Tilsynsrapporter et overblik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynsrapporter et overblik"

Transkript

1 De enkelte institutioner Palleshave Tilsynsrapporter et overblik o At den pædagogiske tilgang bygger på individualitet. o At der arbejdes målrettet med kommunikation og udvikles videosupervision. o At der fokuseres på struktur tryghed og forudsigelighed på mange niveauer i de næste to år. o At der er systematik, tydelighed og refleksion omkring magtanvendelser og medicinhåndtering. o At en positiv stemning og glæde fylder huset. o At materialet på Tilbudsportalen opdateres. o At myndigheden bliver tydeligere i arbejdet med handleplaner. o At der udarbejdes en huskeliste ved indflytning af nye brugere. o At fejlmedicinering og andre utilsigtede hændelser ved håndtering af medicin også registreres centralt og samlet. Toften o At kerneydelsen beskrives uddybende ud fra centrale tilgange og værdier. o At der er overensstemmelse mellem retningslinjer og praksis omkring handleplaner, magtanvendelse og medicinhåndtering. o At beboernes indflydelse og inddragelse er et væsentligt omdrejningspunkt for livet i botilbudet. o At medarbejderne indgår i ligeværdige og respektfulde relationer med beboerne. o At pårørende inddrages i overensstemmelse med den enkelte beboers ønske. o At alle omtaler hinanden positivt, også i hinandens fravær. o At materialet på Tilbudsportalen opdateres. o At akut funktionen etableres og opleves som en del af det samlede tilbud til fælles glæde for beboerne. o Medicininstruksmappen kan gøres mere overskuelig.

2 Job og Aktiv o At Tilbudsportalen og skriftligt materiale er opdateret. o At indsatsen er tilrettelagt ud fra et bevidst valg af teori og metode gennem konceptet, der tager udgangspunkt i virksomhedsteorien. o At der er udarbejdet overskuelige materialer omkring handleplaner, magtanvendelse og medicinhåndtering. o At medarbejderne/brugerne og de pårørende ses som væsentlige samspilspartnere. o At medarbejderne/brugerne og de pårørende har lyst til indflydelse og inddragelse gennem henholdsvis INgruppen og Samrådet. o At Afdeling Gestelev får tidssvarende fysiske rammer, der er velegnede til målgruppen. o At Afdeling Ringe får løst sine problemer med manglende opgavetilgang og drager omsorg for især medarbejdernes/brugernes bekymring for fremtiden. o At ledelsen overvejer, om jobsamtale er den rigtige betegnelse for samtalen om arbejdsforhold og trivsel. o At fejl og andre utilsigtede hændelser ved medicinhåndtering registreres fyldestgørende. Kernehuset o At der er en stabil beboer- og medarbejdergruppe. o At der er en høj trivsel og tilfredshed hos alle personer i og omkring Kernehuset. o At der er en sprudlende, ligeværdig og varm stemning og atmosfære i huset. o At kerneydelsen fokuserer på fælles og individuelle ønsker og behov. o At handleplansarbejdet foregår med en høj grad af brugerinddragelse. o At der ikke forekommer magtanvendelser. o At medicinhåndteringen er overskuelig. o At beboerne har indflydelse på tilbudet og selvbestemmelse så vidt muligt. o At Bofamiko og Kernehuset fremkommer på tilbudsportalen ved søgning. o At der udarbejdes en tjekliste i forhold til modtagelsen af nye beboere. o At lovgivningen omkring magtanvendelse og tolkningen af den gennemgås jævnligt, og de forskellige former for magt i relationer diskuteres. o At aflåsningen af køleskabet om natten tages op til overvejelse. o At den fælles medicininstruks revideres i afsnittet omkring håndkøbsmedicin. o At fejl og andre utilsigtede hændelser ved medicinhåndtering registreres i en særlig kolonne og efterfølgende anvendes til refleksion og læring med henblik på fremtidig forebyggelse. o At medarbejdernes andel i forvaltning af beboernes økonomi overvejes, eventuel i form af et samarbejde med de pårørende, parallelt til samarbejdet omkring handleplaner.

3 Montagen o At skriftligt materiale er opdateret og fyldestgørende. o At medarbejderne, personalet og ledelsen er fælles om alle processer på arbejdspladsen. o At personalet er inddelt i grupper, som gør dem specialiseret i det, de er bedst til. o At kerneydelsen er beskrevet i et samarbejde mellem medarbejdere, personale og ledelsen og derfor fungerer som et fælles værdisæt. o At handleplaner udarbejdes individuelt og opleves som en plan for personlige mål af medarbejderne. o At der ikke forekommer magtanvendelser og sjældent konflikter. o At der opleves en høj grad af inddragelse og indflydelse på alle niveauer i organisationen. o At Tilbudsportalen opdateres. o At problemet med manglende produktionsopgaver bliver løst. o At lovgivningen og proceduren omkring magtanvendelse tages op til drøftelse jævnligt. o At der udarbejdes en fyldestgørende instruks for medicinhåndtering i henhold til Sundhedsstyrelsens vejledning. o At fejl og andre utilsigtede hændelser ved medicinhåndtering registreres med henblik på fælles læring og forebyggelse. o At medarbejderrepræsentanterne i samarbejdsudvalget overvejer fordelene ved en ny trivselsundersøgelse i indeværende år. Solskrænten o At der foregår en målrettet differentiering i forhold til de to forskellige målgrupper og i medarbejdernes indsats. o At medarbejderne gives mulighed for faglig udvikling gennem kurser og supervision. o At der foreligger en fyldestgørende instruks for medicinhåndtering. o At beboernes ønsker og behov i forhold til rygning imødekommes med øje for at mindske generne for medarbejderne. o At Tilbudsportalen opdateres. o At der ved fremtidige visitationer stilles krav om en overordnet handleplan jf. Servicelovens 141. o At anvendelse af magt drøftes med henblik på at sikre åbne døre. o At fejlmedicinering registreres samlet med henblik på fælles læring og forebyggelse af fremtidige hændelser. o At brugerindflydelse integreres, idet der er et dilemma i at gøre den reel i hverdagen og i beboerrådet, når nogle beboere helst er fri for at forholde sig og tage ansvar. o At sekretariatet sikrer at komme med tilbagemeldinger i forbindelse med indberetninger af magtanvendelsesepisoder

4 Den Blå Ambassade o At leder og medarbejdere udstråler engagement, troværdighed og ligeværdighed, hvilket afspejler sig i brugergruppen. o At tilbudet baserer sig på faglighed, som suppleres af akupunktur, ro og omsorg. o At brugerne har ejerskab for huset. o At tilbudet er godt beskrevet i det skriftlige materiale. o At være opmærksom på betydningen af travlhed blandt medarbejderne for brugerne, så velfungerende brugere ikke overses på grund af mere krævende brugere. o At sikre tydelighed og enighed om brugernes anvendelse af aktivitetscenteret kan det være med eller uden deltagelse fra medarbejdere? o At opdatere Tilbudsportalen til o Forenkling af registreringsproceduren for medicinordination. o At fejlmedicinering og andre utilsigtede hændelser ved håndtering af medicin også registreres. Bofamiko (Egeparken) o At medarbejderne er faglige og nuancerede i forhold til det individuelle fokus. o At der er en god indsigt i egne styrker og barrierer blandt medarbejderne. o At selvstændigheden for beboerne prioriteres, og at den kan ses, både konkret og i holdninger, tilgangen og etikken. o At der er lavet en fyldestgørende instruks for medicinhåndtering. o At opdatere Tilbudsportalen og sørge for at data lægges ind i portalen igen. o At bruge medarbejdernes kompetencer indenfor f.eks. neuropædagogik mere i forhold til kerneydelsen. o At lave en tjekliste som kan bruges i forbindelse med visitationsforløb. o At prioritere udviklingen af pårørendesamarbejdet i praksis i forlængelse af udviklingsforløbet i Bofamiko.

5 Lindehuset o At der er et individuelt fokus på beboerne, som også tager højde for aldringsprocessen. o At der er stabilitet i både medarbejder- og beboergruppen. o At beboerne har ejerskab for Lindehuset og medinddrages i forhold til fællesskabet. o At Tilbudsportalen og servicedeklarationen opdateres. o At opdatere kendskabet til reglerne om magtanvendelse og retningslinjerne for indberetning til myndigheden. o At der udarbejdes en fyldestgørende instruks for medicinhåndtering, der beskriver alle facetter af håndteringen, fra ordinationen modtages, til emballagen bortskaffes. o I den forbindelse skal det sikres at fejl og andre utilsigtede hændelser ved medicinhåndtering registreres. Lunden o At Lundens værdier afspejler sig på tværs af niveauer og afdelinger, således at tilbudet opleves som en helhed. o At Lunden baserer sig på anerkendelse og imødekommenhed i forhold til både gæster og pårørende. o At der er en høj grad af fleksibilitet i forhold til behov hos gæster og pårørende. o At der et velfungerende informationsniveau både imellem afdelingerne og i mellem ledelsen og medarbejderne. o At sørge for, at Lunden igen fremgår på Tilbudsportalen. o At formidlingen af Lundens tilbud forbedres og visualiseres, så det yder tilbudet retfærdighed, f.eks. gennem billedmateriale, hjemmeside og foldermateriale. o At akutpladsen ikke sander til med længerevarende ophold, både fordi pladsen ikke er egnet til længerevarende midlertidige ophold, men også af hensyn til akutfunktionen. o At der udarbejdes en medicininstruks, som er lavet til Lunden og som er fyldestgørende. o At fejl og andre utilsigtede hændelser ved medicinhåndtering registreres fyldestgørende.

6 Pegasus o At den pædagogiske tilgang er kendetegnet af faglighed, tålmodighed, struktur, respekt og et øje for mennesket bag handicappet. o At der er en helhedsorienteret kommunikation og koordination mellem boafdelingerne og aktivitetscentret. o At skriftligheden i forhold til tilbudet er god og indholdet svarer til det, som tilsynet oplevede på stedet. o At rammerne og faciliteterne til målgruppen er gode, og der er taget hensyn til målgruppens behov for sanseoplevelser og muligheder for afskærmning, om end byggeriet kritiseres for at være for stort og åbent. o At opdatere tilbudsportalen. o At indberetninger, overblik og opfølgninger på magtanvendelser varetages i henhold til Servicelovens vejledning og bekendtgørelse. o At der gøres en indsats for at nedbringe antallet af magtanvendelser om muligt. o At gennemføre fælles overordnet projekt om forventningsafstemning mellem medarbejdere og pårørende i o At revidere og implementere værdigrundlaget. o At fokus øges på tydelighed og samarbejde med pårørende i praksis. o At fejlmedicinering og andre utilsigtede hændelser ved håndtering af medicin også registreres. Bofamiko (Søbo) o At der er nuancerede overvejelser i den individuelle tilgang. o At medarbejderne er bevidste om deres egen rolle og funktion i forhold til beboerne. o At der er rummelighed i bofællesskabet. o At opdatere Tilbudsportalen og finde ud af, hvorfor data tilsyneladende er slettet. o At overveje supervision i forhold til udvikling af den pædagogiske praksis. o At harmonere selvstændige livsformer med bofællesskabstanken, således at fællesskabet får en øget betydning for den enkelte, uden at gå på kompromis med selvstændigheden. o At den fælles medicininstruks revideres i afsnittet omkring håndkøbsmedicin, og at håndkøbsmedicin ikke administreres af medarbejderne uden forudgående ordination af en læge. o At fejl og andre utilsigtede hændelser ved medicinhåndteringen registreres samlet og centralt og anvendes til fælles refleksion og læring med henblik på fremtidig forebyggelse. o At fokusere på samarbejdet med pårørende i praksis, f.eks. gennem øget information, inddragelse og hyppigere samarbejdsrelationer.

7 Overordnede problemer o Tilbudenes størrelse og kompleksitet bør overvejes på ny i forhold til antallet af tilsyn. Der er udført tre tilsyn på Bofamiko, men kun ét på Solskrænten, som er mere differentieret med hensyn til målgruppe og har mange afdelinger, om end de ligger på samme adresse. o Tilbudsportalen bør opdateres. Enkelte tilbud fremkommer ikke ved søgning, for eksempel Lunden og Bofamiko. o Omkring magtanvendelser bør lovgivningen og retningslinjerne opfriskes. Det er især et problem at holde proceduren nærværende for medarbejdere på tilbud, der sjældent har magtanvendelser. o Magtanvendelser jf. Servicelovens 128 (for eksempel stofseler) skal ansøges separat, og der skal ske en opfølgning efter 18 måneder. Det er således ikke tilstrækkeligt at indflette ansøgningen i borgerens handleplan. o Magtanvendelser jf. Servicelovens 126, stk. 2 (fastholdelse i for eksempel hygiejnesituationer) skal ansøges, og der skal ske opfølgning efter tre måneder, henholdsvis seks måneder, hvis tilladelsen forlænges. o Instruksen for medicinhåndtering er mangelfuld på flere tilbud. Nogle mener, at de har en instruks, hvis de har en kopi af en instruks udarbejdet et andet sted eller til et andet formål, mens andre fokuserer mindre på det, idet de kun har få borgere, der får medicin. o Pårørendesamarbejde i praksis halter i flere tilbud. Utilfredshed fra pårørende fylder meget i hverdagen, og problematikken mindsker trivslen i hverdagen for i hvert fald medarbejderne. o Det bør sikres, at alle institutioner har en ensartet og fyldestgørende måde at registrere fejlmedicineringer på. Til dette formål kan Bosted System anvendes, da data således kan samles centralt og anvendes til fælles refleksion og læring med henblik på fremtidig forebyggelse. o Det bør undersøges om de institutioner, der i højest grad ser sig nødsaget til at benytte sig af magtanvendelser, kan gøre mere for at forebygge disse episoder. Inspiration kan hentes blandt de af kommunens institutioner, der aktivt arbejder med denne type forebyggelse. Sten Dokkedahl Sundheds og handicapchef

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Uanmeldt tilsyn Den 27. januar 2010 Formalia Dette uanmeldte tilsyn på Palleshave Bo- og Aktivitetscenter, Hedebovej 48, 5750

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Bofamiko Bofællesskabet Kernehuset

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Bofamiko Bofællesskabet Kernehuset www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Bofamiko Bofællesskabet Kernehuset Anmeldt tilsyn Den 17. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Bofamiko, Kernehuset, Hvidkærparken 3, 5792 Årslev blev udført af

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Gårdhaven, tlf Stokrosevej 3, 8800 Viborg. Udført af Bunk & Elkjær: Vivian Elkjær og Ruth Bunk den 14.

Uanmeldt tilsyn ved Gårdhaven, tlf Stokrosevej 3, 8800 Viborg. Udført af Bunk & Elkjær: Vivian Elkjær og Ruth Bunk den 14. Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Gårdhaven, tlf. 86 61 46 66 Stokrosevej 3, 8800 Viborg. Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk

Læs mere

Seneste tilsyn var anmeldt og fandt sted på rehabiliteringscenteret den 29. juni Der var ingen opmærksomhedspunkter i tilsynsrapporten.

Seneste tilsyn var anmeldt og fandt sted på rehabiliteringscenteret den 29. juni Der var ingen opmærksomhedspunkter i tilsynsrapporten. Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Bo- og rehabiliteringscenter Fogedvænget, tlf. 76 74 12 90 Bocenteret Fogedvænget 25, 8722 Hedensted Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Uanmeldt tilsyn Den 11. januar 2012

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Uanmeldt tilsyn Den 11. januar 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Uanmeldt tilsyn Den 11. januar 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune Torsdag den 23. februar 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Malmhøj. Generelt er formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Uanmeldt tilsyn Den 2. februar 2012

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Uanmeldt tilsyn Den 2. februar 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Uanmeldt tilsyn Den 2. februar 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

CVR-nr Botilbudet Solskrænten

CVR-nr Botilbudet Solskrænten www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Botilbudet Solskrænten Anmeldt tilsyn Den 23. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Botilbudet Solskrænten, Lykkevalg 17, Korinth, 5600 Faaborg blev udført af de

Læs mere

CVR-nr BO & AKTIV Seniorcenter Egebo Uanmeldt tilsyn Den 30. januar 2012

CVR-nr BO & AKTIV Seniorcenter Egebo Uanmeldt tilsyn Den 30. januar 2012 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 BO & AKTIV Seniorcenter Egebo Uanmeldt tilsyn Den 30. januar 2012 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboer/brugerrepræsentanter...3

Læs mere

CVR-nr Bofamiko Bofællesskabet Søbo

CVR-nr Bofamiko Bofællesskabet Søbo www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Bofamiko Bofællesskabet Søbo Anmeldt tilsyn Den 17. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Bofamiko, Bofællesskabet Søbo, Søvej 21b, 5750 Ringe blev udført af eksterne

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Lunden Ferie-, fritids- og aflastningshus

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Lunden Ferie-, fritids- og aflastningshus www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Lunden Ferie-, fritids- og aflastningshus Anmeldt tilsyn Den 19. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Lunden, Ferie-, fritids- og aflastninghus, Lundegårdsvej 1,

Læs mere

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune

TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune TILSYNSRAPPORT Jammerbugt Kommune Uanmeldt tilsyn i Dagbeskæftigelsen Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 9.00 og Uanmeldt tilsyn i Bofællesskabet Krabben Tirsdag den 28. november fra kl. 11.00 Indledning

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Smørhullet Vestergade 104 A 9700 Brønderslev Leder Jan Christensen Og Inger Marie Haukrogh. Tilsynsrapport

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Møllebo Markedsgade 120 9700 Brønderslev Leder Jan Christensen Afd.leder Britta Magnussen Tilsynsrapport af

Læs mere

CVR-nr BOFAMIKO Bofællesskabet Egeparken 62

CVR-nr BOFAMIKO Bofællesskabet Egeparken 62 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 BOFAMIKO Bofællesskabet Egeparken 62 Anmeldt tilsyn Den 23. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Bofamiko, Bofællesskabet Egeparken 62, 5772 Kværndrup blev udført

Læs mere

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade i Svendborg & Carlsminde Kollegiet i Nyborg Mandag den 7. november 2011 fra kl. 13.00 Indledning

Læs mere

Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014

Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014 Regodkendelse af Bo og Naboskab Vordingborg 24. november 2014 Kopi fra Tilbudsportalen Re-godkendelsen omhandler alle temaer i kvalitetsmodellen: Uddannelse og beskæftigelse, Selvstændighed og relationer,

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Socialpsykiatri Syd Den Blå Ambassade

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Socialpsykiatri Syd Den Blå Ambassade www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Socialpsykiatri Syd Den Blå Ambassade Anmeldt tilsyn Den 5. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Den Blå Ambassade, Damtoften 6 A-B, 5600 Faaborg blev udført af

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune. Mandag den 12. april 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune. Mandag den 12. april 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn i E- huset, Københavns Kommune Mandag den 12. april 2010 fra kl. 16.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg i E- huset. Formålet med tilsynet

Læs mere

CVR-nr Palleshave Bo- og aktivitetscenter

CVR-nr Palleshave Bo- og aktivitetscenter www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 30 97 08 29 Palleshave Bo- og aktivitetscenter Anmeldt tilsyn Den 3. Marts 2009 Dette anmeldte tilsyn på Palleshave Bo- og aktivitetscenter, Hedebovej 48, 5750 Ringe blev udført

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Søndergade 69. Formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Høskoven Trænings- Bo- og Aktivitetshus, tlf Damagervej 26, 8260 Viby J. Boenhederne - Hus 9

Uanmeldt tilsyn ved Høskoven Trænings- Bo- og Aktivitetshus, tlf Damagervej 26, 8260 Viby J. Boenhederne - Hus 9 Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Høskoven Trænings- Bo- og Aktivitetshus, tlf. 87 33 89 00 Damagervej 26, 8260 Viby J. Boenhederne - Hus 9 Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Gudenåkollegiet, tlf Skolevænget 5, 7160 Tørring Afdeling Kildebo

Uanmeldt tilsyn ved Gudenåkollegiet, tlf Skolevænget 5, 7160 Tørring Afdeling Kildebo Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Gudenåkollegiet, tlf. 78 47 65 00 Skolevænget 5, 7160 Tørring Afdeling Kildebo Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune. Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune. Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Faxe Kommune aflagt tilsynsbesøg på Grøndalshusene. Generelt er formålet

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Anmeldt tilsyn Den 3. februar 2011

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Anmeldt tilsyn Den 3. februar 2011 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbuddet Toften Anmeldt tilsyn Den 3. februar 2011 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

Tilsynsenheden. Foreløbig. Afrapportering Uanmeldt/Anmeldt tilsyn d.d Heksekedlen Tussevej Bloksbjerg Leder: Heksmutter

Tilsynsenheden. Foreløbig. Afrapportering Uanmeldt/Anmeldt tilsyn d.d Heksekedlen Tussevej Bloksbjerg Leder: Heksmutter Tilsynsenheden Foreløbig Afrapportering Uanmeldt/Anmeldt tilsyn d.d. 2011 Heksekedlen Tussevej 2 1313 Bloksbjerg Leder: Heksmutter Tilsynsførende Tilsynsførende Heksekedlen er et bofællesskab med 14 visiterede

Læs mere

Interviewspørgsmål til brug for tilsyn 2013

Interviewspørgsmål til brug for tilsyn 2013 Stamdata: Sted: Bostedet Auktionsvej Leder: Lene Mouritsen Målgruppe: Voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne Antal beboere / brugere: 19 Antal ansatte fuldtidsstillinger: 8,5 Interviewspørgsmål

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Koglen, tlf , Koglely Grønbjergvej 26, 6971 Spjald.

Uanmeldt tilsyn ved Koglen, tlf , Koglely Grønbjergvej 26, 6971 Spjald. Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Koglen, tlf. 96 99 29 29, Koglely Grønbjergvej 26, 6971 Spjald. Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk

Læs mere

CVR-nr Botilbud Solskrænten

CVR-nr Botilbud Solskrænten www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Botilbud Solskrænten Uanmeldt tilsyn Den 25. januar 2010 Formalia Dette uanmeldte tilsyn på Botilbud Solskrænten, Lykkevalg 17, Korinth, 5600 Faaborg blev udført

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kernehusene, Københavns Kommune Irlandsvej 39 AB og Røde Mellemvej 50. Tirsdag den 3. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kernehusene, Københavns Kommune Irlandsvej 39 AB og Røde Mellemvej 50. Tirsdag den 3. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kernehusene, Københavns Kommune Irlandsvej 39 AB og Røde Mellemvej 50 Tirsdag den 3. august 2010 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune. Mandag den 1. august 2011 fra kl

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune. Mandag den 1. august 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune Mandag den 1. august 2011 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Botilbuddet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune. Tirsdag den 18. november 2014 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune. Tirsdag den 18. november 2014 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune Tirsdag den 18. november 2014 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Birkebjergcentret.

Læs mere

PH Pleje. Tilsynsrapport 2013. Socialcentret

PH Pleje. Tilsynsrapport 2013. Socialcentret PH Pleje Tilsynsrapport 2013 Socialcentret 1 Indhold Beskrivelse af enheden: Lovgrundlag, rammer og vurdering... 3 Navn og Adresse... 3 Ledelse... 3 Dato for tilsynet... 3 Anvendte tilsynsmetoder... 3

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Sct. Mikkel, tlf , Søndersøparken 3, 8800 Viborg.

Uanmeldt tilsyn ved Sct. Mikkel, tlf , Søndersøparken 3, 8800 Viborg. Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Sct. Mikkel, tlf. 78 47 62 50, Søndersøparken 3, 8800 Viborg. Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Anmeldt tilsyn Den 14. april 2011

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Anmeldt tilsyn Den 14. april 2011 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Palleshave Bo- og Aktivitetscenter Anmeldt tilsyn Den 14. april 2011 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter. Generelt

Læs mere

Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune. Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00

Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune. Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn På kirkens Korshærs Herberg, Københavns Kommune Onsdag den 9. december 2009 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på kirkens Korshærs

Læs mere

Anmeldt tilsyn Bo- og naboskab Møn, Vordingborg Kommune. Elverhøj, Møllehatten og Væksthuset. Onsdag den 9. oktober 2013 fra kl. 09.

Anmeldt tilsyn Bo- og naboskab Møn, Vordingborg Kommune. Elverhøj, Møllehatten og Væksthuset. Onsdag den 9. oktober 2013 fra kl. 09. TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn Bo- og naboskab Møn, Vordingborg Kommune Elverhøj, Møllehatten og Væksthuset Onsdag den 9. oktober 2013 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Vordingborg Kommune aflagt

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bostederne Lygten 4D og Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune. Tirsdag den 24. august 2010 fra kl

Anmeldt tilsyn på Bostederne Lygten 4D og Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune. Tirsdag den 24. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bostederne Lygten 4D og Vestergårdsvej 14, Københavns Kommune Tirsdag den 24. august 2010 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune. Tirsdag den 1. december 2009 fra kl

Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune. Tirsdag den 1. december 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Akutinstitutionen Frederiksholm, Københavns Kommune Indledning Tirsdag den 1. december 2009 fra kl. 13.00 Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Akutinstitutionen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl. 10.30 og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

CVR-nr Bofamiko Bofællesskabet Klokkebo Distrikt vest

CVR-nr Bofamiko Bofællesskabet Klokkebo Distrikt vest www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Bofamiko Bofællesskabet Klokkebo Distrikt vest Uanmeldt tilsyn Den 23. Marts 2010 Formalia Dette uanmeldte tilsyn på Bofællesskabet Klokkebo, Stålbjergvej 43, 5672

Læs mere

ANMELDT TILSYN 2013 RØNNEGÅRD

ANMELDT TILSYN 2013 RØNNEGÅRD Den Sociale Virksomhed ANMELDT TILSYN 2013 RØNNEGÅRD Regionsgården Blok E stuen Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Telefon 38 66 50 00 Direkte 38 66 69 59 Web www.densocialevirksomhed.dk Ref.: jasu Dato: 31.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Gødvad Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 10.00

Uanmeldt tilsyn på Gødvad Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 10.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Gødvad Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Gødvad Plejecenter.

Læs mere

U/Anmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Onsdag den 10. marts 2010 fra kl

U/Anmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Onsdag den 10. marts 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT U/Anmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune Onsdag den 10. marts 2010 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg Møllehuset

Læs mere

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap

Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap Årsrapport for tilsyn 2012 Voksenområdet - handicap Oplysninger om tilbuddet: Tilbuddets navn, adresse, tlf., mail: Organisationen Bramdrupdam, Centervej 7 19, 6000 Kolding. Tlf. 79797090 Org-bramdrupdam@kolding.dk

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Det socialpædagogiske kollektiv Møllehuset Nordens Allé 35 9700 Brønderslev Leder Jan Christensen Tilsynsrapport

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Skærtorsdag den 21.april 2011 fra kl.12.30

Uanmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune. Skærtorsdag den 21.april 2011 fra kl.12.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Møllehuset og Guldbergshave, Københavns Kommune Skærtorsdag den 21.april 2011 fra kl.12.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Møllehuset

Læs mere

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud

Frederiksberg kommune, voksenområdet. Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Frederiksberg kommune, voksenområdet Opfølgende tilsyn 2013 107, 108 og 110 tilbud Tilbuddets navn og adresse: Bakkegården Bakkegårdens Allé 18 1804 Frederiksberg - 38 21 39 60 gith01@frederiksberg.dk

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bavnebjerg Bo- og aktivitetscenter, Skanderborg Kommune. Torsdag den 26. august 2010 fra kl. 13.00

Anmeldt tilsyn på Bavnebjerg Bo- og aktivitetscenter, Skanderborg Kommune. Torsdag den 26. august 2010 fra kl. 13.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bavnebjerg Bo- og aktivitetscenter, Skanderborg Kommune Torsdag den 26. august 2010 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Skanderborg Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Opfølgende uanmeldt tilsyn på. Følstruphusene. - en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Opfølgende uanmeldt tilsyn på. Følstruphusene. - en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov Opfølgende uanmeldt tilsyn på Følstruphusene - en del af Bocenter for unge og voksne med særlige behov Foretaget af Borger- og Socialservice, Sekretariatet Dato for uanmeldt tilsyn: d. 4. juni 2013 1 Indhold:

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Den Selvejende Institution Inge Marie Hjemmet Ringsted Kommune. Torsdag den 30. december 2010 fra kl

Anmeldt tilsyn på Den Selvejende Institution Inge Marie Hjemmet Ringsted Kommune. Torsdag den 30. december 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Den Selvejende Institution Inge Marie Hjemmet Ringsted Kommune Torsdag den 30. december 2010 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst

Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynsrapport Socialtilsyn Øst Tilsynstype: Driftsorienteret tilsyn Område: Sociale tilbud Praktiske oplysninger Tilsynsrapporten indeholder socialtilsynets bedømmelse og vurdering af om tilbuddet fortsat

Læs mere

Uanmeldt tilsyn i Boenheden Skipper Clementsvej, Jammerbugt Kommune. Torsdag den 27. oktober 2011 fra kl. 13.00

Uanmeldt tilsyn i Boenheden Skipper Clementsvej, Jammerbugt Kommune. Torsdag den 27. oktober 2011 fra kl. 13.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn i Boenheden Skipper Clementsvej, Jammerbugt Kommune Torsdag den 27. oktober 2011 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg i Boenheden

Læs mere

ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning

ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning Helsingør Kommunes kvalitetsstandard for ABL 4+52, 5 og 105 samt SEL 85 Længerevarende botilbud uden døgndækning Godkendt i Socialudvalget 3. november 2015 Formål Lovgrundlag Målgruppe Levering af ydelsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune Onsdag den 7. december 2011 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fuglemosen. Generelt er

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune. Tirsdag den 7. december 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nordlys, Københavns Kommune Tirsdag den 7. december 2010 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Nordlys. Formålet med tilsynet

Læs mere

Redegørelse vedrørende magtanvendelser på det specialiserede voksenområde

Redegørelse vedrørende magtanvendelser på det specialiserede voksenområde Redegørelse vedrørende magtanvendelser på det specialiserede voksenområde 215 Magtanvendelser 215 Tilsynsenheden har på vegne af kommunalbestyrelsen til opgave at administrere bestemmelserne i servicelovens

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune. Torsdag den 16. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune. Torsdag den 16. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Børne- og familieinstitutionen Wibrandtsvej, Københavns Kommune Torsdag den 16. februar 2012 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Anmeldt tilsyn i E-Huset, Københavns Kommune. Fredag den 2. oktober 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn i E-Huset, Københavns Kommune. Fredag den 2. oktober 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn i E-Huset, Københavns Kommune Fredag den 2. oktober 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg i E-Huset. Formålet med tilsynet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vinklen, Københavns Kommune. Tirsdag den 28. maj 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vinklen, Københavns Kommune. Tirsdag den 28. maj 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vinklen, Københavns Kommune Tirsdag den 28. maj 2013 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vinklen. Formålet med tilsynet

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Stop Ung Agertoften 8 Flauenskjold 9330 Dronninglund Leder Pernille Hesthaven Og Kirsten Hesthaven. Tilsynsrapport

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8.

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 13.00 og Fredag den 16. december kl. 8.00 på Ådalen Indledning Vi har på vegne af Silkeborg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Bo- og Aktivitetstilbuddet Bo-Hedensted tlf Bygmarken 25, 8722 Hedensted Hus 23

Uanmeldt tilsyn ved Bo- og Aktivitetstilbuddet Bo-Hedensted tlf Bygmarken 25, 8722 Hedensted Hus 23 Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Bo- og Aktivitetstilbuddet Bo-Hedensted tlf. 78 47 61 00 Bygmarken 25, 8722 Hedensted Hus 23 Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg

Læs mere

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade. Onsdag den 7. november 2012 fra kl. 10.

Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune. Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade. Onsdag den 7. november 2012 fra kl. 10. TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på CSV Kollegierne, Svendborg Kommune Bykollegierne i Jernbanegade og Vestergade Onsdag den 7. november 2012 fra kl. 10.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76. Københavns Kommune

Uanmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76. Københavns Kommune TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bo- og aflastningstilbuddet Pallesvej 20 og Bofællesskabet Pallesvej 74-76 Københavns Kommune Søndag den 10. marts 2013 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Københavns

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Engparken, Rebild Kommune. Lørdag den 24. maj 2014 fra kl. 08.30 og Dialogmøde mandag den 16. juni kl. 10.00

Uanmeldt tilsyn på Engparken, Rebild Kommune. Lørdag den 24. maj 2014 fra kl. 08.30 og Dialogmøde mandag den 16. juni kl. 10.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Engparken, Rebild Kommune Lørdag den 24. maj 2014 fra kl. 08.30 og Dialogmøde mandag den 16. juni kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Uddannelsescentret Hilltop, Skive Kommune. Mandag den 26. marts 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Uddannelsescentret Hilltop, Skive Kommune. Mandag den 26. marts 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Uddannelsescentret Hilltop, Skive Kommune Mandag den 26. marts 2012 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Uddannelsescentret

Læs mere

Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn på dagtilbud BAS Bygning Søborg. Leder: Marianne Dinesen Medarbejder: Sonja Folvig Bruger: Leif Persson

Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn på dagtilbud BAS Bygning Søborg. Leder: Marianne Dinesen Medarbejder: Sonja Folvig Bruger: Leif Persson Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn på dagtilbud 2018 Tilbud Navn Adresse BAS Bygning 14 Dato for tilsyn 2. oktober 2018 Tilbuddet er repræsenteret ved Daglig leder Medarbejder Bruger Tilsyn foretaget af Fagspecialister

Læs mere

Anmeldt tilsyn på den selvejende institution Bofællesskabet Sofie Marie Ringsted Kommune. Mandag den 5. december 2011 fra kl. 10.

Anmeldt tilsyn på den selvejende institution Bofællesskabet Sofie Marie Ringsted Kommune. Mandag den 5. december 2011 fra kl. 10. TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på den selvejende institution Bofællesskabet Sofie Marie Ringsted Kommune Mandag den 5. december 2011 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Interviewspørgsmål til brug for dialogmøder

Interviewspørgsmål til brug for dialogmøder Stamdata: Dag / døgntilbuddets navn : Bjergbo Leders navn tlf. nr.- mailadresse: Harald S. Nielsen 9917 2690 hsn@thisted.dk Målgruppe: Voksne udviklingshæmmede Antal beboere / brugere: 24 Antal ansatte

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune Onsdag den 30. november 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kaas Plejecenter.

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Bækkebo, Rebild Kommune. Mandag den 2. december 2013 fra kl

Anmeldt tilsyn på Bækkebo, Rebild Kommune. Mandag den 2. december 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Bækkebo, Rebild Kommune Mandag den 2. december 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg på Bækkebo. Formålet med tilsynet generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune. Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00

Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune. Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Symfonien. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solgården Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Mandag den 19. december 2011 fra kl. 8.30

Uanmeldt tilsyn på Solgården Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Mandag den 19. december 2011 fra kl. 8.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solgården Plejecenter, Jammerbugt Kommune Mandag den 19. december 2011 fra kl. 8.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solgården Plejecenter.

Læs mere

Anmeldt tilsyn på den selvejende institution Bofællesskabet Sofie Marie, Ringsted Kommune. Mandag den 27. juni 2011 fra kl. 16.00

Anmeldt tilsyn på den selvejende institution Bofællesskabet Sofie Marie, Ringsted Kommune. Mandag den 27. juni 2011 fra kl. 16.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på den selvejende institution Bofællesskabet Sofie Marie, Ringsted Kommune Mandag den 27. juni 2011 fra kl. 16.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kirkens Korsærs Herberg, Københavns Kommune

Uanmeldt tilsyn på Kirkens Korsærs Herberg, Københavns Kommune TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kirkens Korsærs Herberg, Københavns Kommune Herberget: onsdag den 28. marts 2012 fra kl. 13.00 Bofællesskabet: tirsdag den 3. april fra kl.13.00 Indledning Vi har på vegne

Læs mere

Tilsynsrapporter Voksenhandicap Konklusioner og anbefalinger

Tilsynsrapporter Voksenhandicap Konklusioner og anbefalinger Tilsynsrapporter Voksenhandicap Konklusioner og anbefalinger Tilbud drevet af Silkeborg Kommune: Arendalsvej Antal pladser: 30 Botilbud til voksne mennesker med et varigt nedsat fysisk/psykisk funktionsniveau.

Læs mere

Referat fra dialogbaseret tilsyn i Tolstruphus den 14. maj 2013

Referat fra dialogbaseret tilsyn i Tolstruphus den 14. maj 2013 Den 23. maj 2013 Referat fra dialogbaseret tilsyn i Tolstruphus den 14. maj 2013 Der afholdes hvert andet år et dialogbaseret tilsyn med deltagelse af repræsentanter fra beboere, pårørende, medarbejdere

Læs mere

Middelfart Kommune Tilsyn på Handicap- og Psykiatriområdet 2010

Middelfart Kommune Tilsyn på Handicap- og Psykiatriområdet 2010 Middelfart Kommune Tilsyn på Handicap- og Psykiatriområdet 2010 Indledning Middelfart Kommune har overdraget os opgaven med at udføre de lovpligtige kommunale tilsyn med tilbud til kommunens brugere. Konkret

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Aspect, Rymarksvej Københavns Kommune. onsdag den 12. december 2012 fra kl

Anmeldt tilsyn på Aspect, Rymarksvej Københavns Kommune. onsdag den 12. december 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Aspect, Rymarksvej Københavns Kommune onsdag den 12. december 2012 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aspect,Rymarksvej.

Læs mere

Den danske kvalitetsmodel Brugerinddragelsesområdet i Viborg Kommune

Den danske kvalitetsmodel Brugerinddragelsesområdet i Viborg Kommune Den danske kvalitetsmodel Brugerinddragelsesområdet i Viborg Kommune Dansk Kvalitetsmodel Kort om kvalitetsmodellen Dansk kvalitetsmodel på det sociale område udfoldes i et samarbejde mellem Danske Regioner

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune Lørdag den 3. december 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vester

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Til Direktør Hans Stokvis Ella og Møller Sørigs Fond Bestyrelsesformand Kurt Christensen Ella og Møller Sørigs

Læs mere

Anmeldt tilsyn på den selvejende Institution Inge Marie Hjemmet Ringsted Kommune. Mandag den 31. oktober 2011 fra kl

Anmeldt tilsyn på den selvejende Institution Inge Marie Hjemmet Ringsted Kommune. Mandag den 31. oktober 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på den selvejende Institution Inge Marie Hjemmet Ringsted Kommune Mandag den 31. oktober 2011 fra kl. 16.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynsrapporten er tilgængelig på tilbuddets hjemmeside, på Region Midtjyllands hjemmeside, og på Tilbudsportalen.

Tilsynsrapporten er tilgængelig på tilbuddets hjemmeside, på Region Midtjyllands hjemmeside, og på Tilbudsportalen. Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Hinnerup Kollegiet, tlf. 86 91 10 55 Bag Værket Markedsgade og Vestervold Markedsgade 16 F, 8900 Randers Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800

Læs mere

Socialtilsyn Hovedstadens tilsyn 2017

Socialtilsyn Hovedstadens tilsyn 2017 Socialtilsyn Hovedstadens tilsyn 2017 Botilbud og bofællesskaber på det specialiserede voksenområde Ældre og Social Service Marts 2018 Foto: 2/11 Resumé Socialtilsyn Hovedstadens driftsorienterede tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Marienlyst, Skive Kommune. Torsdag den 18. december 2014 fra kl. 12.00

Uanmeldt tilsyn på Marienlyst, Skive Kommune. Torsdag den 18. december 2014 fra kl. 12.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Marienlyst, Skive Kommune Torsdag den 18. december 2014 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Marienlyst. Generelt er formålet

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Værkstedet Regnbuen, Ringsted Kommune. Mandag den 19.september 2011 fra kl

Anmeldt tilsyn på Værkstedet Regnbuen, Ringsted Kommune. Mandag den 19.september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Værkstedet Regnbuen, Ringsted Kommune Mandag den 19.september 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Værkstedet Regnbuen.

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOSTØTTEN - HANDICAP

SERVICEDEKLARATION BOSTØTTEN - HANDICAP SERVICEDEKLARATION BOSTØTTEN - HANDICAP Vestmanna Allé 8 9700 Brønderslev Telefon: 5087 5248 Afdelingsleder: Inger Thorup Jensen E-mail: inger.thorup.jensen@99454545.dk Præsentation af tilbuddet: Bostøtten

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Bo- og dagtilbuddet Stormly tlf Vejlevej 14, 7130 Juelsminde

Uanmeldt tilsyn ved Bo- og dagtilbuddet Stormly tlf Vejlevej 14, 7130 Juelsminde Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Bo- og dagtilbuddet Stormly tlf. 78 47 69 50 Vejlevej 14, 7130 Juelsminde Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Biersted Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på L-Husene 2 (Radisevej 2 1. sal samt sal) Københavns Kommune. Lørdag den 9. februar 2013 fra kl

Uanmeldt tilsyn på L-Husene 2 (Radisevej 2 1. sal samt sal) Københavns Kommune. Lørdag den 9. februar 2013 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på L-Husene 2 (Radisevej 2 1. sal samt 4-6 2.sal) Københavns Kommune Lørdag den 9. februar 2013 fra kl. 15.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Kildebjerget, tlf , Sanatorievej 1, 7140 Stouby. Kostskolen

Uanmeldt tilsyn ved Kildebjerget, tlf , Sanatorievej 1, 7140 Stouby. Kostskolen Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Kildebjerget, tlf. 75 89 74 55, Sanatorievej 1, 7140 Stouby. Kostskolen Regionssekretariatet Tilsyn Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000

Læs mere

Status på handleplanen

Status på handleplanen Status på handleplanen Hvor langt er vi nået, og hvad mangler? 09-05-2014 1 Anbefaling 1: samlet tilbudsstruktur Lovgrundlaget analyseres og forelægges til politisk godkendelse Social- og Sundhedsudvalget

Læs mere

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Solskrænten Anmeldt tilsyn Den 10. maj 2011

www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Solskrænten Anmeldt tilsyn Den 10. maj 2011 www.bunkogelkjaer.dk CVR-nr. 32 57 25 10 Solskrænten Anmeldt tilsyn Den 10. maj 2011 Indholdsfortegnelse Formalia... 3 Ledelsesrepræsentanter...3 Medarbejderrepræsentanter...3 Beboerrepræsentanter...3

Læs mere

Uanmeldt tilsyn ved Grenen, tlf. 86 30 17 37 Afdeling Grenaa Mogensgade 1A, 8500 Grenaa.

Uanmeldt tilsyn ved Grenen, tlf. 86 30 17 37 Afdeling Grenaa Mogensgade 1A, 8500 Grenaa. Regionshuset Viborg Uanmeldt tilsyn ved Grenen, tlf. 86 30 17 37 Afdeling Grenaa Mogensgade 1A, 8500 Grenaa. Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk

Læs mere

SERVICEDEKLARATION BOSTØTTEN SOCIALPSYKIATRIEN

SERVICEDEKLARATION BOSTØTTEN SOCIALPSYKIATRIEN SERVICEDEKLARATION BOSTØTTEN SOCIALPSYKIATRIEN Vestmanna Allé 9700 Brønderslev Telefon: 5087 5248 Afdelingsleder: Inger Thorup Jensen E-mail: inger.thorup.jensen@99454545.dk Præsentation af tilbuddet:

Læs mere

FORTROLIG. Uanmeldt tilsyn på Voksenbøgen, Aalborg Kommune. Torsdag den 16. maj 2013 fra kl. 14.00

FORTROLIG. Uanmeldt tilsyn på Voksenbøgen, Aalborg Kommune. Torsdag den 16. maj 2013 fra kl. 14.00 FORTROLIG TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Voksenbøgen, Aalborg Kommune Torsdag den 16. maj 2013 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Aalborg Kommune aflagt tilsynsbesøg Voksenbøgen. Formålet med

Læs mere