- et vinderteam på vej mod nye sejre...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- et vinderteam på vej mod nye sejre..."

Transkript

1 - et vinderteam på vej mod nye sejre

2 Velkommen DK MOTORSPORT er et af Danmarks mest progressive motorsportsteams. Fra en beskeden satsning, hvor vi stillede til start med blot en enkelt racerbil i 2009 og vandt Danish Endurance Championship, er vi vokset til også at deltage i de populære sprintløb og nu fortsætter vi ekspansionen, så vi fra 2012 tillige er med i Danish Rally Championship. Som samarbejdspartner med DK MOTORSPORT får du mulighed for at skabe synlighed og eksponering for dit brand, pleje og servicere dine kunder og forretningsforbindelser, give dine medarbejdere andre oplevelser og etablere relationer med nye kunder.

3 Synlighed DK MOTORSPORT deltager i 2012 i Danish Rally Championship, Renault Clio Cup, Special Saloon Car Challenge og Danish Endurance Championship, hvor du som samarbejdspartner kan få eksponering af dit logo og forbinde det med de værdier, motorsporten står for. Fart og spænding. Action og teamwork. Det er blot nogle af dem. Alt efter aftalens omfang kan en eller flere af DK MOTOR SPORTs racerbiler blive dekoreret helt efter dine ønsker. Det kan ikke kun være i form af logoet på de mest synlige steder på racerbilen. Det kan også blive malet i den eller de farver, der er synonym med din virksomhed eller dit produkt. Og hvis der er en bestemt cifferkombination, som indgår i jeres markedsføring, ja, hvorfor skal det så ikke være bilens startnummer. Og så har nummer 55 lagt sig i front for løbet kan man høre banespeakeren annoncere over højttaleranlægget. Det er ikke kun racerbilen, der vil fremstå i din virksomheds farver og med dit logo. DK MOTORSPORT råder over en stor sættevogn, der med et fortelt er teamets base i forbindelse med løbene. Den er naturligvis også dekoreret efter alle kunstens regler, således at gæster, publikum og presse ikke er det mindste i tvivl om, hvem der er vores samarbejdspartnere, hvis de for en stund ikke er opslugt af race. Det samme gælder naturligvis teammedlemmerne lige fra kørerne over mekanikerne til personalet, der tager sig af vores gæster.

4 Anderledes kundeoplevelser Som samarbejdspartner for DK MOTORSPORT har du mulighed for at give dine kunder an derledes oplevelser, når I sammen er teamets gæster ved løbene. I bliver naturligvis beværtet før, under og efter løbene med både vådt og tørt, men I får samtidig den helt unikke mulighed, at I kan være fluen på væggen. I fodbold får I ikke lov til at være med i omklædningsrummet, når cheftræneren briefer superliga holdet om taktikken før dagens kamp. Det gør I hos DK MOTORSPORT. I vil fra første parket kunne opleve team ets mekanikere klargøre racerbilerne. Få en briefing fra kørerne om dagens udfordringer, inden det går løs. Og opleve de hæsblæsende situationer, når der pludselig sker noget uven tet, som kræver en lynindsats af hele teamet. Og så er der naturligvis alle oplevelserne og indtrykkene, når selve løbene foregår.

5 Racing Day på Padborg Park for personer Formel 1 Event DTM Event Legend Car Event Prøv en Ferrari Teambuilding Event Skræddersyede Event VIP-kundeoplevelser DK MOTORSPORT kan også tilbyde nogle helt unikke VIP-kundeoplevelser. Teamet har et samarbejde med et af Danmarks førende motorsportsanlæg, hvor vi kan ar rangere en helt speciel dag med motorsport i højsædet. Vi kan spænde din key account manager og hans fem vigtigste kunder ind i passagersædet på en racerbil og med en af vores racerkørere ved rattet give dem en fælles oplevelse, som de vil snakke om de næste mange gange, når de mødes ved forhandlingsbordet. Det knytter dig tættere sammen med dine kunder, fordi du kan tilbyde dem noget enestående, som dine konkurrenter ikke kan.

6 Danish Rally Championship Som noget nyt vil DK MOTORSPORT i 2012 være en del af Danish Rally Championship. Det er den motor sportsgren, som giver den geografisk bredeste dækning, hvis du dels skal have dit brand synliggjort i hele landet, dels have serviceret kunder uden at skulle fragte dem land og rige rundt. Danish Rally Championship vil i 2012 nemlig være overalt. Fra Ringkøbing i vest til Rønne i øst. Fra den dansk tyske grænse til Nordsjælland. De seks mesterskabsløb kommer ikke blot rundt i kongeriget. De maser sig bogstaveligt talt også helt ind i byerne. I forgangne sæson blev der i Danish Rally Championship kørt hastighedsprøver mellem butikker på den ene side og privatboliger på den anden side, da der blev kørt i centrum af en række af landets byer. Her bringer vi sporten og dit logo helt ud til danskerne.

7 I hver by, Danish Rally Champi onship gæster, vil der være et rallyhovedkvarter, hvor DK MO TORSPORT også får sin base. Her vil vi med vores meget synlige set-up skille os ud fra konkur renterne. Dine gæster vil således aldrig være i tvivl om deres tilhørsforhold og de vil kunne være stolte over, at de er en del af et vinderteam. Udover den specielle, centralt placerede hastighedsprøve vil der indgå en række hastigheds prøver omkring værtsbyen. Her sørger DK MOTORSPORT ikke bare for transport ud til stederne med de bedste muligheder for drama og oplevelser. Alle vores gæster ledsages af en rallykyndig guide, der holder dem orienteret om den aktuelle status i løbet og giver dem fif og baggrundsinfor mation, der skaber indsigt og gør oplevelsen endnu større. Undervejs er der naturligvis også bespisning, og vi afslutter dagen med at hylde DK MOTORSPORT s team, når det ruller over mål rampen.

8 Danish Endurance Championship Danish Endurance Championship er DK MOTORSPORT s absolutte spids kompetence og klassen, hvor vi har skabt grundlaget for vores succes og ekspansion. Det er den danske serie for mini Le Mans-løb, hvor biler kørt på skift af tre mand - skal kæmpe om at køre længst i fire eller seks timer. Det hele foregår på de danske racer baner, og det siger sig selv, at der her er mulighed for at opleve masser af race, for der er hele tiden biler på banen. Og DK MOTORSPORT s biler er hele tiden med fremme. I vores premieresæson i 2009 var vi så ubeskedne at vinde den del tagermæssigt største klasse. Året efter opbyggede vi en helt ny bil, men gentog alligevel triumfen. Til 2011-sæsonen udvidede vi teamet med endnu en bil og en ny trio af kørere, som endte med at tage de titlen et bevis på, at DK MOTOR SPORT er et vinderteam.

9

10 Renault Clio Cup Special Saloon Car Challenge I 2011 tog DK MOTORSPORT sit første skridt ind i den verden, der hedder sprintløb. Hvor det i Danish Endu rance Championship gælder om at have den rigtige strategi og et godt teamwork de tre kørere imellem, så forholder det sig anderledes med sprintløb. Hvor langdistanceløbene er et maratonløb på fire hjul, så er sprintløbene atletikkens svar på et 100 meter-løb. Her bliver der givet gas fra startlyset slukker og det ternede flag bliver svunget. Der bliver kæmpet om placeringerne. Er der en overhalings mulighed, ja, så skal den udnyttes første gang, for man skal også gerne forbi ham foran. Sprintløb er derfor meget intense løb. Det er minutter for fuld damp, hvor man som tilskuer kun har fokus på sin bil. Man lever sig ind i nærkampene og duellerne, hvor alle de andre racerbiler på banerne for vandles til konkurrenterne, der bare skal slås. Der heppes og hujes.

11 DK MOTORSPORT har haft succes med sin satsning i sprintløb. I 2011 indsatte vi en bil i Renault Clio Cup pen. Det lykkedes os at vinde to af de 14 løb og sikre os tredjepladsen i mesterskabet. Renault Clio Cuppen er en klasse, hvor bilerne er identiske. Det er i høj grad kørerens kunnen bag rattet, som er afgørende for udfaldet sam men med mekanikerteamets evne til at finjustere racerbilen, så den passer perfekt til den enkelte bane og de vejrforhold, der gær sig gældende på dagen. Med helt identiske biler på banen er der garanti for tæt race og ja, DK MOTORSPORT s biler er jo nemme at spotte. I 2012 vil vi udvide vores deltagelse til også at omfatte Special Saloon Car Challenge. Det er en klasse, hvor der er meget frie rammer for bilernes udformning, men DK MOTORSPORT har med sine specialbyggede biler i Danish Endurance Championship bevist, at vi godt kan skabe special konstruktioner, der både er hurtige og kan vinde.

12 TV-eksponering Med et samarbejde med DK MOTORSPORT er der god mulighed for ikke blot at få sit logo eksponeret overfor det publikum og de gæster, der er til stede på hastig hedsprøverne og racerbanerne. Det vil også komme ud til en bred gruppe af den danske befolkning. Til Danish Rally Championship er der således tilknyt tet et tv-produktionsselskab, der dels producerer 30 minutter lange udsendelser fra hvert løb, dels leverer materiale til nyhedsindslag til landets hovedstationer og TV2 s regionalstationer. I 2011 blev der således bragt nyhedsindslag fra løbsserien på både DR1 og TV2, som hver især blev set af over seere, mens de redi gerede programmer på TV2 Sport bringer sporten og logoerne ud til en meget dedikeret målgruppe. Ligeledes har der i 2011 være redigerede programmer på TV2 Sport fra løbene i Danish Endurance Champion ship, hvor DK MOTORSPORT opnåede en klar og markant profilering. Presse Før og efter hvert løb bearbejder DK MOTORSPORT relevant presse med såvel fotos som tekster, mens man som samarbejdspartner for teamet også løbene bliver holdt underrettet om aktiviteterne i teamet. Fans af teamet har endvidere også mulighed for at følge DK MOTORSPORT på teamets hjemmeside. DK Motorsport A/S Vestre Engvej 7, 7100 Vejle

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28191&pagetype=1&print=... (2/3) Magnussen i skandinavisk serie Oprettet d. 2. marts 2011 AAS-køreren deltager i Camara Cuppen Vi får et af vores mest

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Lad os sammen vise hvem vi er!

Lad os sammen vise hvem vi er! Hobro IK sponsorog partnerkoncept 2015 Lad os sammen vise hvem vi er! Som sponsor og partner i Hobro IK får din virksomhed: Fodboldoplevelser på 1. klasse Adgang til et stærkt og udbytterigt erhvervsnetværk

Læs mere

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE!

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! S. 46 / SIGNATUR #2 BREVKASSEN B / BREVKASSE DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! Tekst/ Michael Hansen, Mindset Trainer og indehaver af bymichaelhansen Mine udviklingsforløb starter næsten altid med ét eller flere

Læs mere

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder News Nr.2 ære læser KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder ikke, at vi hos Innofactor er ved at gå i hi tværtimod. For kort tid siden afholdte vi Innofactors første kundedag:

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin.

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Overskrift: Præsentation af undervisningsmateriale. Til læreren. Vi ved, at en betydelig del af eleverne, som går i 7-10 kl. på et eller andet tidspunkt

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

design:case d a n s k d e s i g n c e n t e r

design:case d a n s k d e s i g n c e n t e r design:case Med design som en central del af forretningsstrategien har Hansens Flødeis på bare 4 år skabt overbevisende resultater. Familievirksomheden har oplevet en stor vækst både i ind- og udland,

Læs mere

ALPI NEWS www.alpi.dk

ALPI NEWS www.alpi.dk Newsletter nr. 3 nov. 2008 Nu mere end 11.000 m 2 lager: Nyt domicil i Greve og lageret udvidet i Herning Skatteministeren kom forbi Kristian Jensen på besøg hos ALPI Fokus på pigerne i bogholderiet Biltransport

Læs mere

2014-2015 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING

2014-2015 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING 2014-2015 BRUG VIRKELIGHEDEN I DIN UNDERVISNING 1 Hvad er European Business Game? EBG er en europæisk konkurrence for gymnasielever, der dyster om at etablere den bedste fiktive virksomhed. Konkurrencen

Læs mere

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt DGL News Sensommer 2012 Indhold - Formanden - Sportschefen - Trænerne har ordet - VestjyskBANK-Mitre Cup - Mød en DGL er - Kalender - Sponsorer Kære Læser... Sommerferien er ovre, og grønsværen kalder

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Interview med Michael Ziegler, chefforhandler for KL, til bogen Lærernes kampe kampen for skolen Interviewer: Hanne Birgitte Jørgensen Hvad

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Google Places, Google+ Local & Google+ Page

Google Places, Google+ Local & Google+ Page Google Places, Google+ Local & Google+ Page Forstå sammenhængen mellem dine Google profiler Du kan vælge at skippe detaljerne og springe direkte til bunden af dette indlæg, hvor jeg kort opsummerer det

Læs mere

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører.

Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører. Mit Hjem Din Fart? 2011 Kampagnebudskab: Der bor mange mennesker langs landevejene, som er bekymrede over din fart. Tænk over hvor hurtigt du kører. - 9 ud af 10 beboere langs landevejene er generede af

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

Drøm, oplev og netværk dig til succes

Drøm, oplev og netværk dig til succes Drøm, oplev og netværk dig til succes med Danmarks stærkeste sponsorprodukt Det er med stor stolthed, at vi på de følgende sider præsenterer Odense Sport & Events unikke sponsorkoncept, der spænder over

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Marts 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.800 Kære læser! Martsnummeret af Nyhedsbrev om ledelse kommer sammen med foråret. Det vil du bl.a. kunne mærke på de mange spændende

Læs mere

Lærernes a-kasse Delegeretmøde 2014

Lærernes a-kasse Delegeretmøde 2014 Lærernes a-kasse Delegeretmøde 2014 Mundtlig beretning Indledning VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN Det gør vi og det uanset, om vi repræsenterer Lærernes a-kasse eller vores faglige organisation i

Læs mere

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Flirt med SMS Væk hendes interesse SMS-Flirting hvorfor? Guiden her er skrevet til dig som gerne vil være bedre til eller lære at flirte og score over SMS. Den tager udgangspunkt i, at det er en ny pige

Læs mere

Folkehjælp TEMA. Nyt integrationsprojekt fra aktiv medborger. til rollemodel. Oktober 2008 nr. 85 Udgives af ASF-Dansk Folkehjælp

Folkehjælp TEMA. Nyt integrationsprojekt fra aktiv medborger. til rollemodel. Oktober 2008 nr. 85 Udgives af ASF-Dansk Folkehjælp Folkehjælp Oktober 2008 nr. 85 Udgives af TEMA Nyt integrationsprojekt fra aktiv medborger til rollemodel Indhold: 1 Leder 2 Frem med succeshistorierne 4 Taking the Lead 6 Besir tager føringen 8 Vi skal

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

BIRKA STOCKHOLM PÅ VISIT I RØNNE

BIRKA STOCKHOLM PÅ VISIT I RØNNE NR. 2 - JULI 2015 RØNNE HAVN A/S BIRKA STOCKHOLM PÅ VISIT I RØNNE STRATEGISK SAMARBEJDE UDLØSER NYE ARBEJDSPLADSER RØNNE HAVN KLAR TIL UDVIDELSE KRYDSTOGTER BETYDER INDTÆGTER TIL BORNHOLM NYT LOGO TIL

Læs mere