Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Kornmarken, C/O B»rge Andersen, Perikumvej 43, 9000 Aalborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Kornmarken, C/O B»rge Andersen, Perikumvej 43, 9000 Aalborg."

Transkript

1 Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser aftalen grundigt igennem. Hvis der er oplysninger, som ikke svarer til det, vi har aftalt, skal I kontakte os hurtigst muligt. Forsikringerne i denne aftale g{lder fra de datoer, som I kan se p} aftalens oversigt. Det er nu denne aftale, som g{lder for jeres virksomhed, og den afl»ser aftaler, vi tidligere har sendt til jer. Se jeres vilk}r p} vores hjemmeside M}ned, hvor I skal betale M}ned, hvor vi fornyer aftalen S} lang tid g{lder aftalen Aftale med Forsikringsm{gler Vilk}r, der g{lder for jeres forsikringer, kan ses og downloades fra I betaler jeres forsikringer den 1. maj. Vi fornyer aftalen hvert }r i maj m}ned. Denne aftale g{lder 5 }r og udl»ber den 1. maj I har indg}et en aftale med, og vi har regnet prisen i henhold til denne aftale. Hvis aftalen med oph»rer, skal I kontakte os.

2 Aftaleoversigt Side: 2 Aftaleoversigt S}dan l{ser I oversigten Forsikringstype, status og g{ldende dato Vi har opdelt oversigten i 3 kolonner. Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser, fra hvilken dato forsikringstypen er {ndret. Forsikringstype Status G{ldende fra Arbejdsskadeforsikring #ndret Ansvarsforsikring #ndret Erhvervsl»s»reforsikring Perikumvej Aalborg Ejendomsforsikring Perikumvej Aalborg #ndret #ndret Vi beder jer v{re opm{rksomme p}, at hver enkelt forsikring, som er n{vnt i denne oversigt, er en selvst{ndig forsikring. L{s mere om betydningen af dette i vilk}- rene under opsigelse og varsling.

3 Side: 3 Arbejdsskadeforsikring Vilk}r Omfang Vilk}rsnr , og g{lder for forsikringen. Forsikringen d{kker de ansatte for arbejdsulykker i henhold til lov om arbejdsskadesikring. Oplysninger om Besk{ftigede ansatte Hovedbesk{ftigelse: Ejerforeninger D{kning S}dan er de ansatte d{kket Lovpligtig arbejdsulykke Operation Summer for operation Den h»jeste udbetaling pr. arbejdsulykke udg»r kr. Den h»jeste udbetaling for den enkelte skadelidte udg»r i alt kr. Selvrisiko Indeksregulering af summer Sundhedssikring Jeres virksomhed benytter ikke arbejdsledelsessystem til overv}gning og forbedring af virksomhedens arbejdsmilj», og vi giver derfor ikke rabat p} arbejdsskadeforsikringen. Arbejdsledelsessystem Der g{lder ingen selvrisiko. Summer er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Der er ikke oprettet Sundhedssikring i Topdanmark, og vi giver derfor ikke rabat p} arbejdsskadeforsikringen.

4 Side: 4 Ansvarsforsikring Vilk}r Sikrede Virksomhedens aktiviteter D{kningsomr}de Vilk}rsnr , og g{lder for forsikringen. E/F Kornmarken, C/O B»rge Andersen, Perikumvej 43, 9000 Aalborg Ejerforening. Erhvervsansvar: Europa D{kninger og d{kningssummer S}dan er I d{kket D{kningssum pr. }r H»jeste samlede erstatningsudbetaling kr. Heraf dog h»jst Erhvervsansvar Forurening (fra forsikringsstedet) Fareafv{rgelse (erhvervs- og produktansvar) Produktansvar Ingrediens- og / eller komponentskade Ingrediens- og / eller komponentskade og tab Behandling og bearbejdning (produktansvar) Bestyrelsesansvar for andelsbolig-/ejerlejlighedsforening Retshj{lp (andelsbolig- og ejerlejlighedsforening) Antal Udvidet ansvar for beboelsesejendom kr kr kr. 49 stk. Selvrisiko Erhvervsansvar Der g{lder en selvrisiko p} kr. af enhver tingskade. Bestyrelsesansvar for andelsbolig-/ejerlejlighedsforening Der g{lder en selvrisiko p} kr. af enhver tingskade. Retshj{lp (andelsbolig- og ejerlejlighedsforening) Der g{lder en selvrisiko p} kr. af enhver skade.

5 Side: 5 Udvidet ansvar for beboelsesejendom Se vilk}r. Selvrisikobel»b er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Indeksregulering af summer Summer er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r.

6 Side: 6 Erhvervsl»s»reforsikring Vilk}r Forsikringssted S}dan er virksomheden d{kket Vilk}rsnr , og g{lder for forsikringen. Perikumvej 19-59, 9000 Aalborg. D{kning Brand Oprydning El-skade Storm og nedb»r Udstr»mning af vand Pludselig skade Indbrudstyveri Ran og r»veri H{rv{rk Omstilling af l}se kr kr kr. Underforsikringsgaranti For d{kningerne Brand, Storm og nedb»r, Udstr»mning af vand, Indbrudstyveri og K»le og dybfrost g{lder der en underforsikringsgaranti. Underforsikringsgaranti betyder, at stigninger i l»s»rev{rdier i l»bet af forsikrings- }ret, som f»lge af nyanskaffelser, prisforh»jelser eller ekstraordin{re varelagerfor-»gelser, er omfattet af forsikringen med indtil 25 % af forsikringssummen, dog h»jst kr. Det er en betingelse for underforsikringsgarantien, at forsikringssummen tidligst 15 m}neder f»r skaden er korrekt fastsat i samarbejde med Topdanmark, eller at forsikringssummen var korrekt d. 1. januar i samme }r som skadedatoen. En korrekt forsikringssum svarer mindst til forsikringsv{rdien og er fastsat i overensstemmelse med vilk}rene for l»s»reforsikring. Bel»bet er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Risikooplysninger Brandcelle Ejerforening Placering H}rdt tag Yderv{gge af tr{ I bygning

7 Side: 7 Anvendelse: Brandcelle Altaner Placering H}rdt tag Yderv{gge af tr{ I bygning Anvendelse: Brandcelle Ejerforening Placering H}rdt tag Yderv{gge af tr{ I bygning Anvendelse: Brandcelle Altaner Placering H}rdt tag Yderv{gge af tr{ I bygning Anvendelse: Selvrisiko Der g{lder en selvrisiko p} kr. af enhver skade. Selvrisikobel»b er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Indeksregulering af summer Tyverisikring Sikringsbeskrivelse tyveri Summer er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Forsikringsstedet skal v{re tyverisikret efter sikringsniveau 10 Skalsikring Sikringsniveauerne En beskrivelse af ovenst}ende sikringskrav kan ses i Regler for tyverisikring nr p} Sikringskravene samt andre oplysninger om tyverisikring af virksomheden kan ogs} findes p} Forsikring og Pensions hjemmeside, Varegrupper

8 Side: 8 Varer til videresalg, udlejning m.m. og s{rligt l»s»re er inddelt i varegrupper, som er beskrevet i varegruppeskema, der kan ses i Regler for tyverisikring nr p} I varegruppeskemaet er det n{vnt, hvor stor en v{rdi af de enkelte varegrupper, der m} v{re for det g{ldende sikringsniveau. Er enten betingelserne/kravene til varegruppe eller tyverisikring/sikringsniveau ikke opfyldt, neds{ttes erstatningen som n{vnt i vilk}rene.

9 Side: 9 Ejendomsforsikring Vilk}r Forsikringssted Matrikelnummer Vilk}rsnr , og g{lder for forsikringen. Perikumvej 19-59, 9000 Aalborg. 6 R Mariendal, Aalborg Jorder. Bygning 1 Oplysninger om bygningen Bygning Forsikringsform Nyv{rdi Bruttoetageareal m2 Bygge}r 1969 Tagtype Tegl Yderv{gge Mursten Momsandel 100 % S}dan er bygningen d{kket Brand Storm og nedb»r Udstr»mmning af vand Pludselig skade Indbrud Svamp Insekt R»rskade Glas Bygningsanvendelser Brandceller Ejerforening, anvendelse: Altaner, anvendelse: S{rlige vilk}r for Bygning 1 Bygning Forbehold/bygningsdele P} grund af at lemme i brandsektionsv{gge ikke opfylder kravene i Brandteknisk vejledning 26. Her er kravet at det skal v{re en selvlukkende BD60 brandlem, d{kker forsikringen ikke brand skader, som er opst}et og udbredt herfra. Ved mit bes»g var alle lemme }bne. Forsikrinegn kr{ver at forholdet skal bringes iorden senest om 2 mdr. For dokumention herfor skal

10 Side: 10 forsikringen kontaktes for kontrol om dette s}ledes forbeholdet kan oplysninger om virksomhedens bygninger S}dan er alle bygninger d{kket Jordskade Restv{rdi, Skadegrad 50% Oprydning Lovligg»relse El-skade Omstilling af l}se H{rv{rk Sanitet Stikledning Udvidelse for beboelsesejendom Huslejetab Ny-, til- og ombygning kr kr kr kr kr. Selvrisiko Der g{lder en selvrisiko p} kr. af enhver skade, dog g{lder der for Glas en selvrisiko p} 0 kr. og for Sanitet en selvrisiko p} 0 kr. Selvrisikobel»b er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Indeksregulering af summer S{rlige vilk}r Summer er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Mindre byggeprojekter Mindre byggeprojekter er reparations-, vedligeholdelses- og ombygningsarbejder, hvor entreprisesummen er p} h»jst kr. Disse projekter skal ikke meldes til Topdanmark, men v{r opm{rksom p} f»lgende: Ò Entrepren»rer, som er knyttet til byggeriet, er sikrede i det omfang, hvor bygherren if»lge AB92 er forpligtet til at oprette og betale brand- og stormskadeforsikring. Ò Ved enhver brand- og eksplosionsskade er der en selvrisiko p} 10 %, dog mindst kr. og h»jst kr. Hvis skaden ikke er sket som f»lge af 'varmt arbejde', eller hvis skaden ikke skyldes, at sikrede ikke har fulgt Brandteknisk Vejledning nr. 10, del 1, 2 og 3, g{lder den for d{kningen almindelige selvrisiko. Ò Ved enhver storm- og skypumpeskade og sky- og t»brudsskade er der en selvrisiko p} 10 %, dog mindst kr. og h»jst kr. Bel»bene er fastsat i 2013 og bliver indeksreguleret hvert }r. Entreprisesummen samt selvrisiko ved brand- og eksplosionskader bliver dog ikke indeksreguleret. Varmt arbejde er tagd{kning, (herunder arbejde med }bne flammer, varmluft og elopvarmning ved tagd{kning, indd{kning og t»rring) svejsning, sk{ring, slibning (her-

11 Side: 11 under vinkelslibning) og lodning og alle former for varmebearbejdning if»lge Brandteknisk Vejledning nr.10, del 1, 2 og 3 fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut.

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser aftalen grundigt

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F N{stvedparken, Lea Ejendomspartner A/S, Axeltorv 4, 4700 N{stved.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F N{stvedparken, Lea Ejendomspartner A/S, Axeltorv 4, 4700 N{stved. Forsikringsaftale Side: 1 E/F N{stvedparken, Lea Ejendomspartner A/S,,. Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private Forsikringsaftale Seniorbo H»rning Leif Jessen Vester Alle 29 8362 H»rning Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er private andelsboligforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Grosserer Grams Gaard, Nyhavn 31A, K, 1051 K»benhavn K.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Grosserer Grams Gaard, Nyhavn 31A, K, 1051 K»benhavn K. Forsikringsaftale Assure Forsikringsm{glerselskab A/S Klamsagervej 31 8230 $byh»j Side: 1 Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: E/F Grosserer Grams Gaard, Nyhavn 31A, K, 1051

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er udlejning og leasing af varer

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er udlejning og leasing af varer Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er udlejning og leasing af varer til fritid og sport. Det

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem. Tilbud Ejerforeningen Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer L{s tilbuddet igennem Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser aftalen grundigt

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Ejerforening Kantorparken Blok V, Kantorparken 67-77, 8240 Risskov.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Ejerforening Kantorparken Blok V, Kantorparken 67-77, 8240 Risskov. Forsikringsaftale Side: 1 Ejerforening Kantorparken Blok V, -77,. Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger.

Læs mere

Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser forsikringens hel}rlige

Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser forsikringens hel}rlige Side: 1 Forsikringsoversigt S}dan l{ser I oversigten Denne oversigt er t{nkt som et nemt overblik. Vi har opdelt oversigten i 3 kolonner. Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser

Læs mere

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre organisationer og foreninger

Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre organisationer og foreninger Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre organisationer og foreninger i.a.n. Det er vigtigt,

Læs mere

Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser forsikringens hel}rlige

Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens h»jre kolonne viser forsikringens hel}rlige L»jt Feriecenter I/S Side: 1 Forsikringsoversigt S}dan l{ser I oversigten Denne oversigt er t{nkt som et nemt overblik. Vi har opdelt oversigten i 3 kolonner. Venstre kolonne viser forsikringstypen, mens

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er el-installation. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er el-installation. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem. Tilbud Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer L{s tilbuddet igennem Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er el-installation. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet

Læs mere

Danske Forsikring. Grundejerforen. Klosterparken V/Lennart Rosenstock Klosterparken Solrød Str

Danske Forsikring. Grundejerforen. Klosterparken V/Lennart Rosenstock Klosterparken Solrød Str Grundejerforen. Klosterparken Dato: 15. januar 2016 Forsikringsnr.: 9419 713 764 Kundenummer: 0446 613 Side: 1 af 1 Det er tid til at aftale ny periode for jeres Erhvervsforsikring Vi sender jer dette

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre forlystelser og fritidsaktiviteter.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre forlystelser og fritidsaktiviteter. Tilbud Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer L{s tilbuddet igennem Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er andre forlystelser og fritidsaktiviteter. Det er

Læs mere

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Danske Akupunkt»rer, Nordre Farimagsvej 1, 4700 N{stved.

Vi har noteret, at I skal have al post fra os til denne virksomhed: Danske Akupunkt»rer, Nordre Farimagsvej 1, 4700 N{stved. Forsikringsaftale Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger om jer L{s aftalen igennem Vi har f}et oplyst at jeres virksomheds hovedaktivitet er sundhedsv{sen i»vrigt i.a.n. Det er vigtigt, at I l{ser

Læs mere

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem.

Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet grundigt igennem. Tilbud Bilag: Accept Side: 1 Forsikringstilbud Vores oplysninger om jer Vi har f}et oplyst, at jeres virksomheds hovedaktivitet er ejerforeninger. L{s tilbuddet igennem Det er vigtigt, at I l{ser tilbuddet

Læs mere

All Risks forsikring Nytegnet 01.02.2014

All Risks forsikring Nytegnet 01.02.2014 Hotel Kongens Ege Aps Borupvang 4 2750 Ballerup All Risks forsikring for udlejningsejendom, erhverv I denne police og i vilk}rene, er der oplysninger om de forsikringer, som vi har aftalt med jer. Det

Læs mere

Forsikringsaftale. Topd,--qpr"P,.[1. # Si lang tid gelder Denne aftale galder 3 5r og udlober den 1. januar 2015. aftalen

Forsikringsaftale. Topd,--qprP,.[1. # Si lang tid gelder Denne aftale galder 3 5r og udlober den 1. januar 2015. aftalen Forsikringsaftale Topd,--qpr"P,.[1. # E/F Groskenstrade 3-13 C/O Carsten Sandergaard Groskenstrade 3, 2 Th 3000 Helsingor Datoi 22. juli 2014 Attalenr.: 9367 788 957 Side: 1 Forsikringsaftale Vores oplysninger

Læs mere

Rodskov Gymnastikforening 12. maj 2009. Erhverv }rlig pris 1.846 kr. 2009 Indeks

Rodskov Gymnastikforening 12. maj 2009. Erhverv }rlig pris 1.846 kr. 2009 Indeks Rodskov Gymnastikforening 12. maj 2009 Stenhusevej 12 Eskerod 8543 Hornslet Tilbud om forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} den forsikring, du har efterspurgt: Erhverv }rlig pris

Læs mere

På næste side kan I se, hvordan vi er kommet frem til resultatet. Har I spørgsmål, kan I kontakte os på telefon

På næste side kan I se, hvordan vi er kommet frem til resultatet. Har I spørgsmål, kan I kontakte os på telefon Opkrævning Kundenr.: 8975076 snr.: J 9448 981 514 Side: 1 Jeres Erhvervsforsikring er ændret - her er en opgørelse Vi har nu ændret jeres Erhvervsforsikring. I den forbindelse får I her en aktuel opgørelse.

Læs mere

Forsikringsvilk}r for Ejerskifteforsikring. Nr. 29-M Januar 2008

Forsikringsvilk}r for Ejerskifteforsikring. Nr. 29-M Januar 2008 Nr. 29-M Januar 2008 Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000. Side 1 af 6 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved

Læs mere

Tilbud. 21. maj Rene Carlsen Overblikket 15 Rodskov 8543 Hornslet. Kundenr B Tilbudsnr Tegner OKE

Tilbud. 21. maj Rene Carlsen Overblikket 15 Rodskov 8543 Hornslet. Kundenr B Tilbudsnr Tegner OKE Tilbud Her f}r du et tilbud p} dine forsikringer Tak for din interesse for vores forsikringer. Tilbuddet g{lder i 14 dage Du kan bestille forsikringerne med det samme ved at udfylde underskriftsbladet

Læs mere

Murtype Mursten/beton/tr{hus Opvarmningsform Olie/Gas/Fj.varme

Murtype Mursten/beton/tr{hus Opvarmningsform Olie/Gas/Fj.varme Siesbye Kapsch Bredgade 30 1260 K»benhavn K Side: 1 Tilbud p} Her f}r I et tilbud p} forsikring af huset, p} adressen Galionsvej 48, 1437 K»benhavn K. Tilbuddet er givet p} baggrund af tilstandsrapport

Læs mere

Peter Kj{rsgaard Hartung 26. juni 2014. Bilforsikring }rlig pris * 6.943 kr. 2014 Indeks. Indbo }rlig pris * 2.195 kr. 2014 Indeks

Peter Kj{rsgaard Hartung 26. juni 2014. Bilforsikring }rlig pris * 6.943 kr. 2014 Indeks. Indbo }rlig pris * 2.195 kr. 2014 Indeks H»rdumsgade 24, st 5000 Odense C Tilbud om forsikring gennem Tjenestem{ndenes Forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} de forsikringer, du har efterspurgt: Bilforsikring }rlig pris

Læs mere

Forsikringsvilk}r for Udvidet Ejerskifteforsikring. Nr. 30-E Januar 2008

Forsikringsvilk}r for Udvidet Ejerskifteforsikring. Nr. 30-E Januar 2008 Nr. 30-E Januar 2008 Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000. Side 1 af 7 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved

Læs mere

Vilk}r Ejerskifteforsikring Ejerlejlighed. Nr L Januar 2008

Vilk}r Ejerskifteforsikring Ejerlejlighed. Nr L Januar 2008 Nr. 22-2-L Januar 2008 Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000. Side 1 af 7 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved

Læs mere

Borupvang 4 Telefon Ballerup Fax

Borupvang 4 Telefon Ballerup Fax Nr. 26-S Januar 2008 Side 1 af 5 Justitsministeriets tekst til oplysning om fortrydelsesret ved forsikringsaftaler Fortrydelsesret Efter kapitel 4 a i Lov om visse forbrugeraftaler, jf. lovbekendtg»relse

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

If tænker på miljøet. Vi tilbyder derfor elektroniske vilkår. Disse kan hentes fra If Login eller www.if.dk/vilkar sammen med koden nedenfor:

If tænker på miljøet. Vi tilbyder derfor elektroniske vilkår. Disse kan hentes fra If Login eller www.if.dk/vilkar sammen med koden nedenfor: E/F Strandbyhus Strandbygade 6-8 6700 Esbjerg Ændring i forsikringsaftalen SP872747 Vedlagt finder du ændringerne i virksomhedens forsikringsaftale Læs oversigten igennem for at sikre at ændringerne stemmer

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r Klitbyg Asger Andersen Ternev{nget 1 4060 Kirke S}by Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Vestergade 18, 4330 HVALS@ med f»lgende

Læs mere

Bilag juni Fb Byg Hvidovre Aps Gr»nttorvet 6, Valby. Forsikringsnummer E Tilbud p} byggeskadeforsikring

Bilag juni Fb Byg Hvidovre Aps Gr»nttorvet 6, Valby. Forsikringsnummer E Tilbud p} byggeskadeforsikring Bilag 12.2 25. juni 2018 Fb Byg Hvidovre Aps Gr»nttorvet 6, 1 2500 Valby Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Landlystvej 42, 2650

Læs mere

Arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikring Indhold Forsikringsbetingelser i tilslutning til g{ldende lov om forsikringsaftaler. 100 Generelle betingelser 101 Betaling af pr{mie 102 Forsikringens varighed og opsigelse 103 Indeksregulering 104 #ndring

Læs mere

Erhvervsforsikring Police: 655-8.900.173.168 (Ver. 05) 9. juli 2014

Erhvervsforsikring Police: 655-8.900.173.168 (Ver. 05) 9. juli 2014 Samarbejdsudvalget Hus- og Grundejerf. C/O Henning Jepsen Skovbrynet 30 6400 Sønderborg Forsikringstager Forsikringssted Samarbejdsudvalget Hus- og Grundejerf. C/O Henning Jepsen Skovbrynet 30 6400 Sønderborg

Læs mere

Bygningerne på forsikringsstedet har hårdt tag.

Bygningerne på forsikringsstedet har hårdt tag. Generelt for forsikringen Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt I Danmark, 1 Virksomhedskategori Forudsætninger for forsikringen Selskabelig-/faglig forening Alle beløb gælder for 2014, og er

Læs mere

DanBolig 27. august 2010. Ejerskifte pris 7.025 kr. 2010 Indeks

DanBolig 27. august 2010. Ejerskifte pris 7.025 kr. 2010 Indeks DanBolig Lemvig Vestergade 31 7620 Lemvig Tilbud om forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} den forsikring, du har efterspurgt: pris 7.025 kr. 2010 Indeks Tilbud for forsikring

Læs mere

Boligtilbolig.dk A/S 23. marts 2011. S{lgeransvar pris 1.434 kr. 2011 Indeks

Boligtilbolig.dk A/S 23. marts 2011. S{lgeransvar pris 1.434 kr. 2011 Indeks Boligtilbolig.dk A/S 23. marts 2011 K»benhavn Asylgade 13 5000 Odense C Tilbud om forsikring P} baggrund af dine oplysninger f»lger her tilbud p} den forsikring, du har efterspurgt: pris 1.434 kr. 2011

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms Kraninvest S»ndre Strandvej 82 3000 Helsing»r Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Gl Strandvej 163, 3050 HUMLEB#K med f»lgende matrikelnr.

Læs mere

Vilkår for Driftstabsforsikring

Vilkår for Driftstabsforsikring Vilkår for Driftstabsforsikring 9906-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde har I naturligvis

Læs mere

Bygningsforsikring Police: 649-120.408 (Ver.22) 21. november 2013 A/B Vanløsegaard Jernbane Alle 92 2720 Vanløse. Jyllingevej 39-57, 2720 Vanløse

Bygningsforsikring Police: 649-120.408 (Ver.22) 21. november 2013 A/B Vanløsegaard Jernbane Alle 92 2720 Vanløse. Jyllingevej 39-57, 2720 Vanløse Police A/B Vanløsegaard Jernbane Alle 92 2720 Vanløse Forsikringstager: Forsikringssted: Policen gælder fra: Policen gælder til: Præmie: Præmien forfalder: Aftale: A/B Vanløsegaard Jyllingevej 39-57, 2720

Læs mere

Kundecenter Erhverv. Den 4. marts 2014. Police for Bygningsforsikring. Hermed sender vi police for Bygningsforsikring. Policenummer: 1029065299

Kundecenter Erhverv. Den 4. marts 2014. Police for Bygningsforsikring. Hermed sender vi police for Bygningsforsikring. Policenummer: 1029065299 Kundecenter Erhverv. _ -, -, o. Engelholm Allé 1, Høje Taastrup E/F Grænsegarden 2630 Taastrup Att. Steen Johansen Telefon: 43 58 55 73 Rebekkavej 36, 2 th Telefax: 43 58 58 57 2900 Hellerup E-mail: KCE@alka.dk

Læs mere

25.301 kr. Erhvervsforsikring

25.301 kr. Erhvervsforsikring Forsikringstilbud E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring 12 Tyveri Forsikringen dækker direkte skade på det forsikrede løsøre, når skaden skyldes en af nedenstående begivenheder: 12.1 Indbrudstyveri 12.1.1 Forsikringen

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r. Ejendommens pris (entreprisesum minus grund) med moms Oxdal Nord Aps N»rregade 3 2 6600 Vejen Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Strandparken 6-8, 8410 R@NDE med f»lgende matrikelnr.

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjergalle 29. april 2014 v/marius Høj Arnbjergalle 1, 2 th 6800 Varde

Ejerforeningen Arnbjergalle 29. april 2014 v/marius Høj Arnbjergalle 1, 2 th 6800 Varde Ejerforeningen Arnbjergalle v/marius Høj Arnbjergalle 1, 2 th 6800 Varde Bygningsforsikring policenr 649-206.691 (Ver. 00): Ejerforeningen Arnbjergalle, v/marius Høj, Arnbjergalle 1, 2 th, 6800 Varde Tak

Læs mere

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401.

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. Sammenligning Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r

Tilbud p} Byggeskadeforsikring i en periode p} 10 }r Copenhagen Property Construction Aps Store Kongensgade 44A, 1 1264 K»benhavn K Forsikringsnummer Tilbud p} byggeskadeforsikring Her f}r I et tilbud p} forsikring af ejendommen, som ligger Store Kongensgade

Læs mere

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING Police DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF B Ejerforening af 1976 Remmevej 8 7430 Ikast Side 1 af 1 Ny police til B Ejerforening af 1976 Vi sender her jeres nye police på

Læs mere

Hele familien Sønderjyllands sikkerhedsnet. Fax 74 42 78 00

Hele familien Sønderjyllands sikkerhedsnet. Fax 74 42 78 00 Ulkebøldam 1. Sidenr..: 0001 Hermed følger policeoversigt og forsikringspolice/-specifikation. Såfremt du har spørgsmål til oversigten eller til policen er du velkommen til at kontakte kontoret eller din

Læs mere

Skulle der mod forventning være fejl og mangler i policen, bedes du kontakte os.

Skulle der mod forventning være fejl og mangler i policen, bedes du kontakte os. E/F Beatesminde 93-169 v/adm. Karen Marie Damberg Vibevej 11 9000 Aalborg Kundenummer 3400035543 Udskriftsdato 7. juli 2016 Ejendomsforsikring - policenummer 4104316 Vi takker for at du har valgt Gjensidige

Læs mere

Forsikringsforslag til E/F Femkanten

Forsikringsforslag til E/F Femkanten ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk Boligexperten Adm. A/S Vesterbrogade 12, 4 1620 København V E-mail servicecenter.erhverv

Læs mere

Andelsboligforeningen Af 1993 29. oktober 2015 Rynkebakken Åbanken 20 Højby 4320 Lejre

Andelsboligforeningen Af 1993 29. oktober 2015 Rynkebakken Åbanken 20 Højby 4320 Lejre Andelsboligforeningen Af 1993 Rynkebakken Åbanken 20 Højby 4320 Lejre Bygningsforsikring policenr 649-207.192 (Ver. 01): Andelsboligforeningen Af 1993, Rynkebakken, Åbanken 20, Højby, 4320 Lejre Deres

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 6606475 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345131 Ændring gælder fra 1. oktober 2013 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Brobergsgade 7, 1427

Læs mere

Tilbud. Her får I jeres forsikringstilbud fra If. For meget papir? Log ind på if.dk/logpaa og vælg Elektroniske dokumenter. Log ind på if.

Tilbud. Her får I jeres forsikringstilbud fra If. For meget papir? Log ind på if.dk/logpaa og vælg Elektroniske dokumenter. Log ind på if. Tilbud Dansk Amatør-Orkesterforbund Griegsvej 7 4600 Køge 29-03-2017 Her får I jeres forsikringstilbud fra If Som aftalt får I hermed tilbud på jeres forsikring, som er beregnet ud fra de oplysninger,

Læs mere

G/F Øresundsparken 12. juli 2017 c/o Valdal Advokatfirma Øster Allé København Ø

G/F Øresundsparken 12. juli 2017 c/o Valdal Advokatfirma Øster Allé København Ø G/F Øresundsparken c/o Valdal Advokatfirma Øster Allé 33 2100 København Ø Bygningsforsikring policenr 649-165.567 (Ver.10): G/F Øresundsparken, c/o Valdal Advokatfirma, Øster Allé 33, 2100 København Ø

Læs mere

Ny police til E/F Kanslergården

Ny police til E/F Kanslergården ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DFFDATFDDAATDFTTDFTTTDAAFDFADDTDFDFFADATAFADAFFDFFDTFFDFDFDFDFFFFF E/F Kanslergården

Læs mere

Her får I jeres ændrede forsikringsaftale

Her får I jeres ændrede forsikringsaftale Dansk Amatør Orkesterforbund Griegsvej 7 4600 Køge 26 04 2018 13.04.2018 28.02.2019 Her får I jeres ændrede forsikringsaftale Tak for jeres henvendelse. Vi sender jer en opdateret forsikringsaftale og

Læs mere

Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens. Forsikringspolitik

Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens. Forsikringspolitik Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Indholdsfortegnelse Indledning...3 Hvem er omfattet af forsikringspolitikken?...3 Ansvar og kompetence...3 Hvorledes forsikringsprincipper...4 Institutionernes

Læs mere

Evt. henvendelse bedes rettet til: Assurandør Carsten Stig Olsen Hasserisvej Aalborg Tlf. nr

Evt. henvendelse bedes rettet til: Assurandør Carsten Stig Olsen Hasserisvej Aalborg Tlf. nr Evt. henvendelse bedes rettet til: Assurandør Carsten Stig lsen Hasserisvej 142 Tlf. nr. 98109145 Spar Nord Bolig Hasserisvej 113 København den 5. maj 2010 Hermed sendes police for Deres Bygningsforsikring.

Læs mere

38.240 kr. Korttidsforsikring

38.240 kr. Korttidsforsikring Telefon A. Enggaard A/S, Entreprenør- Og Byggefirma Marathonvej 5 9230 Svenstrup J Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem

Læs mere

Bifrost Rådhusstræde København K Forsikringstilbud fra Tryg. Vi har nu sammensat et tilbud på forsikringer til din virksomhed.

Bifrost Rådhusstræde København K Forsikringstilbud fra Tryg. Vi har nu sammensat et tilbud på forsikringer til din virksomhed. Bifrost Rådhusstræde 13 1466 København K 16.02.2017 Forsikringstilbud fra Tryg Vi har nu sammensat et tilbud på forsikringer til din virksomhed. Tilbuddet gælder en måned fra i dag. Flere gode grunde til

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Sammenligning Erhvervsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 2501. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345121 Ny forsikring gælder fra 7. december 2012 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Paludan Müllers

Læs mere

Gjensidigeaftale 1.09. Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser

Gjensidigeaftale 1.09. Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser Gjensidigeaftale 1.09 Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelserne gælder fra 1. juni 2013 Indholdsfortegnelse 1. Medforsikret Side 3 2. Forsikret risiko

Læs mere

4. Hvilke genstande er omfattet. 1. Sikrede. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer

4. Hvilke genstande er omfattet. 1. Sikrede. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer Side 4 af 22 1. Sikrede 1.1. Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning, bestyrelsesansvar inklusive underslæbsdækning samt foreningsretshjælps-dækning,

Læs mere

Vilk}r for. Udvidet Ejerskifteforsikring. Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af. 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31.

Vilk}r for. Udvidet Ejerskifteforsikring. Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af. 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. Vilk}r for Udvidet Ejerskifteforsikring Forsikring for ejendomme, der er omfattet af Lov nr. 391 af 14. juni 1995 og Lov nr. 437 af 31. maj 2000 Vilk}r nr. 40-E Marts 2009 Borupvang 4 Telefon 44 68 33

Læs mere

alka Willis Towers Watson VS Rundforbivej Nærum Den 8. februar 2018

alka Willis Towers Watson VS Rundforbivej Nærum Den 8. februar 2018 Willis Towers Watson VS Rundforbivej 303 2850 Nærum alka Kundecenter Erhverv Engelholm Alle. 1, Høje Taastrup 2630 Taastrup Telefon: 43 58 55 73 Telefax: 43 58 58 57 E-mail: KCE@alka.dk Internet: www.alka.dk

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring

Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring Forsikringsbetingelser for Erhvervsforsikring 1 Generelle betingelser 1.1 Betaling af præmie 1.1.1 Første præmie skal betales, når forsikringen træder i kraft. Senere præmier skal betales på de forfalds-

Læs mere

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner.

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner. Forsikringen betjenes af: De Frie ForsikringsMæglere Winckler Norgesmindevej 4 2900 Hellerup Tlf. nr. 7020 2725 v/kim Købstædernes Forsikring Bygningsforsikring Police nr. 01-12B -0163791 Forsikringstager

Læs mere

SØNDERJYSK. Administrationsgebyr : 15,00 I alt : 5.058,00. Beløbet vil blive opkrævet via PBS.

SØNDERJYSK. Administrationsgebyr : 15,00 I alt : 5.058,00. Beløbet vil blive opkrævet via PBS. 6270 Sønderjysk Forsikring G/S Tlf. 7442 75 00 info@soenderjysk.dk www.soenderjysk.dk SØNDERJYSK... Ulkebøldam 16400 Sønderborg Haderslevvej 121. 6000 Kolding Nørregade 39 A6100 Haderslev Kystvej 20.6200

Læs mere

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Charlottenlundvej 29 8620 Kjellerup EDC Mæglergruppen ApS Dato: 28.02.2015 Sagsnr.: 89000897 Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Forsikring til Charlottenlundvej 29, 8620 Kjellerup Ejerskifteforsikring Dækker

Læs mere

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018 KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV : 655-208.212 (Ver. 83) Forsikringstager KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt

Læs mere

FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE FORSIKRINGSPOLITIK FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 INDLEDNING... 3 2.0 ADMINISTRATION OG ANSVARSOMRÅDER... 3 3.0 BYGNINGER... 4 4.0 LØSØRE, MEROMKOSTNINGER,herunder kunst m.v....

Læs mere

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud Telefon E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 5 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikring. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om det lever op

Læs mere

G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk

G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk KUNDENR: 97675633 POLICENR: 900 170 8055 ERHVERVSFORSIKRING 18.02.2016 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er ændret som aftalt, men vi beder jer gennemlæse

Læs mere

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS

Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Højbjerg Huse 12 8840 Rødkærsbro EDC Mæglergruppen ApS Dato: 04.11.2014 Sagsnr.: 89000890 Mægler: EDC Mæglergruppen ApS Forsikring til Højbjerg Huse 12, 8840 Rødkærsbro Ejerskifteforsikring Dækker skjulte

Læs mere

Forsikringspolitik. Rebild Kommune. Forsikringspolitik. Hobrovej 88 9530 Støvring

Forsikringspolitik. Rebild Kommune. Forsikringspolitik. Hobrovej 88 9530 Støvring Rebild Kommune Hobrovej 88 9530 Støvring Rebild Kommune Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvem er omfattet af forsikringspolitikken?... 3 Ansvar og kompetence... 3 Forsikringsprincipper...

Læs mere

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr Sammenligning Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4301 og de nye betingelser nr. 4301. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Lille knallertforsikring

Lille knallertforsikring Lille knallertforsikring Forsikringsbetingelser Ansvarsdækning (Gælder kun, hvis det fremgår af Deres police.) For Ansvarsdækningen gælder følgende betingelser samt fællesbestemmelserne for Privatsikring

Læs mere

Forsikringsinstruks FOR Kalundborg Kommune

Forsikringsinstruks FOR Kalundborg Kommune Bilag 27 Forsikringsinstruks FOR Kalundborg Kommune Udarbejdet maj 2007 1/11 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelt... 3 Formål... 3 Forsikringsgiver... 3 Forsikringstager... 3 Forsikringsadministrationens politiske

Læs mere

Ny police til EJF TYREENGEN

Ny police til EJF TYREENGEN G0201_NEL - TT201512080065126071 - G_65127109Job162-P1-130 01 ERHM 9608925973 DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF Dansk System Ass. A/S Allegade 14 2000 Frederiksberg Ny

Læs mere

Betingelser for Grundejeransvarsforsikring. Bet. nr

Betingelser for Grundejeransvarsforsikring. Bet. nr Betingelser for Grundejeransvarsforsikring Bet. nr. 2201.07.01 Aftalegrundlaget Din Grundejeransvarsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud Forsikringstilbud E/F Amaliegaarden Hovedgaden 47 2970 Hørsholm Side 1 af 5 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikring. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om det

Læs mere

25-049813. E/F S0ller0d Park. Vangebovej 50-56 + 62 2840 Holte. S0llemd Park 1-19, 2-20 I Vangebovej 50-56? 62, 2840 Holte. 3 dp, 3 ia og 3 ru

25-049813. E/F S0ller0d Park. Vangebovej 50-56 + 62 2840 Holte. S0llemd Park 1-19, 2-20 I Vangebovej 50-56? 62, 2840 Holte. 3 dp, 3 ia og 3 ru E/F S0ller0d Park S0ller0d Park 1-19, 2-20 & Vangebovej 50-56 + 62 2840 Holte Police Bygningsforsikring 20. december 2011 Police nr.: Forsikringstager: 25-049813 E/F S0ller0d Park S0ller0d Park 1-19, 2-20

Læs mere

Police. A/B Schifters Kvarter c/o Ejendomsadministrationen 4-B A/S ved/dansk System Assurance Allegade Frederiksberg. Ejendomsforsikring.

Police. A/B Schifters Kvarter c/o Ejendomsadministrationen 4-B A/S ved/dansk System Assurance Allegade Frederiksberg. Ejendomsforsikring. A/B Schifters Kvarter c/o Ejendomsadministrationen 4-B A/S ved/dansk System Assurance Allegade 14 2000 Frederiksberg Police Policenummer 2142588 Kundenummer 3300640515 Gælder fra 1. januar 2018 Udskrivningsdato

Læs mere

Tak fordi du valgte et tilbud fra Gjensidige Forsikring

Tak fordi du valgte et tilbud fra Gjensidige Forsikring Byggeselskabet ApS Bygaden 31C 4736 Karrebæksminde Kundenummer 3303520495 Udskriftsdato 3. marts 2016 Tak fordi du valgte et tilbud fra Gjensidige Forsikring Vi har hermed fornøjelsen at fremsende et tilbud,

Læs mere

DÆKNINGSOMFANG - FORENINGER BYGNINGSFORSIKRING

DÆKNINGSOMFANG - FORENINGER BYGNINGSFORSIKRING BYGNINGSFORSIKRING Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret

Læs mere

Ny police til E/F Marielyst

Ny police til E/F Marielyst ALM. BRAND Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde Telefon 46 34 50 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF E/F Marielyst Hald

Læs mere

Region Hovedstaden Nyt affalds- og spildevandsanlæg på Rigshospitalet, Glostrup som OPP. Rettelsesblad 7

Region Hovedstaden Nyt affalds- og spildevandsanlæg på Rigshospitalet, Glostrup som OPP. Rettelsesblad 7 Region Hovedstaden Nyt affalds- og spildevandsanlæg på Rigshospitalet, Glostrup som OPP Rettelsesblad 7 17. juli 2015 Indholdsfortegnelse 1 Rettelsesblad 7... 3 1.1 Rettelse til OPP-aftalens punkt 3.1.1,...

Læs mere

Allerød Kommune. NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget. Udbud af Kommunens forsikringsprogram

Allerød Kommune. NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget. Udbud af Kommunens forsikringsprogram NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget Udbud af Kommunens forsikringsprogram Allerød Kommune har været i udbud med forsikringsprogrammet, og har nu resultatet af udbuddet. Baggrunden for udbuddet i

Læs mere

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING. Mange forbedringer og få skærpelser...

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING. Mange forbedringer og få skærpelser... ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING Mange forbedringer og få skærpelser... WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser for løsøreforsikringerne

Læs mere

HUS- OG FRITIDSHUSFORSIKRING

HUS- OG FRITIDSHUSFORSIKRING PRIVAT HUS- OG FRITIDSHUSFORSIKRING Beregnet ud fra det beboede areal 01 1 Privat HVORDAN UNDGÅR MAN AT BETALE FOR ET AREAL, MAN IKKE HAR? Hos Codan er fordelene klare. Vi beregner f.eks. prisen på Hus-

Læs mere

Udvidelse for beboelsesejendom

Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 Udvidelse for beboelsesejendom Tillæg til Vilkår for Ejendomsforsikring for Industri 6565 Topdanmark Forsikring A/S Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 2

Læs mere

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009 Udvidelse for beboelsesejendom Version 1 21.08.2009 EJENDOM Medforsikret Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør

Læs mere

L}netilbud. 27. juni Kunde. Pantnummer RINGSTED BOLIGSELSKAB AFD. Sagsnummer. Ejendom S»ndre Parkvej 5-43

L}netilbud. 27. juni Kunde. Pantnummer RINGSTED BOLIGSELSKAB AFD. Sagsnummer. Ejendom S»ndre Parkvej 5-43 L}netilbud 27. juni 2019 Kunde Ejendom RINGSTED BOLIGSELSKAB AFD. S@NDERPARK S»ndre Parkvej 5-43 4100 Ringsted Matr. nr. 24 AR Ringsted Markjorder Pantnummer 1235.9217 Sagsnummer 04-01-1 Omprioritering

Læs mere

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39 Side 4 af 39 BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 1. Sikrede 1.1 Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning,

Læs mere

UDVIDET FORSIKRINGSOVERSIGT

UDVIDET FORSIKRINGSOVERSIGT Faxe Forsyning A/S Jens Chr. Skous Vej 1 4690 Haslev Contea, Esbjerg Dokken 10 6700 Esbjerg 26-01-2018 UDVIDET FORSIKRINGSOVERSIGT Kontakt Forsikringsmælger Jette Gottlieb, telefon nr. 20 42 39 93, email

Læs mere

Prisliste Vandværksforsikring. Danske Vandværker

Prisliste Vandværksforsikring. Danske Vandværker Prisliste 2018 Vandværksforsikring Danske Vandværker RTM varetager forsikringerne for Danske Vandværker, placeret i TRYG og sørger også for at udsende certifikat, faktura mv. Spørgsmål skal derfor rettes

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 01.01.2016 Höflich ApS CVR NR.: 31865247 1. TILBUD Tilbuddet er gældende 40 dage netto. Der tages forbehold for prisændringer hos vore underrådgiver og laboratorier, samt egne prisreguleringer

Læs mere

Masterpolicens summer. : Kr. 25.000.000,00 pr. skade og i alt pr. forsikringsår. : Kr. 2.500.000,00 pr. skade og i alt pr.

Masterpolicens summer. : Kr. 25.000.000,00 pr. skade og i alt pr. forsikringsår. : Kr. 2.500.000,00 pr. skade og i alt pr. TILBUD Tilbud nr. : 10406-3 Forsikring : Erhvervs- og produktansvarsforsikring Forsikringstager : Mand & Bil V/ Mikael Truelsen Adresse : Damhusvej 66, 5000 Odense C Virksomhedens CVR. nr. : 21-19-75-72

Læs mere