Hem Hindborg Dølby. Juni august årgang Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hem Hindborg Dølby. Juni august 2014 3. årgang Nr. 2"

Transkript

1 Hem Hindborg Dølby Juni august årgang Nr. 2 Sogneog Kirkebladet Læs bl.a. om: Engle er sendebude - konfirmandbillede Forfulgte kristne - Københavnere på Hem kirkegård - Præsentation af menighedsrådsmedlem Kirsten Madsen, Dølby.

2 Gudstjenesteliste Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 8/ Rydal 9/ Pinse i Anlægget 15/ Rydal 22/ Rydal 29/ Claus Muld 6/ Rydal 13/ Rydal 20/ Mads Haahr Callesen 27/ Birgitte Kjær 3/ Natalia Packert Andresen 10/ Rydal 17/ Rydal 24/ Rydal (+ sang i præstegårshaven) 31/ Rydal Ret til ændringer i gudstjenestelisten forbeholdes. Kirkebil: For sognets ældre stiller vi kirkebil til rådighed. Skive Taxa tlf.: Fra kirkebogen 3/ / Døbte: Ida Marie Kølbæk Hansen (Hem kirke) Laurits Erik Krupsdahl Pedersen (Hindborg kirke) Majse Bak Jakobsen (Hindborg kirke) Begravede: Bodil Jespersen (Hindborg kirke) Nanna Møller (Hem kirke) Peder Christian Smollerup Jensen (Hem kirke) Svenning Sørensen (Hem kirke) Beklagelse Grundet en fejl i Post Danmark opstod der komplikationer vedrørende udsendelse af forrige blad, hvilket bevirkede, at flere af de annoncerede arrangementer allerede have være afholdt, da bladet udkom. Det må selvfølgelig ikke ske, og vi kan kun beklage.

3 Nyt fra koret Palmesøndag var koret atter på banen til gudstjenesten i Hindborg kirke. Søndag den 24. aug. er der sang i præstegårdshaven. De kormedlemmer, der har mulighed for at deltage heri, øver i Hem kirke tirsdag den 19. aug. kl Ligeledes øves i Hem kirke tirsdag den 16. september kl forud for høstgudstjenesten den 21. september. I efteråret deltager koret i en aften om Brorson onsdag den 29. oktober, allehelgensgudstjeneste den 2. november og adventsgudstjeneste den 30. november. Forud for dette er planlagt følgende øvedage i Hem kirke: 30/9, 7/10, 14/10, 21/10 og 28/10 alle dage kl Vi glæder os til at se jer alle igen. Nyt fra graveren i Hem Efter veloverstået oprydning fra stormen er vi nu klar til foråret og en forhåbentligt dejlig sommer. Inden for gærdet er der kommet nye bænke. Det er de såkaldte københavnerbænke lavet i støbejern. Farvel stormende vinter - velkommen tidligt forår. Sidst i marts blev der plantet stedmoder, de står nu fint og pryder med deres skønne farver. Det grønne er i fuld gang alt i alt en skøn tid med mange udendørs opgaver.

4 Præstens klumme Indsamling i kirken til fordel for forfulgte kristne Forestil dig, at du sidder en fredelig med din morgenkaffe. Solen skinner og det ser ud til at blive en dejlig dag. Børnene er taget i skole og konen er på indkøb. Selv har du fri og nyder avisen og tilværelsen. Men så med et hører du larm ude fra vejen. Lyden af mange stemmer, af råb og skrig, knust glas og knagende træ når dit øre. Så bliver der pludselig hamret på hoveddøren. Mere knust glas, mere knagende og splintrende træ. Alarmeret og befippet iler du ud og åbner hoveddøren. Udenfor ser en stor flok vrede unge mænd bevæbnet med køller og våben. De er 100, måske 200. De råber og raser, og da de ser dig, råber de endnu højere. Først kan du slet ikke forstå, hvad de vil. Du ser en masse vrede munde, men fatter intet af, hvad de siger. Men så hører det: Dit kristne svin! Forsvind, inden vi slår dig og din familie ihjel. Du får lige nøjagtig lov til at løbe ud af døren, inden de trænger ind i dit hus og giver sig til at smadrer inventaret og stjæle alt af værdi. I panik løber du ned ad gaden uden at vide, hvor du skal tage hen. Der står kun et i hovedet på dig: Hvor er konen og børnene? Hvad er der sket med dem? Flokke af flere vrede mænd med stokke og knive løber mellem husene. Det er dine venners huse, også de er smadrede eller i brand, ligesom bilerne foran. Henne på torvet på vej mod skolen har de stukket ild til butikkerne, hvor dine venner arbejder. Brandlugten river i næsen og lungerne. Du får øje på nogle politibetjente, som står på et hjørne og betragter ødelæggelserne. Du råber om hjælp, men de ser den anden vej og lader som om de ikke kan høre dig. Der lyder et brag. Du vender dig om og ser en tyk stikflamme skyde sig op gennem kirkens tag. Sort røg vælter op. Det er din kirke. Det er der, du er blevet døbt og konfirmeret og viet. Det er der dine børn er døbt. Du er fuldkommen bestyrtet: Hvor er børnene? Hvor er din kone? Hvad er der sket? Hvad har du gjort og hvad har dine venner gjort, siden disse mænd er så vrede? Svaret er: Du er døbt! Du er altså kristen. Sådan er forholdene mange steder i verden. I Egypten, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Irak, Iran, Afghanistan og Nordkorea f.eks. Der skal blot det mindste rygte til, den mindste antydning, så står folk parat til at lade det gå ud over de kristne. Svaret på alle problemer er: Det er de kristnes skyld! I Pakistan blev et helt butikskvarter med tilhørende boliger og kirken sidste år raseret af vrede muslimer. De havde hørt et rygte om, at en ung kristen pige havde brændt Koranen af. Pigen, der var retarderet, blev fængslet og dømt til døden indtil man opdagede, at det var byens imam, der selv havde startet balladen ved at plante en pose med let brændte sider fra Koranen ved pigens hjem. Men da var skaden sket. Mange kristne var slået ihjel og endnu flere fordrevet fra deres smadrede og plyndrede hjem. Disse mennesker havde intet ondt gjort. Men man lader det systematisk gå ud over de kristne

5 Og myndighederne ser igennem fingre med det, ja, betjentene deltager ikke sjældent selv i plyndringerne. Det kan være svært at forstå herhjemme i trygge Danmark. Det når sjældent frem i de danske medier, men det er virkelighed og det sker lige nu, hver dag. I menighedsrådene vil vi gerne støtte det, man i gamle dage kaldte vore søstre og brødre, altså almindelige kristne som vi selv. Pinsedag samler vi i kirken ind til Støttefonden for Pakistans kirke, som hjælper menigheden i byen Mardan i Pakistan. Og 1. søndag i advent samler vi ind til Mission Øst, som yder hjælp til kristne i flere af de nævnte lande. Vi er ikke så vante til at tage penge med i kirken. Men gør det de to søndage og vær med til at hjælpe mennesker i nød. Konfirmander 2014 Forreste række: Julie Foged Østergaard, Maiken Holck Balling, Ida Sigh Larsen, Line Løvig Nautrup, Karoline Ellegaard Rasmussen, Cecilie Ladegaard Larsen, Emma Bruun Kolding. Bagerste række: Magnus Stouby Skytte Jespersen, Christian Christensen, Sebastian Nørgaard Nielsen, Simon Dahl Sevelsted Nielsen, Mads Foged Johnsen, Mads Lund Sørensen, Kasper Aagaard Andersen.

6 Skole - kirke samarbejde Børnene i de yngste klasser på skolen har fremstillet nogle meget flotte engle, som de lod udstille i kirken i forbindelse med Lucia. Deres lærer Birgitte Balling fortæller, at hun altid finder det spændende at arbejde med engle, da det fører til megen god snak og refleksioner for børnene. Som arbejdet skred frem opstod der så mange interessante spørgsmål vedr. engle, at man valgte at rette henvendelse til præsten. Morten Rydal tog efterfølgende om på skolen og forklarede om engle - og det i sådan en grad, at selv drengene fik lyst at være med. Engle er sendebude En engel er et sendebud, Guds sendebud til mennesker. Engel kommer af det græske Angelos, der betyder budbringer, sendebud. Det er netop, hvad engle gør i Bibelen de bringer bud på Guds vegne. Guldenglen her er fremstillet af Camilla englen på forsiden af Esther. Hem Ældrecenter Sammen med Venneforeningen ved Hem Ældrecenter arrangerer vi i august en eftermiddagstur ud i det blå, og i september en høsttur. Alle efterlønnere og pensionister, som har lyst, kan deltage. Dato og tid kan ses på opslag i kirken, hos købmanden og på ældrecentret. Husk bankospil den 3. tirsdag i hver måned kl. 10. På kontaktrådets vegne Grethe Funch. Gudstjenester på Hem Ældrecenter Torsdag den 5/6 kl Pinsedag i Anlægget i Skive Nu nærmer vi os pinsetiden og vores traditionsrige friluftsgudstjeneste: Pinse i Anlægget. I år det den 9. juni kl.11.00, og rammen er den smukke og festlige SPILLEMANDSMESSE. Det er en gudstjeneste baseret på spillemandsmusik, med tekst af Holger Lissner. Spillemandsorkestret JYDSK PÅ NÆSEN spiller, et til lejligheden sammensat kor synger, lokale folkedansere danser til, og vi får også besøg af en gammel nar. Husk noget at sidde på og evt. under.

7 Hindborgaften Det er en fornøjelse igen i år at kunne invitere Hindborgboere til fælles hygge og spisning fredag d. 20. juni kl i gildesalen på Lykkegaard. Tema: Hindborg for 100 år siden. Byarkivar Niels Mortensen vil berige os med historier og fortællinger fra tiden i Hindborg Sogn omkring år Invitation udsendes. Menighedsrådsmedlem Kirsten Madsen, Dølby Jeg hedder Kirsten og jeg bor skråt overfor Dølby kirke. Jeg bruger ofte kirkegården til at slappe af i; at gå derover en forårsaften med en kop kaffe i hånden er ren lise for mig. Kirkegårde har altid virket utroligt afstressende for mig at opholde mig på. Her kan man gå og falde ned og fantasere om historierne bag navnene på gravstenene. I efteråret 2012 blev jeg så valgt ind i menighedsrådet for Dølby kirke. Valgt og valgt er så meget sagt, for som det så ofte er med disse poster, så er der sjældent kampvalg. Jeg lod mig dog overtale. Jeg har før siddet i skolebestyrelser, og jeg lader mig styre af nysgerrighed efter at vide, hvordan de forskellige organisationer er bygget op, og hvad der sker indenfor murene. Kirken er jo som bekendt meget i vælten for tiden med strukturændringer, vielser af homoseksuelle og trusler om nedlæggelser af kirker-bare for at nævne nogle af de spændende emne. I det daglige er det dog oftest lavpraktiske ting, som styrer. Rådene arrangerer bl.a. foredrag til glæde for vores tre menigheder, planlægger ombygninger/restaureringer på kirker og kirkegårde og fungerer som arbejdsgiver for de ansatte. Det er spændende og udfordrende at være en del af, og så lærer man flere mennesker i sit lokalområde at kende, hvilket heller ikke er en dårlig ting.alt i alt er det mægtigt spændende at være en del af. Selvfølgelig er der ting, som skal gøres, men det er også OK! Ingenting kommer gratis og af sig selv. Husk at bruge os i menighedsrådene, hvis der er noget I ønsker og har brug for. Vi har også en mægtig god, informativ hjemmeside, som kan bruges til støtteopslag i hverdagen. Sæt X i din kalender: Fredag den kl Søndag den kl Søndag den kl Torsdag den kl Arrangementsliste Hindborg aften invitation udsendes Sang i Præstegårdshaven Høstgudstjeneste Læsekredsen i præstegården ny sæson Ordinære menighedsrådsmøder Hem: 17/ kl Hindborg: ikke datosat Dølby: 17/ kl

8 Til venstre ses to krigsengle af Gustav og Malthe Til efteråret 2012 er der menighedsrådsvalg. Det er g, vi haren eller to, der sidder der. Menighedsrådet skal sørge for kirken og kirkegården, vælge præst og biskop, og give gode muligheder for at Guds ord kan høres. Du kan selvfølgelig godt være så ligeglad og sige: Hvad rager det Vejviser til Sognene Sognepræst: Morten Rydal Brøndumvej 34,7800 Skive Tlf.: Hem Formand: Lene Lundsgård Tlf.: Kasserer: Niels Jørgen Drejer Tlf.: Kirkeværge: Bente Damsgaard Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Susanne B. Laursen Mobil: Hindborg Formand: Kristen Boel Tlf.: Kasserer: Niels Christensen Tlf.: Kirkeværge: Verner Kristensen Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Johan Jepsen Mobil: Sogne- og Kirkebladet udkommer næstegang i uge 36 Dølby Formand: Jane Jensen Tlf.: Kasserer: Alice Dølby Nielsen Tlf.: Kirkeværge: Laust Ladefoged Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Johan Jepsen Mobil: Sognepræst: Morten Rydal Brøndumvej 34,7800 Skive Tlf.:

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Februar maj 2014 3. årgang Nr. 1

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Februar maj 2014 3. årgang Nr. 1 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet Februar maj 2014 3. årgang Nr. 1 Gudstjenesteliste Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 9/2 10.15 Rydal 16/2 16.00 Birgitte Kjær 23/2 10.15 Rydal 2/3 10.15

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Juni september 2013 2. årgang Nr. 2

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Juni september 2013 2. årgang Nr. 2 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet Juni september 2013 2. årgang Nr. 2 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 9/6 19.30 10.15 Rydal 16/6 10.15 B Rydal 23/6 10.15 B Rydal 30/6 9.00 Birgitte kjær

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4 Gudstjenesteliste Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 8/12 10.15 Rydal (afslutn. m. minikonf.) 15/12 10.15 Rydal

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet September november 2013 2. årgang Nr. 3 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 8/9 10.15 Rydal 15/9 10.15 Rydal (høstgudstjeneste) 22/9 9.00 Biritte Kjær 29/9

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Sogne- og Kirkebladet

Sogne- og Kirkebladet Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet januar maj 2016 5. årgang Nr.1 september januar 2015/16 4. årgang Nr.2 Døbte: Alexander Skibsted (Dølby kirke) Otto I Jogvanstovo Bach (Dølby kirke) Matilde Pehrson

Læs mere

Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet marts august 2015 4. årgang Nr.1

Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet marts august 2015 4. årgang Nr.1 Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet marts august 2015 4. årgang Nr.1 Tirsdag den 13. januar kom Gårdsangerne fra Thy" til Hem kirke. Ca. 200 begejstrede mennesker fra fjern og nær fyldte kirken med

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Sogne- og Kirkebladet

Sogne- og Kirkebladet Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet august november 2014 3. årgang Nr.3 Vi har to spændende og højaktuelle foredrag i efteråret. Yderligere omtale inde i bladet. Foredrag med Mikkel Crone: Pakistans

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014

Kirke & Sogn aunslev BovEnSE 44. årgang nr. 3 JUnI - SEPTEMBEr 2014 Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 3 JUNI - SEPTEMBER 2014 Kære konfirmander Kære faddere, familie Kære konfirmationsgæster Flaget er hejst. Her ved kirken og rundt omkring i sognet. Her er fest.

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet

Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet august - december 2017 6. årgang Nr.2 Så slår vi igen teltet op til Sang i præstegårdshaven Søndag den 27. august kl. 14.00 Menighedsrådet er traditionen tro vært

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Sogne- og Kirkebladet

Sogne- og Kirkebladet h Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet maj september 2016 6. årgang Nr.2 Konfirmeret i Dølby kirke 2016 Benned Kathrine Rosendal Jacobsen - Mads Emil Svenningsen - Jens Foged Østergaard - Mads Weber

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Det var vissent, det var krøllet. Det havde lagt sig til at dø i jordhøjde. Det var symbolet på alt, hvad vi som mennesker med vores fornuft ser som

Det var vissent, det var krøllet. Det havde lagt sig til at dø i jordhøjde. Det var symbolet på alt, hvad vi som mennesker med vores fornuft ser som PRÆDIKEN PÅSKEDAG 8.APRIL 2012 AASTRUP KL. 9 (DÅB) VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl.118,19-29; 1.Pet. 1,3-9; Matth. 28,1-8 Salmer: 218,233,241,227,234 Kom, hjerte med hvad dødt du har, Hvad du med sorg

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Aner til Anders Peter Andersen

Aner til Anders Peter Andersen 1. generation 1. Anders Peter Andersen, søn af Arbejdsmand Karl Peter Andersson og Karen Marie Larsen, blev født den 29 Jul. 1876 i Gjerning sogn, Houlberg Herred, 1 blev døbt den 30 Jul. 1876 i Hjemmet,

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole

ELLIOT. Et manuskript af. 8.B, Henriette Hørlücks skole ELLIOT Et manuskript af 8.B, Henriette Hørlücks skole 5. Gennemskrivning, april 2008 1 SC 1. EXT. SKOLEGÅRDEN DAG LEA(15) har kun sort tøj på, og mørk make-up. Hun sidder alene i skolegården og kigger

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

NUMMER 111. Et manuskript af. 8.c, Maribo Borgerskole

NUMMER 111. Et manuskript af. 8.c, Maribo Borgerskole NUMMER 111 Et manuskript af 8.c, Maribo Borgerskole 5. Gennemskrivning maj 2009 1 SC 1. EXT. VED HUS OG PARKERINGSPLADS (BOLGIBLOK OG P-PLADS) SOMMER DAG Man ser Victor (SUNE) sidde og sove op af en stor,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Sogne- og Kirkebladet december marts 2014/15 3. årgang Nr.4

Sogne- og Kirkebladet december marts 2014/15 3. årgang Nr.4 Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet december marts 2014/15 3. årgang Nr.4 Tirsdag d. 13. januar kl. 19.00. i Hem kirke Filmaften: Den glemte sandhed Lucia aften i Hem Kirke d. 11-12-2014 kl. 19.00

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Giv gerne jeres besyv med, kom med jeres ideer, vi er alle altid åbne for nye forslag og måder at gøre tingene på.

Giv gerne jeres besyv med, kom med jeres ideer, vi er alle altid åbne for nye forslag og måder at gøre tingene på. Årsberetning 2016 Efter forrige års jubilæumsfejring, hvor der i perioder var meget travlt for både ansatte og menighedsråd, var vi i rådet enige om, at 2016 skulle være knap så travlt. I stedet ville

Læs mere