet, for dem som ikke tager med på udflugt. Der vil være spillecafe, med forskellige brætspil, kortspil, bob mv. Vi kunne aftale at lave turneringerne med dart, bob, bordtennis eller wii i nr. 17. Et samlet forum for computerspil kunne - hvis relevant, være et spændende nyt tiltag i værestedet. Gode ideer til andre spil modtages gerne. Denne aktivitet ligger onsdag formiddag fra 10-12, og deltagerne aftaler fra start en månedsplan over de forskellige spilleaktiviteter. Mvh. Tina og Leo Ingen tilmelding, du møder bare op.

15 15 Mandehørm i værestedet Kvinder ingen adgang. Fremover vil der på onsdage fra åbnes en mandeklub. Første gang er d. 4. september, så mød op og få nogle gode: Have oplevelser sammen med mænd Snakke med hinanden om, hvad mænd gerne vil snakke omp Snakke om præcist det I har lyst til Deltage i udflugter Være med til at bestemme indholdet af samværet, næsten alt er muligt Der er gode erfaringer fra en tidligere mandeklub som var en rigtig succes. Ud fra disse erfaringer, samt forespørgsel fra nogle mandlige brugere, vi gerne tilbyde denne aktivitet igen. Du er meget velkommen til at kontakte Kim Leth hvis du har spørgsmål. Håber du kunne have lyst til at være med. Tilmelding koster 25 kr. for 3 måneder, du kan tilmelde dig på opslaget i værestedet.

16 16 Maleværksted Det er skønt at male, slappe af, og glemme tid og sted Kom og vær med, slip dine tanker løs og opdag nye tanker Vi maler onsdage kl i nr. 15 Vi mødes 1. gang: Onsdag d kl Du betaler kr. 20,- pr. gang til maling og pensler. Lærred købes eller medbringes. Hilsen Susan Tilmelding til forløb fra september, oktober, november kr. 25,- i alt. max 5 deltagere. Opslag i værestedet.

17 17 Oprydning og Vedligehold Vi vil med dette opslag gøre opmærksom på, hvad vi forventer at tirsdag eftermiddag i værestedet skal indeholde. Da værestedet gerne skal være et pænt, overskueligt og harmonisk sted at opholde sig, er det vigtigt at vi i fællesskab er med til at holde det ryddeligt, og tage os af de praktiske opgaver. Derfor er der hver tirsdag fra kl. 12 oprydning og vedligeholdelsesdag, med praktiske opgaver ude og inde. Alle kan være behjælpelige på hver sit niveau, enten med en støvklud, eller vanding af blomster, oprydning i skuret, holde sansehaven og terrassen i nr. 17 ved lige, og meget andet. Vi forventer at have en arbejdsplan klar hver tirsdag, med forskellige arbejdsopgaver, og koordinere hvad hver deltager ønsker at tage ansvar for. Vi håber, I vil støtte op omkring dette, da det er alles ansvar at holde vores sted pænt. Mvh Tina og Leo Tilmelding på opslaget. Smid handskerne! Fordi du faktisk bliver en lille smule lykkeligere af at få jord på hænderne. Hudkontakt med den harmløse jordbakterie Mycobacterium Vaccae får nemlig hjernen til at producere serotonin, som populært kaldes lykke-hormonet. Opdagelsen er gjort på Bristol University i 2007.

18 18 Debat og Diskussionsgruppe: Fra torsdag d. 5. september kl. 10 starter der i værestedet en debatgruppe, som kunne tage udgangspunkt i væsentlige temaer, der rører sig i hverdagen, - dels igennem medier, litteratur, foredrag mv. Det er op til gruppens medlemmer at afgøre hvilke temaer der er interessante, og vi kunne søge inspiration og viden ved en månedlig tur til biblioteket, se en dokumentar sammen, og efterfølgende diskutere disse. Der vil naturligvis være tid og plads til masser af kaffe og hygge. Vi håber I har lyst til at komme og vende nogle spændende emner med os. Prisen er 25 kr. for 3 måneder med tilslutning til dette hold. Mvh. Leo og Tina Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

19 19 Kreativ Workshop. Fra torsdag d. 5. september vil vi om eftermiddagen starte en kreativ workshop op, som kan indeholde det, som deltager ønsker. Alt fra strik, hækling, til papirklip, fordybelse i smykkefremstilling ved evt. hjælp fra gæsteunderviser og hvad man ellers kunne ønske sig. Workshoppen vil køre torsdag eftermiddag fra Man vil med fordel kunne planlægge ture ud af huset, hvor vi får indkøbt de materialer vi har brug for. Mvh Tina. Tilmeld dig på opslaget i værestedet 3 måneder koster 25 kr,-

20 20 Mindfulness Som noget nyt, starter vi introduktion til Mindfulness op i Værestedet. Mindfulness betyder, at være opmærksom på en bevidst måde i det aktuelle øjeblik. En stor del af vores tid, bliver vi styret af en strøm af automatiske tanker, vi vurderer og dømmer os selv pga. tankerne. Gennem mindfulness, kan vi blive bedre til at være opmærksomme på vores tanker på en åben måde og give slip på vores tilbøjelighed til at bedømme og evaluere det tankerne fortæller. Ved at blive bevidst om hvad der sker i tankerne, kan vi blive bedre, til ikke at reagere automatisk og uopmærksomt. Mindfullness kan læres gennem træning. Træningen består af forskellige meditationer og øvelser, som du introduceres til. Efter hver meditation eller øvelse snakker vi i gruppen om hvad vi hver især blev opmærksomme på. Inden du melder dig på kurset, er det vigtigt, at du har gjort op med dig selv, at du også vil bruge tid på, at træne derhjemme hver dag i de 8 uger, som kurset varer. Dette er en forudsætning for at melde sig på. Vi mødes hver torsdag kl i kælderen i nr. 17. Første gang torsdag den 5. september. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så kontakt Birgit Bech. Der er max 5 pladser. Pris: 25 kr. for alle 8 uger Tilmeld dig på opslaget i værestedet: Mvh Birgit Bech

21 21 Pc undervisning for begyndere Der vil starte et pc hold i værestedet hver fredag fra Første gang er 6. September. Alle kan være med. Medbring din egen bærbare, hvis du har en. Surf på nettet. Skrive et brev. Lære at gå på home bank. Nem ID. Skrive mails. Mvh Kim 25 kr. for 3 måneder Tilmeld dig på opslaget i værestedet:

22 22

23 23

24 24 Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: El Tina Horslund: Den Blå Cafe Norgesgade 15, 7430 Ikast.

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE VINTER 2013-2014

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE VINTER 2013-2014 AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE VINTER 2013-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted... 9 Motion...10 Svømning..11

Læs mere

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast 20 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted...

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE OKT.-DEC. 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviter... 3 Fredagsgrill... 4 PC-undervisning... 5 Nada... 6 Mindfulness... 8 Mandehørm... 9 Ungegruppe...10 Træværksted...11

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE APRIL, MAJ OG JUNI 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Svømning... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE SEP., OKT., NOV., DEC. 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Krolf... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...10

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER 2016

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER 2016 AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AUGUST, SEPTEMBER OG OKTOBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Svømning... 6 Fisketur... 7 Motionshold... 8 Cykeltur... 9 Mellemgruppe...

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE FEBRUAR, MARTS & APRIL 2017

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE FEBRUAR, MARTS & APRIL 2017 AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE FEBRUAR, MARTS & APRIL 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Svømning... 6 Fisketur... 7 Motionshold... 8 Cykeltur... 9 Mellemgruppe...

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE MAJ, JUNI OG AUGUST 2017

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE MAJ, JUNI OG AUGUST 2017 AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE MAJ, JUNI OG AUGUST 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 NADA... 4 Mindfulness... 6 Fisketur... 7 Motionshold... 8 Kulturgruppe... 9 Mellemgruppe...

Læs mere

Værestedet den Blå café

Værestedet den Blå café Værestedet den Blå café Aktivitetsprogram juni, juli og august 2019 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviteter... 3 NADA... 4 Bullet Journal... 6 Torsdagskaffe... 7 Morgengåtur... 7 Petanquehold... 8 Fredagsmad...

Læs mere

Værestedet den Blå café

Værestedet den Blå café Værestedet den Blå café Aktivitetsprogram November, december 2018 og januar 2019 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviteter... 3 NADA... 4 Let yoga for begyndere... 6 Torsdagskaffe... 7 Morgengåtur... 7

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe April, maj og juni 2018 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviteter... 3 NADA... 4 Let yoga for begyndere... 6 Fisketur... 7 Motionshold... 8 Morgengåtur... 9 Fredagsmad...

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE JANUAR, FEBRUAR OG MARTS 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 NADA... 4 Let yoga for begyndere... 6 Fisketur... 7 Motionshold... 8 Morgengåtur...

Læs mere

Værestedet Laicos Aktivitetsprogram

Værestedet Laicos Aktivitetsprogram Værestedet Laicos Aktivitetsprogram Juli-Aug. Sep. 2017 1 Indholdsfortegnelse Introduktion til Værestedet og aktiviteterne 3 Morgenmøde i cafeen 3 Nada 4 Samtale og socialt samvær 5 Værestedsmøder 5 Indkøbstur

Læs mere

Laicos Værested og Café

Laicos Værested og Café Laicos Værested og Café For personer i Ikast-Brande Kommune som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet Laicos ligger på Ørbæklund 1, 7330 Brande, Tlf.: 99 60 37 03 Der er åbent alle ugens dage

Læs mere

Præsthøjgården Program 1/7 31/

Præsthøjgården Program 1/7 31/ Præsthøjgården Program 1/7 31/12 2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER VELKOMMEN TIL PRÆSTHØJGÅRDENS ÅBNE AKTIVITETSCENTER Det åbne aktivitetscenter henvender sig til selvhjulpne borgere i alderen 60+ og førtidspensionister.

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

Velkommen til Hærvejens Dagcenter Et tilbud om aktiviteter til pensionister i Viborg By

Velkommen til Hærvejens Dagcenter Et tilbud om aktiviteter til pensionister i Viborg By Velkommen til Hærvejens Dagcenter Et tilbud om aktiviteter til pensionister i Viborg By Gældende fra 1. april - 30 sept. 2019 Velkommen til Aktivitet & Udvikling i Hærvejens Dagcenter Praktiske oplysninger:

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

Aktivitetstilbud i dagcenter syd

Aktivitetstilbud i dagcenter syd Aktivitetstilbud i dagcenter syd Hvem kommer i dagcentret: Alle pensionister og efterlønsmodtagere, som er bosiddende i sydområdet, kan benytte dagscentret til aktivering og socialt samvær. Dagcentret

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2018 - SEPTEMBER 2019 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2018/2019 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD. Et anderledes social- og samværtilbud

SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD. Et anderledes social- og samværtilbud SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD Et anderledes social- og samværtilbud Tryghed, Hygge og Samvær Så er Social- og aktivitetscenter Holstedgaard måske noget for dig! Hvad er et aktivitets- og samværstilbud?

Læs mere

TILBUD SOCIALPSYKIATRIEN

TILBUD SOCIALPSYKIATRIEN Mennesker hjælper mennesker TILBUD SOCIALPSYKIATRIEN I SØNDERGADE 32 9600 AARS Septe mbe r 2017 Akut KONTAKT AKUTTELEFONEN PÅ 30 56 60 58 Hvis du en aften mister overblikket eller du føler du har et akut

Læs mere

HippHopp. Uge 13: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Min krop side 1

HippHopp. Uge 13: Min krop. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Min krop side 1 Uge 13: Min krop Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Min krop side 1 HIPPY HippHopp uge_13_guidevejl_min_krop.indd 1 06/07/10 11.10 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere

Personalestøttede Aktiviteter

Personalestøttede Aktiviteter Aktivitetskatalog Personalestøttede Aktiviteter Sæson 2016/2017 Aktiv Centret, Herning Tlf.: 9628 5959 www.herning.dk Aktiv Centret udbyder aktiviteter, til dig der kunne have brug for let personalestøtte

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/8-31/12 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret er et tilbud til

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

April 2019, Aktivitetsplan for hele klubben. CAFFEN: Jutta Vi spiller diverse spil. Husk der er lektiehjælp fra kl

April 2019, Aktivitetsplan for hele klubben. CAFFEN: Jutta Vi spiller diverse spil. Husk der er lektiehjælp fra kl Værksteder og aktiviteter der dagligt åben: Krea værkstedet har åben fra mandag til torsdag: i denne måned bliver der bygget en kæmpefigur i fællesskab. Historisk/rollespil værksted har åben mandag, tirsdag

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2017

NYHEDSBREV NR. 1/2017 SELVHJÆLP Ringkøbing-Skjern NYHEDSBREV NR. 1/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et nyt tilbud: Åben café for alle, der har erhvervet en senhjerneskade samt deres pårørende. Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Aktiviteter på Pedershave

Aktiviteter på Pedershave Aktiviteter på Pedershave Farvekoderne refererer til de områder, der stimuleres hos beboeren. Farvekoderne er beskrevet i pjecen. Aktiviteter for alle: Gymnastik Træning af smidighed, styrke, balance,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND FÆLLES MORGENMAD OG GÅTUR Kunne du tænke dig at starte dagen på bedste vis med morgenmad efterfulgt af en frisk gåtur sammen med andre? Du har nu mulighed

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2013-14 Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: 15.00 Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave andre former

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Aktiviteter oktober 2016

Aktiviteter oktober 2016 Aktiviteter oktober 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

TORSDAGSVANDRERNE

TORSDAGSVANDRERNE Er du mellem 55 og 75 år og er du frisk på at give din hjerne og dit hjerte en udfordring? Så tilmeld dig til et sjovt, sundt og lærerigt forløb på biblioteket. Sammen med projektet Hold Hjernen Frisk

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2014-15 09.00-09.30-09.00- Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave

Læs mere

AKADEMIET KURSUS KATALOG FORÅR for borgere med handicap

AKADEMIET KURSUS KATALOG FORÅR for borgere med handicap - for borgere med handicap KURSUS KATALOG FORÅR 2019 Kursuskatalog Forår 2019 for borgere med handicap Nu starter en ny omgang kurser. tilbyder som altid undervisning, som har til formål at støtte, udvikle

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre Åpark Centret Program 1/7 31/12 2018 Åbne Aktivitetscentre Indholdsfortegnelse Velkommen til Åpark Centret... 3 Oversigt over faste ugentlige aktiviteter... 4 Åpark Centrets Aktivitetstilbud... 5 KREATIVE

Læs mere

Forår 2014. Center for krop og bevægelse. Fasanvej 14-3600 Frederikssund Tlf. 42 50 85 50 - www.brugkroppen.dk

Forår 2014. Center for krop og bevægelse. Fasanvej 14-3600 Frederikssund Tlf. 42 50 85 50 - www.brugkroppen.dk Forår 2014 Center for krop og bevægelse Fasanvej 14-3600 Frederikssund Tlf. 42 50 85 50 - www.brugkroppen.dk Velkommen til forår 2014 Velkommen til foråret 2014 med disse kursustilbud til alle, der har

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Indholdsplan. Sommerkursus 2. Uge 27-28 2016

Indholdsplan. Sommerkursus 2. Uge 27-28 2016 splan Sommerkursus 2 Uge 27-28 2016 Om KursusCenter Struer (KCS) KCS er en del af Struerskolen. Vores kursister er i aldersgrupper 16 år og opefter. Vi driver sundhedskurser inden for rammerne af de gældende

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

Øreakupunktur. Det Specialiserede Socialområde

Øreakupunktur. Det Specialiserede Socialområde Øreakupunktur Det Specialiserede Socialområde 2 NADA skaber forandringer, starter en indre proces og øger effekten af andre pædagogiske og terapeutiske metoder. Hvad er NADA? NADA øreakupunktur er en metode,

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Åparkcentret. Program 1/7 31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Åparkcentret. Program 1/7 31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åparkcentret Program 1/7 31/12 2018 ÅBNE AKTIVETSCENTER 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Åpark Centret... 3 Oversigt over faste ugentlige aktiviteter... 4 Åpark Centrets Aktivitetstilbud... 5 KREATIVE

Læs mere

Sæson 2016-2017. Præsentation af de enkelte fag. Begynderkursus i IPAD. Linedance. Maleri

Sæson 2016-2017. Præsentation af de enkelte fag. Begynderkursus i IPAD. Linedance. Maleri Sæson 2016-2017 Præsentation af de enkelte fag Begynderkursus i IPAD Har du en IPAD, som du gerne vil lære (bedre) at kende? Så har du chancen for at deltage på begynderkursus på lokalcentret. Her lærer

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten +

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

NORDSTJERNEN. et aktivitets- og samværstilbud i Nordvest

NORDSTJERNEN. et aktivitets- og samværstilbud i Nordvest NORDSTJERNEN et aktivitets- og samværstilbud i Nordvest NORDSTJERNEN adskiller sig fra et traditionelt aktivitets- og samværstilbud ved at have lokalefællesskab med Kulturhuset, Projekt FriNoVa, Nyhedsbrevet

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

Ugens faste aktiviteter:

Ugens faste aktiviteter: SS Ugens faste aktiviteter: Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret er et levende og åbent sted, hvor man styrker borgernes sundhed, velvære og trivsel. Aktiviteterne på Valdemarshus

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Modul 1 Modul 3 Modul 6 Modul 9 1 uge 2 uger, Som oftest ses i sammenhæng med den kliniske undervisning i modul 6. 8 ½ uge

Modul 1 Modul 3 Modul 6 Modul 9 1 uge 2 uger, Som oftest ses i sammenhæng med den kliniske undervisning i modul 6. 8 ½ uge Kafferisteriet Socialpsykiatrisk dagcenter Center for Psykiatri Skivevej 7 7500 Holstebro Klinisk underviser er Christina Dupont Lunow, telefon 96114734/36, mail: christina.dupont.lunow@holstebro.dk Vi

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Åpark Centret Program 1/1 30/6 2019

Åpark Centret Program 1/1 30/6 2019 Åpark Centret Program 1/1 30/6 2019 Åbent aktivitetscenter Velkommen til Åpark Centret Åpark Centret åbnede i januar 1997, og ligger helt centralt placeret nær banegården og gågaden. Åpark Centret er et

Læs mere