- et vinderteam på vej mod nye sejre...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- et vinderteam på vej mod nye sejre..."

Transkript

1 - et vinderteam på vej mod nye sejre

2 Velkommen DK MOTORSPORT er et af Danmarks mest progressive motorsportsteams. Fra en beskeden satsning, hvor vi stillede til start med blot en enkelt racerbil i 2009 og vandt Danish Endurance Championship, er vi vokset til også at deltage i de populære sprintløb og nu fortsætter vi ekspansionen, så vi fra 2012 tillige er med i Danish Rally Championship. Som samarbejdspartner med DK MOTORSPORT får du mulighed for at skabe synlighed og eksponering for dit brand, pleje og servicere dine kunder og forretningsforbindelser, give dine medarbejdere andre oplevelser og etablere relationer med nye kunder.

3 Synlighed DK MOTORSPORT deltager i 2012 i Danish Rally Championship, Renault Clio Cup, Special Saloon Car Challenge og Danish Endurance Championship, hvor du som samarbejdspartner kan få eksponering af dit logo og forbinde det med de værdier, motorsporten står for. Fart og spænding. Action og teamwork. Det er blot nogle af dem. Alt efter aftalens omfang kan en eller flere af DK MOTOR SPORTs racerbiler blive dekoreret helt efter dine ønsker. Det kan ikke kun være i form af logoet på de mest synlige steder på racerbilen. Det kan også blive malet i den eller de farver, der er synonym med din virksomhed eller dit produkt. Og hvis der er en bestemt cifferkombination, som indgår i jeres markedsføring, ja, hvorfor skal det så ikke være bilens startnummer. Og så har nummer 55 lagt sig i front for løbet kan man høre banespeakeren annoncere over højttaleranlægget. Det er ikke kun racerbilen, der vil fremstå i din virksomheds farver og med dit logo. DK MOTORSPORT råder over en stor sættevogn, der med et fortelt er teamets base i forbindelse med løbene. Den er naturligvis også dekoreret efter alle kunstens regler, således at gæster, publikum og presse ikke er det mindste i tvivl om, hvem der er vores samarbejdspartnere, hvis de for en stund ikke er opslugt af race. Det samme gælder naturligvis teammedlemmerne lige fra kørerne over mekanikerne til personalet, der tager sig af vores gæster.

4 Anderledes kundeoplevelser Som samarbejdspartner for DK MOTORSPORT har du mulighed for at give dine kunder an derledes oplevelser, når I sammen er teamets gæster ved løbene. I bliver naturligvis beværtet før, under og efter løbene med både vådt og tørt, men I får samtidig den helt unikke mulighed, at I kan være fluen på væggen. I fodbold får I ikke lov til at være med i omklædningsrummet, når cheftræneren briefer superliga holdet om taktikken før dagens kamp. Det gør I hos DK MOTORSPORT. I vil fra første parket kunne opleve team ets mekanikere klargøre racerbilerne. Få en briefing fra kørerne om dagens udfordringer, inden det går løs. Og opleve de hæsblæsende situationer, når der pludselig sker noget uven tet, som kræver en lynindsats af hele teamet. Og så er der naturligvis alle oplevelserne og indtrykkene, når selve løbene foregår.

5 Racing Day på Padborg Park for personer Formel 1 Event DTM Event Legend Car Event Prøv en Ferrari Teambuilding Event Skræddersyede Event VIP-kundeoplevelser DK MOTORSPORT kan også tilbyde nogle helt unikke VIP-kundeoplevelser. Teamet har et samarbejde med et af Danmarks førende motorsportsanlæg, hvor vi kan ar rangere en helt speciel dag med motorsport i højsædet. Vi kan spænde din key account manager og hans fem vigtigste kunder ind i passagersædet på en racerbil og med en af vores racerkørere ved rattet give dem en fælles oplevelse, som de vil snakke om de næste mange gange, når de mødes ved forhandlingsbordet. Det knytter dig tættere sammen med dine kunder, fordi du kan tilbyde dem noget enestående, som dine konkurrenter ikke kan.

6 Danish Rally Championship Som noget nyt vil DK MOTORSPORT i 2012 være en del af Danish Rally Championship. Det er den motor sportsgren, som giver den geografisk bredeste dækning, hvis du dels skal have dit brand synliggjort i hele landet, dels have serviceret kunder uden at skulle fragte dem land og rige rundt. Danish Rally Championship vil i 2012 nemlig være overalt. Fra Ringkøbing i vest til Rønne i øst. Fra den dansk tyske grænse til Nordsjælland. De seks mesterskabsløb kommer ikke blot rundt i kongeriget. De maser sig bogstaveligt talt også helt ind i byerne. I forgangne sæson blev der i Danish Rally Championship kørt hastighedsprøver mellem butikker på den ene side og privatboliger på den anden side, da der blev kørt i centrum af en række af landets byer. Her bringer vi sporten og dit logo helt ud til danskerne.

7 I hver by, Danish Rally Champi onship gæster, vil der være et rallyhovedkvarter, hvor DK MO TORSPORT også får sin base. Her vil vi med vores meget synlige set-up skille os ud fra konkur renterne. Dine gæster vil således aldrig være i tvivl om deres tilhørsforhold og de vil kunne være stolte over, at de er en del af et vinderteam. Udover den specielle, centralt placerede hastighedsprøve vil der indgå en række hastigheds prøver omkring værtsbyen. Her sørger DK MOTORSPORT ikke bare for transport ud til stederne med de bedste muligheder for drama og oplevelser. Alle vores gæster ledsages af en rallykyndig guide, der holder dem orienteret om den aktuelle status i løbet og giver dem fif og baggrundsinfor mation, der skaber indsigt og gør oplevelsen endnu større. Undervejs er der naturligvis også bespisning, og vi afslutter dagen med at hylde DK MOTORSPORT s team, når det ruller over mål rampen.

8 Danish Endurance Championship Danish Endurance Championship er DK MOTORSPORT s absolutte spids kompetence og klassen, hvor vi har skabt grundlaget for vores succes og ekspansion. Det er den danske serie for mini Le Mans-løb, hvor biler kørt på skift af tre mand - skal kæmpe om at køre længst i fire eller seks timer. Det hele foregår på de danske racer baner, og det siger sig selv, at der her er mulighed for at opleve masser af race, for der er hele tiden biler på banen. Og DK MOTORSPORT s biler er hele tiden med fremme. I vores premieresæson i 2009 var vi så ubeskedne at vinde den del tagermæssigt største klasse. Året efter opbyggede vi en helt ny bil, men gentog alligevel triumfen. Til 2011-sæsonen udvidede vi teamet med endnu en bil og en ny trio af kørere, som endte med at tage de titlen et bevis på, at DK MOTOR SPORT er et vinderteam.

9

10 Renault Clio Cup Special Saloon Car Challenge I 2011 tog DK MOTORSPORT sit første skridt ind i den verden, der hedder sprintløb. Hvor det i Danish Endu rance Championship gælder om at have den rigtige strategi og et godt teamwork de tre kørere imellem, så forholder det sig anderledes med sprintløb. Hvor langdistanceløbene er et maratonløb på fire hjul, så er sprintløbene atletikkens svar på et 100 meter-løb. Her bliver der givet gas fra startlyset slukker og det ternede flag bliver svunget. Der bliver kæmpet om placeringerne. Er der en overhalings mulighed, ja, så skal den udnyttes første gang, for man skal også gerne forbi ham foran. Sprintløb er derfor meget intense løb. Det er minutter for fuld damp, hvor man som tilskuer kun har fokus på sin bil. Man lever sig ind i nærkampene og duellerne, hvor alle de andre racerbiler på banerne for vandles til konkurrenterne, der bare skal slås. Der heppes og hujes.

11 DK MOTORSPORT har haft succes med sin satsning i sprintløb. I 2011 indsatte vi en bil i Renault Clio Cup pen. Det lykkedes os at vinde to af de 14 løb og sikre os tredjepladsen i mesterskabet. Renault Clio Cuppen er en klasse, hvor bilerne er identiske. Det er i høj grad kørerens kunnen bag rattet, som er afgørende for udfaldet sam men med mekanikerteamets evne til at finjustere racerbilen, så den passer perfekt til den enkelte bane og de vejrforhold, der gær sig gældende på dagen. Med helt identiske biler på banen er der garanti for tæt race og ja, DK MOTORSPORT s biler er jo nemme at spotte. I 2012 vil vi udvide vores deltagelse til også at omfatte Special Saloon Car Challenge. Det er en klasse, hvor der er meget frie rammer for bilernes udformning, men DK MOTORSPORT har med sine specialbyggede biler i Danish Endurance Championship bevist, at vi godt kan skabe special konstruktioner, der både er hurtige og kan vinde.

12 TV-eksponering Med et samarbejde med DK MOTORSPORT er der god mulighed for ikke blot at få sit logo eksponeret overfor det publikum og de gæster, der er til stede på hastig hedsprøverne og racerbanerne. Det vil også komme ud til en bred gruppe af den danske befolkning. Til Danish Rally Championship er der således tilknyt tet et tv-produktionsselskab, der dels producerer 30 minutter lange udsendelser fra hvert løb, dels leverer materiale til nyhedsindslag til landets hovedstationer og TV2 s regionalstationer. I 2011 blev der således bragt nyhedsindslag fra løbsserien på både DR1 og TV2, som hver især blev set af over seere, mens de redi gerede programmer på TV2 Sport bringer sporten og logoerne ud til en meget dedikeret målgruppe. Ligeledes har der i 2011 være redigerede programmer på TV2 Sport fra løbene i Danish Endurance Champion ship, hvor DK MOTORSPORT opnåede en klar og markant profilering. Presse Før og efter hvert løb bearbejder DK MOTORSPORT relevant presse med såvel fotos som tekster, mens man som samarbejdspartner for teamet også løbene bliver holdt underrettet om aktiviteterne i teamet. Fans af teamet har endvidere også mulighed for at følge DK MOTORSPORT på teamets hjemmeside. DK Motorsport A/S Vestre Engvej 7, 7100 Vejle

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED Din virksomhed kan få Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser Det er aldrig for sent......at JAGTE SINE DRØMME Steffen Johnsen Født: 1987 Bopæl: Brædstrup www.steffenjohnsen.com

Læs mere

Mikkel O. Pedersen 2019

Mikkel O. Pedersen 2019 Mikkel O. Pedersen 2019 Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans MIT KARRIEREFORLØB 2004 2006: Klubmesterskab. 2007: Samlet 3. plads i første deltagelse i Danmarksmesterskabet, med flere førstepladser.

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

W H AT C O M E S B E F O R E O R A F T E R I S J U S T W A I T I N G

W H AT C O M E S B E F O R E O R A F T E R I S J U S T W A I T I N G SUPERTOURISME SUPERTOUR 2015 W H AT C O M E S B E F O R E O R A F T E R I S J U S T W A I T I N G SUPERTOURISME SUPERTOUR 2015 W H AT C O M E S B E F O R E O R A F T E R I S J U S T W A I T I N G RACECLUB

Læs mere

Valencia den maj

Valencia den maj Valencia den 19. - 21. maj Velkommen til Passione Ferrari Superbiler, race og passionen for køreglæde. Det er hjertet i Passione Ferrari. Her kan du opleve den mest spændende side af motorsporten, nemlig

Læs mere

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER

KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER KUNDE- ELLER MEDARBEJDER ARRANGEMENTER COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX ER: Eksponering via en unik platform med 25.000 potentielle kunder, 200 historiske racerbiler med danske og udenlandske kørere som

Læs mere

Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team

Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team Team Lindgren APS Et Nordjysk Racing Team Team-Lindgren er et amatør motorsports Team fra Nordjylland, som blev etableret i 2008 af 2 personer, Steffen Lindgren Hansen og Ivan Lindgren Hansen. Steffen

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

DRC-møde. Ringe 19. november 2011

DRC-møde. Ringe 19. november 2011 DRC-møde Ringe 19. november 2011 Rallykalender 2012 Mekonomen Rally Championship 2012 DM Rally 23 &24 marts DM 1 Wikinger Rallye Süder Brarup 18 & 19 maj DM 2 Tegee-Dan Rally Juelsminde 29 & 30 Juni DM

Læs mere

DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement

DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement DMRU - SCX Digital Scale Racing vognreglement Definition af SCX Digital Biler kan defineres som værende SCX Digital såfremt guide, chip, motorholder og motor er af fabrikatet SCX og/eller Tecnotoy. Guides

Læs mere

Mikkel O. Pedersen. Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans

Mikkel O. Pedersen. Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans Mikkel O. Pedersen Porsche Mobil 1 Supercup 24h-Series Dubai Le Mans MIT KARRIEREFORLØB MIT KARRIEREFORLØB Mikkel har kørt gokart aktivt siden han var 7 år gammel, og har vundet en række danske og nordiske

Læs mere

Ansøgning om Sponsorat

Ansøgning om Sponsorat Ansøgning om Sponsorat Footbag En livsbekræftende livsstil. En new-school nyhed der blander delikat dans med action attitude og svedig stil. En lækker luksus leg som skaber funky fællesskaber og ny nydelse.

Læs mere

Helsingør & VM TOUR 2014

Helsingør & VM TOUR 2014 Helsingør & VM TOUR 2014 Når Danmark ikke skal til VM, må VM komme til Danmark! Helsingør Vi besøger 9 byer i Danmark 2 dage i hver by DBU og TV2 laver VM tour sammen. Fodbold aktiviteter i dagtimerne

Læs mere

Intro til Rally Sporten

Intro til Rally Sporten Intro til Rally Sporten I dag er sportsbegivenheder i langt højere grad en oplevelse for Hele familien. Det gælder ikke mindst motorsporten, og det stiger i takt med, at der kommer flere arrangementer

Læs mere

Dansk Automobil Sports Union - Banesportsudvalget. Sponsorsøgning

Dansk Automobil Sports Union - Banesportsudvalget. Sponsorsøgning Sponsorsøgning Sponsorsøgning Ingen nøglefærdige løsninger Sponsorsøgning Struktur på arbejdet med sponsorsøgning Prioritering i sponsorsøgningen Gøre sponsorsøgningen målrettet og bedre Sponsorater Hvad

Læs mere

RacingSweden. Kasper Krogh. Sponsorprospekt

RacingSweden. Kasper Krogh. Sponsorprospekt RacingSweden Kasper Krogh Sponsorprospekt 2009 Præsentation Jeg hedder Kasper Krogh, er 17 år og har dyrket motorsport siden jeg var 7 år. 1998-2001 Motocross 2004-2007 Gokart 2008 Formel Ford 2009 Formel

Læs mere

- Sponsoroplæg - Simonsen-Racing. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Simonsen-Racing. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Simonsen-Racing 8700 Horsens Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/simonsen-racing Intro Spirende

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga

Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga Bliv en del af det I samarbejde med DBU og 3F Liga På billedet : Annika Overby Hansen og Majbritt Henningsen i kamp (3F Liga) Elite og bredde hånd i hånd DBU havde en drøm Drømmen blev et erklæret mål

Læs mere

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub

Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Partnerkoncept 2 0 1 5 Holsted Speedway Klub Moldow Speedway Arena n Hedevejen 1 n 6670 Holsted n www.holsted-speedway.dk Lidt om Holsted Speedway Klub Kære mulige samarbejdspartner Som den mest vindende

Læs mere

ENERGI, KOMMUNIKATION & VÆRDIER BLIV BJERRE RACING PARTNER

ENERGI, KOMMUNIKATION & VÆRDIER BLIV BJERRE RACING PARTNER ENERGI, KOMMUNIKATION & VÆRDIER BLIV BJERRE RACING PARTNER PÅ JAGT EFTER VM TITLEN Så tydeligt kan det siges. Det er Kenneths mål, hans drøm - rejsen starter nu. Der er mening, talent og vilje bag ordene.

Læs mere

CASA Arena Horsens. STOFA-TRIBUNE BAGVÆG 100 x 600 CM. B + A EKSPONERING 100 x 600 CM 3-D 3-D 3-D TÅRNVÆG CASA ARENA HORSENS

CASA Arena Horsens. STOFA-TRIBUNE BAGVÆG 100 x 600 CM. B + A EKSPONERING 100 x 600 CM 3-D 3-D 3-D TÅRNVÆG CASA ARENA HORSENS CASA Arena Horsens AC HORSENS ADMINISTRATION 3. SAL FAMILIEAFSNIT STOFA-TRIBUNE BAGVÆG 100 x 600 CM B + A EKSPONERING 100 x 600 CM STORSKÆRM UDEHOLD SYD-TRIBUNE 3. SAL SKYBOXE - 2. SAL HANSEN/NISSEN LOUNGE

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30. Vær en del af verdens største klimakampagne

Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30. Vær en del af verdens største klimakampagne Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30 Vær en del af verdens største klimakampagne Sluk lyset Foto: Kim Vadskær Earth Hour er verdens største klimakampagne, hvor mennesker over hele kloden står sammen, viser deres

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES.

IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES. IT S THE PEOPLE BEHIND THE LINES THAT ENABLE THE INDIVIDUALISTS ON THE COURT TO SHINE. WELCOME BEHIND THE LINES. 79ers-sponsor-materiale-2016.indd 1 01/12/16 12:25 VORES AMBITIONER ER HØJE. PÅ DINE OG

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 EUROPEAN LE MANS SERIES RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 EUROPEAN LE MANS SERIES RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 EUROPEAN LE MANS SERIES RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester.

Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester. Team RacerShoppen Jacob Jensen Jacob startede i 2008 med at køre folkerace i en Saab 99, hurtigt viste han tænder og endte første sæson som klubmester. Kendetegnet for Jacob var og er seriøsitet og engagement,

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nonamedrifting 8530 Hjortshøj Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nonamedrifting Intro Driftkøre

Læs mere

Kæmpe reklame balloner

Kæmpe reklame balloner Kæmpe reklame balloner Grundet den helt specielle form, tager denne ballon meget lidt plads ved jorden, men giver meget stor synlighed i luften. I modsætning til mange andre visuelle elementer, er budskabet

Læs mere

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS

VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS BYENS HOLD VELKOMMEN TIL SVENDBORG RABBITS Svendborg Rabbits er et godt sted at være med for din virksomhed Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hoved områder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

Læs mere

Hvad er Formula SAE/Student?

Hvad er Formula SAE/Student? VIA HUNTERS SPONSORSHIP PROPOSAL 2017/2018 Hvad er Formula SAE/Student? Formula SAE er en designkonkurrence for studerende skabt af organisationen Society of Automotive Engineering (SAE), der tæller over

Læs mere

Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl

Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl. 11.00. Til stede: Bent, Teis, Nick, Jens Christian, Asbjørn, Svend Erik, Ole, Trine, Ove, Jonna Afbud: Morten, Jens M. 1. Godkendelse

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

- Sponsoroplæg - Greenvalley Racing. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Greenvalley Racing. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Image not found http://sponsormatch.dk/sites/default/files/styles/660x470/public?itok=j0hzdffr Greenvalley Racing 7200 Grindsted Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes

Læs mere

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

DM-deltagermøde. Præsentation fra deltagermøde den 2. marts 2013 i Ringe med vigtigste deltagerkommentarer og beslutninger markeret i blå bokse

DM-deltagermøde. Præsentation fra deltagermøde den 2. marts 2013 i Ringe med vigtigste deltagerkommentarer og beslutninger markeret i blå bokse DM-deltagermøde Præsentation fra deltagermøde den 2. marts 2013 i Ringe med vigtigste deltagerkommentarer og beslutninger markeret i blå bokse Dagsorden Startgebyrer DM-rally og Master 2013 Klasseinddeling

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2013 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2018

DEC. Sportsligt reglement 2018 DEC Sportsligt reglement 2018 DASU Banesportsudvalget 19-01-2018 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

EKSPONERING & ENGAGEMENT

EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Sponsormuligheder EKSPONERING & ENGAGEMENT CBS Sport Baggrund CBS Sport blev dannet i 2006, og klubben har sin base på Copenhagen Business School CBS Sport dækker 9 forskellige sportsgrene samt

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

En Facebook-profil er personlig

En Facebook-profil er personlig En Facebook-profil er personlig En Facebook profil er personlig, og man må selvsagt kun have én, hvilket gør Facebook til et unik sted for virksomheder at få kontakt til forbrugerne. Og det er nemt. Din

Læs mere

Løbsafviklingsmøde 2018

Løbsafviklingsmøde 2018 Løbsafviklingsmøde 2018 Lørdag den 10. november Klasser 2019 Ansøgte mesterskaber 2019 asfalt DIF-danmarksmesterskab Formel 4 Danmarksmesterskab Formel 5 Historisk -65 TC Historisk -65 GT Historisk -71,

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

Til rette vedkommende.

Til rette vedkommende. Fra: Christian Sendt: 13. april 2019 10:21 Til: Erhverv Postkasse Emne: Ansøgning om tildeling af midler fra Markedsføringspuljen ( Dragør Madmarked ) Til rette vedkommende. I forbindelse med at vi for

Læs mere

10 tips til panorering og motiver i bevægelse

10 tips til panorering og motiver i bevægelse 10 tips til panorering og motiver i bevægelse Panorering er en effektiv måde at vise bevægelse i et foto. Det tilfører fotoet en masse dynamik, og gør dine fotos mere levende. Teknikken er ikke svær hvis

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

timerssokatigîg Partnerkoncept for NÛK elite håndbold 2008-2010

timerssokatigîg Partnerkoncept for NÛK elite håndbold 2008-2010 fik 1934 timerssokatigîg Partnerkoncept for NÛK elite håndbold 2008-2010 Støt lokalt, men blev set nationalt bliv partner i NÛK elite håndbold Hos NÛK elite håndbold har vi altid en partnerløsning som

Læs mere

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk SPONSORKONCEPT Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk Fleksibilitet er nøgleordet

Læs mere

Danish Thundersport Championship. Sportsligt reglement 2019

Danish Thundersport Championship. Sportsligt reglement 2019 Danish Thundersport Championship Sportsligt reglement 2019 DASU Banesportsudvalg 06-02-2019 Danish Thundersport Championship SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er

Læs mere

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens største handelsnetværk

Læs mere

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli 2 TV 2 PÅ TOUR evalueringsfilm HEADLINES TV 2 på tour 3. sæson Landsdækkende event Forlængelse af Tour De France Dagens

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Forestil dig motorkraften i den her bil

Forestil dig motorkraften i den her bil INVITATION TIL ASPECT4 DAY Forestil dig motorkraften i den her bil Nu ved du, hvad release 4 gør for din ASPECT4 EG www.eg.dk Det handler ikke om at være størst, men om at være mest agil Kør effektiviteten

Læs mere

Fotografering til motorløb

Fotografering til motorløb Fotografering til motorløb I forbindelse med foto ved motorløb, er der lidt at være påmærksom på. De vigtigste ting har jeg forsøgt at skrive kort om her samt et par tips til at få billeder med hjem. Autoværn.

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

BLIV PARTNER PÅ DANISH SUP TOUR 2018

BLIV PARTNER PÅ DANISH SUP TOUR 2018 BLIV PARTNER PÅ DANISH SUP TOUR 2018 DANISH SUP TOUR 2018 Jeg er rigtig glad for at se SUP Sporten vokse hastigt i Danmark. Hvor det engang var en ekstrem og lille niche sport, så er SUP i dag blevet en

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget SPONSOR Hvem har de kommercielle rettigheder til eventen? Er der nogen form for branche- eller produktsuverænitet i forhold til det internationale forbund og/eller specialforbundets daglige sponsorer?

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE Danmarks bedste maskotter siden 2003 INSPIRATIONS KATALOG Hos Maskot Promotion designer og producerer vi maskotter til virksomheder og

Læs mere

Præsentation af FOX WakeTour 2006

Præsentation af FOX WakeTour 2006 Præsentation af FOX WakeTour 2006 FOX WakeTour er et dynamisk event der henvender sig til unge. FOX WakeTour består af en Wakeboard konkurrence med 4 event stops gennem juli og august måned to stops i

Læs mere

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run

CENTRUMPOSTEN. Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen. Nr. 6. December 2010. Læs bla. i dette nummer. Resultater fra Midnight Run CENTRUMPOSTEN Nr. 6. December 2010 Tegning lavet af Ulrik Them Poulsen Læs bla. i dette nummer Resultater fra Midnight Run Christian Daluiso til Dubai Klubaften med Michel Nykjær Generalforsamling YOKOHAMA

Læs mere

SHOWRUN PÅ FREDERIKSBERG

SHOWRUN PÅ FREDERIKSBERG SHOWRUN PÅ FREDERIKSBERG AGENDA - Koncept - Synergi - Hvordan vi arbejder - Event - Tidslinje - Sikkerhed - Renholdelse KONCEPTET EN UNIK OPLEVELSE FOR FORMEL 1 ENTUSIASTER F1 Udstilling Basecamp 2 x F1

Læs mere

Bliv partner til Danmarks Største MTB Street Race

Bliv partner til Danmarks Største MTB Street Race Bliv partner til Danmarks Største MTB Street Race Vangàrd Street Race Nu kan du få den perfekte eksponering af din virksomhed gennem Herning Cykle Klub ved Danmarks største mountainbike gadeløb i Herning,

Læs mere

Jumpfooddesign guideline

Jumpfooddesign guideline design guide Jumpfooddesign guideline Som enhver anden mærkevare ønsker vi at beskytte brandets identitet. En identitet der er skabt i et samspil mellem mange forskellige elementer: kernefortælling, maden,

Læs mere

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering

EM i KVINDEhåndbold Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EM i KVINDEhåndbold 2010 - Bliv National Supplier og få den helt unikke slutrundeoplevelse og eksponering EHF Euro 2010 I Dansk Håndbold Forbund (DHF) er vi stolte af i samarbejde med Norsk Håndbold Forbund

Læs mere

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.:

DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: DRC- afslutningsmøde 2011, kort beslutningsreferat.: 52 tilmeldte deltagere blev budt velkommen af Karl-Åge som fortalte lidt om udviklingen i de sidste 3 løb, kort resume Kronen på værket DM 6: Milepæl

Læs mere

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren:

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren: 4.2. Finter Ideen med fintespillet er, at angrebsspilleren kan finte sig på kant af sin direkte forsvarsspiller ved anvendelse af mindst mulig plads og dermed få skabt en overtalssituation. Angrebsspillet

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk.

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Der er en verden af muligheder i dit fiberstik...

Der er en verden af muligheder i dit fiberstik... Der er en verden af muligheder i dit fiberstik... Få tv, bredbånd og telefoni i én samlet pakke Få det bedste overblik Med TDC HomeTrio Fiber får du én samlet pakke med de bedste tv-kanaler, ekstremt hurtigt

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014 Maj 2014 Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet Ansøgning til Ringsted Kommune Benløse Floorball Club sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade

Læs mere

Ændringer i de faste tv-pakker

Ændringer i de faste tv-pakker yousee YouSee præsenterer i dag tre nye partnerskaber, der vil give kunderne større valgfrihed og endnu mere dansk og internationalt kvalitetsindhold. Samtidig ændrer YouSee indholdet i de faste tv-pakker.

Læs mere

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering BILAG 4.1 Hele Danmarks tennisturnering For første gang i Danmark: En WTA-turnering Den 2.-8. august 2010 afholdes WTA-turneringen e-boks Danish Open 2010. Det er første gang nogensinde, at der spilles

Læs mere

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR

BLIV SPONSOR I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS HOVEDSPONSOR VEJLE BOLDKLUB 2019 1 BLIV I VEJLE BOLDKLUB VEJLE BOLDKLUB FACTS Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor dedikation, ambition og fællesskab

Læs mere

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder

STØT ODENSE Q SPONSORKONCEPT ODENSE Q af Qvinder for Qvinder SPONSORKONCEPT 2017-2018 Fra OB Kvinde Elite til er seniorhold for TEAM, der er en overbygning for U16-U18 piger med Marienlyst Boldklub og TPI som moderklubber. har base på Marienlystcentret. Kvindefodbold

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Få flere kunder i forretningen

Få flere kunder i forretningen Få flere kunder i forretningen Eventportalen.dk er Danmarks nye eventportal til dansk erhvervsliv og personaleforeninger. Vi er en redaktion med dygtige og motiverede medarbejdere, der har erfaring med

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Involveringsstrategier... 5 Målgruppe... 6 Succeskriterier for involvering... 6

Indholdsfortegnelse. Involveringsstrategier... 5 Målgruppe... 6 Succeskriterier for involvering... 6 Indholdsfortegnelse Hvem vil være millionær... 2 Mål med brugerinvolvering... 2 Aktiviteter, funktionaliteter og indhold for involvering... 3 Hvem Vil Være Millionær app... 3 Gribbe... 4 Showtime all the

Læs mere