Program for Regentparrets besøg i Vesthimmerlands Kommune den 5. september 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program for Regentparrets besøg i Vesthimmerlands Kommune den 5. september 2014"

Transkript

1 Program for Regentparrets besøg i Vesthimmerlands Kommune den 5. september 2014

2

3 Program for Regentparrets besøg i Vesthimmerlands Kommune den 5. september Officiel modtagelse på Rådhuset i Aars H.M. Dronningen Den Jyske Rosenpark, Aalestrup Vestermarksskolen, Aars H.K.H. Prinsgemalen TRECO A/S, Aalestrup Danpo A/S, Aars Fælles program for H.M.D. og H.K.H Frokost på Himmerland Golf og Spa Resort H.M. Dronningen Outline A/S, Farsø H.K.H. Prinsgemalen Johannes V. Jensen Museet, Farsø Fælles Limfjordsmuseet i Løgstør Kanalbetjenthusene i Lendrup Eftermiddagskaffe i Lendrup Forventet afgang fra Vesthimmerland Kongeskibet Dannebrog afsejler fra Aalborg Havn. Musik ved Arosia Koret samt fakkeloptog. Vesthimmerland fester Kimbrertorvet, Aars: Søværnets Tamburkorps Rådhuscenteret Farsø: Søværnets Tamburkorps Johannes V. Jensen Museet, Farsø: Musikalsk underholdning af Kulturskolen Limfjordsmusset, Løgstør: Musikalsk underholdning af Kulturskolen, Kimbrergarden og Løgstørgarden På kanalen i Løgstør: Miniviolinister Afskedsfanfare ved Kanalbetjenthusene. Fakta Vesthimmerlands Kommune opstod ved sammenlægning af forhenværende Aalestrup, Farsø, Løgstør, og Aars Kommune efter Kommunalreformen i I Vesthimmerlands Kommune er der både skov, strand, sommerhusområder, landsbyidyl og bykultur. Kommunens areal er ha og besidder i alt beboere.

4 Præsentation af Vesthimmerlands Kommune I Vesthimmerlands Kommune er der skovområder og heder, smukke søer, åer og vandløb, som sikrer de naturlystne en trivsel uden lige. Samt mere byliv til dem, som dette begærer. Jeg er, som Borgmester og stor cykelentusiast glad for, at kunne fremhæve vores mange afmærkede cykelruter. Her kan nævnes Himmerlandsstien, hvor man kommer igennem det meste af kommunen. Himmerlandsstien strækker sig fra Løgstør til syd for Aalestrup. Den går igennem et storslået og meget varieret landskab, ligesom stien går gennem tidligere små stationsbyer. I stiens umiddelbare opland findes attraktioner som: Vilsted Sø, De Himmerlandske Heder, Rønhøj Plantage, Sjørup Sø, Ådalene ved Lerkenfeld Å og Simested Å. Derudover har hver enkelt by hver sin skønne særhed, som tilsammen gør vores kommune til noget helt specielt. Vi har byer langs Limfjorden, som har formået at udnytte naturen og mulighederne heraf utrolig godt. Samt en række handelsbyer, som kan tilbyde alt hvad hjertet begærer. Derudover, ej at forglemme trygheden og sammenholdet borgerne imellem, især i de små byer i vores lokalsamfund. Knud Kristensen Borgmester

5 TRECO A/S TRECO A/S er en produktions- og serviceorienteret virksomhed, med speciale i metalkonstruktioner og bearbejdning heraf. De er eksperter i at udvikle og fremstille kunde specifikt inventar til brug i enhver henseende. TRECO er i høj grad kendt for at udvikle og producere produkter med høj forædling. Preben Pedersen, Per Therkelsen og Allan Prang etablerede TRECO A/S i år 1992 efter at have arbejdet sammen i en anden metalvirksomhed. De tre partnere har valgt, at satse globalt ved at samarbejde med Vietnam og Canada. Kombinationen mellem de danske og en mere global satsning har sikret fremgang i virksomheden. Ved at producere ordre der, hvor det er mest oplagt, mens de i Danmark kan fokusere på de områder som de er bedst til og kan producere bedst her, har de kunnet sikre sig konkurrencedygtighed. TRECO A/S arbejder indenfor 3 specialområder: TRECO Turn Key Fra idé til færdig produkt. Produktudvikling i samarbejde med kunden, designere og idéfolk. TRECO Sub-Contracting Underleverancer. TRECO er underleverandør af rør og tyndpladedele bl.a. ved laserskæring, stansning, boltsvejsning, svejsning, overfladebehandling m.m. TRECO Postal Tekniske og ergonomisk korrekte løsninger til postvæsener rund om i verden.

6 Danpo A/S Danpo A/S er en virksomhed i Scandi Standard. Scandi Standard er Nordens største kyllingeproducent med førende positioner i Sverige, Danmark og Norge. Virksomheden producerer, sælger og markedsfører kølede, frosne og forædlede kyllinger via de stærke varemærker Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Ivars og Chicky World. Slagteriet i Aars slagter omkring 50 millioner kyllinger per år og har ca. 450 medarbejdere, som har erfaring indenfor såvel gode håndværksmæssige slagtertraditioner som den nyeste teknologi. Dette er nødvendigt, idet slagteriet er blandt de mest avancerede produktionsvirksomheder i verden. Danpo A/S benytter den internationalt anerkendte og meget omfattende BRC-standard for at udvikle deres virksomhed og imødekomme kundekrav. BRC-standarden stiller krav på følgende områder: HACCP system Kvalitetsledelsessystem Krav til fabrik Produktkontrol Proceskontrol Personale Vesthimmerlands Kommune er derfor utrolig glade for, at denne store virksomhed har beliggenhed i Aars by og er i denne sammenhæng stolte over, at kunne vise den frem for Regentparret.

7 Den Jydske Rosenpark Den Jydske Rosenpark er en oplevelse af farver og dufte beliggende i naturskønne omgivelser i Himmerland. Den blev åbnet i 1967 og ideen bag parken var, at plante roser på skråningen ned til Simested å, og at gøre stedet til en stor attraktion i Danmark og i udlandet. Det lykkedes, og Rosenparken har også i dag mange gæster fra ind og udland. Rundt i parken finder man: Åbne spisehuse, hvorfra man kan nyde roserne og sin medbragte mad. Grillpladser Påfugle og andre eksotiske fugle i volierer Naturbase med shelters, hvor man kan overnatte i sin medbragte sovepose. Et af de ovennævnte spisehuse, er pavillonen. Den nuværende pavillon er bygget i Den bruges hele året til private fester og foreningsarrangementer mm. Den kan rumme ca. 100 gæster. Roserne er hovedattraktionen, og der er et stort udvalg. Der er engelske roser, historiske roser, renaissanceroser, slotsroser, storblomstrede roser og klatreroser, blot for at nævne nogle. Der er ca. 225 forskellige sorter. Så vi håber, at de viser sig fra deres flotteste side, når Regentparret kommer. Rosenparken er omkranset af store gamle træer. De fleste af dem er bøg, men der er også eg, lind og elm, og inde i haveanlægget findes rester af de oprindeligt plantede stedsegrønne træer og buske f.eks tzuga, hønsebenstræ, cypres, thuja og enebær. I den lavtliggende del af parken findes der en del gamle rhododendron. Fra pavillonens lyse, venlige lokaler er der udsigt til parken. På den store sydvendte terrasse kan man om sommeren nyde roserne, mens man drikker en kop kaffe eller spiser en let frokost.

8

9 Vestermarkskolen Vestermarksskolen blev grundlagt i Vestermarksskolen blev grundlagt som en af flere skoler rundt om i Danmark kaldet: De grønne skoler. Arkitekten bag skolerne, Erik Ejlers udtrykte sig bl.a. således om skolerne: Målsætningen med dette arbejde er, at opnå harmoni med det område, det kvarter, hvori skolen skal placeres. Bebyggelsesformen gør, at disse skoler kommer til at ligge i haver - i ordets bedste betydning. Dette gør at skolens omgivelser fremstår meget hyggelig, med alle dens små haver, hvilket også giver mlighederne for en masse udendørs aktiviteter. Siden 1966 er der sket meget med bygningerne og områderne omkring bygningerne, så de i dag fremstår meget funktionelle og ny renoverede overalt. Vestermarksskolen har en undervisningsdel og en fritidsdel. - Sammen udgør det en helhedsorienteret folkeskole. Vestermarksskolen er en skole for elever med generelle læringsvanskeligheder, hvor elevgruppen spænder vidt fra bogligt og socialt svage elever til multihandicappede. Undervisningen i folkeskolens fag tilrettelægges under hensyntagen til den enkelte elevs evner og der arbejdes målrettet på at begrænse effekten af fysiske og psykiske handicaps. Skolefritidsordningen er en integreret del af skolen, men har i høj grad sit eget liv og særpræg. Der bliver her ofte lavet udflugter og diverse aktiviteter ud af huset. SFOen har til opgave, i samarbejde med forældrene, at skabe et miljø for børnene, der støtter dem i deres udvikling i og udenfor skolen.

10 Himmerlands Golf & Spa Resort Himmerlands Golf og Spa Resort er Danmarks førende resort i et internationalt format. Det ligger midt i et naturskønt og alsidigt område, som indbyder til mange spændende oplevelser. fitnesscenter, badeland med vandrutsjebane og svømmefaciliteter, bowling og meget mere, kan de give hver enkelt gæst, der besøger dem, en unik oplevelse. Himmerland Golf & Spa Resort har sammensat nogle af de mange muligheder i forskellige pakkeløsninger for de overnattende, for at gøre det mere overskueligt for gæsterne, nu hvor der er så mange forskellige aktiviteter. European Tour turneringen Made in Denmark Lige siden 1979 har der ligget golfbaner på området omkring det daværende Himmerland Golf & Country Club, og siden har de været kendt for deres golfanlæg, men området og mulighederne i for Himmerlands Golf & Country Club kommer virkelig til udtryk, da Lars Larsen overtager Birdie Thingaards aktieandel i år Herefter bliver mange nye projekter sat i gang, blandt andet har de udvidet deres tilbud med hotel, spa, badeland, bowlingbane og meget mere. Efter alle disse nye tiltag fandt de det derfor mere passende, at skifte navn til Himmerland Golf & Spa Resort. I uge 33 havde Himmerlands Golf og Spa Resort den ære, at være vært ved European Tour turneringen Made in Denmark. At skulle huse en PGA European Tour turnering er det største vi i Danmark kan opnå indenfor golfens verden. Med et fundament til at kunne håndtere op imod besøgende kræver det en stor akkuratesse og kvalitet, både på banen, men i høj grad også hvad angår hele hospitality området. Men Himmerlands Golf og Spa Resort klarede det med bravur. Disse tiltag har givet resortet muligheden for, at byde på en række endeløse muligheder for selvforkælelse og underholdning. Med golffaciliteter i verdensklasse, et stort spa- og wellnesscenter, 3 restauranter,

11 Outline A/S Det er vigtigt for Outline A/S, at der passes godt på de skove, hvor træet til vinduerne bliver fældet. Derfor har de valgt at alt det træ de bruger til deres produkter, stammer fra bæredygtige FSC-certificerede skovbrug i Norden, som leverer noget af det bedste fyrretræ i verden. FSC er en garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at gendanne, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at arbejderne i skovene er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn. De er kendt for, og stolte af, at i tre årtier udelukkende har leveret skræddersyede døre og vinduer. Dette vil sige at vinduerne eller dørene har mulighed for at være firkantede, runde, meterhøje eller med skæve vinkler. Dette gør at de har mulighed for at lave bæredygtige vinduer og døre til tiden til alle typer boliger, hvorimod andre firmaer inden for samme branche, holder sig til diverse standart mål. I og med, at Outline er et af de få firmaer der tilbyder denne mulighed er de nu en af de førende producenter af træbaserede vinduer og døre, som alle bliver designet og fremstillet i Danmark. Nyt tiltag Et af de nyeste tiltag de har gjort i Outline, er at installere et elektronisk rådgivningsværktøj kaldet: Energikompasset, på internettet. Dette gør, at kunderne ved at klikke på nogle muligheder på deres hjemmeside, har mulighed for at få tilrettelagt en skræddersyet løsning til den enkelte kundes hus. Det er et enkelt værktøj til komplekse produkter, og forklaringerne er holdt i et forståeligt sprog, så brugeren altid føler sig velinformeret. De har tidligere specialudviklet rådgivningsværktøjer som f.eks. en Dør-app og et Designgalleri, hvilket giver et godt indtryk af, hvor vigtigt det er for virksomheden at hele tiden forny sig.

12 Johannes V. Jensen Museet Den ældre del af museet er Johannes V. Jensens fødehjem. Huset var kommunalt ejet, og blev i en årrække blandt andet anvendt som turistkontor. Huset var i en meget dårlig stand og truet af nedrivning, da det blev overtaget af Lions Club i Farsø. Clubben havde længe ønsket at oprette et museum for byens nobelpristager, og dette ønske kunne nu realiseres. Ved medlemmernes store arbejdsindsats og indsamlede midler, lykkedes det at få huset renoveret, og d. 7. september 1991 blev museet indviet i overværelse af blandt andre ti af Johannes V. Jensens efterkommere. Johannes V. Jensens arbejdsværelse blev i sin tid af familien overdraget til Nationalmuseet, hvor det i en årrække var udstillet, men har i de senere år ligget på depot. Det var en nærliggende tanke, at få arbejdsværelset opstillet i hans fødehjem. Nationalmuseet var positiv over- for denne mulighed for at få uddeponeret/udlånt arbejdsværelset til museet. Johannes V. Jensens biografi: Født den 20. januar 1873 i Farsø. I år 1896 får han sin forfatterdebut med romanen Danskere. Herefter skriver han et utal af bøger helt frem til kort før hans død. I året for Adam Oehlenschlagers digterkroning i Lund - udnævntes Johannes V. Jensen samme sted til æresdoktor. I 1944 tildeltes han Nobelprisen. Johannes V. Jensen dør den 25. november En tilbygning til det gamle museum var påkrævet, hvis ovenstående planer skulle realiseres. Arkitekt Palle Breinholm har skabt en spændende bygning, hvor det centrale er et rum til opstilling af arbejdsværelset, men desuden rummer lokaliteter til en udstilling af forfatterens liv og virke, mødelokale og lokale til museets store bogsamling.

13 Limfjordsmuseet Limfjordsmuseet beskæftiger sig med Limfjordens maritime kulturhistorie. Fiskeri og søfart er helt centrale emner, men også færgefart, bådebygning og krejlervæsen arbejder museet med. Dertil kommer hele den rekreative udnyttelse af fjorden som f.eks. lystsejlads og strandjagt. Museets udstillinger, arkiv og administration har til huse i den gamle Kanalfogedbolig ved Frederik VII s Kanal. Men museet omfatter også et Historisk Bådebyggeri med åbent værksted, her bliver der restaureret fartøjer fra Limfjorden, ligesom museet vedligeholder en stadig større samling af fjordfartøjer. I forbindelse med dette holder de udstillinger af historiske fartøjer i kanalen, samt den gamle drejebro fra 1861 over kanalen. Limfjordsmuseet gør meget for, at der også skal være noget som børn kan forholde sig til, i håb om at vække deres interesse for naturen og tidens historie. Derfor har store og små børn, hele sommeren igennem, kunnet komme med Limfjordsmuseets biologer en tur ud i fjorden for at fange dagens fangst. Vel tilbage i land forvandles fangsten til lækre retter hele familien kan nyde. Dette har været en stor succes for både lokale og udefrakommende børnefamilier. For de historie interesserede, har Limfjordsmuseet i hele juli og august også arrangeret guidede sejlture på Frederik den VII s Kanal. Alt dette giver forhåbentlig et helhedsindtryk af, hvor meget museet gør, for at lokke folk til i alle aldre, og for at folk både kan få en visuel, men også fysisk oplevelse, når de suger viden til sig om Limfjorden.

14 Kanalbetjenthusene i Lendrup I mange år havde skibsfarten i Limfjorden store problemer med det meget lavvandede område Løgstør Grunde nordøst for byen Løgstør. Derfor vedtog Rigsdagen i 1856, at der skulle udgraves en kanal ved Løgstør, som skibene kunne sejle lettere igennem. Frederik den Syvendes Kanal blev gravet ved Løgstør, og indviet i Kanalen var 4,4 kilometer lang, meter bred og 3,1 meter dyb. Det kan virke ufornuftigt at grave kanalen inde i landet i stedet for på havbunden. Men i 1850 erne var det lettere at grave en kanal inde i kystlinjen, end ude i vandet. Kanalen blev frem til lukningen i 1913 drevet af Vandbygningsvæsenet, som tog sig af statens havneanlæg. Kanalen blev overflødig, fordi der blev gravet en ny sejlrende ude i vandet over Løgstør Grunde. Kanalanlægget, Frederik VII s Kanal, præger i høj grad Løgstør by, og Løgstørianerne viser stolt kanalen frem ved diverse guidede bådturer. Herfra har man blandt andet også mulighed for at se kanalbetjenthusene. Nordøst for Lendrup Huse er to kanalbetjentboliger opført på yderdæmningen. Det udpegede kulturmiljø omfatter den ældste del af Løgstør by, hvilket giver et lille indblik i, hvordan tingene var, og så ud, for mange år siden.

15 Kontaktoplysninger for Vesthimmerlands Kommune Borgmester Knud Kristensen Tlf.: / Mobil: Mail: knk@vesthimmerland.dk 1.Viceborgmester Per Bach Laursen Tlf.: / Mobil: Mail: pbl@vesthimmerland.dk Koordinator Solvejg Nielsen Tlf.: / Mobil: Mail: sni@vesthimmerland.dk Kommunikationsmedarbejder/Journalist Simon Johansen Mobil: Mail: sijo@vesthimmerland.dk

16 Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade Aars Telefon

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog

Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Regentparrets besøg i Vesthimmerland den 5. september i forbindelse med sommertogt med Kongeskibet Dannebrog Presseprogram Praktisk information Pressedækning af Regentparrets besøg i Vesthimmerland den

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND

VELKOMMEN TIL HIMMERLAND BUSINESS CLUB VELKOMMEN TIL HIMMERLAND Mark Bering En kombination af professionelle indlæg og fantastiske events i selskab med over 100 virksomhedsejere er et godt udgangspunkt for netværk på tværs af

Læs mere

Maritim Festival. Træskibsfestival Mesterskaber i Smakkejoller og Shantyfestival. Løgstør 10. - 14. sept. 2010

Maritim Festival. Træskibsfestival Mesterskaber i Smakkejoller og Shantyfestival. Løgstør 10. - 14. sept. 2010 Maritim Festival Træskibsfestival Mesterskaber i Smakkejoller og Shantyfestival Løgstør 10. - 14. sept. 2010 Limfjordsmuseet - en fjord af oplevelser Se mere på Invitation til Mesterskaber i smakkejoller

Læs mere

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening

Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening Aaby Aabyhøj Lokalhistoriske Forening www.lokalhistorisk-forening-aabyhoj.dk Program for juni 2011 til marts 2012. Mandag den 6. juni kl. 18.30. Bemærk tidspunktet. Byvandring. Den nordvestlige del af

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Hotellet ligger centralt i Frederiksværk og er et godt udgangspunkt for oplevelser i Nordsjælland

Hotellet ligger centralt i Frederiksværk og er et godt udgangspunkt for oplevelser i Nordsjælland Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk ligger midt i byen, omgivet af kanaler og smukke bygninger. Hotellet har eksisteret i over 200 år og er dermed bogstaveligt talt et pragtfuldt stykke danmarkshistorie.

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Morhagen Fäbodhotell. Tæt på skove og søer i Dalarna. Morhagen Fäbodhotell. Hotellet tilbyder

Morhagen Fäbodhotell. Tæt på skove og søer i Dalarna. Morhagen Fäbodhotell. Hotellet tilbyder Morhagen Fäbodhotell Morhagen Fäbodhotell ligger i det flotte landskab i Dalarna og Bergslagen, i Sunnansjö nær Ludvika. Her kan I slappe af og nyde den svenske natur og kulturhistorie. I nærheden ligger

Læs mere

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Kære Alle sammen Det er mig en glæde at få lov til at byde jer velkommen til Frederikshavn. Velkommen

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have.

Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Odense Rådhus ligger på Flakhaven. Flak betyder faktisk flad = den flade have. Rådhuset er bygget i 1881-1883. Men der har været rådhus på pladsen i 400 år. Bag facaden er den nye tilbygning fra 1950 erne

Læs mere

Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, vest. Løgstør - Aars, 5-7

Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, vest. Løgstør - Aars, 5-7 Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, vest Løgstør - Aars, 5-7 Afstande: Løgstør - Aars, 26 km Aars - Skringstrup, 29 km Skringstrup - Viborg, 19 km. Limfjorden Ruterne er kortlagt på såvel Waymarkedtrails

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN UDLEJES FOR: LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 3-4 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ LINDHOLM-BRYGGE.DK LYSE OG MODERNE RÆKKEHUSE ATTRAKTIV BELIGGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Oplevelser i Ringsted

Oplevelser i Ringsted Oplevelser i Ringsted Ringsted indbyder til en perfekt weekend og anderledes oplevelser i særklasse. Ringsted er en af Sjællands ældste købstæder og ligger i hjertet af Sjælland. Tag motorvejen og afkørsel

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

S t o r e K r o Ombygning og nybygning

S t o r e K r o Ombygning og nybygning Dato: 2011-06-10 1 Store Kro Kroens historie Kong Frederik d. 4 opførte Store Kro i 1719-1722 som overnatingssted for slottets gæster. Kroen blev indviet ca. et halvt år efter Fredensborg Slot og hofbygmester

Læs mere

Dispensation fra å-beskyttelseslinjen til tilbygning

Dispensation fra å-beskyttelseslinjen til tilbygning Erik William Scharling Winther Ll Restrupvej 71 Ll Restrup 9620 Aalestrup Dato: 11. juli 2018 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2018-22510 Dokumentnr.: 820-2018-146699

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

FSC er den eneste globale træmærkningsordning, som sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

FSC er den eneste globale træmærkningsordning, som sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC GØR EN FORSKEL Overalt i verden er ulovlig tømmerhugst og overudnyttelse af skovene et problem, der truer med at udrydde skovens dyr og planter. FSC gør noget ved problemerne. FSC er den eneste globale

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KANALBETJENTHUSENE VED LENDRUP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 25.05.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/820-0001 Kommune:

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

BLÅVAND NATURCENTER. Kvalitetsturisme ved Blåvandshuk

BLÅVAND NATURCENTER. Kvalitetsturisme ved Blåvandshuk BLÅVAND NATURCENTER Kvalitetsturisme ved Blåvandshuk Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt, er kendt for sit karakteristiske fyrtårn, det fantastiske fugletræk, de spændende klit- og hedelandskaber og

Læs mere

Velkommen til Gundersted

Velkommen til Gundersted Velkommen til Gundersted Byen som ligger lige midt i et smørhul i Vesthimmerlands kommune www.gundersted.dk Gundersted og omegn Gundersted ligger midt i trekanten mellem Nibe, Aars og Løgstør og grænser

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

16. juni 2015 på Suðuroy

16. juni 2015 på Suðuroy 16. juni 2015 på Suðuroy Programpunkt Tid og sted Detaljer for programpunktet/besøgsstedet Pools Pressens mødetid og mødested Pressebus Kongeskibet Dannebrog ankommer og lægger til ved Drelnes på den sydlige

Læs mere

Vesthimmerlandsturen juni 2012

Vesthimmerlandsturen juni 2012 Forside Vesthimmerlandsturen - 16. juni 2012 Oprettet: mandag, 2. juli 2012 12:53 Skrevet af Flemming Rasmussen Tænk, vi var så heldige at have ferie lige på det tidspunkt hvor Vesthimmerlandsturen skulle

Læs mere

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service. Lundgaard Autoteknik Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de vanskeligste problemer

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Bies Bryghus. Kunstetagerne. - Fra start til nu. Bies Gaard Adelgade 26 9500Hobro. St. Torv. Hobro museum for moderne k

Bies Bryghus. Kunstetagerne. - Fra start til nu. Bies Gaard Adelgade 26 9500Hobro. St. Torv. Hobro museum for moderne k I underste etage er skif udstillinger med moderne og international kun I øvrige etager vise Hobro Kunstsamlin med 30 af Danmarks før kunstnere. I alt 1015 m 2 kunstudsti i 4 etager. Bies Bryghus - Fra

Læs mere

LUKSUSHUS NÆR AARHUS

LUKSUSHUS NÆR AARHUS LUKSUSHUS NÆR AARHUS GYVELSKRÆNTEN 5-8961 ALLINGÅBRO LUKSUSHUS NÆR AARHUS Totalistandsat 70 er arkitektur Beliggende i Allingåbro Kun 30 min. til Aarhus 351 m2 bolig LUKSUSHUS NÆR AARHUS GYVELSKRÆNTEN

Læs mere

Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os

Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os Endnu et spændende og jomfruligt år ligger foran os Benyt det til at udvikle dine relationer, skabe grobund for øget vækst og få samtidig en masse nye oplevelser JANUAR 2016 Et aktivt år starter med nye

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

Gå-hjem-møde om FSC -certificering og EU-tømmerlovens Due Diligence -krav

Gå-hjem-møde om FSC -certificering og EU-tømmerlovens Due Diligence -krav Gå-hjem-møde om FSC -certificering og EU-tømmerlovens Due Diligence -krav Dagens program 13.00-13.15: Kaffe og registrering 13.15-13.25: Velkomst ved 13.25-13.45: Introduktion til og FSC-ordningen 13.45-14:05:

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN - byens bedste grunde til byens bedste priser! GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN Attraktive byggegrunde fra kr. 345.000 inkl. moms FREDERIKSHAVN uge02 Golfparken image brochure1.indd 1

Læs mere

Bygning, hjem, museum

Bygning, hjem, museum Bygning, hjem, museum arkitektur på Ordrupgaard Undervisningsmateriale til udskolingen Arkitektur er bygninger. Bygninger til at leve i, til at opleve, til at lære i eller til at arbejde i. Arkitektur

Læs mere

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN

Præsentationsmateriale BOLIGNØGLEN Unik stråtækt liebhaveri Enestående beliggenhed direkte til Bastrup Sø EJENDOMMEN: "Rygehuset" ved Bastrup Sø. På den mest idylliske beliggenhed og med eget klokketårn ligger denne smukke stråtækte

Læs mere

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord Brejning lystbådehavn Vejle fjord Kellers park Bo i Bøgeparken nær skov og fjord Hvorfor låne millioner for at bo ved skov og fjord, når du kan leje til

Læs mere

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Krügers Park Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Sandra Nielsen Daglig leder, Fredericia Nicolaj Seelig Fredericia Mette E. Nielsen Fredericia Mette Hjære Projektansvarlig, Kolding Vejle, Fredericia & Vejen

Læs mere

Maleri af Hostrupvej nr. 1, fra 1915, af August Fischer.

Maleri af Hostrupvej nr. 1, fra 1915, af August Fischer. Maleri af Hostrupvej nr. 1, fra 1915, af August Fischer. Johannes August Fischer (1854-1921) var elev af P.S. Krøyer og bror til Paul Fischer. Johannes August Fischer kendes på sine arkitekturprægede motiver,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang.

Det er ferie, udvikling og seriøs fornøjelse på én gang. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du primært kommer til at arbejde med den mentale del af din golf. Det er ferie, udvikling og

Læs mere

Tvedestrand Fjordhotell

Tvedestrand Fjordhotell Tvedestrand Fjordhotell Ved sydlandskysten, kun 2 km fra E18-motorvejen, glitrer det hvidmalede Tvedestrand Fjordhotel med udsigt til skærgåden lige uden for. Hotellet har en skøn beliggende ved havnen

Læs mere

Understøttende og udviklende rammer

Understøttende og udviklende rammer Understøttende og udviklende rammer På Svenstrup skole betragter vi de fysiske rammer, såvel ude som inde, som vigtige i at bestræbelserne på at kunne udvikle pædagogisk praksis. Det er vigtigt for os

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Pressemeddelelse Fjordløbet, juli 2016

Pressemeddelelse Fjordløbet, juli 2016 Pressemeddelelse Fjordløbet, juli 2016 Fjordløbet har 40 års jubilæum Både Randers Ugen og Fjordløbet fejrer 40 års jubilæum i 2016, og så kommer man ikke udenom Preben Larsen, som i år skyder Fjordløbet

Læs mere

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse.

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Marielyst Kro Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Velkommen til Marielyst Kro, hvor I kan opleve

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

OMTANKE FOR MILJØET. med døre fra JELD-WEN

OMTANKE FOR MILJØET. med døre fra JELD-WEN OMTANKE FOR MILJØET med døre fra JELD-WEN Menneske & natur "I dag er vi ansvarlige for i morgen" Jens Bach Mortensen, CEO JELD-WEN Europe Omhu for det vigtigste Vores liv: Vores nærmeste, vores hjem og

Læs mere

TA K T I L N AT U R E N

TA K T I L N AT U R E N TAK TIL NATUREN ANSVAR FOR MILJØET OG FOKUS PÅ KOMMENDE GENERATIONER Kvänum har hjemsted i et område af samme navn et lille hyggeligt samfund i det vestlige Sverige, hvor marker og skove har kendetegnet

Læs mere

KOLLERUP STRAND ROYAL HUSET

KOLLERUP STRAND ROYAL HUSET PROSPEKT KOLLERUP STRAND ROYAL HUSET EKSKLUSIVE FERIEBOLIGER AF HØJ ARKITEKTONISK KVALITET Bag Jammerbugtens hvide sandstrande ligger Kollerup Strand i naturskønne omgivelser repræsenteret ved det eksklusive

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

AH G o l f. -en landskabelig golfbane ved Binderup Strand. AH Golf Schønherr Landskab & Per Gundtoft

AH G o l f. -en landskabelig golfbane ved Binderup Strand. AH Golf Schønherr Landskab & Per Gundtoft AH G o l f -en landskabelig golfbane ved Binderup Strand 1 GOLF! En lille hvid bold bold der trækker en rundt i timevis og undervejs får man kæmpet, grinet, dummet sig, jublet og snakket om alt muligt

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

Samarbejde og lokal forankring

Samarbejde og lokal forankring Lydum Mølle Samarbejde og lokal forankring Lydum Mølle var tæt på at gå til, da det smukke, historiske kulturmiljø blev opdaget af et hold særdeles energiske ildsjæle med en god idé: De ville omdanne den

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

Fra færgeleje til havneleg

Fra færgeleje til havneleg VELKOMMEN TIL HALSSKOV bylivsprojektet Et projekt, der omfatter idéer til at få skabt liv i det ingenmandsland, der ligger mellem den gamle station og bibliotekstorvet / Halsskovvej. Fra færgeleje til

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG

SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG Søkvarteret Forord Inspirationskataloget har til formål at vise en pallet af de elementer, der skal indtænkes i den kommende planlægning for Søkvarteret i Vinge. Søkvarteret

Læs mere

HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ?

HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ? HVORFOR ÅBNE BUTIK I PRÆSTØ? Præstø er med sin smukke og unikke beliggenhed lige ned til Præstø fjord, omkranset af skov og åbne vidder samt kun et kvarters kørsel til motorvej, et oplagt sted at starte

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Københavns nye eventyrlige plads

Københavns nye eventyrlige plads Københavns nye eventyrlige plads Plads til store armbevægelser Kvæsthusprojektet strækker sig over 500 meter fra Nyhavn til spidsen af Kvæsthusmolen. Her kommer Københavns nye eventyrlige plads. Med over

Læs mere

Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe. Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 141, Trend, 9640 Farsø.

Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe. Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 141, Trend, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Holger Jensen Skivumvej 92 Skivum 9240 Nibe Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Landzonetilladelse på ejendommen

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Program Plansporets udflugt til Skanderborg 8. juni 2017

Program Plansporets udflugt til Skanderborg 8. juni 2017 9.00 (9.15) Afgang fra Kolding - Skovbrynet 1, 6000 Kolding Kaffe og croissant eller frugt i bussen ca. 9.45. 10.15 Ankomst og Afgang Skanderborg Rådhus - Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg nyere sidevej

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet Seehotel Brandenburg Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet

Læs mere

Arrangør: PI-Køge. Niels Juel løbet. I Skjoldenæsholm/Højbjerg Tirsdag d. 30. august

Arrangør: PI-Køge. Niels Juel løbet. I Skjoldenæsholm/Højbjerg Tirsdag d. 30. august Arrangør: PI-Køge Niels Juel løbet 2011 I Skjoldenæsholm/Højbjerg Tirsdag d. 30. august Dansk Politiidrætsforbund Niels Juel Løbet 2011 På vegne af Køge Pi vil jeg byde alle velkommen til Niels Juel Løbet

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

Dispensation fra åbeskyttelseslinje og skovbyggelinje til opførelse af tilbygning

Dispensation fra åbeskyttelseslinje og skovbyggelinje til opførelse af tilbygning Aars Fjernvarme Amba Dybvad Mølle Vej 1 Dybvad Mølle 9600 Aars Dato: 13. december 2017 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-45014 Dokumentnr.: 820-2017-310805

Læs mere

Fritidshuse ved Limfjorden

Fritidshuse ved Limfjorden Fritidshuse ved Limfjorden Vesthimmerlands Kommune ÅBENT HUS I PINSEN Kig forbi Trend søndag den 24. maj kl. 11-16 og find dit nye fritidshus! Vi står klar ved butikken ved stranden i Trend Gl. Amtsvej

Læs mere

Inden vi påbegynder dagens vandretur tager vi lige en afstikker til Velling Skov for at bestige Velling Kalv, og naturligvis nyde udsigten derfra.

Inden vi påbegynder dagens vandretur tager vi lige en afstikker til Velling Skov for at bestige Velling Kalv, og naturligvis nyde udsigten derfra. Påsketur til Hærvejen og det midtjyske Søhøjland 13.04.17 17.04.17. Herning Vandrerhjem er base for påskens vandreture i det midtjyske, hvor vi bl.a. skal gå på udvalgte strækninger på Hærvejen og langs

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Paketten - mellem Holbæk og Refshaleøen En anderledes dimension til fortællingen om råvarer, mad og mennesker - kystliv, skibe og søfart Januar

Paketten - mellem Holbæk og Refshaleøen En anderledes dimension til fortællingen om råvarer, mad og mennesker - kystliv, skibe og søfart Januar Paketten - mellem Holbæk og Refshaleøen En anderledes dimension til fortællingen om råvarer, mad og mennesker - kystliv, skibe og søfart Januar 2019 1 Idéen, ruten og målsætningen I sommeren 2019 er det

Læs mere

Skælskør Feriebolig Unik placering af 140 Ferieboliger ud til fjorden i Skælskør

Skælskør Feriebolig Unik placering af 140 Ferieboliger ud til fjorden i Skælskør Projektet ser super godt ud! Vi forventer at kunne afsætte størstedelen af ejendommene indenfor 6 mdr. EDC Skælskør Feriebolig Unik placering af 140 Ferieboliger ud til fjorden i Skælskør Fakta 140 boliger

Læs mere

Dispensation fra søbeskyttelseslinje til

Dispensation fra søbeskyttelseslinje til Hans Grishauge Vendsysselvej 41,1. tv 2720 Vanløse Sendt til mail: hans@grishauge.dk Dato: 15. december 2016 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2016-64108 Dokumentnr.:

Læs mere

Campanile Zevenaar Arnhem Et rigtig godt udgangspunkt for udflugter i området

Campanile Zevenaar Arnhem Et rigtig godt udgangspunkt for udflugter i området Campanile Zevenaar Arnhem Campanile Zevenaar Arnhem ligger i Zevenaar, hvor I bl.a. kan besøge en af landets ældste møller, De Buitenmolen, hvor der stadig sælges mel. Hotellets unikke beliggenhed gør,

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere