Arte Flamenco. Kamæleon Flamenco. Om musikerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arte Flamenco. Kamæleon Flamenco. Om musikerne. http://lms.dk/katalogvisning.asp?productionid=2327"

Transkript

1 Arte Flamenco Pepita Rohde - Dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad - Guitar, cajón, klap Thierry Boisdon - Sang, cajón, klap Janne Hovmand Storm - Manager Særlige forhold: Omklædningsrum m. spejl. Scene min. 3,5 m. dyb, 3 m. bred. Gruppen har selv trægulv med. Scene under må dog ikke være scenekasser. Arte Flamenco Kamæleon Flamenco De fleste børn har hørt om hvinende flamingoindpakning og zoologisk haves skræppende, lyserøde flamingo-fugle på ét ben. Men når Arte Flamenco går på scenen, er det ikke for at præsentere hverken fugle eller isoleringsmateriale, men derimod flamenco en vaskeægte musikkultur fra Andalusien i Spanien. Koncerten viser højspændt flamenco udført af tre herboende flamencos, som med musikkens inciterende rytmer, dansens fortryllende trin, guitarens sprøde klange og sangerens virtuose stemme fascinerer både børn og voksne. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 20 Flamenco handler frem for alt om kommunikation og leg, og til koncerten vil musikerne indvie publikum i flamencoens hemmelige sprog. Flamencoens bestanddele er på en måde som legoklodser, der med deres rigdom på farver og former kan sættes sammen på et næsten uendeligt antal måder. Med et vist antal vers, trin og guitarstykker kan man skabe og lege frit. Kun fantasien sætter grænser, og publikum vil blive inddraget i både rytmer og sang. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af, når Arte Flamenco spiller op. Toma que toma! Sangeren, danseren og musikeren Pepita Rohde, faldt i flamenco-gryden som barn, takket være hendes forældres kærlighed til genren. Efter karriere som både balletdanser og kirkesanger har hun fundet ud af, at flamencoen er den trylledrik, der får hendes liv til at virke, og hun lever i dag af at undervise og optræde med sang og dans. Emil Pernblads startede karrieren i drengeårene bag klaveret, så bag et trommesæt, der blev erstattet af en elguitar, der siden forvandledes til en klassisk guitar og endelig for 25 år fandt han sin store kærlighed, flamencoen. Emil har turneret med mange store flamencostjerner i både ind- og udland, men spiller også gerne andre genrer. Den herboende franske sanger og musiker, Thierry Boisdon, har med sin livslange jagt på den autentiske flamenco, kompromisløst udryddet alle sangens klichéer og synger fra det dybeste sted i sig selv. Han har arbejdet profesionelt med flamenco siden 1992, først som guitarist, men de senere år primært som sanger i hele Skandinavien. Siden 2009 har han desuden turneret verden over med Granhøj Dans. Janne Hovmand Storm er manager forgruppen og står for det praktiske omkring turneen. Hun hjælper ved koncerterne med musikernes kostumer, opstilling og nedtagning.

2 Astro Buddha Agogo Anders Holm - Trommer Dan Hemmer - Hammond orgel Michael Blicher - Saxofon Særlige forhold: Ingen Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 20 Astro Buddha Agogo For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik kun god musik. Og skal man tro anmeldere og publikum er god musik netop hvad publikum er leveringsdygtige i. Fantastisk band, som forstår at servere ikkemainstream musik til børn, så de lytter og får en god oplevelse. Lige til at blive glad af, lyder tilbagemeldingen fra en lærer, der blandt andet bakkes op af musikbladet Gaffa, som roser gruppens album med ordene:...en dybt original lyd fra et hamrende velspillet og velsmurt orkester Astro Buddha Agogo spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Deres mål med koncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, og de går ikke af vejen for at stable en fest på benene, der engagerer publikum og får dem til at swinge længe efter sidste nummer er klinget af. Astro Buddha Agogo har gennem de sidste 8 år spillet omkring 200 koncerter for publikum i alle aldre på vidt forskellige steder som udenlandske festivaler, folkeskoler, jazzklubber, bibliotker, hos private firmaer og mange andre steder. Gruppen var i 2013 nomineret til en Danish Music Awardpris som Årets Børnejazznavn for deres evne til at spille med en smittende energi, på et højt niveau, på tværs af genrer og aldersgrupper. Anders Holm er fra Kolding. Mødte Michael Blicher i 1994 på Kolding Musikskole og er siden uddannet fra konservatoriet i Århus. Har spillet og spiller med fantastiske danske orkestre som The Savage Rose, Naja Rosa, HUSH og Klüvers Big Band. Anders bor halvdelen af året i New York, hvor han spiller, komponerer og suger inspiration til sig. Dan Hemmer er fra København og har levet af at spille musik siden han var 14 år gammel. Han har spillet og indspillet med en perlerække af danske orkestre og bliver af mange kaldt Danmarks bedste Hammond-organist. Michael Blicher er fra Vejle og er en af landets bedste saxofonister. Han har turneret med en lang række forskellige kunstnere, senest med trommelegenden Steve Gadd i januar Blicher spiller fast i blandt andet KutiMangoes, Astro Buddha Agogo og Radiostar, har udgivet fem albums, medvirket på yderligere fem og har komponeret musik til flere kortfilm, dokumentarer og animationsfilm.

3 Cocoson Ernesto Manuitt Hernández - Sang, percussion Martin Krogh - Bas, guitar, sang, percussion Niels Thybo - Piano, bas, percussion Birger Sulsbrück - Congas, sang, percussion Særlige forhold: Gerne et par voksne hjælpere til at slæbe instrumenter. Lav scene hvis publikum sidder på stole, ingen scene hvis de sidder på gulvet. Cocoson På musikalsk rejse gennem Cuba Der venter Kamæleon-familierne en varm weekendtur til det salsadansende Cuba, når de fire professionelle musikere i Cocoson med pirrende latinrytmer tager publikum med på guidet rundvisning på den caribiske ø. For hvert musikalske stop bydes på en ny historie og nye rytmer for eksempel i Havannas gamle bydel, Regla, hvor der lyder mystiske, rituelle sange til de afrocubanske helgener. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 40 / 30 Som på Cuba præsenteres de forskellige instrumenter og rytmer syngende, og publikum vil hurtigt finde ud af, det slet ikke er til at sidde stille, når Vild med dans -kendinge som rumba, cha-chachá og salsarytmer fylder salen. Birger Krølle Sulsbrück - Har spillet og undervist i cubansk musik i over 25 år og har udgivet både lærebøger og video om latin-amerikansk percussion og salsa. Birger er også leder af Danmarks første salsaband - det 11 personer store Salsa Na Ma, der har turneret to gange på Cuba. Ernesto Manuitt - Er et energibundt uden lige, der blev verdenskendt som forsanger i den cubanske gruppe Klimax. Ernesto Manuitt leder også sit eget band - Picason - i Schweiz. Niels Thybo - Er pianist, komponist og underviser. Han har spillet med danske og udenlandske grupper og musikere siden 1982 og turneret i hele Norden, øvrige Europa, Canada, Cuba og Kina. Martin Krogh - Har selv bygget sin halvakustisk bas, for han er nemlig uddannet møbelsnedker. Martin Krogh har spillet bas, siden han var dreng og spiller blandt andet sammen med Viva, Tobias Trier og Alex Mendez.

4 Cocossa Anders Ringgaard - Harmonika, sang og fortælling Christina Munk Andersen - Tværfløjte og sang Emil Brun Madsen - Bas Morten Nordal - Guitar Særlige forhold: 4 x 2 meter scene. Strøm. Publikum på puder/gulvet foran scene. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 15 Cocossa Dansemyggens Odyssé Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk praler Elmer så meget, at vennerne til sidst sparker ham ud af sværmen, og han kastes ud i et eventyr med sangsvanen Sisse og den flyvende tudse. Cocossa har skrevet en charmerende og fantasifuld fortælling om venskab, egoisme og sammenhold tilsat 11 nyskrevne sange, der er iørefaldende og lette at synge med på. Musikken kommer rundt om både tango, bossanova, swingjazz og blues. Dansemyggens Odyssé er en medrivende musikfortælling, der giver børnene lyst til at digte videre på Anders Ringgaard - Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og fungerer som Cocossas komponist og fortæller. At underhlode og fortælle historier med musikken, er Anders foretrukne beskæftigelse, og med 300 skolekoncerter i rygsækken, fanger han hurtigt sit publikum. Christina Munk Andersen - Er Cocossas multikunstner og ernærer sig både som maler, musiker og underviser. Som barn var visesang og folkemusik en naturlig del af hendes hverdag. Siden har hun samlet tværfløjten op og i en periode ernæret sig som metro-musikant i Paris. melodierne og historien efter koncerten. Cocossa bestræber sig på at holde musik og ord levende, ved ikke at lave to koncerter helt ens. Orkesterets frontfigur Anders Ringgaard fortæller med stor indlevelse og mange fakter, og bliver understøttet af et improviseret soundtrack fra resten af gruppen. Kvartettens medlemmer har til daglig musikken som levevej - både som undervisere og udøvende i talrige sammenhænge - blandt andet ved en lang række skolekoncerter. Der er med andre ord lagt op til et af årets musikalske højdepunkter med dramatik, hygge og gode grin på menuen. Emil Brun Madsen - Er uddannet bassist ved Det Fynske Musikkonservatorium. Siden opvæksten i en antikhandel i Rudkøbing er Langeland blevet skiftet ud først med Odense, så New York og nu København. Overalt har han efterladt sig et begejstret publikum. Morten Nordal - Er uddannet guitarist fra Det Fynske Musikkonservatorium, hvor han i dag underviser. Morten er en uhyre alsidig guitarist, og som en kamæleon skifter han lynhurtigt stemning og farve i musikken og duperer alle med sine flotte improvisationer.

5 De Tre Musikterer Sille Grønberg - Sang, guitar og ukulele Palle Windfeldt - Guitar Mathias Friis-Hansen - Vibrafon, trommer og percussion Særlige forhold: Ingen Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 60 / 30 Max. antal tilskuere: 200 De Tre Musikterer Klassisk møder Jazz De Tre Musikterer pirrer sanserne med en sjov og lettilgængelig koncert, der allerede har fået stor ros som ny skolekoncert fra Der venter en hjertevarm musikoplevelse fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor børnene bliver til pauker i Ravels Bolero, skal synge Carmen, lege med en kæmpeballon i valsetakt og danse til Bartok. Koncerten er lavet udfra musketer-devisen En for alle Alle for en. Derfor er der indlagt passager hvor publikum aktivt skal deltage i musikken. Koncerten er en Classic meets jazz koncert, der appellerer til sanserne og blander det bedste fra de to verdener; dybden, grundigheden og de gode melodier fra den klassiske, og den mere frie, improvisatoriske og legende tilgang til det musikalske stof fra jazzen. En unik og melodiøs musikoplevelse fyldt med bulder og brag for børn og deres forældre. Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret spillede blandt andet med i børnejazzorkestret Djanzz og Lydland og de er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram Rosa fra Rouladegade. De har turneret i Frankrig, Belgien, Estland, Shanghai og i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing. Sille har desuden udgivet CD i eget navn og Palle er medstifter, komponist og guitarist i Tango Orkestret. Begge musikere har et hav af CD er og koncerter bag sig. Mathias Friis-Hansen er ansat som percussionist i Det kongelige Kapel og i Athelas Sinfonietta. Han er medlem af Lucerne Festival Orchestra og spiller i PACE Percussion Trio. Han har komponeret musik til 3 forestillinger og er hyppigt brugt orkestersolist. Alle tre Musikterer drives at en stor lyst til at formidle både den klassiske musik og jazzen, til at gøre den sjov, spændende og let tilgængelig for et publikum i alle aldre.

6 Drums Across Lars Storck - djembe, mbira (afrikansk fingerklaver), sang Klavs Bo Larsen - djembe, sang Uffe H. Olsen - japansk stortromme, afrikanske tammer, dansk koklokke, sang Særlige forhold: Ingen Drums Across Uffe har ikke grinet i mange år, så hans mor ringer efter professor Storck og professor Larsen. Heldigvis har de to tossede videnskabsmænd den helt rette kur, der ikke bare kan få Uffe, men helt sikkert også publikum til at grine. Afsted går den vilde, musikalske tur med tidsmaskine til Zanzibar, hvor slavernes rytmer dunker, til New York med hip hop og omvendte kasketter og på rotur i havet omkring Cuba. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 40 / 25 Når den professionelle musikgruppe Drums Across spiller koncert er der garanteret fantasifulde påfund, musik af høj kvalitet og store grin for små hoveder. Trioen har i 20 år turneret i hele Skandinavien og er specialister i at give familier og skolernes mindste elever store musikalske oplevelser. Lars Storck - Boede i Afrika som barn og fik allerede dengang smag for at spille på trommer. I dag er han en sand rytmedjævel, som underviser på Rytmisk Musikkonservatorium og afholder workshops for både voksne og børn i rytmelege, bodypercussion og meget mere. Klavs Bo Larsen - Har ligesom Lars Storck boet og studeret trommeri Afrika, så til koncerten vil han spille på en afrikansk tromme kaldet en djembe. Klavs Bo Larsen er i øvrigt en erfaren herre i forhold til at spille for børn, hvilket han har gjort i de skandinaviske lande, afrika og i hele Danmark, hvor han også har turneret med gruppen Safari Trio. Uffe H. Olsen - Er født i Danmark og havde sit første trommesæt stående i forældrenes kælder, hvor han frit kunne tæske løs på skindene. Senere mødte han Klavs Bo larsen og Lars Storck i København og begyndte sammen med dem Drums Across-eventyret.

7 Ea Philippa Ea Philippa Tange - sang, klaver Tira Skamby Madsen - percussion Særlige forhold: Opstilling på gulv. Akustisk klaver. Hvis det ikke findes på spillested medbringes el-klaver. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 50 / 30 Ea Philippa Hjertelys en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte Vær forberedt på lidt af hvert, når Ea Philippa og Tira Skamby inviterer på en musikalsk rejse ind i deres magiske univers. bindes sammen af den magiske fortælling fra eventyruniverset, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Tag med, når de to musikere besøger Drømmevæveren, der bor i sit spindelvævspalads og troldmanden Jaben de Gaben de Gritten Guderut, der både er meget klog og virkelig skør og kan synge meget meget lange trylleformularer. Oplev elvernes dronning Nahieha, der bor i de fortryllede pastelskove, og Tåresamlersken der passer godt på alle dem, der er kede af det. Der bliver både plads til de vilde og sjove sange og de stille og smukke sange. Hovedvægten er på musikken, som Ea Philippa selv kalder eventyr-pop, og sangene Ea Philippa - Er komponist, forfatter og sangerinde. Hun udgav i 2005 det anmelderroste debutalbum Fjerne Himle. Albummet blev i april 2005 kåret som Album of the Month i det franske radioprogram Rockomondo, hvor det blev beskrevet som en af de bedste overraskelser i I februar 2010 udgav Ea Philippa sit andet soloalbum Forvandlingsfrugtbar og bogen Lotuskabinettet, hvor historierne til Kamæleon Koncerten er hentet fra. I foråret 2013 kom så Ea Philippas nyeste album, børnecd en Hjertelys, som indeholder alle sangene og fortællingen fra koncerten Undervejs skal børnene hjælpe til med lave lyden af de magiske hestes galoperende hove og de må lære at synge med deres hjertes stemme. Det underlæggende tema i koncerten er, at vi skal huske det lys, vi alle har i hjertet og lade det stråle og skinne ud i verden, for der er brug for lige netop det helt særlige lys vi hver især har. En sansemættet, interaktiv eventyrkoncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Tira Skamby - Har spillet percussion siden hun som 9-årig startede på Roskilde Lille Skole. Hun har siden uddannet sig på Cuba, i Ghana og i Brasilien. Tira har spillet over 400 skole- og familiekoncerter for LMS, er med på 42 cd-udgivelser og har haft flere optrædender i forskellige DR-produktioner blandt andet Hit med sangen og har medvirket i en serie børneprogrammer på svensk TV. For tiden spiller hun med blandt andre Rasmus Seebach, Ea Philippa, Nikolaj Bentzon, Alex Mendez og Gioia.

8 En elefant, en måge og en hare Birgitte Alslund - Klaver og sang Casper Nyvang Rask - Bas Kristoffer Juel- Trommer Torben Buus-Larsen - Saxofon og fløjte Rikke Arntzen - Sang og dans En elefant, en måge og en hare Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 120 / 60 Max. antal tilskuere: 150 Så skal der synges! Denne Kamæleon Koncert er fyldt med dejlige nye børnesange, som både voksne og børn kan synge med på sange som har noget på hjerte, skønne historier i musik og ord. Få chancen for både at opleve og live op i selskab med de mest mærkelige væsener: En kamæleon, der øver sig på at blive fuldstændig blå, en drage, der vover sig ud i at synge og ikke mindst en elefant, en måge og en hare, der er ude og opleve verden. Sangene er tilsat en god dosis iørefaldende, rytmisk musik og spændvidden er bred - fra hip hop til reggae fra latin til swing. Alle numrene er skrevet af Birgitte Alslund. Orkesterets første cd En elefant en måge og en hare og sange for andre egern udkom i Med cd en Løven på isen og sange for andre bløddyr fra august 2012 er der lagt 14 nye sange til orkesterets repertoire. Til koncerten bliver børn og forældre aktiveret med sang, fagter og dans, men der er også tid til lytning og refleksion over sangenes mange lag, tanker og følelser. Hver sang er en afrundet historie, så der er nok at følge med i, når man både skal lytte til teksten, deltage i omkvæd, danse og selvfølgelig holde øje med de fem veloplagte musikere og ikke mindst de hemmelige gæster, der dukker frem på scenen fra flotte, farvede kasser. Gruppens repetoire fornyes og tilpasses efter humør og årstider, så ikke to koncerter er ens. Birgitte Alslund - Skriver al musik og tekst til orkesteret. Hun er uddannet lærer med musik som linjefag og har undervist i folkeskoler, børnehaver og musikskoler. Har udgivet undervisningsmateriale til indskolingen med det formål at bruge musikken i den tidlige læseindlæring. Kristoffer Juel - Er kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium, har gennem 20 år som trommeslager spillet i et utal af bands og er aktiv underviser. Spiller blandt andet med grupperne Temple og Wake Me For Coffee. Torben Buus-Larsen - Er uddannet lærer, men stoppede efter 36 år. Er nu bandets saxofonist og it-ansvarlige. Torben spiller både sopran-, alt- tenor- og barytonsax. Casper Nyvang Rask - Bassist med en kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium Rikke Arntzen - Har sunget i 18 år, primært kirkekor og gospel, og har danset i 20 år, alt fra showdans og jazz til hiphop og funk.

9 Fjeren og Rosen Ensemblet Eventyret om Fjeren og Rosen Fjeren og Rosen Ensemblet Josefine Ottesen - Fortæller Jan Schønemann - Guitar Mads Stephensen - Slagtøj Christian Søgård - Keyboard og hamonika Agnar Ellebye - Bas Særlige forhold: Rum til tøjskift. Scene min. 4x4 m. Vigtigt at lokalet er roligt og lukket for gennemgang. Varighed: 70 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 90 / 30 Kongen af Det smuk ke Land forelskelser sig i hejrepigen Ea, men af lutter kærlighed kommer han til at svigte hende. Derfor bliver det Kongen selv, der må påtage sig at tyde den spådom, som kan frelse både hans eget land og Fuglelandet fra den truende sump. Der venter en dejlig, fælles familieoplevelse, når forfatteren Josefine Ottesen sammen med Jan Schønemanns Kvartet opfører koncertfortællingen Eventyret om Fjeren og Rosen, der tager udgangspunkt i Josefine Ottesens klassiker Fjeren og Rosen. Forfatteren fortæller selv den spændende historie, akkompagneret af fine og fabulerende musikalske arrangementer. Musikken giver fortællingen nye dimensioner, og både børn og voksne bliver revet med ind i eventyret. Josefine Ottesen f.1956 er uddannet skuespiller og cand. phil. i dramaturgi. Josefine er en af Danmarks mest solgt og læste børne-og ungdomsbogs forfatter. Hun har udgivet i omegnen af 90 titler siden sin debut i 1983, heriblandt triologierne Krigeren og Historien om Mira, og hun har modtaget en lang række priser, blandt andet Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris, BØFAs kulturpris, BMF s børnebogspris og DR s Orla-pris. Fortællingen om Fjeren og Rosen var Josefine Ottesens første store roman. Den blev udgivet i 1986 og blev i 1987 tildelt Kulturministeriets Børnebogspris. Jan Schønemanns Kvartet består af Jan Schønemann, der er en erfaren jazz-, blues- og folk-guitarist og komponist. På klaver og harmonika er Christian Søgård, kendt fra blandt andet optrædender med Rune T. Kidde, på bas ses færøske Agnar Ellebye og endelig står Mads Stephensen for gruppens slagtøj. Musikken til koncertfortællingen Eventyret om Fjeren og Rosen er skrevet og arrangeret af Jan Schønemann og Christian Søgård.

10 Gadehjørnet Dalia Faitelson - Sang, Guitar Ayi Solomon - Percussion, Sang, Dans Yasser Morejon Pino - Bas Særlige forhold: Plads til at publikum kan danse. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 90 / 60 Gadehjørnet Gadehjørnet er en farverig, multikulturel forestilling om tre gademusikere, som mødes tilfældigt og straks bliver uenige om, hvem af dem der egentlig har ret til at spille sin kulturs musik på netop dét gadehjørne. Musikernes slåskamp om territorium udvikler sig dog ved hjælp af musikken, som får de tre til at lære hinanden at kende og måske ligefrem blive venner. Koncerten bliver spillet af topprofessionelle musikere, der også i virkeligheden kommer fra tre verdenshjørner - Cuba, Israel og Ghana. Historien er en blanding af deres spændende livshistorier, fantasi, humor og masser af musik. Stilarten er en blanding fra de tre musikeres hjemlande, og der indgår også sange på hver af de forskellige sprog for eksempel Hilsen sang, hvor publikum lærer at hilse på alle tre sprog. Der er også mulighed for at lære fremmedartede instrumenter og dansetrin at kende. Gadehjørnet er både en kulturel og musikalsk oplevelse, der viser, at musik og humor er to af de områder, hvor mennesker kan mødes uanset deres baggrund. Gadehjørnet har spillet over 40 skolekoncerter, deltaget ved blandt andet Copenhagen Jazz Festival og Svendborg Musik Festival og spillet en lang række familiekoncerter på kulturhuse, biblioteker og spillesteder landet over. Dalia Faitelson - Er født i Israel, men har været bosat i Danmark siden Hun har et langt cv med titler som underviser, komponist, rådgiver i forhold til musikeksport, projektleder på forskellige musikprojekter og selvfølgelig musiker med en del erfaring i formidling til børn. Vandt en Jazz Grammy-Award i 2000 sam Årets Komponist-pris i Dalia har 10 cd-udgivelser bag sig i eget navn. Ayi Solomon - Er født og opvokset i Ghana, men har boet i Danmark i over 30 år. Han er selvlært musiker og tilhører i dag eliten på den danske jazz- og verdensmusikscene. Han har rejst verden rundt med blandt andet New Jungle Orchestra, men har også 15 års erfaringer med at spille skolekoncerter i Danmark og Norge med eksempelvis med grupperne Gadehjørnet, Trommetrolden og Moussa Diallo Trio. Har udgivet tre cd er under eget navn. Yasser Morejon Pino - Er født i Cuba og tog der en uddannelse indenfor klassisk guitar inden han flyttede til Danmark. I 2006 blev han uddannet som kontrabasist og lærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i København efter blandt andet at have studeret ved Niels Herning Ørsted Pedersen. Yasser Morejon Pino er i øjeblikket en meget travl musiker, der samarbejder i mange projekter og bands som Grupo Danson, Afrocuban AllStars, KNA Connected og The End 2.0.

11 Gospel Sisters Anette Wiik Vesterager - Sang Susanne Wiik Kalvåg - Sang Sabina Mathew - Sang Kristoff Jasik - Klaver Særlige forhold: Opstilling på gulv 4x4 m. Gospel Sisters Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske gruppe Gospel Sisters indtager scenen med høj professionalisme, energisk optræden og smittende smil. De tre sangere med pianist leverer masser af medrivende gospelmusik og børnene vil blive inddraget med sang, koreografi og klap. Der bliver rig lejlighed til at mærke gospelstemningen og musikkens intensitet og spontanitet på egen krop, når Kamæleon-spillestedet fyldes af håndklappende brus. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 30 Glæd jer til en sjov og levende koncert med et af Danmarks mest medrivende professionelle gospelensembler. Gruppen blev dannet i 1994 og har givet flere tusinde gospelkoncerter i ind- og udland herunder flere hundrede skolekoncerter. Kvartetten er sammensat af de tre professionelle gospelsangere Sabina Mathew, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager, som akkompagneres af pianisten Kristoff Jasik. Pigerne mødtes oprindeligt i gospelkoret Unity og har siden medvirket i mange forskellige sammenhænge blandt andet i den danske udgave af Disneyfilmen Herkules. Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager er søstre heraf navnet Gospel Sisters og har lagt både kendt fra den internationalt lancerede duo Kiwi & Tess samt fra vokalkvartetten Confetti. Anette Wiik Vesterager er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og bliver flittigt benyttet som studiesanger på forskellige pladeprojekter og som solist ved gospelarrangementer. Susanne Wiik Kalvåg arbejder som sanger og solist i mange forskellige sammenhænge i ind- og udland. Herudover var hun musikalsk instruktør på Herkules-filmens gospelkor og laver gospel-teambuilding i virksomheder og organisationer. Sabina Mathew - er en yderst travl sanger og kordirigent og desuden uddannet skuespiller. Hun har turneret over hele Europa, i USA, Australien og Afrika og optrådt på mange forskellige festivaler foruden Danish Music Awards. Sabina har bl.a. sunget med Creamy, Andrew Strong, Blå Øjne og Etta Cameron og bringer et energisk rockelement ind i gospel. Kristoff Jasik er pianist, keyboardspiller, producer og komponist, uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og Academy of Music i Katowice. Han har spillet over hele Europa som arrangør, painist og producer for en række forskellige grupper og projekter. Udover at spille en masse gospelmusik optræder han også med sin fusionsjazzgruppe Blue Page.

12 Heartbeat Morten Brandt Monberg - Percussion Nils Antonio Kløvedal - Percussion Søren Brandt Monberg - Percussion Thomas Kim Hansen - Percussion Særlige forhold: Da lydniveauet kan være højt, er det smart med et lokale, hvor man kan sætte sig lidt tilbage, hvis det bliver for voldsomt. Heartbeat Det er sjældent, der bliver gnasket chips til Kamæleon Koncerter og da slet ikke på scenen. Men det er bare én af de musikalske finurligher, de friske fyre i HeartBeat præsenterer, når de springer på scenen. Stomp- og performancegruppen HeartBeat består af er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 60 / 45 Max. antal tilskuere: 200 Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp i små historier bundet op om glæden ved chips, besøg på en burgerbar, eller kampen om, hvem der har den største tønde. Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles vitterligt på hvad som helst til denne tempofyldte Kamæleon Koncert. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag hvert et hjerteslag breder smilet sig til op over begge ører. Nils Antonio Kløvedal en sand slagtøjsentusiast og har spillet trommer, siden han kunne holde på et par stikker. Med sin passion for stomp-universet og sans for gruppedynamik har han gennem de sidste 15 år begejstret børn og voksne i et væld af musikalske sammenhænge, indenfor undervisning så vel som underholdning. Som gruppens komponist får han afløb for sine skæve idéer og brug for alt det skrammel han løbende samler sammen. Morten Monberg er med baggrund i henholdsvis showog breakdance gruppens dansetrold. Han er let på tå og hurtig med stikkerne. Med Mortens ustyrlige spillopper får showet et ekstra pift og alle klapper med når han kaster sig ud i en polka. Der trommes lystigt på hvad som helst, når trommeslager, danser og flaskofon - spiller Morten Monberg slår sig løs. Søren Brandt Monbergs hjerte banker fuldt og helt for stomp-rytmer, og på kazoo giver han, med glimt i øjet, en solo. Han har en enorm begejstring for teater og sjove gimmicks, samt en sand glæde ved at optræde for børn. Søren kan ikke stoppe med at spille rytmer, og når der ikke er stomp-tønder i nærheden spilles der på alt fra tandbørster til gummistøvler. Thomas Hansen blev som 8-årig fanget af musikkens verden og udviklede hurtigt en brændende lidenskab for forrygende rytmer og grooves. Som Tarzan, der svinger sig fra træ til træ, førte hans nysgerrighed og tiltrækning af det uprøvede ham fra instrument til instrument. I dag spiller han både bas, guitar, klaver og trommer. Èn dag opdagede han stomp og en helt ny verden åbnede sig.

13 Klezmerduo Ann-Mai-Britt Fjord - Harmonika, stortromme/davul, sang Henrik Bredholt - Sopransaxofon, dulcimer, skalmeje, tuba, jødeharpe, sang Særlige forhold: Gerne plads til kædedans. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 15 Klezmerduo Ta med til Balkan Finurlige skalaer, skæve takter og sprælske melodier kendetegner musikken på Balkan. Det er musik som giver lyst til at synge, klappe og danse, præcis som det er menigen ved denne Kamæleon Koncert. Klezmerduo inviterer på en stemningsfuld, musikalsk rejse gennem Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland og det tidligere Jugoslavien. Klezmerduo består af Henrik Bredholt og Ann-Mai-Britt Fjord. Begge har baggrund i teaterverdenen, er meget rutinerede skolekoncertmusikere og har ry for at formidle balkanmusikken med indlevelse og humor. Duoen har været aktiv på den danske musikscene i over 25 år og spiller over 100 koncerter om året både herhjemme og i udlandet. De har spillet i de fleste vesturopæiske lande samt Isreal, Argentina, Cuba og USa. Og et nært samarbejde med musikere fra blandt andet Polen og Ungarn har ofte ført til rejser og koncerter i Østeuropa. Klezmerduo har udgivet fire anmelderroste CD er heraf flere awardnominerede. De har vundet en 1.pris på Verdensmusikfestivalen og medvirket i mange radio- og Undervejs møder publikum gademusikanter, bryllupsoptog, sigøjnermelodier og sange om legende geder og onde bjerghekse. Musikken er akustisk og spilles på harmonika, sopransaxofon, hakkebræt, tuba, tromme, jødeharpe og skalmeje. En Kamæleon Koncert med Klezmerduo giver familien mulighed for sammen at opleve andet musik end lige den fra P3 og Voice, spillet i børnehøjde af professionelle musikere. TV-indslag. Duoen har siden 1980 erne jævnligt rejst ud i verden for at hente inspiration og lære nyt og har desuden deltaget i masterclasses i Berlin og New York og har lært sig at synge på romani, makedonsk, jiddish og hebræisk. Ann-Mai-Britt Fjord - Er uddannet fra Institut for Dramaturgi og Århus Teater Akademi, hvor hun også har været underviser. Har spillet harmonika i 30 år og sideløbende arbejdet med sang og dans. Henrik Bredholt - Er autodidakt musiker og komponist. Sopransaxofonen er hovedinstrument, men derudover behersker han de øvrige saxofoner, strengeinstrumentet dulcimer (hakkebræt), tuba, skalmeje og jødeharpe.

14 Klezmerduo Ann-Mai-Britt Fjord - Harmonika, stortromme/davul, sang Henrik Bredholt - Sopransaxofon, dulcimer, skalmeje, tuba, jødeharpe, sang Særlige forhold: Gerne plads til kædedans. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 15 Klezmerduo Find Festen Gennem århundreder har det været en af musikernes fornemmeste opgaver at spille festen frem, når noget skal fejres. Med tuba, saxofon, trommer, harmonika, jødeharpe og sang tager vi til Østeuropa på jagt efter festen. Her blander klezmer og romamusik sig med lystige lokale melodier, som lokker folk ud på gaden og hen på festpladsen. Musik som giver lyst til at klappe, synge og danse og Klezmerduo består af Henrik Bredholt og Ann-Mai-Britt Fjord. Begge har baggrund i teaterverdenen, er meget rutinerede skolekoncertmusikere og har ry for at formidle balkanmusikken med indlevelse og humor. Duoen har været aktiv på den danske musikscene i over 25 år og spiller over 100 koncerter om året både herhjemme og i udlandet. De har spillet i de fleste vesturopæiske lande samt Isreal, Argentina, Cuba og USa. Og et nært samarbejde med musikere fra blandt andet Polen og Ungarn har ofte ført til rejser og koncerter i Østeuropa. Klezmerduo har udgivet fire anmelderroste CD er heraf flere awardnominerede. De har vundet en 1.pris på Verdensmusikfestivalen og medvirket i mange radio- og det er præcis, hvad der er meningen ved denne koncert. Klezmerduo var blandt de første, der præsenterede den sprudlende klezmermusik herhjemme, og de er garvede skolekoncertmusikere og fængende formidlere. En Kamæleon Koncert med Klezmerduo giver familien mulighed for sammen at opleve andet musik end lige den fra P3 og Voice, spillet i børnehøjde af professionelle musikere. TV-indslag. Duoen har siden 1980 erne jævnligt rejst ud i verden for at hente inspiration og lære nyt og har desuden deltaget i masterclasses i Berlin og New York og har lært sig at synge på romani, makedonsk, jiddish og hebræisk. Ann-Mai-Britt Fjord - Er uddannet fra Institut for Dramaturgi og Århus Teater Akademi, hvor hun også har været underviser. Har spillet harmonika i 30 år og sideløbende arbejdet med sang og dans. Henrik Bredholt - Er autodidakt musiker og komponist. Sopransaxofonen er hovedinstrument, men derudover behersker han de øvrige saxofoner, strengeinstrumentet dulcimer (hakkebræt), tuba, skalmeje og jødeharpe.

15 Cirkus Klezmer Bjarke Kolerus - Klarinet Ole Algreen Reimer - Trompet Andreas Ugorskij - Guitar Jesper Lund - Kontrabas, balalajka Jonatan Aisen - Trommer Channe Nussbaum - Sang Særlige forhold: Har brug for sanganlæg Cirkus Klezmer Vær klar til at blive blæst over ende, når Cirkus Klezmer sparker dørene ind med en fest af en koncert. Udgangspunktet for koncerten er bryllups- og festmusikken klezmer, en traditionel jødisk genrer, der på en gang er vemodig og munter og altid svær at sidde stille til. Klezmermusikken forener på en skøn måde de eksotiske og orientalsk klingende melodier fra Balkan og Tyrkiet med den vesteuropæisk musiktradition. I Cirkus Klezmers kærlige hænder opleves klezmer med Varighed: 40 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 30 forvrænget guitar og bastante rock n roll trommer, energisk og humoristisk med direkte inspiration fra gamle rocklegender og klezmerstjerner fra New York. Når Cirkus Klezmer ikke spiller koncerter for familier, indgår musikerne i den succesfulde gruppe Klezmofobia, som har turneret over det meste af verden. Cirkus Klezmer glæder sig til at fyre op under det danske Kamæleon-publikum, så kom og få smag for den dragende klezmer. Channe Nussbaum - Er den skandinaviske dronning af klezmer. Channe Nussbaum kom med i Klezmofobia efter at have været producent på gruppens første album og er nu forsanger i både Klezmofobia og Cirkus Klezmer. Channe Nussbaum lever sammen med Bjarke Kolerus, og de to optræder sammen med flere grupper. Bjarke Kolerus - Det kan være svært at høre, at Bjarke Kolerus næsten har færdiggjort en uddannelse som klassisk klarinettist, for hans spillestil er rå og hans viden om klezmer og spillemandstradition er enorm. Jonatan Aisen - Er født jøde og har altid dyrket funk og rock - indtil han opdagede klezmeren, der nu dominerer hans musikliv. Channe Nussbaum er hans tante. Andreas Ugorskij - Har aner i en fornem, jødisk musikfamilie i Ukraine. Han kan ikke beslutte, om han er rock guitarist, virtous sigøjner jazz-guitarist eller eksperimenterende filmmusik-komponist. Derfor spiller han som regel lidt af det hele til koncerterne. Jesper Lund - Er opdraget dels med russisk folkemusik i Pavlovski Balalaika Orchestra og dels marchtromme i Tivoli Garden. Han er også en dygtig troubadour og komponist. Ole Reimer - Er kendt for altid at slæbe sin trompet med overalt og spiller i flere forskellige grupper inden for den danske klezmer-roma-elite.

16 Krauka Gujón Rúdólf Gumundsson - Sang, jødeharpe, percussion Aksel Striim - Strygelyre, skalmeje, fløjter, sang og percussion Jens V. Pedersen - Lyre, rebek, fløjter, percussion, sang Søren K. Zederkof - Bas, percussion, sang Særlige forhold: Plads til at publikum kan danse Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 30 Krauka Fortid og nutid tørner sammen i et musikalsk brag, når vikingebandet Krauka indtager Kamæleonscenen. Mjød, plyndringstogter og nordiske guder er nøgleord, når talen falder på vikingetiden. Men hvordan lød det egentlig, når vikingerne fejrede deres tro og sejre med fest og musik? Det kan børnefamilierne få svar på, når vikingekvartetten Krauka giver koncert. Med lyrer, håndtrommer, skalmejer, en fem-strenget bas og islandske kvad giver Krauka børn og forældre et unikt, musikalsk besøg 1000 år tilbage i tiden, men de viser også hvordan vi idag kan få inspiration fra de gamle instrumenter at lave noget helt nyt og unikt. Instrumenterne har de fire selv bygget, og tøjet er også ægte vikingestil, så der er dømt tidsrejse for både øjne og ører - og mon ikke også, det kan blive til en traditionel, tempofyldt kædedans. Gruppen har forsket ivrigt i vikingernes liv for at kunne gøre koncerten helt autentisk, og faktisk har deres studie af vikingernes sang og sagn været så grundigt, at en del af deres numre ikke bare udspringer af islandske sagaer, men synges også på islandsk. De seneste år har blandt andet USA taget Krauka til sig, og gruppen har turneret der og i flere europæiske lande med stor succes. Jens Villy Pedersen - Har spillet dansemusik og folkemusik med mange forskellige orkestre blandt andet Ngogo Highlife, Soca Explosion, Con Salsa og Ganza. Jens Villy Pedersen har studeret svensk folkemusik på Forsa Folkhögskola og været på studierejser i Ghana og på Cuba. Han er desuden medforfatter til sammenspils bogen Soca Session. Gudjon Rudolf - Er selvlært troubadur og klarinetspiller og har spillet med det islandske techno og kunstnerkollektiv Inferno, som har turneret i England og Finland. Desuden har Gudjon Rudolf udgivet cd erne Minimania og Þjóðsöngur i samarbejde med Thorkell Atlasson. Aksel Striim - Er uddannet på Ålborg Musikkonservatorium og spiller blandt andet harmonika, klarinet, cello, guitar med mere. Aksel Striim optræder desuden med sit musikeventyr Troldtrommen og i Akkamakka Duo med Katrine Faber, som er skuespiller og fortæller. Søren Koldsen Zederkof - Er sanger og multi-instrumentalist og musikunderviser på en højskole. Søren Koldsen Zederkof har spillet og komponeret meget forskelligt musik lige fra metal til reggae. Udover sin tjans som underviser og medlem af Krauka er Søren Koldsen Zederkof også forsanger i bandet Nuja.

17 Kunstfrø Cecilia Engelbrecht Heick - Sang Kristian Jørgensen - Violin Thomas Fonnesbæk - Kontrabas Særlige forhold: Gerne et par hjælpere. Omklædningsrum og adgang til toilet med spejl. Ingen tilskuere i salen under lydprøve. Stikkontakt med jord. Kunstfrø Den Brune Kuffert Min oldefar var både rar og klog og en lille smule skør. Han havde engang en kuffert. Det sagde han i hvert fald. Den lignede en helt almindelig kuffert, men den var slet ikke almindelig. Den var fyldt med eventyr og musik. Du skal lytte, sagde oldefar. Engang, når du bliver parat, vil du kunne høre, hvor kufferten er. Oldefar fortæller røverhistorier, sagde de voksne. Og da han døde, talte ingen længere om kufferten. Men så skete der noget i går aftes: Alle andre sov, og der var helt stille i huset. Sådan en særlig stilhed, der Varighed: 35 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 90 / 30 Max. antal tilskuere: 100 får tankerne til at flyve. Jeg kom til at tænke på oldefars historie, og pludselig kunne jeg høre lyden. Fortællingen handler om de mangfoldige eventyr, der udspiller sig i lydene omkring os, hvis vi lærer at lytte til dem. Ved koncerten skaber Kunstfrø et rum af ro og koncentration, hvor der lukkes ned for udenomsindtryk, så børnenes fokus er samlet på ét sted: Musikken, rummet og deres egen tilstedeværelse i det. Tekst og musik er skrevet af Cecilia Engelbrecht Heick. Cecilia Engelbrecht Heick er uddannet musikpædagog samt cand.mus. under temaet musik i kommunikation med spædbørn. Ensemblet Kunstfrø blev dannet i forbindelse med et live-projekt baseret på hendes første album Sange til dig, som var rettet mod at bruge musik som en bevidst del af kommunikationen mellem babyer og forældre og samtidig give begge parter en nærværende, musikalsk oplevelse på et kunstnerisk højt niveau. Siden har Cecilia Engelbrecht Heick og ensemblet Kunstfrø påbegyndt nye projekter for forskellige målgrupper og udgivet albummet Jeg glemte at sove i nat, som henvender sig til både børn og voksne. Kristian Jørgensen indgår i rækken af de mest anerkendte danske jazzviolinister som Svend Asmussen og Finn Ziegler. Kristian Jørgensen er kendt fra blandt andet Tangoorkestret og Donau Swing og er desuden leder af egen kvartet og komponist med en række udgivelser bag sig. Han har modtaget en række priser, bl.a. Ben Webster Prisen og JASA-prisen. Thomas Fonnesbæk er en eftertragtet musiker både som solist, sideman og underviser. Han har et tæt samarbejde med den danske jazzpianist og komponist, Thomas Clausen, og har siden 2009 endvidere været en del af Lars Jansson Trio. Når store udenlandske jazznavne som f.eks. Christian Sands, Lee Pearson, Abel Marcel og Warren Wolf kommer til Danmark, falder valget ofte på Thomas Fonnesbæk som bassist, og han spiller desuden med danske navne som Alex Riel og Ole Koch Hansen. Thomas har medvirket på mere end 100 cd-produktioner og udgiver i 2015 sit andet album i eget navn.

18 Luccas Drøm Tineke Noordhoek - Vibrafon, percussion, fortælling Mathias Wedeken - Kontrabas, fortælling Særlige forhold: Gerne børn på gulvet, men også ok at de sidder på stole Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 60 / 45 Luccas Drøm Luccas drøm er en musikfortælling, hvor børnene bliver ledt rundt i mange forskellige universer. Drømmen starter i en skov, hvor pigen Lucca vandrer rundt og oplever alle skovens lyde. Hun kommer til en korsvej, hvor hun må vælge en vej for at finde ud af skoven. Hver vej har sit eget musikalske tema. Drømmevejene kan være spændende, smukke, farlige, uhyggelige, dejlige eller bare meget mærkelige. Musikken fører Lucca forunderlige steder hen. Til sidst efter mange strabadser vågner Lucca op igen, lettet og glad; hun fandt hjem. Undervejs bliver børnene inddraget i lyduniverset og bidrager med vinde, fløjten, trampen og mange andre lyde. Børnene kommer til at høre og opleve fortælling, vibrafon, alverdens percussion-lyde og en solid kontrabas. Tineke Noordhoek er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har skrevet og komponeret det anmelderroste musikeventyr Mosekonens Bryg sammen med Birgit Løkke, som turnerer under teatret Asterions Hus. Hun underviser børn og unge på musikskole i slagtøj og rytmik. Samtidig har hun medvirket i mange forskellige musikalske sammenhænge - som kapelmester og komponist med egne grupper, og som teatermusiker blandt andet ved Jytte Abildstrøms Teater. Mathias Wedeken er uddannet på Noord-Nederlands Conservatorium Groningen og Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh hos blandt andet Jesper Bodilsen og NHØP. Eksamen i Turnéer, koncerter og festivals i England, Tyskland, Rusland og Danmark. Han dannede sit eget band Quarterpounder i 2011, som udgav deres andet album i 2013.

19 Mer End Nok Frans Bak - Klaver og saxofon Emil Bak - Bas Rune Bak - Djembe Særlige forhold: Opstilling på gulvet Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 30 Mer End Nok Fugle siger pip og gok, og det må være mer end nok. Det er en af linierne i de dyrefabler som denne koncert er bygget op af og det kan nok være der sker noget. Mer End Nok spiller og synger sange om Vrantenelefanten, Skuleuglen, Bangeslangen og mange flere. Og man får endda mulighed for selv at synge og spille med også. Musikken er nem at gå til og lige til at synge med på der er både jazz, afrikansk musik og en masse sjov. Der er sange om dyr, og der er historier og halsbrækkende improvisationer. Sangene er skrevet af Frans Bak sammen med Gerz Feigenberg, og til denne koncert har han taget sine to sønner, Emil og Rune, med. Det er altså en rigtig familiekoncert både på scenen og blandt publikum. Alle tre musikere bidrager til løjerne men publikum skal selvfølgelig også være med, når det går løs. Rune Bak har rejst over hele verden og boede blandt andet et år hos en trommemester i Mali i Afrika, hvor han lærte at spille på den afrikanske tromme, djembe. I Afrika spillede Rune til begravelser og bryllupper og endda til en djævleuddrivelse! Til denne koncert vil Rune ud over at spille på djembe også fortælle noget fra sine rejser og få sat os alle i sving med et afrikansk nummer. Emil Bak har spillet guitar de sidste par år og har nu kastet sig over bassen i dette orkester. Han blev færdig med skolen sidste sommer og spiller nu i forskellige festorkestre udover Mer End Nok. Han kan også lide at rejse og vil fortælle en historie om et grønt dyr, der kan hoppe, som han engang så i en mose. Frans Bak er far til Rune og Emil og har spillet musik i de sidste 35 år både koncerter og på TV og teatre. Han har haft drengene med på turné siden de kunne gå, så de er blevet holdt i ørene og holdt til musikken. De sidste par år har Frans kastet sig over at lave filmmusik, og efter den danske TV-serie Forbrydelsen (som Frans lavede musik til) blev så stor en succes, har der været bud efter ham fra hele verden, så det er ikke så tit man kan opleve ham i Danmark til koncerter mere.

20 Moussa Diallo Trio Moussa Diallo - Bas, sang og fortælling Dawda Jobarteh - Kora og sang Salieu Dibba - Percussion og sang Særlige forhold: Opstilling på gulv 5x3 m, børn på madrasser på gulv. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 20 Max. antal tilskuere: 150 Moussa Diallo Trio Der var engang i Mali Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged. Maliske Moussa Diallo og hans to tro musikere Salieu Dibba og Dawda Jobarteh formår med deres sjove og yderst musikalske koncert at genskabe den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel. Til koncerten har Moussa digtet videre på en række af sin barndoms underfundige og humoristiske eventyr, som trioen fortæller gennem deres musik, som spilles på traditionelle malinesiske instrumenter. Moussa Diallo har de seneste år optrådt med flere hundrede koncerter for børn, unge og familier, og har også udgivet cd en og bogen Der var engang... Fortællinger fra Mali, hvor koncertens eventyr og sange optræder sammen med madopskrifter, gåder og noder. Moussa Diallo - Flyttede til Danmark fra Mali i 1973 og siden har han sat sit sprudlende præg på dansk musikliv som eftertragtet bassist for mange af de største navne herhjemme. Blandt andet Hanne Boel, Palle Mikkelborg, Anne Linnet og Sanne Salomonsen har nydt godt af Moussa Diallos livlige basspil. Han har modtaget flere priser og udgivet en håndfuld albums blandt andet Der var en gang... i Mali, hvor sangene fra Kamæleon Koncerten kan høres. Salieu Dibba - Født i Gambia med djembé-rytmer i blodet. Han kom til Sverige i begyndelse af 90 erne og bor i Malmø, hvor han underviser og optræder i mange musikalske sammenhænge. Dawda Jobarteh - Kommer oprindeligt fra Gambia, hvor han blev født ind i en familien med en lang række af musikalske generationer. Han har spillet sammen med mange store navne på den danske og internationale scene og regnes som en sand virtous på sin kora, der er en vestafrikansk 21-strenget harpe. Han udgav i 2011 sit første soloalbum, som fik flotte ord som balsam for sjælen og mesterlig debut.

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014

ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 ALMUS Amager Lille Skoles Musikskole SÆSON 2013-2014 1-2-3-4 Så kan vi endelig præsentere det nye Almus skema og de nye lærere for jer. Skemaet har været lidt af et puslespil, i forhold til alles ønsker

Læs mere

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12)

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12) JAZZ PÅ DANSK Kære lytter! "Jazz på dansk" er opsummeringen af ti års arbejde med danske sange, som jeg ka li at spille dem. Denne cd er et produkt af min freelance-virksomhed herhjemme og i udlandet.

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n Musik s k o l Musik Musik e t j e n e s t e n Kan du høre kirkeklokken, der hvor du bor? Hvordan synes du, den lyder? I gamle dage ringede kirkeklokkerne, når der var krig eller ildebrand. De kunne advare

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2013 Svendborgvej 319 Højby Bakkegården 1988-2013 altså 25 år Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2013 i Cafe

Læs mere

På rejse med musikken

På rejse med musikken Eksotiske fugle På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 På rejse med musikken Du skal snart på besøg hos DR SymfoniOrkestret. Her skal du høre symfoniorkestret spille flere forskellige musikværker. Men vi

Læs mere

Musikundervisning i den nye skolereform.

Musikundervisning i den nye skolereform. Musikundervisning i den nye skolereform. Den nye skolereform vil give et kæmpe løft til samarbejdet mellem Musikskolen og folkeskolerne i Lemvig Kommune. Det er en enestående chance for at understøtte

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hillerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2014 Svendborgvej 319 Højby Cafe Bakkegården efterår 2014 Fra cafémedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2014 i Café

Læs mere

ARRANGEMENTER FORÅR. Arrangementer for voksne Arrangementer for børn

ARRANGEMENTER FORÅR. Arrangementer for voksne Arrangementer for børn ARRANGEMENTER FORÅR 2015 Arrangementer for voksne Arrangementer for børn Indholdsfortegnelse Det sker i TØNDER side 4-6 Det sker i TOFTLUND side 8-9 Det sker i LØGUMKLOSTER side 9-10 Det sker i SKÆRBÆK

Læs mere

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Kære venner Så er det tid til at tilmelde sig BørneMusikTræf 2010! Det bliver denne gang i SønderJylland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Det er for børn Efterår/vinter 2015

Det er for børn Efterår/vinter 2015 Det er for børn Efterår/vinter 2015 Her sker det: Vordingborg Bibliotek, KulturArkaden, Sydhavnsvej 6, Vordingborg Tlf. 55 36 38 00 Møn Bibliotek, Møllebrøndstræde 12, Stege Tlf. 55 36 32 32 Præstø Bibliotek,

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Wadudu. - sange fra de varme lande

Wadudu. - sange fra de varme lande Støttet af Wadudu - sange fra de varme lande Skolekoncert for indskolingen Undervisningsmateriale til musik og dansk Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske

Læs mere

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål Ministeriet skriver: Formål for faget Musik Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Så fik endnu en uge ben at gå på. Ben at gå på, skulle man også have i SFO en i den forgangne uge. Her ses Århus Friskole børn i BLÅ, hvor der blev

Læs mere

Mål Indhold Gode råd Materialer

Mål Indhold Gode råd Materialer På Tjørnegårdskolen Sang 0. 2, Mål Indhold Gode råd Materialer Glæden ved sang Kende et repetoire af nye, ældre danske sange og salmer Sange med flotte melodier, og tekster, der er sjove at synge. Forskellige

Læs mere

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib Dette skolemateriale er tænkt som et oplæg til at arbejde videre med forestillingen i fagene dansk, drama og billedkunst. Det består af nogle korte

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Del 1 Introduktion til Spil Smart. Forord af Liv Beck og Tove Sørensen 06. Kjeld Fredens udtalelse om Spil Smart konceptet 07

Indholdsfortegnelse. Del 1 Introduktion til Spil Smart. Forord af Liv Beck og Tove Sørensen 06. Kjeld Fredens udtalelse om Spil Smart konceptet 07 I SMN: 97 907 06801 95 7 Pr odukt : SPNA1 1 1 1 607 Indholdsfortegnelse Del 1 Introduktion til Spil Smart Forord af Liv Beck og Tove Sørensen 06 Kjeld Fredens udtalelse om Spil Smart konceptet 07 Spil

Læs mere

Anders Bo Pedersen (Latin Dance Band): Salsa er sensualitet, livsglæde, kropsfornemmelse...

Anders Bo Pedersen (Latin Dance Band): Salsa er sensualitet, livsglæde, kropsfornemmelse... Anders Bo Pedersen (Latin Dance Band): Salsa er sensualitet, livsglæde, kropsfornemmelse... Latin Dance Band - foto hentet fra orkestrets hjemmeside med tilladelse fra Anders Bo Pedersen. Det er Anders

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

N. Kochs Musikskole 2012/2013

N. Kochs Musikskole 2012/2013 Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil Combo Workshops Trommer Bass Guitar Trompet Saxofon Sang Klaver Teori/hørelære Garagerock Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil

Læs mere

I musikundervisningen vil vi kommer omkring musikudøvelse, det musikalsk skabene samt musikforståelse.

I musikundervisningen vil vi kommer omkring musikudøvelse, det musikalsk skabene samt musikforståelse. Årsplan for musik med 6. Klasse 2011-2012 I musikundervisningen vil vi kommer omkring musikudøvelse, det musikalsk skabene samt musikforståelse. For at eleverne får et bredt repertoire af sange vil vi,

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

S K O L E K O N C E R T E R

S K O L E K O N C E R T E R SKOLEKONCERTER VI PRÆSENTERER... Kort om Basix: Basix har eksisteret som vokalsekstet siden 1999 og er i dag et af Europas bedste a cappella-bands. Gruppen blev i 2001 nummer to ved Det Danske Melodi Grand

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Alle kan lave musik I kontakt med din egen musikalitet. Inspirationshæfte

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Alle kan lave musik I kontakt med din egen musikalitet. Inspirationshæfte Alle kan lave musik I kontakt med din egen musikalitet Inspirationshæfte Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk +45-28 40 66 95 morten@mortenmusik.dk Indhold Indledning...

Læs mere

Klezmerduo. Ta med til Balkan. Koncert for indskolingen

Klezmerduo. Ta med til Balkan. Koncert for indskolingen Klezmerduo Ta med til Balkan Koncert for indskolingen Med fuld musik fører Klezmerduo eleverne ind i et univers af skæve rytmer, gjaldende bjergråb, stille ballader, hidsige dansemelodier. Udgangspunktet

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens fællesmål slut 2009. 1 FAGPLAN. SIDE: AF: FAG: Musik KLASSE:

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Tilmelding senest den 23. maj 2013 Velkommen til Musikskolen Ringkøbing-Skjern sæson 2013/2014 Husk Musikskolen. Sådan lyder sloganet til en kampagne i forbindelse

Læs mere

Fredagscaféer. januar - februar - marts 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - februar - marts 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - februar - marts 2013 Svendborgvej 319 Højby 2 0 1 3 Fra cafémedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til den nye sæson 2013 i Café Bakkegården. Vi

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år)

Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) Læringsmål ved overgangen fra vuggestue til børnehave (0-3 år) De pædagogiske processer skal lede henimod, at barnet ved slutningen af vuggestuen med lyst har tilegnet sig færdigheder og viden, som sætter

Læs mere

Kulturprogram efterår 2013. Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Søparken 2 9440 Aabybro Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk

Kulturprogram efterår 2013. Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Søparken 2 9440 Aabybro Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk Kulturprogram efterår 2013 Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt Søparken 2 9440 Aabybro Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk Tak til vore partnere for et festligt samarbejde Kragelund Bed & Breakfast 2 Grafisk

Læs mere

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE FOR NORDKRAFT BIG BAND 2012 2015 1 NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE

Læs mere

"Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!

Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved! FÆLLESSKAB FAGLIGHED FORSKELLIGHED "Ikke bare en ny start. Men netop DEN start, som giver dig DET boost, der sikrer dig, at du ikke stopper ved starten, men bliver ved!" --- Anton Wrisberg --- -- Forskellighed

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER

SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER SKOLERNE I ODSHERRED NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE INTRODUKTION TIL LINJER FOR ELEVER I KOMMENDE 7. KLASSER 1 NÅR DU SKAL VÆLGE LINJE Denne folder er en oversigt over, hvilke linjer, du som elev kan vælge imellem,

Læs mere

Musikundervisning efter skolen på skolen

Musikundervisning efter skolen på skolen Musikundervisning efter skolen på skolen Sankt Petri Musikskole har gjort det til sin opgave, at finde, vække og fremme musikalske interesser og talenter hos den enkelte elev. Elevernes motivation skal

Læs mere

Årsberetning Klüvers Big Band 2010

Årsberetning Klüvers Big Band 2010 Årsberetning Klüvers Big Band 2010 Indledning 2010 var både et økonomisk og kunstnerisk godt år for Klüvers Big Band (KBB). Bigbandet spillede mange større projekter med mange forskellige solister og indenfor

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole.

Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til en ny sæson med musikalske oplevelser. Instrumentalundervisningen

Læs mere

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar BRØNSHØJ JAZZ NYT 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009 Björn Ingelstam Band Lørdag den 7. februar Spisning ekskl. entré kr. 80,00 kl. 19.00 Dørene åbnes kl. 18.30 Musikken begynder kl. 20.30 Entré kr. 40,00/60,00

Læs mere

Nyvej 7, 5762 Vester Skerninge - Tlf. 62241600 - www.vskfri.dk - skoleleder@vskfri.dk. Fagplan for Musik

Nyvej 7, 5762 Vester Skerninge - Tlf. 62241600 - www.vskfri.dk - skoleleder@vskfri.dk. Fagplan for Musik Fagplan for Musik Formål Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler deres evne til at opleve og fordybe sig i sang, musik og bevægelse, og til at udtrykke sig på disse områder. Gennem

Læs mere

Den farefulde færd. Skrevet af Emil og Frederik

Den farefulde færd. Skrevet af Emil og Frederik Den farefulde færd Den 24. april 2014 øvede Rønnebæk skoles musicalhold på deres stykke den farefulde færd, som Therese Flensbak har skrevet, både manuskript og sange. Skuespillet handlede om tre dovne

Læs mere

Genreforløb Gentofte bibliotekerne

Genreforløb Gentofte bibliotekerne Genreforløb Gentofte bibliotekerne Eventyr: Vi læste Prinsessen på ærten og Pandekagen (remseeventyr) Eventyr kan opdeles i 2 grupper: Folke-eventyr og kunst-eventyr: Folkeeventyr har eksisteret i flere

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Dyrenes Karneval. Musikken du skal høre, hedder Dyrenes Karneval. Og ham, der har skrevet musikken, hedder Camille Saint-Saëns.

Dyrenes Karneval. Musikken du skal høre, hedder Dyrenes Karneval. Og ham, der har skrevet musikken, hedder Camille Saint-Saëns. Dyrenes Karneval Kære elev Lige om lidt skal du til koncert i DR Koncerthuset i København. Orkestret du skal høre, hedder DR Underholdningsorkestret. Og de glæder sig til at spille for dig. Musikken du

Læs mere

Musikundervisning fra første til fjerde klasse på Interskolen

Musikundervisning fra første til fjerde klasse på Interskolen Musikundervisning fra første til fjerde klasse på Interskolen Formål Formålet med undervisningen er, at eleverne udvikler deres evne til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Signerede plader og etiketter og fotos Signed records and labels and photos Danish artists

Signerede plader og etiketter og fotos Signed records and labels and photos Danish artists Signerede plader og etiketter og fotos Signed records and labels and photos Danish artists Jazz pianist, komponist, kapelmester og cand. jur. Børge Roger Henrichsen (Født 4. juli 1915, Frederiksberg død

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE Knudsøskolen er den ene af Ry s to folkeskoler, beliggende ved kanten af Knudsø og omgivet af store grønne arealer. Skolen har 140 elever og er 1-sporet til og med

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Dit barns trivsel, læring og udvikling

Dit barns trivsel, læring og udvikling Til forældre med børn på vej mod børnehave Århus Kommune Børn og Unge Dit barns trivsel, læring og udvikling Status- og udviklingssamtale. Barnet på 2 3 år Indhold Indhold Introduktion...4 De 6 læreplanstemaer...5

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum"

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: Visen i centrum Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum" Det er med stor fornøjelse at vi igen iår tilbyder en vise-sprudlende uge i det Midtfynske! ;o) Vi håber at du vil læse nedenstående grundigt; det

Læs mere

Love & Youth. Cover 26.03.2015. Tekst KAREN LERBECH

Love & Youth. Cover 26.03.2015. Tekst KAREN LERBECH Love & Youth Cover 26.03.2015 DEN SVENSKE MUSIKER JENNY WILSON GØR TINGENE PÅ SIN EGEN MÅDE, OG HVOR ANDRE HOLDER STRENGT PÅ RETTEN TIL DERES PRIVATLIV, ER VÆGGEN MELLEM MUSIKEREN, KUNSTNEREN OG PERSONEN

Læs mere

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent Før det er for sent 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20 3. Før det er for sent 2:59 4. På en dønning ude i Århus Bugt 3:09 5. The Town I Loved So Well 5:50 6. The Red Rose Café

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2015. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2015. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2015 Svendborgvej 319 Højby Café Bakkegården efterår 2015 Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2015 i Café

Læs mere

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk

Medlemmerne i panelet i. Annes Atelier. www.annes-atelier.dk Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Peter Rasmus Lind åbnede i 1990 Gallerie Rasmus i Odense. I 1997 udvidede han galleriet, med en afdeling i København. Desuden

Læs mere

DEN LILLE PRINS Antoine de Saint-Exupéry

DEN LILLE PRINS Antoine de Saint-Exupéry DEN LILLE PRINS Antoine de Saint-Exupéry En rejse i 13 billeder med SUSSE WOLD Foto: Bjarne Stæhr Musik og lyddesign af PALLE MIKKELBORG LILLIAN TÖRNQVIST (harpe) EMILIE ESKÆR (cello) JOAKIM DAM THOMSEN

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Hvornår er man egentlig dansker? Når man ser dansk ud? Når man har dansk pas? Eller danske forældre? Er man

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Alle har en historie at fortælle. Oftest giver en personlig historie os et billede af, hvem den fortællende

Læs mere

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2009/10. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2009/10. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune Samsø Odder Musikskole Overskrift Sæson 2009/10 www.oddermusikskole.dk Odder Kommune Velkommen til sæson 2009/2010 Musikskolen tilbyder undervisning i musik til børn og unge i Odder Kommune. Tilbuddene

Læs mere

Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film

Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film ANGEL FILMS PRÆSENTERER Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film Instrueret af Enrique Gato Manuskript af Javier Barreira & Gorka Magallón Tad Stones Den fortabte eventyrer Dansk synopsis

Læs mere

Hvad skal du lave i sommerferien?

Hvad skal du lave i sommerferien? H.C. Andersen paraden Møntergården Fyns Kunstmuseum Hvad skal du lave i sommerferien? Få rabat på flere oplevelser Besøg flere af Odense Bys Museer og spar på entréen. Vis din billet købt til fuld pris

Læs mere

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

Fabelkunst EVA JOENSEN

Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelagtig kunst... I århundreder har mennesker fortalt hinanden fabler. Fantasier og fortællinger i ord og billeder. God kunst er fabelagtig og Fabelkunst er udtryk, der gør indtryk

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

IND I MUSIKKEN. 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver

IND I MUSIKKEN. 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver musik skolen IND I MUSIKKEN Det ku være sjovt at lære at spille... Ja og du kan sagtens lære det 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver

Læs mere

Pædagogiske læreplaner Børnegården i Ollerup

Pædagogiske læreplaner Børnegården i Ollerup Alsidig personlig udvikling Pædagogiske læreplaner Børnene skal opleve, at de bliver mødt af engagerede og anerkendende voksne og at blive inviteret ind i det kulturelle fællesskab. Børnene skal have mulighed

Læs mere

Læreplaner Dagplejen i Fredericia kommune

Læreplaner Dagplejen i Fredericia kommune Barnet skal føle sig værdifuldt Barnet skal have mulighed for læring Barnet skal kunne håndtere modspil Barnet skal blive selvhjulpen Barnet udvikler indlevelsesevne Jeg aflæser og handler på barnets signaler

Læs mere

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om.

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Prædiken Pinse på Herrens Mark 2. pinsedag. og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Rikke: Sådan tror jeg egentlig,

Læs mere

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014

Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Lohals Bøstrup Musikken er fra langeland Rudkøbing Spodsbjerg Oversigt over musik events på Langeland sommeren 2014 Bagenkop Sommerkoncerter i Bøstrup Kirke Lørdag d. 7. juni Kl. 15.30 Danavista Kvartetten

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Musikskolen for Voksne

Musikskolen for Voksne Musikskolen for Voksne Sæson 2015-2016 Tlf. 20 21 70 84 www.musikskolenforvoksne.odderweb.dk INSTRUMENTALUNDERVISNING Tidspunkt aftales ved tilmelding Klaver Marianne Eriksen Tlf. 2021 7084 Mail: pianistinden@gmail.com

Læs mere