Program

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.langelandungdomsskole.dk Program"

Transkript

1 Program 2012/2013

2 Velkommen til Langeland Kommunale Ungdomsskole Langeland Ungdomsskole er et tilbud for alle kommunens årige. Et tilbud om undervisning og forskelligartede aktiviteter. Har du lyst til: AT LÆRE AT OPLEVE AT VÆRE SAMMEN MED ANDRE UNGE Ungdomsskolen er også: Juniorklub: 4. til og med 6. klasse. Ungdomsklub: 7. til og med 10. klasse. 16+ klub: når du er færdig med folkeskolen. Vi har samlet et program til dig, med et hav af muligheder. Er der aktiviteter udover denne brochure, som du kunne tænke dig er du meget velkommen til at kontakte os. Så meld dig ind i Langeland Ungdomsskole! Langeland Ungdomsskole er DIN skole VELKOMMEN TIL!

3 Forskellig information Tilmelding Tilmelding skal ske til ungdomsskolen hurtigst muligt. Tilmelding kan ske personligt, telefonisk, per post eller via ungdomsskolens hjemmeside løbende. Start Undervisningen starter hvis ikke andet er nævnt den 17. september. Undervisningen tilbydes alle unge fra 7. klasse til og med det 18. år. Pris Undervisningen og størstedelen af materialerne er gratis. Enkelte kurser og aktiviteter kan være forbundet med betydelige udgifter, dette vil være nævnt under de enkelte hold. Afbud Vi forventer, at du følger undervisningen. I tilfælde af at du er forhindret i at komme, skal der sendes afbud til læreren på holdet. Du kan også kontakte ungdomsskolens kontor via vores hjemmeside. Klubberne Tilmelding til klubberne sker ved henvendelse til klubpersonalet i hvilken som helst klub på Langeland. Du kan frit vælge, hvilken klub du vil tilhøre, og det er muligt at deltage i alle klubber når der er åbent. Fotografering Der vil blive taget billeder på mange af aktiviteterne i løbet af året, og de kommer ud på hjemmesiden. Så du kan måske være heldig at se billeder af dig selv og dine kammerater på de forskellige sider. Forsikringsforhold Langeland Kommune har ingen elevforsikring. Det betyder, at ungdomsskoleelever som er så uheldige at de pådrager sig personskader, ikke er omfattet af en forsikring fra kommunen. Der henvises til, at der kan søges erstatning hos familiens egen ulykkesforsikring. Vedr. skade på elevens egne ting henvises til familiens egen indbo-/familieforsikring. Ønsker du ikke offentliggørelse bedes du henvende dig til Ungdomsskolens Kontor. Forvolder en elev skade på en anden elevs ting henvises til skadevolders familiesindbo-/ familieforsikring, som også dækker ansvar. Service SMS Ungdomsskolen sender som service SMS til skolens brugere om vigtig information/aktiviteter. Denne service er gratis. Ønsker man ikke at modtage ungdomsskolens sms er kontaktes ungdomsskolens kontor, hvorefter elevens nummer vil blive slettet fra vores sms-service liste. e n og d o k Scan eld dig! tilm events og ture Nyttige informationer Der vil løbende være vigtige, opdaterede informationer om ungdomsskolens aktiviteter. Disse vil blive lagt på hjemmesiden, samt fronter.

4 Mandagshold Tirsdagshold Torsdagshold Læsehjælp / Ørstedskolen Holdnr.: 1 Boldspil, hallen Tidspunkt: Holdnr.: 6 Ekstra matematik Holdnr.: 14 Ung mad og kager, hjemkundskab Tidspunkt: Holdnr.: 16 Læsehjælp / HUSET Tidspunkt: Holdnr.: 2 Body og Motion Sted: Body og Motion Tidspunkt: Holdnr.: 7 Spansk Holdnr.: 47 Spansk Tidspunkt: Holdnr.: 48 Amerikansk fodbold Sted: Sydlangeland Maritime Efterskole Holdnr.: 3 Sted: Onsdag SME Holdnr.: 4 Sted: Vintertræning tirsdag SME Holdnr.: 5 Tidspunkt: Efter aftale Spansk / Matematik Holdnr.: 46 og 52 Multimedie Tidspunkt: Holdnr.: 8 Kreatirsdag Sted: Ungdomsklubben Tidspunkt: Holdnr.: 10 Showdans og Teater Tidspunkt: Holdnr.: 11 Hit single og Musik Tidspunkt: Holdnr.: 9 Engelsk Holdnr.: 12 Sløjd Holdnr.: 15 Kinesisk Holdnr.: 20 Engelsk / Matematik Tidspunkt: Holdnr.: 13 og 53 Spinning Sted: Langeland Cykelmotion Tidspunkt: Holdnr.: 17 Rollespil Tidspunkt: Holdnr.: 21 Kontakt ungdomsskolen på tlf.:

5 Fredagshold Klatring, klatrevæg Tidspunkt: Holdnr.: 22 Volley, Multihallen Tidspunkt: Holdnr.: 23 Køreskolen Knallertkørekort Sted: Humble skole Holdnr.: 39 Holdnr.: 40 Dato: Løbende Traktorbevis Dato: September 2012 Holdnr.: 41 Dato: Januar 2013 Holdnr.: 42 Se mere om køreskolen på vores hjemmeside Eller scan QR koden Ungdomsskolens kontor tlf.: Kontakt sekretariatet eller Michael Korte kurser Jagttegn Dato: 11. januar Holdnr.: 34 Er du interesseret i at gå på jagt, så skal du have et jagttegn. For kr. 850,- får du en bog, CD-rom, jagtprøveskema, opgavehæfte, patroner, lerduer og jagtprøven. Jagtprøven vil foregå i Ringe. Undervisningen betaler ungdomsskolen. Brochure kan rekvireres på ungdomsskolens kontor. Første undervisningsaften er torsdag den kl Korte kurser Rygestop Sted: Forebyggelsescentret Dato: Løbende Holdnr.: 33 Er du træt af at være afhængig af tobak, er det blevet for dyrt, eller synes kæresten bare ikke du smager særlig godt, når I kysser? På holdet får du chancen for at blive smøgerne kvit! Det er sejere og sundere at holde op. Kortfilm Dato: Oktober Holdnr.: 49 Er du til Action? Humor? Drama? Horror? Kom og lav din egen film. Intensivt forløb hvor dine ideer forvandles til virkelighed igennem: Drejebog Optagelse Film. Hit single Dato: Marts Holdnr.: 50 Har du en sang som vil ud? Så har vi Lydstudiet der kan få det til at ske Dommerkursus Dato: Januar Holdnr.: 35 Kan du fløjte? Kan du lide fodbold? Og tiltaler det dig at skulle lede en fodboldkamp på en neutral, diskret og myndig måde? Så bliv dommer! Du kan tage dommerkursus i Ungdomsskolen, som har indgået et samarbejde med de Langelandske foreninger, samt DBU. Brochure kan rekvireres på ungdomsskolens kontor. Økonomi Dato: Efter aftale Holdnr.: 38 Vil du gerne have overblik og luft på bankkontoen? Ønsker du god vejledning og tips af en prof. bankrådgiver? Tilmeld dig dette hold og vi garanterer for mere indsigt i den svære økonomiske verden.

6 Weekendhold Gummislangeweekend Sted: Ungdomsklubben, Rudkøbing Dato: oktober 2012 Holdnr.: 24 Har du lyst til at lave sjove ting som nøgleringsvedhæng, bags, små beholdere, armbånd, bælter eller andre seje ting ud af gummislanger, som har været inde i en traktor-, bil-, eller et cykeldæk? Så kom og lær det, det er rigtig sjovt et tilbud ikke kun for piger! Fra kl Færdselsrelateret førstehjælp Sted: Bunkeren Mjølbyvej, Rudkøbing Dato: 6. oktober 2012 og 16. februar 2013 Pris: 450,- Holdnr.: 25 Alle, der ønsker at erhverve et kørekort for første gang, skal gennemføre et lovpligtigt kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Det gælder også, hvis du skal have et traktorkørekort. Beviset skal være taget indenfor det sidste år - ellers skal du have et nyt kursus. Pottemager Dato: november 2012 Holdnr.: 26 Kunne du tænke dig at prøve kræfter med et 1000 år gammelt håndværk? Kom og vær med i keramikværkstedet. Vi fremstiller vaser, æsker, fade m.m. i pladeteknik. Du vil komme til at stifte bekendtskab med det at arbejde med ler, lige fra æltning til design og formgivning af dit produkt. To ting er sikkert -det er sjovt og du får ler under neglene! Madlavning, hjemkundskab Dato: 12. november 2012 Holdnr.: 27 Vi er ikke restaurant Noma eller Valdemars Slot, men vi giver dig et indblik i hvad der skal til, for at være kok sådan et sted. Vi har allieret os med en meget dygtig kok, der vil komme og lave mad sammen med jer. Julegaveværksted Sted: Ungdomsklubben, Rudkøbing Dato: december 2012 Holdnr.: 28 Hyggeligt og effektivt lav julegaverne til familie og venner. Mange forskellige materialer og teknikker. Du kan arbejde så meget du har lyst. Ind imellem spiser vi og hygger. Vi holder et formøde tirsdag den 27/11 kl , det er vigtigt at du møder frem, så vi kan aftale, hvad I har lyst til at lave. Fra kl Førstehjælp med hjertestarter Dato: Efter aftale Holdnr.: 30 Langeland er den førende kommune i hele landet mht. hjertestartere. Kom og lær hvordan du kan redde liv med dem, samt få et grundlæggende kursus i alm. førstehjælp. Konfirmationsværksted Sted: Ungdomsklubbben, Rudkøbing Dato: marts 2013 Holdnr.: 31 Vil du ha hjælp til at lave en sang, sangskjuler eller måske en tale. Du kan også lave bordkort og anderledes bordpynt. Brochure kan rekvireres på ungdomsskolens kontor. Showdans og teater Dato: Efter aftale Holdnr.: 51 Med udgangspunkt i dansen, som er en blanding af alle mulige stilarter, bl.a. hiphop, show, latin, drama osv., laver vi to forestillinger, der vises for publikum.

7 Klubberne i Rudkøbing Ungdomsklubben 7. Til 10. Klasse Ahlefeldtsgade HUSET Ørstedsgade 16 Ungdomsklubben: mandag, onsdag, fredag og søndag fra kl : mandag, onsdag, fredag kl , samt weekender efter behov. Desuden er der åbent for ungdomsskolens hold tirsdag og torsdag i undervisningssæsonen fra kl Første klubaften er onsdag d. 03. september Klubberne er for alle unge på Langeland. Her er du selv med til at bestemme og her kan du komme og gå, som du vil. Du møder dine kammerater og mange andre unge. Mulighed for at spille basket, pool, bordtennis, fodbold, dart, computer, Wii og playstation etc. Diskotek, film/tv, internet, turneringer, slikautomat, sodavand, burgere, franske hotdogs, m.m. Der er altid friske klubmedarbejdere, som gi r den GAS. Kom gerne med dine ideer! Klubben i Nord Onsdag kl Telefon i klubberne: Første klubaften er 5. september Klubben ligger på Snøde skole. Klubben er for ungdomsskolens elever. Her er du selv med til at bestemme og her kan du komme og gå, som du vil. Du møder mange andre unge. Mulighed for at spille pool, bord-tennis, fodbold, dart, computer og playstation. Film/ Tv, turneringer, internet, spille med i band, hygge og samvær. I klubberne kan du møde: Klubleder Peter Hellerstedt Nyholm, Andreas Karberg og Stina Petersen, samt alle vore friske klubmedarbejdere. De er klar på at skabe mange sjove udfordringer og spændende aktiviteter med JER. Klubleder Peter Hellerstedt Nyholm tlf Klubkort For at få adgang til klubben kræves et klubkort. Mød frem i klubben og udfyld sammen med en klubmedarbejder et indmeldelseskort til klubben. Næste gang kan du så afhente dit klubkort. Klubråd Vi vælger klubråd i september måned. Klubrådet bestemmer hvilke aktiviteter der skal være i de forskellige klubber og vælger en repræsentant til ungdomsskolens bestyrelse. Tilmeld dig klubberne i Rudkøbing på vores hjemmeside eller scan QR koden og tilmeld dig. Ture og events Efterår 2012 August Zumba kl / hver mandag September 3. 9 Giga Grande Grill Games Motocross 8.9 Danmark Tjekkiet. VM kval Live Rollespil 21.9 Night Games Sleepover 29.9 Designer Bazaar shopping tur Oktober 5.10 Action Long Island 7.10 OB vs. FC Nordsjælland Oslo Topmodel Tivoli November 1.11 Modeshow 9.11 Skøjte disco Sleepover ball pool Volume & Dance Festival

8 Rejser Oslo Cruise Dato: oktober 2012 Pris: 800 kr. Holdnr.: 43 Turen er sammen med mange andre ungdomsskoler fra hele landet. Vi kører i bus til Frederikshavn sammen med Faaborg Ungdomsskole. Derefter en flot aften/natsejlads til Oslo. Hele tirsdagen i Oslo, med mange spændende muligheder for oplevelser og om aftenen festbuffet og diskotek på båden, mens vi sejler mod Danmark. Brochure kan rekvireres på ungdomsskolens kontor eller på vores hjemmeside. Østrig Skitur Dato: februar 2013 (I vinterferien) Pris: kr. (Er du født før 96 koster turen 3.200,-.) Holdnr.: 44 I år går turen til Fieberbrunn i Østrig, hvor du får spænding på fantastiske pister og masser af sne i 800 meters højde. Fieberbrunn har over 30 lifter, 75 velpræparerede pister og masser af plads på menuen, så både nybegyndere, let øvede og drevne skiløbere kan tage på opdagelse i terrænet. Stedet har også lange pistestræk, snowboard-baner, skiskoler, funparks, langrend og træningscentre som naturlige faciliteter. Fieberbrunn har det hele og lidt til. Brochure kan rekvireres på ungdomsskolens kontor eller på vores hjemmeside. London BABY! Storbytur Dato: 31. marts 5. april 2013 (I påsken) Pris: kr. Holdnr.: 45 Oplev pulsen i Swinging London i påsken Vi byder på sightseeing, seværdigheder som Tower Bridge, Buckingham Pallace, Big Ben, Greenwich, Hyde Parc m. Speakers Corner osv. Vi ser det hele lidt fra oven i London Eye, et kæmpemæssigt pariserhjul beliggende ved Themsen, Westminster. Der bliver også tid til shopping på Oxford Street, Regent Street, Picadelly m.v. og det lidt mere hyggelige Covent Garden. Prisen er inkl.: Mad på færgen tur/retur, hotel m. morgenmad, transport rundt i London (røde busser, metro), London Eye, London Dungeon og ungdomsrejseforsikring. Brochure kan rekvireres på ungdomsskolens kontor eller på vores hjemmeside. Tilmeld dig på vores hjemmeside eller scan QR koden Fede rejser

9 Få Ungdomsskolen og Klubbernes kontaktoplysninger på din smartphone ved at scanne QR koderne. Ungdomsskolens kontor Klubbernes kontor Kontakt Ungdomsskolens kontor: H.C. Ørstedvej Rudkøbing Tlf.: Mobil: Træffetider i sæsonen: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Klubbernes kontor: Ørstedsgade Rudkøbing Tlf.: Mobil: Træffetider i sæsonen: Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag:

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2009 Efterår i JuniorUngdomsskolen 2 - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

2013-2014 DET UNIKKE SKAL FINDES I FÆLLESSKAB. ungvejle.dk. UNGDOMSSKOLEN hvor ildsjæle brænder igennem...

2013-2014 DET UNIKKE SKAL FINDES I FÆLLESSKAB. ungvejle.dk. UNGDOMSSKOLEN hvor ildsjæle brænder igennem... 2013-2014 DET UNIKKE SKAL FINDES I FÆLLESSKAB ungvejle.dk UNGDOMSSKOLEN hvor ildsjæle brænder igennem... FORORD VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON I UNGDOMSSKOLEN Du står nu med vores brochure for sæsonen 2013

Læs mere

Vi arrangerer løbende ture i sæsonen. De bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til!

Vi arrangerer løbende ture i sæsonen. De bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til! New York i efterårsferien 2016 Kom med til en af Verdens absolut fedeste byer. New York er byen man bare aldrig bliver træt af. Vi forventer at lave en tur i efterårsferien 2016, så du kan allerede nu

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2010 Velkommen til et godt tilbud - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. 2 JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

frizone - du bestemmer!

frizone - du bestemmer! din frizone - du bestemmer! 2009-2010 Hvem er vi? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Silkeborg Ungdomsskole Oslovej 2 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 34 33 Kontortid alle hverdage fra 8.00 15.00 Ungdomsskoleleder Lars

Læs mere

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN

BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY 2013-2014 UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN BRØNDBY UNGDOMSSKOLE UNG I BRØNDBY UNGDOMSKLUB FRITIDSUNDERVISNING TUR MED KLASSEN 2013-2014 VELKOMMEN Velkommen til Brøndby Ungdomsskole I dette program ser du nogle af de muligheder vi tilbyder dig.

Læs mere

WWW.RUSK.NU. Vi ses i Ungdomsskolen! SÅ ER VI KLAR MED MASSER AF TILBUD TIL DIN FRITID, SÅ FYLD DIN FRITID MED GODE TILBUD FRA UNGDOMSSKOLEN

WWW.RUSK.NU. Vi ses i Ungdomsskolen! SÅ ER VI KLAR MED MASSER AF TILBUD TIL DIN FRITID, SÅ FYLD DIN FRITID MED GODE TILBUD FRA UNGDOMSSKOLEN SÅ ER VI KLAR MED MASSER AF TILBUD TIL DIN FRITID, SÅ FYLD DIN FRITID MED GODE TILBUD FRA UNGDOMSSKOLEN Vil du vide mere, må du tjekke vores hjemmeside. Her kan du også se tilbuddene fra Ungdomsskolens

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i

Læs mere

UNGDOMSSKOLE PROGRAM 2013-14

UNGDOMSSKOLE PROGRAM 2013-14 UNGDOMSSKOLE PROGRAM 2013-14 Holdoversigt HUC= KM = Cirkus Kanutski 200 Artist 201 Tekniker 202 Foto 203 Video 204 Kiosk 205 Kostume 206 Sminkøse 207 Rekvisitør 208 Cirkustjener 209 Køkken/service 210

Læs mere

MIDDELFART PROGRAM 2009/2010 UNGDOMSSKOLE

MIDDELFART PROGRAM 2009/2010 UNGDOMSSKOLE MIDDELFART PROGRAM 2009/2010 UNGDOMSSKOLE Velkommen Ungdomsskolen en oplevelse for livet Velkommen til masser af spændende tilbud i Ungdomsskolen. Igen i denne sæson er der mulighed for at spille musical,

Læs mere

UNGKOLDING.DK SKITUR FRITIDSUNDERVISNING KLUBBEN. Musical NEW YORK DISKOTEKET. til ØSTRIG ARMY SURVIVAL CAMP 2013 2013/2014 TUR TIL FEST & FARVER PÅ

UNGKOLDING.DK SKITUR FRITIDSUNDERVISNING KLUBBEN. Musical NEW YORK DISKOTEKET. til ØSTRIG ARMY SURVIVAL CAMP 2013 2013/2014 TUR TIL FEST & FARVER PÅ UNGKOLDING.DK 2013/2014 SKITUR til ØSTRIG ARMY SURVIVAL CAMP 2013 Musical X-FACTOR FRITIDSUNDERVISNING TUR TIL NEW YORK PÅSKEFERIEN 2014 KLUBBEN FEST & FARVER PÅ DISKOTEKET VÆRSGO Her har du Ungdomsskolen

Læs mere

FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE ITALIEN 2015. August 2014 Nr. 19

FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE ITALIEN 2015. August 2014 Nr. 19 FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE AMP C R E M SUM ITALIEN 2015 August 2014 Nr. 19 Velkommen Velkommen til en ny sæson i Ungdomsskolen med masser af tilbud til unge på Frederiksberg Få venner og opleverler på

Læs mere

FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE

FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE FREDERIKSBERG UNGDOMSSKOLE August 2013 Nr. 18 Velkommen Velkommen til alle til en ny sæson i Ungdomsskolen med masser af tilbud til unge på Frederikssberg Ungdomsskolen har igen i år sammensat et varieret

Læs mere

VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND UNGDOMSSKOLE

VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND UNGDOMSSKOLE Ane Marie Kristensen Skoleleder Lisbeth Cantell Souschef Ami Lindh-Stausholm Administrativ leder Annik Windfeld-Lund Pæd. medarbejder Jeanet R. Hansen Sekretær VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND UNGDOMSSKOLE Hvornår

Læs mere

Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15

Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15 Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15 Det er dit valg... Velkommen på efterskole Nu sidder du med hæftet Boglige fag, linjer & valgfag - 2014/15. Et hæfte, som giver dig et overblik over alle de muligheder,

Læs mere

Velkommen. Foto: Vikingefoto

Velkommen. Foto: Vikingefoto program 2014/2015 1 Velkommen 2 Foto: Vikingefoto I ungdomsskolen glæder vi os til at se dig i klubben, til en eller flere af vores spændende undervisningstilbud, til vores aktiviteter og på vores ture

Læs mere

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00 Ølstykke 10. klasse Center Ølstykke 10. klasse Center blev indrettet i 2001 i den gamle Jørlunde Sogneskole. Her har der siden været en skole udelukkende for elever på 10. årgang. Den ligger ved hovedvejen

Læs mere

10. klasser. Ringkøbing-Skjern kommunes. 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse!

10. klasser. Ringkøbing-Skjern kommunes. 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse! 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse! Undervisningen i 10. klasse er et uddannelsestilbud til unge, som efter grundskolens 9. klasse, har behov for yderligere faglig og personlig kvalificering

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HAMPEN

FRITIDSKLUBBEN HAMPEN FRITIDSKLUBBEN HAMPEN ET BØRNE- OG UNGEHUS I ØLSTYKKE INFO- OG MEDLEMSGUIDE 2013 FRITIDSKLUBBEN HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550, e-mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk 1 Vigtig

Læs mere

4 WEEKEND Hold??? Oplevelser og udfordringer. Oplev London eller Wildlife. Gysernight. til dig, din krop og din hjerne. Meld dig, hvis du tør!

4 WEEKEND Hold??? Oplevelser og udfordringer. Oplev London eller Wildlife. Gysernight. til dig, din krop og din hjerne. Meld dig, hvis du tør! 4 WEEKEND Hold??? Oplevelser og udfordringer til dig, din krop og din hjerne Oplev London eller Wildlife Allday i Norge Gysernight Meld dig, hvis du tør! Mød velforberedt til eksamen i fysik! Tilmeld Januar

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Til unge & forældre 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Konfirmand 2012 og Blå Mandag Til alle unge i 7. klasse - uanset om du

Læs mere

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT

Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Fritidsforeningen i Andkær ANDKÆR NYT Program og aktiviteter 2015/2016 Andkær og skolen Andkær-Sellerup er et landsbysamfund på sydsiden af Vejle Fjord. Der bor omkring 1000 mennesker i området - størsteparten

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

SKA DU PÅ EFTERSKOLE?

SKA DU PÅ EFTERSKOLE? SKA DU PÅ EFTERSKOLE? GASTRONOMI MUSIK TØJDESIGN TEATER SKOLEN FOR GASTRONOMI, MUSIK & DESIGN Introduktion Kære Kommende elev I denne brochure finder du en oversigt over alle skolens hold og du kan her

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd Danske Skoleelevers tilbud til elever og elevråd 1 DANSKE SKOLEELEVER Hvem er vi? Danske Skoleelever, DSE, er en organisation for dig! DSE har fokus på elever, skole og uddannelse. Vi kæmper for at sikre

Læs mere

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 Medie og kommunikation Sport og sundhed Language, economics and culture Teknik og byggeri Sundhed, omsorg og mad HUSK informationsaften om 10.klasse

Læs mere

Club 222 Udviklingsplan 2012

Club 222 Udviklingsplan 2012 Club 222 Udviklingsplan 2012 Indholdsfortegnelse Kolofon 2 Institutionsprofil 2 Forord.. 3 Baggrund for planen... 3 Evaluering af 2011 fokus.5 Afsnit 1 Plan for udviklingen af det børnepædagogiske arbejde...

Læs mere