Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister søndag den 5. marts 2011 i København.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister søndag den 5. marts 2011 i København."

Transkript

1 Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister søndag den 5. marts 2011 i København. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Bestyrelsens redegørelse for budgettet i indeværende år 5. Fastlæggelse af kontingent for det kommende år 6. Indkomne forslag og sager 7. Valg af formand for 2 år (lige år) 8. Valg af kasserer for 2 år (ulige år) 9. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år (lige år) 10. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år (ulige år) 11. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter for 1 år 12. Valg af revisor 13. Valg af revisorsuppleant 14. Udkast til handlingsplan for Eventuelt 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Jens Rasmussen, Referent: Laila Qvant Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt via foreningens hjemmeside. 31 medlemmer tilstede + 2 gæster John Hansen fra DNU & Andrew Welch fra British Naturism. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse Bestyrelsens beretning Året der gik! Bestyrelsen. Bestyrelsen har i perioden afholdt 5 bestyrelsesmøder. Bestyrelsen har i september 2010 været på studietur til England. udover de fysiske møder forgår en del af arbejde via nudebook.dk og s. I maj valgte Michael Hedegaard at trække sig fra bestyrelsen, i stedet indtrådt suppleant Annie Pedersen som bestyrelsesmedlem var året hvor VI, Danske Naturister, kunne fejre Vores 10 års fødselsdag og der var inviteret til gratis svømning til alle DNs svømmearrangementer, hvor der blev serveret lagkage og flotte kagemænd flere stede. På selve dagen den 16. januar 2010 var der om aftenen kurbad i Frederiksberg svømmehal her blev der i forhallen budt på velkomstdrink, taler og musikalsk underholdning v/duo NATURA et rigtigt flot arrangement, som hører en rigtigt fødselsdag til alt i alt en flot markering af DNs 10 års fødselsdag.

2 Fødselsdagen blev også fejret ved vores sidste generalforsamling, som blev afholdt i Kolding deltagerne var efter GF inviteret til kurbad i Slotssøbadet med spisning og underholdning endnu engang en rigtigt hyggelig aften. Bestyrelsen har i løbet af 2010 bl.a. arbejdet med: Udarbejdelse af en ny Visionsplan for (godkendt på GF marts 2010) PR på vores strandfoldere Naturisme i Danmark herunder: o Distribution af folderen igennem Danmarks Distributionen o Udsendelse af pressemeddelelser og kontakt med pressen o Kontakt til turistkontorer i hele DK og opfølgning på kontakterne Essay konkurrencen Ansøgning om driftsmidler igennem Kulturministeriet Ansøgning om støtte til konkrete formål igennem Kulturministeriet. Dialog med DNU Opstart af kommunikationsteam Indgåelse partnerskabsaftale med Naturistforeningen Solvennerne (Tysmosen) Aftalen betyder, at medlemmer af Danske Naturister kan deltage i Tysmosens arrangementer til den samme pris, som medlemmer af Tysmosen betaler for dem, og omvendt, at medlemmer af Tysmosen kan deltage i Danske Naturister arrangementer til den samme pris, som medlemmer af DN betaler for dem. Aftalen giver Solvennerne (Tysmosen) mulighed for at få fælles markedsføring med DN, brug af DNs malingslister, mulighed for omtale af arrangementer på naturister.dk og udnyttelse af annonceplads i NATURISTEN, eksemplarer af NATURISTEN til uddeling blandt medlemmer og besøgende, taleret på DNs bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, mulighed for deltagelse i underudvalg under DN og deltagelse i seminarer og kurser for aktive i DN. Partnerskabsaftalen bygger på en fælles forståelse af de grundlæggende værdier i naturismen. Nøgleordene er naturlig nøgenhed, lighed i forskellighed, at der mange måder at praktisere naturisme på, naturisme som et åbent fællesskab, behovet for en organiseret naturisme og at der er behov for fortsat oplysning omkring naturismen. Jeg finder, at partnerskabsaftalen med Solvennerne er en rigtig god og perspektivrig aftale. Det er den mest vidtgående aftale DN indtil nu har indgået med en naturistcampingplads. Jeg ser gerne, at aftalen kan blive startskuddet på en større samling af de forskellige naturistorganisationer. Jeg finder det særligt væsentligt, at aftalen understreger, at vi arbejder ud fra de samme værdier og denne aftaler er skabet i en fælles dialog med Solvennernes bestyrelse. Med aftalen har DN nu faste samarbejdsaftaler med 5 af Naturistcampingpladserne, Solbakken og Tysmosen på Sjælland, Lillebælt på Fyn og Kysing og NF Nordjylland i Jylland. Internationalt samarbejde I Danske Naturister har vi i den nye Visionsplan sat det internationale samarbejde som et af fokusområderne, og vi er nu i gang. Thomas Frisendal er tovholder

3 I år har vi så småt begyndt at opbygge et netværk med internationale naturistforeninger og bestyrelsen var den september på studietur til England. Målet for turen var at styrke det sociale (at vi lærer hinanden bedre at kende internt i bestyrelsen) og samtidig at få noget fagligt med hjem. Vi havde en rigtig god tur, hvor vi lørdag fik set en del af dét man nu engang ser, når man er i London og søndag holdt vi møde med British Naturism. Mødet blev holdt på naturistpladsen Brocken Hurst der ligger ca. 30 km fra London. På mødet deltog Michael Farrar, som er formand for British Naturism og Andrew Welch, som er ansat som pressechef i British Naturism. Der deltog også to personer fra foreningen The Naturist Foundation som driver naturistpladsen. Det var et rigtigt godt møde hvor vi fik præsenteret os for hinanden, fik snakket en masse naturisme, vendt forskellige problemstillinger og vi snakkede om hvordan vi i fremtiden kan bruge hinanden i et samarbejde. Vi rejste berigede hjem med en masse inspiration og motivation - og vi fik nye venner. Der er ingen tvivl om, at vi vil få en masse ud af vores nye venner og samarbejdspartnere. Det tegner godt for fremtiden! Deltagelse i Kulturnatten 2010 med NØGEN I NATTEN i samarbejde med DN København På Kulturnatten i København blev der afholdt et BRAG af et arrangement Nøgen i Natten i Frederiksberg Svømmehal. Nøgen i Natten var med til at profilere naturismen i Danmark, idet arrangementet havde stor mediebevågenhed. Jeg kan nævne, at der blev bragt reportage i Danmarks Radio P4 - direkte fra svømmehallen (med en nøgen journalist) artikler mv. i Politikken, Ekstra Bladet, Berlingske Tidende, Frederiksberg Bladet, Alt Om København (AOK) med flere, og ikke mindst det forhold, at DN er nævnt i programmet for Kulturnatten, har udbredt kendskabet til Danske Naturister. Ud over den store mediedækning, var der besøg af 201 gæster og det er vi meget tilfredse med. - Der kunne have været lukket flere ind, men vi var nød til at lukke indgangen kl. ca , så folk også havde en mulighed for at opleve tingene. Arrangementet var sat i system, med wellness i kurbad afd. og den lille hal, som var pyntet stemningsfuldt op med levende lys og dæmpet musik, mens der blev etablerede udstilling i kvindernes omklædning i stuen. Her udstillede 3 kunstnere Deres naturist billeder og foto, ligesom der var en stand fra Tysmosen campingplads og et naturistrejsebureau. Der var croquistegning med instruktør, 2 gange i løbet af aftenen. Endvidere havde vi en informations bod, og vores gæster havde mulighed for at få taget et billede af professionelle fotografer. Også den store hal blev flittigt besøgt, hvor ikke mindst rutsjebane og hajen skabte glæde og fik barnet frem i mange af vores gæster. Vi havde også her dæmpet belysning og stille musik.

4 Aftenen igennem forløb rigtig godt, og ikke mindst var vores mini koncert med Duo Natura med til at skabte, noget nær den perfekte stemning. Vores foredragsholder Carsten Graff sluttede aftenen af med et godt og inspirerende foredrag om Blufærdighed & forfængelighed. Til begge dele sad folk rundt langs vandkanten i den lille hal nogen med fødderne i vand og lyttede til såvel musik som foredrag. Alt i alt et rigtigt godt arrangement, som var med til at profilere naturismen i al sin mangfoldighed Fotokalender På sidste generalforsamling blev der forslået at DN skulle udgive en naturist kalender, heldigvis var der 2 medlemmer Uffe Jakobsen og Carsten M Pedersen, der så mulighederne og fik søsat projektet i DN vil vi rigtigt gerne afprøve ny ting, og støtte op om ny tiltage, så derfor støttede bestyrelsen projektet økonomisk. Vi synes det blev en rigtigt flot kalender hvor der er lagt stor vægt på selve fotografiet i kalenderen, og der er trykt på tykt papir i høj kvalitet. Kalenderen er ligeledes i ret stort format, så man virkelig kan få glæde af billederne. Fotografierne har Uffe og Carsten nøje planlagt og udvalgt. Der er både farvebilleder, S/H samt fotomanipulerede billeder. Naturisme er nøgenhed, og nøgenhed kan være naturisme. Nøgne mennesker er forskellige, kroppe er forskellige, store og små, unge og gamle og af forskelligt køn. Hvor er man nøgen, hvornår er man nøgen, hvem kan være nøgen; fotografierne forsøger at komme lidt omkring det hele og se nøgenheden med forskellige øjne og vinkler. Billederne er af en karakter så de burde kunne hænge frit fremme i ethvert hjem uden at være til overhængende fare for hverken børn eller snerpede tanter. Dog stadig med en mulighed for at beskueren kan blive provokeret på en positiv måde. Medlemstal Der forsat en lille medlemsfremgang og vi sluttede året med 1001 medlemmer. En del nye medlemmer er hentet via NUDEBOOK Samarbejde med lokalforeninger Lokalforeningerne er grundkernen i Danske Naturister, det er her tingende sker og det er her kontakten til medlemmerne er. I år har der været flere spædende aktiviteter rundt om i landet, lad mig blot nævne:

5 DM i naturistpetanque Tur til Norge Skandinavisk mesterskaber hvor Danmark VANDT En vellykket Familiefestival på Solbakken et samarbejde mellem DN Holbæk og Naturistforeningen Sjælland Wellness aftner i Hellas Kurbade i Frederiksberg svømmehal aktivgruppe Frederiksberg Kurbade i Nørresundby arrangeret af DN Nord Kurbade i Holstebro svømmebad DN Durup Sommerhus tur over 14 dage arr. Af DN Esbjerg, DN Københavns Thermen turer Og nu skal vi ikke glemme alle de faste svømmetilbud der afholdes uge efter uge i Århus København Børkop Esbjerg Durup og Ålborg I år har der været svømning 3 gange i Otterup på Fyn I år har vi været på rundtur hos vores lokalforeninger hvor vi deltager i et af deres bestyrelsesmøder, med henblik på at styrke vores samarbejde. p.t. mangler vi at besøge DN Århus, DN Esbjerg og DN Durup Samarbejdspladser / Rassol Travel Samarbejdet med vores samarbejdspladser funger godt og der har ingen problemer været det er mit indtryk at foreningerne er glade for vores samarbejdet. Samarbejdet med Rassol køre uændret og kontakten varetages af Søren Kristensen. Hjemmeside Det primære arbejde, der har været vedr. vores hjemmeside, er blevet brugt på nudebook.dk På NB har der været livlig debat og især vedr. billeder og om naturisme i alt almindelighed desværre bliver NB oftest sat i lighed med DN som forening, og DNs holdning til naturismen.. Nudebook.dk er som det fremgår - en service fra Danske Naturister. Ideen bag er, at give alle naturister og andre, et socialt mødested, hvor vi som naturister kan danne relationer til andre naturister, skabe forum for kommunikation og udveksle erfaringer, rejsetips mm. Brugerne af nudebook er meget forskellige, der er forskellige tilgange og oplevelser af hvad naturisme er f. eks om man er strandnaturist, campingnaturister osv. ligeledes er der forskellige tilgange til hvordan et f. eks billede / videoer, oplevelse og tolkes. Brugerne på Nudebook.dk er virkelighedens naturister det er dem du kan møde på stranden, ude på campingpladserne, i udlandet eller til DNs mange forskellige aktiviteter. Derfor er og kan nudebook.dk aldrig blive DNs officielle holdning eller ansigt udad til

6 DN ønsker ikke at ændre denne forskellighed igennem censur eller ved at manipuler DN ønsker ikke at være kontrollanten eller den løftede pegefinger der skal dikter brugerne hvordan de skal udøve deres naturisme i praksis DN ønsker ikke at lave snævre defineret rammer for, hvornår man er en rigtigt naturist hvilket hænger fint sammen med vores værdigrundlag og vores vedtægter. Det er vigtigt for DN at det så også er virkelighedens naturister, du så også møder på NB derfor er det et krav at man oplyser sit navn og ikke et alm. brugernavn vi opfordre til at der er et vellignende profilbillede hvor man kan se ansigtet (og bl.a. ikke en tegning) for at man ved hvem man snakker med, så derfor ingen parprofiler osv DN har udpeget en gruppe DN medlemmer til at styre NB ud fra de retningsliner der fremgår af NB DNs bestyrelsen har fuld tillid til at gruppen efter bedste evner køre nudebook som et seriøst mødested for naturister. Jeg ved at gruppen bruger mange timer hver uge på at slette og gennemse profil, billeder m.m. netop for at gøre stedet til et seriøst netsted for naturister så hermed en stor tak for det arbejde admin gruppen udføre. Gruppen bliver løbende justeret med nye medlemmer De øvrige hjemmesider er dagligt vedligeholdt og opdateret. Øvrige aktiviteter. Medlemsblad Medlemsbadet er i år udkommet 3 gange vi har skiftet layout og trykkeri, igen i et forsøg på at forbedre medlemsbladet. Det har været lidt en udfordring at skaffe nok materiale til bladet og det har været en stor arbejdsbyrde, da vi endnu ikke har, kunne finde en redaktør til at varetage arbejdet. Kurbad i Kolding Igen i år har vi afholdt 3 meget velbesøgte kurbade i Slotssøbadet i Kolding Kurbadet trækker folk til fra hele landet og vi arbejder hele tiden på at forbedre og søsætte nye tiltage, bl.a. har vi forsøgt at afholde sauna night i den ny badestue. Jeg vil gerne slutte af med at takke alle De aktive, der er med til at gøre DN til det, det er i dag, uden jeres store arbejde vil vi ikke være det, vi er blevet til i tidens løb tak for jeres indsats. Ø tur til Anholt I maj var der fælles tur til Anholt. Turen var arrangeret af Kim Øverup, og det var en hyggelig tur til trods for, at vejret ikke var det bedste. Men det lykkedes Kim, at skabe rammer til 48 deltagere på samme tid på Anholt I år går turen til Samsø og bliver arrangeret af DN Holbæk jeg kan kun opfordre alle til at deltage. Kommentarer eller spørgsmål: Ingen. Beretningen blev enstemmigt godkendt.

7 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse Kassereren gennemgik regnskabet Der blev spurgt til PBS gebyret der opkræves, dette er fordi vi allerede har denne service (PBS) og når man ikke benytter PBS koster det det os ekstra, derfor dette gebyr. Der blev spurgt til udgiften vedr. oprydning i tidl. år, om den forventes at blive lige så høj fremover. Svar herpå er: det medlemmer i gennem flere år, der ikke har fornyet medlemskab og der har været en oprydning tilbage i disse tidligere medlemmer, dette sker fremover løbende. Der blev spurgt om lokalforeningerne blev tilskrevet penge før endelig registrering af fornyelse af medlemskab. Svar: Lokalforeningerne får først deres andel når medlemskabet er fornyet og medlemskort udsendt. I 2010 blev der søgt og bevilliget midler fra Tips fonden, der blev spurgt til om dette kunne gentage sig. Man kan altid søge med må ikke forvente en tildeling, og hvis det sker igen, kender vi ikke størrelsen. Ovenstående kræver dog også at vi bliver meget bedre til at lægge referater/fortællinger ud på vores hjemmeside fra vores aktiviteter rundt om i landet, for det kræver at der er minimum 3 aktive regioner, og aktivitet vises ikke ved en indkaldelse, men ved en afholdelse Derfor er beretninger fra vores aktiviteter er nødvendig for at der kan søges, fordi beretningerne er med til at dokumentere aktiviteter. Og hvorfor skal vi holde det hemmeligt, alt det vi kan og hvor super gode vi er. DN Land har kun indtægter via medlemmer, det er jo lokalforeningerne selv der afholder svømninger m.v. og derfor har pengene, så hvis man vil søge større tilskud fra DN Lands side, kræver det at man få stillet regnskaberne fra lokalforeningerne til rådighed (ikke pengene) når der skal søges, og her gælder det alle for en. Bestyrelsen fortalte blot kort herom, og vil selv undersøge videre herom, før emnet drøftes videre. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. 4. Bestyrelsens redegørelse for budgettet i indeværende år Kassereren gennemgik budgettet. Budgetter et stort set i balance i år. Naturist kalenderen for 2011 er ikke på budgettet, den er sat på tilbud, og ingen ved hvor mange der bliver solgt. Spørgsmål/kommentarer: ingen Budgettet blev enstemmigt vedtaget. 5. Fastlæggelse af kontingent for det kommende år Bestyrelsen foreslår at kontingentet bliver fastholdt på 195 kr. om året (50 kr. heraf til lokalforeningen)

8 Overvejelse om hvad konsekvensen vil være ved at fordoble kontingentet, dobbelt beløb at arbejde med, og nej ikke ½ delen vil melde sig ud, men det kræver at vi har planer og visioner. Forslag om dyrtidsreguleret kontingent, heller 5 kr. ad gangen end 25 kr. eller mere på en gang Forslag om en stigning på 5 kr. til et samlet beløb på 200k r i kontingent om året (50 kr. heraf til lokalforeningen). Forslaget om kontingent stigning på 5 kr. kom til afstemning Ja: 27 Nej: 1 Undlader at stemme: 1 Det årlige kontingent er pr. d.d. 200 kr. (50 kr. heraf til lokalforeningen) 6. Indkomne forslag og sager: Der var ikke indkommet forslag 7. Valg af formand for 2 år (lige år) Thomas Asferg (ikke på valg) 8. Valg af kasserer for 2 år: (ulige år) Bjarke Andersen (modtager genvalg) Valgt uden modkandidater. 9. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år (lige år) Troels Panild og Peter Klingenberg, ikke på valg 10. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år: a) Thomas Frisendal (modtager genvalg) b) Uffe Lund c) Jens Rasmussen Thomas, Uffe og Jens er valgt uden modkandidater. Uffe Lund efterlyste dog kvinder til at stille op, da han mente at bestyrelsen skulle afspejle medlemmerne, men ingen meldte sig. 11. Valg af bestyrelsessuppleanter Søren Kristensen og Annie Petersen er valgt uden modkandidat. 12. Valg af revisor Finn Knudsen blev enstemmigt genvalgt som revisor. 13. Valg af revisorsuppleant Helle Kristensen blev enstemmigt genvalgt som revisorsuppleant. 14. Udkast til handlingsplan for 2011 Troels Panild gennemgik bestyrelsens udkast til handlingsplan. Hovedtrækkende i handlingsplanen er:

9 Den eksterne og den foreningsbaserede kommunikation skal i højsædet Der er brugt rigtig mange mandetimer og penge på forbedringer på Nudebook, det har gjort at vores egen hjemmeside er tilsidesat, dette vil nu blive ændret, og der vil igen bliver brugt tid og kræfter her. Bestyrelsen efterlyser at vi bruger denne, til at fortælle om aktiviteter, både nye og afholdte. Da medlemsbladet koster rigtig mange penge at få trygt og udsendt (1. april højere porto), og ikke mindst tid at lave for 1 person, vil man i stedet forsøge med et Nyhedsbrev på hjemmesiden og udsende det til dem der har opgivet mail adresse. Man vil sammen med DNU = Dansk Naturist Union, udarbejde en informationspjece, der fortæller om hvad naturisme er.. Strandnaturisme konkrete aktiviteter skal afprøves At man er strand naturist er ikke ensbetydende med, man ved hvad naturisme eller DN er, tanken fra bestyrelsen er, at lokalforeningerne laver 3 aktiviteter på strandene i deres område, her har vi så mulighed for at fortælle om DN og vores aktiviteter. F.eks. Grill - sport o.l. lav en bog (til eget / andre lokalforeningers brug) om hvad der virker/ikke virker Internationaliseringen skal fortsætte Fortsatte det opstartet arbejde med BN= British Naturism og skabe kontakt til naturist organisationer i Europa. Bruge endvidere Deres erfaringer og Deres tilbud. Temakonference om dansk naturisme Bestyrelsen vil igangsætte konkrete samarbejdsprojekter på tværs af organisatoriske skel. Indbyde bredt i naturistmiljøet til en temakonference om dansk naturisme. Igangsætte naturistvandreture som pilotprojekt Den del af Visionsplanen som siger naturmæssige, forestiller bestyrelsen sig. Pilotprojekt herhjemme eller i udlandet bliver vandre turer, gerne i samarbejde med lokalforening eller aktivgruppe Nye medlemskort Der er tanker om et nyt og forbedret medlemskort, både i kvalitet og brugen heraf. Det er tanken at det fremover kan bruges uden for landets grænser, men også at det kan læses digitalt. Spørgsmål/kommentar: Det vigtige i at fastholde medlemsbladet, er at hvis vi ikke har det, går vi glip at bl.a. rejsebeskrivelser og hele artikler.! Kan vi som englænderne betale os fra at få udført nogle bestemte presse opgaver? Tanken er at få 1 ansat nogle timer til primært kommunikation, dette e der afsat lidt til i budgettet.

10 Bestyrelsen mangler frivillige der vil hjælpe med at lægge artikler, indkaldelser, m.v. på nettet! Forslag: At der på hjemmesiden kom et afsnit med stillinger: som pinde, overskuelige, ikke bare titlen redaktør, hvilket kan få mange til at stå af, for hvem kan klare det, men med mange om opgaven, kan det gå. Hvad får vi ud af at være medlem af DN? Der kunne laves en appetitvækker, så ikkemedlemmer, melder sig ind. Er alle lokalforeninger repræsenteret ved GF DN Land? Forslag om at alle skal komme med mundtligt indlæg på ca. 5 min om hvad de har lavet i årets løb Spørgsmål vedr. internationalt samarbejde: hvad med det samarbejde der allerede er i gang med Norge og Sverige? Svar. Det er i gang og fortsætter. DN Land behøver ikke være inder over alle, medlemmer og lokalforeninger kan godt selv. 15. Eventuelt er verdens kedeligste hjemmeside, syntes nogle! Dette blev taget til efterretning. Andre foretrækker dog at det er denne der bruges, da den er foreningens ansigt udadtil. har ikke en gode tone, hvorfor den ikke bruges af alle, men er jo også kun et chat rum. Nogle undre sig over at indkaldelsen lå på, hertil blev der svaret at det skal den jf. vedtægterne. Nogle har modtaget indkaldelsen til GF DN Land via mail som en ekstra service, andre har ikke, da dem blev betragtet som spam mail. Andre igen, har ikke fået mail, måske fordi de ikke har oplyst mail eller har glemt at ændre ved ny takkede formanden for god ro og orden Referent Laila Qvant Dirigent Jens Rasmussen

Ad 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse Thomas fremlagde bestyrelsens beretning til godkendelse. Thomas sagde blandt andet:

Ad 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse Thomas fremlagde bestyrelsens beretning til godkendelse. Thomas sagde blandt andet: Referat fra generalforsamlingen 6. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse.

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse. Vedtægter for foreningen Danske Naturister 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Naturister i daglig tale forkortet til DN. Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til

Læs mere

Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister lørdag den 29. marts 2014

Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister lørdag den 29. marts 2014 Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister lørdag den 29. marts 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Danske Naturister søndag den 03. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling i Danske Naturister søndag den 03. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling i Danske Naturister søndag den 03. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DN tirsdag den 5. juni 2011 kl. 13.00 18.00 på Solbakken

Referat bestyrelsesmøde i DN tirsdag den 5. juni 2011 kl. 13.00 18.00 på Solbakken Referat bestyrelsesmøde i DN tirsdag den 5. juni 2011 kl. 13.00 18.00 på Solbakken Deltagere: Bestyrelsen: Jens, Troels, Bjarke, Thomas og Uffe Sekretariatsgruppe: Peter, Kim og Søren Afbud: Martin og

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DN søndag den 10. november kl. 11.00 17.00 i Brøndby

Referat bestyrelsesmøde i DN søndag den 10. november kl. 11.00 17.00 i Brøndby Referat bestyrelsesmøde i DN søndag den 10. november kl. 11.00 17.00 i Brøndby Deltagere: Bestyrelsen: Jens, Troels, Bjarke, Thomas og Uffe og Ian Sekretariatsgruppe: Peter, Kim og Søren Afbud: Martin

Læs mere

DN Bestyrelsesmøde 23. juni 2013 kl. 10:00

DN Bestyrelsesmøde 23. juni 2013 kl. 10:00 Referat fra DN Bestyrelsesmøde 23. juni 2013 kl. 10:00 I Haraldslund Vand- og Kulturhus, Aalborg Formalia: Til stede: Gæst: Deltog via Skype: Afbud: Ordstyrer: Referent: Jens, Bjarne, Troels og Uffe Kim

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Danske Naturister www.naturister.dk

Danske Naturister www.naturister.dk Danske Naturister www.naturister.dk Referat for generalforsamlingen i Danske Naturister lørdag den 17. marts 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3.

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE Februar 2018 HA/ts R E F E R A T Ordinær generalforsamling torsdag den 1. februar 2018, kl. 18:15-19:30 på Radisson blu Scandinavia, København, Rum: Sweeden. I generalforsamlingen deltog:. Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DN søndag den 22. april, 2012 kl. 10.00 15.30 i København

Referat bestyrelsesmøde i DN søndag den 22. april, 2012 kl. 10.00 15.30 i København Referat bestyrelsesmøde i DN søndag den 22. april, 2012 kl. 10.00 15.30 i København Deltagere: Bestyrelsen: Jens, Troels, Bjarke, Thomas og Uffe Suppleant: Ian Sekretariatsgruppe: Peter, Kim og Søren Afbud:

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Naturister Esbjerg

Vedtægter for foreningen Danske Naturister Esbjerg Vedtægter for foreningen Danske Naturister Esbjerg 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister Esbjerg. Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er en selvstændig del af landsorganisationen

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal www.naturister.dk

Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal www.naturister.dk Bestyrelsesmøde den 5. januar 2014 i Deltagere: Helle Kristensen, Laila Qvant, Helge Bøgegaard og Søren Kristensen. Invitation til fællesmøde med DN København Bestyrelsen har modtaget en invitation til

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus

Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Referat af generalforsamling i SLM-Aarhus Lørdag d. 25. marts 2017 kl. 19.00 i SLMs lokaler, Østbanetorvet 8, 8000 Aarhus C Dagsorden og referat 1. Velkomst ved præsidenten 2. Valg af dirigent Marc blev

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Generalforsamling. 6. februar 2013

Generalforsamling. 6. februar 2013 Generalforsamling 6. februar 2013 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 eller 4 stemmetællere 3. Formanden aflægger beretning 4. Kasserer fremlægger det reviderede regnskab 2012 til generalforsamlingens

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Samlingspunkt for midt- og vestjyske naturister

Samlingspunkt for midt- og vestjyske naturister Samlingspunkt for midt- og vestjyske naturister "Naturisme er en livsstil, hvor mennesker uden kønnenes adskillelse færdes uden tøj, når vejr og omgivelser gør det naturligt med henblik på øget selvrespekt,

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske naturister Vedtægtsgruppens forslag pr. 17. april 2016 til nye vedtægter

Vedtægter for foreningen Danske naturister Vedtægtsgruppens forslag pr. 17. april 2016 til nye vedtægter Gældende vedtægter pr. d.d. 1. Foreningens navn Vedtægter for foreningen Danske naturister Vedtægtsgruppens forslag pr. 17. april 2016 til nye vedtægter 1 Foreningens navn Foreningens navn er Danske Naturister

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Referat af femte ordinære generalforsamling

Referat af femte ordinære generalforsamling Referat af femte ordinære generalforsamling Arne Jørgensen 27. september 2003 Til stede Palle Jørgensen (næstformand), Kaja Christiansen (formand), Morten Høgholm, Kåre Fiedler Christiansen, Arne Jørgensen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Standardsamarbejdsaftale mellem Danske Naturister (DN) og DN lokalforeningerne. Standardsamarbejdsaftale mellem Danske Naturister og Lokalforening

Standardsamarbejdsaftale mellem Danske Naturister (DN) og DN lokalforeningerne. Standardsamarbejdsaftale mellem Danske Naturister og Lokalforening - Udkast til kommentering hos lokalforeningerne - Frist for kommentarer den 18. marts - Kommentarer sendes til Troels Norup Panild troels@naturister.dk - Standardsamarbejdsaftale mellem Danske Naturister

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Oplæg til lokale vedtægter

Oplæg til lokale vedtægter Dette oplæg har til hensigt at komme med forslag til et sæt lokale vedtægter. De lokale vedtægter skal præcisere de lokale regler og forhold, som ikke er omfattet af eller nærmere beskrevet i Den Grønne

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019

Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling. 21. Marts 2019 Velkommen til Opstrammerens Generalforsamling 21 Marts 2019 Dagsorden 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Bestyrelsens beretning 4 Kaffepause 5 Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 6 Fastlæggelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere