Arte Flamenco. Kamæleon Flamenco. Om musikerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arte Flamenco. Kamæleon Flamenco. Om musikerne. http://lms.dk/katalogvisning.asp?productionid=2327"

Transkript

1 Arte Flamenco Pepita Rohde - Dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad - Guitar, cajón, klap Thierry Boisdon - Sang, cajón, klap Janne Hovmand Storm - Manager Særlige forhold: Omklædningsrum m. spejl. Scene min. 3,5 m. dyb, 3 m. bred. Gruppen har selv trægulv med. Scene under må dog ikke være scenekasser. Arte Flamenco Kamæleon Flamenco De fleste børn har hørt om hvinende flamingoindpakning og zoologisk haves skræppende, lyserøde flamingo-fugle på ét ben. Men når Arte Flamenco går på scenen, er det ikke for at præsentere hverken fugle eller isoleringsmateriale, men derimod flamenco en vaskeægte musikkultur fra Andalusien i Spanien. Koncerten viser højspændt flamenco udført af tre herboende flamencos, som med musikkens inciterende rytmer, dansens fortryllende trin, guitarens sprøde klange og sangerens virtuose stemme fascinerer både børn og voksne. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 20 Flamenco handler frem for alt om kommunikation og leg, og til koncerten vil musikerne indvie publikum i flamencoens hemmelige sprog. Flamencoens bestanddele er på en måde som legoklodser, der med deres rigdom på farver og former kan sættes sammen på et næsten uendeligt antal måder. Med et vist antal vers, trin og guitarstykker kan man skabe og lege frit. Kun fantasien sætter grænser, og publikum vil blive inddraget i både rytmer og sang. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af, når Arte Flamenco spiller op. Toma que toma! Sangeren, danseren og musikeren Pepita Rohde, faldt i flamenco-gryden som barn, takket være hendes forældres kærlighed til genren. Efter karriere som både balletdanser og kirkesanger har hun fundet ud af, at flamencoen er den trylledrik, der får hendes liv til at virke, og hun lever i dag af at undervise og optræde med sang og dans. Emil Pernblads startede karrieren i drengeårene bag klaveret, så bag et trommesæt, der blev erstattet af en elguitar, der siden forvandledes til en klassisk guitar og endelig for 25 år fandt han sin store kærlighed, flamencoen. Emil har turneret med mange store flamencostjerner i både ind- og udland, men spiller også gerne andre genrer. Den herboende franske sanger og musiker, Thierry Boisdon, har med sin livslange jagt på den autentiske flamenco, kompromisløst udryddet alle sangens klichéer og synger fra det dybeste sted i sig selv. Han har arbejdet profesionelt med flamenco siden 1992, først som guitarist, men de senere år primært som sanger i hele Skandinavien. Siden 2009 har han desuden turneret verden over med Granhøj Dans. Janne Hovmand Storm er manager forgruppen og står for det praktiske omkring turneen. Hun hjælper ved koncerterne med musikernes kostumer, opstilling og nedtagning.

2 Astro Buddha Agogo Anders Holm - Trommer Dan Hemmer - Hammond orgel Michael Blicher - Saxofon Særlige forhold: Ingen Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 20 Astro Buddha Agogo For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik kun god musik. Og skal man tro anmeldere og publikum er god musik netop hvad publikum er leveringsdygtige i. Fantastisk band, som forstår at servere ikkemainstream musik til børn, så de lytter og får en god oplevelse. Lige til at blive glad af, lyder tilbagemeldingen fra en lærer, der blandt andet bakkes op af musikbladet Gaffa, som roser gruppens album med ordene:...en dybt original lyd fra et hamrende velspillet og velsmurt orkester Astro Buddha Agogo spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Deres mål med koncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, og de går ikke af vejen for at stable en fest på benene, der engagerer publikum og får dem til at swinge længe efter sidste nummer er klinget af. Astro Buddha Agogo har gennem de sidste 8 år spillet omkring 200 koncerter for publikum i alle aldre på vidt forskellige steder som udenlandske festivaler, folkeskoler, jazzklubber, bibliotker, hos private firmaer og mange andre steder. Gruppen var i 2013 nomineret til en Danish Music Awardpris som Årets Børnejazznavn for deres evne til at spille med en smittende energi, på et højt niveau, på tværs af genrer og aldersgrupper. Anders Holm er fra Kolding. Mødte Michael Blicher i 1994 på Kolding Musikskole og er siden uddannet fra konservatoriet i Århus. Har spillet og spiller med fantastiske danske orkestre som The Savage Rose, Naja Rosa, HUSH og Klüvers Big Band. Anders bor halvdelen af året i New York, hvor han spiller, komponerer og suger inspiration til sig. Dan Hemmer er fra København og har levet af at spille musik siden han var 14 år gammel. Han har spillet og indspillet med en perlerække af danske orkestre og bliver af mange kaldt Danmarks bedste Hammond-organist. Michael Blicher er fra Vejle og er en af landets bedste saxofonister. Han har turneret med en lang række forskellige kunstnere, senest med trommelegenden Steve Gadd i januar Blicher spiller fast i blandt andet KutiMangoes, Astro Buddha Agogo og Radiostar, har udgivet fem albums, medvirket på yderligere fem og har komponeret musik til flere kortfilm, dokumentarer og animationsfilm.

3 Cocoson Ernesto Manuitt Hernández - Sang, percussion Martin Krogh - Bas, guitar, sang, percussion Niels Thybo - Piano, bas, percussion Birger Sulsbrück - Congas, sang, percussion Særlige forhold: Gerne et par voksne hjælpere til at slæbe instrumenter. Lav scene hvis publikum sidder på stole, ingen scene hvis de sidder på gulvet. Cocoson På musikalsk rejse gennem Cuba Der venter Kamæleon-familierne en varm weekendtur til det salsadansende Cuba, når de fire professionelle musikere i Cocoson med pirrende latinrytmer tager publikum med på guidet rundvisning på den caribiske ø. For hvert musikalske stop bydes på en ny historie og nye rytmer for eksempel i Havannas gamle bydel, Regla, hvor der lyder mystiske, rituelle sange til de afrocubanske helgener. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 40 / 30 Som på Cuba præsenteres de forskellige instrumenter og rytmer syngende, og publikum vil hurtigt finde ud af, det slet ikke er til at sidde stille, når Vild med dans -kendinge som rumba, cha-chachá og salsarytmer fylder salen. Birger Krølle Sulsbrück - Har spillet og undervist i cubansk musik i over 25 år og har udgivet både lærebøger og video om latin-amerikansk percussion og salsa. Birger er også leder af Danmarks første salsaband - det 11 personer store Salsa Na Ma, der har turneret to gange på Cuba. Ernesto Manuitt - Er et energibundt uden lige, der blev verdenskendt som forsanger i den cubanske gruppe Klimax. Ernesto Manuitt leder også sit eget band - Picason - i Schweiz. Niels Thybo - Er pianist, komponist og underviser. Han har spillet med danske og udenlandske grupper og musikere siden 1982 og turneret i hele Norden, øvrige Europa, Canada, Cuba og Kina. Martin Krogh - Har selv bygget sin halvakustisk bas, for han er nemlig uddannet møbelsnedker. Martin Krogh har spillet bas, siden han var dreng og spiller blandt andet sammen med Viva, Tobias Trier og Alex Mendez.

4 Cocossa Anders Ringgaard - Harmonika, sang og fortælling Christina Munk Andersen - Tværfløjte og sang Emil Brun Madsen - Bas Morten Nordal - Guitar Særlige forhold: 4 x 2 meter scene. Strøm. Publikum på puder/gulvet foran scene. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 15 Cocossa Dansemyggens Odyssé Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk praler Elmer så meget, at vennerne til sidst sparker ham ud af sværmen, og han kastes ud i et eventyr med sangsvanen Sisse og den flyvende tudse. Cocossa har skrevet en charmerende og fantasifuld fortælling om venskab, egoisme og sammenhold tilsat 11 nyskrevne sange, der er iørefaldende og lette at synge med på. Musikken kommer rundt om både tango, bossanova, swingjazz og blues. Dansemyggens Odyssé er en medrivende musikfortælling, der giver børnene lyst til at digte videre på Anders Ringgaard - Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og fungerer som Cocossas komponist og fortæller. At underhlode og fortælle historier med musikken, er Anders foretrukne beskæftigelse, og med 300 skolekoncerter i rygsækken, fanger han hurtigt sit publikum. Christina Munk Andersen - Er Cocossas multikunstner og ernærer sig både som maler, musiker og underviser. Som barn var visesang og folkemusik en naturlig del af hendes hverdag. Siden har hun samlet tværfløjten op og i en periode ernæret sig som metro-musikant i Paris. melodierne og historien efter koncerten. Cocossa bestræber sig på at holde musik og ord levende, ved ikke at lave to koncerter helt ens. Orkesterets frontfigur Anders Ringgaard fortæller med stor indlevelse og mange fakter, og bliver understøttet af et improviseret soundtrack fra resten af gruppen. Kvartettens medlemmer har til daglig musikken som levevej - både som undervisere og udøvende i talrige sammenhænge - blandt andet ved en lang række skolekoncerter. Der er med andre ord lagt op til et af årets musikalske højdepunkter med dramatik, hygge og gode grin på menuen. Emil Brun Madsen - Er uddannet bassist ved Det Fynske Musikkonservatorium. Siden opvæksten i en antikhandel i Rudkøbing er Langeland blevet skiftet ud først med Odense, så New York og nu København. Overalt har han efterladt sig et begejstret publikum. Morten Nordal - Er uddannet guitarist fra Det Fynske Musikkonservatorium, hvor han i dag underviser. Morten er en uhyre alsidig guitarist, og som en kamæleon skifter han lynhurtigt stemning og farve i musikken og duperer alle med sine flotte improvisationer.

5 De Tre Musikterer Sille Grønberg - Sang, guitar og ukulele Palle Windfeldt - Guitar Mathias Friis-Hansen - Vibrafon, trommer og percussion Særlige forhold: Ingen Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 60 / 30 Max. antal tilskuere: 200 De Tre Musikterer Klassisk møder Jazz De Tre Musikterer pirrer sanserne med en sjov og lettilgængelig koncert, der allerede har fået stor ros som ny skolekoncert fra Der venter en hjertevarm musikoplevelse fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor børnene bliver til pauker i Ravels Bolero, skal synge Carmen, lege med en kæmpeballon i valsetakt og danse til Bartok. Koncerten er lavet udfra musketer-devisen En for alle Alle for en. Derfor er der indlagt passager hvor publikum aktivt skal deltage i musikken. Koncerten er en Classic meets jazz koncert, der appellerer til sanserne og blander det bedste fra de to verdener; dybden, grundigheden og de gode melodier fra den klassiske, og den mere frie, improvisatoriske og legende tilgang til det musikalske stof fra jazzen. En unik og melodiøs musikoplevelse fyldt med bulder og brag for børn og deres forældre. Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret spillede blandt andet med i børnejazzorkestret Djanzz og Lydland og de er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram Rosa fra Rouladegade. De har turneret i Frankrig, Belgien, Estland, Shanghai og i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing. Sille har desuden udgivet CD i eget navn og Palle er medstifter, komponist og guitarist i Tango Orkestret. Begge musikere har et hav af CD er og koncerter bag sig. Mathias Friis-Hansen er ansat som percussionist i Det kongelige Kapel og i Athelas Sinfonietta. Han er medlem af Lucerne Festival Orchestra og spiller i PACE Percussion Trio. Han har komponeret musik til 3 forestillinger og er hyppigt brugt orkestersolist. Alle tre Musikterer drives at en stor lyst til at formidle både den klassiske musik og jazzen, til at gøre den sjov, spændende og let tilgængelig for et publikum i alle aldre.

6 Drums Across Lars Storck - djembe, mbira (afrikansk fingerklaver), sang Klavs Bo Larsen - djembe, sang Uffe H. Olsen - japansk stortromme, afrikanske tammer, dansk koklokke, sang Særlige forhold: Ingen Drums Across Uffe har ikke grinet i mange år, så hans mor ringer efter professor Storck og professor Larsen. Heldigvis har de to tossede videnskabsmænd den helt rette kur, der ikke bare kan få Uffe, men helt sikkert også publikum til at grine. Afsted går den vilde, musikalske tur med tidsmaskine til Zanzibar, hvor slavernes rytmer dunker, til New York med hip hop og omvendte kasketter og på rotur i havet omkring Cuba. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 40 / 25 Når den professionelle musikgruppe Drums Across spiller koncert er der garanteret fantasifulde påfund, musik af høj kvalitet og store grin for små hoveder. Trioen har i 20 år turneret i hele Skandinavien og er specialister i at give familier og skolernes mindste elever store musikalske oplevelser. Lars Storck - Boede i Afrika som barn og fik allerede dengang smag for at spille på trommer. I dag er han en sand rytmedjævel, som underviser på Rytmisk Musikkonservatorium og afholder workshops for både voksne og børn i rytmelege, bodypercussion og meget mere. Klavs Bo Larsen - Har ligesom Lars Storck boet og studeret trommeri Afrika, så til koncerten vil han spille på en afrikansk tromme kaldet en djembe. Klavs Bo Larsen er i øvrigt en erfaren herre i forhold til at spille for børn, hvilket han har gjort i de skandinaviske lande, afrika og i hele Danmark, hvor han også har turneret med gruppen Safari Trio. Uffe H. Olsen - Er født i Danmark og havde sit første trommesæt stående i forældrenes kælder, hvor han frit kunne tæske løs på skindene. Senere mødte han Klavs Bo larsen og Lars Storck i København og begyndte sammen med dem Drums Across-eventyret.

7 Ea Philippa Ea Philippa Tange - sang, klaver Tira Skamby Madsen - percussion Særlige forhold: Opstilling på gulv. Akustisk klaver. Hvis det ikke findes på spillested medbringes el-klaver. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 50 / 30 Ea Philippa Hjertelys en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte Vær forberedt på lidt af hvert, når Ea Philippa og Tira Skamby inviterer på en musikalsk rejse ind i deres magiske univers. bindes sammen af den magiske fortælling fra eventyruniverset, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Tag med, når de to musikere besøger Drømmevæveren, der bor i sit spindelvævspalads og troldmanden Jaben de Gaben de Gritten Guderut, der både er meget klog og virkelig skør og kan synge meget meget lange trylleformularer. Oplev elvernes dronning Nahieha, der bor i de fortryllede pastelskove, og Tåresamlersken der passer godt på alle dem, der er kede af det. Der bliver både plads til de vilde og sjove sange og de stille og smukke sange. Hovedvægten er på musikken, som Ea Philippa selv kalder eventyr-pop, og sangene Ea Philippa - Er komponist, forfatter og sangerinde. Hun udgav i 2005 det anmelderroste debutalbum Fjerne Himle. Albummet blev i april 2005 kåret som Album of the Month i det franske radioprogram Rockomondo, hvor det blev beskrevet som en af de bedste overraskelser i I februar 2010 udgav Ea Philippa sit andet soloalbum Forvandlingsfrugtbar og bogen Lotuskabinettet, hvor historierne til Kamæleon Koncerten er hentet fra. I foråret 2013 kom så Ea Philippas nyeste album, børnecd en Hjertelys, som indeholder alle sangene og fortællingen fra koncerten Undervejs skal børnene hjælpe til med lave lyden af de magiske hestes galoperende hove og de må lære at synge med deres hjertes stemme. Det underlæggende tema i koncerten er, at vi skal huske det lys, vi alle har i hjertet og lade det stråle og skinne ud i verden, for der er brug for lige netop det helt særlige lys vi hver især har. En sansemættet, interaktiv eventyrkoncert, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed. Tira Skamby - Har spillet percussion siden hun som 9-årig startede på Roskilde Lille Skole. Hun har siden uddannet sig på Cuba, i Ghana og i Brasilien. Tira har spillet over 400 skole- og familiekoncerter for LMS, er med på 42 cd-udgivelser og har haft flere optrædender i forskellige DR-produktioner blandt andet Hit med sangen og har medvirket i en serie børneprogrammer på svensk TV. For tiden spiller hun med blandt andre Rasmus Seebach, Ea Philippa, Nikolaj Bentzon, Alex Mendez og Gioia.

8 En elefant, en måge og en hare Birgitte Alslund - Klaver og sang Casper Nyvang Rask - Bas Kristoffer Juel- Trommer Torben Buus-Larsen - Saxofon og fløjte Rikke Arntzen - Sang og dans En elefant, en måge og en hare Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 120 / 60 Max. antal tilskuere: 150 Så skal der synges! Denne Kamæleon Koncert er fyldt med dejlige nye børnesange, som både voksne og børn kan synge med på sange som har noget på hjerte, skønne historier i musik og ord. Få chancen for både at opleve og live op i selskab med de mest mærkelige væsener: En kamæleon, der øver sig på at blive fuldstændig blå, en drage, der vover sig ud i at synge og ikke mindst en elefant, en måge og en hare, der er ude og opleve verden. Sangene er tilsat en god dosis iørefaldende, rytmisk musik og spændvidden er bred - fra hip hop til reggae fra latin til swing. Alle numrene er skrevet af Birgitte Alslund. Orkesterets første cd En elefant en måge og en hare og sange for andre egern udkom i Med cd en Løven på isen og sange for andre bløddyr fra august 2012 er der lagt 14 nye sange til orkesterets repertoire. Til koncerten bliver børn og forældre aktiveret med sang, fagter og dans, men der er også tid til lytning og refleksion over sangenes mange lag, tanker og følelser. Hver sang er en afrundet historie, så der er nok at følge med i, når man både skal lytte til teksten, deltage i omkvæd, danse og selvfølgelig holde øje med de fem veloplagte musikere og ikke mindst de hemmelige gæster, der dukker frem på scenen fra flotte, farvede kasser. Gruppens repetoire fornyes og tilpasses efter humør og årstider, så ikke to koncerter er ens. Birgitte Alslund - Skriver al musik og tekst til orkesteret. Hun er uddannet lærer med musik som linjefag og har undervist i folkeskoler, børnehaver og musikskoler. Har udgivet undervisningsmateriale til indskolingen med det formål at bruge musikken i den tidlige læseindlæring. Kristoffer Juel - Er kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium, har gennem 20 år som trommeslager spillet i et utal af bands og er aktiv underviser. Spiller blandt andet med grupperne Temple og Wake Me For Coffee. Torben Buus-Larsen - Er uddannet lærer, men stoppede efter 36 år. Er nu bandets saxofonist og it-ansvarlige. Torben spiller både sopran-, alt- tenor- og barytonsax. Casper Nyvang Rask - Bassist med en kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium Rikke Arntzen - Har sunget i 18 år, primært kirkekor og gospel, og har danset i 20 år, alt fra showdans og jazz til hiphop og funk.

9 Fjeren og Rosen Ensemblet Eventyret om Fjeren og Rosen Fjeren og Rosen Ensemblet Josefine Ottesen - Fortæller Jan Schønemann - Guitar Mads Stephensen - Slagtøj Christian Søgård - Keyboard og hamonika Agnar Ellebye - Bas Særlige forhold: Rum til tøjskift. Scene min. 4x4 m. Vigtigt at lokalet er roligt og lukket for gennemgang. Varighed: 70 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 90 / 30 Kongen af Det smuk ke Land forelskelser sig i hejrepigen Ea, men af lutter kærlighed kommer han til at svigte hende. Derfor bliver det Kongen selv, der må påtage sig at tyde den spådom, som kan frelse både hans eget land og Fuglelandet fra den truende sump. Der venter en dejlig, fælles familieoplevelse, når forfatteren Josefine Ottesen sammen med Jan Schønemanns Kvartet opfører koncertfortællingen Eventyret om Fjeren og Rosen, der tager udgangspunkt i Josefine Ottesens klassiker Fjeren og Rosen. Forfatteren fortæller selv den spændende historie, akkompagneret af fine og fabulerende musikalske arrangementer. Musikken giver fortællingen nye dimensioner, og både børn og voksne bliver revet med ind i eventyret. Josefine Ottesen f.1956 er uddannet skuespiller og cand. phil. i dramaturgi. Josefine er en af Danmarks mest solgt og læste børne-og ungdomsbogs forfatter. Hun har udgivet i omegnen af 90 titler siden sin debut i 1983, heriblandt triologierne Krigeren og Historien om Mira, og hun har modtaget en lang række priser, blandt andet Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris, BØFAs kulturpris, BMF s børnebogspris og DR s Orla-pris. Fortællingen om Fjeren og Rosen var Josefine Ottesens første store roman. Den blev udgivet i 1986 og blev i 1987 tildelt Kulturministeriets Børnebogspris. Jan Schønemanns Kvartet består af Jan Schønemann, der er en erfaren jazz-, blues- og folk-guitarist og komponist. På klaver og harmonika er Christian Søgård, kendt fra blandt andet optrædender med Rune T. Kidde, på bas ses færøske Agnar Ellebye og endelig står Mads Stephensen for gruppens slagtøj. Musikken til koncertfortællingen Eventyret om Fjeren og Rosen er skrevet og arrangeret af Jan Schønemann og Christian Søgård.

10 Gadehjørnet Dalia Faitelson - Sang, Guitar Ayi Solomon - Percussion, Sang, Dans Yasser Morejon Pino - Bas Særlige forhold: Plads til at publikum kan danse. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 90 / 60 Gadehjørnet Gadehjørnet er en farverig, multikulturel forestilling om tre gademusikere, som mødes tilfældigt og straks bliver uenige om, hvem af dem der egentlig har ret til at spille sin kulturs musik på netop dét gadehjørne. Musikernes slåskamp om territorium udvikler sig dog ved hjælp af musikken, som får de tre til at lære hinanden at kende og måske ligefrem blive venner. Koncerten bliver spillet af topprofessionelle musikere, der også i virkeligheden kommer fra tre verdenshjørner - Cuba, Israel og Ghana. Historien er en blanding af deres spændende livshistorier, fantasi, humor og masser af musik. Stilarten er en blanding fra de tre musikeres hjemlande, og der indgår også sange på hver af de forskellige sprog for eksempel Hilsen sang, hvor publikum lærer at hilse på alle tre sprog. Der er også mulighed for at lære fremmedartede instrumenter og dansetrin at kende. Gadehjørnet er både en kulturel og musikalsk oplevelse, der viser, at musik og humor er to af de områder, hvor mennesker kan mødes uanset deres baggrund. Gadehjørnet har spillet over 40 skolekoncerter, deltaget ved blandt andet Copenhagen Jazz Festival og Svendborg Musik Festival og spillet en lang række familiekoncerter på kulturhuse, biblioteker og spillesteder landet over. Dalia Faitelson - Er født i Israel, men har været bosat i Danmark siden Hun har et langt cv med titler som underviser, komponist, rådgiver i forhold til musikeksport, projektleder på forskellige musikprojekter og selvfølgelig musiker med en del erfaring i formidling til børn. Vandt en Jazz Grammy-Award i 2000 sam Årets Komponist-pris i Dalia har 10 cd-udgivelser bag sig i eget navn. Ayi Solomon - Er født og opvokset i Ghana, men har boet i Danmark i over 30 år. Han er selvlært musiker og tilhører i dag eliten på den danske jazz- og verdensmusikscene. Han har rejst verden rundt med blandt andet New Jungle Orchestra, men har også 15 års erfaringer med at spille skolekoncerter i Danmark og Norge med eksempelvis med grupperne Gadehjørnet, Trommetrolden og Moussa Diallo Trio. Har udgivet tre cd er under eget navn. Yasser Morejon Pino - Er født i Cuba og tog der en uddannelse indenfor klassisk guitar inden han flyttede til Danmark. I 2006 blev han uddannet som kontrabasist og lærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i København efter blandt andet at have studeret ved Niels Herning Ørsted Pedersen. Yasser Morejon Pino er i øjeblikket en meget travl musiker, der samarbejder i mange projekter og bands som Grupo Danson, Afrocuban AllStars, KNA Connected og The End 2.0.

11 Gospel Sisters Anette Wiik Vesterager - Sang Susanne Wiik Kalvåg - Sang Sabina Mathew - Sang Kristoff Jasik - Klaver Særlige forhold: Opstilling på gulv 4x4 m. Gospel Sisters Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske gruppe Gospel Sisters indtager scenen med høj professionalisme, energisk optræden og smittende smil. De tre sangere med pianist leverer masser af medrivende gospelmusik og børnene vil blive inddraget med sang, koreografi og klap. Der bliver rig lejlighed til at mærke gospelstemningen og musikkens intensitet og spontanitet på egen krop, når Kamæleon-spillestedet fyldes af håndklappende brus. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 30 Glæd jer til en sjov og levende koncert med et af Danmarks mest medrivende professionelle gospelensembler. Gruppen blev dannet i 1994 og har givet flere tusinde gospelkoncerter i ind- og udland herunder flere hundrede skolekoncerter. Kvartetten er sammensat af de tre professionelle gospelsangere Sabina Mathew, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager, som akkompagneres af pianisten Kristoff Jasik. Pigerne mødtes oprindeligt i gospelkoret Unity og har siden medvirket i mange forskellige sammenhænge blandt andet i den danske udgave af Disneyfilmen Herkules. Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager er søstre heraf navnet Gospel Sisters og har lagt både kendt fra den internationalt lancerede duo Kiwi & Tess samt fra vokalkvartetten Confetti. Anette Wiik Vesterager er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og bliver flittigt benyttet som studiesanger på forskellige pladeprojekter og som solist ved gospelarrangementer. Susanne Wiik Kalvåg arbejder som sanger og solist i mange forskellige sammenhænge i ind- og udland. Herudover var hun musikalsk instruktør på Herkules-filmens gospelkor og laver gospel-teambuilding i virksomheder og organisationer. Sabina Mathew - er en yderst travl sanger og kordirigent og desuden uddannet skuespiller. Hun har turneret over hele Europa, i USA, Australien og Afrika og optrådt på mange forskellige festivaler foruden Danish Music Awards. Sabina har bl.a. sunget med Creamy, Andrew Strong, Blå Øjne og Etta Cameron og bringer et energisk rockelement ind i gospel. Kristoff Jasik er pianist, keyboardspiller, producer og komponist, uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og Academy of Music i Katowice. Han har spillet over hele Europa som arrangør, painist og producer for en række forskellige grupper og projekter. Udover at spille en masse gospelmusik optræder han også med sin fusionsjazzgruppe Blue Page.

12 Heartbeat Morten Brandt Monberg - Percussion Nils Antonio Kløvedal - Percussion Søren Brandt Monberg - Percussion Thomas Kim Hansen - Percussion Særlige forhold: Da lydniveauet kan være højt, er det smart med et lokale, hvor man kan sætte sig lidt tilbage, hvis det bliver for voldsomt. Heartbeat Det er sjældent, der bliver gnasket chips til Kamæleon Koncerter og da slet ikke på scenen. Men det er bare én af de musikalske finurligher, de friske fyre i HeartBeat præsenterer, når de springer på scenen. Stomp- og performancegruppen HeartBeat består af er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 60 / 45 Max. antal tilskuere: 200 Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp i små historier bundet op om glæden ved chips, besøg på en burgerbar, eller kampen om, hvem der har den største tønde. Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles vitterligt på hvad som helst til denne tempofyldte Kamæleon Koncert. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag hvert et hjerteslag breder smilet sig til op over begge ører. Nils Antonio Kløvedal en sand slagtøjsentusiast og har spillet trommer, siden han kunne holde på et par stikker. Med sin passion for stomp-universet og sans for gruppedynamik har han gennem de sidste 15 år begejstret børn og voksne i et væld af musikalske sammenhænge, indenfor undervisning så vel som underholdning. Som gruppens komponist får han afløb for sine skæve idéer og brug for alt det skrammel han løbende samler sammen. Morten Monberg er med baggrund i henholdsvis showog breakdance gruppens dansetrold. Han er let på tå og hurtig med stikkerne. Med Mortens ustyrlige spillopper får showet et ekstra pift og alle klapper med når han kaster sig ud i en polka. Der trommes lystigt på hvad som helst, når trommeslager, danser og flaskofon - spiller Morten Monberg slår sig løs. Søren Brandt Monbergs hjerte banker fuldt og helt for stomp-rytmer, og på kazoo giver han, med glimt i øjet, en solo. Han har en enorm begejstring for teater og sjove gimmicks, samt en sand glæde ved at optræde for børn. Søren kan ikke stoppe med at spille rytmer, og når der ikke er stomp-tønder i nærheden spilles der på alt fra tandbørster til gummistøvler. Thomas Hansen blev som 8-årig fanget af musikkens verden og udviklede hurtigt en brændende lidenskab for forrygende rytmer og grooves. Som Tarzan, der svinger sig fra træ til træ, førte hans nysgerrighed og tiltrækning af det uprøvede ham fra instrument til instrument. I dag spiller han både bas, guitar, klaver og trommer. Èn dag opdagede han stomp og en helt ny verden åbnede sig.

13 Klezmerduo Ann-Mai-Britt Fjord - Harmonika, stortromme/davul, sang Henrik Bredholt - Sopransaxofon, dulcimer, skalmeje, tuba, jødeharpe, sang Særlige forhold: Gerne plads til kædedans. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 15 Klezmerduo Ta med til Balkan Finurlige skalaer, skæve takter og sprælske melodier kendetegner musikken på Balkan. Det er musik som giver lyst til at synge, klappe og danse, præcis som det er menigen ved denne Kamæleon Koncert. Klezmerduo inviterer på en stemningsfuld, musikalsk rejse gennem Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland og det tidligere Jugoslavien. Klezmerduo består af Henrik Bredholt og Ann-Mai-Britt Fjord. Begge har baggrund i teaterverdenen, er meget rutinerede skolekoncertmusikere og har ry for at formidle balkanmusikken med indlevelse og humor. Duoen har været aktiv på den danske musikscene i over 25 år og spiller over 100 koncerter om året både herhjemme og i udlandet. De har spillet i de fleste vesturopæiske lande samt Isreal, Argentina, Cuba og USa. Og et nært samarbejde med musikere fra blandt andet Polen og Ungarn har ofte ført til rejser og koncerter i Østeuropa. Klezmerduo har udgivet fire anmelderroste CD er heraf flere awardnominerede. De har vundet en 1.pris på Verdensmusikfestivalen og medvirket i mange radio- og Undervejs møder publikum gademusikanter, bryllupsoptog, sigøjnermelodier og sange om legende geder og onde bjerghekse. Musikken er akustisk og spilles på harmonika, sopransaxofon, hakkebræt, tuba, tromme, jødeharpe og skalmeje. En Kamæleon Koncert med Klezmerduo giver familien mulighed for sammen at opleve andet musik end lige den fra P3 og Voice, spillet i børnehøjde af professionelle musikere. TV-indslag. Duoen har siden 1980 erne jævnligt rejst ud i verden for at hente inspiration og lære nyt og har desuden deltaget i masterclasses i Berlin og New York og har lært sig at synge på romani, makedonsk, jiddish og hebræisk. Ann-Mai-Britt Fjord - Er uddannet fra Institut for Dramaturgi og Århus Teater Akademi, hvor hun også har været underviser. Har spillet harmonika i 30 år og sideløbende arbejdet med sang og dans. Henrik Bredholt - Er autodidakt musiker og komponist. Sopransaxofonen er hovedinstrument, men derudover behersker han de øvrige saxofoner, strengeinstrumentet dulcimer (hakkebræt), tuba, skalmeje og jødeharpe.

14 Klezmerduo Ann-Mai-Britt Fjord - Harmonika, stortromme/davul, sang Henrik Bredholt - Sopransaxofon, dulcimer, skalmeje, tuba, jødeharpe, sang Særlige forhold: Gerne plads til kædedans. Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 15 Klezmerduo Find Festen Gennem århundreder har det været en af musikernes fornemmeste opgaver at spille festen frem, når noget skal fejres. Med tuba, saxofon, trommer, harmonika, jødeharpe og sang tager vi til Østeuropa på jagt efter festen. Her blander klezmer og romamusik sig med lystige lokale melodier, som lokker folk ud på gaden og hen på festpladsen. Musik som giver lyst til at klappe, synge og danse og Klezmerduo består af Henrik Bredholt og Ann-Mai-Britt Fjord. Begge har baggrund i teaterverdenen, er meget rutinerede skolekoncertmusikere og har ry for at formidle balkanmusikken med indlevelse og humor. Duoen har været aktiv på den danske musikscene i over 25 år og spiller over 100 koncerter om året både herhjemme og i udlandet. De har spillet i de fleste vesturopæiske lande samt Isreal, Argentina, Cuba og USa. Og et nært samarbejde med musikere fra blandt andet Polen og Ungarn har ofte ført til rejser og koncerter i Østeuropa. Klezmerduo har udgivet fire anmelderroste CD er heraf flere awardnominerede. De har vundet en 1.pris på Verdensmusikfestivalen og medvirket i mange radio- og det er præcis, hvad der er meningen ved denne koncert. Klezmerduo var blandt de første, der præsenterede den sprudlende klezmermusik herhjemme, og de er garvede skolekoncertmusikere og fængende formidlere. En Kamæleon Koncert med Klezmerduo giver familien mulighed for sammen at opleve andet musik end lige den fra P3 og Voice, spillet i børnehøjde af professionelle musikere. TV-indslag. Duoen har siden 1980 erne jævnligt rejst ud i verden for at hente inspiration og lære nyt og har desuden deltaget i masterclasses i Berlin og New York og har lært sig at synge på romani, makedonsk, jiddish og hebræisk. Ann-Mai-Britt Fjord - Er uddannet fra Institut for Dramaturgi og Århus Teater Akademi, hvor hun også har været underviser. Har spillet harmonika i 30 år og sideløbende arbejdet med sang og dans. Henrik Bredholt - Er autodidakt musiker og komponist. Sopransaxofonen er hovedinstrument, men derudover behersker han de øvrige saxofoner, strengeinstrumentet dulcimer (hakkebræt), tuba, skalmeje og jødeharpe.

15 Cirkus Klezmer Bjarke Kolerus - Klarinet Ole Algreen Reimer - Trompet Andreas Ugorskij - Guitar Jesper Lund - Kontrabas, balalajka Jonatan Aisen - Trommer Channe Nussbaum - Sang Særlige forhold: Har brug for sanganlæg Cirkus Klezmer Vær klar til at blive blæst over ende, når Cirkus Klezmer sparker dørene ind med en fest af en koncert. Udgangspunktet for koncerten er bryllups- og festmusikken klezmer, en traditionel jødisk genrer, der på en gang er vemodig og munter og altid svær at sidde stille til. Klezmermusikken forener på en skøn måde de eksotiske og orientalsk klingende melodier fra Balkan og Tyrkiet med den vesteuropæisk musiktradition. I Cirkus Klezmers kærlige hænder opleves klezmer med Varighed: 40 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 30 forvrænget guitar og bastante rock n roll trommer, energisk og humoristisk med direkte inspiration fra gamle rocklegender og klezmerstjerner fra New York. Når Cirkus Klezmer ikke spiller koncerter for familier, indgår musikerne i den succesfulde gruppe Klezmofobia, som har turneret over det meste af verden. Cirkus Klezmer glæder sig til at fyre op under det danske Kamæleon-publikum, så kom og få smag for den dragende klezmer. Channe Nussbaum - Er den skandinaviske dronning af klezmer. Channe Nussbaum kom med i Klezmofobia efter at have været producent på gruppens første album og er nu forsanger i både Klezmofobia og Cirkus Klezmer. Channe Nussbaum lever sammen med Bjarke Kolerus, og de to optræder sammen med flere grupper. Bjarke Kolerus - Det kan være svært at høre, at Bjarke Kolerus næsten har færdiggjort en uddannelse som klassisk klarinettist, for hans spillestil er rå og hans viden om klezmer og spillemandstradition er enorm. Jonatan Aisen - Er født jøde og har altid dyrket funk og rock - indtil han opdagede klezmeren, der nu dominerer hans musikliv. Channe Nussbaum er hans tante. Andreas Ugorskij - Har aner i en fornem, jødisk musikfamilie i Ukraine. Han kan ikke beslutte, om han er rock guitarist, virtous sigøjner jazz-guitarist eller eksperimenterende filmmusik-komponist. Derfor spiller han som regel lidt af det hele til koncerterne. Jesper Lund - Er opdraget dels med russisk folkemusik i Pavlovski Balalaika Orchestra og dels marchtromme i Tivoli Garden. Han er også en dygtig troubadour og komponist. Ole Reimer - Er kendt for altid at slæbe sin trompet med overalt og spiller i flere forskellige grupper inden for den danske klezmer-roma-elite.

16 Krauka Gujón Rúdólf Gumundsson - Sang, jødeharpe, percussion Aksel Striim - Strygelyre, skalmeje, fløjter, sang og percussion Jens V. Pedersen - Lyre, rebek, fløjter, percussion, sang Søren K. Zederkof - Bas, percussion, sang Særlige forhold: Plads til at publikum kan danse Varighed: 50 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 30 Krauka Fortid og nutid tørner sammen i et musikalsk brag, når vikingebandet Krauka indtager Kamæleonscenen. Mjød, plyndringstogter og nordiske guder er nøgleord, når talen falder på vikingetiden. Men hvordan lød det egentlig, når vikingerne fejrede deres tro og sejre med fest og musik? Det kan børnefamilierne få svar på, når vikingekvartetten Krauka giver koncert. Med lyrer, håndtrommer, skalmejer, en fem-strenget bas og islandske kvad giver Krauka børn og forældre et unikt, musikalsk besøg 1000 år tilbage i tiden, men de viser også hvordan vi idag kan få inspiration fra de gamle instrumenter at lave noget helt nyt og unikt. Instrumenterne har de fire selv bygget, og tøjet er også ægte vikingestil, så der er dømt tidsrejse for både øjne og ører - og mon ikke også, det kan blive til en traditionel, tempofyldt kædedans. Gruppen har forsket ivrigt i vikingernes liv for at kunne gøre koncerten helt autentisk, og faktisk har deres studie af vikingernes sang og sagn været så grundigt, at en del af deres numre ikke bare udspringer af islandske sagaer, men synges også på islandsk. De seneste år har blandt andet USA taget Krauka til sig, og gruppen har turneret der og i flere europæiske lande med stor succes. Jens Villy Pedersen - Har spillet dansemusik og folkemusik med mange forskellige orkestre blandt andet Ngogo Highlife, Soca Explosion, Con Salsa og Ganza. Jens Villy Pedersen har studeret svensk folkemusik på Forsa Folkhögskola og været på studierejser i Ghana og på Cuba. Han er desuden medforfatter til sammenspils bogen Soca Session. Gudjon Rudolf - Er selvlært troubadur og klarinetspiller og har spillet med det islandske techno og kunstnerkollektiv Inferno, som har turneret i England og Finland. Desuden har Gudjon Rudolf udgivet cd erne Minimania og Þjóðsöngur i samarbejde med Thorkell Atlasson. Aksel Striim - Er uddannet på Ålborg Musikkonservatorium og spiller blandt andet harmonika, klarinet, cello, guitar med mere. Aksel Striim optræder desuden med sit musikeventyr Troldtrommen og i Akkamakka Duo med Katrine Faber, som er skuespiller og fortæller. Søren Koldsen Zederkof - Er sanger og multi-instrumentalist og musikunderviser på en højskole. Søren Koldsen Zederkof har spillet og komponeret meget forskelligt musik lige fra metal til reggae. Udover sin tjans som underviser og medlem af Krauka er Søren Koldsen Zederkof også forsanger i bandet Nuja.

17 Kunstfrø Cecilia Engelbrecht Heick - Sang Kristian Jørgensen - Violin Thomas Fonnesbæk - Kontrabas Særlige forhold: Gerne et par hjælpere. Omklædningsrum og adgang til toilet med spejl. Ingen tilskuere i salen under lydprøve. Stikkontakt med jord. Kunstfrø Den Brune Kuffert Min oldefar var både rar og klog og en lille smule skør. Han havde engang en kuffert. Det sagde han i hvert fald. Den lignede en helt almindelig kuffert, men den var slet ikke almindelig. Den var fyldt med eventyr og musik. Du skal lytte, sagde oldefar. Engang, når du bliver parat, vil du kunne høre, hvor kufferten er. Oldefar fortæller røverhistorier, sagde de voksne. Og da han døde, talte ingen længere om kufferten. Men så skete der noget i går aftes: Alle andre sov, og der var helt stille i huset. Sådan en særlig stilhed, der Varighed: 35 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 90 / 30 Max. antal tilskuere: 100 får tankerne til at flyve. Jeg kom til at tænke på oldefars historie, og pludselig kunne jeg høre lyden. Fortællingen handler om de mangfoldige eventyr, der udspiller sig i lydene omkring os, hvis vi lærer at lytte til dem. Ved koncerten skaber Kunstfrø et rum af ro og koncentration, hvor der lukkes ned for udenomsindtryk, så børnenes fokus er samlet på ét sted: Musikken, rummet og deres egen tilstedeværelse i det. Tekst og musik er skrevet af Cecilia Engelbrecht Heick. Cecilia Engelbrecht Heick er uddannet musikpædagog samt cand.mus. under temaet musik i kommunikation med spædbørn. Ensemblet Kunstfrø blev dannet i forbindelse med et live-projekt baseret på hendes første album Sange til dig, som var rettet mod at bruge musik som en bevidst del af kommunikationen mellem babyer og forældre og samtidig give begge parter en nærværende, musikalsk oplevelse på et kunstnerisk højt niveau. Siden har Cecilia Engelbrecht Heick og ensemblet Kunstfrø påbegyndt nye projekter for forskellige målgrupper og udgivet albummet Jeg glemte at sove i nat, som henvender sig til både børn og voksne. Kristian Jørgensen indgår i rækken af de mest anerkendte danske jazzviolinister som Svend Asmussen og Finn Ziegler. Kristian Jørgensen er kendt fra blandt andet Tangoorkestret og Donau Swing og er desuden leder af egen kvartet og komponist med en række udgivelser bag sig. Han har modtaget en række priser, bl.a. Ben Webster Prisen og JASA-prisen. Thomas Fonnesbæk er en eftertragtet musiker både som solist, sideman og underviser. Han har et tæt samarbejde med den danske jazzpianist og komponist, Thomas Clausen, og har siden 2009 endvidere været en del af Lars Jansson Trio. Når store udenlandske jazznavne som f.eks. Christian Sands, Lee Pearson, Abel Marcel og Warren Wolf kommer til Danmark, falder valget ofte på Thomas Fonnesbæk som bassist, og han spiller desuden med danske navne som Alex Riel og Ole Koch Hansen. Thomas har medvirket på mere end 100 cd-produktioner og udgiver i 2015 sit andet album i eget navn.

18 Luccas Drøm Tineke Noordhoek - Vibrafon, percussion, fortælling Mathias Wedeken - Kontrabas, fortælling Særlige forhold: Gerne børn på gulvet, men også ok at de sidder på stole Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 60 / 45 Luccas Drøm Luccas drøm er en musikfortælling, hvor børnene bliver ledt rundt i mange forskellige universer. Drømmen starter i en skov, hvor pigen Lucca vandrer rundt og oplever alle skovens lyde. Hun kommer til en korsvej, hvor hun må vælge en vej for at finde ud af skoven. Hver vej har sit eget musikalske tema. Drømmevejene kan være spændende, smukke, farlige, uhyggelige, dejlige eller bare meget mærkelige. Musikken fører Lucca forunderlige steder hen. Til sidst efter mange strabadser vågner Lucca op igen, lettet og glad; hun fandt hjem. Undervejs bliver børnene inddraget i lyduniverset og bidrager med vinde, fløjten, trampen og mange andre lyde. Børnene kommer til at høre og opleve fortælling, vibrafon, alverdens percussion-lyde og en solid kontrabas. Tineke Noordhoek er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har skrevet og komponeret det anmelderroste musikeventyr Mosekonens Bryg sammen med Birgit Løkke, som turnerer under teatret Asterions Hus. Hun underviser børn og unge på musikskole i slagtøj og rytmik. Samtidig har hun medvirket i mange forskellige musikalske sammenhænge - som kapelmester og komponist med egne grupper, og som teatermusiker blandt andet ved Jytte Abildstrøms Teater. Mathias Wedeken er uddannet på Noord-Nederlands Conservatorium Groningen og Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh hos blandt andet Jesper Bodilsen og NHØP. Eksamen i Turnéer, koncerter og festivals i England, Tyskland, Rusland og Danmark. Han dannede sit eget band Quarterpounder i 2011, som udgav deres andet album i 2013.

19 Mer End Nok Frans Bak - Klaver og saxofon Emil Bak - Bas Rune Bak - Djembe Særlige forhold: Opstilling på gulvet Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 30 / 30 Mer End Nok Fugle siger pip og gok, og det må være mer end nok. Det er en af linierne i de dyrefabler som denne koncert er bygget op af og det kan nok være der sker noget. Mer End Nok spiller og synger sange om Vrantenelefanten, Skuleuglen, Bangeslangen og mange flere. Og man får endda mulighed for selv at synge og spille med også. Musikken er nem at gå til og lige til at synge med på der er både jazz, afrikansk musik og en masse sjov. Der er sange om dyr, og der er historier og halsbrækkende improvisationer. Sangene er skrevet af Frans Bak sammen med Gerz Feigenberg, og til denne koncert har han taget sine to sønner, Emil og Rune, med. Det er altså en rigtig familiekoncert både på scenen og blandt publikum. Alle tre musikere bidrager til løjerne men publikum skal selvfølgelig også være med, når det går løs. Rune Bak har rejst over hele verden og boede blandt andet et år hos en trommemester i Mali i Afrika, hvor han lærte at spille på den afrikanske tromme, djembe. I Afrika spillede Rune til begravelser og bryllupper og endda til en djævleuddrivelse! Til denne koncert vil Rune ud over at spille på djembe også fortælle noget fra sine rejser og få sat os alle i sving med et afrikansk nummer. Emil Bak har spillet guitar de sidste par år og har nu kastet sig over bassen i dette orkester. Han blev færdig med skolen sidste sommer og spiller nu i forskellige festorkestre udover Mer End Nok. Han kan også lide at rejse og vil fortælle en historie om et grønt dyr, der kan hoppe, som han engang så i en mose. Frans Bak er far til Rune og Emil og har spillet musik i de sidste 35 år både koncerter og på TV og teatre. Han har haft drengene med på turné siden de kunne gå, så de er blevet holdt i ørene og holdt til musikken. De sidste par år har Frans kastet sig over at lave filmmusik, og efter den danske TV-serie Forbrydelsen (som Frans lavede musik til) blev så stor en succes, har der været bud efter ham fra hele verden, så det er ikke så tit man kan opleve ham i Danmark til koncerter mere.

20 Moussa Diallo Trio Moussa Diallo - Bas, sang og fortælling Dawda Jobarteh - Kora og sang Salieu Dibba - Percussion og sang Særlige forhold: Opstilling på gulv 5x3 m, børn på madrasser på gulv. Varighed: 45 minutter Opstillings-/nedtagningstid: 45 / 20 Max. antal tilskuere: 150 Moussa Diallo Trio Der var engang i Mali Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged. Maliske Moussa Diallo og hans to tro musikere Salieu Dibba og Dawda Jobarteh formår med deres sjove og yderst musikalske koncert at genskabe den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel. Til koncerten har Moussa digtet videre på en række af sin barndoms underfundige og humoristiske eventyr, som trioen fortæller gennem deres musik, som spilles på traditionelle malinesiske instrumenter. Moussa Diallo har de seneste år optrådt med flere hundrede koncerter for børn, unge og familier, og har også udgivet cd en og bogen Der var engang... Fortællinger fra Mali, hvor koncertens eventyr og sange optræder sammen med madopskrifter, gåder og noder. Moussa Diallo - Flyttede til Danmark fra Mali i 1973 og siden har han sat sit sprudlende præg på dansk musikliv som eftertragtet bassist for mange af de største navne herhjemme. Blandt andet Hanne Boel, Palle Mikkelborg, Anne Linnet og Sanne Salomonsen har nydt godt af Moussa Diallos livlige basspil. Han har modtaget flere priser og udgivet en håndfuld albums blandt andet Der var en gang... i Mali, hvor sangene fra Kamæleon Koncerten kan høres. Salieu Dibba - Født i Gambia med djembé-rytmer i blodet. Han kom til Sverige i begyndelse af 90 erne og bor i Malmø, hvor han underviser og optræder i mange musikalske sammenhænge. Dawda Jobarteh - Kommer oprindeligt fra Gambia, hvor han blev født ind i en familien med en lang række af musikalske generationer. Han har spillet sammen med mange store navne på den danske og internationale scene og regnes som en sand virtous på sin kora, der er en vestafrikansk 21-strenget harpe. Han udgav i 2011 sit første soloalbum, som fik flotte ord som balsam for sjælen og mesterlig debut.

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ Kære Publikum! Først og fremmest en stor tak for de mange positive og glade tilkendegivelser vi har modtaget fra husets mange brugere i forbindelse med ombygningerne i den store sal og på Foyérscenen.

Læs mere

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK Januar Fredag 3/2 kl. 20 i Salen Jazzclub Satchmo: Jazzin Jacks (S) Side 11 Tirsdag

Læs mere

28. årgang - juni 2015 basunen

28. årgang - juni 2015 basunen 28. årgang - juni 2015 basunen 1 2 basunen juni 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Kim Sagild Foto: www.koncertfotoaarhus.dk Check stregkoder

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hillerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Om Sibelius Akademiet Læs side 12 59 FORÅR 2015 Interview med tre dirigenter med hver sit ungdomsensemble Læs side 6 Carl Nielsen som dirigent Generalforsamling

Læs mere

28. årgang - marts 2015 basunen

28. årgang - marts 2015 basunen 28. årgang - marts 2015 basunen 1 2 basunen marts 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Who Killed Bambi Pressefoto Check stregkoder i Basunen

Læs mere

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks Nyt fra Efterår 2011 i NORDKRAFT Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne Malk de Koijn Agnes Obel Thomas Helmig La Soiree Jimmy Cliff De Glade Sømænd Mary Black Simon Talbot Carsten

Læs mere

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011

JUBILÆUM TUNØ FESTIVAL. 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 JUBILÆUM ÅR TUNØ FESTIVAL 30. juni - 1. 2. 3. juli 2011 Vælg mellem: ÅBNINGSTIDER Torsdag 14-01.30 Fredag 12-01.30 Lørdag 12-01.30 Søndag 12-16.00 OBS: Pølsevognen åben til kl. 04.00 Dagens ret Frankfurter

Læs mere

2014-2015. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget.

2014-2015. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på bogmærker, som giver dig mulighed for at klikke dig ind på netop de områder, der måtte have din interesse. 2014-2015 Dorit Grundahl Kend en

Læs mere

2015-2016. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget.

2015-2016. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på bogmærker, som giver dig mulighed for at klikke dig ind på netop de områder, der måtte have din interesse. 2015-2016 Dorit Grundahl Kend en

Læs mere

Februar 2013. Kom helt tæt på forsangeren i D-A-D, når Jesper Binzer fortæller om sit livs op- og nedture. Side 3

Februar 2013. Kom helt tæt på forsangeren i D-A-D, når Jesper Binzer fortæller om sit livs op- og nedture. Side 3 Husk at Tjekke www.ballerup.dk for kulturelle arrangementer Februar 2013 6-dagesløb i Ballerup Super Arena Oplev den fantastiske stemning, når par nummer 7 ruller ud. Side 2 Lav dit eget computerspil Tætpakket

Læs mere

MUSIKEREN. Fagbladet for professionelle musikere , R O C K, J A Z Z P L A D E R V E J K L A S S I S K I O N P Å F A G L I G A K T I V P R O V O K

MUSIKEREN. Fagbladet for professionelle musikere , R O C K, J A Z Z P L A D E R V E J K L A S S I S K I O N P Å F A G L I G A K T I V P R O V O K MUSIKEREN Fagbladet for professionelle musikere Nr. 10 OKTOBER 2003 F A G L I G A K T I V P R O V O K K U R S U S T I L B U D I VÆ R K A T S Æ I O N P Å T V E J K L A S S I S K T E R T E S T N Y E B Ø

Læs mere

TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1

TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1 TUNØ FESTIVAL 28. JUNI - 1. JULI 2OO1 GRILLRESTAURANT INDHOLD Teepeetanerne serverer i år: MENU STEAK af oksefilet m/kartoffelsalat eller grøn salat, flûtes50,- Grill ben m. salat og flûtes 45,- BON APPETIT

Læs mere

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk BASUNEN 4-2004 1 2 BASUNEN 4-2004 Forside Michelle Birkballe Foto: Martin Dam Kristensen UDGIVER Dansk Musiker Forbund, Aarhus afdeling Grønnegade 93, 2, 8000 Aarhus C TLF: Aarhus afd / AK : 86 18 45 99

Læs mere

Store kulturoplevelser i Rebild Bakker

Store kulturoplevelser i Rebild Bakker Oplevelser i Rebild Kommune Maj-juni-juli 2012 Store kulturoplevelser i Rebild Bakker 2012 byder på et på et meget efterspurgt gensyn med Den Kongelige Ballet i Rebild Bakker, hvor flere tusind gæster

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. basunen marts 2005. Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk

INDHOLD. www.basunen.dk. basunen marts 2005. Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk basunen marts 2005 1 2 basunen marts 2005 Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk 16 18 15 www.basunen.dk INDHOLD Melodien der blev væk Musikere støtter Asien Første

Læs mere

kapelmesteren Foredrag og generalforsamling Torsdag d. 10. april i Christianshavns Færgekro, Strandgade 50, 1401 København K Foredrag kl. 16.

kapelmesteren Foredrag og generalforsamling Torsdag d. 10. april i Christianshavns Færgekro, Strandgade 50, 1401 København K Foredrag kl. 16. kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Foredrag og generalforsamling Torsdag d. 10. april i Christianshavns Færgekro, Strandgade 50, 1401 København K Foreningen inviterer til en spændende

Læs mere

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach

NORD-ALS MUSIKFESTIVAL. 30 års jubilæum 10. - 11. - 12. juni 2010. Big Fat Snake. CV Jørgensen Medina. Dizzy Mizz Lizzy. Dalton Rasmus Seebach Big Fat Snake Michael Jackson Tribute Mads Langer CV Jørgensen Medina Backseat Dizzy Mizz Lizzy The Blue Van The Storm Rugsted og Kreutzfeldt Papkasseshow Thomas Buttenschön Ginger Ninja Dalton Rasmus

Læs mere

Kapelmesteren. Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Generalforsamling 0g rundvisning i. på Rosenørns Alle

Kapelmesteren. Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Generalforsamling 0g rundvisning i. på Rosenørns Alle Kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Generalforsamling 0g rundvisning i 41 marts 2009 Det Kgl. Danske Musikkonservatorium på Rosenørns Alle Dansk Kapelmesterforening afholder sin årlige

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Forside Ronnie Atkins Royal Metal Festival. basunen marts 2009

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Forside Ronnie Atkins Royal Metal Festival. basunen marts 2009 basunen marts 2009 1 2 basunen marts 2009 Grønnegade 93 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Ronnie Atkins Royal Metal Festival www.basunen.dk INDHOLD DMF Århusfylder 125

Læs mere

Eskimoisk Indiesucces. TEMA Storslået fornemmelse for musik i Grønland: Sume, Arctic Spirits og Nanook

Eskimoisk Indiesucces. TEMA Storslået fornemmelse for musik i Grønland: Sume, Arctic Spirits og Nanook Nr 4 / 2010 PORTRÆT / NIVE NIELSEN & DEER CHILDREN Eskimoisk Indiesucces TEMA Storslået fornemmelse for musik i Grønland: Sume, Arctic Spirits og Nanook SPIL DANSK DAGEN 10 ÅR Læs om masser af arrangementer.

Læs mere

kom i gang skriv en sang

kom i gang skriv en sang kom i gang skriv en sang for børn og unge Kom i gang Skriv en sang - for børn og unge er redigeret af: Jens Hartmann og Birgitte Theresia Henriksen Information om KODA Skolekontakt: www.koda.dk/aktiviteter

Læs mere

DANSK POST-ORKESTER FORBUND

DANSK POST-ORKESTER FORBUND DANSK POST-ORKESTER FORBUND Nr. 2 39. årgang Juni 2014 Fredericia Postorkester til DM ISSN 1902-2360 FORBUNDS NYT DANSK POST-ORKESTER FORBUND FORBUNDSFORMAND Martin Ørgård Hansen Spaniensgade 15A, 3.th

Læs mere

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2014 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com. Tlf. 48 70 76 36 Forstander Mogens Johansen byder velkommen

Læs mere

Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2015 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com Tlf.: 48 70 76 36 VELKOMMEN TIL TISVILDE HØJSKOLE cafeer,

Læs mere

Foredragskatalog 2014-16

Foredragskatalog 2014-16 Foredragskatalog 2014-16 Foto: Jens Fredslund Se foredragskatalogets hjemmeside på: http://foredrag.fo-aarhus.dk FO-Aarhus Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C, Tlf. 87 46 45 00 FO-Aarhus.dk - fordi netværk

Læs mere

A RT I S T E N. Svenske piger vil spille rock! Kunst rykker: musik helbreder krigstraume. Fra toppen af pælen: Portræt af artist Anders Skat

A RT I S T E N. Svenske piger vil spille rock! Kunst rykker: musik helbreder krigstraume. Fra toppen af pælen: Portræt af artist Anders Skat A RT I S T E N 3 Dansk Artist Forbund september 2011 www.artisten.dk fagblad for udøvende kunstnere Standard for god live-lyd på vej Kunst rykker: musik helbreder krigstraume Fra toppen af pælen: Portræt

Læs mere

Program Velkommen til Kulturmødet Samtale og oplevelse

Program Velkommen til Kulturmødet Samtale og oplevelse Program Velkommen til Kulturmødet Samtale og oplevelse Nykøbing Mors 22.-24. august 2013 Kulturmødet 2013 Program Kulturmødet Programredaktion Niels Otto Degn Anne Marie Heide Hviid Simon Cens Jensen Claus

Læs mere

DATS arrangementer i foråret 2015

DATS arrangementer i foråret 2015 2 Pige med kanin. Mathilde Højen fra Femmøller Efterskole. Foto: Lasse Andersen. 3 Velkommen - af Redaktionen 3 Teater for tumlinge - af Gitte Gry Bech Ballesheim 4 Teater med dagpleje- og vuggestuebørn

Læs mere

GLADSAXE OPLYSNINGS FORBUND

GLADSAXE OPLYSNINGS FORBUND GLADSAXE OPLYSNINGS FORBUND 2014-2015 Indhold Bevægelse og sundhed Afspænding... 30-31 Alexanderteknik... 26 Body-SDS... 30 FysioPilates... 30 Gymnastik... 22-23 KOL... 23 Krop, bevægelse, pers. udvikling...

Læs mere