Kære medlem Først vil jeg ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår med en stor tak for den store opbakning, der er til bestyrelsens arbejde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlem Først vil jeg ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår med en stor tak for den store opbakning, der er til bestyrelsens arbejde."

Transkript

1

2 Kære medlem Først vil jeg ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår med en stor tak for den store opbakning, der er til bestyrelsens arbejde. Nu nærmer vi os hurtigt årsmødet/generalforsamlingen (den 28. februar), og dermed bliver dette også mit sidste indlæg som formand for Høreforeningens lokalafdeling i Esbjerg og Fanø Kommune. Jeg havde gerne fortsat, men desværre er mit helbred ikke til det. Efter en hjerneblødning for godt 2 år siden og for nylig en blodprop i hjernen må jeg konstatere, at jeg ikke har det fornødne overskud til at fortsætte. Så nu er tiden inde til at sige farvel som aktiv medlem i Høreforeningen. Det har været en spændende tid, hvor jeg sammen med bestyrelsen har arbejdet for en bedre høresag, både i forhold til enkeltpersoner, medlemmer og borgere generelt i Esbjerg og Fanø Kommuner. Jeg har været formand for lokalforeningen siden kommunesamlingen i 2007 og inden denne tid været formand i Tinnitus og Mènieréforeningen. Det er mange år, så jeg ved også, at det bliver svært at stoppe som faglig aktiv. Men, ingen er jo uundværlig, så nu er tiden inde til at vælge en ny formand for lokalafdelingen. Så derfor overlader jeg også trygt foreningen til en ny formand, der efter min mening skal stå i spidsen for en dygtig og effektiv bestyrelse. Vi har én af de bedste lokalafdelinger i Høreforeningen, og det kan vi være stolte af. Det har vi kun, fordi I som medlemmer bakker op om vores arrangementer. Til sidst vil jeg sige tak for en spændende tid som formand. En tak til hver enkelt medlem og ægtefælle/samlever og tak til Varde lokalafdeling, som både bestyrelsen og jeg har et rigtigt godt samarbejde med. Der skal også lyde en stor tak til vores sponsorer i vores lokale medlemsblad og i forbindelse med afholdelse af Store Høredag m.m. Håber mange har mulighed for at deltage den 28. februar, og så vil jeg glæde mig til at se mange af jer fra 1. marts, når jeg deltager i lokalafdelingens arrangementer som menig medlem. Karl Erik Jensen formand

3 Bestyrelsen ønsker alle et godt nytår. Store Høredag til september. Læs mere i bladet. Kom til foredrag torsdag den 19. marts Se mere på næste side Lokalafdelingen holder Årsmøde lørdag den 28. februar Se midtersiderne. Du kan se en film om Høreforeningen, se mere i dette blad Se billeder på

4 Bestyrelsen satser på at holde Store Høredag lørdag den 19. september 2015 i Esbjerg Bestyrelsen er nu gået i gang med arbejdet til Store Høredag, som er et arrangement med en kombination af foredrag og messe med udstillere. Formålet med arrangementet er at skabe en bred vifte af oplysninger og rådgivning fra de mange aktører, der deltager. Hele eftermiddagen vil der være udstillingsstande betjent med stor ekspertise fra Europas største producenter af høreapparater. Derudover vil der være private høreklinikker og høreteknisk firma, der står parat til at svare på spørgsmål, give råd og vejledning m.m. Vi håber andre frivillige organisationer også vil deltage i dette arrangement. Der vil være teleslynge og skrivetolkning ved alle foredrag. Mere information udsendes med næste blad, og hjemmesiden vil løbende blive opdateret.

5 Alle er velkommen Foredrag torsdag den 19. marts 2015 kl på Vindrosen, Exnersgade 4, 6700 Esbjerg Mød op og hør et spændende foredrag med Mette og Poul Nørup, Esbjerg, der tager os med på en billedtur fra Esbjerg via Marokko til Cibraltar og Malaga. Det sker på cykel fra Esbjerg gennem Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien og Morokko. En tur på 4600 km. Der vil være skrivetolkning og teleslynge under arrangementet. Pris pr. person er 50 kr. incl. kaffe/te og kage. Der vil være mulighed for at købe lidt koldt til rimelige priser. Arrangementet er for alle interesserede. Du kan læse mere om foredraget på Bemærk at foredraget holdes på Vindrosen

6 2014 set i billeder l Se billeder på dk/esbjerg under information - billeder

7 Der indkaldes hermed til årsmøde i lokalafdelingen lørdag den 28. februar 2015 kl i Fritidshuset, Kirkegade 51, 6700 Esbjerg Vi starter med frokost (gratis) kl og selve årsmødet starter kl Endvidere serveres der kaffe/te og hjemmebagt brød. Dagsorden: Valg af dirigent Godkendelse af dagsorden Bestyrelsens beretning til godkendelse Godkendelse af regnskab for 2014 Indkomne forslag Valg af formand (Genopstiller ikke) Valg til bestyrelsen På valg er a. Finn (genopstiller) b. Susanne (genopstiller) Valg af suppleanter a. Margit (genopstiller) b. vakant Valg af revisor Valg af revisorsuppleant Eventuelt Forslag der ønskes behandlet på årsmødet skal fremsendes skriftligt til formanden (gerne via mail til esbjerg@hoereforeningen.dk) senest 14 dage før årsmødets afholdelse. Hvis du ønsker at deltage i spisningen skal du tilmelde dig senest den 24. februar Du kan tilmelde dig via mail esbjerg@hoereforeningen.dk eller til én fra bestyrelsen (fremgår af lokalafdelingens medlemsblad eller på hjemmesiden Der vil være skrivetolkning og teleslynge ved årsmødet.

8 Bestyrelsens skriftlige beretning: Bestyrelsen vil som altid i denne skriftlige beretning se tilbage på 2014, men vil også se frem mod året 2015, som allerede nu er i sin spæde start. Vi vil i beretningen komme ind på følgende temaer: Medlemsudviklingen Høreforeningen på landsplan Lokalafdelingen Lokalafdelingen skal have ny formand Tilbageblik 2014 Medlemsudviklingen Gør som andre, meld dig ind i Høreforeningen. Et godt slogan, desværre passer dette ikke mere. Det skrev vi i sidste års skriftlige beretning, og desværre går det stadigt dårligt med at fremskaffe nye medlemmer. Ved tanken om, at der er ca potentielle medlemmer i Danmark, ja så er der noget at arbejde for. I vores lokalafdeling er vores medlemstal stort set det samme som tidligere år. Det er vi selvfølgelig glade for, og ser også gerne, at vores medlemstal stiger. Vi har selvfølgelig afgang af medlemmer, f.eks. i forbindelse med fraflytning og dødsfald. Et af de midler, der har været med til at skaffe nye medlemmer til vores lokalafdeling er vores medlemsblad som, udover at sende bladet til jer medlemmer, også findes hos ørelæger, på Sydvestjysk sygehus, biblioteker og servicebutikker m.m. Derudover har det også stor betydning, at vores foredrag er åbent for alle. Høreforeningen på landsplan: I 2014 fik Høreforeningen ny landsformand Majbritt Garbul Tobberup, En energisk kvinde, som forhåbentligt kan få Høreforeningen synliggjort og være med til at få medlemstallet til at stige. Samtidig at gøre Høreforeningen til den naturlige samarbejdspartner i alle henseender, der vedrører Høresagen.

9 Hvert andet år holdes der landsmøde, og skal afholdes i Der er blandt andet lagt op til en ændring af strukturen for Hovedbestyrelsen og nedlæggelse af Forretningsudvalget. Endvidere en tilpasning af foreningens love. Lokalafdelingen: I forbindelse med bestyrelsens arbejde, samarbejder vi også med andre frivillige sociale foreninger i Esbjerg Kommune. Det samme gør sig gældende i forhold til Høreforeningens lokalafdelinger, primært Varde. Deltager også i regionsmøder med de andre lokalafdelinger i Region Syddanmark. Lokalafdelingen holder mange arrangementer i løbet af et år, og det koster selvfølgelig, selvom vi har brugerbetaling til mange af vores arrangementer. Derfor skylder vi også Esbjerg Kommune en tak. Det er rart at være i en kommune, der prioriterer det frivillige sociale arbejde højt, både i form af økonomisk støtte og stiller lokaliteter m.m. til rådighed. Nu skal lokalafdelingen have nye formand Vores nuværende formand Karl Erik stopper som formand på årsmødet. Derfor har vi det sidste år opfordret jer medlemmer til at være med til at finde en ny. Bestyrelsen håber meget, det kan lade sig gøre, for uden formand ingen lokalafdeling. Karl Eriks beslutning er definitivt, og skyldes ikke mangel på lyst til at arbejde for høresagen, men svigtende helbred. Tilbageblik 2014 Et tilbageblik på 2014 set med bestyrelsens øjne: Vi startede året med årsmødet/generalforsamlingen den 22. februar, med få justeringer i bestyrelsen. Den 26. februar havde vi foredrag med Henrik Schroll. Han holdt foredrag om Den bedste måde at få ens drømme til at gå i opfyldelse er ved at vågne op. Et virkelig godt og eftertænksom foredrag, hvor der virkelig var stor interesse/fremmøde til foredraget. Så lykkedes det os igen at få Leif Fabricius til at komme og underholde os. Dette arrangement havde vi den 9. maj, hvor det også lykkedes os at få vores nye landsformand Majbritt Tobberup til at komme og fortælle om hendes visioner hvordan hun vil føre Høreforeningen videre efter afgående landsformand Søren Dalmark. En rigtig god og vellykket aften med næsten fuldt hus, hvor vi startede med lidt godt at spise.

10 Så havde vi, traditionens tro vores to udflugter, som i juni måned gik til Esbjerg/Fanø og august måned til Aarhus/Horsens. (Turene er beskrevet i tidligere nummer af medlemsbladet). Den 21. oktober havde vi et spændende foredrag med Asbjørn Skjøth fra Siriuspatruljen, som holdt foredrag med overskriften Med is i maven. En virkelig spændende fortælling om hans slædetur til Grønland tilbage i Det var for os i bestyrelsen en af de større satsninger i afholdelse af arrangementer, og vi var utrolig spændte på om der nu kun kom få tilskuere, eller om det ville lykkes os at invitere til fuldt hus. Vi må nok indrømme at det er første gang at det lykkedes os at få så mange tilskuere til at komme til vore foredrag. Interessen var virkelig stor for netop dette arrangement. I modsætning til tidligere arrangementer, oplevede vi at der kom utrolig mange ikke medlemmer, og personer som vi ikke før har set. Det er noget vi i bestyrelsen vil se på om vi skal til at satse på nogle større navne. Den 11. november havde vi et foredrag i Bramming med andre frivillige foreninger. (Nærmere beskrevet andetsteds i bladet). Vi afsluttede året med vores julefrokost i november måned. Med lidt beskedenhed, synes vi i bestyrelsen det som altid, det var en kanon god dag, med en god frokost, godt musik og til sidst, men ikke mindst vores pakkespil, som må siges, at kunne få folk op af stolene. Til slut vil vi sige tak for den store opbakning til lokalafdelingens arrangementer. Husk, det er jer medlemmer, der er med til at vores arrangementer kan gennemføres. Og tusind tak til jer for det. Vi håber også på rigtig godt fremmøde her i Denne beretning indgår på lige fod med den mundtlige beretning ved årsmødet.

11

12 Øre- og speciallæger i Esbjerg Kommune. Findes også på under information - øre- og speciallæger Jan Nabe-Nielsen Strandbygade 22.1, 6700 Esbjerg tlf Konsultation efter aftale - Sune Theilgaard Havnegade Esbjerg - tlf Konsultation kun efter aftale info@oerelaege-esbjerg.dk Malgorzata Kolodziejczyk Steen Friberg ØHN, Sct. Joseph I/S Nørregade 63C, 6700 Esbjerg tlf tidsbestilling fra Konsultation kun efter aftale - Høreklinikken i Esbjerg Sydvestjydsk Sygehus Haraldsgade 7, 6700 Esbjerg tlf mandag til fredag fra kl Livet er ikke hvordan man har det, men hvordan man tager det. Overskriften på et foredrag, lokalafdelingen afholdte på Bramming efterskole den 11. november Det var et foredrag, der var kommet i stand i samarbejde med andre frivillige foreninger under Vindrosen-huset. Godt 100 personer mødte op til foredraget i et lokale på efterskolen, der var helt i top. Også for os hørehæmmede virkede både teleslynge og skrivetolkning helt optimalt. Foredragsholderen var præst Annette Vinter Hedensted, der udover at have været præst i Den dankes Folkekirke, nu er fængselspræst. Med udgangspunkt i overskriften livet er ikke hvordan man har det, men hvordan man tager det, fortalte hun med stor energi om sine oplevelser i livet, både i forhold til familie og som præst. Endvidere om hendes møde med personer, der via deres indstilling til livet, har gjort et stort indtryk på hende.

13 Høreforeningen har fået fremstillet en film, der på knap 4 minutter fortæller om foreningen, og hvad du får ud af et medlemskab. Filmen er tekstet. Du kan se filmen på

14 v. Gert Hansen Bogøvej Esbjerg V Tlf Mail: info@gh-service.dk Web: Kære medlemmer af Esbjerg Høreforening I medlemsblad nr. 1 i april 2014 blev I præsenteret for den nye leder af kommunikationscentret her i Esbjerg, og nu gør vi det igen, allerede mindre end et år efter. Pernille har fået en anden stilling, og derfor vil jeg nu præsentere mig selv, da jeg er den nye på leder på kontoret i Kommunikationscentret. Jeg hedder Bodil Hylleberg, er 53 år, og bosat i Skovlund ved Ansager. Jeg kunne fortælle mange ting om mig selv, men det korte, som jeg tænker der er relevant her, er, at jeg har rødder i døve og hørehæmmede området på flere måder. Jeg har selv en døv søn på nu 19 år. Derfor blev jeg, for 18 år siden, introduceret til tegnsprog og til livet omkring det, at have et høretab. Jeg valgte dengang, at det ville jeg blive klogere på, så gennem udannelse og livet med mange venner og bekendte med høretab af forskellige slags, er det lykkes mig at blive klogere på mange ting, omkring høretab og livet som hørehæmmet. Jeg har også rødder i skoleverdenen og har tidligere været ansat på Castberggård, hvor jeg både har været lærer på højskolen, og projektleder i jobcentret. Ud over det, så har jeg arbejdet med specialundervisning og ledelse i en del år, så jeg føler mig velfunderet i mit nye job, et job, som jeg tænker mig at beholde i lang tid. De bedste hilsner, med håbet om et rigtig godt og frugtbart samarbejde med jer alle. Bodil Hylleberg, teamleder

15 Orientering fra Kommunikation & Hjælpemidler Kommunikation & Hjælpemidler giver undervisning og rådgivning / vejledning til hørehæmmede i Esbjerg, Varde, Billund, Vejen og Fanø kommuner Kontakt til hørekonsulent tlf mandag torsdag kl mail: kom@esbjergkommune.dk adresse Kommunikation & hjælpemidler, Fyrparken 1, 6710 Esbjerg V. Defekte hjælpemidler Esbjerg borgere: Esbjerg Kommune har indgået ny leverandøraftale med Caludan Høreteknik. Hvis du er borger i Esbjerg Kommune og har et defekt hjælpemiddel, skal du fremover henvende dig på tlf tirsdag og torsdag mellem kl og SMS mail kom@esbjergkommune.dk Læs mere om os på vores hjemmeside HØREKLINIKKEN SYDVESTJYSK SYGEHUS AUDIOLOGISK AFSNIT HVALEN INDG. 5 HARALDSGADE 7, 6700 ESBJERG TLF ÅBNINGSTID: HVERDAGE 8-13 TELEFONTIDER: MANDAG FREDAG FRA KL Synspunkter og indlæg i bladet står for forfatterens egen regning og deles ikke nødvendigvis af lokalafdelingen. Redaktionen forbeholder sig ret til at bearbejde og forkorte læserindlæg og artikler. Redaktør: Karl Erik Jensen

16

Batterierne modtager du direkte til din bopæl inden for få dage. Du og din familie ønskes en rigtig god sommer. Venlig hilsen Karl Erik Jensen formand

Batterierne modtager du direkte til din bopæl inden for få dage. Du og din familie ønskes en rigtig god sommer. Venlig hilsen Karl Erik Jensen formand Kære medlem Billedet på forsiden viser Vesterhavet på en lun og dejlig dag i pinsen. Vi regner også med godt vejr, når vi inviterer på sensommerudflugt lørdag den 31. august. Turen går op langs vestkysten.

Læs mere

Husk du kan se billeder fra turene på www.hoereforeningen.dk/esbjerg under information - det skete i lokalafdelingen.

Husk du kan se billeder fra turene på www.hoereforeningen.dk/esbjerg under information - det skete i lokalafdelingen. Kære medlem Efter en forrygende sommer og et forhåbentligt dejligt efterår, er vi nu på banen igen med et medlemsblad. Billedet på forsiden er fra vores forårstur til Fanø, og du kan læse mere om arrangementet

Læs mere

Sol, regn og blæst et tegn på at efteråret er godt på vej. Det er vi også med dette medlemsblad.

Sol, regn og blæst et tegn på at efteråret er godt på vej. Det er vi også med dette medlemsblad. Kære medlem Sol, regn og blæst et tegn på at efteråret er godt på vej. Det er vi også med dette medlemsblad. Bestyrelsen er i gang med at arrangere Store Høredag den 3. november 2012 (se mere inde i bladet)

Læs mere

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand Kære medlem Så kom foråret med mange flotte solskinstimer og dermed også for mange tid til at være aktiv i haven eller på altanen. Også for lokalforeningen er det tid til at være aktiv og det er vi blandt

Læs mere

4. årgang maj 2010 nr. 2

4. årgang maj 2010 nr. 2 Kære medlem Esbjerg og Fanø Kommuners lokalafdeling På forsiden kan du se et billede fra Island som er taget dengang, hvor vulkaner ikke var i udbrud og asken ikke havde bredt sig til det meste af Europa.

Læs mere

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand Kære medlem Vi startede det nye år med hård frost, så vi kan vel roligt sige, at vi i en periode har levet i en kold tid. Men i skrivende stund ser det heldigvis ud til, at foråret er ved at gøre sit indtog

Læs mere

Esbjerg og Fanø Lokalafdeling. 7. årgang marts 2013 nr. 1

Esbjerg og Fanø Lokalafdeling. 7. årgang marts 2013 nr. 1 Esbjerg og Fanø Lokalafdeling 7. årgang marts 2013 nr. 1 Kære medlem Som billedet fra Hjerting Strandpromenade på forsiden viser, er vejret i 2013 startet med stolpe op og stolpe ned. Vi har indtil nu

Læs mere

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand

Kære medlem. Esbjerg og Fanø lokalafdeling Karl Erik Jensen Formand Kære medlem Efter en tid med sne, kulde og ikke mindst glatte veje er vi nu gået ind i et nyt år med mere normale vejrforhold for os danskere. Så godt nytår til dig og din familie. Vi mærker stadigt, at

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

LOLLAND LOKALAFDELING. Program for Efterår 2017 Forår s. 1

LOLLAND LOKALAFDELING. Program for Efterår 2017 Forår s. 1 LOLLAND LOKALAFDELING Program for Efterår 2017 Forår 2018 s. 1 13.08.1017 kl. 14 Hørevenlig gudstjeneste i Domkirken i Maribo. Prædikant er Peter Bjørn Hansen, der er præst for døvblevne og hørehandicappede

Læs mere

Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C.

Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C. Aarhus Lokalafdeling Referat fra årsmøde i Aarhus Lokalafdeling 2018 Afholdt lørdag den 24. februar 2018 på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C. Velkomst ved formand Sanne Lauridsen. 1. Valg af

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Dansk Acusticusneurinom Forening

Dansk Acusticusneurinom Forening TAK FOR INVITATIONEN Dansk Acusticusneurinom Forening Årsmøde 11. Marts 2018 HØREFORENINGEN Majbritt Garbul Tobberup Landsformand siden januar 2014 Mangeårig høreapparatbruger og har øresygdommen otosklerose

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Hørevejledning flytter

Hørevejledning flytter Hørevejledning flytter Hvor skal jeg henvende mig, når der er noget galt med min hørelse eller mit høreapparat? Den 01.02.12 flytter Høreteamet fra Skovvangsvej 97 til P.P. Ørumsgade 11, bygning 11 Hvordan

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag:

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010 Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: Kvindernes placering i Vikingesamfundet og eksempler

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012. Søllerød Senior Sport+ Fakta om foreningen

Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012. Søllerød Senior Sport+ Fakta om foreningen Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012 Fakta om foreningen Søllerød Senior Sport+ Jeg har i hele min formands/d sagt, at mund /l mund metoden er bedst, når man skal skaffe nye medlemmer. Og da

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Indbydelse til Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Lørdag den 13. februar 2016 kl. 12.30 Østbo, Exnersgade 4, møderum 1, 1. sal, 6700 Esbjerg. Endnu et år er gået. Derfor indbydes du til vores

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig?

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig? Frivillig i børn unge & sorg - er det noget for dig? Dét, at jeg har kunnet bruge min sorg direkte til at hjælpe andre, det har givet mening Som frivillig i Børn, Unge & Sorg er du med til at vise unge

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011

Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011 Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011 Drømmen om en verden! Drømmen om en verden! Forestil dig en verden, en verden uden Forestil krig, dig uden verden, sult, uden en fattigdom verden. uden krig, uden sult, uden

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet marts 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet marts 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet marts 2019 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk Næstformand, sekretær, HB suppleant:

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv

IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv IOGT-RÅDGIVNING SVENDBORG Hvis alkohol styrer dit liv Årsrapport 2011 I.O.G.T. Rådgivning i Svendborg I.O.G.T Rådgivning i Svendborg er en del af den verdensomspændte organisation I.O.G.T.`s sociale arbejde.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Vejledning for høreapparatbrugere

Vejledning for høreapparatbrugere Kommunikationscentret Vejledning for høreapparatbrugere 1 2 Nyt høreapparat Du har fået nyt høreapparat enten på en offentlig høreklinik eller på en privat høreklinik. Din høreklink står for udlevering

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Nedsatsyn.dk ønsker alle vore læsere et godt og lykkebringende nytår.

Nedsatsyn.dk ønsker alle vore læsere et godt og lykkebringende nytår. Nyhedsbrev Januar 2017 Nedsatsyn.dk ønsker alle vore læsere et godt og lykkebringende nytår. Vi har fokus på forskellige aktiviteter i 2017 2017 bliver året hvor Nedsatsyn.dk for alvor kommer ud til alle

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Oplægsholdere Rasmus Alenkær (folkeskolelærer, autoriseret psykolog, PhD med speciale i inklusion) Gert Ravn (Delta Technology & Consultancy)

Oplægsholdere Rasmus Alenkær (folkeskolelærer, autoriseret psykolog, PhD med speciale i inklusion) Gert Ravn (Delta Technology & Consultancy) Landskursus 2014 Landskursus er hele familiens mulighed for at få faglig viden, kompetencer, inspiration, netværk og fornyet energi til hverdagen med et barn med høretab. En hverdag som stiller mange krav

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

OFFICERSKLUBBEN FREDERIKSHAVN 07 FEB Officersklubbens generalforsamling torsdag den 07. februar Formandens beretning.

OFFICERSKLUBBEN FREDERIKSHAVN 07 FEB Officersklubbens generalforsamling torsdag den 07. februar Formandens beretning. Officersklubbens generalforsamling torsdag den 07. februar 2019. Formandens beretning. Officersklubben har i det forløbne år, siden sidste generalforsamling, haft et år hvor vi har gennemført de planlagte

Læs mere

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg

Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Personaleseminar 15.-16. november på Hotel Scandic, Silkeborg Formøde: Konsulenterne Skjold Fink og Frans van der Woude, der stod for personaleseminaret, besøgte alle 3 BSS biblioteker henholdsvis fredag

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere