Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE"

Transkript

1 Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR

2 Adresser Rindum sogn Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf og Organist Kaj Milter Tlf Sognemedhjælper Rikke Møller Clausen Tlf Graver og kirketjener Tlf og Træffes undtagen mandag. Fælles kirkekontor Torvet 12 B, 6950 Ringkøbing Tlf Åbent mandag til fredag kl. 9-13, torsdag tillige kl Kordegn: Flemming Henriksen. Ringkøbing sogn Sognepræst (kbf.), provst Lone Hvejsel Toften 1 Tlf lhv@km.dk Sognepræst Merete Ørskov Poulsgaardsvej 7 Tlf meoe@km.dk Sognepræst Margrethe Koch Høbrovej 3, Tim Tlf mdk@km.dk Organist Klaus Jensen Tlf / Kirkegårdskontoret Bjarne Nielsen, kirkegårdsleder Nygade 45. Tlf mandag til fredag kl Kirketjener Kaj Møller Tlf Af Lone Hvejsel Hos købmanden Rita i Laven, hvor jeg boede som barn i 60- erne, kunne man købe glansbilleder. Smukke farvelagte naive billeder med blomster, legende børn, dyr og ikke mindst engle! Jeg holdt så meget af disse glansbilleder med englene med deres flotte hvide vinger, lange gevandter og smukke hår, og nogle af dem spillede endda på musikinstrumenter. Det undrede mig bare, at de ikke behøvede mere tøj, for jeg synes altid, himmelen så så kold ud fra min barnlige horisont med de hvide og blålige farver. Meget har ændret sig siden jeg for 40 år siden samlede på glansbilleder. Jeg ved ikke engang, om de stadig kan købes. Mine egne døtre har i hvert fald aldrig samlet på dem. En anden tid og rigdom har gjort, at børns ønsker om legetøj har fået andre og meget mere håndfaste og fyldige udtryk men jeg har mine engle endnu i nogle lasede albums i kælderen. Men hvorom alting er, så er englene her stadig, og især op til jul finder vi dem alle vegne, og jeg pynter gerne op med dem som et alternativ til nisserne, der er forment adgang i præsteboligen. Når vi holder så meget af disse engle, er det fordi de repræsenterer en dimension ved livet, der fortæller os, at der er mere i livet end lige det, vi kan se og måle og veje. Vi har brug for englene, for ENGLE de fortæller os, at livet er større, end vi lige kan se, og det er vel dybest set også derfor, Gud sender dem. Det er som med englene julenat, der kom til hyrderne på marken. De bragte budskab om, at vi som mennesker skal se os selv i et større perspektiv. At vi som mennesker er mere end selvopholdelse, magt, forfængelighed og underholdning, for vi er skabt til mere. Vi snyder os selv, hvis vi blot lader os nøje med ovenstående. Vort liv ville være et sølle liv, hvis ikke vi oplevede kærlighed og glæde og livsfylde. Alt det repræsenterer alle disse små engle, som vi i disse tider pynter op med alle vegne. Fortæller os, at det kan da godt være, at man videnskabeligt ikke kan bevise hverken engle eller kærlighed eller glæde eller opstandelse fra de døde. Men det behøver jo ikke at betyde, at det ikke findes for det ved vi, og det tror vi, det gør. Og vi ved også, hvor kedelig og trøstesløs verden ville være uden.

3 Af Birthe og Jørgen Eilschou Holm 2009 er blevet et ander - ledes år for os to. Forstået på den måde, at der plud - selig viste sig en ny mulighed at leve livet på. Hidtil havde vi hver især udfyldt tiden i vort arbejdsliv med det, der var vores fag og interesse. Skiftende arbejdsopgaver havde været med til at holde os i gang. Men da var det, at vi måtte følge med tiden, og pludselig fik vi en ny titel hæftet på os: Folkepensionist. Og da åbnede der sig nye veje, hvor vi øjnede muligheden for igen at tilbringe tid blandt vore udsendte soldater. Det havde vi tidligere gjort som henholdsvis sygeplejerske og præst, og nu prøvede vi så at kunne være sammen. KFUMs Soldatermission Vi tog kontakt til KFUMs soldatermission, som gennem man - ge år har arbejdet blandt vore soldater her i landet og i missionsområderne. EN OPLEVELSE RIGERE I juni 2008 var tu ren nu kom met til Afghani stan, hvor Forsvaret hav de etableret et soldaterhjem i den danske lejr Camp Ba - stion og overladt driften til Soldatermissionen. Vi forhørte os om muligheden for at kunne kom me i betragtning som bestyrere, og efter en samtale blev vi ansat for et halvt år fra februar til august Inden udsendelsen gik så tiden med at få militærudrustning og orientering, vaccinationer og mental forberedelse til at skulle forlade landet. Den 7. februar blev vi kørt til Karup og næste dag befandt vi os i det sydlige Afghanistan, hvor 6 sammenbyggede containere var rammen om de næste 6 måneders opgaver og oplevelser. Et halvt år med støv og soldater Camp Bastion er en meget stor engelsk lejr, som ligger midt i et ørkenområde, og der er anlagt en flyveplads, hvor alt materiel og mandskab bliver fløjet ind. Det betyder, at der altid er folk, der venter på fly eller på at komme ud til de andre lejre, Price eller Armadillo. Dagligt kommer der omkring 500 soldater forbi, engelske, amerikanske og danske, og der er altid kaffe på kanden, og i køleskabet er der sodavand for enhver smag, og ikke mindst hjemmebagt kage fri - ster. Og så gælder det om at være til stede og lægge øre til de mange oplevelser, som er ganske forskellige fra dem, der foregår i Danmark. Vi håber, at vi kunne være med til at gøre en lille positiv forskel for de mange pragtfulde unge mænd og piger, der prøver at bringe deres hjælp til et land i nød.

4 Kirkeaftener Velkommen til Kirken Arrangerer Foredrag, film og teater for alle! Viden, diskussion og hyggeligt samvær er nøgleordene for disse aftener. Menighedsrådene i Rindum og Ringkøbing Sogne sammensætter hvert år et program med emner, som berører os alle. Hvis intet andet er nævnt, mødes vi kl i Rindum Kirkehus og betaler 30 kr. for entré, kaffe og kage. Studerende halv pris. Vel mødt! Mandag d. 18. januar: OBS: Ringkøbing Bio, kl Babel En film om manglende kommunikation og forståelse. En brandvarm bus fyldt med sløve amerikanske turister kommer trillende i en ørken i Marokko. Som et lyn fra en klar himmel rammes passageren Susan af et riffelskud, som også er startskuddet på tre hæsblæsende historier, der elegant flettes sammen til én smuk, smertefuld fabel. Det essentielle tema ligger i filmens titel, nemlig myten om babelstårnet som symbol på manglende kommunikation og forståelse. Babel er en tindrende smuk, bevægende og stærk beretning med Brad Pitt og Cate Blanchett i hovedrollerne. Introduktion ved sognepræst Mogens Thams, Rindum. Onsdag d. 10. februar: OBS: I samrbejde med Kirkens Korshær Fra fængslet en livsfortælling i ord og toner. Gennem en menneskealder har Ingeborg og Carl Lomholt arbejdet sammen i Horsens Statsfængsel, hun som organist og korleder, han som fængselspræst. Fængslet var deres sogn og fangerne deres menighed. Under sådanne forhold bliver eksistentielle spørgsmål om tvivl og tro stillet både overraskende og nærgående. De indsatte er tæt på hinanden og fanget i et system, hvor de konstant føler sig overvåget. Det er temaet for Carl Lomholts foredrag om fangenskab og befrielse, om kirken, der midt i denne fastlåste virkelighed opleves som et fristed. Musik og sang har været Ingeborg Lomholts indgangsvinkel, hvorigennem fangernes kreative og følsomme side træder frem. Det kommer stærkt til udtryk på fangekorets cd Farvel til Slottet, som hun vil spille enkelte numre fra. Ved Ingeborg og Carl Lomholt, Horsens. Mandag d. 22.-fredag d. 26. marts kl og lørdag d. 27. marts kl : OBS: I Ringkøbing Kirke»Enhver«Kirkespil om konfrontationen med døden. (Se Kirkebladets bagside).

5 Menighedsrådsmøde i Ringkøbing sogn Se på hjemmesiden: Menighedsrådsmøder i Rindum sogn Onsdag den 13. januar og onsdag den 24. februar. Dagsorden ligger i våbenhuset. Kopi af referat fra møderne kan rekvireres hos sognepræsten. Indsamlet i Rindum kirke Bibellæserrringen Tværkulturelt Center Israelsmissionen Døvemenighederne Høstoffer Norea Radio Blå kors Indsamlet i Ringkøbing kirke 335 kr 220 kr 288 kr 277 kr 3930 kr 503 kr 500 kr Tværkulturelt Center 294 kr Døvemenighederne 70 kr Kirkens Korshær 395 kr Sct. Nikolai Tjenesten 395 kr Møltrup Optagelseshjem 395 kr Folkekirkens Nødhjælp 6115 kr Indenlandsk Sømandsmission 60 kr Menighedsplejen 1430kr Ringkøbing kirkes kommende indsamlinger 06/12 Kirkeligt Samfunds arbejde i Sydslesvig /12 Børnesagens Fællesråd og Schuberts Minde 01/01 Bibelselskab 17/01 Mellemkirkeligt arbejde 24/01 Kirkens Korshær 24/02 Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler 21/02 Y s Men s International Meddelelser PLEJEHJEMSGUDSTJENESTER Ringkøbing Holmegaard plejehjem Flg. tirsdage Flg. onsdage kl : kl : Den 1. dec. Den 22. dec.* Den 15. dec. Den 20. jan. Den 24. dec.* Den 17. feb. Den 12. jan. Den 26. jan. Den 9. feb. Den 23. feb. Rindum Flg. tirsdage kl : Den 1. dec. Den 24. dec.* Den 12. jan. Den 2. feb. Kirkekaffe og kirkefrokost Kirkefrokost i Ringkøbing Søndag den 17. januar er der gratis kirkefrokost på Torvet 12B efter gudstjenesten. Alle er velkomne, uanset alder. Samtidig holdes der menighedsmøde, hvor menighedsrådet vil fortælle om livet i kirken. Kirkekaffe i Ringkøbing Søndag den 31. januar og søndag den 28. februar. Kirkefrokost i Rindum Søndag den 17. januar og søndag den 28. februar Salg af»kirkekaffekirkekaffen«kan købes hos Torkild Mach, Rindumvej 20, tlf Kaffen, der giver 14 kr. pr. kilo til bønderne i Nicaragua, kan man læse mere om på * = Julegudstjeneste. På Ringkøbing Plejehjem kl På Holmegaard den 22. dec. kl og på Rindum plejehjem den 24. dec. kl Ved øvrige gudstjenester i Ringkøbing kirke samles der ind til Menighedsplejen i Rindum og Ringkøbing sogne.

6 Julen i Ringkøbing og Rindum Adventstiden og julemåneden 2009 De 9 læsninger i Rindum og Ringkøbing Søndag den 29. nov. kl : De 9 læsninger i Ringkøbing kirke ved Lone Hvejsels konfirmander, 7.a fra Alkjærskolen. En aften med læsninger fra Bibelen og adventssalmer. Søndag den 6. dec. kl og kl : Elever fra Det kristne Gymnasium, lærer Lone Hoffmann, organist Kaj Milter og sognepræst Mogens Thams står for disse festlige musikgudstjenester. Julekoncerter i Rindum og Ringkøbing Søndag den 6. dec. kl i Ringkøbing kirke Julekoncert med Ringkøbing Kammerkor under ledelse af Kaj Milter. Koret synger julesalmer i traditionelle og utraditionelle udsættelser. Liturg: Merete Ørskov. Torsdag d. 17. dec. kl i Rindum kirke Julekoncert:»Jul for fire«ved Thorkil Høgsbro s strygekvartet»jul for fire«er en samling arrangementer af julemelodier for strygekvartet, for uforpligtende musicering. Formålet er at underholde og fornøje, og af og til give plads til lidt vemod. Melodierne er hentet fra det skandinaviske standardrepertoire. I tillæg til en del internationale fællesslagere har både Sverige, Norge, og Danmark sine egne melodier som hører en ordentlig jul til. Thorkil Høgsbro har boet i alle tre lande i julemåneden og forbinder selv disse melodier med sin fornemmelse for jul. Jul for fire er blevet spillet flere gange i Ringkøbing og omegn, senest af en kvartet fra konservatoriet i Esbjerg. I år er det komponisten og arrangøren selv, Thorkil Høgsbro, der har samlet en kvartet. Entré: 30 kr. Søndag den 20. dec. kl i Ringkøbing kirke Kammerkoret Vokal Vest, Thorkil Høgsbro, violin og Klaus V. Jensen, korledelse og orgel. Julemusik fra engelsk renæssance, tysk barok og dansk romantik. Liturg: Lone Hvejsel. Tårnblæsning fra Ringkøbing kirkes tårn Onsdag den 23. dec. kl kan man lytte til»tårnblæserne«på Ringkøbing torv.

7 Julen i Ringkøbing og Rindum Juleafslutninger i Rindum kirke Fredag den 27. nov. kl : Heldagsskolen Rindum Kjærgaard Fredag den 4. dec. kl : Brohuset og Holmelunden Lørdag den 5. dec. kl : Tværkulturelle gruppe. Onsdag den 9. dec. kl : Dagplejen Onsdag den 9. dec. kl : Holmelunden Fredag den 18. dec. kl : Vasegårdens Børnehave Mandag den 21. dec. kl : Rindum Børnehave Fredag den 18. dec. kl. 8.15: Ringkøbing Handelsskole Fredag den 18. dec. kl : Det kristne Gymnasium Mandag den 21. dec. kl. 9.45: klasse Rindum skole Tirsdag den 22. dec. kl og kl : Rindum skole 2.-til 7. klasse Juleafslutninger i Ringkøbing kirke Traditionen tro inviteres alle børn i Ringkøbing til juleafslutning i kirken: Onsdag den 16. dec. kl : Dagplejen Torsdag den 17. dec. kl. 9.30: Alkjærhavens Børnehave Torsdag den 17. dec. kl : Trinbrættet Fredag den 18. dec. kl : Damtoftens Børnehave Tirsdag den 22. dec. kl og 9.15: Alkjærskolen Tirsdag den 22. dec. kl : Ringkøbing Skole Juleaftensgudstjenester i Rindum og Ringkøbing Torsdag den 24. dec.: Der afholdes 3 gudstjenester i hver af kirkerne Rindum og Ringkøbing (se gudstjenestelisten side 15). Fælles jule- og nytårsgudstjenester i Ringkøbing og Rindum sogne Salmesangsgudstjeneste den 26. dec. kl Igen i år kan man 2. juledag vælge julesalmer. Fredag den 26. dec. (2. juledag) kl holder Rindum og Ringkøbing nemlig fælles salmesangsgudstjeneste i Ringkøbing kirke ved provst Lone Hvejsel. Fælles højmesse søndag den 27. dec. kl i Rindum kirke ved sognepræst Merete Ørskov. Fælles nytårsgudstjeneste torsdag den 1. jan. kl i Ringkøbing kirke ved sognepræst Mogens Thams.

8 For babyer og børn NYT for små børn i Ringkøbing kirke I Ringkøbing kirke indretter vi et lille hjørne ved siden af orglet. Her kan de min - dre børn sætte sig stille på et tæppe og kigge i bøger og lægge puslespil under prædikenen. De voksne må gerne følge med. Ringkøbing pigekor Koret består af 20 piger fra kl. og ledes af Mai britt Chemnitz og Klaus V. Jensen. Koret høres ved gudstje - nesten 13. dec. og i forb. med Nisseteatret på Torvet. Til foråret skal koret synge sammen med Sigurd Barrett i kirken. Der er igen optagelse til koret efter nytår ved henv. til Kluas V. Jensen, / Lørdagsdåb Lør. d. 30. januar kl i Rindum kirke og Lør. d. 27. februar kl i Ringkøbing kirke. Babysalmesang i Rindum kirke Rindum kirke påbegynder en ny gang babysalmesang. Mandag d. 4. januar starter endnu et hold som løber indtil mandag d. 1. marts, og alle babyer mellem 0-12 måneder er meget velkomne, sammen med en forælder. For forløbet står Tina Fjord Pedersen fra Ringkøbing-Skjern Musikskole, samt sognemedhjælper Rikke Møller Clausen. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på tlf , eller mail: sognemedhjaelper@rindumkirke.dk. FASTELAVNSGUDSTJENESTE i Rindum kirke Søndag den 14. februar kl Alle børn må gerne møde frem udklædt. Efter gudstjenesten slår vi»katten af tønden«i Menigheds centret, Brogårdsvej 4. Der er kaffe for de voksne. Arrangør: Mogens Thams, søndagsskolen og onsdagsklubben Småbørnsgudstjeneste i Rindum kirke Rindum Kirke inviterer til småbørnsgudstjeneste lørdag 16. januar kl Denne gang skal vi have besøg af dukken Karoline, som vil snakke med os om orglet. Efter gudstjenesten er alle velkomne i kirkehuset til kaffe og rundstykker.

9 Mini-konfirmander og konfirmander Minikonfirmander i Rindum sogn NYE MINIKONFIRMANDER BEGYNDER Vi glæder os til at se hhv. 3.B d. 6. januar og 3.C d. 7. januar. Deres forløb afslutter vi med en gudstjeneste fælles for begge klasser lørdag d. 17. april. Hellig 3 kongers familiegudstjeneste i Rindum kirke Vi hører om de hellige tre konger og synger Dejlig er den himmel blå 3. januar kl i Rindum kirke. Denne gudstjeneste er de kommende minikonfirmander også inviteret til. Legestuesalmesang Efter nytår starter Rindum Kirke som et forsøg Legestuesalmesang i Rindum Kirkehus. Forløbet er rettet mod de 1-3 årige og både forældre og dagplejemødre er velkomne. Vi mødes hver 2. uge om tirsdagen kl (i alt 8 gange) og efter legestuen er der mulighed for at få et glas saft eller kaffe mens vi hygger os i kirkehusets lokaler. Første gang er tirsdag d. 5. januar. Tilmelding kan ske til sognemedhjælper Rikke Møller Clausen på tlf eller mail: sognemedhjaelper@rindumkirke.dk Rindum kirkes børnekor I september startede vi et børnekor ved Rindum Kirke. Der er foreløbigt kun tre piger fra 4. klasse i koret. De tre piger har et godt sangmæssigt potentiale, så vi er meget fortrøstningsfulde, selv om det knapt kan kaldes et kor, når vi ikke er flere. En af de fremtidige opgaver er, at synge sammen med Sigurd Barrett i Ringkøbing Kirke d. 22. april Vi vil gerne have flere medlemmer i koret, så interesseredes forældre er meget velkomne til at kontakte organist Kaj Milter, Prøverne ligger torsdage kl i Rindum Kirkehus. Der er optagelsesprøve til koret. Konfirmandlejr Den februar på Holmsborg For alle konfirmander i Rindum! Natløb, gospel, film, hygge og sjov. Årets konfirmandoplevelse! Konfirmanderne kan godt glæde sig. Forældre inviteres til den afsluttende lejrgudstjeneste søndag den 7. februar kl

10 Menighedsplejen m.m. Diakoniens dag Søn. d. 7. feb. fejres Diakoniens dag landet over. I vore 2 sogne sker det ved en gudstjeneste i Rindum kirke kl med efterfølgende kirkefrokost i Rindum Kirkehus. Senere oplæg ved provst Lone Hvejsel om kirkeligt, socialt arbejde. Samtale og information om arbejdet i vore sogne. Salmesang for udviklingshæmmede Et nyt salmesangsforløb for beboere i Brohuset starter i foråret. Skulle der være nogle, der overvejer om der er mulig - hed for et salme sangsfor løb for andre, er man vel kom - men til at rette hen vendelse til sogne medhjælper Rikke Møller Clau sen, enten på eller på mail: sognemedhjaelper@rindumkirke.dk Kirkebladets forside Motiv: Ringkøbing minikonfirmander har lavet engler. Menighedsplejen Aflastningstjenesten Der tilbydes aflastning for pårørende til alvorligt syge og demente. Henvendelse til Birthe Borch tlf Besøgstjenesten Angående besøgstjenesten i Rindum bedes man kontakte Meta Christensen, og i Ringkøbing kan man kontakte Birgit Beiter, / beiter@webspeed.dk Møder på Tværs Menighedsplejens årsmøde Ons. d. 3. marts kl i Rindum kirkehus. Sognepræst Merete Ørskov vil fortælle om sit besøg i Nicaragua og om det nye liv, som salget af»kirkekaffe«giver for landbefolkningen. Lørdag d. 3. dec. kl i Rindum kirkehus. Julehygge og afslutning med julesalmer og juleevangeliet i Rindum kirke. Lør. d. 30. jan. kl i Spejdergården, Poulsgårdsvej. Hyggeligt samvær og»talentshow«med optræden af nogle af de store piger. Kontaktpersoner: Meta Storgaard Christensen & Sven og Birgit Beiter. Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp Søndag den 7. marts er der igen sogneindsamling i Ringkøbing og Rindum sogne. Folkekirkens Nødhjælp tager med indsamlingen kampen op mod SULT. Meld dig som indsamler til: Jørgen Pihl, for Rindum sogn eller Sv. Aage Hoppe, for Ringkøbing sogn.

11 Aktiviteter, nyheder m.m. Litteraturkreds Vel mødt på Torvet 12B, i det nye år torsdag d. 21. januar, og onsdag d. 24. februar kl I skrivende stund har gruppen ikke bestemt, hvad vi skal læse disse datoer. Har du lyst til at være med kan du høre nærmere ved at ringe til os på Lone Hvejsel & Jens Dejgaard Jensen Rom og Toscana Fra september 2010 arrangerer Alice og Mogens Thams i samarbejde med Unitas Rejser en sognerejse til Rom og Toscana. Der er afholdt et orienterende møde; der afholdes yderligere to. Derom senere. Der er stadig åben for tilmelding. Programmet for turen er fremlagt i Rindum og Ringkøbing kirkers våbenhus. Kontakt: Unitas Rejser, og Mogens Thams, Mediativ bibellæsning Hvordan taler bibelteksterne til dig? Kom en eller flere af følgende datoer i Ringkøbing kirke kl ca Vi sidder i stilhed omkring døbefonten og fordyber os i næste søndags evangelietekst. Vi udveksler tanker, men der bliver ingen diskussion om tekstens rette mening, men derimod en åben modtagelse. Vel mødt! Merete Ørskov Kom følgende onsdage: Den 9. dec., 13. jan. og 10. feb. Lovsang og rytmisk musik Der er rytmisk ledsaget musik ved gudstjenesten i Rindum kirke den 17. januar. Søndag den 28. februar er der lovsang under nadveren i Rindum kirke. Salmesangsmaraton 17 sogne i Ringkøbing provsti er gået sammen om et salmesangsprojekt, hvor vi i løbet af godt 2 år synger alle 791 salmer i den nye salmebog. Det er hver gang torsdage kl Den 3. dec.: Ringkøbing kirke, nr samt 733 Den 14. jan.: Torsted kirke, nr Den 28. jan.: Vedersø kirke, nr Den 11. feb.: Tim kirke, nr Den 25. feb.: Rindum kirke, fortsætter i Rindum kirkehus nr Medbring selv kaffen! SALME MARATON

12 KIRKELIGT SAMFUND Tirs. d. 8. dec. kl : Forh. sognepræst Steffen Qvortrup:»Engle findes de virkelig?«sted: Grønnegade 21 Tirs. d. 12. jan. kl : Kirkeligt folkeligt fællesmøde. Carsten Thygesen:»Sport: holdning? underholdning? forretning?«. Sted: Højmark Forsamlings - hus Tirs. d. 16. feb. kl : Fhv. forstander Thorkil Sohn, Husby fortæller om sin bog:»katekismus for unge«. Sted: Grønnegade 21 Kontaktperson: Steffen Qvortrup, tlf INDRE MISSION Sted: Menighedscentret, Brogårdsvej 4. DECEMBER Tirs. d. 1. kl : Adventshygge for seniorer hos og ved Ib og Vibeke Gravesen, Finlandsgade 19. Tors. d. 10.: Bibelkreds Tors. d. 17. kl : Julen synges ind Man. d. 28. kl : Julefest v. Bjarne L. Christensen, Ringkøbing JANUAR Tirs. d. 5. kl : Seniormøde på Ringkøbing Plejehjem v/ missionær Bjarne Lindgren Christensen Tors. d. 7. kl.: Bibelkreds. Man. d.11., tors.d. 14. og fre. d. 15.: Bedeuge i Menig - hedscentret. Tirs. d. 12. og ons. d. 13. Bedeuge på KG Tors. d. 21. kl : Møde v/ lærer Nikolaj Vibe Fre. d. 29. kl : Familieaften FEBRUAR Tirs. d. 2. kl : Seniormøde Tors. d. 4. kl : IMs årsmøde Tors. d. 11.: Bibelkreds Tors. d. 18. kl. : Møde v/ cand. theol. Klaus Vibe Fre. d. 26. kl : Famlieaften Kontaktperson: Bjarne L. Christensen, tlf Kørsel til seniormøder: Henvendelse: Vibeke V. Gravesen, tlf IMU Indre Missions Unge Sted: Menighedscentret, Brogårdsvej 4. Kontaktperson: Sarah Åen, tlf JUNIORKLUB For alle juniorer fra 11 år hver onsdag kl Kontaktperson: Robert Jensen, tlf ONSDAGSKLUB For alle børn i alderen 7-12 år hver onsdag kl Kontaktperson: Marianne Olesen, tlf RINGKØBING SØNDAGSSKOLE Vi mødes søndag kl i Menighedscentret. Der vil være en leder hos børnene til kl Kontaktperson: Anette Iversen, tlf DANMISSION Mandag d. 1. marts: Forårsmøde med generalforsamling i Klittens Menighedshus, Hvide Sande kl Pris. 50 kr. Buffet! Birthe Marie Kristensen:»Nyt fra Madagaska om et liv med hiv«. Kaffe og generalforsamling Kontaktperson: Marianne Hoppe, tlf BDM Brødremenighedens Danske Mission Kontaktperson: Vibeke V. Gravesen, tlf FÆLLESSKAB i Menighedscentret Kreativt, socialt, kristent fællesskab Hver gang kaffe og morgensamling. Tidspunkt: Kl Program: Ons. d. 9. dec.: Let julefro - kost og julehygge Ons. d. 13. jan.: Et liv med bøger + anmeldelse af bog/bøger Ons. d. 10. feb.: En sund sjæl i et sundt legeme Kontaktperson: Vibeke V. Gravesen, tlf

13 ETIOPERMISSIONEN Tirs. d. 8/12 kl : Hos Tove Christensen, Islandsgade 16 Tirs. d. 19/1 kl : Hos Lisbeth og Sv. Erik Petersen, Brogaardsvænget 20 Tirs. d. 23/2 kl : Hos Tove Christensen, Islandsgade 16 Kontaktperson: Erik Samsøe, tlf De grønne pigespejdere Mødested: Spejdergården, Poulsgårdsvej Spejdere: 4. klasse og opad: Mandag kl Grønsmutter: klasse: Onsdag kl Spirer: klasse: Onsdag kl Kontaktperson: Gruppeleder Ruth Madsen, tlf Se mere på: KFUM-spejder noget for dig Børnehavekl. og 1. kl.: Bæverflokken, tirsdag kl klasse: Ulveflokken, onsdag kl klasse: Juniorspejderne, torsdag kl kl. og opefter: Spejdertroppen, tirsdag kl kl. og opefter: Seniortroppen tirsdag efter aftale med tropleder Rovere (fra 17 år): Aftale med Anne-Marie Meller. Mødesteder:»Spejdergården«, Poulsgårdsvej og efter aftale med lederne»spejderhytten«, Gl. Sogn. Kontaktperson: Gruppeleder Anne-Marie Meller, LUTHERSK MISSIONSFORENING Mødested: Kirkehuset i Rindum DECEMBER Tirs. d. 1.kl : Fællesmøde v/ Torben Mathiassen, Silkeborg. Israelsaften. På KG Ons. d. 9. kl : Møde for ældre og enlige v/ Børge Haahr Nielsen, Krusbjerg. Hos Kirsten S. Jensen, Østerled 2 Tors. d. 10. kl : Besøg af Agnes og Carsten Rahbek, Tanzania Søn. d. 20. kl : Julefest med fællesspisning v/ Bent Kjøller Hansen, Skjern JANUAR Den : Bedeuge Ons. d. 13. kl : Møde for ældre og enlige v/ Erik Mostrup, Hald. Hos Lene og Torben Hvergel, Langelandsgade 81 Tors. d. 21. kl : Møde v/ Jakob B. Mogensen, Skjern. FEBRUAR Tirs. d. 2. kl : Fællesmøde v/ Carsten Mortensen, Spjald. På KG Ons. d. 10. kl : Møde for ældre og enlige ved og hos Karsten H. Mortensen, Blomstervænget 4 Tors. d. 18. kl : Møde v/ Erik Mostrup, Hald Tors. d. 25. kl : Kredsmøde. På KG BIBELKREDS i hjemmene: følgende torsdage kl : 7. og 28. januar, 11. februar Kontaktperson: Kaj Birkmose, tlf Kontaktperson for ældremøder: Jens Olsen, tlf LUTHERSK MISSIONS UNGDOM DECEMBER Tirs. d. 1. kl : Fællesmøde v/ Torben Mathias - sen, Silkeborg. Israelsaften. På KG Tir. d. 8. kl : Bibeltime v/ Anders Rønn, Tarm. Hos Martin Larsen, Grønsis - kenvej 45 Tir. d. 15. kl : Julehygge med spisning hos Solveig og Kaj Birkmose, Kærbyvej 12 JANUAR Den : Bedeuge Tirs. d. 19. kl : Bibeltime v/ Martin Kobbersmed, Århus. Hos Kirsten S. Jensen, Øster led 2. Tir. d. 26. kl : Lovsangsaften og generalforsamling. På KG FEBRUAR Tirs. d. 2. kl : Fællesmøde v/ Carsten Mortensen, Spjald. På KG Tirs. d. 9. kl : Bibeltime v/ Jens Birkmose, Sædding. Hos Marianne Andersen, Grønlandsgade 13 Tir. d. 23. kl : Bibeltime v/ Kristoffer Simonsen, Århus Kontaktperson: Mads Dahl Mølgaard,

14 Specielle gudstjenester Søndag den 13. dec. kl i Ringkøbing kirke Bodsgudstjeneste, klimamarkering og Luciaoptog. Konfirmander, organist Klaus V. Jensen og sognepræst Merete Ørskov står for denne anderledes gudstjeneste, hvor Michael Jacksons»Earth Song«udtrykker vores klage over den ødelæggelse, vi udsætter jorden for. Vi gør bod for vore synder og beder om håb og kræfter fra Gud til at leve anderledes. Sidst i gudstjenesten vil Ringkøbing pigekor og børn fra byen gå Luciaoptog med håbets lys igennem kirken. Optoget tager menigheden med sig ud i byens gader kl , mens kirkeklokkerne ringer 350 gange som markering af klimatopmødet. Juleaften den 24. dec. 3 gudstjenester i Ringkøbing kirke: kl , kl og kl og 3 gudstjenester i Rindum kirke kl , kl og kl Juledag den 26. dec. kl i Ringkøbing kirke Salmesangsgudstjeneste med mulighed for at vælge en salme. Fælles gudstjeneste for de 2 sogne ved provst Lone Hvejsel. Søndag den 27. dec. kl i Rindum kirke Fælles gudstjeneste for de 2 sogne ved sognepræst Merete Ørskov. Nytårsdag den 1. jan. kl i Ringkøbing kirke Fælles gudstjeneste for de 2 sogne ved sognepræst Mogens Thams. Søndag den 7. feb. kl i Rindum kirke Fælles gudstjeneste for de to sogne i anledning af DIAKONIENS DAG* - se side 10 i kirkebladet. Kirkefrokost i Rindum Kirkehus. Søndag den 14. feb. kl i Rindum kirke Familiegudstjeneste og fastelavn, hvor børn gerne må møde udklædt. Se side 8 i kirkebladet.

15 GUDSTJENESTER Ringkøbing kirke Rindum kirke 29. nov s. i Advent Lone Hvejsel Mogens Thams Mini-konfirmandafslutning* 06. dec s. i Advent Margrethe Koch De ni læsninger* De ni læsninger* 13. dec s. i Advent Merete Ørskov Lone Hvejsel Bodsgudstjeneste og Lucia* 20. dec s. i Advent Lone Hvejsel Mogens Thams 24. dec. - Juleaften Merete Ørskov Mogens Thams Merete Ørskov Mogens Thams Lone Hvejsel Mogens Thams 25. dec. - Juledag Merete Ørskov Mogens Thams 26. dec Juledag Lone Hvejsel, Ringkøbing Kirke Salmesangsgudstjeneste. Fælles gudstjeneste for de to sogne* 27. dec. - Julesøndag Merete Ørskov i Rindum Kirke Fælles gudstjeneste for de to sogne* 01. jan. - Nytårsdag Mogens Thams i Ringkøbing Kirke Fælles gudstjeneste for de to sogne* 03. jan. - H. 3 Kongers Søndag Lone Hvejsel Mogens Thams Familiegudstjeneste* 10. jan s. e. Hellig 3 Konger Merete Ørskov Carl V. Fogh-Hansen 16. jan. - Lørdag Mogens Thams Småbørnsgudstjeneste* 17. jan s. e.hellig 3 Konger Lone Hvejsel Mogens Thams Kirkefrokost * Kirkefrokost* og menighedsmøde Rytmisk gudstjeneste* 24. jan s. e.hellig 3 Konger Merete Ørskov Merete Ørskov 30. jan. - Dåbsgudsteneste* Mogens Thams Fælles med Ringkøbing sogn* 31. jan.- Septuagesima Margrethe Koch Mogens Thams Kirkekaffe* 07. feb. - Seksagesima Lone Hvejsel og Merete Ørskov i Rindum kirke Fælles gudstjeneste for de to sogne i anledning af DIAKONIENS DAG* Kirkefrokost i Rindum Kirkehus* 14. feb. - Fastelavn Leise Christensen Mogens Thams Familiegudstjeneste* 21. feb s. i fasten Lone Hvejsel Lone Hvejsel 27. feb..- Dåbsgudstjeneste* Lone Hvejsel Fælles med Rindum sogn* 28. feb s. i fasten Lone Hvejsel Mogens Thams Kirkekaffe* Lovsang* Kirkefrokost* 07. mar s. i Fasten Merete Ørskov Mogens Thams Sogneindsamling* Sogneindsamling* * = Se inde i bladet Kirkebil for Ringkøbing og Rindum De, der ønsker at blive afhentet, kan ringe inden lørdag kl til Tim Taxi,

16 ENHVER Af sognepræst Mogens Thams Teatergruppen Kirkespil Ringkøbing har tidligere opført kirkespil i Ring kø - bing Kirke: Påskedramaet Den lange nat i 2006 og Tåbernes Testamente i Nu arbejder Kirkespil Ringkøbing på en ny forestilling: Enhver. Enhver har en lang historie bag sig, og stykket har rødder tilbage i de middelalder - lige mysteriespil; nemlig det engelske»every MAN«fra 1600 tallet. I 1911 skrev Hugo von Hoffmansthal en tysk udgave,»je- DERMANN«. Det blev opført foran domkirken i Salzburg. Den blev siden oversat til dansk og opført på Det kgl. Teater. Senere er»jedermann«blevet opført mange gange, bl.a. på Salzburg festivalen (som opera), og de sidste 23 år i Berlin domkirke som kirkespil. Stykket blev opført i 1999 på Folketeateret i en fri bearbejdelse efter Hugo von Hoffmansthal af Niels Brunse. Dramaturg Judith Rokamp har forkortet Niels Brunses udgave, så teksten passer til Kirkespil Ringkøbings opsætning i Ringkøbing kirke. Judith Rokamp er også instruktør på forestillingen. Enhver er, som navnet siger, os alle sammen. Vi genkender os selv i ham. Han lever sit liv. Har det godt. Mangler intet. Og dog! For Enhver konfronteres med Døden. Hvad har han så at holde sig til? Hvem kan ledsage ham på hans sidste rejse? Kæresten? Vennerne? Pengene? De gode gerninger eller manglen på samme? Troen? Det er spørgsmål, som forestillingen centrerer sig omkring. Spørgsmål som er aktuelle, ikke mindst i vor tid, hvor selvforståelse og mening med livet er et tilbagevendende spørgs mål. Enhver vil bidrage til den debat og rejse eksistentielle spørgsmål. Enhver opføres i Ringkøbing kirke mandag den 22. marts til og med lørdag den 27. marts Mandag til fredag kl Lørdag kl Billetsalget begynder den 1. februar på Ringkøbing Bibliotek, tlf Billetpris 100 kr. I næste Kirkeblad skrives mere om ENHVER. Se endvidere KIRKEBLADET udgives af Rindum og Ringkøbing menighedsråd. Redaktion: A. Holm, M. Nørby, E. B. Olsen, J. Pihl, V. V. Gravesen, M. Ørskov, L. Hvejsel og M. Thams (ansv.) Næste kirkeblad: Dækker marts, april og maj Bekendtgørelser modtages af Vibeke V. Gravesen, Finlandsgade 19, tlf , mail: vibeke-v-g@vigsoe-hav.dk senest 15. januar Tryk: A. Rasmussens Bogtrykkeri, Ringkjøbing

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 1 2008 DECEMBER JANUAR FEBRUAR Adresser Rindum sogn rindum.folkekirken.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE. Læs bl.a om: Stilhedens tale. December - februar 2012

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE. Læs bl.a om: Stilhedens tale. December - februar 2012 Kirkebladet RINGKØBING OG Læs bl.a om: Stilhedens tale RINDUM SOGNE Kom til Egypten for en dag Mandæerne Gud og pizza Konfirmandforældreaften Fastelavnsgudstjeneste Jul i Rindum og Ringkøbing Menighedsplejen

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE. Marts April Maj

Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE. Marts April Maj Kirkebladet RINDUM OG RINGØBING SOGNE 2 2010 Marts April Maj 1 Adresser Rindum sogn www.rindum.kirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE 2011 2 Marts April og Maj 1 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2014 - feb 2015

Ringkøbing & Rindum sogne. 2014 - feb 2015 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 1 dec 2014 - feb 2015 2 vejviser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Kirkebladet. RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: September - november 2011

Kirkebladet. RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: September - november 2011 Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Læs bl.a. om: Kalenderoversigt - se side 11 Martin Luther - en mand med stor virkning Sognerejse til Lutherland At være i Guds favn Kirken Arrangerer Folkekirkens

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen.

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen. NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kirken,miljøet og julen. Årets sidste måned vil for mange blive præget af, at vi vil høre enormt meget om klimatopmødet i København og så bagefter kan vi slappe af efter et forhåbentlig

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE

Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE Kirkebladet RINGKØBING OG RINDUM SOGNE 2 Marts - Maj 2012 Arbejdsgruppen for ungdomsgudstjenester. Læs bl.a om:»det egentlige«ungdomsgudstjenester Afstressende perlearmbånd Koncerter Pinseånd i Alkjær

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2015 - feb 2016

Ringkøbing & Rindum sogne. 2015 - feb 2016 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 1 dec 2015 - feb 2016 vejviser 2 Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE MARTS APRIL MAJ 2 2008 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. September Oktober November

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. September Oktober November Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE 4 2010 September Oktober November 1 2 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. Juni Juli August 2010

Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE. Juni Juli August 2010 Kirkebladet RINDUM OG RINGK ØBING SOGNE 3 Juni Juli August 2010 1 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629; Mobil 2329 0639 E-mail: moth@km.dk

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Glædesjubel efter RIF-scoring (Michael og Kim) 4 sept - nov 2014 Læs bl.a. om: Lev som hver dag var den sidste Du er ikke færdig med livet... Festivalen»Glæde«Koncert

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

- august 2014. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

- august 2014. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Læs bl.a. om: Lyset Pinseliljetid Gullasch, gokart og koncert Sommerkoncerter Troslaboratorium Ny altertavle i Rindum Ændringer i undervisningen Foreningskalender

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 2 2009 MARTS APRIL MAJ Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist Meta

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. 2marts - maj 2016

Ringkøbing & Rindum sogne. 2marts - maj 2016 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne 2marts - maj 2016 vejviser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum Tlf. 9732 0629 / 2329 0639 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for årene Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for kirkeåret 2017

Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for årene Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for kirkeåret 2017 Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for årene 20172020 Indsamlingsliste for Nørrelands sogn for kirkeåret 2017 Dato Dagens navn Indsamlingsformål/organisation 1. januar 2017 Nytårsdag Bibelselskabet (obligatorisk)

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Ringkøbing & Rindum sogne. Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4

Ringkøbing & Rindum sogne. Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4 Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Tag med en tur»på Herrens brakmark«- se side 4 4 sept - nov 2012 Læs bl.a. om:»bruger eller medlem...?«helvede og håb På Herrens brakmark Sogneretræte Mindfulness

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE DECEMBER JANUAR FEBRUAR 1 2009 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 4 2009 SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 og 2329 0639 E-mail:

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem.

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Samfundslejr/. Bibelkreds. JUNIORKLUBBEN Overnatning Mus Bål Lomborg- ekspedition

Læs mere

4sept - nov 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

4sept - nov 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Læs bl.a. om: Høst - før og nu Spændende at lære andre kulturer at kende Erik A. Nielsen foredrag Alle Helgens Dag Farfar Krigsmand De frivillige er uundværlige 4sept

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE JUNI JULI AUGUST

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE JUNI JULI AUGUST Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE JUNI JULI AUGUST 3 2009 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist Kaj

Læs mere

PROGRAM. Jan - Feb - Marts - April - Maj - Juni. Indre Mission Odense Betania - Et fællesskab med Jesus

PROGRAM. Jan - Feb - Marts - April - Maj - Juni. Indre Mission Odense Betania - Et fællesskab med Jesus PROGRAM Jan - Feb - Marts - April - Maj - Juni 2015 Indre Mission Odense Betania - Et fællesskab med Jesus Kontakt Kontaktpersoner: Udlejning af Betania: Else Høj Stougaard elsestougaard@nal-net.dk 26504876

Læs mere

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup

Kirkebladet. Rørbæk. & Stenild sogne. Grynderup Nr. 1 Januar - marts 2015 Læs i dette blad: Glimt fra en jubilæumsdag... 2 Helligtrekongersfejring... 3 Kirkekalender... 4 Dåbstræf.... 5 Til lykke med dåben... 5 Møder og klubber.... 6 Kirkelig vejviser...

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer Simeon Sankt Johannes Sogn juni juli august 2015 sommer 2015 ÅBENT HUS OG HAVE Mandag 13/7 Mellem kl. 13 og kl. 17 holder jeg ÅBENT HUS/HAVE for alle, der har lyst til at lægge vejen forbi i anledning

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE 3 2008 JUNI JULI AUGUST Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Sognemedhjælper

Læs mere

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Kirkebladet RINDUM OG RINGKØBING SOGNE SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 4 2008 Adresser Rindum sogn www.rindumkirke.dk Sognepræst (kbf.) Mogens Thams Isagervej 8, Rindum. Tlf. 9732 0629 E-mail: moth@km.dk Organist

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Læs bl.a. om: Som du er, og som du vil... At røre ved livet Slip prædikestolen løs! Tak til Flemming Henriksen Kirkelige arrangementer Foreningskalender Dejlige ferieoplevelser

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28

BETHANIA. Indre Mission i Herlev. Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 BETHANIA Indre Mission i Herlev Møder, arbejdsgrene, kontaktpersoner m.m. Herlevgårdsvej 28 JANUAR - JUNI 2013 1 JANUAR - JUNI 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Program for forårets møder m.m...

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

3juni - august 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne

3juni - august 2015. Læs bl.a. om: Ringkøbing & Rindum sogne Kirkebladet Ringkøbing & Rindum sogne Sammen tør vi godt! Læs bl.a. om: Opstandelse Det spirende liv - konfirmander Sommerkoncerter Lukning af Ringkøbing Kirke Alpha-kursus Konfirmandundervisning 25 års

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere